ah nog 1 die zijn kids voer geeft waar ze ziek van worden.quote:Op zaterdag 6 april 2013 23:40 schreef De_Pel het volgende:
[..]
Dat kind drinkt eens wat ice tea en een multivitamine sapje en jij begint gelijk over "al die zoete troep" en suikerziekte?
Jou kinders leven op enkel water, melk biologische sojamelk en brood zelfgebakken 28-granen en zadenbrood?
Ik heb ze standaard in huisquote:Op zondag 7 april 2013 09:06 schreef Viking84 het volgende:
Zullen we maar weer on topic gaan?
Zag gisteren die multi surface doekjes liggen. Heb nu hygiënedoekjes van Glorix, maar daar komt heel veel witte zooi vanaf, vind ik vieszijn die multi surface dingen wat dat betreft beter? Zou ze gebruiken voor toilet en wastafel.
Ja ik ook ze zijn echt ideaal. Je krijgt er alles mee schoonquote:Op zondag 7 april 2013 10:34 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Ik heb ze standaard in huis
voor de keuken, woonkamer en het toilet
Haha jij hebt een leuke naamquote:Op maandag 8 april 2013 20:42 schreef uniekhoorn het volgende:
De aardappelkroketten. Gewoon maken in de oven.. Heerlijk krokant laagje, lekkere puree.
Blinde test gedaan met eigen merk van C1000 en Aviko. Van de Lidl wint met een gemak.
Uniekhoorn is dan ook een heel leuk mensquote:Op maandag 8 april 2013 22:13 schreef De_Pel het volgende:
[..]
Haha jij hebt een leuke naam
Maar die blinde test werkt niet als je vooraf veschil in structuur of grootte ofzo heb gezien dus is niet eerlijk.
40% varkensworstquote:Op dinsdag 9 april 2013 11:40 schreef Myraela het volgende:
Die vleessalade lijkt net selderie salade.
En 40% selderie en 20% mayonaise.quote:
Wat een onzinquote:Op dinsdag 9 april 2013 11:49 schreef Myraela het volgende:
[..]
En 40% selderie en 20% mayonaise.
Ik had het een keer bij een vriendin op, dat was wel lekker. Maar toen ik het laatst zelf kocht is het de prullenbak ingegaan.
quote:Op maandag 8 april 2013 20:42 schreef uniekhoorn het volgende:
De aardappelkroketten. Gewoon maken in de oven.. Heerlijk krokant laagje, lekkere puree.
Blinde test gedaan met eigen merk van C1000 en Aviko. Van de Lidl wint met een gemak.
ze hebben walnoten in vacuum verpakking, de prijs weet ik niet.quote:Op vrijdag 12 april 2013 14:16 schreef Viking84 het volgende:
Weet iemand hier trouwens ook of Lidl walnoten heeft en zo ja, hoe duur die ongeveer zijn?
Hier was de standaardprijs 2,95 voor 200 gram: http://www.promofolder.nl(...)ische-walnoten-71610quote:Op vrijdag 12 april 2013 14:42 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ze hebben walnoten in vacuum verpakking, de prijs weet ik niet.
[ afbeelding ]
Voor het prijsverschil zou ik het niet doen, je houdt wrs wel ong 300g over van je 400g walnoten, maar vergeet niet dat er nog een vliesje rondt zit dat je zelf nooit mooi kan afkrijgen.quote:Op vrijdag 12 april 2013 14:45 schreef Viking84 het volgende:
[..]
Hier was de standaardprijs 2,95 voor 200 gram: http://www.promofolder.nl(...)ische-walnoten-71610
Denk nu weer zoiets. Dank!Appie verkoopt 400 gram ongepelde voor 2,99, dus denk dat ik daar ga kijken en ze gewoon met een hamer ga open meppen
.
moeten in een salade.quote:Op vrijdag 12 april 2013 16:34 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
Voor het prijsverschil zou ik het niet doen, je houdt wrs wel ong 300g over van je 400g walnoten, maar vergeet niet dat er nog een vliesje rondt zit dat je zelf nooit mooi kan afkrijgen.
Weet niet wat de doeleinden van de walnoten zijn.
gewoon voor allesquote:Op donderdag 25 april 2013 19:16 schreef tralalala het volgende:
Gewoon Dasty van de Wibra gebruiken.![]()
zoete aardappelen hetzelfde koken als gewone of van die gepofte oranje aardappels?quote:Op zaterdag 11 mei 2013 15:15 schreef Sjieraf het volgende:
Vandaag gespot: zoete aardappelen en bolcourgette. Gelijk mijn kookminded moeder gebeld!
je beweert dat de fok search werktquote:Op zaterdag 11 mei 2013 19:56 schreef loecje het volgende:
lol mijn methode via de zoekpagina gaf betere resultaten.
Ze smaken alleen meer pompoen-achtig dan aardappel-achtig vind ik.quote:Op zaterdag 11 mei 2013 15:52 schreef Sjieraf het volgende:
Ja gewoon zo koken als gewone maar poffen is ook heel lekker. Je kan er ook patatjes of chipjes van maken. Zelfde als een gewone aardappel dus.
Klopt ja vind ze ook wel wat weg hebben van wortelen qua smaakquote:Op zaterdag 11 mei 2013 20:20 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ze smaken alleen meer pompoen-achtig dan aardappel-achtig vind ik.
quote:
Altijd hierquote:
De Red Pepper en Jalapeno vind ik vies.quote:Op maandag 20 mei 2013 03:22 schreef Mint_Clansell het volgende:
Weet iemand hoe die inferno dip is?
Deze dus:
[ afbeelding ]
Nog niet gezien!quote:Op dinsdag 21 mei 2013 15:22 schreef MarkoAlmelo het volgende:
Ik vind de honing cashewnoten wel lekker
De chili variant is ook erg goed te doen!quote:Op dinsdag 21 mei 2013 15:22 schreef MarkoAlmelo het volgende:
Ik vind de honing cashewnoten wel lekker
Oeh ja! Die zijn echt superlekker! Jammer dat ze zo duur zijnquote:Op dinsdag 21 mei 2013 15:22 schreef MarkoAlmelo het volgende:
Ik vind de honing cashewnoten wel lekker
Nee nog nooit gezien daarquote:Op donderdag 23 mei 2013 11:15 schreef Molline het volgende:
Mijn man kon gisteren de bami niet vinden bij LIDL, nu vraag ik me af: heeft LIDL eigenlijk wel bami?![]()
Ik bedoel dan de ongekookte, de "nestjes".
kwam nu met tagliatelle thuis...
quote:Op donderdag 23 mei 2013 11:15 schreef Molline het volgende:
Mijn man kon gisteren de bami niet vinden bij LIDL, nu vraag ik me af: heeft LIDL eigenlijk wel bami?![]()
Ik bedoel dan de ongekookte, de "nestjes".
Uit de handel genomenquote:Op dinsdag 1 januari 2013 12:03 schreef ElizabethR het volgende:
De blackcurrant smaak kauwgom, ik vreet me er ongans aan. Er gaan minstens twee zakjes per week doorheen.De middelste dus.
nee, is een ander statiegeld systeemquote:Op vrijdag 7 juni 2013 04:47 schreef FRDeventer het volgende:
Weet iemand hier of je lege kratten oettinger uit Duitsland ook in Nederland in kan leveren bij de Lidl?
Dat heb ik echt altijd met de actionquote:Op zondag 9 juni 2013 17:57 schreef Amarantha het volgende:
Ik wil er morgen misschien weer eens heen maar echt altijd als ik heen ga denk ik 'ik ga vet veel chille dingen halen' maar dan kom ik met bijna niks thuis
Dus je stond niet voor de Lidl...quote:Op dinsdag 21 mei 2013 15:34 schreef Aspergermeisje het volgende:
[..]
Nog niet gezien!
Ik stond van de week voor de Lidl... was 'ie weg.Verbouwing...
die met pesto is lekker!quote:Op zondag 9 juni 2013 20:27 schreef Mokkels het volgende:
De filet american bij de Lidl.Het is de lekkerste en ik denk ook de goedkoopste. De gewone is 99 cent en de magere versie is ¤1,10.
Volgens mij gebruiken ze deze ook bij de Bakker Bart, tenminste.. hij lijkt er heeeel erg veel op.
Mij te zoet.quote:Op zaterdag 15 juni 2013 18:32 schreef Selestha het volgende:
De mayonaise van Vita D'or heb ik goedgekeurd
Tijdelijk is bij de Lidl om de maand geloof ik.quote:Op zaterdag 15 juni 2013 19:07 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Mij te zoet.
Volgens mij tijdelijk:
[ afbeelding ]
Lekker fingerfood.
Klopt , van het merk Vitavit. Erg lekker, en zeker goedkoop / geen verschil in vergelijk met de flevosapquote:Op donderdag 30 mei 2013 12:46 schreef Anakin24 het volgende:
de troebele appelsap a 0,89 cent (minstens zo lekker als flevosap van de appie (a 2,49).
ik kan je vertellen dat het niet zo is. Die van de Lidl is inderdaad goed. Komt van luyten. Die van de bakker Bart weer een andere leverancier.quote:Op zondag 9 juni 2013 20:27 schreef Mokkels het volgende:
De filet american bij de Lidl.Het is de lekkerste en ik denk ook de goedkoopste. De gewone is 99 cent en de magere versie is ¤1,10.
Volgens mij gebruiken ze deze ook bij de Bakker Bart, tenminste.. hij lijkt er heeeel erg veel op.
quote:Op zondag 16 juni 2013 22:09 schreef MrXian het volgende:
Mijn favoriete product is de hele versafdeling. Goeie kwaliteit, goeie prijs en genoeg te kiezen.
quote:Op zondag 16 juni 2013 22:09 schreef MrXian het volgende:
Mijn favoriete product is de hele versafdeling. Goeie kwaliteit, goeie prijs en genoeg te kiezen.
Misschien ook nog wel lekkerquote:Op donderdag 27 juni 2013 16:50 schreef tralalala het volgende:
In de folder van deze week staat een Hotdog pizza.
Net maar gekochtquote:Op donderdag 27 juni 2013 16:50 schreef tralalala het volgende:
In de folder van deze week staat een Hotdog pizza.
Pofaardappels? Daar moet ik dan eens specifiek naar op zoek. In het koelvak?quote:
Koelvak ja:quote:Op donderdag 27 juni 2013 19:20 schreef Copycat het volgende:
[..]
Pofaardappels? Daar moet ik dan eens specifiek naar op zoek. In het koelvak?
En hoe was het?quote:
ze hebben regelmatig rundvlees hoorquote:Op zondag 30 juni 2013 14:42 schreef seasushi het volgende:
Ik mis eigenlijk rundvlees om hachee of goulash of zo mee te maken. Alleen biefstuk.
Maar cevapici van de lidl is geweldig. Ook in stukken gesneden als soepballetjes zeer oke
Ik ook! Vooral (rund)vlees geschikt voor het maken van soep is er (te) weinig.quote:Op zondag 30 juni 2013 14:42 schreef seasushi het volgende:
Ik mis eigenlijk rundvlees om hachee of goulash of zo mee te maken. Alleen biefstuk.
Iets als poulet of schenkel is er niet maar sucade of riblappen zijn er bijna altijd.quote:Op maandag 1 juli 2013 09:20 schreef Molline het volgende:
[..]
Ik ook! Vooral (rund)vlees geschikt voor het maken van soep is er (te) weinig.
Wat gek? Hier nooit?quote:Op maandag 1 juli 2013 10:05 schreef Thorical het volgende:
[..]
Iets als poulet of schenkel is er niet maar sucade of riblappen zijn er bijna altijd.
Refreshing Pastillesquote:
Wat is het? Een soort nougat?quote:Op dinsdag 2 juli 2013 23:34 schreef Erasmo het volgende:
Die halva uit de Griekse weken:
[ afbeelding ]
Ik vind het nog steeds raar spul maar zo lekker
Het schijnt lekker te zijn in yoghurt, maar doe je het er dan in brokken in of lost het op, vraag ik mezelf dan weer afquote:Op woensdag 3 juli 2013 13:22 schreef Erasmo het volgende:
Een soort van gestold sesamschuim met honing en andere bende. Hele rare structuur
De pesto is kei lekker!quote:Op donderdag 4 juli 2013 15:07 schreef Bakkerd het volgende:
Las dat de groene pesto tot beste is verkozen door de consumentenbond, en hij is ook nog eens heel goedkoopDus maar meegenomen, net als die choco-zonnebloempitten en heel mooie aardbeien voor maar 99ct!
Dat is die van Aldi..quote:Op donderdag 4 juli 2013 15:07 schreef Bakkerd het volgende:
Las dat de groene pesto tot beste is verkozen door de consumentenbond, en hij is ook nog eens heel goedkoopDus maar meegenomen, net als die choco-zonnebloempitten en heel mooie aardbeien voor maar 99ct!
Ik heb andere ervaringen.quote:Op maandag 8 juli 2013 17:34 schreef Mint_Clansell het volgende:
Het brood bij de Lidl blijft ook veel langer vers dan bij 'grote' supermarkten zoals de AH en Jumbo.
Ik heb overigens altijd tijgerbrood wit, dus hoe het gesteld is met de rest weet ik niet. Maar vergeleken met het tijgerbrood van de Appie blijft die van de Lidl veel langer goed.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Your beauty never ever scared me.
Is dat wel iets goed? Lijkt mij dat er dan extra bewaarmiddelen in zitten...quote:Op maandag 8 juli 2013 17:39 schreef Mint_Clansell het volgende:
[..]
Ik heb overigens altijd tijgerbrood wit, dus hoe het gesteld is met de rest weet ik niet. Maar vergeleken met het tijgerbrood van de Appie blijft die van de Lidl veel langer goed.
quote:Op maandag 8 juli 2013 23:25 schreef Amarantha het volgende:
Wat een vrolijk deuntje op de siteWel allemaal lekkere Hollandse dingen:
Als er iets is wat ik veracht dan zijn het sites met een achtergrondmuziekjeSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
Dat komt door de 'broodverbeteraar' en andere chemische bende. Echt brood hoort de volgende dag al niet meer te vreten te zijn.quote:Op maandag 8 juli 2013 17:34 schreef Mint_Clansell het volgende:
Het brood bij de Lidl blijft ook veel langer vers dan bij 'grote' supermarkten zoals de AH en Jumbo.
Precies. En bij AH, Jumbo zit er minstens net zoveel troep in.quote:Op dinsdag 9 juli 2013 13:05 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Dat komt door de 'broodverbeteraar' en andere chemische bende. Echt brood hoort de volgende dag al niet meer te vreten te zijn.
Nee hoor, dat is onzin. Ook een zelf gebakken brood kan je langer vers houden. Door bv melk, boter te gebruiken blijft het brood langer vers.quote:Op dinsdag 9 juli 2013 13:05 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Dat komt door de 'broodverbeteraar' en andere chemische bende. Echt brood hoort de volgende dag al niet meer te vreten te zijn.
Het zal niet allemaal slecht zijn nee, maar ik heb sinaasappels voor vit. C. De rest van de zooi die ze in de ingrediëntenlijst met lettertype 6 op 2×2cm weten te proppen hebben niks meer met brood te makenquote:Op dinsdag 9 juli 2013 13:39 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Nee hoor, dat is onzin. Ook een zelf gebakken brood kan je langer vers houden. Door bv melk, boter te gebruiken blijft het brood langer vers.
Of je kunt het over de andere boeg gooien en je brood van puur water, bloem, zout en gist op een hoge temperatuur bakken, waardoor je een lekkere harde donkere korst krijgt. Dat brood is dan ook een paar dagen houdbaar. Simpelweg een dun stukje van het aangesneden deel afsnijden, en de rest van het brood is dan nog prima.
Dat er soms wel heel veel dingen worden toegevoegd is waar, maar een "broodverbeteraar" is niet per definitie "chemische bende". Een bekende broodverbeteraar is bijvoorbeeld gewoon vitamine c.
De vermalen kippenveren en varkensvacht, die samen met de vitamine C en lactose door het fabrieksbrood gaat, heeft imho weinig met brood te makenquote:Op dinsdag 9 juli 2013 13:39 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Nee hoor, dat is onzin. Ook een zelf gebakken brood kan je langer vers houden. Door bv melk, boter te gebruiken blijft het brood langer vers.
Of je kunt het over de andere boeg gooien en je brood van puur water, bloem, zout en gist op een hoge temperatuur bakken, waardoor je een lekkere harde donkere korst krijgt. Dat brood is dan ook een paar dagen houdbaar. Simpelweg een dun stukje van het aangesneden deel afsnijden, en de rest van het brood is dan nog prima.
Dat er soms wel heel veel dingen worden toegevoegd is waar, maar een "broodverbeteraar" is niet per definitie "chemische bende". Een bekende broodverbeteraar is bijvoorbeeld gewoon vitamine c.
Lees eens de ingediënten op een fabrieksbroodzak.quote:Op dinsdag 9 juli 2013 13:39 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Nee hoor, dat is onzin. Ook een zelf gebakken brood kan je langer vers houden. Door bv melk, boter te gebruiken blijft het brood langer vers.
Of je kunt het over de andere boeg gooien en je brood van puur water, bloem, zout en gist op een hoge temperatuur bakken, waardoor je een lekkere harde donkere korst krijgt. Dat brood is dan ook een paar dagen houdbaar. Simpelweg een dun stukje van het aangesneden deel afsnijden, en de rest van het brood is dan nog prima.
Dat er soms wel heel veel dingen worden toegevoegd is waar, maar een "broodverbeteraar" is niet per definitie "chemische bende". Een bekende broodverbeteraar is bijvoorbeeld gewoon vitamine c.
quote:Op dinsdag 9 juli 2013 10:22 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Als er iets is wat ik veracht dan zijn het sites met een achtergrondmuziekje
A;s brood langer dan een paar dagen echt vers is zoals idd het brood van de lidl.. hoef ik het echt niet hoor.. daar moet mij een troep in zitten omdat zo te krijgen..quote:Op dinsdag 9 juli 2013 09:30 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
Is dat wel iets goed? Lijkt mij dat er dan extra bewaarmiddelen in zitten...
Dat is ook afhankelijk van waar je je brood in bewaart. In plastic blijft brood zachter, maar schimmelt sneller. In papier precies andersom.quote:Op woensdag 10 juli 2013 11:27 schreef Nico987 het volgende:
[..]
A;s brood langer dan een paar dagen echt vers is zoals idd het brood van de lidl.. hoef ik het echt niet hoor.. daar moet mij een troep in zitten omdat zo te krijgen..
Zo ie zo is dat opvallend, in NL schimmelt brood, terwijl het in Belgie veel minder lang vers is, maar daar wordt brood alleen droog, schimmelen doet het daar niet gauw... (van de bakker dan natuurlijk)
Weert, grootste lidl landelijkquote:Op donderdag 11 juli 2013 00:34 schreef MCH het volgende:
Ik was zes maanden op reis en toen ik terugkwam had mijn Lidl in Groningen een warme verse bakkerij met allerlei vriendelijk geprijsde, lekker geurende harde bolletjes, appeldingen en chocoladebroodjes en nog veel meer heerlijk spul Die geur alleen al als je de winkel in komt.Is dit op meer plekken in den lande of zijn wij ook eens goed gezegend in het hoge noorden?
Jij hebt mijn Lidlquote:Op donderdag 11 juli 2013 00:34 schreef MCH het volgende:
Ik was zes maanden op reis en toen ik terugkwam had mijn Lidl in Groningen een warme verse bakkerij met allerlei vriendelijk geprijsde, lekker geurende harde bolletjes, appeldingen en chocoladebroodjes en nog veel meer heerlijk spul Die geur alleen al als je de winkel in komt.Is dit op meer plekken in den lande of zijn wij ook eens goed gezegend in het hoge noorden?
Hier ook.quote:Op donderdag 11 juli 2013 00:34 schreef MCH het volgende:
Ik was zes maanden op reis en toen ik terugkwam had mijn Lidl in Groningen een warme verse bakkerij met allerlei vriendelijk geprijsde, lekker geurende harde bolletjes, appeldingen en chocoladebroodjes en nog veel meer heerlijk spul Die geur alleen al als je de winkel in komt.Is dit op meer plekken in den lande of zijn wij ook eens goed gezegend in het hoge noorden?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |