Ok, en welke eiersnijder is dan echt stukken beter dan alle andere eiersnijders bij elkaar?quote:
Absoluut beter. Aanmerkelijk beter. Dus niet zo van 'ik heb een snijplank en die vin ik fijn'.quote:Op maandag 23 februari 2009 14:24 schreef Rosbief het volgende:
Edit: Oh wacht aanmerkelijk beter dan een soortgelijk product bedoel je dus?![]()
quote:Op maandag 23 februari 2009 14:29 schreef mgerben het volgende:
[..]
Beste Kaasrasp van Nederland West Europa:
Nogmaals van de IKEA (ja, ze hebben wel eens dingen waar echt over nagedacht is):
[ afbeelding ]
Ja hè. Je betaalt de hoofdprijs (quote:Op maandag 23 februari 2009 15:09 schreef RobinOok het volgende:
Alle raspen en schaven van Microplane.
Zelf heb ik deze. Ideaal voor knoflookje, gember, nootmuskaat, parmezaan, noem maar op.
[ afbeelding ]
Dit onderstaande ding voor potten is ook handig:quote:Op maandag 23 februari 2009 15:12 schreef _Arual_ het volgende:
[ afbeelding ]
Een rubberen matje van tupperware waarmee ik alle potten en flessen met gemak open kan draaien, zelfs als ik viezige handen heb.
Briljant! Dat ik daar nooit op ben gekomen om die dingen gewoon eigenhandig te halveren zodat ze en fatsoenlijk in een kast, en inderdaad fatsoenlijk in je vaatwasser passen. Thanks!quote:Op maandag 23 februari 2009 14:20 schreef mgerben het volgende:Hij is licht, dun en goedkoop - half zo dun als een normale snijplank en voor één euro per stuk val je je geen buil Hij is buigbaar - je vouwt er dus een gootje van waarmee je je spullen in de pan kiepert Je kunt hem met een schaar een stukje kleiner kunt maken zodat hij goed in de vaatwasser past (he, probeer dat eens met andere snijplanken!)
Ja, maar het tupperwarematje kan dus óók flessen aan! En het is absoluut niet stuk te krijgen! En dat martelwerktuig van jou schiet nog wel eens uit, met alle gevolgen van dien!quote:Op maandag 23 februari 2009 15:14 schreef Anne het volgende:
[..]
Dit onderstaande ding voor potten is ook handig:
[ afbeelding ]
Ja, zet maar aan, leef je uit. Het is niet zo vaak nodig, omdat het van een vrij hard staal gemaakt is. Het mes blijft lang scherp.quote:Op maandag 23 februari 2009 15:12 schreef ColdFeet het volgende:
Kun je het aanzetten met een ordinair aanzetstaal, mgerben?
[...]
Sowieso een aanrader om de AH in de gaten te houden voor keukenspullen; ik heb er o.a. ontzettend handige keukentangen gekocht. En niet te vergeten de gietijzeren Hackmanpannen. Volgens mij de beste waar voor je geld op dat gebied!
En waar kun je jouw matje kopen in de winkelquote:Op maandag 23 februari 2009 15:23 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Ja, maar het tupperwarematje kan dus óók flessen aan! En het is absoluut niet stuk te krijgen! En dat martelwerktuig van jou schiet nog wel eens uit, met alle gevolgen van dien!
quote:Op maandag 23 februari 2009 15:30 schreef Anne het volgende:
[..]
En waar kun je jouw matje kopen in de winkel?
Is het niet ongeveer hetzelfde spul als een siliconen bakmat?quote:Op maandag 23 februari 2009 15:41 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
![]()
Ik heb geen flauw idee meer hoe ik aan mijn matje ben gekomen.
Zijn dat die blauwe en rode braadpannen die ze af en toe hebben?quote:Op maandag 23 februari 2009 15:12 schreef ColdFeet het volgende:
Sowieso een aanrader om de AH in de gaten te houden voor keukenspullen; ik heb er o.a. ontzettend handige keukentangen gekocht. En niet te vergeten de gietijzeren Hackmanpannen. Volgens mij de beste waar voor je geld op dat gebied!
Die heb je vast een keer op een tupperware party uitgekozen toen je mocht graaien in een ton met hebbedingetjes omdat iedereen tegen je zei dat het zo'n ontzettend handig ding was!quote:Op maandag 23 februari 2009 15:41 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
![]()
Ik heb geen flauw idee meer hoe ik aan mijn matje ben gekomen.
Ik heb wel dergelijke bakvormen. Dit matje is wat ruwer, en ook veel dunner.quote:Op maandag 23 februari 2009 15:43 schreef Anne het volgende:
[..]
Is het niet ongeveer hetzelfde spul als een siliconen bakmat?
Het zou in ieder geval hetzelfde effect kunnen hebben.
Ik heb ook zo'n dingetje, best handig. Maar een stevige mep onderop de pot werkt ook altijd nogquote:Op maandag 23 februari 2009 15:59 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Ik heb wel dergelijke bakvormen. Dit matje is wat ruwer, en ook veel dunner.
Volgens mij een cadeautje van toen we gingen samenwonen.
Die heb ik ook. Maar volgens mij doe ik er altijd te hardhandig meequote:Op maandag 23 februari 2009 16:11 schreef mgerben het volgende:
En voor de verandering eens iets níet van IKEA (al hebben ze wel veel goede dingen, zoals - ok,sorry):
[ afbeelding ]
Wat is dit?
Dit is een knoflook-ontveller.
Ooit eens bij een ander product gekregen.
Als je hem eens in de winkel ziet voor onder de ¤5,- en je kliert vaak met knoflook: Meenemen.
Waarom is-ie zo goed?
Omdat-ie precies doet wat hij moet doen, en dat doet hij goed: Knoflookje in het rubber hulsje, één keer krachtig met de hand over het aanrecht rollen, en het velletje en de knoflook zijn gescheiden.
Is het een must-have?
Nee. Echt niet. Maar zoals gezegd: Als je hem goedkoop tegenkomt, én je gebruikt vaak knoflook maar het enige dat je tegenstaat is dat gepel; dan is het de moeite waard.
Kwam ooit als beste uit de test bij de consumentenbond. Maar euh, ze hebben 'm alleen maar in blauw he? Ik haat blauw, dus al is het de beste, bij mij komt ie er niet in.quote:
quote:Op maandag 23 februari 2009 16:11 schreef mgerben het volgende:
En voor de verandering eens iets níet van IKEA (al hebben ze wel veel goede dingen, zoals - ok,sorry):
[ afbeelding ]
Wat is dit?
Dit is een knoflook-ontveller.
Ooit eens bij een ander product gekregen.
Als je hem eens in de winkel ziet voor onder de ¤5,- en je kliert vaak met knoflook: Meenemen.
Waarom is-ie zo goed?
Omdat-ie precies doet wat hij moet doen, en dat doet hij goed: Knoflookje in het rubber hulsje, één keer krachtig met de hand over het aanrecht rollen, en het velletje en de knoflook zijn gescheiden.
Is het een must-have?
Nee. Echt niet. Maar zoals gezegd: Als je hem goedkoop tegenkomt, én je gebruikt vaak knoflook maar het enige dat je tegenstaat is dat gepel; dan is het de moeite waard.
Hé, die heb ik ook!quote:Op maandag 23 februari 2009 16:14 schreef _Arual_ het volgende:
Ik kan ook niet meer buiten mijn nieuwe waterkoker, de quick & hot
Waarom?
Je hebt in een seconde of drie heet water. Scheelt VEEL tijd, en dat is wat mij betreft het belangrijkste!
Hmmm... herkenbaar. Als je het hard genoeg doet om het velletje eraf te rollen gaat de knoflook inderdaad enigszins kapot.quote:Op maandag 23 februari 2009 16:20 schreef Copycat het volgende:
[..]
Die heb ik ook. Maar volgens mij doe ik er altijd te hardhandig mee.
Het resultaat bij mij is in ieder geval niet anders dan wanneer ik zachtjes (...) met de zijkant van een mes op de knoflook druk.
Ik heb nu sinds een paar weken zo'n ding (sinds ik taarten bak, ongeveer) en ik vind het werkelijk geniaal.quote:Op maandag 23 februari 2009 15:12 schreef ColdFeet het volgende:
Kun je het aanzetten met een ordinair aanzetstaal, mgerben?
Wat ik trouwens echt een uberhandige keukentool vind (zij het wat truttig): de zogeheten pannenlikker. Flexibel ding, perfect om je beslagkommen leeg te schrapen, maar ook om eiwitten ergens door te enveloperen, of om iets mooi glad af te strijken.
Ooit voor 1,50 in de Bonus gekocht.
Sowieso een aanrader om de AH in de gaten te houden voor keukenspullen; ik heb er o.a. ontzettend handige keukentangen gekocht. En niet te vergeten de gietijzeren Hackmanpannen. Volgens mij de beste waar voor je geld op dat gebied!
Die vond ik dus echt niks. Dan vind ik deze twee handiger.quote:Op maandag 23 februari 2009 14:29 schreef mgerben het volgende:
[..]
Ok, en welke eiersnijder is dan echt stukken beter dan alle andere eiersnijders bij elkaar?
Of wat is de allerbeste knoflookpers en waarom?
Nog een voorbeeld:
Beste Kaasrasp van Nederland West Europa:
Nogmaals van de IKEA (ja, ze hebben wel eens dingen waar echt over nagedacht is):
[ afbeelding ]
Waarom goed?Andere kaasraspen moeten meestal staan. Op een plankje. Dat nat is. Waardoor ze uitglijden en je je pols raspt. Door de vorm kun je goed kracht zetten zonder dat je uitschiet (auw, rode kaas, Hansaplast, interruptie van het kookproces, etc) Andere kaasraspen laten de kaas gewoon vallen. Deze vangt de rasp op in een bakje. Waar het hoort. Het bakje komt meteen met afsluitdeksel - rasp eraf, deksel erop, kaas bewaren.
Als je deze kaasrasp gebruikt weet je: Hier is over nagedacht door iemand die regelmatig kaas raspt. De belangrijkste kleine ergernissen (uitglijden, kaas die overal terechtkomt) zijn aangepakt.
de pannenlikkerquote:Op maandag 23 februari 2009 16:41 schreef DevilsAndDust het volgende:
[..]
Ik heb nu sinds een paar weken zo'n ding (sinds ik taarten bak, ongeveer) en ik vind het werkelijk geniaal.
Die vind ik dus echt weer totaal nutteloos. Eieren scheiden doe ik altijd gewoon met m'n vingers: met de ene hand breken boven andere hand met licht-gespreide vingersquote:Op maandag 23 februari 2009 21:46 schreef cybermans het volgende:
Eierscheider/splitser/spliter
[ afbeelding ]
Erg handig als je veel eieren moet splitten voor bv creme brulee's/ haagse bluf
bij de hema voor 2,5 euro ofzo
Idd!quote:Op maandag 23 februari 2009 22:31 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Die vind ik dus echt weer totaal nutteloos. Eieren scheiden doe ik altijd gewoon met m'n vingers: met de ene hand breken boven andere hand met licht-gespreide vingers
Deze dus?quote:Op dinsdag 24 februari 2009 10:35 schreef Susanne81 het volgende:
Wat een leuk topic!
Zelf ben ik helemaal fan van de knoflookmolen van Carleau: http://www.carleau.nl
Waarom handig? Met een gewone pers blijft er veel achter, na het snijden/hakken stinken m'n handen zo en ik heb ook ooit een soort schoteltje met scherpe puntjes gehad maar daar haald ik alleen m'n vingers aan open.
Ieuwquote:Op maandag 23 februari 2009 22:31 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Die vind ik dus echt weer totaal nutteloos. Eieren scheiden doe ik altijd gewoon met m'n vingers: met de ene hand breken boven andere hand met licht-gespreide vingers
Die bovenste (Boska?) kaasrasp lijkt me geweldig, waar heb je die vandaan?quote:Op maandag 23 februari 2009 21:42 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Die vond ik dus echt niks. Dan vind ik deze twee handiger.![]()
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ah, zoeen hebben we hier ook, van dille&kamille. Maar ik heb ze ook wel bij andere kookwinkels zien liggen.quote:Op dinsdag 24 februari 2009 11:07 schreef Innocence het volgende:
[..]
Die bovenste (Boska?) kaasrasp lijkt me geweldig, waar heb je die vandaan?
Deed ik ook, maar met de scherpe randjes van de schaal gebeurt het vaker dat er zo'n dooiervlie scheurt dan bij mijn vingersquote:Op dinsdag 24 februari 2009 10:53 schreef KrnKje het volgende:
[..]
IeuwIk doe het gewoon in de twee schaal-helften
Ik kan het wel met de 2 schaal helfden, maar ja ben liever wat sneller klaar en met me handen ga ik het echt niet doen. Nu vang ik ook nog makkelijk het eiwit op wat ik voor andere zaken kan gebruiken (maar meestal niet doe)quote:Op dinsdag 24 februari 2009 11:17 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Deed ik ook, maar met de scherpe randjes van de schaal gebeurt het vaker dat er zo'n dooiervlie scheurt dan bij mijn vingers
Ik was natuurlijk netjes voor&na mijn handen.
onhandigquote:Op maandag 23 februari 2009 23:46 schreef PKfotografie het volgende:
niet echt spannend, maar toch dagenlijks in gebruik.
[ afbeelding ]
na het roeren in pannen moet je altijd een vieze lepel kwijt, en dan is dit uiterst makkelijk.
zijn vast ook andere opties voor. maar zelf gebruik ik dit en vind het wel fijn (hadden alleen wat meer schaaltjes bij gemogen,) nu is het bakje na 1 maal koken vies, en de vaatwasser heeft 2 a 3 dagen nodig om vol te raken
Microplane zijn erg goed (scherp!) en heel prettig in gebruik, vind ik. Kost wel een stuk meer dan dat Ikea-ding.quote:Op dinsdag 24 februari 2009 11:23 schreef cybermans het volgende:
[..]
Ik kan het wel met de 2 schaal helfden, maar ja ben liever wat sneller klaar en met me handen ga ik het echt niet doen. Nu vang ik ook nog makkelijk het eiwit op wat ik voor andere zaken kan gebruiken (maar meestal niet doe)
Maar wat zijn nou de beste raspen microplanes? ikea met bak eronder? want ik moet mijne nog vervangen
Microplane op zeker! Geen vergelijk, echt waar!quote:Op dinsdag 24 februari 2009 11:23 schreef cybermans het volgende:
Maar wat zijn nou de beste raspen microplanes? ikea met bak eronder? want ik moet mijne nog vervangen
Vind je bij kookwinkels (duur!) of Dille&Kamille. Bij die laatste alleen met ribbeltjesrand.quote:Op dinsdag 24 februari 2009 11:47 schreef Mini_rulez het volgende:
Wat ik ook heel handig vind, maar misschien is dat iets Limburgs, is een vlaaivorm waar de bodem los in ligt zodat je die eruit kan halen. Een merk weet ik helaas niet, het was een cadeautje.
Ok, ik realiseer me dat dit niet de meest nuttige bijdrage in het topic is.
De mijne heeft ook een ribbeltjesrand inderdaad. Ik geloof dat die via internet was besteld, dat zal dan ook wel geen heel dure zijn geweest. Maar goed, dat hoeft ook niet want hoe vaak bak je nou helemaal een vlaai... Hoewel een quiche er in principe ook in zou kunnen. *denkt hardop*quote:Op dinsdag 24 februari 2009 11:49 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Vind je bij kookwinkels (duur!) of Dille&Kamille. Bij die laatste alleen met ribbeltjesrand.
Dat en bovendien zitten de salmonellaatjes vooral aan de buitenkant van een ei. Als je een ei splitst met de twee schaalhelften loop je dus meer risico op besmetting.quote:Op dinsdag 24 februari 2009 11:17 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Deed ik ook, maar met de scherpe randjes van de schaal gebeurt het vaker dat er zo'n dooiervlie scheurt dan bij mijn vingers
Ik was natuurlijk netjes voor&na mijn handen.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no love sincerer than the love of food.
Vlees omdraaien e.d. zodat je er niet in hoeft te prikken.quote:
quote:Op dinsdag 24 februari 2009 12:07 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Dat en bovendien zitten de salmonellaatjes vooral aan de buitenkant van een ei. Als je een ei splitst met de twee schaalhelften loop je dus meer risico op besmetting.Juist door dat snotgevoel wil ik het niet in m'n handenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Overigens klopt het salmonellaverhaal niet, de meeste besmettingen van een ei gebeuren voordat het ei een schaal heeft gekregen, waardoor het gewoon binnenin zit. Daarnaast gaat salmonella in een behoorlijk korte tijd dwars door de schaal heen... (Tot zover mijn microbiologische kennis)
Koken met Frank - Culinaire uitspattingen...
Die heb ik ook. Een oranje hond. Was een relatiegeschenk en ik vind 'm inderdaad erg handig, met een goede grip.quote:Op maandag 23 februari 2009 22:01 schreef MinderMutsig het volgende:
De siliconen ovenwant. En dan het liefst zo'n happertje en niet een volledige want.
[ afbeelding ]
Zonder oren mag.![]()
Isoleert goed, werkt als anti-slipmatje dus je loopt niet meer het risico dat je ovenschaal uit je handen glijdt en als hij vies is stop je hem gewoon in de vaatwasser.
Die heb ik (nog) niet, maar lijkt me reuze handig. Waar kun je die kopen?quote:Een bolletjesgarde.
[ afbeelding ]
Zeker met wat kleverige dingen heb je met normale gardes nog wel eens het probleem dat alles in de garde gaat zitten in plaats van dat het gemengd wordt. Met deze niet meer. En hij is ook nog eens makkelijker schoon te maken.![]()
Ik heb hem ooit eens voor een euro of twee bij de Xenos o.i.d. gekocht maar die hebben hem niet meer. Ik ben al een tijdje op zoek naar een betaalbare versie voor mijn moeder maar ik heb weinig geluk. In kookwinkels willen ze ze nog wel eens hebben maar meestal een stuk duurder.quote:Op dinsdag 24 februari 2009 12:44 schreef Copycat het volgende:
Die heb ik (nog) niet, maar lijkt me reuze handig. Waar kun je die kopen?
Niet alles maar Ikea is wel briljant in betaalbare handigheidjes voor in de keuken. Dat is eigenlijk de enige reden dat ik er kom. Ik sjees naar de keukenafdeling, neus daar rond naar leuke nieuwe dingen en ga dan zo snel mogelijk naar de kassa. Op de keukenafdeling na vind ik het maar een rotwinkel.quote:Op dinsdag 24 februari 2009 12:59 schreef The_Hives het volgende:
waarom nou alles bij de ikea
moet daar mede door dit topic toch maar weer eens snel langs gaan![]()
quote:Op dinsdag 24 februari 2009 13:52 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Op de keukenafdeling na vind ik het maar een rotwinkel.
Ik heb er hier twee van versleten! Momenteel doen we het kwa kruiderij even wat rustig aan (kleine kinderen met darmpjes die relatief simpel op stang te jagen zijn, met alle onsmakelijke luier-gevolgen van dien...)quote:Op maandag 23 februari 2009 16:11 schreef mgerben het volgende:
En voor de verandering eens iets níet van IKEA (al hebben ze wel veel goede dingen, zoals - ok,sorry):
[ afbeelding ]
Wat is dit?
Dit is een knoflook-ontveller.
Ooit eens bij een ander product gekregen.
Als je hem eens in de winkel ziet voor onder de ¤5,- en je kliert vaak met knoflook: Meenemen.
Waarom is-ie zo goed?
Omdat-ie precies doet wat hij moet doen, en dat doet hij goed: Knoflookje in het rubber hulsje, één keer krachtig met de hand over het aanrecht rollen, en het velletje en de knoflook zijn gescheiden.
Is het een must-have?
Nee. Echt niet. Maar zoals gezegd: Als je hem goedkoop tegenkomt, én je gebruikt vaak knoflook maar het enige dat je tegenstaat is dat gepel; dan is het de moeite waard.
Ik vraag me af of je dit ook niet zou kunnen doen met een silicone pannenlap. Ga ik vanavond even proberen.quote:Op dinsdag 24 februari 2009 14:08 schreef Beelzebufo het volgende:
[..]
Ik heb er hier twee van versleten! Momenteel doen we het kwa kruiderij even wat rustig aan (kleine kinderen met darmpjes die relatief simpel op stang te jagen zijn, met alle onsmakelijke luier-gevolgen van dien...)
Zodra ik het knoflookgebruik weer ga opvoeren ga ik er weer eentje kopen! Simpel als het ding is, werken doet het!
OK, champignons kende ikquote:Op dinsdag 24 februari 2009 12:46 schreef Ole het volgende:
een gewone eiersnijder, maar die gebruik ik ook voor perfecte plakjes champignon en mozarella
ik leg hem ff onder het mes. ff drukken en je haalt ook zo het vliesje wegquote:Op dinsdag 24 februari 2009 14:25 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Ik vraag me af of je dit ook niet zou kunnen doen met een silicone pannenlap. Ga ik vanavond even proberen.
die is idd wel handig ja.. ik gebruik nu altijd een klein schaaltje waar ik em dan opleg..quote:Op maandag 23 februari 2009 23:46 schreef PKfotografie het volgende:
niet echt spannend, maar toch dagenlijks in gebruik.
[ afbeelding ]
na het roeren in pannen moet je altijd een vieze lepel kwijt, en dan is dit uiterst makkelijk.
zijn vast ook andere opties voor. maar zelf gebruik ik dit en vind het wel fijn (hadden alleen wat meer schaaltjes bij gemogen,) nu is het bakje na 1 maal koken vies, en de vaatwasser heeft 2 a 3 dagen nodig om vol te raken
Ha! Die heb ik ook! Goed ding, flink vermogen. Merk wel dat 'ie, na al die jaren, begint te slijtenquote:Op dinsdag 24 februari 2009 14:53 schreef vaagsel het volgende:
[ afbeelding ]
Gebruik hem bijna dagelijks en zou niet meer zonder kunnen. Vooral het "bakje" om dingen te choppen is verschrikkelijk handig. Verder doet ie het altijd goed en heb ik hem aan meerdere mensen aangeraden die er ook allemaal tevreden over zijn.
Volgens mij zou bij mij steeds de lepel eraf donderen.quote:Op maandag 23 februari 2009 23:46 schreef PKfotografie het volgende:
niet echt spannend, maar toch dagenlijks in gebruik.
Zo doe ik het nu ook maar een beetje minder druk op mijn handen zou wel fijn zijn. Even rollen is natuurlijk veel makkelijker.quote:Op dinsdag 24 februari 2009 14:46 schreef cybermans het volgende:
[..]
ik leg hem ff onder het mes. ff drukken en je haalt ook zo het vliesje weg
De knoflookontvelhulsjes zijn vrij ruw van binnen. Ik denk dat je siliconenpannenlap er werkeloos langs glijdt.quote:Op dinsdag 24 februari 2009 14:25 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Ik vraag me af of je dit ook niet zou kunnen doen met een silicone pannenlap. Ga ik vanavond even proberen.
Ik heb een gietijzeren wok (strikt gezien een wadjang, want er zit geen steel aan) met een redelijk ruwe binnenkant. Daar gebruik ik een RVS bakspaan in.quote:Op dinsdag 24 februari 2009 15:30 schreef n8n het volgende:
[...]
De onderstaande bakspaan wederom van de Ikea, heeft een silliconen omhulsel waardoor je het teflon van de pan niet beschadigd, en de spaan makkelijk schoon te maken is. Verder kan je de spaan balanceren op de rand van een pan.
[ link | afbeelding ]
[...]
Ik ben niet iemand die zachtaardig met zijn gereedschap omgaat. Deze spaan heb ik nu een half jaar en hij is nog bijna perfect, alleen wat speling op de steel omdat ik er soms mijn vlees mee aanduw, het rubber is verder nog perfect en lijkt niet stuk te gaan, het zit ook niet los en het ziet er niet naar uit dat het los komt. Voor 4 euro kan je je er ook moeilijk een buil aan vallen, iedereen die hier kookt vind het een enorm prettig ding.quote:Op dinsdag 24 februari 2009 15:43 schreef Beelzebufo het volgende:
[..]
Om Bennie Joling te parafraseren: "Kan dat nou niet anders?". Een kunststof spaan die niet buigt als je er een beetje kracht opzet. Deze lijkt ook weer een metalen binnenkant te hebben met een kunststof omhulling waar ik ongetwijfeld binnen de kortste keren weer doorheen gesleten ben.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |