Nee. Gewoon erover gieten?quote:
Jippie, ik ben triest.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:14 schreef charmed_angel het volgende:
Vorig jaar was er iemand uit Hoofddorp op visite, die wist nog geen eens wat een kapsalon was.
Mensen die niet weten wat een kapsalon is
Da's toch niet zo vreemd?quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:14 schreef charmed_angel het volgende:
Vorig jaar was er iemand uit Hoofddorp op visite, die wist nog geen eens wat een kapsalon was.
Mensen die niet weten wat een kapsalon is
Hmhmquote:
Dealquote:
quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:14 schreef Bellatrix het volgende:
[..]
ja ik moet toch weer terug, bijpunten, highlightje, mari zegt dat ie me helemaal gaat restylen voor de herfst, pittig kleurtje erin.
Mensen die niet naar de kapper gaanquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:14 schreef charmed_angel het volgende:
Vorig jaar was er iemand uit Hoofddorp op visite, die wist nog geen eens wat een kapsalon was.
Mensen die niet weten wat een kapsalon is
Je nam me serieus he.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:16 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
Niet die kapsalon...
[ afbeelding ]
quote:
ik eet het al een tijdje hoor....quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:16 schreef D. het volgende:
[..]
Da's toch niet zo vreemd?
Zolang bestaat dat nog niet
Jawel, alleen de hype bestaat pas sinds kort.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:16 schreef D. het volgende:
[..]
Da's toch niet zo vreemd?
Zolang bestaat dat nog niet
Hij at voor de eerste keer kapsalonquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:15 schreef Zeroku het volgende:
[..]
Mensen die buiten Rotterdam met de hype mee willen gaan en vrijdagavond eens voor de afwisseling lekker een kapsalon bestellen.
Niet van drop houden.quote:
Ik las genomenquote:
Nou ja ik heb er wel ooit van gehoord en het heeft iets met friet te maken maar ik kan je zo niet opnoemen wat je erop moet flikkeren om het een kapsalon te noemen.quote:
Ik al een tijdje niet meerquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:17 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
ik eet het al een tijdje hoor....
Was het zo lekkerquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:17 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
Hij at voor de eerste keer kapsalonJe had z'n gezicht moeten zien
Ik zou het ook niet weten. En je bent niet triest als je een gerecht niet weet te plaatsen.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:18 schreef Cee het volgende:
[..]
Nou ja ik heb er wel ooit van gehoord en het heeft iets met friet te maken maar ik kan je zo niet opnoemen wat je erop moet flikkeren om het een kapsalon te noemen.
Nee joh... dat blijft welquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:16 schreef Bellatrix het volgende:
Kapsalon is een fad, is weer over in 2 jaar.
dus als je kaal bent moet je volgens jouw nog steeds naar de kapperquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:16 schreef iBenny het volgende:
[..]
Mensen die niet naar de kapper gaan
Als het aan Wilders ligt niet.quote:
Ze moesten me een maand geleden uitleggen wat carpaccio is.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:18 schreef Bellatrix het volgende:
[..]
Ik zou het ook niet weten. En je bent niet triest als je een gerecht niet weet te plaatsen.
Ik kan er echt geen opquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:18 schreef Myraela het volgende:
Ik kan wel drop eten, zegmaar 1 of 2. Maar ik zou het zelf nooit kiezen.
kale mensenquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:19 schreef crv het volgende:
[..]
dus als je kaal bent moet je volgens jouw nog steeds naar de kapper
Hmm.. dat is toch wel een beetjequote:Op zondag 1 augustus 2010 17:19 schreef Cee het volgende:
[..]
Ze moesten me een maand geleden uitleggen wat carpaccio is.
No lie.
Ik ben culinair onderontwikkeld.
Rundercarpaccioquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:19 schreef Cee het volgende:
[..]
Ze moesten me een maand geleden uitleggen wat carpaccio is.
No lie.
Ik ben culinair onderontwikkeld.
Een aluminium bak met daarin friet, shoarma of doner, overgoten met knoflooksaus, wat sambal erbij en plakken kaas erover . Even gesmolten in de oven en daarna gegarneerd met sla, rauwkost en tomaat.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:18 schreef Cee het volgende:
[..]
Nou ja ik heb er wel ooit van gehoord en het heeft iets met friet te maken maar ik kan je zo niet opnoemen wat je erop moet flikkeren om het een kapsalon te noemen.
Dropquote:
quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:19 schreef Cee het volgende:
[..]
Ze moesten me een maand geleden uitleggen wat carpaccio is.
No lie.
Ik ben culinair onderontwikkeld.
KUTVOCHT IN EEN BAKJE MJAMquote:
Gewoon de voorraad opgemaakt dus?quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:20 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
Een aluminium bak met daarin friet, shoarma of doner, overgoten met knoflooksaus, wat sambal erbij en plakken kaas erover . Even gesmolten in de oven en daarna gegarneerd met sla, rauwkost en tomaat.
quote:
Inclusief spermasaus van Achmed.quote:
quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:19 schreef Myraela het volgende:
Kebab, patat, sla, kaas, knofloossaus.Een orgasme in een bakje.
Lust je kreeft? Gamba's? Kikkerbilletjes?quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Kally het volgende:
Ik zit te bedenken wat ik niet lust maar weet zo gauw niks
Gadverdammequote:
Ik at het nooit, maar ik kwam er achter toen ik bij deli werkte, jezus wat viesquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Cee het volgende:
[..]
Toen ze het uitlegden dacht ik wtf, een kwak vlees op een bord zonder brood erbij?
Wie van jullie at er vroeger wel eens zult? Ik wel. Smullen joh! Totdat ik ouder werd en ik er achter kwam wat het is.
Als ik in het buitenland zou wonen zou ik de Hema rookworst denk ik het meeste missenquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:20 schreef crv het volgende:
[..]
Drop![]()
Een van de dingen die mensen die langskomen mee MOETEN nemen
quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:19 schreef Myraela het volgende:
Kebab, patat, sla, kaas, knofloossaus.Een orgasme in een bakje.
Ik eet het nogquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Cee het volgende:
[..]
Toen ze het uitlegden dacht ik wtf, een kwak vlees op een bord zonder brood erbij?
Wie van jullie at er vroeger wel eens zult? Ik wel. Smullen joh! Totdat ik ouder werd en ik er achter kwam wat het is.
Zultquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Cee het volgende:
[..]
Toen ze het uitlegden dacht ik wtf, een kwak vlees op een bord zonder brood erbij?
Wie van jullie at er vroeger wel eens zult? Ik wel. Smullen joh! Totdat ik ouder werd en ik er achter kwam wat het is.
Dat klinkt me als een heerlijke instant dichtslibbing van de bloedvaten.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:20 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
Een aluminium bak met daarin friet, shoarma of doner, overgoten met knoflooksaus, wat sambal erbij en plakken kaas erover . Even gesmolten in de oven en daarna gegarneerd met sla, rauwkost en tomaat.
witlofquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Kally het volgende:
Ik zit te bedenken wat ik niet lust maar weet zo gauw niks
Ik niet. Per rookworst komt daar bijna een liter vet uitquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:22 schreef iBenny het volgende:
[..]
Als ik in het buitenland zou wonen zou ik de Hema rookworst denk ik het meeste missen
Wat is zult?!quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Cee het volgende:
[..]
Toen ze het uitlegden dacht ik wtf, een kwak vlees op een bord zonder brood erbij?
Wie van jullie at er vroeger wel eens zult? Ik wel. Smullen joh! Totdat ik ouder werd en ik er achter kwam wat het is.
Da's net als bij balkenbrij, dat moet je niet weten, dat moet je etenquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Cee het volgende:
Wie van jullie at er vroeger wel eens zult? Ik wel. Smullen joh! Totdat ik ouder werd en ik er achter kwam wat het is.
Ja alledriequote:Op zondag 1 augustus 2010 17:22 schreef Zeroku het volgende:
[..]
Lust je kreeft? Gamba's? Kikkerbilletjes?
[..]
Gadverdamme.
quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:22 schreef Myraela het volgende:
Ik lust geen pesto. Daar moet ik echt van kokhalsen.
quote:
Die mis ik nu al niet eensquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:22 schreef iBenny het volgende:
[..]
Als ik in het buitenland zou wonen zou ik de Hema rookworst denk ik het meeste missen
Het is een streekgerecht uit Brabantquote:
Boeien... het gaat om de smaak, niet om wat er nog uit lektquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:23 schreef Zeroku het volgende:
[..]
Ik niet. Per rookworst komt daar bijna een liter vet uit
ik zou de kroket missenquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:22 schreef iBenny het volgende:
[..]
Als ik in het buitenland zou wonen zou ik de Hema rookworst denk ik het meeste missen
Wel als dat in je buikje terechtkomtquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:24 schreef iBenny het volgende:
[..]
Boeien... het gaat om de smaak, niet om wat er nog uit lekt![]()
Olijven.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:24 schreef Cee het volgende:
Ik lust absoluut geen olijven. Gadverdamme wat een zure puskeutels zijn dat.
En ik houd ook niet van alcohol, maar dat heb ik al eens eerder gemeld.
Kally eet het ook.quote:
Lekker olijven, maar ik zeg al ik lust veelquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:24 schreef Cee het volgende:
Ik lust absoluut geen olijven. Gadverdamme wat een zure puskeutels zijn dat.
En ik houd ook niet van alcohol, maar dat heb ik al eens eerder gemeld.
Klinkt op zich wel lekker, maar ik zit nou niet echt de trillen op mijn stoel van 'jaaaaa, dat wil ik ook' of heb ik het idee dat ik wat misquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:24 schreef Zeroku het volgende:
[..]
Het is een streekgerecht uit Brabant
Vroeger werd na de slacht alles verwerkt en voor zure zult gebruikten ze
varkenskop,varkenstong, varkenshart en zwoerd
Van de kop werd er bouillon getrokken om hoofdkaas of zure zult te maken
Verder zit er in peperkorel, zout, nootmuskaat, ui, kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.
quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:26 schreef Kally het volgende:
[..]
Lekker olijven, maar ik zeg al ik lust veel
O ik eet geen orgaanvlees, gewoon omdat orgaan
Dus? Alsof we het hier niet hebbenquote:
lekkere muziek hequote:Op zondag 1 augustus 2010 17:25 schreef Zeroku het volgende:
Ik zit al 310 minuten naar RadioSeven te luisteren.
Dan ren je een blokkie om... opgelostquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:25 schreef Zeroku het volgende:
[..]
Wel als dat in je buikje terechtkomt.
quote:
Ligt eraan waar, het meeste daarop heb je in US ook bijvoorbeeld.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:26 schreef Myraela het volgende:
Volgens mijn vaders blog mis je dit in het buitenland
- Muisjes (voor op brood)
- Drop
- Anijs Rennies
- Nederlandstalige (zweedse) kruiswoordpuzzels
- Oude kaas
- Witlof en Andijvie
- Taaitaai
- Boerenkool
- Vleeswaren voor op het brood
- Anijsblokjes
- Broodje Filet American
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |