abonnement Unibet Coolblue
  zondag 2 maart 2008 @ 22:25:18 #1
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57114868
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?

Is dat restaurant met de michelinster, het simpele eetcafé of je lokale chinees een aanrader of zou je het liefst de tijd willen terugdraaien zodat je een andere keus had kunnen maken omdat het er zo walgelijk was?

Voor de langere verslagen kun je terecht in de topics van het restaurant zelf, of open er een .

Waar?
Wanneer?
Wat at je?
Impressie?
Kosten?
Cijfer?


[ Bericht 3% gewijzigd door PeRi op 07-03-2008 09:42:53 ]
Whatever I want.
  zondag 2 maart 2008 @ 22:25:41 #2
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57114877
Waar? Basso, pasta enzo! in Rotterdam
Wanneer? Zaterdag 1 maart 2008
Wat at je? Beiden een maaltijdsalade kip
Impressie? Na eerder al eens wegens drukte daar overgeslagen te hebben (een tafel half onder de kapstok en tocht van de deur in je rug eet niet ideaal meneer..), toch weer geprobeerd voor een lunch.
Het restaurantje ziet er erg strak uit, aparte tafels en stoelen, maar mooi gecombineerd. Alles in orde voor een lekkere lunch, de salade zag er goed uit, smaakte ook redelijk, totdat mijn vriend halverwege een haar op zijn sla vond. Gelijk gemeld uiteraard, de serveerster schrok er ook van, salade werd van de rekening gehaald en er werd koffie aangeboden. Opzich redelijk afgehandeld maar bij het afrekenen was de desinteresse bij de leidinggevende zo groot en zo onverschillig, dat het er niet echt op zou lijken dat er in de toekomst wat meer controle op de hygiëne zou komen of er nogmaals excuses gemaakt zouden worden. Voor ons reden genoeg om met een zeer naar gevoel weg te gaan en er absoluut niet meer terug te keren.
Kosten? iets van ¤25, maar wij hoefden maar ¤13,75 te betalen.
Cijfer? 5

[ Bericht 0% gewijzigd door PeRi op 03-03-2008 07:30:42 ]
Whatever I want.
  zondag 2 maart 2008 @ 22:58:49 #3
95236 marcb1974
Dakshin Ray
pi_57115749
Waar? Fugu Westelijk handelsterrein in Rotterdam
Wanneer? Donderdag 28 feb.
Wat at je? Een sushi menu
Impressie? In een rij van andere restaurant vonden we deze (niet degene waar we heen wilden, maar werd het toch). Het hele gebied is verbouwd en ziet er prima uit. Het restaurant van binnen ook. Helaas hield het daarbij op.
Het eten was slecht. De vis leek of te snel ontdooit en zo te nat of gewoon oud. Vers was het iig niet. De soep vrij smakeloos en de salade vond ik iig niet lekker. Duidelijk dat we hier nooit meer gaan komen.
Kosten ¤ 55,- voor 2 personen
Cijfer? Sfeer: 7 Eten: 3

[ Bericht 3% gewijzigd door marcb1974 op 03-03-2008 10:07:03 ]
stupidity has become as common as common sense was before
  zondag 2 maart 2008 @ 23:14:04 #4
164931 Houtspeer
Jealous Of Your Cigarette
pi_57116110
Waar? Chez Willy, een 'Franse' restaurant in Utrecht. (Oude Gracht, vlak onder Rembrandt bioscoop)
Wanneer?1 maart.
Wat at je? Mosselen als voorgerecht, daarna kogelbiefstuk en een simpel ijsje.
Impressie?Was best gezellig, wel erg druk. Het eten was niet echt warm, na een tijdje was de saus gewoon koud. Maar het was mijn pa's verjaardag, dus ik ging niet zeuren. De mosselen smaakten nergens naar, dus ik een boel citroen over persen. En de kogelbieftstuk was te droog, terwijl het 'bloody' moest voorstellen... Wel aardige service, dat viel wel meer mee, het was superdruk, maar toch gaven ze je aandacht. Het was wel goedkoop, maar dat kon je dus ook proeven.
kosten 95 euro voor 4 personen.
Cijfer? Een 4.5

[ Bericht 5% gewijzigd door Houtspeer op 03-03-2008 00:12:32 ]
And all the things you do with it
  zondag 2 maart 2008 @ 23:56:28 #5
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_57117117
Voor onze impressies is er al deel 4 van een apart topic:
Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #4
Dus gaan we niet nog eens dubbel hier posten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 3 maart 2008 @ 00:04:54 #6
82525 Little_Angel
Labiel kudtwijf.
pi_57117267
Waar? Het Dijkhuis, in Ophemert
Wanneer? 16 feb.
Wat at je? Romige tomatensoep (¤4,50) als voorgerecht, varkenshaas medaillons omwikkeld met katenspek (¤17,50) als hoofgerecht en als nagerecht had ik een bokaal met 2 soorten ijs en spekkoek (¤5,00).
Impressie? Heel erg netjes, goede bediening en heerlijk eten! Het is mooi ingericht en heeft een heel leuk sfeertje. Prijs/kwaliteit verhouding was ook goed. Vind het zogenaamde verwenmenu ook erg leuk, dan krijg je iets wat bij het seizoen past met de daarbij horende wijnen! Ook vond ik dat het eten er '' leuk'' werd gepresenteerd, zoals de frietjes bijvoorbeeld .



Cijfer? Ik kom op een 9 uit .


-edit- prijzen erbij gezet.

[ Bericht 1% gewijzigd door Little_Angel op 03-03-2008 15:01:42 ]
Don’t touch the girl,
she will cut your hands off,
and call it an accident.
  maandag 3 maart 2008 @ 00:11:48 #7
164931 Houtspeer
Jealous Of Your Cigarette
pi_57117407
Anders kunnen we ook de prijs erop zetten? Ook leuk om te weten toch?
And all the things you do with it
pi_57118291
Leuk topic om te volgen
Er is ook hier ergens een soortgelijk topic geweest met restaurantrecensies, maar ik weet ff niet meer waar
  maandag 3 maart 2008 @ 07:29:38 #9
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57119556
quote:
Op maandag 3 maart 2008 00:11 schreef Houtspeer het volgende:
Anders kunnen we ook de prijs erop zetten? Ook leuk om te weten toch?
Prima idd voor een overzichtje ja!
Whatever I want.
  maandag 3 maart 2008 @ 15:02:14 #10
82525 Little_Angel
Labiel kudtwijf.
pi_57127462
Ik heb de prijzen erbij gezet van de gerechten die ik heb genomen, zo bedoelen jullie?
Don’t touch the girl,
she will cut your hands off,
and call it an accident.
pi_57128344
quote:
Op zondag 2 maart 2008 22:25 schreef PeRi het volgende:
Waar? Basso, pasta enzo! in Rotterdam
Heb je recensie nog op iens gelezen. Aantal keer aan gedacht om bij Basso te eten, maar denk dat ik het maar laat.
pi_57130422
Waar? Koeien & Kreeften in Rotterdam.

Wanneer? 13 februari

Wat at je? Gerookte zalm op salade met vanilledressing; huisgemaakte kreeftensoep; op de huid gebakken zeebaars met ratatouille en paprikachutney; parfait van bitterkoekjes.

Kosten? E49.50 incl drinkarrangement pp.

Impressie? Leuke tent, vlakbij het nieuwe Luxor; groot en ruim, normaal ingericht. Aardig, redelijk personeel. We hadden dus beiden een 4 gangen menu, theaterarrangement. De zalm was redelijk, een beetje flauw, maar wel okay; de kreeftensoep was erg vol van smaak, alleen zat er amper kreeft in, maar de smaak was erg goed. Als hoofdgerecht twee grote stukken zeebaars, ook prima gebakken, goed van smaak, met lekkere paprikachutney. Het nagerecht was gewoon ok. Leuk detail; ze serveren bij alles een zak patat in een houder, omdat er altijd wel mensen er naar vragen, serveren ze het standaard erbij, op een originele wijze (al hebben ze die zakken ook bij de Bijenkorf). Prima tent .

Cijfer? 7.5;
pi_57140645
Waar? Restaurant De Vestibule te Groningen.
Wanneer? maandag 3 maart

Wat at je?
Voorgerecht: Salmon, Ella & Shrimp - Schotse zalm en Zoutkamper garnalen met een romige dillesaus.
Hoofdgerecht: How ‘ Bout Them Apples?!! - hete bliksem met gekarameliseerde uitjes, noten, en gefrituurde prei.
Geserveerd met salade, aardappelwedges, patat en gestoomde groenten.
Nagerecht: Sugar Mama - warme appelstrudel van filodeeg met kaneelijs en vanillecrėme.

Hierbij Chaudfontaine rood.

Impressie?
Het voorgerecht van zalm met garnalen zag er verrassend mooi uit: de garnalen waren in een romige dillesaus helemaal in de zalm verpakt. Het was een flinke portie! Ik miste er eigenlijk wat brood bij; er lagen wel 2 geroosterde plakjes stokbrood bij, maar dat smaakte meer naar brood dat al 3 dagen op de verwarming heeft gelegen. Van dat brood dat ik aan mijn konijn voer. De smaak was wel aardig. De zalm was een tikkeltje waterig en de garnalen dreven in de saus. De 8,95 is een prima prijs als je veel verwacht, als je iets subliems verwacht voor die prijs kan het wat tegenvallen.
cijfer: 7-

Het hoofdgerecht was hete bliksem (appeltjesstamppot). Ook dit zag er echt prachtig uit, als een soort laagjestaart met een heerlijke laag van gekarameliseerde uitjes ertussen. De gefrituurde prei zag er niet uit en smaakte ook nergens naar; die heb ik dan ook niet opgegeten. De hete bliksem was lekker, maar ik ben sowieso dol op alles met warme appel, dus wat dat betreft ben ik niet erg objectief. Er hoort alleen meer peper in de hete bliksem en mijn oma kon dit vele malen lekkerder klaarmaken Voor een vegetarische maaltijd miste ik de eiwitcomponent in de maaltijd!! Je hebt nu alleen aardappels, ui en appel. Een nachtmerrie voor elke Atkins-fan (edit: ik zie nu pas dat er ook noten in de hete bliksem zaten, ik heb ze niet geproefd ) Maar voor de prijs van 13,50 heb je een prima hap van iets wat je zelf misschien niet zo snel zou klaarmaken.
cijfer: 7

Bijgerechten waren een in slasaus gedrenkte salade, vlaamse friet geserveerd met mayonaise, aardappelwedges en diverse gestoomde groenten (broccoli, bloemkool, wortel, bleekselderij, knolselderij, ui). Geen cijfer aangezien ik alleen de gestoomde groenten heb gegeten.

Het nagerecht was zalig. De appelstrudel warm met een echt knapperige korst en een beetje gekarameliseerde appeltjes. Het werd geserveerd in een diep bord met vanillesaus op de bodem en een standaard bolletje kaneelijs. Verder lag er een flinke brok zelfgemaakte chocolade met nootjes bij. Heerlijke combinatie met uitzonderlijk lekkere appelstrudel! Ook al is de combinatie appeltaart-kaneelijs wel heel erg cliché, het blijft lekker voor 6,85.
cijfer: 8,5

Ambiance: eetcafé-sfeer met houten tafels, houten vloer, allerlei oude stijl voorwerpen aan de muren, mooie bos bloemen midden op tafel.
cijfer: 7,5

Bediening: vriendelijk, maar traag. Wist ook nooit wie wat had besteld. Eén hoofdgerecht kwam veel later dan alle anderen op tafel, terwijl alle bijgerechten er al stonden. Na het uitdelen van de kaart voor de nagerechten duurde het erg lang voor de bestelling werd opgenomen.
cijfer: 6

Cijfer? Totaalcijfer: 7+

[ Bericht 2% gewijzigd door Isabeau op 04-03-2008 01:58:35 ]
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 4 maart 2008 @ 15:38:04 #14
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_57151109
Waar?
De lelie Emmen
Wanneer?
Zaterdag 1 maart
Wat at je?
En baquette beenham en vriendlief had een baquette hawai. Met een flesje cola en een flesje dubbelfris. Ooh en een appeltaartje met noten. (lunch)
Impressie?
Opzich is het een goed eettentje/lunchroom. Dit keer liet het eten erg lang op zich wachten. We hebben dik 20 minuten op een simpele baquette moeten wachten. Daarnaast zijn er maar 3 niet roken tafeltjes die of bezet zijn, en als ze niet bezet zijn staan ze naast de rokers tafels Maar de baquettes waren wel erg lekker.

kosten
Rond de 13 euro ofzo
Cijfer?
5
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_57191195
Waar?
Bloom, Rotterdam

Wanneer?
Woensdag 5 maart 21:00

Wat at je?
In het kader van de Restaurantweek een 3-gangen verassingmenu. Er kon trouwens ook voor 5 euro meer een vier-gangen menu besteld worden. Vooraf tartaar van zeebaars met venkel, wat mooie blaadjes sla en een mousse. Het hoofdgerecht bestond uit wat fijne gegrilde groentes (met spek en ui), aardappelpuree en een kalfs ribeye. Als dessert waren er een blokje verukkelijke chocoladetaart, een kopje creme-brulee en een bolletje vanille-ijs met cognac.
Erbij een glas droge wijn, wat ik normaal niet eens drink, erg lekker en een flinke fles plat water.

Impressie?
Om maar met het ergste te beginnen, heel lawaaierig! Gelukkig wel erg vriendelijk personeel, op een dame na. Het eten was simpel, maar zo ontzettend lekker, echt helemaal top.
Gewoon erg goed gegeten dus, maar ik zou er door het geluidsniveau niet snel nog eens voor een romantisch dineetje heengaan.

Kosten?
62 euro waarvan 25 per persoon voor het 3-gangen menu

Cijfer?
8-

[ Bericht 36% gewijzigd door Innocence op 06-03-2008 12:52:58 ]
Sweet and innocent...
pi_57216050
Waar? De Loft, Rotterdam.

Wanneer? Donderdag 7 Maart, in de Restaurantweek.

Wat at je? Vooraf een zalmtartaar; daarna gekozen voor coquilles gewikkeld in parmaham met gekruide tomaat en verse zeekraal. Als hoofdgerecht hadden we gegrilde poussin kip met eendenlever op een bedje van paksoi, bimi en rosevalaardappelschijfjes en gebakken doradafilet met parpadelle, tomaten, spinazie en pikantie tomatensaus. En beiden een passionfruittaartje als dessert.

Impressie? Het begin was goed, de zalmtartaar was ok, alleen overheerste de ui erin. Het voorgerecht was erg lekker, misschien was de parmaham soms net iets te dik en te zout om voor de coquilles, maar het was wel een goede mix.

Beiden hoofdgerechten waren wel erg jammer en vielen behoorlijk tegen. De kip van mijn vriendin was erg droog, totaal smakeloos (als in geen smaak qua zout, peper, etc), terwijl ook de rest geen smaaktoevoegingen als kruiden, zout, peper oid bevatte en het gewoon heel erg normaal en redelijk was. Mijn vis was ook redelijk, ook weer niet gekruid, terwijl de parpadelle echt gewoon overkookte deeg was zonder smaak, en de spinazie/tomaat combinatie iets is wat je zelf ook kan verzinnen. De pikantheid van de saus ontging me trouwens enorm .

Het dessert was daarentegen wel weer prima, net zoals het voorgerecht. Lekker zoetzuur, maar toch meer zoet. De rode wijn was ook prima van smaak. Overall ok gegeten, alleen erg jammer van de hoofdgerechten - misschien hadden we er ook wel teveel van verwacht.

Kosten 67e in totaal, waarvan 50 voor het menu.

Cijfer? 7-.
  vrijdag 7 maart 2008 @ 10:54:21 #17
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_57217186
Waar? Cafe Crash aan de Oude Markt in Enschede.

Wanneer? Donderdag 6 maart

Wat at je? Vooraf aten we nachos met kaas en salsdip (E 5,70). Als hoofdgerecht namen we de daghap: biefstuk met pepesaus, aardappelrozetjes en rode bietentaart (E 9,00 p.p.)

Impressie? Crash is één van de vele (eet-)cafe'tjes aan de Oude Markt in Enschede. Het was niet druk, de zaak zat nog niet half vol. Maar het was overal in de stad verrassend rustig.
- De inrichting was basic, zoals je van een eetcafe verwacht. Het tafeltje was klein, ik kon mijn benen niet fatsoenlijk kwijt. Wel grappig: overal aan de wand hingen van die schermen met levensechte aquaria, watervallen e.d.
- Het personeel was vriendelijk en vlot. Soms té vlot, één meisje haalde de nachos al weg terwijl mijn tafelgenote nog aan het snaaien was tussen de laatste kruimels .
- Het eten was prima voor het geld dat we kwijt waren. Eén portie nachos is ruim voldoende voor 2 personen als voorafje. De nachos waren lekker gekruid, er zat een lekkere dip bij en voldoende kaas.
De biefstuk was goed mals, de pepersaus lekker romig en pittig tegelijk, de bietentaart was ook niks mis mee en de aardappelrozetjes waren ook lekker (maar wat kun je daar ook aan verprutsen )

Kosten? Inclusief drankjes waren we 16 euro P.P. kwijt.

Cijfer? Een 7+. Een prima adresje om een daghap te scoren, de prijs/kwaliteitverhouding is goed in orde.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  zaterdag 8 maart 2008 @ 12:42:42 #18
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57241104
Waar? Koeien & Kreeften in Rotterdam.

Wanneer? 07 maart 2008, in het kader van de [3-3 / 9-3] Restaurant Week: Eten bij toprestaurant voor E25

Wat at je? Voorgerecht was een salade met gerookte eendenborstrollade en mangochutney. Erg smaakvol, heerlijk mals vlees en de mango chutney was ook niks op aan te merken. Misschien ietwat te zoetig als je het apart proefde en er zaten rozijnen in die ik niet lust, maar dat zijn eigenlijk details van niks want de combinatie was perfect.
De te kiezen hoofdgerechten waren kabeljauwfilet omwikkeld met pancetta en pappardelle pasta of speenvarkenkoteletjes met roergebakken roseval en uien-compote. Echter, omdat wij hadden aangegeven geen rund- en varkensvlees te eten, konden wij kiezen uit een extra hoofdgerecht, of geen pancetta bij de kabeljauwfilet. Wij kozen voor het extra gerecht, erg malse gegrilde kippenborstfilet met een takje tijm, op een bedje van ratatouille van courgettes, roseval aardappels en zongedroogde tomaatjes, tesamen met een overheerlijke madeirasaus. Dit alles werd natuurlijk geserveerd met de huisgemaakte patat in een zak.
Nagerecht was een chocoladefondant met een vanillesaus. In een woord overheerlijk, ik had gelukkig kunnen sterven gisteravond .

Impressie? Geweldig restaurant, er wordt naar alle wensen gekeken en zoveel mogelijk naar gehandeld. Alleraardigst personeel, als je al even bijna 10 min op je drankje moet wachten vanwege drukte, worden er uit zichzelf excuses gemaakt waarna je drankjes 2 min later gebracht worden.
Enige minpunt ditmaal was, dat het pinautomaat stuk was wat opzich geen ramp was natuurlijk want om de hoek van het restaurant zit een pinautomaat. Maar de eigenaar wilde me het bonnetje van de mislukte transacties niet meegeven, ook geen kopie . Na wat moeite kreeg ik het mee, ik wil nl gewoon een bevestiging dat het mislukt is. Vreemde vent, de eigenaar. Werd ons nog wel een kopje koffie van het huis aangeboden omdat het apparaat niet wilde werken, maar dat hebben afgeslagen omdat het al laat was .

Kosten? EUR 59,10, waarvan EUR 50,- 2x het restaurantweekmenu en 2 glazen rode wijn, 1 glas verse sinaasappeljus. En een fles water, die altijd op je tafel staat, word standaard niet meegerekend.

Cijfer? 8+.
Whatever I want.
pi_57318544
Ah, zal hier morgen even wat verslagjes posten. Heb nogal wat restaurants gezien afgelopen week.
  zaterdag 15 maart 2008 @ 23:44:57 #20
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_57405043
Waar? Restaurant Torbijn in Langbroek
Wanneer? Vrijdag 14 maart 2008 vanwege het afscheid van de voorzitter van de harmonie
Wat at je? Vooraf had ik een Bouchée à la grand mère oftewel een pasteitje uit grootmoeders keuken. Een lekker knapperig, goudbruin pasteitje met een heerlijke ragout die boordevol paddestoelen en stukjes heerlijk mals rundvlees zat. Het was helaas niet erg warm meer, maar ik denk dat dat komt doordat ze alle gerechten tegelijk op wilden dienen. De uiensoep die 2 tafelgenoten besteld hadden, was namelijk wel ontzettend heet.
Als hoofdgerecht had ik de steak special die bestond uit 2 flinke stukken vlees, te zijn een biefstuk van de haas met kruidenboter en een lendebiefstuk met pepersaus. Allebei de stukken vlees waren heerlijk mals en lekker gekruid. Op de lendebiefstuk lag een flinke berg uitjes, champignons en paprika en op tafel kwamn verschillende schaaltjes te staan met onder andere ontzettend lekkere gekruide aardappeltjes (later nog een schaal van laten komen), gegratineerde witlof, franse frietjes, huisgemaakte appelmoes en stoofpeertjes.
Normaal gesproken ben ik echt dol op toetjes en er stonden ook vreselijk lekkere nagerechten op het menu, maar omdat ik zo vol zat van het hoofdgerecht, heb ik ervoor gekozen om af te sluiten met een Irish Coffee die ook erg lekker was.
Impressie? Er gezellig restaurant met een afwisselende kaart. Erg vriendelijk personeel, snelle bediening en heerlijk eten voor een redelijke prijs. Het was alleen erg jammer dat de tafels wat vreemd stonden waardoor de serveersters telkens dingen door moesten geven of over ons heen moesten bukken.
Kosten? 278 euro voor 7 personen inclusief drank
Cijfer? 8,5
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_57418039
TVP'tje.

Klinkt allemaal goed, ik word nieuwsgierig. =) Zodra ik geld heb ga ik ook eens luxe uit eten. =)
Sanity is (not) statistical
  zondag 16 maart 2008 @ 20:18:04 #22
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_57419146
Waar
La Place Emmen
Wanneer
Zaterdag 15 maart
Wat at je?
Een pistolet beenham. Zowel ik, als vriendlief. Met vriendlief een glas cola, en ik 7-up. Daarna nog een heerlijk stukje appeltaart gehad.
Impressie?
Prima. Het grootse gedeelte van la place Emmen is rookvrij. Geen last van smerige rooklucht, maar wel heerlijke geuren van vers gebakken gebak die je neus binnenkomen
Kosten
15.25 met korting.
Cijfer
8
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  maandag 17 maart 2008 @ 05:43:40 #23
159438 dezenickiscool
wat valt er te zien?
pi_57425658
Waar? Subway

Wanneer? zaterdag 15 maart 16u42

Wat at je? Chicken Teriyaki

Impressie? Subway chicken teriyaki ( goed dus )

Kosten? dunno we waren met een paar mensen , ik denk rond de 8 euro incl drank

Cijfer? 9/10 ( 1 punt kwijt omdat de zooi vol zat en ik haat drukte als ik eet )

conclusie : misschien geen top restaurant maar ik ben dan ook een 21 jarige gamingnerd dus zolang het vult is het goed
KeKeBur
  maandag 17 maart 2008 @ 20:28:19 #24
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57438577
Waar? Fire Restaurant, Dublin (Ierland)

Wanneer? 15 maart 2008

Wat at je?
Voor: Fire Duo Fish Cake; Naturally smoked haddock & fresh cod fish cakes served with a sweet chilli dip and rocket.
Hoofd: Moroccan spiced Lamb Skewers; Tender fillet of chargrilled marinated lamb served with fresh herb couscous, lime and coriander dip.
Na: Duo van kleine dessert Cocktails, ik koos voor een duo van de Toblerone en Grasshopper;
Toblerone - Franjelico & Baileys, dash of cream, chocolate ice-cream & honey with nuts.
Grasshopper - Crème de menthe, crème de cacao, vanilla ice cream garnished with chocolate flakes and mint leaves.

Impressie? Erg hip en vooral druk restaurant. Dankzij het St. Patricks Day weekend was het enkel mogelijk om te boeken voor twee uurtjes, er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt om de tafels de hele avond vol te krijgen. Maar het was het dan ook meer dan waard. Fijn personeel, mooie locatie. Een oude mansion die is omgebouwd tot groot hip restaurant in een mooie en toepasselijke vuurrode kleur. Personeel en een rondlopende gastvrouw erg vriendelijk en meer dan bereid de bijna-lege glazen aan te vullen met dure wijn. Maar ach, dat maakt ook niet uit als je zulk overheerlijk, meeste malse en goed gekruid eten in de meest geweldige creaties op het bord en geweldige dessert cocktails krijgt. Uiteindelijk zijn we met ons gezelschap wel nog wat langer blijven zitten dan die gereserveerde twee uur.

Kosten? EUR 839,- voor 10 personen

Cijfer? 8+
Whatever I want.
  maandag 17 maart 2008 @ 20:40:42 #25
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57438864
Waar? Kitty's Bistro, Dublin (Ierland)

Wanneer? 14 maart 2008

Wat at je? Als hoofdgerecht Chicken Milano; pan fried supreme chickenbreast filet with sun dried tomato and pandano cheese, sweet red pepper and a garlic sauce finish, served with rosemary potatoes. In een woord een voortreffelijk stukje kip; heerlijk pittig, mals en stevig.
Nagerecht een zachte Chocolate Cream Cocktail, een mix van vodka, crème de cacao, room, chocolade snippers.

Impressie? Een kleine informele bistro. Je zou er veel minder van verwachten als je er zo binnenloopt, een klein hip barretje maar de (wijn)kaart doet je meteen op andere gedachten brengen. Hippe en robuuste Ierse gerechten, die ook nog eens ontzettend lekker zijn.
We waren een uur verlaat door onze verlate vlucht, maar dat was geen enkel probleem - we konden binnenlopen wanneer we wilden, onze tafel bleef gereserveerd. Top tent.

Kosten? EUR 493,- voor 10 personen

Cijfer? 9
Whatever I want.
pi_57443119
Ik heb even zitten kijken op wat sites van restaurants, maar van die prijzen ga ik echt huilen. Buiten de restaurantweek om (en toen had ik dus echt totaal geen geld, *grom*) is het echt niet betaalbaar om bij Parkheuvel of Amarone te gaan eten. Laat staan bij In de keuken van Floris; leuk concept, moet goed eten zijn, veel verschillende wijn is altijd leuk, maar 80 euro per persoon? Dan is de lust me wel vergaan en denk ik, de Bazar is ook leuk. Misschien ben ik te oerhollandsch zuinig, maar 160 euro uitgeven aan een avondje eten voor twee personen terwijl ik daar normaal een maand mee doe wordt me te gortig. Ik zou wel willen hoor, maar volgens mij voel ik me dan op z'n minst vier maanden lang schuldig.

Nee, misschien doen we inderdaad maar weer een keertje Bazar. De Smaak van Afrika is ook wel leuk trouwens, op de Mariniersweg is dat geloof ik.
Sanity is (not) statistical
  maandag 17 maart 2008 @ 23:28:13 #27
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_57443191
het hoeft ook geen verslag van een sterrenrestaurant te zijn hoor
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_57443842
Weet ik, maar ik zou op zich graag eens gaan. Ik weet alleen dat ik er toch niet van kan genieten bij zo'n prijs.

Vorig jaar heb ik trouwens lekker gegeten aan 't strand, bij Buena Vista beach club in Scheveningen. Schoot me opeens weer te binnen. Zodra het lekker weer is doen we die op herhaling =) Kun je lekker eten op een bank met een hele grote tafel. Beetje onderuit hangen met je bord op schoot, heerlijk.
Sanity is (not) statistical
pi_57445214
Wat heb je lekker gegeten in Dublin Peri, en niet duur ook
pi_57446940
quote:
Op maandag 17 maart 2008 23:25 schreef Maeghan het volgende:

Nee, misschien doen we inderdaad maar weer een keertje Bazar. De Smaak van Afrika is ook wel leuk trouwens, op de Mariniersweg is dat geloof ik.
Ik vond de Bazar veel leuker, gezelliger en toch ook wel beter eten dan De Smaak van Afrika. Dat viel me toch wel ietwat tegen. Maar de Bazar is inderdaad een prima tentje waar je behoorlijk kan eten voor weinig geld .
  dinsdag 18 maart 2008 @ 09:04:16 #31
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_57447032
Ik ga aankomende vrijdag naar Spanje en dan vast ook wel uit eten!

Tof Topic!
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_57593290
Waar? Wokcentre Almelo
Wanneer? 24 maart 2008
Wat at je? Onbeperkt wokarrangement
Impressie? We gingen met 14 mensen ( 8 volwassenen en 6 kinderen ) uit eten. Het restaurant zag er erg mooi uit. Het was erg sfeervol ingericht, en je had aparte zalen om te eten en een aparte zaal waar al het eten voor het wokken stond. We waren er al om 16 uur en het was nog erg rustig. Hierdoor hoefden we niet lang te wachten op het wokken van het eten. Er was erg veel keus veel verschillende soorten voorgerechten, vlees, vis, groenten, gefrituurd eten, sushi, vruchten- en ijsbuffet. Het eten was erg lekker, en de bediening was in het begin goed. Alleen naarmate het drukker werd ( rond 18 uur) werd duidelijk merkbaar dat er te weinig personeel was, werd de tafel niet meer afgeruimd en hebben we ruim een half uur op onze drankjes moeten wachten. Al met al was het erg gezellig en het eten erg lekker, alleen jammer van de bediening op het laatst.
Kosten? 28,90 p.p
Cijfer? Eten: 8, bediening: 6,5

[ Bericht 2% gewijzigd door _Hestia_ op 25-03-2008 08:33:11 ]
  dinsdag 25 maart 2008 @ 09:05:34 #33
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57593827
Waar? Lunch bij Restaurant Nul10

Wanneer? Vrijdag 21 maart 2008

Wat at je? Broodje Marlow (ciabatta met kaas, kip, courgette en rode ui uit de oven). Goed gevuld broodje. Kipstukken waren veel te groot om lekker door te kunnen happen en de gebruikte soyasaus was iets te overheersend. Maar verder een goed broodje om mee te lunchen. Kon 'm niet helemaal op, veel te machtig. Collega had 'm ook, en die kon 'm wel helemaal op maar dat was dan ook een vent . Het is wel echt een stoer mannenbroodje.

Glaasje jus d´orange erbij en een cappuccino na. De laatste van het huis, eigenaars zijn kennissen van een collega en op vrijdagmiddagen is Nul10 een vaste lunchplek voor enkele collega's.

Verder stonden op tafel de rundercarpaccio op ´stoer brood´ (vers gemaakt oerbrood), de mediterraanse tosti en twee Van Dobben kroketten met een broodje op tafel. Alles zag er erg goed uit en scheen goed te smaken.

Impressie? Kleine en erg gezellige tent, twee erg toffe gasten als eigenaars. Ben er al eens vaker geweest om te borrelen, nu dan eindelijk ook een hapje gegeten maar ik ben er niet helemaal weg van. Wel een pluspunt; de eettafels staan achterin het café/restaurant ver bij de drukte vandaan en je kan er dus in rust eten. Prijs/kwaliteit verhouding ook prima. Toch vind ik Nul10 meer een erg gezellige hangtent dan een restaurant.

Kosten? EUR 8,00 broodje plus kosten glaasje jus. Totaalbedrag 5 personen; EUR 62,00

Cijfer? 7+
Whatever I want.
pi_57598261
Waar? Las Palmas, Rotterdam

Wanneer? 24 Maart 2008

Wat at je? Als voorgerecht hadden we een enorme schaal Fruits de mer. Vooral de kreeft en de oesters waren verukkelijk! Ook erg gezellig om te eten, al bleven er wat erg kleine schelpjes liggen, ondat het teveel gedoe was. Daarna hebben we gewoon het dagmenu gevolgd: gegrilde zeebaars met pilaf van wilde rijst, peultjes en asperges en na een creme brullee en vanille ijs. Dat dessert viel mij nogal tegen, maar heb er de rest wel erg van zien smullen.

Impressie?Heerlijk restaurant met erg fijne bediening, die overal aan meewerkten. We zijn nog lang blijven zitten en verlieten uiteindelijk als laatsten. Zeker voor herhaling vatbaar. Wel een erg onoverzichtelijke kaart.
Kosten? Geen idee

Cijfer? 9
Sweet and innocent...
  dinsdag 25 maart 2008 @ 13:49:26 #35
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_57598709
Waar? Bij Broadway in Utrecht
Wanneer? Woensdag 19 maart
Wat at je? Zowel ik als mijn beide tafelgenoten konden maar moeilijk tot een keuze komen, dus uiteindelijk kozen we alledrie voor de mixed grill, zodat we van alles wat konden proeven. De zoete spare-ribs, lamskotelet,
entrecôte, varkens-en kalkoensteak gingen vergezeld van Franse frietjes en wat sla.
Beide heren hebben hun bordje netjes leeg gegeten, maar voor mij was het wel erg veel.
We hadden absoluut niet de impressie dat het personeel ons weg zat te kijken, dus we zijn nog lekker lang na blijven kletsen onder het genot van een espresso, een bak hele slechte koffie en een kopje thee.
Impressie? Een erg gezellige eettent die vooral geschikt is voor mensen die van vlees houden (wat ook logisch is voor een steakhouse natuurlijk). Wat me wel stoorde, is dat enkele serveersters op een gegeven moment in alleen een topje met spaghettiebandjes heen en weer aan het lopen waren. Het vlees op mijn bord was wel genoeg en als ik borsten wil bekijken, dan kijk ik wel omlaag. Verder niets dan lof over de ontzettend vriendelijke bediening!
Kosten? ¤20,75 voor de mixed grill en daar kwamen de drankjes nog bij.
Cijfer? 7
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
  dinsdag 25 maart 2008 @ 14:08:34 #36
108864 rudedeltadude
Rue de la Tude
pi_57599095
Waar? Pampus in Zwolle
Wanneer? 8 Maart
Wat at je? Verrassingsmenu: Vooraf Carpacio, tussengerecht een mosterdsoepje, hoofdgerecht Zeeduivel, nagerecht Fruit en ijs.
Impressie?Sfeervol restaurantje met een zeer nette, maar weinig originele kaart. De bediening was netjes en lekker vlot. Kwam regelmatig polshoogte nemen. De kaart bestond uit veel wild. Hierop hadden we dan ook gehoopt met het verrassingsmenu, omdat we niet goed konden kiezen van kaart. Helaas kwam het verrassingsmenu een beetje flauwtjes over en was de samenhang tussen de gerechten helaas niet al te groot. Al met al lekker gegeten, maar het verrassingsmenu laat ik bij Pampus de volgende keer aan me voorbij gaan.
Kosten? 140 euro met 3 personen incl drankjes
Cijfer? Bediening: 8,5 Spijs: 7
Op dinsdag 13 maart 2007 15:37 schreef Tha-CheF het volgende:
rudedeltadude, wie heeft nou zo'n nickname !
Op vrijdag 6 maart 2009 00:34 schreef Gabbylicious het volgende:
Rudedeltatoedeloe :W
pi_57609099
Waar? Bazar, Rotterdam

Wanneer? 24 Maart 2008

Wat at je? Gh'ti Koekoe (of zo). Een vegetarische maaltijd. Volgens de kaart zaten er gegrilde portobello's bij, maar ze waren wel erg klein voor portobello's. Maar goed, twee paddestoelen dus. Daarnaast een groenig hoopje met een grassige smaak en structuur, geen idee wat het was. Zo'n groene milde peper die ze er altijd bij doen. Een bolletje van aardappelpuree, was wel lekker, beetje Pom Duchesse-achtig. Een gegrilde tomaat. Een soort chutney van uien en zwarte olijven; het was enorm zoet en kwam overduidelijk net uit de koeling, was veel te koud geserveerd vond ik. Bovenop lagen gefrituurde aardappelslierten, die veel weg hadden van te dikke, niet-knapperige chips met weinig smaak. Volgens mij lagen ze al even, ze waren ook koud. Verder nog een beetje saladeachtig spul, was wel lekker, met wat groene olijven en wel twee hele plukjes sla. Daarnaast twee balletjes falafel, die op zich heel goed smaakten, maar ook duidelijk niet vers uit de olie kwamen. Ze waren wat droog, met name aan de buitenkant, maar ze smaakten wel goed naar kikkererwten en waren goed op smaak gebracht. Dit alles geserveerd met rijst.

Algehele indruk: op zich een leuk bedachte, gevarieerde schotel, maar met wat weinig groente voor mijn doen. Sommige dingen waren duidelijk niet vers bereid en daardoor niet op de goede temperatuur of een beetje droog. Qua smaak was het allemaal wel ok, alleen wist ik niet wat ik van die bal gras moest maken en die uien-olijvenprut was echt té zoet vergeleken met de andere gerechten. Als je gerecht zoeter is dan je potentiele nagerecht, is het m.i. overdone.

Impressie? Sfeervol, maar de muziek stond wel iets aan de harde kant. Had ie nog iets harder gestaan, dan zou het echt hinderlijk geweest zijn. Verder is de bazar altijd gezellig, druk en kleurrijk. De bediening was echt prima, reageerde heel snel, had veel aandacht voor de gasten zonder opdringerig te zijn.

Kosten: Ongeveer 13 euro. Samen waren we voor de hoofdgerechten met drankjes erbij en koffie/thee achteraf E34,70 kwijt.

Cijfer? 7 1/2
Sanity is (not) statistical
pi_57611954
Goed topic, even blijven hangen hier, als het mag
Coolest trailer ever
Cafeïne is the shoehorn to my colon!
Rock, paper, scissors
Mijn Reviews
pi_57614133
@ muck : .
quote:
Het vlees op mijn bord was wel genoeg en als ik borsten wil bekijken, dan kijk ik wel omlaag.

Wel wat onsmakelijk ook eigenlijk.

Verder weer lekker bijgelezen
  woensdag 26 maart 2008 @ 11:10:19 #40
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_57617903
quote:
Op woensdag 26 maart 2008 02:04 schreef Bluezz het volgende:
@ muck : .
[..]


Wel wat onsmakelijk ook eigenlijk.

Verder weer lekker bijgelezen
was ook wel een vrij foute opmerking natuurlijk
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
  donderdag 27 maart 2008 @ 15:19:44 #41
112339 MPG
Slaverplaatser / Koffiemanager
pi_57648557
Waar? Humphrey's in Venlo
Wanneer? 1 Maart
Wat at je? Bij Humphrey's kun je voor een vaste prijs een driegangenmenu samenstellen. Voor elke gang heb je de keuze uit 6 gerechten. Elke maand wisselt de kaart. Ik heb dit keer gekozen voor de rundercarpaccio vooraf, gevolgd door de mixed grill, en als dessert had ik warme kersen met ijs. Vrij standaard, alles zag er goed uit en smaakte prima. De hoofdgerechten werden geserveerd met frietjes, warme groente en sla. Wel vond ik de porties persoonlijk wat aan de kleine kant, maar hey, ik ben een vrij grote eter .
Impressie? Sfeervol restaurant, bij het reserveren deden ze er niet moeilijk over dat we nog niet precies wisten of we met 8, 9 of 10 personen kwamen. De bediening was vlot en correct, ondanks dat het restaurant helemaal vol zat . Al met al toch zeker een volgend bezoek waard.
Kosten? ¤ 21,50 voor het eten en om en nabij de 2 euro per drankje.
Cijfer? 7,5
KSC JUBILEUM topic
"Sleep: A completely inadequate substitute for caffeine"
#TeamHumbug
Heeft patent op Mosterd-Maaltijd situaties
pi_57713734
Waar? Café de Plak in Nijmegen
Wanneer? 29 maart 2008
Wat at je? als voorgerecht plakbrood met kruidenboter, als hoofdgerecht kogelbiefstuk met champignons en als nagerecht een dame blanche.
Impressie? We gingen met 10 personen uit eten bij Café de Plak in Nijmegen. Boven zat het helemaal vol, dus werden er in de kelder, waar normaal feestjes gegeven worden, een stel tafels neergezet, waar we met zn tienen konden zitten. Er moest speciaal een serveerster voor ons komen werken, en de muziek werd verzorgd door een cdtje op te zetten. De ruimte was niet echt gezellig om te eten, het was gewoon een feestkelder, met een DJverhoging, slingers en banken aan de zijkant, en het zag er nogal oud en vies uit allemaal. Maar het eten was wel lekker, al had de biefstuk wel iets langer gebakken mogen worden, die was nog wel heel erg rauw. Maar door de mensen met wie we waren, was het toch nog best gezellig
Kosten? 18,40, exclusief drankjes
Cijfer: 7
pi_57715759
Waar? Vapiano in Keulen (keten is op meedere plekken te vinden, zelfs 1 vestiging in Den Haag)
Wanneer? Week geleden. (Datum doet er niet toe, het is een formule met dezelfde recepten, bereidingen etc)
Wat at je? Als voorgerecht een bruschetta (bij hun bestaat dat uit: geroosterd brood met tomaat, knofloof en olijfolie. Als hoofdgerecht conchiglie met scampis in een tomatensaus met groenten en dille. Flesje pino grigio erbij en als "nagerecht" een flink aquarium chinese jasmijnthee.
Impressie? Elk restaurant van deze keten is precies hetzelfde. Van menu tot indeling, van bereiding tot bediening. Mensen die vapiano niet kennen zullen even moeten wennen, aangezien je zelf je eten moet halen en alles op een pasje komt te staan welke je naderhand afrekent. Het leuke vind ik is dat elk gerecht besteld moet worden aan een balie en het ter plekke voor je neus klaar gemaakt wordt, alles praktisch vers en er zijn mogelijkheden om van de standaard bereiding af te wijken. Pizza's moeten wat langer in de oven, daarvoor krijg je een soort van buzzer mee. Pizza klaar? Buzzer buzt... Qua indeling bestaat het grotendeels uit hoge tafels met krukken, en op die tafels basilicum+rozemarijn en olie+balsamicoazijn om je gerecht op te leuken.
Kosten? Pastas en pizzas komen in 4 verschillende prijsgroepen, van ¤5,50 tot ¤8,50, voorgerecht ook een aantal euro's (¤2,50 tot ¤8,50). Glas wijn van ¤4 tot ¤8,50, nagerechten alle onder de ¤4. Als met al ben je met een voor-, hoofd-, nagerecht en een glas wijn voor nog geen ¤25 klaar, en dan heb je van alles de duurste. Er moet bij gezegd worden dat het hoofdgerecht, zelfs de goedkoopste (¤5,50) een flink vol bord is en als je er (gratis) brood bij vraagt, zeker genoeg om je voldaan te laten voelen.
Cijfer? 9 voor de Duitse vestigingen, ik heb mij laten vertellen dat de vestiging in Den Haag bij lange na niet zo goed is, ookal is het precies dezelfde formule..
Kortom, massavoedsel met een persoonlijk tintje, goeie kwaliteit en een prima prijs.
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
  dinsdag 1 april 2008 @ 16:29:10 #44
194524 tgs.
unleash hell at my command
pi_57762581
De tt was dus waar je gegeten hebt. Nou net nog bij BK Burger King) Gewoon lekker!
"When there is no peril in the fight, there is no glory in the triumph."
  dinsdag 1 april 2008 @ 20:19:49 #45
112339 MPG
Slaverplaatser / Koffiemanager
pi_57766251
quote:
Op dinsdag 1 april 2008 16:29 schreef tgs. het volgende:
De tt was dus waar je gegeten hebt. Nou net nog bij BK Burger King) Gewoon lekker!
Wat heb je gegeten?
Wat kostte het?
Hoe was de sfeer en het eten?
Welk cijfer zou je die plek geven?
KSC JUBILEUM topic
"Sleep: A completely inadequate substitute for caffeine"
#TeamHumbug
Heeft patent op Mosterd-Maaltijd situaties
  dinsdag 1 april 2008 @ 20:30:18 #46
101282 Het_Biertje
internet bierdrinkheld
pi_57766419
Waar?
http://www.victoria-jungfrau.ch/


Wanneer?
paar week geleden

Wat at je?


Impressie?
Super luxe super duur en ik betaalde er totaal helemaal geen drol voor

Kosten?
Een glaasje cola koste 14 euro. de echte rekening heb ik niet gezien

Cijfer? 6.
  dinsdag 1 april 2008 @ 21:08:13 #47
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_57767055
Waar? Chinatuin in Hengelo

Wanneer? Donderdag 20 maart

Wat at je? Het is een wokrestaurant, we aten dus vanalles van het wokbuffet.

Impressie? De entree is erg mooi, je loopt over een bruggetje over een waterpartij. De inrichting was verder zoals in veel Chinese restaurants met de geijkte accessoires.
In het midden was het buffet en aan de linkerkant en aan de rechterkant twee grote eetzalen.

Er was ruim voldoende keus, zelfs voor mensen die niet van Chinees eten houden.Er was de keus uit 2 soepen en daarbij stokbrood met sausjes en kruidenboter. Je kon zelf wokschotels samenstellen met diverse vis- en vleessoorten en een ruime verscheidenheid aan groente. Tevens was er een grill / bakplaatgedeelte, waar je zalm, biefstuk, visfilet, lamskotelet e.d. kon laten bereiden. Dan was er nog een gedeelte met kant en klare warme gerechten met daar alle standaard gerechten als bami, mie, babi pangang, foe yong hai, gebakken aardappels etc. Verder nog een saladebuffet en een dessertbuffet met fruit / ijs / taart.

Alles wat ik had gehad smaakte zoals je het mag verwachten. Met name de zalm en de biefstuk van de grill waren errug lekker!

Het personeel was attent. De borden werden regelmatig afgeruimd en we kregen genoeg drankjes. We hoefden nooit lang te wachten.

Kosten? Per persoon 17,95 euro voor het wokbuffet, en dan nog een paar drankjes.

Cijfer? Een 7,5. Een goede prijs/kwaliteitverhouding, vriendelijk personeel en het eten was zoals je het zou verwachten in een wokrestaurant.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_57776558
Waar?: Pizzeria Capri in Almelo
Wanneer? 1 april 2008
Wat at je? Als voorgerecht champignons in roomsaus en een pizza met kaas, tomaat, ui, paprika, champignons en ham
Impressie Bij Capri is het altijd erg lekker eten. Ze hebben er niet alleen pizza, maar ook vlees- en visgerechten en pasta's. Nou waren we er op een doordeweekse dag en was het erg rustig. Toen wij binnenkwamen zaten er nog 2 andere stelletjes, naarmate de avond vorderde kwamen er nog een paar mensen bij, maar de serveerster kon het in der eentje prima aan. De champignons in roomsaus vulden wel heel erg, dus ik kreeg mn pizza maar half op. De volgende keer geen voorgerecht nemen, of een kinderpizza bestellen Maar hij was wel lekker en rijkelijk gevuld dus
Kosten? Rond de 25 euro
Cijfer?8
  zaterdag 5 april 2008 @ 18:48:06 #49
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57853484
Waar? Café Floor, Rotterdam

Wanneer? 04 april 2008

Wat at je? Hoofdgerecht: Bladerdeeg strudel gevuld met spinazie, brie, abrikozen en noten geserveerd met rozemarijnaardappeltjes en haricotsverts (EUR 14,00). De brie en abrokozen waren wat karig in de strudel, maar verder wel okay om te eten. Miste ook een beetje zout over de aardappeltjes en die hadden ietwat meer gebakken mogen zijn wat mij betreft, maar dat is een kwestie van smaak denk ik. Tafelgenoot had de kalfsoester met een taartje van pompoen en zoete aardappel, haricotsverts en jus de veau (EUR 17,50), wat hem ook prima smaakte.
Nagerecht: beiden de roomijscoupe (EUR 5,50) - 3 bolletjes van vanilleijs, chocoladeijs en pistacheijs met notencrunch en karamelsaus. Wat ze hierbij vergeten te vermelden op de menukaart, is dat er ook nog stukken cake in de coupe zitten, om de coupe te vullen aan de onderkant. Plus beetje jammer dat er enkel een beetje karamelsaus onderin de coupe zit (daarna de cakestukjes, het ijs en wat nootjes).

Impressie? Floor is altijd wel een gezellige, volle tent. De mensen die er komen zijn gezellig, de bediening is prima, zacht muziekje op de achtergrond zodat je elkaar ook nog kan verstaan. Leuke plek om altijd ff een drankje te doen, bijvoorbeeld voor je naar de Schouwburg gaat (Floor zit er praktisch naast) of er vandaan komt. Ook altijd een goed begin van een stap-avondje.
Het eten blijkt er dus ook wel best te zijn. Niks bijzonders, niks echt creatiefs, maar een gewone goede maaltijd zoals ik het er verwacht had.

Kosten?EUR 61,60, waaronder een fles wijn.

Cijfer? 7.
Whatever I want.
pi_57888436
Waar?
Restaurant De Combuijs in het Zwartewater Hotel in Zwartsluis.
Wanneer?
Paar weken geleden.
Wat at je?
We komen hier wel vaker, en aangezien ze vaak van gerechten wisselen zal ik hier alles maar opnoemen wat ik me kan herrineren dat ik daar at. Gamba's, Kikkerbillen, Tilapia, Impala, Struisvogel, Krokodil, Everzwijn, Gazelle, Zebra, Ree, Hert en nog wat soorten wild.
Impressie?
Het restaurant ligt aan het Zwarte water, een rivier. Ze hebben een overdekte steiger direct aan het water die helemaal open en dicht kan. ik was er in de winter, dus hij was helaas niet open, maar het is wel mooi om aan het water te zitten.
Het restaurant is zit in het hotel, waardoor het erg groot is. In het gebouw zit nog een restaurant, maar De Combuijs is anders dan de rest.
Je betaald hier namelijk een vast bedrag, en daarvan kan je onbeperkt eten. En niet zomaar eten, in het midden van het restaurant staat een eiland met aan 1 kant allerlei voorgerechten, en aan de andere kant allerlei bijgerechten voor bij je hoofdgerechten. Even verderop is de combuis. Hier zijn 2 afdelingen, 1 voor vis en 1 voor vlees. bij elke staat een kok. je kunt hier bestellen wat er in huis is. Struisvogelbiefstuk hebben ze bijna altijd en is ook mijn favoriet. je zegt gewoon dat je 2 stukjes wilt hebben en hij maakt het ter plekke klaar. Even later kom je terug en bestel je bijvoorbeeld een stukje krokodillenbiefstiek. Omdat ze veel wisselen van gerechten is het altijd leuk om weer een keer hier te gaan eten, vooral omdat ze zulk apart vlees hebben. De meeste bovenstaande gerechten heb ik alleen hier gegeten. Uiteraard hebben ze voor kinderen ook gewoon een kroket met friet, maar je bent wel gek als je dat gaat eten. Het beste kan je jezelf een dag uithongeren, en gewoon 10x wat gaan halen, alles even proberen!
Kosten?
Rond de 30 euro, en dat is exclusief de drank en het toetje. voorgerecht zit er wel bij in. maar dat moet je zelf halen.
Cijfer?
9.
Het Restaurant is mooi en goed. het is heel vet dat je onbeperkt vlees als krokodil en impala kan eten. dat zie je volgens mij nergens. Minpunt is natuurlijk wel dat je het zelf moet halen, maar dat hoort er nu eenmaal bij. voor de kosten hoef je het niet te laten vind ik, als je 1x krokodiel en 1x struisvogel haalt heb je het er al uit in een normaal restaurant. Alles word aangevuld als het op is, dus je komt nooit voor een lege bak met een voorgerecht te staan. Ook zijn de mensen heel bereid het je zoveel mogelijk naar je zin te maken. een 9 heeft het dus wel verdiend!
  maandag 7 april 2008 @ 15:03:42 #51
207042 MzFox
let's go underground...
pi_57889681
Waar? Merlijn in Veldhoven
Wanneer? zaterdag 5 april
Wat at je? Als voorgerecht soep van pommodori tomaten met bosui en knoflook-kruidencroutons (E 4,75) Als hoofdgerecht varkenshaasmedaillons met saus van bospaddenstoelen (E 16,75) en als toetje mangobavarois met ciroensorbetijs en vruchtencoulis (E 5.50)
Impressie? Het restaurant vond ik er gezellig uit zien. Niet al te groot maar je hebt wel genoeg ruimte. Gewoon lekker knus.
De soep vond ik een beetje aan de waterige kant, had wel iets dikker mogen zijn. Maar het was wel goed te doen. De varkenshaas was erg goed, lekker mals. De groentegarnituur vond ik wel een beetje karig, paar peultjes en kleine stukjes broccoli ik wil wel wat meer, groente is toch zo gezond? Ook had er wel ietsje meer saus bij gemogen, ik hou wel van lekker soppen De zelfgemaakte gekruide frites die je erbij kreeg waren wel erg lekker.
Het toetje zag er mooi uit en was ook erg lekker.
Het personeel was érg vriendelijk en vlot, we werden snel geholpen en de verschillende gangen werden mooi op tijd geserveerd, prima.
Na het eten hebben we hier ook nog een feest gehouden omdat de ouders van mijn vriend 25 jaar getrouwd waren. Hier werden nog verschilende hapjes geserveerd, oa héérlijke carpaccio gegrilde gamba's met een érg lekker sausje (geen idee welke dat was helaas...) en stokbroodjes met sla en verschillende soorten vis. Ook dit was érg goed verzorgd en de hapjes waren heerlijk!
Kosten? De totaalkosten weet ik niet, maar wat ik heb gegeten kostte dus E 27,- exclusief de drankjes.
Cijfer? Het diner een 7,5 en de hapjes op het feest een 9

Leuk restaurant, lekker eten en een dikke plus voor de bediening!
  maandag 7 april 2008 @ 20:42:58 #52
38920 dutchdevil
Bunny phone home
pi_57896546
Waar? El Popo in Deventer
Wanneer? zondag 6 april
Wat at je? Als voorgerecht Jamón Serrano, hoofdgerecht Argentijnse Rib-eye met friet en salade en als nagerecht kaneelijs met slagroom en deegstengels met caramel en chocoladesaus. Mijn man had als voorgerecht buffalo wings en als hoofdgerecht Argentijnse Rib-eye met pepers.
Impressie? Het restaurant is erg gezellig, leuke muziek en goede bediening. Eén van onze favoriete restaurants in Deventer. Het brood bij mijn Jamón Serrano was een beetje te zout maar had er gelukkig een groot glas drinken bij De buffalo wings zijn altijd een aanrader, lekker met chilisaus. De rib-eye's horen "natuurlijk iets vet" te zijn maar waren dit keer wel een beetje te vet. Salade en friet waren prima. De toetjes zijn altijd heerlijk hier. Dit toetje met deegstengels is wel 1 van de favorieten
Kosten? De totale kosten waren bijna ¤ 40 maar dan moet ik er wel bij zeggen dat we het 2e hoofdgerecht gratis hadden (1 keer in het jaar kun je altijd bij El Popo een kaart kopen met ca. 30 kaartjes voor 2e hoofdgerecht gratis)
Cijfer? 8 Altijd goede bediening en ruime keuze uit gerechten, ook heerlijk om hier in de zomer op het terras te zitten met een cocktail
pi_57906759
quote:
Op maandag 7 april 2008 20:42 schreef dutchdevil het volgende:
Waar? El Popo in Deventer
Daar kun je idd erg goed eten ja El Popo is ook mijn favoriete restaurant hier in de stad Ik vind vooral de fajitas ook erg lekker En de sfeer en de bediening zijn altijd goed daar idd
pi_57907270
quote:
Op dinsdag 11 maart 2008 23:32 schreef Liejannuh het volgende:
Ah, zal hier morgen even wat verslagjes posten. Heb nogal wat restaurants gezien afgelopen week.
Beter laat dan nooit!

Waar? The Fox in Voorburg www.thefox.nl
Wanneer? Maandag 10 maart
Wat at je?
Voor: Gefrituurd geitenkaasje op luxe sla, aangemaakt met honingdressing en gebruineerde nootjes
Hoofd: Gegrilde tonijnfilet op roerbakgroenten, vergezeld van gembersoja saus
Na: Lauwwarme appelstrudel met vanilleroomijs en slagroom
Impressie? Slecht! het geitenkaasje was echt gefrituurd. Net als veel andere voorgerechten. Had het idee dat alle voorgerechten gefrituurd werden eigenlijk en dat gaat absoluut ten koste van de smaak. De kreeftensoep van een aantal collega's smaakte naar koffiemelk. De tonijn zelf was ok, maar de groenten vielen tegen. Heb hele slechte verhalen gehoord over het vegetarische gerecht: de quiche. De groentes die erbij geserveerd werden waren ook niet lekker. De apfelstrudel kwam rechtstreeks uit de vriezer volgens mij.
Overigens kreeg ik achteraf van veel mensen te horen dat het eten altijd slecht is in de Fox.
Kosten? 25,75 voor een 3 gangen keuze menu. We waren met een groep en hadden dus een beperkte kaart.
Cijfer? Een 4. Omdat de tonijn wel smaakte. Niet doen dus.
  Hoofdredactie Fotografie dinsdag 8 april 2008 @ 16:00:01 #55
95752 crew  Chell
Kluns
pi_57912349
Waar? Limoen in Utrecht
Wanneer? Zondag 6 april 2008
Wat at je?
Voor: trio van zalm met balsamicodressing
Hoofd: hertenbiefstuk met cranberrysaus

Impressie? Matig. De verschillende soorten zalm waren lekker, zij het wat koud, maar de balsamicodressing was amper terug te vinden en er werd geen stokbrood of toast bij geserveerd. Het voorgerecht van mijn vriend (paddenstoelen met knoflookroomsaus) werd ook zonder toast of brood geserveerd en was erg simpel.

Tussen het voor- en hoofdgerecht zat énorm lang en dat terwijl de zaak vrijwel leeg was. Uiteindelijk bleek mijn biefstuk aangebrand te zijn. We kregen ter compensatie wel een drankje van het huis.
De biefstuk die ik uiteindelijk kreeg was redelijk lekker, maar nog steeds een beetje aan de doorbakken kant. Mijn vriend had twee spiezen die echt heel saai waren. Het vlees was niet gekruid of wat en de champignonsaus was niet lekker. Groenten werden er nauwelijks bij geserveerd en er werd ook geen salade bij geserveerd. Wel een bakje met gebakken aardappeltjes en een chillisaus ( )

Een toetje hebben we maar niet meer genomen.

Kosten? 53,50 voor 2 personen
Cijfer? Een 5,5. Het was niet heel slecht, maar had een heel hoog 'nét niet' gehalte.
pi_57913718
Waar? Restaurant 't Huys van Bunne te Bunne (niemandsland in Drenthe).
Wanneer? een donderdag in maart met collega's

Wat at je?
Groepsmenu "Winde"
- Ham met Meloen
- Mosterdsoep
- Entrecôte met peer en rode wijnsaus
- Koffieparfait

Hierbij een rode wijn, geen idee uit welke streek of welk land.

Impressie?
Het voorgerecht van ham met meloen was erg saai. De meloen was niet zo rijp en de ham niet bijzonder smakelijk. Er leek een aardbeiensaus uit een flesje overheen te zijn gedaan ter versiering/smaak. Ook lagen er 3 gehalveerde druiven op het bord. Tsja.
cijfer: 5

De mostersoep was erg gewoontjes. Heel erg gewoontjes. Geen spekjes of extraatjes.
cijfer: 5

Het hoofdgerecht bestond uit een lekker groot stuk vlees, medium gebakken en op sommige stukken nog erg rauw en dat was taai (en koud!). Aangezien ik eigenlijk geen rauw vlees wilde eten heb ik die stukken laten liggen. De rest was wel erg smakelijk en ook de portsaus smaakte prima.
cijfer: 6

Bijgerechten waren een allegaartje van groente (rode ui, radijs, sla, tomaat, ei en een kwakje saus) en gebakken aardappeltjes die meer gekookt smaakten.
cijfer: 5,5

Nagerecht bestond uit een soort Viennetta ijsplak in koffiesmaak. Duidelijk niet zelf gemaakt. Hierbij een toefje slagroom en dat was het.
cijfer: 4,5

Ambiance: restaurant annex dorpszaal met vreselijk lelijke en kille atmosfeer in het groepsgedeelte
cijfer: 4

Bediening: vriendelijk, maar vergat tot 2x toe iemand eten te geven.
cijfer: 6

Cijfer? Totaalcijfer: 5
Prijs: menu kostte 27,50 per persoon excl. drinken
Conclusie: Niets wat ik zelf niet beter kon.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_57913737
quote:
Op dinsdag 8 april 2008 16:00 schreef Yoni het volgende:
Waar? Limoen in Utrecht
Wanneer? Zondag 6 april 2008
Hier liepen we zondag langs en leek ons ook wel wat Gelukkig niet gedaan dus.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_57914114
Waar? Tapasrestaurant Abrikoos te Utrecht
Wanneer? zondag 30 maart

Wat at je?
Gezelschapsmenu vanaf 6 personen, 27.50 p.p

Hierbij een rode wijn in literkaraf, ook geen idee uit welke streek of welk land.

Impressie?
We kregen eerst mandjes met warm brood en kruidenboter en tapenade, prima, niets mis mee.
cijfer: 7

Daarna mochten we van een koud buffet zoveel tapas eten als we wilden. Dit buffet is een uitgebreide variatie van de Mediterrane keuken. Er was een grote variatie aan gerechtjes waarbij ik de courgettesalade en de hummus erg lekker vond.
cijfer: 7,5

Het hoofdgerecht bestond uit diverse warme tapas waarbij ook weer brood werd geserveerd. Er waren 8 verschillende gerechtjes en met name de kipvleugeltjes in een soort zoete sojasaus waren verrassend lekker. Ook de geitenkaas uit de oven met noten en honing was verrukkelijk. De garnalen smaakten dan weer nergens naar, maar er was keuze genoeg.
cijfer: 7,5

Nagerecht bestond uit een bord met verschillende nagerechtjes waaronder ijs, brownie en fruitsalade. Niets mis mee.
cijfer: 7,5

Ambiance: lokatie aan Utrechtse gracht in een werfkelder, gezellig aangekleed met achterin het restaurant 3 mooie ruime zitplaatsen voor grotere groepen. Prachtig damestoilet incl. tandenborsteltjes voor 50 cent
cijfer: 8

Bediening: erg gastvrij en deden goed hun best, soms moesten we wat langer wachten, maar het was er ook druk dus begrijpelijk.
cijfer: 8

Cijfer? Totaalcijfer: 7,5
Prijs: menu kostte 27,50 per persoon excl. drinken
Conclusie: Leuk tapasrestaurant al kregen we niet echt veel 'traditionele tapas', dat maakte de hapjes niet minder lekker. Er worden ook Salsa-lessen gegeven!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_57914425
Waar? American Steakhouse Broadway te Utrecht
Wanneer? zondag 6 april

Wat at je?
De babyspareribs en cappuccino toe.

Hierbij een cola.

Impressie?
We kregen eerst een mandje met warm bruinstokbrood en kruidenboter en knoflooksaus. Ik vind knoflooksaus bij brood wel een beetje vreemd....cijfer: 7

Ik kreeg 2 grote stukken babyspareribs die gedrenkt leken in zoete saus. Het vlees was waanzinnig mals en heerlijk van smaak. Mijn tafelgenoot had de spicey ribs en ook die waren precies goed, lekker spicey, maar niet overdreven.
cijfer: 9,5

Als bijgerecht was er patat, niet echt lekker klaargemaakt, beetje slapjes en ongeveer 1 eetlepel rode kool uit een potje, 1 blaadje sla en 1 stukje komkommer. Mijn tafelgenoot had hierbij nog een klein partje tomaat. Mijn blaadje sla was iets groter. De mayonaise die we aangeboden kregen bleek 0,75 cent te kosten.
cijfer: 4,5

De cappuccino was eigenlijk gewoon koffie met een wit laagje 'iets'. Melkschuim was niet goed geklopt. Smaak was verder wel oké.
cijfer: 5

Ambiance: lokatie aan Utrechtse gracht in een werfkelder, vreselijk kaal en ongezellig! Het verfwerk leek van járen geleden en was nou niet erg mooi. Stenen vloeren, houten stoeltjes, 1 kaars op het tafeltje. Toilet niet schoon. Hmm. En ik had het koud!
cijfer: 5

Bediening: leuke vlotte meiden die snel werkten en hun best deden, strakke t-shirts over te dikke buiken blijft eigenlijk nog steeds geen gezicht, maar misschien was ze zwanger...
cijfer: 7,5

Cijfer? Totaalcijfer: 6,5
Prijs: we waren 20 euro pp kwijt incl drinken (2 cola)
Conclusie: Erg ongezellig steakhouse met een beperkte kaart, maar met grandioos lekkere spareribs! Een must voor vleeseters, anderen zouden er eigenlijk een salade oid bij moeten bestellen. Voor een 'gezellige avond' domweg mijden.

[ Bericht 1% gewijzigd door Isabeau op 08-04-2008 17:46:10 ]
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  Hoofdredactie Fotografie dinsdag 8 april 2008 @ 17:39:54 #60
95752 crew  Chell
Kluns
pi_57914459
Waar? Lokanta in Den Haag
Wanneer? Zondag 31 maart 2008
Wat at je?
Karisik Izgara, een mixed grill met ossenhaaspuntjes, köfte, tandoori kip en lamshaas, geserveerd met gegrilde groenten, pilaf, tzaziki, knoflooksaus, turks brood en een salade.

Impressie? Super! Lokanta is een mediterraans restaurant en is ook zo ingericht. Ik krijg altijd direct een zomers gevoel als ik daar eet.

Eén van de mensen in ons gezelschap heeft een hele ernstige allergie voor sesam en moet dus altijd even checken of er nergens sesam in gebruikt wordt. Veel restaurants doen daar erg laconiek of zelfs geirriteerd over, maar onze serveerster heeft echt tot in de puntjes gecontroleerd of er nergens sesam in zat. De betreffende jongen kreeg ook in plaats van Turks Brood (waar wel sesam op zit) een aantal tortilla's.

Het eten was heerlijk, vooral de tandoori kip was echt super. De pilaf was wat smakeloos en de köfte wat aan de droge kant (maar dat vind ik het altijd), maar verder was het superlekker. Het had misschien iets meer vlees mogen zijn, want de heren in het gezelschap hadden het ook wel in hun eentje op gekund. Moet er wel bij zetten dat we niet zoveel van het brood en de salade hebben gegeten, dus dat had wellicht het 'tekort' aan vlees wel op kunnen heffen

Mijn vriendje en ik dronken bij het eten verse muntthee die echt héél lekker was. Geen glas heet water waar even gauw een lading munt in was gepropt, maar een theepotje met thee die gewoon al lekker een tijd had staan trekken.

Kosten? het eten was p.p. 12,90, de totaalprijs incl. drankjes weet ik niet meer.
Cijfer? Een 9. Vooral ook gewoon door de superservice omtrent de allergie.
  Hoofdredactie Fotografie dinsdag 8 april 2008 @ 17:40:43 #61
95752 crew  Chell
Kluns
pi_57914468
quote:
Op dinsdag 8 april 2008 17:03 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Hier liepen we zondag langs en leek ons ook wel wat Gelukkig niet gedaan dus.
Je hebt er inderdaad héél weinig aan gemist..... wel jammer, want het heeft wel potentie.
pi_57914508
quote:
Op dinsdag 8 april 2008 17:40 schreef Yoni het volgende:

Je hebt er inderdaad héél weinig aan gemist..... wel jammer, want het heeft wel potentie.
Op zich had ik het echt geweldig gevonden als we er toch waren gaan eten en dan allebei hier een review plaatsen van 6 april
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_57914561
Ja, is een leuke tent Isa, in Utreg
pi_57914608
quote:
Op dinsdag 8 april 2008 17:46 schreef Bluezz het volgende:
Ja, is een leuke tent Isa, in Utreg
Welke? Dat tapasrestaurant of broadway?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_57915094
Waar? Indiase specialiteiten restaurant Kohinoor of India te Arnhem
Wanneer? zaterdag 29 maart met 15+ man

Wat at je?
Dal Soep
Thali Royal

Hierbij Lassi (niet de hond, maar een erg lekker vruchtendrankje)

Impressie?

De soep smaakte eigenlijk nergens naar, nou ja, naar koriander wat er als garnering opzat. Het moest een linzensoep voorstellen. Alles was heel fijn gepureerd en smaakloos.
cijfer: 4

Het hoofdgerecht was een soort rijsttafel van kleine gerechtjes. Onder andere een bakje ijsbergsla, een bakje met lamsvlees, een bakje kip in zoete rode saus, een bakje komkommer in geweldig lekkere saus en een bakje rijst. Het smaakte prima en was meer dan genoeg.
cijfer: 7,5

Ik had nog een Peswari Nan als bijgerecht besteld, Nan met vruchten, noten en honing. Het werd geserveerd toen ik mijn eten al bijna op had en het brood was heerlijk warm met zalige honing. Geen noot of vrucht gezien Moeilijk cijfer geven...aangezien het brood niet voldeed aan wat er op het menu stond, maar wèl heel erg lekker was. Dan maar mijn uitgangscijfer geven.
cijfer: 7

Ambiance: we zaten met een grote groep mensen in een zaaltje op een bovenverdieping. Niet echt een mooi zaaltje of iets dergelijks en veel te krap. Ik mocht geregeld opstaan zodat mensen er langs konden. De opstelling van de tafels was ook reuze onhandig; met maar 1 'ingang'. De tafels en stoeltjes waren behoorlijk krakkemikkig.
cijfer: 6

Bediening: meestal 1 erg vriendelijke en gastvrije ober die oprecht zijn best deed. Helaas kwam alles veel te traag (we hebben er erg lang moeten wachten op ons eten), hij kon mij en mijn buurvrouw niet vertellen wat voor gerechtjes we aan het eten waren, mijn Nan was vergeten en werd erg laat geserveerd en sommige mensen wachten nu nog op hun salade.
cijfer: 6 (omdat de ober wel leuk was )

Cijfer? Totaalcijfer: 6
Prijs: zo'n 30 euro pp incl drinken
Conclusie: Middelmatig restaurant dat zichzelf aanprijst op de website als "The Famous Kohinoor of India", de prachtige foto aldaar is trouwens een bezoekje waard Opmerkelijk veel niet-vegetarische gerechten voor een Indiaas restaurant. Sommige mensen kregen iets totaal onverwachts en sommige mensen kregen niet alles wat ze hadden besteld. De Lassi was overigens echt erg lekker! Verder geen aanrader.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_57915279
quote:
Op dinsdag 8 april 2008 17:49 schreef Isabeau het volgende:


Welke? Dat tapasrestaurant of broadway?
Tapasj
pi_57915388
Ja, dat was verrassend leuk, gezellig en lekker Nou, ik ben weer helemaal bij met reviews geloof ik
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_57915724
quote:
Op dinsdag 8 april 2008 17:03 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Hier liepen we zondag langs en leek ons ook wel wat Gelukkig niet gedaan dus.
Toevallig ook van de week zitten denken of Limoen wat zou zijn. Goed dat we het niet geprobeerd hebben, ik geef ze nog even om te oefenen.
Vanavond lekker culinair eten bij O' Leary's . Als er iets anders te vertellen is dan dat ze 3 gerechten van de kaart niet hebben (vaste prik), komt het in dit topic.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
  Hoofdredactie Fotografie dinsdag 8 april 2008 @ 19:07:31 #69
95752 crew  Chell
Kluns
pi_57915952
quote:
Op dinsdag 8 april 2008 17:43 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Op zich had ik het echt geweldig gevonden als we er toch waren gaan eten en dan allebei hier een review plaatsen van 6 april
Jaaa, dat was wel heel leuk geweest Was ook wel benieuwd geweest of jullie dan hetzelfde zouden hebben ervaren. Maar vrees van wel, ons "buurtafeltje" was ook al niet zo happy.
pi_57917078
Oeh ja, de koude tapas bij Abrikoos zijn erg lekker. Nadeel is dat mijn ogen groter zijn dan mijn buik en er daarna nog maar weinig plek over bleef voor de warme tapas.
Bij MiMadre op het Oudkerkhof kun je ook heerlijk tapas eten, alleen de bediening is niet zo georganiseerd. Als ik er weer eens heen ga, zal ik een review schrijven.
Broadway is inderdaad heel lekker vlees, maar wat is het er ongezellig en de akoestiek van alle tafels naast je komt zo hard binnen dat je je eigen tafelgenoten niet verstaat. Ik ga er nooit meer heen, ondanks lekker eten.
pi_57918357
Tegenslagje in huis, moesten wachten op reparatiemeneren.
Daarom geen O'Leary's, maar afhaal-Broadway, mede dankzij dit topic. Helaas zijn de afhaal spareribs wel lekker, maar niet briljant..
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
  zaterdag 12 april 2008 @ 17:42:49 #72
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58006353
nog niet gegeten, wel veel van gehoord en ook een recentie van het onlinemagazine mybutler.

leest en watertand!

Bouchon du Centre: 9


Zoveel moeite je moet doen om in Frankrijk een benedenmaats maaltje te scoren, zoveel moeite kost het om in Nederland bovenmaats te smikkelen. Overdreven? Houd dan op met zoeken en schuif maar eens aan bij Hanne-ke die in haar eentje (!) 'Bouchon du Centre' uitbaat aan de Falckstraat in Amsterdam. Vlak achter het Rembrandtsplein, hemelsbreed maar enkele honderden meters verwijderd van de clubs en koffieshops, vinden we Bou-chon du centre.

Hanneke, op het eerste oog vrij fragiel, blijkt bij het handen schudden een soort Hulk in een vriendelijk jasje. Haar meer dan stevige hand verraadt vele jaren hard werk in keuken terwijl haar vlotte ontvangst en makkelijke babbel laten zien dat ze nog lang geen genoeg heeft van het vak. Daarbij moet vermeld dat Hanneke haar restaurant runt volgens haar eigen regels: vier dagen per week geopend voor lunch (12-15) en diner (17-20). Ze wilde eindelijk zelf eens bepalen hoe laat ze naar bed mag. Begrijpelijk als je bedtijd jaren lang is bepaald door de gasten die het langst blijven plakken. Dus begint het diner vroeg en gaat de tent om 20.00 uur dicht. Laatste ronde en klaar. Geef haar eens ongelijk.

We beginnen, très Français, met een pastis (¤ 3,-) De kaart is natuurlijk beperkt: twee voorgerechtjes, twee hoofdgerechten, wat kazen en enkele desserts. Qua wijn is er rood, wit en rosé. We beginnen met een 'parfait foie de volaille', een kippenlever parfait (¤ 9,-). Is parfait niet ook het Franse woord voor 'perfect'? Dat is het. De parfait is een stevige mousse die het midden houdt tussen paté en mousse. Vaak is zoiets een te leverachtige kleffe bek maar dit is rijk van smaak met een duidelijke leverbasis die niet overheerst. Zoals het hoort en fantastisch gecombineerd met een frisse sla en heerlijk knapperig stokbrood. Als je tijdens het eten alle etiquette ver-geet en als een echte Hollander 'broodjes paté' gaat zitten smeren, weet je dat het goed is. Eigenlijk schenkt Hanneke 1 rode wijn maar omdat deze te krachtig is voor bij de parfait, krijgen we een lichtere versie. Niets teveel gezegd: topcombinatie!

De zaak is inmiddels vol: 18 couverts. Hanneke bereidt het eten, verzorgt de drankjes en houdt hier en daar zelfs nog tijd over om gezellig te kletsen. Zien we daar trouwens niet onze minister van binnenlandse zaken die onge-geneerd zit te smikkelen? Dan het hoofdgerecht. Wanneer heeft u voor het laatst gekonfijte varkensschouder gegeten, geserveerd met bruine en witte bonen en wat gehakte dragon erover? Wij kennen nauwelijks restaurants waar dergelijk eerlijk Frans boerenvoedsel wordt geserveerd. Of het lekker is? Superzacht vlees, vol van smaak doordat het 48 uur lang op een zacht vuurtje is gegaard. Daarbij een fles fantastische, krachtige, ongefilterde (!) rode wijn (¤ 19,-!). De borden gaan smetteloos terug naar de keuken. Elke druppel smaakrijk vocht verdwijnt in het brood waarmee we de borden minu-tieus schoon poetsen.

Dan delen we één st marcellin, een klein romig kaasje. Er moet immers ruimte blijven voor het dessert: marquise van chocola. We hebben het hier wel eens gehad over chocoladebommen, rijk van smaak, met een hogere soortelijke dichtheid dan baksteen en eenzelfde effect op je maag. Dit is de überbom, een waterstofbom van chocola die uit bijna niets anders kan be-staan dan cacao en boter. "Een bek vol chocola", zo formuleert Hanneke de zaligheid exact. Bij de marquise komt een passend glaasje Pedro Ximinez, donkerbruine zoete sherry. Dan is het koffie met armagnac (¤ 4,-). De schade was met ¤ 120,- omgekeerd evenredig met de kwaliteit. Precies zoals we gewend zijn in la douce France. En ga nou niet allemaal tegelijk reserveren maar wacht nog een paar weekjes. Na de 9,5 van Johannes, afgelopen februari, kreeg Bouchon de Centre zo'n enorme piek. Gun haar wat tijd om bij te komen, dan gaan wij komende week snel nog een keertje. HOERA voor Hanneke!!

Bouchon du Centre: Falckstraat 3, Amsterdam, tel 020-3301128
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 12 april 2008 @ 22:05:28 #73
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_58011445
Waar? http://www.wegrestaurantindeklaver.nl/
Wanneer? Vandaag
Wat at je? Kippensoep maar de mosterdsoep van mijn man was heerlijk. Mixed grill maar ze staan bekent om hun snitzels, met warme groentes (sperzieboontjes en bloemkool welke allebei zeer lekker klaar gemaakt waren) en een koude salade en koude stoofpeertjes. Hierbij lekker gebakken aardappeltjes, aardappelkroketjes en patat. Daarna een sorbet met vruchten.

Impressie? Het lijkt op een truckerscafe want dat is precies wat het is. Heerlijk normaal hollands eten en tig keer lekkerder dan v.d. Valk (al kan dat al snel)

Kosten? 101 E voor 4 personen, ieder 2 drankjes

Cijfer? Interieur: 5
Eten: 8.5

[ Bericht 1% gewijzigd door uniekhoorn op 12-04-2008 23:51:39 ]
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_58011720
Waar? http://www.leconnaisseur.nl/ Locatie Utrecht
Wanneer? Gister
Wat at je?
Tomaten-crèmesoep, best lekker
3 minitortillas gevuld met reepjes kipfilet, groente en
gekruid gehakt....vond ik wel te eten maar niet super
Dessert:
Australian Crispy Macadamia en Vanilla Icecream
met caramelsaus, slagroom en stroopwafelkruimels

Impressie?

Prima voor wat het is...budgetrestaurant met oke eten voor een goeie prijs

Kosten? 44 euro voor 2 personen, inc drinken

Cijfer?
Interieur: 6
Eten: 7
Dessert: 9

  zaterdag 12 april 2008 @ 22:40:43 #75
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_58012170
Waar? La cazuela, Rotterdam (Proveniersstraat)

Wanneer? Zonet.

Wat at je? Brood met alioli, gegratineerde reuzemosselen, geitenkaas met appel, honing en walnoten, in sherry gemarineerde champignons met chorizo. Sangria. En een grand dessert met o.a. chocolademousse en gekonfijte pruim.

Impressie? Prima eten, hele attente bediening. Ging wel een tikkie snel allemaal.

Kosten? Inclusief fooi ¤ 70,- voor twee personen. Goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Cijfer? 7,5
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_58012317
quote:
Op zaterdag 12 april 2008 17:42 schreef zoalshetis het volgende:
-knip-

Bouchon du Centre: Falckstraat 3, Amsterdam, tel 020-3301128
Jeetje, dat is nogal wat voor 1 vrouw
Maar je hebt er nog niet gegeten
  zaterdag 12 april 2008 @ 22:54:52 #77
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_58012401
quote:
Op zaterdag 12 april 2008 17:42 schreef zoalshetis het volgende:
nog niet gegeten, wel veel van gehoord en ook een recentie van het onlinemagazine mybutler.

-knip-
Waarom zet je het hier dan neer in het topic: Waar heb JIJ gegeten?
Ik kan ook wel allerlei IENS of Dinnersiteresencies van anderen hier neer pleuren.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 12 april 2008 @ 23:35:57 #78
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58013131
quote:
Op zaterdag 12 april 2008 22:54 schreef golfer het volgende:

[..]

Waarom zet je het hier dan neer in het topic: Waar heb JIJ gegeten?
Ik kan ook wel allerlei IENS of Dinnersiteresencies van anderen hier neer pleuren.
Foodback CUL, geen flauwecul!
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 12 april 2008 @ 23:38:33 #79
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_58013171
quote:
Dat advies werd je daar gegeven omdat je daar niet vermeldde dat je er zelf helemaal niet gegeten hebt en deed alsof het je eigen recensie was.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 12 april 2008 @ 23:39:47 #80
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58013185
quote:
Op zaterdag 12 april 2008 23:38 schreef golfer het volgende:

[..]

Dat advies werd je daar gegeven omdat je daar niet vermeldde dat je er zelf helemaal niet gegeten hebt en deed alsof het je eigen recensie was.
sorry als het zo overkwam, was niet de bedoeling.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_58013283
Discussie hier gesloten en de recensie, ook al is die niet van zoalshetis, blijft lekker staan, omdat ìk het leuk vond om te lezen

Neemt niet weg dat ik er vanuit ga dat de komende recensies alleen van plaatsen zijn waar iemand daadwerkelijk zelf heeft gegeten.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 14 april 2008 @ 11:31:59 #82
144335 SeaOfLove
icon by murp:*
pi_58039698
quote:
Op dinsdag 8 april 2008 12:00 schreef Liejannuh het volgende:

[..]

Beter laat dan nooit!

Waar? The Fox in Voorburg www.thefox.nl
Wanneer? Maandag 10 maart
Ohh ik ken de Fox alleen als kroeg waar ik vroeger heen ging. Dus iig daar nooit gaan eten als ik weereens in Voorburg uit eten ga.
make cookies, not war O+ J'adore hardcore :9
pi_58046865
quote:
Op maandag 14 april 2008 11:31 schreef SeaOfLove het volgende:

[..]

Ohh ik ken de Fox alleen als kroeg waar ik vroeger heen ging. Dus iig daar nooit gaan eten als ik weereens in Voorburg uit eten ga.
Dat is een verstandig besluit.
  woensdag 16 april 2008 @ 13:02:41 #84
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_58086636
Waar? http://www.fandango.nl/ Leiden
Wanneer? Gister (en nog 2 keer in de afgelopen maand).
Wat at je?
Gisteren: spinaziesalade met geitenkaas
Tortilla met aardappel, paprika en kaas
Spinazie-kaaskroketjes
Gefrituurde dadels met geitenkaas
Goddelijke brownie met ijs

De vorige keren o.a. gefrituurde champignons met kaas, gevulde paprika's, kaasfondue, en meer lekkers.
(ik ben vegetariër zoals je ziet).

Impressie?
Prima tapasbar, veel keuze ook voor vego's, gezellige sfeer, snelle bediening, niet te druk, meesterlijke chocoladedesserts

Kosten?
Gemiddeld 20 euro pp voor 3 tapas + dessert, daarbij nog drankjes.

Cijfer?
Interieur: 7
Eten: 9
Dessert: 9
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_58088340
quote:
Op zaterdag 12 april 2008 22:40 schreef Isegrim het volgende:
Waar? La cazuela, Rotterdam (Proveniersstraat)

Wanneer? Zonet.

Wat at je? Brood met alioli, gegratineerde reuzemosselen, geitenkaas met appel, honing en walnoten, in sherry gemarineerde champignons met chorizo. Sangria. En een grand dessert met o.a. chocolademousse en gekonfijte pruim.

Impressie? Prima eten, hele attente bediening. Ging wel een tikkie snel allemaal.

Kosten? Inclusief fooi ¤ 70,- voor twee personen. Goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Cijfer? 7,5
Ik heb daar gegeten toen ze nog op zuid zaten, echt geweldig toen! Hebben de hele avond tapas zitten smikkelen. Hoezo ging het nu zo snel?
Sweet and innocent...
  woensdag 16 april 2008 @ 18:56:02 #86
43493 numero_uno
Dat zei je ja!
pi_58093456
Waar?http://www.kiwimaastricht.com/ Maastricht

Wanneer Gister

Wat at je Salade met Mozzarella,tomaat en olijven, Tagliatelle con salmone, Teriyaki van varkenshaas met witte rijst

Impressie Leuke nieuwe loungetent in Maastricht, waar je voor ¤5 per 'Byte' / Gerecht betaald met een moderne uitstraling. Alleen heel irritant dat de kleuren steeds wisselen. Vooral als het rood wordt is het erg donker in de tent. Ik heb persoonlijk bijna altijd 3 Bytez nodig om goed vol te zitten echter 2 met friet is soms ook voldoende voor mij

Kosten 3 gerechten dus 3 x ¤5 en ¤4,50 voor 3 bier (studentenprijs)

Cijfer 8- de - voor de irritante belichting
- I'm buttwalking... is that a crime? -
-Never underestimate the predictability of stupidity-
  woensdag 16 april 2008 @ 19:01:49 #87
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58093584
Waar?: Eetcafé D'Ouwe Brandweer (Gedempte Zuiderdiep te Groningen)
Wanneer?: maandag
Impressie: Gezellig eettentje in voormalige brandweerkazerne. Verschillende attributen herinneren aan de vorige bestemming, evenals de menukaart met gerechten als 'Steak on fire' (Argentijnse steak), 'Ladderwagen' (spare ribs).
Kosten: 35 euro voor tweemaal een portie spareribs met frietjes, gebakken aardappeltjes met gegratineerde kaas, een salade, twee cola light en een biertje.
Cijfer: 8,5
Niet meer actief op Fok!
  woensdag 16 april 2008 @ 21:47:34 #88
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_58098139
quote:
Op woensdag 16 april 2008 14:26 schreef Innocence het volgende:

[..]

Ik heb daar gegeten toen ze nog op zuid zaten, echt geweldig toen! Hebben de hele avond tapas zitten smikkelen. Hoezo ging het nu zo snel?
Nou, we hadden nog niet besteld of het stond al op tafel. Op zich is vlotte bediening prima, maar dit was wel erg vlot (ondanks de grote drukte trouwens).
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_58106886
Trusten, ik vind Le connaisseur ook wel OK voor dat geld, maar de gerechten zijn echt drie keer hopeloos. Olijven bij de nachos 'ratatouille' van ui, champi's en spek en spekjes in een vego-gerecht (en dan nog keihard ontkennen ook ). Het is dat ze lekkere toetjes hebben

Yoni, ik heb ook goede ervaringen met Lokanta. Niet sjiek of exclusief, wel een lekkere hap en aardige mensen (heel vreemde kaart trouwens: russisch, indiaas, marokkaans? Niet echt mediterraan).
  donderdag 17 april 2008 @ 12:22:04 #90
61279 Coolfool
Belanda goreng
pi_58108986
Waar?Ciel Bleu, Okura
Wanneer?3 april
Wat at je?
MENU PRINTEMPS met bijpassend wijnarrangement
Zeebaars en rode gamba
Zeebaars gemarineerd in vanille-citrusolie met zoetzure komkommer
Gouden aardappel met tartaar van zeebaars, spicy sorbet van komkommer
Rode gamba mi-cuit met mango en roze peper
Toothfish met poulpo
Geroosterde toothfish met wakame en gemarineerde inktvis,
krokante inktvisrijst en een schuimige saus van escabèche
Iers lamsvlees
Op eigen vet bereide lamsrug met een ravioli van lamszwezerik
en auberginekaviaar, crouton van portabella en niertjes,
jus van steranijs
Lambada, lambada en lambada
Magnum van aardbei en witte chocolade
Cheesecake met gemarineerde aardbeien
Aardbei Daiquiri “Ciel Bleu” stijl
Impressie?
Geweldig uitzicht over een langzaam donker wordend Amsterdam. Zeer vriendelijke bediening, en ontspannen sfeer.
Kosten? Op kosten van de baas
Cijfer?Vette 10!
pi_58109077
quote:
Op donderdag 17 april 2008 10:52 schreef ColdFeet het volgende:
Trusten, ik vind Le connaisseur ook wel OK voor dat geld, maar de gerechten zijn echt drie keer hopeloos. Olijven bij de nachos 'ratatouille' van ui, champi's en spek en spekjes in een vego-gerecht (en dan nog keihard ontkennen ook ). Het is dat ze lekkere toetjes hebben
Ben er pas 1 x geweest maar zou er niet snel nog een keer heengaan denk ik. Misschien om het toetje te eten haha . Humprey's is me iets beter bevallen voor ongeveer hetzelfde geld...
pi_58109306
quote:
Op dinsdag 18 maart 2008 01:15 schreef Bluezz het volgende:
Wat heb je lekker gegeten in Dublin Peri, en niet duur ook
UIt eten is volgens mij nergens zo duur als in Nederland , uitzonderingen als toptenten en plekken als Londen, Parijs en Geneve etc. daargelaten...
Honey ! Take me drunk, i am home !
  donderdag 17 april 2008 @ 13:21:29 #93
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_58110421
Waar: Eetcafé de Kroon in Assen.
Wanneer?: Woensdag
Impressie:

Gezellige tent, vol met mensen die elkaar kennen en na de markt nog even een biertje komen doen of snel wat komen happen.

Ik heb mosterdsoep en Spareribs pikant gehad. Mosterdsoep was lekker , niet te waterig en dun maar een volle soep. Ik miste helaas de spekjes en/of appel in de soep. Dit stond dan wel niet op de kaart wat erg jammer was aangezien ik dit altijd erg lekker vindt. De soep zat vooral véél room in, dus de mosterd smaak zelf werd daar wat minder door. Al met al wel een lekker soepje.

De spareribs pikant waren wel lekker alleen miste ik sausjes. De spareribs zelf waren matig gemarineerd. Wel écht pikant! De bediening was prettig en we zaten leuk voor het raam tussen de mensen. Bij de spareribs kwamen frietjes, gekruide aardappeltjes ( niet erg warm ... ) en een salade met kaas, tomaat, sinaasappel, komkommer, sla en ( LEKKERE ) perzik.
Kosten: 12,50 voor 3 lappen spareribs. 3,50 voor de mosterdsoep.
Cijfer: 6,5.
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
  zaterdag 19 april 2008 @ 20:16:27 #94
180280 Inschrijven_valt_niet_mee
Ik ben niet gek, denk ik...
pi_58164783
Waar: de 3 vrienden in Bussum.
Wanneer: ergens eind februari
Impressie:

Erg gezellige zaak met een -voor mij- nieuw concept. (maar ik heb het hier vaker langs zien komen.)
Geen echte hoofdgerechten, maar je kan kiezen uit verschillende kleine dingen.

Vooraf mandje zelfgebakken brood met kruidenboter. Erg lekker.

Ik had 3 dingen uitgekozen, die met prettige pauzes werden gebracht.
(Wel elke keer meteen voor de hele tafel.)
Lamsspiesje met mintsaus. Ik heb zelden zulk mals lamsvlees geproefd.
3 variaties zalm (koud) met rauwkost. Ook erg lekker, maar ik had dit als eerste moeten nemen.
Varkensmedallion ingerold in spek. Was een beetje droog..

Bediening: Erg goed! Vriendelijk, vlot en echt contact met de mensen.

Kosten:Weet ik niet. Maar ik ga binnenkort naar de 3 vrienden in Amsterdam, en dan mag ik betalen.
Dus rond die tijd komt er wellicht een update

Cijfer: 8+

leuk om te lezen dat 'Koeien en kreeften' hier 2 keer staat. Ik ken die zaak van jaren terug, en het was toen ook al goed.
pi_58166649
Waar: Het restaurant van het Deltion in zwolle

Wanneer: Maandag avond

Wat at je: Amuse: zalmtartaartje en een groene aspergesoep Voor: Salade met gegrilde kip hoofd: Een lekker stuk vlees ( biefstuk oid ben de naam even kwijt) met een gepofte aardapppen met vulling en gegrilde groenten na: vers fruit iin gelei en ijs en iets met room

Impressie? Heerlijk gegeten. Het is natuurlijk het restaurant van een MBO dus soms was er iets op/aan te merken.
Maar dat weet je als je daar gaat eten

Kosten? 13 euro pp ( plus dan de drankjes, we waren met 7 man geloof ik 100 euro kwijt)

Cijfer? een goede 8
*poef* nu is het weg
pi_58169277
quote:
Op donderdag 17 april 2008 12:36 schreef LangeTabbetje het volgende:

[..]

UIt eten is volgens mij nergens zo duur als in Nederland , uitzonderingen als toptenten en plekken als Londen, Parijs en Geneve etc. daargelaten...
Probeer Reykjavik eens Holy mackerel, daar zijn de prijzen echt onbeschoft.

Waar? Eetcafe De Dam in Nieuwpoort
Wanneer? 18 april, snelle hap voordat we naar een bruiloft gingen.
Wat at je? Allebei tomatensoep vooraf en stokbrood met kruidenboter, de Mr had ossehaas in rode-wijnsaus, ik had de kipfilet met zongedroogde-tomatentapenade.
Impressie? Typisch eetcafe: voorspelbare, beperkte kaart tjokvol stijl- en spelfouten Trage bediening. De bestelde spa-rood was echt oud en uitgebubbeld De tomatensoep was heel erg niet zelfgemaakt, met grote kledders prei erin, alleen de gehaktballetjes waren wel OK Stokbrood was afbak, slordig gesneden, kruidenboter in de verste verte niet zelfgemaakt en vrij flauw. Zowel de ossehaas als de kipfilet waren taai, het bolletje aardappelpuree erbij was extreem ranzig met een overmatige botersmaak Het stoofpeertje dat we allebei kregen was wel lekker, en het stronkje broccoli was prima beetgaar. De dikke frieten waren ook wel binnen te houden.
Al met al: zelfs voor eetcafe-begrippen een beetje karig. Slecht gekookt en onverzorgd.
Kosten? 38 euro voor twee soep, twee hoofdgerechten en drie glazen frisdrank.
Cijfer? 4
  zaterdag 19 april 2008 @ 23:31:30 #97
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_58169320
Over eetcafé's gesproken; ik at afgelopen maandag bij 'Boulevard' in R'dam Overschie. Erg goed voor een eetcafé. Ik had ossehaas en die was niet taai en niet te lang gebakken. Wel erg licht van kleur, zal het veeras zijn ofzo. Maar het smaakte okay en dat verwachtte ik niet toen ik er binnenliep.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 20 april 2008 @ 17:52:59 #98
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_58183336
Waar? Oud Sluis te Sluis
Wanneer? 19 april 2008
Wat at je? Teveel lekkers om hier weer apart op te noemen, maar verwijzing naar Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #4
Impressie? Toptent van Nederland. Alles klopt. Eten, drank, bediening, sfeer.
Kosten? Heul veul, maar dat weet je als je naar Nederlands beste 3-sterrenrestaurant gaat
Cijfer? 10+
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_58183500
quote:
Op donderdag 17 april 2008 12:22 schreef Coolfool het volgende:
Waar?Ciel Bleu, Okura
Wanneer?3 april
Wat at je?
MENU PRINTEMPS met bijpassend wijnarrangement
Zeebaars en rode gamba
Zeebaars gemarineerd in vanille-citrusolie met zoetzure komkommer
Gouden aardappel met tartaar van zeebaars, spicy sorbet van komkommer
Rode gamba mi-cuit met mango en roze peper
Toothfish met poulpo
Geroosterde toothfish met wakame en gemarineerde inktvis,
krokante inktvisrijst en een schuimige saus van escabèche
Iers lamsvlees
Op eigen vet bereide lamsrug met een ravioli van lamszwezerik
en auberginekaviaar, crouton van portabella en niertjes,
jus van steranijs
Lambada, lambada en lambada
Magnum van aardbei en witte chocolade
Cheesecake met gemarineerde aardbeien
Aardbei Daiquiri “Ciel Bleu” stijl
Impressie?
Geweldig uitzicht over een langzaam donker wordend Amsterdam. Zeer vriendelijke bediening, en ontspannen sfeer.
Kosten? Op kosten van de baas
Cijfer?Vette 10!
Oh oh oh
pi_58184968
quote:
Op zondag 20 april 2008 17:52 schreef golfer het volgende:
Waar? Oud Sluis te Sluis
Wanneer? 19 april 2008
Wat at je? Teveel lekkers om hier weer apart op te noemen, maar verwijzing naar Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #4
Impressie? Toptent van Nederland. Alles klopt. Eten, drank, bediening, sfeer.
Kosten? Heul veul, maar dat weet je als je naar Nederlands beste 3-sterrenrestaurant gaat
Cijfer? 10+
...en wat gaf je De Librije dan?
(dit klinkt ook fantastisch hoor )
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')