Dank voor de tip. Ik heb net gekeken en ben een beetje overweldigd door het aanbod. Weet niet welke ik dan zou moeten kiezen, het zijn ook speciale uitstekers voor een deel.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 11:38 schreef lady-wrb het volgende:
ik heb ze ook, ik haal ze bij de leukste taartenshop
kom je een keer bij mij lenenquote:Op vrijdag 17 mei 2013 13:13 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Dank voor de tip. Ik heb net gekeken en ben een beetje overweldigd door het aanbod. Weet niet welke ik dan zou moeten kiezen, het zijn ook speciale uitstekers voor een deel.
Ik kwam er trouwens net achter dat Jumbo supermarkt bij ons in de buurt superveel aanbod verschillende kleuren fondant heeft, had ik nog niet gezien.
bij mij was het een groot succesquote:Op vrijdag 17 mei 2013 16:30 schreef Etcetera het volgende:
Mascarpone appeltaart staat in de oven, ik ben heel benieuwd
Als je niet te ver weg woont graagquote:Op vrijdag 17 mei 2013 16:17 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
kom je een keer bij mij lenen
ik heb niet zo'n overweldigend aanbod
zaanstreek is toch wel te doen?quote:Op vrijdag 17 mei 2013 16:48 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Als je niet te ver weg woont graag. Ik was vandaag bij de Bijenkorf, daar hadden ze alleen maar dieren en letters.
deeg te dun, taartrand is gescheurdquote:
hoe kan dat nou? wat zonde. had je m niet goed af laten koelen?quote:Op vrijdag 17 mei 2013 18:35 schreef Etcetera het volgende:
[..]
deeg te dun, taartrand is gescheurdnog niet geproefd, ik wacht tot mijn vriend thuis is
ik had 26 cm en ik had nog deeg over. ik ga volgende keer 28 cm dia proberen want ik kon mn appel niet goed kwijtquote:Op vrijdag 17 mei 2013 19:28 schreef Etcetera het volgende:
24cm, denk dat ik inderdaad langer had moeten laten afkoelenmaar ruikt wel heerlijk
hoezo? ik bak zelden appeltaart. ik kijk wel veel naar 24 kitchen vooral naar rudolf en leer veel van hoe hij dingen aanpakt. dit keer heb ik het deeg voor de korst zo gedaan als hij een keer voordeed en het lukt inderdaad prima. (plus dat ik nu een pot suiker met vanillestokjes heb, daar had ik anders ook nooit opgekomenquote:Op vrijdag 17 mei 2013 19:40 schreef Etcetera het volgende:
Het helpt vast ook niet dat dit mijn allereerste appeltaart washeb wel een paar keer biscuit gemaakt, een keer chocoladetaart, maar nog nooit zoiets. Oh well, volgende keer gaat het beter
dat had ik dus niet. ik twijfelde juist om een stukje te gaan proberen, vanwege die citroenschillen in de korst.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 19:52 schreef Etcetera het volgende:
Ik heb het filmpje bij het recept bekeken en ben gewoon aan de slag gegaanongeduldig, slechte eigenschap bij bakken is mijn ervaring.
Ook meteen eerste keer vanillestokje snijden een leegschrapen. Is echt heel niet-boeiend maar ik vind het tof dat ik dat gewoon doe
Gaaf! Hoe heb je die klokken gemaakt, wat voor spul is dat?quote:Op vrijdag 17 mei 2013 13:49 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Wat een prachtige taarten weer!!
Ik kwam even onze bruidstaart showen! Zelf gemaakt, en alleen maar positieve reacties op gehad,
Was een naturel bisquit, gevuld met bananenbavarois..
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Haha nee hoor, juist leuk om terug te zienquote:Op vrijdag 17 mei 2013 16:52 schreef Tinuviel het volgende:
Naar het voorbeeld van Eva4Eva. Hoop je neemt het me niet kwalijk, dat ik je mooie cupcakes heb nagemaakt:
[ afbeelding ]
Dat is een kant en klare cake topper.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 00:21 schreef Eva4Evah het volgende:
[..]
Gaaf! Hoe heb je die klokken gemaakt, wat voor spul is dat?
Dat is zoals spuuglokje al zegt: Eeen echte taarttopper, Is plastic omhuld met satijn en pareltjes!quote:Op zaterdag 18 mei 2013 00:21 schreef Eva4Evah het volgende:
[.
Gaaf! Hoe heb je die klokken gemaakt, wat voor spul is dat?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |