Gelukkig zijn er tegenwoordig reeksen, en zijn die linkjes dus helemaal overbodig.quote:Op zondag 23 december 2012 17:16 schreef Bartjebart het volgende:
CUL / Je favoriete Lidl product, deel 5
Linkje naar deel 5
Nja voordat ik dat linkje postte was er nog helemaal geen Lidl-reeks aangemaakt.quote:Op zondag 23 december 2012 19:56 schreef Myraela het volgende:
[..]
Gelukkig zijn er tegenwoordig reeksen, en zijn die linkjes dus helemaal overbodig.
Ik heb deze reeks pas vannachrt ofzo aangemaaktquote:Op zondag 23 december 2012 19:56 schreef Myraela het volgende:
[..]
Gelukkig zijn er tegenwoordig reeksen, en zijn die linkjes dus helemaal overbodig.
jummiequote:
Helaas is het geen roomboterbladerdeeg. Ik maak mijn eigen bladerdeeg of als ik daar geen tijd voor heb dan de roomboterversie van Koopmans. Je merkt echt heel veel verschil in smaak tussen roomboterbladerdeeg en margarine (bah!) bladerdeeg.quote:Op zondag 30 december 2012 15:39 schreef uniekhoorn het volgende:
MOrgen maar eens de bladerdeeg uit de vriezer halen, hebben ze sinds kort in het assortiment
Ow.. nou ja, haal het toch het is voor morgennacht en gevuld met van alles. De mannen zijn toch dronken, als ze maar wat te kauwen hebbenquote:Op zondag 30 december 2012 15:48 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Helaas is het geen roomboterbladerdeeg. Ik maak mijn eigen bladerdeeg of als ik daar geen tijd voor heb dan de roomboterversie van Koopmans. Je merkt echt heel veel verschil in smaak tussen roomboterbladerdeeg en margarine (bah!) bladerdeeg.
Ja daar kan ik niet tegenopquote:Op zondag 30 december 2012 16:21 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ow.. nou ja, haal het toch het is voor morgennacht en gevuld met van alles. De mannen zijn toch dronken, als ze maar wat te kauwen hebben
De cookie dough is helemaal niet lekker als je de B&J gewend bent. De strawberry cheesecake is nog wel te doen.quote:Op zondag 30 december 2012 15:35 schreef djkoelkast het volgende:
Cookie Dough ijs is steevast uitverkocht, alle andere smaken staan er nog wel.
Ik vind die van Lidl ook lekker, wel zoeter dan B&J, maar die is hier weer bijna nergens te krijgen, behalve bij de snackbar voor ¤ 2.75 per stuk voor zo'n klein bekertjequote:Op maandag 31 december 2012 14:23 schreef Myraela het volgende:
[..]
De cookie dough is helemaal niet lekker als je de B&J gewend bent. De strawberry cheesecake is nog wel te doen.
Het enige ijs (Mcennedy oid) van de Lidl wat zich kan meten met die van B&J's is de Bananalicious. Smaakt beter dan de Chunky Monkey! De Strawberry Cheesecake zou stukjes koek moeten bevatten, maar in mijn pint heb ik ze niet kunnen ontdekken. Jammer, want het ijs was verder prima qua smaak. Cookie Dough was aardig, maar haalt in de verste verte niet bij die van B&J's en Haagen Dazs. Het lijkt nogal op huismerk Cookie Dough van de Appie en C1000.quote:Op maandag 31 december 2012 14:23 schreef Myraela het volgende:
[..]
De cookie dough is helemaal niet lekker als je de B&J gewend bent. De strawberry cheesecake is nog wel te doen.
Vlammetjes zijn er niets bij.quote:Op woensdag 2 januari 2013 10:35 schreef FigureBirdStars het volgende:
Hoe heet is zo'n Inferno pizza vergeleken met bijvoorbeeld Vlammetjes (Die ik zelf niet zo heel heet vind)?
Block of choc ging eruit, dus 10 stuks ingekochtquote:Op woensdag 2 januari 2013 14:55 schreef friekin_ het volgende:
Pompoenbroodjes om af te bakken! Animation Erdbeer Yoghurt reepje, delicieux toast, block of choco en zoveel meer. Wij hebben het geluk dat we de grootste Lidl van Nederland hebben
pfff , wat een watje , pizza inferno is lekker pittigquote:Op woensdag 2 januari 2013 19:23 schreef Mint_Clansell het volgende:
[..]
Vlammetjes zijn er niets bij.
Die pizza doet zijn naam eer aan. Godskolere wat is dat kreng heet! In het begin merk je het niet zo, maar als je zo op de helft bent springen de tranen in je ogen, je neus gaat lopen en je keel staat in brand. Dat ziet er ongeveer zo uit:
De koffie is goed te doen voor supermarkt bonen.quote:Op maandag 24 december 2012 18:07 schreef voetbalmanager2 het volgende:
De verse koffiebonen gekocht en geprobeerd. Smaakt geweldig.
Ze kwamen met hun verse bonen ook als beste uit een test 2 weken geleden.
http://www.distrifood.nl/(...)-Editie-NL-1119768W/
Hebben wij ook gekocht.. wat vinden jullie van Milbona Jonge gesneden kaas ik vind het heerlijk 400 gram Aardappels zijn lekker fruit ook. Witlof, ijsbergsla,donkerbruin brood.quote:Op maandag 31 december 2012 05:56 schreef Arthur_Spooner het volgende:
De melk van de Lidl
Ik haal altijd 7 liter voor de week.
AH en c1000 is gewoon erg slecht vlees, daar zijn genoeg topics over, de Lidl heeft gewoon goed vlees.quote:Op donderdag 17 januari 2013 15:51 schreef 18konijn het volgende:
Is het biologisch gehakt uit de koeling al genoemd? Koop je gehakt bij AH, heb je binnen een minuut een pruttelende soep van al het water dat ze erin hebben gespoten, maar het Lidl-biologisch gehakt bakt geweldig, zonder dat er een halve liter vocht uitkomt.
AH-vlees is sowieso zéér matig van kwaliteit, overigens.
ben het met je eens. Vlees is idd van slechte kwaliteit. Alleen die spekfakkels zijn lekker hahahaha.quote:Op donderdag 17 januari 2013 16:41 schreef djkoelkast het volgende:
Nou dat valt mij tegen hoor. Het biologische gehakt is prima, laat zich ook goed invriezen, maar de rest van het vlees vind ik heel erg taai en smakeloos.
Moet wel zeggen dat wij eigenlijk nooit supermarktvlees meer eten, dus misschien is het beter dan ander supermarktvlees, maar goed vlees is het normale vlees zeker niet.
Die raceautohamburgers waren nog wel te doenquote:Op vrijdag 18 januari 2013 16:57 schreef fotostarter het volgende:
[..]
ben het met je eens. Vlees is idd van slechte kwaliteit. Alleen die spekfakkels zijn lekker hahahaha.
En?quote:Op donderdag 17 januari 2013 12:40 schreef djkoelkast het volgende:
Vanavond gaat mijn vriendin aan de inferno
Niet lekker, veel te heet, ze kon hem niet op.quote:
De afbakcroissants die in het broodvak liggen zijn ook best goed te doen vergeleken met wat je bij supermarkten en gemiddelde bakkers vindt.quote:Op zondag 20 januari 2013 14:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanmorgen diepvriescrouissants van de Lidl afgebakken, erg goed voor een afbakproduct, beter dan wat je zoal bij de "bakker" koopt
Truequote:Op zondag 20 januari 2013 14:50 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
De afbakcroissants die in het broodvak liggen zijn ook best goed te doen vergeleken met wat je bij supermarkten en gemiddelde bakkers vindt.
Veel bakkers maken niks meer zelf. Ik zie hetzelfde brood bij de bakker als bij de groothandels.quote:Op zondag 20 januari 2013 15:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
True
Eigenlijk is dit natuurlijk te triest voor woorden
Die vind ik ook lekker, ja. Smaakt als snackbarmayo.quote:
ik bedoel Vita D'orquote:Op dinsdag 22 januari 2013 18:36 schreef Copycat het volgende:
Die vind ik ook lekker, ja. Smaakt als snackbarmayo.
In alle mayo's/fritessauzen van de Lidl zit glucose-fructosestroop of siroop. Dat is vloeibare diabetes, dat hoef ik nietquote:
Nieuwsflits: In 99% van de mayo in NL zit suiker.quote:Op woensdag 23 januari 2013 11:08 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
In alle mayo's/fritessauzen van de Lidl zit glucose-fructosestroop of siroop. Dat is vloeibare diabetes, dat hoef ik niet
De kaasflips zijn trouwens wel top, want die chipito's zijn echt niet meer te eten.
Misschien is dit nieuw voor je, maar suiker is niet hetzelfde als glucose-fructosestroop/siroop.quote:Op donderdag 24 januari 2013 08:17 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Nieuwsflits: In 99% van de mayo in NL zit suiker.
Is geen fritessaus gewoon pot mayonaise van Vita d' orquote:Op woensdag 23 januari 2013 11:08 schreef djkoelkast het volgende:
In alle mayo's/fritessauzen van de Lidl zit glucose-fructosestroop of siroop. Dat is vloeibare diabetes, dat hoef ik niet
De kaasflips zijn trouwens wel top, want die chipito's zijn echt niet meer te eten.
Ook daar zit glucose-fructosesiroop of stroop (dat is dan weer gewoon hetzelfde) in. Gelukkig zit het bij Lidl maar in heel weinig producten. Alle mayo's, alle fritessauzen, alle schepijs behalve de american bekers en de stroopkoeken (niet in de stroopwafels) en in alle limonadesiropen. Dat zijn de producten die ik zo weet, maar er zijn er wel meer.quote:Op donderdag 24 januari 2013 09:23 schreef Haaibaaike het volgende:
[..]
Is geen fritessaus gewoon pot mayonaise van Vita d' or
Volgens mij en volgens wikipedia is het toch grotendeels hetzelfde.quote:Op donderdag 24 januari 2013 08:57 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Misschien is dit nieuw voor je, maar suiker is niet hetzelfde als glucose-fructosestroop/siroop.
Want wikipedia heeft altijd gelijk.quote:Op donderdag 24 januari 2013 10:11 schreef noutie het volgende:
[..]
Volgens mij en volgens wikipedia is het toch grotendeels hetzelfde.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sacharose
Wat is het verschil? Behalve dat het vast of vloeibaar is?
ok dank voor de toelichting, maar glucosestroop (mits met mate) is dus prima want dat is gewoon suiker.quote:Op donderdag 24 januari 2013 10:18 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Want wikipedia heeft altijd gelijk.
Suiker is sucrose, hetzelfde als glucose.
Vruchtensuiker is fructose, iets totaal anders.
Fructose is rotzooi en moet je mijden, behalve in zijn natuurlijke vorm, dus in vruchten of in honing, want dan zitten er stoffen bij die zorgen dat ons lichaam het kan afbreken.
In fructosepoeder of fructosesiroop of fructosestroop (of elke vorm van combinaties, al dan niet met glucose) zitten die stoffen niet en is het ongelooflijke rotzooi. In de VS doen ze het in plaats van suiker in alle frisdranken, daarom smaken alle frisdranken in de VS heel anders, ze zijn op een andere manier zoet.
Suiker moet je uit suikerbieten of suikerriet halen. Glucose-fructosesiroop (in de VS: high fructose corn syrup) komt uit suikermais. Er zijn veel bronnen te vinden die op z'n minst bedenkingen hebben bij het gebruik van fructose. Ik mijd het helemaal, behalve in natuurlijke, onbewerkte vorm.
Bronnen o.a.
http://www.life.nl/artikelen/afvallen/fructose-pas-op
http://aspartaam.nl/artikelen/hfcs.html
http://mens-en-gezondheid(...)-kwaad-fructose.html
Maar er zijn er nog honderden. En je hoeft niet elk woord letterlijk te nemen natuurlijk, maar beter geen fructosetroep.
Glucosestroop is natuurlijk ook niet super gezond, maar dat kun je inderdaad met mate gewoon nemen. Ik maak het liefste zo veel mogelijk zelf en dan zo veel mogelijk ongeraffineerd product, maargoed, je kunt niet alles zo makkelijk zelf makenquote:Op donderdag 24 januari 2013 10:28 schreef noutie het volgende:
[..]
ok dank voor de toelichting, maar glucosestroop (mits met mate) is dus prima want dat is gewoon suiker.
Suiker is sucrose/sacharose; en dat is een binding van een glucose en fructose molecuul. Dus niet alleen glucosequote:Op donderdag 24 januari 2013 10:18 schreef djkoelkast het volgende:
Suiker is sucrose, hetzelfde als glucose.
Jij je zin, maar suiker is iets wezenlijk anders dan glucose-fructosestroop, ook wel vloeibare diabetes.quote:Op donderdag 24 januari 2013 17:54 schreef Weird- het volgende:
[..]
Suiker is sucrose/sacharose; en dat is een binding van een glucose en fructose molecuul. Dus niet alleen glucose
Ik ben nergens bang voor en gistextract is wat het zegt.quote:Op donderdag 24 januari 2013 18:59 schreef Erasmo het volgende:
Laat me raden, je bent zeker ook bang voor gistextract?
Je eet geen fruit?quote:
Ik wist het Ik ga er niet eens op in, lees het hele stuk nog maar eens.quote:
Je loopt zoals gewoonlijk weer eens paniek te maken over zaken die in esotherische kringen als eng worden gezien. Je roept hier dingen als vloeibare diabetis.quote:Op zaterdag 26 januari 2013 17:56 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik wist het Ik ga er niet eens op in, lees het hele stuk nog maar eens.
Ik blijf hier wel weer weg, kun jij weer lekker de sfeer verzieken.
Die appelmoes vond ik ook echt smerig. gelijk de prullenbak in gekieperd!!!quote:Op zaterdag 16 februari 2013 10:29 schreef Dandilion het volgende:
Ik had van de week de 4 stuks appelmoes kuipjes gekocht.ik vond er niet veel aan, te zure na smaak. Die koop ik dus niet meer.
Ik doe veelal dagelijkse boodschappen bij de Lidl, zuivel, groente en vleeswaren blijven favoriet.
Dit zou ik ook wel eens willen weten Ga nu altijd naar de appie omdat die om de hoek zit, en naar de Lidl zou ik een eind moeten rijden.. Maar het kan de moeite waard zijn uiteraardquote:Op woensdag 23 januari 2013 10:44 schreef Cyntiaa het volgende:
Is er toevallig een fanatieke Lidl shopper die een prijslijst heeft van alle standaard artikelen?
uit eigen ervaring gok ik dat je sowieso zo'n 30% goedkoper uit gaat zijn. en de groente is beter ook.quote:Op maandag 4 maart 2013 20:03 schreef Funkel het volgende:
[..]
Dit zou ik ook wel eens willen weten Ga nu altijd naar de appie omdat die om de hoek zit, en naar de Lidl zou ik een eind moeten rijden.. Maar het kan de moeite waard zijn uiteraard
Dat verkopen ze standaard bij de AHquote:Op dinsdag 5 maart 2013 09:55 schreef Bakkerd het volgende:
Ze hebben bij de Lidl weer roomboter met zeezout voor het paasassortiment.. die is lekker!!
ik vind ze primaquote:Op dinsdag 5 maart 2013 13:37 schreef kibo het volgende:
Zijn die W5 afwasmachine tabletten echt zo goed? Iemand ervaring mee?
Ja zijn prima, zelfs met een halve tablet wordt de vaat goed schoonquote:Op dinsdag 5 maart 2013 13:37 schreef kibo het volgende:
Zijn die W5 afwasmachine tabletten echt zo goed? Iemand ervaring mee?
ik ook niet, maar gaat ook prima in een wokpannetje met flink olie!quote:Op maandag 11 maart 2013 19:34 schreef uniekhoorn het volgende:
De kreeft/garnaal kroket lijkt me heerlijk.. heb 'helaas' geen frituurpan
Die is echt heeérlijk inderdaadquote:Op dinsdag 5 maart 2013 09:55 schreef Bakkerd het volgende:
Ze hebben bij de Lidl weer roomboter met zeezout voor het paasassortiment.. die is lekker!!
Wij hebben een "paar" pakjes gekocht altijd lekker en de aanbieding is maar 2x per jaar geloof ik.quote:
hmmm dat moet ik eigenlijk ook doen ja.. .hoelang is het houdbaar dan?quote:Op woensdag 13 maart 2013 21:46 schreef Thorical het volgende:
[..]
Wij hebben een "paar" pakjes gekocht altijd lekker en de aanbieding is maar 2x per jaar geloof ik.
En beter dan de standaard appie gezouten boter.
In de in de diepvries? Geen flauw idee maar die 10 pakjes van mij zijn daar nog nooit ranzig geworden.quote:Op woensdag 13 maart 2013 21:50 schreef Bakkerd het volgende:
[..]
hmmm dat moet ik eigenlijk ook doen ja.. .hoelang is het houdbaar dan?
Gvd is dat het, ik miste 'm alquote:Op woensdag 13 maart 2013 15:52 schreef Bakkerd het volgende:
Ze hebben de verse afbakbroodjes met zaden en pitten uit het assortiment gehaald Heul jammer!
Ik ook. Jumbo heeft ongeveer vergelijkbare, maar die zijn niet zo lekker. Die van de Lidl met kaas, truffelmayo en basilicumquote:Op vrijdag 15 maart 2013 22:46 schreef zwelgje76 het volgende:
[..]
Onbegrijpelijk, ik kocht ze elke week...
Brrrrrquote:Op donderdag 14 maart 2013 01:55 schreef Loontjah het volgende:
Nou in ieder geval niet meer de Ossenhaas
[ afbeelding ]
dat zijn gewoon kerststollen. Weet je waarom ze feeststollen heten en noet paasstol? Dan kunnen ze met kerst verkopen wat over is.quote:Op zaterdag 23 maart 2013 18:38 schreef Mip1988 het volgende:
De stol met de feestdagen is altijd heeeeerlijk
Zo ook de waldkorn beschuit en crackers
quote:Op donderdag 14 maart 2013 01:55 schreef Loontjah het volgende:
Nou in ieder geval niet meer de Ossenhaas
[ afbeelding ]
waldkorn beschuit zag ik bij AH voor 2 euro voor 10. Vind ik te duur dus laten liggen. Wat kost het bij Lidl?quote:Op zaterdag 23 maart 2013 18:38 schreef Mip1988 het volgende:
De stol met de feestdagen is altijd heeeeerlijk
Zo ook de waldkorn beschuit en crackers
Lijkt me een vrij sterk verhaal, helemaal omdat de periodes andersom veel korter zijn.quote:Op zaterdag 23 maart 2013 18:47 schreef blow... het volgende:
[..]
dat zijn gewoon kerststollen. Weet je waarom ze feeststollen heten en noet paasstol? Dan kunnen ze met kerst verkopen wat over is.
Dat probeer ik je verdorie al jaren te vertellenquote:Op zaterdag 23 maart 2013 19:21 schreef Viking84 het volgende:
Sinds kort doe ik mijn weekboodschappen ook bij de Lidl en elke week is het weer: ooh hebben ze dat hier ook al? En whoah wat goedkoop! Ik stond vooral versteld van de groente en het fruit. Goeie kwaliteit, veel beter dan bij AH
Had vandaag een rugzak en twee grote fietstassen vol voor nog geen 35 euro
http://www.goeievraag.nl/(...)tstol-paasstol.53641quote:Op zaterdag 23 maart 2013 20:42 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Lijkt me een vrij sterk verhaal, helemaal omdat de periodes andersom veel korter zijn.
Niet alleen is de prijs heel schappelijk. Ook de kwaliteit is prima, vooral in vergelijking met die vaak uitgedroogde kleine dingen die ze in andere supermarkten verkopen.quote:Op zondag 31 maart 2013 15:12 schreef ASSpirine het volgende:
Bij de lidl vanillestokjes te koop, van de Deluxe range. 1,79 voor 2, denk dat de prijs heel schappelijk is.
deze? vind ze de laatste tijd wat muf smaken, alsof ze 3 jaar oud zijnquote:Op dinsdag 19 maart 2013 13:33 schreef liquid-orange het volgende:
Ik haal er altijd een flinke voorraad Mcennedychocalade koekjes. De beste chocolate chip cookies.
Ik kom niet zo vaak bij de lidl, dus meenstal neem ik een stuk of 10 pakken mee.
Ze zijn inderdaad lang en dik, zoals een vanillestokje hoort te zijn. Heb ineens 3 pakken gekocht, maar als ik tijd heb, zal ik er nog wat inkopen denk ik.quote:Op maandag 1 april 2013 16:18 schreef FigureBirdStars het volgende:
[..]
Niet alleen is de prijs heel schappelijk. Ook de kwaliteit is prima, vooral in vergelijking met die vaak uitgedroogde kleine dingen die ze in andere supermarkten verkopen.
je boodschappen plannen en de ene week naar de lidl, andere week naar de dirk. of 1x per maand een grotere voorraad bij de ene winkel en de rest bij de andere winkel.quote:Op dinsdag 2 april 2013 12:23 schreef utrecht1970 het volgende:
Ik zou volgens mij 75-70% van mijn boodschappen bij de lidl/aldi kunnen doen voor de overige % naar de dirk. Ik heb alleen een super hekel om in 2 winkels mijn weekboodschappen te doen (winkels zitten stuk rijden bij elkaar vandaan) en doe dus alle boodschappen bij de dirk.
Dingen die ik niet bij de lidl kan krijgen?
* Nescafe wiener melange
* Ice tea green (voor mijn dochter)
* raak multi vitamine sap (voor mijn dochter).
Ik zou de eigen merken eens kunnen proberen. Hebben ze bovenstaande producten in eigen merk van de lidl/aldi?
Hebben ze eigenlijk kip madras bij de aldi/lidl? Mijn kids vinden knorr variant erg lekker, eigen merk van de dirk vinden ze niet te eten.
tjonge je helpt je dochter aan de suikerziekte met al die zoete troepquote:Op dinsdag 2 april 2013 12:23 schreef utrecht1970 het volgende:
Ik zou volgens mij 75-70% van mijn boodschappen bij de lidl/aldi kunnen doen voor de overige % naar de dirk. Ik heb alleen een super hekel om in 2 winkels mijn weekboodschappen te doen (winkels zitten stuk rijden bij elkaar vandaan) en doe dus alle boodschappen bij de dirk.
Dingen die ik niet bij de lidl kan krijgen?
* Nescafe wiener melange
* Ice tea green (voor mijn dochter)
* raak multi vitamine sap (voor mijn dochter).
Ik zou de eigen merken eens kunnen proberen. Hebben ze bovenstaande producten in eigen merk van de lidl/aldi?
Hebben ze eigenlijk kip madras bij de aldi/lidl? Mijn kids vinden knorr variant erg lekker, eigen merk van de dirk vinden ze niet te eten.
Groene ijsthee valt meestal wel mee. (Vooral Pickwick is de allerbeste, nauwelijks suiker)quote:Op zaterdag 6 april 2013 16:01 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
tjonge je helpt je dochter aan de suikerziekte met al die zoete troep
Daarom zit er ook zo'n aparte steviasmaak aan. Die thee hebben ze er trouwens alleen even boven gehouden zo weinig zit er van in.quote:Op zaterdag 6 april 2013 16:22 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Groene ijsthee valt meestal wel mee. (Vooral Pickwick is de allerbeste, nauwelijks suiker)
Die zit dan wel weer vol met suikers volgens mijquote:
Dat kind drinkt eens wat ice tea en een multivitamine sapje en jij begint gelijk over "al die zoete troep" en suikerziekte?quote:Op zaterdag 6 april 2013 16:01 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
tjonge je helpt je dochter aan de suikerziekte met al die zoete troep
ah nog 1 die zijn kids voer geeft waar ze ziek van worden.quote:Op zaterdag 6 april 2013 23:40 schreef De_Pel het volgende:
[..]
Dat kind drinkt eens wat ice tea en een multivitamine sapje en jij begint gelijk over "al die zoete troep" en suikerziekte?
Jou kinders leven op enkel water, melk biologische sojamelk en brood zelfgebakken 28-granen en zadenbrood?
Ik heb ze standaard in huisquote:Op zondag 7 april 2013 09:06 schreef Viking84 het volgende:
Zullen we maar weer on topic gaan?
Zag gisteren die multi surface doekjes liggen. Heb nu hygiënedoekjes van Glorix, maar daar komt heel veel witte zooi vanaf, vind ik vies zijn die multi surface dingen wat dat betreft beter? Zou ze gebruiken voor toilet en wastafel.
Ja ik ook ze zijn echt ideaal. Je krijgt er alles mee schoonquote:Op zondag 7 april 2013 10:34 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Ik heb ze standaard in huis
voor de keuken, woonkamer en het toilet
Haha jij hebt een leuke naamquote:Op maandag 8 april 2013 20:42 schreef uniekhoorn het volgende:
De aardappelkroketten. Gewoon maken in de oven.. Heerlijk krokant laagje, lekkere puree.
Blinde test gedaan met eigen merk van C1000 en Aviko. Van de Lidl wint met een gemak.
Uniekhoorn is dan ook een heel leuk mens .quote:Op maandag 8 april 2013 22:13 schreef De_Pel het volgende:
[..]
Haha jij hebt een leuke naam
Maar die blinde test werkt niet als je vooraf veschil in structuur of grootte ofzo heb gezien dus is niet eerlijk.
40% varkensworstquote:Op dinsdag 9 april 2013 11:40 schreef Myraela het volgende:
Die vleessalade lijkt net selderie salade.
En 40% selderie en 20% mayonaise.quote:
Wat een onzinquote:Op dinsdag 9 april 2013 11:49 schreef Myraela het volgende:
[..]
En 40% selderie en 20% mayonaise.
Ik had het een keer bij een vriendin op, dat was wel lekker. Maar toen ik het laatst zelf kocht is het de prullenbak ingegaan.
quote:Op maandag 8 april 2013 20:42 schreef uniekhoorn het volgende:
De aardappelkroketten. Gewoon maken in de oven.. Heerlijk krokant laagje, lekkere puree.
Blinde test gedaan met eigen merk van C1000 en Aviko. Van de Lidl wint met een gemak.
ze hebben walnoten in vacuum verpakking, de prijs weet ik niet.quote:Op vrijdag 12 april 2013 14:16 schreef Viking84 het volgende:
Weet iemand hier trouwens ook of Lidl walnoten heeft en zo ja, hoe duur die ongeveer zijn?
Hier was de standaardprijs 2,95 voor 200 gram: http://www.promofolder.nl(...)ische-walnoten-71610quote:Op vrijdag 12 april 2013 14:42 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ze hebben walnoten in vacuum verpakking, de prijs weet ik niet.
[ afbeelding ]
Voor het prijsverschil zou ik het niet doen, je houdt wrs wel ong 300g over van je 400g walnoten, maar vergeet niet dat er nog een vliesje rondt zit dat je zelf nooit mooi kan afkrijgen.quote:Op vrijdag 12 april 2013 14:45 schreef Viking84 het volgende:
[..]
Hier was de standaardprijs 2,95 voor 200 gram: http://www.promofolder.nl(...)ische-walnoten-71610
Denk nu weer zoiets. Dank! Appie verkoopt 400 gram ongepelde voor 2,99, dus denk dat ik daar ga kijken en ze gewoon met een hamer ga open meppen .
moeten in een salade.quote:Op vrijdag 12 april 2013 16:34 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
Voor het prijsverschil zou ik het niet doen, je houdt wrs wel ong 300g over van je 400g walnoten, maar vergeet niet dat er nog een vliesje rondt zit dat je zelf nooit mooi kan afkrijgen.
Weet niet wat de doeleinden van de walnoten zijn.
gewoon voor allesquote:Op donderdag 25 april 2013 19:16 schreef tralalala het volgende:
Gewoon Dasty van de Wibra gebruiken.
zoete aardappelen hetzelfde koken als gewone of van die gepofte oranje aardappels?quote:Op zaterdag 11 mei 2013 15:15 schreef Sjieraf het volgende:
Vandaag gespot: zoete aardappelen en bolcourgette. Gelijk mijn kookminded moeder gebeld!
je beweert dat de fok search werktquote:Op zaterdag 11 mei 2013 19:56 schreef loecje het volgende:
lol mijn methode via de zoekpagina gaf betere resultaten.
Ze smaken alleen meer pompoen-achtig dan aardappel-achtig vind ik.quote:Op zaterdag 11 mei 2013 15:52 schreef Sjieraf het volgende:
Ja gewoon zo koken als gewone maar poffen is ook heel lekker. Je kan er ook patatjes of chipjes van maken. Zelfde als een gewone aardappel dus.
Klopt ja vind ze ook wel wat weg hebben van wortelen qua smaakquote:Op zaterdag 11 mei 2013 20:20 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ze smaken alleen meer pompoen-achtig dan aardappel-achtig vind ik.
quote:
Altijd hierquote:
De Red Pepper en Jalapeno vind ik vies.quote:Op maandag 20 mei 2013 03:22 schreef Mint_Clansell het volgende:
Weet iemand hoe die inferno dip is?
Deze dus:
[ afbeelding ]
Nog niet gezien!quote:Op dinsdag 21 mei 2013 15:22 schreef MarkoAlmelo het volgende:
Ik vind de honing cashewnoten wel lekker
De chili variant is ook erg goed te doen!quote:Op dinsdag 21 mei 2013 15:22 schreef MarkoAlmelo het volgende:
Ik vind de honing cashewnoten wel lekker
Oeh ja! Die zijn echt superlekker! Jammer dat ze zo duur zijnquote:Op dinsdag 21 mei 2013 15:22 schreef MarkoAlmelo het volgende:
Ik vind de honing cashewnoten wel lekker
Nee nog nooit gezien daarquote:Op donderdag 23 mei 2013 11:15 schreef Molline het volgende:
Mijn man kon gisteren de bami niet vinden bij LIDL, nu vraag ik me af: heeft LIDL eigenlijk wel bami?
Ik bedoel dan de ongekookte, de "nestjes".
kwam nu met tagliatelle thuis...
quote:Op donderdag 23 mei 2013 11:15 schreef Molline het volgende:
Mijn man kon gisteren de bami niet vinden bij LIDL, nu vraag ik me af: heeft LIDL eigenlijk wel bami?
Ik bedoel dan de ongekookte, de "nestjes".
Uit de handel genomenquote:Op dinsdag 1 januari 2013 12:03 schreef ElizabethR het volgende:
De blackcurrant smaak kauwgom, ik vreet me er ongans aan. Er gaan minstens twee zakjes per week doorheen. De middelste dus.
nee, is een ander statiegeld systeemquote:Op vrijdag 7 juni 2013 04:47 schreef FRDeventer het volgende:
Weet iemand hier of je lege kratten oettinger uit Duitsland ook in Nederland in kan leveren bij de Lidl?
Dat heb ik echt altijd met de actionquote:Op zondag 9 juni 2013 17:57 schreef Amarantha het volgende:
Ik wil er morgen misschien weer eens heen maar echt altijd als ik heen ga denk ik 'ik ga vet veel chille dingen halen' maar dan kom ik met bijna niks thuis
Dus je stond niet voor de Lidl...quote:Op dinsdag 21 mei 2013 15:34 schreef Aspergermeisje het volgende:
[..]
Nog niet gezien!
Ik stond van de week voor de Lidl... was 'ie weg. Verbouwing...
die met pesto is lekker!quote:Op zondag 9 juni 2013 20:27 schreef Mokkels het volgende:
De filet american bij de Lidl. Het is de lekkerste en ik denk ook de goedkoopste. De gewone is 99 cent en de magere versie is ¤1,10.
Volgens mij gebruiken ze deze ook bij de Bakker Bart, tenminste.. hij lijkt er heeeel erg veel op.
Die heb ik nog nooit geprobeerd! Zal ik eens meenemen.quote:
Mij te zoet.quote:Op zaterdag 15 juni 2013 18:32 schreef Selestha het volgende:
De mayonaise van Vita D'or heb ik goedgekeurd
Tijdelijk is bij de Lidl om de maand geloof ik.quote:Op zaterdag 15 juni 2013 19:07 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Mij te zoet.
Volgens mij tijdelijk:
[ afbeelding ]
Lekker fingerfood.
Klopt , van het merk Vitavit. Erg lekker, en zeker goedkoop / geen verschil in vergelijk met de flevosapquote:Op donderdag 30 mei 2013 12:46 schreef Anakin24 het volgende:
de troebele appelsap a 0,89 cent (minstens zo lekker als flevosap van de appie (a 2,49).
ik kan je vertellen dat het niet zo is. Die van de Lidl is inderdaad goed. Komt van luyten. Die van de bakker Bart weer een andere leverancier.quote:Op zondag 9 juni 2013 20:27 schreef Mokkels het volgende:
De filet american bij de Lidl. Het is de lekkerste en ik denk ook de goedkoopste. De gewone is 99 cent en de magere versie is ¤1,10.
Volgens mij gebruiken ze deze ook bij de Bakker Bart, tenminste.. hij lijkt er heeeel erg veel op.
quote:Op zondag 16 juni 2013 22:09 schreef MrXian het volgende:
Mijn favoriete product is de hele versafdeling. Goeie kwaliteit, goeie prijs en genoeg te kiezen.
quote:Op zondag 16 juni 2013 22:09 schreef MrXian het volgende:
Mijn favoriete product is de hele versafdeling. Goeie kwaliteit, goeie prijs en genoeg te kiezen.
Misschien ook nog wel lekkerquote:Op donderdag 27 juni 2013 16:50 schreef tralalala het volgende:
In de folder van deze week staat een Hotdog pizza.
Net maar gekochtquote:Op donderdag 27 juni 2013 16:50 schreef tralalala het volgende:
In de folder van deze week staat een Hotdog pizza.
Pofaardappels? Daar moet ik dan eens specifiek naar op zoek. In het koelvak?quote:
Eerlijk is eerlijk, hij ziet er wel bijzonder smakelijk uit!quote:
Koelvak ja:quote:Op donderdag 27 juni 2013 19:20 schreef Copycat het volgende:
[..]
Pofaardappels? Daar moet ik dan eens specifiek naar op zoek. In het koelvak?
En hoe was het?quote:
ze hebben regelmatig rundvlees hoorquote:Op zondag 30 juni 2013 14:42 schreef seasushi het volgende:
Ik mis eigenlijk rundvlees om hachee of goulash of zo mee te maken. Alleen biefstuk.
Maar cevapici van de lidl is geweldig. Ook in stukken gesneden als soepballetjes zeer oke
Ik ook! Vooral (rund)vlees geschikt voor het maken van soep is er (te) weinig.quote:Op zondag 30 juni 2013 14:42 schreef seasushi het volgende:
Ik mis eigenlijk rundvlees om hachee of goulash of zo mee te maken. Alleen biefstuk.
Iets als poulet of schenkel is er niet maar sucade of riblappen zijn er bijna altijd.quote:Op maandag 1 juli 2013 09:20 schreef Molline het volgende:
[..]
Ik ook! Vooral (rund)vlees geschikt voor het maken van soep is er (te) weinig.
Wat gek? Hier nooit?quote:Op maandag 1 juli 2013 10:05 schreef Thorical het volgende:
[..]
Iets als poulet of schenkel is er niet maar sucade of riblappen zijn er bijna altijd.
Refreshing Pastillesquote:
Wat is het? Een soort nougat?quote:Op dinsdag 2 juli 2013 23:34 schreef Erasmo het volgende:
Die halva uit de Griekse weken:
[ afbeelding ]
Ik vind het nog steeds raar spul maar zo lekker
Het schijnt lekker te zijn in yoghurt, maar doe je het er dan in brokken in of lost het op, vraag ik mezelf dan weer afquote:Op woensdag 3 juli 2013 13:22 schreef Erasmo het volgende:
Een soort van gestold sesamschuim met honing en andere bende. Hele rare structuur
De pesto is kei lekker!quote:Op donderdag 4 juli 2013 15:07 schreef Bakkerd het volgende:
Las dat de groene pesto tot beste is verkozen door de consumentenbond, en hij is ook nog eens heel goedkoop Dus maar meegenomen, net als die choco-zonnebloempitten en heel mooie aardbeien voor maar 99ct!
Dat is die van Aldi..quote:Op donderdag 4 juli 2013 15:07 schreef Bakkerd het volgende:
Las dat de groene pesto tot beste is verkozen door de consumentenbond, en hij is ook nog eens heel goedkoop Dus maar meegenomen, net als die choco-zonnebloempitten en heel mooie aardbeien voor maar 99ct!
Ik heb andere ervaringen.quote:Op maandag 8 juli 2013 17:34 schreef Mint_Clansell het volgende:
Het brood bij de Lidl blijft ook veel langer vers dan bij 'grote' supermarkten zoals de AH en Jumbo.
Ik heb overigens altijd tijgerbrood wit, dus hoe het gesteld is met de rest weet ik niet. Maar vergeleken met het tijgerbrood van de Appie blijft die van de Lidl veel langer goed.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Your beauty never ever scared me.
Is dat wel iets goed? Lijkt mij dat er dan extra bewaarmiddelen in zitten...quote:Op maandag 8 juli 2013 17:39 schreef Mint_Clansell het volgende:
[..]
Ik heb overigens altijd tijgerbrood wit, dus hoe het gesteld is met de rest weet ik niet. Maar vergeleken met het tijgerbrood van de Appie blijft die van de Lidl veel langer goed.
quote:Op maandag 8 juli 2013 23:25 schreef Amarantha het volgende:
Wat een vrolijk deuntje op de site Wel allemaal lekkere Hollandse dingen:Als er iets is wat ik veracht dan zijn het sites met een achtergrondmuziekjeSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat komt door de 'broodverbeteraar' en andere chemische bende. Echt brood hoort de volgende dag al niet meer te vreten te zijn.quote:Op maandag 8 juli 2013 17:34 schreef Mint_Clansell het volgende:
Het brood bij de Lidl blijft ook veel langer vers dan bij 'grote' supermarkten zoals de AH en Jumbo.
Precies. En bij AH, Jumbo zit er minstens net zoveel troep in.quote:Op dinsdag 9 juli 2013 13:05 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Dat komt door de 'broodverbeteraar' en andere chemische bende. Echt brood hoort de volgende dag al niet meer te vreten te zijn.
Nee hoor, dat is onzin. Ook een zelf gebakken brood kan je langer vers houden. Door bv melk, boter te gebruiken blijft het brood langer vers.quote:Op dinsdag 9 juli 2013 13:05 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Dat komt door de 'broodverbeteraar' en andere chemische bende. Echt brood hoort de volgende dag al niet meer te vreten te zijn.
Het zal niet allemaal slecht zijn nee, maar ik heb sinaasappels voor vit. C. De rest van de zooi die ze in de ingrediëntenlijst met lettertype 6 op 2×2cm weten te proppen hebben niks meer met brood te maken .quote:Op dinsdag 9 juli 2013 13:39 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Nee hoor, dat is onzin. Ook een zelf gebakken brood kan je langer vers houden. Door bv melk, boter te gebruiken blijft het brood langer vers.
Of je kunt het over de andere boeg gooien en je brood van puur water, bloem, zout en gist op een hoge temperatuur bakken, waardoor je een lekkere harde donkere korst krijgt. Dat brood is dan ook een paar dagen houdbaar. Simpelweg een dun stukje van het aangesneden deel afsnijden, en de rest van het brood is dan nog prima.
Dat er soms wel heel veel dingen worden toegevoegd is waar, maar een "broodverbeteraar" is niet per definitie "chemische bende". Een bekende broodverbeteraar is bijvoorbeeld gewoon vitamine c.
De vermalen kippenveren en varkensvacht, die samen met de vitamine C en lactose door het fabrieksbrood gaat, heeft imho weinig met brood te makenquote:Op dinsdag 9 juli 2013 13:39 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Nee hoor, dat is onzin. Ook een zelf gebakken brood kan je langer vers houden. Door bv melk, boter te gebruiken blijft het brood langer vers.
Of je kunt het over de andere boeg gooien en je brood van puur water, bloem, zout en gist op een hoge temperatuur bakken, waardoor je een lekkere harde donkere korst krijgt. Dat brood is dan ook een paar dagen houdbaar. Simpelweg een dun stukje van het aangesneden deel afsnijden, en de rest van het brood is dan nog prima.
Dat er soms wel heel veel dingen worden toegevoegd is waar, maar een "broodverbeteraar" is niet per definitie "chemische bende". Een bekende broodverbeteraar is bijvoorbeeld gewoon vitamine c.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |