quote:
Inclusief spermasaus van Achmed.quote:
quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:19 schreef Myraela het volgende:
Kebab, patat, sla, kaas, knofloossaus.Een orgasme in een bakje.
Lust je kreeft? Gamba's? Kikkerbilletjes?quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Kally het volgende:
Ik zit te bedenken wat ik niet lust maar weet zo gauw niks
Gadverdammequote:
Ik at het nooit, maar ik kwam er achter toen ik bij deli werkte, jezus wat viesquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Cee het volgende:
[..]
Toen ze het uitlegden dacht ik wtf, een kwak vlees op een bord zonder brood erbij?
Wie van jullie at er vroeger wel eens zult? Ik wel. Smullen joh! Totdat ik ouder werd en ik er achter kwam wat het is.
Als ik in het buitenland zou wonen zou ik de Hema rookworst denk ik het meeste missenquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:20 schreef crv het volgende:
[..]
Drop![]()
Een van de dingen die mensen die langskomen mee MOETEN nemen
quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:19 schreef Myraela het volgende:
Kebab, patat, sla, kaas, knofloossaus.Een orgasme in een bakje.
Ik eet het nogquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Cee het volgende:
[..]
Toen ze het uitlegden dacht ik wtf, een kwak vlees op een bord zonder brood erbij?
Wie van jullie at er vroeger wel eens zult? Ik wel. Smullen joh! Totdat ik ouder werd en ik er achter kwam wat het is.
Zultquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Cee het volgende:
[..]
Toen ze het uitlegden dacht ik wtf, een kwak vlees op een bord zonder brood erbij?
Wie van jullie at er vroeger wel eens zult? Ik wel. Smullen joh! Totdat ik ouder werd en ik er achter kwam wat het is.
Dat klinkt me als een heerlijke instant dichtslibbing van de bloedvaten.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:20 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
Een aluminium bak met daarin friet, shoarma of doner, overgoten met knoflooksaus, wat sambal erbij en plakken kaas erover . Even gesmolten in de oven en daarna gegarneerd met sla, rauwkost en tomaat.
witlofquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Kally het volgende:
Ik zit te bedenken wat ik niet lust maar weet zo gauw niks
Ik niet. Per rookworst komt daar bijna een liter vet uitquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:22 schreef iBenny het volgende:
[..]
Als ik in het buitenland zou wonen zou ik de Hema rookworst denk ik het meeste missen
Wat is zult?!quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Cee het volgende:
[..]
Toen ze het uitlegden dacht ik wtf, een kwak vlees op een bord zonder brood erbij?
Wie van jullie at er vroeger wel eens zult? Ik wel. Smullen joh! Totdat ik ouder werd en ik er achter kwam wat het is.
Da's net als bij balkenbrij, dat moet je niet weten, dat moet je etenquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:21 schreef Cee het volgende:
Wie van jullie at er vroeger wel eens zult? Ik wel. Smullen joh! Totdat ik ouder werd en ik er achter kwam wat het is.
Ja alledriequote:Op zondag 1 augustus 2010 17:22 schreef Zeroku het volgende:
[..]
Lust je kreeft? Gamba's? Kikkerbilletjes?
[..]
Gadverdamme.
quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:22 schreef Myraela het volgende:
Ik lust geen pesto. Daar moet ik echt van kokhalsen.
quote:
Die mis ik nu al niet eensquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:22 schreef iBenny het volgende:
[..]
Als ik in het buitenland zou wonen zou ik de Hema rookworst denk ik het meeste missen
Het is een streekgerecht uit Brabantquote:
Boeien... het gaat om de smaak, niet om wat er nog uit lektquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:23 schreef Zeroku het volgende:
[..]
Ik niet. Per rookworst komt daar bijna een liter vet uit
ik zou de kroket missenquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:22 schreef iBenny het volgende:
[..]
Als ik in het buitenland zou wonen zou ik de Hema rookworst denk ik het meeste missen
Wel als dat in je buikje terechtkomtquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:24 schreef iBenny het volgende:
[..]
Boeien... het gaat om de smaak, niet om wat er nog uit lekt![]()
Olijven.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:24 schreef Cee het volgende:
Ik lust absoluut geen olijven. Gadverdamme wat een zure puskeutels zijn dat.
En ik houd ook niet van alcohol, maar dat heb ik al eens eerder gemeld.
Kally eet het ook.quote:
Lekker olijven, maar ik zeg al ik lust veelquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:24 schreef Cee het volgende:
Ik lust absoluut geen olijven. Gadverdamme wat een zure puskeutels zijn dat.
En ik houd ook niet van alcohol, maar dat heb ik al eens eerder gemeld.
Klinkt op zich wel lekker, maar ik zit nou niet echt de trillen op mijn stoel van 'jaaaaa, dat wil ik ook' of heb ik het idee dat ik wat misquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:24 schreef Zeroku het volgende:
[..]
Het is een streekgerecht uit Brabant
Vroeger werd na de slacht alles verwerkt en voor zure zult gebruikten ze
varkenskop,varkenstong, varkenshart en zwoerd
Van de kop werd er bouillon getrokken om hoofdkaas of zure zult te maken
Verder zit er in peperkorel, zout, nootmuskaat, ui, kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.
quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:26 schreef Kally het volgende:
[..]
Lekker olijven, maar ik zeg al ik lust veel
O ik eet geen orgaanvlees, gewoon omdat orgaan
Dus? Alsof we het hier niet hebbenquote:
lekkere muziek hequote:Op zondag 1 augustus 2010 17:25 schreef Zeroku het volgende:
Ik zit al 310 minuten naar RadioSeven te luisteren.
Dan ren je een blokkie om... opgelostquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:25 schreef Zeroku het volgende:
[..]
Wel als dat in je buikje terechtkomt.
quote:
Ligt eraan waar, het meeste daarop heb je in US ook bijvoorbeeld.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:26 schreef Myraela het volgende:
Volgens mijn vaders blog mis je dit in het buitenland
- Muisjes (voor op brood)
- Drop
- Anijs Rennies
- Nederlandstalige (zweedse) kruiswoordpuzzels
- Oude kaas
- Witlof en Andijvie
- Taaitaai
- Boerenkool
- Vleeswaren voor op het brood
- Anijsblokjes
- Broodje Filet American
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |