quote:Op vrijdag 21 maart 2008 23:41 schreef Isegrim het volgende:
- gemarineerde terrine van eendenlever en pekelvlees met kweeperengelei met vinaigrette van rode wijn ()
- krokant gebakken kalfszwezerik met toffee van appel, krokante pancetta en saus van vin santo (alleen iets te zout)
- crème brûlée van zoethout met warme compôte van appel met vanille en sorbetijs van groene appel ()
Ja hoi. Geef eens wat meer info, want dit klinkt goed.quote:Op zaterdag 22 maart 2008 00:03 schreef -Mellow- het volgende:
probeerseltje van lamsvlees, linzen, bonen, verse koriander en een bende andere kruiden.
En het is verdomde lekker, zeker na een dag staan
Sonja heeft best goede recepten! Tis alleen zo ontzettend weinig, als ik die hoeveelheden aan zou moeten houden dan zou mijn gezin sterven van de honger vrees ik (overigens volg ik geen dieet, maar ik heb wel ooit in haar kookboeken gebladerd).quote:Op zaterdag 22 maart 2008 14:20 schreef uniekhoorn het volgende:
Net 2 boterhammen met kipfilet en tomaat. Daarbij lekkere kippensoep, uit een blikje
Vanavond nog weer witlof.
Morgen een paasdiner alla S. Bakker, ik ben altijd principieel tegen dat wijf maar mijn schoonmoeder zweert erbij en gaat voor ons koken. En het klonk best lekker dus dat gaat wel goedkomen.
uitje fruiten, knof erbij, veul komijn, cayenne en laurier ff meebakken. Lam erbij doen en kopje rode linzen, nog even bakken. Groentebouillon in de pan, aan de kook brengen en half uurtje lekker laten pruttelen. Als laatste verse koriander erbij, en...geheel tegen mijn gewoonte en principes in, witte bonen UIT EEN POTJE.quote:Op zaterdag 22 maart 2008 01:23 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Ja hoi. Geef eens wat meer info, want dit klinkt goed.
Vanavond fajitas gegetenDie lust ik bijna elke dag wel, we eten ze echt vaak
Knabbel nu op winterwortel en drink een immens glas ranja; als dat op is en mijn werk af, neem ik een stevig glas pastis met veel ijs
Dat ziet er heerlijk uit!quote:Op zondag 23 maart 2008 21:59 schreef Tezz het volgende:
Vandaag dus uitgebreide brunch (foto's)
Laat in de middag diverse soorten brood met verschillende kaasjes, druiven en noten.
Vroeg in de avond wat restanten van de brunch.
oeh, heb je een recept van dat bulgur en kabeljauw gerecht?quote:Op maandag 24 maart 2008 12:07 schreef DarkElf het volgende:
nu ontbijt. nou ja lunch maken: bruschetta met tomaat en bruschetta met avocado/limoen/peterselie.. glas verse jus erbij.
vanavond maken we courgettekoekjes en kaaspakketjes dan bulgur-tomaat salade met gemarineerde kabeljauw en sinaasappelpudding toe
tuurlijkquote:Op maandag 24 maart 2008 13:20 schreef -Mellow- het volgende:
[..]
oeh, heb je een recept van dat bulgur en kabeljauw gerecht?
Ga je mee dan? Haha, Mr CF wil mij echt niet meenemen als hij een mannen-uitje heeftquote:Op maandag 24 maart 2008 14:21 schreef Sylvana het volgende:
kip madras
edit: Mn vriend belt net op dat ze met een stel van het elftal willen gaan wokken, dus ik ga zo ook maar richting de voetbal dan
laat die jongen lekker met zijn maten op stap gaan joh.quote:Op maandag 24 maart 2008 14:21 schreef Sylvana het volgende:
kip madras
edit: Mn vriend belt net op dat ze met een stel van het elftal willen gaan wokken, dus ik ga zo ook maar richting de voetbal dan
Ik heb daar vaker mensen over gehoordquote:
oh die puddingquote:Op maandag 24 maart 2008 16:23 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Ik heb daar vaker mensen over gehoord![]()
Het klinkt echt heel eng. En ik ben nota bene dol op selderij.
Ik maak voor het avondeten een salade van lollo rosso, avocado, granaatappel, gerookte kip en munt. Met een citrusdressing.
Toetje is in dezelfde trant: sinaasappelpudding met granaatappel. Maar ik ben nou eenmaal dol op die knisperige, vuurrode pitten
ik ben dus niet de énigequote:Op maandag 24 maart 2008 16:34 schreef SHE het volgende:
Ik wil ook pudding lusten! Ik vind het er altijd zo fantastisch uit zien, maar ik ben er bang voor.
Dat drilligerige, wiebelige..it scares the shit out of me
OK. Ik vind het nog steeds vies klinken, maar ik geloof je. Ik heb Mr CF gebeld, die was toch al onderweg naar de Turk, en hij neemt bleekselderij mee. Nader bericht volgtquote:Op maandag 24 maart 2008 16:27 schreef SHE het volgende:
Eng? Het is fantastisch! Orgastisch! Verslavend!
De bittere kick van de selderij met de pikant-zoet-zoute smaak van de pindakaas zorgt voor stimulering van al je smaakpapillen. Immers, elke smaak komt aan bod.
Proberen! Is echt de moeite waard en een supergezonde snack.
Het is echt zalig: de zachte, licht zure pudding, met stukjes sinaasappel erin, de knisperende zoete granaatappelpitten en dan de slagroom erbijquote:Op maandag 24 maart 2008 16:34 schreef SHE het volgende:
Ik wil ook pudding lusten! Ik vind het er altijd zo fantastisch uit zien, maar ik ben er bang voor.
Dat drilligerige, wiebelige..it scares the shit out of me
Haha, het is geen garantie hoor! Maar ik kreeg het als kind al. Gewoon een stengel in de hand en wat pindakaas in een kommetje. Veel plezier ermeequote:Op maandag 24 maart 2008 16:36 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
OK. Ik vind het nog steeds vies klinken, maar ik geloof je. Ik heb Mr CF gebeld, die was toch al onderweg naar de Turk, en hij neemt bleekselderij mee. Nader bericht volgt
ja dat dus...quote:Op maandag 24 maart 2008 16:40 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Het is echt zalig: de zachte, licht zure pudding, met stukjes sinaasappel erin, de knisperende zoete granaatappelpitten en dan de slagroom erbij
Het vult wel als een malle, trouwens
OK, het is inderdaad verrassend lekker. En nu is de pindakaas opquote:Op maandag 24 maart 2008 16:41 schreef SHE het volgende:
[..]
Haha, het is geen garantie hoor! Maar ik kreeg het als kind al. Gewoon een stengel in de hand en wat pindakaas in een kommetje. Veel plezier ermee
In mijn optiek zijn er ook 2 dingen die het proberen waard zijn; de selderij-pindakaas dip en de witte boterham met pindakaas, banaan en chocoladepasta of praline.
Die laatste is natuurlijk niet zo fraai, maar het is evenzo orgastisch.
Zie, ik zei het toch!quote:Op maandag 24 maart 2008 16:53 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
OK, het is inderdaad verrassend lekker. En nu is de pindakaas op
Het klinkt als de sinasappel pudding uit het boek van Claudia Roden, niet in de winkel te koopquote:Op maandag 24 maart 2008 19:14 schreef sieske het volgende:
klinkt heerlijk, oblivion!
Muck, welke sinaasappelpudding bedoel je? Welk merk? Ik ken alleen sinaasappelyoghurt van almhof en die is zooooooooooo lekker!!!!!!! Maar sinaasappelpudding ken ik eigenlijk niet.
quote:Op maandag 24 maart 2008 19:37 schreef marcb1974 het volgende:
Hokkien Mie met kip en garnalen
Klinkt veelbelovend. Receptje??quote:Op dinsdag 25 maart 2008 17:35 schreef uniekhoorn het volgende:
Net een witloftaart op.
Wij leven op dat spul. Althans, ik heb manlief erop gezet. Die dronk zoveel sap op een dag dat het te gek werd. Nu is hij verslaafd aan de gewone groene thee variant.quote:Op dinsdag 25 maart 2008 17:08 schreef Adelante het volgende:
ik vind het prima te drinken, de mint-versie het lekkerst en er zit veel minder suiker in dan de normale green tea variant....
Yepquote:
Klinkt wel goed (althans zonder de bleekselderie danquote:
Ja precies, ben nou eenmaal dol op wilofquote:Op dinsdag 25 maart 2008 20:30 schreef Tezz het volgende:
[..]
Klinkt wel goed (althans zonder de bleekselderie dan). Eigenlijk kun je overal hartige taart van maken natuurlijk............
Goeie sex doet ook wonderen Bluezziequote:Op woensdag 26 maart 2008 02:11 schreef Bluezz het volgende:
Nog maar een wijntje erin giet in de hoop dat ik zo wel kan slapen
oeh, doe eens vertellen hoe je dat precies maaktquote:Op woensdag 26 maart 2008 12:09 schreef SHE het volgende:
op verzoek van meneer; nachos con todos
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |