H_T | zaterdag 22 september 2007 @ 02:13 |
Omdat ik het vorige topic volmaakte open ik ook de nieuwe. Laatste post was de volgende:quote: [ Bericht 7% gewijzigd door H_T op 22-09-2007 11:14:03 ] | |
konijntjebluf | zaterdag 22 september 2007 @ 02:25 |
sphaghetti met hazelnotenpasta en ketchup van c1000 | |
BrandX | zaterdag 22 september 2007 @ 04:54 |
quote: quote:linkje naar deel 1??? | |
Latz | zaterdag 22 september 2007 @ 05:02 |
![]() | |
Curri | zaterdag 22 september 2007 @ 07:43 |
zoveel eet ik waar ik me voor schaam ![]() | |
Isegrim | zaterdag 22 september 2007 @ 07:52 |
Pindakaas met jam (vorige topic) is niet zo raar. In Amerika verkopen ze het zelfs samen in een pot. Ik vind het gruwelijk smerig. ![]() | |
Isegrim | zaterdag 22 september 2007 @ 07:52 |
quote:Eet ik ook wel eens, de fruitvarianten. ![]() | |
Ordinair | zaterdag 22 september 2007 @ 07:52 |
Spinazie met pindasaus. ![]() | |
Annn | zaterdag 22 september 2007 @ 08:16 |
Euh ik schaam me eigenlijk voor niks wat ik eet. Ik plet wel vaak al mijn eten onder elkaar, dat het 1 geheel wordt ![]() Even denken aan dingen die ik eet die raar kunnen zijn... Spruiten als tussendoortje. Kan even op niks opkomen ![]() | |
Ordinair | zaterdag 22 september 2007 @ 08:37 |
quote:Prakken? ![]() ![]() | |
Alicey | zaterdag 22 september 2007 @ 08:38 |
Ik schaam me soms hooguit voor de hoeveelheid die ik eet. ![]() | |
Varr | zaterdag 22 september 2007 @ 08:42 |
quote:Ik ook, een kilo lasagna ![]() | |
Isegrim | zaterdag 22 september 2007 @ 08:48 |
Als je eten lekkerder wordt van prakken, dan is er iets niet goed. | |
One_conundrum | zaterdag 22 september 2007 @ 08:50 |
quote:Wohoo! ![]() ![]() | |
Annn | zaterdag 22 september 2007 @ 09:48 |
quote:Ik doe het al vanaf ik een klein kind ben ![]() vroeger was dat dus worstl met aardappelen en worteltjes bvb, of bonen. Allemaal onder elkaar pletten. Nu ik vegetarier ben doe ik het meestal niet met mijn quorn enzo, maar soms wel met sojaburger. ik eet niet graag alles apart. Sommige mensen scheppen dat wat aardappel en groenten samen op 1 vork, maar ik vind het veel handiger gewoon alles onder elkaar te doen ![]() | |
Annn | zaterdag 22 september 2007 @ 09:49 |
quote:Nee haha ![]() ![]() | |
Isegrim | zaterdag 22 september 2007 @ 10:01 |
quote:Tja, als je definitie van 'eten' bestaat uit gekookte aardappelen, gekookte groente en wat (nep)vlees, dan kan ik me voorstellen dat prakken lekkerder is. ![]() | |
tonks | zaterdag 22 september 2007 @ 10:02 |
Is gebakken banaan met satesaus zo raar ![]() | |
Annn | zaterdag 22 september 2007 @ 10:17 |
quote:Er stond ook dat ik dat vroeger deed toen ik vlees at ![]() Dus dat heeft er niks mee te maken. | |
Annn | zaterdag 22 september 2007 @ 10:17 |
quote:LOL ![]() | |
tonks | zaterdag 22 september 2007 @ 10:18 |
quote:Wel lekker hoor ![]() | |
Annn | zaterdag 22 september 2007 @ 10:25 |
ik wil het wel eens proberen ![]() | |
tonks | zaterdag 22 september 2007 @ 10:26 |
Moet je wel in een hoekje eten want anders kijkt iedereen je vreemd aan | |
Isegrim | zaterdag 22 september 2007 @ 10:32 |
Gebakken banaan met satésaus is heerlijk. ![]() | |
Alicey | zaterdag 22 september 2007 @ 10:34 |
quote:Vond het erg lekker idd. ![]() ![]() | |
Annn | zaterdag 22 september 2007 @ 10:36 |
quote:Moeten zei weten ![]() ![]() Ohja lol, vroeger toen ik nog vlees at, had ik soms paté met kleine zure ajuintjes (http://www.kuehne.nl/static/img/products/uyttewaal/vinaigre/auvinaigre-ajuintjes-1550.jpg) op mijn boterhammen. Of kaas met confituur (maar kaas met confituur is niet zo raar denk ik). | |
tonks | zaterdag 22 september 2007 @ 10:37 |
confituur is toch gewoon jam? dat is wel lekker met kaas ja ![]() ![]() | |
Isegrim | zaterdag 22 september 2007 @ 10:38 |
Wat ik vroeger wel eens deed: klont boter nemen, flink door de pure hagelslag rollen en dan zo oppeuzelen. ![]() | |
Annn | zaterdag 22 september 2007 @ 10:39 |
Ja jam, maar in Belgie zeggen we confituur ![]() | |
tonks | zaterdag 22 september 2007 @ 10:41 |
belgische meiskes ![]() | |
Annn | zaterdag 22 september 2007 @ 10:42 |
quote: ![]() Over gezond gesproken . lol Ohja wat ik vroeger deed.Smorgens toen ik opstond om naar school te gaan loempia in de frituur leggen en opeten of croque monsieurs (tostis) eten. Of spaghetti van de dag ervoor. Ik bleef en blijf toch mager ![]() Nu eet ik wel veeeel gezonder, havermoutpap met geraspte appel erdoor.mmm | |
Dodecahedron | zaterdag 22 september 2007 @ 10:46 |
quote:Bijna: http://en.wikipedia.org/wiki/Gado_gado | |
Vanyel | zaterdag 22 september 2007 @ 11:11 |
Vroeger bij oma op de boterham boter-hagelslag, boter-hagel, boter-hagelslag en dan door tot het beleg dikker was dan het brood. | |
H_T | zaterdag 22 september 2007 @ 11:14 |
quote:Goed punt, gefixt ![]() | |
Isegrim | zaterdag 22 september 2007 @ 11:18 |
quote: ![]() ![]() | |
BrandX | zaterdag 22 september 2007 @ 12:09 |
quote: ![]() | |
Mini_rulez | zaterdag 22 september 2007 @ 14:09 |
Halve banaan op de barbecue tot de schil zwart is en dan slagroom eroverheen. ![]() Als kind deed ik weleens naturel-chips in een boterhamzakje en dan ging ik ze pletten tot het alleen nog maar kruimels waren, en die dan opeten. Nu doe ik dat nooit meer (eet sowieso nog maar zelden chips) maar lekker was het wel. Of chips met knoflooksaus, en dan verbaasd zijn als de zak opeens bijna leeg is en ik toch wel misselijk begin te worden. ![]() Oja, de spekpannenkoek met stroop die in het vorige deel voorbij kwam vind ik ook heerlijk. Daar schaam ik me eigenlijk niet voor, het betekent gewoon dat je niet bang bent om te experimenteren. ![]() Ik schaam me meer voor hoe ongezond dingen zijn ofzo. | |
H_T | zaterdag 22 september 2007 @ 14:40 |
Spekpannenkoek met stroop is volgens mij toch een vrij mainstream combinatie, heb er nooit iemand vreemd van zien opkijken | |
Qwea | maandag 24 september 2007 @ 14:57 |
hamkaas croissants met jam ![]() Gebakken banaan met mayo Spekpannenkoeken met stroop en aardbeien ![]() | |
Dodecahedron | maandag 24 september 2007 @ 15:13 |
quote:Chips met knoflooksaus en gebakken banaan met slagroom klinkt me ook redelijk gewoon in de oren. | |
H_T | maandag 24 september 2007 @ 16:48 |
quote:Chips met knoflooksaus at ik ook wel (tijdje terug voor het laatst), gebakken banaan met slagroom lijkt me niks maar ik hou niet van bananen | |
Florian_ | maandag 24 september 2007 @ 18:00 |
hmm ik gooi bijna overal appelmoes overheen naja, tegenwoordig niet zoveel meer, maar vroeger echt altijd, over alles ![]() | |
4EverBlackEyed | maandag 24 september 2007 @ 19:15 |
quote:Ik eet soms appelmoes over mijn gekookte aardappeltjes met jus ![]() (ik ben niet zo gek op aardappelen, vandaar). | |
Fastmatti | maandag 24 september 2007 @ 20:06 |
'Vroeger' altijd Brinta met koude melk en dan zo hard mogelijk laten worden. Sinds ik op kamers zit durf ik dit niet meer te eten ![]() Owja, ook cakebeslag is echt heerlijk ![]() Edit: ijs laat ik een heel klein beetje smelten dan pas merk je hoe zoet het eigenlijk is Verder kun je Venz hagelslag ook zo eten ![]() [ Bericht 16% gewijzigd door Fastmatti op 24-09-2007 20:16:39 ] | |
Yestuuur | vrijdag 28 september 2007 @ 00:06 |
ik zie weleens mensen raar opkijken als ik een boterham met kaas en ketchup eet. of kaas en jam. of een boterham met jam en kaasomelet. dat laatste vooral is heerlijk. | |
#ANONIEM | zaterdag 29 september 2007 @ 07:56 |
Als ik echt extreme honger heb (op het niveau 'een boterham helpt er niet tegen') en daar redelijk snel en zeer effectief vanaf wil komen: Macaroni waar verder niets meer doorheen zit als macaronisaus / spaghettisaus / babi pangangsaus-poeder. Macaroni koken, in het beetje water dat er nog in staat wat van die poeder mengen, nog heel kort doorkoken, en klaar. Iedereen die ik ken walgt ervan. Het gaat me eigenlijk puur om die macaroni en door middel van het toevoegen van dat poedertje wordt het eetbaar. Overigens: Ik eet het nooit als hoofdmaaltijd, het is altijd als tussendoortje. Maar als het echt gaat om genieten van eten in plaats van het stillen van de honger: Mergpijpjes gaan wel érg snel op. Net als zakken 'Alltrade Luxe Toffee Assortiment', te koop bij de Jumbo. Daar zit een combinatie in van zuurtjes, carameltoffees, een chocoladevariant van voorgaande, diverse smaken fruittoffees en (namaak-)Chocotoffs. Verder heeft schaameten bij mij meer te maken met de momenten dat ik het eet dan met het eten op zich. Alles kan naar binnen op elk moment van de dag. Zet me om 6 uur 's ochtends patat voor, en ik eet het zonder blikken of blozen op. En bovengenoemde macaroni is nog weleens 's avonds laat gemaakt. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 29-09-2007 11:16:07 ] | |
tonks | zaterdag 29 september 2007 @ 08:50 |
quote:Jam en kaas omelet weet ik niet maar kaas met jam en kaas met tomatenketchup is echt lekker ![]() ![]() | |
Serendips | zaterdag 29 september 2007 @ 11:29 |
Biefstuk, maar dan goed doorbakken. Krokant korstje en dan niet zo zacht meer van binnen, maar een wat stevigere bite. Commentaar dat je dan krijgt. Ik-vind-dat-zo-lekker-ja!! ![]() | |
SHOOOTO | zaterdag 29 september 2007 @ 13:21 |
^^dat is vrij normaal (maar ik heb liever medium rare ![]() ongekookte instant noodles, gewoon zo uit de verpakking. ![]() of broodje kaassoufflé met pindasaus (lijkt mij vrij normaal) | |
tonks | zaterdag 29 september 2007 @ 14:19 |
Noodles uit het zakje zo? en dan zacht laten worden in je mond ofzo? | |
SHOOOTO | zaterdag 29 september 2007 @ 14:30 |
nee, gewoon erop kauwen..schijnt niet zo goed te zijn, tenminste..dat zei mijn ma ![]() | |
conleche | zaterdag 29 september 2007 @ 18:50 |
quote:Ik neem weleens een rauwe spaghettistengel, niet omdat ik het zo lekker vind, maar je kan er zo'n beetje lekker op knabbelen als een konijntje. Maar daar schaam ik me niet voor, dus dit is eigenlijk een tvp. ![]() | |
Mirjam | zaterdag 29 september 2007 @ 20:31 |
ik eet graag een speklapje (niet te vaak), maar dan niet gewoon, maar zo lang uitgebakken dat je ze nog net niet stuk kunt slaan op de tafel ![]() heeel bruin moeten ze zijn, en kinapperig ![]() ![]() | |
Speklapje | zaterdag 29 september 2007 @ 20:58 |
quote: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
BloodyLotte | zaterdag 29 september 2007 @ 21:28 |
Rauw spaghettistengels ja, en augurken zo direct uit de pot. Pindakaas met jam is vrij normaal, daar ontbijt ik bijna altijd mee. | |
Isegrim | zaterdag 29 september 2007 @ 21:32 |
quote:Mijn vriend vindt ze zo ook lekker. Ik heb ze graag doorbakken, maar niet helemaal uitgebakken. | |
Mirjam | zaterdag 29 september 2007 @ 22:10 |
quote: ![]() ![]() | |
Serendips | zaterdag 29 september 2007 @ 22:24 |
quote:Ik eet eigenlijk nooit speklapjes, dat klinkt zo vet, daar begin ik niet aan als lapje vlees... Maar ik heb hetzelfde met spekreepjes, die moeten bijna zwart zijn, dan vind ik ze pas goed. | |
Nieuwschierig | zaterdag 29 september 2007 @ 22:26 |
Boterham met appelstroop met daarop boerenmetworst met mosterd. | |
edcetera | zaterdag 29 september 2007 @ 23:15 |
quote:Ik heb een hele tijd chips als aardappels gegeten bij groente en een lapje vlees | |
tonks | zaterdag 29 september 2007 @ 23:18 |
speklapjes bakken en dan koud laten worden en dan pas eten is ook wel lekker ![]() | |
MissHobje | zondag 30 september 2007 @ 00:17 |
quote:Dat is juist lekker en toch heel gewoon ?? ![]() Nouja vind ik niets om voor te schamen.. dat moet gewoon zo ![]() | |
Yestuuur | zondag 30 september 2007 @ 10:14 |
quote: ![]() | |
Moragh_DaughterofSune | woensdag 3 oktober 2007 @ 15:19 |
quote:Nee ![]() En verder zijn mijn zondes: -Gehaktballen, braadworsten en hamburgers altijd met ketchup (alleen heinz) eten -Diepvries/en bezorgpizza's met ketchup -Gebakken aardappels met mayo en appelmoes En het feit dat ik mijn indische rijsttafel altijd door elkaar meng en er dan lustig satesaus over gooi is vast ook wel een vermelding waard ![]() ![]() | |
tonks | woensdag 3 oktober 2007 @ 15:21 |
quote:Alles met ketchup is lekker ![]() En met satesaus. | |
Moragh_DaughterofSune | woensdag 3 oktober 2007 @ 15:24 |
quote:Daar heb je eigenlijk wel gelijk in ![]() | |
HostiMeister | woensdag 3 oktober 2007 @ 15:27 |
Ik krijg altijd commentaar op mijn friet sausje (Ketchup, Appelmoes, Mosterd, Mayo en uitjes) en op mijn Gebakken-Tomaat-Bacon-EI combi, maar dat komt gewoon omdat het ranzig uitziet als je het door elkaar husselt. | |
Serendips | woensdag 3 oktober 2007 @ 15:33 |
quote:Ik was een tijdje geleden in een eetcafé waar ze chips als aardappelgarnituur serveerden... 'Ik heb de aardappelgarnituur gemist'. 'Die lag erbij op uw bord'. 'Je bedoelt de chips?'. 'Ja'. ![]() | |
Gercos | woensdag 3 oktober 2007 @ 15:38 |
Uien zoals hele uien ringen of uien die tussen de berehap zit, Mijn vriendin die kan er helemaal niet over maar ik vind het heerlijk En slofe chips sommige chips vind ik lekkerder slof dan vers. | |
kabouter.muts | woensdag 3 oktober 2007 @ 16:27 |
een tosti met wyco pindasaus. En dan de saus op de tosti smeren zodat deze aan de bovenkant weer slap wordt. Eten met mes en vork. (= essentieel!!) | |
conleche | donderdag 11 oktober 2007 @ 19:22 |
quote:Ik heb nog nooit van de term "slofe" gehoord, maar uit de context begrijp ik dat het niet verse chips is?? | |
Isegrim | donderdag 11 oktober 2007 @ 20:06 |
Slof, sloffe = zacht geworden. | |
Muck | donderdag 11 oktober 2007 @ 21:55 |
slof is een term die vooral in het noorden des lands gebruikt wordt | |
conleche | donderdag 11 oktober 2007 @ 22:14 |
quote:Ik gebruik het ook weleens, maar dan heb ik ze aan m'n voeten ![]() | |
MacKniver | donderdag 11 oktober 2007 @ 22:36 |
quote:Wat is hier raar aan dan? ![]() | |
Fastmatti | donderdag 11 oktober 2007 @ 23:34 |
quote:Dat je beton zit te eten ![]() | |
Serendips | vrijdag 12 oktober 2007 @ 09:58 |
quote:Haha, ik heb laatst ook eens heel verbaasd zitten kijken toen een collega begon over koekjes die slof geworden waren. | |
Mirjam | vrijdag 12 oktober 2007 @ 11:55 |
quote:same here.. ![]() | |
SiGNe | donderdag 25 oktober 2007 @ 01:20 |
Ik kauw op vla Een tompouce of bananensoes haal ik altijd eerst de bovenkant af, die eet ik als laatste op. En Viënetta ijs eet ik altijd in laagjes op Superchips paprika smaakt mij ook beter als de zak een dag open heeft gestaan (hoewel ze nu een "verbeterde" smaak hebben, ik vind het helemaal niet verbeterd, maar goed...) Allemaal niet zo zeer rare dingen om te eten, maar wel vage eetgewoonten. | |
spoor4 | donderdag 25 oktober 2007 @ 01:37 |
quote:Ik zou niet weten hoe je het anders zou moeten noemen. ![]() | |
Manono | donderdag 25 oktober 2007 @ 01:45 |
Toen ik aan het touren was en laat klaar met werken at ik wel eens maaltijden uit magnetronzakjes die je bij F1 hotels uit de automaat trekt ![]() | |
Serendips | donderdag 25 oktober 2007 @ 09:30 |
quote:Koekjes worden zacht of oud. Als je het zo zegt, snapt iedereen je gegarandeerd. | |
Etoile | donderdag 25 oktober 2007 @ 11:01 |
leuk topic! Een rare eetgewoonte van mij is dat ik me bij vlagen helemaal ziek kan eten aan amsterdamse of zilveruitjes, gewoon met een vork uit zo'n potje scheppen. Dan kan er rustig een halve pot doorheen gaan. Zo lekker. | |
Captain_Fabulous | donderdag 25 oktober 2007 @ 11:15 |
quote:Ongeproefd uitgeroepen tot lekker...had gisteren brocoli met satesaus, mjum. | |
Gesloten | donderdag 25 oktober 2007 @ 16:22 |
Een pounder:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
S_oepstengel | donderdag 25 oktober 2007 @ 17:05 |
quote:Dat deed ik vroeger altijd als we poffertjes aten. Dan at ik eerst de poffertjes en daarna at ik een klontje boter met poedersuiker ![]() | |
Little_Angel | donderdag 25 oktober 2007 @ 21:07 |
Van die kindersnoepjes voor mijn zusje of haar fruitpotjes ![]() | |
zomaareennaam | donderdag 25 oktober 2007 @ 21:12 |
quote:amerikaanse collega van me at altijd tussen de middag een zak naturel chips: in plaats van frietjes die wij zo heel en af toe namen.... was niet moddervet trouwens: leefde voor de rest wel gezond. | |
zomaareennaam | donderdag 25 oktober 2007 @ 21:14 |
[sorry / overbodige reactie... [ Bericht 94% gewijzigd door zomaareennaam op 25-10-2007 22:35:21 (overbodig door mijn volgende reactie....) ] | |
zomaareennaam | donderdag 25 oktober 2007 @ 21:17 |
quote:dat is gewoon een Nedersaksische uitdrukking hoor. Is een andere taal die Hollanders meestal niet begrijpen maar ja.... dat ligt aan hun en niet aan ons - de ware Sallanders. Niet voor niets de spreuk: God nam gouden korenaren En schiep daaruit Sallanders en Twentenaren En uit de resten? Daaruit maakte hij de mensen uit het westen. | |
zomaareennaam | donderdag 25 oktober 2007 @ 21:18 |
sorry / zat helemaal verkeerde bericht reactie te quoten.... | |
Debsterr | donderdag 25 oktober 2007 @ 22:06 |
Vroeger at ik broodjes zuurkool met hagelslag ![]() En hagelslag in een bekertje doen en dan met een lepel opeten ![]() | |
Gercos | donderdag 25 oktober 2007 @ 22:54 |
grappig ik dacht altijd dat "slof " algemeen bekend was. Zo leer je weer wat ![]() maar ik bedoel idd chips waarvan de zak een poos los is. Oude chips zeg maar. Nu ik dit zo typ bedenk ik me nog een rare eet gewoonte namelijk kroepoek met stroop ![]() | |
Fastmatti | donderdag 25 oktober 2007 @ 23:06 |
quote:Wat moet ik me hier bij voorstellen ![]() | |
Captain_Fabulous | vrijdag 26 oktober 2007 @ 10:06 |
quote:Waar kom jij van weg dat je dat niet snapt ![]() | |
conleche | vrijdag 26 oktober 2007 @ 11:24 |
Ik voorzie een nieuw topic ![]() | |
Mademoiselle.Moi | vrijdag 26 oktober 2007 @ 13:49 |
Een volkoren boterham (schaam ik me nog niet zo voor) met banaan (idem), die dan prakken ( ![]() ![]() | |
Cat-astrophe | vrijdag 26 oktober 2007 @ 15:40 |
Niet zozeer een vreemde combinatie qua eten, maar wel als je kijkt naar voedsel irt leeftijd: zo'n bakje danoontje yoghurt met een dekseltje erop waar dan van die mini smarties inzitten. Logisch als je 5 bent, maar als 30+ eet ik het toch maar in mijn eentje. ![]() | |
Biancavia | vrijdag 26 oktober 2007 @ 16:00 |
Komkommer met pindasaus. | |
Mirjam | vrijdag 26 oktober 2007 @ 16:23 |
quote:dat at ik jaren geleden wel eens met mijn moeder ![]() dan ging er een pan pindasaus op een theelichtje op tafel, komkommer en zak kroepoek ernaast, en maar lekker dopen ![]() | |
RandomMoron | zaterdag 27 oktober 2007 @ 22:20 |
augurk of zilveruitjes eet ik letterlijk in een keer op ( uit de pot.. ) en pizza zonder tomatensaus, alleen bodem met kaas en ananas of banaan en idd noodles net uit het pakje. ze smaken meestal naar een of ander chipje van vroeger, super. En ik zit regelmatig met een spekkie boven een kaarsje. | |
H_T | zaterdag 27 oktober 2007 @ 22:45 |
quote:Spekkies kan je ook heel kort in de magnetron doen (10 seconden hooguit, als ik het me goed herinner) | |
haagse_elfje | zondag 28 oktober 2007 @ 09:29 |
quote:dat is gewoon super lekker ![]() | |
Commander_Koen | maandag 29 oktober 2007 @ 16:48 |
Ik heb het één keer gegeten als weddenschap, maar ga het zeker herhalen, want het is bruut lekker ![]() Natte cake met knakworsten ![]() ![]() ![]() | |
Leintjeuh | maandag 29 oktober 2007 @ 17:28 |
Pindakaas, zo uit de pot (met een lepel). Heerlijk! Af en toe dan ![]() | |
conleche | maandag 29 oktober 2007 @ 17:48 |
quote:Cake nat gemaakt met knakworstensap?? Apart. | |
Muck | maandag 29 oktober 2007 @ 17:51 |
quote:nee, natte cake met knakworst, dat is net wat anders he ![]() | |
Sharkdoggie | maandag 29 oktober 2007 @ 18:01 |
Pombar (beertjes chips). | |
conleche | maandag 29 oktober 2007 @ 18:33 |
quote:Het lijkt me even lekker! NOT!!! | |
Muck | maandag 29 oktober 2007 @ 18:33 |
quote:ik moet er ook niet aan denken ![]() | |
Geerd | maandag 29 oktober 2007 @ 18:39 |
Uit me neus, nagels, nootjes in de cola en dan drinken/kauwen. ![]() | |
Maidenfan | zondag 11 november 2007 @ 17:53 |
Gratis bak voor iemand die chocopasta met sardinnen op z'n boterham doet! (en publique, that is) Waar mensen vreemd van zouden opkijken moest ik 't hun vertellen is bij mij gewoon 't feit dat ik stevig eet voor ik naar een examen ga. Meestal een microgolfschoteltje ofzo... Niets mis mee, alleen zouden de meesten mij raar bekijken omdat dat meestal om 7u 'smorgends is. | |
Mini_rulez | zondag 11 november 2007 @ 19:57 |
Ik eet ook flink voor een tentamen hoor. Meestal een stokbroodje met gesmolten kaas of één of andere frituursnack. Drie uur lang nadenken en schrijven kost veel energie en je wilt niet halverwege het tentamen inkakken. ![]() | |
Schlumberger | dinsdag 13 november 2007 @ 10:15 |
Ik woon alleen en eet uit gemak regelmatig stoommaaltijden. Dit schijnt een grote schande te zijn ![]() | |
conleche | dinsdag 13 november 2007 @ 19:14 |
quote:Waarom? ![]() | |
jakkop | dinsdag 13 november 2007 @ 20:41 |
Hutspot met mayo, is dat raar? | |
Cutebutpsycho | dinsdag 13 november 2007 @ 20:48 |
Een dipvingertje chocopasta. ![]() (Maar alleen pure chocoladepasta van het AH huismerk. ![]() Maar wie doet dat niet. ![]() | |
Trusten | dinsdag 13 november 2007 @ 20:53 |
quote:Ja, wij doen dat met picalilly ![]() | |
jakkop | dinsdag 13 november 2007 @ 20:58 |
en cola met slagroomijs ![]() | |
Ingetje79 | dinsdag 13 november 2007 @ 21:07 |
Patat met appelmoes en mayo door elkaar ![]() En die fruithapjes van Olvarit zijn ook zo vreselijk lekker ![]() | |
Moragh_DaughterofSune | dinsdag 13 november 2007 @ 22:25 |
quote:Nee hoor, hete bliksem is ook heel lekker met zaanse mayo ![]() | |
Weird- | woensdag 14 november 2007 @ 12:17 |
quote:In Amerika kun je zoiets in bijna elke fast-food tent krijgen: een float | |
DarkMinded | donderdag 15 november 2007 @ 22:00 |
Boterham met kaas en hagelslag ![]() Oliebollen ´smorgens vroeg koud eten ![]() | |
wolferl | vrijdag 16 november 2007 @ 13:23 |
o leuk topic dit. Ik eet af en toe een gebakken ei met kaneel poeder erop gestrooid. | |
Dodecahedron | vrijdag 16 november 2007 @ 13:34 |
quote:Ik neem altijd een theelepel. | |
#ANONIEM | vrijdag 16 november 2007 @ 14:56 |
quote: ![]() En dan met een achterlijk grote hoop poedersuiker eroverheen. Of slagroom. | |
Biancavia | vrijdag 16 november 2007 @ 15:10 |
quote:Ik een eetlepel. | |
Moragh_DaughterofSune | zondag 18 november 2007 @ 17:29 |
quote:Ja of appelbeignets, da's echt heel lekker ![]() | |
SiGNe | zondag 18 november 2007 @ 19:33 |
quote:En ik een opscheplepel, als we dan toch aan het opscheppen zijn ![]() | |
Muck | zondag 18 november 2007 @ 19:56 |
quote:ik win ik neem een soeplepel ![]() | |
Mirjam | zondag 18 november 2007 @ 21:09 |
ik doe dat graag met een schep ![]() gewonnen ![]() ![]() | |
conleche | zondag 18 november 2007 @ 21:23 |
quote:Das grappig: ik had exact deze woorden getypt gister en toen toch maar niet op invoeren gedrukt, omdat ik ineens niet meer wist of een soeplepel nu een gewone eetlepel was voor soep of een soepopscheplepel, toen dacht ik: nou ja lamaar ![]() | |
ibaneX | zondag 18 november 2007 @ 21:24 |
Warme broodjes met een mars er tussen ![]() Chickie op het werk zo van ![]() | |
Muck | zondag 18 november 2007 @ 21:28 |
quote:hahaha, ik zat ook te twijfelen ![]() quote:zo'n hele pudding? of van die kleintjes? | |
ibaneX | zondag 18 november 2007 @ 21:57 |
Ja een hele Dame Blanche pudding | |
SiGNe | zondag 18 november 2007 @ 22:13 |
Zo'n grote bak chocolademousse kan ik mezelf ook behoorlijk misselijk aan eten.. liefst met slagroom. | |
DarkMinded | zondag 18 november 2007 @ 23:33 |
quote:Jaaa, appelbeignets, ook geweldig en koud prima te eten! ![]() ![]() | |
Muck | maandag 19 november 2007 @ 14:43 |
quote:damn! ![]() ik word al misselijk als ik eraan denk ![]() quote:koude oliebollen zijn ook heerlijk ![]() en koude pizza ![]() | |
Mini_rulez | maandag 19 november 2007 @ 14:52 |
Oja, koude pizza... heerlijk. ![]() Ik eet trouwens wel meer dingen koud, of de dag erna in rare combinaties. Vind het gewoon zonde om eten weg te gooien. ![]() | |
Geerd | maandag 19 november 2007 @ 15:10 |
Kouwe pizza ![]() | |
fisc | maandag 19 november 2007 @ 15:17 |
ach ik schaam me er niet voor, maar wat ongebruikelijke combinatie die ik wel eens op brood doe: pindakaas met salami rookvlees met banaan pindakaas met komkommer (al is deze volgens mij wat minder apart) | |
EvilMarc | maandag 19 november 2007 @ 18:17 |
Heel af en toe misschien 1 x per jaar doe ik Wit brood + roomboter + gewoon kristalsuiker (heel veel) zoooooo lekkker !! en zoooo slecht! | |
roooosje | maandag 19 november 2007 @ 18:31 |
Kaas met slagroom ![]() | |
Isegrim | maandag 19 november 2007 @ 20:33 |
quote:Ik doe datzelfde met bruine basterdsuiker. ![]() | |
DarkMinded | maandag 19 november 2007 @ 23:29 |
quote:Ja, dat zei ik ook al ![]() quote:He, das toevallig, ik vroeg me juist vanmiddag af of die combinatie eetbaar zou zijn! | |
ColdFeet | dinsdag 20 november 2007 @ 00:43 |
Zilveruitjes, zo uit het potje ![]() Meneer ColdFeet zei laatst met een heel vies gezicht: 'ieuw, heb je de kidneybonen zo uit blik gegeten?' Jaaaaa, lekker. | |
#ANONIEM | dinsdag 20 november 2007 @ 08:40 |
quote:Dat is inderdaad niet zo apart ![]() Het is nog lekkerder als je er nog wat sambal overheen smeert en het bestrooit met gebakken uitjes. | |
H_T | dinsdag 20 november 2007 @ 18:44 |
Ik eet soms brood met fritessaus en aromat of andere kruiden er op | |
znarch | dinsdag 20 november 2007 @ 18:48 |
Brood met pindakaas en mayoneise ![]() | |
roooosje | dinsdag 20 november 2007 @ 18:56 |
quote: ![]() ![]() | |
MissLuna | dinsdag 20 november 2007 @ 19:13 |
quote:Koude pannenkoeken. ![]() En verder kook ik wel eens pasta met alleen extreem veel geraspte kaas erdoorheen. Dat je van die enorme draden krijgt, zeg maar. Niet echt gezond en op zich niet zo vreemd, maar mijn omgeving vindt het walgelijk. ![]() [ Bericht 2% gewijzigd door MissLuna op 20-11-2007 23:53:09 ] | |
Debsterr | dinsdag 20 november 2007 @ 19:18 |
quote:Macaroni met ham en kaas ![]() ![]() Eet ik zo 2 volle borden van weg ![]() | |
EvilMarc | dinsdag 20 november 2007 @ 19:31 |
quote:wtf ![]() | |
Deliah | dinsdag 20 november 2007 @ 19:49 |
Hele fruitmand (inhoud ![]() | |
ibaneX | dinsdag 20 november 2007 @ 23:51 |
Rijstewafels met boter er op en aromat is ook lekker ![]() Pindakaas & hagelslag op brood ![]() Gegrilde Forel ![]() | |
Muck | woensdag 21 november 2007 @ 00:07 |
die laatste 2 dingen zijn toch helemaal niet raar? vooral die forel niet | |
ibaneX | woensdag 21 november 2007 @ 00:11 |
mee eens, maar wel enorm lekker ![]() | |
Muck | woensdag 21 november 2007 @ 00:25 |
quote:absoluut ![]() | |
Mirjam | woensdag 21 november 2007 @ 01:07 |
rijstwafels met boter en suiker ![]() | |
Mejoon | woensdag 21 november 2007 @ 01:18 |
ik eet graag appelmoes bij mijn vlees ..en doe appelstroop op mn broodje kaas....als ik banaan eet neem ik ook een hap walnoot... | |
RemcoW85 | woensdag 21 november 2007 @ 01:22 |
Curry op heel veel dingen. En friet met mayo en curry + appelmoes.. Dit lijkt normaal, maar ik roer het altijd door elkaar en werk het weg. Komen vaak rare reacties op ![]() Sowieso roer en prak ik vaak vanalles onder elkaar, onder het motto; "het komt toch allemaal in 1 buik" ![]() | |
-verwijderd- | zondag 25 november 2007 @ 23:07 |
Mmm Witte bonen in tomatensaus uit het potje (volgens mij doen wel meer mensen dat, maar niet iedereen vindt het gewoon) Beschuit met pindakaas (zonder boter - ik vind het niet vreemd, maar menigeen krijgt een droge mond alsie eraan denkt) Lekkere verse boterham met alleen boter Midden van een boterham kneden tot een bal en dan oppeuzelen Een boterham met alleen saus, bijv: mayo & curry, of kerriesaus, cocktailsaus... dat soort dingen. Appeltjes dippen in kaneel (mijn moeder deed dat in de zwart-wit, wat volgens mij wel wat vreemder is) Snoepen van het papje van de hot chocolate mix (voordat er heet water bij komt) Verder idd veel wat genoemd is: koude pizza, pindakaas met sambal, boterham met roomboter en suiker... (rijstwafel is overigens misschien wel nóg lekkerder ja!) En wbt de lagen roomboter en hagelslag: ik deed altijd op beide helften brood een hele dikke laag roomboter, en dan op 1 laag een heel kléin beetje hagelslag. En augurken en zilveruitjes (of amsterdamse, nog lekkerder) daarvan koop ik meestal speciaal een pot om zó op te peuzelen ![]() Studiegenoot van me heeft wel eens biscuitjes met ketchup zitten eten. | |
Ebinissia | donderdag 29 november 2007 @ 08:12 |
quote:haha dan ben ik dus toch niet de enige! ![]() verder is alles wel zon beetje genoemd. wat ook erg lekker is een spek/kaas pannenkoek met chocoladepasta, wat veel mensen erg raar vinden, of gewoon met stroop natuurlijk ![]() | |
Innocence | woensdag 5 december 2007 @ 13:56 |
Heb nu ipv spekjes nog iets lekkerders ontdekt, blokjes spekvet! Verukkelijk, water loopt me in de mond bij de gedachte. Wel flink ongezond zo'n hele bakje.. | |
bmike | woensdag 5 december 2007 @ 15:07 |
Het is geen eten maar wel het goorste wat ik ooit iemand naar binnen heb zien werken. De facts: mijn moeder, oude koffie van de vorige avond en een beetje verse melk. Dit samen in een melkpannetje opgekookt en dat dronk ze smorgens op. | |
conleche | woensdag 5 december 2007 @ 18:40 |
Wat wij vroeger thuis "truffeltjes" noemde was het volgende: je nam een korstje van wat witbrood en smeerde daar superdik roomboter op en daarna ging dat door de hagelslag. ![]() Wat mijn moeder ook altijd deed als ze een eitje had gebakken: door de boter die in de pan achter bleef ook een korstje brood halen. Ik heb het ook weleens gedaan en het is idd heerlijk, maar echt té slecht! | |
Muck | woensdag 5 december 2007 @ 18:46 |
quote:ben ik een heel slecht mens als ik zeg dat ik me in beide dingen best kan vinden? ![]() | |
conleche | woensdag 5 december 2007 @ 19:08 |
quote:Nee hoor, Muck, jij niet ![]() | |
Captain_Fabulous | woensdag 5 december 2007 @ 22:02 |
Ik kan me in het brood met boter en hagelslag helemaal vinden. Muck rules en wier kwaad over Muck spreekt, voeren we margarine tot de hond erin stikt...serieus, waar komt dat gelul van 'een gezonde boterham met margarine' vandaan de laatste tijd? Er zat GVD zelfs een sticker op de zak van het brood vanochtend met ' smeer een gezonde boterham met margarine...' What the fuck???????? Ik zou bijna echtscheiding overwegen omdat mevrouw Fabulous brood met zo'n sticker in ons huis toelaat!!! | |
MPG | woensdag 5 december 2007 @ 22:25 |
Gefrituurde gevulde koek ![]() Ben ik nu raar ![]() | |
Muck | woensdag 5 december 2007 @ 22:31 |
quote:ja maar dat vond ik toch al ![]() ![]() | |
Isegrim | woensdag 5 december 2007 @ 22:35 |
quote:Schuld van Sonja Bakker en consorten. ![]() ![]() ![]() | |
Trusten | woensdag 5 december 2007 @ 22:47 |
Een stroopwafel (uit supermarkt-pakje) even een paar seconden in de magnetron zodat de stroop smelt (en gloeiend heet word ![]() ![]() | |
MPG | woensdag 5 december 2007 @ 22:49 |
quote: ![]() ![]() | |
conleche | woensdag 5 december 2007 @ 22:53 |
Uhm, het ging mij niet om de boter an sich hoor, niets lekkerder dan dat, maar ik schaam me wel een beetje voor de hoeveelheid boter die erop ging: op 1 zo'n korstje ging zo'n beetje de hoeveelheid boter waar een gezin een week goed van zou kunnen smeren. ![]() (en omdat er zo lekker veel boter op zat bleef er ook extra veel hagelslag aan plakken ![]() Ik smeer nooit margarine op brood, dat vind ik vies, maar ik bak m'n vlees als ik geen jus eet, wel in de becel vloeibaar: en daar schaam ik me niet eens voor. ![]() | |
flexster | donderdag 6 december 2007 @ 00:28 |
ik doe wel eens een boterham met kaas in de magnetron zodat de kaas smelt ,beetje ketchup erbij... of kopje rijst dat over is met alleen scheut ketchup en ketjap...mjam! ![]() | |
edcetera | donderdag 6 december 2007 @ 13:16 |
quote:Da's een Broodje Oorlog ![]() | |
Gremen | donderdag 6 december 2007 @ 15:09 |
quote: ![]() ![]() | |
H_T | zondag 9 december 2007 @ 19:23 |
quote:Doe ik ook, smaakt goed. Je zou ook wat katenspek onder de kaas kunnen doen, mjammie ![]() quote:Die reclames worden betaald door het productschap margarine of zoiets. Na die "een boterham met margarine" blablabla komt áltijd direct een reclame voor een soort margarine. En dat spul is smerig... en helemaal schokkend als iemand vraagt of je lekker veel boter op je brood wil bij de hagelslag of zoiets, en er dan stiekem allemaal Blue Band op doen ![]() | |
znarch | zondag 9 december 2007 @ 20:00 |
quote: ![]() ![]() | |
Bob. | zondag 9 december 2007 @ 23:40 |
Röstirondjes, van die dingen uit de diepvries. Officieel moet je ze een tijdje bakken zodat ze een beetje krokant worden. Maar ik gooi zo altijd zo vanuit de vriezer in de magnetron, beetje peper en zout er over heen en hup eten maar die kleffe handel. ![]() Oh en ik lust ALLES koud, meestal hou ik speciaal wat over zodat ik die avond/de volgende ochtend er nog van kan eten. En kaas! Dat kan overal door heen, tomatensoep, rijst, mie... | |
gronk | zondag 9 december 2007 @ 23:48 |
quote:Toegestaan: rostirondjes zijn raar spul. Als ik die dingen opbak, dan gaan ze min-of-meer naadloos over van 'warm' naar 'verbrand'. D'r zit niet een of andere toestand in zoals bij biefstuk, waarin je kunt zien dat het 'aangebakken' is. quote:Boerenkool. ![]() SSC: expres de temperatuur van je oven wat te hoog zetten, zodat je een cake krijgt die van binnen nog klef is, en van buiten precies goed is. | |
Captain_Fabulous | maandag 10 december 2007 @ 10:09 |
quote:Het idee alleen al, gelijk Amnesty bellen wegens schending van mensenrechten en martelen!!! | |
ChocolateJunky | dinsdag 11 december 2007 @ 21:49 |
blik ah tomatenblokjes / hele ontvelde tomaten, zo uit blik ![]() | |
Kadoc | dinsdag 11 december 2007 @ 22:17 |
Goed topic. Aardbeienyoghurt met pepernoten. Tosti met anijshagel en peper. ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 11 december 2007 @ 23:13 |
Vroeger at ik altijd beschuit met boter en suiker ![]() En ook vaak melk met pepernoten ![]() | |
Trusten | dinsdag 11 december 2007 @ 23:17 |
Ik eet het niet zelf maar had altijd plaatsvervangende schaamte voor mijn moeder ( ![]() Stukken beschuit in een kom overgieten met karnemelk en dan opeten... | |
SiGNe | dinsdag 11 december 2007 @ 23:49 |
Frikandel in kleine plakjes snijden en dan frituren.. Het kontje is tenslotte het lekkerst. | |
Mini_rulez | woensdag 12 december 2007 @ 15:20 |
quote:Dat doen wij weleens bij het gourmetten. Het is nou eenmaal wel zo dat het kontje het lekkerst is! | |
Muck | woensdag 12 december 2007 @ 15:25 |
quote:bij mannen én frikadellen ![]() | |
Mini_rulez | woensdag 12 december 2007 @ 16:11 |
quote:Inderdaad! ![]() Jammer dat mannen er maar eentje hebben, wat je er ook mee doet. Ontopic: vanavond ga ik roti maken, maar dan met wraps in plaats van echte roti. Daar schaam ik me stiekem ook wel een beetje voor. Zo Hollands. ![]() | |
Syrena | woensdag 12 december 2007 @ 16:24 |
Eierwafels roosteren en als ontbijt eten ![]() ![]() En nu heb ik HONGERRRRRRR ![]() | |
Deliah | woensdag 12 december 2007 @ 16:50 |
Bakje yoghurt met stukjes kaas. | |
Captain_Fabulous | woensdag 12 december 2007 @ 16:51 |
quote:...maakt notitie dit snel eens te proberen... | |
JortK | woensdag 12 december 2007 @ 21:33 |
Koude knakworsten ![]() | |
gronk | woensdag 12 december 2007 @ 21:34 |
Snotjes. ![]() | |
nexus-pilot | woensdag 12 december 2007 @ 21:58 |
quote:Je bedoelt curry ketchup zkr... Vind k ook lkr bij de appelmoes , dan heb je een zoet / zuur achtig sausje dat niet zoetzuur is XD | |
ibaneX | woensdag 12 december 2007 @ 23:01 |
quote:Dat heet bij ons: "kanemelk met brokken" Mijn opa at het nog vrij regelmatig, wij nu ook nog wel af en toe. Zal wel een overblijfsel van de oorlog zijn ofzo ![]() | |
SHOOOTO | woensdag 12 december 2007 @ 23:20 |
quote:ik eet mijn pannekoeken ook het liefst koud ![]() | |
Innocence | donderdag 13 december 2007 @ 11:03 |
quote:Eet ik elke dag als ontbijt op Lowlands en heb echt ontwenningsverschijnselen als ik weer thuis kom. ![]() | |
Innocence | donderdag 13 december 2007 @ 11:04 |
quote:Is heel normaal, heb ze van huis uit nog nooit anders gegeten. ![]() | |
Moragh_DaughterofSune | donderdag 13 december 2007 @ 12:14 |
quote:Oeh goed plan! Ga ik ook eens doen! | |
The_stranger | donderdag 13 december 2007 @ 12:34 |
Schaam me altijd als ik babi pangang bestel bij de chinees.. Voel me zo'n hollander dan, maar tegelijkertijd vind ik het ook zóóóóó lekker... ![]() | |
_Arual_ | donderdag 13 december 2007 @ 12:35 |
Ik eet crackertjes en toastjes het liefst droog. Op verjaardagen krijg ik dan altijd commentaar 'Moet je er geen stukje brie op, zo is het toch net bordkarton wat je eet?!' | |
wizarddragon | zondag 16 december 2007 @ 02:59 |
Als ik saté eet dan wil ik de Satésaus er niet bij hebben. Ik vind dat zo vies ![]() Daarnaast worstenbroodjes koud uit de verpakking. ![]() | |
SiGNe | zondag 16 december 2007 @ 03:11 |
quote:Ik ken het, ik zit elke keer weer naar het enorme menu te kijken met enorm lekkere goede chinese gerechten, maar uiteindelijk wordt het altijd weer een combinatiegerecht met Ko Lo Yuk , Babi Pangang en Saté, dan heb je ook nog wat variatie. Dat is overigens alleen als ik het laat bezorgen, als ik daar eet neem ik meestal een tipan gerecht, dat bezorgen ze ook niet. | |
frame-saw | zondag 16 december 2007 @ 03:39 |
Crackers met een hele laag pindakaas. Niet echt schaamtevol eigenlijk, maar lust helemaal geen pindakaas. En huzarensalade met een berg mayonaise, jummie! | |
H_T | zondag 16 december 2007 @ 10:28 |
Een tosti met bruine suiker op de kaas maak ik ook wat minder makkelijk als er andere mensen in de buurt zijn | |
NED | zondag 16 december 2007 @ 10:30 |
Ik vind Brinta eik behoorlijk lekker!!! ![]() ![]() | |
Tezz | zondag 16 december 2007 @ 10:35 |
Hmm. Ik eet wel eens een bol goede buffelmozzerella zo op, met alleen een beetje olijfolie en peper en zout. | |
Isegrim | zondag 16 december 2007 @ 11:50 |
quote:Daar is niks mis mee. ![]() | |
HansvanOchten | zondag 16 december 2007 @ 12:03 |
Boerenkool met azijn! | |
Florian_ | zondag 16 december 2007 @ 12:12 |
quote:haha dat doe ik ook altijd ![]() | |
Serendips | zondag 16 december 2007 @ 12:16 |
Er schiet me opeens iets te binnen. Ik wil wel eens een potje cottage cheese zo half leeglepelen. | |
Isegrim | zondag 16 december 2007 @ 12:17 |
quote:Met jam. ![]() | |
DuchessX | zondag 16 december 2007 @ 12:18 |
Witbrood met pindakaas ![]() (Vééééél calorieën!) | |
Innocence | maandag 17 december 2007 @ 14:49 |
quote:Eensch ![]() Hele goedkope mozerella trouwens ook. ![]() | |
hierissieweer | woensdag 19 december 2007 @ 00:05 |
En bewoner van mij eet: Pindakaas tosti's niet te vreten! ik heb het uitgeprobeert want je moet niks veroordelen waar je geen weet van hebt hè!? | |
Mini_rulez | woensdag 19 december 2007 @ 13:46 |
quote:Zo ben ik ook niet trots op die halve zak chips met knoflooksaus van gistermiddag. Of de frituursnacks met brood om drie uur 's nachts afgelopen zaterdag. ![]() Was ik maar een man, dan was het tenminste stoer om veel en ongezond te eten. | |
Syrena | woensdag 19 december 2007 @ 14:55 |
quote:En daarna flinke boeren te laten ![]() ![]() | |
Professional | woensdag 19 december 2007 @ 15:43 |
Of eerst tegen je vriendin gaan aanliggen, en vervolgens flinke ochtenscheten laten van de shoarma de dag ervoor. En flink wapperen met die dekens! ![]() | |
Mini_rulez | woensdag 19 december 2007 @ 15:47 |
Dat pik ik zelfs van mijn man niet hoor. Dan gaat 'ie maar lekker thuis slapen. Hoewel hij ook weleens midden in de nacht met een drankkegel en naar rook stinkend tegen me aan probeert te kruipen, en dan kan ik het toch echt niet over mijn hart verkrijgen om hem weg te sturen. Maar goed, we dwalen af. ![]() | |
NoCigar | woensdag 19 december 2007 @ 15:52 |
quote:Ik weet niet of ik hier alle details van wil weten, maar geef ze toch maar ![]() | |
Moragh_DaughterofSune | donderdag 20 december 2007 @ 14:00 |
quote:Op partycrackers ![]() | |
motorbloempje | donderdag 20 december 2007 @ 16:55 |
versgemaakte appelmoes met versgeklopte slagroom (erop/erdoorheen, iig samen eten ![]() ![]() ![]() ![]() en een broodje patat met mayo ![]() ![]() | |
Game_Error | zaterdag 22 december 2007 @ 16:01 |
quote:ik haal elke week babi panggang ![]() | |
SiGNe | zaterdag 22 december 2007 @ 21:08 |
Ik laat het elke week bezorgen ![]() met kou lou yok, 2 saté en bami ![]() | |
Game_Error | zondag 23 december 2007 @ 15:43 |
nee joh, met nasi en kroepoek (schrijf je dat zo? ![]() | |
SiGNe | zondag 23 december 2007 @ 16:55 |
Bami of nasi, maakt mij eigenlijk niet zoveel uit..ik eet toch alleen het vlees ![]() en ja, dat schrijf je zo ![]() |