abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 11 juni 2011 @ 20:51:39 #1
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_98038642
Bij gebrek aan een centraal topic, hier is die dan.


quote:
Handbal is een balsport die zijn oorsprong heeft in Denemarken. Daar werd in 1904 de eerste handbalfederatie gesticht.
Het was een heel ander soort spel waar nog grote lijnen van zijn overgebleven.
In 1906 staken ze de officiŽle spelregels ineen, de eerste gedrukte spelregels verschenen in 1919 en handbal werd toen nog gespeeld op voetbalvelden en met 11 spelers dit werd grootveldhandbal of ook wel 11 handbal genoemd.
Tegenwoordig wordt handbal gespeeld door 6 spelers en een doelman per team. Op een veld van 40 meter lang bij 20 meter breed met aan beide kanten een doel van 2 bij 3 meter. Bij jongere leeftijden een kleiner doel.
Het spel gaat snel heen en weer en de spelers zijn afwisselend verdedigers en aanvallers. Doelpunten scoort men door de bal in het doel van de tegenstander te werpen, de bal mag gespeeld worden met ieder deel van het lichaam behalve met de benen onder de knie.
Doelpogingen mogen vanaf iedere plaats op het veld plaatsvinden maar men mag de grond in het doelgebied en de bijbehorende lijnen (cirkel) niet aanraken, men mag bij de doelpogingen wel in het doelgebied springen of vallen en men dient ervoor te zorgen dat de bal de hand verlaten heeft voordat men neerkomt op de grond.
Huidige Olympisch kampioenen
Mannen: Frankrijk
Dames: Noorwegen

Wereldkampioenen
Mannen: Frankrijk
Dames: Rusland

Europees kampioenen
Mannen: Frankrijk
Dames: Noorwegen

In 2012 is het EK handbal in Nederland.

In de nationale competities waren Volendam(Heren) en Dalfsen(Dames) het sterkst.

Het laatste nieuws.

quote:
De Nederlandse handbalsters hebben zich op indrukwekkende wijze geplaatst voor het wereldkampioenschap dat in december in de Braziliaanse regio Sao Paulo wordt gehouden. De ploeg van bondscoach Henk Groener won voor de tweede keer binnen enkele dagen van Turkije. Na de 40-28 in Rotterdam, werd het in Istanbul 38-34 voor Oranje.

Nederland had een bliksemstart, met een snelle voorsprong van 6-0. De tactiek van Groener was daarmee al in een vroeg stadium geslaagd. "Ik had gezegd dat we goed moesten beginnen, dan zouden zij het laatste restje hoop wel verliezen.'' De eerste Turkse time-out had wel resultaat, bij 7-7 stonden beide ploegen weer gelijk. Groener: "Dan zie je toch dat de concentratie weg ebt, je weet al zeker dat je naar BraziliŽ gaat. Dat is ook geen seconde meer in gevaar geweest.''

Bij de rust was de voorsprong groot (23-16). In de tweede helft gunde de coach al zijn speelsters speeltijd. "We hebben een echte teamprestatie geleverd. Met z'n allen goed, met z'n allen soms even wat minder, maar uiteindelijk sta ik hier met een fijn gevoel. Als ik dan toch uitblinksters mag noemen, dan waren dat Nycke Groot en onze keepster Marieke van der Wal.''

De WK-kwalificatie stond als een huis. Ook al omdat van de gevreesde Turkse ambiance nauwelijks sprake was. "Er waren minder toeschouwers dan ik had verwacht, 1.000 Š 1.500, dat was het wel. Een groep jongere mannen was luidruchtig, maar toen wij eenmaal afstand hadden genomen, was ook dat al snel voorbij.''

De voorbereiding op het WK begint in september, dan staan trainingsstages met onder meer BraziliŽ en Noorwegen op het programma. "Er liggen de nodige afspraken. Nu we zijn geplaatst, kunnen we plannen die verder gaan uitwerken'', aldus Groener.
Handbalvrouwen naar WK
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 11 juni 2011 @ 22:56:20 #2
232644 Dhaha
lachmeneer
pi_98044290
Handbal :')
wat is dit
  Moderator / Redactie Sport zondag 3 juli 2011 @ 11:03:05 #3
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_98975034
quote:
De Nederlandse handbalsters zijn bij de loting voor het WK, van 3 tot en met 16 december in BraziliŽ in groep B gekoppeld aan Rusland, Kazachstan, Zuid-Korea, Spanje en AustraliŽ.

Oranje, dat zich in juni voor de mondiale titelstrijd plaatste door Turkije in de play-offs te verslaan, moet bij het WK bij de eerste zeven eindigen om mee te mogen doen aan het olympisch kwalificatietoernooi.

Groep A:
Noorwegen, Montenegro, Angola, Duitsland, China, IJsland

Groep B:
NEDERLAND, Rusland, Kazachstan, Zuid-Korea, Spanje, AustraliŽ

Groep C:
RoemeniŽ, Frankrijk, BraziliŽ, TunesiŽ, Cuba, Japan

Groep D:
Zweden, Denemarken, KroatiŽ, Argentiniť, Ivoorkust, Uruguay
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_100587085
stormlooptopic hier..

Geen handballers?
niemand die deze weken naar het EK is gaan kijken in ons eigen landje?

of mis ik gewoon een topic..?
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 11 augustus 2011 @ 09:23:12 #5
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_100587643
Handbal is geen sport wat veel topics heeft :P.

En bij he EK dacht ik van dat is pas volgend jaar toch? :+. Maar het gaat nu over het EK u19.

Nederland dus in de halve finales :)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_100587719
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2011 09:23 schreef borisz het volgende:
Handbal is geen sport wat veel topics heeft :P.

En bij he EK dacht ik van dat is pas volgend jaar toch? :+. Maar het gaat nu over het EK u19.

Nederland dus in de halve finales :)
nu is inderdaad onder de 19. gisteravond nog gaan kijken. best leuke wedstrijden.
ik hoop op de finale nederland - denemarken
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport maandag 15 augustus 2011 @ 16:44:34 #7
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_100765260
Zilver it is :)

quote:
In een, voor het Nederlands handbal historische EK-finale heeft Oranje haar geweldige toernooi net niet winnend weten af te sluiten. Denemarken was over de hele linie de betere ploeg en won terecht het EK-goud via een (13-17) 27-29 overwinning.

Wie onze meiden een paar maanden geleden tijdens het voorbereidingstoernooi in Leek aan het werk heeft gezien, had nog kunnen denken dat dit jonge Oranje een zwaar EK tegemoet zou gaan. Gaandeweg groeide de selectie van Monique Tijsterman dichter naar elkaar toe en ontstond er een opvallend hecht collectief. Maar wie in de aanloop naar het EK Nederland tot de medaillekandidaten rekende, werd door de ‘kenners’ nog net niet uitgelachen. Nee, die medailles zouden toch zeker naar landen als Noorwegen, Duitsland, Rusland, Zweden of Denemarken gaan.

In de afgelopen elf dagen is er echter een mooi handbalsprookje geschreven, waarin onze Oranje-meiden met vaak oogstrelend handbal in eigen land de finale wisten te halen door via dominant spel Oostenrijk, OekraÔne, Noorwegen, RoemeniŽ, Spanje en ServiŽ te verslaan. Op zondag 14 augustus staat de ploeg zowaar in de finale.

In een uitverkocht en oranjegekleurd Rotterdams Topsportcentrum kiest Nederland in de openingsfase voor een offensieve en gedurfde 5:1 dekking met Estavana Polman als vooruitgeschoven stoorspeelster. Een logische keuze, want de Denen hebben een uiterst gevaarlijke opbouwrij en die moet je natuurlijk ver van het doel houden. Oranje start scherp en komt via Lois Abbingh en Sabrina van der Mast op 2-0, maar Denemarken komt op snelheid aan de leiding; 2-3 en 3-4. Monique Tijsterman zet de dekking terug naar 6:0. Het werkt beter, maar aanvallend belandt haar team in een moeilijke fase. Waar Oranje lastig weet te scoren, blijven de Deense meiden wel trefzeker; 4-7.

Dat Lois Abbingh in ondertal (een discutabele 2-minutenstraf voor Sabrina van der Mast) doel treft, is een welkome opsteker voor de thuisploeg die aanvallend soms een wat angstige indruk maakt. De Deense scherpschutters houden hun ploeg tamelijk soepel aan de leiding. Na een kwartier staat de stand op 6-9. Lois Abbingh en Anouk van der Wiel zorgen dat Nederland kan aanhaken op 8-10, maar door matig verdedigen loopt Denemarken weer uit naar 8-12.

Het Deense spel is sneller, gevarieerder en effectiever dan dat van Oranje, terwijl er in de dekking minder ruimte wordt weggegeven. Bij 10-12 neemt de Deense coach een time-out, waarna Nederland offensiever gaat verdedigen en Estavana Polman tegen een onterechte tijdstraf van het, niet altijd consequent fluitende Poolse arbitrale duo Joanna Brehmer/Agnieszka Skowronek aanloopt. Denemarken profiteert en loopt uit naar 10-15 (24”). Ondanks doelpunten van Lois Abbingh en Celine Michielsen (2x) zoekt een voltallig Denemarken met een marge van vier de kleedkamer op; 13-17. Opvallend is dat, net als tegen ServiŽ, bij Oranje de helft van de selectie tijdens de rust op het veld blijft staan en een balletje gooit om warm te blijven.

De belangrijkste vraag voor de tweede helft is of Oranje een antwoord kan vinden op de taaie, defensieve 6:0 dekking van de Denen (en dus scherper van afstand wordt), plus haar gevreesde 1e fase in stelling kan brengen, want die kwam door de goed terug verdedigende Denen in de eerste helft niet uit de verf.
We zien Tess Wester in het doel, Oranje een paar technische fouten maken en Estavana Polman tegen haar tweede tijdstraf aanlopen. De opening van de tweede helft is op alle fronten voor Denemarken dat binnen vier minuten de voorspong vergroot naar 13-20. Celine Michielsen en Tess Wester proberen met fraaie acties de ban te keren. Denemarken komt in ondertal en weet ondanks de dubbele mandekking toch te scoren; 15-21. Ook na de tijdstraf wordt die dubbele mandekking gehandhaafd, ongetwijfeld om de noodzakelijk ommekeer te forceren. Michielsen en Polman scoren, maar Abbingh en Melissa Wilmsen missen voor open doel. Stand na 45 minuten: 17-23.

Een redelijk onzichtbare Angela Malestein krijgt een tijdstraf en een strafworp tegen die door Tess Wester (later gekroond tot beste speelster aan Hollandse zijde) wordt gestopt. Aanvallend kunnen de Nederlandse dames tegen de gelouterde Denen geen collectieve vuist meer maken en is het teveel afhankelijk van individuele acties die een enkele keer succesvol worden afgerond (o.a.2x Lynn Knippenborg). In de open dekking is Oranje bovendien te afwachtend, maar het zijn allemaal logische fouten die we deze jonge ploeg na zo’n zwaar toernooi kunnen en moeten vergeven. Bovendien weigert de ploeg op te geven en dat siert ze. Celine Michielsen lobt fraai over de keeper en Angela Malestein treft voor de eerste keer doel. Met nog een kleine 8 minuten te gaan, is het verschil weer vijf: 21-26.

Lois Abbingh scoort vanaf de rechter opbouw en even gloort er hoop, Denemarken laat zich in de resterende speeltijd niet meer verrassen en incasseert zonder problemen nog enkele tegentreffers. De talenten van Oranje zijn een illusie armer, maar een ongelooflijk belangrijke ervaring en heel veel goodwill rijker. Eindstand 27-29. Zo krijgt het sprookje niet helemaal het vrolijke einde dat we met z’n allen wensten, maar het blijft toch een opmerkelijk verhaal om lang, heel lang van na te genieten.

Doelpunten Nederland: Lois Abbingh 8, Celine Michielsen 7, Lynn Knippenborg 3, Estavana Polman 3, Sanne Hoekstra 2, Anouk van de Wiel 2, Sabrina van der Mast 1, Angela Malestein 1.

Angela Malestein en Estavana Polman werden gekozen tot respectievelijk de beste rechter hoek en midden opbouw van het toernooi en krijgen zo een fraaie plek in het EK All Star team. Lois Abbingh werd de onbetwiste topscoorster van het EK.

Eindstand EK Handbal Dames
1. Denemarken
2. Nederland
3. Oostenrijk
4. ServiŽ
5. Zweden
6. RoemeniŽ
7. KroatiŽ
8. Spanje
9. Rusland
10. Frankrijk
11. Duitsland
12. Noorwegen
13. Polen
14. Hongarije
15. SloveniŽ
16. OekraÔne
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_100772086
jep. wel een spannende wedstrijd nog.

nu maar wachten op volgend jaar december voor het echte EK
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 maart 2012 @ 13:25:34 #9
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_109311024
quote:
PAPENDAL - Handbalster Maura Visser zal niet met het Nederlands team meedoen op het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) eind mei in Spanje. Bondscoach Henk Groener wil pas na dat toernooi de problemen met zijn verbannen spelmaakster uitpraten.

Dat meldde het handbalverbond NHV dinsdag.

Groener passeerde Visser al voor de trainingsstage van deze week op Papendal, waarin het team drie keer oefent tegen TunesiŽ. Hij wilde haar niet bij de selectie omdat de speelster vorig jaar december op het teleurstellend verlopen wereldkampioenschap kritiek uitte op de bondscoach en haar teamgenoten.
Visser liet maandag in Studio Sport weten dat ze spijt had van haar gedrag op het WK in Sao Paulo.
''Ik reageerde uit frustratie over de teleurstellende resultaten en mijn eigen spel. Mijn knie wilde niet, ik zat niet lekker in mijn vel en in de emotie van de sport heb ik te heftig gereageerd. Daar heb ik nu spijt van.''
Hoewel Groener al een gesprek voerde met Visser, zijn de problemen nog niet van tafel. ''Ik heb meer tijd nodig om de zaken met haar en de ploeg op te lossen. Daar is nu geen tijd voor. Ik moet me nu richten met deze selectie op het OKT en we hebben alleen deze week om tactische zaken op de rit te krijgen. Maura zal daar niet bij zijn.''
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 28 maart 2012 @ 22:20:20 #10
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_109630798
Mensen hier die wel eens bij wedstrijden in de Bundesliga zijn geweest en iets kunnen vertellen over de sfeer daar enzo?

Ik zit de komende 3 maanden in Berlijn, en het lijkt me leuk om dan de wedstrijden te bezoeken van FŁchse Berlin, tegen HŁttenberg, Bergischer, Grosswallstadt en Lemgo (en ook de kwartfinale Champions League tegen Ademar Leon, als ze winnen ook de halve finale), maar ben wel benieuwd hoe het daar beleefd wordt :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_109640264
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 22:20 schreef heywoodu het volgende:
Mensen hier die wel eens bij wedstrijden in de Bundesliga zijn geweest en iets kunnen vertellen over de sfeer daar enzo?

Ik zit de komende 3 maanden in Berlijn, en het lijkt me leuk om dan de wedstrijden te bezoeken van FŁchse Berlin, tegen HŁttenberg, Bergischer, Grosswallstadt en Lemgo (en ook de kwartfinale Champions League tegen Ademar Leon, als ze winnen ook de halve finale), maar ben wel benieuwd hoe het daar beleefd wordt :P
ik ben wel eens naar wedstrijden van VFL Gummersbach geweest in de LanXess arena in keulen.
het leeft daar wel eens stuk meer dan hier.

wedstrijd tegen thw kiel van de arena uitverkocht (meer dan 16.000 man), wedstijd tegen lemgo met zon 7.000 man. dat is natuurlijk heel iets anders als wanneer ik hier naar een wedstrijd ga kijken met maximaal een paar 100 mensen.

als je de kans hebt zou ik dan ook zeker een wedstrijdje meepakken
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 29 maart 2012 @ 09:20:31 #12
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_109641447
Dat ga ik dan zeker doen, bedankt!
Geen idee eigenlijk of FŁchse goede kans heeft om van Ademar Leon te winnen over 2 duels, zou wel leuk zijn om bij winst ook nog naar de halve finale van de CL te gaan natuurlijk :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_109641621
CL wedstrijd ben ik in stockholm 1 keer bij geweest.
waren toevallig dat weekend daar.

top handbal om te zien, maar het leeft minder heb ik het idee.
er waren toen geen toeschouwers van de tegenpartij en zaal was lang niet uitverkocht (max 2000) mensen.
maar wellicht dat dit in duitsland ook wel anders is.
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 4 september 2012 @ 12:54:49 #14
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_116380517
Het seizoen is weer begonnen. :7
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_116384640
mijne begint volgende week.

en ik wacht nog steeds op mn nieuwe schoenen :(
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 4 september 2012 @ 15:28:07 #16
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_116384764
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 september 2012 15:23 schreef gianni61 het volgende:
mijne begint volgende week.

en ik wacht nog steeds op mn nieuwe schoenen :(
Wij zijn sinds een weekje of 3 weer aan het trainen. :Y Competitieschema is helaas nog niet bekend volgens mij. -O-
Ik heb vrijdag nog nieuwe schoenen gekocht, asics gel blast 4m. *O*
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_116384877
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 september 2012 15:28 schreef mstx het volgende:

[..]

Wij zijn sinds een weekje of 3 weer aan het trainen. :Y Competitieschema is helaas nog niet bekend volgens mij. -O-
Ik heb vrijdag nog nieuwe schoenen gekocht, asics gel blast 4m. *O*
[ afbeelding ]
trainen zijn we ook alweer een paar weken mee bezig.
eerste wedstrijd is komende zondag.

speel jij landelijk? die beginnen later toch?

ik had hummel authentic X carbon besteld.
na 2 weken wachten kreeg ik te horen dat deze niet meer leverbaar was bij de importeur.
toen andere hummels uitgezocht, kreeg ik de verkeerde maat opgestuurd. nu op de goede maat aan het wachten -O-
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 4 september 2012 @ 15:40:45 #18
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_116385134
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 september 2012 15:32 schreef gianni61 het volgende:
speel jij landelijk? die beginnen later toch?
2e divisie A. 1e en ere zijn al wel begonnen. :{

quote:
ik had hummel authentic X carbon besteld.
Die ken ik niet maar zien er wel mooi uit :)
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 5 september 2012 @ 11:23:46 #19
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_116414503
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 09:20 schreef heywoodu het volgende:
Dat ga ik dan zeker doen, bedankt!
Geen idee eigenlijk of FŁchse goede kans heeft om van Ademar Leon te winnen over 2 duels, zou wel leuk zijn om bij winst ook nog naar de halve finale van de CL te gaan natuurlijk :)
Beetje laat, maar korte update:

Ben uiteindelijk inderdaad naar de return van de kwartfinale geweest, FŁchse - Ademar.
Ik weet niet of mensen hier de CL een beetje volgen, maar ik denk dat ik niet overdrijf als ik zeg dat het 1 van de meest sensationele wedstrijden van de laatste jaren was _O_

34-23 werd het in Spanje, er moest dus heel veel goedgemaakt worden. FŁchse begon zonder keeper (en dus een extra speler), en eigenlijk vanaf het begin voelde je al dat het erin zat om met 11 of 12 goals verschil te winnen _O_
Uiteindelijk ging het de hele wedstrijd precies volgens schema, vanaf de eerste minuut was het groot feest in de hal, vlak voor tijd werd het nog even stil toen het ineens helemaal fout leek te gaan, maar toen in de laatste halve minuut het verschil toch gemaakt werd barstte de hal bijna uit zijn voegen _O_ _O_

29-18 uiteindelijk, en dus op aantal uitgoals door naar de halve finale, terwijl het Łberhaupt de eerste keer was dat ze in de CL stonden, paar jaar geleden speelden ze nog 2. Bundesliga _O_

Verder in de tijd in Berlijn nog naar een aantal wedstrijden geweest daar, tegen HŁttenberg, Bergischer en Lemgo, ook tegen laagvliegers heerst er een hele mooie sfeer :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 28 september 2012 @ 12:18:28 #20
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_117347456
Morgen supercup Dalfsen - Quintus en Volendam - Aalsmeer. :)
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  vrijdag 30 november 2012 @ 23:20:37 #21
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_119800116
Net in Apeldoorn geweest voor de wedstrijd NL-SloveniŽ. 3 seconden voor tijd scoorde Nycke Groot het winnende doelpunt. _O_
http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)ok-tweede-duel.dhtml

2 van de 3 wedstrijden dus al gewonnen in dit toernooi, als ze zondag ook van Oostenrijk winnen gaan ze door naar de play-offs voor het WK. :)
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 december 2012 @ 01:41:21 #22
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_119804475
Het EK had gewoon in NL moeten zijn. :{
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_119807858
eens!
dan had ik elke avond in het Mecc gezeten om wedstrijden te kijken
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  zaterdag 1 december 2012 @ 12:04:19 #24
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_119808591
Ja dat zou wel mooi zijn geweest, maarja... NHV en geld :')
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 december 2012 @ 13:12:11 #25
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_119839432
Nederland - Oostenrijk live op de NOS vanaf 13.30
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 2 december 2012 @ 13:44:33 #26
43675 TAV74
We're a virus with shoes
pi_119840213
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2012 12:04 schreef mstx het volgende:
Ja dat zou wel mooi zijn geweest, maarja... NHV en geld :')
Dat en de belachelijke eisen van het IHF....

Nu dames aan het kijken trouwens, loopt nog behoorlijk stroef tot nu toe. En de coach van Oostenrijk doet me in zijn speech denken aan een andere Oostenrijker...
"The whole image is that eternal suffering awaits anyone who questions God's infinite love. Believe or die! Thank you, forgiving Lord, for all those options.”
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 december 2012 @ 13:49:02 #27
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_119840314
vd Wal ^O^
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_119840854
ik weet niet welke taal het commentaar bij wit rusland tegen polen is, maar ik volg er geen drol van :P
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  zondag 2 december 2012 @ 19:29:45 #29
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_119850750
18-30 gewonnen, in juni de kwalificatiewedstrijden. :Y
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  woensdag 5 december 2012 @ 09:27:15 #30
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_119946687
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  woensdag 5 december 2012 @ 09:46:13 #31
43675 TAV74
We're a virus with shoes
pi_119947089
quote:
Wow, wat een gebrek aan kennis :') Iedereen die langer dan 4 weken aan handbal heeft gedaan weet hoe gruwelijk veel verschil een goede of slechte keeper maakt.
"The whole image is that eternal suffering awaits anyone who questions God's infinite love. Believe or die! Thank you, forgiving Lord, for all those options.”
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 5 december 2012 @ 09:57:41 #32
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_119947341
quote:
0s.gif Op woensdag 5 december 2012 09:46 schreef TAV74 het volgende:

[..]

Wow, wat een gebrek aan kennis :') Iedereen die langer dan 4 weken aan handbal heeft gedaan weet hoe gruwelijk veel verschil een goede of slechte keeper maakt.
Dat weet je zelfs al als je een keer een wedstrijd hebt gezien tussen een Europese topclub met topkeeper (Heinevetter) en een degradatiekandidaat met bijbehorende keeper :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport zondag 16 december 2012 @ 15:48:37 #33
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_120375474
En de dames treffen...... Rusland :')
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 21 december 2012 @ 17:32:28 #34
391907 HB4E
#Handball #5 #AW
pi_120604203
zijn er mensen die handballen ?
voor elke droom is een mogelijkheid.
pi_120604247
quote:
0s.gif Op zondag 16 december 2012 15:48 schreef borisz het volgende:
En de dames treffen...... Rusland :')
Die ruk die loting idd :')

Maar goed, ze zijn niet kansloos.
  vrijdag 21 december 2012 @ 17:42:12 #36
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_120604530
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2012 17:32 schreef HB4E het volgende:
zijn er mensen die handballen ?
Zo'n 60.000 in Nederland
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  vrijdag 21 december 2012 @ 17:44:27 #37
391907 HB4E
#Handball #5 #AW
pi_120604620
quote:
7s.gif Op vrijdag 21 december 2012 17:42 schreef mstx het volgende:

[..]

Zo'n 60.000 in Nederland
hahaha ja ik bedoel hier ;p ,, ik voel me namelijk maar de enigste van die 60.000
voor elke droom is een mogelijkheid.
  vrijdag 21 december 2012 @ 17:44:58 #38
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_120604644
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2012 17:44 schreef HB4E het volgende:

[..]

hahaha ja ik bedoel hier ;p ,, ik voel me namelijk maar de enigste van die 60.000
Ja ik
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  vrijdag 21 december 2012 @ 17:45:28 #39
391907 HB4E
#Handball #5 #AW
pi_120604661
quote:
7s.gif Op vrijdag 21 december 2012 17:44 schreef mstx het volgende:

[..]

Ja ik
jeej :D bij welke club dan?
voor elke droom is een mogelijkheid.
  vrijdag 21 december 2012 @ 17:49:23 #40
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_120604795
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2012 17:45 schreef HB4E het volgende:

[..]

jeej :D bij welke club dan?
Dat ga ik hier niet zeggen :7 Maar we spelen in de 2e divisie A. *O*
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  vrijdag 21 december 2012 @ 17:52:25 #41
391907 HB4E
#Handball #5 #AW
pi_120604900
quote:
6s.gif Op vrijdag 21 december 2012 17:49 schreef mstx het volgende:

[..]

Dat ga ik hier niet zeggen :7 Maar we spelen in de 2e divisie A. *O*
cooll :D anders als je msn hebt voeg me maar toe"lfa@hotmail.nl ;)
voor elke droom is een mogelijkheid.
  vrijdag 21 december 2012 @ 18:09:57 #42
43675 TAV74
We're a virus with shoes
pi_120605479
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2012 17:44 schreef HB4E het volgende:

[..]

hahaha ja ik bedoel hier ;p ,, ik voel me namelijk maar de enigste van die 60.000
Ik ook, al meer dan 25 jaar. Ooit op behoorlijk niveau, nu puur recreatief.
"The whole image is that eternal suffering awaits anyone who questions God's infinite love. Believe or die! Thank you, forgiving Lord, for all those options.”
pi_120608075
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2012 17:44 schreef HB4E het volgende:

[..]

hahaha ja ik bedoel hier ;p ,, ik voel me namelijk maar de enigste van die 60.000
op fok zijn er niet zo veel geloof ik
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  zaterdag 22 december 2012 @ 19:38:27 #44
391907 HB4E
#Handball #5 #AW
pi_120642639
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2012 19:28 schreef gianni61 het volgende:

[..]

op fok zijn er niet zo veel geloof ik
yup dat bedoel ik..
voor elke droom is een mogelijkheid.
pi_121470982
Het WK voor de heren is begonnen en de duitse zenders ARD en ZDF zenden de wedstrijden van het duitse team allemaal live uit. schema is als volgt: (in duits want gekopieerd van de zdf site)
12. Januar 2013 in Granollers:
Deutschland gegen Brasilien, Anpfiff: 16:00 Uhr / live ARD

13. Januar 2013 in Granollers:
Tunesien gegen Deutschland, Anpfiff: 17:20 Uhr/live im ZDF

15. Januar 2013 in Granollers:
Deutschland gegen Argentinien, Anpfiff: 18:15 Uhr / live ARD

16. Januar 2013 in Granollers:
Deutschland gegen Montenegro, Anpfiff: 18:30 Uhr/live im ZDF

18. Januar 2013 in Barcelona:
Frankreich gegen Deutschland, Anpfiff: 18:15 Uhr/live ARD
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_121474622
Leuk, Duitsland nu ruim voor tegen BraziliŽ.
sig verwijderd door FA
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 12 januari 2013 @ 17:23:35 #47
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_121474989
Speelt Christophersen (een van mijn helden van FŁchse) inmiddels? Op de bank gestart sowieso, maar heb nog niet kunnen kijken :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_121514571
duitsers verloren van tunesie met 25-23
tunesie heel sterk met afstandschoten, maar wat een irritant team om tegen te spelen. constant provoceren en theater maken.
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_121514789
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2013 19:01 schreef gianni61 het volgende:
duitsers verloren van tunesie met 25-23
tunesie heel sterk met afstandschoten, maar wat een irritant team om tegen te spelen. constant provoceren en theater maken.
Leuk potje wel, Duitsers hadden wel genoeg kansen om op voorsprong te komen, maar ze pakten die niet.
sig verwijderd door FA
pi_121514947
quote:
1s.gif Op zondag 13 januari 2013 19:05 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Leuk potje wel, Duitsers hadden wel genoeg kansen om op voorsprong te komen, maar ze pakten die niet.
dat wel, ze hadden nogal wat ballen op de paal gemikt.
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_121670625
duitsland wint met 29-21 van montenegro. hiermee zijn ze verzekerd van een plaats in de 1/8 finale.
maar goed ook, want ik zie dit team nog niet snel winnen van frankrijk :)
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 24 maart 2013 @ 18:53:30 #52
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_124452401
Voor de liefhebber:

http://www.laola1.tv/en/i(...)471-2753-112933.html

OfficiŽle stream van de Champions League, FŁchse Berlin - Atletico Madrid is bezig op het moment, zeer spannende wedstrijd, Atletico iets beter in de eerste helft maar het gaat nu volledig gelijk op. Heenwedstrijd werd 29-29, dus wie wint gaat naar de kwartfinale.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 24 maart 2013 @ 19:20:43 #53
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_124453471
25-25 met 2 minuten te gaan, het is echt ziek spannend....
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 24 maart 2013 @ 19:27:09 #54
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_124453705
Jaszka mist in de laatste seconde om Berlin naar de kwartfinale te schieten -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 28 mei 2013 @ 19:05:14 #55
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127117394
Omhoog. Dames moeten zondag thuis tegen Rusland in Rotterdam voor een WK-ticket. Return een week later in Rostov-on-Don.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 28 mei 2013 @ 19:21:37 #56
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_127118202
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 mei 2013 19:05 schreef borisz het volgende:
Omhoog. Dames moeten zondag thuis tegen Rusland in Rotterdam voor een WK-ticket. Return een week later in Rostov-on-Don.
Het Russische team heeft lange tijd het internationale dameshandbal gedomineerd. De meest recente successen zijn de WK-titels in 2001, 2005, 2007 en 2009, plus het Olympisch zilver uit 2008.

Dat belooft weinig goeds :D

Erg makkelijk bereikbaar met OV zie ik, ik denk dat ik daar zondag maar eens een kijkje ga nemen w/
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 28 mei 2013 @ 19:23:46 #57
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_127118295
Misschien dat ik er ook even ga kijken zondag. 8-)
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 28 mei 2013 @ 19:33:07 #58
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_127118738
Ticket gekocht, gas erop dus zondag *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2013 @ 13:47:56 #59
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_127319483
Volle bak hier hoor ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 2 juni 2013 @ 13:58:02 #60
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_127319742
quote:
1s.gif Op zondag 2 juni 2013 13:47 schreef heywoodu het volgende:
Volle bak hier hoor ^O^
En meezingen nu !!
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica EspaŮol
Come On
  Redactie Sport / Supervogel zondag 2 juni 2013 @ 14:07:27 #61
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_127319996
Makeeva :')
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  zondag 2 juni 2013 @ 14:08:30 #62
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_127320024
5-1 al
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica EspaŮol
Come On
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 juni 2013 @ 14:09:14 #63
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127320050
Mooi begin :)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2013 @ 14:09:46 #64
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_127320070
Lekker begin :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 2 juni 2013 @ 14:14:57 #65
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_127320224
9=3 dat was een mooie ^O^
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica EspaŮol
Come On
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 juni 2013 @ 14:18:12 #66
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127320321
10-5. Kwartier gespeeld.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Redactie Sport / Supervogel zondag 2 juni 2013 @ 14:21:39 #67
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_127320423
Agressieve Russen.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 juni 2013 @ 14:29:26 #68
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127320673
14-7 :). Nog vijf minuten in de eerste helft.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 2 juni 2013 @ 14:32:02 #69
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_127320752
Al 2 strafworpen gestopt ^O^
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica EspaŮol
Come On
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2013 @ 14:38:13 #70
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_127320908
Goed bezig zeg _O_

Jammer dat ze hier geen bratwurst hebben voor de rust, zoals bij de FŁchse :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 juni 2013 @ 14:51:54 #71
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127321310
Begin tweede helft niet zo goed.
17-13 nu.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 2 juni 2013 @ 14:52:03 #72
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_127321317
Oops 17 -13 al ..
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica EspaŮol
Come On
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2013 @ 14:57:36 #73
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_127321465
Dacht even dat het zo gelijk zou staan..
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2013 @ 15:05:42 #74
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_127321713
Daar gaat Smeets -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 2 juni 2013 @ 15:10:10 #75
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_127321846
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2013 14:57 schreef heywoodu het volgende:
Dacht even dat het zo gelijk zou staan..
Hierbij dan. 22-22.
sig verwijderd door FA
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2013 @ 15:14:10 #76
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_127321969
Jammer dit man....
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel zondag 2 juni 2013 @ 15:37:32 #77
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_127322689
Eindstand dus 26-27.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  zondag 2 juni 2013 @ 19:29:16 #78
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_127329872
Echt een bagger 2e helft. :') En ze stonden nog wel 17-9 voor. 8)7
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2013 @ 19:54:22 #79
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_127330856
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2013 19:29 schreef mstx het volgende:
Echt een bagger 2e helft. :') En ze stonden nog wel 17-9 voor. 8)7
Ongelooflijk ja -O-

En natuurlijk net op het moment dat het minder begon te lopen werd Smeets uitgeschakeld ;(

Ook in een paar minuten tijd wel 2 of 3 gigantische kansen verprutst, alleen op de keeper af en dan struikelen enzo :')
Of een stuk of 3-4 van die lange ballen naar iemand die vrij voor het doel stond maar de bal liet vallen ofzo, of dat de bal dan 10 meter over haar heen ging :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 2 juni 2013 @ 20:38:59 #80
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_127332826
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2013 19:54 schreef heywoodu het volgende:
of dat de bal dan 10 meter over haar heen ging :')
Wel een stuk of 3 van dat soort mislukte break-outs gezien. |:(
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 juni 2013 @ 21:13:07 #81
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_127334543
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2013 20:38 schreef mstx het volgende:

[..]

Wel een stuk of 3 van dat soort mislukte break-outs gezien. |:(
Ik weet weinig van handbal, maar hoe komt het dat ze dat ineens deden in de 2e helft, terwijl ik in de hele eerste helft niet 1 break-out (mislukt of geslaagd) van Nederland gezien heb? Dat ging meer dan uitstekend op die manier...
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  maandag 3 juni 2013 @ 09:59:29 #82
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_127349978
quote:
0s.gif Op zondag 2 juni 2013 21:13 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik weet weinig van handbal, maar hoe komt het dat ze dat ineens deden in de 2e helft, terwijl ik in de hele eerste helft niet 1 break-out (mislukt of geslaagd) van Nederland gezien heb? Dat ging meer dan uitstekend op die manier...
Schijnbaar in de 1e helft niet zulke kansen gehad. :P

Ook lekker zo'n hand in je keel. :P
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 3 juni 2013 @ 14:40:47 #83
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_127359648
Ik lees nu pas dat er maar liefst 6 belangrijke spelers vertrekken bij FŁchse Berlin, waaronder Mark Bult -O-

Als ik dat eerder had geweten zou ik gisteren niet naar Nederland - Rusland zijn gegaan maar naar Berlijn voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen en dus de afscheidswedstrijd van ze -O-
Balen zeg ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 juni 2013 @ 13:08:43 #84
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127578496
Duel 2 vanaf 15u op NOS.nl
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_127579443
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 13:08 schreef borisz het volgende:
Duel 2 vanaf 15u op NOS.nl
hmm, dat wordt laptop en tv naast elkaar want vanaf 14:30 is volendam tegen lions om het landskampioenschap
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 juni 2013 @ 15:39:23 #86
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127582833
Dames 11-10 voor bij rust.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_127582876
en volendam met 21-12 voor
lions spelen echt bagger. gelukkig doen de dames het voorlopig beter
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 juni 2013 @ 16:08:36 #88
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127583942
21-16 voor. Nog 17 minuten
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_127583981
23-16 :o
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 juni 2013 @ 16:16:27 #90
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127584219
27-18. Nog tien minuten
29-18 en vijf minuten :D

[ Bericht 37% gewijzigd door borisz op 09-06-2013 16:25:05 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_127584550
Haha, wat een inmaakpartij _O_
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 juni 2013 @ 16:29:56 #92
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127584584
33-21 _O_.
Naar het WK :)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_127584594
Nooit verwacht dit _O_
pi_127584834
mooie uitslag *O*
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juni 2013 @ 17:09:52 #95
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_127585914
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 16:29 schreef borisz het volgende:
33-21 _O_.
Naar het WK :)
:D :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_127587304
Deze uitslag, geloofde het gewoon niet toen ik het ineens las... _O-

Mooi dat de teamsporten weer wat kleur krijgen met (kleine) succesjes, zoals dit en de mannen volleyballers die aardig draaien. ^O^
Jack does it in real time...
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 15 juni 2013 @ 13:57:15 #97
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127824123
En we hebben de loting

Group A
Montenegro
Netherlands
France
South Korea
DR Congo
Dominican Republic

Group B
Denmark
Brazil
Serbia
China
Japan
Algeria

Group C
Norway
Poland
Angola
Spain
Argentina
Paraguay

Group D
Hungary
Germany
Romania
Czech Republic
Tunisia
Australia
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 juni 2013 @ 15:39:15 #98
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_127827149
Zoveel weet ik er niet van, maar had slechter gekund toch? :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 15 juni 2013 @ 15:53:46 #99
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127827579
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 juni 2013 15:39 schreef heywoodu het volgende:
Zoveel weet ik er niet van, maar had slechter gekund toch? :)
We treffen de nummers twee, vier en vijf van de OS :+. Congo en DR moet gewoon gewonnen worden.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_127829481
nu no een half jaar wachten dus
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_129286746
HANDBAL - "We hebben een klein beetje handbalgeschiedenis geschreven." Dat zegt Jong Oranje-trainer Joop Fiege uit Emmen, na het behalen van de kwartfinale op het WK.

Gisteren won het team van Fiege verrassend van ServiŽ met 26-25 op het wereldkampioenschap voor junioren. Daardoor haalde het jeugdteam voor het eerst in de Nederlandse handbalhistorie de kwartfinale op een WK.

Jong Oranje gaf de zege nog bijna uit handen. "Met nog zeven minuten te spelen stonden we met 26-20 voor", zegt Gall. "Toen kroop er een soort angst in de ploeg. Daardoor maakten we het onszelf nog lastig."

In de kwartfinale treft Nederland topland Zweden. "Zweden is echt goed", zegt Fiege. "Maar we hebben niks te verliezen, het is nu al een feestje. We gaan er volle bak tegenaan."

http://www.rtvdrenthe.nl/(...)chiedenis-geschreven

Mooi, er komt dus waarschijnlijk weer wat talent aan.
"Als je een speler ziet sprinten is hij te laat vertrokken." - JC
  Moderator / Redactie Sport woensdag 24 juli 2013 @ 12:54:54 #102
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_129287054
http://www.ihf.info/IHFCo(...)id/6405/Default.aspx

In de groepsfase gewonnen van Algerije en Qatar, wel verloren van Duitsland, KroatiŽ en Zwitserland.
Maar goed in de KO gaat het gewoon om winnen. Dus een QF is wel netjes :). Hoewel ServiŽ wel een subtopland is bij de Heren. 8-10-10 op de laatste WK's bij de grote heren.
Maar dat is nog altijd beter wat onze heren presteren :P
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 24 juli 2013 @ 15:59:17 #103
372276 ThadCastle
Valar Morghulis
  Moderator / Redactie Sport woensdag 24 juli 2013 @ 16:42:56 #104
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_129295675
13-10 bij rust voor. ^O^
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport woensdag 24 juli 2013 @ 17:32:58 #105
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_129297125
25-30 uiteindelijk :{
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 augustus 2013 @ 18:42:54 #106
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_130321959
quote:
-O-
was waarschijnlijk goedkoper geweest om het EK wel te houden :')

die 250000 kan ik misschien nog in komen, maar 300000 voor het in diskrediet brengen van de sport??
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 21 augustus 2013 @ 19:37:08 #108
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_130322041
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2013 19:35 schreef gianni61 het volgende:

[..]

-O-
was waarschijnlijk goedkoper geweest om het EK wel te houden :')

die 250000 kan ik misschien nog in komen, maar 300000 voor het in diskrediet brengen van de sport??
Tja, je brengt een sport inderdaad flink in diskrediet als je zo laat pas besluit om het toch maar terug te geven. Had het dan eerder gedaan, of helemaal niet.

Bovendien, als je financieel niet helemaal goed zit moet je het organiseren van een dergelijk toernooi gewoon niet eens overwegen.


Edit: Het zat wel iets minder simpel in elkaar lees ik nu, maar goed, in diskrediet brengen van een sport doe je zo nog steeds.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 augustus 2013 @ 19:37:48 #109
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_130322071
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2013 19:35 schreef gianni61 het volgende:

[..]

-O-
was waarschijnlijk goedkoper geweest om het EK wel te houden :')

die 250000 kan ik misschien nog in komen, maar 300000 voor het in diskrediet brengen van de sport??
In de 300.000 zitten ook boetes voor het overtreden van diverse andere regels :P.

Het berichtje van de EHF zelf
http://www.eurohandball.c(...)ll+decision+released
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 21 augustus 2013 @ 19:42:16 #110
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_130322256
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2013 19:35 schreef gianni61 het volgende:

[..]

-O-
was waarschijnlijk goedkoper geweest om het EK wel te houden :')

die 250000 kan ik misschien nog in komen, maar 300000 voor het in diskrediet brengen van de sport??
Nee naar verluidt kostten die aanpassingen 1,2 miljoen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_130322492
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2013 19:42 schreef Szura het volgende:

[..]

Nee naar verluidt kostten die aanpassingen 1,2 miljoen
ik weet niet wat de totale kostenraming was, maar als 1,2 miljoen alleen de aanpassingen was dan hadden ze misschien al van te voren moeten weten dat een klein clubje als de nhv zich niet zo'n toernooi op de hals moest halen.
maar goed, ik vond het wel jammer dat het niet doorging.
en deze straffen zullen het nederlandse handbal ook niet ten goede komen.

maar om toch een positief bericht toe te voegen: de dames U17 wonnen vandaag van spanje met 26-16
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_130349409
misschien ook een leuk berichtje voor onze handballer van de sportredactie:
quote:
Top 10 meest sexy sporters van Nederland

Donderdagochtend werd de Top 10 van meest sexy sporters van Nederland bekend gemaakt bij Evers Staat Op. Handbalster Sanne van Olphen is door NUsport magazine gekozen tot meest sexy sporter van Nederland. Op twee bij de vrouwen staat hockeyster Ellen Hoog en op drie rugbyster Tessa Veldhuis. In de deskundige jury zaten o.a Dennis van der Geest, Maik de Boer en Fatima Moreira de Melo.

NUsport hoofdredacteur over de nr 1 Sanne van Olphen bij Edwin Evers: ‘Zoals Fatima Moreira de Melo zegt: ze ziet er gewoon geil uit.’

Voetballer DaniŽl de Ridder is gekozen tot meest sexy actieve mannelijke sporter van Nederland. Luister het gesprek hieronder terug.

1 Sanne van Olphen & DaniŽl de Ridder
2 Kitesurfer Youri Zoon & Ellen Hoog
3 Rugbyster Tessa Veldhuis
4 Hordeloper Gregory Sedoc & hockeyer Jeroen Hertzberger en voetbalster Anouk Hoogendijk.
5 Voetballer Gregory van der Wiel, schaatser Sven Kramer, volleybalster Manon Flier & meerkampster Nadine Broersen
6 -
7 Schaatster Annette Gerritsen
8 Tennisster Arantxa Rus & hockeyster Eva de Goede
9 Voetballer Robin van Persie en schaatser Mark Tuitert
10 Handbalster Estavana Polman
bron: http://www.538.nl/radio/n(...)orters-van-nederland
al ben ik het niet helemaal met de uitslag eens, vind ik het wel leuk dat er 2 handbaldames in de top 10 genoemd worden :)
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 augustus 2013 @ 15:18:19 #113
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_130349502
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_130349592
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 22 augustus 2013 @ 15:21:13 #115
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_130349602
Ik zou liever O+ Martine O+ Smeets O+ erin zien.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 augustus 2013 @ 20:40:04 #116
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_130394440
Hamburg verslaat FŁchse Berlin in de laatste minuten en plaatst zich voor de CL, FŁchse stonden de hele wedstrijd voor op de laatste 2 minuten na -O- :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_132485365
is er toevallig een livestream voor de wedstrijd nu?
de heren volgende week ga ik wel in het echt kijken, maar rotterdam na het werk haalde ik niet echt :D
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_132489011
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 19:38 schreef gianni61 het volgende:
is er toevallig een livestream voor de wedstrijd nu?
de heren volgende week ga ik wel in het echt kijken, maar rotterdam na het werk haalde ik niet echt :D
Nope is er niet, heb ook al gezocht. Ze staan wel heel dik voor trouwens, naar verwachting.
  woensdag 23 oktober 2013 @ 21:22:34 #119
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_132491093
28-13 gewonnen
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_132582601
vandaag is wel te volgen: http://www.ntvspor.net/canliyayin
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  woensdag 27 november 2013 @ 20:07:21 #121
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_133686168
quote:
Van 6 tot 22 december 2013 nemen onze Oranjedames deel aan het WK in ServiŽ.

Speeltijden Nederlands vrouwenteam voorronde WK, Belgrado (groep A):

07.12.2013 19.15 uur: DOM-NED
08.12.2013 16.00 uur: KOR-NED
10.12.2013 20.30 uur: FRA-NED
11.12.2013 18.15 uur: COD-NED
13.12.2013 20.45 uur: MNE-NED
quote:
These are the groups for the preliminary round:

GROUP A (in Belgrade)
Montenegro
Netherlands
France
South Korea
DR Congo
Dominican Republic

GROUP B (in Ni®)
Denmark
Brazil
Serbia
China
Japan
Algeria

GROUP C (in Zrenjanin)
Norway
Poland
Angola
Spain
Argentina
Paraguay

GROUP D (in Novi Sad)
Hungary
Germany
Romania
Czech Republic
Tunisia
Australia
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  vrijdag 29 november 2013 @ 19:59:08 #122
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_133752257
Noorwegen - Nederland is nu bezig

Ruststand 14-14

Eindstand 28-26, in de laatste minuten verloren

[ Bericht 33% gewijzigd door mstx op 29-11-2013 20:44:10 ]
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_133773736
Klein verlies.
  zaterdag 30 november 2013 @ 18:15:04 #124
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_133778719
Zuid-Korea - Nederland

Tussenstand 16-18

Na 60 minuten 33-33

Na strafworpen gewonnen :)

[ Bericht 15% gewijzigd door mstx op 30-11-2013 18:39:27 ]
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  zondag 1 december 2013 @ 17:19:33 #125
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_133810647
Nu Nederland - Rusland

Eindstand 28-27

[ Bericht 38% gewijzigd door mstx op 01-12-2013 18:29:25 ]
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  maandag 2 december 2013 @ 21:49:21 #126
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_133858586
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Moderator / Redactie Sport maandag 2 december 2013 @ 21:55:15 #127
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_133858863
Heb maar even een WK-topic in het leven geroepen :P
SPT / WK Handbal 2013 voor vrouwen in ServiŽ
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  donderdag 5 december 2013 @ 09:55:16 #128
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_133935836
De dames zijn verkozen tot helden van het jaar 2013.

Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 5 december 2013 @ 09:57:01 #129
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_133935870
Ben benieuwd hoe het WK gaat. Zaterdag de eerste wedstrijd, tegen de Dominicaanse Republiek. Volgens de bookmakers een eitje, ze verwachten dat Nederland met een dikke 20 punten verschil wint :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 5 december 2013 @ 10:27:05 #130
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_133936549
Deze is ook nog wel leuk om even te vermelden, ze hebben noteringen voor wie er topscorer wordt van elk land, zo ook Nederland :)

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 7 december 2013 @ 09:44:28 #131
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_134010900
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_134996482
Nu live op OP12, BelgiŽ 3, het WK-kwalificatieduel BelgiŽ-Nederland.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 2 januari 2014 @ 22:50:01 #133
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135005807
quote:
3s.gif Op donderdag 2 januari 2014 20:11 schreef TheArt het volgende:
Nu live op OP12, BelgiŽ 3, het WK-kwalificatieduel BelgiŽ-Nederland.
28-22.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 5 januari 2014 @ 19:23:55 #134
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135113895
In Sittard werd er wel gewonnen van de Belgen
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_136919236
Misschien dat de handballers hier nog tips hebben:
Ik wil eind voorjaar op in de zomer een paar dagen richting denemarken.
het lijkt me leuk om dan ook een beetje handbal mee te pikken. echter reguliere competities zijn dan afgelopen.
Op internet kan ik tot nu toe weinig vinden over andere wedstrijden of toernooien waar topteams aan meedoen.
Weet iemand toevallig waar ik zoiets zou kunnen vinden?
noord duitsland (Hamburg, Flensburg, Kiel) mag ook
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport maandag 31 maart 2014 @ 20:19:39 #136
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_138374734
quote:
Vrijdagmiddag ontving het NHV de uitspraak van de Court of Appeal van de EHF inzake het bezwaarschift van het NHV met betrekking op de boete vanwege het terugtrekken uit de organisatie van het Europees Kampioenschap in 2012.
De Court of Appeal heeft een gedeelte van het bezwaarschrift gehonoreerd en dat heeft geleid tot een substantiŽle verlaging van het eerdere bedrag van totaal § 550.000,- naar een bedrag van ruim § 337.000,-. Het NHV kan tegen deze uitspraak in beroep bij de Court of Arbitrage en dient dit uiterlijk 17 april kenbaar te maken.
Het bondsbestuur heeft besloten tegen de uitspraak in beroep te gaan. Naar verwachting betekent dit dat de definitieve beslissing nog een jaar wordt uitgesteld. Mocht de uitspraak van de Court of Arbitrage niet leiden tot acceptatie heeft het NHV nog de mogelijkheid in beroep te gaan bij het CAS te Lausanne.
En ook http://www.eurohandball.com/article/18879
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 4 mei 2014 @ 16:27:02 #137
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_139551951
Lions en Bevo strijden de om landstitel.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 11 mei 2014 @ 13:28:15 #138
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_139823708
Live op de NOS nu
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_139823801
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 13:28 schreef borisz het volgende:
Live op de NOS nu
Best aardig om te kijken alleen jammer dat ze zo defensief spelen. Lijkt wel een handbalverdediging.
  zondag 11 mei 2014 @ 13:42:01 #140
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_139824139
Wat een gare wedstrijd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator / Redactie Sport zondag 11 mei 2014 @ 14:40:28 #141
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_139825885
Lions 18-19 Bevo
Nog vier minuten

Bevo wint 21-22. Volgende week wedstrijd II in Panningen.

[ Bericht 24% gewijzigd door borisz op 11-05-2014 14:47:04 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_139856937
hopelijk winnen de lions in panningen, dan kan ik fijn naar de 3de wedstrijd.
maar ik gok dat lions de eeuwige 2de blijft
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport zondag 18 mei 2014 @ 13:17:14 #143
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140086290
Wedstrijd II. Live op de NOS.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 18 mei 2014 @ 14:05:13 #144
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140087651
12-12 bij rust.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Trouwste user 2022 zondag 18 mei 2014 @ 14:43:42 #145
7889 tong80
Spleenheup
pi_140088991
Mooi om te zien. Nog steeds gelijk. Is harder dan American Football.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zondag 18 mei 2014 @ 14:52:47 #146
7889 tong80
Spleenheup
pi_140089289
Spannend. Nog steeds gelijk.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zondag 18 mei 2014 @ 15:03:10 #147
7889 tong80
Spleenheup
pi_140089565
Super spannend.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zondag 18 mei 2014 @ 15:04:03 #148
7889 tong80
Spleenheup
pi_140089587
Ze scoren :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zondag 18 mei 2014 @ 15:04:38 #149
7889 tong80
Spleenheup
pi_140089598
Lions wint 10 seconden voor tijd.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 18 mei 2014 @ 15:04:44 #150
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_140089603
Boh laatste 10 seconden :D
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Trouwste user 2022 zondag 18 mei 2014 @ 15:05:28 #151
7889 tong80
Spleenheup
pi_140089624
Heerlijke sport.

Tot morgen.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_140090320
mooi, zorgen dat ik snel kaarten krijg om volgende week in sittard te kijken
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 mei 2014 @ 11:02:03 #153
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140338538
Ook wedstrijd III straks live op de NOS. Vanaf ťťn uur.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 mei 2014 @ 14:02:23 #154
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140343423
Lions 12. Bevo 15. Nog 30 minuten.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 mei 2014 @ 14:40:19 #155
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140344753
Verschil was zes in het voordeel Bevo. Nu nog twee. Kwartier te spelen.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Trouwste user 2022 zondag 25 mei 2014 @ 14:44:39 #156
7889 tong80
Spleenheup
pi_140344872
Leuk dit. :D Geweldige inhaalrace. _O_

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_140344916
Kom op lions *O*
Rudi is gelukkig lekker aan het keepen
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Trouwste user 2022 zondag 25 mei 2014 @ 14:48:50 #158
7889 tong80
Spleenheup
pi_140344994
quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 14:45 schreef gianni61 het volgende:
Kom op lions *O*
Rudi is gelukkig lekker aan het keepen
Kom je uit Panningen ?

Gelijk nu. :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 mei 2014 @ 14:50:31 #159
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140345043
En Lions op voorsprong :D
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Trouwste user 2022 zondag 25 mei 2014 @ 14:51:54 #160
7889 tong80
Spleenheup
pi_140345092
25-23 :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 mei 2014 @ 14:54:57 #161
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140345179
En weer gelijk. Nog vier minuten.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 mei 2014 @ 15:02:09 #162
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140345407
En verlenging. 2x 5 minuten.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Trouwste user 2022 zondag 25 mei 2014 @ 15:02:42 #163
7889 tong80
Spleenheup
pi_140345426
Genieten. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_140345832
quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 14:48 schreef tong80 het volgende:

[..]

Kom je uit Panningen ?

Gelijk nu. :D

:P
nee, natuurlijk niet. :D
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Trouwste user 2022 zondag 25 mei 2014 @ 15:20:05 #165
7889 tong80
Spleenheup
pi_140345971
quote:
1s.gif Op zondag 25 mei 2014 15:16 schreef gianni61 het volgende:

[..]

nee, natuurlijk niet. :D
;)

Wel een geweldige wedstrijd. _O_

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zondag 25 mei 2014 @ 15:21:42 #166
7889 tong80
Spleenheup
pi_140346035
Het is wel een gruwelijk harde sport. De Duitse wereldkampioen Deckarm raakte zelfs verlamd.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zondag 25 mei 2014 @ 15:22:46 #167
7889 tong80
Spleenheup
pi_140346076
Lions scoort vlak voor tijd.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zondag 25 mei 2014 @ 15:23:07 #168
7889 tong80
Spleenheup
pi_140346086
Strafworp Bevo.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Redactie Frontpage / Sport zondag 25 mei 2014 @ 15:24:06 #169
426493 crew  PippenScottie
pi_140346126
Ik kijk eerlijk gezegd nooit handbal, maar dit is pure reclame voor de sport! 👍
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 mei 2014 @ 15:24:51 #170
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140346154
En nogmaals 2x vijf minuten erbij. Het past wel bij de handbalfinale tussen deze twee clubs.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_140346261
Na deze 3 wedstrijden verdienen ze het eigenlijk allebei wel
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 mei 2014 @ 15:35:56 #172
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140346559
Nog vijf minuten. Bevo ťťn treffer in het voordeel.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Trouwste user 2022 zondag 25 mei 2014 @ 15:37:14 #173
7889 tong80
Spleenheup
pi_140346606
quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 15:24 schreef PippenScottie het volgende:
maar dit is pure reclame voor de sport! 👍
Dit dus. Vorige week was ook al geweldig.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 25 mei 2014 @ 15:38:21 #174
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_140346651
Haxball > handbal
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Redactie Frontpage / Sport zondag 25 mei 2014 @ 15:38:47 #175
426493 crew  PippenScottie
pi_140346675
quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 15:37 schreef tong80 het volgende:

[..]

Dit dus. Vorige week was ook al geweldig.

:P
Toen was ik op Aruba. Vreemd genoeg besteedde ESPN weinig aandacht aan de Nederlandse handbalfinale. 😄
  zondag 25 mei 2014 @ 15:40:56 #176
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_140346756
Dit is nog spannender dan Real - Atletico w/
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 25 mei 2014 @ 15:44:33 #177
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_140346873
OP WEG NAAR OP WEG NAAR.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 25 mei 2014 @ 15:46:12 #178
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_140346924
BEVO SOOOOOOOOOOOOOOW BOEM KNAL KOEKOEK RATATATATATATATATATATATATATATA
LANDSKAMPIOEN RONDJE DOOR DE GRACHTEN.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 mei 2014 @ 15:46:17 #179
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140346929
BEVO KAMPIOEN
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 25 mei 2014 @ 15:47:32 #180
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_140346980
Weer niets voor Lions _O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_140347032
Dit mogen de Lions zichzelf wel aanrekenen. Dat ze deze finale nog verloren zeg.
BEVO was klaar om ingepakt te worden.
  Trouwste user 2022 zondag 25 mei 2014 @ 15:49:11 #182
7889 tong80
Spleenheup
pi_140347047
Ik heb genoten. _O_

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_140347795
Geweldige wedstrijd. _O_ _O_
Dit was voor de neutrale toeschouwer zelfs nagelbijten. :D

quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 15:21 schreef tong80 het volgende:
Het is wel een gruwelijk harde sport. De Duitse wereldkampioen Deckarm raakte zelfs verlamd.

:P
http://en.wikipedia.org/wiki/Joachim_Deckarm

:o :{
  Trouwste user 2022 zondag 25 mei 2014 @ 17:18:34 #184
7889 tong80
Spleenheup
pi_140349984
quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 16:12 schreef TargaFlorio het volgende:
Geweldige wedstrijd. _O_ _O_
Dit was voor de neutrale toeschouwer zelfs nagelbijten. :D

[..]

http://en.wikipedia.org/wiki/Joachim_Deckarm

:o :{
Triest om te lezen. :{

:{
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator / Redactie Sport donderdag 29 mei 2014 @ 18:53:13 #185
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140514269
Lions grijpen ook naast die andere prijs. Volendam pakt de beker. 27-22.
BIj de dames pakt Dalfsen de beker na een ruime zege op Hallas.. 33-19.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_141143307
Gisteren bij Nederland tegen Turkije geweest.
Nederland was duidelijk oppermachtig wat voor het het spel wel een beetje jammer was, maar toch leuk om te kijken.
En omdat ik vip kaarten had gekocht zat ik eerste rij langs het veld en heb ik na de wedstrijd nog een aantal dames up close mogen zien :D
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_144277720
Ik heb blijbaar iets gemist....
Waarom Spelen Volendam, Aalsmeer en BEVO opeens niet meer in de eredivisie?
e spelen nog wel in de EHF... raar...
Juin uit Eigen Tuin!
pi_144278101
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 17:47 schreef Symphonic het volgende:
Ik heb blijbaar iets gemist....
Waarom Spelen Volendam, Aalsmeer en BEVO opeens niet meer in de eredivisie?
e spelen nog wel in de EHF... raar...
Vanwege BENE League lijkt me:


quote:
Vanaf 13 september vechten vier Belgische en vier Nederlandse topclubs uit wie de eerste volwaardige editie van de BENE-League Handball op zijn palmares mag zetten. De nieuwe formule is een eerste stap om de Lage Landen terug op de Europese handbalkaart te zetten. Sinds 2007 wordt al een Beneliga gespeeld in een bekerformule

over twee weekenden. In 2010 sprong ook Luxemburg op de kar om er een Benelux-competitie van te maken. Tot nu toe konden de Belgische clubs drie titels binnenhalen en de Nederlandse collega’s vier.Op het Schoon Verdiep van het Antwerpse Stadhuis stelden de Belgische en Nederlandse handbalbond op woensdagmiddag de vernieuwde competitieformule voor, in aanwezigheid van de Antwerpse wethouder van sport Ludo Van Campenhout. Vanaf 13 september nemen drie Belgisch Limburgse clubs, Hasselt, Bocholt en Tongeren, en ťťn Antwerpse, Sasja, het op tegen de beste vier ploegen van Nederland: Volendam, Bevo, Aalsmeer en Lions. De Luxemburgse clubs haakten kort voor de start van het project af, maar het is niet uitgesloten dat zij in een later stadium terug aansluiten.

In het weekend van 7 en 8 februari wordt de competitie beslecht in een Final Four. Daarna werken de ploegen in eigen land nog play-offs af, die beslissen over de Europese tickets en wie volgend jaar meespeelt in de BENE-League.“De motivatie bij de clubs is groot. Hiermee leggen we de lat opnieuw hoger”, zegt Alex Jacobs, de coach van topclub Sasja en ťťn van de drijvende krachten achter de BENE-League. “Iedere week een topwedstrijd spelen zal ons de mogelijkheid geven aansluiting te vinden bij de Europese subtop.”
http://www.bevohc.nl/star(...)entatie-in-antwerpen
pi_144280997
Ah dankjewel :)
Juin uit Eigen Tuin!
pi_146008461
Ik wil gewoon in dit topic gepost hebben.

Mijn bijdrage: Speelster van Oranje, Estavana Polman

  maandag 27 oktober 2014 @ 20:27:34 #191
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_146008817
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 20:19 schreef Max23 het volgende:
Ik wil gewoon in dit topic gepost hebben.

Mijn bijdrage: Speelster van Oranje, Estavana Polman

[ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ]
ok
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_146451522
Belgische handbal-teams kloppen Nederlandse rivalen


Initia Hasselt (in het groen-archief) klopte thuis Lions.

ZA 08/11/2014 - 23:12
In de BeNe-League handbal hebben de Belgische clubs hun wedstrijd kunnen winnen. Tongeren en Sasja gingen winnen bij hun Nederlandse buur, Hasselt versloeg de Lions in eigen huis. Tongeren en Hasselt delen na 7 speeldagen de leiding.

PROGRAMMA
Aalsmeer Tongeren 25-28
Volendam Sasja 22-28
Hasselt Lions 32-29
Bocholt Bevo zon 15u

KLASSEMENT
1. Tongeren (Bel) 7 10
2. Hasselt (Bel) 7 10
3. Lions (Ned) 7 9
4. Bocholt (Bel) 6 6
5. Bevo (Ned) 6 5
6. Volendam (Ned) 7 5
7. Aalsmeer (Ned) 7 5
8. Sasja (Bel) 7 4
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 november 2014 @ 00:55:37 #193
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_146451575
Over handbal gesproken, er is een lekkere soap bezig rondom het WK van januari volgend jaar :')

Bahrein trekt zich terug van WK handbal in Qatar

Geruchten zijn ook steeds sterker dat VAE eveneens niet mee gaan doen..
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_146456343
quote:
0s.gif Op zondag 9 november 2014 00:53 schreef xodox het volgende:
Belgische handbal-teams kloppen Nederlandse rivalen

[ afbeelding ]
Initia Hasselt (in het groen-archief) klopte thuis Lions.

ZA 08/11/2014 - 23:12
In de BeNe-League handbal hebben de Belgische clubs hun wedstrijd kunnen winnen. Tongeren en Sasja gingen winnen bij hun Nederlandse buur, Hasselt versloeg de Lions in eigen huis. Tongeren en Hasselt delen na 7 speeldagen de leiding.

PROGRAMMA
Aalsmeer Tongeren 25-28
Volendam Sasja 22-28
Hasselt Lions 32-29
Bocholt Bevo zon 15u

KLASSEMENT
1. Tongeren (Bel) 7 10
2. Hasselt (Bel) 7 10
3. Lions (Ned) 7 9
4. Bocholt (Bel) 6 6
5. Bevo (Ned) 6 5
6. Volendam (Ned) 7 5
7. Aalsmeer (Ned) 7 5
8. Sasja (Bel) 7 4
tja, in niveau doen de belgen echt niet onder voor de nederlanders. het verbaasd me eigenlijk nog dat sasja onderaan staat
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_146461403
quote:
0s.gif Op zondag 9 november 2014 00:53 schreef xodox het volgende:
Belgische handbal-teams kloppen Nederlandse rivalen

[ afbeelding ]
Initia Hasselt (in het groen-archief) klopte thuis Lions.

ZA 08/11/2014 - 23:12
In de BeNe-League handbal hebben de Belgische clubs hun wedstrijd kunnen winnen. Tongeren en Sasja gingen winnen bij hun Nederlandse buur, Hasselt versloeg de Lions in eigen huis. Tongeren en Hasselt delen na 7 speeldagen de leiding.

PROGRAMMA
Aalsmeer Tongeren 25-28
Volendam Sasja 22-28
Hasselt Lions 32-29
Bocholt Bevo zon 15u

KLASSEMENT
1. Tongeren (Bel) 7 10
2. Hasselt (Bel) 7 10
3. Lions (Ned) 7 9
4. Bocholt (Bel) 6 6
5. Bevo (Ned) 6 5
6. Volendam (Ned) 7 5
7. Aalsmeer (Ned) 7 5
8. Sasja (Bel) 7 4
Sporza zend vaak op OP12 volleybal uit. Doen ze dit ook met handbal?
pi_146461777
quote:
0s.gif Op zondag 9 november 2014 13:44 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Sporza zend vaak op OP12 volleybal uit. Doen ze dit ook met handbal?
Nog niet gezien in ieder geval.. maar zou kunnen. Die zender verdwijnt binnenkort trouwens vanwege de besparingen
pi_146461902
quote:
0s.gif Op zondag 9 november 2014 13:55 schreef xodox het volgende:

[..]

Die zender verdwijnt binnenkort trouwens vanwege de besparingen
Dat is snel.
pi_146467361
quote:
0s.gif Op zondag 9 november 2014 10:45 schreef gianni61 het volgende:

[..]

tja, in niveau doen de belgen echt niet onder voor de nederlanders. het verbaasd me eigenlijk nog dat sasja onderaan staat
Dat klopt dat doen ze ook niet. De teams in ieder geval niet. Qua landenteams is Nederland nog wel een stukje beter, maar dat komt vooral omdat spelbepalende Nederlandse spelers in het buitenland spelen en bij de Belgen spelen die vooral in eigen land.
pi_146467443
quote:
0s.gif Op zondag 9 november 2014 13:55 schreef xodox het volgende:

[..]

Nog niet gezien in ieder geval..
Vanmiddag dus wel (Hasselt-Lions).
  Moderator / Redactie Sport zondag 21 december 2014 @ 13:55:21 #200
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_147799685
Loting Playoffs WK.


Dat kon erger.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 10 januari 2015 @ 17:28:58 #201
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_148544815
quote:
'Handballers zijn echte sporters'

Vraag een gemiddelde Nederlander die minstens 12 keer per jaar aan (al dan niet georganiseerde) sport doet of hij zichzelf ook een ‘sporter’ vindt en de meerderheid zegt van niet. Dat blijkt uit een onderzoek dat vorig jaar is uitgevoerd door het Mulier Instituut.

Maar niet in alle sporttakken zijn de beoefenaars er in dezelfde mate van overtuigd dat ze wel of geen sporter zijn. Handballers vormen duidelijk een uitzondering op de regel, want maar liefst vier van de vijf handballers (80%) ziet zichzelf wel degelijk als een echte sporter. En daarmee scoren ze het hoogst ten opzichte van alle andere sporttakken. Teamsporters scoren ook nog eens veel hoger dan mensen die een individuele sport doen, zoals tennis, schaatsen, roeien, golf of fitness. Sterker nog, alle sporten waarin wordt gegooid met een bal scoren erg hoog: dus ook waterpolo, korfbal, hockey en basketbal. Van mensen die aan deze sporten doen vindt meer dan 60% ook dat ze echte sporters zijn.

Onderaan de ranglijst zijn vooral sporten te vinden zonder een direct wedstrijdelement, zoals wandelen, yoga, denksporten en sporten met een lagere beweegintensiteit zoals darts, biljarten. Onderzoeken als deze worden gedaan om mensen die het beleid maken in de sport, bijvoorbeeld bij de overheid of sportbonden te helpen het begrip ‘sporter’ beter te definiŽren. Handballers voelen zich betrokken bij hun clubs, spelen met bezieling en vinden van zichzelf zonder meer dat ze tot de echte ‘sporters’ gerekend mogen worden. Handbal is dan ook niet voor niets “een dynamische sport voor mensen met passie”!


Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 januari 2015 @ 20:10:32 #202
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_149052237
WK bij de heren in de zandbak van Qatar. Groepsfase is afgrond.
http://en.wikipedia.org/w(...)andball_Championship

Nog 16 landen over
KroatiŽ - BraziliŽ 26-25
Polen - Zweden
Oostenrijk - Qatar 27-29
Duitsland - Egypte
IJsland - Denemarken
Spanje - TunesiŽ 28-20
SlovaniŽ - MacedoniŽ 30-28
Frankrijk - ArgentiniŽ

[ Bericht 0% gewijzigd door borisz op 25-01-2015 20:33:10 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 januari 2015 @ 22:37:45 #203
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_149224042
Polen - Zweden 24-20
Duitsland - Egypte 23-16
IJsland - Denemarken 25-30
Frankrijk - ArgentiniŽ 33-20

QF
Croatia 22–24 Poland
Qatar 26–24 Germany
Slovenia 23–32 France
Denmark 24–25 Spain

SF
Poland 29–31 Qatar
Spain 22–26 France

Finale Qatar - Frankrijk _O-

Maar ja bij Qatar is wel meer dan de helft import.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 30 januari 2015 @ 22:38:30 #204
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_149224070
Vanwege die import was "Qatar" uiteindelijk ook wel 1 van de favorieten (althans, ze stonden wel in de top-6 zo ongeveer).
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_149232661
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 januari 2015 22:38 schreef heywoodu het volgende:
Vanwege die import was "Qatar" uiteindelijk ook wel 1 van de favorieten (althans, ze stonden wel in de top-6 zo ongeveer).
"Import" Zweden, Polen, enzovoort?
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 31 januari 2015 @ 11:55:56 #206
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_149232824
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 januari 2015 11:48 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

"Import" Zweden, Polen, enzovoort?
Naar geboorteland:

Montenegro: 3
Egypte: 1
Frankrijk: 1
Cuba: 1
BosniŽ: 2
Spanje: 1
TunesiŽ: 1

Qatar: 7

Valt eigenlijk nog wel een beetje mee, hoewel ik me afvraag in hoeverre de Qatari's in actie zijn gekomen :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_149234751
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 januari 2015 22:37 schreef borisz het volgende:
Maar ja bij Qatar is wel meer dan de helft import.
En een toernooi wat van A tot Z gefixed is.
Alles dankzij God en alles op eigen kracht
pi_149234886
Alles dankzij God en alles op eigen kracht
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 februari 2015 @ 20:02:24 #209
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_149274117
Frankrijk wint de finale met 25-22.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_149279382
quote:
0s.gif Op zondag 1 februari 2015 20:02 schreef borisz het volgende:
Frankrijk wint de finale met 25-22.
terecht. Zou niet goed zijn als qatar het toernooi ook nog zou winnen
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 6 juni 2015 @ 13:00:38 #211
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_153298646
Vanaf 16u de heenwedstrijd voor de dames van de WK play-off tegen TsjechiŽ.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 6 juni 2015 @ 13:01:53 #212
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_153298681
Om plaatsing voor het EK?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 6 juni 2015 @ 13:03:10 #213
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_153298705
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juni 2015 13:01 schreef heywoodu het volgende:
Om plaatsing voor het EK?
Nee WK. Gaat om de dames
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 6 juni 2015 @ 13:06:41 #214
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_153298772
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juni 2015 13:00 schreef borisz het volgende:
Vanaf 16u de heenwedstrijd voor de dames van de WK play-off tegen TsjechiŽ.
Aanwezig in Arnhem :P
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 6 juni 2015 @ 16:04:32 #215
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_153302288
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 6 juni 2015 @ 16:39:30 #216
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_153302923
15-16 halverwege
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 6 juni 2015 @ 17:17:22 #217
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_153303644
26-18, nog 8 minuten te gaan
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  zaterdag 6 juni 2015 @ 17:20:05 #218
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_153303681
30-19
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  zaterdag 6 juni 2015 @ 17:27:52 #219
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_153303789
Eindstand 33-23
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_153303848
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 juni 2015 17:27 schreef mstx het volgende:
Eindstand 33-23
Knappe zege
pi_153313797
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juni 2015 17:31 schreef Max23 het volgende:

[..]

Knappe zege
niet gedacht in de eerste helft, maar was een leuke wedstrijd.
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 13 juni 2015 @ 12:09:52 #222
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_153494568
19:10 begint de return in het Tsjechische Most
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_153504159
het begin is niet heel sterk, maar dat was vorige week ook
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 13 juni 2015 @ 19:48:36 #224
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_153504412
11-10 bij rust voor TsjechiŽ.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 13 juni 2015 @ 20:43:01 #225
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_153505488
25-23.
WK is binnen. ^O^
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_153506092
^O^
  zondag 14 juni 2015 @ 00:11:14 #227
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_153511075
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juni 2015 20:43 schreef borisz het volgende:
25-23.
WK is binnen. ^O^
*O*

[ Bericht 12% gewijzigd door mstx op 14-06-2015 07:41:24 ]
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_153515744
nu de loting maar afwachten waar ik een hotel moet gaan boeken :P
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_153812464
nederland wordt al genoemd als gevaarlijk team waar denemarken niet mee in een poule wil :o

en we spelen in: Naestved
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  woensdag 24 juni 2015 @ 20:26:15 #230
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_153812577
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 20:21 schreef gianni61 het volgende:
en we spelen in: Naestved
*O*
Dat is met de auto nog wel te doen, beter dan Frederikshavn :')
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_153812583
de poule:
Cuba
Zweden
Nederland
Polen
China
Angola

Op zich geen al te schokkende poule zo
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_153812648
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 20:26 schreef mstx het volgende:

[..]

*O*
Dat is met de auto nog wel te doen, beter dan Frederikshavn :')
Kolding was natuurlijk het makkelijkst geweest.

Nu eens kijken wat ik ga doen. ik krijg misschien nog gratis kaarten om naar herning te gaan
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_155108629
kaartverkoop is vandaag begonnen.

echter de goede plaatsen zijn allemaal niet beschikbaar. (voorverkoop voor de denen begon eerder)

maar goed. mijn kaarten voor de kwartfinale, halve finale en finale dag zijn binnen ^O^
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_158021060
quote:
Nog maar twee dagen en het WK Handbal in Denemarken begint voor de Nederlandse vrouwen! De nationale ploeg opent zaterdag in Naestved tegen China. Daarna volgen de andere duels in Groep B met Angola, Zweden, Cuba en Polen. Ziggo Sport zendt de wedstrijden live uit.

Je kunt de verrichtingen van Oranje volgen op Ziggo Sport (ZS) en Ziggo Sport Totaal (ZST). Voor de duidelijkheid zie je hieronder wanneer welke wedstrijd waar live wordt uitgezonden. Alleen Zweden-Nederland op 8 december is niet te zien op Ziggo Sport Totaal en Ziggo Sport Totaal Go (ZST Go). Die avond is er Champions League en zijn wij contractueel verplicht op alle kanalen het voetbal te laten zien.

UITZENDSCHEMA DUELS ORANJE OP WK HANDBAL:
Datum Duel Aanvang ZS ZST ZST Go
05-12 Nederland - China 16.15 + + +
06-12 Angola - Nederland 18.30 + + +
08-12 Zweden - Nederland 20.45 + - - (CL-avond)
09-12 Cuba - Nederland 16.15 + + +
11-12 Nederland - Polen 18.30 + + +
  zaterdag 9 januari 2016 @ 12:39:21 #235
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_158955054
De Europacupwedstrijd tussen Dalfsen en …rd is hier vanaf 19:00 te volgen

Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 9 januari 2016 @ 12:45:42 #236
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_158955180
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 januari 2016 12:39 schreef mstx het volgende:
De Europacupwedstrijd tussen Dalfsen en …rd is hier vanaf 19:00 te volgen

Die zet ik vanavond eens op de FP ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 9 januari 2016 @ 13:00:16 #237
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_158955508
Oja en nu de oefenwedstrijd van de heren Nederland - Wit Rusland :P (bagger stream)
http://www.rushandball.ru(...)yy-turnir-chetyreh-0
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_158959809
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 januari 2016 12:39 schreef mstx het volgende:
De Europacupwedstrijd tussen Dalfsen en …rd is hier vanaf 19:00 te volgen

jammer dan ben ik weg.
hopelijk is die naderland nog terug te kijken.

zometeen wel maar eens Gyori Audi ETO KC - Buducnost kijken op ehftv.com
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  zondag 10 januari 2016 @ 08:40:40 #239
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_158978074
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 januari 2016 15:53 schreef gianni61 het volgende:

[..]

jammer dan ben ik weg.
hopelijk is die naderland nog terug te kijken.

zometeen wel maar eens Gyori Audi ETO KC - Buducnost kijken op ehftv.com
Je hebt niks gemist, na 10 minuten liep Erd al uit. Toen was de wedstrijd al gespeeld.
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_158979403
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 08:40 schreef mstx het volgende:

[..]

Je hebt niks gemist, na 10 minuten liep Erd al uit. Toen was de wedstrijd al gespeeld.
de uitslag beloofd inderdaad niet veel goeds.
Gyori tegen buducnost was daarentegen wel leuk om te kijken :)

voor de geÔnteresseerden:
de wedstrijd tussen Nederland en ArgentiniŽ (heren) is ook net begonnen
http://www.rushandball.ru(...)yy-turnir-chetyreh-0
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_159024556
Vrijdag begint het EK voor mannen.

Wedstrijden van Duitsland zijn live op ARD.
Op www.ehftv.com zijn de wedstrijden volgens mij ook live te zien.
pi_159153167
Over een paar minuten Duitsland-Spanje live op ZDF.
  zaterdag 16 januari 2016 @ 18:34:06 #243
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_159153440
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_159173979
De Nederlandse mannen spelen geweldig tegen Zwitserland nu

Als ze winnen of gelijkspelen gaan ze naar de laatste play-off om het WK te halen

18-9 bij rust, live bij de NOS (NPO1)

De keeper scoorde net 2x achter elkaar _O_
pi_159173997
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2016 14:37 schreef heywoodu het volgende:
Kijk je ook?
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 17 januari 2016 @ 14:44:18 #246
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_159174110
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2016 14:40 schreef Max23 het volgende:

[..]

Kijk je ook?
Nee :P

Kan hem wel even aanzetten :Y)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_159174434
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2016 14:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Nee :P

Kan hem wel even aanzetten :Y)
Ze spelen echt geweldig _O_
pi_159174753
Van te voren werd Zwitserland zelfs hoger ingeschat dan Nederland, en dan dit _O-
pi_159175407
34-21 en door naar de play-off _O_
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 17 januari 2016 @ 15:34:58 #250
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_159175616
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2016 15:05 schreef Max23 het volgende:
Van te voren werd Zwitserland zelfs hoger ingeschat dan Nederland, en dan dit _O-
Nederland was voor deze wedstrijd dan wel (licht) favoriet :P

Maar 34-21 werd niet echt verwacht nee _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_159175846
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2016 15:34 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Nederland was voor deze wedstrijd dan wel (licht) favoriet :P

Maar 34-21 werd niet echt verwacht nee _O-
Zwitserland staat toch hoger op de ranking?
En de NOS sprak van een grote verrassing toen ze laatst de uitwedstrijd met 3 punten verschil wonnen.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 17 januari 2016 @ 15:59:07 #252
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_159176297
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2016 15:41 schreef Max23 het volgende:

[..]

Zwitserland staat toch hoger op de ranking?
En de NOS sprak van een grote verrassing toen ze laatst de uitwedstrijd met 3 punten verschil wonnen.
Ranking zegt in het handbal volgens mij net zo weinig als in het volleybal of voetbal :+

Die uitzege was ook best een verrassing volgens de bookmakers, maar thuis is het wel weer een ander verhaal (en voor vandaag hadden ze dus al laten zien van Zwitserland te kunnen winnen).

Maar goed, dat neemt allemaal echt niet weg dat dit gewoon een geniale uitslag is :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_159227743
De Franse handbalbond FFHB heeft het programma voor het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) in Metz bekend gemaakt.

Het Nederlands Damesteam start het OKT op vrijdag 18 maart 2016 om 20.00 uur tegen Frankrijk. Op zaterdag speelt de ploeg van bondscoach Henk Groener tegen Japan (16.45 uur) en op zondag tegen TunesiŽ (15.15 uur).

De eerste twee ploegen van het toernooi in Metz plaatsen zich voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Zodra er meer bekend is over de kaartverkoop melden wij dit op onze website.

Programma Olympisch Kwalificatie Toernooi in Metz:

Vrijdag 18 maart 2016:
17.45 uur Japan-TunesiŽ
20.00 uur Frankrijk-Nederland

Zaterdag 19 maart 2016:
16.45 uur Japan-Nederland
19.00 uur Frankrijk-TunesiŽ

Zondag 20 maart 2016:
15.15 uur TunesiŽ-Nederland
17.30 uur Frankrijk-Japan
"Als je een speler ziet sprinten is hij te laat vertrokken." - JC
pi_159228670
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 januari 2016 14:17 schreef Crocmaz het volgende:
De Franse handbalbond FFHB heeft het programma voor het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) in Metz bekend gemaakt.

Het Nederlands Damesteam start het OKT op vrijdag 18 maart 2016 om 20.00 uur tegen Frankrijk. Op zaterdag speelt de ploeg van bondscoach Henk Groener tegen Japan (16.45 uur) en op zondag tegen TunesiŽ (15.15 uur).

De eerste twee ploegen van het toernooi in Metz plaatsen zich voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Zodra er meer bekend is over de kaartverkoop melden wij dit op onze website.

Programma Olympisch Kwalificatie Toernooi in Metz:

Vrijdag 18 maart 2016:
17.45 uur Japan-TunesiŽ
20.00 uur Frankrijk-Nederland

Zaterdag 19 maart 2016:
16.45 uur Japan-Nederland
19.00 uur Frankrijk-TunesiŽ

Zondag 20 maart 2016:
15.15 uur TunesiŽ-Nederland
17.30 uur Frankrijk-Japan
ah, nice.

toch maar alvast een hotelkamer in metz boeken
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 19 januari 2016 @ 15:54:22 #255
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_159230233
Ik ga waarschijnlijk ook weer :Y
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_159230318
enige nadeel is dat ik die zondag zelf ook nog op een handbalveld moet staan -O-
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 19 januari 2016 @ 16:19:28 #257
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_159230948
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 januari 2016 15:58 schreef gianni61 het volgende:
enige nadeel is dat ik die zondag zelf ook nog op een handbalveld moet staan -O-
Ik ook op de zaterdag dus daar moet nog wat voor geregeld worden :+
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_159231015
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 januari 2016 16:19 schreef mstx het volgende:

[..]

Ik ook op de zaterdag dus daar moet nog wat voor geregeld worden :+
nou ja, het handballen is half zo erg, maar ik ga er wel een beetje van uit dat we dan een kampioensfeest hebben :+
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 19 januari 2016 @ 16:56:25 #259
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_159231908
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 januari 2016 16:21 schreef gianni61 het volgende:

[..]

nou ja, het handballen is half zo erg, maar ik ga er wel een beetje van uit dat we dan een kampioensfeest hebben :+
Wij zijn tegen die tijd ook wel zeker van het kampioenschap maar het feest moet dan maar 3 weken later na de laatste wedstrijd :Y
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_159417234
Halve finales komende vrijdag 18:25 en 20:55 live op Ziggo Sport (kanaal 14 bij Ziggo). Zondag de finale live om 17:25.
pi_159506955
:') :') :')

quote:
De finale van het EK handbal in Polen
gaat zondag tussen Duitsland en Spanje.

Duitsland haalde de eindstrijd dankzij
een zwaarbevochten 34-33 overwinning na
verlenging op Noorwegen.Spanje rekende
overtuigend af met KroatiŽ (33-29).

De Duitser Rune Dahmke dwong luttele
seconden voor tijd een verlenging af
(27-27).Daarin werd Hšfner de held door
vlak voor tijd de winnende te maken.

De Noren dienden na afloop een protest
in,omdat Duitsland in de slotfase van
de verlenging twee keepers in het veld
had staan en dat is tegen de regels.De
Europese bond CEV doet zaterdagmorgen
uitspraak.
http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=685
  Moderator / Redactie Sport zondag 31 januari 2016 @ 14:17:19 #262
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_159540240
Handballers tegen Polen voor een plek op het WK. Polen haalde de SF vorig WK en werden zevende op het EK deze maand.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 31 januari 2016 @ 17:41:29 #263
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_159547186
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2016 20:18 schreef TargaFlorio het volgende:
Halve finales komende vrijdag 18:25 en 20:55 live op Ziggo Sport (kanaal 14 bij Ziggo). Zondag de finale live om 17:25.
Nu de finale dus op Ziggo , maar ook op de ARD

[ Bericht 0% gewijzigd door chufi op 31-01-2016 17:50:05 ]
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica EspaŮol
Come On
pi_159547507
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2016 17:41 schreef chufi het volgende:

[..]

Nu de finale dus op Ziggo , maar ook op de ARD
Duitsland goed begonnen, maar dat waren de Kroaten ook...
pi_159547508
Gaat lekker voor de duitsers tot nu toe.
Ook mooi dat ziggo het uitzend, maar een wedstrijd van duitland kijk ik liever met duits commentaar
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_159547537
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2016 17:53 schreef gianni61 het volgende:
Gaat lekker voor de duitsers tot nu toe.
Ook mooi dat ziggo het uitzend, maar een wedstrijd van duitland kijk ik liever met duits commentaar
Hier hetzelfde.
  zondag 31 januari 2016 @ 17:55:49 #267
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_159547582
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2016 17:53 schreef gianni61 het volgende:
Gaat lekker voor de duitsers tot nu toe.
Ook mooi dat ziggo het uitzend, maar een wedstrijd van duitland kijk ik liever met duits commentaar
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2016 17:54 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Hier hetzelfde.
ARD dus ...
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica EspaŮol
Come On
pi_159548263
Duitsland met voorsprong de 2e helft in.
pi_159549507
Wat een afstraffing :D
  zondag 31 januari 2016 @ 19:39:20 #270
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_159550553
Wat een baggerwedstrijd
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  dinsdag 2 februari 2016 @ 22:35:28 #271
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_159610266
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_159674023
kaartverkoop voor het OKT is begonnen
https://tqo2016.hubber.fr/

maar wat een hoerensite.
kaart voor 3dagen eerste rang kan ik niet bestellen terwijl losse kaarten en andere rangen wel werken.
en je kan geen eigen plaatsen uitzoeken :r
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_159861864
Abbingh naar een nieuwe club? Staat op Handbal Inside
pi_159866668
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 februari 2016 15:48 schreef Rens1 het volgende:
Abbingh naar een nieuwe club? Staat op Handbal Inside
ik las het ook ja.
al staat op haar eigen blog of op de site van issy paris nog niks.
(wel dat Silje Solberg naar parijs gaat)
dus ben benieuwd

ohw en in je eerste post op fok linken naar een andere site wordt nog wel eens als spam gezien :)
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_159967163
Estavana Polman opgenomen met hart problemen :o
pi_159967253
Hopen dat het meevalt. Ze klinkt positief, maar zo te lezen heeft ze er al heel lang last van, alleen was het dit keer wat erger dan normaal. Hopelijk achterhalen ze de oorzaak.
pi_159970806
:{
pi_160178786
Misschien is dit de oorzaak:

quote:
Volgens de Nederlandse gespecialiseerde media is Rafael van der Vaart weer tot over zijn oren verliefd. De voetballer van Betis heeft een relatie met de Nederlandse handbalster Estavana Polman. De twee werden gespot op een terrasje in Sevilla. Bronnen zouden bevestigen dat Estavana de opvolgster is van Sylvie Meis en Sabia Engizek, beter bekend als Sabia Boulahrouz.

De 23-jarige Arnhemse speelt in Denemarken bij Esbjerg en schopte het op haar jonge leeftijd al 74 keer tot international. Estavana houdt vooralsnog haar lippen stijf op ≠elkaar over haar nieuwe relatie. “Ik wil mijn privťleven privť houden”, zo verklaart ze aan Privť.

Opvallend: enkele weken ≠geleden klaagde Estavana nog op de Nederlandse televisie dat ze maar geen vriend kon vinden. Een oproep die Rafael van der Vaart niet naast zich neer kon leggen.
pi_160535444
quote:
10s.gif Op woensdag 24 februari 2016 16:27 schreef wimderon het volgende:
Misschien is dit de oorzaak:

[..]

Dat had ik dus helemaal gemist _O- :')
  Moderator / Redactie Sport woensdag 9 maart 2016 @ 19:53:43 #280
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_160549148
Nu tegen SPanje voor de EK-Q. Live bij de kabelboer.

13-10 bij rust.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_160549390
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 19:53 schreef borisz het volgende:
Nu tegen SPanje voor de EK-Q. Live bij de kabelboer.

13-10 bij rust.
Ziggo is goed bezig met dat "gratis" kanaal. :)
pi_160549400
17-12 *O*

En gewonnen, de laatste goal van Wester _O_ *O* Wat een feest om naar te kijken die meiden _O_

[ Bericht 65% gewijzigd door Toefjes op 09-03-2016 20:32:11 ]
  Moderator / Redactie Sport woensdag 9 maart 2016 @ 20:32:05 #283
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_160550508
31-21 FT. Zaterdag de 'return'
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_160552053
Eerste helft was niet zo goed. Maar 2de helft ging lekker. Leuk dat tess nog dr goal mee pakt. En sfeer in de hal was goed.
Krijg steeds meer zin in metz
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 12 maart 2016 @ 13:08:55 #285
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_160611027
De wedstrijd in en tegen Spanje nu bij de kabelboer.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 12 maart 2016 @ 13:19:13 #286
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_160611178
10-5 SPanje na een kwartier...
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_160611349
Begint langzaam een beetje dramatisch te worden
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  zaterdag 12 maart 2016 @ 13:28:59 #288
372302 Revanches
Soeverein en onafhankelijk
pi_160611352
Gaat niet zo lekker tegen Spanje... :{
And I am a weapon of massive consumption
And it's not my fault it's how I'm programmed to function
pi_160611406
Toch blijf ik er bij dat luciano beter thuis kan blijven..

[ Bericht 0% gewijzigd door gianni61 op 12-03-2016 13:39:37 ]
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_160611420
-O-
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 12 maart 2016 @ 13:39:12 #291
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_160611495
20-11 bij rust :X
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_160612285
32-29
pi_160612669
Goed herstel wel in de tweede helft
pi_160616602
Luciano wordt hopelijk niet geselecteerd voor de Olympische Spelen. Ik vind haar er echt in negatieve zin bovenuit steken.

Vrijdag knallen in Metz. Hoop dat ze vrijdag gelijk een resultaat neerzetten, anders komt er zo'n druk op de wedstrijd tegen Japan.
pi_160617588
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 18:19 schreef Riofan83 het volgende:
Luciano wordt hopelijk niet geselecteerd voor de Olympische Spelen. Ik vind haar er echt in negatieve zin bovenuit steken.

Vrijdag knallen in Metz. Hoop dat ze vrijdag gelijk een resultaat neerzetten, anders komt er zo'n druk op de wedstrijd tegen Japan.
vrijdag tegen frankrijk is waarschijnlijk wel meteen de lastigste wedstrijd.

Ik begrijp de keuze voor Luciano ipv Bont ook niet echt. maar ja, in Metz is ze wel dicht bij huis.
Ook jamme dat Jankovic nog herstelt van haar knie operatie. van de Wal doet het niet slecht, maar Jankovic is toch beter..
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  maandag 14 maart 2016 @ 09:02:56 #296
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_160654373
In ander nieuws: ik ben gisteren met 2 teams kampioen geworden :+
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  dinsdag 15 maart 2016 @ 11:03:34 #297
249756 Symphonic
Look o Look
pi_160680725
Juin uit Eigen Tuin!
pi_160680910
quote:
ik las het ook net.
Hoewel het misschien voor de nederlandse competitie "eerlijker" is, is dit voor het nederlandse handbal een slechte zaak.
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 15 maart 2016 @ 11:35:22 #299
249756 Symphonic
Look o Look
pi_160681399
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 11:13 schreef gianni61 het volgende:

[..]

ik las het ook net.
Hoewel het misschien voor de nederlandse competitie "eerlijker" is, is dit voor het nederlandse handbal een slechte zaak.
en dus dat DSS waarschijnlijk weer niet degradeert en volgend jaar weer alles met 50-13 verliest...
Zitten ze ook niet op te wachten volgens mij.
Juin uit Eigen Tuin!
pi_160681573
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 11:35 schreef Symphonic het volgende:

[..]

en dus dat DSS waarschijnlijk weer niet degradeert en volgend jaar weer alles met 50-13 verliest...
Zitten ze ook niet op te wachten volgens mij.
ik mag hopen dat er toch nog een reddingsplan of geldschieter komt.
voor de speelsters met name. deze horen niet thuis in een lagere klasse. Een aantal zal vast bij andere clubs terecht kunnen, maar voor speelsters met ambitie om door te groeien (naar het buitenland) zou dit best een klap kunnen zijn
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 15 maart 2016 @ 11:48:48 #301
249756 Symphonic
Look o Look
pi_160681718
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 11:42 schreef gianni61 het volgende:

[..]

ik mag hopen dat er toch nog een reddingsplan of geldschieter komt.
voor de speelsters met name. deze horen niet thuis in een lagere klasse. Een aantal zal vast bij andere clubs terecht kunnen, maar voor speelsters met ambitie om door te groeien (naar het buitenland) zou dit best een klap kunnen zijn
ook dat, net nu het dameshandbal in de lift zit..
bad timing
Juin uit Eigen Tuin!
abonnement bol.com Unibet Coolblue