Spekkies kan je ook heel kort in de magnetron doen (10 seconden hooguit, als ik het me goed herinner)quote:Op zaterdag 27 oktober 2007 22:20 schreef RandomMoron het volgende:
augurk of zilveruitjes eet ik letterlijk in een keer op ( uit de pot.. )
en pizza zonder tomatensaus, alleen bodem met kaas en ananas of banaan
en idd noodles net uit het pakje. ze smaken meestal naar een of ander chipje van vroeger, super.
En ik zit regelmatig met een spekkie boven een kaarsje.
dat is gewoon super lekkerquote:Op zaterdag 22 september 2007 08:50 schreef One_conundrum het volgende:
[..]
Wohoo!Calvé pindakaas met nootjes en gewoon een willekeurig aarbeiden jam. Vanaf mn 7e minstens elke dag 2 sandwiches
Cake nat gemaakt met knakworstensap?? Apart.quote:Op maandag 29 oktober 2007 16:48 schreef Commander_Koen het volgende:
Ik heb het één keer gegeten als weddenschap, maar ga het zeker herhalen, want het is bruut lekker
Natte cake met knakworsten![]()
![]()
![]()
nee, natte cake met knakworst, dat is net wat anders hequote:Op maandag 29 oktober 2007 17:48 schreef conleche het volgende:
[..]
Cake nat gemaakt met knakworstensap?? Apart.
Het lijkt me even lekker! NOT!!!quote:Op maandag 29 oktober 2007 17:51 schreef Muck het volgende:
[..]
nee, natte cake met knakworst, dat is net wat anders he
Waarom?quote:Op dinsdag 13 november 2007 10:15 schreef Schlumberger het volgende:
Ik woon alleen en eet uit gemak regelmatig stoommaaltijden. Dit schijnt een grote schande te zijn
Ja, wij doen dat met picalillyquote:Op dinsdag 13 november 2007 20:41 schreef jakkop het volgende:
Hutspot met mayo, is dat raar?
Nee hoor, hete bliksem is ook heel lekker met zaanse mayoquote:Op dinsdag 13 november 2007 20:41 schreef jakkop het volgende:
Hutspot met mayo, is dat raar?
Ik neem altijd een theelepel.quote:Op dinsdag 13 november 2007 20:48 schreef Cutebutpsycho het volgende:
Een dipvingertje chocopasta.![]()
(Maar alleen pure chocoladepasta van het AH huismerk.)
Maar wie doet dat niet.![]()
quote:Op donderdag 15 november 2007 22:00 schreef DarkMinded het volgende:
Oliebollen ´smorgens vroeg koud eten
Ik een eetlepel.quote:Op vrijdag 16 november 2007 13:34 schreef Dodecahedron het volgende:
[..]
Ik neem altijd een theelepel.
Ja of appelbeignets, da's echt heel lekkerquote:Op donderdag 15 november 2007 22:00 schreef DarkMinded het volgende:
Oliebollen ´smorgens vroeg koud eten
ik winquote:Op zondag 18 november 2007 19:33 schreef SiGNe het volgende:
[..]
En ik een opscheplepel, als we dan toch aan het opscheppen zijn
Das grappig: ik had exact deze woorden getypt gister en toen toch maar niet op invoeren gedrukt, omdat ik ineens niet meer wist of een soeplepel nu een gewone eetlepel was voor soep of een soepopscheplepel, toen dacht ik: nou ja lamaarquote:
hahaha, ik zat ook te twijfelenquote:Op zondag 18 november 2007 21:23 schreef conleche het volgende:
[..]
Das grappig: ik had exact deze woorden getypt gister en toen toch maar niet op invoeren gedrukt, omdat ik ineens niet meer wist of een soeplepel nu een gewone eetlepel was voor soep of een soepopscheplepel, toen dacht ik: nou ja lamaar![]()
zo'n hele pudding? of van die kleintjes?quote:Op zondag 18 november 2007 21:24 schreef ibaneX het volgende:
Warme broodjes met een mars er tussen
Chickie op het werk zo vanen dat ik ook een mona puddinkje opatin in mijn eentje.
Jaaa, appelbeignets, ook geweldig en koud prima te eten!quote:Op zondag 18 november 2007 17:29 schreef Moragh_DaughterofSune het volgende:
[..]
Ja of appelbeignets, da's echt heel lekkerkrijg nu al zin in oud en nieuw!
damn!quote:
koude oliebollen zijn ook heerlijkquote:Op zondag 18 november 2007 23:33 schreef DarkMinded het volgende:
[..]
Jaaa, appelbeignets, ook geweldig en koud prima te eten!Oud en Nieuw
![]()
Ik doe datzelfde met bruine basterdsuiker.quote:Op maandag 19 november 2007 18:17 schreef EvilMarc het volgende:
Heel af en toe misschien 1 x per jaar doe ik
Wit brood + roomboter + gewoon kristalsuiker (heel veel)
zoooooo lekkker !!
en zoooo slecht!
Ja, dat zei ik ook alquote:
He, das toevallig, ik vroeg me juist vanmiddag af of die combinatie eetbaar zou zijn!quote:
Dat is inderdaad niet zo apartquote:Op maandag 19 november 2007 15:17 schreef fisc het volgende:
ach ik schaam me er niet voor, maar wat ongebruikelijke combinatie die ik wel eens op brood doe:
pindakaas met komkommer (al is deze volgens mij wat minder apart)
quote:Op maandag 19 november 2007 23:29 schreef DarkMinded het volgende:
[..]
Ja, dat zei ik ook al
[..]
He, das toevallig, ik vroeg me juist vanmiddag af of die combinatie eetbaar zou zijn!
Koude pannenkoeken.quote:Op maandag 19 november 2007 14:52 schreef Mini_rulez het volgende:
Oja, koude pizza... heerlijk.
Ik eet trouwens wel meer dingen koud, of de dag erna in rare combinaties. Vind het gewoon zonde om eten weg te gooien.
Macaroni met ham en kaasquote:Op dinsdag 20 november 2007 19:13 schreef MissLuna het volgende:
[..]
Koude pannenkoeken..
En verder kook ik wel eens pasta met alleen extreem veel geraspte kaas erdoorheen. Dat je van die enorme draden krijg, zeg maar. Niet echt gezond en op zich niet zo vreemd, maar mijn omgeving vindt het walgelijk..
wtfquote:Op dinsdag 20 november 2007 08:40 schreef Razztwizzle het volgende:
[..]
Dat is inderdaad niet zo apartdat eet ik elke dag..
Het is nog lekkerder als je er nog wat sambal overheen smeert en het bestrooit met gebakken uitjes.
haha dan ben ik dus toch niet de enige!quote:Op zondag 25 november 2007 23:07 schreef Nietzz het volgende:
Midden van een boterham kneden tot een bal en dan oppeuzelen
ben ik een heel slecht mens als ik zeg dat ik me in beide dingen best kan vinden?quote:Op woensdag 5 december 2007 18:40 schreef conleche het volgende:
Wat wij vroeger thuis "truffeltjes" noemde was het volgende: je nam een korstje van wat witbrood en smeerde daar superdik roomboter op en daarna ging dat door de hagelslag.![]()
Wat mijn moeder ook altijd deed als ze een eitje had gebakken: door de boter die in de pan achter bleef ook een korstje brood halen. Ik heb het ook weleens gedaan en het is idd heerlijk, maar echt té slecht!
Nee hoor, Muck, jij nietquote:Op woensdag 5 december 2007 18:46 schreef Muck het volgende:
[..]
ben ik een heel slecht mens als ik zeg dat ik me in beide dingen best kan vinden?
Schuld van Sonja Bakker en consorten.quote:Op woensdag 5 december 2007 22:02 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Ik kan me in het brood met boter en hagelslag helemaal vinden. Muck rules en wier kwaad over Muck spreekt, voeren we margarine tot de hond erin stikt...serieus, waar komt dat gelul van 'een gezonde boterham met margarine' vandaan de laatste tijd? Er zat GVD zelfs een sticker op de zak van het brood vanochtend met ' smeer een gezonde boterham met margarine...' What the fuck???????? Ik zou bijna echtscheiding overwegen omdat mevrouw Fabulous brood met zo'n sticker in ons huis toelaat!!!
quote:Op woensdag 5 december 2007 22:47 schreef Trusten het volgende:
Een stroopwafel (uit supermarkt-pakje) even een paar seconden in de magnetron zodat de stroop smelt (en gloeiend heet word) en dus een soort van vers lijkt
quote:Op woensdag 5 december 2007 22:47 schreef Trusten het volgende:
Een stroopwafel (uit supermarkt-pakje) even een paar seconden in de magnetron zodat de stroop smelt (en gloeiend heet word) en dus een soort van vers lijkt
Doe ik ook, smaakt goed. Je zou ook wat katenspek onder de kaas kunnen doen, mjammiequote:Op donderdag 6 december 2007 00:28 schreef flexster het volgende:
ik doe wel eens een boterham met kaas in de magnetron zodat de kaas smelt ,beetje ketchup erbij...
Die reclames worden betaald door het productschap margarine of zoiets. Na die "een boterham met margarine" blablabla komt áltijd direct een reclame voor een soort margarine. En dat spul is smerig... en helemaal schokkend als iemand vraagt of je lekker veel boter op je brood wil bij de hagelslag of zoiets, en er dan stiekem allemaal Blue Band op doenquote:Op woensdag 5 december 2007 22:02 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Ik kan me in het brood met boter en hagelslag helemaal vinden. Muck rules en wier kwaad over Muck spreekt, voeren we margarine tot de hond erin stikt...serieus, waar komt dat gelul van 'een gezonde boterham met margarine' vandaan de laatste tijd? Er zat GVD zelfs een sticker op de zak van het brood vanochtend met ' smeer een gezonde boterham met margarine...' What the fuck???????? Ik zou bijna echtscheiding overwegen omdat mevrouw Fabulous brood met zo'n sticker in ons huis toelaat!!!
Toegestaan: rostirondjes zijn raar spul. Als ik die dingen opbak, dan gaan ze min-of-meer naadloos over van 'warm' naar 'verbrand'. D'r zit niet een of andere toestand in zoals bij biefstuk, waarin je kunt zien dat het 'aangebakken' is.quote:Op zondag 9 december 2007 23:40 schreef Bob. het volgende:
Röstirondjes, van die dingen uit de diepvries. Officieel moet je ze een tijdje bakken zodat ze een beetje krokant worden. Maar ik gooi zo altijd zo vanuit de vriezer in de magnetron, beetje peper en zout er over heen en hup eten maar die kleffe handel.
Boerenkool.quote:Op zaterdag 22 september 2007 08:48 schreef Isegrim het volgende:
Als je eten lekkerder wordt van prakken, dan is er iets niet goed.
Het idee alleen al, gelijk Amnesty bellen wegens schending van mensenrechten en martelen!!!quote:Op zondag 9 december 2007 19:23 schreef Hawaii_Tim het volgende:
er dan stiekem allemaal Blue Band op doen
Dat doen wij weleens bij het gourmetten. Het is nou eenmaal wel zo dat het kontje het lekkerst is!quote:Op dinsdag 11 december 2007 23:49 schreef SiGNe het volgende:
Frikandel in kleine plakjes snijden en dan frituren..
Het kontje is tenslotte het lekkerst.
bij mannen én frikadellenquote:Op woensdag 12 december 2007 15:20 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
Dat doen wij weleens bij het gourmetten. Het is nou eenmaal wel zo dat het kontje het lekkerst is!
Inderdaad!quote:
...maakt notitie dit snel eens te proberen...quote:Op woensdag 12 december 2007 16:24 schreef Syrena het volgende:
Eierwafels roosteren en als ontbijt etenSoms met schenkstroop
En nu heb ik HONGERRRRRRR
Je bedoelt curry ketchup zkr...quote:Op woensdag 21 november 2007 01:22 schreef RemcoW85 het volgende:
Curry op heel veel dingen.
En friet met mayo en curry + appelmoes.. Dit lijkt normaal, maar ik roer het altijd door elkaar en werk het weg. Komen vaak rare reacties op.
Sowieso roer en prak ik vaak vanalles onder elkaar, onder het motto; "het komt toch allemaal in 1 buik".
Dat heet bij ons: "kanemelk met brokken" Mijn opa at het nog vrij regelmatig, wij nu ook nog wel af en toe.quote:Op dinsdag 11 december 2007 23:17 schreef Trusten het volgende:
Stukken beschuit in een kom overgieten met karnemelk en dan opeten...
ik eet mijn pannekoeken ook het liefst koudquote:Op dinsdag 20 november 2007 19:13 schreef MissLuna het volgende:
[..]
Koude pannenkoeken..
En verder kook ik wel eens pasta met alleen extreem veel geraspte kaas erdoorheen. Dat je van die enorme draden krijgt, zeg maar. Niet echt gezond en op zich niet zo vreemd, maar mijn omgeving vindt het walgelijk..
Eet ik elke dag als ontbijt op Lowlands en heb echt ontwenningsverschijnselen als ik weer thuis kom.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |