abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_64859660
Bah bah bah. Supermarkt gehakt moet echt wel het meest gore stukje vlees staan dat er bestaat:

1: Die vieze waterige/vettige drap bij het bakken van die rotzooi
2: De geur die er vanaf komt bij het bakken, maar ook gewoon als de verpakking net open is
3: Geen productiedatum
4: Geen land van herkomst
5: Verhalen over koelcellen in Afrika waar het jaren ingevroren ligt
6: Wanneer het eenmaal gebakken is blijft het gewoon goor ruiken.



Tot zover mijn klacht over gehakt uit de supermarkt.
pi_64859673
Tja, dat krijg je als je niet naar de slager gaat.
pi_64859684
TS koopt gehakt bij supermarkt i.p.v. slager
  vrijdag 9 januari 2009 @ 17:56:21 #4
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_64859689
Welke supermarkt?
  vrijdag 9 januari 2009 @ 17:56:37 #5
238762 Skylark.
Mijn witte lach en ik.
pi_64859694
AH gehakt is goed te eten.

TS is een 'kritische consument' en stelt zich aan.
zwakken overleven moeilijk, sterken zitten in de wolken
  vrijdag 9 januari 2009 @ 17:57:22 #6
75556 erkel
back from Dagestan
pi_64859718
Meeste supermarkten hebben gewoon een interne slager. Dus of TS gaat naar een paupersupermarkt of TS is een zeikerd.
Weisst
  Moderator vrijdag 9 januari 2009 @ 17:57:25 #7
145080 crew  SwJ
Het boegbeeld van FOK!
pi_64859720
Niet zeuren, dooreten.
F.K.A. SuperwormJim
pi_64859759
Mensen die vlees bij de supermarkt kopen
Echt..... paupers.
U MAD?
pi_64859765
Lidl had in 2008 het beste kwaliteit vlees in Nederland het gehakt is ook altijd goed te nasse.
pi_64859820
AH gehakt is ook 10x niks, heel erg vettig in vergelijking met gehakt van slager
pi_64859829
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 17:56 schreef BrandBierMaaktGelukkig het volgende:
TS koopt gehakt bij supermarkt i.p.v. slager
Dat staat niet in de startpost hè, wijsneus.

Vanmiddag nog gehakt bij de slager gehaald.
pi_64859842
Half om half.

Vers tartaartje.
Op woensdag 4 februari 2009 20:58 schreef Hoi_Piepeloi het volgende:
Ik dacht altijd dat jij een extreme kutuser was, maar je bent best grappig :+
  † In Memoriam † vrijdag 9 januari 2009 @ 18:02:02 #13
230491 Zith
pls tip
pi_64859861
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 17:56 schreef Skylark. het volgende:
AH gehakt is goed te eten.
quote:
De Keuringsdienst van Waren heeft een onderzoek gedaan naar de herkomst van het gehakt van AH. Een van het meest verkochte soorten vlees!
De Keuringsdienst van Waren vraagt zich af wat gehakt precies is en belandt pardoes in Botswana en in een vrieshuis in Londen waar de diepgevroren Afrikaanse koeien maximaal 2 jaar worden bewaard voor Albert Heijn. AH maakt er ook filet Americain van.
Het gehakt en de filet Americain komt dan in de schappen bij AH onder de noemer vers!
Vers betekent dus gewoon niet bevroren voor AH, maar kan best 2 jaar oud zijn!
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_64859876
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:01 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Dat staat niet in de startpost hè, wijsneus.

Vanmiddag nog gehakt bij de slager gehaald.
gasttttttttttt
  † In Memoriam † vrijdag 9 januari 2009 @ 18:02:49 #15
230491 Zith
pls tip
pi_64859893
Gehakt van de Lidl komt trouwens vaak het hoogst uit te tests, zelfs hoger dan de meeste slagers!
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_64859902
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:01 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Dat staat niet in de startpost hè, wijsneus.

Vanmiddag nog gehakt bij de slager gehaald.
Op woensdag 4 februari 2009 20:58 schreef Hoi_Piepeloi het volgende:
Ik dacht altijd dat jij een extreme kutuser was, maar je bent best grappig :+
  vrijdag 9 januari 2009 @ 18:03:23 #17
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_64859910
* Yozzz eet Rundervinkjes van de AH
pi_64859913
Half om half van de Dirk is goed te doen.
Maar het gehakt van de Albert Heijn is het meest ranzige vlees dat er bestaat.
Bij het rullen van AH gehakt om ongeveer 1 liter water/vet drap uit het vlees zetten, zoooo goor en het gehakt smaakt ook nergens naar.

BAH!

Terechte klacht!
pi_64859914
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 17:55 schreef kikoooooo het volgende:
Bah bah bah. Supermarkt gehakt moet echt wel het meest gore stukje vlees staan dat er bestaat:

1: Die vieze waterige/vettige drap bij het bakken van die rotzooi
2: De geur die er vanaf komt bij het bakken, maar ook gewoon als de verpakking net open is
3: Geen productiedatum
4: Geen land van herkomst
5: Verhalen over koelcellen in Afrika waar het jaren ingevroren ligt
6: Wanneer het eenmaal gebakken is blijft het gewoon goor ruiken.



Tot zover mijn klacht over gehakt uit de supermarkt.
Ook maar even quoten.
Op woensdag 4 februari 2009 20:58 schreef Hoi_Piepeloi het volgende:
Ik dacht altijd dat jij een extreme kutuser was, maar je bent best grappig :+
pi_64859918
Fokkers die allemaal beweren gehakt bij de slager te halen
pi_64859936
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 17:57 schreef erkel het volgende:
Meeste supermarkten hebben gewoon een interne slager. Dus of TS gaat naar een paupersupermarkt of TS is een zeikerd.

Je praat onzin
pi_64859966
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:03 schreef Koploperkopper het volgende:

[..]

Ook maar even quoten.
  vrijdag 9 januari 2009 @ 18:05:04 #23
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_64859967
Ik vind de AH kipfilet ranziger Geïnjecteerd met water.
  † In Memoriam † vrijdag 9 januari 2009 @ 18:06:59 #24
230491 Zith
pls tip
pi_64860024
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:05 schreef Yozzz het volgende:
Ik vind de AH kipfilet ranziger Geïnjecteerd met water.
Idd, stop je ze onder de grill en blijft er helemaal niets over
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  vrijdag 9 januari 2009 @ 18:08:11 #25
75556 erkel
back from Dagestan
pi_64860052
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:04 schreef kikoooooo het volgende:

[..]


Je praat onzin
Nee, is de waarheid.
Weisst
pi_64860096
Dat is niet alleen bij de AH dat is met alle kip in Nederland tenminste die van de supermarkten en vele slagers. Ga eens in een willekeurig ander land kip eten en je denk hoe kunnen ze kip in Nederland nog kip noemen.
  vrijdag 9 januari 2009 @ 18:15:40 #27
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_64860317
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:08 schreef erkel het volgende:

[..]

Nee, is de waarheid.
Een interne slager bij een supermarkt is nooit meer dan een snijmachine om de worst in plakjes te snijden. Ze gaan daar echt geen koeien slachten, dat komt allemaal verpakt en wel binnen bij de supermarkten.
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  vrijdag 9 januari 2009 @ 18:17:13 #28
74506 Rebbedebje
Bedrijfspsycholoog
pi_64860377
Ik koop mijn gehakt dan ook niet meer bij de ah/supermarkt, maar bij de slager.
Liefst de tartaartjes. Veel lekkerder.
Zijn er acuut mee gestopt toen wij het ook vonden stinken en m'n vriend zei dat ze er waarschijnlijk ook niertjes ed doorheen doen.
Vacuum verpakte biefstukken ed zijn wel weer top van de ah
Op di 15 januari 2013 schreef Pharkus: Ik spit de flow op je radio,
als een eloquente heer, mijn diss doet geen zeer, mijn raps sucken dus, peace out, Pharkus.
Op di 26 maart schreef MultiBanaan: Holy crap, was dat gedicht van jou?!
  vrijdag 9 januari 2009 @ 18:18:37 #29
45180 Dennis_enzo
Geen usericon nee
pi_64860419
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:15 schreef Barcaconia het volgende:

[..]

Een interne slager bij een supermarkt is nooit meer dan een snijmachine om de worst in plakjes te snijden. Ze gaan daar echt geen koeien slachten, dat komt allemaal verpakt en wel binnen bij de supermarkten.
De slager slacht ook al lang zijn eigen koeien niet meer hoor Alleen in Drenthe misschien
Ook geen sig dus
pi_64860423
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:17 schreef Rebbedebje het volgende:
Ik koop mijn gehakt dan ook niet meer bij de ah/supermarkt, maar bij de slager.
Liefst de tartaartjes. Veel lekkerder.
Zijn er acuut mee gestopt toen wij het ook vonden stinken en m'n vriend zei dat ze er waarschijnlijk ook niertjes ed doorheen doen.
Vacuum verpakte biefstukken ed zijn wel weer top van de ah
Geloof jij altijd in verhalen van anderen?
En jij eet zeker nooit frikadellen? Hahahaha, ga toch huilen man.
  vrijdag 9 januari 2009 @ 18:25:07 #31
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64860617
Jumbo heeft ook wel een goede kwaliteit vlees, vers gehakt (niet vet) en de kipfilets zijn ook heerlijk mals.
't is voor mij wel een stukje omrijden maar ik heb het er wel voor over.
  vrijdag 9 januari 2009 @ 18:29:38 #32
203436 solyaris
disgrace to the human race
pi_64860754
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:02 schreef Zith het volgende:
Gehakt van de Lidl komt trouwens vaak het hoogst uit te tests, zelfs hoger dan de meeste slagers!
Welke test?
pi_64860761
Ik laat gewoon met een paar mensen een koe slachten
[b]Op <ahref="http://forum.fok.nl/topic/1286014/2/50#68576888" target="_blank" >vrijdag 1 mei 2009 23:32</a> schreef swarmahoer het volgende:[/b]
neem een voorbeeld aan de kwaliteitsposts van gers :P
  vrijdag 9 januari 2009 @ 18:30:01 #34
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64860762
Test van de consumentenbond..
pi_64860812
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:25 schreef SiGNe het volgende:
Jumbo heeft ook wel een goede kwaliteit vlees, vers gehakt (niet vet) en de kipfilets zijn ook heerlijk mals.
't is voor mij wel een stukje omrijden maar ik heb het er wel voor over.
Klopt. Ik heb 3 jaar lang in een slagerij van Jumbo gewerkt, en het is echt goed vlees. De rundersnippers (vlees voordat het in de gehaktmolen gaat) komt allemaal uit Ierland. Zitten ook EEG stempels op etc. Goed spul.
Supermarkten die een eigen slager hebben, hebben over het algemeen goed vlees, omdat er iemand de hele dag constant mee bezig is, en die het ook blijft controleren.
Helaas zijn er nog wel veel slagers die er de kantjes af snijden (letterlijk en figuurlijk) en dat is zonde.

Maar goed, voor TS is het klote, gewoon klagen en bij het hoofdkantoor klagen. En eis je geld terug.
Hondenpis en kattenstront
Vind men beide op de grond
Vogelschijt dat is berucht
Want dat komt vallend uit de lucht
  vrijdag 9 januari 2009 @ 18:38:39 #36
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64861025
En bij de Jumbo hebben ze overigens ook heerlijke biefstukken, mooi rood van kleur, de varkenshaasjes zijn ook goed gesneden, amper vet op te vinden.
En natuurlijk de schnitzels, heerlijk mager varkensvlees met een mooie laag paneermeel, niet die halve fabrieksdingen van de Appie.
pi_64861125
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:38 schreef SiGNe het volgende:
En bij de Jumbo hebben ze overigens ook heerlijke biefstukken, mooi rood van kleur, de varkenshaasjes zijn ook goed gesneden, amper vet op te vinden.
En natuurlijk de schnitzels, heerlijk mager varkensvlees met een mooie laag paneermeel, niet die halve fabrieksdingen van de Appie.
Klopt! Dat is de meerwaarde van een echte slager die er werkt. Die controleert ook veel. Als hij een keer slechte troep krijgt, dan kan hij dat gewoon weer regelen. Andere winkels die gooien het zo in de schappen.
Hondenpis en kattenstront
Vind men beide op de grond
Vogelschijt dat is berucht
Want dat komt vallend uit de lucht
  vrijdag 9 januari 2009 @ 18:46:49 #38
156288 wallofdolls
Making love with my ego
pi_64861327
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:02 schreef Zith het volgende:
Gehakt van de Lidl komt trouwens vaak het hoogst uit te tests, zelfs hoger dan de meeste slagers!
Hadden ze in Duitsland niet dat schandaal met groen vlees

OT:

TS is gewoon een smerige dierenbeul
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_64862075
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:46 schreef wallofdolls het volgende:

[..]

Hadden ze in Duitsland niet dat schandaal met groen vlees
Dat kwam in de bratwurst en kebap terecht, niet in de supermarkt.
  vrijdag 9 januari 2009 @ 19:09:57 #40
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_64862133
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:18 schreef Dennis_enzo het volgende:

[..]

De slager slacht ook al lang zijn eigen koeien niet meer hoor Alleen in Drenthe misschien
Een beetje slager slacht nog zelf. Dat ze dat in het centrum van Amsterdam oid niet meer doen, wil niet zeggen dat dat nergens meer gebeurd.
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
pi_64862158
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:46 schreef wallofdolls het volgende:

[..]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
laat zich intimideren door vriendin
pi_64862184
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:03 schreef PouwelZ het volgende:
Fokkers die allemaal beweren gehakt bij de slager te halen
  vrijdag 9 januari 2009 @ 19:15:46 #43
156288 wallofdolls
Making love with my ego
pi_64862330
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 19:10 schreef BrandBierMaaktGelukkig het volgende:

[..]

laat zich intimideren door vriendin
Ik 'mag' wel biologisch vlees eten.

Er is echt een wereld voor me open gegaan sindsdien, zo veel lekkerder als dat vaak is.
  vrijdag 9 januari 2009 @ 19:38:27 #44
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_64863176
* flipsen koopt zijn vlees (gehakt, biefstuk, kip) altijd bij de slager van de supermarkt. TOP-kwaliteit

Maar ik woon dan ook in Argentinië, hehehe
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  vrijdag 9 januari 2009 @ 20:15:40 #45
223444 omg-rmc
Vers uit Sliedrecht
pi_64864618
Net C1000 gehaktballen gegeten, komt klote TS met verhalen over gehaktballen in afrika
  vrijdag 9 januari 2009 @ 20:44:04 #46
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_64865647
gehakt van de supermarkt
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_64867333
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 20:44 schreef TeenWolf het volgende:
gehakt van de supermarkt
Dat kun je niet menen
  vrijdag 9 januari 2009 @ 21:37:22 #48
201761 phpmystyle
Ordinary guy from Moscow
pi_64867476
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:03 schreef PouwelZ het volgende:
Fokkers die allemaal beweren gehakt bij de slager te halen
Mensen die boodschappen bij de aldi en lidl doen paupers.
"Fifty years ago the Leningrad street taught me a rule - if a fight is inevitable, you have to throw the first punch."
Vladimir Putin
  vrijdag 9 januari 2009 @ 21:38:13 #49
74506 Rebbedebje
Bedrijfspsycholoog
pi_64867511
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:18 schreef BrandBierMaaktGelukkig het volgende:

[..]

Geloof jij altijd in verhalen van anderen?
En jij eet zeker nooit frikadellen? Hahahaha, ga toch huilen man.
1) Ja, als het van m'n eigen vriend is wel ja. En hij sugereerde het en we vonden het gewoon niet lekker. Dussss...
2) Nee, inderdaad die eet ik nooit.
3) Ik heb geen snikkel tussen m'n benen hoor en waarom zou ik moeten huilen?
Simpele ziel.
Op di 15 januari 2013 schreef Pharkus: Ik spit de flow op je radio,
als een eloquente heer, mijn diss doet geen zeer, mijn raps sucken dus, peace out, Pharkus.
Op di 26 maart schreef MultiBanaan: Holy crap, was dat gedicht van jou?!
  vrijdag 9 januari 2009 @ 21:47:11 #50
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_64867894
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 21:37 schreef phpmystyle het volgende:

[..]

Mensen die boodschappen bij de aldi en lidl doen paupers.
Ik was een keer bij de Aldi

Werd er zo'n kakkerachtige meid die samen met haar vriendje aan het boodschappen was gebeld..

Zei ze: "sorry ik moet even hangen want we zijn even in de Albert Heijn."

Mijn reactie was echt zo van
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_64868085
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:30 schreef SiGNe het volgende:
Test van de consumentenbond..
Nee, van het AD.
quote:
Beste gehakt ligt in de supermarkt
Het beste rundergehakt ligt niet bij de slager, maar in de supermarkt. Dat blijkt uit de Nationale

Het beste rundergehakt ligt niet bij de slager, maar in de supermarkt.
waarbij het AD 65 slagers en supermarkten bezocht.

Een balletje uit de super smaakt over het algemeen beter dan een slagersbal. Bovendien is het gehakt in de supermarkt stukken goedkoper. Een kilo gehakt kost er gemiddeld 4,81 euro, tegenover 6,56 euro bij de slager. Dat is een prijsverschil van bijna 40 procent.

Met het eindcijfer 9,9 is de Lidl de winnaar van de Gehakttest. Deze prijsvechter levert een verrukkelijke portie gehakt. ,,Een compact balletje,’’ noteerde de jury. ,,Echte vleessmaak.’’ En dat voor 4,18 euro per kilo.

Op veel adressen kreeg het AD ranzig of anderszins ondeugdelijk gehakt aangeboden. Het laboratorium LabCo onderzocht het gehakt op vetpercentage en het aantal bacterien. Ook op deze punten doen slagers het slechter dan supermarkten.
Jumbo scoorde in deze test een 3,8.

http://www.ad.nl/gehakttest/1272016/Reacties_van_slagers.html
pi_64868565
Iets anders, naast gehakt, waarmee je bedonderd wordt is vlees dat aan elkaar geplakt is zoals ossenhaas-tournedos.

Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Teun van de Keuken, Wouter Klootwijk en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Plakvlees. Van een oude koe een nieuwe maken. Bij de slager en in het slachthuis zijn kostelijke stukjes vlees gedoemd te verdwijnen in de gehaktmolen. De snippertjes die van de biefstuk afgesneden worden en de puntjes van de ossenhaas. Gehakt! Maar dat hoeft niet meer. Van de snippertjes kan weer een hele nieuwe koe gemaakt worden. Door ze aan elkaar te plakken. Er is een lijm voor die uit beestenbloed gemaakt wordt. En met die lijm maakt de Keuringsdienst van Waarde van een tartaartje een reusachtige tournedos.

Uitzending bekijken

Deze aflevering is ook de moeite waard, over hamburgers met o.a. de fabriek waar het hamburgervlees van McDonald's vandaan komt.

Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Teun van de Keuken, Wouter Klootwijk en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Hamburger. Hamburgers hebben de wereld veroverd. Niet als mensen maar gemalen. Een hamburger is een bal gehakt die een klap gekregen heeft. En gemaakt van koe of stier. Dat is niet meer. De Keuringsdienst van Waarde verdiept zich in de hedendaagse hamburger die meestal niet meer is dan een plakje worst dat gemaakt kan worden van alles wat bij leven kon bewegen. De Keuringsdienst gaat uit eten met een ware hamburgerprofessor en dringt door tot het bekendste Amerikaanse hamburgerhuis ter wereld. Maar ook van de Hollandse hamburgers wordt gesnoept. De Keuringsdienst maakt er gehakt van.

Uitzending bekijken

[ Bericht 0% gewijzigd door Mylene op 09-01-2009 22:14:39 ]
  † In Memoriam † dinsdag 12 januari 2010 @ 08:34:37 #54
127870 Ratelslangetje
Lady
pi_76709705
Albert Heyn heeft de lekkerste gehakt Gehakt van de slager is vies want daar zie ik allemaal adertjes en peesjes in. Ben trouwens vorige week overgegaan op vegetarische gehakt (van soja) maar dat is niet te vreten.
Giftig, Fel
Agressief en
Razendsnel
pi_76709940
Hmm, ik vind de AH rundergehakt een ware delicatesse. Een eitje erbij, half pak paneermeel, kruiden, en bakken die ballen.
  dinsdag 12 januari 2010 @ 08:55:45 #56
245594 Pinterman
Luis in de pels
pi_76709992
Dat vet wat eruit lekt als je het rult is juist prima - ik doe het altijd in een apart glas en trek een adje na de maaltijd.
Ik wens je een dolfijne dag
pi_76709999
Echt ik snap dat niet hè. Mankeert jullie iets aan jullie reukorgaan ofzo? Zodra die bagger in aanraking komt met warmte, komt er zo'n ranzige geur vanaf. Om over dat gore vocht maar niet te praten
  † In Memoriam † dinsdag 12 januari 2010 @ 08:56:44 #58
127870 Ratelslangetje
Lady
pi_76710005
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 08:56 schreef kikoooooo het volgende:
Echt ik snap dat niet hè. Mankeert jullie iets aan jullie reukorgaan ofzo? Zodra die bagger in aanraking komt met warmte, komt er zo'n ranzige geur vanaf. Om over dat gore vocht maar niet te praten
Moet je geen bedorven gehakt kopen.
Giftig, Fel
Agressief en
Razendsnel
  woensdag 14 april 2010 @ 12:14:56 #59
251588 JuiceJuice
What the fuck is this shit?
pi_80299672
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 08:56 schreef Ratelslangetje het volgende:

[..]

Moet je geen bedorven gehakt kopen.
  woensdag 14 april 2010 @ 14:14:51 #60
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_80304020
Aha, dus hier is het verzameltopic van alle Fok!nerdjes die stoer lopen doen omdat hun OUDERS vlees bij de slager kopen terwijl zij zelf de godganse dag achter de pc hangen ( met witte sportsokken met zo'n blauw of rood randje bovenaan ).

Mensen die klagen over de bestanddelen die wel eens in gehakt kunnen zitten als het lekker smaakt wat is dan het probleem ?

Ik vind gehakt van de supermarkt wel normaal smaken.

Klacht: Fokkers die denken dat ze ware fijnproevers zijn

Ik durf btw ook te wedden wanneer je iemand zou blinddoeken en zou laten proeven ze niet eens weten welke van de supermarkt of welke van de slager.
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  woensdag 14 april 2010 @ 14:17:46 #61
167595 mirved
Infobesitas
pi_80304141
Gehakt is veel te duur ik eet alleen separatorvlees.
Science flies you to the moon. Religion flies you into buildings.
pi_80304376
Het rundergehakt van de Coop vind ik prima. Niet echt vet en ziet er gewoon mooi uit. Half om half is niet echt okay, maar dat is het sowieso nooit.

Rundergehakt van andere supermarkten is meestal crap, vooral dat van de Albert Heijn, komt enorm veel vet uit enzo.
  woensdag 14 april 2010 @ 14:30:58 #63
286492 Gras_eter
De ware graseter
pi_80304605
Ik hou van mijn Turkse slager, beter vlees dan supermarkt en vaak nog goedkoper ook.
Echte mannen hebben altijd honger
  woensdag 14 april 2010 @ 17:03:37 #64
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_80310831
quote:
Op woensdag 14 april 2010 14:14 schreef Maikuuul het volgende:
Aha, dus hier is het verzameltopic van alle Fok!nerdjes die stoer lopen doen omdat hun OUDERS vlees bij de slager kopen terwijl zij zelf de godganse dag achter de pc hangen ( met witte sportsokken met zo'n blauw of rood randje bovenaan ).

Mensen die klagen over de bestanddelen die wel eens in gehakt kunnen zitten als het lekker smaakt wat is dan het probleem ?

Ik vind gehakt van de supermarkt wel normaal smaken.

Klacht: Fokkers die denken dat ze ware fijnproevers zijn

Ik durf btw ook te wedden wanneer je iemand zou blinddoeken en zou laten proeven ze niet eens weten welke van de supermarkt of welke van de slager.
Hoeveel zet je erop? Die blinde proef is wel erg makkelijk.

M'n ouders hebben een slager die ook aan toprestaurants levert, dat is echt zeer goed van smaak.
Dat de varkenshaasjes en ossehaasjes zeer goed smaken is al vrij logisch maar toch smakat het nog veel beter dan bij menig andere slager.
Zelfs de gehaktballen, schnitzels en tartaartjes zijn echt topkwaliteit.
De tartaartjes smaken zelfs beter dan een ossehaas van de supermarkt.
Wat dat betreft jammer dat ik in een andere provincie woon, anders zou ik voor die slager omrijden.

en ik wil mezelf geen fijnprover noemen maar ik proef wel met gemak of iets kwaliteit is of niet en als ook maar iets me niet bevalt koop ik het niet meer.
pi_80313403
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:00 schreef Yuin het volgende:
AH gehakt is ook 10x niks, heel erg vettig in vergelijking met gehakt van slager
je hebt zeker rundergehakt gekocht bij de slager en half om half bij AH
5caring motherfuckers like stephen king flicks
  woensdag 14 april 2010 @ 18:53:58 #66
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_80314531
AH gehakt kan je amper gehakt noemen, de structuur van het vlees is anders, meer gemalen dan door een mal geperst.
En inderdaad komt er ook erg veel vocht uit, zelfs bij het mager rundergehakt.
pi_80897764
Om nog maar te zwijgen over de talloze keren dat ik bijna mijn kies kapot heb gebeten op een stukje bot in het supermarkt-gehakt

Vooral bij super de boer was dat erg.
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
  zaterdag 1 mei 2010 @ 11:53:12 #68
299220 Gezicht
Tuut chips
pi_80897922
Ja dan moet je ook geen Euroshopper gehakt kopen.
Flesje bier
pi_80898195
Euroshopper
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
  zaterdag 1 mei 2010 @ 12:16:24 #70
255512 Zero17
Gewoon lekker mezelf.
pi_80898443
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:17 schreef Rebbedebje het volgende:
mijn vriend zei
'Ja maar hij zei het! Dus het moet wel waar zijn boehoehoe'
quote:
dat ze er waarschijnlijk ook niertjes ed doorheen doen.
Wat een bullshit, stuur die vriend van jou eens terug naar de 2e klas.
Op dinsdag 21 augustus 2012 12:28 schreef Oswald_Montecristo het volgende:
Rust in vrede, hamster van sinepedraap. Je zal niet vergeten worden.
pi_80898564
Ik zie deze post nu pas:
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 22:02 schreef Mylene het volgende:
Iets anders, naast gehakt, waarmee je bedonderd wordt is vlees dat aan elkaar geplakt is zoals ossenhaas-tournedos.

Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Teun van de Keuken, Wouter Klootwijk en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Plakvlees. Van een oude koe een nieuwe maken. Bij de slager en in het slachthuis zijn kostelijke stukjes vlees gedoemd te verdwijnen in de gehaktmolen. De snippertjes die van de biefstuk afgesneden worden en de puntjes van de ossenhaas. Gehakt! Maar dat hoeft niet meer. Van de snippertjes kan weer een hele nieuwe koe gemaakt worden. Door ze aan elkaar te plakken. Er is een lijm voor die uit beestenbloed gemaakt wordt. En met die lijm maakt de Keuringsdienst van Waarde van een tartaartje een reusachtige tournedos.
Als je die uitzending goed kijkt, dan zie je ook dat al dat plakvlees vacuüm verpakt wordt. Als je dus gewoon vlees in zo'n piepschuimen schaaltje met huishoudfolie erover koopt dan loop je dus weinig risico.
  zaterdag 1 mei 2010 @ 12:42:14 #72
149405 Stekelbees
Akelig stekelig
pi_80899105
Interessante discussie.

En maikuul die ff tussendoor komt en de Fok!nerds keihard pwngd.
Ja, nou ja, best stekelig dus.
  zaterdag 1 mei 2010 @ 12:47:41 #73
246425 Penisbaard
We zijn binnen.
pi_80899220
Hoe krijgt die Maikuuul het ook voor elkander om overal alles wat pauper is te verdedigen Volgens mij doet hij het er gewoon om.
pi_80899612
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 12:42 schreef Stekelbees het volgende:
Interessante discussie.

En maikuul die ff tussendoor komt en de Fok!nerds keihard pwngd.
Hij zet vooral zichzelf voor lul. Want als hij denkt dat elke Fok!er elke avond bij paps en mams aanschuift, dan zegt dat toch vooral iets over hemzelf.

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 01-05-2010 13:02:58 ]
pi_80899891
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 12:42 schreef Stekelbees het volgende:
Interessante discussie.

En maikuul die ff tussendoor komt en de Fok!nerds keihard pwngd.
Nou poe poe
  zaterdag 1 mei 2010 @ 15:42:19 #76
258339 Dartanion
Dictum, factum
pi_80903385
Supermarkt gehakt

Zo ie zo supermarkten

groetjes,
:-)
pi_80903815
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 15:42 schreef Dartanion het volgende:
Supermarkt gehakt

Zo ie zo supermarkten

groetjes,
Zo ie zo
  zaterdag 1 mei 2010 @ 16:11:27 #78
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_80904134
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 15:58 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Zo ie zo
Da's überhaupt fout
  zaterdag 1 mei 2010 @ 16:45:27 #79
258339 Dartanion
Dictum, factum
pi_80905121
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 15:58 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Zo ie zo
Echt?
:-)
  zaterdag 1 mei 2010 @ 16:47:55 #80
217128 Gummibeer79
Woordenbroekenlol
pi_80905193
yep,

da's echt fout.

Daarnaast even OT: Lidl-gehakt ftw!
Ik ben een eckte rapnegert
  zaterdag 1 mei 2010 @ 18:16:57 #81
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_80908027
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 16:45 schreef Dartanion het volgende:

[..]

Echt?
't is Duits, moet sowieso zijn
  zaterdag 1 mei 2010 @ 18:18:28 #82
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_80908076
Vlees
  zaterdag 1 mei 2010 @ 18:22:56 #83
255512 Zero17
Gewoon lekker mezelf.
pi_80908212
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 18:16 schreef SiGNe het volgende:

[..]

't is Duits, moet sowieso zijn
NEE DAT MEEN JE TOCH NIET?
Op dinsdag 21 augustus 2012 12:28 schreef Oswald_Montecristo het volgende:
Rust in vrede, hamster van sinepedraap. Je zal niet vergeten worden.
pi_80908233
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 17:55 schreef kikoooooo het volgende:
Bah bah bah. Supermarkt gehakt moet echt wel het meest gore stukje vlees staan dat er bestaat:

1: Die vieze waterige/vettige drap bij het bakken van die rotzooi
2: De geur die er vanaf komt bij het bakken, maar ook gewoon als de verpakking net open is
3: Geen productiedatum
4: Geen land van herkomst
5: Verhalen over koelcellen in Afrika waar het jaren ingevroren ligt
6: Wanneer het eenmaal gebakken is blijft het gewoon goor ruiken.



Tot zover mijn klacht over gehakt uit de supermarkt.
je moet het ook niet ver na de houdbaarheidsdatum gaan opeten
  zaterdag 1 mei 2010 @ 19:43:15 #85
180193 Biefstuk
Medium gebakken
pi_80910568
Hier hebben we 9 van de 10 keer ook gehakt van de Lidl. Ziet er veel beter uit dan de meeste supermarkten.
Heb zelf bij de slagerij van c1000 gewerkt, wat ik daar zag gebeuren

Slager gooide vlees wat bruin was geworden door het gehakt. Gebruikte runderlappen voor tartaar en barbeque vlees wat alleen verhit hoeft te worden werd 4 weken lang omgepakt

Leverancier van ons vlees bracht ook stukken vlees naar de keurslager 3 deuren verderop. Keurslager, overrated and overpriced
Most people only expose themselves to information that matches their own worldview.
  zaterdag 1 mei 2010 @ 19:48:55 #86
164509 Banzaiaap
Tony Rocky Horror
pi_80910750
Waarom zouden supermarkten hun vlees 'jaren' in een koelcellen in Afrika opslaan?

Daar is toch niks logisch aan?
  zaterdag 1 mei 2010 @ 19:50:07 #87
259274 Aestivate
Fake awake
pi_80910782
quote:
Op woensdag 14 april 2010 14:30 schreef Gras_eter het volgende:
Ik hou van mijn Turkse slager, beter vlees dan supermarkt en vaak nog goedkoper ook.
Door producten te kopen bij een Turkse slager subsidieer je terrorisme.
pi_80914605
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 19:50 schreef Aestivate het volgende:

[..]

Door producten te kopen bij een Turkse slager subsidieer je terrorisme.
pi_80915479
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:03 schreef PouwelZ het volgende:
Fokkers die allemaal beweren gehakt bij de slager te halen
Echt he, allemaal met de dikke BMW naar de keurslager zeker
Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, point it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')