FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten en drinken we vandaag? #97
Isegrimvrijdag 21 maart 2008 @ 23:43
- gemarineerde terrine van eendenlever en pekelvlees met kweeperengelei met vinaigrette van rode wijn ( )

- krokant gebakken kalfszwezerik met toffee van appel, krokante pancetta en saus van vin santo ( alleen iets te zout)

- crème brûlée van zoethout met warme compôte van appel met vanille en sorbetijs van groene appel ( )

Dat dus.

Brazzo te Rotterdam. Goed eten, goede bediening, leuke sfeer.
tonksvrijdag 21 maart 2008 @ 23:44
Friet
pfefferkatzevrijdag 21 maart 2008 @ 23:46
Patat
hallowereldvrijdag 21 maart 2008 @ 23:50
Friet waterfiets
Amandaavrijdag 21 maart 2008 @ 23:53
quote:
Op vrijdag 21 maart 2008 23:46 schreef RacerDKB het volgende:
Patat
-Mellow-zaterdag 22 maart 2008 @ 00:03
probeerseltje van lamsvlees, linzen, bonen, verse koriander en een bende andere kruiden.
En het is verdomde lekker, zeker na een dag staan
Oblivionzaterdag 22 maart 2008 @ 00:05
Glas water.
Haijozaterdag 22 maart 2008 @ 00:09
Cranberry and Blueberry mix van de Appie met een joint. En ik moet morgen werken, dat laatste is misschien niet zo handig...
Blueszaterdag 22 maart 2008 @ 00:11
quote:
Op vrijdag 21 maart 2008 23:41 schreef Isegrim het volgende:
- gemarineerde terrine van eendenlever en pekelvlees met kweeperengelei met vinaigrette van rode wijn ( )

- krokant gebakken kalfszwezerik met toffee van appel, krokante pancetta en saus van vin santo ( alleen iets te zout)

- crème brûlée van zoethout met warme compôte van appel met vanille en sorbetijs van groene appel ( )


Sjardonneetje
BolleSmurfzaterdag 22 maart 2008 @ 00:12
Sla en bonen met verse wors en erpels.
golferzaterdag 22 maart 2008 @ 00:24
Whiskietje en voorproeven van hapjes voor de CUL-meet van morgen.
ColdFeetzaterdag 22 maart 2008 @ 01:23
quote:
Op zaterdag 22 maart 2008 00:03 schreef -Mellow- het volgende:
probeerseltje van lamsvlees, linzen, bonen, verse koriander en een bende andere kruiden.
En het is verdomde lekker, zeker na een dag staan
Ja hoi. Geef eens wat meer info, want dit klinkt goed.

Vanavond fajitas gegeten Die lust ik bijna elke dag wel, we eten ze echt vaak

Knabbel nu op winterwortel en drink een immens glas ranja; als dat op is en mijn werk af, neem ik een stevig glas pastis met veel ijs
glremmezaterdag 22 maart 2008 @ 10:37
Op dit moment diepvries pizza .
uniekhoornzaterdag 22 maart 2008 @ 14:20
Net 2 boterhammen met kipfilet en tomaat. Daarbij lekkere kippensoep, uit een blikje

Vanavond nog weer witlof.
Morgen een paasdiner alla S. Bakker, ik ben altijd principieel tegen dat wijf maar mijn schoonmoeder zweert erbij en gaat voor ons koken. En het klonk best lekker dus dat gaat wel goedkomen.
Tezzzaterdag 22 maart 2008 @ 14:59
quote:
Op zaterdag 22 maart 2008 14:20 schreef uniekhoorn het volgende:
Net 2 boterhammen met kipfilet en tomaat. Daarbij lekkere kippensoep, uit een blikje

Vanavond nog weer witlof.
Morgen een paasdiner alla S. Bakker, ik ben altijd principieel tegen dat wijf maar mijn schoonmoeder zweert erbij en gaat voor ons koken. En het klonk best lekker dus dat gaat wel goedkomen.
Sonja heeft best goede recepten! Tis alleen zo ontzettend weinig, als ik die hoeveelheden aan zou moeten houden dan zou mijn gezin sterven van de honger vrees ik (overigens volg ik geen dieet, maar ik heb wel ooit in haar kookboeken gebladerd).

Wij eten vandaag verse groentesoep, het vlees heeft al de hele dag (vanaf negen uur) gezwommen in water en een lekker bouquetje, dus dat zou goed moeten komen!
-Mellow-zaterdag 22 maart 2008 @ 15:30
quote:
Op zaterdag 22 maart 2008 01:23 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Ja hoi. Geef eens wat meer info, want dit klinkt goed.

Vanavond fajitas gegeten Die lust ik bijna elke dag wel, we eten ze echt vaak

Knabbel nu op winterwortel en drink een immens glas ranja; als dat op is en mijn werk af, neem ik een stevig glas pastis met veel ijs
uitje fruiten, knof erbij, veul komijn, cayenne en laurier ff meebakken. Lam erbij doen en kopje rode linzen, nog even bakken. Groentebouillon in de pan, aan de kook brengen en half uurtje lekker laten pruttelen. Als laatste verse koriander erbij, en...geheel tegen mijn gewoonte en principes in, witte bonen UIT EEN POTJE.

Zoiets was t. alles in geheel willekeurige hoeveelheden.

Gelieve met turks brood op te smikkelen
Miamzaterdag 22 maart 2008 @ 16:23
Ik pak zo een groot stuk mokka taart.
KiwiTjuHhzaterdag 22 maart 2008 @ 18:47
Wij hadden groentesoep met een lekker brood met kaas, zongedroogde tomaten en italiaanse kruiden
Xenniazaterdag 22 maart 2008 @ 20:13
Spaghetti met gehakt en zefgemaakte rode saus
marcb1974zaterdag 22 maart 2008 @ 20:19
Couscous met de lekkerste gehaktballetjes die ik ken
HaverMoutKoekjezaterdag 22 maart 2008 @ 20:45
ik had vanavond iets uit de paas-excellent serie van AH. Was met 35% korting, dus de gok gewaagd.

Ik had de kipfilet met ham, ei en (3) asperges (ovenschotel). Was veel lekkerder dan verwacht, ondanks dat gekookt ei in een ovenschotel niet echt geslaagd is.

MinderMutsigzaterdag 22 maart 2008 @ 21:39
Vanavond overgebleven tortilla's gegeten en nu geitenkaas met een spaans broodje en een glas fles rode wijn.
Xenniazaterdag 22 maart 2008 @ 23:40
Corona
Moragh_DaughterofSunezondag 23 maart 2008 @ 10:12
Nu een kopje thee en zometeen paasbrunch ^^

Lekkere broodjes, roerei, sinaasappelsap, kip-kerrie-salade, geitenkaas, franse kaasjes en lekkere vleeswaren
En een goede mok koffie
Tezzzondag 23 maart 2008 @ 10:29
Ik ben bezig met de voorbereidingen van de brunch (de hele familie komt eten ). Op tafel komt:

* luxe broodjes met vleeswaren, kaas, zoetwaren
* roerei, uitgebakken spek, gegrilde tomaat
* pasteitjes met home-made kipperagout
* scones met room en verse aardbeien
* advocaat met slagroom
* vers fruit salade
* Sandwiches (zalm/sla/ei en asperges/sla/beenham)
* paasbrood
* gekookte eieren
* Visplateau op ijs met citroen

Miamzondag 23 maart 2008 @ 13:29
Zo dadelijk een sinaasappelsapje en chippies
Trustenzondag 23 maart 2008 @ 13:44
Gisteren drie enchilada's met kaaschilesaus gebakken in een ovenschaaltje met kip, gehakt en kaasvulling

Chocolade-mousse met cassis-sorbetijs, coulis van rood fruit,
slagroom en vanille-chips.

Nu bezig met het voorbereiden van de lunch
Kaasscones met mosterdboter
Zoete scones met room en frambozenjam
Zelf gebakken paasbrood
Roerei
Spek
Diverse harde en zachte broodjes
Verse fruitsalade
etc
golferzondag 23 maart 2008 @ 13:50
Glaasje jus d'orange, kopje espresso en matzes met een hardgekookt ei erop.
MinderMutsigzondag 23 maart 2008 @ 15:44
Nu een groot glas vers geperste jus en ik denk dat ik zo mijn favoriete broodje ga maken met rucola, parmaham, geitenkaas, honing en pijnboompitjes.
Vanavond stamppot andijvie Wij doen niet aan het 'paasdiner' het is toch zeker geen kerst
#ANONIEMzondag 23 maart 2008 @ 16:29
gefrituurde inkvisringen met zelfgemaakte knoflooksaus
ColdFeetzondag 23 maart 2008 @ 16:35
Even wat dingen voorbereiden voor de kaasfondue vanavond
Trustenzondag 23 maart 2008 @ 16:36
quote:
Op zondag 23 maart 2008 15:44 schreef MinderMutsig het volgende:
het is toch zeker geen kerst
Kijk eens naar buiten
golferzondag 23 maart 2008 @ 16:50
Lamscarpaccio van de Appie.
RijstNatiezondag 23 maart 2008 @ 16:51
Gourmette
sate, burgers, vis, rund en nog meer
Oblivionzondag 23 maart 2008 @ 17:32
Lekker, rode linzen soep...
MinderMutsigzondag 23 maart 2008 @ 17:32
quote:
Op zondag 23 maart 2008 16:36 schreef Trusten het volgende:

[..]

Kijk eens naar buiten
Zelfs het weer verraad me
renazondag 23 maart 2008 @ 17:52
Straks lamsfilet met groente en een lekker wijntje
-Mellow-zondag 23 maart 2008 @ 18:10
ik ga maar weer eens aan de gegrilde groenten
met honing
KiwiTjuHhzondag 23 maart 2008 @ 18:14
Wij hebben een wokgerecht gemaakt. Kipfilet, groene asperges, wortel, amendelen, ui, bamboescheuten, gember, knoflook, sojasaus, oestersaus en een pepertje En dat met rijst!
Maeghanzondag 23 maart 2008 @ 18:47
Ik hoop dat er zometeen vanzelf iets de pan in springt want ik heb geen zin om te koken. Misschien eet ik maar gewoon brood met zalmsalade of een gebakken eitje. Ik heb zo'n hekel aan zondagen, dat ik nooit ergens zin in heb, en dan doen ze er tot overmaat van ramp nóg zo'n saaie rotpokkedag achteraan. Maar morgen gaan we gewoon uit eten, dus dat is opgelost. Voor vandaag moet ik ook nog eens alleen eten, dus ik probeer mezelf ervan te overtuigen dat fastfood geen optie is. Is het ook niet, want het is duur, ongezond en niet eens lekker, maar ik heb toch geen zin om aardappels te schillen.
Oblivionzondag 23 maart 2008 @ 18:53
Vishapjes...

Verder lekker bankhangen en filmpjes kijken...
Paganzondag 23 maart 2008 @ 18:53
Gerookte Red Sockeyezalm met gegrilde gamba's als appetizer

Aspergesoep met garnalen

Kalfsoester in marsala/salie jus

Lavendel semifreddo

Espresso met een glaasje groene Chartreuse

't Is weer behelpen
Maeghanzondag 23 maart 2008 @ 19:33
Ik vond net nog ragoutbakjes en kalkoenragout van AH Excellent in de kast. Had ik eigenlijk voor de kerst gekocht, maar vooruit, het sneeuwde toch vandaag...
Tezzzondag 23 maart 2008 @ 21:59
Vandaag dus uitgebreide brunch (foto's)

Laat in de middag diverse soorten brood met verschillende kaasjes, druiven en noten.
Vroeg in de avond wat restanten van de brunch.
hippo-clippozondag 23 maart 2008 @ 21:59
Denk je lief te zijn door eens 'uitgebreid' te koken voor je vriendin, terwijl ik ook moet leren voor mijn tentamens.Maar dan heeft ze al een frietje op met haar vriendinnen

Had dus zelf een tomaten-prei soep gemaakt. Als hoofdgerecht een stoofpotje met mooie runderlappen, rode wijn, winterpeen, veel uien en knof e.d. met daarbij zelfgemaakte aardappelpuree. En als toetje had ik B&J gehaald

Die wilde zij wel

Nu zit ik met een overschot van een stoofpotje, maar aangezien ik elke dag iets anders wil eten ga ik het zo maar invriezen of zo. Kan dat eigenlijk?
boriszmaandag 24 maart 2008 @ 00:00
gegeten van zo'n grillplaat
Xenniamaandag 24 maart 2008 @ 00:19
Carpaccio, gepofte aardappel met creme fraiche, bieslook, knoflook en rode ui, asperges met ham en ei en toe chocomousse met slagroom.

Nu een witte wijn
DarkElfmaandag 24 maart 2008 @ 12:07
nu ontbijt. nou ja lunch maken: bruschetta met tomaat en bruschetta met avocado/limoen/peterselie.. glas verse jus erbij.

vanavond maken we courgettekoekjes en kaaspakketjes dan bulgur-tomaat salade met gemarineerde kabeljauw en sinaasappelpudding toe

uniekhoornmaandag 24 maart 2008 @ 12:11
Net een kom cruesli met melk en een peer.
Vanavond eten we roergebakken spinazie met boursin, pijnboompitten, versche tagiatelle en een gegrild pangafiletje.
JacMarmaandag 24 maart 2008 @ 12:30
quote:
Op zondag 23 maart 2008 21:59 schreef Tezz het volgende:
Vandaag dus uitgebreide brunch (foto's)

Laat in de middag diverse soorten brood met verschillende kaasjes, druiven en noten.
Vroeg in de avond wat restanten van de brunch.
Dat ziet er heerlijk uit!
Ik wilde je nog even zeggen dat ik zaterdag je Italiaanse soep gemaakt heb en dat ie zeer in de smaak viel! Die ga ik zeker vaker maken! Heerlijk!

Vanavond eten wij ravioli met rucola en pesto
motorbloempjemaandag 24 maart 2008 @ 12:39
vandaag een knorr-pak stroganoff geen zin om te koken eigenlijk, dus misschien laat ik het lekker uitzoeken in de keuken
-Mellow-maandag 24 maart 2008 @ 13:20
quote:
Op maandag 24 maart 2008 12:07 schreef DarkElf het volgende:
nu ontbijt. nou ja lunch maken: bruschetta met tomaat en bruschetta met avocado/limoen/peterselie.. glas verse jus erbij.

vanavond maken we courgettekoekjes en kaaspakketjes dan bulgur-tomaat salade met gemarineerde kabeljauw en sinaasappelpudding toe

oeh, heb je een recept van dat bulgur en kabeljauw gerecht?
DarkElfmaandag 24 maart 2008 @ 13:40
quote:
Op maandag 24 maart 2008 13:20 schreef -Mellow- het volgende:

[..]

oeh, heb je een recept van dat bulgur en kabeljauw gerecht?
tuurlijk

Bulgur-tomaatsalade:
250 gr bulgur, 2 el tomatenpuree, 5 el olijfolie, sap van een citroen, snufje chilipoeder of een verse peper, 5 el gehakte gladde peterselie, 3 takjes verse munt fijngehakt, 6 fijn gehakte lente uitjes, 2 grote tomaten in blokjes en zout.

Bulgur in een kom, ruim kokend water er bij en dit +_ 20 min laten staan tot het zacht is. Bulgur afgieten in fijne zeef en het overtollige water eruit drukken, De tomatenpuree, olie, citroensap, chilipoeder of peper en wat zout toevoegen en goed roeren... En vlak voor het serveren de rest erbij voegen

Gemarineerde kabeljauw:
4-5 el bloem, 1 tl komijn (djinten), 500 gr kabeljauw (in hapklare stukjes), Voor de marinade: olijfolie (3-4 el) vers citroensap, vers gehakte koriander, 1/2 gesnipperde ui, spaans pepertje genipperd zonder zaadjes, teentje knof en zout.

Bloem en komijn mengen, kabeljauw erdoorheen halen en op een matig vuur 5-8 bakken in olijfolie tot ze goudbruin zijn en de glans van de vis verdwenen is. Daarna alle ingredienten voor de marinade mengen, de vis er doorheen wentelen en minimaal een uur laten staan (afgedekt onder folie) in de koelkast.
-Mellow-maandag 24 maart 2008 @ 13:56
thx

ben benieuwd of ik hier in spanje bulgur kan krijgen (anders gebruik ik gewoon couscous)
Gek genoeg kan ik hier ook nergens spaanse pepers vinden
_Hestia_maandag 24 maart 2008 @ 14:21
kip madras

edit: Mn vriend belt net op dat ze met een stel van het elftal willen gaan wokken, dus ik ga zo ook maar richting de voetbal dan
KiwiTjuHhmaandag 24 maart 2008 @ 14:42
Vanavond snitsel met champignons, uien en spekjes en friet
ColdFeetmaandag 24 maart 2008 @ 15:20
quote:
Op maandag 24 maart 2008 14:21 schreef Sylvana het volgende:
kip madras

edit: Mn vriend belt net op dat ze met een stel van het elftal willen gaan wokken, dus ik ga zo ook maar richting de voetbal dan
Ga je mee dan? Haha, Mr CF wil mij echt niet meenemen als hij een mannen-uitje heeft

Ik heb net twee heerlijke meergranenbroodjes op met rosbief, augurk en mosterd. Opgeleukt met sla en een likje mayo Even theezetten, nu.
Bluesmaandag 24 maart 2008 @ 15:38
Score tot nu toe : Appel, ontbijtyoghurt en 4 bakken koffie verkeerd
Zometeen een lekker sultanaatje peer met rookthee.
Muckmaandag 24 maart 2008 @ 15:41
vanmorgen een heerlijke scone met roomboter en frambozenjam
nu een glaasje sinas
Adelantemaandag 24 maart 2008 @ 15:51
SHEmaandag 24 maart 2008 @ 16:19
quote:
Op maandag 24 maart 2008 14:21 schreef Sylvana het volgende:
kip madras

edit: Mn vriend belt net op dat ze met een stel van het elftal willen gaan wokken, dus ik ga zo ook maar richting de voetbal dan
laat die jongen lekker met zijn maten op stap gaan joh.

Hier is het eet-technisch een warzone. Ik heb zoveel gerechten gemaakt vandaag ( voor de komende week ) dat ik echt geen eten meer kan zien.
Ik denk dat het vanavond iets heeeel culinairs en verantwoords wordt;

verse papaya, een beetje kettle-chips, een glas wodka en selderij met pindakaas
#ANONIEMmaandag 24 maart 2008 @ 16:22
Spekkoek
boriszmaandag 24 maart 2008 @ 16:22
vanavond eerst, Carpaccio, dan eendenborstfilet met krieltjes en salade, toe CHocolade pudding.
ColdFeetmaandag 24 maart 2008 @ 16:23
quote:
Op maandag 24 maart 2008 16:19 schreef SHE het volgende:

selderij met pindakaas
Ik heb daar vaker mensen over gehoord
Het klinkt echt heel eng. En ik ben nota bene dol op selderij.

Ik maak voor het avondeten een salade van lollo rosso, avocado, granaatappel, gerookte kip en munt. Met een citrusdressing.
Toetje is in dezelfde trant: sinaasappelpudding met granaatappel. Maar ik ben nou eenmaal dol op die knisperige, vuurrode pitten
SHEmaandag 24 maart 2008 @ 16:27
Eng? Het is fantastisch! Orgastisch! Verslavend!
De bittere kick van de selderij met de pikant-zoet-zoute smaak van de pindakaas zorgt voor stimulering van al je smaakpapillen. Immers, elke smaak komt aan bod.

Proberen! Is echt de moeite waard en een supergezonde snack.
Muckmaandag 24 maart 2008 @ 16:32
quote:
Op maandag 24 maart 2008 16:23 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Ik heb daar vaker mensen over gehoord
Het klinkt echt heel eng. En ik ben nota bene dol op selderij.

Ik maak voor het avondeten een salade van lollo rosso, avocado, granaatappel, gerookte kip en munt. Met een citrusdressing.
Toetje is in dezelfde trant: sinaasappelpudding met granaatappel. Maar ik ben nou eenmaal dol op die knisperige, vuurrode pitten
oh die pudding
nienadamaandag 24 maart 2008 @ 16:33
- bruine bonen met appelmoes
- salade van little gem met zwarte olijven, lenteui, citroen en tomaat en knoflook
- eierschuimpje
SHEmaandag 24 maart 2008 @ 16:34
Ik wil ook pudding lusten! Ik vind het er altijd zo fantastisch uit zien, maar ik ben er bang voor.
Dat drilligerige, wiebelige..it scares the shit out of me
motorbloempjemaandag 24 maart 2008 @ 16:34
bruine bonen met appelmoes?
motorbloempjemaandag 24 maart 2008 @ 16:35
quote:
Op maandag 24 maart 2008 16:34 schreef SHE het volgende:
Ik wil ook pudding lusten! Ik vind het er altijd zo fantastisch uit zien, maar ik ben er bang voor.
Dat drilligerige, wiebelige..it scares the shit out of me
ik ben dus niet de énige
Bluesmaandag 24 maart 2008 @ 16:35
Spannend die selderij met pindakaas!
Ik ga het morgen kopen

Inmiddels een bakkie nasi kuning,
rijst gekookt in kokosmelk en safraan weggewerkt
Zo een sjardoneetje, tis tenslotte pasen
ColdFeetmaandag 24 maart 2008 @ 16:36
quote:
Op maandag 24 maart 2008 16:27 schreef SHE het volgende:
Eng? Het is fantastisch! Orgastisch! Verslavend!
De bittere kick van de selderij met de pikant-zoet-zoute smaak van de pindakaas zorgt voor stimulering van al je smaakpapillen. Immers, elke smaak komt aan bod.

Proberen! Is echt de moeite waard en een supergezonde snack.
OK. Ik vind het nog steeds vies klinken, maar ik geloof je. Ik heb Mr CF gebeld, die was toch al onderweg naar de Turk, en hij neemt bleekselderij mee. Nader bericht volgt
MinderMutsigmaandag 24 maart 2008 @ 16:37
Notenkantkoek
ColdFeetmaandag 24 maart 2008 @ 16:40
quote:
Op maandag 24 maart 2008 16:34 schreef SHE het volgende:
Ik wil ook pudding lusten! Ik vind het er altijd zo fantastisch uit zien, maar ik ben er bang voor.
Dat drilligerige, wiebelige..it scares the shit out of me
Het is echt zalig: de zachte, licht zure pudding, met stukjes sinaasappel erin, de knisperende zoete granaatappelpitten en dan de slagroom erbij
Het vult wel als een malle, trouwens
SHEmaandag 24 maart 2008 @ 16:41
quote:
Op maandag 24 maart 2008 16:36 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

OK. Ik vind het nog steeds vies klinken, maar ik geloof je. Ik heb Mr CF gebeld, die was toch al onderweg naar de Turk, en hij neemt bleekselderij mee. Nader bericht volgt
Haha, het is geen garantie hoor! Maar ik kreeg het als kind al. Gewoon een stengel in de hand en wat pindakaas in een kommetje. Veel plezier ermee
In mijn optiek zijn er ook 2 dingen die het proberen waard zijn; de selderij-pindakaas dip en de witte boterham met pindakaas, banaan en chocoladepasta of praline.
Die laatste is natuurlijk niet zo fraai, maar het is evenzo orgastisch.
boriszmaandag 24 maart 2008 @ 16:41
Pudding is ja.
Muckmaandag 24 maart 2008 @ 16:41
quote:
Op maandag 24 maart 2008 16:40 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Het is echt zalig: de zachte, licht zure pudding, met stukjes sinaasappel erin, de knisperende zoete granaatappelpitten en dan de slagroom erbij
Het vult wel als een malle, trouwens
ja dat dus...
ik ben sowieso dol op toetjes, maar deze pudding is echt helemaal geweldig! dat zachte met die stukjes, mmmm!
DarkElfmaandag 24 maart 2008 @ 16:49
ja en die staat dus in de koelkast hier te wachten tot we op hem aanvallen
ColdFeetmaandag 24 maart 2008 @ 16:53
quote:
Op maandag 24 maart 2008 16:41 schreef SHE het volgende:

[..]

Haha, het is geen garantie hoor! Maar ik kreeg het als kind al. Gewoon een stengel in de hand en wat pindakaas in een kommetje. Veel plezier ermee
In mijn optiek zijn er ook 2 dingen die het proberen waard zijn; de selderij-pindakaas dip en de witte boterham met pindakaas, banaan en chocoladepasta of praline.
Die laatste is natuurlijk niet zo fraai, maar het is evenzo orgastisch.
OK, het is inderdaad verrassend lekker. En nu is de pindakaas op
-Mellow-maandag 24 maart 2008 @ 17:12
pudding , de substantie verneukt de smaak altijd zo.

ik ben nu aan de 70% chocola, komt door dat chocoladetaarttopic
-Mellow-maandag 24 maart 2008 @ 17:15
dat selderij met pindakaas klinkt wel heel spannend. ik ben alleen niet zo'n selderij-fan
wellicht toch eens proberen binnenkort..
Oblivionmaandag 24 maart 2008 @ 18:55
Lichte gerookte zalm salade.
Met wasabi, kappertjes, kwark, mayo, citroensap, dille, zout en peper dressing.
Van smulweb gehaald, is lekker!
sieskemaandag 24 maart 2008 @ 19:14
klinkt heerlijk, oblivion!
Muck, welke sinaasappelpudding bedoel je? Welk merk? Ik ken alleen sinaasappelyoghurt van almhof en die is zooooooooooo lekker!!!!!!! Maar sinaasappelpudding ken ik eigenlijk niet.
Oblivionmaandag 24 maart 2008 @ 19:21
Was het ook sieske, vergeet er alleen bij te schrijven: Honing...
Die moet er ook nog bij...Jammie.

Teveel gemaakt, zoonlief krijgt het morgen mee naar school.

YEAH riep hij...
AKnynkemaandag 24 maart 2008 @ 19:22
quote:
Op maandag 24 maart 2008 16:53 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

OK, het is inderdaad verrassend lekker. En nu is de pindakaas op
Zie, ik zei het toch!

Vanavond pasta, met brocolli en zalm. Simpel maar lekker, en hopelijk genoeg voor lunch morgenmiddag!
Tezzmaandag 24 maart 2008 @ 19:31
Kaasfondue vandaag........we hadden er twee gemaakt: eentje met gruyerre en cheddar en eentje met gorgonzola en jong belegen.

Pfff ik zit echt vol! Erbij hadden we drie soorten brood, vijgen, peren, tomaatjes, bloemkool, cherrytomaatjes, zoete paprika en olijven.
MinderMutsigmaandag 24 maart 2008 @ 19:36
Geen zin om te koken vandaag dus wij halen chinees.
marcb1974maandag 24 maart 2008 @ 19:37
Hokkien Mie met kip en garnalen
HaverMoutKoekjemaandag 24 maart 2008 @ 19:45
quote:
Op maandag 24 maart 2008 19:14 schreef sieske het volgende:
klinkt heerlijk, oblivion!
Muck, welke sinaasappelpudding bedoel je? Welk merk? Ik ken alleen sinaasappelyoghurt van almhof en die is zooooooooooo lekker!!!!!!! Maar sinaasappelpudding ken ik eigenlijk niet.
Het klinkt als de sinasappel pudding uit het boek van Claudia Roden, niet in de winkel te koop
#ANONIEMmaandag 24 maart 2008 @ 20:12
Frietjes
Xenniamaandag 24 maart 2008 @ 20:21
Zalm en een bak sla
kriorodinsdag 25 maart 2008 @ 02:38
quote:
Op maandag 24 maart 2008 19:37 schreef marcb1974 het volgende:
Hokkien Mie met kip en garnalen
indien goede.


water.
#ANONIEMdinsdag 25 maart 2008 @ 07:56
Lipton IceTea Mango
Tezzdinsdag 25 maart 2008 @ 08:01
Quaker Energy Mix met melk.

Voor vanavond heb ik een riblap uit de diepvries gehaald. Weet nog niet wat ik er mee ga doen......Een lekker stoofpotje met aardappelpurree waarschijnlijk.
KiwiTjuHhdinsdag 25 maart 2008 @ 08:24
Net yoghurt met muesli en druiven gehad.

Voor vanavond weet ik het nog niet
motorbloempjedinsdag 25 maart 2008 @ 08:25
net twee lekkere waldkornboterhammen met kaas op en nu een paar koppen thee om warm te worden voordat ik op de motor stap
HaverMoutKoekjedinsdag 25 maart 2008 @ 12:05
werk thuis vandaag en heb net een overheerlijke boterham met gebakken ei gegeten met een glas karnemelk. Daarbij een bakje rauwkost, een croissant en een beetje yoghurt.
nu aan de koffie!

[ Bericht 29% gewijzigd door HaverMoutKoekje op 25-03-2008 12:40:51 ]
PeRidinsdag 25 maart 2008 @ 12:18
Nu een beker Sinaasappellikeurchocolademelk met purechocoladeschilfers .

Vanavond kip kerrie kokos maken .
renadinsdag 25 maart 2008 @ 13:56
Net twee boterhammen met ei.
Zij-en-Hijdinsdag 25 maart 2008 @ 15:32
Vanavond stamppot van gekookte aardappelen, gekookte (en goed uitgelekte) witlof en blokjes ham. Erover: kaassaus.. Mmmmmm...
DarkElfdinsdag 25 maart 2008 @ 15:33
vanavond alleen dus easy food: pizza van naan en wat sla erbij.
Muckdinsdag 25 maart 2008 @ 16:04
vanavond kliekjes van het gourmetten met aardappels en snijboontjes.
Mijn moeder heeft een hernia dus ik ben bij mijn ouders om het huis een beetje schoon te maken en te koken enzo. Omdat het nogal veel gedoe is, vanavond dus iets simpels
_Hestia_dinsdag 25 maart 2008 @ 16:25
varkensvlees met ui, tomaat, komkommer, paprika, ananasblokjes en een zoetzure saus
MisterJ.Lodinsdag 25 maart 2008 @ 16:31
Pizza ristorante met tonijn zo eten :p
Qweadinsdag 25 maart 2008 @ 16:37
bonen, gekookte aardappels, jus, biefstuk, en als toetje bavarois met karamel en walnoten.

Haijodinsdag 25 maart 2008 @ 16:38
Zalm met tomaat en kerrie uit de oven met rijst en gegrilde courgette.
Tezzdinsdag 25 maart 2008 @ 16:44
Vanavond stoofpotje (boeuf bourgignon), aardappelpurree uit de grill (lekker korstje er op) en sperzieboontjes
Bluesdinsdag 25 maart 2008 @ 16:57
Een salade met deze (bewogen) ingredienten :

Cicidinsdag 25 maart 2008 @ 16:58
Bolletjes met vissticks en ravigotesaus
Raissadinsdag 25 maart 2008 @ 16:59
Denk dat ik zo maar gevulde champignons ga maken met stokbrood/kruidenboter.. Weinig inspiratie vandaag
Adelantedinsdag 25 maart 2008 @ 17:00


en een peer
Muckdinsdag 25 maart 2008 @ 17:04
quote:
Op dinsdag 25 maart 2008 17:00 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]

en een peer
is dat een beetje lekker?
Adelantedinsdag 25 maart 2008 @ 17:08
ik vind het prima te drinken, de mint-versie het lekkerst en er zit veel minder suiker in dan de normale green tea variant....
uniekhoorndinsdag 25 maart 2008 @ 17:35
Net een witloftaart op.
Tezzdinsdag 25 maart 2008 @ 17:52
quote:
Op dinsdag 25 maart 2008 17:35 schreef uniekhoorn het volgende:
Net een witloftaart op.
Klinkt veelbelovend. Receptje??
Patries86dinsdag 25 maart 2008 @ 17:53
1x wrap met kruidenkaas en ham
1x bapao met kip

Nog trek dus het zelfde rijtje nog een keertje!
Maar dan nog een beker melk erbij
SHEdinsdag 25 maart 2008 @ 18:00
quote:
Op dinsdag 25 maart 2008 17:08 schreef Adelante het volgende:
ik vind het prima te drinken, de mint-versie het lekkerst en er zit veel minder suiker in dan de normale green tea variant....
Wij leven op dat spul. Althans, ik heb manlief erop gezet. Die dronk zoveel sap op een dag dat het te gek werd. Nu is hij verslaafd aan de gewone groene thee variant.
Mijn zegen heeft ie, lekker spul!

Wij eten wijn vanavond.
Muckdinsdag 25 maart 2008 @ 18:30
dan ga ik morgen eens kijken in de winkel
Den_Haagdinsdag 25 maart 2008 @ 18:40
400gr shoarma en een half bruin stokbrood beetje junken mag
nienadadinsdag 25 maart 2008 @ 18:42
Tabouleh, heeeeeeeeel veeel en heel lekker. En brood met humus
KiwiTjuHhdinsdag 25 maart 2008 @ 19:03
Wij hadden aardappels, worteltjes, schnitsel en zelfgemaakte appelmoes
Trustendinsdag 25 maart 2008 @ 19:16
Kipfilet met knoflookmarinade, krieltjes en spinazie
uniekhoorndinsdag 25 maart 2008 @ 20:27
quote:
Op dinsdag 25 maart 2008 17:52 schreef Tezz het volgende:

[..]

Klinkt veelbelovend. Receptje??
Yep
4 personen:
Bladerdeeg
4 stronkjes witlof
3 bleekselderij
150 gr. gerookte kip
100 ml. finesse voor koken
150 gr. geraspte kaas
2 of 3 eieren
2 uien

Uien glazig bakken, springvorm bedekken met bladerdeeg, uien erin
daarna fijngesneden gerookte kip, witlof (hele bladen) en gesneden bleekselderij.

Mengsel maken van de eieren, finesse en half zakje kaas. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat, erover heen gieten, rest van de kaas erop.
Half uurtje in de oven op 220 graden.

Nou lust ik zelf geen gerookte kip en bleekselderij. Heb er meer witlof in gedaan en gesneden ham, ik vond het lekker en vooral makkelijk
Tezzdinsdag 25 maart 2008 @ 20:30
quote:
Op dinsdag 25 maart 2008 20:27 schreef uniekhoorn het volgende:

[..]

Yep
Klinkt wel goed (althans zonder de bleekselderie dan ). Eigenlijk kun je overal hartige taart van maken natuurlijk............

Ik zit nu aan de koffie en aan de groooooooooote schaal chocolade paaseieren die mijn dochter afgelopen weekend bij elkaar heeft gezocht. Al eet ik de helft op, ze zou het nog niet missen (zoveel is het).
Patries86dinsdag 25 maart 2008 @ 20:45
Nog 1 glas water en dan me nest in!
Water komt me strot uit, maar de dokter zei drinken is goed voor je al je de griep hebt!
uniekhoorndinsdag 25 maart 2008 @ 20:48
quote:
Op dinsdag 25 maart 2008 20:30 schreef Tezz het volgende:

[..]

Klinkt wel goed (althans zonder de bleekselderie dan ). Eigenlijk kun je overal hartige taart van maken natuurlijk............
Ja precies, ben nou eenmaal dol op wilof
Qweadinsdag 25 maart 2008 @ 21:25
een rooie wodka.

Ik nies de hele dag al, teveel peper op je ei is niet grappig

morgen eten we zalm
Raissadinsdag 25 maart 2008 @ 21:26
Anderhalve kiwi
DarkElfdinsdag 25 maart 2008 @ 21:28
frambozen met yoghurt
motorbloempjedinsdag 25 maart 2008 @ 22:14
wij hadden wraps
Blueswoensdag 26 maart 2008 @ 02:11
Nog maar een wijntje erin giet in de hoop dat ik zo wel kan slapen
tong80woensdag 26 maart 2008 @ 02:31
quote:
Op woensdag 26 maart 2008 02:11 schreef Bluezz het volgende:
Nog maar een wijntje erin giet in de hoop dat ik zo wel kan slapen
Goeie sex doet ook wonderen Bluezzie

EyeMJRwoensdag 26 maart 2008 @ 02:32
PIZZA
DarkElfwoensdag 26 maart 2008 @ 06:54
net een glas verse jus op met erin een citroen geperst

Nu thee en voor vanavond heb ik eens in de vriezer gekeken en er soep uitgehaald die ik een tijdje geleden gemaakt heb dus das een prima maaltijd voor vanavond.
KiwiTjuHhwoensdag 26 maart 2008 @ 08:30
Kofffieee!
Oblivionwoensdag 26 maart 2008 @ 08:34
Glas dixap en twee eieren...
#ANONIEMwoensdag 26 maart 2008 @ 08:43
ananassap
Tezzwoensdag 26 maart 2008 @ 10:17
Ik heb zojuist een 'instructie' geschreven voor mijn man (die dus moet koken vanavond): uitgebakken spekjes, gebakken uien, kipfilet in blokjes, ananas meebakken, chilipepertje erbij, knofje, afblussen met een beetje ananassap en creme fraiche er bij. Oh ja en pasta.


Geen idee of het lekker is, maar ik deze ingredienten vond ik in mijn kelderkast. De andere optie is: frietpan aanslingeren.
Qweawoensdag 26 maart 2008 @ 11:32
een bak yoghurt met 2 peren erin

Nu nog kijken wat ik over 2 u ga lunchen
Muckwoensdag 26 maart 2008 @ 11:44
ik denk dat ik vanavond maar wraps ga maken
lang niet meer op....
_Hestia_woensdag 26 maart 2008 @ 11:51
hete kip
motorbloempjewoensdag 26 maart 2008 @ 12:09
pasta met kip en pesto
SHEwoensdag 26 maart 2008 @ 12:09
op verzoek van meneer; nachos con todos
nu handje vitaminen en mineralen en een kop groene thee.
motorbloempjewoensdag 26 maart 2008 @ 12:09
oh, en nu koffie, veel koffie
Muckwoensdag 26 maart 2008 @ 12:11
quote:
Op woensdag 26 maart 2008 12:09 schreef SHE het volgende:
op verzoek van meneer; nachos con todos
oeh, doe eens vertellen hoe je dat precies maakt
pretty please
motorbloempjewoensdag 26 maart 2008 @ 12:12
watzijzei
SHEwoensdag 26 maart 2008 @ 12:19
Maak tomatensaus bolognese ( ik maak de verse van tomaten en laat de kruiden dan weg )
Dus, geen italiaanse kruiden erin! wel knof
Mocht je dat niet lukken, haal dan een pot arrabiata saus.

Ervanuitgaande dat je een pot haalt en geen saus zelf maakt:

bak een uitje glazig ( gesnipperd )
pers knof, doe erbij
pondje gehakt erbij en rullen
dan de saus erbij
dan 2 flinke eetlepels chilipoeder
of kant en klare fajitakruiden ( is erg lekker )
Goed doorwarmen
1 groot blik kidneybonen erbij
blikje mais
wat fijngesneden geroosterde paprika
weer doorwarmen, en van vuur halen

Neem een zak tacochips die je lekker vind.
Neem een grote platte ovenschaal zonder randjes; zo'n spaanse wat op een gigantisch bord lijkt, of iets anders wat geen hoge opstaande rand heeft.
strooi een eerste laag taco ships over de schaal
dan een grote pollepel van je bonen/gehakt mengsel uit de pan en erover verdelen
afmaken met paar jalapeno stukjes ( te koop in pot op water of zuur )
dan weer een laag taco sjips
dan weer bonen/gehakt mengsel verdelen
dan weer jalapeno's
dan een laag geraspte oude kaas of spaanse kaas

maak een soort toren naar boven, en verdeel al je ingredienten goed.
Flikker de hele bende in de oven; grill standje 1 voor 20 minuten

paar bordjes pakken en wat servetten en je eet het van de schaal.
Het is hier het meest gevraagde avondeten/snack gerecht ; vrienden komen er echt voor langs
Pas op: vreselijk machtig en dodelijk voor je curves.

Ik kan vanavond wel een pic maken, ter illustratie
motorbloempjewoensdag 26 maart 2008 @ 12:21
jé-zús.. dat doe ik wel als in een paar kilo's bufferzone heb
SHEwoensdag 26 maart 2008 @ 12:22
Oh en het lekkerste is je geraspte kaas te verdelen tussen de laagjes. Dan smelt het gelijkmatiger en krijg je niet zo'n vieze dikke plak kaas bovenop je toren.
Muckwoensdag 26 maart 2008 @ 12:22
oh men
alleen al door het lezen ben ik zojuist een kilo aangekomen, maar ik ga dit binnenkort echt eens een keertje maken
thanks SHE
SHEwoensdag 26 maart 2008 @ 12:26
quote:
Op woensdag 26 maart 2008 12:21 schreef motorbloempje het volgende:
jé-zús.. dat doe ik wel als in een paar kilo's bufferzone heb
Ik eet het eens per jaar mee; dat spul is zo belachelijk dat ik erna alleen nog maar kan knikken en waggelen.
Je over-eet jezelf ook standaard omdat het zo lekker is. Het is de bedoeling dat je het met je handen eet en steeds een taco-chip pakt en wat van het bonenmengsel met kaas opschept.

Ik vergeet trouwens iets superbelangrijks!!!!

Je moet als je de toren uit de oven haalt, iets laten afkoelen. Beker creme fraiche open maken en paar flinke dotten eroverheen scheppen.
Daar tussendoor schep je verse tomatensalsa of als je makkelijk wilt; een paar scheppen fajita-saus of wrap saus ( kant en klaar )
Het zurige van de saus en romige van de creme fraiche dient als tegenhanger voor de vetten van de kaas en gehakt.
Eventueel nog verse koriander eroverheen knippen.
motorbloempjewoensdag 26 maart 2008 @ 12:28
mag 't ook met sour cream ?
SHEwoensdag 26 maart 2008 @ 12:30
Tuurlijk; creme fraiche of sour cream maakt weinig verschil, behalve dat het ene lekkerder is voor koude en het andere voor warme gerechten.
In dit geval kun je het er allebei op gooien.
Oblivionwoensdag 26 maart 2008 @ 12:31
Glaasje water en lichte rode linze soepje...
Tezzwoensdag 26 maart 2008 @ 12:36
Oh SHE, dat klinkt echt als de hemel!

Ik heb het even geknipt en geplakt en het staat hier volgende week een keer op het menu!
MinderMutsigwoensdag 26 maart 2008 @ 12:44
Jezus, zoiets is leuk als bijgerechtje, en dan een klein beetje, maar als maaltijd? Volgens mij kan je me wegrollen nadien.
Maar wel gruwelijk lekker.

Ik heb nu een broodje met rucola en warme beenham met een honing-mosterdsausje met dille en een groot glas vers geperste jus.
Vanavond weer een roerbakprutje met verse gember, lente-ui, knof, een rode peper, paksoi, sugar snaps een een scheut sojasaus met kipsaté van de grill en rijst.

Voor morgen heb ik groene asperges gehaald. Wat ik er precies mee ga doen weet ik nog niet maar ze gaan waarschijnlijk kennis maken met mijn grillpan.
-Mellow-woensdag 26 maart 2008 @ 14:26
ik maak vanavond dolma, naar recept van ex-schoonmoe met een vleugje van mezelf.
ondeugendwoensdag 26 maart 2008 @ 14:27
Ik ga nu mijn draadjesvlees opzetten.
motorbloempjewoensdag 26 maart 2008 @ 14:51
water, want zo sporten
golferwoensdag 26 maart 2008 @ 16:25
Straks:
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met risotto en sla.
Patries86woensdag 26 maart 2008 @ 16:33
eten bij moeders!

Andijvie met een gehaktbal!
_Arual_woensdag 26 maart 2008 @ 16:34
Wij eten straks pasta met een sausje van zalm, creme fraiche en bieslook. En daarbij een flinke bak rauwkost.
Qweawoensdag 26 maart 2008 @ 16:36
Zalm met Venkelsaus

erbij turkse salade
shiNinG_staRwoensdag 26 maart 2008 @ 17:12
Die nachos klinken inderdaad goddelijk . Misschien leuk om te maken voor zaterdagavond .

Vanavond kip met groenten in een zoetzuur sausje, salade en wat brood erbij .
Ranja_Ranjawoensdag 26 maart 2008 @ 17:31
Ik weet het werkelijkwaar vandaag niet
Iemand ideeen voor een maaltijd van 4 personen en lekker makkelijk (ben wel student)
DarkElfwoensdag 26 maart 2008 @ 17:44
soeppie dus en wat sla, zoete paprika, gesnipperd uitje en wat geitenkaas door elkaar mikken: klaar in 5 minuten Minder zelfs denk ik
Smallishwoensdag 26 maart 2008 @ 17:46
Kapucijners met knapperig gebakken speklapje.
Qweawoensdag 26 maart 2008 @ 17:50
Ik ga denk ik die nacho's ook voor zaterdag maken
Rutgerrwoensdag 26 maart 2008 @ 17:51
quote:
Op woensdag 26 maart 2008 17:31 schreef Ranja_Ranja het volgende:
Ik weet het werkelijkwaar vandaag niet
Iemand ideeen voor een maaltijd van 4 personen en lekker makkelijk (ben wel student)
Uhm, bel een pizzeria en bestel pizza salami zoals ik zojuist heb gedaan
KiwiTjuHhwoensdag 26 maart 2008 @ 18:34
Wij hadden hutspot met een metbal
Ranja_Ranjawoensdag 26 maart 2008 @ 18:35
quote:
Op woensdag 26 maart 2008 17:51 schreef Rutgerr het volgende:

[..]

Uhm, bel een pizzeria en bestel pizza salami zoals ik zojuist heb gedaan
Voor 4 personen is dat teveel geld
ennuikwoensdag 26 maart 2008 @ 18:38
Een flinke kom champignonsoep met een geroosterd boterhammetje. Morgen gaat de rest mee naar 't werk, voor de lunch!
tong80woensdag 26 maart 2008 @ 19:03
Lasagna vanavond

numero_unowoensdag 26 maart 2008 @ 19:14
boerenkool stamppot met unox worst
SHEwoensdag 26 maart 2008 @ 19:32
Voor de gril :




en na molestatie:




Wij eten.
ennuikwoensdag 26 maart 2008 @ 19:36
quote:
Op woensdag 26 maart 2008 19:32 schreef SHE het volgende:
Voor de gril :

[ afbeelding ]


en na molestatie:

[ afbeelding ]


Wij eten.
Yum!
Ik maak het ook wel eens, mijn vriend noemt het "nacho lasagne" omdat ik het in een lage ovenschaal maak.
uniekhoornwoensdag 26 maart 2008 @ 20:25
Ja hoor SHE, kolere nou heb ik alweer honger
Kom ik aan met gegrilde kipfilet met diepvriesroerbakgroente, dat is zo niet bevredigend.
#ANONIEMwoensdag 26 maart 2008 @ 20:28
Kebab
Tezzwoensdag 26 maart 2008 @ 20:37
SHE, dat ziet er echt goddelijk uit hoor!

Wij aten trouwens ook lekker, klaargemaakt door husband:

Uitgebakken spekjes, ui, knofje, kipfilet, ananasblokjes, beetje ananassap, bekertje creme fraiche erdoor en mozzerella en later aan tafel wat basilicum erdoor. Met penne erbij!
vergeetmewelletjewoensdag 26 maart 2008 @ 20:49
Andijvieschotel met kwark, tomaat, nootjes en oude kaas.
ColdFeetwoensdag 26 maart 2008 @ 22:18
Nachos gegeten (iets minder extreem calorierijk als die van SHE, maar toch) met een lekker koel mexicaans biertje erbij

*burp.
Xenniawoensdag 26 maart 2008 @ 22:30
quote:
Op woensdag 26 maart 2008 20:37 schreef Tezz het volgende:
SHE, dat ziet er echt goddelijk uit hoor!

Wij aten trouwens ook lekker, klaargemaakt door husband:

Uitgebakken spekjes, ui, knofje, kipfilet, ananasblokjes, beetje ananassap, bekertje creme fraiche erdoor en mozzerella en later aan tafel wat basilicum erdoor. Met penne erbij!
Ik kan me niets voorstellen bij die ananas in een pastagerecht, maar ik houd ook eigenlijk niet van warm fruit door mijn eten.

Ik heb gebakken camembert op met sla
Qweawoensdag 26 maart 2008 @ 22:32
godverdomme SHE

nou heb ik honger
Raissawoensdag 26 maart 2008 @ 22:55
Stukkies kipfilet in lekkere kruiden, gebakken aardappeltjes (heb een poging gedaan tot zelf de blokjes te maken, eerst aardappels gekookt, toen gesneden en opgebakken, was best aardig! ) en een salade komkommer/tomaat.
Tezzwoensdag 26 maart 2008 @ 23:02
quote:
Op woensdag 26 maart 2008 22:30 schreef Xennia het volgende:

[..]

Ik kan me niets voorstellen bij die ananas in een pastagerecht, maar ik houd ook eigenlijk niet van warm fruit door mijn eten.

Ik heb gebakken camembert op met sla
Nou, het plan was om de frietpan aan te slingeren vanavond. Maar toen ik vanmorgen in de kast/koelkast/diepvries keek dacht ik: goh, doe eens gek. En het was echt heeeeeel lekker! Ik grill trouwens ook wel eens ananas voor op een tartaartje of zo. Of bij een tosti. Errug lekker!
Mirjamwoensdag 26 maart 2008 @ 23:44
ben nu wijn en toastjes met kaas weg aan het kantelen, net thuis van werk, en aardige trek
wijn komt wel aan trouwens, gek he
KiwiTjuHhdonderdag 27 maart 2008 @ 08:18
Koffie!
Kuukskedonderdag 27 maart 2008 @ 08:51
Water.
Vanmiddag heb ik 2 boterhammen met appelstroop/kalkoenfilet en vanavond maak ik zuurkoolstamp met spekjes.
renadonderdag 27 maart 2008 @ 09:04
Energy drink
DarkElfdonderdag 27 maart 2008 @ 09:16
Couscoussalade met gemarineerde kip en ervoor/bij/whatever: courgettekoekjes die ik vanmiddag ga maken

/edit: vanavond dus

Nu een matze met yorkham en een glas water.

[ Bericht 31% gewijzigd door DarkElf op 27-03-2008 09:34:56 ]
numero_unodonderdag 27 maart 2008 @ 09:27
Kopje koffie en een stokbroodje kaas
Qweadonderdag 27 maart 2008 @ 10:02
yoghurt met een peer.

Vanaaf eten we in de stad. Koop aaf
KiwiTjuHhdonderdag 27 maart 2008 @ 10:26
Vanavond gaan we voor pizza!
TheChemengdonderdag 27 maart 2008 @ 10:51
Chilli Krab met boontjes, ei en ui





en na de molestatie

Zij-en-Hijdonderdag 27 maart 2008 @ 10:57
Wij eten vanavond:

- gele rijst (uitje fruiten, basmatirijst erbij, beetje knof, water, kurkuma, kaneel, kruidnagel, laurier, zout, peper)
- kipfiletblokjes
- chicken tonight zoet-zuur met perzik
- stukjes ananas

Jammmmmmmmmm.......
Slasherdonderdag 27 maart 2008 @ 11:06
spinazie a la creme met een gehaktbal!
Rutgerrdonderdag 27 maart 2008 @ 12:10
Ontbijt/lunch: 2 ontbijtbiscuitjes en een glas water. Optimel.
Tussendoortje: Mars ofzo.
Vanavond: Weet ik nog niet, een vriend gaat voor me koken.
shiNinG_staRdonderdag 27 maart 2008 @ 12:16
Vanavond maak ik pastasalade . Wat er allemaal in komt weet ik nog niet, maar het wordt iig lekker .
boriszdonderdag 27 maart 2008 @ 12:36
broodje haring
#ANONIEMdonderdag 27 maart 2008 @ 13:40
Voor vanaaf zelfgemaakte tomatensoep
Qweadonderdag 27 maart 2008 @ 14:06
ik heb een hamburger in de oven gepleurd omdat ik anders de frituur moest aandoen en das me teveel werk dus broodje hamburger zometeen
SHEdonderdag 27 maart 2008 @ 14:10
quote:
Op donderdag 27 maart 2008 10:51 schreef TheChemeng het volgende:
Chilli Krab met boontjes, ei en ui

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

en na de molestatie

[ afbeelding ]
Godverdomme, wat een feest

Ik eet vandaag 'niets'
Gisteren met mijn tengels aan de nachos gezeten; nu dus buikpijn en geirriteerde maag/darm streek.
Hoezeeeee!
Manlief mag een bakje uit de vriezer sleuren.
Slasherdonderdag 27 maart 2008 @ 15:14
quote:
Op donderdag 27 maart 2008 14:06 schreef Qwea het volgende:
ik heb een hamburger in de oven gepleurd omdat ik anders de frituur moest aandoen en das me teveel werk dus broodje hamburger zometeen
jaloers is!
Qweadonderdag 27 maart 2008 @ 15:24
quote:
Op donderdag 27 maart 2008 15:14 schreef Slasher het volgende:

[..]

jaloers is!
hij was nog lekker ook. En het meeste vet zit op mn bakplaat nu
Slasherdonderdag 27 maart 2008 @ 15:25
quote:
Op donderdag 27 maart 2008 15:24 schreef Qwea het volgende:

[..]

hij was nog lekker ook. En het meeste vet zit op mn bakplaat nu
Dat heb je er toch wel voor over?
Qweadonderdag 27 maart 2008 @ 15:27
quote:
Op donderdag 27 maart 2008 15:25 schreef Slasher het volgende:

[..]

Dat heb je er toch wel voor over?
vet oplosser ftw

Vanaaf ipv in de stad eten, eten we tortillia's

En morgen eet ik alleen dus ik maak lahmacun
minilotjedonderdag 27 maart 2008 @ 17:40
Mijn lief wou onderhand wel weer eens 'iets met bami en saté'. Ik ben er zelf niet zo'n fan van, dus het komt er alleen van op verzoek.

Dus, omdat het moet:
- Eiermie met een boemboe van Conimex (echt té regenachtig buiten om naar de toko te lopen ), geroerbakt met haricot verts en paksoi, en een boel piepkleine ketjap-gehakballetjes
- Varkenssaté in eigen pindasaus
- Tafelzuur van komkommer, julienne gesneden worteltjes en rode ui (zwemmen tezamen in mijn koelkast in een badje van suiker en rode wijnazijn. Straks nog een handje in stukjes geslagen pinda's erover
- Java-kroepoek van Conimex, want die is nu eenmaal écht heel lekker!

Het is niet zo erg als rode wijnazijn twee maanden over de datum is hè? Toch? Toch?
PeRidonderdag 27 maart 2008 @ 17:42
Diepvriespaella van de Lidl want luiheid.
minilotjedonderdag 27 maart 2008 @ 17:48
Gisteren trouwens per ongeluk een erg lekker toetje gemaakt.. Ik had nog slagroom staan dat nodig op moest en er zat nog een heel klein, kleverig laatste restje rum in 'n fles..
Helaas lag mijn internetverbinding eruit, dus ik kon niet opzoeken hoe de verhoudingen bij een panna cotta ook alweer waren, dus ik heb maar gewoon iets door elkaar gegooid, mét heerlijk resultaat!

Recept voor een érg lekker rumrozijnenpudding-ding, voor vier personen:

- 3 blaadjes gelatine in een kommetje koud water oplossen
- 250 ml. slagroom in een pannetje aan de kook brengen met 100 gram kristalsuiker, wat vanillesuiker en een handje blanke rozijnen. Paar minuten laten koken, veel roeren.
- Gelatine uitknijpen en in warme slagroom oplossen
- Pan in een bak koud water zetten om de inhoud vlug af te laten koelen
- Ondertussen nog eens 250 gram slagroom met wat suiker stijfkloppen
- Stijve slagroom en een scheut rum door de overige ingredienten roeren
- Vier glaasjes of schaaltjes vullen met mengsel
- Plasticfolie erover en een paar uur laten opstijven in de koelkast

Smakelijk!
renadonderdag 27 maart 2008 @ 18:01
Lamskoteletje, roerbakgroente en aardappels.
ColdFeetdonderdag 27 maart 2008 @ 18:02
quote:
Op donderdag 27 maart 2008 17:40 schreef minilotje het volgende:

Het is niet zo erg als rode wijnazijn twee maanden over de datum is hè? Toch? Toch?
Als het niet ineens heel troebel is niet, nee. Lijkt mij tot op zekere hoogte zelfconserverend.

Rumrozijnenpudding klinkt goed; ik ga zo de Thaise rosbiefsalade maken, kan wel een lekker vitamineshotje gebruiken
minilotjedonderdag 27 maart 2008 @ 18:05
Wel snotverdorie!
Zit ik hier een paar bladzijdenterug te lezen.. En nou heb ik helemaal nergens trek meer in!
Alleen nog maar in de nacho's van SHE. Ik wil ze!
quote:
Op donderdag 27 maart 2008 18:02 schreef ColdFeet het volgende:
Ik ga zo de Thaise rosbiefsalade maken, kan wel een lekker vitamineshotje gebruiken
Ja, daar is -ie uitermate geschikt voor!
#ANONIEMdonderdag 27 maart 2008 @ 18:07
Uit luiheid een pizza besteld
Obliviondonderdag 27 maart 2008 @ 18:08
Zwarteoogbonensoep.

Grote maaltijd salade met verschillende ingrediënten...
Was lekker!
uniekhoorndonderdag 27 maart 2008 @ 19:38
Heb een loempia gehad, die zijn nog verrassend gezond! Met veel sambal

Morgen doe ik de thaise biefsalade, goed idee en supergezond!
_Hestia_donderdag 27 maart 2008 @ 19:47
restje zoetzuur varkensvlees van dinsdag
Martijn_77donderdag 27 maart 2008 @ 20:05
Chaw Chiew met Nasi
tong80vrijdag 28 maart 2008 @ 00:59
Zat net onder het vet door de spare ribs

#ANONIEMvrijdag 28 maart 2008 @ 08:18
Bakje capuchino
KiwiTjuHhvrijdag 28 maart 2008 @ 10:15
Vandaag eten we rijst met kip en groenten en een saus die ik nog ff ga verzinnen
Raissavrijdag 28 maart 2008 @ 10:19
Plakje suikerbrood
Trustenvrijdag 28 maart 2008 @ 10:24
vanavond spagetti met spinaziesaus, champignons en spekjes
Kuukskevrijdag 28 maart 2008 @ 11:15
Ik ga vanavond andijviestamppot maken met rundertartaar .
_Arual_vrijdag 28 maart 2008 @ 11:16
Risotto met venkel, gerookte zalm en kaas!
#ANONIEMvrijdag 28 maart 2008 @ 11:31
Glaasje water op
_Hestia_vrijdag 28 maart 2008 @ 11:33
zometeen gewoon brood en vanavond risotto

[ Bericht 15% gewijzigd door _Hestia_ op 28-03-2008 16:34:21 ]
fruityloopvrijdag 28 maart 2008 @ 11:56
quote:
Op zaterdag 22 maart 2008 20:45 schreef computergirl het volgende:
ik had vanavond iets uit de paas-excellent serie van AH. Was met 35% korting, dus de gok gewaagd.

Ik had de kipfilet met ham, ei en (3) asperges (ovenschotel). Was veel lekkerder dan verwacht, ondanks dat gekookt ei in een ovenschotel niet echt geslaagd is.

[ afbeelding ]
Wij hadden de kalkoenhaas met truffel variant uit die serie, ook erg lekker met een fruitig Italiaans wijntje.
DarkElfvrijdag 28 maart 2008 @ 12:01
net een kom noodles op.

nu een glas water.

vanavond ... dat zie ik nog wel Maar de gegrilde groentesalade van Tezz zit in t achterhoofd...
Patries86vrijdag 28 maart 2008 @ 12:26
Een broodje bapao met kip!

Ga zo op vakantie, geen idee wat ik vanavond ga eten
Qweavrijdag 28 maart 2008 @ 13:26
nou, ik ben lui hoor.

Heeft vanaaf een borrel in de kroeg van zn werk, en daarna hebben we een feestje in schagen.. ik bestel dus wel iets wat bezorgd kan worden
uniekhoornvrijdag 28 maart 2008 @ 13:35
Ipv biefsalade vanavond maak ik een asperge/kip roerbak iets met ciabatta. Ik heb ineens een onweerstaanbare zin in asperges
numero_unovrijdag 28 maart 2008 @ 13:46
Lunch was een baguette ham kaas komkommer met een glaasje melk en een kopje koffie.
Voor vanavond iets bij mijn krieltjes en karbonaatjes zoeken zal wel iets van bonen worden
coltje87vrijdag 28 maart 2008 @ 14:14
Net een waldkorn croissant op met brie en komkommer. Nu even een pak multivruchtensap wegwerken.
Raissavrijdag 28 maart 2008 @ 16:32
Nu: een glas water
Vanavond: nog geen idee, moet ff snel zijn..
DarkElfvrijdag 28 maart 2008 @ 16:39
perzikenyoghurt.

en vanavond een goeie biefstuk met de gegrilde groentensalade van Tezz
renavrijdag 28 maart 2008 @ 18:24
Andijvie
Zij-en-Hijvrijdag 28 maart 2008 @ 19:21
Wij hebben zojuist gegeten:

Pasta:
- all'uovo strikjespasta (grand'italia)

Saus:
- olijfolie, 1 el
- uien, 3 in halve ringen
- rundergehakt, 500 gr
- knoflook, 3 tenen
- tomatenpuree, 1 klein blikje
- oregano, paprikapoeder, suiker, resp. 3,1,1 theel.
- zout en peper, naar smaak
- tomatenblokjes op sap met knof, 2 blikken of pakjes
- crème fraîche, 1 klein bekertje (125 ml)

Mmmmmmmmmm.......

**burp**
Tezzvrijdag 28 maart 2008 @ 19:26
Vandaag gekookt uit het Jamie Oliver Italie boek............risotto bianco en zelgemaakte pesto!
Daarbij varkenshaas gegrild (eerst in een marinade van knoflook, tijm, basilicum, zeezout en olijfolie gezet).
En daarbij de courgettekoekjes van DE.

Eerst dus vlees het zwembad in:


Dan de courgette aanfruiten met knoflook, ui en kruiden om door het beslag voor de koekjes te kunnen doen:


Dan heeeeeeeel veel dingen die niet op de foto staan.........

Dan aktie: vlees op de grill, risotto in de pan, courgettekoekjes bakken (wat een gepiel trouwens):


En dan, na veel bloed zweet en tranen (valt wel mee) aan tafel:
#ANONIEMvrijdag 28 maart 2008 @ 20:18
Waren de courgette-koekjes lekker Tezz?
boriszvrijdag 28 maart 2008 @ 20:27
Lasange
Oblivionvrijdag 28 maart 2008 @ 20:41
Een bruine bam, met daarop zelfgemaakte mayo, ijsberg sla, tomaat en hard uitgebakken panchetta.
Oftewel, een BLT deluxe...

Was heerlijk!
SHEvrijdag 28 maart 2008 @ 20:44
Ik zit nog steeds te wachten tot manlief van de accoutant terugkeert ( )
maar hier liggen klaar; varkenshaasjes, ingestoken met spek en knof en daarna door polenta gerold.
Daarbij, zelfgemaakte frietekes, van licht kruimige aardappels, gebakken in arachide en knof/chili-olie
Daarbij wat stevige vleestomaten in plakjes, met uien en een dressing van olijfolie en wijn-azijn.

Simpel as hell, good as heaven.
Tezzvrijdag 28 maart 2008 @ 20:45
quote:
Op vrijdag 28 maart 2008 20:18 schreef SeaOfLove het volgende:
Waren de courgette-koekjes lekker Tezz?
Ja ze waren uiteindelijk (na veel vloeken en tieren) wel lekker !Ik had wel een beetje gesmokkeld met het recept: zo heb ik knoflook toegevoegd en andere kruiden gebruikt (peterselie, tijm en gedroogde dille). Maar het is gewoon echt een kwestie van geduld: pas proberen te keren als de onderkant echt mooi goudbruin gebakken is ! (alleen erg jammer dat ik dat bij de laatste pas doorhad).....

Nu drink ik een kop senseo met slagroom
SHEvrijdag 28 maart 2008 @ 20:46
quote:
Op vrijdag 28 maart 2008 20:41 schreef Oblivion het volgende:
Een bruine bam, met daarop zelfgemaakte mayo, ijsberg sla, tomaat en hard uitgebakken panchetta.
Oftewel, een BLT deluxe...

Was heerlijk!
Die wilde ik dus eigenlijk nu hebben
SHEvrijdag 28 maart 2008 @ 20:50
quote:
Op vrijdag 28 maart 2008 20:45 schreef Tezz het volgende:

[..]

Ja ze waren uiteindelijk (na veel vloeken en tieren) wel lekker !Ik had wel een beetje gesmokkeld met het recept: zo heb ik knoflook toegevoegd en andere kruiden gebruikt (peterselie, tijm en gedroogde dille). Maar het is gewoon echt een kwestie van geduld: pas proberen te keren als de onderkant echt mooi goudbruin gebakken is ! (alleen erg jammer dat ik dat bij de laatste pas doorhad).....

Nu drink ik een kop senseo met slagroom
Mijn truuk is om de courgette eerst uit te knijpen, voor ik 'm door de rest gooi.
Anders krijg ik ook geklooi

Ook een leuke, snelle, en vooral lekkere variant:
courgettes in plakjes, elk plakje zouten en peperen en dan door bloem halen.
bakken in olie, elke kant crispy.

Eet tot je niet meer kan.
Tezzvrijdag 28 maart 2008 @ 20:50
quote:
Op vrijdag 28 maart 2008 20:46 schreef SHE het volgende:

[..]

Die wilde ik dus eigenlijk nu hebben
SHE, nog bedankt voor de inspiratie! Morgen maak ik lekkere chili en daar bouw ik een mooie nacho toren van........Lekkere guacamole er nog bij en een mooie salade van tomaat/ui/koriander/limoen: kan niet missen!
SHEvrijdag 28 maart 2008 @ 20:52
Zit me niet lekker te maken
Tezzvrijdag 28 maart 2008 @ 20:55
quote:
Op vrijdag 28 maart 2008 20:52 schreef SHE het volgende:
Zit me niet lekker te maken
Sorry

Ik heb nu al zin om lekker morgenmiddag een hele middag chili op te hebben staan, heerlijke geuren van komijn, bruine suiker en rode peper..........jummie !

Shit nu doe ik het weer......

Oh, ik ga trouwens ook nog even een goede musli voor morgenvroeg klaarzetten: yoghurt, geraspte appel, havermout, noten, fruit (en dan een nachtje laten intrekken)..........
Martijn_77vrijdag 28 maart 2008 @ 21:17
Broodjes met leerdammer
SHEvrijdag 28 maart 2008 @ 22:01
quote:
Op vrijdag 28 maart 2008 20:55 schreef Tezz het volgende:

[..]

Sorry

Ik heb nu al zin om lekker morgenmiddag een hele middag chili op te hebben staan, heerlijke geuren van komijn, bruine suiker en rode peper..........jummie !

Shit nu doe ik het weer......

Oh, ik ga trouwens ook nog even een goede musli voor morgenvroeg klaarzetten: yoghurt, geraspte appel, havermout, noten, fruit (en dan een nachtje laten intrekken)..........
Ja tuurlijk, gooi je muesli nog maar even in de strijd.


Bitch.
Tezzvrijdag 28 maart 2008 @ 22:11
quote:
Op vrijdag 28 maart 2008 22:01 schreef SHE het volgende:

[..]

Ja tuurlijk, gooi je muesli nog maar even in de strijd.


Bitch.
Het staat lekker te worden in de koelkast. Wat is eten toch een feest!

(en jij bent trouwens begonnen hoor, met je nacho's con todos)......

En om maar even ontopic te blijven: courgettekoekjes zijn koud ook heeeerlijk!
Xenniazaterdag 29 maart 2008 @ 01:37
Broodje beenham
_Hestia_zaterdag 29 maart 2008 @ 10:01
Tussen de middag gewoon brood en vanavond lekker uit eten bij de Plak in Nijmegen
motorbloempjezaterdag 29 maart 2008 @ 10:05
straks lekker eitje koken, broodjes, en vanavond uit eten met Fok!meet Arnhem bij een Indiaas restaurant...
uniekhoornzaterdag 29 maart 2008 @ 10:56
Net een kom cruesli met melk en een mandarijntje.
Vanavond hebben we denk ik een lopend buffet ofzo.
motorbloempjezaterdag 29 maart 2008 @ 10:58
lopend buffet ik moet dan altijd denken aan een buffet op pootjes, nog steeds
Zij-en-Hijzaterdag 29 maart 2008 @ 11:54
De dag begonnen met een Senseo Black.
Zojuist een paar handjes vol shanghai noten van AH (knoflook-ui)..

Vanavond eten we:
*Enchilada's*

- pak burrito's van knorr
- 2 paprika's
- rundergehakt
- mais
- kidneybonen
- 2 uien
- 3 knoflookjes
- gedroogde chili's (véél)
- sour cream
- geraspte kaas (vééééél)

Gevulde burrito's in de ovenschaal en daar gaat dus de geraspte kaas overheen en dan gratineren in de oven..

Mmmmmmm....

[ Bericht 1% gewijzigd door Zij-en-Hij op 29-03-2008 12:06:07 ]
shiNinG_staRzaterdag 29 maart 2008 @ 12:11
Vandaag een hoop honger kweken want vanavond dus nacho's !
Tezzzaterdag 29 maart 2008 @ 14:19
quote:
Op zaterdag 29 maart 2008 12:11 schreef shiNinG_staR het volgende:
Vandaag een hoop honger kweken want vanavond dus nacho's !
Yes hier ook!

Nacho's met chili wel te verstaan, uit de oven met geraspte kaas. En on the side creme fraiche, guacemole en picco de gallo! Als ik er aan denk maak ik foto's!
Xenniazaterdag 29 maart 2008 @ 16:07
Kaasfondue
#ANONIEMzaterdag 29 maart 2008 @ 17:03
Voor vanaaf wordt het:
-courgettebootjes gevuld met tabbouleh
-courgettekoekjes
-kofta

Ben benieuwd
DarkElfzaterdag 29 maart 2008 @ 17:13
klinkt lekker

Hier maak ik een tomaten-paprika soep (ben nu de paprika's aan het grillen, yummie) en erbij eten we een smoske kaas/hesp.
Tezzzaterdag 29 maart 2008 @ 17:48
Nacho's con todos dus! (tenminste, als todos 'stapelen' betekent. Anders is het gewoon nacho's met chili op een stapel hihi).

Met dank aan SHE voor de inspiratie.
Met dank aan AH en de markt voor de ingredienten.
Met dank aan mezelf voor het klaarmaken.
Met dank aan man en dochter (en mezelf) die het met smaak hebben opgegeten.

Voor de guacemole heb je nodig:


Voor de pico de gallo (salsa) heb je nodig:


Voor de chili heb je nodig:


En dan neem je drie kwartiertjes tijd, zegt een paar toverspreuken, gooit wat in een pan en onder de grill en voila!


En nu zit ik vol en mag ik een week niet eten (vanwege de shitload aan kalorieen). Helaas waren de advocado's rot van binnen dus geen guacemole erbij.......
Stereotomyzaterdag 29 maart 2008 @ 18:11
Tezz I adooore joe
SHEzaterdag 29 maart 2008 @ 18:12
Nachos con todos betekent; nachos met alles erop en eraan.
Ziet er verrukkuluk uit
Miamzaterdag 29 maart 2008 @ 18:14
Patat en cheeseburger
#ANONIEMzaterdag 29 maart 2008 @ 18:28
Tezzje dat ziet er geweldig uit

Bij mij zijn de eerste courgettekoekjes gelukt, en ze smaken heerlijk
Trustenzaterdag 29 maart 2008 @ 18:43
Tagliatelle met kip en rode kool

(ja, toen ik het recept las dacht ik ook bah maar het is )
littledrummergirlzaterdag 29 maart 2008 @ 19:10
oee tezz ( linkje naar het recept? )

wij hebben net gewokte tong met roerbakgroenten en gegrilde aardappeltjes met schil
boriszzaterdag 29 maart 2008 @ 19:21
Patat met een kippenbout
Tezzzaterdag 29 maart 2008 @ 19:21
quote:
Op zaterdag 29 maart 2008 19:10 schreef littledrummergirl het volgende:
oee tezz ( linkje naar het recept? )

wij hebben net gewokte tong met roerbakgroenten en gegrilde aardappeltjes met schil
Het staat hier!
Ik heb alleen dus nacho's gebruikt in plaats van taco's en het dus na het stapelen (nacho's, chili, kaas etc. etc.) nog even onder de grill gezet.
Tezzzaterdag 29 maart 2008 @ 19:22
quote:
Op zaterdag 29 maart 2008 18:28 schreef SeaOfLove het volgende:
Tezzje dat ziet er geweldig uit

Bij mij zijn de eerste courgettekoekjes gelukt, en ze smaken heerlijk
Was het bij jou ook zo'n geklieder?? Of heb ik echt iets fout gedaan met mijn courgettekoekjes van gisteren??

En, alhoewel ik een week niet mocht eten van mezelf, heb ik toch maar even een erg slecht toetje gemaakt:

griekse yoghurt, aardbeien, bruine suiker en slagroom!
KiwiTjuHhzaterdag 29 maart 2008 @ 19:35
Wij hadden lekker chinees
#ANONIEMzaterdag 29 maart 2008 @ 19:35
quote:
Op zaterdag 29 maart 2008 19:22 schreef Tezz het volgende:

[..]

Was het bij jou ook zo'n geklieder?? Of heb ik echt iets fout gedaan met mijn courgettekoekjes van gisteren??

En, alhoewel ik een week niet mocht eten van mezelf, heb ik toch maar even een erg slecht toetje gemaakt:

griekse yoghurt, aardbeien, bruine suiker en slagroom!
geen geklieder hier, alle koekjes zijn gelukt

Heb alleen wel 2 extra eetlepels bloem er doorheen gedaan
Oblivionzaterdag 29 maart 2008 @ 19:43
Melanzane...



Was lekker, bordjes zijn schoongelikt.
marcb1974zaterdag 29 maart 2008 @ 20:16
Zalm indian, gebakken aardappels en tuinboontjes.
Raissazaterdag 29 maart 2008 @ 20:28
Lays baked met dipsaus!
ennuikzaterdag 29 maart 2008 @ 21:20
Bij gebrek aan beter maar kliekjes uit de vriezer gegeten: wat aardappelschijfjes, gehaktballetjes en voor de vitamientjes wat tomaat, komkommer en later een appel.

Nu een kop thee en chocoladekoekjes.
FloggingMollyzaterdag 29 maart 2008 @ 22:08
Net een bak biogarde op, nu zit ik m'n voorraad vitamine G aan te vullen met een blik Guinness.
Blueszondag 30 maart 2008 @ 01:10
Vietnamees buffet met familie.
Het ging wel
HaverMoutKoekjezondag 30 maart 2008 @ 09:11
vanavond eet ik een kipfilet, maar wel een hele dure biologische kipfilet die ik gisteren bij Marqt heb gekocht. Ik ga hem grillen, ben benieuwd of ik het verschil proef.
_Hestia_zondag 30 maart 2008 @ 13:21
kip madras
theKiDzondag 30 maart 2008 @ 13:58
Vanmorgen 3 broodjes, 2biertjes en 4 redbull
vanmiddag bier, bier bier, en vanavond rond 22u een vette hap.

*feestje*
uniekhoornzondag 30 maart 2008 @ 14:16
Net mosterdsoep met meergranen afbakstokbrood.
Vanavond patat met vette mayo, kipsate enzo
motorbloempjezondag 30 maart 2008 @ 14:31
iets met zuurkool, gehakt, aardappeltjes en bladerdeeg met sour cream in een ovenschaal.. ik maak wel wat fotootjes want heb geen idee hoe of wat ik ga doen
DarkElfzondag 30 maart 2008 @ 14:36
we hadden nog allerlei lekkers gisteravond waar we niets mee gedaan hebben dus we eten vanavond losse dingetjes worst, toastjes filet en vissalade en gerookte paling enzo

Tezzzondag 30 maart 2008 @ 14:51
Er staan cakejes in de oven waar ik een handvol stukjes chocolade paasei doorheen heb gegooid (anders kom ik nooit van die stapel paaseieren af).
Blueszondag 30 maart 2008 @ 15:05
Vanavond gevulde portobello's.
Uithollen, gesneden bosuitjes, knoflook, zongedr. tomaatjes, rundergehakt even bakken in roomboter
Dan de porto's vullen en een kwartiertje in de oven.
Geslotenzondag 30 maart 2008 @ 15:58
Shoarma met knoflooksaus en patat en een daiquiri.
KiwiTjuHhzondag 30 maart 2008 @ 16:34
Vanavond eten we gebakken aardappeltjes met spekjes, champignons en lente ui. Daarbij eten we tilipiafilet en spinazie met een eitje
#ANONIEMzondag 30 maart 2008 @ 17:13
quote:
Op zaterdag 29 maart 2008 17:03 schreef SeaOfLove het volgende:
Voor vanaaf wordt het:
-courgettebootjes gevuld met tabbouleh
-courgettekoekjes
-kofta

Ben benieuwd
fotootjes van het eindresultaat

de koekjes


alles op een bord


Het was echt verrukkelijk, er was een vriend blijven eten en hij had zelfs 3x opgeschept

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 30-03-2008 17:40:09 ]
_Arual_zondag 30 maart 2008 @ 17:17
Wij gaan zo sushi rollen.
Goodbyezondag 30 maart 2008 @ 17:41
Rijst met sajoer boontjes en rendang vlees! mét cassave kroepoek
motorbloempjezondag 30 maart 2008 @ 18:23
sushi

dat gaan wij vrijdag weer doen geloof ik
_Arual_zondag 30 maart 2008 @ 18:28
quote:
Op zondag 30 maart 2008 18:23 schreef motorbloempje het volgende:
sushi

dat gaan wij vrijdag weer doen geloof ik
Bij de Xenos hadden ze wasabi voor 1 euro nog wat en nori voor 1,50 euro per pakje (daar zitten dan 10 velletjes in).

Onze toko vraagt voor dezelfde nori zeker een euro of drie. Om over de wasabi nog maar te zwijgen.

Ik heb maar meteen flink ingeslagen, want de Xenos verkoopt het niet altijd.
Haijozondag 30 maart 2008 @ 18:35
quote:
Op zondag 30 maart 2008 15:05 schreef Bluezz het volgende:
Vanavond gevulde portobello's.
Uithollen, gesneden bosuitjes, knoflook, zongedr. tomaatjes, rundergehakt even bakken in roomboter
Dan de porto's vullen en een kwartiertje in de oven.
Ik neem aan dat je het spul wat je eruit haalt ook meebakt of laat je dat erbuiten?
motorbloempjezondag 30 maart 2008 @ 18:36
onze Xenos heeft het altijd wel liggen

en mijn toko is ook niet zo duur. Had laatst een tube wasabi voor maar 1.50 gehaald, waar we dus voorlopig nog wel mee kunnen doen
Oblivionzondag 30 maart 2008 @ 18:39
Sashimi, entrecoterolletjes, zalm, gebakken rijst, gebakken groenten.

Oftewel, Japans gehaald...
#ANONIEMzondag 30 maart 2008 @ 18:42
quote:
Op zondag 30 maart 2008 18:28 schreef _Arual_ het volgende:

[..]

Bij de Xenos hadden ze wasabi voor 1 euro nog wat en nori voor 1,50 euro per pakje (daar zitten dan 10 velletjes in).

Onze toko vraagt voor dezelfde nori zeker een euro of drie. Om over de wasabi nog maar te zwijgen.

Ik heb maar meteen flink ingeslagen, want de Xenos verkoopt het niet altijd.
* SeaOfLove morgen naar de Xenos rent om wasabi in te slaan
NEDzondag 30 maart 2008 @ 18:43
Gekookte aardappels, gehaktballen en sperzieboontjes.
En een of ander sausje voor in de pan.

Een soort van stoofpot ofzo, weet ik hoe je het noemt
Haijozondag 30 maart 2008 @ 18:45
quote:
Op zondag 30 maart 2008 18:42 schreef SeaOfLove het volgende:

[..]

* SeaOfLove morgen naar de Xenos rent om wasabi in te slaan
Wasabi? Die japanse mosterd? Is die zo lekker dan?