abonnement Unibet Coolblue
pi_106793990
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 03:39 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Dat is zeker waar idd.
Wat jij deed is sws veel meer waard dan hier een studie stenen stapelen doen, natuurlijk.
Toch zijn de ervaringen die je opdeed aan de ene kant erg cynisch, gerekend naar ons perspectief toe dan. En ons perspectief wordt wrs gewoon door onwetendheid bepaald, iig voor een heel groot deel. Filosofisch gezien is dat voor ons wrs toch een eye-opener, in het kader idee versus empirie.

Overigens ga ik slapen nu, voor later slaap ze. :).
Haha, ik moet je nageven, zelfs om 10 over half 4 weet je nog perfect te verwoorden tegen welk probleem ik vaak aanloop hier in Nederland. Je wordt weggecijferd als bevooroordeelde cynist door mensen die 't zelf niet hebben gezien en niet beter weten en daar heb je dan al die jaren aan gewerkt, maar goed gelukkig ook genoeg mensen die wel beter weten. ;)

Welterusten overigens, ik ga er ook zo in. :W
POL-lintjes: Stef Bloktrofee - Meest arrogante user 2011, Hans Wiegeltrofee - Meest rechtse user 2012, 2013 & 2014
Ek vir jou, Suid-Afrika.
pi_106796827
Heren, het mag wel iets meer over het onderwerp gaan.
Als het niet wil branden moet je beter stoken.
  zaterdag 14 januari 2012 @ 11:46:29 #78
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_106796833
Henk en Ingrid zullen hier blij mee zijn.

quote:
Gedoogpartij PVV wil dat het kabinet maatregelen neemt om te voorkomen dat providers Ziggo en XS4ALL worden gedwongen om websites als the Pirate Bay te blokkeren. PVV-Kamerleden Van Bemmel, Elissen en Bontes hebben daarover Kamervragen gesteld aan Staatssecretaris Teeven van Justitie.
Dat schrijft Webwereld vandaag. De rechtbank in Den Haag oordeelde afgelopen woensdag dat de twee internetproviders de downloadwebsite The Pirate Bay moeten blokkeren. De zaak was aangespannen door auteursrechtenorganisatie Brein, die meent dat de website de auteursrechten op films, muziek en games schendt. Maar volgens de PVV is het blokkeren van sites een vorm van censuur, en 'in strijd met het recht op vrije toegang tot het internet'. De partij rekent erop dat het vonnis wordt vernietigd.

Gecompenseerd
Van Bemmel, Elissen en Bontes vragen Teeven om stappen te ondernemen om te voorkomen dat in de toekomst ook andere sites geblokkeerd kunnen worden. En als Ziggo en XS4ALL abonnees verliezen als gevolg van de blokkade van The Pirate Bay, dan moeten zij worden gecompenseerd, menen de Kamerleden.

Het Europese Hof van Justitie oordeelde enkele maanden geleden in een vergelijkbare zaak in België dat providers niet hoeven te filteren op auteursrechteninbreuk. De rechtbank in Den Haag oordeelde echter dat deze uitspraak niet van toepassing was in de zaak die door Brein was aangespannen. De PVV wil van Teeven weten of hij wel een relatie tussen de twee vonnissen ziet.

Overigens hebben Ziggo en XS4ALL eerder al laten weten tegen de uitspraak van de rechtbank in hoger beroep te gaan.
http://www.volkskrant.nl/(...)den-vernietigd.dhtml

Maar ik ben ook wel benieuwd waarom de rechter meent dat het Europese vonnis niet op deze zaak van toepassing is.
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
pi_106799941
quote:
PVV-Statenlid: ’Uitgekotst stuk halalvlees van Turks varken’
Wilders wist al van kwetsende mail

MAASTRICHT, zaterdag

PVV-leider Geert Wilders wist volgens voormalig partijgenoot Harm Uringa al voor de Eerste Kamerverkiezingen van vorig jaar mei dat een Limburgs Statenlid van zijn beweging het Turkse Statenlid Öztürk voor een ’uitgekotst stuk halalvlees van een Turks varken’ heeft genoemd. Maar de betreffende vicefractievoorzitter Cor Bosman kon gewoon zijn zetel behouden en zich zelfs kandideren om gedeputeerde van Limburg te worden.

De Limburgse PVV heeft pas gisteren het prominente Statenlid uit de fractie gegooid, omdat de een jaar oude mail met de racistische tekst nu is uitgelekt.

Cor Bosman was kort na de mail van een jaar geleden intern tot de orde geroepen. Fractieleidster Stassen mailde hem dat ’als dit ooit naar buiten komt het de PVV ernstige schade kan berokkenen’. Bosman bood zijn excuses aan. Niet voor de inhoud, maar voor de formulering. Verder werd de zaak stilgehouden.

De hele kwestie rondom de belediging van het Turkse Statenlid Öztürk veroorzaakte een jaar geleden groot tumult binnen de PVV-fractie. Toenmalig PVV’er Harm Uringa, die de zaak nu naar buiten heeft gebracht, eiste toen dat opgetreden zou worden tegen Bosman. Die kreeg inderdaad de mantel uitgeveegd en Uringa en ook Wilders namen daar genoegen mee. Geert Wilders sprak daarop in Den Haag ook nog met Uringa om er zeker van te zijn dat die na de provinciale verkiezingen aan boord zou blijven. Dat was uiterst belangrijk om zo de huidige coalitie aan een meerderheid te helpen in de Eerste Kamer. Uringa zegde zijn steun toe op voorwaarde dat Wilders zou ingrijpen in de Limburgse fractie.

Maanden na de racistische mail stapte Uringa alsnog uit de fractie. „Ik had niet meer het vertrouwen dat deze partij in staat en bereid is racistische en fascistische excessen op adequate wijze aan te pakken”, aldus Uringa . Onduidelijk blijft of Wilders zich, zoals aan Uringa toegezegd, inderdaad zelf inhoudelijk met de zaak in Limburg heeft beziggehouden. Hij wilde gisteren niet op de kwestie reageren.

Gedwongen

Fractieleidster Stassen is in Maastricht al evenmin spraakzaam. Ze wil niet ingaan op de vraag waarom Cor Bosman pas na het uitlekken van de racistische mail van een jaar geleden uit de fractie is gezet. Bosman, die gisteren zelf weigerde op te stappen en gedwongen moest worden, wil ook niet reageren op de affaire. Eerder liet hij in een reactie op de rel weten dat Uringa een ’narcistische zak is die de PVV heeft gebruikt als springplank om in de Provinciale Staten te komen’.

De PVV-fractie zegt dat een aantal beweringen van ’klokkenluider’ Uringa te weerleggen is, maar wil pas na dit weekend inhoudelijk reageren. Wel laat de fractie in een schriftelijke verklaring weten ’de grievende uitlatingen van Bosman te betreuren. De inhoud van de e-mail en de reactie van hem in de media zijn voor de fractie niet acceptabel”, aldus de verklaring.

PvdA-Statenlid Selçuk Öztürk is geschrokken van de uitlatingen van zijn PVV-collega Cor Bosman. Öztürk: „Ik had dit niet verwacht van Bosman. Ik heb een jaar lang een man een hand gegeven die dit soort gedachten heeft."
bron
pi_106800379
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 11:46 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Henk en Ingrid zullen hier blij mee zijn.

[..]

http://www.volkskrant.nl/(...)den-vernietigd.dhtml

Maar ik ben ook wel benieuwd waarom de rechter meent dat het Europese vonnis niet op deze zaak van toepassing is.
Die uitspraak ging over een geautomatiseerd filter dat datapakketten moet controleren op copyrighted materiaal en is afgewezen vanwege de (niet) haalbaarheid. Niet te vergelijken met het blokken op IP, wat volgens mij in een aantal Euro landen al gebeurd.
pi_106802476
Wat een zootje weer bij die PVV en wat een hypocriet wijf die Stassen.
  zaterdag 14 januari 2012 @ 15:23:36 #82
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_106802517
Met andere woorden: Er zal geen zak gebeuren.
pi_106802629
Zielig ook dat die mensen nooit wat toegeven. Vandaag stond hier in de krant een interview met de vrouw van Bosman en die zei: hij maakte maar een grapje, hij meende het niet, zo is onze Cor. :r
Durf dan gewoon toe te geven, ja hij heeft een hekel aan Turken en aan de heer Ozturk in het bijzonder.
  zaterdag 14 januari 2012 @ 15:32:46 #84
262 Re
Kiss & Swallow
pi_106802741
Nou vind ik de uitspraak niet racistisch eigenlijk, eerder komisch maar dat zal Cor niet bedoeld hebben
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_106803072
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 15:32 schreef Re het volgende:
Nou vind ik de uitspraak niet racistisch eigenlijk, eerder komisch maar dat zal Cor niet bedoeld hebben
ohhh...... hij dacht wel even komisch zijn turkenhaat te spuien
De pvv-fractie is de schijnheiligheid zelve.. zolang niemand het verder weet mag Bosman blijven, maar nu de kwestie ineens publiekelijk is, raprap.....zijn ze zeer politiekcorrect .

Laat dan uw ballen zien, mevrouw Stassen en zegt de waarheid: Bosman was het al vergeven met een fiks aanmaning, maar nu wordt hij gedumpt om het imago van de PVV schoon te houden.
Maar zijn aanwezigheid was in principe al een jaar lang acceptabel.Hij is niet gedumpt om zijn turkenhaat, maar wel gedumpt voor de schone schijn.
pi_106803258
En dat laatste verbloemt ze door nu als smoes te zeggen dat hij nu gedumpt is omdat hij de heer huppeldepup (ben zijn naam vergeten, maar die nu de bal aan het rollen heeft gebracht) nu een narcistische zak genoemd heeft. Ze zegt Bosman was gewaarschuwd en nu gaat hij weer in de fout daarom is hij nu gedumpt. En daar moet iedereen dan in trappen ja.
  zaterdag 14 januari 2012 @ 15:56:51 #87
262 Re
Kiss & Swallow
pi_106803334
Vroeger had je de "klucht", oude tijden herleven
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  zaterdag 14 januari 2012 @ 16:13:41 #88
165633 eriksd
The grand facade...
pi_106803907
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 15:56 schreef Re het volgende:
Vroeger had je de "klucht", oude tijden herleven
Vroeger had je ook veel mafklappers met lang haar.

Oh wacht!
Op donderdag 11 oktober 2012 19:49 schreef Tem het volgende:
Bis bis bis
Op maandag 17 december 2012 22:25 schreef KoosVogels het volgende:
Wij krijgen niks voor kerst van de baas. Alleen een trap onder de reet en een stuk steenkool.
pi_106803986
Wat een gezeik om een op zijn hoogst onfatsoenlijke opmerking zeg.

Ben bovendien wel benieuwd naar het waarom. Die Turk zal ook wel iets gezegd hebben over Bosman. Maar dat mag want Turken zijn nu eenmaal het Herrenvolk. :')
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_106804124
quote:
6s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 16:16 schreef El_Matador het volgende:
Wat een gezeik om een op zijn hoogst onfatsoenlijke opmerking zeg.

Ben bovendien wel benieuwd naar het waarom. Die Turk zal ook wel iets gezegd hebben over Bosman. Maar dat mag want Turken zijn nu eenmaal het Herrenvolk. :')
Nadeel is natuurlijk dat "kaaskop" etc. geen scheldwoorden zijn maar eerder tegemoet worden getreden door opgetrokken schouders en "Ja dat klopt". Tenminste, ik moet de eerste persoon nog tegenkomen die het een probleem vind blanke genoemd te worden of een variant daarop. :P
POL-lintjes: Stef Bloktrofee - Meest arrogante user 2011, Hans Wiegeltrofee - Meest rechtse user 2012, 2013 & 2014
Ek vir jou, Suid-Afrika.
pi_106804129
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 11:46 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Henk en Ingrid zullen hier blij mee zijn.

[..]

http://www.volkskrant.nl/(...)den-vernietigd.dhtml

Maar ik ben ook wel benieuwd waarom de rechter meent dat het Europese vonnis niet op deze zaak van toepassing is.
Henk en Ingrid weten dan weer niet dat de PVV ACTA 'oogluikend' toestaat.
pi_106804444
quote:
6s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 16:16 schreef El_Matador het volgende:
Wat een gezeik om een op zijn hoogst onfatsoenlijke opmerking zeg.

:D Dat kun je toch niet menen! Je wilt toch niet dat zulke types het land besturen?
pi_106805480
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 16:30 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

:D Dat kun je toch niet menen! Je wilt toch niet dat zulke types het land besturen?
Wat zegt iemands creatieve taalgebruik over iemands bestuurskwaliteiten?

Het lijkt me dat de laatste een groter probleem bij de PVV vormen dan deze op zich erg geestig gevonden quote.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_106805763
Matador is een PVV-stemmende troll.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_106805782
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 17:10 schreef KoosVogels het volgende:
Matador is een PVV-stemmende troll.
Je bent blind, dronken en behekst.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_106805809
quote:
14s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 17:10 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Je bent blind, dronken en behekst.
Gast, ga jij toch lekker de kont van je billenmaat Wilders likken.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_106805869
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 17:11 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Gast, ga jij toch lekker de kont van je billenmaat Wilders likken.
Sterke argumenten voorzien van een gedegen opbouw, een waardevolle inleiding en spijkerharde conclusies.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_106805896
Talk to the hand.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_106805949
quote:
6s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 17:02 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Wat zegt iemands creatieve taalgebruik over iemands bestuurskwaliteiten?

Het lijkt me dat de laatste een groter probleem bij de PVV vormen dan deze op zich erg geestig gevonden quote.
Zo'n geestig gevonden quote naar een klant sturen kost je in het zakenleven ook gewoon je baan. Terecht.
  zaterdag 14 januari 2012 @ 17:26:33 #100
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_106806387
quote:
6s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 16:16 schreef El_Matador het volgende:
Wat een gezeik om een op zijn hoogst onfatsoenlijke opmerking zeg.

Onfatsoenlijk vind ik het zeker niet. Het is meer dan onfatsoenlijk. Ik vind het beledigend, maar daar hebben sommige PVV'ers wel een handje van. Als je zoiets in dagelijks leven zegt, dan kun je er vergif op innemen dat dit natuurlijk niet wordt geaccepteerd.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')