FOK!forum / Onzin voor je leven! / slechte zelfbedachte grappen, deel 22
Federer-fandonderdag 2 september 2010 @ 20:18


Hallo fans. :W Dit is alweer deel 22 van dit topic voor slechte zelfbedachte grappen. De vorige delen staan hier:
- slechte zelfbedachte grappen
- slechte zelfbedachte grappen, deel 2
- slechte zelfbedachte grappen, deel 3
- slechte zelfbedachte grappen, deel 4
- slechte zelfbedachte grappen, deel 5
- slechte zelfbedachte grappen, deel 6
- slechte zelfbedachte grappen, deel 7
- slechte zelfbedachte grappen, deel 8
- slechte zelfbedachte grappen, deel 9
- slechte zelfbedachte grappen, deel 10
- slechte zelfbedachte grappen, deel 11
- slechte zelfbedachte grappen, deel 12
- slechte zelfbedachte grappen, deel 13
- slechte zelfbedachte grappen, deel 14
- slechte zelfbedachte grappen, deel 15
- slechte zelfbedachte grappen, deel 16
- slechte zelfbedachte grappen, deel 17
- slechte zelfbedachte grappen, deel 18
- slechte zelfbedachte grappen, deel 19
- slechte zelfbedachte grappen, deel 20
- slechte zelfbedachte grappen, deel 21


NIEUW: SLECHTE-GRAPPENCURSUS
Hierbij wat definities en aanwijzingen voor het zelf maken van slechte grappen:
1) Beter slecht bedacht dan goed gejat. Je kunt beter iets bedenken wat niet geslaagd is dan iets te posten wat niet van jezelf is maar wel geslaagd is. En door de kritiek in het topic leer je vanzelf om betere slechte zelfbedachte grappen te maken.
2) Probeer niet te hard om een grap te bedenken. Er moet iets spontaans in zitten. Als dat er niet in zit, komt het geforceerd over.
3) Definitie slechte zelfbedachte grap: een zelfbedachte grap, al dan niet voorzien van een clou, die niet plat, racistisch, of gewelddadig is.
4) Let op dat slechte grappen iets anders zijn dan traditionele grappen, die altijd een clou hebben. Slechte grappen zijn doorgaans verhaaltjes met een gare clou.
5) Slechte grappen zijn moeilijker dan traditionele grappen. Wat de clou is in een traditionele grap, fungeert in een slechte grap hoogfuit als slechte zlefbedachte tussengrap (bijvoorbeeld dat iets naar de Filipijnen is in plaats van naar de Filistijnen).
6) Het is wel de bedoeling dat het grappen zijn. Dus niet een verhaaltje dat een beetje in het luchtledige blijft hangen. R moet wel iets bizars in zitten dat heft de slechte grap gemeen met de traditionele grap.
7) Slecht wil niet zeggen bagger: iets als: “Komt een flesje bier bij de tandarts. Zegt die bakker tegen zijn breinaald ‘Hoe laat moet je vandaag naar percussieles?’” is gewoon echt niet grappig.
8) Zorg dat de clou van een grap niet en simpele reflexieve woordspeling is. Een reflexieve woordspeling is een woordspeling die terugslaat op de context. Dus beeindig een grap over een bezoek aan de orthodontist niet met de ‘clou’ dat de orthodontist zegt “Dit kan niet door de beugel”. Dat is gewoon echt niet grappig.


DOCUMENT MET AL MIJN SLECHTE ZELFBEDACHTE GRAPPEN TOT 15 FEBRUARI 2010
Voor de fans een document met al mijn slechte zelfbedachte grappen (tot 15 februari 2010): http://www.box.net/shared/tmkkbhu4vk, met veel dank aan nightcowboy (die er maar even een .doc van heeft gemaakt want blijkbaar kan Word geen odt.-bestanden openen) voor de samenstelling _O_


HIERBIJ EEN PAAR POLLS
Poll: Wat vind je van de grappen van Federer-fan?
Zwak
Slecht
Teleurstellend
Rotzooi
Waardeloos
Bagger
Zonde van m'n tijd
Slaan op mijn longen
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Moet Federer-fan worden gehuldigd als we bij deel 20 zijn?
Ja
Nee, wat een overdreven gedoe zeg
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier


HIERBIJ WAT GOEDE SLECHTE ZELFBEDACHTE GRAPPEN VAN ANDEREN DAN MEZELF UIT HET VORIGE DEEL (op alfabetische volgorde van username van de bedenker):

Van AapjeAapje
Staat een fiets in de garage.
SPOILER
Zegt de garage:
SPOILER
Ga es weg.
Van Ceriel
In een concertzaal speelt een pianist een prachtige etude.
Roept een toeschouwer: 'dat zou ik ook willen kunnen!'
Waarop die pianist 'dat-zou-ik-ook-willen-kunnen' gaat spelen.

Een man hoort al de hele dag schreeuwende mensen en keiharde muziek komen vanuit het appartement boven hem.
De man houdt het niet meer, springt op vanuit zijn stoel en gaat lekker dansen op die toch al leuke muziek.

Van Caxixi
Zit een jongen voor de buis te kijken naar een tenniswedstrijd. Op de achtergrond piepen wat kanariepietjes , als ineens de bel gaat. De tennisliefhebber doet open, er staat een iemand nogal hijgend met z`n fiets voor de deur die zegt:` Ik... heb ...er... een!!!.`
`Wat heb je?` zegt de tennisliefhebber.
`Een slechte grap!` zegt de persoon nog steeds nogal buitenadem.
`Ok vertel maar, maar doe het wel snel want ik wil de wedstrijd zien` zegt de tennisliefhebber.
Dus de jongen vertelt de grap, en kijkt daarna de tennisliefhebber hoopvol aan `Wat vond je ervan?`
`Mwoah, je grap voldoet niet aan m`n slechte-grap-definitie-lijst`


Van Giester
Op een mooie zondag gaat Hendrik op bezoek bij zijn vriend Kelly. Kelly woont helemaal in Groningen, maar vanaf Haren is dat best te doen. Eenmaal aangekomen bij Kelly geven ze elkaar een box en vragen of er nog nieuwtjes zijn. Kelly begint te vertellen dat hij Xbox verslaafd is, maar dat alles zo duur is. Daarom heeft Kelly besloten zijn Xbox om te bouwen zodat hij gekopieerde games kan afspelen. Hendrik hoort dit alles aan, neemt een slok van z'n drinken en zegt: "Leuk man." Die week erna komt Kelly bij Hendrik. Zelfde verhaal als net, maar nu verteld Hendrik dat hij zijn router heeft omgebouwd. "Waarom?!", vraag Kelly. Waarop Hendrik zegt: "Nou, dan ik gekopieerde Internets afspelen!"

Antwan loopt lekker in de zon door zijn mooie wijk heen. Hij steekt een bruggetje over en geniet van het weer. Dan ziet hij een al wat oudere man langs het water zitten. De man zit op een ijzeren koffertje met een bamboe stok in zijn hand. De jongen loopt op de man af en vraagt: "Wat bent u nou aan het doen?". De man kijkt omhoog en ziet daar Antwan staan. "Ik ben aan het vissen, jongeman." "Oooww"; zegt Antwan. "En bijten ze?" Verbaasd kijkt de man omhoog, fronst zijn wenkbrauw en zegt: "Nee, gelukkig niet!"


Van humorduck28
Taxichauffeur vraagt aan een blonde dame: waar gaat de reis naar toe? Blonde dame: Graag naar Sail Rotterdam, je weet wel, met die bootjes en scheepjes enzo enzo enzo. Stomverbaasd zit de taxichauffeur naar achteren te kijken naar de blonde dame. Nogmaals vraagt ze: Kun je me nu naar Sail Rotterdam brengen, in de haven, waar de boten en schepen liggen, zo nee, dan pak ik wel een andere taxi. De taxichauffeur blijft verbaasd kijken. Wat nu, vraagt de dame, waarom breng je me er niet heen? Ik stap wel in een andere taxi zo. Waarop de taxichauffeur zegt: Sorry dame, maar Sail is in Amsterdam, en ik sta hier bij het havengebied van Rotterdam, waar u naar toe wou.

Van Jovatov
Kees is al een tijd werkloos, hij heeft al een heel aantal sollicitaties gedaan, maar hij werd het steeds niet.
Dan komt Kees Otto tegen. Otto is een oude boezemvriend van Kees.
Kees doet zijn verhaal en Otto adviseert hem dan om bij het ziekenhuis als schoonmaker te solliciteren.
Kees gaat in op dit advies en solliciteert.
Een paar weken later komt Otto Kees weer tegen.
"En," vraagt Otto, "Was het wat?"
"Nou, ik was wel aangenomen, maar ik heb er toen toch maar vanaf gezien."
"Oh, hoezo dat dan?"
Zegt Kees: "Ik kon er niet meer tegen dat die doktoren hun patiënten steeds valse hoop bleven geven. Elke keer als er bij iemand een ziekte was geconstateerd zeiden ze dat de uitslag van het onderzoek positief was."

*O* Van Maikuuul *O*
Een vrachtwagen met 10.000 pingpong balletjes rijd over de weg, hij komt uit bij een spoorwegovergang, helaas falen zijn remmen hard en zijn lading wordt vol geraakt door een trein, de balletjes vliegen overal in het rond ! Er zit helaas niks anders op dan alle balletjes maar weer bij elkaar te zoeken ( de bestuurder was niet gewond ). Hij vind er 9.999 en mist er dus een en rijd gewoon door naar het afleverpunt, hier verwend de secretaresse hem eens flink met een bak koffie en apfelstrudel, het feit dat er af en toe wel eeens een balletje kwijtraakt zit bij de kostprijs inbegrepen zegt ze De bestuurder blij en de klant blij !

Van najazeg
Cor heeft zojuist zijn doktersopleiding gedaan en gaat solliciteren. Hij verstuurt mailtjes en al snel wordt hij op gesprek gevraagd bij een ziekenhuis. Dus enigszins nerveus gaat Cor naar dat ziekenhuis, op sollicitiatiegesprek.
De directeur stelt zichzelf voor, vertelt iets luchtigs en vraagt hem dan een willekeurig zinnetje op papier te schrijven. Zenuwachtig schrijft hij iets op papier. Als de directeur het ziet is hij uitbundig van vreugde en vertelt Cor dat hij is aangenomen.
Cor is verbaasd. "Hoe kan zo'n zinnetje nou betekenen dat ik ben aangenomen? Ik kan niet eens netjes schrijven!"
Zegt de directeur: "Daarom; je hebt het handschrift om recepten uit te schrijven al helemaal onder de knie!"

Twee jagers, Harry en Barry, praten met elkaar.
Harry zo van: "Schiet jij ook zo graag op herten?"
Barry: "Nee, dat vind ik zielig."
Harry: "Wilde zwijnen dan?"
Barry: "Nee, want ik vind het zielig om op wat voor dier dan ook te schieten."
Dus Harry zo van: "Waarom ben je dan jager geworden?"
Zegt Barry verwijfd: "Ik vind die jagerskleiding zo mooi!"

Sint Maarten komt er weer aan (in deze grap dan) en Kees heeft daar helemaal geen zin in. Hij ergert zich altijd enorm aan al die jengelende kinderen aan de deur wat voor zingen door moet gaan. Hij koopt dan ook geen snoepgoed en besluit het zo aan te pakken dat hij na dit jaar nooit meer last van kinderen aan zijn voordeur krijgt. Dus hij print een foto van Ad van den Berg (die scheve tanden man van die pedo partij) uit. De deurbel gaat en hij doet open met die foto voor zijn hoofd.
Dus Kees, met een ranzige stem zegt: "Iedereen die voor snoep aan de deur komt stop ik in mijn kelder! hehehehe!"
Zeggen die kinderen: "Oh, maar wij kwamen enkel collecteren voor de arme kindertjes in Afrika."

Jantje wil een xbox 360 voor zijn verjaardag, maar zijn vader heeft geen zin om zoveel geld uit te geven voor een game console. Dus op Jantje's verjaardag scheurt Jantje blij het cadeaupapier weg en ziet dan een zwartgeverfde kartonnen doos met daarop een kruis (een X) van groen crepepapier erop geplakt.
Jantje's vader: "Alsjeblieft zoon, hier is je XBox!"
"Maar vader" zegt Jantje, "ik wou een XBox 360!"
zegt Jantje's vader: "360?" weet je hoe lang ik al met een zo'n xbox ben bezig geweest? Vervelend verwend mannetje!"


Van Runselpink
Dus op een dag besluit zo'n tuinman reclame te maken voor zichzelf. Hij maakt van die kleine kaartjes en die hangt hij op in supermarkten, zodat iedereen hem kan zien. Hij heeft zijn telefoonnummer op het kaartje gezet, zodat iedereen hem kan bellen. Op een dag komt zijn vrouw in de supermarkt en wordt ze aangesproken door een klant. '' Hoe kan het dat als ik het nummer bel dat op het kaartje staat, ik altijd een callcenter aan de lijn krijg? '' Antwoordt zijn vrouw: '' Mijn man houdt niet zo van die aandacht.”
Van Sickert
Komt een man een bakkerszaak binnen,
Bakker: " Meneer u bent naakt!"
Man: "Klopt ik ben nudist"
Bakker: "Overdag in mijn winkel! Dit kunt u niet maken en tevens is dit onhygienisch!"
Man: "Sorry, maar mag ik een halfje wit?"
Bakker: "Natuurlijk meneer, dat is dan vijf gulden."
Man: "5 gulden? we hebben toch geen guldens meer? En omgerekend is dat trouwens veel te duur!
Bakker: "5 euro dan."
Man: "He verdikkie! m'n portomonee zit nog in m'n andere jas.

Van tochweerhenk
Thomas is met zijn ouders aan het kamperen. Op een dag begint het flink te regenen, en de tent zit vol met water. De moeder van Thomas zegt tegen haar man: ''je had een zeil onder de tent moeten leggen, dombo!'' Daarop zegt vader: ''ja dat heb ik expres niet gedaan, omdat ik dacht dat het niet zou gaan regenen!''

Een neef en een nicht komen op de begrafenis van Anton Geesink. Als ze daar aankomen, zien ze een zwarte band om de kist gewikkeld. Ze kijken een beetje raar op en vragen aan de vrouw van Anton, waarom er een zwarte band om de kist zit. De vrouw antwoordt daarop: Anton is vroeger judoka geweest, en hij heeft mij eens gevraagd: ''Vrouw, als ik overlijd, wil je dan een zwarte band om de kist wikkelen om mij te eren aan mijn sport?'' Zodoende, zegt de vrouw. Plotseling horen ze de stem van Anton uit de kist komen die zegt: ''Ach domme vrouw, dat was maar een grapje, dat was niet serieus bedoeld!''


HIERBIJ MIJN EIGEN SLECHTE ZELFBEDACHTE GRAPPEN UIT HET VORIGE DEEL:

Dus een man heeft een nieuw pak en blij loopt hij ermee op de Boulevard van Scheveningen, samen met zijn vrouw. Op een gegeven moment loopt er iemand met een broodje haring tegen de man aan en een stukje haring valt op het pak van de man, waardoor er een paar vetvlekken op komen.
Zegt die man: "Oh nee, heel mijn pak naar de Filipijnen."
Zegt zijn vrouw: "Dat komt wel goed hoor. Ik heb thuis nog wat ontharingscrème liggen."

Een stel gaat trouwen. Dus ze staan voor de pastoor, die het huwelijk inzegent. Dan vraagt de pastoor om de ringen. De bruidegom kijkt wat nerveus naar zijn getuige, want hij hoopt maar dat alles goed is gegaan. Dus die getuige pakt een plastic tas en haalt daar twee gouden ringen uit ter grootte van een fietswiel.
Dus die pastoor zo: "WTF. :') "
Zegt die bruidegom: "Wat maak je me nou man!"
Zegt die getuige: "Ja, ik was gewoon heel bang dat ik ze kwijt zou raken want je hoort altijd dat dat gebeurt dus ik dacht ik koop maar hele grote ringen."
Zegt die pastoor: "Nja, hang ze dan maar om elkaars nek ofzo."

Twee collega's praten met elkaar.
Zegt de een: "Ik haal intranet en internet nog weleens door elkaar. Heb je daar een handig ezelsbruggetje voor."
Zegt de ander: "Ja hoor, je moet gewoon een extra n in het woord internet zetten: internet is intern-net dus voor intern."
Zegt de een: "Wat even hoor, maar dat klopt toch niet?"
Zegt de ander: "Klopt, maar het is wel makkelijk te onthouden."

Twee mannen zitten in een café op te scheppen over wat ze zouden meenemen als hun huis in brand stond.
Zegt de een: "Fotoboeken, want die zijn niet te vervangen."
Zegt die andere man: "Nou, die kun je overal kopen hoor."

Jim, een Engelssprekende man, is net begonnen met zijn nieuwe baan op een kantoor in Leiden waar gewoon Nederlands wordt gesproken. Als hij op een gegeven moment met pauze gaat, vertelt hij zijn kamergenoot Jan dat hij even naar Albert Heijn gaat en vraagt hij Jan of hij nog iets voor hem kan meenemen. Dus Jan geeft aan dat hij graag een blikje Coca~Cola light wil. Als Jim terugkomt van pauze komt hij Henk, zijn baas, tegen, die hem vraagt met spoed naar een vergadering in Amsterdam te gaan. Dus Jim overhandigt Henk het blikje en vertelt hem wat hij ermee moet doen. Een uur later loopt Jan bij Henk binnen en vraagt hij waar Jim is. Dus Henk legt uit dat hij Jim met spoed naar een vergadering in Amsterdam heeft gestuurd.
Zegt Jan zo: "Oh, want hij zou nog een blikje cola voor me meenemen."
Zegt Henk: "Dat had hij bij zich hoor, maar dat heb ik aan Frits gegeven."
Zegt Jan: "Hoezo dat dan? Dat blikje was voor mij."
Zegt Henk: "Oh, maar hij zei 'Put it in the fridge.'"

Een man koopt bij Blokker een opblaasbare plastic zitfeauteuil. Trots laat hij hem aan zijn vrouw zien. Onder een genot van een drankje zit hij met een biertje tv te kijken terwijl hij een sigaret rookt. Op een gegeven moment gaat de deurbel en drukt hij zijn sigaret uit op zijn nieuw feauteuil. De sigaret brandt een gat in de feauteuil en een paar seconden is het ding leeggelopen, en die man ligt languit op de grond.
Zegt die man boos tegen zijn vrouw: "Schofterig dat ze gewoon dertig euro durven te vragen voor die dingen."

Een vrouw heeft een eerste afspraakje met een man die ze via internet heeft ontmoet. Dus ze besluiten koffie te gaan drinken. Ze hebben een gezellig gesprek. De vrouw vraagt hem wat hij de leukste dagen uit zijn leven vond, maar de man komt er niet op.
Dus de volgende dag vraagt de beste vriendin van die vrouw: "En hoe was het?"
Zegt die vrouw een beetje mat: "Ja, hij kwam niet op dagen."

Twee mannen zijn bij V&D een cadeau aan het uitzoeken voor een vriendin van ze, Hanna.
Dus op een gegeven moment houdt een van hen een keukenweegschaal omhoog en zegt: "Dit lijkt me wel wat."
Die ander begint te lachen en zegt: "Nee man, ze wilde een personenweegschaal, geen keukenweegschaal!"
Zegt die ander: "Je bent vergeten dat ze boulimia heeft?"

Wim en Henk zitten te praten. Wim vertelt over zijn vrijstaande huis, waar hij al vijftien jaar woont met zijn vrouw Moniek.
Dus hij zegt: "Ja, we zijn bezig met een kleine verbouwing."
Zegt Henk: "Gaaf zeg!"
Zegt Wim: "Ja, wij vinden het ook wel spannend. Ik kan het wel even laten zien.
Zegt Henk: "Ja graag."
Dus Wim pakt een foto en een plastic kaart en zegt: "Dit is een foto van ons huis en de makelaar heeft ons een doorzichtige plastic kaart gegeven en als je die eroverheen legt, kun je precies zien wat er straks verandert."
Vervolgens legt Wim de plastic kaart eroverheen en Henk zegt: "Eh, je voordeur krijgt een andere kleur en je krijgt andere lamellen in de keuken."
Zegt Wim geïrriteerd: "Ja, ik heb toch niet gezegd dat we een nieuwe vleugel aan ons huis gingen laten bouwen ofzo? Ik zei toch dat het een kleine verbouwing was."

Johan, een jongen van 26, is jarig. Maarten, zijn beste vriend, vraagt hem wat hij voor zijn verjaardag wil hebben.
Dus Johan zegt: "Nou, ik wil wel graag een cd van Jimi Hendrix."
Dus zo gezegd zo gedaan en een paar dagen later is Johans verjaardagsfeestje in volle gang en de hele woonkamer zit vol. Op een gegeven moment komt Maarten langs. Hij feliciteert Johan en geeft hem de cd. Maar het blijkt dat het een cd is van de Nieuw-Zeelandse gospelzanger Jimmy Hendricks.
Zegt Johan teleurgesteld: "Maar dit is helemaal niet wat ik bedoel. Ik bedoel die gitarist Jimi Hendrix, van die liedjes All Along the Watchtower en Hey You."
Zegt Johans moeder vermanend: "Nou, Johan, je mag een gegeven paard niet in de bek kijken hoor."
Dus in arren moede zet Johan de cd op en hij zegt na een paar minuten enthousiast: "Hé, ik vind dit eigenlijk best leuke muziek."

Een man van 89 gaat hard achteruit. Hij is erg in zichzelf gekeerd en vertelt de hele dag over een park waar hij wil zijn. Hij heeft het dan over een bloemrijk park op een zonnige dag waar hij de hele dag wil zitten. Elke keer proberen zijn kinderen hem over een ander onderwerp te laten praten maar hij praat alleen maar door over dat park en hoe hij daar relaxed op een stoel op het zonovergoten grasveld wil zitten. Uiteindelijk gaan zijn kinderen naar een arts toe met hun vader. Na een halve dag tests te hebben gedaan stelt de dokter zijn diagnose: ziekte van Parkinson.

Vier vinologen nemen deel aan een wijnproeverij. Ze hebben eerst een paar rode wijnen geproefd en na een korte pauze gaan ze verder met de rose's en de witte wijnen.
Zegt een van de vinologen tegen degene die de wijn steeds brengt: "Heeft u misschien een zure mat voor me, zodat ik mijn smaak even kan neutraliseren?"

Een vrouw nodigt een vrouwelijke kennis uit voor haar verjaardag.
Zegt die kennis: "Ja, leuk! Hoe oud word je eigenlijk, 54?"
Zegt die vrouw geïrriteerd: "Nee, 49. Niet leuk dat je dat zegt hoor. Al je niet weet hoe oud iemand is, schat je ze toch gewoon tien jaar jonger dan je denkt dat ze zijn?"
Zegt die kennis: "Dat deed ik ook."

Jan zit bij een toneelgezelschap is Oss. Op een gegeven moment komt in het nieuws dat er een heuse tovenaar in Oss leeft. Het is een man die in totale afzondering in het bos leeft in een klein hutje en bezig is met allerlei naar verluidt magische dingen. Jan komt op het idee om er een toneelstuk over te maken.
Dus enthousiast vertelt hij zijn plan aan de overige leden en hij zgt: "En ik heb al een naam bedacht: 'The Wizard of Oss.'"
Dan staat hij even te denken en zegt hij: "Oh nee, shit, dan klopt het niet, want Oz hoort met een [i]z[/z]."

Een man zit er tijdens zijn verjaardag, waar de hele familie aanwezig is, over op te scheppen dat hij een getal van twintig cijfers uit zijn hoofd kent.
Zegt zijn oma: "Nou, dat zijn dan zeker allemaal nullen."
Zegt die man: "Ja, met een twee en een drie op het eind."

Een jongen met leerproblemen wordt door zijn ouders op een school gezet met een compleet nieuwe leermethode. Na een gesprek met de directeur van de school, Ab Centzie, zijn ze dolenthousiast geworden. Maar na een paar weken wordt de jongen van school gestuurd omdat hij te vaak aanwezig was.

Vier vrienden zijn aan het bergbeklimmen. Ze hangen met z'n vieren aan een touw, net als in de film Veritcal Limit. De bovenste klimmer heeft het touw met een ijzeren pen bevstigd aan de rotswand.
Opeens roept de bovenste klimmer naar beneden: "'Het is zwaar hè?"
Tot verbazing van de anderen pakt de op een na onderste klimmer daarop een mes en snijdt het deel van het touw dat onder hem hangt af, waardoor de onderste man krijsend in de diepte stort.
Zegt de bovenste man: "Wat doe jij nou in godsnaam man!"
Zegt de op een na onderste man: "Oh nee, dan heb ik je verkeerd begrepen, ik dacht dat je zei 'We zijn te zwaar.'"

Henk zit thuis krullen te zetten als de deurbel gaat. Jantje beton staat voor de deur. Of dat hij wat wil geven.
Zegt Henk, wijzend naar een Jantje Beton-stickertje op de deur: "Sorry jongens, ik heb al gegeven."
Zegt een van die meisjes: "Met alle respect meneer, maar dat stickertje is volgens mij uit 1986 ofzo."
Zegt die man: "Ja, nou, moet ik elk jaar wat geven dan."

Twee jongens staan in de keuken met leverworsten te vechten.
Komt de moeder van een van hen binnen en zegt ze van: "Zijn jullie nou alweer aan het worstelen. :{ "

Een man en een vrouw hebben allebei een vreselijke baan. Maar één keer per jaar gaan ze lekker drie weken op vakantie met hun twee kinderen, van 2 en 4. Ze gaan dan met een tent naar Duitsland. Maar het regent drie weken vrijwel aaneengesloten. Dus ze zitten in die tent een beetje verveeld naar buiten te kijken terwijl het onophoudelijk regent op de tent en hun kinderen de hele tijd lopen te huilen en te zeuren.
Zegt die man op tevreden toon: "Aaah, hier doe je het toch allemaal voor."

Op een prachtige zomerdag belt Henk zijn baas op en vraagt: "Mag ik vandaag misschien thuiswerken? Ik heb een belangrijk rapport dat ik wil afmaken en dan word ik tenminste niet steeds gestoord door telefoontjes en mensen die binnenlopen."
Zegt die baas: "'Tuurlijk joh, geen probleem."
Die baas besluit de rest van de dag vrij te nemen en geeft het door naar zijn secretaresse. Hij gaat naar huis, pakt zijn strandspullen en rijdt naar het strand. Wie schetst zijn verbazing als hij daar Henk op het strand ziet liggen.
Dus hij zegt verontwaardigd: "Wat gaan we nou krijgen joh!"
Zegt Henk: "Nou, ik heb gezegd dat ik thuis wilde werken. Ik heb toch niet gezegd dat ik op het strand ging werken!"

Een man heeft een vliegtuig gehuurd en hij vliegt door de lucht. Maar hij gaat heel erg langzaam. Op een gegeven moment komt er een politievliegtuig naast hem vliegen en die politie doet zijn raampje open. Dus die man doet ook zijn raampje open.
Zegt die agent: "U vliegt wel heel erg langzaam meneer. Volgens mij vliegt u niet harder dan 5 km per uur." (dat is superlangzaam voor een vliegtuig.)
Zegt die man: "Ja, klopt, ik vroeg aan de man van wie ik het huurde hoe hard ik hier mocht vliegen en hij zei 'Mag 3'."

Een echtpaar gaat op vakantie naar Rio de Janeiro. Bij de reiswinkel heeft de verkoper een leuke suggestie voor ze. In plaats van de standaardreisgidsen heeft een een speciale ring voor ze. Het is een ring met een display, waar je via een paar knoppen foto's en wetenswaardigheden over het land op kan laten verschijnen om zo spelenderwijs wat over het land te leren. Enthousiast gaan ze ermee naar huis, maar thuis aangekomen blijkt het apparaatje, in tegenstelling tot in de winkel toen de verkoper het demonstreerde niet te werken.
Dus die man belt de winkel op en zegt: "Het volgende. We hebben wat problemen met de Rio-leerring."

Een man kom bij eens snakbar en bestelt een patat zonder zout. Dus die snakbarmedewerker voldoet aan de wens en even later krijgt de man zijn patat zonder zout. Maar tot zijn verbazing begint de man er vervolgenz zelf allemaal zout op te strooien.
Zegt die snakbarmedewerker: "Sorry dat ik het vraag meneer, maar u bestelt een patat zonder zout en gaat er vervolgens zelf zout op doen. Waarom doet u dat?"
Zegt die man: "Nou, ik vind dat jullie er altijd te weinig op doen."


DEZE IS UIT DEEL 6, MAAR IK VIND DAT HIJ OOK HIER NIET MAG ONTBREKEN:
Een ballonverkoper van een jaar of 50 staat op een druk plein in Amsterdam met helium gevulde balonnen te verkopen. Opeens komen er vijf jongens aan, die proberen de balonnen kapot te maken, wat ze voor een deel ook lukt.
Zegt die ballonverkoper: "Jongens, willen jullie daar weleens mee ophouden?"
Zoals verwacht krijgt hij een paar rake klappen voor die vermanende opmerking. Maar hij laat dat niet op zich zitten en met schitterende martial artstechnieken stelt hij alle jongens buiten gevecht.
Een man is erg onder de indruk van de vechtkunst van de ballonverkoper en hij vraagt hem vol bewondering: "Waar heeft u dat geleerd?"
Die ballonverkoper pakt een ballon, laat hem voor de helft leeglopen in zijn mond en zegt vervolgens met een gek stemmetje: "In Thailand meneer."


DIT IS MIJN EERSTE EN TOT NU TOE ENIGE SLECHTE ZELFBEDACHTE GRAP VOOR GEVORDERDEN:
Een man belt een vriend van hem op. Maar in plaats van die vriend krijgt hij diens zesjarige zoontje aan de telefoon.
Zegt die man: "Hallo, met Klaas van der Hoek. Ik ben een vriend van je vader. Is hij thuis?"
Zegt dat zoontje: "Nee, hij is er niet. Heeft u hem al mobiel geprobeerd?"
Zegt die man: "Ja, maar ik kreeg hem niet te pakken."
Zegt dat zoontje: "Dan denk ik dat hij geen bereik heeft waar hij nu is. Hij zei iets over een carpale tunnel."
Zegt die man: "Oh, haha, nee, dat is RSI. Je vader heeft RSI."
Zegt dat zoontje: "Verbaast me niks. Die man zit dag in dag uit achter de computer."


EN NATUURLIJK NIET TE VERGETEN MIJN SLECHTSTE ZELFBEDACHTE GRAP ALLER TIJDEN:
Een wetenschapper besluit om in een wetenschappelijk experiment een hond en een kat met elkaar te kruisen. Dus hij zet een hond op een standaard met een glazen kap eroverheen. Vervolgens zet hij een kat op een standaard met een glazan kap eroverheen. Ten slotte zet hij een lege standaard neer, ook met een glazen kap eroverheen. Vervolgens zet hij allerlei laserstralen aan en drukt hij knoppen in op zijn grote computer. Plotseling is er een flits. Hij kijkt op de derde standaard en ziet dat daar een kat staat, terwijl de hond en de kat die hij zelf had neergezet gewoon nog staan waar ze stonden. Dus hij kijkt naar die kat op de derde standaard, die een beetje verbaasd kijkt. Zegt die kat "Woef woef."


MIJN DEFINITIE VAN EEN SLECHTE ZELFBEDACHTE GRAP:
Een zelfbedachte grap, al dan niet voorzien van een clou, die niet plat is (dus niet gaat over seks, vloeken, alcohol et cetera, want dat vind ik te makkelijk: als je iets plats zegt lachen mensen vaak sowieso al) en die geen pure bagger is.


EN LAST BUT NOT LEAST, DE WAT MIJ BETREFT ULTIEME, MET AFSTAND ALLERBESTE SLECHTE ZELFBEDACHTE GRAP ALLER TIJDEN (voorheen: uit “alle delen tot nu toe” maar dat vind ik veel te weinig eer):

Van diamondstor2
Komt een smurf bij de bakker.
(die bakker helemaal smurfen fan, witte muts blauw shirt etc.)
begint ie meteen helemaal te zingen: WELKOM IN SMURFENLAND!!!!!!!
die smurf egt zo :'( ik was op zoek naar de bakker.
4EverBlackEyeddonderdag 2 september 2010 @ 20:19
Oké, ik volg dit topic nog steeds op de voet.
Alleen moet ik nog wel even wat bij lezen van het vorige topic :')
AapjeAapjedonderdag 2 september 2010 @ 20:20
quote:
Op donderdag 2 september 2010 20:15 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Hmm, die lijkt iets te veel op de eerste wat mij betreft.
Okee. Heb je nog tips voor me? Verbeteringspunten (eigenlijk verslechteringspunten HAhaLOLhahaha :))
appeltjapdonderdag 2 september 2010 @ 20:22
Gestopt met reageren in deel 4 ;(
Federer-fandonderdag 2 september 2010 @ 20:22
quote:
Op donderdag 2 september 2010 20:19 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Oké, ik volg dit topic nog steeds op de voet.
^O^
quote:
Alleen moet ik nog wel even wat bij lezen van het vorige topic :')
:P

Mijn grappen staan sowieso in de OP van dit deel. En de grappen van anderen uit het vorige deel die ik goed vond staan er ook in.
vosssdonderdag 2 september 2010 @ 20:22
Mogen practical jokes ook? :@
Federer-fandonderdag 2 september 2010 @ 20:23
quote:
Op donderdag 2 september 2010 20:20 schreef AapjeAapje het volgende:

[..]

Okee. Heb je nog tips voor me? Verbeteringspunten (eigenlijk verslechteringspunten HAhaLOLhahaha :))
Heb je mijn slechte-grappencursus al gevolgd?
Federer-fandonderdag 2 september 2010 @ 20:23
quote:
Op donderdag 2 september 2010 20:22 schreef vosss het volgende:
Mogen practical jokes ook? :@
Nee.
4EverBlackEyeddonderdag 2 september 2010 @ 20:23
quote:
Op donderdag 2 september 2010 20:22 schreef Federer-fan het volgende:


Mijn grappen staan sowieso in de OP van dit deel. En de grappen van anderen uit het vorige deel die ik goed vond staan er ook in.
Nou dat kan alleen maar kwaliteit zijn, nietwaar? _O_
Federer-fandonderdag 2 september 2010 @ 20:24
Ik heb gezien dat het icoontje in de topiclijst is veranderd. Het is nu een rood bolletje met een soort pijltje erin. Wat betekent dat? Dat het een topic is met minimaal 22 delen? Zijn we toegetreden tot de elite van Fok!? :@
Federer-fandonderdag 2 september 2010 @ 20:24
quote:
Op donderdag 2 september 2010 20:23 schreef 4EverBlackEyed het volgende:

[..]

Nou dat kan alleen maar kwaliteit zijn, nietwaar? _O_
:@
honkeytonkdonderdag 2 september 2010 @ 20:25
Ik ben ook weer van der partij!
Sickertdonderdag 2 september 2010 @ 20:33
quote:
Op donderdag 2 september 2010 20:25 schreef honkeytonk het volgende:
Ik ben ook weer van der partij!
Jammer, vind jouw grappen duidelijk het minst in deze reeks.
SPOILER
nog geen grap gepost en geen inspiratie, wel een tvp!
Jovatovdonderdag 2 september 2010 @ 21:03
quote:
Op donderdag 2 september 2010 20:24 schreef Federer-fan het volgende:
Ik heb gezien dat het icoontje in de topiclijst is veranderd. Het is nu een rood bolletje met een soort pijltje erin. Wat betekent dat? Dat het een topic is met minimaal 22 delen? Zijn we toegetreden tot de elite van Fok!? :@
Dat betekent dat het een centraal topic is, die op een aparte plek staat in ONZ, tussen de andere centrale topics.
vosssdonderdag 2 september 2010 @ 21:06
quote:
Op donderdag 2 september 2010 20:23 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Nee.
Jammer ;(
Federer-fandonderdag 2 september 2010 @ 21:23
quote:
Op donderdag 2 september 2010 21:03 schreef Jovatov het volgende:

[..]

Dat betekent dat het een centraal topic is, die op een aparte plek staat in ONZ, tussen de andere centrale topics.
Is dat een soort opwaardering dan? Zo komt het wel op me over. Wanneer gebeurt dat met een topic?
Jovatovdonderdag 2 september 2010 @ 21:27
quote:
Op donderdag 2 september 2010 21:23 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Is dat een soort opwaardering dan? Zo komt het wel op me over. Wanneer gebeurt dat met een topic?
Ja is het ook in principe, volgens mij is het geen automatisch proces en heeft een moderator die status aan het topic gegeven.
Federer-fandonderdag 2 september 2010 @ 21:28
quote:
Op donderdag 2 september 2010 21:27 schreef Jovatov het volgende:

[..]

Ja is het ook in principe, volgens mij is het geen automatisch proces en heeft een moderator die status aan het topic gegeven.
Mag het iets minder met die slowchat? Bedankt.
najazegdonderdag 2 september 2010 @ 22:57
tvpetertimofeefje omdat ik nu nog geen grap te posten heb maar wel deze weer in mijn myAT wil hebben zodat die die jolderse grappen weer kan lezen van mijn amigos! ^O^
Runselpinkdonderdag 2 september 2010 @ 23:00
Federer-fan! _O_
Giesterdonderdag 2 september 2010 @ 23:18
tvp tot de inspiratie weer terug gekeerd is bij deze jonge god.
najazegvrijdag 3 september 2010 @ 07:21
quote:
Op donderdag 2 september 2010 23:18 schreef Giester het volgende:
tvp tot de inspiratie weer terug gekeerd is bij deze jonge god.
dat moet wel de slechtste zelfbedachte grap ooit zijn!
honkeytonkvrijdag 3 september 2010 @ 08:36
quote:
Op donderdag 2 september 2010 20:33 schreef Sickert het volgende:

[..]

Jammer, vind jouw grappen duidelijk het minst in deze reeks.
SPOILER
nog geen grap gepost en geen inspiratie, wel een tvp!
Onder een ander account staan toch goeie grappen van mij.

[ Bericht 0% gewijzigd door honkeytonk op 03-09-2010 20:43:25 ]
koffiekoekjevrijdag 3 september 2010 @ 20:42
Hoe noem je een kind van een lesbisch stelletje?

SPOILER
Een twee-eiige eenling :D :'( :D
Runselpinkvrijdag 3 september 2010 @ 22:00
quote:
Op vrijdag 3 september 2010 20:42 schreef koffiekoekje het volgende:
Hoe noem je een kind van een lesbisch stelletje?

SPOILER
Een twee-eiige eenling :D :'( :D
:') :{ _O-
honkeytonkvrijdag 3 september 2010 @ 22:03
quote:
Op vrijdag 3 september 2010 20:42 schreef koffiekoekje het volgende:
Hoe noem je een kind van een lesbisch stelletje?

SPOILER
Een twee-eiige eenling :D :'( :D
Een raadsel van de beste kwaliteit. :D
Federer-fanzaterdag 4 september 2010 @ 12:28
Een jongen die erg begaan is met dieren loopt over straat als hij een vrouw ziet met een bontjas aan. Dus hij pakt een spuitbus met verf en een flesje olie.
Hij rent naar haar toe, spuit de verf en gooit de olie over haar heen en hij roept huilend iets van "Fur coats are for beatiful animals and for ugly people!"
Die vrouw is natuurlijk boos en zegt: "Dit is nepbont hoor."
De jongen realiseert zich dat hij een fout heeft gemaakt en biedt zijn excuses aan.
Hij geeft haar twintig euro en zegt: "Het spijt me echt. Dit is voor de stomerijkosten."
Dus die vrouw loopt naar de stomerij en laat de verf- en de olievlekken zien.
Zegt die man van de stomerij: "Die vlekken krijg je er nooit meer uit."
Federer-fanzaterdag 4 september 2010 @ 12:47
Een man gaat trouwen met een vrouw. De vrouw weegt honderdzestig kilo en ze is heel dik. Tijdens de bruiloft wordt de bruid plotseling onwel. Dus ze gaan maar naar het ziekenhuis, naar de Eerste Hulp. Een dokter onderzoekt haar en besluit haar een medicijn te geven dat hij via een injectie moet toedienen. Maar om te weten hoeveel hij moet toedienen moet hij precies weten hoeveel ze weegt. De dokter voelt het natuurlijk al aankomen: zijn weegschalen gaan maar tot hondertwintig kilo en dat gaat hem niet worden.
Dus hij zegt gespannen tegen een van de verpleegsters: "Zeg, kun jij even naar de nabijgelegen dierentuin rijden en de weegschaal lenen die ze gebruiken voor de walrussen en de nijlpaarden."
Dus die verpleegster gaat die weegschaal halen.
Zegt die dokter tegen die man, terwijl hij kijkt naar de bruid: "Zucht, wat romantisch."

[ Bericht 0% gewijzigd door Federer-fan op 04-09-2010 14:38:02 ]
Federer-fanzaterdag 4 september 2010 @ 14:36
Een man en een vrouw zijn getrouwd. De plechtigheden zijn net achter de rug en iedereen staat in de rij om het bruidspaar te feliciteren. Dus een oude schoolvriend van de man is aan de beurt en hij feliciteert de bruid met har voorgenomen huwelijk Maar dan is er een vrouw aan de beurt die een glas rode wijn in haar hand heeft. Door een onbedoelde, onhandige beweging krijgt de bruid de rode wijn over haar witte trouwjurk.
Zegt die bruid: "Ja, godverdomme."
Zeg een man die het toevallig ziet: "Oh, wacht, laat mij maar even. Ik weet hoe je dat eruit krijgt. Heb ik gelezen in een boek over vlekverwijdering."
Dus hij pakt van het dienblad van een van de obers een bakje mosterd en begint overvloedig mosterd te smeren over de vlek.
Zegt de vrouw van die man: "Nee knuppel, je moet er witte wijn op doen."
Zegt die man: "Oh ja, dat was het."
Federer-fanzaterdag 4 september 2010 @ 14:52
Een man verzorgt een rondleiding op de US Open. Hij vertelt dingen over de geschiedenis van het toernooi.
Op een gegeven moment zijn ze bij het Louis Armstrong-stadium en hij zegt trots: "Dames en heren, dit is het Louis Armstrong-stadium. Het is vernoemd naar Louis Armstrong, de eerste man op de maan, de man die zei: "That's one small step for man, one giant leap for mankind."
Zegt een jongetje van een jaar of twaalf: "Sorry meneer, maar volgens mij bent u in de war met de Amerikaan Neil Armstrong. Dat is inderdaad de eerste man op de maan. Maar Louis Armstrong is een Amerikaanse jazztrompettist."
Zegt die rondleider sarcastisch: "U ziet het, dames en heren, we hebben hier iemand die niet helemaal goed heeft opgelet bij de geschiedenisles."
Dus iedereen begint het jongetje uit te lachen.
Zegt die rondleider tegen het jongetje: "Dit is Amerika jongen. Als ze nou toch een stadium een naam moeten geven en ze moeten kiezen tussen een blanke astronaut die als eerste op de maan stond en een zwarte jazztrompetist die tegenwoordig niet eens door de voorrondes van Idols zou komen, wie denk je dan dat ze kiezen."
Zegt dat jongetje benepen: "Die blanke astronaut?"
Die rondleider: :Y
najazegzaterdag 4 september 2010 @ 15:35
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 12:28 schreef Federer-fan het volgende:
Een jongen die erg begaan is met dieren loopt over straat als hij een vrouw ziet met een bontjas aan. Dus hij pakt een spuitbus met verf en een flesje olie.
Hij rent naar haar toe, spuit de verf en gooit de olie over haar heen en hij roept huilend iets van "Fur coats are for beatiful animals and for ugly people!"
Die vrouw is natuurlijk boos en zegt: "Dit is nepbont hoor."
De jongen realiseert zich dat hij een fout heeft gemaakt en biedt zijn excuses aan.
Hij geeft haar twintig euro en zegt: "Het spijt me echt. Dit is voor de stomerijkosten."
Dus die vrouw loopt naar de stomerij en laat de verf- en de olievlekken zien.
Zegt die man van de stomerij: "Die vlekken krijg je er nooit meer uit."
_O- ^O^
najazegzaterdag 4 september 2010 @ 15:39
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 14:52 schreef Federer-fan het volgende:
Een man verzorgt een rondleiding op de US Open. Hij vertelt dingen over de geschiedenis van het toernooi.
Op een gegeven moment zijn ze bij het Louis Armstrong-stadium en hij zegt trots: "Dames en heren, dit is het Louis Armstrong-stadium. Het is vernoemd naar Louis Armstrong, de eerste man op de maan, de man die zei: "That's one small step for man, one giant leap for mankind."
Zegt een jongetje van een jaar of twaalf: "Sorry meneer, maar volgens mij bent u in de war met de Amerikaan Neil Armstrong. Dat is inderdaad de eerste man op de maan. Maar Louis Armstrong is een Amerikaanse jazztrompettist."
Zegt die rondleider sarcastisch: "U ziet het, dames en heren, we hebben hier iemand die niet helemaal goed heeft opgelet bij de geschiedenisles."
Dus iedereen begint het jongetje uit te lachen.
Zegt die rondleider tegen het jongetje: "Dit is Amerika jongen. Als ze nou toch een stadium een naam moeten geven en ze moeten kiezen tussen een blanke astronaut die als eerste op de maan stond en een zwarte jazztrompetist die tegenwoordig niet eens door de voorrondes van Idols zou komen, wie denk je dan dat ze kiezen."
Zegt dat jongetje benepen: "Die blanke astronaut?"
Die rondleider: :Y
mja die vind ik niet zo sterk eerlijk gezegd. Die vorige vond ik wel weer heel goed (die van die bruid en die rode wijnvlek) ^O^
Federer-fanzaterdag 4 september 2010 @ 16:59
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 15:35 schreef najazeg het volgende:

[..]

_O- ^O^
:@ ^O^
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 15:39 schreef najazeg het volgende:

[..]

mja die vind ik niet zo sterk eerlijk gezegd. Die vorige vond ik wel weer heel goed (die van die bruid en die rode wijnvlek) ^O^
Echt waar? Ik vond deze sterker, omdat er meer in zit. Die andere is wat gaarder. Heb je alle slechte zelfbedachte tussengrappen uit de astronautengrap gehaald? :@
Federer-fanzaterdag 4 september 2010 @ 17:08
Peter gaat een eenmanszaakje oprichten waarmee hij wil concurreren met de Wegenwacht, die 3,5 miljoen leden heeft. Hij heeft al een naam bedacht: Peter Panne. De zaken gaan goed. Na twee maanden heeft hij al drie particuliere klanten. Maar als hij op een dag op weg is naar een klant heeft hij zelf pech. Hij staat met een oververhitte motor langs de kant van de weg. Net op dat moment rijdt er een auto van de Wegenwacht voorbij, waarin twee mannen zitten.
Zegt de een tegen de ander: Hé, daar heb je onze concurrent."

[ Bericht 0% gewijzigd door Federer-fan op 04-09-2010 22:32:59 ]
najazegzaterdag 4 september 2010 @ 22:22
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 16:59 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

:@ ^O^
[..]

Echt waar? Ik vond deze sterker, omdat er meer in zit. Die andere is wat gaarder. Heb je alle slechte zelfbedachte tussengrappen uit de astronautengrap gehaald? :@
hmm nee die had ik nog niet opgepikt. Zal het daar wel aan gelegen hebben :@
najazegzaterdag 4 september 2010 @ 22:23
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 17:08 schreef Federer-fan het volgende:
Peter gaat een eenmanzaakje oprichten waarmee hij wil concurreren met de Wegenwacht, die 3,5 miljoen leden heeft. Hij heeft al een naam bedacht: Peter Panne. De zaken gaan goed. Na twee maanden heeft hij al drie particuliere klanten. Maar als hij op een dag op weg is naar een klant heeft hij zelf pech. Hij staat met een oververhitte motor langs de kant van de weg. Net op dat moment rijdt er een auto van de Wegenwacht voorbij, waarin twee mannen zitten.
Zegt de een tegen de ander: Hé, daar heb je onze concurrent."
:D _O- *O*
Federer-fanzaterdag 4 september 2010 @ 22:28
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 22:23 schreef najazeg het volgende:

[..]

:D _O- *O*
^O^

Vond hem wel aardig, omdat er expres niet bij staat hoe die man dat laatste zinnetje uitspreekt. De grap is dat hij het gewoon heel neutraal constateert en het niet sarcastisch bedoelt, terwijl het dat in feite wel zou moeten zijn.
Federer-fanzaterdag 4 september 2010 @ 22:33
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 22:22 schreef najazeg het volgende:

[..]

hmm nee die had ik nog niet opgepikt. Zal het daar wel aan gelegen hebben :@
Geeft niet. Moet ik ze benoemen?
Federer-fanzaterdag 4 september 2010 @ 22:35
Ik ben van plan om mijn grappen in boekvorm te laten publiceren. Nu vroeg ik me af of jullie daar suggesties voor hebben. Ik zou waarschijnlijk wel iets kunnen doen met books on demand maar dan zou ik wel een idee willen krijgen van wie het dan zou kopen. Zou niet al te duur worden denk ik.

Het liefst zou ik het laten uitgeven via een reguliere uitgever. Klein of groot, maakt niet uit. Heeft iemand een tip?
honkeytonkzaterdag 4 september 2010 @ 23:13
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 22:35 schreef Federer-fan het volgende:
Ik ben van plan om mijn grappen in boekvorm te laten publiceren. Nu vroeg ik me af of jullie daar suggesties voor hebben. Ik zou waarschijnlijk wel iets kunnen doen met books on demand maar dan zou ik wel een idee willen krijgen van wie het dan zou kopen. Zou niet al te duur worden denk ik.

Het liefst zou ik het laten uitgeven via een reguliere uitgever. Klein of groot, maakt niet uit. Heeft iemand een tip?
Ik vind dit een zeer goed plan. Jouw grappen verdienen zeker een boek. Zelf heb ik hier helaas geen ervaring mee.
Federer-fanzaterdag 4 september 2010 @ 23:20
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 23:13 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Ik vind dit een zeer goed plan. Jouw grappen verdienen zeker een boek. Zelf heb ik hier helaas geen ervaring mee.
Bedankt, books on demand zou eventueel kunnen, maar er zijn hier vast mensen die betere iden hebben. En als iemand contacten heeft met een uitgever is dat ook handig. Ik kan me voorstellen dat er wel een paar mensen zijn die het willen kopen, al is het maar omdat het zoiets gaars is.
Jovatovzaterdag 4 september 2010 @ 23:20
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 22:35 schreef Federer-fan het volgende:
Ik ben van plan om mijn grappen in boekvorm te laten publiceren. Nu vroeg ik me af of jullie daar suggesties voor hebben. Ik zou waarschijnlijk wel iets kunnen doen met books on demand maar dan zou ik wel een idee willen krijgen van wie het dan zou kopen. Zou niet al te duur worden denk ik.

Het liefst zou ik het laten uitgeven via een reguliere uitgever. Klein of groot, maakt niet uit. Heeft iemand een tip?
Ik vind het ergens wel een heel goed plan, in Boek aan het schrijven - hoofdstuk 3 zitten een heel aantal mensen die ook met een boek bezig zijn (of het al uitgegeven hebben), nu zijn dat over het algemeen romans en dergelijke, maar zij kunnen je waarschijnlijk wel helpen.

En verder moet je je grappen goed verkopen. Iets in de trant van: 'Moppen van goede kwaliteit zijn er genoeg te vinden, daarom vind je in dit boek de meest zwakke, erbarmelijke, verschrikkelijk slechte moppen die je je kan bedenken.
Nou ja, ik weet ook niet of dat wat is :'), maar je hebt een uniek product, volgens zou je er best wat mee kunnen :Y
Federer-fanzaterdag 4 september 2010 @ 23:23
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 23:20 schreef Jovatov het volgende:

[..]

Ik vind het ergens wel een heel goed plan, in Boek aan het schrijven - hoofdstuk 3 zitten een heel aantal mensen die ook met een boek bezig zijn (of het al uitgegeven hebben), nu zijn dat over het algemeen romans en dergelijke, maar zij kunnen je waarschijnlijk wel helpen.
Bedankt voor de tip. ^O^ Ik heb er meteen even mijn vraag gepost.
quote:
En verder moet je je grappen goed verkopen. Iets in de trant van: 'Moppen van goede kwaliteit zijn er genoeg te vinden, daarom vind je in dit boek de meest zwakke, erbarmelijke, verschrikkelijk slechte moppen die je je kan bedenken.
Nou ja, ik weet ook niet of dat wat is :'), maar je hebt een uniek product, volgens zou je er best wat mee kunnen :Y
Dat is wel iets ja. :Y
Jovatovzaterdag 4 september 2010 @ 23:36
Ik denk wel echt dat je een selectie moet maken,

Ik zie zo'n kleine pocket voor me die je op de koffietafel hebt liggen die je bezoekers oppakken lezen en met een :{ weer terugleggen.
Dus dan iets van twee/drie grappen per pagina en dan iets van 100-120 pagina's, in totaal zo'n 250 grappen.
Per topic zou je er dus zo'n tien/twaalf kunnen uitkiezen.

Of, ander idee, je pakt het op de cursus manier aan. Dus je maakt een boekje met de titel 'Cursus slechte grappen maken'.
En dan behandel je in elk hoofdstuk een ander aspect van de slechte zelfbedachte grap. Dus de clou, de tussengrap, de opbouw, de personages, en in elk hoofdstuk natuurlijk meer dan zat voorbeelden.

Of misschien een combinatie van de twee, ik ben in elk geval enthousiast *O*
Federer-fanzaterdag 4 september 2010 @ 23:43
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 23:36 schreef Jovatov het volgende:
Ik denk wel echt dat je een selectie moet maken,

Ik zie zo'n kleine pocket voor me die je op de koffietafel hebt liggen die je bezoekers oppakken lezen en met een :{ weer terugleggen.
Precies, dat moet de reactie zijn. :Y
quote:
Dus dan iets van twee/drie grappen per pagina en dan iets van 100-120 pagina's, in totaal zo'n 250 grappen.
Per topic zou je er dus zo'n tien/twaalf kunnen uitkiezen.

Of, ander idee, je pakt het op de cursus manier aan. Dus je maakt een boekje met de titel 'Cursus slechte grappen maken'.
En dan behandel je in elk hoofdstuk een ander aspect van de slechte zelfbedachte grap. Dus de clou, de tussengrap, de opbouw, de personages, en in elk hoofdstuk natuurlijk meer dan zat voorbeelden.

Of misschien een combinatie van de twee, ik ben in elk geval enthousiast *O*
Doemaar het eerste. Ik ben namelijk al een serieus boek aan het schrijven, dus veel tijd wil ik er niet aan besteden.
najazegzondag 5 september 2010 @ 00:24
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 22:33 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Geeft niet. Moet ik ze benoemen?
nee nog niet, wil ze eerst zelf nog zien (had nog niet daar naar gekeken). Ik zeg wel als ik ze niet zie :)
najazegzondag 5 september 2010 @ 00:27
hee wat een leuk idee! Ik zou er voor gaan! Laat me weten als ie uit is, dan koop ik zo'n boekie! :D
I.C.O.N.zondag 5 september 2010 @ 00:35
Hey federer,

Kijk eens op deze site http://tinyurl.com/2f6aneg
honkeytonkzondag 5 september 2010 @ 00:37
quote:
Op zondag 5 september 2010 00:35 schreef I.C.O.N. het volgende:
Hey federer,

Kijk eens op deze site http://tinyurl.com/2f6aneg
Kankerzielig.
Federer-fanzondag 5 september 2010 @ 09:28
quote:
Op zondag 5 september 2010 00:35 schreef I.C.O.N. het volgende:
Hey federer,

Kijk eens op deze site http://tinyurl.com/2f6aneg
Nou ben ik bang dat je waarschijnlijk echt vindt dat iemand die een boek wil laten publiceren narcistisch is.
honkeytonkzondag 5 september 2010 @ 13:32
quote:
Op zondag 5 september 2010 09:28 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Nou ben ik bang dat je waarschijnlijk echt vindt dat iemand die een boek wil laten publiceren narcistisch is.
Volgens mij is hij jaloers ;)
Totaalzinlooszondag 5 september 2010 @ 16:41
Weet je wanneer men met het idee kwam om het woord mongool te gebruiken?


SPOILER
Toen ze jouw hoofd zagen :')
Federer-fanzondag 5 september 2010 @ 17:34
Een man van 43, die al jaren een hond heeft, die Nassie heet, kom uitgelaten bij zijn ouders en zegt: "Ik heb onvoorstelbaar nieuws. Nassie heeft van me gewonnen met schaken!"
Zegt zijn vader: "Ja, nou en, je zegt zelf altijd dat je helemaal niet zo'n geweldige schaker bent."
honkeytonkzondag 5 september 2010 @ 19:18
quote:
Op zondag 5 september 2010 17:34 schreef Federer-fan het volgende:
Een man van 43, die al jaren een hond heeft, die Nassie heet, kom uitgelaten bij zijn ouders en zegt: "Ik heb onvoorstelbaar nieuws. Nassie heeft van me gewonnen met schaken!"
Zegt zijn vader: "Ja, nou en, je zegt zelf altijd dat je helemaal niet zo'n geweldige schaker bent."
De clou komt me erg bekend voor uit hierop lijkende grappen. Ik vind hem een beetje doorzichtig.. 1 van je minder goeie grappen.
Federer-fanzondag 5 september 2010 @ 20:40
quote:
Op zondag 5 september 2010 19:18 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

De clou komt me erg bekend voor uit hierop lijkende grappen.
Zou kunnen. In principe zijn de meeste grappen gebaseerd op een bepaalde 'formule' (overdrijving, bewuste verwarring, spraakverwarring, woordspeling, etc.)
quote:
Ik vind hem een beetje doorzichtig.. 1 van je minder goeie grappen.
Hij is nogal kort, maar ik zie niet in hoe hij doorzichtig is.
AapjeAapjezondag 5 september 2010 @ 21:11
Moar? Als verhaaltje voor het slapen gaan? :)
najazegzondag 5 september 2010 @ 21:14
Hans en Frits zitten samen bij Hans thuis bier te drinken. Op een gegeven moment echter is het bier op en de winkels zijn dicht, dus nieuwe kunnen ze niet kopen. Dus Hans zegt: "Zullen we dan maar naar de kroeg?"
Zegt Frits: "Neh, daar zit geen persoonlijkheid in. Bier die bij vrienden in de koelkast staan waardeer je veel meer.
najazegzondag 5 september 2010 @ 21:20
Dus Gijs komt op een dag thuis met een vogelspin. Helemaal blij die vent. Hij zet hem in een glazen bak. Zijn vriend Rik komt op bezoek. Trots laat Gijs de vogelspin aan hem zien.
"Mooie spin!" zegt Rik. "Hoe heet ie?"
"Hij heet Spiderman!"
Begint Rik opeens hysterisch te lachen terwijl hij de vogelspin pakt, in zijn onderbroek doet en begint te dansen.
"Wat doe jij nou man?" zegt Gijs perplex.
Dus Rik zo: Spiderman is niet compleet zonder The Joker!"
"The Joker hoort bij batman, gast!" zegt Gijs weer.
Zegt Rik: "Oh. Nou ja maakt niet uit, heb toch een spinnenfetish."
killjoykillkillerzondag 5 september 2010 @ 21:20
Komt een man de bar binnen.....
Zijn alcoholisme brengt zijn familie veel verdriet
Mister1977zondag 5 september 2010 @ 22:32
Agressieve stroopwafelverkoper opgepakt :D
Runselpinkzondag 5 september 2010 @ 22:50
Dus na een zware schooldag besluit Jantje te gaan ontspannen achter de computer. Hij zet wat muziek op en gaat op MSN praten met zijn vrienden. Ondertussen surft hij op wat websites om te kijken over nog wat nieuws is. Dan besluit hij een filmpje te gaan kijken, die zonder dat hij het aanklikte al begon met lopen. Zegt hij zo: '' He verslaggever, ga eens uit mijn boxen. ''
Giestermaandag 6 september 2010 @ 10:18
Joopert den Zijlvalk dacht zo van, ik ga is even mooi naar het politiebureau bellen voor mijn maat Henri van Oostbloftert. Die is namelijk een politieagent, dus dat kan kloppen.
Hij belt het politiebureau, er wordt opgenomen: "Met de politie, hoe kan ik u helpen?"
"Goedendag met Joopert, ik ben op zoek naar Henri." zegt Joopert.
Politie: "En waar heeft u hem voor het laatst gezien?"
Joopert: "Haha, nee ik bedoel dat ik hem wil spreken hij werkt namelijk bij jullie."
Politie: "Hier werkt geen Henri."
Joopert: "Ok prima, maar mag ik hem dan alsnog even spreken?"
Politie: "Uiteraard ik verbind u even door."
Federer-fanmaandag 6 september 2010 @ 10:22
Bart wil zijn badkamer laten verbouwen en hij vertelt zijn vriend Kees over een bedrijf dat hij het wil laten doen.
Zegt Kees: "Nee, joh, da's hartstikke duur. Die rekenen zeventig euro per uur en daar ga je aan kapot. Ik ken een jongen die dat wel zwart wil doen en die heeft echt een paar gouden handen en die vraagt maar dertig euro per uur."
Dus Bart zegt: "Nou, dat lijkt me wel wat."
Ze maken een afspraak. Die jongen begint met de werkzaamheden maar na een paar dagen belt Bart Kees boos op en hij zegt: "Wat is dat nou. Je zegt dat die jongen een paar gouden handen heeft maar hij heeft één muurtje getegeld en alles zit schots en scheef."
Zegt Kees: "Nou, ik snap het niet, want hij heeft bij mij weleens een kraan vervangen en een schilderij opgehangen en dat ging gewoon prima."
Giestermaandag 6 september 2010 @ 10:26
quote:
Op maandag 6 september 2010 10:22 schreef Federer-fan het volgende:
Bart wil zijn badkamer laten verbouwen en hij vertelt zijn vriend Kees over een bedrijf dat hij het wil laten doen.
Zegt Kees: "Nee, joh, da's hartstikke duur. Die rekenen zeventig euro per uur en daar ga je aan kapot. Ik ken een jongen die dat wel zwart wil doen en die heeft echt een paar gouden handen en die vraagt maar dertig euro per uur."
Dus Bart zegt: "Nou, dat lijkt me wel wat."
Ze maken een afspraak. Die jongen begint met de werkzaamheden maar na een paar dagen belt Bart Kees boos op en hij zegt: "Wat is dat nou. Je zegt dat die jongen een paar gouden handen heeft maar hij heeft één muurtje getegeld en alles zit schots en scheef."
Zegt Kees: "Nou, ik snap het niet, want hij heeft bij mij weleens een kraan vervangen en een schilderij opgehangen en dat ging gewoon prima."
Hahaha, nice! ^O^
Federer-fanmaandag 6 september 2010 @ 10:33
quote:
Op maandag 6 september 2010 10:26 schreef Giester het volgende:

[..]

Hahaha, nice! ^O^
:@ ^O^
najazegmaandag 6 september 2010 @ 10:33
Melanie wordt gevraagd om op te passen bij de familie Jansen. Dus goed gemutst gaat ze naar hun huis toe. Ze ziet het al helemaal voor zich hoe ze het gezellig met lieve kindertjes heeft en alles. Dus ze komt daar binnen, ziet ze allemaal flinke exotische spinnen, loslopende ratten en een boa constrictor.
"Wat is dit in vredesnaam?" gilt Melanie, terwijl ze siddert van angst.
zegt meneer Jansen: "Je wou toch oppassen? Ja graag of niet hoor."
Federer-fanmaandag 6 september 2010 @ 10:39
quote:
Op maandag 6 september 2010 10:33 schreef najazeg het volgende:
Melanie wordt gevraagd om op te passen bij de familie Jansen. Dus goed gemutst gaat ze naar hun huis toe. Ze ziet het al helemaal voor zich hoe ze het gezellig met lieve kindertjes heeft en alles. Dus ze komt daar binnen, ziet ze allemaal flinke exotische spinnen, loslopende ratten en een boa constrictor.
"Wat is dit in vredesnaam?" gilt Melanie, terwijl ze siddert van angst.
zegt meneer Jansen: "Je wou toch oppassen? Ja graag of niet hoor."
Leuk, alleen zou ik er dit van maken (dat "terwijl ze siddert van angst" haalt de vaart eruit vind ik):

Melanie wordt gevraagd om op te passen bij de familie Jansen. Dus goed gemutst gaat ze naar hun huis toe. Ze ziet het al helemaal voor zich hoe ze het gezellig met lieve kindertjes heeft en alles. Dus ze komt daar binnen, ziet ze allemaal flinke exotische spinnen, loslopende ratten en een boa constriuctor.
"Wat is dit in vredesnaam?" giltzegt Melanie, terwijl ze siddert van angst droog.
zegt meneer Jansen: "Je wou toch oppassen?Ja graag of niet hoor. "
najazegmaandag 6 september 2010 @ 11:05
quote:
Op maandag 6 september 2010 10:39 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Leuk, alleen zou ik er dit van maken (dat "terwijl ze siddert van angst" haalt de vaart eruit vind ik):

Melanie wordt gevraagd om op te passen bij de familie Jansen. Dus goed gemutst gaat ze naar hun huis toe. Ze ziet het al helemaal voor zich hoe ze het gezellig met lieve kindertjes heeft en alles. Dus ze komt daar binnen, ziet ze allemaal flinke exotische spinnen, loslopende ratten en een boa constriuctor.
"Wat is dit in vredesnaam?" giltzegt Melanie, terwijl ze siddert van angst droog.
zegt meneer Jansen: "Je wou toch oppassen?Ja graag of niet hoor. "
idd, zo is ie better, al zou ik dan zelf het allerlaatste zinnetje erin willen houden. Dat maakt het net iets bizarder :)
Federer-fanmaandag 6 september 2010 @ 11:40
quote:
Op maandag 6 september 2010 11:05 schreef najazeg het volgende:

[..]

idd, zo is ie better, al zou ik dan zelf het allerlaatste zinnetje erin willen houden. Dat maakt het net iets bizarder :)
Heb ik ook een suggestie voor. :@ Ik zou ervan maken: "Het zijn maar reptielen hoor."
Daywalk3rmaandag 6 september 2010 @ 16:56
Ik zou er dan van maken.

Je wou toch oppassen? Deze zijn levensgevaarlijk dus pas maar op.
najazegmaandag 6 september 2010 @ 17:05
quote:
Op maandag 6 september 2010 16:56 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik zou er dan van maken.

Je wou toch oppassen? Deze zijn levensgevaarlijk dus pas maar op.
dat ligt te veel voor de hand.
najazegmaandag 6 september 2010 @ 17:05
quote:
Op maandag 6 september 2010 11:40 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Heb ik ook een suggestie voor. :@ Ik zou ervan maken: "Het zijn maar reptielen hoor."
jamaar jamaar jamaar spinnen en ratten zijn weer niet reptielen :@
Federer-fanmaandag 6 september 2010 @ 17:39
quote:
Op maandag 6 september 2010 17:05 schreef najazeg het volgende:

[..]

jamaar jamaar jamaar spinnen en ratten zijn weer niet reptielen :@
Dat is juist de grap. o|O
Federer-fanmaandag 6 september 2010 @ 17:39
quote:
Op maandag 6 september 2010 16:56 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik zou er dan van maken.

Je wou toch oppassen? Deze zijn levensgevaarlijk dus pas maar op.
Ga jij maar terug naar het traditionele-grappentopic meneertje. o|O
najazegmaandag 6 september 2010 @ 20:56
n.a.v de suggesties van Federer-Fan:

Melanie wordt gevraagd om op te passen bij de familie Jansen.Ze ziet het al helemaal voor zich hoe ze het gezellig met lieve kindertjes heeft en alles. Dus ze komt daar binnen, ziet ze allemaal flinke exotische spinnen, loslopende ratten en een boa constructor.
"Wat is dit in vredesnaam?" zegt ze laatdunkend.
zegt meneer Jansen: "Ja, jij wou oppassen. Dan maakt een reptiel meer of minder toch niet uit?"
Federer-fanmaandag 6 september 2010 @ 21:00
Een man en zijn vrouw van in de 70 uit een achterstandswijk bestellen allebei een pizza. Dus na een half uur komt de bezorger aan met zijn brommer. De bezorger belt aan en de man doet open, maar laat de deur op het kettinktje zitten.
Zegt die bezorger: "Dominee Pizza, meneer, ik kom uw pizza's brengen. Kunt u de deur van het kettinkje halen?"
Zegt die man: "Nee, dat doe ik 's avonds nooit. Maar goed, ga er maar even pragmatisch mee om."
Dus die jongen vouwt de eerste pizza dubbel en geeft hem door de deuropening aan die man.
Roept die man hard door het huis: "Marie, jij had toch geen pizza Calzone?"

[ Bericht 0% gewijzigd door Federer-fan op 06-09-2010 21:33:08 ]
Federer-fanmaandag 6 september 2010 @ 21:02
quote:
Op maandag 6 september 2010 20:56 schreef najazeg het volgende:
n.a.v de suggesties van Federer-Fan:

Melanie wordt gevraagd om op te passen bij de familie Jansen.Ze ziet het al helemaal voor zich hoe ze het gezellig met lieve kindertjes heeft en alles. Dus ze komt daar binnen, ziet ze allemaal flinke exotische spinnen, loslopende ratten en een boa constructor.
"Wat is dit in vredesnaam?" zegt ze laatdunkend.
zegt meneer Jansen: "Ja, jij wou oppassen. Dan maakt een reptiel meer of minder toch niet uit?"
Waarom niet gewoon met die laatste zin die ik je had aangereikt? Dat "laatdunkend" vertraagt de grap; dan wordt het een soort romannetje. En die laatste zin vind ik niet heel grappig. Die van mij vond ik geschikter.
najazegmaandag 6 september 2010 @ 21:09
quote:
Op maandag 6 september 2010 21:02 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Waarom niet gewoon met die laatste zin die ik je had aangereikt? Dat "laatdunkend" vertraagt de grap; dan wordt het een soort romannetje. En die laatste zin vind ik niet heel grappig. Die van mij vond ik geschikter.
hoe kan "laatdunkend" wel de grap vertragen en "droog" niet?
En jouw laatste zin vond ik niet grappig, sorry. Als deze zin het ook niet is, dan is het maar een mislukte grap.
Federer-fanmaandag 6 september 2010 @ 21:35
quote:
Op maandag 6 september 2010 21:09 schreef najazeg het volgende:

[..]

hoe kan "laatdunkend" wel de grap vertragen en "droog" niet?
Omdat het niet een woord is dat je vaak tegenkomt en daardoor blijf je bij dat woord hangen. Sowieso zijn moeilijk woorden minder geschikt voor slechte grappen, omdat ze te veel nadruk krijgen.
quote:
En jouw laatste zin vond ik niet grappig, sorry. Als deze zin het ook niet is, dan is het maar een mislukte grap.
Oké. Ik vond hem dus wel grappig, omdat hij niet klopt. Het zijn niet alleen reptielen maar ook spinnen en ratten.
najazegmaandag 6 september 2010 @ 23:04
quote:
Op maandag 6 september 2010 21:35 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Omdat het niet een woord is dat je vaak tegenkomt en daardoor blijf je bij dat woord hangen. Sowieso zijn moeilijk woorden minder geschikt voor slechte grappen, omdat ze te veel nadruk krijgen.
[..]

Oké. Ik vond hem dus wel grappig, omdat hij niet klopt. Het zijn niet alleen reptielen maar ook spinnen en ratten.
hm ok, dus dat is een van de sleutels tot een geslaagde slechte zelfbedachte grap. Zal daar nog eens mee experimenteren :)

Boa Constructor is trouwens een slechte zelfbedachte tussengrap, of niet?
Federer-fandinsdag 7 september 2010 @ 07:56
quote:
Op maandag 6 september 2010 23:04 schreef najazeg het volgende:

[..]

hm ok, dus dat is een van de sleutels tot een geslaagde slechte zelfbedachte grap. Zal daar nog eens mee experimenteren :)
Naar mijn mening wel. Naar mijn idee is het zo dat als je iets noemt in een slechte zelfbedachte grap het ofwel op zichzelf grappig moet zijn (een slechte zelfbedachte tussengrap) ofwel nodig moet zijn voor het verhaal. Mijn grap met als clou "Put it in the fridge", had volgens mij de langste aanloop van al mijn grappen. Daar had ik de clou al en moest ik een verhaaltje bedenken dat zou leiden tot die clou.
quote:
Boa Constructor is trouwens een slechte zelfbedachte tussengrap, of niet?
Wel slecht en wel een tusengrap, maar mogelijk niet zelfbedacht. Ik weet alleen niet zeker of ik hem zelf heb bedacht. Volgens mij was het een grap in een cartoon van Gerrit de Jager, de tekenaar van onder meer de familie Doorzon.

[ Bericht 8% gewijzigd door Federer-fan op 07-09-2010 10:02:59 ]
najazegdinsdag 7 september 2010 @ 08:35
quote:
Op dinsdag 7 september 2010 07:56 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Naar mijn mening wel. Naar mijn idee is het zo dat als je iets noemt in een slechte zelfbedachte grap het ofwel op zichzelf grappig moet zijn (een slechte zelfbedachte tussengrap) ofwel nodig moet zijn voor het verhaal. Mijn grap met als clou "Put it in the fridge", had volgens mij de langste aanloop van al mijn grappen. Daar had ik de clou al en moest ik een verhaaltje bedenken dat zou leiden tot die clou.
[..]

oh ja :D die was ook leuk ja :D

Wel slecht en wel een tusengrap, maar niet zelfbedacht. Ik weet alleen niet zeker of ik hem zelf heb bedacht. Volgens mij was het een grap in een cartoon van Gerrit de Jager, de tekenaar van onder meer de familie Doorzon.
Niet zelfbedacht? :o foei! o|O

Nee, grapje. :)
Federer-fandinsdag 7 september 2010 @ 10:02
quote:
Op dinsdag 7 september 2010 08:35 schreef najazeg het volgende:

[..]

Niet zelfbedacht? :o foei! o|O
:o
quote:
Nee, grapje. :)
Hmm, goed dan. :{
Federer-fandinsdag 7 september 2010 @ 12:58
Wim, een student, werkt in het geheim als vrijwilliger bij het ANC. Nelson Mandela geeft een lezing in Amsterdam en Wim regelt alle praktische zaken voor hem. Na de lezing krijgt hij een telefoontje van de assistente van Nelson Mandela, of hij hem naar het Centraal Station in Amsterdam wil brengen.
Zegt Wim tegen zijn huisgenoten: "Jongens, ik ga even Nelson Mandela op de trein zetten."
Zegt een van zijn huisgenoten: "Hou alsjeblieft een keer op met die platte pubergrappen."
najazegdinsdag 7 september 2010 @ 13:21
quote:
Op dinsdag 7 september 2010 12:58 schreef Federer-fan het volgende:
Wim, een student, werkt in het geheim als vrijwilliger bij het ANC. Nelson Mandela geeft een lezing in Amsterdam en Wim regelt alle praktische zaken voor hem. Na de lezing krijgt hij een telefoontje van de assistente van Nelson Mandela, of hij hem naar het Centraal Station in Amsterdam wil brengen.
Zegt Wim tegen zijn huisgenoten: "Jongens, ik ga even Nelson Mandela op de trein zetten."
Zegt een van zijn huisgenoten: "Hou alsjeblieft een keer op met die platte pubergrappen."
_O- geniaal!
Federer-fandinsdag 7 september 2010 @ 13:42
quote:
Op dinsdag 7 september 2010 13:21 schreef najazeg het volgende:

[..]

_O- geniaal!
:@ ^O^
Prof_Balhaarwoensdag 8 september 2010 @ 08:07
Een slecht rijmpje (8>

ik dacht dat je appelmoes
ik dacht dat je abrikoos
weet je waar de tandpastaat?
ik dacht dat je bij saddammoesein

*O*
Mister1977woensdag 8 september 2010 @ 21:07
Jaja...

Tja...

Het is wat.
Federer-fanwoensdag 8 september 2010 @ 21:18
quote:
Op woensdag 8 september 2010 21:07 schreef Mister1977 het volgende:
Jaja...

Tja...

Het is wat.
Verkeerde topic?
Federer-fanwoensdag 8 september 2010 @ 21:24
Twee jongens van in de twintig lopen door een park. Ze zien vier mannen, van diep in de tachtig, die jeu de boules spelen. Dat is een spel dat simpel gezegd inhoudt dat de spelers een bal moeten gooien in de richting van een klein balletje en dat degene wint wiens bal het dichtst bij het klein balletje komt. De mannen spelen in twee teams van twee.
Zegt de ene jongen tegen de andere: "Wat een saai spel zeg. :') "
Maar op een gegeven moment gooit een van die mannen een bal die dicht bij het kleine balletje eindigt en de bal van het andere team wegketst.
Roept de teamgenoot van de man die de bal gooide heel hard: "Yes! D'r op en d'r over nu Herman!"
Zegt dezelfde jongen enhousiast tegen de ander: "Hé, dit is eigenlijk best spannend!"

[ Bericht 0% gewijzigd door Federer-fan op 08-09-2010 21:56:35 ]
Federer-fanwoensdag 8 september 2010 @ 21:47
Een man doet op tv mee aan een kennisquiz, waar hij het opneemt tegen een andere kandidaat.
Zegt de quizmaster: "Welke figuur uit de Griekse mythologie moest van de goden steeds een grote steen de berg oprollen die elke keer als hij bijna boven was naar beneden rolde?"
De man glundert een beetje en zegt: "Sysifus."
Dus het publiek begint een beetje te giechelen en de quizmaster zegt een beetje lachend: "Je hoort waarschijnlijk al aan de reactie dat dat niet klopt. Sysifus is een geslachtsziekte."
Prof_Balhaarwoensdag 8 september 2010 @ 22:38
Het is geel en je kunt het niet eten?
SPOILER
Een bulldozer.
Het is geel en je kunt er op staan?
SPOILER
Een kuikentje
Het is geel en als je op een knopje drukt wordt het rood?
SPOILER
Een kuikentje in een blender
Het is geel en het heeft 1 pootje?
SPOILER
Glaasje advocaat
Het is geel en het heeft 2 pootjes?
SPOILER
2 glaasjes advocaat
Het is geel en het heeft 3 pootjes?
SPOILER
Anderhalf kuikentje
Het is geel en je ziet het niet?
SPOILER
Een kuikentje om de hoek
Het is geel en hangt achter de auto?
SPOILER
Een banaanhangwagen
Federer-fanwoensdag 8 september 2010 @ 22:42
quote:
Op woensdag 8 september 2010 22:38 schreef Prof_Balhaar het volgende:
Het is geel en je kunt het niet eten?
SPOILER
Een bulldozer.
Het is geel en je kunt er op staan?
SPOILER
Een kuikentje
Het is geel en als je op een knopje drukt wordt het rood?
SPOILER
Een kuikentje in een blender
Het is geel en het heeft 1 pootje?
SPOILER
Glaasje advocaat
Het is geel en het heeft 2 pootjes?
SPOILER
2 glaasjes advocaat
Het is geel en het heeft 3 pootjes?
SPOILER
Anderhalf kuikentje
Het is geel en je ziet het niet?
SPOILER
Een kuikentje om de hoek
Het is geel en hangt achter de auto?
SPOILER
Een banaanhangwagen
Je zult meer succes hebben in het topic Plaats hier grappen en mopjes uit het jaar 0 of ervoor.
Mister1977woensdag 8 september 2010 @ 23:08
quote:
Op woensdag 8 september 2010 21:07 schreef Mister1977 het volgende:
Jaja...

Tja...

Het is wat.
Dat was mijn grap!

Slecht dus... ;(
Federer-fanwoensdag 8 september 2010 @ 23:11
quote:
Op woensdag 8 september 2010 23:08 schreef Mister1977 het volgende:

[..]

Dat was mijn grap!

Slecht dus... ;(
Het leek helemaal niet op een grap. Heb je de OP wel gelezen meneertje? o|O
Mister1977woensdag 8 september 2010 @ 23:55
quote:
Op woensdag 8 september 2010 23:11 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Het leek helemaal niet op een grap. Heb je de OP wel gelezen meneertje? o|O
Nee :@

Ga ik morgen doen! :s)
Federer-fanwoensdag 8 september 2010 @ 23:56
quote:
Op woensdag 8 september 2010 23:55 schreef Mister1977 het volgende:

[..]

Nee :@
Hmm. :{ Maar wel eerlijk, althans, dat lijkt me.
quote:
Ga ik morgen doen! :s)
^O^
najazegdonderdag 9 september 2010 @ 09:48
quote:
Op woensdag 8 september 2010 21:24 schreef Federer-fan het volgende:
Twee jongens van in de twintig lopen door een park. Ze zien vier mannen, van diep in de tachtig, die jeu de boules spelen. Dat is een spel dat simpel gezegd inhoudt dat de spelers een bal moeten gooien in de richting van een klein balletje en dat degene wint wiens bal het dichtst bij het klein balletje komt. De mannen spelen in twee teams van twee.
Zegt de ene jongen tegen de andere: "Wat een saai spel zeg. :') "
Maar op een gegeven moment gooit een van die mannen een bal die dicht bij het kleine balletje eindigt en de bal van het andere team wegketst.
Roept de teamgenoot van de man die de bal gooide heel hard: "Yes! D'r op en d'r over nu Herman!"
Zegt dezelfde jongen enhousiast tegen de ander: "Hé, dit is eigenlijk best spannend!"
noem me gek, maar het is net alsof ik jou diezelfde grap of iets wat er op lijkt een paar topics eerder al had zien posten. Maar misschien ligt het aan mij :)
najazegdonderdag 9 september 2010 @ 09:53
Rogier heeft geschiedenisles. De meester vertelt over de tijd van de adel en de horigen. Op een gegeven moment vraagt Rogier aan de meester: "Ja alles leuk en aardig, maar wanneer ga je het hebben over Napoleon?"
Dus die meester: "Joh, Napoleon leefde pas enkele eeuwen later."
Zegt Rogier: "Oh, neem me niet kwalijk. Ik bedoelde natuurlijk Cleopatra!"
Federer-fandonderdag 9 september 2010 @ 13:37
quote:
Op donderdag 9 september 2010 09:48 schreef najazeg het volgende:

[..]

noem me gek, maar het is net alsof ik jou diezelfde grap of iets wat er op lijkt een paar topics eerder al had zien posten. Maar misschien ligt het aan mij :)
Misschien die grap uit het vorige deel over die jongen die een cd wilde van Jimi Hendrix? Daar was het einde een beetje hetzelfde als bij deze.
najazegdonderdag 9 september 2010 @ 13:42
quote:
Op donderdag 9 september 2010 13:37 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Misschien die grap uit het vorige deel over die jongen die een cd wilde van Jimi Hendrix? Daar was het einde een beetje hetzelfde als bij deze.
ik denk het ja.
kapitalistdonderdag 9 september 2010 @ 22:00
Komt een man bij de dokter. Zegt de dokter: "En wat scheelt eraan?" Zegt de man verbaasd: "Dat is toch uw taak om mijn klachten te diagnosticeren?" Antwoordt de dokter op zijn beurt verrassend: "Ik bedoelde dan ook: wat zijn uw klachten?"

Zegt de man: "Ik weet het eigenlijk niet, ik voel me gewoon de laatste tijd een beetje moe en onbezonnen." Zegt de arts: "Ja dat kan heel goed, meerdere van mijn patienten hebben daar last van." Een goede oplossing is: naar het strand en dan lekker zonnen."

Zegt de patient: "En de moeheid?" Zegt de arts: "Veel van mijn patienten hebben baat bij slapen als oplossing."

Dus de man gaat naar huis en daar aangekomen vraagt zijn vrouw: "En, had de dokter een diagnose?" Zegt de man op sinistere toon: "Nee dat niet, maar wel fantastische oplossingen voor al mijn klachten."
kapitalistdonderdag 9 september 2010 @ 22:08
Een president van een grote landelijk-internationale bank is op pensioen. Voor het eerst sinds jaren doet hij weer zelfstandig boodschappen bij de Albert Heijn. Dan ziet hij opeens dat de cassière elke item met de streepjescode over een futuristisch rood licht uitstralend apparaat heen haalt waarbij er elke keer een piepje hoorbaar is.

"Waar is dat voor?", vraagt de man nieuwsgierig? Zegt het winkelmeisje: "Dat is een laserscanner om uw boodschappen te identificeren, zodat de juiste prijzen en omschrijvingen uit de computer kunnen worden gehaald en er automatisch een bon met juiste optelling en totaalbedrag gegenereerd kan worden. "
kapitalistdonderdag 9 september 2010 @ 22:18
Jan is 21 en zit nog in de schoolbanken van groep 4. Dat komt omdat hij vele keren is blijven zitten. De jongens en meisjes om hem heen pesten hem, want hij kan nog steeds nauwelijks lezen en schrijven. Elke dag laat hij de pesterijen over zich heen komen. "Ik ben de oudste, dus laat ik ook maar de wijste zijn, houdt hij zichzelf voor."

Op een gegeven moment is hij het toch zat en loopt naar de meester en dient een klacht in wegens pesten. De pestkoppen worden gepakt en gestraft. Jan is blij en ervaart het als een enorme boost voor zijn self-esteem dat hij voor zichzelf opgekomen is.
najazegvrijdag 10 september 2010 @ 09:49
Dameskoor De Mieperts heeft hun eerste optreden. Ze zijn uitgenodigd om te zingen in het wijkcentrum. Ze zijn erg zenuwachtig, maar de koordirigente praat de dames moed in. "We gaan gewoon die lekkere makkelijke meezingers doen die we de afgelopen weken geoefend hebben en dan hebben we het publiek zo op de hand. Musicalnummers doen het altijd goed!"
Dus uiteindelijk zit het publiek klaar en kondigt de dirigente haar koor aan:
"Het eerste nummer wat we ten gehore zullen brengen is superfeli... supercalirage... supercalifragilisticexpialidocious!"
Federer-fanvrijdag 10 september 2010 @ 09:51
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 09:49 schreef najazeg het volgende:
Dameskoor De Mieperts heeft hun eerste optreden. Ze zijn uitgenodigd om te zingen in het wijkcentrum. Ze zijn erg zenuwachtig, maar de koordirigente praat de dames moed in. "We gaan gewoon die lekkere makkelijke meezingers doen die we de afgelopen weken geoefend hebben en dan hebben we het publiek zo op de hand. Musicalnummers doen het altijd goed!"
Dus uiteindelijk zit het publiek klaar en kondigt de dirigente haar koor aan:
"Het eerste nummer wat we ten gehore zullen brengen is superfeli... supercalirage... supercalifragilisticexpialidocious!"
_O-
najazegvrijdag 10 september 2010 @ 10:10
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 09:51 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

_O-
:@ *) ^O^
Giestervrijdag 10 september 2010 @ 10:19
Jan en Karel komen aan op het werk 's-ochtends.
Zegt Karel tegen Jan: "Jan, weet jij wat ik echt lekker vind?"
"Nou???" Zegt Jan.
"De geur van een vers bakje koffie in de ochtend", zegt Karel.
"Ja dat heb ik ook!" Zegt Jan. "Maar, dan met cappuccino."
Federer-fanvrijdag 10 september 2010 @ 15:18
Drie mannen voeren een discussie over Erica Terpstra.
Zegt de een: "Ja, vroeger won ze allemaal zwemwedstrijden. Toen was ze nog slank."
Zegt een van de anderen: "Die fout maken meer mensen. Ze was toen net zo dik als nu, maar ze had gewoon een slimme techniek."
Zegt de derde, die denkt van 'Laat ik ook maar eens wat zeggen': "Huh, maar wat deed ze dan?"
Zegt die tweede: "Nou, ze zorgde altijd dat ze als eerste in het zwembad sprong. Dan klotste al het water via de zijkanten het bad uit. De andere zwemsters die sprongen vielen dus op de bodem en Erica rende snel heen en weer en zo won ze."
tochweerhenkvrijdag 10 september 2010 @ 15:46
Een man gaat naar de manege, waar hij een vriendin met haar paard treft. het paard ziet er oud en ziek uit. De man vraagt aan z'n vriendin:''hoe heet dit paard?'' Zijn vriendin antwoordt: ''speedy''. De man kijkt verbaasd en vraagt: ''waarom heet hij Speedy?'' Vriendin: ''Omdat hij altijd een snel paard was.'' De man kijkt een beetje raar en zegt: ''Ja maar nu is hij sloom en langzaam, nu moet je hem dus anders noemen.''
Federer-fanvrijdag 10 september 2010 @ 16:01
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 15:46 schreef tochweerhenk het volgende:
Een man gaat naar de manege, waar hij een vriendin met haar paard treft. het paard ziet er oud en ziek uit. De man vraagt aan z'n vriendin:''hoe heet dit paard?'' Zijn vriendin antwoordt: ''speedy''. De man kijkt verbaasd en vraagt: ''waarom heet hij Speedy?'' Vriendin: ''Omdat hij altijd een snel paard was.'' De man kijkt een beetje raar. en zegt: ''Ja maar nu is hij sloom en langzaam, nu moet je hem dus anders noemen.''
Zo vind ik hem af. _O_
tochweerhenkvrijdag 10 september 2010 @ 16:24
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 16:01 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Zo vind ik hem af. _O_
Mij best :P
Federer-fanvrijdag 10 september 2010 @ 16:36
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 16:24 schreef tochweerhenk het volgende:

[..]

Mij best :P
Wat vind je zelf van de inkorting? Het maakt hem bizarder vind ik.
honkeytonkvrijdag 10 september 2010 @ 16:37
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 16:36 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Wat vind je zelf van de inkorting? Het maakt hem bizarder vind ik.
Ik vind de inkorting helemaal geweldig. Zonder is hij ook goed, maar dat maakt hem net helemaal af.
tochweerhenkvrijdag 10 september 2010 @ 16:39
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 16:36 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Wat vind je zelf van de inkorting? Het maakt hem bizarder vind ik.
Ik vind het einde nu een beetje raar eigenlijk :P
Federer-fanvrijdag 10 september 2010 @ 16:43
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 16:37 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Ik vind de inkorting helemaal geweldig. Zonder is hij ook goed, maar dat maakt hem net helemaal af.
^O^
Federer-fanvrijdag 10 september 2010 @ 16:44
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 16:39 schreef tochweerhenk het volgende:

[..]

Ik vind het einde nu een beetje raar eigenlijk :P
Ja, dat is juist de grap.
tochweerhenkvrijdag 10 september 2010 @ 16:46
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 16:44 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Ja, dat is juist de grap.
Ik begrijp mijn eigen grap niet :P :@
najazegvrijdag 10 september 2010 @ 16:50
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 16:44 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Ja, dat is juist de grap.
ik vind hem ook beter met de inkorting. Een "de laatste zin" situatie was dit.
najazegvrijdag 10 september 2010 @ 16:55
Twee opa's zitten te praten over hoe vroeger alles beter was. Jantje is het op een gegeven moment helemaal zat en zegt: "Ja hou maar op. Vroeger was echt niet alles beter hoor. Neem nou de tweede wereldoorlog."
Zegt één zo'n opaatje zwijmelend: "Ach jaaa, de tweede wereldoorlog. Hoe mooi er toen nog oorlog werd gevoerd!"
Giestervrijdag 10 september 2010 @ 16:59
3 Mannen lopen de rechtbank binnen. Eenmaal binnen loop 1 van de mannen weer naar buiten, de andere 2 volgende hem. Ze lopen met zn drieën weer naar binnen. Dan zeg die man tegen de andere mannen, "Waarom volgen jullie mij?". "Dat komt omdat je honing aan je reet hebt!" zegt die andere man. Ze vervolgen hun weg tot ze bij de rechter aankomen. De rechter komt binnen wachelen. "Sta is niet zo krom!" zegt die ene man. "Ja! Loop is wat rechter!" zegt die ene andere man. "Snap je hem? Rechter, hahaha" zegt die ene andere andere man. De rechter kijk ze verbaasd aan, gooit z'n toga af en laat z'n lul zien. "Zooo, zegt hij. Daar heddem, dikke lul." De mannen kijken geschrokken elkaar aan en zeggen alle drie in koor. "Hoe laat is het eigenlijk?"
Giestervrijdag 10 september 2010 @ 17:02
2 filosofen zitten naast elkaar op een bankje in het park. Vraagt de ene filosoof aan de ander: "Als ik in de ruimte was en ik zou op je gezicht klaarkomen, zou het dan langzaam naar je toe zweven? Of gewoon op je gezicht flatsen?"
De andere filosoof schudt zijn hoofd en zegt: "Ik moet er niet aan denken!"
Federer-fanvrijdag 10 september 2010 @ 17:52
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 16:50 schreef najazeg het volgende:

[..]

ik vind hem ook beter met de inkorting. Een "de laatste zin" situatie was dit.
Hij lijkt ook een beetje ip een van de grappen van ik meen Runselpink over een demente oude vrouw, die ermee eindigt dat hij kleinzoon zegt: "Ik begrijp u niet."

_O-
Federer-fanvrijdag 10 september 2010 @ 17:55
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 16:55 schreef najazeg het volgende:
Twee opa's zitten te praten over hoe vroeger alles beter was. Jantje is het op een gegeven moment helemaal zat en zegt: "Ja hou maar op. Vroeger was echt niet alles beter hoor. Neem nou de tweede wereldoorlog."
Zegt één zo'n opaatje zwijmelend: "Ach jaaa, de tweede wereldoorlog. Hoe mooi er toen nog oorlog werd gevoerd!"
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 16:50 schreef najazeg het volgende:

[..]

ik vind hem ook beter met de inkorting. Een "de laatste zin" situatie was dit.
:Y
najazegzaterdag 11 september 2010 @ 12:31
quote:
Op vrijdag 10 september 2010 17:55 schreef Federer-fan het volgende:

[..]


[..]

:Y
^O^
najazegzaterdag 11 september 2010 @ 12:33
sorry Giester, maar deze twee van je vind ik een beetje matig :{ Je hebt wel eens betere gepost.
Giesterzaterdag 11 september 2010 @ 13:11
quote:
Op zaterdag 11 september 2010 12:33 schreef najazeg het volgende:
sorry Giester, maar deze twee van je vind ik een beetje matig :{ Je hebt wel eens betere gepost.
Bij nader inzien moet ik je gelijk geven. ^O^
Federer-fanzaterdag 11 september 2010 @ 13:39
quote:
Op zaterdag 11 september 2010 13:11 schreef Giester het volgende:

[..]

Bij nader inzien moet ik je gelijk geven. ^O^
Klasse. _O_
Federer-fanzaterdag 11 september 2010 @ 13:47
Het is 1969 en Neil Armstrong zet als eerste man een voet op de maan.
Dus hij zegt van: "Dit is een kleine stap voor een mens maar een enorme sprong voor de mensheid."
Zegt Buzz Aldring: "Hou alsjeblieft een keer op met dat gelul in de ruimte."

SPOILER
Je moet de laatste zin trouwens lezen met de nadruk op gelul, anders is hij totaal niet grappig, want dan is het een soort kansloze traditionele grap.


[ Bericht 31% gewijzigd door Federer-fan op 11-09-2010 14:20:48 ]
spectrumanalyserzaterdag 11 september 2010 @ 16:33
schiet me net te binnen toen ik het nieuws hoorde van die vliegtuigen in Eindhoven:

- Mayday! Mayday! over!
Eurhm, no it's September already! over!
Federer-fanzaterdag 11 september 2010 @ 17:26
quote:
Op zaterdag 11 september 2010 16:33 schreef spectrumanalyser het volgende:
schiet me net te binnen toen ik het nieuws hoorde van die vliegtuigen in Eindhoven:

- Mayday! Mayday! over!
Eurhm, no it's September already! over!
Die klinkt niet echt origineel.
najazegzaterdag 11 september 2010 @ 19:19
Zit Pieter van den Hoogenband te trainen met zwemmen, komt hij ineens in zijn zwembad Van der Vaart tegen. Dus Pieter zegt: "Hee wat doe jij nou hier? Moet je niet op het veld staan?"
Zegt Van der Vaart: "Dat zwemt zo lastig."
Federer-fanzaterdag 11 september 2010 @ 19:37
Waar zitten de voetballers van FC Duckstad die niet zijn opgesteld?

SPOILER
In de duck-out.
najazegzaterdag 11 september 2010 @ 20:27
quote:
Op zaterdag 11 september 2010 19:37 schreef Federer-fan het volgende:
Waar zitten de voetballers van FC Duckstad die niet zijn opgesteld?

SPOILER
In de duck-out.
stuur hem op naar de donald duck zou ik zeggen!
Federer-fanzaterdag 11 september 2010 @ 20:32
quote:
Op zaterdag 11 september 2010 20:27 schreef najazeg het volgende:

[..]

stuur hem op naar de donald duck zou ik zeggen!
Daar zijn ze me al zat.
najazegzaterdag 11 september 2010 @ 20:40
quote:
Op zaterdag 11 september 2010 20:32 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Daar zijn ze me al zat.
lol
Federer-fanzaterdag 11 september 2010 @ 21:12
quote:
Op zaterdag 11 september 2010 20:40 schreef najazeg het volgende:

[..]

lol
:{
najazegzondag 12 september 2010 @ 08:50
quote:
Op zaterdag 11 september 2010 21:12 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

:{
sorry, kon geen troostknuffelsmiley vinden en die met dat hartje vind ik te intiem overkomen :{

Maar goed, tijd voor een grap:

Hoeveel pianotoetsen zitten er op een orgel?

SPOILER
geen, want het is geen piano
Dat uit de weg hebbende, nu een echte SZG (met een slechte zelfbedachte tussengrap):

Koos is helemaal bezeten van Dordrecht. Als je met hem praat is het Dordrecht voor en Dordrecht na. Dus zijn vrienden besluiten hem te pesten door de bekende onliner "Hoe dichter bij Dordt, Hoe rotter het wordt" te zeggen.
Dus Koos gaat helemaal flippen.
Zegt een van die vrienden met een pruillip: "Het was maar een rijmpje hoor."
Federer-fanzondag 12 september 2010 @ 12:55
quote:
Op zondag 12 september 2010 08:50 schreef najazeg het volgende:

[..]

Koos is helemaal bezeten van Dordrecht. Als je met hem praat is het Dordrecht voor en Dordrecht na. Dus zijn vrienden besluiten hem te pesten door de bekende onliner "Hoe dichter bij Dordt, Hoe rotter het wordt" te zeggen.
Dus Koos gaat helemaal flippen.
Zegt een van die vrienden met een pruillip: "Het was maar een rijmpje hoor."
Oneliner. _O-
najazegzondag 12 september 2010 @ 12:59
quote:
Op zondag 12 september 2010 12:55 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Oneliner. _O-
^O^
honkeytonkzondag 12 september 2010 @ 13:09
Federer-Fan, ik ben sinds deel 9 al fan van je :@
Federer-fanzondag 12 september 2010 @ 17:55
quote:
Op zondag 12 september 2010 13:09 schreef honkeytonk het volgende:
Federer-Fan, ik ben sinds deel 9 al fan van je :@
^O^
Federer-fanzondag 12 september 2010 @ 17:58
Een man lees graag en hij houdt vooral erg van boeken van P. Nowee. Dus op een gegeven moment staat hij bij de boekhandel en ziet hij een boek van P. Nowee dat hij nog niet heeft, maar het is helaas beschadigd.
Dus hij vraagt aan de verkoopster: "Ik wil dit boek graag kopen maar het is beschadigd. Kan ik misschien korting krijgen."
Zegt die vrouw: "Nou, sorry meneer, maar dat vind ik wel meevallen."
Zegt die man, terwijl hij wijs naar het binnenwerk van het boek: "Kijk dan zelf, er zit hier een enorm arendsoor."
Giesterdinsdag 14 september 2010 @ 12:27
2 mannen staan in het magazijn een bord griesmeelpap te eten. Ze hebben het over het weer en andere zaken die er echt toe doen in deze maatschappij. De ene man eet zijn pap op en stapt in zijn magazijnauto met 2 staven aan de voorkant. De andere gaat er voor staan, steekt zijn pinkjes onder een pallet en tilt hem zo op. "Tadaa" zegt hij. "Weet je wat dat is???" "Een heftruck!"

[ Bericht 4% gewijzigd door Giester op 14-09-2010 15:52:41 ]
sjoemie1985dinsdag 14 september 2010 @ 15:27
een man en een vrouw zitten in een chinees restaurant met een bord bami voor hun te wachten.
vraagt die vrouw op eens. maggie?
Runselpinkdinsdag 14 september 2010 @ 17:17
'' Het was me toch een lange dag! '' Johan heeft het even helemaal gehad met school. Hij komt thuis en gaat zitten op de bank. '' Mama, ik had vandaag een rotdag. Ik had een 4 op Biologie en een 2.4 op Economie. '' zegt Johan. Zijn moeder voelt met hem mee: '' Het geeft niet jongen, je haalt het makkelijk weer op. '' Waarop Johan antwoordt: '' Jij begrijpt ook niets van Economie. ''
honkeytonkdinsdag 14 september 2010 @ 17:19
quote:
Op dinsdag 14 september 2010 17:17 schreef Runselpink het volgende:
'' Het was me toch een lange dag! '' Johan heeft het even helemaal gehad met school. Hij komt thuis en gaat zitten op de bank. '' Mama, ik had vandaag een rotdag. Ik had een 4 op Biologie en een 2.4 op Economie. '' zegt Johan. Zijn moeder voelt met hem mee: '' Het geeft niet jongen, je haalt het makkelijk weer op. '' Waarop Johan antwoordt: '' Jij begrijpt ook niets van Economie. ''
^O^
Federer-fandinsdag 14 september 2010 @ 17:45
Henk is een avond alleen thuis en voordat ze weggaat, warmt zijn moeder nog wat eten voor hem op in de magnetron. Het is een heerlijke lasagne bolgnese van Albert Heijn. Maar ze drukt per ongeluk de ovenknop in in plaats van de magnetronknop.
Ze zegt: "Nou, ik ga weg. Je eten staat op te warmen in de magnetron."
Dus na twintig minuten gaat die jongen even kijken of het al klaar is en hij zegt: "Gadver, het is helemaal gesmolten."

[ Bericht 14% gewijzigd door Federer-fan op 14-09-2010 18:35:09 ]
Federer-fandinsdag 14 september 2010 @ 18:37
Een man hoort dat zijn oud-directeur, die inmiddels 95 is, terminaal is. Hij stelt zijn collega's voor dat hij een kaart koopt en ze zijn het erover eemns dat het een kaart moet zijn die een beetje ingetogen is.
Dus hij komt de boekhandel binnen en zegt: "Ik zoek een beetje neutrale kaart met een paar bloemen erop en 'Van harte beterschap'."
Daywalk3rdinsdag 14 september 2010 @ 18:38
quote:
Op dinsdag 14 september 2010 17:17 schreef Runselpink het volgende:
'' Het was me toch een lange dag! '' Johan heeft het even helemaal gehad met school. Hij komt thuis en gaat zitten op de bank. '' Mama, ik had vandaag een rotdag. Ik had een 4 op Biologie en een 2.4 op Economie. '' zegt Johan. Zijn moeder voelt met hem mee: '' Het geeft niet jongen, je haalt het makkelijk weer op. '' Waarop Johan antwoordt: '' Jij begrijpt ook niets van Economie. ''
_O_ _O- Me broer kon ook hard lachen als economieleraar zijnde. ^O^
Runselpinkwoensdag 15 september 2010 @ 18:59
FF, wat vond je van mn grap?
Federer-fanwoensdag 15 september 2010 @ 19:13
quote:
Op woensdag 15 september 2010 18:59 schreef Runselpink het volgende:
FF, wat vond je van mn grap?
Ik vind hem wel aardig ja. :Y
Runselpinkwoensdag 15 september 2010 @ 21:47
quote:
Op woensdag 15 september 2010 19:13 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Ik vind hem wel aardig ja. :Y
^O^ *O*
najazegdonderdag 16 september 2010 @ 07:43
quote:
Op zondag 12 september 2010 17:58 schreef Federer-fan het volgende:
Een man lees graag en hij houdt vooral erg van boeken van P. Nowee. Dus op een gegeven moment staat hij bij de boekhandel en ziet hij een boek van P. Nowee dat hij nog niet heeft, maar het is helaas beschadigd.
Dus hij vraagt aan de verkoopster: "Ik wil dit boek graag kopen maar het is beschadigd. Kan ik misschien korting krijgen."
Zegt die vrouw: "Nou, sorry meneer, maar dat vind ik wel meevallen."
Zegt die man, terwijl hij wijs naar het binnenwerk van het boek: "Kijk dan zelf, er zit hier een enorm arendsoor."
nou moet me toch een vraag van het hart: dat "een man lees" en "hij wijs", heb je dat nou opzettelijk zo getypt of was het al laat (of juist nog erg vroeg) en zijn het per ongeluk- foutjes?
Federer-fandonderdag 16 september 2010 @ 08:10
quote:
Op donderdag 16 september 2010 07:43 schreef najazeg het volgende:

[..]

nou moet me toch een vraag van het hart: dat "een man lees" en "hij wijs", heb je dat nou opzettelijk zo getypt of was het al laat (of juist nog erg vroeg) en zijn het per ongeluk- foutjes?
Nee, dat zijn typefouten en typfouten zijn geen taalfouten.

Maar graag ook je reactie op de grap zelf.
najazegdonderdag 16 september 2010 @ 09:35
quote:
Op donderdag 16 september 2010 08:10 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Nee, dat zijn typefouten en typfouten zijn geen taalfouten.

Maar graag ook je reactie op de grap zelf.
ik vond hem leuk :)
najazegdonderdag 16 september 2010 @ 09:43
Dus Kapitein Koek en Kapitein Ortega zitten samen in een cafe wat te borrelen. Whiskytje, borrelnootjes... the works je kent het wel. Dus Kapitein Koek vraagt Kapitein Ortega hoe het nou ook al weer zat met die snorkels. Dus Kapitein Ortega vertelt dat ze onderwater leven en een slangetje op hun kop hoofd hebben enzo.
Net op dat moment komt Kapitein Iglo binnen met een grote schaal vissticks en hij banjert zo door het gesprek van Kapitein Koek en Kapitein Ortega heen.
"Vissticks, mannen! Lekkere gouden krokante vissticks! Ket dem wail der hot Laat ze niet koud worden!"
"Mja, das een goeie, kapitein Iglo. Die snorkelverhaaltjes zijn leuk voor het slapen gaan. Ik neem eens een paar lekkere vissticks! Leuk verzonnen, dat van die snorkels."
Maar kapitein Iglo schudt zijn hoofd en haalt uit zijn kapiteinspak een snorkelmasker en zet het op zijn hoofd.
Zegt ie: "Weet je, ik denk dat het verhaal van Kapitein Ortega best eens waar kan zijn!"

[ Bericht 3% gewijzigd door najazeg op 16-09-2010 10:51:35 ]
Federer-fandonderdag 16 september 2010 @ 10:14
quote:
Op donderdag 16 september 2010 09:43 schreef najazeg het volgende:
Dus Kapitein Koek en Kapitein Ortega zitten samen in een cafe wat te borrelen. Whiskytje, borrelnootjes... the works. Dus Kapitein Koek vraagt Kapitein Ortega hoe het nou ook al weer zat met die snorkels. Dus Kapitein Ortega vertelt dat ze onderwater leven en een slangetje op hun kop hebben enzo.
Net op dat moment komt Kapitein Iglo binnen met een grote schaal vissticks en hij banjert zo door het gesprek van Kapitein Koek en Kapitein Ortega heen.
"Vissticks, mannen! Lekkere gouden krokante vissticks! 'Ket dem wail der hot!"
"Mja, das een goeie, kapitein Iglo. Die snorkelverhaaltjes zijn leuk voor het slapen gaan. Ik neem eens een paar lekkere vissticks! Leuk verzonnen, dat van die snorkels."
Maar kapitein Iglo schudt zijn hoofd en haalt uit zijn kapiteinspak een snorkelmasker en zet het op zijn hoofd.
Zegt ie: "Weet je, ik denk dat het verhaal van Kapitein Ortega best eens waar kan zijn!"
Klasse. _O_ *O*

Paar kleine suggesties:
- Van "kop" zou ik "hoofd" maken.
- 'Whiskytje, borrelnootjes... the works' zou ik vervangen door 'Whiskytje, borrelnootjes... je kent het wel'.
- En 'Ket dem wail der hot' vind ik zonde (want dan krijg het een soort Engelse Haagse Harry-wending). Ik zou er of van maken "Get 'm while they're hot", "Krijg ze terwijl ze heet zijn", "Wie maakt me los", of "Ze staan ervoor hoor".
Federer-fandonderdag 16 september 2010 @ 10:14
quote:
Op donderdag 16 september 2010 09:35 schreef najazeg het volgende:

[..]

ik vond hem leuk :)
^O^
najazegdonderdag 16 september 2010 @ 10:49
quote:
Op donderdag 16 september 2010 10:14 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Klasse. _O_ *O*

Paar kleine suggesties:
- Van "kop" zou ik "hoofd" maken.
- 'Whiskytje, borrelnootjes... the works' zou ik vervangen door 'Whiskytje, borrelnootjes... je kent het wel'.
- En 'Ket dem wail der hot' vind ik zonde (want dan krijg het een soort Engelse Haagse Harry-wending). Ik zou er of van maken "Get 'm while they're hot", "Krijg ze terwijl ze heet zijn", "Wie maakt me los", of "Ze staan ervoor hoor".
dank je voor de tips! (en dat je hem klasse vindt ^O^ )
Federer-fandonderdag 16 september 2010 @ 13:01
quote:
Op donderdag 16 september 2010 10:49 schreef najazeg het volgende:

[..]

dank je voor de tips! (en dat je hem klasse vindt ^O^ )
Mag ik de tips doorvoeren of wil je hem zo houden?

Nog een tip: ik zou het uitroepteken na de laatste zin weghalen. Dan wordt hij droger. Uitroeptekens zijn soms een beetje Donald Duckerig. Gebruik ze met mate.
najazegdonderdag 16 september 2010 @ 13:09
quote:
Op donderdag 16 september 2010 13:01 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Mag ik de tips doorvoeren of wil je hem zo houden?

Nog een tip: ik zou het uitroepteken na de laatste zin weghalen. Dan wordt hij droger. Uitroeptekens zijn soms een beetje Donald Duckerig. Gebruik ze met mate.
doorvoeren is prima (had mijn post ook al aangepast, hetgene wat vervangen is een streep er door en jouw suggestie erachter. En die uitroepteken mag dan ook wel weg ja. Das inderdaad een beetje Donald Duckerig.

Heb trouwens ipv Ket dem wail der hot dit gedaan: "Laat ze niet koud worden!"
Federer-fandonderdag 16 september 2010 @ 14:19
quote:
Op donderdag 16 september 2010 13:09 schreef najazeg het volgende:

[..]

doorvoeren is prima (had mijn post ook al aangepast, hetgene wat vervangen is een streep er door en jouw suggestie erachter. En die uitroepteken mag dan ook wel weg ja. Das inderdaad een beetje Donald Duckerig.

Heb trouwens ipv Ket dem wail der hot dit gedaan: "Laat ze niet koud worden!"
Ja, prima. :N Wat eventueel ook kan, is: "Laat ze maar koud worden."
najazegdonderdag 16 september 2010 @ 14:25
quote:
Op donderdag 16 september 2010 14:19 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Ja, prima. :N Wat eventueel ook kan, is: "Laat ze maar koud worden."
nou zeg. Dat "Laat ze niet koud worden" komt toch overeen met "Get them while they're hot?" Als ik niet exact jouw suggesties opvolgt is het mis? Dat vind ik erg flauw van je.
Federer-fandonderdag 16 september 2010 @ 14:37
quote:
Op donderdag 16 september 2010 14:25 schreef najazeg het volgende:

[..]

nou zeg. Dat "Laat ze niet koud worden" komt toch overeen met "Get them while they're hot?" Als ik niet exact jouw suggesties opvolgt is het mis? Dat vind ik erg flauw van je.
Ik heb de verkeerde smiley aangeklikt. Het moest deze zijn: :Y Die staat ernaast.

Niet mij gaan aanvallen ja. o|O
najazegdonderdag 16 september 2010 @ 14:42
quote:
Op donderdag 16 september 2010 14:37 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Ik heb de verkeerde smiley aangeklikt. Het moest deze zijn: :Y Die staat ernaast.

Niet mij gaan aanvallen ja. o|O
Oh Sorry :@ Ik dacht dus dat je het er niet mee eens was.
sjoemie1985donderdag 16 september 2010 @ 14:44
quote:
Op dinsdag 14 september 2010 15:27 schreef sjoemie1985 het volgende:
een man en een vrouw zitten in een chinees restaurant met een bord bami voor hun te wachten.
vraagt die vrouw op eens. maggie?
wat vind FF eigenlijk van deze grap van mij of is dit al een oude?
Jovatovdonderdag 16 september 2010 @ 16:40
Henk en Frits hebben een felle discussie over de zin van het leven.
Het debat staat bol van de steekhoudende argumenten waarmee de één de ander probeert te verpletteren. Totdat op een gegeven moment Frits zegt:
"Ja, als je het zo ziet kan je net zo goed zelfmoord plegen."
Zegt Henk: "Ja, zelfmoord, dat vind ik nu zo'n dooddoener."
najazegdonderdag 16 september 2010 @ 16:57
quote:
Op donderdag 16 september 2010 16:40 schreef Jovatov het volgende:
Henk en Frits hebben een felle discussie over de zin van het leven.
Het debat staat bol van de steekhoudende argumenten waarmee de één de ander probeert te verpletteren. Totdat op een gegeven moment Frits zegt:
"Ja, als je het zo ziet kan je net zo goed zelfmoord plegen."
Zegt Henk: "Ja, zelfmoord, dat vind ik nu zo'n dooddoener."
^O^
Federer-fandonderdag 16 september 2010 @ 18:28
quote:
Op donderdag 16 september 2010 16:40 schreef Jovatov het volgende:
Henk en Frits hebben een felle discussie over de zin van het leven.
Het debat staat bol van de steekhoudende argumenten waarmee de één de ander probeert te verpletteren. Totdat op een gegeven moment Frits zegt:
"Ja, als je het zo ziet kan je net zo goed zelfmoord plegen."
Zegt Henk: "Ja, zelfmoord, dat vind ik nu zo'n dooddoener."
:Y *O*
Federer-fandonderdag 16 september 2010 @ 18:30
Tv-zender Veronica heeft een leuke actie bedacht. Ze gaan 100.000 strooifolders uit een vliegtuig gooien precies boven het centrum van Amsterdam. Tegen inlevering van een strooifolder kan een gratis Veronicagids worden afgehaald bij de tijdschriftenwinkel. Op een gegeven moment vliegen ze precies boven het centrum van Amsterdam, maar een van de medewerkers doet per ongeluk de deur van het vliegtuig open, waardoor alle strooifolders het vliegtuig uitwaaien.
Zegt een van de andere medewerkers: "Shitzooi, maanden van voorbereiding naar de knoppen!"

[ Bericht 0% gewijzigd door Federer-fan op 16-09-2010 22:33:45 ]
Federer-fandonderdag 16 september 2010 @ 18:51
Jan, Sandra en Henkie, hun zoontje van drie, zitten in de file op hun vakantie naar Spanje. Ze staan al vier uur muurvast en die vader begint zich flink te ergeren.
Zegt Henkie: "Ik heb een idee! We gaan door de lucht!"
Zegt Jan: "Zeg dan niks."
Jovatovvrijdag 17 september 2010 @ 00:48
quote:
Op donderdag 16 september 2010 18:30 schreef Federer-fan het volgende:
Tv-zender Veronica heeft een leuke actie bedacht. Ze gaan 100.000 strooifolders uit een vliegtuig gooien precies boven het centrum van Amsterdam. Tegen inlevering van een strooifolder kan een gratis Veronicagids worden afgehaald bij de tijdschriftenwinkel. Op een gegeven moment vliegen ze precies boven het centrum van Amsterdam, maar een van de medewerkers doet per ongeluk de deur van het vliegtuig open, waardoor alle strooifolders het vliegtuig uitwaaien.
Zegt een van de andere medewerkers: "Shitzooi, maanden van voorbereiding naar de knoppen!"
:Y :D

quote:
Op donderdag 16 september 2010 18:51 schreef Federer-fan het volgende:
Jan, Sandra en Henkie, hun zoontje van drie, zitten in de file op hun vakantie naar Spanje. Ze staan al vier uur muurvast en die vader begint zich flink te ergeren.
Zegt Henkie: "Ik heb een idee! We gaan door de lucht!"
Zegt Jan: "Zeg dan niks."
^O^
Ofyles2vrijdag 17 september 2010 @ 01:17
Wanneer smelt een breekijzer?

SPOILER
Als je het op een brink legt...
Federer-fanvrijdag 17 september 2010 @ 06:55
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 00:48 schreef Jovatov het volgende:

[..]

:Y :D
[..]

^O^
:@ ^O^ *O*
honkeytonkvrijdag 17 september 2010 @ 06:57
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 01:17 schreef Ofyles2 het volgende:
Wanneer smelt een breekijzer?

SPOILER
Als je het op een brink legt...
Ik snap hem niet..
Federer-fanvrijdag 17 september 2010 @ 07:00
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 06:57 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Ik snap hem niet..
Ik ook niet, maar Pieters Storms is degene die het tv-programma Breekijzer presenteert en hij heeft een relatie met Nina Brink.
honkeytonkvrijdag 17 september 2010 @ 07:35
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 07:00 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Ik ook niet, maar Pieters Storms is degene die het tv-programma Breekijzer presenteert en hij heeft een relatie met Nina Brink.
Dat verklaart wel wat ^O^
najazegvrijdag 17 september 2010 @ 08:27
Leuke grappen weer :D
Federer-fanvrijdag 17 september 2010 @ 08:57
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 08:27 schreef najazeg het volgende:
Leuke grappen weer :D
:Y
wolferlvrijdag 17 september 2010 @ 09:17
Een mooie blonde dame loopt richting de balie van het hotel en wenkt
de man die erachter staat,

Deze komt onmiddelijk naar haar toe.

Dan wenkt de dame met haar wijsvinger naar de man om iets dichter te
komen, en hierop buigt de man zich voorover naar de vrouw.

Terwijl de vrouw zachtjes haar vingers door de baard van de man laat
gaan, fluistert ze in zijn oor

' Bent u de manager hier? '

en vervolgens glijden haar vingers langzaam over zijn gezicht.

' Ehh .. eigenlijk niet, stamelt hij,

De vrouw tilt haar hand nu iets omhoog en strijkt hem door zijn haren.

Kunt u de manager dan voor mij roepen, vraagt ze met een zwoele stem.

Terwijl de man licht naar adem snakt zegt hij, ' ehh . sorry mevrouw
dat zal niet gaan , hij is er momenteel niet, nu steekt de vrouw twee
vingers in de mond van de man en instinctief begint hij erop te
zuigen.

Wilt u dan zo vriendelijk zijn om hem een boodschap door te geven?
vraagt ze.

De man likt inmiddels opgewonden de andere vingers van de vrouw en kan
niets anders doen dan ja knikken.

Dan buigt de vrouw zich naar voren en fluistert zachtjes in het oor
van de man..........

SPOILER
' Er is geen papier meer op het damestoilet '
En beetje lollig :') ?
sjoemie1985vrijdag 17 september 2010 @ 13:13
:D _O- _O- _O- _O_ *O* ik vind hem geweldig :')
Federer-fanvrijdag 17 september 2010 @ 13:37
Ik vind hem nogal plat en ranzig. -O-
Daywalk3rvrijdag 17 september 2010 @ 13:58
Ik vind m goed :D
Op een gegeven moment zie je 'm wel aankomen *)
Runselpinkvrijdag 17 september 2010 @ 15:05
En het is weer zo ver. De ouders van Rinus hebben ruzie. Dat is al een paar maanden aan de gang, dat ze om de week ruzie hebben. Althans, 'ruzie', Rinus noemt het 'gekibbel om niets'. Want wat er namelijk elke week opnieuw gebeurt is het volgende: '' Hans, wil jij eten voor vanavond halen? Ik wil graag boontjes. '' Waarop Hans antwoordt: '' Nee vrouw, dat is jouw werk. '' Deze woordenwisseling is Rinus zat en besluit naar zijn ouders toe te gaan, en zegt: '' Ga maar eens samen boontjes halen. ''
wolferlvrijdag 17 september 2010 @ 15:06
Ik heb hem van een oom gehoord, die gast heeft altijd van dit soort moppen als ik langs ga bij hem. :')

Ik liep een keer op de markt (woon boven de markt). En daar kwam ik die oom tegen met mijn tante. Ze vroegen hoe het met mij ging.

"Nou, ik voel me een beetje ziekjes."

waarop mijn tante vroeg...

"Hoe komt dat zo, want opa is ook ziek."

ik antwoordde terug...

"Ik ben verleden week wel bij opa geweest, dan heeft hij mij de griep gegeven."

waarop mijn oom heel droog antwoord...

"Dat kan niet, opa geeft nooit wat."

Ik kon eigenlijk niet uitbundig lachen, maar deed het toch. _O- :')
Runselpinkvrijdag 17 september 2010 @ 15:09
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 15:06 schreef wolferl het volgende:
Ik heb hem van een oom gehoord, die gast heeft altijd van dit soort moppen als ik langs ga bij hem. :')
?
najazegvrijdag 17 september 2010 @ 15:49
Miranda begint een kapsalonnetje aan huis, waar mensen in haar aanbouw door haar geknipt kunnen worden. Eerste dag, de eerste klanten staan voor de deur en opgewekt doet Miranda de deur open. Vijf mensen zitten meteen klaar. Ze legt een stapel tijdschriften klaar en begint iedereen's haar vast te wassen en knipt vervolgens iedereens haar maar gedeeltelijk.
Zegt ze, terwijl ze de schaar neerlegt en wegloopt: "Nee, hier vind ik ook niets aan. Ik kap ermee."
Federer-fanvrijdag 17 september 2010 @ 19:04
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 15:49 schreef najazeg het volgende:
Miranda begint een kapsalonnetje aan huis, waar mensen in haar aanbouw door haar geknipt kunnen worden. Eerste dag, de eerste klanten staan voor de deur en opgewekt doet Miranda de deur open. Vijf mensen zitten meteen klaar. Ze legt een stapel tijdschriften klaar en begint iedereen's haar vast te wassen en knipt vervolgens iedereens haar maar gedeeltelijk.
Zegt ze, terwijl ze de schaar neerlegt en wegloopt: "Nee, hier vind ik ook niets aan. Ik kap ermee."
Schitterend. :D _O_ *O*
najazegvrijdag 17 september 2010 @ 21:59
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 19:04 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Schitterend. :D _O_ *O*
:@ ^O^
Federer-fanvrijdag 17 september 2010 @ 22:15
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 21:59 schreef najazeg het volgende:

[..]

:@ ^O^
Het beste aan de grap vind ik dat ze hardop zegt "Nee hier vind ik […]" Dat is ijzersterk. Dat iedereen die gedachtegang kan horen. Als ze had gezegd "Nee, hier is ook niks aan" had ik het een stuk minder gevonden.

Trouwens, een van jouw grappen krijgt in de volgende OP een…….

*O* * EERVOLLE VERMELDING* *O*
najazegvrijdag 17 september 2010 @ 22:22
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 22:15 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Het beste aan de grap vind ik dat ze hardop zegt "Nee hier vind ik […]" Dat is ijzersterk. Dat iedereen die gedachtegang kan horen. Als ze had gezegd "Nee, hier is ook niks aan" had ik het een stuk minder gevonden.
ja inderdaad. Dat had ik ook bewust gedaan. Dat je echt het idee krijgt dat het een bevlieging van haar was en dat ze, terwijl haar klanten het horen, zegt wat ze vind. :D

quote:
Op vrijdag 17 september 2010 22:15 schreef Federer-fan het volgende:
Trouwens, een van jouw grappen krijgt in de volgende OP een…….

*O* * EERVOLLE VERMELDING* *O*
echt waar? Ik begin er gewoon van te blozen :@
thanks, wat een erkenning van de uitvinder van de Slechte Zelfbedachte Grappen _O_
Federer-fanvrijdag 17 september 2010 @ 22:32
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 22:22 schreef najazeg het volgende:

[..]

ja inderdaad. Dat had ik ook bewust gedaan. Dat je echt het idee krijgt dat het een bevlieging van haar was en dat ze, terwijl haar klanten het horen, zegt wat ze vind. :D
^O^
quote:
[..]

echt waar? Ik begin er gewoon van te blozen :@
thanks, wat een erkenning van de uitvinder van de Slechte Zelfbedachte Grappen _O_
:Y
Totaalzinlooszaterdag 18 september 2010 @ 23:35
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 15:49 schreef najazeg het volgende:
Miranda begint een kapsalonnetje aan huis, waar mensen in haar aanbouw door haar geknipt kunnen worden. Eerste dag, de eerste klanten staan voor de deur en opgewekt doet Miranda de deur open. Vijf mensen zitten meteen klaar. Ze legt een stapel tijdschriften klaar en begint iedereen's haar vast te wassen en knipt vervolgens iedereens haar maar gedeeltelijk.
Zegt ze, terwijl ze de schaar neerlegt en wegloopt: "Nee, hier vind ik ook niets aan. Ik kap ermee."
ik snap 'm niet :@
najazegzondag 19 september 2010 @ 07:22
quote:
Op zaterdag 18 september 2010 23:35 schreef Totaalzinloos het volgende:

[..]

ik snap 'm niet :@
wat valt er niet aan te snappen?
Mister1977zondag 19 september 2010 @ 15:37
quote:
Op zaterdag 18 september 2010 23:35 schreef Totaalzinloos het volgende:

[..]

ik snap 'm niet :@
Najazeg!
Het spreekt toch allemaal voor zich?
Sickertmaandag 20 september 2010 @ 14:22
quote:
Op zondag 19 september 2010 15:37 schreef Mister1977 het volgende:

[..]

Najazeg!
Het spreekt toch allemaal voor zich?
Het is dan ook totaalzinloos om er op in te gaan ;)
najazegmaandag 20 september 2010 @ 14:37
Het is weer tijd voor nieuwe grappen!
Federer-Fan, heb jij er een paar?
koffiekoekjemaandag 20 september 2010 @ 14:40
quote:
Op zaterdag 18 september 2010 23:35 schreef Totaalzinloos het volgende:

[..]

ik snap 'm niet :@
Lees de eerste 4 woorden en de laatste 3 nog eens :{
Jovatovmaandag 20 september 2010 @ 17:20
Mathijs en Joop raken aan de praat tijdens een borrel en ze belanden aan bij het onderwerp hobby's.
Joop schaamt zich een beetje voor zijn hobby, maar de klik met Mathijs is zo goed dat hij het er op waagt.
Hij zegt, ietwat aarzelend: "Ik doe graag net alsof ik tandarts ben, dan kijk in iemands mond, voel aan diegene zijn tanden, en zeg met aan lage stem: 'ziet er goed uit, jongeman.'"
"Wat toevallig," antwoordt Mathijs, "mijn hobby is nu juist het ondergaan van een tandartsbehandeling, maar ik kom er helaas maar eens in het halfjaar aan toe."
Dan krijgt Mathijs plotsklaps een idee, "Wat zeg je ervan als jij doet alsof je tandarts bent, en dan ga ik in zo'n stoel zitten. Gewoon om een keer te proberen."
Zegt Joop: "Dat lijkt me een goed idee, ik zal even kijken of ik ergens volgende week een gaatje kan vinden."
honkeytonkmaandag 20 september 2010 @ 17:22
quote:
Op maandag 20 september 2010 17:20 schreef Jovatov het volgende:
Mathijs en Joop raken aan de praat tijdens een borrel en ze belanden aan bij het onderwerp hobby's.
Joop schaamt zich een beetje voor zijn hobby, maar de klik met Mathijs is zo goed dat hij het er op waagt.
Hij zegt, ietwat aarzelend: "Ik doe graag net alsof ik tandarts ben, dan kijk in iemands mond, voel aan diegene zijn tanden, en zeg met aan lage stem: 'ziet er goed uit, jongeman.'"
"Wat toevallig," antwoordt Mathijs, "mijn hobby is nu juist het ondergaan van een tandartsbehandeling, maar ik kom er helaas maar eens in het halfjaar aan toe."
Dan krijgt Mathijs plotsklaps een idee, "Wat zeg je ervan als jij doet alsof je tandarts bent, en dan ga ik in zo'n stoel zitten. Gewoon om een keer te proberen."
Zegt Joop: "Dat lijkt me een goed idee, ik zal even kijken of ik ergens volgende week een gaatje kan vinden."
Meesterwerk _O_ _O_ _O_ Hulde voor Jovatov w/ w/
najazegdinsdag 21 september 2010 @ 07:19
quote:
Op maandag 20 september 2010 17:22 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Meesterwerk _O_ _O_ _O_ Hulde voor Jovatov w/ w/
volledig mee eens! _O_ _O-
najazegdinsdag 21 september 2010 @ 08:35
Mike en Clark lopen de telefoonwinkel binnen, omdat Mike een nieuw mobieltje wil hebben.
Ze raken al snel dolenthousiast over de nieuwe smartphone, met de nieuwste features en alles. Dus Mike koopt die telefoon en loopt er trots mee naar buiten.
Dus Clark vraagt of hij hem even mag vasthouden. Dat mag en krijgt de smartphone in zijn handen geduwd.
Pakt Clark opeens een sleuteltje en begint over de display krasjes te maken.
Mike pakt die telefoon af zo van: "Gast wat maak je me nou man?"
Zegt Clark: "Ja, je moet wel kunnen zien dat ie gebruikt wordt!"
Jovatovdinsdag 21 september 2010 @ 08:50
quote:
Op maandag 20 september 2010 17:22 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Meesterwerk _O_ _O_ _O_ Hulde voor Jovatov w/ w/
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 07:19 schreef najazeg het volgende:

[..]

volledig mee eens! _O_ _O-
:@ :@ :)

quote:
Op dinsdag 21 september 2010 08:35 schreef najazeg het volgende:
Mike en Clark lopen de telefoonwinkel binnen, omdat Mike een nieuw mobieltje wil hebben.
Ze raken al snel dolenthousiast over de nieuwe smartphone, met de nieuwste features en alles. Dus Mike koopt die telefoon en loopt er trots mee naar buiten.
Dus Clark vraagt of hij hem even mag vasthouden. Dat mag en krijgt de smartphone in zijn handen geduwd.
Pakt Clark opeens een sleuteltje en begint over de display krasjes te maken.
Mike pakt die telefoon af zo van: "Gast wat maak je me nou man?"
Zegt Clark: "Ja, je moet wel kunnen zien dat ie gebruikt wordt!"
^O^
Federer-fandinsdag 21 september 2010 @ 09:41
quote:
Op maandag 20 september 2010 17:20 schreef Jovatov het volgende:
Mathijs en Joop raken aan de praat tijdens een borrel en ze belanden aan bij het onderwerp hobby's.
Joop schaamt zich een beetje voor zijn hobby, maar de klik met Mathijs is zo goed dat hij het er op waagt.
Hij zegt, ietwat aarzelend: "Ik doe graag net alsof ik tandarts ben, dan kijk in iemands mond, voel aan diegene zijn tanden, en zeg met aan lage stem: 'ziet er goed uit, jongeman.'"
"Wat toevallig," antwoordt Mathijs, "mijn hobby is nu juist het ondergaan van een tandartsbehandeling, maar ik kom er helaas maar eens in het halfjaar aan toe."
Dan krijgt Mathijs plotsklaps een idee, "Wat zeg je ervan als jij doet alsof je tandarts bent, en dan ga ik in zo'n stoel zitten. Gewoon om een keer te proberen."
Zegt Joop: "Dat lijkt me een goed idee, ik zal even kijken of ik ergens volgende week een gaatje kan vinden."
Ik wil het feestje niet verpesten, maar ik ben er niet kapot van. Deze clou is al diverse keren voorbijgekomen in tandartsgrappen.
Jovatovdinsdag 21 september 2010 @ 09:47
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 09:41 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Ik wil het feestje niet verpesten, maar ik ben er niet kapot van. Deze clou is al diverse keren voorbijgekomen in tandartsgrappen.
Wat helpt is dat dat het hier niet om een 'echte' tandarts gaat, maar je hebt een punt. Daarnaast bedacht ik hem wel 'on the spot', voor zover dat helpt.
najazegdinsdag 21 september 2010 @ 09:56
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 09:41 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Ik wil het feestje niet verpesten, maar ik ben er niet kapot van. Deze clou is al diverse keren voorbijgekomen in tandartsgrappen.
ik ben bang dat je bij sommige onderwerpen al snel bij een clou komt die vaker gebruikt word.
Federer-fandinsdag 21 september 2010 @ 10:03
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 09:56 schreef najazeg het volgende:

[..]

ik ben bang dat je bij sommige onderwerpen al snel bij een clou komt die vaker gebruikt word.
Als het goed is niet; woordelijk dezelfde clou's lijken mij niet nastrevenswaardig.
Federer-fandinsdag 21 september 2010 @ 10:03
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 09:47 schreef Jovatov het volgende:

[..]

Wat helpt is dat dat het hier niet om een 'echte' tandarts gaat, maar je hebt een punt. Daarnaast bedacht ik hem wel 'on the spot', voor zover dat helpt.
You're forgiven.
Jovatovdinsdag 21 september 2010 @ 10:13
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 10:03 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

You're forgiven.
^O^ En Ik ga de volgende keer nog beter mijn best doen O-)
najazegdinsdag 21 september 2010 @ 10:34
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 10:03 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Als het goed is niet; woordelijk dezelfde clou's lijken mij niet nastrevenswaardig.
Snap ik :)
najazegdinsdag 21 september 2010 @ 10:36
Moet zeggen dat er in dit deel toch best wel wat pareltjes zijn gepost (en nee dan doel ik niet per se op diegene van mij waar FF lyrisch over was, maar ook van FF, Jovatov en ik dacht Runselpink ook)
najazegdinsdag 21 september 2010 @ 10:37
vraagje trouwens, waarom heeft dit topic altijd zo'n recycle icon in de MyAT? Met van die pijltjes?
Federer-fandinsdag 21 september 2010 @ 10:39
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 10:37 schreef najazeg het volgende:
vraagje trouwens, waarom heeft dit topic altijd zo'n recycle icon in de MyAT? Met van die pijltjes?
Omdat het een centraal topic is. Onze status is verhoogd. ^O^
Jovatovdinsdag 21 september 2010 @ 10:47
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 10:36 schreef najazeg het volgende:
Moet zeggen dat er in dit deel toch best wel wat pareltjes zijn gepost (en nee dan doel ik niet per se op diegene van mij waar FF lyrisch over was, maar ook van FF, Jovatov en ik dacht Runselpink ook)
^O^ De kwantiteit is misschien iets lager, de kwaliteit des te hoger!
najazegdinsdag 21 september 2010 @ 11:20
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 10:47 schreef Jovatov het volgende:

[..]

^O^ De kwantiteit is misschien iets lager, de kwaliteit des te hoger!
en daar gaat het om! ^O^
najazegdinsdag 21 september 2010 @ 11:21
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 10:39 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Omdat het een centraal topic is. Onze status is verhoogd. ^O^
cool! :D

Trouwens, wanneer post jij weer een grap?
Federer-fandinsdag 21 september 2010 @ 14:16
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 11:21 schreef najazeg het volgende:

[..]

cool! :D

Trouwens, wanneer post jij weer een grap?
Ik ben druk. ;(
AapjeAapjedinsdag 21 september 2010 @ 20:32
Maak tijd voor ons. Je fans.


*SBS6 mailt*
Federer-fandinsdag 21 september 2010 @ 22:35
Atsert Veenstra is manager bij een middelgroot bedrijf. Zijn medewerkers vinden hem aardig, maar zijn toch altijd een beetj eop hu hoede. Soms geeft hij iemand bijvoorbeeld opslag of mag iemand wat eerder naar huis, maar later blijkt dan vaak dat Atsert er toch iets voor terug wil. Op een gegeven moment zijn twee van zijn medewerkers met elkaar aan het praten over de beloning die een van hen van Atsert heeft gekregen.
Zegt de een: "Nou, geweldig joh, ik krijg bij mijn vakantiegeld van volgens jaar duizend euro extra! Misschien heb ik hem toch verkeerd beoordeeld."
Zegt de ander: "Dat denk ik niet hoor. Volgens mij zit er een atsertje onder het gras."
Jovatovdinsdag 21 september 2010 @ 23:58
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 22:35 schreef Federer-fan het volgende:
Atsert Veenstra is manager bij een middelgroot bedrijf. Zijn medewerkers vinden hem aardig, maar zijn toch altijd een beetj eop hu hoede. Soms geeft hij iemand bijvoorbeeld opslag of mag iemand wat eerder naar huis, maar later blijkt dan vaak dat Atsert er toch iets voor terug wil. Op een gegeven moment zijn twee van zijn medewerkers met elkaar aan het praten over de beloning die een van hen van Atsert heeft gekregen.
Zegt de een: "Nou, geweldig joh, ik krijg bij mijn vakantiegeld van volgens jaar duizend euro extra! Misschien heb ik hem toch verkeerd beoordeeld."
Zegt de ander: "Dat denk ik niet hoor. Volgens mij zit er een atsertje onder het gras."
-O- Mijn ongezouten mening: voorspelbaar en de woordgrap is te vergezocht.
Daywalk3rwoensdag 22 september 2010 @ 00:10
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 22:35 schreef Federer-fan het volgende:
Atsert Veenstra is manager bij een middelgroot bedrijf. Zijn medewerkers vinden hem aardig, maar zijn toch altijd een beetj eop hu hoede. Soms geeft hij iemand bijvoorbeeld opslag of mag iemand wat eerder naar huis, maar later blijkt dan vaak dat Atsert er toch iets voor terug wil. Op een gegeven moment zijn twee van zijn medewerkers met elkaar aan het praten over de beloning die een van hen van Atsert heeft gekregen.
Zegt de een: "Nou, geweldig joh, ik krijg bij mijn vakantiegeld van volgens jaar duizend euro extra! Misschien heb ik hem toch verkeerd beoordeeld."
Zegt de ander: "Dat denk ik niet hoor. Volgens mij zit er een atsertje onder het gras."
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 09:56 schreef najazeg het volgende:

[..]

ik ben bang dat je bij sommige onderwerpen al snel bij een clou komt die vaker gebruikt word.
Een vrouw loopt over de markt en zoekt naar de stroopwafelverkoper.
Ze kan hem zo 1.2.3 niet vinden, maar plotsklaps staat hij een stuk verderop.
Ze vraagt dus waarom die stroopwafelventer ergens anders staat.
Die stroopwafel zegt zo van "ja dan hebben de mensen daar meer ruimte om mijn stroopwafels te eten"
Waarop de vrouw zegt "Da's nou een gat in de markt"
honkeytonkwoensdag 22 september 2010 @ 07:25
quote:
Op woensdag 22 september 2010 00:10 schreef Daywalk3r het volgende:

[..]


[..]

Een vrouw loopt over de markt en zoekt naar de stroopwafelverkoper.
Ze kan hem zo 1.2.3 niet vinden, maar plotsklaps staat hij een stuk verderop.
Ze vraagt dus waarom die stroopwafelventer ergens anders staat.
Die stroopwafel zegt zo van "ja dan hebben de mensen daar meer ruimte om mijn stroopwafels te eten"
Waarop de vrouw zegt "Da's nou een gat in de markt"
~
^O^ ^O^
Federer-fanwoensdag 22 september 2010 @ 08:54
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 23:58 schreef Jovatov het volgende:

[..]

-O- Mijn ongezouten mening: voorspelbaar en de woordgrap is te vergezocht.
Hij is helemaal niet vergezocht. Mijn vorige baas heette namelijk Atsert en ik heb deze grap zelf een keer gemaakt. En nu in de vorm van een slechte grap. Ik vond hem destijd wel aardig. Knap dat je het voorspelbaar vindt; wist je dan al vroeg in de grap dat dat de clou zou worden? Dan kan ik me eigenlijk slecht voorstellen.
Federer-fanwoensdag 22 september 2010 @ 08:55
quote:
Op woensdag 22 september 2010 00:10 schreef Daywalk3r het volgende:

[..]


[..]

[...]
Slaat dat op mijn grap? Kun je me een eerdere grap noemen waarin deze clou is gebruikt?
Jovatovwoensdag 22 september 2010 @ 10:20
quote:
Op woensdag 22 september 2010 08:54 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Hij is helemaal niet vergezocht. Mijn vorige baas heette namelijk Atsert en ik heb deze grap zelf een keer gemaakt. En nu in de vorm van een slechte grap. Ik vond hem destijd wel aardig. Knap dat je het voorspelbaar vindt; wist je dan al vroeg in de grap dat dat de clou zou worden? Dan kan ik me eigenlijk slecht voorstellen.
De clou zelf is niet voorspelbaar, maar hoe de grap verliep.
De eerste helft is: Baas beloont maar wil er wat voor terug. De tweede helft is: Baas beloont, iemand merkt op dat hij er wat voor terug wil. Er gebeurt in die zin niets spannends/vreemds. Verder had ik nog nooit van de naam Atsert gehoord (komt ook heel weinig voor), dus in die zin vond ik hem ook wat vergezocht.

Als ik hem nu eens hiernaar verander, wat vind je er dan van:

Atsert Veenstra is manager bij een middelgroot bedrijf. Zijn medewerkers vinden hem aardig, maar zijn toch altijd een beet je op hun hoede. Soms geeft hij iemand bijvoorbeeld opslag of mag iemand wat eerder naar huis, maar later blijkt dan vaak dat Atsert er toch iets voor terug wil. Op een gegeven moment zijn twee van zijn medewerkers met elkaar aan het praten over de beloning die een van hen van Atsert heeft gekregen.
Zegt de een: "Nou, geweldig joh, ik krijg net een schouderklopje van hem! Misschien heb ik hem toch verkeerd beoordeeld."
Zegt de ander: "Een schouderklopje? Oei, dat wordt overwerken het komende halfjaar."

[ Bericht 0% gewijzigd door Jovatov op 22-09-2010 11:01:34 ]
Runselpinkwoensdag 22 september 2010 @ 15:05
Tijl doet het even voor.
Federer-fanwoensdag 22 september 2010 @ 15:49
quote:
Op woensdag 22 september 2010 10:20 schreef Jovatov het volgende:

[..]

De clou zelf is niet voorspelbaar, maar hoe de grap verliep.
De eerste helft is: Baas beloont maar wil er wat voor terug. De tweede helft is: Baas beloont, iemand merkt op dat hij er wat voor terug wil. Er gebeurt in die zin niets spannends/vreemds. Verder had ik nog nooit van de naam Atsert gehoord (komt ook heel weinig voor), dus in die zin vond ik hem ook wat vergezocht.
Zoals gezegd is dat de naam van mijn vorige baas.
quote:
Als ik hem nu eens hiernaar verander, wat vind je er dan van:

Atsert Veenstra is manager bij een middelgroot bedrijf. Zijn medewerkers vinden hem aardig, maar zijn toch altijd een beet je op hun hoede. Soms geeft hij iemand bijvoorbeeld opslag of mag iemand wat eerder naar huis, maar later blijkt dan vaak dat Atsert er toch iets voor terug wil. Op een gegeven moment zijn twee van zijn medewerkers met elkaar aan het praten over de beloning die een van hen van Atsert heeft gekregen.
Zegt de een: "Nou, geweldig joh, ik krijg net een schouderklopje van hem! Misschien heb ik hem toch verkeerd beoordeeld."
Zegt de ander: "Een schouderklopje? Oei, dat wordt overwerken het komende halfjaar."
Vind het geen verbetering. Beetje type traditionele grap.
Federer-fanwoensdag 22 september 2010 @ 22:37
Een man werkt voor een groot levensmiddelenbedrijf. Dus op een gegeven moment heeft hij een nieuwe vruchtensiroop ontwikkeld. Trots loopt hij ermee naar de directeur.
Dus de directeur draait de dop van de fles, zet de fles aan zijn lippen, neemt een flinke slok, maar zegt dan lachend, terwijl hij de helft uitspuugt: "Gadverdamme, wat is dit voor zoete troep joh!"
Runselpinkdonderdag 23 september 2010 @ 13:07
Geen idee of ie al bestaat, maar ik vond 'm toch leuk verzonnen de moi ^O^ .

Wat krijg je als je pis omdraait?

SPOILER
dat ken helemaal niet :(
najazegdonderdag 23 september 2010 @ 13:16
quote:
Op donderdag 23 september 2010 13:07 schreef Runselpink het volgende:
Geen idee of ie al bestaat, maar ik vond 'm toch leuk verzonnen de moi ^O^ .

Wat krijg je als je pis omdraait?

SPOILER
dat ken helemaal niet :(
meh, die klinkt al erg oud. Sorry, maar denk dat die al wel bestaat.
najazegdonderdag 23 september 2010 @ 13:44
Karel heeft een nieuw soort bezem uitgevonden. Hij gaat ermee naar een bureau om er patent op aan te vragen. Trots laat hij zijn nieuwe bezem zien. Een keer vegen en in plaats van dat de stof en troep verplaatst, wordt het opgezogen en komt het in de steel te zitten. "Als de bezem vol is", zegt Karel, "dan dien je de bezem weg te gooien en een nieuwe te kopen."
Zegt de man van het bureau droog: "Ja heel leuk Karel, maar de mensheid heeft dan toch liever gewoon een stofzuiger!"
Federer-fandonderdag 23 september 2010 @ 20:59
quote:
Op donderdag 23 september 2010 13:07 schreef Runselpink het volgende:
Geen idee of ie al bestaat, maar ik vond 'm toch leuk verzonnen de moi ^O^ .

Wat krijg je als je pis omdraait?

SPOILER
dat ken helemaal niet :(
Verkeerde topic?

[ Bericht 1% gewijzigd door Federer-fan op 23-09-2010 21:09:59 ]
Runselpinkvrijdag 24 september 2010 @ 23:40
Het is dinsdagmiddag rond een uurtje of vijf 's middags en de familie Jansen wil gaan eten. Ze zitten met het hele gezin aan tafel. Alleen hebben ze nog geen eten, dus dat zijn ze nu aan het overleggen. Zoon Rolf stelt voor om Chinees te gaan halen. Zo gezegd, zo gedaan. Dus een kwartier later staat het chinees op tafel. Dan begint zijn zusje te huilen, omdat zijn zusje het eten vies lijkt. Dan zegt Rolf: '' Ach joh, het is hartstikke lekker. Ik heb het zelf aan Rob van de smaakpolitie gevraagd.''
najazegzaterdag 25 september 2010 @ 07:53
quote:
Op vrijdag 24 september 2010 23:40 schreef Runselpink het volgende:
Het is dinsdagmiddag rond een uurtje of vijf 's middags en de familie Jansen wil gaan eten. Ze zitten met het hele gezin aan tafel. Alleen hebben ze nog geen eten, dus dat zijn ze nu aan het overleggen. Zoon Rolf stelt voor om Chinees te gaan halen. Zo gezegd, zo gedaan. Dus een kwartier later staat het chinees op tafel. Dan begint zijn zusje te huilen, omdat zijn zusje het eten vies lijkt. Dan zegt Rolf: '' Ach joh, het is hartstikke lekker. Ik heb het zelf aan Rob van de smaakpolitie gevraagd.''
^O^
Shreyaszaterdag 25 september 2010 @ 08:21
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 09:17 schreef wolferl het volgende:
Een mooie blonde dame loopt richting de balie van het hotel en wenkt
de man die erachter staat,

Deze komt onmiddelijk naar haar toe.

Dan wenkt de dame met haar wijsvinger naar de man om iets dichter te
komen, en hierop buigt de man zich voorover naar de vrouw.

Terwijl de vrouw zachtjes haar vingers door de baard van de man laat
gaan, fluistert ze in zijn oor

' Bent u de manager hier? '

en vervolgens glijden haar vingers langzaam over zijn gezicht.

' Ehh .. eigenlijk niet, stamelt hij,

De vrouw tilt haar hand nu iets omhoog en strijkt hem door zijn haren.

Kunt u de manager dan voor mij roepen, vraagt ze met een zwoele stem.

Terwijl de man licht naar adem snakt zegt hij, ' ehh . sorry mevrouw
dat zal niet gaan , hij is er momenteel niet, nu steekt de vrouw twee
vingers in de mond van de man en instinctief begint hij erop te
zuigen.

Wilt u dan zo vriendelijk zijn om hem een boodschap door te geven?
vraagt ze.

De man likt inmiddels opgewonden de andere vingers van de vrouw en kan
niets anders doen dan ja knikken.

Dan buigt de vrouw zich naar voren en fluistert zachtjes in het oor
van de man..........

SPOILER
' Er is geen papier meer op het damestoilet '
En beetje lollig :') ?
Niet zelf bedacht :N

http://radioveronicafanlog.punt.nl/?id=375925&r=1&tbl_archief=1& op 19 februari 2009
Federer-fanzaterdag 25 september 2010 @ 08:56
quote:
Op vrijdag 24 september 2010 23:40 schreef Runselpink het volgende:
Het is dinsdagmiddag rond een uurtje of vijf 's middags en de familie Jansen wil gaan eten. Ze zitten met het hele gezin aan tafel. Alleen hebben ze nog geen eten, dus dat zijn ze nu aan het overleggen. Zoon Rolf stelt voor om Chinees te gaan halen. Zo gezegd, zo gedaan. Dus een kwartier later staat het chinees op tafel. Dan begint zijn zusje te huilen, omdat zijn zusje het eten vies lijkt. Dan zegt Rolf: '' Ach joh, het is hartstikke lekker. Ik heb het zelf aan Rob van de smaakpolitie gevraagd.''
Da's een hele beste. :Y *O*
Federer-fanzaterdag 25 september 2010 @ 08:56
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 08:21 schreef Shreyas het volgende:

[..]

Niet zelf bedacht :N

http://radioveronicafanlog.punt.nl/?id=375925&r=1&tbl_archief=1& op 19 februari 2009
Hij klonk ook niet zelfbedacht maar ik vond hem toch al kansloos.
Federer-fanzaterdag 25 september 2010 @ 09:01
In de Schouwburg in Amsterdam wordt een nieuw experimenteel toneelstuk opgevoerd. Iedereen is enorm nieuwsgierig. Dus de voorstelling begint, het doek gaat open en er staan twee stoelen op het podium, die schuin tegenover elkaar staan. Er komt een man binnen, die op een van de stoelen gaat zitten en wat onwennig om zich heen kijkt. Na exact vijf minuten komt er een tweede man binnen, die op de andere stoel gaat zitten. Ze kijken vooral voor zich uit en af en toe kijken ze wat bedenkelijk naar elkaar. Verder gebeurt er niks. Dit gaat zo anderhalf uur door. Dan staat een van de mannen op en loopt weg. De ander blijft zitten. Het doek valt.
Iedereen staat op en geeft een staande ovatie. "Bravo!", "Magistraal", "Geweldig!", "Bis! Bis!" wordt er geroepen.
Eén man blijft zitten en hij zegt: "Nou, ik vond er echt helemaal niks aan.'
honkeytonkzaterdag 25 september 2010 @ 09:04
Piet zit in de klas en hij krijgt les over de maan. Op een gegeven moment snapt hij iets niet, dus hij steekt zijn vinger op en vraagt: "Meneer? Hoe komen de kraters op de maan? Dat komt toch door vulkanen en meteorieten?" De leraar kijkt hem een beetje verward en zegt: "Tuurlijk niet joh! Dat komt door reuze mollen, kijk, ze hebben daar minder zwaartekracht en daardoor kunnen de mollen groter worden, dat is toch volstrekt logisch?" "Ohja" zei Piet, "volstrekt logisch ja".

Hoop dat hij een beetje goed is :@
Federer-fanzaterdag 25 september 2010 @ 09:16
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 09:04 schreef honkeytonk het volgende:
Piet zit in de klas en hij krijgt les over de maan. Op een gegeven moment snapt hij iets niet, dus hij steekt zijn vinger op en vraagt: "Meneer? Hoe komen de kraters op de maan? Dat komt toch door vulkanen en meteorieten?" De leraar kijkt hem een beetje verward aan en zegt: "Tuurlijk niet joh!Nee, die fout maken veel mensen. HeDat komt door reuzenmollen, kijk, ze hebben daar minder zwaartekracht en daardoor kunnen de mollen groter worden, dat is toch volstrekt logisch?" "Ohja" zei Piet, "volstrekt logisch ja".

Hoop dat hij een beetje goed is :@
Helemaal af. Niks meer aan doen. *O*
honkeytonkzaterdag 25 september 2010 @ 09:45
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 09:16 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Helemaal af. Niks meer aan doen. *O*
Ik begin er van te blozen :@ Ik krijg mijn oude niveau weer een beetje w/
najazegzaterdag 25 september 2010 @ 10:05
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 09:45 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Ik begin er van te blozen :@ Ik krijg mijn oude niveau weer een beetje w/
ook voor jou dus: ^O^
Shreyasdinsdag 28 september 2010 @ 03:30
Mark is net terug van zijn nieuwe vriendin. Zijn moeder vraagt: "En hoe was het?'' Zeg Mark: ''Nou wel gezellig hoor, maar ze heeft nu al kritiek op me, bijvoorbeeld dat ik maar één keer in de twee dagen douche, vindt ze te weinig.''
Zegt moeder: ''Je weet waar de badkamer is toch''
najazegdinsdag 28 september 2010 @ 09:52
quote:
Op dinsdag 28 september 2010 03:30 schreef Shreyas het volgende:
Mark is net terug van zijn nieuwe vriendin. Zijn moeder vraagt: "En hoe was het?'' Zeg Mark: ''Nou wel gezellig hoor, maar ze heeft nu al kritiek op me, bijvoorbeeld dat ik maar één keer in de twee dagen douche, vindt ze te weinig.''
Zegt moeder: ''Je weet waar de badkamer is toch''
:D ^O^
sjoemie1985dinsdag 28 september 2010 @ 15:58
roodkapje loopt door het bos naar haar grootmoeder en onderweg denkt ze ik had toch allang de boze wolf tegen moeten komen.
zonder er aandacht aan te schenken loopt ze door naar het huisje van haar grootmoeder.
daar aan gekomen vind ze een dikke schildpad in het bed van haar grootmoeder.
en rood kapje vraagt wat er aan de hand is.
en de schildpad zegt: ja sorry de boze wolf is ziek geworden en ik moest voor hem in vallen.
sjoemie1985woensdag 29 september 2010 @ 12:11
liggen jullie soms allemaal nog in een deuk om mijn slechte grap?
Federer-fanwoensdag 29 september 2010 @ 13:41
quote:
Op woensdag 29 september 2010 12:11 schreef sjoemie1985 het volgende:
liggen jullie soms allemaal nog in een deuk om mijn slechte grap?
Nee, ik heb het alleen druk.
najazegwoensdag 29 september 2010 @ 13:41
quote:
Op woensdag 29 september 2010 12:11 schreef sjoemie1985 het volgende:
liggen jullie soms allemaal nog in een deuk om mijn slechte grap?
Nee, we houden een vervroegde winterslaap. Begin Maart zijn we er weer :z

Ik vond jouw grap wel leuk trouwens :Y
Runselpinkwoensdag 29 september 2010 @ 13:42
Dus op een dag komt er een man bij de bakker, die alleen maar broden verkoopt. De bakker ziet de man binnenlopen en hij vraagt dus aan de man: '' Wilt u een brood? ''
Zegt die man: '' Ja, waar dacht u dat ik anders voor kwam :{ ? ''
Federer-fanwoensdag 29 september 2010 @ 13:52
quote:
Op woensdag 29 september 2010 13:42 schreef Runselpink het volgende:
Dus op een dag komt er een man bij de bakker, die alleen maar broden verkoopt. De bakker ziet de man binnenlopen en hij vraagt dus aan de man: '' Wilt u een brood? ''
Zegt die man: '' Ja, waar dacht u dat ik anders voor kwam :{ ? ''
_O- *O*
Runselpinkwoensdag 29 september 2010 @ 14:02
^O^
sjoemie1985woensdag 29 september 2010 @ 16:29
quote:
Op woensdag 29 september 2010 13:41 schreef najazeg het volgende:

[..]

Nee, we houden een vervroegde winterslaap. Begin Maart zijn we er weer :z
:D _O- :')

quote:
Ik vond jouw grap wel leuk trouwens :Y
_O_ dank
Runselpinkwoensdag 29 september 2010 @ 21:57
Karel heeft al weken gewacht op het moment dat zijn nieuwe iPhone komt. En na 7 week valt hij op de mat. Karel installeert gelijk allerlei opties met onder andere Hyves en Twitter, waar hij helemaal gek van is. En dan de volgende ochtend zet Karel zijn wekker, op zijn nieuwe iPhone. Maar de volgende morgen komt hij te laat op school. Dus vraagt zo'n leraar: '' Karel, waarom ben je te laat? '' Karel antwoordt: '' Ja sorry meneer, maar moet u 's ochtends ook niet even twitteren voor school? :{w ''
Shreyasdonderdag 30 september 2010 @ 01:04
Een man staat op midden in de nacht, begint zich aan te kleden, jas aan, schoenen aan... zijn vrouw wordt wakker en vraagt: "Waar ga je naar toe?" Zegt de man: "Ik ga even naar de bakker, moet nog krentenbollen kopen, zal ik er eentje voor je meebrengen?". Zegt zijn vrouw: ''Lieverd het is 03:00 in de nacht", zegt die man: "Schat, ik vroeg of ik een krentenbol voor je moet meenemen, niet hoe laat het is."

[ Bericht 1% gewijzigd door Shreyas op 30-09-2010 01:10:48 ]
najazegdonderdag 30 september 2010 @ 08:33
quote:
Op donderdag 30 september 2010 01:04 schreef Shreyas het volgende:
Een man staat op midden in de nacht, begint zich aan te kleden, jas aan, schoenen aan... zijn vrouw wordt wakker en vraagt: "Waar ga je naar toe?" Zegt de man: "Ik ga even naar de bakker, moet nog krentenbollen kopen, zal ik er eentje voor je meebrengen?". Zegt zijn vrouw: ''Lieverd het is 03:00 in de nacht", zegt die man: "Schat, ik vroeg of ik een krentenbol voor je moet meenemen, niet hoe laat het is."
lol :D
Federer-fandonderdag 30 september 2010 @ 08:57
quote:
Op donderdag 30 september 2010 01:04 schreef Shreyas het volgende:
Een man staat op midden in de nacht, begint zich aan te kleden, jas aan, schoenen aan... zijn vrouw wordt wakker en vraagt: "Waar ga je naar toe?" Zegt de man: "Ik ga even naar de bakker, moet nog krentenbollen kopen, zal ik er eentje voor je meebrengen?". Zegt zijn vrouw: ''Lieverd het is 03:00 in de nacht", zegt die man: "Schat, ik vroeg of ik een krentenbol voor je moet meenemen, niet hoe laat het is."
_O-
AapjeAapjedonderdag 30 september 2010 @ 10:07
Lolwut :'D
najazegdonderdag 30 september 2010 @ 11:24
Dus een kerel loopt de slagerij binnen, maar alles is leeg en tegen de toonbank leunt nu een rokende man.
Vertwijfeld vraagt die kerel: "Een kilo rundergehakt graag"
Met zijn sigaret in zijn mond zegt die man: "Er is geen slager."
"Ja, maar buiten op het bord staat dat dit wel de slager is." zegt die kerel weer.
"En ik zeg dat er geen slager is." zegt die man geïrriteerd.
"Ja maar..." begint die kerel weer.
Die man slaakt een diepe zucht, pakt een CD-spelertje en drukt hem aan, waarop duitse hoempapa muziek te horen is.
Zegt die man: "Zo, hier heb jij je slager!"

[ Bericht 2% gewijzigd door najazeg op 30-09-2010 15:39:21 ]
Federer-fandonderdag 30 september 2010 @ 15:01
quote:
Op donderdag 30 september 2010 11:24 schreef najazeg het volgende:
Dus een kerel loopt de slagerij binnen, maar alles is leeg en tegen de toonbank leunt nu een rokende man met spraakgebrek.
Vertwijfeld vraagt die kerel: "Een kilo rundergehakt graag"
Met zijn sigaret in zijn mond zegt die man: "Er isj geen sjlager."
"Ja, maar buiten op het bord staat dat dit wel de slager is." zegt die kerel weer.
"En ik sjeg dat er geen sjlager isj." zegt die man geïrriteerd.
"Ja maar..." begint die kerel weer.
Die man slaakt een diepe zucht, pakt een CD-spelertje en drukt hem aan, waarop duitse hoempapa muziek te horen is.
Zegt die man: "Sjo, hier heb jij je sjlager!"
Heel leuk als je dat spraakgebrek uiteruithaalt. *O* :@
najazegdonderdag 30 september 2010 @ 15:38
quote:
Op donderdag 30 september 2010 15:01 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Heel leuk als je dat spraakgebrek uiteruithaalt. *O* :@
oke :) sorry :) Ik dacht juist dat deze wat minder was dan andere grappen van mij maar thanx dat je hem leuk vind ^O^
Runselpinkvrijdag 1 oktober 2010 @ 15:53
Goed topicdeel is deze. ^O^
najazegvrijdag 1 oktober 2010 @ 16:22
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 15:53 schreef Runselpink het volgende:
Goed topicdeel is deze. ^O^
:Y :Y :Y
Federer-fanvrijdag 1 oktober 2010 @ 18:07
Een oude man van 85 loopt over straat als hij drie jongens ziet breakdancen.
Zegt hij van: "Mag ik meedoen, jongens?"
Die die jongens beginnen een beetje t lachen en een van hen zegt, "Ja hoor, meneer, maar bent u wel voorzichtig?"
Dus die oude man gaat op de grond liggen en begint allerlei bewegingen te maken.
Maar opeens trekt hij een pijnlijk gezicht, legt zijn hand op zijn onderrug en zegt tegen zijn vrouw, die net aan komt lopen: "Het schiet er opeens in."

[ Bericht 0% gewijzigd door Federer-fan op 01-10-2010 18:46:50 ]
Federer-fanvrijdag 1 oktober 2010 @ 19:23
Een man is op reis in Afrika. Op een gegeven moment komt hij bij een stam aan, waar alleen een paar armoedige hutjes staan en een waterput. Hij besluit bij een grote tent naar binnen te lopen om te zien of hij de lokale bevolking kan leren kennen. Maar al hij naar binnenstapt gaat er een rood lampje knipperen en gaat er een hard alarm af. Dus die man schrikt. Dan komt een oude man met een lendendoek op hem aflopen, die eruitziet als de stamoudste.
Zegt die man een beetje lachend: "Het verbaast me dat jullie hier een alarminstallatie hebben."
Zegt die stamoudste: "Nou, er wordt hier behoorlijk vaak ingebroken hoor."
Federer-fanvrijdag 1 oktober 2010 @ 19:56
NBC, een groot Amerikaans televisiestation, heeft een bijzondere tenniswedstrijd georganiseerd in de grote sportarena Madison Square Garden, in New York. Rafael Nadal, de nummer 1 van de wereld in tennis, neemt het op tegen Usain Bolt, de snelste man ter wereld. De kaartjes zijn al snel uitverkocht. En op de Facebookpagina van NBC staat een poll, waarin je kunt aangeven wie je dent dat er wint. De meningen zijn verdeeld. 10 mensen denken dat Bolt wint en 154.544 denken. Dus op een gegeven moment is het zover. Na een vervelende show begint de wedstrijd. In iets meer dan achttien minuten wint Nadal met 6-0 6-0.
Vraagt een journalist na afloop aan Nadal: "Was je nerveus?"
Zegt Nadal: "Nee, helemaal niet. Hij kan hard lopen maar tennissen kan hij niet."

[ Bericht 0% gewijzigd door Federer-fan op 01-10-2010 20:02:03 ]
AapjeAapjevrijdag 1 oktober 2010 @ 20:35
Lopen een nul en een acht over straat. Kijkt die nul zo naar die acht, en vraagt 'ie: "Mag ik in het midden lopen?"


... :)
AapjeAapjevrijdag 1 oktober 2010 @ 20:37
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 20:36 schreef Paul-89 het volgende:
En toen zei die nul : Nee, en toen stompte die acht die nul helemaal in elkaar, nooit meer goedgekomen tussen die 2. ;(
Shreyasvrijdag 1 oktober 2010 @ 21:35
Kees zit in de klas de hele tijd te praten en te lachen, hij kan maar niet stil zijn.
De juffrouw: Kees kun je nu even stil zijn?
Kees gaat gewoon door, dus even later zegt de juffrouw: Kees, ik heb gevraagd of je stil wilt zijn, dus hou eens op met praten. Maar Kees gaat rustig door met praten. Dan nog wat later de juffrouw nu met een harde stem: Kees, wees nu eens stil!
Maar Kees gaat onverstoorbaar door met kletsen, lachen, gieren en brullen.

De juffrouw begint echt geïrriteerd te raken nu, ze loopt naar zijn tafel en roept: Kees ben je doof?!
Kees kijkt de juffrouw brutaal aan en schreeuwt: Ach flikker toch op zeikwijf!
De juffrouw met boze stem: Wat zei je daar, Kees!?
Kees: En dan vraag je of ik doof ben?!
AapjeAapjevrijdag 1 oktober 2010 @ 21:55
^O^
Shreyasvrijdag 1 oktober 2010 @ 22:36
Een man zit in een café en er komt een mooie vrouw naast hem zitten. Hij kijkt haar aan en zegt: hoi, kan ik je een drankje aanbieden?
De vrouw: oh dat is aardig van je dank je, doe maar een cola.
Dus de vrouw drinkt haar drankje op en niet veel later krijgt de man de rekening die hij doorschuift naar die vrouw.

Die vrouw dus licht verbaasd en vraagt: Dat drankje kreeg ik toch van jou?
Zegt die man dus: Ik heb geen geld bij me, sorry
"Oké maar waarom bied je me dan een drankje aan?" vraagt de vrouw lachend.
Die man: Om een goede indruk op je te maken natuurlijk!
''Oh en denk je echt dat dat nu gelukt is?'' vraagt die vrouw.
Zegt die man: Nu wellicht niet nee, maar het gaat natuurlijk om de eerste indruk, die is het belangrijkste toch!
Federer-fanvrijdag 1 oktober 2010 @ 22:46
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 22:36 schreef Shreyas het volgende:
Een man zit in een café en er komt een mooie vrouw naast hem zitten. Hij kijkt haar aan en zegt: hoi, kan ik je een drankje aanbieden?
De vrouw: oh dat is aardig van je dank je, doe maar een cola.
Dus de vrouw drinkt haar drankje op en niet veel later krijgt de man de rekening die hij doorschuift naar die vrouw.

Die vrouw dus licht verbaasd en vraagt: Dat drankje kreeg ik toch van jou?
Zegt die man dus: Ik heb geen geld bij me, sorry
"Oké maar waarom bied je me dan een drankje aan?" vraagt de vrouw lachend.
Die man: Om een goede indruk op je te maken natuurlijk!
''Oh en denk je echt dat dat nu gelukt is?'' vraagt die vrouw.
Zegt die man: Nu wellicht niet nee, maar het gaat natuurlijk om de eerste indruk, die is het belangrijkste toch!
:D _O-

Klasse. *O*
Runselpinkdinsdag 5 oktober 2010 @ 08:53
Waar is de inspiratie jongens?
najazegdinsdag 5 oktober 2010 @ 10:34
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 08:53 schreef Runselpink het volgende:
Waar is de inspiratie jongens?
Ik had de laatste dagen helaas geen leuke grap meer. Nu nog steeds niet :{
De laatste grappen waren eindelijk van juiste kwaliteit dus wil ik niet zomaar een grap posten met het risico dat die zuigt, zeker nu FF een grap van mij zo goed vond dat ik een eervolle vermelding ga krijgen :)

Maar ik zal weer eens op eentje broeden. :Y
Weet jij er niet nog eentje trouwens?
sjoemie1985dinsdag 5 oktober 2010 @ 13:18
doornroosje loopt door het kasteel van haar ouders.
op een gegeven moment in 1 van de vele kamers ziet ze een oude vrouw achter een spinnewiel zitten.
en spontaan begint doornroosje keihard te lachen _O- .
en zegt tegen de vrouw tegenwoordig hebben we allang machines waarmee veel meer wol kunnen maken op 1 dag dan met dat apparaat van u.
tochweerhenkdinsdag 5 oktober 2010 @ 18:08
Een paar jongens zitten bij elkaar in de klas, en allemaal Fok!ken ze. Op school krijgen ze allemaal Engelse reclames te zien, waaronder de reclame van postalgold. Alle fok!kers begin te lachen, behalve Bart, die ook fokt. Hij zegt: ''Ja ja, nu is de grap leuk geweest, ik kan er niet meer om lachen.''
Federer-fandinsdag 5 oktober 2010 @ 22:15
Een man komt een cafe binnen waar allemaal van die linkse ballen zitten. Hij bestelt een cola en zit bij het raam aan een tafeltje.
Even later komt er een wat louche uitziende man naar hem toe en die zegt: "Meneer, 31 inch plasma-tv van Philips kopen? Honderd euro. Is van de vrachtwagen gevallen."
Zegt die man: "Nou, het klinkt eerder alsof hij gestolen is."
najazegwoensdag 6 oktober 2010 @ 09:05
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 22:15 schreef Federer-fan het volgende:
Een man komt een cafe binnen waar allemaal van die linkse ballen zitten. Hij bestelt een cola en zit bij het raam aan een tafeltje.
Even later komt er een wat louche uitziende man naar hem toe en die zegt: "Meneer, 31 inch plasma-tv van Philips kopen? Honderd euro. Is van de vrachtwagen gevallen."
Zegt die man: "Nou, het klinkt eerder alsof hij gestolen is."
_O-
Giesterwoensdag 6 oktober 2010 @ 10:07
Hendrikus wordt 's-ochtends wakker met kiespijn, aangezien hij dit kan misschien als kiespijn, kiest hij niet voor de pijn. Hij besluit naar de tandarts te gaan. Onderweg naar de tandarts komt hij een Turkse man tegen die volledig is gekleed in leer, hij heeft een hondenriem om zijn nek en naast hem staat een meesteres hem te domineren. Hendrikus kijkt de man en en kan het niet laten om te vragen waarom hij er zo bij loopt.
"Ik kies pijn", zegt de Turkse man.
"Heey, dat is toevallig, ik ook.", zegt Hendrikus.
En hij vervolgt zijn weg naar de tandarts. Eenmaal bij de tandarts aangekomen is hij meteen aan de beurt.
"Tja", zegt de tandarts, "we komen allemaal aan de beurt."
"Je doet net of ik dood ga.", zegt Hendrikus.
"En ik ben al bang voor de tandarts, dit helpt niet echt."
"Maak je niet druk", zegt de tandarts.
"Ik ben eigenlijk orthodontist, dus je hoeft niet bang te zijn."
Opgelucht haalt Hendrikus adem en zegt:
"Orthodontist?"
"Ik heb toevallig gister nog een nieuwe beugel gekocht voor mijn tv op te hangen."
"Ik geloof niet in toeval", zegt de Orthodontist.
"Ik ook niet, behalve wanneer er iets gebeurt op een moment dat het samenvalt met een bepaalde gebeurtenis, die eventueel op dat moment al aan de orde was."
"Dat is waar", zegt de orthodontist, "Vandaar dat ik ook hier ben."
"En waar is mijn eigen tandarts dan?", vraagt Hendrikus.
"Die is op vakantie, ik val voor hem in.", zegt de orthodontist.
"Ow, lekker. En waar hij is op vakantie?", vraagt Hendrikus.
"Hij zit met z'n vrouw op een of ander booreiland."
Giesterwoensdag 6 oktober 2010 @ 11:20
"Papaaaaaaa", schreeuwt het 3 jarige kindje naar zijn vader.
"Ikke spele....".
"Bek houwe kutjong, papa is aan het Xboxen.", zegt zijn vader.
Terwijl zijn moeder een uitgerookte peuk op haar zoontje uitdrukt.
"Spele, doede maar met poppen.", zegt papa.
"Hier zitten 2 volwassen die daar geen tijd voor hebben."
"Ga jij maar is goed nadenken over hoe jij in het leven staat mannentje."
Jankend loopt het mannetje naar boven.
Schreeuwt zijn vader erachteraan: "En vergeet gvd niet jouw deel van de huur over te maken!"
najazegwoensdag 6 oktober 2010 @ 11:37
mja sorry, die eerste is te gecompliceerd en ik vind beide niet echt grappig :{
Giesterwoensdag 6 oktober 2010 @ 11:44
Een jonge vraag aan zijn leraar hoe het spreekwoord 'Twee vliegen in 1 klap' is ontstaan.
De leraar verteld de jonge dat het is voortgekomen uit de Engelse taal, waar het 'Two flies in one klep' betekend.
Wat weer staat voor 'To flies', als in 'Te vliegen'. wat weer verkeerd is vertaald naar 2 vliegen. En in 'One klep', daar bedoelen ze niet mee in 1 klap, maar in 'Wanclep', dat is een klein plaatsje in Engeland. Letterlijk betekend het dus. 'To flies in Wanclep' en dat is plat Engels voor 'Om naar Wanclep te vliegen'
Vandaar dat ze nu nog zeggen, 'Twee vliegen in 1 klap'

Ow, zegt de leerling. Zo had ik het niet bekeken, ik dacht namelijk dat het stond voor het voldoen van 2 taken in 1 keer. En dat dat werd vertaald als in 2 vliegen te slaan in 1 klap.

Hmmm, ja dat zou ook kunnen, zegt de leraar. Maar mijn baas stond te kijken en ik heb alleen Pabo, dus is moest wel iets verzinnen.
najazegwoensdag 6 oktober 2010 @ 12:27
Peet heeft zijn huiswerk niet gemaakt. De juf is daar erg verbolgen over omdat dit nogal vaak voorkomt.
"Als je nou nog één keer vergeet je huiswerk te maken, dan laat ik je voortaan elke dag het hele klaslokaal schoonmaken na schooltijd!"
De dag verstrijkt en hij krijgt weer huiswerk mee. Maar Peet kruipt thuis meteen achter de TV. De volgende dag op school heeft hij weer zijn huiswerk niet gemaakt. Dus Peet krijgt de wind van voren en moet na schooltijd nablijven om het klaslokaal te gaan schoonmaken. Peet is helemaal in zijn nopjes en begint fluitend een emmer met sop te vullen. De juf snapt er niets van.
Zegt Peet: "Hier straf je me echt niet mee hoor! Ik wil later graag schoonmaker worden!"
najazegwoensdag 6 oktober 2010 @ 12:30
Zegt Jenny tegen MissHappy op MSN: "Mijn buurvrouw laatst joh, er kwamen drie mannen bij haar binnen en die gingen de volgende dag weer weg. Die heeft dus flink zitten rampetampen met die kerels! Wat een slet, vind je ook niet? Drie kerels tegelijk?"
Zegt MissHappy: "Je bent gewoon jaloers dat ik ze wel kan krijgen en jij eindigt als ouwe vrijgezel!"
Federer-fanwoensdag 6 oktober 2010 @ 13:15
quote:
Op woensdag 6 oktober 2010 09:05 schreef najazeg het volgende:

[..]

_O-
Bedankt, ik verwachtte het ergste. Weet je wat de eigenlijk grap was? :@
najazegwoensdag 6 oktober 2010 @ 13:57
quote:
Op woensdag 6 oktober 2010 13:15 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Bedankt, ik verwachtte het ergste. Weet je wat de eigenlijk grap was? :@
Die laatste zin vond ik grappig in contrast met de rest van de grap :)
Giesterwoensdag 6 oktober 2010 @ 14:36
quote:
Op woensdag 6 oktober 2010 13:15 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Bedankt, ik verwachtte het ergste. Weet je wat de eigenlijk grap was? :@
Ja, dat er geen 31inch plasma tv's zijn. Haha ):O
Federer-fanwoensdag 6 oktober 2010 @ 14:55
quote:
Op woensdag 6 oktober 2010 13:57 schreef najazeg het volgende:

[..]

Die laatste zin vond ik grappig in contrast met de rest van de grap :)
quote:
Op woensdag 6 oktober 2010 14:36 schreef Giester het volgende:

[..]

Ja, dat er geen 31inch plasma tv's zijn. Haha ):O
Nee, "linkse ballen". :s) *O*
najazegwoensdag 6 oktober 2010 @ 15:06
quote:
Op woensdag 6 oktober 2010 14:55 schreef Federer-fan het volgende:

[..]


[..]

Nee, "linkse ballen". :s) *O*
:{
Giesterwoensdag 6 oktober 2010 @ 15:30
quote:
Op woensdag 6 oktober 2010 14:55 schreef Federer-fan het volgende:

[..]


[..]

Nee, "linkse ballen". :s) *O*
Nu je het zegt ja. Ik vond LINKS en BALLEN ook niet echt samen gaan.

Het zijn Linkse Zwevers/Hippy's of Rechtse Ballen/Lullo's.
^O^
Federer-fanwoensdag 6 oktober 2010 @ 20:58
quote:
Op woensdag 6 oktober 2010 10:07 schreef Giester het volgende:
Hendrikus wordt 's-ochtends wakker met kiespijn, aangezien hij dit kan misschien als kiespijn, kiest hij niet voor de pijn. Hij besluit naar de tandarts te gaan. Onderweg naar de tandarts komt hij een Turkse man tegen die volledig is gekleed in leer, hij heeft een hondenriem om zijn nek en naast hem staat een meesteres hem te domineren. Hendrikus kijkt de man en en kan het niet laten om te vragen waarom hij er zo bij loopt.
"Ik kies pijn", zegt de Turkse man.
"Heey, dat is toevallig, ik ook.", zegt Hendrikus.
En hij vervolgt zijn weg naar de tandarts. Eenmaal bij de tandarts aangekomen is hij meteen aan de beurt.
"Tja", zegt de tandarts, "we komen allemaal aan de beurt."
"Je doet net of ik dood ga.", zegt Hendrikus.
"En ik ben al bang voor de tandarts, dit helpt niet echt."
"Maak je niet druk", zegt de tandarts.

Hier was hij wat mij betreft klaar.
Federer-fanwoensdag 6 oktober 2010 @ 20:59
quote:
Op woensdag 6 oktober 2010 11:20 schreef Giester het volgende:
"Papaaaaaaa", schreeuwt het 3 jarige kindje naar zijn vader.
"Ikke spele....".
"Bek houwe kutjong, papa is aan het Xboxen.", zegt zijn vader.
Terwijl zijn moeder een uitgerookte peuk op haar zoontje uitdrukt.
[...]
Mag dit er voortaan uit?
Federer-fanwoensdag 6 oktober 2010 @ 21:00
quote:
Op woensdag 6 oktober 2010 12:27 schreef najazeg het volgende:
Peet heeft zijn huiswerk niet gemaakt. De juf is daar erg verbolgen over omdat dit nogal vaak voorkomt.
"Als je nou nog één keer vergeet je huiswerk te maken, dan laat ik je voortaan elke dag het hele klaslokaal schoonmaken na schooltijd!"
De dag verstrijkt en hij krijgt weer huiswerk mee. Maar Peet kruipt thuis meteen achter de TV. De volgende dag op school heeft hij weer zijn huiswerk niet gemaakt. Dus Peet krijgt de wind van voren en moet na schooltijd nablijven om het klaslokaal te gaan schoonmaken. Peet is helemaal in zijn nopjes en begint fluitend een emmer met sop te vullen. De juf snapt er niets van.
Zegt Peet: "Hier straf je me echt niet mee hoor! Ik wil later graag schoonmaker worden!"
Laatste zin kan weg.
Federer-fanwoensdag 6 oktober 2010 @ 21:00
quote:
Op woensdag 6 oktober 2010 15:06 schreef najazeg het volgende:

[..]

:{
Waarom vind jij dat niet leuk? o|O
Federer-fanwoensdag 6 oktober 2010 @ 21:02
Iemand nog iets voor dit deel? Anders maak ik hem wel vol en open ik deel 23.
Federer-fanwoensdag 6 oktober 2010 @ 21:03
Eenmaal?
Federer-fanwoensdag 6 oktober 2010 @ 21:03
Andermaal?
Federer-fanwoensdag 6 oktober 2010 @ 21:03
Nog 4.
Federer-fanwoensdag 6 oktober 2010 @ 21:03
3.
Federer-fanwoensdag 6 oktober 2010 @ 21:03
2.
honkeytonkwoensdag 6 oktober 2010 @ 21:04
Hier verder: slechte zelfbedachte grappen, deel 23