abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 9 november 2018 @ 21:26:52 #31
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_183050548
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 november 2018 15:52 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

M'n lever op dat plaatje.
Chianti erbij :9
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  Moderator zaterdag 24 november 2018 @ 18:30:22 #32
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_183345208
Ik at gisteren bij Poppe in Zwolle
https://www.poppezwolle.nl/
Leuk restaurant met open keuken in het centrum van Zwolle. Het is gevestigd in een voormalige hoefsmederij, hier en daar waren nog wat relikwieën aanwezig die daaraan herinderden. Verwacht dan ook geen super strak afgewerkte tent (maar ook geen rommel)

Ik heb geen foto's gemaakt, ik vind het stom om in een restaurant foto's te gaan maken van je eten. Helemaal als je dat met je telefoon doet omdat je daarmee toch maar zeer matige foto's kunt maken in het donker. Je zult het dus met m'n beschrijving moeten doen :+

Vooraf een cocktail met grijze Noordzee garnalen, schuim van cocktailsaus, suikersla en gefrituurde peterselie.
Ik heb geen idee hoe schuimig een schuim van iets hoort te zijn, maar volgens mij was het 'gewoon' cocktailsaus. Het stond niet aangegeven, maar volgens mij zat d'r een klein beetje balsamico op de sla. Moet je van houden, dat doe ik niet. Maar verder prima binnen te houden.

Hoofdgerecht "eend", gekonfijte eendenbout, ongestampte hutspot met een vanillejus.
Was erg lekker, maar ik had liever een 'gewone' jus gehad. Vanille vond ik d'r nou niet direct bij passen eerlijk gezegd.

Na, "peer" gepocheerde peer, crumble van harde wenerdeeg, karamel van gecondenseerde melk, boeren jongens en kaneelroomijs. Was lekker en denk ik, zat dat allemaal in dat kleine portie. Kan me geen hard wenerdeeg herinneren eerlijk gezegd.

Vond de prijzen aan de hoge kant voor de kleine hoeveelheden eten. De door het voedingscentrum aanbevolen hoeveelheid van 2 ons groente haal je niet, zeg maar ;)
Laten we d'r een 7,5 van maken.
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_183348491
Op basis van je recensie dacht ik dat je niet hoger zou gaan dan een 6,5 Ludolf :)

Wat ik zo jammer vind is dat ze bij eend altijd wat zoets moeten doen. Of een fruitsaus, chutney... Wat dan ook. Of dan nu vanillejus. Ik heb liever eend gewoon hartig, net als ander vlees. Hoef ook geen appel bij varkensvlees bv.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 3 december 2018 @ 11:36:47 #34
36221 Kopstoot
Ik houd nog steeds van Janine.
pi_183510820
Afgelopen zaterdag wederom gaan eten bij Tribeca in Heeze, dit keer voor de lunch. Het was weer subliem, met name de saus bij de patrijs zal me nog wel enige tijd heugen en tegelijkertijd bezuren aangezien die ik zelf nooit zo ga kunnen maken. Verder 6 heerlijke gangen, bestaande uit Cocquiles, Kreeft, Schol, Zwezerik en de eerder genoemde Patrijs gevolgd daar een fantastische keuze aan kazen. Waarbij verder de cocquiles en de schol er voor me uitsprongen, maar eigenlijk was alles gewoon goed.

Het is gewoon een erg prettig restaurant, ontvangst met bubbels of een cocktail in de lounge, een sommelier die de juiste keuzen weet te maken en als afsluiter nog een overdaad aan friandises.

Dit alles kostte 132.50 per persoon (120 normaliter, maar 12,50 supplement voor de kaasselectie i.p.v. het normale dessert). Aanrader dus voor degenen die nog eens een tweesterrenzaak willen proberen tegen een redelijk vriendelijke prijs.

Meteen ook maar eens gereserveerd voor Sabero, nu ben ik ook wel benieuwd naar de kookkunsten van de voorganger in dit pand; Nico Boreas.
"Als ze de uitkeringen nu hoger maken, hoef ik ook niet zo veel meer te doen.."
pi_183510960
Klinkt goed Kopstoot! Tribeca hier ook al tijden op het verlanglijstje.
Maarre, geen foto's? ;)

En wij gaan ook naar Sabero, in februari.
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  maandag 3 december 2018 @ 12:43:36 #36
36221 Kopstoot
Ik houd nog steeds van Janine.
pi_183512180
Nee foto’s maak ik zelf eigenlijk nooit, maar vind t prettig dat anderen dat wel doen, bij het uitzoeken van restaurants. ;)

Overigens in de bediening nog wel wat kleine schoonheidsfoutjes, niet storend verder, maar mocht men een derde ster ambiëren moeten die er nog wel uit.

Benieuwd naar je ervaring bij Sabero.
"Als ze de uitkeringen nu hoger maken, hoef ik ook niet zo veel meer te doen.."
  maandag 3 december 2018 @ 12:49:38 #37
131800 Tarado
capô de fusca
pi_183512321
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 12:43 schreef Kopstoot het volgende:
Nee foto’s maak ik zelf eigenlijk nooit, maar vind t prettig dat anderen dat wel doen, bij het uitzoeken van restaurants. ;)

Overigens in de bediening nog wel wat kleine schoonheidsfoutjes, niet storend verder, maar mocht men een derde ster ambiëren moeten die er nog wel uit.

Benieuwd naar je ervaring bij Sabero.
3e ster zie ik niet gauw gebeuren in NL tenzij 1 van de anderen die hem heeft er eentje verliest of stopt
  maandag 3 december 2018 @ 12:58:11 #38
36221 Kopstoot
Ik houd nog steeds van Janine.
pi_183512481
Ach, er zijn zaken in Spanje / Frankrijk die een derde ster om minder hebben gekregen, bijvoorbeeld Akelarre, heerlijk eten maar haalt het niet bij hetgeen ik bijvoorbeeld at bij Tribeca, de Kromme Watergang of voorheen Bord'eau. Akelarre heeft natuurlijk wel een fantastische setting, dat zal allicht ook helpen en de gerechtjes zien er uit als kunstwerkjes (maar zijn dus niet per se lekkerder).
"Als ze de uitkeringen nu hoger maken, hoef ik ook niet zo veel meer te doen.."
  maandag 3 december 2018 @ 13:43:37 #39
131800 Tarado
capô de fusca
pi_183513328
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 12:58 schreef Kopstoot het volgende:
Ach, er zijn zaken in Spanje / Frankrijk die een derde ster om minder hebben gekregen, bijvoorbeeld Akelarre, heerlijk eten maar haalt het niet bij hetgeen ik bijvoorbeeld at bij Tribeca, de Kromme Watergang of voorheen Bord'eau. Akelarre heeft natuurlijk wel een fantastische setting, dat zal allicht ook helpen en de gerechtjes zien er uit als kunstwerkjes (maar zijn dus niet per se lekkerder).
Sowieso zijn ze wat makkelijker in Frankrijk maar Michelin doet ook wel een beetje aan quota, als je ziet hoe lang het geduurd heeft voordat Inter Scaldes die 3e ster kreeg, had er echt wel mee te maken dat oud Sluis ze al had.
  maandag 3 december 2018 @ 13:48:02 #40
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_183513400
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 13:43 schreef Tarado het volgende:

Sowieso zijn ze wat makkelijker in Frankrijk maar Michelin doet ook wel een beetje aan quota, als je ziet hoe lang het geduurd heeft voordat Inter Scaldes die 3e ster kreeg, had er echt wel mee te maken dat oud Sluis ze al had.
17 december weten we het, dan worden de sterren weer uitgedeeld. Vandaag eerst de GaultMillau.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_183519126
Afgelopen zaterdag aten we met drie personen bij Indonesisch restaurant Bali James in Breda. Voor 114 euro kregen we 3 grote rijsttafels, wat frisdrank en een tjendol.




Het was allemaal heerlijk. Veel meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Ik wil zo snel mogelijk weer terug. Ik ga binnenkort dromen over de saté kambing en de briljante sambal manis die over de kip en de garnalen zat.
We hadden een half uur van te voren gebeld of er nog een tafel voor ons was en de hele zaak zat vol maar toch liep alles op rolletjes.

Cijfer: 9
Spoilers!
  maandag 3 december 2018 @ 19:29:13 #42
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_183519509
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 19:11 schreef Lucky_Strike het volgende:
Afgelopen zaterdag aten we met drie personen bij Indonesisch restaurant Bali James in Breda. Voor 114 euro kregen we 3 grote rijsttafels, wat frisdrank en een tjendol.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Het was allemaal heerlijk. Veel meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Ik wil zo snel mogelijk weer terug. Ik ga binnenkort dromen over de saté kambing en de briljante sambal manis die over de kip en de garnalen zat.
We hadden een half uur van te voren gebeld of er nog een tafel voor ons was en de hele zaak zat vol maar toch liep alles op rolletjes.

Cijfer: 9
Ohhh instant honger ^O^
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  maandag 3 december 2018 @ 19:33:04 #43
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_183519613
Nieuw restaurant Groningen ze doen wat ze beloven.. heerlijke kip met bijgerechten die zelf mag kiezen.
Hele mooie speciaal bieren op de kaart.
Kip zo mals ^O^
https://www.lecuq.nl
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  maandag 3 december 2018 @ 19:33:16 #44
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_183519618
Kebab _O_
#KICKOUTZP
pi_183520135
quote:
1s.gif Op maandag 3 december 2018 19:33 schreef wollah het volgende:
Kebab _O_
verkeerde topic? zoniet:
quote:
14s.gif Op woensdag 31 oktober 2018 16:48 schreef golfer het volgende:
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?

Was dat restaurant met de Michelinster, het simpele eetcafé of je lokale Chinees een aanrader of zou je het liefst de tijd willen terugdraaien zodat je een andere keus had kunnen maken omdat het er zo walgelijk was?

Waar?
Wanneer?
Wat at je?
Impressie?
Kosten?
Cijfer?

  maandag 3 december 2018 @ 20:19:21 #46
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_183520733
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 19:33 schreef uniekhoorn het volgende:
Nieuw restaurant Groningen ze doen wat ze beloven.. heerlijke kip met bijgerechten die zelf mag kiezen.
Hele mooie speciaal bieren op de kaart.
Kip zo mals ^O^
https://www.lecuq.nl
quote:
14s.gif Op woensdag 31 oktober 2018 16:48 schreef golfer het volgende:

Wat at je?
Impressie?
Kosten?
Cijfer?

There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_183528321
Veel pittige dingen LS! :9
Menu en gerechten zien er heerlijk uit :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_183528454
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 09:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Veel pittige dingen LS! :9
Menu en gerechten zien er heerlijk uit :9
Viel wel mee, dat pittige. Het was niet 'oooh, waar is iets om mee te blussen!!' pittig.

De smaken waren echt geweldig goed. Ik geloof dat ik nog nooit zulk goed Indonesisch eten heb gehad in een restaurant.
Ik geef het ook zeker een 9. En zoals LS al zei: het restaurant zat bomvol en tóch liep alles op rolletjes.

Hier wil ik absoluut nog een keer naar toe en het is nou niet bepaald om de hoek -O-
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 december 2018 @ 10:02:23 #49
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_183528511
Breda is altijd een reden om naar Braboland af te reizen.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_183551058
Gelukkig woont er een vriendin van me in Breda. Reden voor bezoek *O*
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_183856058
Wanneer: 19-12-2018
Waar: https://www.restaurantpepenero.nl/
Wat:

Vanwege de verjaardag van mij dit Italiaanse restaurant uitgekozen. Mede naar aanleiding van de verkiezing tot beste Italiaan in Nederland door het Italië-magazine en de verkiezing tot restaurant van het jaar in Amsterdam. Ook op de diverse recensiesites wordt het zeer hoor gewaardeerd.

De zaak bestaat uit twee delen en is met leuke foto's aan de wanden gedecoreerd (Sophia Loren mag natuurlijk niet ontbreken).



We worden hartelijk ontvangen door Marco Spina die samen met de kok Daniele Lauritano mede-eigenaar van de zaak is. Mede door de publiciteit is de zaak elke dag volgeboekt en kan je er zeer veel 'celebrities' tegenkomen. (Mooie anekdote is dat Marco Mick Jagger een keer wegstuurde omdat z'n zaak vol zat).
Marco blijft ook de rest van de avond vriendelijk, attent en steeds een praatje makend. Hij geeft je echt het gevoel dat je zijn persoonlijke gast bent.

Het menu van Pepenero biedt een prima variatie aan gerechten, maar je kunt ook besluiten de chef zijn gang te laten gaan en dan zelf kiezen voor een aantal gangen.
Wij besloten dat laatste te doen en te gaan voor een 4-gangenmenu, met vis als hoofdgerecht, waarbij we wel de opmerking maakten dat Bluezz liever geen schelpen of mosselen wilde.

De stijl van Pepenero kan je het best omschrijven als zeer authentiek, een beetje 'boers', maar erg goed van smaak.
Ze proberen zoveel mogelijk ook te werken met producten die ze zelf vanuit Italië laten komen.

Antipasti:

Een assortiment van allerlei voorgerechten met burrata, aubergine, champignons, courgette en tomaten.

Een schaal met melanzane alla Parmigiana en ei met tomaat.
Carpaccio van zwaardvis en ossenhaas en vitello tonato.

En een schaaltje (voor mij) met vongole en mosselen.
We dronken hierbij een glas Pinot Grigio en hadden verder voor de rest van de avond een fles bruisend water erbij.

Paste:
We waanden ons weer even terug in de jaren 70 van de vorige eeuw toen Marco bij ons aan tafel met een trolley met daarop een enorme Parmezaanse kaas die kaas begon te flamberen met brandy en daarna samen met prima spaghetti een ragù begon te maken in die kaas:


Heerlijke volle smaken, veel Parmezaan.
Ik dronk hierbij een witte Brusìo Inzolia - Chardonnay 2017 uit Sicilië.
Bluezz nam een rode wijn, een glas Montepulciano d'Abruzzo.

Pesce (hoofdgerecht):

Branzino al forno con cozze e vongole al vino bianco e limone oftewel zeebaars uit de oven met mosselen en vongole met citroen en witte wijn met krielaardappeltjes en tomaten. (jammer dat Bluezz, ondanks haar eerdere verzoek toch ook de mossels en schelpjes erbij kreeg, maar daar ontfermde ik mij graag over.)
Heerlijk hoofdgerecht, prima van smaak en met name de saus was het oplikken met brood daarna waard.
Bij het hoofdgerecht dronken we allebei weer de witte Brusìo Inzolia - Chardonnay 2017 uit Sicilië

Marco begreep dat we best wel al een beetje voldaan waren, dus stelde hij voor om voor ons een verfrissende scroppino te maken.
Ook dat gebeurde ouderwets aan tafel. In een kom werd citroenijs gemengd en geklopt met vodka en prosecco en vervolgens in onze glazen geschonken. Lekker verfrissend!


Nadat we de rekening gevraagd hadden kregen we elk nog een glaasje zelfgemaakte limoncello en meloncello (van meloen gemaakt).


Niet goedkoop. We waren alles bij elkaar 139 euro kwijt
Conclusie: inderdaad één van de betere Italiaanse restaurants van Nederland met vooral een zeer hartelijke en attente bedienende eigenaar, een prima kok en daarnaast allemaal Italiaans personeel dat voldoende Nederlands spreekt.

8,5/10

[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 20-12-2018 15:41:21 (typo) ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_183856195
Water loopt me in de mond! Maar 139 voor 2 personen? Dat valt met best mee.
We have far more in common than that which devides us..
  donderdag 20 december 2018 @ 15:42:06 #53
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_183856363
Ik vind het idee van de uitgeholde kaas waar God weet al hoe vaak in gekookt is tamelijk onsmakelijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_183856411
quote:
1s.gif Op donderdag 20 december 2018 15:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind het idee van de uitgeholde kaas waar God weet al hoe vaak in gekookt is tamelijk onsmakelijk
Wij schrokken ook een beetje, hadden het in deze tent niet verwacht.. maar het smaakte prima en we zijn niet ziek geworden :+
pi_183856457
quote:
1s.gif Op donderdag 20 december 2018 15:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind het idee van de uitgeholde kaas waar God weet al hoe vaak in gekookt is tamelijk onsmakelijk
Die gaat toch s avonds ook gewoon even in de snelwasser (ondersteboven zodat het sop er wel uitloopt natuurlijk) en is dan de volgende dag weer klaar voor een nieuwe ronde? :P
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  donderdag 20 december 2018 @ 16:03:39 #56
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_183856869
quote:
0s.gif Op donderdag 20 december 2018 15:45 schreef Gripper het volgende:

[..]

Die gaat toch s avonds ook gewoon even in de snelwasser (ondersteboven zodat het sop er wel uitloopt natuurlijk) en is dan de volgende dag weer klaar voor een nieuwe ronde? :P
Zoals ik zei, onsmakelijk idee
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 20 december 2018 @ 16:05:25 #57
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_183856891
quote:
1s.gif Op donderdag 20 december 2018 15:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind het idee van de uitgeholde kaas waar God weet al hoe vaak in gekookt is tamelijk onsmakelijk
Superzout, zal qua hygiëne wel meevallen. En als er niet een flink korte omlooptijd is zal een toko als deze het wel niet aanbieden
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_183917406
Waar: Tribeca in Heeze

CUL / Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #27

Ik at hier gisteren ook en heb voor het gemak de link van Golfer gekopieerd. Veel gerechten waren identiek en alles was even heerlijk. De amuse met eendenlever was heerlijk en het bietjes voorgerecht fantastisch! Ook de granité was tongstrelend.
Wat ik hier erg prettig vond was de alcoholvrije optie. Twee van de vier disgenoten dronken geen alcohol en wij kregen bij elk gerecht een bijpassende alcoholvrije cocktail. Zoals karnemelk (!) met limoen en gember (lekker!), sinaasappelsap met tijm, een koude infusie van oolong thee, en een sap van rode biet, rode vrucht en rooibos (wat dan weer perfect paste bij de patrijs die erbij geserveerd werd).
Bij het dessert een alcoholvrije wijn die ook echt een zuurtje toevoegde. Ik heb eerder alcoholvrije wijnen gehad en meestal had ik net zo goed voor frisdrank kunnen kiezen. Deze keer dus niet!

Wel wat kanttekeningen.
Mijn gezelschap koos voor het 8 gangen menu. Ik vind dat altijd wat veel qua smaken en ging voor zes gangen.
Volgens de menukaart hield dat ik dat ik de kreeft en zwezerik zou overslaan. Kreeft is niet mijn favoriete schaaldier en zwezerik vind ik niet lekker dus dat was prima.

Zowel bij reservering als aan tafel werd naar voorkeuren gevraagd en we hadden onder andere voor mij aangegeven dat ik liever geen kaas heb. Disgenoot had liever geen champignons. Hiermee werd zelfs tijdens het serveren van de amuses al rekening gehouden, dat maak ik niet altijd mee.

Tot mijn verrassing bleek wel dat ik bij de vierde gang (gnocchi) werd overgeslagen bij het indekken. Toen het gerecht werd geserveerd was het duidelijk waarom: hoooopen kaas. Mijn disgenoten sluiten bij Golfer aan: goddelijk gerecht en duidelijk waarom het een signature dish is.
‘Helaas’ betekende dat wel voor mij dat ik alsnog de zwezerik kreeg. De combinatie met fenegriek saus werkte wel, maar ik blijf het niet echt lekker vinden. Gelukkig zaten er genoeg andere afnemers aan tafel dus we hebben bordjes gewisseld.
Ik snap de keuze van de keuken, maar het even overleggen/aankondigen was fijn geweest.

Maar verder een prima avond gehad. Fijne sfeer, ontspannen personeel en goede uitleg over gerechten, wijnen, alcohol,vrije opties en kazen. Het werd een latertje, gelukkig woon ik er maar 20 minuten rijden er vandaan.

Totaalprijs met 4 gasten: 850 euro.
Waarvan ik 170 euro voor mijn rekening had en dat vond ik een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Cijfer: 8,5/10

[ Bericht 0% gewijzigd door Cat-astrophe op 23-12-2018 13:49:23 ]
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 23 december 2018 @ 13:40:27 #59
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_183917861
quote:
1s.gif Op zondag 23 december 2018 13:22 schreef Cat-astrophe het volgende:
Waar: Tribeca in Heeze

Tot mijn verrassing bleek wel dat ik bij de vierde gang (gnocchi) werd overgeslagen bij het indekken. Toen het gerecht werd geserveerd was het duidelijk waarom: hoooopen kaas. Mijn disgenoten sluiten bij Golfer aan: goddelijk gerecht en duidelijk waarom het een signature dish is.
‘Helaas’ betekende dat wel voor mij dat ik alsnog de zwezerik kreeg. De combinatie met fenegriek saus werkte wel, maar ik blijf het niet echt lekker vinden. Gelukkig zaten er genoeg andere afnemers aan tafel dus we hebben bordjes gewisseld.
Ik snap de keuze van de keuken, maar het even overleggen/aankondigen was fijn geweest.

Wat was jullie 4e gang? En wat jammer dat er toch zwezerik en kaas voor je op tafel kwam. Heb je daarover wel gereclameerd bij de keuken?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_183917965
Slecht gelezen golfer. Er kwam geen kaas. In plaats daarvan de zwezerik die eigenlijk niet in haar menu zat.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')