Met Reimpie maar zonder Herman dit keer.quote:Meneer Reimers gaat horecagelegenheden redden die vanwege slecht of matig gastheerschap weinig of geen klandizie meer hebben. Een avondje uit gaat tenslotte niet alleen over lekker eten, het gastheerschap is minstens zo belangrijk.
Meneer Reimers, dé expert op het gebied van gastheerschap, neemt diverse horecagelegenheden zoals een restaurant, een eetcafé of wijnbar, onder de loep en pakt de ‘zwarte brigade’ aan. Met behulp van deskundigen uit het vak zal hij er voor zorgen dat de zaak weer opbloeit en het hele jaar vol zit.
Vanaf 28 februari 22:30 bij RTL 4.
Ja, dat snap ik ook niet zo. Die eigenaar heeft alle reden om kwaad te zijn.quote:Op dinsdag 28 februari 2012 22:55 schreef Paul-89 het volgende:
Lekker vrolijk doen tegen iemand die uren te laat is.
Maar het eten is sinds vorig jaar wel echt beter, nu gewoon goed en lekker. Alleen weten mensen dat niet en durven ze het niet meer aan. (best logisch)quote:Op woensdag 29 februari 2012 00:18 schreef golfer het volgende:
Overigens al vanaf 2006 slechte recensies:
http://www.iens.nl/restau(...)agina=1&perPagina=10
Dus die eigenaar heeft echt boter op z'n kop.
Ik niet, want als hij komt doen ze echt hun best wel.quote:Op woensdag 29 februari 2012 01:01 schreef Bluezz het volgende:
Ik mis het terugkomen van Reimpie na enkele weken
quote:Meneer Reimers zorgt ervoor dat het bedienend personeel van restaurant De Voogd in Sassenheim beseft dat ze bezig zijn met een écht vak. Na het bekijken van de verborgen camerabeelden zal meneer Reimers het personeel laten inzien dat zij niet goed bezig zijn en dat eigenaren Jelle en Anika niet langer het hoofd boven water kunnen houden als het zo doorgaat in De Voogd.
Coach Johan Veneman laat het bedienend personeel vragen beantwoorden over hun werkgevers en bij ieder fout antwoord krijgen Jelle en Anika een bak vla over zich heen. Coach Laura de Weerdt werkt met het bedienend personeel van De Voogd aan hun houding.
Wel op een nare manier.quote:Op dinsdag 6 maart 2012 22:08 schreef golfer het volgende:
De uitbater van de tent waar hij vorige week was, De Zaak, die Erik is eind vorige week door de eigenaar (Grolsch) de tent uitgezet vanwege huurschulden.
Dat ligt het altijd.quote:Op dinsdag 6 maart 2012 23:22 schreef Paul-89 het volgende:
2e week op rij dat de grootste fout gewoon bij eigenaren ligt.
Ja. Hopelijk komt er nog een 'echt restaurant' voorbij.quote:Op woensdag 7 maart 2012 01:51 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat ligt het altijd.
Mensen die geen leiding kunnen geven en personeel niet goed instrueren en geen productkennis bij brengen.
Wel opvallend dat Reimers zich alleen maar waagt aan veredelde eetcafe's en zich niet met echte restaurants bezig houdt.
Dat zijn prima dingen die je doet in de tijd waarin ze nu op hun telefoon kijkenquote:Op woensdag 7 maart 2012 14:44 schreef WammesWaggel het volgende:
Dat Meneer Reimpie getrouwd is, met een vrouw kan ik nog altijd moeilijk bevatten
Misschien moeten die uitbaters ook niet zo gierig zijn en een x aantal uren reserveren om het personeel daar te laten studeren op de kaart op de meest basale vragen om daar vervolgens een MO over te houden
quote:Meneer Reimers zorgt ervoor dat het bedienend personeel van restaurant Pinoccio, De Leeren Doedel in Arnhem weer beseft hoe ze mensen een heerlijke avond uit kunnen bezorgen.
Na het bekijken van de verborgen camerabeelden laat meneer Reimers de personeelsleden inzien dat er flink aan de gastvrijheid gewerkt moet worden. Dit doet hij onder andere door ze mee te nemen naar een voorbeeldrestaurant en hen te laten ervaren hoe het is om 'gezien' te worden.
Daarnaast krijgt meneer Reimers hulp van de experts Tanja Schilthuizen en Johan Kragtwijk. Tanja leert de zwarte brigade om overzicht te houden tijdens een kinderfeestje en Johan leert het bedienend personeel van De Leeren Doedel welk water bij welk gerecht geschonken kan worden.
"Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Chaudfontaine", tjsa...dus een uitgebreid sponsormomentje.quote:Op dinsdag 13 maart 2012 07:44 schreef E.T. het volgende:
.. een pizzeria dat kinderfeestjes organiseert en met een 'wijnkaart' van 6 flessen ga je 'waterkaart' invoeren????![]()
![]()
Of zou je een heel item kunnen vullen met de verschillen tussen plat en bruisend?
Ik heb 'm uitgezet toen de eigenaar die ene gozer die niet wilde gewoon weg liet gaan zonder wat te zeggen.quote:Op woensdag 14 maart 2012 18:46 schreef golfer het volgende:
[..]
"Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Chaudfontaine", tjsa...dus een uitgebreid sponsormomentje.
Sowieso was al dat personeel ongeschikt.quote:Op woensdag 14 maart 2012 19:30 schreef E.T. het volgende:
[..]
Ik heb 'm uitgezet toen de eigenaar die ene gozer die niet wilde gewoon weg liet gaan zonder wat te zeggen.
Ik had 'm echt nooit meer opgesteld (er vanuitgaande dat het allemaal oproepkrachten zijn)...
quote:Het restaurant van kegel- en zalencentrum Hindriks in Emmer-Compascuum is in januari verbouwd en eigenares Leonie heeft de hulp van meneer Reimers ingeschakeld om de boel vanaf nu professioneel aan te gaan pakken.
Maar haar personeel is jong en onervaren en Leonie en haar man Hans, die tevens gastheer is, geven niet het juiste voorbeeld als het om vakkennis gaat.
Hospitality expert Tanja Schilthuizen leert het personeel de basisprincipes van gastheerschap en zorgt ervoor dat de zwarte brigade weet wat er in het restaurant geserveerd wordt.
Coach Johan Veneman leert het bedienend personeel van Hindriks assertiever te handelen en heeft een emotioneel gesprek met eigenaren Leonie en Hans.
Nope! Dat is het mooistequote:Op dinsdag 27 maart 2012 22:38 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Weten die mensen dat het acteurs zijn?
Ben blij dat die vent er niet is...quote:Op dinsdag 27 maart 2012 22:57 schreef Jester65 het volgende:
Het is toch maar behelpen, met meneer Reimers zonder Herman.
dat zijn ze ook niet.quote:Op dinsdag 27 maart 2012 23:05 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Het lijkt wel of ze niet goed wijs zijn ofzo, die meisjes
Is ook een of ander gehucht in Drenthe, mis je niks aan.quote:
Het is wel een mietje eersteklasquote:
Ééntje heb ik inderdaad mijn twijfels overquote:Op dinsdag 3 april 2012 23:10 schreef tralalala het volgende:
Heb het niet vanaf het begin gezien hoor maar is de bediening niet helemaal 100%?
Dat hij ermee stopt. Het hoe en waarom komt na dit programma.quote:Op dinsdag 10 april 2012 22:51 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Wat was het nieuws rondom die conservatieve presidentskandidaat in dit nieuwsvoorstukje???
Hoorde op de radio ivm ziekte van zijn dochter..quote:Op dinsdag 10 april 2012 22:51 schreef zoem het volgende:
[..]
Dat hij ermee stopt. Het hoe en waarom komt na dit programma.
Ja, en in verband met dat 'ie ver achter staat.quote:Op dinsdag 10 april 2012 22:52 schreef roos85 het volgende:
[..]
Hoorde op de radio ivm ziekte van zijn dochter..
thanksquote:Op dinsdag 10 april 2012 22:51 schreef zoem het volgende:
[..]
Dat hij ermee stopt. Het hoe en waarom komt na dit programma.
zoonquote:Op dinsdag 10 april 2012 22:57 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
[..]
Wie is dat dan, ex-man?
quote:
Haar man heeft in ieder geval wel een sprookjeshuwelijk, als hij thuis komt zit de heks al op de bank te wachten.quote:Op dinsdag 10 april 2012 22:57 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
[..]
Wie is dat dan, ex-man?
Ik vraag me af of het personeel van restaurants eigenlijk wel eens bij hun eigen restaurant eet.quote:Op dinsdag 10 april 2012 22:54 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
[..]
thanks
Dit programma, weer van die mensen die hun eigen menukaart niet kennenHoe moeilijk kan het zijn
Je ziet vaak het personeel na sluitingstijd met z'n allen vretenquote:Op dinsdag 10 april 2012 22:58 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Ik vraag me af of het personeel van restaurants eigenlijk wel eens bij hun eigen restaurant eet.
Owja, inderdaad. Nja, dan weet je toch in ieder geval al wat je verkoopt.quote:Op dinsdag 10 april 2012 22:59 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
[..]
Je ziet vaak het personeel na sluitingstijd met z'n allen vreten
quote:Op dinsdag 10 april 2012 22:58 schreef roos85 het volgende:
[..]
Haar man heeft in ieder geval wel een sprookjeshuwelijk, als hij thuis komt zit de heks al op de bank te wachten.
En soms moet je zelf personeel aanspreken zelfs. Had ik in ieder geval gisteren nog.quote:Op dinsdag 10 april 2012 23:01 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Nou dat maak ik sowieso niet zo mee, meestal is het alleen 'Oh hoi, met hoeveel zijn jullie'?
quote:Op dinsdag 10 april 2012 23:03 schreef Jester65 het volgende:
Ik heb het begin niet gezien, maar die dame (Tanja) vond ik erg irritant. Maar dat is Els ook, begrijp ik?
quote:Op dinsdag 10 april 2012 22:58 schreef roos85 het volgende:
[..]
Haar man heeft in ieder geval wel een sprookjeshuwelijk, als hij thuis komt zit de heks al op de bank te wachten.
Zijn ze in mijn keuken?quote:Op dinsdag 10 april 2012 23:05 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Wat is dit voor dikke reclame voor wouwInclusief sprookjesmuziek
Ik dacht aan iets andersquote:Op dinsdag 10 april 2012 23:07 schreef roos85 het volgende:
[..]
Sinterklaas heeft het over Wouw, het bekendste restaurant heeft "Mijn Keuken".
Alsof zij de hele avond bij de entree staatquote:Op dinsdag 10 april 2012 23:07 schreef KaheemSaid het volgende:
Wat flauw dat ze in dit restaurant vragen of ze de jas aan mogen nemen of dat ze die mee willen nemen. Je merkt heel duidelijk dat dat van te voren afgesproken is en daarbij vind ik het heel vervelend.
Oh verwarrend dit, het dorp heette wouwquote:Op dinsdag 10 april 2012 23:07 schreef roos85 het volgende:
[..]
Sinterklaas heeft het over Wouw, het bekendste restaurant heeft "Mijn Keuken".
Jaquote:Op dinsdag 10 april 2012 23:09 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
[..]
Oh verwarrend dit, het dorp heette wouw
Eigenlijk moeten ze een compilatie maken '1 jaar na de uitzending'quote:Op dinsdag 10 april 2012 23:12 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Ik vraag me af hoe restaurants zoals die het overleven...
afgelast bij gebrek aan restaurants die niet failliet zijnquote:Op dinsdag 10 april 2012 23:14 schreef zoem het volgende:
[..]
Eigenlijk moeten ze een compilatie maken '1 jaar na de uitzending'
quote:Op dinsdag 10 april 2012 23:15 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
[..]
afgelast bij gebrek aan restaurants die niet failliet zijn
Als ze niet meer ongesteld is, is het weer over..quote:Op dinsdag 10 april 2012 23:25 schreef egeltje1985 het volgende:
Els doet nu wel overdreven vriendelijk, ik ben benieuwd hoe lang ze dat volhoudt.
Erg kinderachtig inderdaad.quote:Op dinsdag 10 april 2012 23:07 schreef KaheemSaid het volgende:
Wat flauw dat ze in dit restaurant vragen of ze de jas aan mogen nemen of dat ze die mee willen nemen. Je merkt heel duidelijk dat dat van te voren afgesproken is en daarbij vind ik het heel vervelend.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |