Ik denk dat het niet zozeer om pakjes gaat, maar om goede ingredienten erbij, variatie, gezamenlijk eten, praten over eten, is het lekker, was het de vorige keer lekkerder, zal ik dit weer eens maken, proef dit eens, etc.. Dat wil niet zeggen dat ze niks moeten eten wat ze niet lekker vinden of dat ze niet hun rare voorkeuren kunnen hebben, het bijven kinderen natuurlijk. Maar proeven moet je ook leren en als ze veel verschillende dingen te proeven krijgen en de omgeving er ook naar is dat ze zich echt afvragen wat ze nou proeven, dan komt dat wel denk ik. Ik denk dat het dus aankomt op aandacht voor eten in het gezin. In Frankrijk zie je dat bijna overal. Die weten dan ook echt wel hoe het niet moet smaken als ze voor het eerst koken.quote:Op vrijdag 23 september 2011 14:58 schreef Xlarge het volgende:
[..]
QFT , ik ben het helemaal met je eens. Zelf ben ik ook een voorstander voor normaal en gezond koken, het liefst zonder pakjes en zakjes, dit laatste gaat niet altijd op wegens tijdverlies.
Maar mede door mijn vrouw, die een moeilijke eter is, ben ik bang ook zo'n :"lust-ik-niet" kind te creeren.
Gelukkig ben ik wel van enige invloed, zodat die kleine niet helemaal de verkeerde kant qua eten opgaat.
Maar ze verkiest bv een pasta met een saus van een blikje tomatenpuree/water/augurken, boven mijn bolognesesaus die geheel vers wordt gemaakt, met zelfgekeekte kruiden en pepers.
Ow rabarber. Mijn oma maakte dat altijd uit eigen tuin. Uber, goeie jeugd herinneringquote:Op vrijdag 23 september 2011 18:24 schreef yavanna het volgende:
Een volkstuintje met Rabarber welke helaas altijd bijzonder goed groeide zodat er, voor mijn gevoel, maanden Rabarber gegeten moest worden. Bordje leeg.
Heerlijk, spinazie met wat azijnquote:Op vrijdag 23 september 2011 19:09 schreef fotostarter het volgende:
Spinazie in azijn? Lijkt me niks.
Door andijvie stampot gaat wel een scheutje azijn. Maar spinazie?
*Gruwel*quote:Op vrijdag 23 september 2011 18:35 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Ow rabarber. Mijn oma maakte dat altijd uit eigen tuin. Uber, goeie jeugd herinnering
Ik woon in een nogal internationale omgeving, en herken Fransen heel vaak aan wat ze in hun boodschappenkarretje hebben: niet veel, maar wel allemaal mooie produkten. Vooral het vlees is altijd van extreem goede kwaliteit.quote:Op vrijdag 23 september 2011 18:02 schreef Weltschmerz het volgende:
In Frankrijk zie je dat bijna overal. Die weten dan ook echt wel hoe het niet moet smaken als ze voor het eerst koken.
quote:Op vrijdag 23 september 2011 14:58 schreef Xlarge het volgende:
Maar ze verkiest bv een pasta met een saus van een blikje tomatenpuree/water/augurken, boven mijn bolognesesaus die geheel vers wordt gemaakt, met zelfgekeekte kruiden en pepers.
Jep, hier ook.quote:Op zaterdag 24 september 2011 10:15 schreef foodlover het volgende:
Mijn ouders hadden altijd voor een weeshuis vol aan boontjes in de tuin, deze werden dan ingevroren en jaarrond werd er 1x per week boontjes gegeten. Heeft toen ik op mezelf ging wonen enkele jaren geduurd voordat ik ze weer lekker vond...
.
Bonen en rijst zijn voor een groot deel van de mensen hun basisvoedsel. Rijst voor koolhydraten, bonen voor het eiwit.quote:Op zaterdag 24 september 2011 11:22 schreef Vanyel het volgende:
Ik snap niet waarom bruine bonen worden gecombineerd met aardappel of rijst. Voelt erg dubbelop voor mij.
Mijn ouders konden gelukkig goed koken. Niet Italiaans of Aziatisch, maar binnen hun genre smaakte bijna alles prima.
Op heel veel scholen is de warme lunch ook gewoon drie gangen, en eten een gespreksonderwerp. Dan krijg je dat.quote:Op zaterdag 24 september 2011 05:55 schreef Gaoxing het volgende:
[..]
Ik woon in een nogal internationale omgeving, en herken Fransen heel vaak aan wat ze in hun boodschappenkarretje hebben: niet veel, maar wel allemaal mooie produkten. Vooral het vlees is altijd van extreem goede kwaliteit.
Oh god ja, verzorgingsles op schoolquote:Op vrijdag 23 september 2011 13:33 schreef cinnamon_M het volgende:
[..]
Helemaal waar, het lijkt me absoluut geen slecht idee als er op school iets van kookles oid wordt gegeven (wij hebben daar geloof ik ooit 1 les in gehad op de middelbare, daar leerden we thee met een waterkoker maken en een ei koken)
(overigens doe ik binnen mijn kring mijn best: mijn moeder krijgt vandaag voor haar verjaardag n kookboek(eigenlijk valt het inmiddels wel mee hoor, mijn zusje is vegetariër dus ze is aan t experimenteren geslagen jaren terug))
Op mijn (verder erg liberale) middelbare school kregen de meisjes in 4VWO een half jaar lang 1 uur verzorging, waarbij we gingen leren wassen, strijken, wat theorie over koken (het blijft VWO), ook anticonceptie en veilig vrijen kwamen aan bod. De jongens kregen in datzelfde uur techniek, waarbij ze stekkers van dingen mochten afslopen en opnieuw monterenquote:Op zaterdag 24 september 2011 20:16 schreef heiden6 het volgende:
Ik heb op beide middelbare scholen waar ik naartoe ben geweest nooit een pan gezien of een bord, en een vak 'verzorging' heb ik ook nooit gehad. Lijkt me ook niet de bedoeling om dat op school te gaan doen.
En ben een een vrome vreugdevolle huisvrouw aan het worden of was het vergeefse moeitequote:Op zondag 25 september 2011 00:47 schreef Merel1808 het volgende:
[..]
Op mijn (verder erg liberale) middelbare school kregen de meisjes in 4VWO een half jaar lang 1 uur verzorging, waarbij we gingen leren wassen, strijken, wat theorie over koken (het blijft VWO), ook anticonceptie en veilig vrijen kwamen aan bod. De jongens kregen in datzelfde uur techniek, waarbij ze stekkers van dingen mochten afslopen en opnieuw monteren
Hoe oud bent u, mevrouw?quote:Op zondag 25 september 2011 00:47 schreef Merel1808 het volgende:
[..]
Op mijn (verder erg liberale) middelbare school kregen de meisjes in 4VWO een half jaar lang 1 uur verzorging, waarbij we gingen leren wassen, strijken, wat theorie over koken (het blijft VWO), ook anticonceptie en veilig vrijen kwamen aan bod. De jongens kregen in datzelfde uur techniek, waarbij ze stekkers van dingen mochten afslopen en opnieuw monteren
Ik heb aan dat verhaal over was scheiden wel iets gehad, en ik ben ook blij dat ik weet hoe mijn pil precies werkt, maar een vrome huisvrouw zal ik wel nooit worden...quote:Op zondag 25 september 2011 00:50 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
En ben een een vrome vreugdevolle huisvrouw aan het worden of was het vergeefse moeite
22quote:
quote:Op zondag 25 september 2011 01:17 schreef mootie het volgende:
Ik ben nog steeds een beetje bang voor frikadellenVroeger hoorde ik altijd dat er koeieogen en -uiers in verwerkt waren
Geeft niks, het is toch ranzige meukquote:Op zondag 25 september 2011 01:17 schreef mootie het volgende:
Ik ben nog steeds een beetje bang voor frikadellenVroeger hoorde ik altijd dat er koeieogen en -uiers in verwerkt waren
Frikandel is lekker door de saus. Verder is het vooral deeg en wat vlees.quote:Op zondag 25 september 2011 13:28 schreef Selestha het volgende:
[..]
Geeft niks, het is toch ranzige meukik weet nog steeds hoe teleurgesteld ik was toen ik een keer een frikandel nam op een kinderfeestje in plaats van een kroket omdat ik hoorde dat het zo lekker was
Ik had er een zonder saus, en heb er sindsdien nooit meer een gegetenquote:Op zondag 25 september 2011 13:35 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Frikandel is lekker door de saus. Verder is het vooral deeg en wat vlees.
Probeer eens met majo, uitjes en kerriesaus (frikandel speciaal). Imo een goeie combi bij patatquote:Op zondag 25 september 2011 13:41 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ik had er een zonder saus, en heb er sindsdien nooit meer een gegeten
dan mis je toch echt ietsquote:Op zondag 25 september 2011 13:41 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ik had er een zonder saus, en heb er sindsdien nooit meer een gegeten
Wat houdt je tegen?quote:Op donderdag 16 februari 2012 11:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
Gelukkig niet. Ik denk trouwens dat het eerder de aard van het beestje was dan een gevolg van de oorlog. Ze heeft gewoon geen gevoel voor eten. Alleen voor koekjes. Ze zeurt in het verpleeghuis de hele dag om koekjes. Maar inmiddels kan ik een boek schrijven (of topic openen) over de gekkigheid die ze daar uithaalt, t is echt hilarisch bij vlagen.
Ik denk dat mensen die een beetje feeling met voedsel hebben, in een periode als de oorlog veel meer met minder kunnen, en meer van hun afval weten te maken.quote:Op donderdag 16 februari 2012 11:28 schreef Pietverdriet het volgende:
" Kan merken dat jij de oorlog niet hebt meegemaakt "
Waarschijnlijk had ze van iemand gehoord dat 'ie cheesecake had gegeten..quote:Op donderdag 16 februari 2012 11:24 schreef Lucky_Strike het volgende:
...
ze wist nog genoeg vreemds te doen met de rest van haar eten. Cake met kaas bijvoorbeeld.
...
quote:Ze heeft een paar jaar last van chronische diarree gehad. Nu ze in het verpleeghuis woont heeft ze dat niet meer. Zou er een verband zijn?
tja als je nooit echte macaroni op hebt...quote:Op donderdag 16 februari 2012 11:56 schreef Etcetera het volgende:
Ik heb op zich niet zoveel problemen met smac, en het mag van mij ook wel door de macaroni, maar er moet minimaal groente bijOh en ze kon gewoon niet koken. En maar beweren 'dat iedereen zó dol is op haar macaroni'
quote:Op donderdag 16 februari 2012 13:57 schreef Quispi het volgende:
Mijn jeugdtrauma: oliebollen!!!
Op oudjaarsdag maakte mijn oma 's ochtends bij ons thuis een grote emmer beslag en stond vervolgens tot ver in de middag oliebollen te bakken. Lekker, nou nee... Bleke stuiterballen waren het. De oliebollen werden verdeeld in plastic zakken en ingevroren in een grote diepvrieskist.
Vervolgens kwam er iedere zondag een zakje uit de kist, de ballen werden in de magnetron opgeywarmd en dan was het smikkelen....blegh!!
En het ergste is dat wij dus tot in de zomer oliebollen aten.
Ik heb dan ook al jaren geen oliebol meer aangeraakt
Zo heb ik een sperziebonen trauma. Moe was er gek op, dus zette ze in de tuin, drie keer in de week bonen, gadverdamme, ik heb zeker 15 jaar lang geen sperzieboon meer gegeten.quote:Op donderdag 16 februari 2012 13:57 schreef Quispi het volgende:
Mijn jeugdtrauma: oliebollen!!!
Op oudjaarsdag maakte mijn oma 's ochtends bij ons thuis een grote emmer beslag en stond vervolgens tot ver in de middag oliebollen te bakken. Lekker, nou nee... Bleke stuiterballen waren het. De oliebollen werden verdeeld in plastic zakken en ingevroren in een grote diepvrieskist.
Vervolgens kwam er iedere zondag een zakje uit de kist, de ballen werden in de magnetron opgewarmd en dan was het smikkelen....blegh!!
En het ergste is dat wij dus tot in de zomer oliebollen aten.
Ik heb dan ook al jaren geen oliebol meer aangeraakt
Macaroni met smac?quote:Op donderdag 16 februari 2012 16:44 schreef Bosbeetle het volgende:
Ik heb wel een soort van hekel aan blik/pot groenten, maardat is vooral omdat ik weet hoe lekker de verse versies uit eigen tuin smaken. Rode kool of bieten uit pot smaken echt heel anders dan uit 'de tuin'.
Dus dan is mijn jeugdtrauma teveel lekker eten gehad in mijn jeugd waardoor ik groenten uit blik minder waardeer.
Toet?quote:Op vrijdag 17 februari 2012 15:11 schreef thesiren.nl het volgende:
Kippensoep bij oma die even je toet boende met de vaatdoek. Sindsdien altijd gegeten voor ik naar oma ging.
Wát?!quote:Op vrijdag 17 februari 2012 15:11 schreef thesiren.nl het volgende:
Kippensoep bij oma die even je toet boende met de vaatdoek. Sindsdien altijd gegeten voor ik naar oma ging.
"Toet" is een ander woord voor "gezicht". Jij denkt waarschijnlijk aan "tuutje", en het is te hopen dat oma die niet al te hard heeft afgeboend met een vaatdoekquote:Op vrijdag 17 februari 2012 15:14 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Toet?
Echt te smerig voor woorden wat je vertelt.
Ik weet wel wat het betekent maar het is echt zo'n woord wat niemand gebruikt. En zeker niet als je het niet tegen een kind hebt.quote:Op vrijdag 17 februari 2012 15:23 schreef DonJames het volgende:
[..]
"Toet" is een ander woord voor "gezicht". Jij denkt waarschijnlijk aan "tuutje", en het is te hopen dat oma die niet al te hard heeft afgeboend met een vaatdoek
Toet is hier een ander woord voor plastic zakquote:Op vrijdag 17 februari 2012 15:23 schreef DonJames het volgende:
[..]
"Toet" is een ander woord voor "gezicht". Jij denkt waarschijnlijk aan "tuutje", en het is te hopen dat oma die niet al te hard heeft afgeboend met een vaatdoek
Spam spam spam spam spam spaaaam, lovely spaaaam!quote:Op vrijdag 17 februari 2012 18:07 schreef hugsy33 het volgende:
Aaaah i jinxed it, vanavond risotto met smac
Hoezo?quote:Op vrijdag 17 februari 2012 18:07 schreef hugsy33 het volgende:
Aaaah i jinxed it, vanavond risotto met smac
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
Wellusquote:Op vrijdag 17 februari 2012 15:31 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Ik weet wel wat het betekent maar het is echt zo'n woord wat niemand gebruikt. En zeker niet als je het niet tegen een kind hebt.
Juist wel.quote:Op vrijdag 17 februari 2012 15:31 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Ik weet wel wat het betekent maar het is echt zo'n woord wat niemand gebruikt. En zeker niet als je het niet tegen een kind hebt.
Paprika.quote:Op vrijdag 9 maart 2012 14:20 schreef fratsman het volgende:
Grote stukken paprika in de macaroni/spaghetti.Nog nooit bij een Italiaan gezien, maar ipv tomaat ging er bij ons paprika door.
Ik eet die troep nog steeds niet, bij de gedachte aan paprika alleen al moet ik kokhalzen.
Dat jeugdtrauma van de schoolmelk deel ik, gadverdamme zeg, jaar in jaar uit elke dag die gore witte troep drinken. De laatste keer dat ik ooit melk heb gedronken was op de laatste dag dat ik op de basisschool zat, toen heb ik het voor altijd afgezworen.quote:Op vrijdag 9 maart 2012 13:05 schreef Aleria het volgende:
Mijn moeder hield erg veel van typisch Hollandse gerechten:
Slap gekookte groente, stamppotten...
Hou blijkbaar niet van dat slappe gedoe, dus at ik zo min mogelijk groeten.
Na de middelbare school gingen we een keertje wokken, en toen at ik het ineens wel omdat het niet zo slap was! (Daarna werd er ook thuis regelmatig "gewokt")
Verder een schooltrauma:
Schoolmelk en pannenkoeken.
Mijn eerste basisschool had "gewone" schoolmelk, in die pakjes met dat konijntje. Ik schijn tot dan toe melk gelust te hebben!
De volgende basisschool was oh zo milieu bewust: GEEN pakjes melk, WEL plastic flessen die werden ingeschonken in plastic bekers! Met kleuren als donkergroen, donkerblauw, bordeaux rood...
Natuurlijk werd er VOOR de pauze (15 minuten) ingeschonken, en mocht er pas NA de pauze gedronken worden --> lauwe, vies uitziende melk, in bekers waarin soms zelfs schimmel zat...
Heb sinds groep 8 geen melk meer (durven) drinken. Gadver!
En de pannenkoeken bij de sportdag/werkweek.
Thuis: Lekkere, dunne, pannenkoeken.
Daar: Hele dikke, vette, half vloeibaar-van-binnen... Het heeft echt 8 jaar geduurd voordat ik weer een pannenkoek at, en zelfs nu, 12 jaar na de basisschool, bijna nooit meer...
Hoezo zou je als je een keer de niet lekkere variant gehad hebt de lekker variant niet meer eten ? Als je een keer een vieze bonbon hebt gehad dan zijn toch niet alle bonbons vies ?quote:Op vrijdag 9 maart 2012 13:05 schreef Aleria het volgende:
Mijn moeder hield erg veel van typisch Hollandse gerechten:
Slap gekookte groente, stamppotten...
Hou blijkbaar niet van dat slappe gedoe, dus at ik zo min mogelijk groeten.
Na de middelbare school gingen we een keertje wokken, en toen at ik het ineens wel omdat het niet zo slap was! (Daarna werd er ook thuis regelmatig "gewokt")
Verder een schooltrauma:
Schoolmelk en pannenkoeken.
Mijn eerste basisschool had "gewone" schoolmelk, in die pakjes met dat konijntje. Ik schijn tot dan toe melk gelust te hebben!
De volgende basisschool was oh zo milieu bewust: GEEN pakjes melk, WEL plastic flessen die werden ingeschonken in plastic bekers! Met kleuren als donkergroen, donkerblauw, bordeaux rood...
Natuurlijk werd er VOOR de pauze (15 minuten) ingeschonken, en mocht er pas NA de pauze gedronken worden --> lauwe, vies uitziende melk, in bekers waarin soms zelfs schimmel zat...
Heb sinds groep 8 geen melk meer (durven) drinken. Gadver!
En de pannenkoeken bij de sportdag/werkweek.
Thuis: Lekkere, dunne, pannenkoeken.
Daar: Hele dikke, vette, half vloeibaar-van-binnen... Het heeft echt 8 jaar geduurd voordat ik weer een pannenkoek at, en zelfs nu, 12 jaar na de basisschool, bijna nooit meer...
Ik heb het nog een paar keer geprobeerd maar ik kom er niet van af.quote:Op vrijdag 9 maart 2012 14:59 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Paprika.![]()
Onwijs lekker en heel erg gezond. Rauw, gegrild, gebakken, allemaal heerlijk.
Noemen ze geconditioneerde smaakaversie. Soort van Pavlov.quote:Op vrijdag 9 maart 2012 15:03 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Hoezo zou je als je een keer de niet lekkere variant gehad hebt de lekker variant niet meer eten ? Als je een keer een vieze bonbon hebt gehad dan zijn toch niet alle bonbons vies ?
Ik snap die moeilijkheden met eten nooit zo.
jawel hoor, er zijn nog altijd mensen die de term 'toet' gebruiken tegen hun kinderenquote:Op vrijdag 17 februari 2012 15:31 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Ik weet wel wat het betekent maar het is echt zo'n woord wat niemand gebruikt. En zeker niet als je het niet tegen een kind hebt.
dat is toch wel weg te rationaliseren als mens zijndequote:Op vrijdag 9 maart 2012 15:20 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Noemen ze geconditioneerde smaakaversie. Soort van Pavlov.
haha ik had dat ook met bier de eerste keer dat ik ervan moest kotsen (herinner de rest van de avond niet en zulks) toen heb ik toch minstens een week bier niet lekker gevondenquote:Op vrijdag 9 maart 2012 16:35 schreef MaximusTG het volgende:
Zou je wel verwachten he? In de praktijk is dat toch een stuk lastiger..
Heb het zelf bv met herfstbok. Paar jaar terug had ik een herfstbokborrel (50 cent per glas). En toen heb ik er veel te veel van op. Goed 'ziek' van geworden. En nog steeds vind ik die zoetige lucht van dat soort bier niet lekker. Tis wel afgezwakt ja.
Ik heb ooit eens vreselijk gebraakt van Sambuca, en dat smaakt op de weg terug nog minder lekker dan op de heenweg. Sindsdien kan ik al kokneigingen krijgen van de geur van een willekeurig anijsdrankje. Ik kan me best voorstellen dat dat met eten ook zo gaat.quote:Op vrijdag 9 maart 2012 16:29 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
dat is toch wel weg te rationaliseren als mens zijnde
Tsja, na zo'n 4 jaar vieze, warme, melk (Advies van een paar leraren: Neus dicht en drinken maar!) is melk voor mij gelijk aan vieze, zure, warme zooi.quote:Op vrijdag 9 maart 2012 15:03 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Hoezo zou je als je een keer de niet lekkere variant gehad hebt de lekker variant niet meer eten ? Als je een keer een vieze bonbon hebt gehad dan zijn toch niet alle bonbons vies ?
Ik snap die moeilijkheden met eten nooit zo.
Voor mij geldt precies hetzelfde, elke keer met uitgaan ruik ik het weer en draait mijn maag zich bijna om haha. Gelukkig heb ik er verder geen aversie voor anijs door opgelopen, alleen de geur van sambuca in combinatie met de wetenschap dat het sambuca is hahaquote:Op vrijdag 9 maart 2012 16:37 schreef Merel1808 het volgende:
[..]
Ik heb ooit eens vreselijk gebraakt van Sambuca, en dat smaakt op de weg terug nog minder lekker dan op de heenweg. Sindsdien kan ik al kokneigingen krijgen van de geur van een willekeurig anijsdrankje. Ik kan me best voorstellen dat dat met eten ook zo gaat.
Dat heb ik met frikandellen.quote:Op vrijdag 9 maart 2012 16:35 schreef MaximusTG het volgende:
Zou je wel verwachten he? In de praktijk is dat toch een stuk lastiger..
Heb het zelf bv met herfstbok. Paar jaar terug had ik een herfstbokborrel (50 cent per glas). En toen heb ik er veel te veel van op. Goed 'ziek' van geworden. En nog steeds vind ik die zoetige lucht van dat soort bier niet lekker. Tis wel afgezwakt ja.
Ik heb dat met kruidnagel, ooit worst gegeten met veel kruidnagel en de nacht daarop sloeg een buikgriep toe, de geur van kruidnagel kwam weer mee naar buiten en sindsdien kan ik het niet meer luchten of zien.quote:Op vrijdag 9 maart 2012 16:35 schreef MaximusTG het volgende:
Zou je wel verwachten he? In de praktijk is dat toch een stuk lastiger..
Heb het zelf bv met herfstbok. Paar jaar terug had ik een herfstbokborrel (50 cent per glas). En toen heb ik er veel te veel van op. Goed 'ziek' van geworden. En nog steeds vind ik die zoetige lucht van dat soort bier niet lekker. Tis wel afgezwakt ja.
dat heeft niks met die buikgriep van doen, kruidnagel *is* gewoon smerigquote:Op maandag 12 maart 2012 17:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik heb dat met kruidnagel, ooit worst gegeten met veel kruidnagel en de nacht daarop sloeg een buikgriep toe, de geur van kruidnagel kwam weer mee naar buiten en sindsdien kan ik het niet meer luchten of zien.
Terwijl spinazie heel lekker is, als je het niet hakt, maar gewoon kort kookt, blaadjes goed uitdrukt,mmmmmquote:Op maandag 12 maart 2012 18:50 schreef Jannuk het volgende:
Ow ja, een vriendin die maizena door diepvriesspinazie deed... waarna ik heel verbaasd vroeg wat voor snot er op mn bord lag. Om het af te maken deed ze er vervolgens nog een kwak curryketchup overheen. Rrrrril.
ik kom uit de achterhoek... waar iedereen wel iemand kende die boer was, met de dochter van een melkboer in de klas...quote:Op maandag 12 maart 2012 19:41 schreef MaximusTG het volgende:
Ik durf te wedden dat er zeker wel basisschoolkinderen zijn die niet weten dat melk van koeien komt. Die denken dat het in een fabriek wordt gemaakt.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |