abonnement Unibet Coolblue
pi_123808729


SimCity staat al sinds 1989 bij gamers bekend als DE steden bouw simulator op de PC. Na het succes van de voorgaande games in de serie hebben EA en Maxis besloten om de serie een reboot te geven. Daarom geen SimCity 5, maar gewoon SimCity.

Het doel moge duidelijk zijn. Een stad bouwen waarin je inwoners gelukkig zijn, je industrie op volle toeren draait en het geld met bakken tegelijk binnen stroomt! En voor het eerst in de geschiedenis kun je dit nu doen met je vrienden want SimCity ondersteunt multiplayer regio's tot 16 spelers.

In Nederland kwam SimCity uit op 7 maart 2013.

Stadsplanning
Het succes van je stad is afhankelijk van je stadsplanning. Fabrieken kunnen niet op tijd openen als de Sims de hele ochtend in de file staan. Als de brandweerdekking te laag is, kan een vonkje je halve stad in de as leggen. Zonder een uitgebreid politiekorps bestaat je stad al snel uit achterbuurten vol ongelukkige Sims. Je moet de voor- en nadelen van de verschillende energiebronnen goed afwegen. Ga je voor vervuilende kolen, kies je voor milieuvriendelijke wind- en zonne-energie of gebruik je nucleaire energie. Je kunt ook te veel diensten inzetten die al je geld uitgeven!

Gebouwen aanpassen
Kavels bevatten gedetailleerde 3D-gebouwen die je kunt upgraden met modules om de functionaliteit van je stad te verbeteren. Plaats een ziekenhuis en voeg extra behandelkamers toe om meer Sims te genezen. Met een ambulancedienst vergroot je je medische bereik. Upgrade je brandweerkazerne door een extra garage toe te voegen met meer plek voor brandweerwagens, of stuur de wagens naar nabijgelegen steden door een hoofdkwartier te plaatsen. Speel extra modules vrij voor politiebureaus, studentenhuizen en nog veel meer. Hoe succesvoller je stad, hoe meer kavels je vrijspeelt.

Multi-city
Met Multi-city kun je hele regio's met steden veranderen en beïnvloeden. Nu kun je SimCity op nog grotere schaal spelen, aangezien je stad deel uitmaakt van een regio. Je kunt één of meerdere steden besturen in een open regio, in een afgeschermde regio die je deelt met de steden van vrienden of in je eigen persoonlijke regio. Elke stad in een bepaalde regio beïnvloedt de omliggende steden. Je keuzes zijn dus niet alleen bepalend voor je eigen stad, maar ook voor de steden van je vrienden. Word een goede buur en stuur brandweerwagens en politiemannen naar andere steden die in de problemen zitten, of bouw veel vervuilende fabrieken en zie de Sims in je regio ziek worden. Alles heeft met elkaar te maken!

Video's






Plaatjes













Dit zijn alle specializations.

- Mining (kolen en erts uit de grond halen, voor energie en handig om handelssteden te voorzien van materialen)
- Drilling (olie uit de grond halen, goed voor de handelssteden maar ook voor energie)
- Trading (havens, beurzen, commercie, je weet het wel)
- Electronics (stad van de toekomst en uitvindingen die ook weer verhandelt kunnen worden)
- Culture (maak hoge mooie gebouwen en andere toeristische trekpleisters)
- Gambling (casino's en entertainment, goeie inkomsten waarmee je ook andere steden kan helpen)
- Education (scholen en universiteiten waarmee je hoogopgeleide sims kunt leveren)

De greatworks

Je kunt kiezen om 1 van onderstaande greatworks te maken, je zult dit in team verband moeten doen, want ze kosten gruwelijk veel resources

- Arcology
Zorgt voor werkgelegenheid, studenten en bezoekers aan alle steden in de regio. Eisen sinds de beta, 2800 ton metaal, 1000 ton aluminium, 6 miljoen kratten televisies. EN een stad met minimaal 58000 inwoners in de regio
- International Airport
Zorgt voor veel toeristen en helpt de industrie met vervoer van vracht door de hele regio. Eisen sinds de beta, 2000 Ton metaal, 1500 Ton aluminium, 400.000 vaten aan ruwe olie. EN een gemeentelijk vliegveld met meer dan 100 toeristen
- Solar Farm
Zorgt voor grote hoeveelheden goedkope en schone energie voor de regio.
Vereisten (sinds de beta) 1200 ton aluminium, 23 miljoen kratten plastic, 9 miljoen kratten met processoren . EN een universiteit met "School of Science" met compleet ontwikkelde research, in de regio.
- Space Station
Geeft een enorme boost aan scholing en toerisme. Eisen (sinds beta) 4 miljoen kratten met computers, 1400 ton aluminium, 170,000 vaten met brandstof EN een universiteit met "School of Science" met compleet ontwikkelde research, in de regio.

Fok! Regio('s)
Nu er multiplayer in SimCity beschikbaar is gaan we natuurlijk met zijn alleen één of meerdere Fok! regio's maken. Voor zover nu bekend is zal de grootste beschikbare regio 16 steden ondersteunen en dus ruimte bieden aan 16 spelers. Hieronder vindt je een lijst met Fokkers die de verschillende regio's gaan volbouwen. Wil je er ook bij? Laat je Origin naam weten in dit topic en we zorgen dat je er bij komt te staan.


Hier is altijd de laatste versie te vinden
Regio 1 | Regio 2 | Regio 3 | Regio 4 | Regio 5 | Regio 6


Handleiding
Regio 1 verdeling e.d.
Regio 2 verdeling e.d.
Regio 4 verdeling e.d.
Regio 2 overlegt op irc: irc.fok.nl op kanaal #regio2
Regio 5 overlegt op irc: irc.fok.nl op kanaal #regio5

Hier wat handige sheets uit een internetguide, allemaal infographics van effecten op een stad _O_
http://imgur.com/a/gUFqn

Sandbox Regio('s)

Je hebt ook Sandbox Regio's, hier kun je legale Cheat's gebruiken en gelden in principe geen regel's. Er zijn ook geen random disasters.
Sandbox Regio 1



OP door TigerXtrm, Regio overzicht door Mschol
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_123808745
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:38 schreef dekkered het volgende:

[..]

nog meer :')

blizzard heeft ook ervaring betekent niet dat ze die problemen ook niet hebben.
Beta tests zijn voor bugs enzo niet voor hoeveel vraag naar hun product is.
Beta tests zijn ervoor om de servers te testen. Ze hadden 500.000 mensen verwacht tijdens de beta en het werden er 2 miljoen. Hieruit hadden ze al af kunnen leiden dat de game veel populairder zou zijn als ze gedacht hadden. Tevens kunnen ze iedere dag de verkoopcijfers van hun games zien dus ze konden er weldegelijk rekening mee houden.
pi_123808817
Hej hoi,

Bij mij doet simcity het. Als je wil spelen mag je mijn pc lenen voor 15 euro per uur.

Gr gr :7 :7
pi_123808826
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:40 schreef Adolecens het volgende:

[..]

Volgens mij ben jij de enige..
Voor zolang het duurt
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_123808834
Begin het eindelijk onder de knie te krijgen :)
Maar hoe haal ik nou bijv. erts of metaal uit de grond?
pi_123808846
Ik wacht wel even met de aanschaf van deze game. Op de verschillende piraten groepen welteverstaan. Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om een game met zo veel mankementen te gaan kopen. Nog niet misschien.
pi_123808849
quote:
EA geeft geen geld terug voor storingen SimCity

Electronic Arts (EA) weigert consumenten geld terug te geven vanwege storingen bij de nieuwe SimCity-game.

De pc-game kampt sinds dinsdag in de Verenigde Staten en sinds woendagnacht in Europa met overbelaste servers, waardoor het spel niet gespeeld kan worden.
Volgens de klantenservice van EA kan het bedrijf geen geld terugbetalen wanneer het spel via Origin gekocht is. De serverproblemen zouden niet uitzonderijk genoeg zijn, schrijft gamevakblad Develop op basis van een gesprek met de Britse klantenservice.

Om SimCity te kunnen spelen, moet de speler online ingelogd zijn. Het is niet de eerste keer dat deze beveiliging tegen piraterij onder vuur komt te liggen. Vorig jaar mei hadden spelers moeite om het actierollenspel Diablo 3 te spelen omdat de servers de drukte niet aankonden.

EA maakte vrijdag bekend enkele features van SimCity uit om de game te halen om het stabieler en beter speelbaar te maken. Functies als leaderboards, achievements en regiofilters worden nu tijdelijk uitgezet zodat iedereen de game zou moeten kunnen spelen.

"We doen er alles aan om de serverproblemen op te lossen", zo meldt EA. "In de tussentijd willen we jullie een zo goed mogelijke ervaring geven en proberen we deze oplossing op alle servers toe te passen. Dit bevat verschillende verbeteringen en zet enkele minder belangrijke gameplay-elementen uit. Dit zal de kern van de gameplay-ervaring op geen manier beïnvloeden."
Nee, die serverproblemen hebben ze altijd bij grote releases, daarom zijn ze niet uitzonderlijk! :|W
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 21:43:17 #8
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123808850
denk dat ze dit zo hebbe ngedaan zodat ze kunnen zeggen: WE WERKEN ERAAN. en dan server bij plaatsen. Dan dat ze zeggen: ja we hebben alels al ingezet. :{
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_123808855
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:42 schreef GluonC het volgende:
Begin het eindelijk onder de knie te krijgen :)
Maar hoe haal ik nou bijv. erts of metaal uit de grond?
Mijnen unlocken (die staan bij het schild-tekentje linksonder)
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
  Moderator vrijdag 8 maart 2013 @ 21:43:49 #10
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_123808876
Zijn er uberhaupt eigenlijk berichten te vinden op internet waaruit blijkt dat EA er wat aan doet.
Of laten ze alles maar gewoon zoals het is en zijn we met ze allen voor ¤ 60,- gewoon genaaid :X
pi_123808915
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:43 schreef Vonkenboer het volgende:
Zijn er uberhaupt eigenlijk berichten te vinden op internet waaruit blijkt dat EA er wat aan doet.
Of laten ze alles maar gewoon zoals het is en zijn we met ze allen voor ¤ 60,- gewoon genaaid :X
Ik gok serieus dat ze het zo laten, totdat de eerste week voorbij is en de meeste afgehaakt zijn en over een paar weken weer eens gaan kijken en daardoor de serverload afneemt..
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_123808938
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:44 schreef Adolecens het volgende:

[..]

Ik gok serieus dat ze het zo laten, totdat de eerste week voorbij is en de meeste afgehaakt zijn en over een paar weken weer eens gaan kijken en daardoor de serverload afneemt..
Onbegrijpelijk dat ze hiervoor juridisch niet eens worden aangepakt
  vrijdag 8 maart 2013 @ 21:45:15 #13
250952 SoldMayor
Dreamchaser
pi_123808957
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:42 schreef GluonC het volgende:
Begin het eindelijk onder de knie te krijgen
Maar hoe haal ik nou bijv. erts of metaal uit de grond?
Mijnen plaatsen. Hou wel rekening met de windrichting. Als die gassen over je stad heen gaan krijg je weer veel gezeur.
pi_123808966
Weet iemand al de sandbox cheat codes?
pi_123808979
Als ik het goed begrijp is de Sandbox mode gewoon de mode waarin je alleen in een regio zit en je onbeperkt kunt bouwen in de regio?
  vrijdag 8 maart 2013 @ 21:46:01 #16
10213 Fe2O3
Ja das roest
pi_123808985
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:45 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Mijnen plaatsen. Hou wel rekening met de windrichting. Als die gassen over je stad heen gaan krijg je weer veel gezeur.
Gezeur gezeur .... tis wat ongezond, die ventjes moeten niet zo miepen.

Ik ga er trouwens wel opletten dat ik het niet nog een keer doe met een 2e stad ;)
Dum de dum
pi_123808994
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:45 schreef Longcat. het volgende:
Weet iemand al de sandbox cheat codes?
Toggle Fire On/Off ALT + F

Toggle Crime On/Off ALT + C

Toggle Health Issues On/Off ALT + M

Toggle Air Pollution On/Off ALT + A

Toggle Ground Pollution On/Off ALT + P

Toggle Homeless Sims On/Off ALT + H

Add §100,000 to City Budget ALT + W

Toggle Sewage On/Off ALT + S
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
  vrijdag 8 maart 2013 @ 21:46:18 #18
353856 Stoepboer
Stoep met boeren.
pi_123809000
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:45 schreef Longcat. het volgende:
Weet iemand al de sandbox cheat codes?
http://www.cheatcc.com/pc/simcitycheatscodes.html
Vervelende stoepboer!
pi_123809029
:(
  vrijdag 8 maart 2013 @ 21:46:53 #20
343369 Laser.
Love Always Shines
pi_123809033
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:45 schreef Longcat. het volgende:
Weet iemand al de sandbox cheat codes?
Oh! Ik dacht dat je bij sandbox alles gratis al kreeg! :S
Maar, wat is dan het verschil tussen een stad beginnen in een eigen regio en sandbox mode? :S
pi_123809051
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:46 schreef Adolecens het volgende:

[..]

Toggle Fire On/Off ALT + F

Toggle Crime On/Off ALT + C

Toggle Health Issues On/Off ALT + M

Toggle Air Pollution On/Off ALT + A

Toggle Ground Pollution On/Off ALT + P

Toggle Homeless Sims On/Off ALT + H

Add §100,000 to City Budget ALT + W

Toggle Sewage On/Off ALT + S
Bedankt!
pi_123809053
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:43 schreef DjinN het volgende:

[..]

Mijnen unlocken (die staan bij het schild-tekentje linksonder)
Dankuwel :)

@Soldmayor
bedankt voor de tip (Y)
  vrijdag 8 maart 2013 @ 21:47:43 #23
250952 SoldMayor
Dreamchaser
pi_123809067
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:46 schreef Laser. het volgende:
Oh! Ik dacht dat je bij sandbox alles gratis al kreeg! :S
Maar, wat is dan het verschil tussen een stad beginnen in een eigen regio en sandbox mode? :S
Bij de een doen de servers het wel, bij de ander niet. :Y
pi_123809077
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:47 schreef Longcat. het volgende:

[..]

Bedankt!
Spelen met cheats :r
pi_123809078
Ik kap ermee, 6 uur geleden geinstalleerd....NUL keer gespeeld.

Sterf maar met je hoerespel!

pi_123809104
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:46 schreef Laser. het volgende:

[..]

Oh! Ik dacht dat je bij sandbox alles gratis al kreeg! :S
Maar, wat is dan het verschil tussen een stad beginnen in een eigen regio en sandbox mode? :S
rtfm

pagina 6

http://www.troel.nl/simcity/manual.pdf
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_123809112
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:47 schreef MolFan het volgende:

[..]

Spelen met cheats :r
hele reden van sandbox mode.
Every war is different, every war is the same.
pi_123809117
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:47 schreef MolFan het volgende:

[..]

Spelen met cheats :r
Ik wil gebouwen uittesten.
pi_123809136
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:47 schreef Maichel het volgende:
Ik kap ermee, 6 uur geleden geinstalleerd....NUL keer gespeeld.

Sterf maar met je hoerespel!

[ afbeelding ]
west 4 kwam ik zo binnen zonder problemen.
Every war is different, every war is the same.
pi_123809141
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:48 schreef Longcat. het volgende:

[..]

Ik wil gebouwen uittesten.
Kan toch ook zonder cheats? Lijkt mij veel leuker.
pi_123809154
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:49 schreef MolFan het volgende:

[..]

Kan toch ook zonder cheats? Lijkt mij veel leuker.
Maar dan kan je niet meteen een kerncentrale neerploppen en je populatie laten sterfen :(
pi_123809155
Nou ben ik gvd op bezoek in mijn eigen stad :')

Kan niks! :(
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_123809167
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:49 schreef Longcat. het volgende:

[..]

Maar dan kan je niet meteen een kerncentrale neerploppen en je populatie laten sterfen :(
Is vrij autistisch alles heel snel willen etc :')
pi_123809168
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:49 schreef MolFan het volgende:

[..]

Kan toch ook zonder cheats? Lijkt mij veel leuker.
zonder cheats let je veel meer op wat je perse moet bouwen,
ik heb in een sandbox ook gewoon even een universiteit uitgebouwd, gewoon omdat het kan :)
  vrijdag 8 maart 2013 @ 21:50:15 #35
359555 egelhond
Let' Rock Bitch!
pi_123809174
Ik zoek nog een burgemeester voor een dorp naast me? Iemand?
pi_123809204
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:45 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Mijnen plaatsen. Hou wel rekening met de windrichting. Als die gassen over je stad heen gaan krijg je weer veel gezeur.
Hoe kan ik de windrichting dan zien? :@
  vrijdag 8 maart 2013 @ 21:50:55 #37
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_123809213
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:50 schreef egelhond het volgende:
Ik zoek nog een burgemeester voor een dorp naast me? Iemand?
Ik zoek nog een SimCity-server die wel online is.
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 21:51:13 #38
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_123809223
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:50 schreef GluonC het volgende:

[..]

Hoe kan ik de windrichting dan zien? :@
rechtsonder kiezen voor windrichting.
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_123809231
Ik snap het niet. Ik heb een kolencentrale, waarvan ik een melding krijg dat de opslag vol zit.
2 garages en zo'n schacht erbij gebouwd, doet niks. Ook al uit en aan gezet.
pi_123809235
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:50 schreef GluonC het volgende:

[..]

Hoe kan ik de windrichting dan zien? :@
Vinger natmaken en opsteken? :')
pi_123809245
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:51 schreef RoW_0 het volgende:
Ik snap het niet. Ik heb een kolencentrale, waarvan ik een melding krijg dat de opslag vol zit.
2 garages en zo'n schacht erbij gebouwd, doet niks. Ook al uit en aan gezet.
Handelcentra bouwen
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
  vrijdag 8 maart 2013 @ 21:53:09 #42
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_123809282
Meh, vraag me af hoe ik nou concreet geld kan maken met olie. Heb nu 4 verschillende oliebronnen, en een handelscentrum waarbij ik heb gekozen voor het exporteren van de olie. Hiermee schijn ik 4500 te verdienen per ?, als ik bij transacties kijk. Maar merk er eigenlijk weinig van :')
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_123809285
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:52 schreef Adolecens het volgende:

[..]

Handelcentra bouwen
Heb ik. Met extra garage. En is nu maar 1/3 vol.
pi_123809303
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:53 schreef RoW_0 het volgende:

[..]

Heb ik. Met extra garage. En is nu maar 1/3 vol.
Heeft die wel genoeg autootjes?
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_123809304
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:51 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:

[..]

rechtsonder kiezen voor windrichting.
Ik zie het ^O^
pi_123809308
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:47 schreef Maichel het volgende:
Ik kap ermee, 6 uur geleden geinstalleerd....NUL keer gespeeld.

Sterf maar met je hoerespel!

[ afbeelding ]
_O-
pi_123809320
quote:
13s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:53 schreef Blistering het volgende:
Meh, vraag me af hoe ik nou concreet geld kan maken met olie. Heb nu 4 verschillende oliebronnen, en een handelscentrum waarbij ik heb gekozen voor het exporteren van de olie. Hiermee schijn ik 4500 te verdienen per ?, als ik bij transacties kijk. Maar merk er eigenlijk weinig van :')
Heb ik ook, 2 coal mines, 2 erts mijnen. 2 trade depots en 1 trade port (die grote dus) Smelting factory en alsnog ga ik failliet
pi_123809321
quote:
13s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:53 schreef Blistering het volgende:
Meh, vraag me af hoe ik nou concreet geld kan maken met olie. Heb nu 4 verschillende oliebronnen, en een handelscentrum waarbij ik heb gekozen voor het exporteren van de olie. Hiermee schijn ik 4500 te verdienen per ?, als ik bij transacties kijk. Maar merk er eigenlijk weinig van :')
  vrijdag 8 maart 2013 @ 21:54:14 #49
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_123809326
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:53 schreef GluonC het volgende:

[..]

Ik zie het ^O^
top
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_123809353
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:43 schreef Vonkenboer het volgende:
Zijn er uberhaupt eigenlijk berichten te vinden op internet waaruit blijkt dat EA er wat aan doet.
Of laten ze alles maar gewoon zoals het is en zijn we met ze allen voor ¤ 60,- gewoon genaaid :X
Ze plaatsen er servers bij en daaraan zie je dat ze ermee bezig zijn...

quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:44 schreef MolFan het volgende:

[..]

Onbegrijpelijk dat ze hiervoor juridisch niet eens worden aangepakt
ze hebben zich ingedekt in de EULA, in de US kan je er vrij weinig mee en volgens mij kent de US niet een "ondeugelijk product" wet. Daar kan je in nederland overigens ook niks mee aangezien je de producent de kans moet geven om het te fixen (waar iets van 1 a 2 weken voor staat dacht ik)
pi_123809370
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:50 schreef GluonC het volgende:

[..]

Hoe kan ik de windrichting dan zien? :@
industrie zoning klikken :)
pi_123809394
Hoe kan je nou het snelst een grote stad bouwen ?
pi_123809416
Hoe verbeter je de dichtheid?
pi_123809434
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:54 schreef Chuck-N0rr1s het volgende:

[..]

als je olie exporteert zie je dat in je transactie overzicht, als dat 4500 is is dat per dag (en krijg je per maand een bepaald rapportje bovenin wat er totaal is gexporteerd..)
pi_123809446
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:56 schreef davedavy het volgende:
Hoe verbeter je de dichtheid?
Wegen upgraden, parken plaatsen (en dan voor high wealth de plaza's/sculpture parken)
  vrijdag 8 maart 2013 @ 21:57:20 #56
397778 Curlbrah
dun dun dun
pi_123809455
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:53 schreef RoW_0 het volgende:

[..]

Heb ik. Met extra garage. En is nu maar 1/3 vol.
volg die auto eens; kijk eens of ze niet ergens doelloos rondrijden
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:55 schreef dennis3d het volgende:
Hoe kan je nou het snelst een grote stad bouwen ?
met geduld.
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
pi_123809479
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:56 schreef davedavy het volgende:
Hoe verbeter je de dichtheid?
high density roads/avenue's en parkjes enzo deden bij mij de truuk, ook zorgen voor politie/brandweer enzo..
pi_123809510
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_123809513
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:57 schreef Romanus het volgende:

[..]

Wegen upgraden, parken plaatsen (en dan voor high wealth de plaza's/sculpture parken)
als je dat doet komt er high wealth in... wat een lagere dichtheid heeft..
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 21:58:58 #61
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123809543
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:56 schreef mschol het volgende:

[..]

als je olie exporteert zie je dat in je transactie overzicht, als dat 4500 is is dat per dag (en krijg je per maand een bepaald rapportje bovenin wat er totaal is gexporteerd..)
olie alleen is geen reet waard merk ik 4500 per 1000 :')
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_123809582
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:58 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

olie alleen is geen reet waard merk ik 4500 per 1000 :')
zelfde met kolen en erts :') :r
pi_123809595
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:58 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

olie alleen is geen reet waard merk ik 4500 per 1000 :')
Je moet het ook omzetten in plastic en dan pas verkopen.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_123809624
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:59 schreef Chuck-N0rr1s het volgende:

[..]

zelfde met kolen en erts :') :r
Kolen + Erts = Alloy = ~48000 per 10 = Cashen.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_123809627
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:57 schreef Romanus het volgende:

[..]

Wegen upgraden, parken plaatsen (en dan voor high wealth de plaza's/sculpture parken)
Hoe doe je die wegen dan upgraden?
pi_123809634
Kan ik nog een fok regio joinen ?
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:01:19 #67
397778 Curlbrah
dun dun dun
pi_123809669
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:59 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Je moet het ook omzetten in plastic en dan pas verkopen.
maar je moet eerst ziek veel geld met ruwe olie verdienen voordat je die upgraded dingen kan plaatsen.. waarna je geen olie meer hebt
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
pi_123809679
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:00 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Kolen + Erts = Alloy = ~48000 per 10 = Cashen.
:o :@ _O_
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:01:51 #69
397778 Curlbrah
dun dun dun
pi_123809704
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:00 schreef dennis3d het volgende:
Kan ik nog een fok regio joinen ?
je zit toch al ergens in?
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:02:16 #70
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_123809723
Warempel, ik zit daadwerkelijk in mijn stad nu :')
pi_123809730
quote:
Haha jezus.
'OMG zoveel omzet en we kunnen het niet handelen'. Wat een faalbedrijf ben je dan, als dat mijn toko zou zijn zou ik tot volgende week niet slapen om capaciteit bij te slepen.
pi_123809735
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:58 schreef Adolecens het volgende:
De eerste indrukken van SimCity

Die screenshots!! :D _O- :D
_O-

Bij mij geeft ie nu iedere keer aan dat er een server beschikbaar is, maar als ik daarop klik kan er opeens geen verbinding mee worden gemaakt. Lekker begin :')
pi_123809741
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:01 schreef Curlbrah het volgende:

[..]

je zit toch al ergens in?
Regio 7 doet het niet meer ik weet niet wat daar mee gebeurd is...
Dus heb nu alleen nog maar alleen gespeeld en met 2 vrienden niet met veel anderen :P
pi_123809744
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:00 schreef davedavy het volgende:

[..]

Hoe doe je die wegen dan upgraden?
Als je op dat icoontje klikt om nieuwe wegen te bouwen, moet daar onder nog een icoontje staan daar kun je wegen mee upgraden
Dat weet ik dan wel weer :')
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:02:37 #75
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_123809748
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 21:51 schreef RoW_0 het volgende:
Ik snap het niet. Ik heb een kolencentrale, waarvan ik een melding krijg dat de opslag vol zit.
2 garages en zo'n schacht erbij gebouwd, doet niks. Ook al uit en aan gezet.
handelsdepot bouwen. international market export aanzetten. Cash.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_123809752
Zo ga je met je klanten om:



Blijkbaar kan je je geld niet terug krijgen...
pi_123809806
Servers zijn offline is de melding hier.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:05:45 #78
397778 Curlbrah
dun dun dun
pi_123809882
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:02 schreef dennis3d het volgende:

[..]

Regio 7 doet het niet meer ik weet niet wat daar mee gebeurd is...
Dus heb nu alleen nog maar alleen gespeeld en met 2 vrienden niet met veel anderen :P
regio seven is nog wel up hier
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
pi_123809950
Leuk hoor regio's en het organiseren enzo... Maar spelen lukt blijkbaar niet.

Misschien wel goed dat ik een Mac heb en moet wachten.
pi_123809960
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:05 schreef Curlbrah het volgende:

[..]

regio seven is nog wel up hier
Ik kan niet joinen krijg heel de tijd de melding regio en stadgegevens konden niet geladen worden probeer het opnieuw.
En de leader heeft me een inv gestuurd...
pi_123809963
Na even switchen naar desktop kan ik er niet eens meer in.
pi_123810002
Ook net geïnstalleerd en kan meteen spelen :D
Beetje geduld helpt altijd, kan alleen een lange nacht worden nu :'(
"so if your message ain't shit, fuck the records you sold, cuz if you go platinum, it's got nothing to do with luck, it just means that a million people are stupid as fuck"
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:08:46 #83
353856 Stoepboer
Stoep met boeren.
pi_123810032
Waarom kan ik geen water verkopen aan mijn andere steden, ik heb 1.136,7 kl/uur te veel _O-
Vervelende stoepboer!
pi_123810035
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:00 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Kolen + Erts = Alloy = ~48000 per 10 = Cashen.
:o
ik had geen erts :D
pi_123810037
-edit- warez

[ Bericht 56% gewijzigd door Morpheus2002 op 08-03-2013 23:18:28 ]
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:10:07 #86
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_123810084
quote:
2s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:02 schreef ArnosL het volgende:

[..]

_O-

Bij mij geeft ie nu iedere keer aan dat er een server beschikbaar is, maar als ik daarop klik kan er opeens geen verbinding mee worden gemaakt. Lekker begin :')
Dat herken ik.
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:10:08 #87
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123810086
Heel leuk die nieuwe server, maar ik wil in West 1!
No Comment!
pi_123810101
Godver morgen vroeg op om te werken
Kan me natuurlijk nog altijd ziek melden :*
pi_123810152
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:08 schreef WIJZIJNAJAX het volgende:
Waarom kan ik geen water verkopen aan mijn andere steden, ik heb 1.136,7 kl/uur te veel _O-
jij kan niet zeggen van ik ga dit verkopen. andere mensen in de regio kunnen wel zien dat jij een overschot hebt en zien heej laat ik water kopen.
Every war is different, every war is the same.
pi_123810165
ook best apart dat ik al 5 dagen speel volgens Sim City terwijl het spel pas 2 dagen uit is.

Krijgen meer mensen die melding ??
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:11:48 #91
397778 Curlbrah
dun dun dun
pi_123810174
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:10 schreef iScripters het volgende:
Heel leuk die nieuwe server, maar ik wil in West 1!
wees blij als je überhaupt ergens in komt
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:13:43 #92
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123810266
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:11 schreef Curlbrah het volgende:

[..]

wees blij als je überhaupt ergens in komt
Ik heb nu steden in 3 servers, alle 3 vol.. ik ga niet naar een 4e toe...
No Comment!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:13:46 #93
234969 KaasManiak
I'm lovin' it!
pi_123810269
Is een server bijgekomen! Oceanie 2 w/
Gieters komen harder aan dan popcorn
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 22:14:33 #94
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123810306
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:08 schreef WIJZIJNAJAX het volgende:
Waarom kan ik geen water verkopen aan mijn andere steden, ik heb 1.136,7 kl/uur te veel _O-
HOEVEEL :')
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_123810338
quote:
13s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:02 schreef Qunix het volgende:
Zo ga je met je klanten om:

[ afbeelding ]

Blijkbaar kan je je geld niet terug krijgen...
ze hebben zich ingedekt in de EULA en hoewel de EULA niet boven de wet staat, staat bij ons in de wet dat je niet zomaar een refund hoeft te geven als bedrijf zijnde.. hoe dat in de US geregeld is weet ik niet precies (maar de EULA heeft daar wel een wat grotere macht volgens mij)
maar die discussie hebben we al vaker gehad hier..

ik ga gamen :)
pi_123810369
Dit is echt leuk spelen zeg :o Net ruim een uur gespeeld. Nu tijd om bank te hangen. Maareh......tof spel :9
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:16:33 #97
353856 Stoepboer
Stoep met boeren.
pi_123810397
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:11 schreef dekkered het volgende:

[..]

jij kan niet zeggen van ik ga dit verkopen. andere mensen in de regio kunnen wel zien dat jij een overschot hebt en zien heej laat ik water kopen.
Nee maar ik zit forever alone in een regio, met iedere stad gaat het gewoon goed maar bij eentje zegt 'ie steeds; Nederdorp (wist geen andere naam :') ) heeft geen water om te verkopen.
Terwijl ik heel veel water te veel heb. Ik heb dat dorpje/stad wel pas gemaakt, misschien heeft het daar mee te maken.
Vervelende stoepboer!
pi_123810435
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:15 schreef mschol het volgende:

[..]

ze hebben zich ingedekt in de EULA en hoewel de EULA niet boven de wet staat, staat bij ons in de wet dat je niet zomaar een refund hoeft te geven als bedrijf zijnde.. hoe dat in de US geregeld is weet ik niet precies (maar de EULA heeft daar wel een wat grotere macht volgens mij)
In de Nederlandse wetgeving staat dat een product een bepaalde verwachtingswaarde schept bij aanschaf. Is dit niet het geval kun je vragen om een refund maar EA moet eens aangepakt worden voor deze praktijken.
pi_123810511
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:17 schreef MolFan het volgende:

[..]

In de Nederlandse wetgeving staat dat een product een bepaalde verwachtingswaarde schept bij aanschaf. Is dit niet het geval kun je vragen om een refund maar EA moet eens aangepakt worden voor deze praktijken.
en in diezelfde wet staat dat als een bedrijf aanbied het eerst te repareren zij in hun recht staan, en dat is waar EA nu mee bezig is..

maazoals ik zei: ik ga gamen.. :+
pi_123810584
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:18 schreef mschol het volgende:

[..]

en in diezelfde wet staat dat als een bedrijf aanbied het eerst te repareren zij in hun recht staan, en dat is waar EA nu mee bezig is..
Dat is mij niet bekend? Hebben ze een verklaring gegeven dan dat ze wat aan het doen zijn en leggen ze daarin ook uit wat ze eraan doen op dit moment? zolang dat er niet is mag je om een refund vragen.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:20:14 #101
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123810625
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:19 schreef MolFan het volgende:

[..]

Dat is mij niet bekend? Hebben ze een verklaring gegeven dan dat ze wat aan het doen zijn en leggen ze daarin ook uit wat ze eraan doen op dit moment? zolang dat er niet is mag je om een refund vragen.
Vragen mag altijd :) Of het toegekend wordt is een tweede..
No Comment!
pi_123810680
Op vrijdag 22 juli 2011 00:30 schreef yvonne het volgende:
Ja DE Ik houd nog heel veel van je
pi_123810681
Oceanië 2 is nog goed beschikbaar. Nu connectie aan het maken :)
pi_123810697
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:19 schreef MolFan het volgende:

[..]

Dat is mij niet bekend? Hebben ze een verklaring gegeven dan dat ze wat aan het doen zijn en leggen ze daarin ook uit wat ze eraan doen op dit moment? zolang dat er niet is mag je om een refund vragen.
dat mag je vragen en vervolgens krijg je te horen dat het aan het fixen zijn :)
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:21:39 #105
396634 BarbaClan
hup hup hup! barba truck!
pi_123810712
deel #90 na 4 jaar zijn de servers nog kapot
Yup ik ben een clone van gtalikker. Capre Diem.
Steam: PartyMeizter
Origin: LucDaBauz
Minecraft: LucDaBauz
pi_123810805
quote:
dat soort reviews kan ik niet serieus nemen, of hebben ze diablo3 ook een 1 gegeven omdat er bij launch niet/slecht gespeeld kon worden?
pi_123810819
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:21 schreef mschol het volgende:

[..]

dat mag je vragen en vervolgens krijg je te horen dat het aan het fixen zijn :)
Wat ik dus bedoel te zeggen is dat ze het algemeen aan moeten geven anders heb je recht op een refund. Daarom hoop ik dat ze een keer keihard onderuit worden gehaald door een grote gamesite of iets dergelijks.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:24:35 #108
367531 AppleMartini
Chuckaplopper
pi_123810890
Nog steeds stuk?
pi_123810924
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:23 schreef MolFan het volgende:

[..]

Wat ik dus bedoel te zeggen is dat ze het algemeen aan moeten geven anders heb je recht op een refund. Daarom hoop ik dat ze een keer keihard onderuit worden gehaald door een grote gamesite of iets dergelijks.
ze geven dit op twitter, op hun site en in de launcher aan..
pi_123810927
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:24 schreef AppleMartini het volgende:
Nog steeds stuk?
Jep, al is er nu een nieuwe server bijgeplaatst. Duurt wel verrekte lang om te verifiëren.
pi_123810930
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:24 schreef AppleMartini het volgende:
Nog steeds stuk?
Ik zit er nog in, soms offline servers, dan weer up, dat soort crap.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123810955
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:23 schreef MolFan het volgende:

[..]

Wat ik dus bedoel te zeggen is dat ze het algemeen aan moeten geven anders heb je recht op een refund. Daarom hoop ik dat ze een keer keihard onderuit worden gehaald door een grote gamesite of iets dergelijks.
Gaat niet gebeuren. Die zitten met de ellebogen zo dik in elkaars reet, dat wil je niet weten.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:28:27 #113
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_123811103
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:24 schreef AppleMartini het volgende:
Nog steeds stuk?
Ja, hier wel.
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_123811111
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:25 schreef Pheno het volgende:

[..]

Gaat niet gebeuren. Die zitten met de ellebogen zo dik in elkaars reet, dat wil je niet weten.
+1
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:29:57 #115
367531 AppleMartini
Chuckaplopper
pi_123811190
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:25 schreef Pheno het volgende:

[..]

Gaat niet gebeuren. Die zitten met de ellebogen zo dik in elkaars reet, dat wil je niet weten.
Dat is zo gigantisch waar.
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 22:32:35 #116
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123811346
kan ik al weer spelen?
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  Lieve Belg vrijdag 8 maart 2013 @ 22:32:56 #117
86282 Jump
[Belg.] Jump (de ~ (m.))
pi_123811364
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9342980.page

quote:
What we saw was that players were having such a good time they didn't want to leave the game, which kept our servers packed and made it difficult for new players to join.
_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
Op zondag 28 oktober 2007 01:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Jump daarentegen, is wáy minder braaf en lief dan hij lijkt
          «shmoop|dingen» jawel, jij bent Superjump
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:33:14 #118
205006 Adolecens
a.k.a. Ado
pi_123811384
Ik word er zó flauw van he!

Bij opstarten staat server EU West 1 beschikbaar, klik je op PLAY en dan server niet beschikbaar :r
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:33:36 #119
205006 Adolecens
a.k.a. Ado
pi_123811404
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:32 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
kan ik al weer spelen?
Nee }:|
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:34:37 #120
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123811450
quote:
Die quote is gewoon keihard waar. Mensen die er eenmaal inzitten gaan er ook niet zelf meer uit. (De meesten dan..)
No Comment!
pi_123811468
Sta al 15 minuten in de wacht voor West 4, ben benieuwd.
Wat een drama :')
'And I called your name,
like an addicted to cocaine calls for the stuff he'd rather blame'
pi_123811480
quote:
je kan wel lachen erom, maar stel je voor dat je server berekend is op 10k spelers (om even een getal te roepen)
en die 10k blijven spelen (want leuk en nieuw enzo..)
ondertussen ontstaat een wachtrij van 20k man die gaan klagen dat het vol is...
vervolgens komt er 1 plekje bij die direct weer wordt bezet, van die persoon hoor je dan niks meer...
en zo gaat dat door..

hoewel het een slap excuus kan zijn, kan ik mij het wel voorstellen (ik heb er immers ook een uur of 8 ingezeten achterelkaar)
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:35:21 #123
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123811491
Oceanic 2 Vol :D
No Comment!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:36:19 #124
205006 Adolecens
a.k.a. Ado
pi_123811536
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:35 schreef iScripters het volgende:
Oceanic 2 Vol :D
Daar is ook al een 2e bij dus?
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:36:30 #125
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123811546
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:36 schreef Adolecens het volgende:

[..]

Daar is ook al een 2e bij dus?
Yup!
No Comment!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:36:57 #126
205006 Adolecens
a.k.a. Ado
pi_123811565
Mooi, laat al die Japanners opflikkeren van de EU servers dan :{w
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_123811591
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:35 schreef mschol het volgende:

[..]

je kan wel lachen erom, maar stel je voor dat je server berekend is op 10k spelers (om even een getal te roepen)
en die 10k blijven spelen (want leuk en nieuw enzo..)
ondertussen ontstaat een wachtrij van 20k man die gaan klagen dat het vol is...
vervolgens komt er 1 plekje bij die direct weer wordt bezet, van die persoon hoor je dan niks meer...
en zo gaat dat door..
De reden dat niemand eruit gaat is omdat je er dan amper meer inkomt, omdat er een major capaciteits fuckup is.

Leuk dat je op deze manier je bedrijf wil beschermen tegen piracy, maar zorg dan in ieder geval dat je voldoende capaciteit hebt.
'And I called your name,
like an addicted to cocaine calls for the stuff he'd rather blame'
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:37:34 #128
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123811598
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:36 schreef Adolecens het volgende:
Mooi, laat al die Japanners opflikkeren van de EU servers dan :{w
Ik gok eerlijk gezegd dat Oceanic voor Australie is..
No Comment!
pi_123811602
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:35 schreef iScripters het volgende:
Oceanic 2 Vol :D
Wut? Daar ben ik al een kwartier aan het verifiëren :')
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:37:44 #130
396634 BarbaClan
hup hup hup! barba truck!
pi_123811608
region lock an maak aziatishe servers
Yup ik ben een clone van gtalikker. Capre Diem.
Steam: PartyMeizter
Origin: LucDaBauz
Minecraft: LucDaBauz
pi_123811618
pi_123811623
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:34 schreef iScripters het volgende:

Die quote is gewoon keihard waar. Mensen die er eenmaal inzitten gaan er ook niet zelf meer uit. (De meesten dan..)
Nee, vind je het gek :D Waarschijnlijk niet omdat het zo fantastisch is (ook wel een beetje), maar ook omdat ze niet durven uit te loggen omdat je er misschien niet meer in komt :')

(zelfde met Diablo en zelfde met de launch van de nieuwe wow expansion)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:39:05 #133
343369 Laser.
Love Always Shines
pi_123811668
Ik ga het zo nog een keer proberen! *O*
pi_123811679
Soms snap ik het spel niet dan heb ik werkloze mensen en bedrijven zonder werknemers in het begin ?
Dan kunnen ze daar toch gewoon gaan werken ?
pi_123811692
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:39:36 #136
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_123811694
quote:
13s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:33 schreef Adolecens het volgende:
Ik word er zó flauw van he!

Bij opstarten staat server EU West 1 beschikbaar, klik je op PLAY en dan server niet beschikbaar :r
Ja, dat heb ik ook. }:|
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_123811713
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:35 schreef iScripters het volgende:
Oceanic 2 Vol :D
Zit Zuid-Korea daar ook op, want ik las ergens dat die woest waren omdat er geen eigen servers waren (voor zo'n beetje de nr 1 game-nation ter wereld).
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:39:54 #138
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123811714
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:39 schreef dennis3d het volgende:
Soms snap ik het spel niet dan heb ik werkloze mensen en bedrijven zonder werknemers in het begin ?
Dan kunnen ze daar toch gewoon gaan werken ?
Weet je hoeveel lege banen en werklozen er zijn in Nederland?
No Comment!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:40:17 #139
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123811726
quote:
3s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:39 schreef Qunix het volgende:
[ afbeelding ]
Die scroll bar is er wel degelijk
No Comment!
pi_123811730
Voor in de OP!~!

http://simcitystatus.com/
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 22:40:34 #141
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123811735
_O-
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:40:46 #142
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123811745
quote:
4s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:40 schreef Qunix het volgende:
Voor in de OP!~!

http://simcitystatus.com/
LOL
No Comment!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:41:01 #143
205006 Adolecens
a.k.a. Ado
pi_123811753
quote:
4s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:40 schreef Qunix het volgende:
Voor in de OP!~!

http://simcitystatus.com/
Die zal vast niet dynamisch zijn, maar gewoon hard-coded "NO" :') :D
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:42:04 #144
343369 Laser.
Love Always Shines
pi_123811793
quote:
4s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:40 schreef Qunix het volgende:
Voor in de OP!~!

http://simcitystatus.com/
:D !!
pi_123811803
quote:
3s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:39 schreef Qunix het volgende:
[ afbeelding ]
die scrollbar kan ook pas worden weergegeven als zoveel servers zijn dat het niet meer in de view port past ;) das een design keuze
dat 2de is idd wel suf ja :D
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:42:26 #146
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123811811
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:41 schreef Adolecens het volgende:

[..]

Die zal vast niet dynamisch zijn, maar gewoon hard-coded "NO" :') :D
Captain Obvious is er ook :)
No Comment!
pi_123811863


Snapt iemand waarom mijn landwaarde bij dat specifieke gebouw op rood staat ? :?
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_123811879
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:37 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Nee, vind je het gek :D Waarschijnlijk niet omdat het zo fantastisch is (ook wel een beetje), maar ook omdat ze niet durven uit te loggen omdat je er misschien niet meer in komt :')

(zelfde met Diablo en zelfde met de launch van de nieuwe wow expansion)
Ja, dat doe ik nu ook :@
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123811880
oeps, je pc aan laten en simcity niet pauzeren kost je een hoop geld :') bijna de hele stad afgebrand, wel 4 miljoen op de bank :') 200 boeven _O- _O-
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:44:04 #150
205006 Adolecens
a.k.a. Ado
pi_123811895
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:42 schreef iScripters het volgende:

[..]

Captain Obvious is er ook :)
:6

Ik ben geïrriteerd :')
Mijn vriendin heeft een vriendin op bezoek, waar ik dus geen behoefte aan heb om bij te gaan zitten.
Was al weken geleden besproken en ik vond het deze keer niet erg omdat het "mijn" simcity weekendje zou zijn :(
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_123811901
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:41 schreef Adolecens het volgende:

[..]

Die zal vast niet dynamisch zijn, maar gewoon hard-coded "NO" :') :D
het zou mij niks verbazen, maar ze doen iig teveel moeite dan om het te verbergen (het NO komt vanaf een status.php af)
pi_123811973
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:41 schreef Adolecens het volgende:

[..]

Die zal vast niet dynamisch zijn, maar gewoon hard-coded "NO" :') :D
Joh :')
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:46:01 #153
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123811983
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:43 schreef DjinN het volgende:
[ afbeelding ]

Snapt iemand waarom mijn landwaarde bij dat specifieke gebouw op rood staat ? :?
Bodemvervuiling al bekeken?
No Comment!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:46:44 #154
205006 Adolecens
a.k.a. Ado
pi_123812016
Kun je die bodemvervuiling eig weg krijgen?
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_123812054
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:46 schreef Adolecens het volgende:
Kun je die bodemvervuiling eig weg krijgen?
schijnt met bomen te kunnen, en veel geduld...
pi_123812056
Ik ben uitgelogged bij oceanic 2. take my spot!
What can be seen from the outside is only a portion of the truth.
pi_123812061
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:46 schreef Adolecens het volgende:
Kun je die bodemvervuiling eig weg krijgen?
Bomen planten.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:47:51 #158
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123812062
Echte pagina (blijkbaar) met server info: http://harding.ae/simstat/#.UTpcS1eSm26
No Comment!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:48:14 #159
205006 Adolecens
a.k.a. Ado
pi_123812074
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:47 schreef mschol het volgende:

[..]

schijnt met bomen te kunnen, en veel geduld...
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:47 schreef Qunix het volgende:

[..]

Bomen planten.
Die gaan er dood volgens mij?
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_123812107
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:48 schreef Adolecens het volgende:

[..]

[..]

Die gaan er dood volgens mij?
Blijven planten, en veel!
pi_123812121
M'n bouwplan is af! :D Hopelijk valt het te realiseren.

If not now, then when.
pi_123812134
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:46 schreef iScripters het volgende:

[..]

Bodemvervuiling al bekeken?
Jep. Daar is niks mee aan de hand. Landwaarde is ook hoog, dus daarom snap ik het niet
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_123812147
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:39 schreef iScripters het volgende:

[..]

Weet je hoeveel lege banen en werklozen er zijn in Nederland?
Ja oke maar iedereen kan in een fabriek staan en er waren ook nog winkel banen...
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:49:58 #164
205006 Adolecens
a.k.a. Ado
pi_123812155
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:48 schreef Qunix het volgende:

[..]

Blijven planten, en veel!
Ok
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:50:28 #165
39555 dekkered
MEDIC!!!!
pi_123812175
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:49 schreef dennis3d het volgende:

[..]

Ja oke maar iedereen kan in een fabriek staan en er waren ook nog winkel banen...
wrong. niet iedereen kan staan of staan voor zo lang.
Every war is different, every war is the same.
pi_123812190
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:49 schreef DjinN het volgende:

[..]

Jep. Daar is niks mee aan de hand. Landwaarde is ook hoog, dus daarom snap ik het niet
criminaliteit? brand gevaar? vuilnis opgehaald?
pi_123812367
Alle servers zijn druk, verrassend. :')
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_123812391
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:43 schreef DjinN het volgende:
[ afbeelding ]

Snapt iemand waarom mijn landwaarde bij dat specifieke gebouw op rood staat ? :?
Dit houd in dat ze op het punt staan om het huis te verlaten omdat jou stad niet goed genoeg voldoet aan de eis van medium wealth kwa grondwaarde of beschikbare shops/werk etc.
Als je op die smilie klikt en dan residential happyness ofzo dan kun je bij medium wealth zien waar ze zich aan storen en wat je dus moet veranderen zodat ze je stad niet verlaten.
Koetje Boe!
Pindakaas blijft mij veel te lang in me mond plakken...
pi_123812469
En natuurlijk kan er geen verbinding worden gemaakt, ook erg verrassend. :')
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 22:58:13 #170
26777 MrTorture
Welcome to the torture chamber
pi_123812474
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:49 schreef Yuri_Boyka het volgende:
M'n bouwplan is af! :D Hopelijk valt het te realiseren.

[ afbeelding ]
Gewoon Simcity spelen met potlood en papier, omdat die niet steeds offline gaan :')
No fear, no pain.Nobody left to blame. I'll try alone. Make destiny my own.
Dave: Al draagt een mod een blauwe kleur, het is en blijft een oude zeur.
yvonne says: nee hoor die Danny is gewoon een werknemer
Vis een optie?
pi_123812532
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:55 schreef Cowamundo het volgende:

[..]

Dit houd in dat ze op het punt staan om het huis te verlaten omdat jou stad niet goed genoeg voldoet aan de eis van medium wealth kwa grondwaarde of beschikbare shops/werk etc.
Als je op die smilie klikt en dan residential happyness ofzo dan kun je bij medium wealth zien waar ze zich aan storen en wat je dus moet veranderen zodat ze je stad niet verlaten.
Ahaaaaa op die manier. Dankjewel :)
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_123812548
HOLY SHIT IK BEN GEWOON AAN HET SPELEN
pi_123812569
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:59 schreef Longcat. het volgende:
HOLY SHIT IK BEN GEWOON AAN HET SPELEN
OMFGWTF!
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:00:09 #174
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_123812585
EW1 is niet beschikbaar hier _O-
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_123812625
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:00 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
EW1 is niet beschikbaar hier _O-
met wat meer moeite t.o.v. vannochtend is hij nu wel aan het verbinden...
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:01:08 #176
205006 Adolecens
a.k.a. Ado
pi_123812626
Ik zit erin! :o
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_123812638
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:01 schreef Adolecens het volgende:
Ik zit erin! :o
Pardon?
Tap tap tap
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:02:21 #178
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123812683
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:01 schreef Adolecens het volgende:
Ik zit erin! :o
Ik ben serieus al 2 uur aan het proberen....
No Comment!
pi_123812704
Goed doordouwe dan, tgaat vanzelf wel!
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_123812706
zo, terug van socializen, weer een poging wagen :)
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:02:59 #181
295722 Euribob
Plus 150 Basispunten
pi_123812716
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:01 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Pardon?
Adolecens is zijn vriendin maar gaan opzoeken, wat dacht jij dan?
Choking on those tossed salads and scrambled eggs
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:03:38 #182
295722 Euribob
Plus 150 Basispunten
pi_123812747
Ik ga hem ook maar eens bestellen, over een weekje zal het gekut met de server wel gesolved zijn.
Choking on those tossed salads and scrambled eggs
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:04:28 #183
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123812789
"Incorrecte aanmeldgegevens" wtf?
No Comment!
pi_123812859
Ik speel nu al een paar uurtjes op die west 4 server, tot nu toe geen problemen
"so if your message ain't shit, fuck the records you sold, cuz if you go platinum, it's got nothing to do with luck, it just means that a million people are stupid as fuck"
pi_123812865
Godver alle servers weer druk een wachttijd van 20 minuten. _O-
pi_123812946
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:06 schreef Cubewood. het volgende:
Ik speel nu al een paar uurtjes op die west 4 server, tot nu toe geen problemen
Inderdaad en ik ga hem niet afsluiten ook :P
pi_123812996
Ik zat er opeens ook in, nu druk aan het spelen met keihard verlies :P
pi_123813007
Te triest voor woorden, bijna 48 uur na launch en nog steeds niet gefixed :')
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:09:54 #190
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123813030
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:09 schreef Thrilled het volgende:
Te triest voor woorden, bijna 48 uur na launch en nog steeds niet gefixed :')
96.. hij is sinds 5 maart in Amerika uit
No Comment!
pi_123813033
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:09 schreef Thrilled het volgende:
Te triest voor woorden, bijna 48 uur na launch en nog steeds niet gefixed :')
En toch fan blijven aan je avatar te zien :')
pi_123813044
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:09 schreef MolFan het volgende:

[..]

En toch fan blijven aan je avatar te zien :')
de game blijft gruwelijk, tis alleen even dat eerste stukje :')
pi_123813061
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:10 schreef Thrilled het volgende:

[..]

de game blijft gruwelijk, tis alleen even dat eerste stukje :')
Had hem allang weggetyft ^O^
pi_123813069
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:10 schreef MolFan het volgende:

[..]

Had hem allang weggetyft ^O^
wat doe je hier dan :)
pi_123813085
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:10 schreef Thrilled het volgende:

[..]

wat doe je hier dan :)
Heb hem nog niet dus kan hem nog niet wegtyfen jij hebt geen principes
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:11:48 #196
391252 _NZT_
Blue Mountain State
pi_123813111
Zo terug van weg geweest, vanmiddag toch nog even kunnen spelen op west 3. Nog steeds drama zo te zien aan TT
Ik smack meer chickies dan Regilio Tuur
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:13:15 #197
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_123813167
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:11 schreef MolFan het volgende:

[..]

Heb hem nog niet dus kan hem nog niet wegtyfen jij hebt geen principes
annuleer je bestelling. Met je principes.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_123813182
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:13 schreef jogy het volgende:

[..]

annuleer je bestelling. Met je principes.
Heb hem niet besteld kameraad van me wel :P
pi_123813194
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:13 schreef MolFan het volgende:

[..]

Heb hem niet besteld kameraad van me wel :P
Voor mij dus ook dus 2 keys zeg ma
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:14:47 #201
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_123813234
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:13 schreef MolFan het volgende:

[..]

Heb hem niet besteld kameraad van me wel :P
ok. dan ben je gevrijwaard :').
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_123813244
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:09 schreef Thrilled het volgende:
Te triest voor woorden, bijna 48 uur na launch en nog steeds niet gefixed :')
tis ook niet dat je het even fixt...
ik heb geen idee wat er nodig is voor zo'n server, maar die schud je vermoedelijk niet 1,2,3 uit je mouw, ook niet qua configuratie.. (uiteraard is het een kopieer klusje maar toch moet je op blijven letten)

achja..
pi_123813255
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:14 schreef jogy het volgende:

[..]

ok. dan ben je gevrijwaard :').
Dankje schandknaap ^O^
pi_123813279
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:15 schreef mschol het volgende:

[..]

tis ook niet dat je het even fixt...
ik heb geen idee wat er nodig is voor zo'n server, maar die schud je vermoedelijk niet 1,2,3 uit je mouw, ook niet qua configuratie.. (uiteraard is het een kopieer klusje maar toch moet je op blijven letten
Mwa mwa vergeet niet dat er duizenden mensen bij EA werken etc etc zal wel meevallen allemaal
pi_123813323
pi_123813359
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:16 schreef Qunix het volgende:
[ afbeelding ]
Uit het hoofd leren :')
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:17:55 #207
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123813396
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:16 schreef Qunix het volgende:
[ afbeelding ]
In de OP staat een complete manual (PDF)
No Comment!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:18:21 #208
308391 PG18
Nee, 24
pi_123813409
Ik heb zojuist EU West 1 verlaten na eindelijk een avondje redelijk fatsoenlijk het spel te hebben kunnen spelen :) Er is dus weer een plekje op de server beschikbaar!
pi_123813431
Ik heb nog steeds geen spijt van het spel :P
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_123813463
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:15 schreef MolFan het volgende:

[..]

Mwa mwa vergeet niet dat er duizenden mensen bij EA werken etc etc zal wel meevallen allemaal
ik weet van een overheids instantie uit dat je een nieuwe (!) server niet 1,2,3 geregeld hebt (het hardware stukje dus)
dan moet je hem inrichten, configureren en testen en daar zit ook wel wat tijd in..

quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:17 schreef iScripters het volgende:

[..]

In de OP staat een complete manual (PDF)
als je hem gekocht hebt kan je op het info knopje naast play drukken en daar kan je een linkje naar je handleiding vinden :)
pi_123813467
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:18 schreef DjinN het volgende:
Ik heb nog steeds geen spijt van het spel :P
idem.. hoe vaak ik ook van de server afgegooid wordt of er niet meer op kom, het blijft me trekken :)
pi_123813483
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:18 schreef DjinN het volgende:
Ik heb nog steeds geen spijt van het spel :P
ik ook zeker niet, heb mij al ruim vermaakt ermee,
ik moet allleen nog wel wat features verkennen (die dubbeldekker bussen b.v.)
pi_123813487
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:19 schreef mschol het volgende:

[..]

ik weet van een overheids instantie uit dat je een nieuwe (!) server niet 1,2,3 geregeld hebt (het hardware stukje dus)
dan moet je hem inrichten, configureren en testen en daar zit ook wel wat tijd in..

[..]

als je hem gekocht hebt kan je op het info knopje naast play drukken en daar kan je een linkje naar je handleiding vinden :)
Tuurlijk zit daar tijd in maar dat is afhankelijk met hoeveel man je er o.a. aan werkt he. Tevens hoeft het geen hele dag te duren me dunkt.
pi_123813546
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:20 schreef mschol het volgende:

[..]

ik ook zeker niet, heb mij al ruim vermaakt ermee,
ik moet allleen nog wel wat features verkennen (die dubbeldekker bussen b.v.)
Ik heb er ook geen spijt van moet alleen nog even bedenken hoe ik eindelijk een grote stad kan bouwen zonder dat ik in geld nood kom :P
pi_123813560
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:20 schreef MolFan het volgende:

[..]

Tuurlijk zit daar tijd in maar dat is afhankelijk met hoeveel man je er o.a. aan werkt he. Tevens hoeft het geen hele dag te duren me dunkt.
het ligt aan je interne processen hoe lang je over zo'n server doet, je kan windows + programma's in 1-2 uurtjes installeren, maar dan is hij verre van geoptimaliseerd he..
pi_123813561
quote:
4s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 22:40 schreef Qunix het volgende:
Voor in de OP!~!

http://simcitystatus.com/
Nog beter:

http://harding.ae/simstat/

Via JSON van de echte live servers.... Dus due server.php klopt wel!
pi_123813578
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:22 schreef dennis3d het volgende:

[..]

Ik heb er ook geen spijt van moet alleen nog even bedenken hoe ik eindelijk een grote stad kan bouwen zonder dat ik in geld nood kom :P
ja inderdaad.. :D
ik kreeg mijn geld puur uit industrie en wat toerisme
pi_123813587
Al die berichten van die mensen. https://www.facebook.com/SimCity?ref=ts&fref=ts
If not now, then when.
pi_123813614
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:19 schreef Thrilled het volgende:

[..]

idem.. hoe vaak ik ook van de server afgegooid wordt of er niet meer op kom, het blijft me trekken :)
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:20 schreef mschol het volgende:

[..]

ik ook zeker niet, heb mij al ruim vermaakt ermee,
ik moet allleen nog wel wat features verkennen (die dubbeldekker bussen b.v.)
Jep precies! *O*
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_123813626
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:20 schreef MolFan het volgende:

[..]

Tuurlijk zit daar tijd in maar dat is afhankelijk met hoeveel man je er o.a. aan werkt he. Tevens hoeft het geen hele dag te duren me dunkt.
Servers tover je niet zomaar even uit je mouw... :')
En met alleen even wat hardware koppelen en data kopiëren ben je er nog niet.. Alles moet in de infrastructeur geklust worden, script data aangepast, backups regelen, etc. etc.

Ik vind het zelf ook erg jammer dat het zo lang duurt en dat er zoveel problemen zijn, maar als het vandeweek allemaal werk blijft het gewoon een ongelovelijk tof spel! _O_
Koetje Boe!
Pindakaas blijft mij veel te lang in me mond plakken...
pi_123813685
Ik fix in php wel een plaatje voor in de OP of de servers vol zijn met deze JSON meuk: http://worlds.simcity.com/parallelworlds.json

(ook een leuke link: http://telemetry.simcity.com/versions/)
pi_123813687
Eerst door een muur aan patches/updates heenwerken.. En daarna uberhaupt zien of de servers het wel doen, vraag me af of ik vandaag nog aan bouwen toe kom :')
..non est vivere sed valere vita est ..
pi_123813699
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:22 schreef dennis3d het volgende:

[..]

Ik heb er ook geen spijt van moet alleen nog even bedenken hoe ik eindelijk een grote stad kan bouwen zonder dat ik in geld nood kom :P
Cheatcode jonguh!

Jeweetzz
pi_123813741
How to access hidden servers (EU West 4 and EU East 3)!

These servers are actually up and running however they are set as hidden. Follow the steps if you want to join them. DISCLAIMER: I am not responsible for any bans/damage done if you decide to try this.

Step 1: Exit the SimCity Launcher and Origin launcher.

Step 2: Navigate to your hosts file. Located in:

C:\Windows\System32\drivers\etc

Step 3: Make a backup of the file called 'hosts'. Copy + paste then rename it to 'hostsBACKUP'.

Step 4: Open the original file ('hosts') with Notepad. Paste in

209.105.248.14 worlds.simcity.com

on the last line. The end of your file should look something like this: http://quickscreen.eu/ima(...)efd3bcd1c6052dbd59a9

Step 5: Open Start Menu and type in

cmd

Right click on it and choose 'Run as administrator' then once in the Command Prompt, type

ipconfig /flushdns

hit Enter and close Command Prompt.

Step 6: Start Origin and start the launcher. Click on 'Select Server' and you should see Europe West 4 and Europe East 3.

Enjoy the game. If you are using this method, please keep in mind that it will show 'Available' for all servers even if they are busy or full.

EDIT: EA/Maxis has made these servers public, this fix is not needed anymore. To restore to normal server listing, follow the steps.

Step 1: Exit the SimCity Launcher and Origin launcher.

Step 2: Navigate to your hosts file. Located in:

C:\Windows\System32\drivers\etc

Step 3: Make a backup of the file called 'hosts'. Copy + paste then rename it to 'hostsBACKUP'.

Step 4: Open the original file ('hosts') with Notepad. Delete the line

209.105.248.14 worlds.simcity.com

Step 5: Open Start Menu and type in

cmd

Right click on it and choose 'Run as administrator' then once in the Command Prompt, type

ipconfig /flushdns

hit Enter and close Command Prompt.

Step 6: Start Origin and start the launcher. Click on 'Select Server' and you should see Europe West 4 and Europe East 3.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:28:42 #226
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123813743
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:26 schreef Qunix het volgende:
Ik fix in php wel een plaatje voor in de OP of de servers vol zijn met deze JSON meuk: http://worlds.simcity.com/parallelworlds.json

(ook een leuke link: http://telemetry.simcity.com/versions/)
Mooi. Was er al aan bezig, maar dan kan ik weer proberen de servers in te komen :D
No Comment!
pi_123813745
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:27 schreef jpjedi het volgende:

[..]

Cheatcode jonguh!

Jeweetzz
Sandbox mode ?
Want in normale mode kan je geen cheats gebruiken afaik
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_123813765
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:26 schreef Qunix het volgende:
Ik fix in php wel een plaatje voor in de OP of de servers vol zijn met deze JSON meuk: http://worlds.simcity.com/parallelworlds.json

(ook een leuke link: http://telemetry.simcity.com/versions/)
ik wilde bijna hetzelfde doen :D :P
pi_123813774
Hihihi :P
pi_123813784
EDIT: EA/Maxis has made these servers public, this fix is not needed anymore. To restore to normal server listing, follow the steps.
Koetje Boe!
Pindakaas blijft mij veel te lang in me mond plakken...
pi_123813825
eu west 4 start op, moet eerst de tutorial doen..hopen dat ik er in blijf :')
pi_123813903
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:27 schreef jpjedi het volgende:

[..]

Cheatcode jonguh!

Jeweetzz
Nee daar doen we niet aan alleen als ik me verveel :P
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:32:54 #233
39555 dekkered
MEDIC!!!!
pi_123813914
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:30 schreef Thrilled het volgende:
eu west 4 start op, moet eerst de tutorial doen..hopen dat ik er in blijf :')
tutorial kan je skippen
Every war is different, every war is the same.
pi_123813946
Even een beginnersvraagje..
De enige server die ik kan gebruiken atm is Oceanic2. Ga ik hier nog wat van merken in de trant van alleen maar medespelers in de multicity wereld uit Australie en omstreken? Of speelt iedereen gewoon overal en nergens?

En switchen van server (en je stad meenemen dus) is natuurlijk niet mogelijk?
..non est vivere sed valere vita est ..
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 23:34:29 #235
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123813984
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:29 schreef Cowamundo het volgende:
EDIT: EA/Maxis has made these servers public, this fix is not needed anymore. To restore to normal server listing, follow the steps.
wut?
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:34:48 #236
39555 dekkered
MEDIC!!!!
pi_123814001
quote:
99s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:33 schreef Augustus_Thijs het volgende:
Even een beginnersvraagje..
De enige server die ik kan gebruiken atm is Oceanic2. Ga ik hier nog wat van merken in de trant van alleen maar medespelers in de multicity wereld uit Australie en omstreken? Of speelt iedereen gewoon overal en nergens?

En switchen van server (en je stad meenemen dus) is natuurlijk niet mogelijk?
stad blijf op Oceaonic 2 staa nja
Every war is different, every war is the same.
pi_123814018
quote:
99s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:33 schreef Augustus_Thijs het volgende:
Even een beginnersvraagje..
De enige server die ik kan gebruiken atm is Oceanic2. Ga ik hier nog wat van merken in de trant van alleen maar medespelers in de multicity wereld uit Australie en omstreken? Of speelt iedereen gewoon overal en nergens?

En switchen van server (en je stad meenemen dus) is natuurlijk niet mogelijk?
het idee is dat de fok regio's op eu west 1 gaan spelen...
en stad meenemen is geen optie, switchen kan wel
pi_123814049
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:34 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

wut?
m.a.w.: een paar servers zaten nog in het test traject en zijn op voorhand ontdekt..
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:36:06 #239
391252 _NZT_
Blue Mountain State
pi_123814057
quote:
99s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:33 schreef Augustus_Thijs het volgende:
Even een beginnersvraagje..
De enige server die ik kan gebruiken atm is Oceanic2. Ga ik hier nog wat van merken in de trant van alleen maar medespelers in de multicity wereld uit Australie en omstreken? Of speelt iedereen gewoon overal en nergens?

En switchen van server (en je stad meenemen dus) is natuurlijk niet mogelijk?
Switchen en stad meenemen is niet mogelijk nee, alleen switchen natuurlijk wel ,
Ik smack meer chickies dan Regilio Tuur
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:36:14 #240
39555 dekkered
MEDIC!!!!
pi_123814062
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:35 schreef mschol het volgende:

[..]

het idee is dat de fok regio's op eu west 1 gaan spelen...
en stad meenemen is geen optie, switchen kan wel
is al niet meer van toepassing want 7 zit op 3 geloof ik
Every war is different, every war is the same.
pi_123814066
netwerkfout nu
Geen mobiele telefoon en nog nooit ge-sms't.
Heerlijk tegen de stroom in
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:36:38 #242
391252 _NZT_
Blue Mountain State
pi_123814079
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:35 schreef mschol het volgende:

[..]

het idee is dat de fok regio's op eu west 1 gaan spelen...
en stad meenemen is geen optie, switchen kan wel
Je was me voor :)
Ik smack meer chickies dan Regilio Tuur
pi_123814094
Duidelijk, thnx ^O^
..non est vivere sed valere vita est ..
pi_123814117
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:36 schreef dekkered het volgende:

[..]

is al niet meer van toepassing want 7 zit op 3 geloof ik
ja omdat er nu niet lekker op west te spelen is.. maar voor zover ik weet wordt als het normaal speelbaar is de fok regio's op eu w1 aangemaakt
die op west 3 kan prima blijven bestaan uiteraard.. :s)
pi_123814136
Wat willen je sims eigenlijk zodat een groter huis krijgen ?
pi_123814143
Lang geleden... Plaatje maken met php :P
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:39:01 #247
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123814160
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:38 schreef Qunix het volgende:
Lang geleden... Plaatje maken met php :P
Wat heb je so far? Kan wel helpen als je wilt
No Comment!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:39:04 #248
205006 Adolecens
a.k.a. Ado
pi_123814162
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:01 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Pardon?
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:02 schreef Euribob het volgende:

[..]

Adolecens is zijn vriendin maar gaan opzoeken, wat dacht jij dan?
:')

Ik kan spelen! *O*
quote:
99s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:26 schreef Augustus_Thijs het volgende:
Eerst door een muur aan patches/updates heenwerken.. En daarna uberhaupt zien of de servers het wel doen, vraag me af of ik vandaag nog aan bouwen toe kom :')
Ik zou met VV gaan spelen :')
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_123814191
Hoe bouw ik een hotel?
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:40:17 #250
397778 Curlbrah
dun dun dun
pi_123814212
Iemand interesse om een goedlopende regio op oost 2 te joinen?
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
pi_123814225
quote:
2s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:39 schreef ArnosL het volgende:
Hoe bouw ik een hotel?
4 huizen, of was dat monopoly..
Anoniem
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:40:48 #252
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123814233
quote:
11s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:40 schreef Curlbrah het volgende:
Iemand interesse om een goedlopende regio op oost 2 te joinen?
Sure!
No Comment!
pi_123814236
quote:
2s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:39 schreef ArnosL het volgende:
Hoe bouw ik een hotel?
gambling house, met kamers uitbreiden, maar alleen kamers zorgt voor dik verlies :p
pi_123814275
eu west 4 draait als een tiet :P nu weer aan een nieuwe sandbox stad beginnen :D
pi_123814297
quote:
2s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:39 schreef ArnosL het volgende:
Hoe bouw ik een hotel?
In een commercieel gebied met heel veel toeristen worden automatisch hotels gebouwd
pi_123814320
Olie pompen, alles. Ja, het is verslavend. :Laat ze maar snel servers bijzetten, want ik durf mijn pc niet eens uit te zetten omdat ik morgen dan niet meer verder kan :')
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_123814333
quote:
99s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:33 schreef Augustus_Thijs het volgende:
Even een beginnersvraagje..
De enige server die ik kan gebruiken atm is Oceanic2. Ga ik hier nog wat van merken in de trant van alleen maar medespelers in de multicity wereld uit Australie en omstreken? Of speelt iedereen gewoon overal en nergens?

En switchen van server (en je stad meenemen dus) is natuurlijk niet mogelijk?
De servers zitten allemaal op een plek ja.
pi_123814348
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:43 schreef Pheno het volgende:
Olie pompen, alles. Ja, het is verslavend. :Laat ze maar snel servers bijzetten, want ik durf mijn pc niet eens uit te zetten omdat ik morgen dan niet meer verder kan :')
gewoon 's nachts aan laten :+
pi_123814379
Wie zit er allemaal op EU west 4 en heeft zin om een regio te starten ?
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:44:55 #260
359555 egelhond
Let' Rock Bitch!
pi_123814386
Hoeveel servers zijn er nu?

De hele avond gespeeld. Zelf aan de gang gegaan in een regio waarbij ik zelf 3 steden heb gebouwd. Dit is natuurlijk superleuk als je dat online doet maargoed dat gaat om een of ander reden niet.
pi_123814406
Internetverbinding verbroken wtf ??? :')
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:45:37 #262
397778 Curlbrah
dun dun dun
pi_123814414
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:40 schreef iScripters het volgende:

[..]

Sure!
added.
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
pi_123814469
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:44 schreef dennis3d het volgende:
Wie zit er allemaal op EU west 4 en heeft zin om een regio te starten ?
waarom ook niet :P
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:47:13 #264
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123814470
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:45 schreef Curlbrah het volgende:

[..]

added.
Kom alleen de server niet in :{
No Comment!
pi_123814473
Ik heb dit spel nog niet. Morgen ga ik deze denk ik aanschaffen. Vroeger kan ik me uren vermaken met Simcity moet nu ook te doen zijn
Alleen zo te zien zijn de server problemen nog niet opgelost. Ik hoop dat ik daar niet zo veel last van hebt.

Zit er veel verschil tussen de Limited Deluxe versie van Simcity?
pi_123814495
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:47 schreef Breaker.Faker het volgende:
Ik heb dit spel nog niet. Morgen ga ik deze denk ik aanschaffen. Vroeger kan ik me uren vermaken met Simcity moet nu ook te doen zijn
Alleen zo te zien zijn de server problemen nog niet opgelost. Ik hoop dat ik daar niet zo veel last van hebt.

Zit er veel verschil tussen de Limited Deluxe versie van Simcity?
Dan heb je een heroes en villains set erbij.
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_123814504
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:47 schreef Thrilled het volgende:

[..]

waarom ook niet :P
Is je fok naam ook je ingame naam ?
pi_123814535
quote:
16s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:48 schreef dennis3d het volgende:

[..]

Is je fok naam ook je ingame naam ?
Nee, ik ben KVD88 op origin
pi_123814590
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:48 schreef Thrilled het volgende:

[..]

Nee, ik ben KVD88 op origin
Ik heb je toegevoegd.
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:52:04 #270
367531 AppleMartini
Chuckaplopper
pi_123814647
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:43 schreef Pheno het volgende:
Olie pompen, alles. Ja, het is verslavend. :Laat ze maar snel servers bijzetten, want ik durf mijn pc niet eens uit te zetten omdat ik morgen dan niet meer verder kan :')
Dit deed ik ook, durfde hem niet af te sluiten terwijl ik zombies ging schieten maar in dat uur heeft het spel me er mooi uit gegooid :')
pi_123814723
WIe komt er nog meer bij Regio 8 op Eu west 4 ?
dennis3d
Thrilled in game : KVD88
pi_123814768


:'( :'(
pi_123814791
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:56 schreef Chuck-N0rr1s het volgende:
[ afbeelding ]

:'( :'(
Gast dr zitten allemaal criminelen in je stad!!!1 Dat zijn die rode poppetjes
[P]otverdorie
pi_123814812
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:56 schreef NatteBever het volgende:

[..]

Gast dr zitten allemaal criminelen in je stad!!!1 Dat zijn die rode poppetjes
Dat snapt hij ook wel...
  PR/Manusje van alles vrijdag 8 maart 2013 @ 23:58:22 #275
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_123814836
JAAA GODVERDOMME HIJ DOET HET.
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  vrijdag 8 maart 2013 @ 23:59:23 #276
68036 iScripters
Personification of Evil
pi_123814873
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 23:58 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
JAAA GODVERDOMME HIJ DOET HET.
No Comment!
pi_123814897
is er nu ook een EU west 4 bij gekomen :o
pi_123814907
ja en die werkt rete goed op dit moment.. wil je een mini-regio spelen nu, met dennis en mij?
pi_123814916
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2013 00:00 schreef Thrilled het volgende:
ja en die werkt rete goed op dit moment.. wil je een mini-regio spelen nu, met dennis en mij?
neuh, ik ga zo slapen :')
pi_123814921
Hele avond kunnen spelen alleen nog niet met vrienden. Iemand een regio die ik eventueel kan joinen?
pi_123814938
ook nog een Oceanië 2 :o tering mocht tijd worden _O-
pi_123814944
op welke server zit je nu? als je op eu west 4 komt doen we nu nog ff een potje met zn drieen :P
pi_123814963
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2013 00:01 schreef Thrilled het volgende:
op welke server zit je nu? als je op eu west 4 komt doen we nu nog ff een potje met zn drieen :P
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2013 00:01 schreef Chuck-N0rr1s het volgende:

[..]

neuh, ik ga zo slapen :')
:T
pi_123814970
WIe komt er nog meer bij Regio 8 op Eu west 4 ?
dennis3d
Thrilled in game : KVD88

Wie erbij wilt moet even zeggen ik invite je morgen ben nu kapot..
pi_123814996
quote:
16s.gif Op zaterdag 9 maart 2013 00:02 schreef dennis3d het volgende:
WIe komt er nog meer bij Regio 8 op Eu west 4 ?
dennis3d
Thrilled in game : KVD88

Wie erbij wilt moet even zeggen ik invite je morgen ben nu kapot..
oh we gaan nu niet spelen? :') dan hoef je niet op me te rekenen :P hou het bij regio 2 op eu west 1 dan.. sorry
pi_123815042
lijkt mij lachen, als eindelijk alles stabiel is en de rankings etc terug zijn, iedereen het spel een week boycot _O- _O-
  zaterdag 9 maart 2013 @ 00:11:59 #287
18322 jackson
Jackson Claxon
pi_123815219
Gaat dat opslaan van je stad automatisch of?
They always leave the best 'till last -- Have understanding, no questions asked -- You find yourself in what you see -- You found yourself in me....
-- YOU FOUND YOURSELF --
pi_123815243
quote:
7s.gif Op zaterdag 9 maart 2013 00:11 schreef jackson het volgende:
Gaat dat opslaan van je stad automatisch of?
Jep, wordt op cloud opgeslagen om de zoveel tijd
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_123815260
:o EU west 1 beschikbaar, dat is de eerste keer dat ik dat zie :')
  zaterdag 9 maart 2013 @ 00:15:10 #291
18322 jackson
Jackson Claxon
pi_123815309
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2013 00:12 schreef DjinN het volgende:

[..]

Jep, wordt op cloud opgeslagen om de zoveel tijd
Dood-eng dus nu nog :7

quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2013 00:13 schreef Chuck-N0rr1s het volgende:
:o EU west 1 beschikbaar, dat is de eerste keer dat ik dat zie :')
Ja, zit ik nu op. Gaat lekker
They always leave the best 'till last -- Have understanding, no questions asked -- You find yourself in what you see -- You found yourself in me....
-- YOU FOUND YOURSELF --
pi_123815310
stad kan niet geladen worden
Geen mobiele telefoon en nog nooit ge-sms't.
Heerlijk tegen de stroom in
pi_123815311
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2013 00:13 schreef Chuck-N0rr1s het volgende:
:o EU west 1 beschikbaar, dat is de eerste keer dat ik dat zie :')
Dat is dus echte bullshit, dat zegt hij nu al de hele avond bij mij, maar iedere keer dat ik het probeer krijg ik gelijk een melding dat er geen verbinding is zodra ik het hoofdmenu te zien krijg. :')
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
  zaterdag 9 maart 2013 @ 00:16:37 #294
367531 AppleMartini
Chuckaplopper
pi_123815345
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2013 00:15 schreef Rezania het volgende:

[..]

Dat is dus echte bullshit, dat zegt hij nu al de hele avond bij mij, maar iedere keer dat ik het probeer krijg ik gelijk een melding dat er geen verbinding is zodra ik het hoofdmenu te zien krijg. :')
Bij mij lukt het anders prima :)
pi_123815358
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2013 00:16 schreef AppleMartini het volgende:

[..]

Bij mij lukt het anders prima :)
Bij mij werkt EW3 juist weer erg goed. :Y
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_123815395
Zo ik ben er klaar mee voor vandaag. Was een mooi dagje in Regio 7, waar ik bijna failliet ging omdat ik teveel grondstoffen liep te importen. Gelukkig mij zelf er weten uit te redden en nu een lekker budget.



Ik begin mij trouwens wel steeds meer te irriteren aan de kleine map size. Zeker omdat ik nu alles wel heb vol gebouwd.
pi_123815450
ik denk dat ik deze regio maar verlaat :') deze stad is hopeloos verloren, per uur -120.000 _O-
mining, erts, etc willen ze niet verkopen op de markt }:|
  zaterdag 9 maart 2013 @ 00:19:57 #298
367531 AppleMartini
Chuckaplopper
pi_123815458
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2013 00:19 schreef Chuck-N0rr1s het volgende:
ik denk dat ik deze regio maar verlaat :') deze stad is hopeloos verloren, per uur -120.000 _O-
Hoe krijg je dat voor elkaar :D :D
pi_123815486
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2013 20:34 schreef Dj_Day-V het volgende:
yay eindelijk spelen
Nu pas gestopt :P
pi_123815489
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2013 00:19 schreef AppleMartini het volgende:

[..]

Hoe krijg je dat voor elkaar :D :D
ben 2 uur weg geweest en het spel niet gepauzerd, schijnbaar een heule grote ramp gebeurd alles was diep rood _O- _O-
pi_123815507
Is er eigenlijk ook een markt naast andere steden in de regio? Kan het niet vinden?
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')