quote:Op zaterdag 19 februari 2011 11:20 schreef 8108139dpths het volgende:
Bistro-minikrieltjes met wat roerbakgroenten en 2 shoarmaschnitzels vanavond.![]()
quote:Op zaterdag 19 februari 2011 11:39 schreef FutureFairytale het volgende:
en vnv een heerlijke rollade met hele kriel met rozemarijn en boter en aardappelkroketjes, champignonsaus, groenten, sla en ijs toe
vanavond ditquote:Op zaterdag 19 februari 2011 11:23 schreef motorbloempje het volgende:
vanavond groentesoep met een kick-ass ciabatta met wat lekkere smeerseltjes, maar die moeten nog gehaald worden
Echt? Ik vind geitenkaas zo heerlijk! Maar t is idd wel een karakteristieke smaak. Twas zachte denk ik? Misschien lust je harde geitenkaas wel, heeft wat minder die sterke geiten-smaak.quote:Op zondag 20 februari 2011 18:11 schreef Purdey het volgende:
Vanmiddag een feestje gehad: een half glaasje champagne, en een hapje. 1 ding: Ik eet nóóit geen geitenkaas meer, wat is dat smerig zeg![]()
Net mihoen, met roerbakgroenten en kip. Satésaus, seroendeng, en kroepoek/casave erbij
wat heb je als avondeten gehad? misschien word je binnenkort ongesteld of ben je het alquote:
Ik heb een groot bord met preischotel en rijst gegeten. Net een bordje met kaasblokjes. Maar ik blijf maar lekkertrek houden.quote:Op zondag 20 februari 2011 22:13 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
wat heb je als avondeten gehad? misschien word je binnenkort ongesteld of ben je het albij dat eerste heb ik een paar dagen heel veel trek.
ik had vanmiddag nog een grote kom tomatencremesoep met geraspte oude kaas.
's avonds parmesan chicken en een beetje salade.
net thee, een cakeje en een sinaasappel
'k Heb net de Britse winkel op tien minuutjes rijafstand ontdektquote:Op maandag 21 februari 2011 10:19 schreef Purdey het volgende:
@ColdFeet: Is clotted cream hier gewoon te koop? Ik begreep altijd dat dat niet verkrijgbaar was hier?
Aha, valsspeler!quote:Op maandag 21 februari 2011 10:29 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
'k Heb net de Britse winkel op tien minuutjes rijafstand ontdekt
bolletje geroosterd brood?quote:Op maandag 21 februari 2011 10:35 schreef 8108139dpths het volgende:
Bolletje geroosterd brood met jong belegen kaas en een gebakken eitje.
quote:Op maandag 21 februari 2011 10:54 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
bolletje geroosterd brood?
Mjam! Daar heb ik nu ook zin in, maar ik heb net gegeten en het brood is opquote:
In Utrecht centrum zit ook een winkeltje die het verkoopt, die verkopen allerlei engelse goodies.quote:Op maandag 21 februari 2011 10:19 schreef Purdey het volgende:
@ColdFeet: Is clotted cream hier gewoon te koop? Ik begreep altijd dat dat niet verkrijgbaar was hier?
OT: Pakje ontbijtbescuits, 2 kiwi's en een beker Optimel!
volgende keer beterquote:Op maandag 21 februari 2011 12:03 schreef cinnamon_M het volgende:
[..]
Mjam! Daar heb ik nu ook zin in, maar ik heb net gegeten en het brood is op
Mag je de bouillon weleens opzetten, nu. Anders wordt het zo laat eten.quote:Op maandag 21 februari 2011 14:34 schreef Redcoon het volgende:
Waarschijnlijk iets met kippenbouillon, want ik heb nog een karkas over van een heerlijk gebraden kippetje van gister.:)
Bij de jumbo ligt het ook in het koelvak. ( die bij de vleeswaren en kaas, tussen de kruidenboter en zo)quote:Op maandag 21 februari 2011 10:19 schreef Purdey het volgende:
@ColdFeet: Is clotted cream hier gewoon te koop? Ik begreep altijd dat dat niet verkrijgbaar was hier?
OT: Pakje ontbijtbescuits, 2 kiwi's en een beker Optimel!
Cinco fromaggi dusquote:Op maandag 21 februari 2011 16:22 schreef 8108139dpths het volgende:
Fusilli met italiaans gekruid gehakt, italiaanse roerbakgroenten, een quattro formaggi saus en extra kaas vanavond.
quote:Op maandag 21 februari 2011 17:14 schreef minilot het volgende:
Hoera, vanaf vandaag mijn november/decemberkilo's kwijt - deze keer zeven kilo in totaal.![]()
Ik vier het met mijn avondeten: versgemaakte paddenstoelensoep met flink wat volle slagroom erin, en een dikke plak volkoren brood met kruidenroomboter!
K, kan ik proberen.quote:Op maandag 21 februari 2011 17:07 schreef MaximusTG het volgende:
@Iemand91
- bevroren vlees : In bakje of zakje waar het inzit onderdompelen in heet water (wel onder het garingspunt natuurlijk) totdat je de stukken van elkaar af kan bikken
-Riblappen snijden: Met een mes? :p.
quote:Op maandag 21 februari 2011 17:14 schreef minilot het volgende:
Hoera, vanaf vandaag mijn november/decemberkilo's kwijt - deze keer zeven kilo in totaal.![]()
Ik vier het met mijn avondeten: versgemaakte paddenstoelensoep met flink wat volle slagroom erin, en een dikke plak volkoren brood met kruidenroomboter!
Nee hoor.quote:Op maandag 21 februari 2011 17:17 schreef theKiD het volgende:
[..]
en morgen kun je weer verder gaan met kilo's kwijt proberen te raken?
En zo hoort het ook, gewoon goede producten eten alleen even wat minder ipv allerlei lightzooi.quote:Op maandag 21 februari 2011 17:21 schreef minilot het volgende:
Wat nou:!?
[..]
Nee hoor.Ik hou nooit op met roomboter en slagroom, ook niet als ik een paar kilo wil afvallen. Ik neem er vooral wat minder van. En nu ik mijn decemberkilo's kwijt ben kan ik het wel weer een beetje opschroeven!
Opeten met slagroom, dan heb je een schwarzwalderkirschmuffin!quote:Op maandag 21 februari 2011 17:49 schreef _Ophelia_ het volgende:
Ontopic: een zelfgebakken kersen-chocomuffin
Ik heb wel kirsch maar geen slagroom. (ga ik wel onthouden voor de volgende keer!) En ze zijn bovendien van semi-volkorenmeel gemaakt, en volkoren met slagroom vind ik niet zo'n lekkere combo.quote:Op maandag 21 februari 2011 17:53 schreef minilot het volgende:
[..]
Opeten met slagroom, dan heb je een schwarzwalderkirschmuffin!
Ach, dat kan ik me voorstellen ja. Volgende keer beter! Lekker hoor: kleverige, bijna zwarte muffins van pure chocolade met kirsch en gedroogde kersen.. Vooral ook fijn met zoet roomkaasglazuur!quote:Op maandag 21 februari 2011 18:02 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Ik heb wel kirsch maar geen slagroom. (ga ik wel onthouden voor de volgende keer!) En ze zijn bovendien van semi-volkorenmeel gemaakt, en volkoren met slagroom vind ik niet zo'n lekkere combo.
Hou op, nog even en ik krijg een spontane bakreflex en dan moet ik het ook allemaal weer opetenquote:Op maandag 21 februari 2011 18:13 schreef minilot het volgende:
[..]
Ach, dat kan ik me voorstellen ja. Volgende keer beter! Lekker hoor: kleverige, bijna zwarte muffins van pure chocolade met kirsch en gedroogde kersen.. Vooral ook fijn met zoet roomkaasglazuur!
Is niet echt een probleem, we eten altijd laat.quote:Op maandag 21 februari 2011 15:20 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Mag je de bouillon weleens opzetten, nu. Anders wordt het zo laat eten.
OT: appeltje.
...quote:Op maandag 21 februari 2011 20:12 schreef Redcoon het volgende:
[..]
Is niet echt een probleem, we eten altijd laat.
En stiekem vind ik 't lekker als ie niet al te sterk is...
Spek, cup-a-soup en yogho op brood doen... wat een combinatie.quote:Op dinsdag 22 februari 2011 14:31 schreef Iemand91 het volgende:
Vanmiddag gehad: casino wit met spek, cup-a-soup en yogho.
En na 1 kg. runderriblappen, 8+ uien, 5 tenen knoflook, 5 tomaten, 3 paprika's en nog meer grut en meurende handen vanavond (hopelijk) goulash!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op dinsdag 22 februari 2011 15:04 schreef motorbloempje het volgende:
eigenlijk lasagne, maar ik denk dat ik ga ruilen met wat er voor morgen op 't programma staat:
verse hamburgers
dat klinkt lekker zeg! Net terug van sporten en nog niet gegeten dus ff gauw een zakje noodles en daarna slapenquote:Op dinsdag 22 februari 2011 16:05 schreef Zo-is-dat het volgende:
Nu een kop thee, vanavond eigengemaakte Italiaanse hamburgers met mozzarella, tomaat, sla, komkommer, ketchup en pesto-mayo op en een ciabatta. Erbij heel veel eigengemaakte appel-coleslaw.
Zin in!
op dit tijdstip?quote:Op woensdag 23 februari 2011 08:37 schreef DarkElf het volgende:
Spinazie/ricotta lasagne met zelfgemaakte tomatensaus en basilicumpesto.
quote:
Dat. Ik had het gisteravond nogal druk, ben niet aan koken toegekomen.quote:Op woensdag 23 februari 2011 11:31 schreef 8108139dpths het volgende:
Een aardappelschotel vanavond, ik moet alleen nog even kiezen welke; de hollandse of de turkse?
Ach, als het eten heerlijk is maakt mij de presentatie wat minder uit. Zulk soort gerechten horen toch een 'lekker' rommeltje te zijn? Ik vind het er goed uit zien.quote:Op donderdag 24 februari 2011 18:23 schreef ColdFeet het volgende:
Is dat een restaurant, kunnen ze dat eten niet fatsoenlijk serveren
Hier vanavond frietToe witte wijn/limoen/muntjelly met bosbessen.
Die pannetjes zijn heerlijk!quote:Op donderdag 24 februari 2011 18:38 schreef Iemand91 het volgende:
Foto's van warm eten zien er bijna nooit goed uit.
On-topic: vage - zelf verzonnen - gekruide speklapjes uit de grillpan, restje macaroni en gekookte aardappels met:
[ afbeelding ]
(Kon inderdaad geen betere foto vinden)
Hmm, ik geloof niet dat ik het nog vaker ga maken. Het smaakte wel oke, maar de geur en smaak van koolraap deed me toch wel erg aan 'vroeger' denken. De volgende keer eet ik het toch gewoon met een gehaktballetje en wat gekookte krieltjes of zo!quote:Op donderdag 24 februari 2011 17:36 schreef Lief-visje het volgende:
@ Tezz, het klinkt wel lekker !!
Hier vanavond zalm met aardappeltjes en worteltjes.
jummie vooral die drumsticksquote:Op donderdag 24 februari 2011 21:41 schreef cinnamon_M het volgende:
Nu aan t koken, even de aziatische toko leeggeroofd, dus:
- Sticky kipdrumstics met een glaze van honing, rijstazijn, rijstwijn, sojasaus, beetje vissaus, loads of gember en een beetje knof. Bij serveren nog wat lenteui erover
- Lauwwarme sperzieboontjessalade met ui en een dressing van sesamolie, rijsazijn, bruine suiker en zout en peper
- En ff heel hollands want daar had ik zin in: lekker krokant gebakken aardappeltjes
Heb er zin in!
Hehe, ik ook! Mijn (ex)vriend vindt ze niet lekker, dus ik heb ze bijna niet gegeten de afgelopen 2 jaar...quote:Op donderdag 24 februari 2011 22:12 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
jummie vooral die drumsticks
ben dol op (kip)kluifjes
Dat was niet waar, gisteren uit eten geweest ineensquote:Op donderdag 24 februari 2011 11:47 schreef Zo-is-dat het volgende:
Vanavond wederom nasi, want er was nog heel veel over, ook nog maar wat extra saté gemarineerd en weer van alles lekkers erbij, ook al is het dag twee; zin in!
Ik heb ook gelijk geen zin meer om te koken vanavond. Ik maak wel een broodje met wat kant-en-klare saté of zo...quote:Op zaterdag 26 februari 2011 14:56 schreef 8108139dpths het volgende:
GVD!! [ afbeelding ]
Frituurpan stroomde over, vlam in de pan... kan GVD weer mijn hele keuken schoon gaan maken. [ afbeelding ]
het korstje van die kipschnitzeltjes zijn wel lekkerquote:Op zaterdag 26 februari 2011 16:32 schreef Sylvana het volgende:
crispy chicken uit de oven, krieltjes en broccoli met kaassaus
quote:Op zaterdag 26 februari 2011 17:22 schreef mazaru het volgende:
Kippenpootjes, chips, toast met Filet Americain, toast met roomkaas, toast met salade, stokbrood, gehaktballetjes, cola...
Wij hebben altijd die met Provençaalse kruiden, die zijn nog lekkerder dan de naturel variantquote:Op zaterdag 26 februari 2011 17:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
het korstje van die kipschnitzeltjes zijn wel lekker
oh das met parmezaanse kaas toch? die had ik een keer geproefdquote:Op zaterdag 26 februari 2011 17:36 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Wij hebben altijd die met Provençaalse kruiden, die zijn nog lekkerder dan de naturel variant
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaquote:Op zaterdag 26 februari 2011 17:54 schreef FranticDJ het volgende:
Eigenlijk voor morgen, maar hij ligt al heel de middag in de pan:
Koeientong: http://twitpic.com/43zd6d
Dit dus.. Alleen dan metquote:Op zaterdag 26 februari 2011 17:59 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jeugdtrauma: op een middag thuiskomen, koelkast opendoen, en zo'n ding op een bordje zien liggenquote:Op zaterdag 26 februari 2011 17:54 schreef FranticDJ het volgende:
Eigenlijk voor morgen, maar hij ligt al heel de middag in de pan:
Koeientong: http://twitpic.com/43zd6d
proostquote:Op zaterdag 26 februari 2011 18:19 schreef renzell het volgende:
Ik ga straks een heeeeele grote pan tomaten/paprikasoep maken, met handen vol verse kruiden er doorheen.Daarbij focaccia's uit de oven met geitenkaas, rode ui en cherrytomaatjes.
Maar nu eerst een welverdiend rood wijntje na een heeeeeeeele lange werkweek. Proost.
Damn...Smaken verschillen!quote:Op zaterdag 26 februari 2011 17:54 schreef FranticDJ het volgende:
Eigenlijk voor morgen, maar hij ligt al heel de middag in de pan:
Koeientong: http://twitpic.com/43zd6d
Ik ga zo nog even boodschappen doen, en daarna gelijk maar even langs de snackbar...quote:Op zaterdag 26 februari 2011 15:11 schreef 8108139dpths het volgende:
[..]
Ik heb ook gelijk geen zin meer om te koken vanavond. Ik maak wel een broodje met wat kant-en-klare saté of zo...
Dacht dat het Provençaalse kruiden waren, maar het is idd Parmezaanse kaas met Italiaanse kruiden.quote:Op zaterdag 26 februari 2011 17:40 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
oh das met parmezaanse kaas toch? die had ik een keer geproefd
Precies wat er mee gaat gebeurenquote:Op zaterdag 26 februari 2011 20:29 schreef Pietverdriet het volgende:
Koeien, kalfs of lamstong, garen, pellen, plakken snijden, braden en serveren met een madeirasaus, heerlijk
Woon jij toevallig hier?quote:Op zondag 27 februari 2011 14:53 schreef Pietverdriet het volgende:
Appeltaart met slagroom en een kopje koffie
ja lekker!quote:Op zondag 27 februari 2011 16:50 schreef Purdey het volgende:
Kip zoet/zuur! Zelfgemaakt, met paprika en ui
quote:Op zondag 27 februari 2011 22:28 schreef goofy_goober het volgende:
Naar de Griek geweest.Vooraf wijngaardslakken, hoofddgerecht big ass scampi's en als dessert baklava met een koffie met mandarijnenlikeur. Ik wilde eigenlijk de amaretto maar ik bestelde het verkeerde nummer.
Keuze zat!quote:Op maandag 28 februari 2011 12:36 schreef MaximusTG het volgende:
Iemand nog een idee wat te doen met overgebleven chinese kool? Had dit gevonden:
http://allrecipes.com/Rec(...)-Noodles/Detail.aspx
Maar dat lijkt nogal op wat ik gisteren had.
Hmm ja, bedankt natuurlijk, maar ik zocht eigenlijk iets waar je niet meteen aan denkt bij chinese kool. Nu heb ik altijd wel een beetje dat ik de meeste aziatisch-achtige recepten op zulke websites op elkaar vind lijken. Zodra er sojasaus en gember en knoflook in gaat zit een groot deel van de smaak al vast.quote:Op maandag 28 februari 2011 13:35 schreef mazaru het volgende:
[..]
Keuze zat!
http://www.smulweb.nl/recepten/kinder/&query=chinesekool
Kennissen van mij maken er altijd een soort schotel van, met gesmolten kaas, gekookte ham en walnoten. Niet erg voor de hand liggend maar érg lekker!quote:Op maandag 28 februari 2011 14:24 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Hmm ja, bedankt natuurlijk, maar ik zocht eigenlijk iets waar je niet meteen aan denkt bij chinese kool. Nu heb ik altijd wel een beetje dat ik de meeste aziatisch-achtige recepten op zulke websites op elkaar vind lijken. Zodra er sojasaus en gember en knoflook in gaat zit een groot deel van de smaak al vast.
Maar ik denk dat ik toch maar mn eerste optie maak. Doe ik het restje zwarte bonen van gisteren er ook nog wel door.
Kool was trouwens best duur vond ik. 2 euro voor 1 chinese kool bij de AH.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |