FOK!forum / Culinesse à gogo / Dingen die je eet, maar waar je je eigenlijk voor schaamt #2
H_Tzaterdag 22 september 2007 @ 02:13
Omdat ik het vorige topic volmaakte open ik ook de nieuwe. Laatste post was de volgende:
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 02:11 schreef Hawaii_Tim het volgende:

[..]

Ik at wel brood met boter en Nesquik, en dat smaakt prima . Met pindakaas heb ik het geloof ik nog niet gehad


[ Bericht 7% gewijzigd door H_T op 22-09-2007 11:14:03 ]
konijntjeblufzaterdag 22 september 2007 @ 02:25
sphaghetti met hazelnotenpasta en ketchup van c1000
BrandXzaterdag 22 september 2007 @ 04:54
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 02:13 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Omdat ik het vorige topic volmaakte open ik ook de nieuwe. Laatste post was de volgende:
[..]
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 02:13 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Omdat ik het vorige topic volmaakte open ik ook de nieuwe. Laatste post was de volgende:
[..]
linkje naar deel 1???
Latzzaterdag 22 september 2007 @ 05:02
Currizaterdag 22 september 2007 @ 07:43
zoveel eet ik waar ik me voor schaam
Isegrimzaterdag 22 september 2007 @ 07:52
Pindakaas met jam (vorige topic) is niet zo raar. In Amerika verkopen ze het zelfs samen in een pot. Ik vind het gruwelijk smerig.
Isegrimzaterdag 22 september 2007 @ 07:52
quote:
Eet ik ook wel eens, de fruitvarianten.
Ordinairzaterdag 22 september 2007 @ 07:52
Spinazie met pindasaus.
Annnzaterdag 22 september 2007 @ 08:16
Euh ik schaam me eigenlijk voor niks wat ik eet.
Ik plet wel vaak al mijn eten onder elkaar, dat het 1 geheel wordt mmmmm

Even denken aan dingen die ik eet die raar kunnen zijn...
Spruiten als tussendoortje.

Kan even op niks opkomen
Ordinairzaterdag 22 september 2007 @ 08:37
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 08:16 schreef Annn het volgende:
Euh ik schaam me eigenlijk voor niks wat ik eet.
Ik plet wel vaak al mijn eten onder elkaar, dat het 1 geheel wordt mmmmm

Even denken aan dingen die ik eet die raar kunnen zijn...
Spruiten als tussendoortje.

Kan even op niks opkomen
Prakken? Dat is toch niet zo raar? Of prak je ook spaghetti en patat?
Aliceyzaterdag 22 september 2007 @ 08:38
Ik schaam me soms hooguit voor de hoeveelheid die ik eet.
Varrzaterdag 22 september 2007 @ 08:42
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 08:38 schreef Alicey het volgende:
Ik schaam me soms hooguit voor de hoeveelheid die ik eet.
Ik ook, een kilo lasagna
Isegrimzaterdag 22 september 2007 @ 08:48
Als je eten lekkerder wordt van prakken, dan is er iets niet goed.
One_conundrumzaterdag 22 september 2007 @ 08:50
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 07:52 schreef Isegrim het volgende:
Pindakaas met jam (vorige topic) is niet zo raar. In Amerika verkopen ze het zelfs samen in een pot. Ik vind het gruwelijk smerig.
Wohoo! Calvé pindakaas met nootjes en gewoon een willekeurig aarbeiden jam. Vanaf mn 7e minstens elke dag 2 sandwiches
Annnzaterdag 22 september 2007 @ 09:48
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 08:48 schreef Isegrim het volgende:
Als je eten lekkerder wordt van prakken, dan is er iets niet goed.
Ik doe het al vanaf ik een klein kind ben

vroeger was dat dus worstl met aardappelen en worteltjes bvb, of bonen. Allemaal onder elkaar pletten.

Nu ik vegetarier ben doe ik het meestal niet met mijn quorn enzo, maar soms wel met sojaburger.

ik eet niet graag alles apart. Sommige mensen scheppen dat wat aardappel en groenten samen op 1 vork, maar ik vind het veel handiger gewoon alles onder elkaar te doen
Annnzaterdag 22 september 2007 @ 09:49
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 08:37 schreef Ordinair het volgende:

[..]

Prakken? Dat is toch niet zo raar? Of prak je ook spaghetti en patat?
Nee haha Ik eet bijna nooit frieten, 2 keer per jaar ofzo. En nee dat is niet raar voor een Belgische
Isegrimzaterdag 22 september 2007 @ 10:01
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 09:48 schreef Annn het volgende:

[..]

Ik doe het al vanaf ik een klein kind ben

vroeger was dat dus worstl met aardappelen en worteltjes bvb, of bonen. Allemaal onder elkaar pletten.

Nu ik vegetarier ben doe ik het meestal niet met mijn quorn enzo, maar soms wel met sojaburger.

ik eet niet graag alles apart. Sommige mensen scheppen dat wat aardappel en groenten samen op 1 vork, maar ik vind het veel handiger gewoon alles onder elkaar te doen
Tja, als je definitie van 'eten' bestaat uit gekookte aardappelen, gekookte groente en wat (nep)vlees, dan kan ik me voorstellen dat prakken lekkerder is.
tonkszaterdag 22 september 2007 @ 10:02
Is gebakken banaan met satesaus zo raar ?
Annnzaterdag 22 september 2007 @ 10:17
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 10:01 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Tja, als je definitie van 'eten' bestaat uit gekookte aardappelen, gekookte groente en wat (nep)vlees, dan kan ik me voorstellen dat prakken lekkerder is.
Er stond ook dat ik dat vroeger deed toen ik vlees at
Dus dat heeft er niks mee te maken.
Annnzaterdag 22 september 2007 @ 10:17
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 10:02 schreef tonks het volgende:
Is gebakken banaan met satesaus zo raar ?
LOL ja
tonkszaterdag 22 september 2007 @ 10:18
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 10:17 schreef Annn het volgende:

[..]

LOL ja
Wel lekker hoor
Annnzaterdag 22 september 2007 @ 10:25
ik wil het wel eens proberen
tonkszaterdag 22 september 2007 @ 10:26
Moet je wel in een hoekje eten want anders kijkt iedereen je vreemd aan
Isegrimzaterdag 22 september 2007 @ 10:32
Gebakken banaan met satésaus is heerlijk.
Aliceyzaterdag 22 september 2007 @ 10:34
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 10:32 schreef Isegrim het volgende:
Gebakken banaan met satésaus is heerlijk.
Vond het erg lekker idd. Sinds ik echter een keer nadat ik dat heb gegeten het eruit heb gegooid vanwege extreme misselijkheid (Wat waarschijnlijk niets met daarmee te maken had) eet ik het niet meer.
Annnzaterdag 22 september 2007 @ 10:36
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 10:26 schreef tonks het volgende:
Moet je wel in een hoekje eten want anders kijkt iedereen je vreemd aan
Moeten zei weten Dan vraag ik of ze ook een stukje willen

Ohja lol, vroeger toen ik nog vlees at, had ik soms paté met kleine zure ajuintjes (http://www.kuehne.nl/static/img/products/uyttewaal/vinaigre/auvinaigre-ajuintjes-1550.jpg) op mijn boterhammen. Of kaas met confituur (maar kaas met confituur is niet zo raar denk ik).
tonkszaterdag 22 september 2007 @ 10:37
confituur is toch gewoon jam? dat is wel lekker met kaas ja . eet ook wel eens appelstroop met kaas .
Isegrimzaterdag 22 september 2007 @ 10:38
Wat ik vroeger wel eens deed: klont boter nemen, flink door de pure hagelslag rollen en dan zo oppeuzelen.
Annnzaterdag 22 september 2007 @ 10:39
Ja jam, maar in Belgie zeggen we confituur
tonkszaterdag 22 september 2007 @ 10:41
belgische meiskes
Annnzaterdag 22 september 2007 @ 10:42
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 10:38 schreef Isegrim het volgende:
Wat ik vroeger wel eens deed: klont boter nemen, flink door de pure hagelslag rollen en dan zo oppeuzelen.

Over gezond gesproken . lol

Ohja wat ik vroeger deed.Smorgens toen ik opstond om naar school te gaan loempia in de frituur leggen en opeten of croque monsieurs (tostis) eten. Of spaghetti van de dag ervoor.
Ik bleef en blijf toch mager

Nu eet ik wel veeeel gezonder, havermoutpap met geraspte appel erdoor.mmm
Dodecahedronzaterdag 22 september 2007 @ 10:46
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 07:52 schreef Ordinair het volgende:
Spinazie met pindasaus.
Bijna: http://en.wikipedia.org/wiki/Gado_gado
Vanyelzaterdag 22 september 2007 @ 11:11
Vroeger bij oma op de boterham boter-hagelslag, boter-hagel, boter-hagelslag en dan door tot het beleg dikker was dan het brood.
H_Tzaterdag 22 september 2007 @ 11:14
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 04:54 schreef BrandX het volgende:

[..]


[..]

linkje naar deel 1???
Goed punt, gefixt
Isegrimzaterdag 22 september 2007 @ 11:18
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 11:11 schreef Vanyel het volgende:
Vroeger bij oma op de boterham boter-hagelslag, boter-hagel, boter-hagelslag en dan door tot het beleg dikker was dan het brood.
BrandXzaterdag 22 september 2007 @ 12:09
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 11:14 schreef Hawaii_Tim het volgende:

[..]

Goed punt, gefixt:)
Mini_rulezzaterdag 22 september 2007 @ 14:09
Halve banaan op de barbecue tot de schil zwart is en dan slagroom eroverheen. Daar heb ik ook al heel wat mensen raar van op zien kijken.
Als kind deed ik weleens naturel-chips in een boterhamzakje en dan ging ik ze pletten tot het alleen nog maar kruimels waren, en die dan opeten. Nu doe ik dat nooit meer (eet sowieso nog maar zelden chips) maar lekker was het wel. Of chips met knoflooksaus, en dan verbaasd zijn als de zak opeens bijna leeg is en ik toch wel misselijk begin te worden.

Oja, de spekpannenkoek met stroop die in het vorige deel voorbij kwam vind ik ook heerlijk. Daar schaam ik me eigenlijk niet voor, het betekent gewoon dat je niet bang bent om te experimenteren.
Ik schaam me meer voor hoe ongezond dingen zijn ofzo.
H_Tzaterdag 22 september 2007 @ 14:40
Spekpannenkoek met stroop is volgens mij toch een vrij mainstream combinatie, heb er nooit iemand vreemd van zien opkijken
Qweamaandag 24 september 2007 @ 14:57
hamkaas croissants met jam

Gebakken banaan met mayo

Spekpannenkoeken met stroop en aardbeien
Dodecahedronmaandag 24 september 2007 @ 15:13
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 14:40 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Spekpannenkoek met stroop is volgens mij toch een vrij mainstream combinatie, heb er nooit iemand vreemd van zien opkijken
Chips met knoflooksaus en gebakken banaan met slagroom klinkt me ook redelijk gewoon in de oren.
H_Tmaandag 24 september 2007 @ 16:48
quote:
Op maandag 24 september 2007 15:13 schreef Dodecahedron het volgende:

[..]

Chips met knoflooksaus en gebakken banaan met slagroom klinkt me ook redelijk gewoon in de oren.
Chips met knoflooksaus at ik ook wel (tijdje terug voor het laatst), gebakken banaan met slagroom lijkt me niks maar ik hou niet van bananen
Florian_maandag 24 september 2007 @ 18:00
hmm ik gooi bijna overal appelmoes overheen

naja, tegenwoordig niet zoveel meer, maar vroeger echt altijd, over alles
4EverBlackEyedmaandag 24 september 2007 @ 19:15
quote:
Op maandag 24 september 2007 18:00 schreef Florian_ het volgende:
hmm ik gooi bijna overal appelmoes overheen

naja, tegenwoordig niet zoveel meer, maar vroeger echt altijd, over alles
Ik eet soms appelmoes over mijn gekookte aardappeltjes met jus

(ik ben niet zo gek op aardappelen, vandaar).
Fastmattimaandag 24 september 2007 @ 20:06
'Vroeger' altijd Brinta met koude melk en dan zo hard mogelijk laten worden. Sinds ik op kamers zit durf ik dit niet meer te eten

Owja, ook cakebeslag is echt heerlijk

Edit: ijs laat ik een heel klein beetje smelten dan pas merk je hoe zoet het eigenlijk is

Verder kun je Venz hagelslag ook zo eten



[ Bericht 16% gewijzigd door Fastmatti op 24-09-2007 20:16:39 ]
Yestuuurvrijdag 28 september 2007 @ 00:06
ik zie weleens mensen raar opkijken als ik een boterham met kaas en ketchup eet. of kaas en jam. of een boterham met jam en kaasomelet. dat laatste vooral is heerlijk.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2007 @ 07:56
Als ik echt extreme honger heb (op het niveau 'een boterham helpt er niet tegen') en daar redelijk snel en zeer effectief vanaf wil komen: Macaroni waar verder niets meer doorheen zit als macaronisaus / spaghettisaus / babi pangangsaus-poeder. Macaroni koken, in het beetje water dat er nog in staat wat van die poeder mengen, nog heel kort doorkoken, en klaar. Iedereen die ik ken walgt ervan.

Het gaat me eigenlijk puur om die macaroni en door middel van het toevoegen van dat poedertje wordt het eetbaar. Overigens: Ik eet het nooit als hoofdmaaltijd, het is altijd als tussendoortje.

Maar als het echt gaat om genieten van eten in plaats van het stillen van de honger: Mergpijpjes gaan wel érg snel op. Net als zakken 'Alltrade Luxe Toffee Assortiment', te koop bij de Jumbo. Daar zit een combinatie in van zuurtjes, carameltoffees, een chocoladevariant van voorgaande, diverse smaken fruittoffees en (namaak-)Chocotoffs.

Verder heeft schaameten bij mij meer te maken met de momenten dat ik het eet dan met het eten op zich. Alles kan naar binnen op elk moment van de dag. Zet me om 6 uur 's ochtends patat voor, en ik eet het zonder blikken of blozen op. En bovengenoemde macaroni is nog weleens 's avonds laat gemaakt.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 29-09-2007 11:16:07 ]
tonkszaterdag 29 september 2007 @ 08:50
quote:
Op vrijdag 28 september 2007 00:06 schreef Yestuuur het volgende:
ik zie weleens mensen raar opkijken als ik een boterham met kaas en ketchup eet. of kaas en jam. of een boterham met jam en kaasomelet. dat laatste vooral is heerlijk.
Jam en kaas omelet weet ik niet maar kaas met jam en kaas met tomatenketchup is echt lekker . Ook kaas met appelstroop .
Serendipszaterdag 29 september 2007 @ 11:29
Biefstuk, maar dan goed doorbakken. Krokant korstje en dan niet zo zacht meer van binnen, maar een wat stevigere bite.
Commentaar dat je dan krijgt. Ik-vind-dat-zo-lekker-ja!!
SHOOOTOzaterdag 29 september 2007 @ 13:21
^^dat is vrij normaal (maar ik heb liever medium rare )

ongekookte instant noodles, gewoon zo uit de verpakking.

of broodje kaassoufflé met pindasaus (lijkt mij vrij normaal)
tonkszaterdag 29 september 2007 @ 14:19
Noodles uit het zakje zo? en dan zacht laten worden in je mond ofzo?
SHOOOTOzaterdag 29 september 2007 @ 14:30
nee, gewoon erop kauwen..schijnt niet zo goed te zijn, tenminste..dat zei mijn ma
conlechezaterdag 29 september 2007 @ 18:50
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 14:30 schreef SHOOOTO het volgende:
nee, gewoon erop kauwen..schijnt niet zo goed te zijn, tenminste..dat zei mijn ma
Ik neem weleens een rauwe spaghettistengel, niet omdat ik het zo lekker vind, maar je kan er zo'n beetje lekker op knabbelen als een konijntje. Maar daar schaam ik me niet voor, dus dit is eigenlijk een tvp.
Mirjamzaterdag 29 september 2007 @ 20:31
ik eet graag een speklapje (niet te vaak), maar dan niet gewoon, maar zo lang uitgebakken dat je ze nog net niet stuk kunt slaan op de tafel
heeel bruin moeten ze zijn, en kinapperig
Speklapjezaterdag 29 september 2007 @ 20:58
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 20:31 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik eet graag een speklapje (niet te vaak), maar dan niet gewoon, maar zo lang uitgebakken dat je ze nog net niet stuk kunt slaan op de tafel
heeel bruin moeten ze zijn, en kinapperig
BloodyLottezaterdag 29 september 2007 @ 21:28
Rauw spaghettistengels ja, en augurken zo direct uit de pot.
Pindakaas met jam is vrij normaal, daar ontbijt ik bijna altijd mee.
Isegrimzaterdag 29 september 2007 @ 21:32
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 20:31 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik eet graag een speklapje (niet te vaak), maar dan niet gewoon, maar zo lang uitgebakken dat je ze nog net niet stuk kunt slaan op de tafel
heeel bruin moeten ze zijn, en kinapperig
Mijn vriend vindt ze zo ook lekker. Ik heb ze graag doorbakken, maar niet helemaal uitgebakken.
Mirjamzaterdag 29 september 2007 @ 22:10
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 20:58 schreef Speklapje het volgende:

[..]

Serendipszaterdag 29 september 2007 @ 22:24
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 20:31 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik eet graag een speklapje (niet te vaak), maar dan niet gewoon, maar zo lang uitgebakken dat je ze nog net niet stuk kunt slaan op de tafel
heeel bruin moeten ze zijn, en kinapperig
Ik eet eigenlijk nooit speklapjes, dat klinkt zo vet, daar begin ik niet aan als lapje vlees...
Maar ik heb hetzelfde met spekreepjes, die moeten bijna zwart zijn, dan vind ik ze pas goed.
Nieuwschierigzaterdag 29 september 2007 @ 22:26
Boterham met appelstroop met daarop boerenmetworst met mosterd.
edceterazaterdag 29 september 2007 @ 23:15
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 14:09 schreef Mini_rulez het volgende:
Halve banaan op de barbecue tot de schil zwart is en dan slagroom eroverheen. Daar heb ik ook al heel wat mensen raar van op zien kijken.
Als kind deed ik weleens naturel-chips in een boterhamzakje en dan ging ik ze pletten tot het alleen nog maar kruimels waren, en die dan opeten. Nu doe ik dat nooit meer (eet sowieso nog maar zelden chips) maar lekker was het wel. Of chips met knoflooksaus, en dan verbaasd zijn als de zak opeens bijna leeg is en ik toch wel misselijk begin te worden.
Ik heb een hele tijd chips als aardappels gegeten bij groente en een lapje vlees
tonkszaterdag 29 september 2007 @ 23:18
speklapjes bakken en dan koud laten worden en dan pas eten is ook wel lekker .
MissHobjezondag 30 september 2007 @ 00:17
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 20:31 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik eet graag een speklapje (niet te vaak), maar dan niet gewoon, maar zo lang uitgebakken dat je ze nog net niet stuk kunt slaan op de tafel
heeel bruin moeten ze zijn, en kinapperig
Dat is juist lekker en toch heel gewoon ??
Nouja vind ik niets om voor te schamen.. dat moet gewoon zo
Yestuuurzondag 30 september 2007 @ 10:14
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 23:15 schreef edcetera het volgende:

Ik heb een hele tijd chips als aardappels gegeten bij groente en een lapje vlees
Moragh_DaughterofSunewoensdag 3 oktober 2007 @ 15:19
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 10:02 schreef tonks het volgende:
Is gebakken banaan met satesaus zo raar ?
Nee Dat is echt lekker! En dan met nog wat geraspte kokos erover..

En verder zijn mijn zondes:
-Gehaktballen, braadworsten en hamburgers altijd met ketchup (alleen heinz) eten
-Diepvries/en bezorgpizza's met ketchup
-Gebakken aardappels met mayo en appelmoes

En het feit dat ik mijn indische rijsttafel altijd door elkaar meng en er dan lustig satesaus over gooi is vast ook wel een vermelding waard
tonkswoensdag 3 oktober 2007 @ 15:21
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 15:19 schreef Moragh_DaughterofSune het volgende:

[..]

Nee Dat is echt lekker! En dan met nog wat geraspte kokos erover..

En verder zijn mijn zondes:
-Gehaktballen, braadworsten en hamburgers altijd met ketchup (alleen heinz) eten
-Diepvries/en bezorgpizza's met ketchup
-Gebakken aardappels met mayo en appelmoes

En het feit dat ik mijn indische rijsttafel altijd door elkaar meng en er dan lustig satesaus over gooi is vast ook wel een vermelding waard
Alles met ketchup is lekker .
En met satesaus.
Moragh_DaughterofSunewoensdag 3 oktober 2007 @ 15:24
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 15:21 schreef tonks het volgende:

[..]

Alles met ketchup is lekker .
En met satesaus.
Daar heb je eigenlijk wel gelijk in Mayo wil ook nog wel helpen..
HostiMeisterwoensdag 3 oktober 2007 @ 15:27
Ik krijg altijd commentaar op mijn friet sausje (Ketchup, Appelmoes, Mosterd, Mayo en uitjes) en op mijn Gebakken-Tomaat-Bacon-EI combi, maar dat komt gewoon omdat het ranzig uitziet als je het door elkaar husselt.
Serendipswoensdag 3 oktober 2007 @ 15:33
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 23:15 schreef edcetera het volgende:
Ik heb een hele tijd chips als aardappels gegeten bij groente en een lapje vlees
Ik was een tijdje geleden in een eetcafé waar ze chips als aardappelgarnituur serveerden...

'Ik heb de aardappelgarnituur gemist'.
'Die lag erbij op uw bord'.
'Je bedoelt de chips?'.
'Ja'.

Gercoswoensdag 3 oktober 2007 @ 15:38
Uien zoals hele uien ringen of uien die tussen de berehap zit, Mijn vriendin die kan er helemaal niet over maar ik vind het heerlijk

En slofe chips sommige chips vind ik lekkerder slof dan vers.
kabouter.mutswoensdag 3 oktober 2007 @ 16:27
een tosti met wyco pindasaus.
En dan de saus op de tosti smeren zodat deze aan de bovenkant weer slap wordt.
Eten met mes en vork. (= essentieel!!)
conlechedonderdag 11 oktober 2007 @ 19:22
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 15:38 schreef Gercos het volgende:
Uien zoals hele uien ringen of uien die tussen de berehap zit, Mijn vriendin die kan er helemaal niet over maar ik vind het heerlijk

En slofe chips sommige chips vind ik lekkerder slof dan vers.
Ik heb nog nooit van de term "slofe" gehoord, maar uit de context begrijp ik dat het niet verse chips is??
Isegrimdonderdag 11 oktober 2007 @ 20:06
Slof, sloffe = zacht geworden.
Muckdonderdag 11 oktober 2007 @ 21:55
slof is een term die vooral in het noorden des lands gebruikt wordt
conlechedonderdag 11 oktober 2007 @ 22:14
quote:
Op donderdag 11 oktober 2007 21:55 schreef Muck het volgende:
slof is een term die vooral in het noorden des lands gebruikt wordt
Ik gebruik het ook weleens, maar dan heb ik ze aan m'n voeten
MacKniverdonderdag 11 oktober 2007 @ 22:36
quote:
Op maandag 24 september 2007 20:06 schreef Fastmatti het volgende:
'Vroeger' altijd Brinta met koude melk en dan zo hard mogelijk laten worden. Sinds ik op kamers zit durf ik dit niet meer te eten
Wat is hier raar aan dan?
Fastmattidonderdag 11 oktober 2007 @ 23:34
quote:
Op donderdag 11 oktober 2007 22:36 schreef MacKniver het volgende:

[..]

Wat is hier raar aan dan?
Dat je beton zit te eten
Serendipsvrijdag 12 oktober 2007 @ 09:58
quote:
Op donderdag 11 oktober 2007 21:55 schreef Muck het volgende:
slof is een term die vooral in het noorden des lands gebruikt wordt
Haha, ik heb laatst ook eens heel verbaasd zitten kijken toen een collega begon over koekjes die slof geworden waren.
Mirjamvrijdag 12 oktober 2007 @ 11:55
quote:
Op vrijdag 12 oktober 2007 09:58 schreef Serendips het volgende:

[..]

Haha, ik heb laatst ook eens heel verbaasd zitten kijken toen een collega begon over koekjes die slof geworden waren.
same here..
SiGNedonderdag 25 oktober 2007 @ 01:20
Ik kauw op vla
Een tompouce of bananensoes haal ik altijd eerst de bovenkant af, die eet ik als laatste op.
En Viënetta ijs eet ik altijd in laagjes op

Superchips paprika smaakt mij ook beter als de zak een dag open heeft gestaan (hoewel ze nu een "verbeterde" smaak hebben, ik vind het helemaal niet verbeterd, maar goed...)

Allemaal niet zo zeer rare dingen om te eten, maar wel vage eetgewoonten.
spoor4donderdag 25 oktober 2007 @ 01:37
quote:
Op vrijdag 12 oktober 2007 09:58 schreef Serendips het volgende:

[..]

Haha, ik heb laatst ook eens heel verbaasd zitten kijken toen een collega begon over koekjes die slof geworden waren.
Ik zou niet weten hoe je het anders zou moeten noemen.
Manonodonderdag 25 oktober 2007 @ 01:45
Toen ik aan het touren was en laat klaar met werken at ik wel eens maaltijden uit magnetronzakjes die je bij F1 hotels uit de automaat trekt
Serendipsdonderdag 25 oktober 2007 @ 09:30
quote:
Op donderdag 25 oktober 2007 01:37 schreef spoor4 het volgende:
Ik zou niet weten hoe je het anders zou moeten noemen.
Koekjes worden zacht of oud. Als je het zo zegt, snapt iedereen je gegarandeerd.
Etoiledonderdag 25 oktober 2007 @ 11:01
leuk topic!

Een rare eetgewoonte van mij is dat ik me bij vlagen helemaal ziek kan eten aan amsterdamse of zilveruitjes, gewoon met een vork uit zo'n potje scheppen. Dan kan er rustig een halve pot doorheen gaan. Zo lekker.
Captain_Fabulousdonderdag 25 oktober 2007 @ 11:15
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 13:21 schreef SHOOOTO het volgende:
broodje kaassoufflé met pindasaus
Ongeproefd uitgeroepen tot lekker...had gisteren brocoli met satesaus, mjum.
Geslotendonderdag 25 oktober 2007 @ 16:22
Een pounder:






S_oepstengeldonderdag 25 oktober 2007 @ 17:05
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 10:38 schreef Isegrim het volgende:
Wat ik vroeger wel eens deed: klont boter nemen, flink door de pure hagelslag rollen en dan zo oppeuzelen.
Dat deed ik vroeger altijd als we poffertjes aten.
Dan at ik eerst de poffertjes en daarna at ik een klontje boter met poedersuiker
Little_Angeldonderdag 25 oktober 2007 @ 21:07
Van die kindersnoepjes voor mijn zusje of haar fruitpotjes .
zomaareennaamdonderdag 25 oktober 2007 @ 21:12
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 23:15 schreef edcetera het volgende:

[..]

Ik heb een hele tijd chips als aardappels gegeten bij groente en een lapje vlees
amerikaanse collega van me at altijd tussen de middag een zak naturel chips: in plaats van frietjes die wij zo heel en af toe namen.... was niet moddervet trouwens: leefde voor de rest wel gezond.
zomaareennaamdonderdag 25 oktober 2007 @ 21:14
[sorry / overbodige reactie...

[ Bericht 94% gewijzigd door zomaareennaam op 25-10-2007 22:35:21 (overbodig door mijn volgende reactie....) ]
zomaareennaamdonderdag 25 oktober 2007 @ 21:17
quote:
Op vrijdag 12 oktober 2007 09:58 schreef Serendips het volgende:

[..]

Haha, ik heb laatst ook eens heel verbaasd zitten kijken toen een collega begon over koekjes die slof geworden waren.
dat is gewoon een Nedersaksische uitdrukking hoor. Is een andere taal die Hollanders meestal niet begrijpen maar ja.... dat ligt aan hun en niet aan ons - de ware Sallanders.

Niet voor niets de spreuk:
God nam gouden korenaren
En schiep daaruit Sallanders en Twentenaren
En uit de resten?
Daaruit maakte hij de mensen uit het westen.
zomaareennaamdonderdag 25 oktober 2007 @ 21:18
sorry / zat helemaal verkeerde bericht reactie te quoten....
Debsterrdonderdag 25 oktober 2007 @ 22:06
Vroeger at ik broodjes zuurkool met hagelslag .
En hagelslag in een bekertje doen en dan met een lepel opeten .
Gercosdonderdag 25 oktober 2007 @ 22:54
grappig ik dacht altijd dat "slof " algemeen bekend was.
Zo leer je weer wat

maar ik bedoel idd chips waarvan de zak een poos los is. Oude chips zeg maar.

Nu ik dit zo typ bedenk ik me nog een rare eet gewoonte namelijk kroepoek met stroop
Fastmattidonderdag 25 oktober 2007 @ 23:06
quote:
Op donderdag 25 oktober 2007 22:54 schreef Gercos het volgende:
maar ik bedoel idd chips waarvan de zak een poos los is.
Wat moet ik me hier bij voorstellen
Captain_Fabulousvrijdag 26 oktober 2007 @ 10:06
quote:
Op donderdag 25 oktober 2007 23:06 schreef Fastmatti het volgende:

[..]

Wat moet ik me hier bij voorstellen
Waar kom jij van weg dat je dat niet snapt
conlechevrijdag 26 oktober 2007 @ 11:24
Ik voorzie een nieuw topic want weet bijvoorbeeld iemand wat "krang" is? Of "hucht"?
Mademoiselle.Moivrijdag 26 oktober 2007 @ 13:49
Een volkoren boterham (schaam ik me nog niet zo voor) met banaan (idem), die dan prakken ( ) en heul veul kaneel en kerriepoeder eroverheen ( ).
Cat-astrophevrijdag 26 oktober 2007 @ 15:40
Niet zozeer een vreemde combinatie qua eten, maar wel als je kijkt naar voedsel irt leeftijd:
zo'n bakje danoontje yoghurt met een dekseltje erop waar dan van die mini smarties inzitten. Logisch als je 5 bent, maar als 30+ eet ik het toch maar in mijn eentje.
Biancaviavrijdag 26 oktober 2007 @ 16:00
Komkommer met pindasaus.
Mirjamvrijdag 26 oktober 2007 @ 16:23
quote:
Op vrijdag 26 oktober 2007 16:00 schreef Biancavia het volgende:
Komkommer met pindasaus.
dat at ik jaren geleden wel eens met mijn moeder
dan ging er een pan pindasaus op een theelichtje op tafel, komkommer en zak kroepoek ernaast, en maar lekker dopen
RandomMoronzaterdag 27 oktober 2007 @ 22:20
augurk of zilveruitjes eet ik letterlijk in een keer op ( uit de pot.. )

en pizza zonder tomatensaus, alleen bodem met kaas en ananas of banaan

en idd noodles net uit het pakje. ze smaken meestal naar een of ander chipje van vroeger, super.

En ik zit regelmatig met een spekkie boven een kaarsje.
H_Tzaterdag 27 oktober 2007 @ 22:45
quote:
Op zaterdag 27 oktober 2007 22:20 schreef RandomMoron het volgende:
augurk of zilveruitjes eet ik letterlijk in een keer op ( uit de pot.. )

en pizza zonder tomatensaus, alleen bodem met kaas en ananas of banaan

en idd noodles net uit het pakje. ze smaken meestal naar een of ander chipje van vroeger, super.

En ik zit regelmatig met een spekkie boven een kaarsje.
Spekkies kan je ook heel kort in de magnetron doen (10 seconden hooguit, als ik het me goed herinner)
haagse_elfjezondag 28 oktober 2007 @ 09:29
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 08:50 schreef One_conundrum het volgende:

[..]

Wohoo! Calvé pindakaas met nootjes en gewoon een willekeurig aarbeiden jam. Vanaf mn 7e minstens elke dag 2 sandwiches
dat is gewoon super lekker
Commander_Koenmaandag 29 oktober 2007 @ 16:48
Ik heb het één keer gegeten als weddenschap, maar ga het zeker herhalen, want het is bruut lekker
Natte cake met knakworsten
Leintjeuhmaandag 29 oktober 2007 @ 17:28
Pindakaas, zo uit de pot (met een lepel). Heerlijk! Af en toe dan
conlechemaandag 29 oktober 2007 @ 17:48
quote:
Op maandag 29 oktober 2007 16:48 schreef Commander_Koen het volgende:
Ik heb het één keer gegeten als weddenschap, maar ga het zeker herhalen, want het is bruut lekker
Natte cake met knakworsten
Cake nat gemaakt met knakworstensap?? Apart.
Muckmaandag 29 oktober 2007 @ 17:51
quote:
Op maandag 29 oktober 2007 17:48 schreef conleche het volgende:

[..]

Cake nat gemaakt met knakworstensap?? Apart.
nee, natte cake met knakworst, dat is net wat anders he
Sharkdoggiemaandag 29 oktober 2007 @ 18:01
Pombar (beertjes chips).
conlechemaandag 29 oktober 2007 @ 18:33
quote:
Op maandag 29 oktober 2007 17:51 schreef Muck het volgende:

[..]

nee, natte cake met knakworst, dat is net wat anders he
Het lijkt me even lekker! NOT!!!
Muckmaandag 29 oktober 2007 @ 18:33
quote:
Op maandag 29 oktober 2007 18:33 schreef conleche het volgende:

[..]

Het lijkt me even lekker! NOT!!!
ik moet er ook niet aan denken
Geerdmaandag 29 oktober 2007 @ 18:39
Uit me neus, nagels, nootjes in de cola en dan drinken/kauwen.
Maidenfanzondag 11 november 2007 @ 17:53
Gratis bak voor iemand die chocopasta met sardinnen op z'n boterham doet!
(en publique, that is)

Waar mensen vreemd van zouden opkijken moest ik 't hun vertellen is bij mij gewoon 't feit dat ik stevig eet voor ik naar een examen ga. Meestal een microgolfschoteltje ofzo... Niets mis mee, alleen zouden de meesten mij raar bekijken omdat dat meestal om 7u 'smorgends is.
Mini_rulezzondag 11 november 2007 @ 19:57
Ik eet ook flink voor een tentamen hoor. Meestal een stokbroodje met gesmolten kaas of één of andere frituursnack. Drie uur lang nadenken en schrijven kost veel energie en je wilt niet halverwege het tentamen inkakken.
Schlumbergerdinsdag 13 november 2007 @ 10:15
Ik woon alleen en eet uit gemak regelmatig stoommaaltijden. Dit schijnt een grote schande te zijn
conlechedinsdag 13 november 2007 @ 19:14
quote:
Op dinsdag 13 november 2007 10:15 schreef Schlumberger het volgende:
Ik woon alleen en eet uit gemak regelmatig stoommaaltijden. Dit schijnt een grote schande te zijn
Waarom? Die zijn vrij gezond hoor! Ik eet ze ook best vaak en het is niets om je ook maar een beetje voor te schamen. Als je 5x in de week een Oetker pizza eet, dan zou ik me wel achter de oren beginnen te krabben.....
jakkopdinsdag 13 november 2007 @ 20:41
Hutspot met mayo, is dat raar?
Cutebutpsychodinsdag 13 november 2007 @ 20:48
Een dipvingertje chocopasta.


(Maar alleen pure chocoladepasta van het AH huismerk. )

Maar wie doet dat niet.
Trustendinsdag 13 november 2007 @ 20:53
quote:
Op dinsdag 13 november 2007 20:41 schreef jakkop het volgende:
Hutspot met mayo, is dat raar?
Ja, wij doen dat met picalilly
jakkopdinsdag 13 november 2007 @ 20:58
en cola met slagroomijs
Ingetje79dinsdag 13 november 2007 @ 21:07
Patat met appelmoes en mayo door elkaar
En die fruithapjes van Olvarit zijn ook zo vreselijk lekker
Moragh_DaughterofSunedinsdag 13 november 2007 @ 22:25
quote:
Op dinsdag 13 november 2007 20:41 schreef jakkop het volgende:
Hutspot met mayo, is dat raar?
Nee hoor, hete bliksem is ook heel lekker met zaanse mayo
Weird-woensdag 14 november 2007 @ 12:17
quote:
Op dinsdag 13 november 2007 20:58 schreef jakkop het volgende:
en cola met slagroomijs
In Amerika kun je zoiets in bijna elke fast-food tent krijgen: een float
DarkMindeddonderdag 15 november 2007 @ 22:00
Boterham met kaas en hagelslag
Oliebollen ´smorgens vroeg koud eten
wolferlvrijdag 16 november 2007 @ 13:23
o leuk topic dit.

Ik eet af en toe een gebakken ei met kaneel poeder erop gestrooid.
Dodecahedronvrijdag 16 november 2007 @ 13:34
quote:
Op dinsdag 13 november 2007 20:48 schreef Cutebutpsycho het volgende:
Een dipvingertje chocopasta.


(Maar alleen pure chocoladepasta van het AH huismerk. )

Maar wie doet dat niet.
Ik neem altijd een theelepel.
#ANONIEMvrijdag 16 november 2007 @ 14:56
quote:
Op donderdag 15 november 2007 22:00 schreef DarkMinded het volgende:

Oliebollen ´smorgens vroeg koud eten
Dat doe ik ook.
En dan met een achterlijk grote hoop poedersuiker eroverheen. Of slagroom.
Biancaviavrijdag 16 november 2007 @ 15:10
quote:
Op vrijdag 16 november 2007 13:34 schreef Dodecahedron het volgende:

[..]

Ik neem altijd een theelepel.
Ik een eetlepel.
Moragh_DaughterofSunezondag 18 november 2007 @ 17:29
quote:
Op donderdag 15 november 2007 22:00 schreef DarkMinded het volgende:
Oliebollen ´smorgens vroeg koud eten
Ja of appelbeignets, da's echt heel lekker krijg nu al zin in oud en nieuw!
SiGNezondag 18 november 2007 @ 19:33
quote:
Op vrijdag 16 november 2007 15:10 schreef Biancavia het volgende:

[..]

Ik een eetlepel.
En ik een opscheplepel, als we dan toch aan het opscheppen zijn
Muckzondag 18 november 2007 @ 19:56
quote:
Op zondag 18 november 2007 19:33 schreef SiGNe het volgende:

[..]

En ik een opscheplepel, als we dan toch aan het opscheppen zijn
ik win
ik neem een soeplepel
Mirjamzondag 18 november 2007 @ 21:09
ik doe dat graag met een schep
gewonnen
conlechezondag 18 november 2007 @ 21:23
quote:
Op zondag 18 november 2007 19:56 schreef Muck het volgende:

[..]

ik win
ik neem een soeplepel
Das grappig: ik had exact deze woorden getypt gister en toen toch maar niet op invoeren gedrukt, omdat ik ineens niet meer wist of een soeplepel nu een gewone eetlepel was voor soep of een soepopscheplepel, toen dacht ik: nou ja lamaar
ibaneXzondag 18 november 2007 @ 21:24
Warme broodjes met een mars er tussen

Chickie op het werk zo van en dat ik ook een mona puddinkje opatin in mijn eentje.
Muckzondag 18 november 2007 @ 21:28
quote:
Op zondag 18 november 2007 21:23 schreef conleche het volgende:

[..]

Das grappig: ik had exact deze woorden getypt gister en toen toch maar niet op invoeren gedrukt, omdat ik ineens niet meer wist of een soeplepel nu een gewone eetlepel was voor soep of een soepopscheplepel, toen dacht ik: nou ja lamaar
hahaha, ik zat ook te twijfelen
quote:
Op zondag 18 november 2007 21:24 schreef ibaneX het volgende:
Warme broodjes met een mars er tussen

Chickie op het werk zo van en dat ik ook een mona puddinkje opatin in mijn eentje.
zo'n hele pudding? of van die kleintjes?
ibaneXzondag 18 november 2007 @ 21:57
Ja een hele Dame Blanche pudding
SiGNezondag 18 november 2007 @ 22:13
Zo'n grote bak chocolademousse kan ik mezelf ook behoorlijk misselijk aan eten..
liefst met slagroom.
DarkMindedzondag 18 november 2007 @ 23:33
quote:
Op zondag 18 november 2007 17:29 schreef Moragh_DaughterofSune het volgende:

[..]

Ja of appelbeignets, da's echt heel lekker krijg nu al zin in oud en nieuw!
Jaaa, appelbeignets, ook geweldig en koud prima te eten! Oud en Nieuw
Muckmaandag 19 november 2007 @ 14:43
quote:
Op zondag 18 november 2007 21:57 schreef ibaneX het volgende:
Ja een hele Dame Blanche pudding
damn!
ik word al misselijk als ik eraan denk
quote:
Op zondag 18 november 2007 23:33 schreef DarkMinded het volgende:

[..]

Jaaa, appelbeignets, ook geweldig en koud prima te eten! Oud en Nieuw
koude oliebollen zijn ook heerlijk
en koude pizza
Mini_rulezmaandag 19 november 2007 @ 14:52
Oja, koude pizza... heerlijk.
Ik eet trouwens wel meer dingen koud, of de dag erna in rare combinaties. Vind het gewoon zonde om eten weg te gooien.
Geerdmaandag 19 november 2007 @ 15:10
Kouwe pizza
fiscmaandag 19 november 2007 @ 15:17
ach ik schaam me er niet voor, maar wat ongebruikelijke combinatie die ik wel eens op brood doe:

pindakaas met salami
rookvlees met banaan
pindakaas met komkommer (al is deze volgens mij wat minder apart)
EvilMarcmaandag 19 november 2007 @ 18:17
Heel af en toe misschien 1 x per jaar doe ik
Wit brood + roomboter + gewoon kristalsuiker (heel veel)
zoooooo lekkker !!
en zoooo slecht!
roooosjemaandag 19 november 2007 @ 18:31
Kaas met slagroom
Isegrimmaandag 19 november 2007 @ 20:33
quote:
Op maandag 19 november 2007 18:17 schreef EvilMarc het volgende:
Heel af en toe misschien 1 x per jaar doe ik
Wit brood + roomboter + gewoon kristalsuiker (heel veel)
zoooooo lekkker !!
en zoooo slecht!
Ik doe datzelfde met bruine basterdsuiker.
DarkMindedmaandag 19 november 2007 @ 23:29
quote:
Op maandag 19 november 2007 14:43 schreef Muck het volgende:

koude oliebollen zijn ook heerlijk
Ja, dat zei ik ook al
quote:
Op maandag 19 november 2007 18:31 schreef roooosje het volgende:
Kaas met slagroom
He, das toevallig, ik vroeg me juist vanmiddag af of die combinatie eetbaar zou zijn!
ColdFeetdinsdag 20 november 2007 @ 00:43
Zilveruitjes, zo uit het potje

Meneer ColdFeet zei laatst met een heel vies gezicht: 'ieuw, heb je de kidneybonen zo uit blik gegeten?'
Jaaaaa, lekker.
#ANONIEMdinsdag 20 november 2007 @ 08:40
quote:
Op maandag 19 november 2007 15:17 schreef fisc het volgende:
ach ik schaam me er niet voor, maar wat ongebruikelijke combinatie die ik wel eens op brood doe:

pindakaas met komkommer (al is deze volgens mij wat minder apart)
Dat is inderdaad niet zo apart dat eet ik elke dag..
Het is nog lekkerder als je er nog wat sambal overheen smeert en het bestrooit met gebakken uitjes.
H_Tdinsdag 20 november 2007 @ 18:44
Ik eet soms brood met fritessaus en aromat of andere kruiden er op
znarchdinsdag 20 november 2007 @ 18:48
Brood met pindakaas en mayoneise
roooosjedinsdag 20 november 2007 @ 18:56
quote:
Op maandag 19 november 2007 23:29 schreef DarkMinded het volgende:

[..]

Ja, dat zei ik ook al
[..]

He, das toevallig, ik vroeg me juist vanmiddag af of die combinatie eetbaar zou zijn!
. Vooral op een katerige zondag
MissLunadinsdag 20 november 2007 @ 19:13
quote:
Op maandag 19 november 2007 14:52 schreef Mini_rulez het volgende:
Oja, koude pizza... heerlijk.
Ik eet trouwens wel meer dingen koud, of de dag erna in rare combinaties. Vind het gewoon zonde om eten weg te gooien.
Koude pannenkoeken. .
En verder kook ik wel eens pasta met alleen extreem veel geraspte kaas erdoorheen. Dat je van die enorme draden krijgt, zeg maar. Niet echt gezond en op zich niet zo vreemd, maar mijn omgeving vindt het walgelijk. .

[ Bericht 2% gewijzigd door MissLuna op 20-11-2007 23:53:09 ]
Debsterrdinsdag 20 november 2007 @ 19:18
quote:
Op dinsdag 20 november 2007 19:13 schreef MissLuna het volgende:

[..]

Koude pannenkoeken. .
En verder kook ik wel eens pasta met alleen extreem veel geraspte kaas erdoorheen. Dat je van die enorme draden krijg, zeg maar. Niet echt gezond en op zich niet zo vreemd, maar mijn omgeving vindt het walgelijk. .
Macaroni met ham en kaas . Wij koken dan altijd een flinke hoevelheid macaroni, 2 zakjes geraspte kaas erdoorheen samen met zo'n heel ham blok, even roeren en klaar .

Eet ik zo 2 volle borden van weg .
EvilMarcdinsdag 20 november 2007 @ 19:31
quote:
Op dinsdag 20 november 2007 08:40 schreef Razztwizzle het volgende:

[..]

Dat is inderdaad niet zo apart dat eet ik elke dag..
Het is nog lekkerder als je er nog wat sambal overheen smeert en het bestrooit met gebakken uitjes.
wtf
Deliahdinsdag 20 november 2007 @ 19:49
Hele fruitmand (inhoud ) in één avond.
ibaneXdinsdag 20 november 2007 @ 23:51
Rijstewafels met boter er op en aromat is ook lekker
Pindakaas & hagelslag op brood
Gegrilde Forel
Muckwoensdag 21 november 2007 @ 00:07
die laatste 2 dingen zijn toch helemaal niet raar?
vooral die forel niet
ibaneXwoensdag 21 november 2007 @ 00:11
mee eens, maar wel enorm lekker
Muckwoensdag 21 november 2007 @ 00:25
quote:
Op woensdag 21 november 2007 00:11 schreef ibaneX het volgende:
mee eens, maar wel enorm lekker
absoluut
Mirjamwoensdag 21 november 2007 @ 01:07
rijstwafels met boter en suiker
Mejoonwoensdag 21 november 2007 @ 01:18
ik eet graag appelmoes bij mijn vlees ..en doe appelstroop op mn broodje kaas....als ik banaan eet neem ik ook een hap walnoot...
RemcoW85woensdag 21 november 2007 @ 01:22
Curry op heel veel dingen.

En friet met mayo en curry + appelmoes.. Dit lijkt normaal, maar ik roer het altijd door elkaar en werk het weg. Komen vaak rare reacties op .

Sowieso roer en prak ik vaak vanalles onder elkaar, onder het motto; "het komt toch allemaal in 1 buik" .
-verwijderd-zondag 25 november 2007 @ 23:07
Mmm
Witte bonen in tomatensaus uit het potje (volgens mij doen wel meer mensen dat, maar niet iedereen vindt het gewoon)
Beschuit met pindakaas (zonder boter - ik vind het niet vreemd, maar menigeen krijgt een droge mond alsie eraan denkt)
Lekkere verse boterham met alleen boter
Midden van een boterham kneden tot een bal en dan oppeuzelen
Een boterham met alleen saus, bijv: mayo & curry, of kerriesaus, cocktailsaus... dat soort dingen.
Appeltjes dippen in kaneel (mijn moeder deed dat in de zwart-wit, wat volgens mij wel wat vreemder is)
Snoepen van het papje van de hot chocolate mix (voordat er heet water bij komt)

Verder idd veel wat genoemd is: koude pizza, pindakaas met sambal, boterham met roomboter en suiker...
(rijstwafel is overigens misschien wel nóg lekkerder ja!) En wbt de lagen roomboter en hagelslag: ik deed altijd op beide helften brood een hele dikke laag roomboter, en dan op 1 laag een heel kléin beetje hagelslag. En augurken en zilveruitjes (of amsterdamse, nog lekkerder) daarvan koop ik meestal speciaal een pot om zó op te peuzelen

Studiegenoot van me heeft wel eens biscuitjes met ketchup zitten eten.
Ebinissiadonderdag 29 november 2007 @ 08:12
quote:
Op zondag 25 november 2007 23:07 schreef Nietzz het volgende:

Midden van een boterham kneden tot een bal en dan oppeuzelen
haha dan ben ik dus toch niet de enige!
verder is alles wel zon beetje genoemd. wat ook erg lekker is een spek/kaas pannenkoek met chocoladepasta, wat veel mensen erg raar vinden, of gewoon met stroop natuurlijk
Innocencewoensdag 5 december 2007 @ 13:56
Heb nu ipv spekjes nog iets lekkerders ontdekt, blokjes spekvet! Verukkelijk, water loopt me in de mond bij de gedachte.

Wel flink ongezond zo'n hele bakje..
bmikewoensdag 5 december 2007 @ 15:07
Het is geen eten maar wel het goorste wat ik ooit iemand naar binnen heb zien werken.

De facts: mijn moeder, oude koffie van de vorige avond en een beetje verse melk.

Dit samen in een melkpannetje opgekookt en dat dronk ze smorgens op.
conlechewoensdag 5 december 2007 @ 18:40
Wat wij vroeger thuis "truffeltjes" noemde was het volgende: je nam een korstje van wat witbrood en smeerde daar superdik roomboter op en daarna ging dat door de hagelslag.

Wat mijn moeder ook altijd deed als ze een eitje had gebakken: door de boter die in de pan achter bleef ook een korstje brood halen. Ik heb het ook weleens gedaan en het is idd heerlijk, maar echt té slecht!
Muckwoensdag 5 december 2007 @ 18:46
quote:
Op woensdag 5 december 2007 18:40 schreef conleche het volgende:
Wat wij vroeger thuis "truffeltjes" noemde was het volgende: je nam een korstje van wat witbrood en smeerde daar superdik roomboter op en daarna ging dat door de hagelslag.

Wat mijn moeder ook altijd deed als ze een eitje had gebakken: door de boter die in de pan achter bleef ook een korstje brood halen. Ik heb het ook weleens gedaan en het is idd heerlijk, maar echt té slecht!
ben ik een heel slecht mens als ik zeg dat ik me in beide dingen best kan vinden?
conlechewoensdag 5 december 2007 @ 19:08
quote:
Op woensdag 5 december 2007 18:46 schreef Muck het volgende:

[..]

ben ik een heel slecht mens als ik zeg dat ik me in beide dingen best kan vinden?
Nee hoor, Muck, jij niet
Captain_Fabulouswoensdag 5 december 2007 @ 22:02
Ik kan me in het brood met boter en hagelslag helemaal vinden. Muck rules en wier kwaad over Muck spreekt, voeren we margarine tot de hond erin stikt...serieus, waar komt dat gelul van 'een gezonde boterham met margarine' vandaan de laatste tijd? Er zat GVD zelfs een sticker op de zak van het brood vanochtend met ' smeer een gezonde boterham met margarine...' What the fuck???????? Ik zou bijna echtscheiding overwegen omdat mevrouw Fabulous brood met zo'n sticker in ons huis toelaat!!!
MPGwoensdag 5 december 2007 @ 22:25
Gefrituurde gevulde koek
Ben ik nu raar
Muckwoensdag 5 december 2007 @ 22:31
quote:
Op woensdag 5 december 2007 22:25 schreef MPG het volgende:
Gefrituurde gevulde koek
Ben ik nu raar
ja
maar dat vond ik toch al
Isegrimwoensdag 5 december 2007 @ 22:35
quote:
Op woensdag 5 december 2007 22:02 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Ik kan me in het brood met boter en hagelslag helemaal vinden. Muck rules en wier kwaad over Muck spreekt, voeren we margarine tot de hond erin stikt...serieus, waar komt dat gelul van 'een gezonde boterham met margarine' vandaan de laatste tijd? Er zat GVD zelfs een sticker op de zak van het brood vanochtend met ' smeer een gezonde boterham met margarine...' What the fuck???????? Ik zou bijna echtscheiding overwegen omdat mevrouw Fabulous brood met zo'n sticker in ons huis toelaat!!!
Schuld van Sonja Bakker en consorten. Margarine. Dáár zou ik me voor schamen, als ik dát at.
Trustenwoensdag 5 december 2007 @ 22:47
Een stroopwafel (uit supermarkt-pakje) even een paar seconden in de magnetron zodat de stroop smelt (en gloeiend heet word ) en dus een soort van vers lijkt
MPGwoensdag 5 december 2007 @ 22:49
quote:
Op woensdag 5 december 2007 22:47 schreef Trusten het volgende:
Een stroopwafel (uit supermarkt-pakje) even een paar seconden in de magnetron zodat de stroop smelt (en gloeiend heet word ) en dus een soort van vers lijkt
conlechewoensdag 5 december 2007 @ 22:53
Uhm, het ging mij niet om de boter an sich hoor, niets lekkerder dan dat, maar ik schaam me wel een beetje voor de hoeveelheid boter die erop ging: op 1 zo'n korstje ging zo'n beetje de hoeveelheid boter waar een gezin een week goed van zou kunnen smeren.

(en omdat er zo lekker veel boter op zat bleef er ook extra veel hagelslag aan plakken )

Ik smeer nooit margarine op brood, dat vind ik vies, maar ik bak m'n vlees als ik geen jus eet, wel in de becel vloeibaar: en daar schaam ik me niet eens voor.
flexsterdonderdag 6 december 2007 @ 00:28
ik doe wel eens een boterham met kaas in de magnetron zodat de kaas smelt ,beetje ketchup erbij...
of kopje rijst dat over is met alleen scheut ketchup en ketjap...mjam!
edceteradonderdag 6 december 2007 @ 13:16
quote:
Op dinsdag 20 november 2007 18:48 schreef znarch het volgende:
Brood met pindakaas en mayoneise
Da's een Broodje Oorlog
Gremendonderdag 6 december 2007 @ 15:09
quote:
Op woensdag 5 december 2007 22:47 schreef Trusten het volgende:
Een stroopwafel (uit supermarkt-pakje) even een paar seconden in de magnetron zodat de stroop smelt (en gloeiend heet word ) en dus een soort van vers lijkt
H_Tzondag 9 december 2007 @ 19:23
quote:
Op donderdag 6 december 2007 00:28 schreef flexster het volgende:
ik doe wel eens een boterham met kaas in de magnetron zodat de kaas smelt ,beetje ketchup erbij...
Doe ik ook, smaakt goed. Je zou ook wat katenspek onder de kaas kunnen doen, mjammie
quote:
Op woensdag 5 december 2007 22:02 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Ik kan me in het brood met boter en hagelslag helemaal vinden. Muck rules en wier kwaad over Muck spreekt, voeren we margarine tot de hond erin stikt...serieus, waar komt dat gelul van 'een gezonde boterham met margarine' vandaan de laatste tijd? Er zat GVD zelfs een sticker op de zak van het brood vanochtend met ' smeer een gezonde boterham met margarine...' What the fuck???????? Ik zou bijna echtscheiding overwegen omdat mevrouw Fabulous brood met zo'n sticker in ons huis toelaat!!!
Die reclames worden betaald door het productschap margarine of zoiets. Na die "een boterham met margarine" blablabla komt áltijd direct een reclame voor een soort margarine. En dat spul is smerig... en helemaal schokkend als iemand vraagt of je lekker veel boter op je brood wil bij de hagelslag of zoiets, en er dan stiekem allemaal Blue Band op doen
znarchzondag 9 december 2007 @ 20:00
quote:
Op donderdag 6 december 2007 13:16 schreef edcetera het volgende:

[..]

Da's een Broodje Oorlog
Bob.zondag 9 december 2007 @ 23:40
Röstirondjes, van die dingen uit de diepvries. Officieel moet je ze een tijdje bakken zodat ze een beetje krokant worden. Maar ik gooi zo altijd zo vanuit de vriezer in de magnetron, beetje peper en zout er over heen en hup eten maar die kleffe handel.

Oh en ik lust ALLES koud, meestal hou ik speciaal wat over zodat ik die avond/de volgende ochtend er nog van kan eten.
En kaas! Dat kan overal door heen, tomatensoep, rijst, mie...
gronkzondag 9 december 2007 @ 23:48
quote:
Op zondag 9 december 2007 23:40 schreef Bob. het volgende:
Röstirondjes, van die dingen uit de diepvries. Officieel moet je ze een tijdje bakken zodat ze een beetje krokant worden. Maar ik gooi zo altijd zo vanuit de vriezer in de magnetron, beetje peper en zout er over heen en hup eten maar die kleffe handel.
Toegestaan: rostirondjes zijn raar spul. Als ik die dingen opbak, dan gaan ze min-of-meer naadloos over van 'warm' naar 'verbrand'. D'r zit niet een of andere toestand in zoals bij biefstuk, waarin je kunt zien dat het 'aangebakken' is.
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 08:48 schreef Isegrim het volgende:
Als je eten lekkerder wordt van prakken, dan is er iets niet goed.
Boerenkool.


SSC: expres de temperatuur van je oven wat te hoog zetten, zodat je een cake krijgt die van binnen nog klef is, en van buiten precies goed is.
Captain_Fabulousmaandag 10 december 2007 @ 10:09
quote:
Op zondag 9 december 2007 19:23 schreef Hawaii_Tim het volgende:
er dan stiekem allemaal Blue Band op doen
Het idee alleen al, gelijk Amnesty bellen wegens schending van mensenrechten en martelen!!!
ChocolateJunkydinsdag 11 december 2007 @ 21:49
blik ah tomatenblokjes / hele ontvelde tomaten, zo uit blik
Kadocdinsdag 11 december 2007 @ 22:17
Goed topic.

Aardbeienyoghurt met pepernoten. Tosti met anijshagel en peper.
#ANONIEMdinsdag 11 december 2007 @ 23:13
Vroeger at ik altijd beschuit met boter en suiker
En ook vaak melk met pepernoten
Trustendinsdag 11 december 2007 @ 23:17
Ik eet het niet zelf maar had altijd plaatsvervangende schaamte voor mijn moeder ( )

Stukken beschuit in een kom overgieten met karnemelk en dan opeten...
SiGNedinsdag 11 december 2007 @ 23:49
Frikandel in kleine plakjes snijden en dan frituren..
Het kontje is tenslotte het lekkerst.
Mini_rulezwoensdag 12 december 2007 @ 15:20
quote:
Op dinsdag 11 december 2007 23:49 schreef SiGNe het volgende:
Frikandel in kleine plakjes snijden en dan frituren..
Het kontje is tenslotte het lekkerst.
Dat doen wij weleens bij het gourmetten. Het is nou eenmaal wel zo dat het kontje het lekkerst is!
Muckwoensdag 12 december 2007 @ 15:25
quote:
Op woensdag 12 december 2007 15:20 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

Dat doen wij weleens bij het gourmetten. Het is nou eenmaal wel zo dat het kontje het lekkerst is!
bij mannen én frikadellen
Mini_rulezwoensdag 12 december 2007 @ 16:11
quote:
Op woensdag 12 december 2007 15:25 schreef Muck het volgende:

[..]

bij mannen én frikadellen
Inderdaad!
Jammer dat mannen er maar eentje hebben, wat je er ook mee doet.

Ontopic: vanavond ga ik roti maken, maar dan met wraps in plaats van echte roti. Daar schaam ik me stiekem ook wel een beetje voor. Zo Hollands.
Syrenawoensdag 12 december 2007 @ 16:24
Eierwafels roosteren en als ontbijt eten Soms met schenkstroop

En nu heb ik HONGERRRRRRR
Deliahwoensdag 12 december 2007 @ 16:50
Bakje yoghurt met stukjes kaas.
Captain_Fabulouswoensdag 12 december 2007 @ 16:51
quote:
Op woensdag 12 december 2007 16:24 schreef Syrena het volgende:
Eierwafels roosteren en als ontbijt eten Soms met schenkstroop

En nu heb ik HONGERRRRRRR
...maakt notitie dit snel eens te proberen...
JortKwoensdag 12 december 2007 @ 21:33
Koude knakworsten
gronkwoensdag 12 december 2007 @ 21:34
Snotjes.
nexus-pilotwoensdag 12 december 2007 @ 21:58
quote:
Op woensdag 21 november 2007 01:22 schreef RemcoW85 het volgende:
Curry op heel veel dingen.

En friet met mayo en curry + appelmoes.. Dit lijkt normaal, maar ik roer het altijd door elkaar en werk het weg. Komen vaak rare reacties op .

Sowieso roer en prak ik vaak vanalles onder elkaar, onder het motto; "het komt toch allemaal in 1 buik" .
Je bedoelt curry ketchup zkr...
Vind k ook lkr bij de appelmoes , dan heb je een zoet / zuur achtig sausje dat niet zoetzuur is XD
ibaneXwoensdag 12 december 2007 @ 23:01
quote:
Op dinsdag 11 december 2007 23:17 schreef Trusten het volgende:
Stukken beschuit in een kom overgieten met karnemelk en dan opeten...
Dat heet bij ons: "kanemelk met brokken" Mijn opa at het nog vrij regelmatig, wij nu ook nog wel af en toe.
Zal wel een overblijfsel van de oorlog zijn ofzo
SHOOOTOwoensdag 12 december 2007 @ 23:20
quote:
Op dinsdag 20 november 2007 19:13 schreef MissLuna het volgende:

[..]

Koude pannenkoeken. .
En verder kook ik wel eens pasta met alleen extreem veel geraspte kaas erdoorheen. Dat je van die enorme draden krijgt, zeg maar. Niet echt gezond en op zich niet zo vreemd, maar mijn omgeving vindt het walgelijk. .
ik eet mijn pannekoeken ook het liefst koud (appelstroop of normale stroop erop en smullen maar)
Innocencedonderdag 13 december 2007 @ 11:03
quote:
Op woensdag 12 december 2007 21:33 schreef JortK het volgende:
Koude knakworsten
Eet ik elke dag als ontbijt op Lowlands en heb echt ontwenningsverschijnselen als ik weer thuis kom.
Innocencedonderdag 13 december 2007 @ 11:04
quote:
Op dinsdag 11 december 2007 23:49 schreef SiGNe het volgende:
Frikandel in kleine plakjes snijden en dan frituren..
Het kontje is tenslotte het lekkerst.
Is heel normaal, heb ze van huis uit nog nooit anders gegeten.
Moragh_DaughterofSunedonderdag 13 december 2007 @ 12:14
quote:
Op woensdag 12 december 2007 16:24 schreef Syrena het volgende:
Eierwafels roosteren en als ontbijt eten Soms met schenkstroop

En nu heb ik HONGERRRRRRR
Oeh goed plan! Ga ik ook eens doen!
The_strangerdonderdag 13 december 2007 @ 12:34
Schaam me altijd als ik babi pangang bestel bij de chinees.. Voel me zo'n hollander dan, maar tegelijkertijd vind ik het ook zóóóóó lekker...
_Arual_donderdag 13 december 2007 @ 12:35
Ik eet crackertjes en toastjes het liefst droog. Op verjaardagen krijg ik dan altijd commentaar 'Moet je er geen stukje brie op, zo is het toch net bordkarton wat je eet?!'
wizarddragonzondag 16 december 2007 @ 02:59
Als ik saté eet dan wil ik de Satésaus er niet bij hebben. Ik vind dat zo vies .

Daarnaast worstenbroodjes koud uit de verpakking.
SiGNezondag 16 december 2007 @ 03:11
quote:
Op donderdag 13 december 2007 12:34 schreef The_stranger het volgende:
Schaam me altijd als ik babi pangang bestel bij de chinees.. Voel me zo'n hollander dan, maar tegelijkertijd vind ik het ook zóóóóó lekker...
Ik ken het, ik zit elke keer weer naar het enorme menu te kijken met enorm lekkere goede chinese gerechten, maar uiteindelijk wordt het altijd weer een combinatiegerecht met Ko Lo Yuk , Babi Pangang en Saté, dan heb je ook nog wat variatie.
Dat is overigens alleen als ik het laat bezorgen, als ik daar eet neem ik meestal een tipan gerecht, dat bezorgen ze ook niet.
frame-sawzondag 16 december 2007 @ 03:39
Crackers met een hele laag pindakaas. Niet echt schaamtevol eigenlijk, maar lust helemaal geen pindakaas.
En huzarensalade met een berg mayonaise, jummie!
H_Tzondag 16 december 2007 @ 10:28
Een tosti met bruine suiker op de kaas maak ik ook wat minder makkelijk als er andere mensen in de buurt zijn
NEDzondag 16 december 2007 @ 10:30
Ik vind Brinta eik behoorlijk lekker!!!
Tezzzondag 16 december 2007 @ 10:35
Hmm. Ik eet wel eens een bol goede buffelmozzerella zo op, met alleen een beetje olijfolie en peper en zout.
Isegrimzondag 16 december 2007 @ 11:50
quote:
Op zondag 16 december 2007 10:35 schreef Tezz het volgende:
Hmm. Ik eet wel eens een bol goede buffelmozzerella zo op, met alleen een beetje olijfolie en peper en zout.
Daar is niks mis mee.
HansvanOchtenzondag 16 december 2007 @ 12:03
Boerenkool met azijn!
Florian_zondag 16 december 2007 @ 12:12
quote:
Op donderdag 13 december 2007 12:35 schreef _Arual_ het volgende:
Ik eet crackertjes en toastjes het liefst droog. Op verjaardagen krijg ik dan altijd commentaar 'Moet je er geen stukje brie op, zo is het toch net bordkarton wat je eet?!'
haha dat doe ik ook altijd
Serendipszondag 16 december 2007 @ 12:16
Er schiet me opeens iets te binnen. Ik wil wel eens een potje cottage cheese zo half leeglepelen.
Isegrimzondag 16 december 2007 @ 12:17
quote:
Op zondag 16 december 2007 12:16 schreef Serendips het volgende:
Er schiet me opeens iets te binnen. Ik wil wel eens een potje cottage cheese zo half leeglepelen.
Met jam.
DuchessXzondag 16 december 2007 @ 12:18
Witbrood met pindakaas
(Vééééél calorieën!)
Innocencemaandag 17 december 2007 @ 14:49
quote:
Op zondag 16 december 2007 11:50 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Daar is niks mis mee.
Eensch

Hele goedkope mozerella trouwens ook.
hierissieweerwoensdag 19 december 2007 @ 00:05
En bewoner van mij eet: Pindakaas tosti's niet te vreten! ik heb het uitgeprobeert want je moet niks veroordelen waar je geen weet van hebt hè!?
Mini_rulezwoensdag 19 december 2007 @ 13:46
quote:
Op zondag 16 december 2007 12:18 schreef DuchessX het volgende:
Witbrood met pindakaas
(Vééééél calorieën!)
Zo ben ik ook niet trots op die halve zak chips met knoflooksaus van gistermiddag. Of de frituursnacks met brood om drie uur 's nachts afgelopen zaterdag.

Was ik maar een man, dan was het tenminste stoer om veel en ongezond te eten.
Syrenawoensdag 19 december 2007 @ 14:55
quote:
Op woensdag 19 december 2007 13:46 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

Zo ben ik ook niet trots op die halve zak chips met knoflooksaus van gistermiddag. Of de frituursnacks met brood om drie uur 's nachts afgelopen zaterdag.

Was ik maar een man, dan was het tenminste stoer om veel en ongezond te eten.
En daarna flinke boeren te laten Echt te erg voor woorden, ik hoop vaak dat de buren me niet hebben gehoord
Professionalwoensdag 19 december 2007 @ 15:43
Of eerst tegen je vriendin gaan aanliggen, en vervolgens flinke ochtenscheten laten van de shoarma de dag ervoor. En flink wapperen met die dekens!
Mini_rulezwoensdag 19 december 2007 @ 15:47
Dat pik ik zelfs van mijn man niet hoor. Dan gaat 'ie maar lekker thuis slapen.

Hoewel hij ook weleens midden in de nacht met een drankkegel en naar rook stinkend tegen me aan probeert te kruipen, en dan kan ik het toch echt niet over mijn hart verkrijgen om hem weg te sturen.

Maar goed, we dwalen af.
NoCigarwoensdag 19 december 2007 @ 15:52
quote:
Op woensdag 19 december 2007 15:47 schreef Mini_rulez het volgende:
Dat pik ik zelfs van mijn man niet hoor. Dan gaat 'ie maar lekker thuis slapen.
Ik weet niet of ik hier alle details van wil weten, maar geef ze toch maar .
Moragh_DaughterofSunedonderdag 20 december 2007 @ 14:00
quote:
Op zondag 16 december 2007 12:17 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Met jam.
Op partycrackers
motorbloempjedonderdag 20 december 2007 @ 16:55
versgemaakte appelmoes met versgeklopte slagroom (erop/erdoorheen, iig samen eten zoooo lang geleden )

en een broodje patat met mayo
Game_Errorzaterdag 22 december 2007 @ 16:01
quote:
Op donderdag 13 december 2007 12:34 schreef The_stranger het volgende:
Schaam me altijd als ik babi pangang bestel bij de chinees.. Voel me zo'n hollander dan, maar tegelijkertijd vind ik het ook zóóóóó lekker...
ik haal elke week babi panggang
SiGNezaterdag 22 december 2007 @ 21:08
Ik laat het elke week bezorgen
met kou lou yok, 2 saté en bami
Game_Errorzondag 23 december 2007 @ 15:43
nee joh, met nasi en kroepoek (schrijf je dat zo? )
SiGNezondag 23 december 2007 @ 16:55
Bami of nasi, maakt mij eigenlijk niet zoveel uit..ik eet toch alleen het vlees

en ja, dat schrijf je zo