abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 30 januari 2009 @ 10:44:27 #101
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_65558746
Mail terug van DiningCity:

AMEX (American Express) is hoofdsponsor van dit evenement en heeft bedongen dat hun cardhouders al vanaf 28-1 konden reserveren.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_65558766
Ik heb geen AMEX en kon prima reserveren
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  vrijdag 30 januari 2009 @ 10:45:25 #103
6724 Ripley
Smikeslut.
pi_65558783
quote:
Op vrijdag 30 januari 2009 10:45 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb geen AMEX en kon prima reserveren
Frankly my dear, I don't give a damn. Smike. O+.
  vrijdag 30 januari 2009 @ 10:46:52 #104
101884 PeRi
Allons-y!
pi_65558839
Ik heb bij Ono in Rotterdam gereserveerd. Je hoeft nergens je cc in te vullen man .

Godver wat baal ik hiervan. . Ik ga ze straks even bellen denk ik, dit slaat echt nergens op.
Whatever I want.
  vrijdag 30 januari 2009 @ 10:46:55 #105
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_65558842
quote:
Op vrijdag 30 januari 2009 10:45 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb geen AMEX en kon prima reserveren
Maar niet bij de 2 sterrenrestaurants, die zaten al vol.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_65558855
Moeten ze maar een AMEX week doen
pi_65558856
Ik kon nog lunchen op donderdagmiddag bij Blaauw
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  vrijdag 30 januari 2009 @ 10:49:39 #108
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_65558935
quote:
Op vrijdag 30 januari 2009 10:47 schreef Isabeau het volgende:
Ik kon nog lunchen op donderdagmiddag bij Blaauw
Maar niet dineren.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_65558996
Eh, nee. Maar AMEX klanten konden dus eerder reserveren, maar hoe zit het dan met 'ons'. Ik heb geen AMEX en wij kunnen ook reserveren
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_65559128
Maar Golfer, het gaat toch ieder jaar zo?
Vorig jaar plempte Euc hier ook een link neer waardoor je voor de officiele startdatum al kon reserveren. En iets zegt mij dat de sterrenrestaurants ook een stuk minder couverts beschikbaar stellen voor de restaurantweek dan "gewone" restaurants, dus de kans dat je daar terecht kunt is sowieso al veel kleiner.

Ow, en die AMEX klanten, hebben waarschijnlijk al eerder de link toegestuurd gekregen die Euc hier dus plaatste.
  vrijdag 30 januari 2009 @ 10:55:03 #111
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_65559129
quote:
Op vrijdag 30 januari 2009 10:51 schreef Isabeau het volgende:
Eh, nee. Maar AMEX klanten konden dus eerder reserveren, maar hoe zit het dan met 'ons'. Ik heb geen AMEX en wij kunnen ook reserveren
We hebben via Euc die link doorgekeregen. Hij of zijn ouders zullen wel AMEX-card hebben.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_65559160
Dan maar naar De Steenen Tafel in Arnhem!
Hoor ik die Griekse melodie...
pi_65559253
quote:
Op vrijdag 30 januari 2009 10:55 schreef golfer het volgende:

We hebben via Euc die link doorgekeregen. Hij of zijn ouders zullen wel AMEX-card hebben.
ok, dan Euc bedankt
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  vrijdag 30 januari 2009 @ 11:07:26 #114
128548 pavv
The computer says NO
pi_65559661
Blijkbaar was de site niet goed beveiligd.....Ik weet wel dat ik de link van de vorige bladzijde even bewaar voor de volgende Restaurantweek

kan me vaag herinneren dat de URL de vorige keer er ook zo uitzag.

Dat de sterrenrestaurants vol zitten is wel te begrijpen natuurlijk. Maar naast sterrenrestaurants staan er nog flink wat erg goede restaurants tussen.

We kunnen hier wel gaan lopen miepen van "hoe kan dit nu en dit zou toch niet moeten kunnen..." maar ik ben vooral blij dat Euc- met een link kwam. In dit land zijn we allemaal gelijk, maar blijkbaar zijn Amex-houders net iets meer gelijk....grow up, dit kom je echt in elke krocht van onze samenleving tegen. wen er aan.

golfer zie ik dinsdagavond wel bij ML en voor de mensen in NH die echt niet weten bij welk niet-sterrenrestaurant ze moeten eten kan ik Aagje Deken van harte aanbevelen.

[ Bericht 0% gewijzigd door pavv op 30-01-2009 11:51:41 ]
pi_65561268
Wat jammer nou! het leek me zo leuk om het op zn minst te proberen bij librijes zusje terecht te komen had ik toch dag en nacht achter fok moeten gaan zitten...
pi_65561548
quote:
Op donderdag 29 januari 2009 21:33 schreef _Boo_ het volgende:
Damn, wat irritant dat het reserveren blijkbaar alweer eerder dan maandag kan. Amarone weer vol.
Je weet dat Amarone alleen aan Lunch doet he
pi_65562049
quote:
Op vrijdag 30 januari 2009 11:47 schreef Zo-is-dat het volgende:
Wat jammer nou! het leek me zo leuk om het op zn minst te proberen bij librijes zusje terecht te komen had ik toch dag en nacht achter fok moeten gaan zitten...
Had geen zin gehad hoor. Toen de link gepost werd waren veel van de sterrenrestaurants ook al vol.
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_65563248
ik ga denk ik bij de rechtbank in Utrecht reserveren, alleen nog iemand zoeken die mee wil
pi_65563693
quote:
Op vrijdag 30 januari 2009 10:45 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb geen AMEX en kon prima reserveren
Ik heb wel AMEX en geen bericht gekregen .
  vrijdag 30 januari 2009 @ 13:44:37 #120
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_65565113
quote:
Op vrijdag 30 januari 2009 11:07 schreef pavv het volgende:


golfer zie ik dinsdagavond wel bij ML
Oh? Ga jij daar dan ook naartoe?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_65566063
tvp
Be ready when opportunity comes...Luck is the time when preparation and opportunity meet
  vrijdag 30 januari 2009 @ 20:11:20 #122
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_65577825
Dit is pas oplichterij. Ik heb van mijn Amex kaart niks gehoord
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_65578139
denk niet dat het gaat lukken voor ons, door de weeks is geen optie en weekend gaan we naar de opera en hebben we een verjaardag..


volgende keer beter.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  zaterdag 31 januari 2009 @ 15:41:09 #124
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_65596615
quote:
Op donderdag 29 januari 2009 23:06 schreef golfer het volgende:
Toch maar 2 reserveringen gedaan.
Eerst op dinsdag naar ML en zaterdag gaan we naar het restaurant dat zich in het voormalige pand van ML heeft gevestigd: Fier
Veranderd, het wordt dinsdag het pas in het voormalige pand van Lambermons gevestigde restaurant van Imko Binnerts, Vis & Ko
ML doen we nog wel een andere keer.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_65622369
Belachelijk zeg, alles zit nu al vol. Waarom wordt er dan maandag gezegd in de nieuwsbrief?!
In den Rustwat zit voor alle dagen al vol, bij de Basileik in Harderwijk kon ik gelukkig nog wel terecht.
Sweet and innocent...
pi_65624222
Goed dat ik hier nog even keek.

Ik heb voor dinsdagavond gereserveerd bij Bretelli. Met twee vriendinnen gaan we onze eerste sterren restaurant ervaring opdoen. Op 5 minuutjes fietsen van m'n huis dus doe ook maar een wijnarrangementje.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 1 februari 2009 @ 17:18:31 #127
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_65629360
quote:
Op zondag 1 februari 2009 14:40 schreef Cat22 het volgende:
Goed dat ik hier nog even keek.

Ik heb voor dinsdagavond gereserveerd bij Bretelli. Met twee vriendinnen gaan we onze eerste sterren restaurant ervaring opdoen. Op 5 minuutjes fietsen van m'n huis dus doe ook maar een wijnarrangementje.
Ben erg benieuwd naar je ervaringen, heb er 3 jaar gewerkt
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_65647408
je suggesties deden of niet mee, of ze waren al vol. Jammer, maar ja.
Volgende keer
pi_65647473
quote:
Op maandag 2 februari 2009 09:52 schreef Den_Haag het volgende:
je suggesties deden of niet mee, of ze waren al vol. Jammer, maar ja.
Volgende keer
pi_65657184
Het is Van Der Dussen geworden in Delft en de Hoffnar in Dordt
pi_65665016
En nog maar eentje gereserveerd. Vaak langs gereden, nooit binnen geweest: Kesselshof.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_65676661
Ik had ook al de link gekregen. Kon reserveren bij Nolet, daar gaan we lunchen en 's avond maar eten in de Kromme Watergang. vorig jaar bij Woods gegeten. toen een extra gang genomen. en, het leuk om te vragen voor een rondleiding. Beneden is ook nog wat te zien!.
pi_65682810
2 maart Wolfslaar in Breda gererveerd net
pi_65682934
De woensdag gereserveerd bij het kompas in Loosdrecht. Ik fiets er vaak langs, en wilde nu wel eens tussen de Gooische rijkaards eten
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_65682938
Damzzz 3x in 1 week luxe dineren
  dinsdag 3 februari 2009 @ 09:50:59 #136
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_65683472
quote:
Op maandag 2 februari 2009 09:52 schreef Den_Haag het volgende:
je suggesties deden of niet mee, of ze waren al vol. Jammer, maar ja.
Volgende keer
Hmm, das jammer idd..

Ik ga zelf naar Vanille in Eijsden, was 2 jaar geleden alweer geloof ik een hele hype over in de lekker, van niets binnen in de top20, was er nog nooit geweest dus ben erg benieuwd

Verder naar Restaurant One in Roermond, erg goed, meerdere keren geweest, en heb een tafeltje gereserveerd bij Avant-Garde in Eindhoven

Maar eerst zaterdag weer eens langs Da Vinci
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_65683510
quote:
Op dinsdag 3 februari 2009 09:50 schreef Euc- het volgende:

[..]

Hmm, das jammer idd..

Ik ga zelf naar Vanille in Eijsden, was 2 jaar geleden alweer geloof ik een hele hype over in de lekker, van niets binnen in de top20, was er nog nooit geweest dus ben erg benieuwd

Verder naar Restaurant One in Roermond, erg goed, meerdere keren geweest, en heb een tafeltje gereserveerd bij Avant-Garde in Eindhoven

Maar eerst zaterdag weer eens langs Da Vinci
jij zat toch in Dubai of loop ik achter?
  dinsdag 3 februari 2009 @ 09:54:55 #138
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_65683552
quote:
Op dinsdag 3 februari 2009 09:52 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

jij zat toch in Dubai of loop ik achter?
Ik kom donderdag voor ongeveer 3 maanden terug naar Nederland
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_65683620
quote:
Op dinsdag 3 februari 2009 09:54 schreef Euc- het volgende:

[..]

Ik kom donderdag voor ongeveer 3 maanden terug naar Nederland
okeej dan! zin in om weer even bij je familie en vrienden te zijn?
pi_65683631
stomme vraag natuurlijk SOLly
  dinsdag 3 februari 2009 @ 10:00:29 #141
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_65683714
quote:
Op dinsdag 3 februari 2009 09:57 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

okeej dan! zin in om weer even bij je familie en vrienden te zijn?
Uiteraard! Vooral mn broertje (3jr), de kleine bengel heb ik echt gemist
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_65683759
quote:
Op dinsdag 3 februari 2009 10:00 schreef Euc- het volgende:

[..]

Uiteraard! Vooral mn broertje (3jr), de kleine bengel heb ik echt gemist
ik herinner me de foto's nog
pi_65683822
quote:
Op maandag 2 februari 2009 09:55 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Was tegen Euc.
hadden contact gehad over leuke restaurants, hij was vorig jaar bij mij in de regio
pi_65683872
quote:
Op dinsdag 3 februari 2009 10:05 schreef Den_Haag het volgende:

[..]

Was tegen Euc.
hadden contact gehad over leuke restaurants, hij was vorig jaar bij mij in de regio
ahhh oke
pi_65683948
Vorige keer tijdens de restaurant week gegeten bij Avant Garde, was echt super! Hier staat onze review van toen.

Aanvankelijk zat ons 1e keuze helemaal vol (Lindehof, Nuenen) helemaal vol, maar vanmorgen was er ineens weer plek. We gaan er donderdagavond eten. Ik heb er super veel zin in!

En die zondag ervoor gaan we ook nog lunchen bij Davinci .
pi_65713070
Ik ben erg teleurgesteld... zelfs mijn "backup restaurants" zijn vol
  woensdag 4 februari 2009 @ 08:56:16 #147
20343 SnuggLe
Drs. Betweter
pi_65721344
Eh...pas vanaf 10 uur kan je toch reserveren!?!?!?
pi_65721458
Als je wat vaker in CUL kwam dan had je kunnen zien dat je al vanaf zaterdag kon reserveren met de link in dit topic (met dank aan Euc )
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  woensdag 4 februari 2009 @ 09:15:15 #149
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_65721701
quote:
Op woensdag 4 februari 2009 08:56 schreef SnuggLe het volgende:
Eh...pas vanaf 10 uur kan je toch reserveren!?!?!?
Nee, zie de link op pagina 1
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_65722281
quote:
Op woensdag 4 februari 2009 09:15 schreef XL het volgende:

[..]

Nee, zie de link op pagina 1 2
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_65723130
Ik had dit topic ook gezien, en dacht ik zal maandag nog eens kijken (kwam er helaas niet van), dus gisteren pas gezien.

Ik had me erg op een bepaald restaurant verheugd (niet eens een sterrestaurant ofzo) en ben idd erg teleurgesteld. Veel meer teleurgesteld dan ik had verwacht eigenlijk

Vanochtend nog maar eens gekeken, maar echt niet.
Eigenlijk alles in regio het Gooi wat de moeite waard is, zitten op alle dagen al vol.
Kan ook mijn onwetendheid zijn, dus als iemand nog een aanrader heeft, heel graag!
  Moderator woensdag 4 februari 2009 @ 12:18:41 #152
9859 crew  Karina
Woman
pi_65727128
Ik kan niet bij het "reserveren" gedeelte komen, ik weet niet of het aan de site ligt (misschien te druk?) of aan de verbinding hier op het werk Ik denk het laatste, alles is de hele dag al supertraag. Tegen de tijd dat ik thuis ben zullen alle leuke restaurants wel volgeboekt zijn.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_65729367
Sensa in den Dolder op dinsdag en Nooch in de Jordaan op donderdag.
Laten we het erop houden dat we gewoon leuk uit eten gaan.

Soigne komt dan hopelijk ooit eens

Karina, kan ik je misschien helpen?
pi_65729732
Bij ons op maandag sterrestaurant Wolfslaar te Breda, op woensdag Van Der Dussen in Delft en op vrijdag is het Sucade in Dordrecht geworden.

Ben de weken al aan het aftellen (en de kilo's erbij )
  Moderator woensdag 4 februari 2009 @ 14:20:08 #155
9859 crew  Karina
Woman
pi_65731463
quote:
Op woensdag 4 februari 2009 13:27 schreef jack4ya het volgende:
Sensa in den Dolder op dinsdag en Nooch in de Jordaan op donderdag.
Laten we het erop houden dat we gewoon leuk uit eten gaan.

Soigne komt dan hopelijk ooit eens

Karina, kan ik je misschien helpen?
Neen hoor, ik kijk thuis wel even, wel lief van je

Net nog even geprobeerd en ik kwam er zowaar in, maar helaas, alle leuke restaurants vol of nog 1 couvert op de dag dat ik kan/wil.

Ik hoopte op een beetje "duur" restaurant, want bij de rest kun je sowieso al redelijk voordelig eten, dus dat heeft eigenlijk niet zo heel veel zin vind ik en dan kies ik ook liever zelf iets uit, dan dat ik het menu neem.

[ Bericht 18% gewijzigd door Karina op 04-02-2009 14:25:40 ]
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  donderdag 5 februari 2009 @ 11:45:49 #156
34210 Eyeopener
Crespinaticism!
pi_65761359
Tis elke keer hetzelfde liedje: zelfs met code is het heel moeilijk om een leuk restaurant te reserveren (in A'dam). Toch iets kunnen vinden, bij Bond in oud-zuid. Nooit geweest of van gehoord, maar volgens iens e.d. moet het wel leuk zijn.
  donderdag 5 februari 2009 @ 12:07:42 #157
220157 Maria2.0
Bless this mess
pi_65762159
Leuk, meteen mijn ouders even gemaild of ze meewillen.
Maarre, ik wil dan wel iets aparts en duurders dan normaal. Doorgaans gaan wij gewoon voor een hoop vlees dan is alles goed. Nu wil ik dan wel wat meer haute cuisine eten.
Echter in Utrecht en het Gooi is alles wat aparter lijkt al vol. En de restaurants die nog beschikbaar zijn ken ik niet.
Hellup
L'Enfer, c'est les autres.
pi_65765553
Join the club, dat was dus ook mijn 'probleem'

Vergeet het duurdere/apartere segment maar, je bent helaas te laat.

Kies gewoon een leuk restaurant uit (iens/dinincity) en ga daar voor 25,- gewoon "leuk" eten ipv van "hipperdeflipsuperculinair". Ik moest ook even slikken, maar eigenlijk is het natuurlijk van de zotte, zat restaurants voor 25,-pp over.

Open Keuken en Zilt in Zo in H'sum kan je doen. Vind het zelf niet hoogstand, maar het is wel leuk en lekker eten.
  zondag 8 februari 2009 @ 19:11:27 #159
237486 HoneyTrap
Ol'blue eyes is back!
pi_65857747
ik heb gereserveerd voor SpiZe in Den Haag.
Ik loop er vaak langs en stap er eigenlijk nooit binnen. Voor 25 euro lijkt het me leuk om een keer te doen! en partner ook blij want die vind aziatisch eten super!
pi_66232442
quote:
Wegens overweldigende belangstelling hebben onder andere bekende
Amsterdamse namen als Zuid-Zeeland, Le Garage en Pluche, Pasta e Basta
en Spring in Amsterdam zich bij de reeds 165 deelnemende Amsterdamse
restaurants gevoegd. Buiten Amsterdam hebben de sterrenzaken
Chateau Neercanne (Maastricht), De Karpendonksehoeve (Eindhoven),
Cordial (Oss) zich ook aangemeld.
Met de 200 extra restaurants heeft DiningCity ervoor gezorgd dat er maar
liefst 70.000 extra couverts beschikbaar zijn bij restaurants als Librije’s
Zusje (Zwolle), Wolfslaar (Breda), De Wanne (Ootmarsum)
en Sophia te Amsterdam.

Vanaf donderdag 19 februari 11:00 worden de nieuwe couverts aangeboden
op www.restaurantweek.nl, er kan enkel via deze website gereserveerd worden.
Gereserveerd bij ZuidZeeland
pi_66239510
Check!
Wolfslaar, Basiliek en een niet-sterrenrestaurant.
Ga ik me toch nog arm eten ondanks de lage prijzen
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_66241980
Ik word hier zo hebberig van!
Ik zou wel op 4 plekken willen gaan eten, toch maar even niet doen en een verlanglijstje maken voor komende restaurantweken.
pi_66270125
Ik heb mijn reservering bij Avantgarde gecancelled. Moet voor de lunch 35 euro betalen, en dna geen drank. Normaal kost Avantgarde met wijnen, koffie, friandises en amuses 44,50. Veel plezier, maar voor die 9,50 red je dat dus niet.
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 maart 2009 @ 12:13:52 #164
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_66576420
Morgen begint het feest .
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_66576645
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 15:41 schreef golfer het volgende:


...het wordt dinsdag het pas in het voormalige pand van Lambermons gevestigde restaurant van Imko Binnerts, Vis & Ko
Zin an
Veel plezier en eet smakelijk deze week allemaal!
pi_66577263
Ik ga dinsdag en zaterdag.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 1 maart 2009 @ 13:11:11 #167
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_66578077
Nog 5 x uit eten en dan mag ik voor de restaurantweek aan tafel
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_66579389
quote:
Op zondag 1 maart 2009 13:11 schreef XL het volgende:
Nog 5 x uit eten en dan mag ik voor de restaurantweek aan tafel
Hoe bedoel je dat
  zondag 1 maart 2009 @ 14:07:42 #169
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_66580090
quote:
Op zondag 1 maart 2009 13:49 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Hoe bedoel je dat
Maandag tot en met vrijdag zit ik op hotel en moet ik iedere dag uit eten. Zaterdag mag ik naar mijn eigen keuze in mijn eigen stad

Ik kijk maar naar 1 restaurant uit hoor
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_66587118
We probeerden dat nieuwe moleculaire restaurant in Rotterdam te boeken maar die is de komende 6 maanden al volgeboekt. Daarna geprobeerd Japans te boeken bij Yokoo Rotterdam maar die schijnt gesloten te zijn en opgeheven.
75 topics = FIN
  zondag 1 maart 2009 @ 17:57:39 #171
76542 jack4ya
bê-ê-êh
pi_66588135
quote:
Op woensdag 4 februari 2009 13:27 schreef jack4ya het volgende:
Sensa in den Dolder op dinsdag en Nooch in de Jordaan op donderdag.
Laten we het erop houden dat we gewoon leuk uit eten gaan.

Soigne komt dan hopelijk ooit eens

Karina, kan ik je misschien helpen?
Sneller dan verwacht... we mogen vrijdag
pi_66588646
Vandaag bij Davinci wezen lunchen (2 sterren), niet via restaurant week, maar wel heerlijk!
Er is absoluut een verschil tussen 1 en 2 sterren. Ik had niet gedacht dat ik dit zou proeven als 'leek'.
pi_66591773
woensdag
pi_66591944
quote:
Op zondag 1 maart 2009 18:13 schreef Ingridh007 het volgende:
Vandaag bij Davinci wezen lunchen (2 sterren), niet via restaurant week, maar wel heerlijk!
Er is absoluut een verschil tussen 1 en 2 sterren. Ik had niet gedacht dat ik dit zou proeven als 'leek'.
Bij welk 1 ster restaurant heb je gegeten en waar zat het verschil dan in?
pi_66592494
Gegeten bij de Karpendonkse Hoeve en Avant Garde in Eindhoven.
Verschil zat 'm in de smaakcombinaties (nog verfijnder en beter op elkaar afgestemd) en de gerechten waren creatiever.

Donderdag Lindehof n Nuenen
pi_66609946
Ik weet niet of we tijd hebben voor de Basiliek morgen, vriend heeft net een nieuwe baan gevonden en kan dus niet gelijk eerder weg. Misschien dat we het naar later op de avond kunnen verzetten, anders wordt het zondag O'Pazzo.
Sweet and innocent...
  dinsdag 3 maart 2009 @ 09:14:33 #177
13180 _Mal_
/u ook!
pi_66642622
Wij hebben gisterenavond heerlijk gegeten bij de Karpendonkse Hoeve in Eindhoven. Ik zal binnenkort wel wat uitgebreider bespreken wat ik er vond, maar het was in ieder geval een hele (positieve!) ervaring!
pi_66642744
Eén van de restaurants waar ik naar toe ga heeft het menu voor de restaurantweek op de site staan en het ziet er lekker uit
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_66645343
Oe, Basiliek hebben we naar later op de avond kunnen verplaatsen, helemaal top!
Sweet and innocent...
pi_66649917
Bij vis en ko staan geen restaurantweekmenu's. Jammer
pi_66651514
Weet iemand hoe het zit als je met 1 persoon minder komt eten? Eén van de mensen die vanavond mee zou gaan is ziek, en vraag me af of je dan alsnog moet betalen..
  dinsdag 3 maart 2009 @ 14:27:18 #182
76542 jack4ya
bê-ê-êh
pi_66651950
Lijkt me overmacht.
Bel ze gewoon en leg het uit.
pi_66651977
valt meestal wel mee. denk niet dat ze moeilijk gaan doen
pi_66652140
Precies gewoon bellen.
ML belde ook net, ze dachten dat we nog zouden komen, het liep storm met reserveringen.
Doordat wij niet komen kunnen ze iemand op de 'wachtlijst' blij maken vertelde hij !
  dinsdag 3 maart 2009 @ 14:32:25 #185
17103 PyTh
The Few, The Proud
pi_66652144
Of je zoekt iemand die alsnog meegaat
For those involved, No explanation is necessary
For those who are not, No explanation is possible
pi_66656803
Heb al iemand anders gevonden ja thanks voor de antwoorden iig .
  dinsdag 3 maart 2009 @ 16:40:59 #187
76542 jack4ya
bê-ê-êh
pi_66657104
quote:
Op dinsdag 3 maart 2009 14:32 schreef Bluezz het volgende:
Precies gewoon bellen.
ML belde ook net, ze dachten dat we nog zouden komen, het liep storm met reserveringen.
Doordat wij niet komen kunnen ze iemand op de 'wachtlijst' blij maken vertelde hij !
Zo ben ik dus bij Soigne geraakt

(Ik had na 5 dagen proberen via de website uiteindelijk het restaurant gebeld. Uitgelegd dat ik braaf daaagen het probeerde en dat het maar niet lukte. Of ze ik misschien op de reserve lijst mocht Hadden ze niet en kan eigenlijk ook niet, alles moet via die site. Maar hij vond me zo aandoenlijk dat ie mijn gegevens wel wilde noteren. En vorige week donderdag werd ik gebeld )
pi_66671562
Restaurant Vis & Ko te Haarlem, 3 maart 2009

In het kader van de jaarlijkse restaurantweek hebben we voor deze week 2 restaurants uitgezocht.
De eerste is Vis & Ko in het oude pand van Lambermons te Haarlem.

Het viel al meteen op bij binnenkomst dat hier het concept hoe meer zielen hoe meer vreugd gebruikt wordt. Heel vol, en toen we eenmaal aan ons tafeltje zaten, was het net of we met onze buren uit eten waren. Zo dicht op elkaar, echt een minpuntje.
Leuk voordeel als je met je neus naar de doorgaans blinde muur zit : er hangt een grote spiegel zodat je alles in de open, midden in het restaurant gesitueerde keuken kan zien.

(foto's zonder flits genomen)



Bij het betalen hoorden we al dat ze geen ster nastreven, maar een echte brasserie willen zijn waar zoveel mensen in kunnen. Want hoe meer zielen hoe meer geld. Tja dat hadden we al door.

We kregen het menu, en kozen allebei voor dezelfde gerechten, en géén tussengerecht.

Voorgerecht :
Yellow Fin Tonijn
(rauw, ijsberg, kroepoek, hoi sin, rijstazijn, sojasaus, gembersiroop, pistache)

Heerlijk! Vooral de tonijn en de dressing smaakte goed.



Hoofdgerecht :
Grietfilet
(oven, löwensenf, tomaat, peterselie, persillade, rozemarijnsaus, gestoofde prei, fondaardappel)

Vis was te droog, we proefden geen rozemarijn in de saus, bovendien was er niet veel saus.
Rest van de smaken waren ok.



Nagerecht :
Peer
(compote, caramel ganache, specerijen mousse, karamelijs)

Zoet, maar smakelijk.



Bij de gerechten hadden we een wijnarrangement, we werden 2X vergeten met een nieuw glas wijn, bovendien zaten we bijna een uur te wachten op het hoofdgerecht. De wijnen waren wél goed gekozen bij de gerechten.
Dit is geen visitekaartje voor Vis en Ko wat ons betreft, zo'n restaurantweek, bovendien is het voor onze smaak te massaal.

Op naar zaterdag!
Dan gaan we naar Fier! (ook in Haarlem)
  dinsdag 3 maart 2009 @ 22:44:01 #189
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_66672008
quote:
Op dinsdag 3 maart 2009 22:35 schreef Bluezz het volgende:
Restaurant Vis & Ko te Haarlem, 3 maart 2009

In het kader van de jaarlijkse restaurantweek hebben we voor deze week 2 restaurants uitgezocht.
De eerste is Vis & Ko in het oude pand van Lambermons te Haarlem.

Het viel al meteen op bij binnenkomst dat hier het concept hoe meer zielen hoe meer vreugd gebruikt wordt. Heel vol, en toen we eenmaal aan ons tafeltje zaten, was het net of we met onze buren uit eten waren. Zo dicht op elkaar, echt een minpuntje.
Leuk voordeel als je met je neus naar de doorgaans blinde muur zit : er hangt een grote spiegel zodat je alles in de open, midden in het restaurant gesitueerde keuken kan zien.

(foto's zonder flits genomen)

[ afbeelding ]

Bij het betalen hoorden we al dat ze geen ster nastreven, maar een echte brasserie willen zijn waar zoveel mensen in kunnen. Want hoe meer zielen hoe meer geld. Tja dat hadden we al door.

We kregen het menu, en kozen allebei voor dezelfde gerechten, en géén tussengerecht.

Voorgerecht :
Yellow Fin Tonijn
(rauw, ijsberg, kroepoek, hoi sin, rijstazijn, sojasaus, gembersiroop, pistache)

Heerlijk! Vooral de tonijn en de dressing smaakte goed.

[ afbeelding ]

Hoofdgerecht :
Grietfilet
(oven, löwensenf, tomaat, peterselie, persillade, rozemarijnsaus, gestoofde prei, fondaardappel)

Vis was te droog, we proefden geen rozemarijn in de saus, bovendien was er niet veel saus.
Rest van de smaken waren ok.

[ afbeelding ]

Nagerecht :
Peer
(compote, caramel ganache, specerijen mousse, karamelijs)

Zoet, maar smakelijk.

[ afbeelding ]

Bij de gerechten hadden we een wijnarrangement, we werden 2X vergeten met een nieuw glas wijn, bovendien zaten we bijna een uur te wachten op het hoofdgerecht. De wijnen waren wél goed gekozen bij de gerechten.
Dit is geen visitekaartje voor Vis en Ko wat ons betreft, zo'n restaurantweek, bovendien is het voor onze smaak te massaal.

Op naar zaterdag!
Dan gaan we naar Fier! (ook in Haarlem)
Ik word er niet enthousiast van. Wat ik op de foto's zie. Met name het hoofdgerecht ziet er wat sneu uit. Terwijl je juist daar vuurwerk mag verwachten bij 3 gangen. Ik zou me zelfs met de 25 euro van de restaurantweek bekocht voelen.
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
  dinsdag 3 maart 2009 @ 23:05:10 #190
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_66673088
quote:
Op dinsdag 3 maart 2009 22:44 schreef XL het volgende:


Ik word er niet enthousiast van. Wat ik op de foto's zie. Met name het hoofdgerecht ziet er wat sneu uit. Terwijl je juist daar vuurwerk mag verwachten bij 3 gangen. Ik zou me zelfs met de 25 euro van de restaurantweek bekocht voelen.
Ik had er ook meer van verwacht. Het was allemaal wel goed op smaak gekruid, maar die griet had best vergezeld kunnen worden van nog iets meer erbij dan een bedje van prei.
De irritatie over het wachten tussen voor- en hoofdgerecht maakte het er uiteindelijk ook niet meer smakelijk op.
Jammer, want d eigenaar Imko Binnerts had vroeger een topvistent in IJmuiden, maar slaat wat mij betreft met deze massaal opgezette tent in Haarlem de plank mis.
Als je dan nog zijn eigen (b)log leest op de site waarin hij nogal hooghartig schrijft over de gang van zaken, val je wat mij betreft af als gastheer.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 3 maart 2009 @ 23:17:53 #191
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_66673603
Jammer B&G. Zaterdag in de herkansing dan maar .

Ik heb er wel zin in zaterdag .
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_66673926
Net terug van Bretelli. Mijn eerste 'ster'ervaringen. En een ervaring it is!
Je merkt het in alle aspecten. De deur die voor je wordt opengehouden, je jas die meteen wordt aangenomen, een tafel voor drie die zo gedekt is dat je geen lege 'vierde' plek is, bediening die overal aanwezig is maar niet opdringerig is etc.

Geen foto's en de beschrijving van de gerechten is uit het geheugen (we kregen geen kaart), dus niet zo kleurrijk als de kok het bedoeld heeft. Maar hé, ik ben een leek die op restaurantweek gaat.

Bij binnenkomst werden we gevraagd of we het huisapertiefje wilden. Dat wilden we wel. Smaakte prima, een prosecco-achtige drank met een vleugje vanille en sinaasappelpartjes. Minder blij waren we achteraf met de meerprijs: 9 euro is echt teveel geld voor één glas.

Vervolgens de eerste amuses:
Marshmellow met wasabi (heerlijk, de pittigheid van de wasabi met de zachte marsmellow)
Schuimpje met waterkers
Geitekaasmousse met appelgelei en waterkersmousse (ik houd niet van kaas en had dat ook op het formulier aangegeven, minpuntje dat ik geen alternatief kreeg aangeboden) De waterkersmousse en appelgelei waren heerlijk, met de geitenkaas heb ik mijn tafelgenoot blij gemaakt.

Vervolgens de tweede set amuses:
Bospeenmousse met pastille van ganzelever (ik houd niet van ganzelever, maar deze was zo zacht van smaak dat ik nog wel een pastille had gewild).
Garnaaltjes met saus(?)

Voorgerecht:
Tonijntartaar met gefrituurde gamba (de tartaar smelt op de tong en de gefrituurde gamba is precies goed)

Op naar het hoofdgerecht:
Herterug(?)filet met perterseliewortelpuree en bitterbal van gerookte knoflook.
Hier moesten we wel erg lang op wachten. De eerste drie gerechten werden binnen een uur geserveerd, op het hoofdgerecht moesten we vervolgens een uur wachten. Niet geheel evenwichtig, maar ik was in goed gezelschap dus we kregen de tijd wel om. Ik had er een rode wijn bij genomen, prima van smaak, licht zoetig zonder wrange afdronk. Het vlees was perfect gebakken, heerlijk rosé, gewoon een goed stuk vlees. De gerookte knoflook smaakte me ook prima.

Nagerecht:
Vanilleijs
Baba (cakeje) met bloedsinaasappelpartjes en cocosschuim
Bonbon met tonkabonenmousse
Compote van bloedsinaasappel
Het bord was - net zoals bij de andere gangen- een plaatje en de sausjes erbij waren hartig van smaak, heel aparte sensatie met al dat zoet.

We sloten af met koffie/thee met friandises (bonbons, lolly van gebrande suiker, vanillemousse met cranberrygelei)

Overall oordeel: prettige ervaring, vriendelijk, attent personeel, heerlijk 'privé' kunnen dineren omdat er veel ruimte was tussen de tafels. Royale maaltijd (2 maal amuses en drie gangen) voor de prijs. En met combinaties die ik nog nooit had gehad en smaken en structuren die nieuw voor me waren.
Minpuntjes waren: de prijs van het aperitief en het feit dat men geen alternatief had voor de amuse met kaas.

Ondanks deze minpuntjes zeker een aanrader! Ik was voor deze avond (menu, aparitief, 1 glas wijn, thee met friandises) zo'n 55 euro kwijt.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_66675313
quote:
Op dinsdag 3 maart 2009 23:17 schreef borisz het volgende:
Jammer B&G. Zaterdag in de herkansing dan maar .

Ik heb er wel zin in zaterdag .
Terra Cotta is gewoon goed.

@ Cat, het klinkt allemaal erg lekker! Ik hou ook zo van combinaties, smaken en structuren die je niet kent
Jammer van het geitenkaasalternatief, waar was de marshmallow van gemaakt? Gewoon zoet?
  woensdag 4 maart 2009 @ 08:30:10 #194
76542 jack4ya
bê-ê-êh
pi_66679053
Even voorop, ik ben niet culinair onderlegd, weet smaken ook niet zo goed te benoemen, ben wel kritisch en weet eigenlijk alleen of ik iets wel of niet geslaagd vind. Kortom, een prototype leek

Gisteren Sensa: Prima!
Keurige ontvangst, fijn tafeltje. Fijne bediening. Wel veel verschillende meisjes aan de tafel gehad, maar allemaal vriendelijk en hetzelfde gevoel uitstralend: het was een mooi geheel.

We hadden een franse keuken verwacht, maar waren aangenaam verrast: het het oosters accenten Fusion keuken?

Voor aanvrang werd gevraagd, of er iets was wat we niet lusten, zodat ze het menu kunnen aanpassen. Nee hoor, we lusten (praktisch) alles en anders beleven we het wel.

Amuses:
Glaasje met warme knoflooksoep (en paddestoelen ook denk ik). Erg erg smakelijk
Gefrituurd visbitterballetje van griet op pittige mayonaise. Niet heel bijzonder, wel lekker.
Mousse van knolraap en truffel in een glaasje. Ik hou niet zo van knolraap, maar dit was wél erg lekker.

Voorgerecht:
Tonijnplakjes rondom gemarineerd (zoals het hoort, halfgaar randje rondom in het midden heelijk mals) Dit was geserveerd op een bedje van wakume (soort zeewiersalade met pepertjes) en dit samen in een blikje. Zo'n ovaaltje compleet met treklip. Alleen hoefde je niet moeilijk te doen, de deksel lag er netjes los op. Ik vond het een leuke knipoog
rondom lagen nog 2 niet te scherpe chili gamba's met mierikswortelmayonaise en een hééérlijke sesamsaus.
Topper!

Hoofdgerecht:
3 übermalse zacht rose lapjes kalfslende met een goede zachte saus met een moeilijke naam. Net toen ik wilde vragen: Wát voor saus? Zei ze al: een saus met indonesische kruiden.
Geserveerd erbij: krieltje in schil met een spinaziestampotbolletje (goed lezen) erop en een bolletjes met rode kool (ook al niet mijn favo groente, maar dit was heeeerlijk) met wat kaneel en azijn. Verder gegarneerd met blaadjes gefrituurde spinazie. Wist niet dat dat kon!

Nagerecht:
Creme brulee van vanille en chocolade, met een bolletje caramel. De caramel was top. De vanille en chocolade mousse ook. Alleen die crusty toplaag.... daar was iets niet helemaal okay mee, vonden we.
We kregen het gerecht vlammend geserveerd (leuk aanzicht), maar ik weet niet of de gebruikte alcohol in de suiker wel zo'n succes is. We konden niet proeven welke alcohol, maar nee... not our cup of tea.

Geen fotootjes, jammer want vooral die tonijn in blik vond ik wel humor.

Ik merk voor mezelf dat uiteten inmiddels op 2 manieren kan:
1) Goed, en dan ook heeeel goed eten, anders blijf ik wel thuis, da's goedkoper en precies naar mijn bekkie, het gaat dan dus om wow-effecten.
2) Gezellig met je gezelschap en dan hoeft het eten alleen maar "niet slecht" te zijn, het gaat me om mijn gezelschap.

Dit restaurant valt voor mij in 1... Niet bij alles wow, maar wel bij de meeste smaken.

Al met al: ik vond het de moeite waard. Inc een fles water (6,- euro wel wat fors?) en 2 prosecco en een gezellige fooi, kwamen we op 75,- voor 2 personen uit.

Wat een lang verhaal geworden
Nouja, we zijn (tot dusver) niet de enige die zo enthousiast zijn

-edit-
Ik heb me zojuist een minpuntje herinnert: ik had wat last van de akoestiek.

[ Bericht 1% gewijzigd door jack4ya op 04-03-2009 10:48:50 ]
pi_66679401
Jack4ya: klinkt goed!
quote:
Op woensdag 4 maart 2009 00:02 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Terra Cotta is gewoon goed.

@ Cat, het klinkt allemaal erg lekker! Ik hou ook zo van combinaties, smaken en structuren die je niet kent
Jammer van het geitenkaasalternatief, waar was de marshmallow van gemaakt? Gewoon zoet?
De marshmellow was warm en zoet, maar wel het zoetje precies was... geen idee.

Zaterdag nog een keer op restaurantweek, zin an! Dit keer geen ster maar je kunt niet alles hebben natuurlijk.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  woensdag 4 maart 2009 @ 08:57:57 #196
76542 jack4ya
bê-ê-êh
pi_66679557
quote:
Op dinsdag 3 maart 2009 23:25 schreef Cat22 het volgende:
-knip-
Bij binnenkomst werden we gevraagd of we het huisapertiefje wilden. Dat wilden we wel. Smaakte prima, een prosecco-achtige drank met een vleugje vanille en sinaasappelpartjes. Minder blij waren we achteraf met de meerprijs: 9 euro is echt teveel geld voor één glas.
-knip-
Misschien is dat een indicatie van de reele prijzen voor een dergelijk restaurant? Ik weet niet hoor? In een niet nader te noemen hip vis-only-restaurant van een corpulente kok in Rotterdam betaalden we ook zoiets (al is dat geen sterren restaurant, maar wel hip/gehyped en daardoor forsere prijzen)
We betaalden 6,- voor een fles sourcy. Vond ik ook wat fors, maar misschien is dit reeel. Geen idee.

Het staat iig in schril contrast tot de 25/35 euro. Maar dat is dan ook eigenlijk de NIET reele prijs.

(Heb ik reëel iig ergens goed geschreven? )
pi_66680662
Of ze willen op de dranken nu extra cashen om zo enige marge te compenseren?
  woensdag 4 maart 2009 @ 10:00:54 #198
76542 jack4ya
bê-ê-êh
pi_66681008
Nee, dat lijkt me niet. Maar ik kan me vergissen natuurlijk.

Er zullen vast een paar rotte appels tussen zitten. Goedkopere gerechten of cashen op de drank zoals jij het noemt.

Maar ik heb zulke bedragen ook wel buiten de RW betaald.

en

Een beetje restaurant zal zijn naam niet ten grabbel gooien. RW word goed bezocht en zwaar besproken op de recensiesites. Als je daar slecht benoemd word, gaat je dat kosten.

Ik persoonlijk zou voor een RW alles uit de kast trekken. Het is ander publiek, misschien wat eenvoudiger, maar misschien daardoor juist ook leuker. Je krijgt (mede door de aanpak van de RW) ontzettend veel feedback en publiciteit. Plus het zijn mijn eer te na zijn om gasten af te schepen... Ik kan me voorstellen dat meerdere restaurateurs/koks zo denken.
  woensdag 4 maart 2009 @ 10:01:02 #199
2735 Aarti
ik kan best aardig zijn hoor
pi_66681013
Ik heb maandag bij Sophia gegeten in Amsterdam, en dat vond ik erg goed!
Ik kreeg aan de bar (ik moest wachten op mn tafelgenoot) eerst een amuse van twee soorten ham. Heb ik overgeslagen, ik eet geen rund- of varkensvlees.
Daarna een drankje, slagroom met whiskey, limoen en munt, opgeklopt tot een mousse. Eigenlijk dus geen drankje meer

Daarna aan tafel eerst een amuse, watermeloen met wasabi en sesam (aparte combi, lekker!) en spiering (erg jammer, gewoon gefrituurd, zat smaak noch kraak aan).

Ons menu was aangepast wegens onze dieetvoorkeuren, dit was alleen voor het hoofdmenu van toepassing.

Voorgerecht was zee-egel en octopus-salade met een zee-egelschuim. Apart, zee-egel smaakt dus zoetig, erg lekker. En daarbij nog sashimi van zalm met gemarineerde groenten.

Daarna een visgerecht, kreeftenbisque met stukjes kreeft (werkelijk heerlijk), en dan kwam de kok langs met een emmer badschuim, en die gooide er dan een klodder op. Bleek naar sinasappel te smaken. mooie combinatie. Daarbi zat een tongfilet in oosterse kruiden, en pastinaakcreme.

Daarna het hoofdgerecht (andere gasten kregen runderlende), gegrilde gamba's en kreeft in een veuille (soort soepje... ) Heerlijke smaken, zoet en hartig wat los van elkaar te identificeren was, erg mooi.

Daarna was er optioneel nog een kaasplankje, hebben wij overgeslagen omdat we al propvol zaten.

Het nagerecht was vanille-ijs omhuld met eiwit wat "gebrand" werd, met een ondefinieerbaar sausje (waar smaakte het toch naar?). Was wel lekker,maar in schril contrast met de rest van het menu.

Onze bediening was erg leuk, legde goed uit, was aanwezig zonder te aanwezig te zijn, en pushte niet met wijnarrangementen en zo.
We hebben, incl. een fles water en een wijntje en fooi 65 euro afgerekend.
You've never felt pain until you've walked in a dancer's shoes
  woensdag 4 maart 2009 @ 10:01:58 #200
2735 Aarti
ik kan best aardig zijn hoor
pi_66681030
Oh ja, onze fles water was ook 6 euro, maar volgens mij is dat een "normale"prijs in amsterdamse restaurants.
You've never felt pain until you've walked in a dancer's shoes
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')