abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_117149904
Gekkepoes showt hier zijn favoriete manier.

Ik begin met wat boter in de pan


Dan voeg ik wat gesneden tomaatjes toe,


Als die een minuutje hebben gebakken, een teentje knoflook in dunne plakjes erbij


Twee eitjes in de pan, er brak een dooier, maar dat maakt niet zo veel uit als je wat voor je zelf bakt. ( of je houd niet van hele dooiers, dan kan je ze ook doorprikken.


Met een spatel het ei een beetje in model duwen. dan past ie zo beter op de plakjes brood.


Daarna leg ik er een plak kaas op. en doe het vuur op laag zodat het ei niet aanbrand als de kaas aan het smelten is,


Ik vind het lekker om er een beetje hete saus over heen te doen, dit merk lijkt op tabasco, maar is net wat minder pittig


Daarna leg ik op een bord twee plakken donker bruin brood( ik smeer er geen boter op, want dat zit al in de pan)


Deze keer doe ik er wat joppie saus onder.


En dan leg ik het vers gebakken eitje op het brood.


Om het af te maken, een beetje ketchup over het eitje


En zie hier het resultaat
🐱
pi_117150043
Een OP met pics :9~
Noot noot.
  zondag 23 september 2012 @ 14:56:02 #3
174598 zakstront
het gaat om de inhoud
pi_117150115
waar koop je de Joppie saus?
maar het oog wil ook wat
  zondag 23 september 2012 @ 14:57:04 #4
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_117150143
Nu heb ik honger, bedankt TS :9~
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_117150148
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2012 14:56 schreef zakstront het volgende:
waar koop je de Joppie saus?
Deze kocht ik bij de Makro , volgens mij hebben ze die ook bij de Sligro of Hanos.
🐱
pi_117150166
Fok boter _O_
  zondag 23 september 2012 @ 14:58:54 #7
354273 Keith_Bakker
Wil je een snoepje?
pi_117150207
olijfolie > boter
pi_117150215
quote:
2s.gif Op zondag 23 september 2012 14:57 schreef Habork het volgende:
Fok boter _O_
Dat zie ik nu pas :')
Noot noot.
pi_117150239
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2012 14:58 schreef Keith_Bakker het volgende:
olijfolie > boter
Uit een knijpflesje
🐱
  zondag 23 september 2012 @ 15:01:31 #10
285613 Verbodsbord
Verwijderd door Admin
pi_117150308
Nu heb ik honger.
  zondag 23 september 2012 @ 15:02:44 #11
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_117150352
Een van de betere OP's...
pi_117150707
:9~ Shit... ik heb geen eieren in huis ;(
  zondag 23 september 2012 @ 15:21:30 #13
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_117151246
Lekker. :Y)
  zondag 23 september 2012 @ 15:23:12 #14
56633 JimmyJames
Unspeakable powers
pi_117151337
Lekker hoor.
Please Move The Deer Crossing Sign
pi_117151450
Gewoon in boter of olijfolie. Dooier kapot prikken, peper en zout er overheen. Geroosterd broodje erbij, yum!
Signature
  zondag 23 september 2012 @ 15:35:23 #16
134103 gebrokenglas
Half human, half coffee
pi_117151956
Goede uitleg. Nu zou ik witbrood nemen ipv bruin, maar da's persoonlijk.
How can I make this topic about me?
pi_117153922
Ik bak geen eitje op de zondagmiddag. :{w Nee, ook niet op de zondagmorgen of -avond. :P
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
  Moderator zondag 23 september 2012 @ 16:10:42 #18
9859 crew  Karina
Woman
pi_117153943
Niet, ik lust geen ei.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  zondag 23 september 2012 @ 16:19:23 #19
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_117154445
Ik ga straks ook een paar eieren bakken :9
All she wants and needs is just a little taste..
pi_117154649
Peper en zout?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_117155645
quote:
1s.gif Op zondag 23 september 2012 16:22 schreef FutureFairytale het volgende:
Peper en zout?
De kan je al bij de tomaat toevoegen, de kaas maakt het voor mij zout genoeg, en de hete saus is als vervanger voor de peper. En natuurlijk kan je die ook extra toevoegen. peper en zout staat op tafel .
🐱
pi_117155907
Meestal bevrucht.
Hee. Zeg nou zelf, ik ben toch gewoon een hartstikke lekker ding? TOch?
pi_117156023
2 eieren in een kom doen, los kloppen, en geraspte kaas + bieslook erdoorheen roeren. Dan bakken. Eventueel de bieslook vervangen door rode pepertjes :%
pi_117156225
Ik bak wel eens een eitje op zaterdagnacht als ik thuis kom van het stappen. :7
pi_117156612
Dit is eerder een boterham met saus en wat ei erop. Nee, het komt niet smakelijk over.
pi_117156917
:9~
pi_117156937
Met mayonaise en curry is alles lekker.
  zondag 23 september 2012 @ 17:08:01 #28
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_117157000
Ik doe gewoon wat boter in de pan, als het warm is ei erop, zout en peper op het ei en dan op een broodje. Niets bijzonders dus :'). Maar wel lekker :9.
Soms nog met ham en kaas op het broodje eronder :9
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
  zondag 23 september 2012 @ 18:08:14 #29
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_117159674
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2012 14:56 schreef zakstront het volgende:
waar koop je de Joppie saus?
als je in Noord-Holland woont bv bij Deen
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_117160176
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2012 14:49 schreef GekkePoes het volgende:
Gekkepoes showt hier zijn favoriete manier.

Ik begin met wat boter in de pan
Zeker weten? Het ziet er nogal plantaardig uit.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_117160754
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2012 18:19 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Zeker weten? Het ziet er nogal plantaardig uit.
Iets uit een knijpfles, wat geen boter mag heten.
🐱
pi_117161719
quote:
19s.gif Op zondag 23 september 2012 14:59 schreef Jojoortje het volgende:

[..]

Dat zie ik nu pas :')
Haha inderdaad :').

Ziet er goed uit TS, alleen wel veel saus :@. Zó'n vette hap is alleen te doen bij een te dikke kater :P.
pi_117161772
te ranzig met al die sausjes
You thought you were a hustler, a boy that was rude. But now you're in the dirt...
pi_117164404
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2012 18:32 schreef GekkePoes het volgende:

[..]

Iets uit een knijpfles, wat geen boter mag heten.
Daar ging het meteen al fout.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_117164762
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2012 19:52 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Daar ging het meteen al fout.
Zolang dit foutje geen maagklachten veroorzaakt, heb ik er vrede mee ;)
🐱
pi_117164868
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2012 19:59 schreef GekkePoes het volgende:

[..]

Zolang dit foutje geen maagklachten veroorzaakt, heb ik er vrede mee ;)
Dat is wat mij betreft mislukt dus.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_117164949
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2012 20:01 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Dat is wat mij betreft mislukt dus.
Ieder zijn eigen mening :D
🐱
pi_117165097
Nou vooruit dan, omdat je zo je best hebt gedaan op de OP laat ik het erbij zitten.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_117166426
of ik stamp knoflook en madamme jeanette peper en roer dat door drie eieren en dan bakken.
of ik bak spek en dan drie eieren met gesmolten kaas.

en peper en zout natuurlijk.
pi_117168770
Met Turkse sucuk...



Hemels met een stuk Turks brood. :9
pi_117168791
Nou, zonder die sausjes is een gebakken eitje met wat tomaatjes en kaas prima te doen.

Hulde voor de fok margarine. Ben geen fan van spuitflesjes, maar toch mooi gedaan.

Ik heb persoonlijk liever een gekookt eitje, tussen hard en zacht in, met een beetje oude kaas en mosterd op een vers gebakken broodje (ok, wel afbakbrood, ik ben zeker niet heilig).
Whatever...
pi_117169366
Lekkerst vind ik bacon bakken, geklutst eitje erop, plak kaas erop smelten, bieslook erboven. Dan op een boterham met peper en evt een klein beetje zout.
O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_117169669
Eerst bak ik 3 plakken schouderham in de vloeibare boter. Of olijfolie.
Die leg ik op drie sneeën brood,dan bak ik 4 of 5 eieren van kip of parelhoen,dooiers laat ik heel,wat versnipperde ,uit, kaas en peper en zout.klaar!
-En dan denk ik aan Brabant, want daar brandt nog licht-
  zondag 23 september 2012 @ 23:26:22 #44
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_117177452
Ontbijtspek of bacon bakken en dan ei erbij scrambelen. Geroosterd broodje eronder. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_117178471
Bacon of spek bakken in een pan zonder vet, klein klontje boter erbij en dan twee of drie eieren met hele dooier erop. En dan op dik gesneden toast van grof brood, vaak wit en als het een complete avonmaaltijd moet zijn op speltbrood.
pi_117179039
Bacon eerst, vervolgens 2 eieren eroverheen, Peper en zout, en daar weer een laag kaas bovenop..
Dat dan op een wit broodje is heerlijk.. :)
MisterTao recommender: darkkingll (i know.. :P )
pi_117180730
Ik heb vele complimenten over mijn eieren gehad.

Allereerst moet je natuurlijk een proper ei nemen, wat de meeste supermarkteieren niet zijn. Kies voor eieren altijd het meest biologische, keurmerkerige, mogelijk duurste merk. Ik geloof hier verder niet erg in, maar voor eieren boeit het wel degelijk. De lekkerste kippe eieren komen overigens van krielkippen. Je kan ook kwartel eieren nemen als je een bink wil zijn maar die zijn wel duur en niet veel lekkerder dan een goed kippe ei.

Afijn je smeert de pan op laag vuur licht in met boter, en dan bedoel ik dus de cromastaaf alleen even over de pan heen vegen en geen klodders ranzig fabrieksvet zoals hierboven, puur om het ei niet aan te laten bakken en een beetje extra smaak te geven. Vervolgens tik je de eitjes kapot en doe je ze op laag vuur in de pan zodat ze ongeveer gelijk klaar worden, gooi de doppen weg.

Nu zet je er redelijk hoog vuur onder. Hard, snel bakken voorkomt namelijk aanbranden, het wit van het ei moet niet meer glibberig zijn terwijl de dooier zo zacht mogelijk (en natuurlijk intact) blijft. De randen van het ei moeten een beetje donker worden zodat er een mooi contrast is tussen een beetje knapperig en zacht. Doe er vervolgens Vogel kruidenzout en zwarte peper op. Ik vis ze altijd met een kaasschaaf uit de pan en doe ze op bruin brood.
  maandag 24 september 2012 @ 10:46:00 #48
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_117184726
Ik heb gisteren 3 eieren losgeklopt, wat zout en peper erop.
Olie in de pan, ei erin, gesnipperd ui erbij en bieslook.
Als het klaar is op een bruine boterham, verder geen sausjes.

Met tomaatjes/ham/bacon/kaas e.d. is ook erg lekker.
Iemand nog tips?
All she wants and needs is just a little taste..
  maandag 24 september 2012 @ 10:51:03 #49
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_117184848
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2012 00:11 schreef Marco001 het volgende:
Bacon eerst, vervolgens 2 eieren eroverheen, Peper en zout, en daar weer een laag kaas bovenop..
Dat dan op een wit bruin broodje is heerlijk.. :)
:9~ :9~ :9~

Ik krijg hier echt zin van in gebakken eieren.
Helaas kan ik die de komende tijd niet maken.
All she wants and needs is just a little taste..
  maandag 24 september 2012 @ 10:54:19 #50
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_117184937
Waarom is nu trouwens opeens de vloeibare boter niet meer goed?
Die is toch juist beter dan de vaste boter?
All she wants and needs is just a little taste..
pi_117185262
Ik gebruik altijd olijfolie ipv boter.
Op donderdag 13 november 2008 15:34 schreef De_Ananas het volgende:
Één ding beloof ik jullie mijn lieve fokkertjes, als er vettax komt dan ga ik mij aan het hek van het binnenhof vastketenen met een frituur naast me, dit mogen jullie quoten :W
pi_117185470
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2012 10:54 schreef Luxuria het volgende:
Waarom is nu trouwens opeens de vloeibare boter niet meer goed?
Die is toch juist beter dan de vaste boter?
Op welke manier zou die beter zijn? Ik heb wel eens met van dat stadse becel spul geprobeerd te bakken maar er sloeg een vieze chemische smaak over van de boter op het eten. Croma is gewoon prima. Met een goede pan heb je er ook maar een klein beetje van nodig
  maandag 24 september 2012 @ 11:13:44 #53
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_117185548
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2012 11:11 schreef Kiyoaki het volgende:

[..]

Op welke manier zou die beter zijn? Ik heb wel eens met van dat stadse becel spul geprobeerd te bakken maar er sloeg een vieze chemische smaak over van de boter op het eten. Croma is gewoon prima. Met een goede pan heb je er ook maar een klein beetje van nodig
Voor de gezondheid bedoel ik. In vloeibare boter zitten minder slechte vetten dan in vaste boter.
All she wants and needs is just a little taste..
  Trouwste user 2022 maandag 24 september 2012 @ 11:15:15 #54
7889 tong80
Spleenheup
pi_117185605
Gisteren met een kadetje, en kaas en ham.

Hij moet dan wel druppen. Lekker slobberen aan de randjes. _O_

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_117186128
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2012 11:13 schreef Luxuria het volgende:

[..]

Voor de gezondheid bedoel ik. In vloeibare boter zitten minder slechte vetten dan in vaste boter.
Mwoah, daar zou ik de smaak niet voor opofferen. Als ik zie hoeveel sommige mensen van dat spul gebruiken denk ik ook niet dat het echt gezonder is. Met ei is het de kunst om gewoon keihard op hoog vuur te durven bakken, dan bakt hij vanzelf los van de pan als je er een klein filmpje croma op gesmeerd hebt, ook zonder anti aanbaklaag. Als hij dan een beetje krokant is heb je ook meteen een soort spek-effect zonder dat je spek nodig hebt.

Ook lekker trouwens is natuurlijk gepocheerd ei of japanse onsen tamago (doe het ei met schil 20 minuten in een theepot met heet water en gooi er dan wat sojasaus en dashi overheen). Een goed ei is gewoon berelekker en ik zie veel dat mensen geen idee hebben van hoe je een lekker ei krijgt, meestal juist door een teveel aan vet en te zacht bakken.
pi_117187488
Pan op loeiheet vuur. Bodem insmeren met croma. Gewoon met het blok even vegen. Minimale hoeveelheid vet dus. Lichtgeklutst eitje in de pan gooien. Verse bieslook er op. Beetje peper en zout erbij. En vervolgens op geroosterd maisbrood met wat zelfgemaakte sambal van een Indonesische studiegenoot

_O_
Op donderdag 7 februari 2013 22:30 schreef wolfrolf het volgende:
Godsamme _O_ wat een baas ben je toch
Op dinsdag 26 februari 2013 15:53 schreef SilentChaos het volgende:
Jij begrijpt _O_
pi_117187935
Meestal spiegelei met spek gebakken in gewoon boter.
pi_117187954
Ook gaaf: japanse omelet. losgeklopt ei mengen met dashi en sojasaus, hele handel in een hete pan met klein beetje olie bakken met gehakt wit van prei erop, terwijl de bovenkant nog zacht en beetje glibberig is hem oprollen tot een soort pannekoek en uit de pan halen.
pi_117193067
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2012 01:45 schreef Kiyoaki het volgende:

Afijn je smeert de pan op laag vuur licht in met boter, en dan bedoel ik dus de cromastaaf alleen even over de pan heen vegen en geen klodders ranzig fabrieksvet zoals hierboven,
Hier ben je me alweer kwijt. Croma is géén boter en wel ranzig fabrieksvet, en nog van planten ook.

Als ik eieren met spek bak dan doe ik er geen boter in. Gewoon op laag vuur in de nog koude pan leggen, en de plakjes zo neerleggen dat je ze niet hoeft te doorsnijden om tot een boterhamformaat te komen. Als het een beetje knapperig begint te worden de eieren erop, vuur vooral laag houden anders krijg je zo'n korstje aan het ei en dat is niet lekker. Het eiwit moet ook vrij dik op de pan liggen.

Flinterdunne plakjes rijpe tomaat erop, wat plakjes kaas, Emmenthaler of zo, deksel erop tot het wit goed gestold is, dan de dooiers doorprikken en nog even stroperig laten worden, peterselie of bieslook erop en dan op brood leggen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_117204207
Croma is geen boter inderdaad. En olijfolie is ook niet the way to go, de temperatuur in de pan is te hoog waardoor zich vrije radicalen vormen en de smaak verandert bovendien. Kortom: schadelijk voor je gezondheid en niet lekker!
  maandag 24 september 2012 @ 19:50:17 #61
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_117204924
Spek en aardappelstukjes (van zaterdag over) in de pan en die goudbruin bakken op laag vuur. 4 a 6 eieren klutsen met wat zout, knoflook, wat groene kruiden. Dit over de bakkende aardappels gieten.
Wachten tot het boven stolt, deksel op de pan en omdraaien, pan er van af halen en weer op vuur zetten, de tortilla weer in pan laten glijden en de andere kant nu bakken.

Een heerlijk gerecht, makkelijk, voedzaam en goedkoop.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Trouwste user 2022 maandag 24 september 2012 @ 20:05:46 #62
7889 tong80
Spleenheup
pi_117205866
pietverdriet....spek of ham er in de koekenpan al bij doen ?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 24 september 2012 @ 20:07:36 #63
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_117205986
Ik bak het vrolijk mee, de spek that is
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_117207420
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2012 19:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Spek en aardappelstukjes (van zaterdag over) in de pan en die goudbruin bakken op laag vuur. 4 a 6 eieren klutsen met wat zout, knoflook, wat groene kruiden. Dit over de bakkende aardappels gieten.
Wachten tot het boven stolt, deksel op de pan en omdraaien, pan er van af halen en weer op vuur zetten, de tortilla weer in pan laten glijden en de andere kant nu bakken.

Een heerlijk gerecht, makkelijk, voedzaam en goedkoop.
In een tortilla mogen wel uien hoor. Spek erbij is prima, oude aardappels ook, kan nog wel meer doorheen, maar uien weglaten? Nee.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  maandag 24 september 2012 @ 20:31:07 #65
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_117207510
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2012 20:29 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

In een tortilla mogen wel uien hoor. Spek erbij is prima, oude aardappels ook, kan nog wel meer doorheen, maar uien weglaten? Nee.
Er werd gevraagd hoe ik het bak, en ik doe het zonder uien.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_117207659
quote:
1s.gif Op maandag 24 september 2012 20:31 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Er werd gevraagd hoe ik het bak, en ik doe het zonder uien.
En ik zeg daarop dat je dat verkeerd doet, toch in ieder geval naar mijn smaak.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  maandag 24 september 2012 @ 20:56:14 #67
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_117209147
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2012 20:33 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

En ik zeg daarop dat je dat verkeerd doet, toch in ieder geval naar mijn smaak.
Ach, laat ik het zo zeggen, ik moet regelmatig een nieuw servies kopen omdat het bezoek de borden er bij op eten
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_117210330
ei in de pan met klont boter. net zo lang blijven roeren tot het bijna gaar is. scheutje slagroom erbij zodat het niet te ver doorgaart. dan peper, zout en bieslook. Serveren op stuk toast, met wat tomaatjes.
pi_117211849
Ik zie hier zeer smakelijke opties verschijnen :D

Een eenvoudig roereitje is ook wel lekker, maar dan doe ik een dobbelsteentje met echte boter en een eitje( zonder opkloppen) in een steelpannetje, en dan op het vuur zetten, langzaam roeren en verwarmen tot ie gestold is. Op één of andere manier blijf ie dan wat smeuiger. Ik bak roerei ook niet door, een betje vocht moet er wel tussen door zitten.
🐱
  maandag 24 september 2012 @ 21:50:52 #70
296595 foodlover
live and learn
pi_117212736
quote:
1s.gif Op maandag 24 september 2012 20:56 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ach, laat ik het zo zeggen, ik moet regelmatig een nieuw servies kopen omdat het bezoek de borden er bij op eten
Ik geloof het meteen!!!

Ik maak vaak een "eierboterham". Voor mij zijn dat 2 geklutste eieren met een drup melk, zout en paprikapoeder. Haal 2 boterhammen door het eiernengsel, zacht bakken tot licht gekleurd en dan wat kaas tussen de boterhammen smelten. Emmentaler, Leerdammer o.i.d. is erg lekker.
  maandag 24 september 2012 @ 21:55:55 #71
345631 Scjvb
Genieten op z'n Haarlems!
pi_117213007
Spiegeleieren met spek bakken wij meestal in roomboter Daarna serveren op een boterham met kruiden en zout erover en voilá. Dooiers moeten in principe heel blijven voor de consumptie. :Y)
-Het leven is goed in het beschaafde en welgestelde milieu op Haarlemse bodem, waar wij met volle teugen van het leven genieten! :Y)
pi_117511732
Ik maak het liefst een omelet. 4 a 5 eitjes, zwarte peper, sambal, goed klutsen. Aardappel in kleine blokjes, even bakken.. paprika en ui aan fruiten, mengsel erover en als laatste een paar plakken kaas erop.
Signature.
pi_117655234
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2012 21:55 schreef Scjvb het volgende:
Spiegeleieren met spek bakken wij meestal in roomboter
Zo hoort het.
  zaterdag 6 oktober 2012 @ 12:27:06 #74
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_117655332
quote:
14s.gif Op zaterdag 6 oktober 2012 12:22 schreef gargamelnl het volgende:

[..]

Zo hoort het.
Neuh, in spekvet
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_117655741
Zojuist eens een dooier apart van het eiwit gebakken. Apart gezicht .
Ei in Autisten stijl :')
Op donderdag 7 februari 2013 22:30 schreef wolfrolf het volgende:
Godsamme _O_ wat een baas ben je toch
Op dinsdag 26 februari 2013 15:53 schreef SilentChaos het volgende:
Jij begrijpt _O_
pi_117666556
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2012 19:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Spek en aardappelstukjes (van zaterdag over) in de pan en die goudbruin bakken op laag vuur. 4 a 6 eieren klutsen met wat zout, knoflook, wat groene kruiden. Dit over de bakkende aardappels gieten.
Wachten tot het boven stolt, deksel op de pan en omdraaien, pan er van af halen en weer op vuur zetten, de tortilla weer in pan laten glijden en de andere kant nu bakken.

Een heerlijk gerecht, makkelijk, voedzaam en goedkoop.
Zojuist gemaakt. Alleen deed ik er wel uien in omdat het me gewoon lekkerder leek. En ik heb over de bovenkant wat stukjes geitenkaas laten smelten. Goddelijk.

Thanks voor de inspiratie en dit was weer een topper ^O^
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_117666945
ja beetje geitekaas is lekker.
wat ik ook wel eens doe: eerst beetje bacon lekker knapperig, dan eitjes erin en dan nog wat blokjes fetakaas, ook erg lekker, zit je helemaal vol van eerste paar uur, maar wel lekker. met een kop zwarte koffie natuurlijk, is lekker wakker worden in het weekend.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
  zondag 7 oktober 2012 @ 09:15:16 #78
97745 Thorical
finding a way
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')