FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten en drinken we vandaag deel 83
Xenniawoensdag 28 november 2007 @ 18:10



Ik denk dat ik voor een lekkere varkenshaas-sate ga met aardappels in schil en een komkommersalade. Nu nog naar de supermarkt.
DarkElfwoensdag 28 november 2007 @ 18:11
Groot glas Karvam cevitam framboos met water en veel ijsblokjes...

Ik heb dorst
Biogardewoensdag 28 november 2007 @ 18:12
Net Chinees gehaald

Kip in zwarte bonensaus met witte rijst
Aquaatjewoensdag 28 november 2007 @ 18:12
Een slaatje.. lekker gezond
Muckwoensdag 28 november 2007 @ 18:38
risotto met paddestoelen
Mirjamwoensdag 28 november 2007 @ 18:39
straks uit eten
Za-giniipigguwoensdag 28 november 2007 @ 18:41
hamburgers met veel mayo.
DarkElfwoensdag 28 november 2007 @ 18:50
Oven staat aan, dus straks de geitenkaas erin verwarmen. Die op de sla en pijnboompitjes eroverheen met wat honing..

Ervoor een kopje kervelsoep en wat brood met tapenade.
KiwiTjuHhwoensdag 28 november 2007 @ 18:55
Friet met een eierbal
Blueswoensdag 28 november 2007 @ 19:12
quote:
* 4 zeeduivelfilets a 150 g,
* 8 plakken Parmaham,
* 4 dl visbouillon,
* 2 el roomboter,
* 2 el fijngehakte bieslook,
* 2 dl Leffe Blond (flesje van 30 cl),
* sausbinder,
* 4 el room,
* peper en zout naar smaak.

- Kruid de stukken zeeduivel met peper en zout.
- Omwikkel ze met Parmaham en zet vast met cocktailprikkers. De oven voorverwarmen op 220°C.
- Smeer een vuurvaste schaal in met de boter en leg de filets hierin.
- Plaats de schaal 15 min. in de oven op een stand van 170°C.
- In een sauspannetje de visbouillon tot de helft inkoken en het bier eraan toevoegen. Breng op smaak met peper en zout en laat 5 min. inkoken. Neem van het vuur en roer er 4 el room door. Eventueel binden met sausbinder en nog even verwarmen.
- De zeeduivel en saus over voorverwarmde borden verdelen en garneren met fijn gehakte bieslook

Serveer er gekookte aardappeltjes bij met in boter gestoofde preiringetjes.
En dat zag er zo uit

Blueswoensdag 28 november 2007 @ 19:14
quote:
Op woensdag 28 november 2007 18:39 schreef MissyMirjaM het volgende:
straks uit eten
Verslagje
Muckwoensdag 28 november 2007 @ 19:14
damn dat ziet er lekker uit
Martijn_77woensdag 28 november 2007 @ 19:15
Cha Chiew met nasi
Tezzwoensdag 28 november 2007 @ 19:16
Ziet er lekker uit Bluezz (goed gedaan Golfer).

Ik had een AH steenoven pizza met vier soorten kaas en rucola.
golferwoensdag 28 november 2007 @ 19:20
quote:
Op woensdag 28 november 2007 19:16 schreef Tezz het volgende:
Ziet er lekker uit Bluezz (goed gedaan Golfer).
Was ook erg lekker.
Mini_rulezwoensdag 28 november 2007 @ 19:29
Die vis ziet er goed uit!

Wij zouden ook eens wat vaker vis moeten eten...
Vriendje krijgt vanavond Chicken Tonight met rijst en ik sla het avondeten maar een keer over, iets te laat nog soep gegeten vanmiddag. Misschien later vanavond nog een hapje.
theKiDwoensdag 28 november 2007 @ 19:49
Eigen variant op lasagnette. Smaakte goed, en nog genoeg over voor morgen
Mirjamwoensdag 28 november 2007 @ 20:28
quote:
Op woensdag 28 november 2007 19:14 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Verslagje
er zit er hier 1 te tutten, ik heb honger

dus dat komt als we geweest zijn
DarkElfwoensdag 28 november 2007 @ 20:32
quote:
Op woensdag 28 november 2007 18:50 schreef DarkElf het volgende:
Oven staat aan, dus straks de geitenkaas erin verwarmen. Die op de sla en pijnboompitjes eroverheen met wat honing..

Ervoor een kopje kervelsoep en wat brood met tapenade.
en toe magere yoghurt met verse vruchten...

nou best gezond al denk ik het zelf
ColdFeetwoensdag 28 november 2007 @ 21:08
Simpel en lekker: pasta met courgette, rode ui en citroen, met een handje geroosterde cashews
Mirjamwoensdag 28 november 2007 @ 22:45
quote:
Op woensdag 28 november 2007 19:14 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Verslagje
we zijn naar La Bota geweest, lekker bruin studdentikoos restaurantje

eerst een mandje stokbrood met kruidenboter besteld, duurde erg lang voor dat kwam
als hoofdgerecht gegratineerde champignons met kruidenboter en mosselenmet spekjes besteld, helaas, de champs waren op, dus geen voorgerecht voor MMM
als hoofdgerecht spareribs en lamsbiefstukjes met honing tijm saus besteld.
spare ribs waren wat droog, verder was alles lekker te eten

zo, lekker kort
Blueswoensdag 28 november 2007 @ 22:58
Tof MMM
trouwens weer een leuke foktv!

Van dobben ragoutbroodjes gaan hier zo de oven in en ik maak net het laatste restje tomatensap op
Nu nog even een ramsay kijken
Mirjamwoensdag 28 november 2007 @ 22:59
rood wijntje
golferwoensdag 28 november 2007 @ 23:42
De ragoutbroodjes zijn klaar. Even uit de oven halen.
Muckwoensdag 28 november 2007 @ 23:44
quote:
Op woensdag 28 november 2007 23:42 schreef golfer het volgende:
De ragoutbroodjes zijn klaar. Even uit de oven halen.
3 kwartier later?
golferdonderdag 29 november 2007 @ 00:08
quote:
Op woensdag 28 november 2007 23:44 schreef Muck het volgende:


3 kwartier later?
Ja, het voorverwarmen van de oven duurde al 15 minuten en uiteindelijk moesten de ragoutbroodjes er ook bijna 30 minuten in, voordat ze mijn goedkeuring, qua kleur, hadden.
PizzaSalamidonderdag 29 november 2007 @ 00:15
quote:
Op woensdag 28 november 2007 23:42 schreef golfer het volgende:
De ragoutbroodjes zijn klaar. Even uit de oven halen.
Lekker.

Net een pizza gegeten en wat halve liters erbij. Geen tijd om op werk te eten .
Mirjamdonderdag 29 november 2007 @ 00:56
quote:
Op donderdag 29 november 2007 00:08 schreef golfer het volgende:

[..]

Ja, het voorverwarmen van de oven duurde al 15 minuten en uiteindelijk moesten de ragoutbroodjes er ook bijna 30 minuten in, voordat ze mijn goedkeuring, qua kleur, hadden.
wat klinkt dat streng
Shirleydonderdag 29 november 2007 @ 00:58
Gisteren voor het eerst in m'n leven begonnen met hutspot met draadjesvlees voor te bereiden. Vandaag gegeten en damn....wat was het lekker! Ik kan gewoon draadjesvlees klaarmaken!

* Shirley woont pas op zichzelf, heeft nooit hoeven koken .....
Xenniadonderdag 29 november 2007 @ 01:07
Plakjes parma-ham en een stukje Old Amsterdam
Bluesdonderdag 29 november 2007 @ 01:10
quote:
Op donderdag 29 november 2007 00:56 schreef MissyMirjaM het volgende:


wat klinkt dat streng
golferdonderdag 29 november 2007 @ 01:10
quote:
Op donderdag 29 november 2007 00:56 schreef MissyMirjaM het volgende:


wat klinkt dat streng
Er kan er maar 1 de baas in de keuken zijn, ja.
n0adonderdag 29 november 2007 @ 10:12
Gisteren penne met paprika pesto, semi gedroogde cherry tomaatjes en gorgonzola/mascarpone. Ontzettend lekker.

Vandaag waarschijnlijk nasi met eendeborstfilet.
Mini_rulezdonderdag 29 november 2007 @ 10:13
Cappuccino.
KiwiTjuHhdonderdag 29 november 2007 @ 10:15
2 crackertjes met kaas en glas optimel
Muckdonderdag 29 november 2007 @ 12:09
quote:
Op donderdag 29 november 2007 01:10 schreef golfer het volgende:

[..]

Er kan er maar 1 de baas in de keuken zijn, ja.
KiwiTjuHhdonderdag 29 november 2007 @ 12:38
Net een tosti met ham en kaas gehad
Mirjamdonderdag 29 november 2007 @ 16:09
chocolade yoghurt kruidnoten, die dingen zijn gewoon té lekker
golferdonderdag 29 november 2007 @ 17:20
Straks basmati-rijst met een provinciaalse kip-groenteroerbakschotel van onze dorpspoelier.
ColdFeetdonderdag 29 november 2007 @ 18:15
De Beef Vindaloo staat al uren te pruttelen (ik heb het sudderen echt ontdekt, het is helemaal niet veel meer werk dan gewoon even snel koken). Daarbij kikkererwten en spinazie, basmatirijst, en een grote schep yoghut ernaast om te blussen
Bluesdonderdag 29 november 2007 @ 18:46
quote:
Op donderdag 29 november 2007 17:20 schreef golfer het volgende:
Straks basmati-rijst met een provinciaalse kip-groenteroerbakschotel van onze dorpspoelier.
Met verse pasta is het geworden
Nu een sapje.


CF, Beef Vindaloo? Ik moet het even opzoeken hoor
ColdFeetdonderdag 29 november 2007 @ 18:50
quote:
Op donderdag 29 november 2007 18:46 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Met verse pasta is het geworden
Nu een sapje.


CF, Beef Vindaloo? Ik moet het even opzoeken hoor
Euh, het is een van de currypasta's van Patak. Normaal mak ik altijd de milde curry, maar ik daht, ik doe 's gek.... Vindaloo is hot, hot, hot.
Martijn_77donderdag 29 november 2007 @ 18:51
Calzone
DarkElfdonderdag 29 november 2007 @ 18:59
we gaan bestellen
lekker makkelijk...
golferdonderdag 29 november 2007 @ 19:11
quote:
Op donderdag 29 november 2007 18:51 schreef Martijn_77 het volgende:
Calzone
Dat is de naam voor een op een speciale manier bakken van een pizza, maar dan weten we nog steeds niet wat voor een pizza het is geworden.
SHEdonderdag 29 november 2007 @ 19:16
Ik heb eigenlijk zin in roti, maar geen tijd om het te maken aangezien ik nog op mijn werk zit
Wel iets kippigs; met fruit..wat snel is en lekker...maar dat mag meneer AH mij zo duidelijk maken.
*sniff*
SHEdonderdag 29 november 2007 @ 19:20
Maarrrr; ik heb wel mijn wildpakket bij de hoge veluwe besteld. Ha!!
En die ga ik keihard koken!!! kapot maken!!! met veel rode wijn vermoorden!
Mejoondonderdag 29 november 2007 @ 19:51
Ik mocht meeeten bij een surinaams vriendje van mijn zoontje.
Ik kreeg rijst met groente (ui, knoflook, selderij en een soort van courgette uit Suriname en wat kruiden. Met garnalen gebakken in een pittig kruidenmengsel..en gezouten limoenchutney...was echt heerlijk!!
Mejoondonderdag 29 november 2007 @ 19:51
quote:
Op donderdag 29 november 2007 19:20 schreef SHE het volgende:
Maarrrr; ik heb wel mijn wildpakket bij de hoge veluwe besteld. Ha!!
En die ga ik keihard koken!!! kapot maken!!! met veel rode wijn vermoorden!
Waar en wat kost dat?
Mirjamdonderdag 29 november 2007 @ 20:07
#$%$@Q###$%$&^*^!!

ik zóu aardappeltjes garen en dan lekker opbakken, 2 verschillende soorten groenten erbij, en een karbonaadje.
lekker bezig in de keuken, wilde een spatel uit de la pakken, doe de la dicht, floept er een broodmes uit, die de pan met volle kracht door de keuken heen laat vliegen
overal die kutaardappeltjes

nu gaan we maar patat halen
Xenniadonderdag 29 november 2007 @ 22:13
Heerlijke risotto met parmaham, prei, rucola en geschaafde kaas
golferdonderdag 29 november 2007 @ 23:53
Nog weer even een Van Dobben ragoutbroodje.
KiwiTjuHhvrijdag 30 november 2007 @ 08:04
Ga zo even lekker een ontbijtje maken met broodjes en eitjes enzo
Moragh_DaughterofSunevrijdag 30 november 2007 @ 10:10
Nu lekker thee met een gallettewafel
SHEvrijdag 30 november 2007 @ 12:17
quote:
Op donderdag 29 november 2007 19:51 schreef Mejoon het volgende:

[..]

Waar en wat kost dat?
85-90 euro; op www.dehogeveluwe.nl

Kijk onder wildbraad.
Let wel; ze worden natuurlijk niet op bestelling afgeschoten, dus je kunt het niet op een bepaald tijdstip laten bezorgen.
DarkElfvrijdag 30 november 2007 @ 13:33
Vanavond maak ik :

Gerookte forelpaté voor vooraf met kleine augurkjes en toastjes (ben benieuwd gerookte forel met roomkaas, mierikswortelsaus, bieslook citroensap en cayennepeper en wat olijfolie... )

Italiaans stoofpotje (rundvlees, paprika, tomaten, olijven, knoflook, rozemarijn, ui etc... lekker even laten pruttelen.. ) met aardappelpuree

en voor bij de koffie ga ik ook nog iets in elkaar flanzen (hoop ik )
uniekhoornvrijdag 30 november 2007 @ 14:02
Vandaag een hangdag, werkweek begint morgen weer.
Dus ook een lekkere snackdag. Ik heb zojuist bij de Lidl diepvriessushi gehaald.
Tezzvrijdag 30 november 2007 @ 16:23
Vanavond op speciaal verzoek van mijn dochter: het zonnebordje (en dat heeft dan meer te maken met de manier van opdienen).

In het midden van het bord: een hoopje spaghetti. Daaroverheen een schep spinazie a la creme, met een extra dot creme fraiche er boven op en een handje geraspte kaas.
Eromheen (om en om) een gehaktballetje (lekker met tijm, rozemarijn, uitje, peper, zout etc.) en een gegrild tomaatje (met olijfolie, knoflook en suiker).

Nou ja. Dat vind mijn dochter dus heerlijk (en ik ook).
shiNinG_staRvrijdag 30 november 2007 @ 17:18
Ik ga naar Mike & Thomas Dus even snel een pizza naar binnen werken Wel een Dr Oetker natuurlijk
minilotjevrijdag 30 november 2007 @ 17:22
quote:
Op vrijdag 30 november 2007 12:17 schreef SHE het volgende:

[..]

85-90 euro; op www.dehogeveluwe.nl

Kijk onder wildbraad.
Let wel; ze worden natuurlijk niet op bestelling afgeschoten, dus je kunt het niet op een bepaald tijdstip laten bezorgen.
Juiste link is http://www.hogeveluwe.nl/
Wat geweldig, zo'n wildpakket! Heb je zwijn of hert besteld?

Ikzelf ga strakjes eten met mijn ouders in een dorpsrestaurantje. Afgaande op de online kaart wordt het mosterdsoep en misschien maar eens fazant, want dat heb ik nog nooit gegeten. Wat vinden jullie van fazant?

Ik heb geen tijd gehad om te lunchen vandaag en we schuiven daar pas om half negen aan dus heb ik net wat stukjes oude kaas met matzes op, en knabbel ik nu op met chocolade omhulde koffiebonen uit de natuurwinkel.
minilotjevrijdag 30 november 2007 @ 17:25
quote:
Op vrijdag 30 november 2007 16:23 schreef Tezz het volgende:
Vanavond op speciaal verzoek van mijn dochter: het zonnebordje (en dat heeft dan meer te maken met de manier van opdienen).
Fijn toch, kinderen die gewoon dit soort dingen lusten.
Zo wil ik het later ook wel!

OT: brokjes koffieboon door mijn hele mond. *peuter*
Mirjamvrijdag 30 november 2007 @ 17:32
chocolade yoghurt kruidnoten
Tezzvrijdag 30 november 2007 @ 17:34
quote:
Op vrijdag 30 november 2007 17:25 schreef minilotje het volgende:

[..]

Fijn toch, kinderen die gewoon dit soort dingen lusten.
Zo wil ik het later ook wel!

OT: brokjes koffieboon door mijn hele mond. *peuter*
Ik heb mijn dochter al van begin af aan betrokken bij mijn kook-hobby: vanaf de allereerste vaste voeding die ze mocht hebben at ze met de pot mee (weliswaar wat minder gekruid en iets fijn geprakt, maar toch...). En sinds ze kan staan bakken we koekjes en sinds ze naar school gaat mag ze meehelpen met koken. Vooral ook proeven hoort daarbij!
Met het gevolg dat ze alles lust: van olijven tot slakken. Het enige wat ze echt NIET lust is.........patat, haha!

En ik ga nu de tomaten uit de grill halen voor mijn zonnebordje, haha!
ColdFeetvrijdag 30 november 2007 @ 17:34
quote:
Op vrijdag 30 november 2007 17:25 schreef minilotje het volgende:

[..]

Fijn toch, kinderen die gewoon dit soort dingen lusten.
Zo wil ik het later ook wel!

OT: brokjes koffieboon door mijn hele mond. *peuter*
Ik vind het idee van om en om balletjes en tomaatjes echt ontzettend leuk; ik denk dat meneer ColdFeet zo blij is als een kind als ik m dat voorzet
Tezzvrijdag 30 november 2007 @ 17:38
quote:
Op vrijdag 30 november 2007 17:34 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Ik vind het idee van om en om balletjes en tomaatjes echt ontzettend leuk; ik denk dat meneer ColdFeet zo blij is als een kind als ik m dat voorzet
Hahahaha ja het werkte hier ook voor meneer Tezz!!!!!!! Het receptje is ooit op tv geweest bij Aperativo en hoewel ik niet meer precies weet wat ze er daar allemaal bij deden, de presentatie heb ik altijd onthouden!

En nu ga ik het echt opscheppen allemaal (jammer dat mijn digicamera bij mijn ouders ligt....)
Mirjamvrijdag 30 november 2007 @ 18:21
boerenkool met wurst
Muckvrijdag 30 november 2007 @ 18:28
net heerlijk een bord patatjes op
SHEvrijdag 30 november 2007 @ 18:51
quote:
Op vrijdag 30 november 2007 17:22 schreef minilotje het volgende:

[..]

Juiste link is http://www.hogeveluwe.nl/
Wat geweldig, zo'n wildpakket! Heb je zwijn of hert besteld?

Ikzelf ga strakjes eten met mijn ouders in een dorpsrestaurantje. Afgaande op de online kaart wordt het mosterdsoep en misschien maar eens fazant, want dat heb ik nog nooit gegeten. Wat vinden jullie van fazant?

Ik heb geen tijd gehad om te lunchen vandaag en we schuiven daar pas om half negen aan dus heb ik net wat stukjes oude kaas met matzes op, en knabbel ik nu op met chocolade omhulde koffiebonen uit de natuurwinkel.
Lot

Sorry, ik was toen nog op kantoor en wat sneller dan goed voor me was.
Ik heb de zwijn; want hert haal ik volgens traditie bij fleche d'or in Bunnik..die hebben altijd zulk mooi hertenvlees; en fazant ook trouwens.

Speaking of...ik heb hier onlangs een lekker recept met zuurkool en fazant gepost ( die met gewurztraminer )
Goddelijk..fazant kan super zijn, maar ik vind het een moeilijk beest om te bereiden. De tijd en manier van bereiding luistert zo nauw..het wordt snel heel droog.
Kwestie van onderdompelen dus !
Maar ik ben er dol op; zoals alles met vleugels trouwens.

Ik eet vanvavond vis; ik heb zalmpjes gehaald en hele mooie gamba's. Gamba's zijn schoongegmaakt en gaan met een sloot olie en knof in de pan. De tere zalmfilets gaan nakend voor 15 minuten de oven in..gewoon zo. Daarbij, met botersaus overgoten gekookte aardappels en broccoli.
Eigenlijk mis ik nog een schaal zelfgemaakt vanilleijs met gecarameliseerde suikerbrokken...dat zou het echt af maken.

Maar daar heb ik geen kracht meer voor
Macka66vrijdag 30 november 2007 @ 19:08
Hier snelle roti. Roti's/Paratha's uit het vriesvak, met een vulling van kipfilet, krieltjes, spercieboontjes, wat zure appel en dat dan stoven in de room met een potje C1000 curry aardappelmix.
-Mellow-vrijdag 30 november 2007 @ 19:19
gamba's met een salade van tomaten en gegrilde paprika's, dat alles met lekkere kruidenzooi. en als dat op is dompel ik nog even mijn broodjes in het restvocht
Weird-vrijdag 30 november 2007 @ 19:53
quote:
Op vrijdag 30 november 2007 18:21 schreef MissyMirjaM het volgende:
boerenkool met wurst
Same here, hij was weer heerlijk
DarkElfvrijdag 30 november 2007 @ 22:47
quote:
Op vrijdag 30 november 2007 13:33 schreef DarkElf het volgende:
het was echt verrukkelijk

Nu een glas rode wijn
Curiosityvrijdag 30 november 2007 @ 23:09
We hebben de roerbakgemak van AH gegeten, de chinese variant, erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar, ik heb er nog een zak roerbakgroente doorheen gedaan en er witte rijst bij geserveerd.
Van het restantje rijst heb ik een toetje gemaakt met roomboter, kaneel en suiker.
Xenniazaterdag 1 december 2007 @ 03:21
Ik heb gekookte aardappels, erwten en wortels uit blik en een keiharde slavink gegeten op het werk. Zo fantasieloos. Blij dat ik morgen weer thuis eet.
popolonzaterdag 1 december 2007 @ 03:22
quote:
Op zaterdag 1 december 2007 03:21 schreef Xennia het volgende:
Ik heb gekookte aardappels, erwten en wortels uit blik en een keiharde slavink gegeten op het werk. Zo fantasieloos. Blij dat ik morgen weer thuis eet.
Daar is niks mis mee, mits goed gekeukeniert zeg maar.
Demon-Xzaterdag 1 december 2007 @ 03:51
had vanavond lekker een pizza met kipfilet gemaakt
van scratch uiteraard
Terpentin07zaterdag 1 december 2007 @ 03:53
Een mini kitkat chunky.
popolonzaterdag 1 december 2007 @ 03:56
We zijn vanavond uit eten geweest. Op z'n Amerikaans uiteraard.

Ik had gegrilde chicken wings en de zwangere huismus had een salade met een steak sirlion. Was best goed.

Morgen weer ouderwets koken.
Martijn_77zaterdag 1 december 2007 @ 10:18
Broodjes met krabsalade
Koszaterdag 1 december 2007 @ 10:25
Ik ga zo erwtensoep maken!
En foto's!
Mirjamzaterdag 1 december 2007 @ 11:31
quote:
Op zaterdag 1 december 2007 10:25 schreef Kos het volgende:
Ik ga zo erwtensoep maken!
En foto's!
jaaa!
posten, posten!
Ik zoek hét recept voor erwtensoep.
marcb1974zaterdag 1 december 2007 @ 11:38
2 tosti's, een eierkoek met rozijnen en een capri-sonne Orange
Tezzzaterdag 1 december 2007 @ 12:34
Twee sneetjes boerenwitbrood, met daarop gegrilde ham, jonge kaas, tomaat, augurk en een spiegelei. Stevige lunch....lekker!
Blueszaterdag 1 december 2007 @ 12:48
quote:
Op zaterdag 1 december 2007 03:56 schreef popolon het volgende:
We zijn vanavond uit eten geweest. Op z'n Amerikaans uiteraard.

Ik had gegrilde chicken wings en de zwangere huismus had een salade met een steak sirlion. Was best goed.
Gefeliciteerd popo !!!wanneer zijn jullie uitgerekend?

Kaneelkoffieverkeerd, broodjes bramenjam en een sappie.
Vanavond eten bij vrienden, dus géén idee
boriszzaterdag 1 december 2007 @ 12:49
broodje beenham salade
SHEzaterdag 1 december 2007 @ 13:32
Die zwangere huismus had haar steak hoop ik wel helemaal doodgegrilled he?

Ik zit aan het kloosterbrood met aioli en tapenade. Stinky all the way
Isegrimzaterdag 1 december 2007 @ 14:30
Drumsticks en vleugeltjes. Ziek thuis, honger, deze lagen nog in de vriezer.

Vanavond kookt mijn lief. Da's denk ik voor 't eerst sinds we hier wonen (vanaf juni). Hij mag normaal niet koken van mij.
Blueszaterdag 1 december 2007 @ 14:41
Wrom niet Isegrim?
Isegrimzaterdag 1 december 2007 @ 14:52
Omdat ik dat wil doen. Hij kan best okee koken hoor, heeft alleen een wat klein repertoire. Maar ik beschouw de keuken gewoon als mijn territorium.
KrnKjezaterdag 1 december 2007 @ 14:55
Voor het eerst vis in mijn keuken
Op de markt een zonnevisje gehaald... Of ik een kilo wilde, handig voor in de vriezer... Sorry, ik probeer eerst deze wel...

Met gewokte chitaken, canterellen en kastanje champs zal het vast wel smaken...

Ben erg benieuwd.
ColdFeetzaterdag 1 december 2007 @ 15:07
quote:
Op zaterdag 1 december 2007 14:55 schreef KrnKje het volgende:
Voor het eerst vis in mijn keuken
Op de markt een zonnevisje gehaald... Of ik een kilo wilde, handig voor in de vriezer... Sorry, ik probeer eerst deze wel...

Met gewokte chitaken, canterellen en kastanje champs zal het vast wel smaken...

Ben erg benieuwd.
WTF, zo'n avontuurlijke kok als jij houdt niet van vis?

Hier een lekker stukkie gevulde speculaas.
KrnKjezaterdag 1 december 2007 @ 15:18
quote:
Op zaterdag 1 december 2007 15:07 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

WTF, zo'n avontuurlijke kok als jij houdt niet van vis?

Hier een lekker stukkie gevulde speculaas.
Ik denk dat het komt doordat m'n ouders vegatiers zijn, waardoor ik dus opgegroeid ben met voornamelijk vegetarisch eten. Denk dat ik de stap naar vis maar eens langzaam ga maken...
Xenniazaterdag 1 december 2007 @ 16:23
Een warme oliebol!
Muckzaterdag 1 december 2007 @ 16:33
quote:
Op zaterdag 1 december 2007 16:23 schreef Xennia het volgende:
Een warme oliebol!
oh, mén

ik heb rode druivensap en een mini-zakje maltezers die ze uit liepen te delen in de stad
uniekhoornzaterdag 1 december 2007 @ 16:44
quote:
Op zaterdag 1 december 2007 14:55 schreef KrnKje het volgende:
Voor het eerst vis in mijn keuken
Op de markt een zonnevisje gehaald... Of ik een kilo wilde, handig voor in de vriezer... Sorry, ik probeer eerst deze wel...

Met gewokte chitaken, canterellen en kastanje champs zal het vast wel smaken...

Ben erg benieuwd.
Oeh zonnevis, ik hou niet zo erg van vis maar dit vind ik een heerlijk visje, boterzacht en heel neutraal van smaak.

Strakjes: pepersteak, ovenfriet, gebakken champs (met knoflook, ui en peterselie) , sperzieboontjes en peperroomsaus.
Hmmmmm, honger
Curiosityzaterdag 1 december 2007 @ 17:16
ik heb 2 pistoletjes van de kippenboer, 1 met ketjap kip en de ander met griekse kip.
Vriend heeft een mega sparerib en een kipkluif, lekker makkelijk vandaag.
KrnKjezaterdag 1 december 2007 @ 17:18
quote:
Op zaterdag 1 december 2007 16:44 schreef uniekhoorn het volgende:

[..]

Oeh zonnevis, ik hou niet zo erg van vis maar dit vind ik een heerlijk visje, boterzacht en heel neutraal van smaak.
Zonnevis heb ik ook al ooit voorgeschoteld gekregen toen ik mee te eten gevraagd was op de TU/e in de University Club('t echt restaurant daarzo), ik heb alleen de gamba's van t voorgerecht laten liggen, de rest netjes opgegeten... En t smaakte prima...
Tezzzaterdag 1 december 2007 @ 17:53
Wij eten een baklapje lekker ingesmeerd met grove mosterd, salade (gewoon de simpele, met tomaat, komkommer, diverse soorten sla en lekkere dressing) en patatas bravas.....(met veul knoflook)
marcb1974zaterdag 1 december 2007 @ 17:53
Kip Madras met appel en ananas
DarkElfzaterdag 1 december 2007 @ 18:40
Vanavond maakt Rtificial het hoofdgerecht

amusesoep (van de appie om te proberen) gorgonzola/witte port
bladerdeegpakketje kip met roomsaus en kastanjechampignons, haricotverts omwikkeld met spek
en toe een chocolade/espresso rol die ik gisteren gemaakt had met stracciatella ijs en slagroom.
ColdFeetzaterdag 1 december 2007 @ 19:19
DE, klinkt opwindend! Heb je voor mij 't recept van de chocolade-espressorol?

Hier frietjes Geen zin om te koken, althans, ik ben aan het werk en manlief heeft geen zin om zich in te spannen
#ANONIEMzaterdag 1 december 2007 @ 19:24
We aten in bier gestoofde zuurkool, gepofte aardappelen, uitgebakken spekjes en zure room met heel veel verse peterselie . 't Was echt goddelijk lekker.
DarkElfzaterdag 1 december 2007 @ 19:28
quote:
Op zaterdag 1 december 2007 19:19 schreef ColdFeet het volgende:
DE, klinkt opwindend! Heb je voor mij 't recept van de chocolade-espressorol?

Hier frietjes Geen zin om te koken, althans, ik ben aan het werk en manlief heeft geen zin om zich in te spannen
Natuurlijk, tis van de ah en het is echt zalig! (de stracciatella ijsbolletjes heb ik er zelf bijverzonnen en is lekker fris daarbij )

Ik heb het een uur of 4 laten stijven, toen was het echt goed hard. En voor espresso had ik een Roma van Nespresso gebruikt

*

Ingrediënten

* 200 g pure chocolade
* 150 g boter
* 1/2 pak tarwebiscuits (digestive, rol a 400 g)
* 1/2 kopje espressokoffie (50 ml)
* 1 zakje vanillesuiker
* poedersuiker

Bereiden

Chocolade in stukken breken. In pan boter en chocolade zacht laten smelten. Biscuits verkruimelen. Espresso met vanillesuiker door chocolademengsel roeren en koekkruimels erdoor scheppen tot geheel goed gemengd is en even laten opstijven. Stijve mengsel op aluminiumfolie storten en rol van maken van ca. 6 cm doorsnede. Aluminiumfolie er omheen dicht vouwen. Rol in de koelkast verder laten opstijven (minimaal 1 uur). Chocoladerol uit koelkast halen en in 16 plakken snijden. Plakken op bordjes met poedersuiker bestrooien. Eventueel met slagroom garneren




(oh en ik had alle ingredienten gehalveerd en dan nog was het echt heel veel .. te veel )

[ Bericht 2% gewijzigd door DarkElf op 01-12-2007 19:40:45 ]
Steve-Ozaterdag 1 december 2007 @ 19:36
Een Tripple whopper menu bij de BK iets teveel van het goede trouwens .
KrnKjezaterdag 1 december 2007 @ 19:52

Voor 't eerst een visje gemaakt!! En het smaakte nog lekker ook...
Zal zometeen wel een linkje posten naar recept. (linkje)

Is half filetje, de andere helft ligt aan de overkant van de tafel

[ Bericht 2% gewijzigd door KrnKje op 01-12-2007 21:03:45 (linkje erbij) ]
KrnKjezaterdag 1 december 2007 @ 20:09


[ Bericht 100% gewijzigd door Muck op 01-12-2007 20:58:14 (dit is niet helemaal de bedoeling) ]
Shirleyzaterdag 1 december 2007 @ 20:46
Vanaaf gehaktballetjes met zelfgemaakte pindasaus en toast. Nu zitten er 2 salami baguettes in de oven
Koszaterdag 1 december 2007 @ 20:56
quote:
Op zaterdag 1 december 2007 11:31 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

jaaa!
posten, posten!
Ik zoek hét recept voor erwtensoep.
Teleurstellend... Geen foto's gemaakt... was te druk bezig en ook nog eens boodschappen doen tussendoor...

Maar goed: de erwtensoep was heerlijk!

OT: Nu een Jazz appel en een glas water...
KrnKjezaterdag 1 december 2007 @ 20:57

3e succesje van vanavond...
Links een bolletje kaneelijs van de AH, midden peer-port-siroop (kookvocht van de peren ingekookt met eetlepel suiker en scheut port), rechts stoofpeertjes.
dion_bzaterdag 1 december 2007 @ 22:17
Bij wijze van verlate verjaardagscadeau voor m'n vriendin vanavond uit wezen eten in Nijmegen. Aangezien de eerste keuze (Savarijn) volgeboekt was dan maar weer bij Liberty gaan eten. En het was weer fantastisch (deze tent heeft niet voor niets een bib gourmand van Michelin):

- geroosterde forelfilet met oosterse saus
- runderhaas met rode kool en een cashewsalade
- steranijs panacetta met kaneelijs en schijven ananas

Bij de forel een Zuidafrikaanse Semillon/Chardonnay, bij de runderhaas een goddelijke cote du Rhone op basis van Carninenadruif en bij het nagerecht een Spaanse muscatelwijn.

* dion_b heeft alvast wat inspiratie voor kerstdiner dit jaar
Terpentin07zondag 2 december 2007 @ 10:05
Fusilli tricolore met bolognesesaus een een palm.
KrnKjezondag 2 december 2007 @ 10:27
Zometeen een pantosti met gemengde paddestoelen (van gisteren over), ui, kaas, tomaat en kruiden
Heidi-zondag 2 december 2007 @ 11:40
er staat rollade op het menu nog ff bedenken hóe ik hem ga bereiden

nu een red bull
HaverMoutKoekjezondag 2 december 2007 @ 12:00
zometeen lunchen met wortelrauwkost en een bolletje met sardientjes. Vanavond eet ik biefstuk en sperziebonen
Martijn_77zondag 2 december 2007 @ 12:15
Crystal Clear.

Heb gisteren trouwens erg lekker gegeten bij Restaurant De Molen
fotoloogzondag 2 december 2007 @ 12:19
Andijfiestamppot met spekkies en een varkenshaasje
Isegrimzondag 2 december 2007 @ 12:31
quote:
Op zondag 2 december 2007 12:15 schreef Martijn_77 het volgende:
Crystal Clear.

Heb gisteren trouwens erg lekker gegeten bij Restaurant De Molen
Menu klinkt zeer goed, krijg er honger van!
SHEzondag 2 december 2007 @ 12:40
de uitjes en pepers voor de pastasaus von scratch staan te pruttelen.
Als ontbijt; twee hele stokbroden in de oven met roomham, pesto, ui, champignons, tomaat en kaas.
Vanmiddag maak ik kleine pizza's ; want dan is mijn pastasaus klaar.

Vanavond; pasta
Martijn_77zondag 2 december 2007 @ 12:52
quote:
Op zondag 2 december 2007 12:31 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Menu klinkt zeer goed, krijg er honger van!
Was ook erg lekker
Isegrimzondag 2 december 2007 @ 13:03
Ik brunch nu met Haust party toast met chocopasta en pindakaas.
ennuikzondag 2 december 2007 @ 13:05
Nu een beker magere yogurt met een banaantje en vanavond macaroni!
Blueszondag 2 december 2007 @ 14:31
@ krnkje ziet er niet alleen lekker uit, maar ook zo leuk opgediend
Gisteravond bij vrienden heerlijk gegeten, Spaanse goulash met halal stoofvlees en witte rijst
En toe bessen? ijs van de appie, man man wat is dat heerlijk

Vanavond eten we hachee met puree
Nu een late late brunch met koffie, sap, banaantje, brood met bramenjam.
(dat laatste is mijn laatste verslaving)
Blueszondag 2 december 2007 @ 14:32
smilie overkill
Mirjamzondag 2 december 2007 @ 14:32
cola light

gisteren wezen wokken, was lekker
vanavond nog geen idee eigenlijk, heb een lekkere hangdag, heb wel zin in wat lekkers eigenlijk
uniekhoornzondag 2 december 2007 @ 17:09
Hmmm, ik kwam thuis van werken en ben gelijk aan het koken gegaan, ik heb de laatste tijd honger

Net op: geroerbakte broccoli, varkenslapjes, woksaus en zilvervliesrijst.
Mirjamzondag 2 december 2007 @ 17:13
limoncello
het is zondag, dan mag het
Blueszondag 2 december 2007 @ 17:29
quote:
Op zondag 2 december 2007 17:13 schreef MissyMirjaM het volgende:
limoncello
het is zondag, dan mag het

Gisteravond ook aan de Limoncello gezeten, bij vrienden, die dit najaar in Toscane zijn geweest en heuuul veuul lekkere drank meegenomen hebben

Nu zit ik aan een welmoedje, mag ook omdat het zondag is
Blueszondag 2 december 2007 @ 17:29
Uniekhoorn, je usericon
Adelantezondag 2 december 2007 @ 17:30
frietjes straks

Xenniazondag 2 december 2007 @ 18:07
Tagliatelle met zalm, sjalotjes en een kruidenroomsaus
Mirjamzondag 2 december 2007 @ 18:12
uitdekasteten vandaag

ik vond in een hoek nog wat aardappelen, die goed gewassen, en stukken gesneden, in een schaal gegooid met échte italiaanse olijfolie en veel te veel knofllok, die liggen nu in de oven
daarbij voor hem tuinbonen en voor haar rode bietjes (ohja, zo ff uitje snipperen)
en dabei voor hem een gigantische schnitzel en voor haar uitgebakken speklapje
ColdFeetzondag 2 december 2007 @ 18:23
Turkse stijl avondeten vandaag (manlief kookt en ik help).

Gehakt in een filodeegje, met kruiden en specerijen en eieren, turkse bonensalade met rode ui en ei en heel veel peterselie, aubergine-tomatendip met brood, en sinaasappelpudding toe. Pudding, dip en gehaktrolletjes zijn recepten van de door mij zeer bewonderde Claudia Roden, bonensalade is een aangepast recept uit een Turks kookboek.

Als after-toetje ijskoude gin met granaatappel.
SHEzondag 2 december 2007 @ 18:48
quote:
Op zondag 2 december 2007 18:23 schreef ColdFeet het volgende:
Turkse stijl avondeten vandaag (manlief kookt en ik help).

Gehakt in een filodeegje, met kruiden en specerijen en eieren, turkse bonensalade met rode ui en ei en heel veel peterselie, aubergine-tomatendip met brood, en sinaasappelpudding toe. Pudding, dip en gehaktrolletjes zijn recepten van de door mij zeer bewonderde Claudia Roden, bonensalade is een aangepast recept uit een Turks kookboek.

Als after-toetje ijskoude gin met granaatappel.
En bedankt, nu heb ik al helemaal geen zin meer in mijn eigen eten
uniekhoornzondag 2 december 2007 @ 19:03
quote:
Op zondag 2 december 2007 17:29 schreef Bluezz het volgende:
Uniekhoorn, je usericon
Ik heb er een shirt mee gewonnen De leukste Sint Avatars zijn gekozen!!! .... Nog nooit wat gewonnen en wist niet dat er uberhaupt iets te winnen zou zijn, zo leuk Gewoon van Hyves afgehaald, terwijl ik daar ook nooit kom

Heel stiekum net een ossehaasje gebakken, ooooooooooh die was me toch mals. Dat was een goede
ColdFeetzondag 2 december 2007 @ 19:31
quote:
Op zondag 2 december 2007 18:48 schreef SHE het volgende:

[..]

En bedankt, nu heb ik al helemaal geen zin meer in mijn eigen eten
Wees welkom; weet je de snelste route naar Den Haag?

Volgens mij is er toch veel te veel.
Isegrimzondag 2 december 2007 @ 19:34
Rijst met kalkoen, vruchtjes, paprika.
#ANONIEMzondag 2 december 2007 @ 19:46
Kibbeling, koolsla, en zelfgemaakte rösti .
KiwiTjuHhzondag 2 december 2007 @ 20:13
Heb net een half stokbroodje met jam gehad En een stukje boterkoek.
mirugaizondag 2 december 2007 @ 22:18
Vanmiddag cantuccini gemaakt en dat ben ik nu aan het naar binnen werken met een paar glaasjes muscat. Lekker!
PdeHoogzondag 2 december 2007 @ 22:20
Vanavond een braadslede gevuld met ongeschilde krieltjes, plakken courgette, stukken ui, stukken paprika en daar dan bovenop kipdrumsticks. Errug lekker weer
SHEzondag 2 december 2007 @ 22:22
quote:
Op zondag 2 december 2007 19:31 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Wees welkom; weet je de snelste route naar Den Haag?

Volgens mij is er toch veel te veel.
Het is mijn geboortestad verdomme
In het kader van gastvrijheid vraag ik jullie dan ook vriendelijk mij de eerstvolgende 'turkse'zondag jullie kant op te dirigeren.

Because I'm worth it
Mirjamzondag 2 december 2007 @ 22:31
net geitenkaas rondjes in ontbijtspek gewikkeld, honing eroverheen gegooid en de oven in geschoven
Isegrimzondag 2 december 2007 @ 22:42
quote:
Op zondag 2 december 2007 22:31 schreef MissyMirjaM het volgende:
net geitenkaas rondjes in ontbijtspek gewikkeld, honing eroverheen gegooid en de oven in geschoven
Ik denk dat ik even langskom, is dat goed?
Mirjamzondag 2 december 2007 @ 22:49
quote:
Op zondag 2 december 2007 22:42 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ik denk dat ik even langskom, is dat goed?
's goed
Mirjamzondag 2 december 2007 @ 22:50
ik heb mezelf overigens een limoncello ingeschonken
Mini_rulezmaandag 3 december 2007 @ 10:46
Wij hadden gisteravond iets makkelijks: spruitjes, aardappelpuree met kaas (uit een zakje) en een vegetarische kaasburger.
PdeHoogmaandag 3 december 2007 @ 11:03
Vanmorgen brood met gebakken ei gemaakt voor tussen de middag
motorbloempjemaandag 3 december 2007 @ 11:07
gisteravond patat en een broodje frikadel

en net anderhalf afbakbroodje we hadden er nog 3

vanavond iets van een simpel pasta-hapje, aangezien ik alleen eet
Koninginmaandag 3 december 2007 @ 11:38
Gister bami gehad, zaterdag lekker pizza!
Vanavond geen idee eigenlijk, in ieder geval iets met bloemkool.
KiwiTjuHhmaandag 3 december 2007 @ 12:02
Net muesli met yoghurt en een appeltje gehad
KrnKjemaandag 3 december 2007 @ 12:36
Na een boterham mix-hagelslag nu een tosti zeeuws-spek-kaas...
Isegrimmaandag 3 december 2007 @ 12:56
Ik had ook boterhammen met mix-hagelslag als ontbijt.

Verder weet ik nog niet wat het vanaaf wordt, ik zit zelf ziek thuis.
motorbloempjemaandag 3 december 2007 @ 13:11
beterschaaaaap iig
KiwiTjuHhmaandag 3 december 2007 @ 13:47
Broodje gezond en broodje filet american gehad.
NieTTusmaandag 3 december 2007 @ 14:46
Net lekkere salade met geitenkaas en bacon op

En vanavond wordt het Hachee! Zelfgemaakt, staat nu lekker te pruttelen! Das lang gelee
motorbloempjemaandag 3 december 2007 @ 14:53
had twee bammetjes filet americain en eigenlijk wil ik er nog een... maar nee, dat doen we niet

pot thee zetten dan maar
Isegrimmaandag 3 december 2007 @ 15:06
Ik verveel me én ik heb zin in iets lekkers, dus ik ga chocoladekoekjes bakken.
DarkElfmaandag 3 december 2007 @ 15:14
Vanavond wat makkelijks, moet ik nog even zien...

Nu frambozen met yoghurt en water.

En morgen lekker een grote pan verse pastasaus maken
#ANONIEMmaandag 3 december 2007 @ 15:25
koffie
Isegrimmaandag 3 december 2007 @ 15:35
Zo, koekjes zitten in de oven.
KrnKjemaandag 3 december 2007 @ 17:35
Zometeen eten op kosten van de 'baas' in de Zwarte Doos...Hopen dat ze dit keer niet vergeten wat de bestelling is en wel alles komen brengen:{... Maar het smaakt wel altijd prima
Tristessamaandag 3 december 2007 @ 17:45
Ik ga straks paprika's gevuld met risotto klaarmaken .
ColdFeetmaandag 3 december 2007 @ 17:49
quote:
Op maandag 3 december 2007 17:45 schreef Tristessa het volgende:
Ik ga straks paprika's gevuld met risotto klaarmaken .
Oei, dat klinkt erg lekker! Doe je ze dan ook nog in de oven, en zo ja, hoe zorg je dat de risotto geen pap wordt?

Wij eten boerenkool. Lekker, echt zin in.
DarkElfmaandag 3 december 2007 @ 18:01
Ik ga een snelle salade maken (tomaat, ui, komkommer, olijven, feta) en erbij wat kip uit de oven...

en als toetje: Blanke vla
Tristessamaandag 3 december 2007 @ 18:06
quote:
Op maandag 3 december 2007 17:49 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Oei, dat klinkt erg lekker! Doe je ze dan ook nog in de oven, en zo ja, hoe zorg je dat de risotto geen pap wordt?
Dat is wel een goede vraag want dat weet ik ook nog niet zo goed eigenlijk . Dit is de eerste keer dat ik paprika's vul met risotto. Ik heb wel vaker paprika's met andere dingen gevuld, maar goed. Mijn plan is dat ik wanneer de risotto bijna gaar is, het in de paprika's stop en ze dan nog eventjes in de oven doe.
KiwiTjuHhmaandag 3 december 2007 @ 18:23
Bloemkool, aardappels, gehaktbal en zelfgemaakte appelmoes gehad
uniekhoornmaandag 3 december 2007 @ 18:28
Ik heb maar eens chili con carne klaar gemaakt.
Muckmaandag 3 december 2007 @ 18:35
ooh, how I love the simple things in life

fussili bucati met een heel simpel kaas-sausje en hamsnippers
KiwiTjuHhmaandag 3 december 2007 @ 19:06
Pepernoten!
ennuikmaandag 3 december 2007 @ 19:08
Ontbijt: bosbessenyogurt met een banaan en een kop thee
Lunch: kliekje pasta van gisteren
Tussendoor: een sinaasappel
Diner: een iet wat vreemde salade: rauwe witlof, wat dressing, blokjes kaas, walnoten, blokjes appel en wat kip. Was niet vies maar ook niet lekker. Geen succes!
PeRimaandag 3 december 2007 @ 19:09
Ordinaire patatjes .
#ANONIEMmaandag 3 december 2007 @ 19:11
Vanaaf erwtensoep gemaakt, smaakte erg lekker, het is dan ook echt snertweer (onweer hier )
Xenniamaandag 3 december 2007 @ 19:23
Salade met buffelmozzarella en cherry tomaatjes en olijfolie, gevolgd door spaghetti bolognese en toe zelfgebakken muffins.
Tezzmaandag 3 december 2007 @ 19:33
Mijn man had gekookt vandaag. Verrassend lekker! Witlof uit de oven met ham en kaas, schouderkarbonades gemarineerd met ketjap en gebakken aardappelen met knoflook.
skippy22maandag 3 december 2007 @ 19:39
Een ah koekje
parselmouthmaandag 3 december 2007 @ 19:41
Spinaziesalade met cherrytomaatjes en zachte geitenkaas met balsamicoazijn en wat olijfolie en peper. Plus een stukje valess plus twee gepofte aardappels.
#ANONIEMmaandag 3 december 2007 @ 22:33
Cola light
Bluesmaandag 3 december 2007 @ 23:08
Teringyaki pinda's met een Chi wijntje
Mirjammaandag 3 december 2007 @ 23:09
quote:
Op maandag 3 december 2007 23:08 schreef Bluezz het volgende:
Teringyaki pinda's
bwhehehe
ColdFeetmaandag 3 december 2007 @ 23:10
quote:
Op maandag 3 december 2007 23:08 schreef Bluezz het volgende:
Teringyaki pinda's met een Chi wijntje
Oeh, die pinda's zijn lekker! Ga ik nog s zelf proberen te maken, geroosterde pinda's met een marinade. Moet kunnen, toch?

Ik ga zo nog even een cosmopolitan in elkaar draaien. En ik twijfel: zal ik nog even wat lekkere bhaji's bakken? Of is dat te vet, zo voor het slapengaan?
Bluesmaandag 3 december 2007 @ 23:21
Mmmm, goed uitlekken op keukenpapier, en daarbij eigenlijk een klein beetje rode wijn.
Schijnt het vet af te breken, maar dat weet jij beter dan ik
Za-giniipiggumaandag 3 december 2007 @ 23:29
* Za-giniipiggu heeft al 2L ijsthee op.
Mirjammaandag 3 december 2007 @ 23:32
net een bapao gegeten, maar heb nog trek, dus ga nog ff in de kast snuffelen
en erbij een goldstrike
Bluesmaandag 3 december 2007 @ 23:35
quote:
Op maandag 3 december 2007 23:32 schreef MissyMirjaM het volgende:
net een bapao gegeten, maar heb nog trek, dus ga nog ff in de kast snuffelen
en erbij een goldstrike
Rook je

Ik kijk nog een aflevering ER met nóg een Chi-tje, morgen vrij
boriszmaandag 3 december 2007 @ 23:37
stukkie Boerenkaas
#ANONIEMdinsdag 4 december 2007 @ 08:28
Gisteravond wegens druk/tijdgebrek de rare combi van achter in de middag griekse salade en pita met hummus, en laat op de avond frikadellen speciaal en kroketten .

Nu dikke Turkse yoghurt met honing en ananas . En een kopje kaneelthee.
#ANONIEMdinsdag 4 december 2007 @ 08:39
koffie en mandarijntjes
KiwiTjuHhdinsdag 4 december 2007 @ 10:08
Yoghurt met muesli
dezenickiscooldinsdag 4 december 2007 @ 11:53
gisteren avond rijst en kip op zijn indisch

nu bammen met gebakken pate en peper salami al proef ik niet veel , hoofd zit muurdicht door verkoudheid
ColdFeetdinsdag 4 december 2007 @ 14:33
Late lunch van een restje geroosterde-auberginesalade met tomaat, en uienbhaji's met chilisaus.

De combi is, zeg maar, fusion
Tezzdinsdag 4 december 2007 @ 14:59
Vanavond een ovenschotel van kipfilet met zoete uien en kaas en ik denk iets van een tomatensalade en aardappelpurree erbij. Lekker stevig eten voor dit winters weertje.

@ Coldfeet: hoe maak je uienbhaji's??
DarkElfdinsdag 4 december 2007 @ 15:19
er staat een pan pastasaus te pruttelen (geen idee of het wat wordt want ik heb maar wat bij elkaar gegooid )

verder drink ik nu een glas magere melk
Adelantedinsdag 4 december 2007 @ 15:23
appel en glas water
uniekhoorndinsdag 4 december 2007 @ 15:40
Vanavond maar iets bestellen.
Koningindinsdag 4 december 2007 @ 15:45
Boterham met berlinerworst en al veel te veel chocolade gehad
minilotjedinsdag 4 december 2007 @ 15:49
Er staan wat stukjes koe te trekken in een bouillonnetje; vanavond gaan ze in een stevige rundvleessoep met prei, uien, en flink wat knoflook, zwarte peper en krulpeterselie.
Erbij bruin stokbrood met brie en zelfgeroerde kruidenboter.

Brood en beleg op de salontafel, soep in grote kommen en wij onder een dekentje op de bank.
En we drinken er onze halfvolle fles port bij leeg.
Tezzdinsdag 4 december 2007 @ 16:41
quote:
Op dinsdag 4 december 2007 14:59 schreef Tezz het volgende:
Vanavond een ovenschotel van kipfilet met zoete uien en kaas en ik denk iets van een tomatensalade en aardappelpurree erbij. Lekker stevig eten voor dit winters weertje.

@ Coldfeet: hoe maak je uienbhaji's??
De ovenschotel staat gaar te worden in de oven, maar de bijgerechten zijn iets veranderd (bij gebrek aan tomaten): gepofte aardappelen en gegrilde groenten.
PizzaSalamidinsdag 4 december 2007 @ 16:43
Nasi .
Bluesdinsdag 4 december 2007 @ 16:44
Bospaddelstoelenroerbakmix van de slager met rijst.
Die slager is verbouwd en is echt geworden. Ze hebben nu een ongelofelijk assortiment.. zelfs wagyu en honderd lamsbereidingen... * Bluezz gaat er maar niet te veel naar binnen, zo mooi zo mooi
Bluesdinsdag 4 december 2007 @ 16:45
Oh en ik heb net een zonnepitbrood gebakken! Goed gelukt en ruikt heerlijk
DarkElfdinsdag 4 december 2007 @ 16:51
ziet er mooi uit en ook goed gerezen bluezz
PizzaSalamidinsdag 4 december 2007 @ 16:52
quote:
Op dinsdag 4 december 2007 16:45 schreef Bluezz het volgende:
Oh en ik heb net een zonnepitbrood gebakken! Goed gelukt en ruikt heerlijk
[ afbeelding ]
Hoeveel kubieke meter is die ?
-Mellow-dinsdag 4 december 2007 @ 17:47
pannekoeken met courgette, tomaat en geitenkaas
-Mellow-dinsdag 4 december 2007 @ 17:49
je eigen brood bakken, dat wil ik nou ook wel eens doen
4EverBlackEyeddinsdag 4 december 2007 @ 18:57
Ik eet nu een verse ananas.
Martijn_77dinsdag 4 december 2007 @ 18:58
Chocolade letter
KiwiTjuHhdinsdag 4 december 2007 @ 19:05
Heb worteltjes, gehaktbal, aardappels en zelfgemaakte appelmoes gehad

En mijn moeder heeft me hele lekkere chocolade gekocht voor vanavond
PdeHoogdinsdag 4 december 2007 @ 19:37
Net pizza besteld Had ik opeens heel veel trek in
#ANONIEMdinsdag 4 december 2007 @ 19:47
Vanavond een pruttelpotje van kikkererwten met restjes groenten en flink veel kruiden. Pitabrood erbij, en een griekse salade . Nais.
Raissadinsdag 4 december 2007 @ 20:22
Net een broodje met knakworst gegeten.
Isegrimdinsdag 4 december 2007 @ 21:23
Een salade van AH met pasta, zongedroogde tomaat en geitenkaas. Even snel. Nu een toetje met koffiesmaak.
Geslotendinsdag 4 december 2007 @ 21:36
Zo een tosti ham-kaas. Met boter aan de buitenkant natuurlijk
ColdFeetdinsdag 4 december 2007 @ 23:00
quote:
Op dinsdag 4 december 2007 19:47 schreef Razztwizzle het volgende:
Vanavond een pruttelpotje van kikkererwten met restjes groenten en flink veel kruiden. Pitabrood erbij, en een griekse salade . Nais.
Dat soort restjes-keukenkastjes-experimenten levert idd meestal geweldige maaltijden op.... Die je dan vervolgens geen tweede keer kunt maken omdat je het niet hebt opgeschreven

Vanavond erwtensoep gegeten. Lekker.
Xenniawoensdag 5 december 2007 @ 00:36
Wij hebben vandaag gegourmet.

Nu ga ik een turkse pizza maken, want rammel alweer.
Koninginwoensdag 5 december 2007 @ 08:44

Vanavond ga ik zo'n schotel maken:

#ANONIEMwoensdag 5 december 2007 @ 10:46
Koffie
marcb1974woensdag 5 december 2007 @ 11:06
Een bruine boterham met ham en kaas
KiwiTjuHhwoensdag 5 december 2007 @ 11:17
Broodje met jam
rubawoensdag 5 december 2007 @ 11:29
pepernoten van de warme bakker als ontbijt
Mini_rulezwoensdag 5 december 2007 @ 12:12
Gisteravond heb ik kant en klare pizzabodems belegd. De avond daarvoor hadden we zelfgemaakte cheeseburgers met frietjes en salade.

Vanavond worden het visburgers (op een broodje) met rucola, waarschijnlijk weer met ovenfrietjes en/of aardappelpuree. Beetje ongezond maar wel lekker.

Net een kop soep met brood op, nu cola light.
Curiositywoensdag 5 december 2007 @ 12:19
Weing gegeten de laatste dagen ivm flinke migraine, dus nu even lekker uitgepakt.
American pancakes met kersenjam en room, gelijk goed beginnen , en een chocomelk uit de Senseo.
minilotjewoensdag 5 december 2007 @ 12:30
Volle vanillekwark en een chocolademuffin met karamelvulling.
Krachtvoer voor bij het Sinterklaasgedichten schrijven. *zucht*
Tezzwoensdag 5 december 2007 @ 13:09
Vandaag eten we vooral pepernoten, banketstaaf, gevulde speculaas en marsepein. Tussendoor een kop tomatensoep en een tosti. Lekker makkelijk............
_Hestia_woensdag 5 december 2007 @ 16:38
Ik ga de Knorr maaltijdmix Provencaalse kipschotel eten . Is met kip, champignons, sperziebonen, cherrytomaatjes en krieltjes. Lijkt mij wel lekker en daar kan ik wel 2 dagen van eten ook
PeRiwoensdag 5 december 2007 @ 16:45
Paëllalalalala !
#ANONIEMwoensdag 5 december 2007 @ 16:47
Stoofpotje met patatjes
Mini_rulezwoensdag 5 december 2007 @ 16:49
quote:
Op woensdag 5 december 2007 16:47 schreef SeaOfLove het volgende:
Stoofpotje met patatjes
Wat doe je erin? Heb je een recept?

* Mini_rulez is gek op stoofpotjes.
Mirjamwoensdag 5 december 2007 @ 16:58
nu een halve kip/mango salade (35%)
da's toch wel de aller lekkerste hoor
DarkElfwoensdag 5 december 2007 @ 16:59
Verse pasta met vers gemaakte pastasaus en jamie's ballen

eroverheen wat mozzerella en parmezaanse kaas...

en een fles rosé ligt te koelen

#ANONIEMwoensdag 5 december 2007 @ 17:01
quote:
Op woensdag 5 december 2007 16:49 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

Wat doe je erin? Heb je een recept?

* Mini_rulez is gek op stoofpotjes.
Lees anders de stoofpotten-topics door ook , daardoor ben ik vorig jaar aan de stoofpotjes begonnen

Voor vanaaf heb ik het simpel gehouden. Mijn grote pan staat ook bij mijn vriend.

Heb een knappe riblap van 3 en halve ons aangebraden, vlees uit de pan, daarin drie grofgesneden uien en een berg grofgehakte knoflook even gebakken, vlees er weer bij met genoeg rode wijn zodat het vlees onder de wijn stond.
Als de boel kookt 2 vleesbouillonblokjes erbij en wat aardappels in blokjes gesneden zodat de boel wat gaat binden.
Ohja ook nog kaneel en een thee-ei vol kruidnagelen en jeneverbessen in de pan gehangen.

Heeft in totaal zo'n 3 uur staan pruttelen, het vlees is boterzacht, valt helemaal uit elkaar en is vol van smaak
#ANONIEMwoensdag 5 december 2007 @ 17:02
quote:
Op woensdag 5 december 2007 16:58 schreef MissyMirjaM het volgende:
nu een halve kip/mango salade (35%)
da's toch wel de aller lekkerste hoor
zoek jij soms verkering met Stereotomy, hij is toch de master van de 35% kortings-artikelen
uniekhoornwoensdag 5 december 2007 @ 17:42
quote:
Op woensdag 5 december 2007 17:02 schreef SeaOfLove het volgende:

[..]

zoek jij soms verkering met Stereotomy, hij is toch de master van de 35% kortings-artikelen
Ooooh wat klinkt dat lief

Biefstukje met een heul bakje champignons, incl 2 tenen knoflook
KiwiTjuHhwoensdag 5 december 2007 @ 17:47
Friet met een berehap!
golferwoensdag 5 december 2007 @ 18:28
Hele grote gevulde portobello's uit de oven.
nVinciblewoensdag 5 december 2007 @ 18:32
Ik had gister aardappelpartjes met pesto smaak, broccoli en steak van onder de gril met een laagje broodkruimels/kaas/kruiden.

Vandaag de rest van de aardappelpartjes met schnitzel en een lekkere (ijsberg) salade met olijven, feta, minitomaatjes, komkommer. Die eenpersoonsportie ijsbergsla van de AH is nog teveel o.O
#ANONIEMwoensdag 5 december 2007 @ 19:28
Teriyaki gemaakt
ColdFeetwoensdag 5 december 2007 @ 19:38
quote:
Op woensdag 5 december 2007 18:28 schreef golfer het volgende:
Hele grote gevulde portobello's uit de oven.
Mmmm, gevuld met wat?

Hier simpele pasta met courgette, rode ui, cashews en citroensap. Ideale snelle hap, vind ik
golferwoensdag 5 december 2007 @ 20:22
quote:
Op woensdag 5 december 2007 19:38 schreef ColdFeet het volgende:


Mmmm, gevuld met wat?
Bleekselderij, gehakt, ui, kaas etc.
DarkElfwoensdag 5 december 2007 @ 20:41
quote:
Op woensdag 5 december 2007 20:22 schreef golfer het volgende:

[..]

Bleekselderij, gehakt, ui, kaas etc.
He das wel een idee voor morgen!

Isegrimwoensdag 5 december 2007 @ 20:46
quote:
Op woensdag 5 december 2007 17:01 schreef SeaOfLove het volgende:

[..]

Lees anders de stoofpotten-topics door ook , daardoor ben ik vorig jaar aan de stoofpotjes begonnen

Voor vanaaf heb ik het simpel gehouden. Mijn grote pan staat ook bij mijn vriend.

Heb een knappe riblap van 3 en halve ons aangebraden, vlees uit de pan, daarin drie grofgesneden uien en een berg grofgehakte knoflook even gebakken, vlees er weer bij met genoeg rode wijn zodat het vlees onder de wijn stond.
Als de boel kookt 2 vleesbouillonblokjes erbij en wat aardappels in blokjes gesneden zodat de boel wat gaat binden.
Ohja ook nog kaneel en een thee-ei vol kruidnagelen en jeneverbessen in de pan gehangen.

Heeft in totaal zo'n 3 uur staan pruttelen, het vlees is boterzacht, valt helemaal uit elkaar en is vol van smaak
Hey, wat een goed idee om dat met een thee-ei te doen. Ik doe ze er altijd los in, maar ineens op een kruidnagel bijten is niet echt tof. Thanks!
marcb1974woensdag 5 december 2007 @ 20:47
Een shoarmaschotel
#ANONIEMwoensdag 5 december 2007 @ 21:45
quote:
Op woensdag 5 december 2007 20:46 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Hey, wat een goed idee om dat met een thee-ei te doen. Ik doe ze er altijd los in, maar ineens op een kruidnagel bijten is niet echt tof. Thanks!
Heb ik ook uit het stoofpotten-topic maar idd rete-handig
boriszwoensdag 5 december 2007 @ 21:47
vanavond patat en een hamburger bij de smullers
Weird-woensdag 5 december 2007 @ 23:44
Gegourmet vanavond

En zoals het hoort daarbij natuurlijk weer veel te veel gegeten
ColdFeetdonderdag 6 december 2007 @ 00:33
Kamille-citroenthee, dat zag ik gisteren staan bij Simon Levelt. Benieuwd of het lekker is!
#ANONIEMdonderdag 6 december 2007 @ 00:37
quote:
Op donderdag 6 december 2007 00:33 schreef ColdFeet het volgende:
Kamille-citroenthee, dat zag ik gisteren staan bij Simon Levelt. Benieuwd of het lekker is!
oehh klinkt lekker, zullen we daar mee beginnen als ik helemaal verkleumd aankom maandag

ohhh ik had net rauwe ham met (zoete) appel...ik had geen meloen smaakt ook erg lekker
Xenniadonderdag 6 december 2007 @ 01:49
Erwtensoep op het werk, gat ik houd niet van de structuur van die soep
Maki-maki.donderdag 6 december 2007 @ 06:36
Noedels. Cola. White Malthesers. Nu.

Onregelmatig levensritme, .
#ANONIEMdonderdag 6 december 2007 @ 08:16
We beginnen de dag maar weer met koffie en mandarijntjes
DarkElfdonderdag 6 december 2007 @ 08:40
Water en een mandarijn (ze beginnen trouwens al minder lekker te worden vind ik)

Vanavond denk ik een maaltijdsalade van de appie, eet waarschijnlijk alleen en heb geen zin in gedoe

Morgen eten we: Stoofpot
PeRidonderdag 6 december 2007 @ 09:45
Stukje speculaastaart .
KiwiTjuHhdonderdag 6 december 2007 @ 11:19
Net 2 crackertjes met kaas gehad!
Kuukskedonderdag 6 december 2007 @ 11:21
Zometeen 2 boterhammen en vanavond aardappelen met spruitjes .
coltje87donderdag 6 december 2007 @ 11:34
Net twee broodjes met gebakken ei op, met sinaasappel-appel-aardbeiensap
motorbloempjedonderdag 6 december 2007 @ 11:37
koffie en straks twee bammetjes
Bluesdonderdag 6 december 2007 @ 11:41
De buit tot nu toe : Kiwi, ontbijtyoghurt, water, koffie, sultana's
Straks lekker in het restaurant een saladeschotel en vanavond kip met pesto met pijnboompitten met een salade
DarkElfdonderdag 6 december 2007 @ 14:08
Voor vanavond lekker makkelijk gedaan: pizza.

Voor de lunsj: bruine pistoletjes met sellerysalade en tuinkers.
Isegrimdonderdag 6 december 2007 @ 14:10
Ik ga vanaaf bij Taberna Dushi eten: http://www.tabernadushi.nl/
ColdFeetdonderdag 6 december 2007 @ 14:16
Vanavond beef vindaloo, lekker pittig gesudderd rundvlees met kikkererwten en spinazie (kliekje uit de diepvries). Eigenlijk heb ik nu wel trek in een tosti, maar dat betekent dat ik naar buiten moet om kaas te halen.... Dilemma
uniekhoorndonderdag 6 december 2007 @ 14:21
Wij hebben om 12 uur al warm gegeten, manlief heeft middagdienst.
Bami gemaakt en hij was lekker moet ik zeggen.
Isegrimdonderdag 6 december 2007 @ 14:21
quote:
Op donderdag 6 december 2007 14:16 schreef ColdFeet het volgende:
Vanavond beef vindaloo, lekker pittig gesudderd rundvlees met kikkererwten en spinazie (kliekje uit de diepvries). Eigenlijk heb ik nu wel trek in een tosti, maar dat betekent dat ik naar buiten moet om kaas te halen.... Dilemma
Bestellen via albert.nl.
KiwiTjuHhdonderdag 6 december 2007 @ 14:26
Vanavond eten we bami, kroepoek en kipdrumsticks met honing er over uit de oven!
#ANONIEMdonderdag 6 december 2007 @ 14:47
quote:
Op donderdag 6 december 2007 14:21 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij hebben om 12 uur al warm gegeten, manlief heeft middagdienst.
Bami gemaakt en hij was lekker moet ik zeggen.
Ahhh dat vind ik altijd zo relaxed 's middags warm eten. In de zomervakantie veel gedaan ook.

ontopic; koffie maar weer
Moragh_DaughterofSunedonderdag 6 december 2007 @ 14:48
Nu thee met een stukje gevulde speculaas

Vanavond pitabroodjes met zelfgemaakte tzatziki, geroosterde paprika, merguezworstjes en gegrilde aardappelpartjes met rozemarijn

Oh, en als toetje baklava.
PeRidonderdag 6 december 2007 @ 14:52
Kop witte thee en mini donuts = lunch .
ColdFeetdonderdag 6 december 2007 @ 14:55
quote:
Op donderdag 6 december 2007 14:21 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Bestellen via albert.nl.
Of ze m'n plakjes kaas even komen brengen, ja

Nee, hij zit echt vlakbij... Dus ik wacht even totdat manlief thuiskomt en dan pak ik mijn rubberlaarzen met schattige stippeltjes uit de auto en dan ga ik wel gewoon voor lul lopen

Afijn, eerst een kop thee zetten, ik heb de Yogi Tea helemaal ontdekt, biologische tisanes (hoe heet dat in het Nederlands?), ken jij dat, Ise? Lekker, vind ik
-Mellow-donderdag 6 december 2007 @ 15:27
quote:
Op donderdag 6 december 2007 14:48 schreef Moragh_DaughterofSune het volgende:
Nu thee met een stukje gevulde speculaas

Vanavond pitabroodjes met zelfgemaakte tzatziki, geroosterde paprika, merguezworstjes en gegrilde aardappelpartjes met rozemarijn

Oh, en als toetje baklava.
dat klinkt goed.

ik ben wederom aan de pannekoek
coltje87donderdag 6 december 2007 @ 16:54
Vanavond maak ik rijst met kip-kerrie, en als toetje aardbeienkwark
Mirjamdonderdag 6 december 2007 @ 16:56
strakjes kip tandoori
vanavond hapjes op de miljonair fair
Martijn_77donderdag 6 december 2007 @ 19:26
Noedels varkenshaas en roergebakken witte kool
#ANONIEMdonderdag 6 december 2007 @ 19:43
Kant en klaar pannenkoeken Niet te eten
motorbloempjedonderdag 6 december 2007 @ 20:07
ik had lekker een rijst-fetaprutje met champignons, prei, rauwe ham, feta en rijst

jum!

en nu feesten dus bier
Isegrimdonderdag 6 december 2007 @ 22:14
quote:
Op donderdag 6 december 2007 14:10 schreef Isegrim het volgende:
Ik ga vanaaf bij Taberna Dushi eten: http://www.tabernadushi.nl/
Hartstikke lekker gegeten.
marcb1974donderdag 6 december 2007 @ 22:15
Thais bij Thai Thani
Isegrimdonderdag 6 december 2007 @ 22:29
Thai Thani is mij wat te hot allemaal.
marcb1974donderdag 6 december 2007 @ 22:32
Valt prima mee
Memento-Moridonderdag 6 december 2007 @ 22:45
quote:
Op donderdag 6 december 2007 22:15 schreef marcb1974 het volgende:
Thais bij Thai Thani
dat dus
Bluesdonderdag 6 december 2007 @ 23:34
Chi wijntje met teringyaki pinda's
MissHobjedonderdag 6 december 2007 @ 23:43
Bak thee met een stuk banket letter
motorbloempjedonderdag 6 december 2007 @ 23:44
teringyaki

wij hebben net lekker een Verboden Vrucht biertje op

zouden naar feest gaan, maar was echt té druk dus maar lekker met een góéd biertje Blik op de Weg kijken
ColdFeetvrijdag 7 december 2007 @ 00:50
quote:
Op donderdag 6 december 2007 23:34 schreef Bluezz het volgende:
Chi wijntje met teringyaki pinda's
Door jou geinspireerd heb ik een poging ondernomen zelf pinda's te marineren en roosteren. Nog niet helemaal gelukt, ze zijn te plakkerig. Ik moet het procede nog perfectioneren

Hier een diksapje en zo nog even thee en dan ga ik tukken.
Mirjamvrijdag 7 december 2007 @ 01:02
veel te hard gewerkt, weinig excuise hapjes tot me genomen
werl 2 cocktails
en die kiwamen aan..
DarkElfvrijdag 7 december 2007 @ 07:36
Glas water en twee mandarijntjes
Kuukskevrijdag 7 december 2007 @ 08:23
Momenteel zit ik aan het water. Maar straks 2 boterhammen met kipfilet en vanavond aardappelen met de Maggi Sperziebonengehaktdagschotel met satésaussmaak achtige mix. Lekker dus .
Tezzvrijdag 7 december 2007 @ 09:10
Vers bolletje met rosbief. Lekker ontbijtje!
minilotjevrijdag 7 december 2007 @ 09:24
Vanavond alleen thuis, dus beef vindaloo (zoals eerder iemand in dit topic deze week), want mijn lieft lust geen Indiaas.

Nu een restjesontbijt van pitabroodjes, smeerkaas en pittige worstjes.
coltje87vrijdag 7 december 2007 @ 10:38
Veel rooibosthee, en een bak aardbeienkwark.
_Hestia_vrijdag 7 december 2007 @ 10:44
2 broodjes met philadelphia paprika en kruiden
KiwiTjuHhvrijdag 7 december 2007 @ 10:47
Net yoghurt met muesli gehad.
PeRivrijdag 7 december 2007 @ 10:58
Sesamknäckebrod met hagel .
KrnKjevrijdag 7 december 2007 @ 12:02
Gisteren stamppot met spruitjes en geitenkaas gemaakt... met veel knoflook en uitgebakken spekjes omdat t anders wel erg saai was

DarkElfvrijdag 7 december 2007 @ 12:05
Vanavond staat Deze stoofpot op het menu met eigengemaakte cranberriecompote en wat puree

KrnKjevrijdag 7 december 2007 @ 12:11
Vanavond voor mij niet veel meer dan een broodje kroket en n tosti na de training, ervoor kopje soep en een boterham...
Heel fijn; om 6 uur al trainen...
marcb1974vrijdag 7 december 2007 @ 12:11
IJsthee en 2 croissants
uniekhoornvrijdag 7 december 2007 @ 16:28
Vanavond eet ik een maaltijdsalade met garnalen.
_Hestia_vrijdag 7 december 2007 @ 17:59
pasta met roomsaus, champignons en hamblokjes
minilotjevrijdag 7 december 2007 @ 18:12
Mwuh, ik zou wegens alleen thuis zijn vanavond eigenlijk aan de slag gaan met Beef Vindaloo, maar ik heb écht, écht, écht geen zin om de deur uit te gaan.
Dus in plaats daarvan een eenpersoonsrestje uit de vriezer: ravioli met vleesvulling in een zelfgemaakte saus van pomodori en bieslook. Met een schep jonge kaas in de oven geschoven en hmmmm.
Reeds bereide pasta ruikt eenmaal ontdooit altijd een beetje merkwaardig, maar smaakt wel gewoon goed!
Verder zijn alle chocoladeletters op. Al mijn.. negen chocoladeletters, in drie dagen (ik moet nodig mijn Ritalin-voorraad aanvullen: die verdraaide chocoladedrang in december ook!). Dus heb ik bij wijze van zoetigheid-als-toetje mijn vinger een paar keer in de strooppot gestoken.


Ik hou ontzettend van koken en bakken en knutselen in de keuken, maar ik vrees dat ik er nogal luie, studentige kookgewoontes op na zou houden als ik in mijn eentje woonde.
Morgen weer gewoon lekker kip roosteren voor mijn lief.
Bluesvrijdag 7 december 2007 @ 18:13
Hartige taart, champ/kip/pasta met sla erbij... misschien
Isegrimvrijdag 7 december 2007 @ 18:15
quote:
Op vrijdag 7 december 2007 18:12 schreef minilotje het volgende:
Mwuh, ik zou wegens alleen thuis zijn vanavond eigenlijk aan de slag gaan met Beef Vindaloo, maar ik heb écht, écht, écht geen zin om de deur uit te gaan.
Dus in plaats daarvan een eenpersoonsrestje uit de vriezer: ravioli met vleesvulling in een zelfgemaakte saus van pomodori en bieslook. Met een schep jonge kaas in de oven geschoven en hmmmm.
Reeds bereide pasta ruikt eenmaal ontdooit altijd een beetje merkwaardig, maar smaakt wel gewoon goed!
Verder zijn alle chocoladeletters op. Alle.. negen. Dus heb ik bij wijze van zoetigheid-als-toetje mijn vinger een paar keer in de strooppot gestoken.


Ik hou ontzettend van koken en bakken en knuitselen in de keuken, maar ik vrees dat ik er nogal luie, studentige kookgewoontes op na zou houden als ik in mijn eentje woonde.
Morgen weer gewoon lekker kip roosteren voor mijn lief.
Je hebt négen chocoladeletters opgegeten?
minilotjevrijdag 7 december 2007 @ 18:16
quote:
Op vrijdag 7 december 2007 18:15 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Je hebt négen chocoladeletters opgegeten?
In drie-en-halve dag wel hoor.
Nou ja. Ik eet eigenlijk vrijwel nooit snoep. En ik hou van Sinterklazigheid.
December is geen december zonder vier kilo extra aan mijn kont hoor.
Isegrimvrijdag 7 december 2007 @ 18:19