Greys | donderdag 14 november 2013 @ 11:00 |
Voorgaande topics; deel 1 | deel 2 | deel 3 | deel 4 | deel 5 | deel 6 Heb jij ook een warme bakker in je lokale filiaal van Lidl? | |
kvd | donderdag 14 november 2013 @ 11:06 |
Jammer....ik heb wel zin in veel sneeuw en de kerstboom en zitten voor het raam bij de warme kachel met een warm drankje en een koekje... Been there, done that...geen succes, koop schoenen daarom liever in de juiste maat. Daarnaast, waarom zou je zulk soort dingen te groot gaan kopen als het wel in je maat te koop is? (maar alleen hier waarschijnlijk niet ) | |
Luxuria | donderdag 14 november 2013 @ 11:07 |
Ik vind die verse appelflappen met bladerdeeg echt lekker | |
lunapuella | donderdag 14 november 2013 @ 11:10 |
Ach, ik heb maat 43, zijn sowieso amper damesschoenen in te vinden. | |
Greys | donderdag 14 november 2013 @ 11:14 |
Ik vind het ook jammer haha, was net deze week begonnen met een eckte heuse voorraadkast (toeval, niet voor de horrorwinter ) dus ik dacht 'laat maar komen die sneeuw' | |
MistakeFur | donderdag 14 november 2013 @ 14:31 |
Lotgenoot! | |
Copycat | donderdag 14 november 2013 @ 14:34 |
Winterlaarzen bij Lidl? Kweenie, maar voor dat soort aankopen geloof ik in schoenmakers die zich bij hun leest houden. Verder: de ambachtelijke naturel chips die nu weer in de schappen liggen . | |
littledrummergirl | donderdag 14 november 2013 @ 15:22 |
hier nog een | |
Greys | donderdag 14 november 2013 @ 19:02 |
Ze zagen er heerlijk uit ja die chips, maar ik durfde nooit chips te kopen van de Lidl (de meesten riepen dat de chips daar niet lekker zijn) maar die ga ik dan ook maar meenemen morgen, dank! Ik zag ook allemaal Oudhollandsch snoep, Wilhelmina pepermunt in een blik, zuurstokken enzo. Ook maar laten liggen, maar het zag er wel verleidelijk uit | |
RipMcPants | donderdag 14 november 2013 @ 19:02 |
Weet iemand of de Pizza Inferno nog terugkomt? Ik mis dat ding | |
soapie | donderdag 14 november 2013 @ 19:07 |
Pijnacker!! | |
Greys | donderdag 14 november 2013 @ 19:09 |
Oh top, daar wil ik dan wel een keer een stukkie voor omrijden, dank je! | |
Copycat | donderdag 14 november 2013 @ 19:12 |
Die reguliere chips vind ik ook niet lekker. Die wat luxere chips met peper en zout vind ik wel okay, maar deze vind ik echt lekker. Te lekker . | |
soapie | donderdag 14 november 2013 @ 19:21 |
Vlakbij de Viergang, mooie zaak wel!! | |
Stansfield | vrijdag 15 november 2013 @ 13:33 |
Wat hadden ze bij de lidl ook al weer voor vlees wat goed geschikt was voor stoofschotels? | |
kvd | vrijdag 15 november 2013 @ 13:37 |
Runderriblappen zie ik zo snel in het vorige topic Ende sucadelappen zijn in de aanbieding, heerlijk voor draadjesvlees en ook goed voor stoofschotels | |
Stansfield | vrijdag 15 november 2013 @ 13:46 |
Tnx. | |
Lucky_Strike | vrijdag 15 november 2013 @ 15:51 |
Ik heb net in Zwijndrecht twee zakken eekhoorntjesbrood uit de diepvries gekocht met 50% korting, dus voor 1.69 Aanstaande week zijn er cupjes safraandraad in de aanbieding voor 69 cent Het is dat ik nog zoveel in huis heb maar dat is echt een mooie aanbieding zeg. | |
Gnittoo | vrijdag 15 november 2013 @ 18:00 |
Ik ben hem wel eens tegengekomen bij een speciale actieweek. | |
RipMcPants | vrijdag 15 november 2013 @ 18:00 |
Ah, dank! Er is dus nog hoop. Ik was al bang dat 'ie voorgoed verdwenen was. | |
JaneDoe | zaterdag 16 november 2013 @ 22:57 |
doet me denken aan die lamb rack die ze rond de feestdagen hebben, ook altijd heerlijk mals | |
mascara-klodder | zondag 17 november 2013 @ 20:08 |
Die in Delft op de Multatuli-weg ook. Maar volgens mij is Pijnacker net iets dichterbij voor jou | |
Greys | zondag 17 november 2013 @ 20:33 |
Ja ik woon in Bleiswijk, dus Pijnacker is idd dichterbij. Maar lief dat je meedenkt | |
soapie | zondag 17 november 2013 @ 21:18 |
Wordt tijd dat Bleiswijk ook broodafdeling krijgt! | |
Gnittoo | zondag 17 november 2013 @ 21:20 |
| |
Greys | zondag 17 november 2013 @ 21:34 |
Ja he? (Woon jij er ook? ) En ik werd laatst lekker gemaakt door iemand die zei dat ze zulke overheerlijke cheesecake hebben bij de Lidl in de vriezer, maar hij was er niet. Komt die af en aan, ofzo? | |
FutureFairytale | zondag 17 november 2013 @ 22:45 |
Helemaal vol met heerlijke kersthandel | |
Bartjebart | zondag 17 november 2013 @ 22:58 |
Ik vond em enorm tegenvallen eigenlijk. Volgens mij is die er voornamelijk tijdens "Duitse" weken. | |
DancingPhoebe | zondag 17 november 2013 @ 22:59 |
Kaaskoek is dan ook geen cheesecake. | |
Greys | zondag 17 november 2013 @ 23:06 |
De cheesecake van Koekela gaat het nooit evenaren en die illusie heb ik ook niet En mijn eigen gebakken cheesecake is ook lekkerder. Maar deze schijnt ook door menigeen bejubeld te worden, of het nou kwarkkoek of kaascake of wat dan ook is, dus ik wilde hem proeven Zag op andere forums dat ie er in januari was en in maart dit jaar sowieso, zal er idd rond kerst wel weer komen. Hoop ik. | |
soapie | maandag 18 november 2013 @ 09:52 |
Kom er regelmatig, woon zelf in Berkel. Heb er wel 2 en half jaar gewoond hahaha. Heb die kaas-kwark-weet ik veel taart wel in Pijnacker zien liggen, week of 2 geleden. [ Bericht 6% gewijzigd door soapie op 18-11-2013 16:56:00 ] | |
Trusten | maandag 18 november 2013 @ 14:27 |
Ze hebben hier momenteel twee cheesecakes in de vriezer, naturel citroen en chocolade. Die carpacciotapenade is trouwens echt heerlijk | |
Greys | maandag 18 november 2013 @ 16:44 |
Oeh, dan ga ik even kijken weer morgen of de naturel citroen cheesecake er weer is Bedankt! | |
AnnaNiem | maandag 18 november 2013 @ 18:38 |
Die maple fudge die ze nu hebben.... heerlijk!!!! | |
Greys | maandag 18 november 2013 @ 18:42 |
Waar ligt dat Bij de gewone snoepafdeling of bij de tijdelijke dingen? | |
AnnaNiem | maandag 18 november 2013 @ 18:45 |
Tijdelijke... | |
Seß | maandag 18 november 2013 @ 21:37 |
Is deze al voorbij gekomen? http://www.culy.nl/inspir(...)k-met-toprestaurant/ | |
Adomas | maandag 18 november 2013 @ 21:40 |
Die 'hete' chips vind ik lekker, maar die hadden ze de vorige keer niet. De ijsthee is trouwens 20 cent goedkoper in Duitsland, en die halve literflessen bier (weet t merk niet) kosten daar 2,30 voor 6 en hier 78 cent per stuk. | |
Greys | maandag 18 november 2013 @ 22:16 |
Wat leuk Ik kreeg net de nieuwe folder van de Lidl en zowel de Cheesecake als de hierboven genoemde fudge staan er in inderdaad | |
FutureFairytale | maandag 18 november 2013 @ 22:17 |
Die mis ik ook. De Inferno chips. Was helaas tijdelijk. Ik hoop dat ie gauw weer komt. | |
Adomas | maandag 18 november 2013 @ 22:19 |
Ik dacht ook tijdelijk, maar een tijd nadat ik ze voor het eerst kocht hadden ze ze weer. En nu dus weer niet. | |
FutureFairytale | maandag 18 november 2013 @ 22:21 |
Nou ja hopen dat als iemand het ziet diegene het hier meldt, dan haal ik gelijk een voorraad | |
soapie | maandag 18 november 2013 @ 22:26 |
Ik krijg hier nooit folders van de Lidl.. Best jammer! | |
Adomas | maandag 18 november 2013 @ 22:26 |
Hehe ja. Maar als ik er 10 koop zijn ze binnen een week op. | |
AnnaNiem | maandag 18 november 2013 @ 23:42 |
De lidl folder staat ook in de spotta-app. Ideaal! | |
Mirjam | dinsdag 19 november 2013 @ 15:13 |
jammer dat de carpacciotapenade redelijk aan de prijs is, 2,50 voor een bakje van 150 gram, ik heb het nog niet meegenomen | |
Greys | dinsdag 19 november 2013 @ 15:16 |
Cheesecake gehaald en de maple syrup fudge en de perenkaneelcompote En nog veel meer, maar dat zijn niet echt bijzondere dingen | |
Mirjam | dinsdag 19 november 2013 @ 15:16 |
ik zag de fudge staan en moest aan je denken Greys Niet meegenomen ook, er moet hier flink beknibbeld worden Laat je weten hoe hij smaakte? | |
soapie | dinsdag 19 november 2013 @ 15:31 |
Pijnacker geweest?? | |
Greys | dinsdag 19 november 2013 @ 16:01 |
Nee gewoon in het durp, ze hadden er alles nu behalve het stokbrood uiteraard. Dat ga ik zaterdag lekker proberen in Pijnacker! Hij is heerlijk En idd best duur voor Lidl begrippen hoor.... maar voor mij is het al beknibbelen dat ik dit soort dingen tegenwoordig allemaal bij Lidl koop nu ik weet hoeveel echt lekkere dingen ze er ook hebben | |
soapie | dinsdag 19 november 2013 @ 16:28 |
Was er vanmorgen nog even, niks bijzonders gekocht, moet ook zwaar bezuinigen... | |
FutureFairytale | dinsdag 19 november 2013 @ 18:08 |
Vind ik ok. Slager verkocht zelfde hoeveelheid voor 4 euro, wel iets lekkerder maar goed. | |
JaneDoe | dinsdag 19 november 2013 @ 22:04 |
ben van t weekend nog op zoek geweest naar die lamb chops...waren alweer op | |
Isabeau | woensdag 20 november 2013 @ 06:51 |
Onverwacht héél erg lekker! En ik heb zelf ook wel eens cranberrysaus gemaakt, maar die kon niet tippen aan dit pakje. | |
friekin_ | woensdag 20 november 2013 @ 07:25 |
Volledig mee eens! Vorige week bij hertenbiefstuk gegeten! NOM | |
Isabeau | woensdag 20 november 2013 @ 12:56 |
k ook bij de hertenbiefstuk! Van de Lidl | |
friekin_ | woensdag 20 november 2013 @ 16:29 |
| |
xuryah | woensdag 20 november 2013 @ 16:36 |
Hertenbiefstuk? Kun je die vinden in de diepvries? Wat vinden jullie eigenlijk van het diepvriesvlees van de Lidl? Heb het nog nooit geprobeerd! Behalve de gyros :p | |
Greys | woensdag 20 november 2013 @ 16:51 |
Ik heb de kogelbiefstukjes uit de vriezer gehad daar, die vond ik echt lekker. Lekker handig ook per stuk verpakt, dus je kunt er ook gewoon maar eentje ontdooien En de varkenshaasjes. En de lamb chops. Dat was allemaal écht lekker | |
xuryah | woensdag 20 november 2013 @ 18:07 |
Toch maar eens proberen dan Prijs er van is ook wel ok toch? | |
Greys | woensdag 20 november 2013 @ 18:08 |
Ja zeker. Vier biefstukjes voor de prijs waar je er normaal twee voor hebt bij de Appie zeg maar. Ik heb lang nog niet al het vriesvlees geprobeerd hoor, maar wat ik wel heb gegeten was iig echt goed te doen Zeker de lamb chops, die vond ik lekkerder dan van de keurslager uit het dorp | |
soapie | woensdag 20 november 2013 @ 18:10 |
Dat diepvries vlees is inderdaad lekker en goedkoop. Vind het erg handig dat het apart verpakt is. | |
Adomas | woensdag 20 november 2013 @ 18:11 |
Net even bij de Lidl geweest boodschappen doen. Helaas geen inferno chips. Wel de ministolletjes voor 50 cent per stuk. Veel lekkerder dan die van AH. En de ijsjes met 2 soorten chocola. 1,50 voor 6. Heb twee pakken meegenomen. | |
xuryah | woensdag 20 november 2013 @ 18:14 |
Dat scheelt dan inderdaad heel wat! Ik deed altijd boodschappen bij de hoogvliet, maar de laatste tijd kom ik wat vaker bij de Lidl maar sommige dingen, zoals brood, haal ik toch liever ergens anders. | |
Adomas | woensdag 20 november 2013 @ 18:16 |
Want, te droog? | |
xuryah | woensdag 20 november 2013 @ 18:18 |
Ja die broodjes vind ik te zoet. En ik vind het droog ja. Wel prima brood voor tosti's :p | |
Adomas | woensdag 20 november 2013 @ 18:19 |
Ja idd. Ik eet meestal tosti's of geroosterd brood met jam. Trouwens waarom zit er op brood van vandaag 30% korting? Dat had ik net namelijk. | |
Adomas | woensdag 20 november 2013 @ 18:21 |
Ik koop trouwens ook altijd de Turkse yoghurt. Geen idee waar je anders zulke yoghurt kunt kopen voor die prijs (1,49 per kilo) | |
friekin_ | woensdag 20 november 2013 @ 19:07 |
Broodjes met pitjes | |
Aventura | woensdag 20 november 2013 @ 20:28 |
Wij hadden laatst de diepvries ossenhaas geprobeerd. Het was heerlijk. Had altijd iets tegen ingevroren vlees maar dit was echt goed te doen. | |
Greys | woensdag 20 november 2013 @ 20:48 |
Ja die heb ik ook gekocht, lekker! En dan met honing en suikerpinda's | |
Adomas | woensdag 20 november 2013 @ 21:01 |
Ik doe er nooit iets in, eigenlijk. Vind 't gewoon al wel lekker. En heel gezond, natuurlijk. | |
devlinmr | donderdag 21 november 2013 @ 08:44 |
Gister 2 eenden van 3 kg per stuk gehaald.. Ben benieuwd | |
Myraela | donderdag 21 november 2013 @ 08:48 |
Dan willen ze het brood dagvers verkopen, denk ik. Of het was een foutje. Maar in de avond heb ik dat wel vaker gezien in ieder geval. Oh wacht, Lidl topic. Wist niet dat die dat op brood deden eigenlijk. Ik zat met de AH in mijn hoofd | |
loecje | donderdag 21 november 2013 @ 09:58 |
Lidl doet dat soms ook als er teveel brood is. | |
#ANONIEM | donderdag 21 november 2013 @ 10:10 |
Vette bende. | |
friekin_ | donderdag 21 november 2013 @ 10:12 |
De kwark is goed. De magere. | |
#ANONIEM | donderdag 21 november 2013 @ 10:26 |
Mijn ontbijt met een flinke lading havermout. | |
Greys | donderdag 21 november 2013 @ 10:29 |
De magere kwark met de cruesli-met-stukjes-choco er door van hen | |
boem-dikkie | donderdag 21 november 2013 @ 10:38 |
Bij onze nieuwe Lidl hebben ze super veel van die Delicieux line-up. Allemaal sauzen en dergelijke. Super nice. | |
boem-dikkie | donderdag 21 november 2013 @ 10:39 |
Eens. | |
littledrummergirl | donderdag 21 november 2013 @ 15:20 |
het is volvette meuk hoor | |
loecje | donderdag 21 november 2013 @ 15:35 |
vet maakt het niet meteen ongezond | |
Popples | donderdag 21 november 2013 @ 15:38 |
Vet is niet per definitie fout hoor. Er zitten ook een hoop andere goede gezonde voedingstoffen in die er niet uit gehaald zijn. van magere zooi krijg je honger. Ik eet altijd de ongeroosterde noten met griekse yoghurt en fruit in de ochtend. | |
Myraela | donderdag 21 november 2013 @ 15:43 |
Dat is ook weer niet waar. Alleen als er zoetstoffen in zitten, dan krijg je er honger van. | |
minilot | donderdag 21 november 2013 @ 15:50 |
Vanavond heb ik precies tien minuten om eten klaar te maken, dus heb ik iets min of meer kant-en-klaars gekocht (doe ik eigenlijk nooit ): Met paddestoelen en truffel gevulde pasta uit het feestdagen-assortiment. Ben benieuwd. Ik eet het op met een sausje van sjalotten, buikspek (tevens van de Lidl) crème fraîche en wat spinazie uit de diepvries. Ben benieuwd! [ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 21-11-2013 16:02:46 ] | |
Nico987 | donderdag 21 november 2013 @ 15:52 |
Ik kan me niet voorstellen dat er echt truffel in zit, maar goed als het maar lekker smaakt.. | |
minilot | donderdag 21 november 2013 @ 15:53 |
Zit er wel in. Heel klein beetje. Voordeel van truffel is dat je maar weinig nodig hebt om de smaak erin te krijgen. | |
Nico987 | donderdag 21 november 2013 @ 15:55 |
dat hangt er wel vanaf welke truffel, en welke kwaliteit, wat je zegt geld hoofdzakelijk voor de peperdure wintertruffels.. zomer truffels hebben uitgesproken veel minder smaak… waarom zou er niet gewoon truffel olie in kunnen zitten, of tewel het rest product van petroleum? | |
minilot | donderdag 21 november 2013 @ 15:59 |
Volgens de ingredientenlijst achterop de verpakking geen neppe truffelolie (net gechecked), wél 0,24% wintertruffel, schoon aan de haak! | |
Greys | donderdag 21 november 2013 @ 15:59 |
Ik heb ook zo'n decoratiesausflesje meegenomen, wasabi soja, voor over mijn visjes | |
Greys | donderdag 21 november 2013 @ 16:00 |
Ben benieuwd of je het proeft | |
minilot | donderdag 21 november 2013 @ 16:02 |
Ik ook! | |
Lucky_Strike | donderdag 21 november 2013 @ 18:01 |
Wat een geweldig nieuws, ik wist niet dat dat er weer was Ik heb een heerlijke witte wijnsaus voor over die pasta. Geen idee waar trouwens, ik zal alvast eens op zoek gaan. Ik hoop weer een paar bakken truffelpasta in te slaan. | |
minilot | donderdag 21 november 2013 @ 18:03 |
Als je het binnen drie kwartier kunt vinden dan jippie! | |
motorbloempje | donderdag 21 november 2013 @ 18:07 |
Die verkopen ze hier ook! | |
Lucky_Strike | donderdag 21 november 2013 @ 18:11 |
Dat gaat echt niet lukken. Ik weet alleen nog dat er witte wijn, sjalotjes en geitenkaas in moest. Die saus hoorde ergens anders bij maar ik weet ook niet meer wat. Oh wacht, een recept met claressefilet en asperges van de Jumbo volgens mij ofzo. Er begint een klein lampje te branden. Volgens mij had ik die geitenkaas er dan zelf bij bedacht. Maar goed, ik kan nu even niet googlen | |
minilot | donderdag 21 november 2013 @ 18:12 |
Deze soms? | |
Lucky_Strike | donderdag 21 november 2013 @ 18:15 |
Ja! Ik had echt gedacht dat ik me daar een week het hoofd over zou gaan breken | |
minilot | donderdag 21 november 2013 @ 18:17 |
Er gaat een ons margarine in, getver! Kan vast geen kwaad om daar gewoon roomboter van te maken | |
motorbloempje | donderdag 21 november 2013 @ 18:17 |
Margarine! SHUN! SHUN! KILL IT WITH FIRE | |
Lucky_Strike | donderdag 21 november 2013 @ 18:24 |
Lijkt me niet Ik heb behalve deze nooit witte wijnsaus gemaakt, geen idee of dit een goed recept is verder. Rustig Moblo, rustig... | |
Adomas | donderdag 21 november 2013 @ 19:01 |
| |
Nico987 | donderdag 21 november 2013 @ 20:10 |
Bij de Turkse groente boer? dan krijg je vaak ook Turkse yoghurt.. laatste was er een heel verhaal op keuringsdienst van ware.. Dat er in Turkse yoghurt gewone yoghurt zit met een Turkse bacterie cultuur, die komt overigens niet uit Turkije, maar uit een onbeduidend dorp in Holland, daar komt ook de bulgaarse, griekse, en noem maar op welke bacterie cultuur vandaan.. Zelf koop ik vaak die grote potten griekse Yoghurt, allemaal nepperij, is gewoon dikke volle yoghurt, maar wel erg lekker om een flinke hoeveelheid tzatziki van te maken.. | |
Nico987 | donderdag 21 november 2013 @ 20:11 |
En was het wat... | |
Adomas | donderdag 21 november 2013 @ 20:19 |
Is geen nepperij. Is gewoon turkse/griekse stijl-yoghurt. Of dacht je serieus dat het uit Griekenland werd geïmporteerd. | |
Nico987 | donderdag 21 november 2013 @ 21:28 |
Dat schrijf ik toch? Lezen! | |
Adomas | donderdag 21 november 2013 @ 21:35 |
Nee dat schrijf je niet. Je hebt het over nepperij. | |
minilot | vrijdag 22 november 2013 @ 09:04 |
Ja! Pasta was in vier minuten klaar. Ondertussen fijngesneden sjalotten glazig gebakken met wat boter en buikspek, met een schep crème fraîche en een handje spinazie tot sausje geroerd, daar de pasta doorheen geschept en dat was voor iets dat in vijf minuten op tafel staat nog prima te eten ook. Net een klein hintje truffel, was precies goed. Voor zo weinig geld althans wel. | |
Perenijsje | vrijdag 22 november 2013 @ 20:17 |
Zojuist ook even langs de Lidl gegaan, de vangst van vandaag: - Kangoeroesteaks - Kreeft(Canadees) - Beef Bourguignon - Soep uit blik (Italiaanse tomaten-basilicum) - Belgische pate (port) - Engelse fudge (Irish cream likeur) - Desserttaartjes (aardbei kwark) - Cheesecake (citroen) - Regenboogforel Ben benieuwd naar de kwaliteit, vooral omdat het bijna allemaal uit de vriezer komt. | |
Kapt-Ruigbaard | vrijdag 22 november 2013 @ 20:55 |
Wat een bullshit | |
SilverSjoiis | vrijdag 22 november 2013 @ 20:57 |
Oohh Ik ga van de week ook even speuren! | |
Thorical | vrijdag 22 november 2013 @ 21:18 |
Gegeten met Parmigiano en peper, best leuk. | |
Perenijsje | vrijdag 22 november 2013 @ 22:26 |
Als je geen eendenlever wenst te eten, dan kun je de paté (met port) van de Lidl in het schap laten staan. Er zit 4% eendenlever (en 44% varkenslever) in verwerkt. De smaak is in orde, maar ook niet meer dan dat. | |
Leintjeuh | vrijdag 22 november 2013 @ 22:27 |
Vandaag de Barbarie-eendenborst meegenomen. Toch niet echt goedkoop, ¤5,99 voor 350 gram. | |
motorbloempje | vrijdag 22 november 2013 @ 22:34 |
Die heb ik hier ook gekocht! Voor kerst! | |
Greys | vrijdag 22 november 2013 @ 22:51 |
Wat zijn die Lidl varkenshaasjes prachtig en zacht, die uit de vriezer. Heb ze vanavond gegeten met een (nep)Boursin-sausje, gewoon van die goeikope kruidenkaas van Lidl met beetje koffiemelk en worcestersauce. Met daarbij de rode-schil-krieltjes (jawel, Lidl ) uit de oven. Ik vind de varkenshaas uit de vriezer daar serieus (veel!) lekkerder dan die van bv de AH. Zag er ook erg mooi uit na het ontdooien: | |
Greys | vrijdag 22 november 2013 @ 22:52 |
Ik vond de cheesecake echt verrassend lekker De fudge ook trouwens. Had iets plakkeriger gemogen, maar zeer goed te doen. | |
Perenijsje | vrijdag 22 november 2013 @ 22:59 |
De fudge had inderdaad wat romiger en plakkerig mogen zijn. Daarnaast vond ik de smaak van de likeur ook niet echt goed tot zijn recht komen. Ik kan overigens niet zeggen dat het mij heeft weerhouden om het doosje in 1x leeg te eten. | |
Greys | vrijdag 22 november 2013 @ 23:02 |
Ik ook Godzijdank heb ik de maple syrup versie ook gekocht Van de cheesecake schraap ik zelf een beetje van het citroenlaagje af/weg, maar ook met het laagje is ie lekker. Ook na twee dagen bij je vijfde punt... | |
Nico987 | zaterdag 23 november 2013 @ 01:27 |
Toch wel.. 19, 96 per kilo is echt niet zo duur voor barbarie eendenborst. Zou het goedkoper zijn, zou ik het helemaal niet meer vertrouwen. | |
Nico987 | zaterdag 23 november 2013 @ 01:30 |
Eendenlever is een ander product dan ganzen lever een stukgoedkoper ook. Eendenlever wordt op een veel kleineres chaal gegeten dan ganzenlever. Voor zover ik weet worden levers uit 'gewone' eenden gehaald deze worden niet gemarteld zoals bij ganzen het geval is.. maar zoals ik zei dat is voor zover ik weet. | |
Perenijsje | zaterdag 23 november 2013 @ 02:15 |
Eendenlever heeft de naam diervriendelijk(er) te zijn, maar naar het schijnt zijn er bepaalde landen (ik geloof vnl Oostblok en delen van Frankrijk) die er zo hun eigen regeltjes en voedermethoden op nahouden. Anyway, ik dacht laat ik het even melden. | |
chufi | zaterdag 23 november 2013 @ 02:23 |
Dat Lidl goedkoop is zal zeker niet komen omdat alles bio dit en dat is .. En die delicatessen produkten worden volgens mij nooit onder dezelfde produktnaam daar verkocht ... Maar goed in vele vergelijk testen scoren ze als de lekkerste .. | |
uniekhoorn | zaterdag 23 november 2013 @ 12:43 |
De luxe beschuit, erg lekker! | |
Duderinnetje | zaterdag 23 november 2013 @ 13:38 |
Ik koop helaas geen vlees bij de Lidl omdat het geen bio is, behalve een heel klein assortiment. Moet wel zeggen dat bijvoorbeeld de varkenshaasjes er wel goed uitzien! Duitsers zijn daar gewoon beter in, in goed vlees selecteren. Maargoed, ik wil niet weten hoe die dieren geleefd hebben. Achter een lage vleesprijs gaat nogal wat leed schuil, ben ik bang. Heb wel gezondigd door voor mijn echtgenoot hertenbiefstuk te kopen. Ik vraag me af in hoeverre deze bambi's een beetje leuk hebben rondgescharreld. Weet iemand dat? | |
Isabeau | zaterdag 23 november 2013 @ 13:44 |
Ik heb nog nooit gehoord van hertenboerderijen, maar dat wil niet zeggen dat ze niet bestaan. Zelf denk ik dat het vlees is van in het wild geschoten herten. Maar dat is wat ik denk, geen feit. | |
kvd | zaterdag 23 november 2013 @ 14:12 |
ze zijn er wel http://www.debouvrie.com/fokkerij.html En hemeltje, ik kom net van lidl vandaan...alsof alles gratis weggegeven werd. Lange rijen, veel oudjes (normaal geen probleem mee, maar ze waren nu erg traag en de gangpaden aan het versperren), Mensen die gewoon de winkelkarren ergens neerzetten en dan de boodschappen bij karretjes gaan brengen (en altijd NET op de plek waar ik moet wezen en dat de kar ook niet even verschoven kan worden want of er staan mensen die ik anders aanrijd of ik word met een blik die mij dood aangekeken door de 'eigenaar' van de wagen) bijna alle verse broodjes waren op (er lagen nog 5 ham/kaas croissants) en er stond een ruziënd stel voor me in de rij die het oa niet eens waren over de manier waarop de ander met dochterlief aan het omgaan was en dochterlief van moeheid/ellende niks anders kon doen dan janken (waar de toch al geïrriteerde ouders nog geïrriteerder van werden). En dat na een bezoekje aan action waar het al even druk was en ook irritant trage mensen met winkelwagens, trekmandjes en scootmobielen de paden aan het bezetten waren (en fijn met elkaar gaan staan kletsen door alle wagens/mandjes waardoor je er al helemaal niet meer langs kan komen). Verder ben ik helemaal zen hoor (morgen ofzo ) | |
xuryah | zaterdag 23 november 2013 @ 14:18 |
Klinkt als een heerlijke zaterdag Straks ook eventjes naar de Lidl! Kijken of ze nog wat luxe vlees hebben en cranberrysaus | |
minilot | zaterdag 23 november 2013 @ 14:33 |
In mijn dorp is de Albert Heijn momenteel tien dagen gesloten wegens een grote verbouwing.. De enige andere sueprmarktoptie die er vlakbij is, is de flink grote Lidl die er pal naast zit. Ik vraag me af hoeveel mensen er straks overschakelen van AH naar de Lidl na er anderhalve week noodgewongen boodschappen te hebben gedaan waarbij ze ongeveer de helft hoefden te betalen voor een kar vol boodschappen. Was net wel chaos qua drukte bij de Lidl (AH dicht + zaterdag = pandemonium!), maar iedereen bleef er vooralsnog erg vrolijk onder. Ik blijf het wel irritant vinden dat ze bij Lidl geen mandjes hebben, maar alleen karretjes. Ik haat boodschappen doen met een karretje (heb nooit zoveel nodig) | |
kvd | zaterdag 23 november 2013 @ 14:39 |
Hier vraag ik me af in hoeverre de warme bakker en AH zijn klanten aan het kwijtraken is door de verse brood afdeling. En hoeveel de extra omzet van AH was in de 10/11 weken dat Lidl dicht was. | |
Perenijsje | zaterdag 23 november 2013 @ 14:41 |
Ik doe mijn boodschappen altijd op een doordeweekse dag tussen 19.00 - 20.00u. Zeeën van ruimte, geen wachtrij en de schappen worden vaak in de avonduren aangevuld voor de volgende dag. Het enige nadeel is dat er op dat moment geen vers brood verkrijgbaar is. Ik heb dit opgelost door mijn buurvrouw of mijn moeder in de ochtend vers brood te laten halen bij de bakker of de supermarkt. | |
xuryah | zaterdag 23 november 2013 @ 14:41 |
Terechte klacht inderdaad! | |
Sarabi | zaterdag 23 november 2013 @ 15:04 |
Ik zag gisteren voor het eerst mandjes bij onze Lidl | |
kaputwiehund | zaterdag 23 november 2013 @ 15:32 |
Net bij de Lidl bakkerij krenten carre gehaald. Kruising tussen een oliebil en een zacht krentenbolletje. Niet normaal hoe lekker. | |
Isabeau | zaterdag 23 november 2013 @ 17:15 |
Oh dat zou fijn zijn als dat overal komt! Allemaal erg lekkere dingen bij de Lidl op het moment Heb ook weer vanillestokjes meegenomen en de fudge is was ook erg lekker! Heb ook een nieuw brood ontdekt, een ciabatta met olijven en gedroogde tomaat. Was nog warm En daar had ik roomboter met walnoten op | |
Greys | zaterdag 23 november 2013 @ 17:36 |
Lekker he die fudge De afbak-breekbroden van Lidl vind ik ook erg lekker! | |
Copycat | zaterdag 23 november 2013 @ 17:39 |
Ik vind die fudge te droog. Niet dat-ie niet opgaat, maar hij is zo kruimelig. | |
Nico987 | zaterdag 23 november 2013 @ 17:49 |
Ik koop het gewone vlees bijna nooit. Veel vocht, gehakt veel te vet, en gewoon niet zo lekker. Ik heb zelf jaren in een verse supermarkt slagerij gewerkt, ken alle grapjes die ze uithalen, maar Lidl spant de kroon, ze winnen het zelfs van AH, en dat is knap! Duitsers gaan volgens mij nog meer dan Nederlanders voor kwantiteit ipv kwaliteit. Het wild daar vind ik wel erg goed.. ik weet het niet zeker maar volgens mij is het bij wild verplicht dat ze wild zijn.. voor zover ik weet zijn herten nauwelijks te houden in stallen er, ze zijn enorm stress gevoelig en gaan daar ook makkelijk aan dood. Dus die beesten kunnen al niet in kleine hokjes worden opgedlot | |
chufi | zaterdag 23 november 2013 @ 18:01 |
Ik was van de week weer eens sinds jaren bij mijn buurt Lidl.. Die was veranderd zeg... Mandjes op wieltjes, bio-gehakt, verse broodjes afdeling, gemoderniseerde koeling/vries vakken. Daarnaast delicatesse producten die je niet bij de AH vindt.. Maar goed ik ben in de positie dat ik een AH en een Vomar binnen 100 m heb en dat de Lidl +/- 500 m weg is ... Gemakzucht ... we gaan het zien. | |
AnnaNiem | zaterdag 23 november 2013 @ 18:32 |
De maple fudge vind ik heerlijk, maar de wiskey vind ik een stuk minder. Dat ie wat droger is, vind ik juist fijn. Weet iemand of non-food artikelen (studio 100 spul) die vanaf maandag in de verkoop gaan, ook echt pas vanaf die dag verkocht worden of dat ze er stiekem morgen al liggen? | |
soapie | zaterdag 23 november 2013 @ 19:14 |
Grote kans dat het er al ligt, ik was van de week bij de wibra voor een shirtje uit de folder. Folder ging maandags in maar was al uitverkocht omdat het zaterdags al in de winkel wordt gelegd..... Zegt niks over de Lidl natuurlijk, maar ik merk dit wel vaker. Dus als je het echt wil hebben zou ik morgen eind van de dag gaan kijken... | |
Myraela | zaterdag 23 november 2013 @ 19:22 |
Non-food word in de na middag ervoor vaak bijgevuld. Kleine artikelen word geen moeite over gedaan. Als er computers of iets zijn, dan mogen die wel pas op de originele datum verkocht worden. Zo was het tenminste altijd. | |
Duderinnetje | zaterdag 23 november 2013 @ 19:37 |
Aha, helder. Dan houd ik het bij een hertje zo nu en dan. | |
Trusten | zaterdag 23 november 2013 @ 20:15 |
Ik snap dit niet zo goed, waarom komen ze dan zo vaak goed uit testen? Bijv. http://www.distrifood.nl/(...)-slagers-DIS125635W/ En mijn ervaring is eigenlijk dat er bij bijv. de kipfilet veel minder water vrij komt (vergeleken met die van AH bijvoorbeeld) [ Bericht 0% gewijzigd door Trusten op 24-11-2013 20:06:53 ] | |
Szlie | zaterdag 23 november 2013 @ 23:03 |
Ik snap het ook niet! Vind juist het vlees van de Lidl erg fijn! En van een andere, niet nader te noemen supermarkt (past niet in dit topic ). | |
Nico987 | zondag 24 november 2013 @ 01:27 |
Vlees is een ambachtelijk product, ik koop wel eens gehakt bij de supermarkt en een bio kippe dij, maar vlees koop ik bij de slager en wie beweert dat lidl vlees beter is dan een goede slager, is knettergek en zou per direct geen smaak testen meer moge n doen.. | |
Awesome_ | zondag 24 november 2013 @ 01:39 |
Mijn favoriete Lidll product: Gewoon goede voedingswaarde per gram product, wat te zien is hier: En voor een cent of zeventig ook nog eens een van de goedkoopste | |
Nico987 | zondag 24 november 2013 @ 01:41 |
Terwijl ik dit tik realiseer ik mij dat ik laatst op aanraden wat delicieux wild het gekocht, voor het eerst echt lekker supermarkt vlees op. Weleens een biefstukje, entrecote etc gegeten van concurrenten, maar vond dat heel vaak taai of gewoon niet echt lekker. Maar ik durf hier de beweren dat nog nooit iemand een kogelbiefstuk bij een supermarkt heeft gekocht met uitzondering van de supermarkten met versslager (alleen c1000 soms nog?). Ik heb een paar dagen in de snijhal van een grote keten gesneden. De delen waar biefstuk uitgesneden werd was zeker 5x zo groot als dat mij door de slager op mijn daarvoor was verteld. Zeker 50% sneed het vlees in de verkeerde richting, er werden uit die bijna hele bil gewoon biefstuk gesneden, zonder reden werdt dit kogel of gewoon. Dat zal niet alleen in de hal van deze keten zijn.. in de hele hal stonden denk ik 2 slagers, de rest waren uitzendkrachten net als ik, maar mij was nog iets voor gedaan. | |
Greys | zondag 24 november 2013 @ 02:23 |
Ik heb wel eens van die Greenfields kogelbiefstuk gekocht bij de AH hoor. Maar dat zal mij dan ook wel 'knettergek' maken EDIT: kennelijk las ik het verkeerd, hoe je het bedoelde? De Lidl varkenshaas vond ik lekkerder dan die van de slager. Bite me. [ Bericht 3% gewijzigd door Greys op 24-11-2013 12:05:17 ] | |
Gnittoo | zondag 24 november 2013 @ 10:31 |
en toch liggen ze bij andere supermarkten in de schappen. rara hoe kan dat? | |
littledrummergirl | zondag 24 november 2013 @ 10:35 |
Kan me goed voorstellen dat er bijna overal goedkopere stukken vlees verkocht worden als biefstuk of kogelbiefstuk | |
Sunshine1982 | zondag 24 november 2013 @ 10:36 |
Ja hoor ik ook wel. Wel van AH excellent. En uiteraard als ze in de,aanbieding zijn. Anders veul te duur. | |
Lucky_Strike | zondag 24 november 2013 @ 10:59 |
De Keuringsdienst van Waarde heeft eens een aflevering gemaakt over kogelbiefstuk. Die bleek bijna overal nep te zijn. | |
Piet__Piraat | zondag 24 november 2013 @ 11:14 |
Dat dus. En dan het liefst nog bij de Appie in de 35%-aanbieding en het dan dezelfde avond opeten. Anyway, ik moet dus maar eens vaker richting de Lidl, zie ik . | |
DancingPhoebe | zondag 24 november 2013 @ 11:46 |
Ik vind het vlees van de AH juist echt om te janken zo slecht. Vlees van de Lidl ken ik niet echt, maar ik stel wel andere eisen aan diepvriesvlees dan aan "vers" vlees. | |
Sunshine1982 | zondag 24 november 2013 @ 13:24 |
Hamburgers, slavinken, gehaktballen vind ik wel goed te doen. Maar ga je naar de schnitzels, die zijn inderdaad bedroevend slecht en vies. | |
Popples | zondag 24 november 2013 @ 13:42 |
Ik vind de varkensshnitzels van een andere supermarkt lekkerder dan van de slager Morgen naar de lidl met een broodafdeling | |
Qwea | zondag 24 november 2013 @ 13:45 |
Zeg, ik zocht bij de lidl gerookte zalm en roomkaas. Heb ik niet goed gekeken? | |
Greys | zondag 24 november 2013 @ 14:00 |
Ja. Of het was op Maar normaal hebben ze dat wel. Zie ook: http://www.rtlnieuws.nl/editienl/de-editienl-gerookte-zalm-test | |
Qwea | zondag 24 november 2013 @ 14:09 |
Ooh. Nou, dan maar ff beter kijken Donderdag Zal ik ook gelijk ff kijken naar die lamb chops. | |
Isabeau | zondag 24 november 2013 @ 14:16 |
De whole-grain mosterd is ook een enorme aanrader (je moet wel van mosterd houden, maar dat spreekt voor zich). Lekker zacht van smaak ook, dus geen scherpe mosterdsmaak. Heerlijk op een broodje kaas en minilot kan vast nog 100 andere verrukkelijke toepassingen bedenken. | |
Red_85 | zondag 24 november 2013 @ 17:28 |
1 tip Nieuw Zeelands lamsvlees moet je daar eten, NL's lamsvlees hier. Er gaat zo enorm veel smaak en kwaliteit verloren tijdens het vervoer. En de beste stukken houden die Kiwi's lekker voor zichzelf (en terecht!). Over dat wild van lidl, had gisteren een fazantje, maar die was iets minder dan waar ik op gehoopt had. Had het recept aangehouden, maar was een beetje taai. Smaak van het vlees was goed, alleen taai. Maar niet alles is een teleurstelling, in tegendeel, de parelhoen die ik eerder dit jaar had, was fantastisch. | |
Greys | zondag 24 november 2013 @ 18:24 |
Ik vond dat Nieuw Zeelandse lamsvlees anders heerlijk bij de Lidl.... Draven we nou niet IETSJE door hier? Het gaat om je favoriete Lidl producten. Niet om de allerbeste restaurantskwaliteit producten. | |
Pinnenmutske | zondag 24 november 2013 @ 18:26 |
die ronde bollen met fruitsmaakje, ik weet niet waar ik ze in de Lidl kan vinden. | |
Red_85 | zondag 24 november 2013 @ 18:50 |
Zeg niet dat het vies is he, zeg alleen dat het niet best is voor vlees om het van de andere kant van de wereld op te halen. | |
nikky | zondag 24 november 2013 @ 19:05 |
Ik doe mijn boodschappen bij de Lidl in Duitsland. Ik eet vaak kip. Varken en rund kan ik niet zo goed tegen. Maar het kipgehakt is gewoon fantastisch. Eerder haalde ik de gehakt bij de C1000, maar die kan niet tippen aan die van de Lidl. | |
Mint_Clansell | dinsdag 26 november 2013 @ 12:16 |
Je kunt wel merken dat het nu extra druk is vanwege de aankomende feestdagen en vele werklozen. Zelfs de rijkere mensen met dikke BMW's shoppen nu bij Lidl. Als je het kunt betalen ga dan naar de Appie Heijn, centenschrapers. | |
Greys | dinsdag 26 november 2013 @ 12:20 |
Hoezo? De diepgevroren kreeften heb ik bv nog ooit bij AH gezien Lidl heeft nu dingen (bv die cheesecake) die ze in andere supermarkten niet zo snel hebben, dat trekt mensen | |
JaneDoe | dinsdag 26 november 2013 @ 12:20 |
halleluja, vandaag eindelijk lamb chops kunnen scoren hoe bereiden/eten jullie ze eigenlijk? | |
Greys | dinsdag 26 november 2013 @ 12:22 |
Ik had ze zelf, na ontdooien uiteraard, lekker gekruid met knoflook en peper. En daarna op de hete grillpan gegooid | |
JaneDoe | dinsdag 26 november 2013 @ 12:25 |
klinkt goed! met knoflookpoeder dan zeker, want anders brandt t aan lijkt me? | |
Mint_Clansell | dinsdag 26 november 2013 @ 12:37 |
In de frituur. | |
soapie | dinsdag 26 november 2013 @ 14:57 |
Ik had laatst een camenbert gekocht voor in de oven. Was erg lekker. Nu niet meer te vinden, was dit een tijdelijk artikel??? | |
Isabeau | dinsdag 26 november 2013 @ 15:07 |
Lidl heeft helaas wel vaak tijdelijke artikelen, maar het mooie is dat ze ook vaak wel weer een keer terug komen. | |
friekin_ | dinsdag 26 november 2013 @ 15:10 |
Zoals de buffelmozzerella van delicieux | |
minilot | dinsdag 26 november 2013 @ 15:18 |
Wees gerust: ál die supergoedkope ronde camembertjes uit elke supermarkt doen het prima in de oven. Hoef je geen speciale 'voor in de oven'-versie voor te hebben. Bovenin kruislings insnijden, eventueel wat smaakmakers (kruiden, olie, knoflook, etc) erop strooien, tien minuten op 200 graden en dippen maar! | |
JaneDoe | dinsdag 26 november 2013 @ 15:28 |
is dit een serieuze reactie? want ik kan me er niks bij voorstellen | |
soapie | dinsdag 26 november 2013 @ 15:41 |
Thanks, dat ga ik eens proberen!! | |
Mint_Clansell | dinsdag 26 november 2013 @ 15:41 |
Paneren en in de frituur, zoals je met een kaassoufflé en kroketten doet. | |
Lucky_Strike | dinsdag 26 november 2013 @ 15:46 |
Ik denk het niet, hij zat hierboven ook al een poging tot trollen te doen. | |
Bartjebart | dinsdag 26 november 2013 @ 17:51 |
Die heeft AH elk jaar ook gehad hoor. En hier werden ze standaard voor 50% minder verkocht na de kerstdagen | |
Perenijsje | dinsdag 26 november 2013 @ 17:54 |
Zojuist een ovenschotel (de kipfilets met groene pesto, pijnboompitten en Parmigiano Reggiano) achterover gedrukt en ik moet zeggen dat de filets heerlijk mals waren. Daarnaast was de pesto wel duidelijk aanwezig, maar niet overheersend. Prima voor een doordeweekse maaltijd, maar niet erg feestelijk of heel erg bijzonder. | |
Copycat | dinsdag 26 november 2013 @ 18:02 |
Achterovergedrukt nog wel! Jij dief! Ik moet bekennen dat ik vorige week bij het wegzetten van mijn winkelwagentje erachter kwam dat ik de geitenkaassalade in het karretje had laten liggen. Dievegge, ik. Maar ik heb het me daardoor niet minder laten smaken. Is die buffelmozzarella weer in het assortiment? | |
Lucky_Strike | dinsdag 26 november 2013 @ 18:04 |
Da's waar. En die van AH zijn volgens mij niet voorgekookt, daar gaat toch mijn voorkeur naar uit. Al moet ik wel zeggen dat ik er gisteren nog mee in mijn handen stond, ik ben toch wel erg benieuwd hoe dat van de bbq smaakt. Ik denk dat ik er toch maar snel 2 ga halen. | |
Perenijsje | dinsdag 26 november 2013 @ 18:29 |
Hu-hu, wij zijn de Bonnie & Clyde van de 21ste eeuw. Overval op de Lidl in plaats van op de bank. Kipfilets en geitenkaassalades in plaats van goudstaven en Dollarbiljetten. Pief Paf Poef. De buffelmozzarella ligt vanaf 9 december weer in de koeling. [ Bericht 0% gewijzigd door Perenijsje op 26-11-2013 18:38:27 ] | |
Copycat | dinsdag 26 november 2013 @ 18:37 |
Maar we schieten met hagelslag. Mooi, over twee weken weer voordelig aan de buffel! De nepmozzarella vind ik echt niet te hachelen, dus koop ik normaliter buffel bij AH of de kaasboer op de markt. | |
Trusten | dinsdag 26 november 2013 @ 20:16 |
Latte Macchiato ijsjes zijn mwa.... | |
Red_85 | dinsdag 26 november 2013 @ 20:35 |
inleggen in knoflook, oregano, peper en een paar druppeltjes olijfolie en citroensap. Minimaal 2 uur, any longer will do. Daarna op de grillpan, 1 a 1.5 minuut per kant voor rare, 2 a 2.5 minuten voor medium, 3 a 4 minuten per kant voor well done. Paar minuten laten rusten in alufolie, opdienen en het vocht eroverheen druppelen. | |
Greys | dinsdag 26 november 2013 @ 23:05 |
Ik had ze ingewreven met zo'n knoflookprutje uit een potje Zo'n kledderig goedje. En zo heel lang hoeven ze niet te grillen, dus hier was niets aangebrand iig | |
Greys | dinsdag 26 november 2013 @ 23:06 |
Gewoon die goeikope nemen van de Lidl (of welke supermarkt dan ook, AH heeft ze ook heel goedkoop van dat eigen merk, 90 ct geloof ik ). Laatst ook gegeten, heerlijk! | |
Dunwich | woensdag 27 november 2013 @ 03:29 |
macademia noten met honing en zout zijn erg goed te doen | |
Mint_Clansell | woensdag 27 november 2013 @ 08:42 |
Heeft iemand die choco en limoen cheesecakes al geproefd? Zijn ze de 4 euro waard? | |
xuryah | woensdag 27 november 2013 @ 10:13 |
Gister even gekeken naar het wild diepvries vlees. Vind het niet echt goedkoop hoor! Al zal het vast niet duur zijn vergeleken met andere supermarkten. Toch bijna 5 euro voor diepvries vlees. | |
Pinnenmutske | woensdag 27 november 2013 @ 10:34 |
die drumkit vind ik wel leuk die wil ik wel | |
Yannick567 | woensdag 27 november 2013 @ 12:52 |
Ik was net ook bij Lidl, zoeken naar die fudge.... nergens te vinden | |
Lula | woensdag 27 november 2013 @ 14:36 |
Je moet nu wel heel sterk in je schoenen staan om je kar niet vol te gooien. Fudge en noga maar weer terug gelegd omdat ik het binnen no time allemaal naar binnen werk. Wel zes blikjes macadamia en een aantal amandelen. Vanavond alweer aan de hertenbiefstuk met puree met vijg en port. Wat een zalige dingen hebben ze!!! | |
Chule | woensdag 27 november 2013 @ 14:40 |
Onze Lidl heeft sinds kort een bakkerij. Dat ruikt lékker. | |
Popples | woensdag 27 november 2013 @ 15:19 |
Dat is lekker Lekker Ciabatta Ik denk dat wij geen bakkerij krijgen | |
Greys | woensdag 27 november 2013 @ 16:24 |
Dat lijkt idd duur, tot je je beseft dat je dan voor 5 euro vier kogelbiefstukjes hebt. Die na ontdooien (veel) lekkerder zijn dan de twee gewone biefstukkies die je voor dat geld bij AH koopt. | |
Greys | woensdag 27 november 2013 @ 16:25 |
Die ligt niet bij het snoep, maar bij een apart rek met de feestdagen-spullen. Heb je het niet even gevraagd? | |
Myraela | woensdag 27 november 2013 @ 16:45 |
Hoeveel gram vlees zit daar in dan? | |
xuryah | woensdag 27 november 2013 @ 17:17 |
Ja maar ik kan haast niet geloven dat bevroren vlees echt lekkerder is :p Maar dit weekend ga ik t proberen Ben erg benieuwd! Wat heeft jullie voorkeur? Hert? Lam? Ze hadden zelfs kangaroo zag ik? :p | |
Greys | woensdag 27 november 2013 @ 17:31 |
4x125 per stuk verpakt. Oh vast niet alles is lekkerder uiteraard hoor. Ik ben geen bevrorenvleespromotor ofzo... Maar uit eigen ervaring (en ik ben echt een pietlut met eten) vind ik de vier varkenshaasjes die de Lidl standaard in het vriesassortiment heeft écht prachtig en heerlijk en zo ook de verpakking met vier kogelbiefstukjes. Beiden lekkerder, zachter en mooier om te zien na ontdooien dan de niet-bevroren versies van de AH en Jumbo die ik ter vergelijk had eerder. Vond ik persoonlijk en smaken verschillen, dus geen garanties ofzo Verder zelf dus de lamb chops geprobeerd en die waren ook heel goed. Van de rest weet ik het eigenlijk niet, nog niet geprobeerd. Misschien valt de rest van het bevroren vlees assortiment enorm tegen | |
Ole | woensdag 27 november 2013 @ 17:37 |
Vlees uit de koeling bij een supermarkt is ook vaak bevroren geweest. Ik heb ook goede ervaring met de diepvrieskogelbiefstuk van de Aldi trouwens | |
xuryah | woensdag 27 november 2013 @ 18:10 |
Lamb chops heb ik niet gezien bij mijn lidl Denk dat ik maar begin met de biefstuk. Jullie hebben me erg nieuwsgierig gemaakt | |
mascara-klodder | woensdag 27 november 2013 @ 18:13 |
Ervaringen met de biefstuk is hier wisselend. De varkenshaasjes zijn top. Juiste gewicht ook per stukje vlees. | |
Lula | woensdag 27 november 2013 @ 18:26 |
Die hertenbiefstuk De aardappelpuree met tomaat en rozemarijn Zelfs de saus die ik bij de biefstuk gekocht had was overheerlijk (met witte wijn en sjalotjes) Het is dat ik mezelf een verbod heb gegeven deze week nog te gaan, maar volgende week kom ik weer met een volle kar naar buiten | |
Greys | woensdag 27 november 2013 @ 18:32 |
Hahahaha ja al die extralekkerefeestdagendingen die ze nu hebben zijn wel erg verleidelijk allemaal | |
soapie | woensdag 27 november 2013 @ 19:48 |
Vond het nogal tegenvallen, beetje droog en er zat weinig in... | |
soapie | woensdag 27 november 2013 @ 19:49 |
Uitgeprobeerd en erg lekker inderdaad, al had het wel wat langer in de oven gemogen, was nog net helemaal vloeibaar. In ieder geval voor herhaling vatbaar!!! | |
Greys | woensdag 27 november 2013 @ 19:50 |
Het kan ook in de magnetron De korst van je camembert blijft dan ook gewoon 'hardachtig' en de binnenkant heel snel vloeibaar. | |
Trusten | woensdag 27 november 2013 @ 20:20 |
Erg lekker idd! | |
friekin_ | woensdag 27 november 2013 @ 20:36 |
Die vind ik juist enorm zwaar. | |
Yannick567 | donderdag 28 november 2013 @ 16:22 |
Vandaag nog eens gekeken. Uitverkocht | |
larry_flynt | donderdag 28 november 2013 @ 16:32 |
Lam was heerlijk! Wel zelf moeten kruiden | |
minilot | vrijdag 29 november 2013 @ 07:51 |
O, echt? Ik heb thuis geen magnetron, maar ik zal het hier op kantoor eens uitproberen. | |
minilot | vrijdag 29 november 2013 @ 07:52 |
De maple syrup fudge is trouwens idioot lekker. Wel duur voor een paar van die kleine stukjes, dus dit weekend maar eens zelf maken. | |
AnnaNiem | vrijdag 29 november 2013 @ 08:12 |
Recept...... | |
minilot | vrijdag 29 november 2013 @ 09:13 |
Weet ik nog niet, moet ik nog uitpluizen. . Ik post wel een recept als het me lukt om lekkere fudge te maken zondag. | |
FANNvanhetlaatsteuur | vrijdag 29 november 2013 @ 09:16 |
Brood! | |
Mint_Clansell | vrijdag 29 november 2013 @ 11:26 |
Welk brood? Ik vind het brood bij de Lidl erg snel oud worden. | |
Greys | vrijdag 29 november 2013 @ 11:28 |
Ja, ik las het bij diverse recepten op internet en dacht 'zou wel lekker makkelijk zijn als het zo kon'. En het ging echt heel erg prima! Even nuken, dan even op de korst drukken om te voelen hoe zacht het daaronder al is en evt nog een beetje er bij. In de oven kan wel de knoflook er langer intrekken natuurlijk, maar als je het even snel als lekker borrelhapje klaar wilt maken gaat het goed zo! Oehhhh als dat lukt wil ik idd ook heel graag het recept! | |
Copycat | vrijdag 29 november 2013 @ 11:30 |
Nuke je 'm dan op vol vermogen. Greys? En wat is jouw definitie van 'even'? | |
Greys | vrijdag 29 november 2013 @ 11:38 |
Ik had het kaasje (had de el cheapo versie in alleen papier, zonder spanen doosje) in een creme brulee schaaltje gelegd en toen 1 minuut op 700w (of 750? ik weet niet meer wat de hoogste stand is ) gedaan. Had van te voren kruis in de bovenkant gemaakt en wat knoflook in geprikt, stukje open vouwen, dan kan je al precies zien of hij nog wat langer moet om de binnenkant nog meer vloeibaar te krijgen. Dus dan doe je hem nog 30 sec. En evt daarna nog een keer, tot ie voor jou zacht genoeg is om te dippen! (Alle internetrecepten stond dat je hem met spanen doosje en al in de magnetron kon doen, maar in de meeste doosjes zitten van die nietjes, dus dat durfde ik sws niet ). | |
Greys | vrijdag 29 november 2013 @ 11:39 |
Ah kijk, deze had ik: http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=99625 Maar dan zonder de witte wijn. En zonder doosje, dat leek me veiliger. | |
Copycat | vrijdag 29 november 2013 @ 11:40 |
Thanks! Ik moet straks naar de tandarts om twee kiezen te laten trekken en wellicht is dat een lekkere slobberverwennerij voor als ik daarna mezelf heeeeel zielig voel. | |
Greys | vrijdag 29 november 2013 @ 11:41 |
Aw! Veel succes en sterkte en verwen jezelf daarna maar lekker idd! | |
AnnaNiem | vrijdag 29 november 2013 @ 12:34 |
Sterkte! | |
kvd | vrijdag 29 november 2013 @ 13:41 |
succes! | |
Copycat | vrijdag 29 november 2013 @ 13:51 |
Thanks. Nog een uurtje doorwerken en dan met bibberende knietjes richting de tandartsstoel. Krijg altijd dit soort visioenen: Ies iet safe??? | |
Lucky_Strike | vrijdag 29 november 2013 @ 14:25 |
Nee joh, kiezen laten trekken is een eitje. Dat gaat wel zo snel dat je het nauwelijks door hebt. Protip: zorg voor yoghurt, soep en rietjes | |
kvd | vrijdag 29 november 2013 @ 15:44 |
bij mij was het trekken geen eitje te noemen ( ze wilden niet allemaal ) de 'nasleep' wel, halverwege de middag 4 kiezen weg, 's avonds gewoon gegeten. | |
Copycat | vrijdag 29 november 2013 @ 15:47 |
Ik zit in de wachtkamer. Vrijdagmiddag. Loopt allemaal lekker uit ... | |
Greys | vrijdag 29 november 2013 @ 16:01 |
Oh dat is lekker, dat je dan ook nog lang moet wachten Ik leef met je mee. Heb zelf de ergste tandartsangst die je je maar kunt voorstellen, ik kom al huilend binnen Dus ik vind je heel erg dapper. Maar heb gehoord dat kiezen trekken idd vaak erg meevalt, ik duim! | |
Dunwich | vrijdag 29 november 2013 @ 16:03 |
dit weekend de rosbief en de beenham maar 's testen.. de rosbief is wel een erg mooi stevig stuk moet ik zeggen | |
Greys | vrijdag 29 november 2013 @ 16:06 |
Oeh, die heb ik allebei nog niet gezien. Die zijn niet bevroren neem ik aan, of wel? | |
Copycat | vrijdag 29 november 2013 @ 16:08 |
Verdoofd bekkie. Even laten intrekken en dan gaan we. Ik heb een schooltandartstrauma ... Maar de verdoving droeg ik als een bikkel, vond mijn tandarts. | |
Greys | vrijdag 29 november 2013 @ 16:11 |
"Dan heb je het ergste al gehad". Zouden ze mij nu wijsmaken ( ). Nee echt, ik moest dus laatst een wortelkanaalbehandeling (vandaar mijn gejank ) en ik las overal op internet dat mensen liever 10 kiezen lieten trekken dan 1 zo'n behandeling. En van die wortelkanaal heb ik uiteindelijk niets gevoeld. Dus die kiezen wordt vast een eitje! (Peptalks, ik ben er nooit zo goed in...) GOOOOOOOOOOO CC! | |
Geralt | vrijdag 29 november 2013 @ 16:12 |
Copycat | vrijdag 29 november 2013 @ 17:29 |
We zijn weer thuis. Dat gewrik in je mond is een vervelende gewaarwording en ik ben een beetje misselijk van de verdoving, maar verder is het me meegevallen. Op de terugweg overvallen door een regenbui, dus maar even een detour gemaakt via de supermarkt. Voor soepies, zachte broodjes en camembert . Ga ik nu crashen op de bank en hopen dat die nare metaalsmaak snel verdwijnt. | |
AnnaNiem | vrijdag 29 november 2013 @ 17:42 |
IJs werkt ook goed, verdooft ook wat! | |
Perenijsje | vrijdag 29 november 2013 @ 18:19 |
Sterke drank drinken. Ontsmet, verdoofd en het smaakt ook nog eens goed ook. | |
Copycat | vrijdag 29 november 2013 @ 18:34 |
Ik heb nog twee flessen vodka in de diepvries liggen ... Gewone Stoli en Zubrowka. Dat moet goed komen! | |
Cat-astrophe | vrijdag 29 november 2013 @ 18:58 |
Ik zou het niet doen, als je het serieus van plan was, want drank werkt ook bloedverdunnend. Beter kun je zo'n fles in een handdoek doen en tegen je wang aanleggen. Of ijsklontjes sabbelen. Roomijs is slijmvormend, ik kan me voorstellen dat dat nu misschien ook niet prettig is. Morgen blauwe wang die in de loop van twee weken via alle kleuren van de regenboog afzakt naar je nek. | |
Copycat | vrijdag 29 november 2013 @ 19:06 |
Ik had helemaal geen zin in vodka en heb een kopje thee gezet. Met verse munt van de Lidl, om toch een beetje on topic te zijn. Vooralsnog weinig last, mede dankzij twee paracetamol. Ook van de Lidl. En dan over een uurtje of wat wat Camenbert dippen. Niet van de Lidl, want moest ook granaatappelpitjes kopen voor door de yoghurt, morgenochtend. En ik ga niet voor een blauwe wang! | |
motorbloempje | vrijdag 29 november 2013 @ 19:42 |
Is dit de nieuwe CUL SC? Leuke users iig | |
Greys | vrijdag 29 november 2013 @ 19:46 |
We namen even een omweg via de tandarts CC was al goed aan het terugbuigen naar ontopic (met haar paracetamollen van de Lidl ik wist niet eens dat ze het hadden...) Oh, trouwens, ik at vanavond de perencompote van Lidl bij mijn biefstukkie... lekker! | |
Copycat | vrijdag 29 november 2013 @ 19:54 |
Nog geen vijftig cent, voor twintig stuks. | |
AnnaNiem | vrijdag 29 november 2013 @ 20:52 |
Dat kan scherper. Bij het Kruidvat heb je er 100 voor 1, 98. Oftewel 25 stuks voor bijna 50 cent. | |
Copycat | vrijdag 29 november 2013 @ 20:55 |
Heb het even gecheckt: 35 cent. | |
Dunwich | zaterdag 30 november 2013 @ 05:09 |
nee, is een van de december feestmaand producten | |
xuryah | zaterdag 30 november 2013 @ 14:19 |
Vandaag allemaal lekkere dingen gehaald bij de Lidl waaronder: Ossenhaas uit de diepvries. Grand Veneursaus. Pesto Rosso. Gegrilde asperges. Frambozen saus voor door toetje. Witte chocolade saus met mint voor op t ijs. En nog een hele tas vol met andere dingen :p Ik wist niet dat ze er pink lady appels verkochten! Mmmm... | |
Greys | zaterdag 30 november 2013 @ 14:56 |
Ok dan ga ik even kijken, ben gek op rosbief Goede buit! Die witte chocosaus met mint klinkt goddelijk! Zit dat in zo'n decoratieflesje zeg maar? | |
uniekhoorn | zaterdag 30 november 2013 @ 15:32 |
Kom er nog steeds min.3 x in de week. Wat ik daar niet kan krijgen haal ik ergens anders wel. Buit vandaag 3 rode pepers 3 zakken gewassen spinazie 3 prei zak aardappels 3 bollen knoflook bloemkool komkommers roma tomaten geschrapte wortels 6 cola magere kwark boter voor op brood zalm uit de vriezer aardappelkroketten uit de vriezer (tip!! Gaat prima in de oven, stukken lekkerder dan bv Aviko) zwarte pepermolen 2 xakken sperziebonen | |
xuryah | zaterdag 30 november 2013 @ 17:46 |
Ja ik ben daar ook heel erg benieuwd naar! Helaas vergeten ijs te halen.. hoe dom is dat.. en ook geen zin meer om de deur uit te gaan :p Het zit inderdaad in een langwerpig decoratieflesje ze hadden twee varianten dacht ik.. UPDATE: Het vlees was erg lekker! Het was varkenshaas ipv ossenhaas :p maar was lekker zacht de saus die ik had gekocht was ook jummie! Alleen ik heb nu zo veel over. Erg zonde. Is er een manier waarop ik t kan bewaren? Tis wel al een x opgewarmd geweest.. [ Bericht 13% gewijzigd door xuryah op 30-11-2013 19:25:11 ] | |
Greys | zaterdag 30 november 2013 @ 20:06 |
Ja die varkenshaas is echt super he, uit de diepvries Ik had vanavond de röstidriehoeken, stoofperen en zalm van de Lidl. Met het decoratiesausje van hen 'wasabi-soja'. Het was zalig [ Bericht 25% gewijzigd door Greys op 30-11-2013 20:16:42 ] | |
Lucky_Strike | zondag 1 december 2013 @ 18:00 |
De bresaola uit het feestdagenassortiment is echt lekker! Evenals de carpacciosalade en de oude geitenkaas De truffelsalami is ook wel lekker maar niet iets om voor naar de winkel te sprinten. Ik had gehoopt dat hij wat zachter van smaak zou zijn. Verder ben ik erg blij met de veenbessensaus en de pure chocolademelk. En de tubes knoflookpuree en peperpuree. Altijd handig voor noodgevallen. | |
uniekhoorn | zondag 1 december 2013 @ 20:03 |
Ik las Bessola En jullie moeten de aardappelkroketten proberen en dan maken in de oven, echt heel erg lekker. Vast in het assortiment | |
Greys | zondag 1 december 2013 @ 20:14 |
Gewoon los in een schaal kwakken en verder niets? Halverwege keren ofzo? En ze worden dan niet slappig? Ik aardappelkroketjes! | |
Bartjebart | zondag 1 december 2013 @ 20:17 |
Ik gooi ze altijd op een velletje bakpapier op het bakrooster. Hoef je ze ook niet om te draaien | |
Greys | zondag 1 december 2013 @ 20:18 |
Ohja, bakpapier, toch eens kopen Dank! | |
Lucky_Strike | zondag 1 december 2013 @ 20:19 |
Dat moest ik even googlen. Maar nee, ik had het over de plakjes vlees die lijken op gedroogde carpaccio. Ik zal die aardappelkroketjes eens proberen, ik ben er gek op. Ik vind de ovenkroketjes van Aviko tot nu toe het lekkerst. | |
uniekhoorn | zondag 1 december 2013 @ 20:24 |
Yep gewoon bakpapier, ovenstand 200 ofzo, na 10 minuten even keren... gewoon even kijken wanneer ze lekker gaan kleuren | |
loecje | zondag 1 december 2013 @ 20:57 |
de aardappelkroketjes zijn lekker ja gaat trouwens ook prima in de koekenpan, maar in de oven is idd veel makkelijker. | |
Dunwich | zondag 1 december 2013 @ 21:08 |
de Beenham was heerlijk, had 'm ffe in de pan gebakken zodat het een mooi krokant korstje had (heb een hetelucht oven, die doet dat niet echt) , volgens recept 50 minuten in de oven, na een paar minuten rusten was het vlees heerlijk zacht en sappig. de honing/thijm saus is er ook erg lekker bij voor maar 5 euro en wat cent is het echt een aanrader | |
Adomas | zondag 1 december 2013 @ 21:11 |
Die cola is trouwens een must. Erg lekker en goedkoop. | |
Piet__Piraat | zondag 1 december 2013 @ 21:12 |
Ik heb de pommes duchesse gekocht, ben benieuwd of dat wat is. En de hertenbiefstuk en beenham, om te proberen. Nog tips voor de bereiding of wat ik erbij moet doen? | |
loecje | zondag 1 december 2013 @ 21:20 |
Geroosterde groenten? (samen met de beenham in de oven, lekker makkelijk) | |
Greys | zondag 1 december 2013 @ 21:22 |
Een naturelle beenham smeer ik meestal in met wat peper, ketjap en honing. Dan aanbraden (lekker korstje! ) en dan of in de pan laten garen met een beetje water er bij in de pan met wat kruidnagels in het braadvocht, of in de oven. | |
Ole | zondag 1 december 2013 @ 21:34 |
In de oven | |
Greys | zondag 1 december 2013 @ 21:51 |
Ja dat kan ik sinds kort weer, glorie glorie halleluuuujaaaaaaaaaaaa | |
Ole | zondag 1 december 2013 @ 21:53 |
| |
Piet__Piraat | zondag 1 december 2013 @ 22:11 |
Dat is wel een plan ja. Ik zal er eens over nadenken. En kijken wie ik uitnodig, want een halve kilo beenham in m'n eentje is ook niet echt gezond | |
Greys | zondag 1 december 2013 @ 22:25 |
De volgende dag(en) lekker in plakken koud op je brood | |
Piet__Piraat | zondag 1 december 2013 @ 23:03 |
Ik zal erover nadenken. Ligt eigenlijk vooral aan hoeveel zin ik morgen heb om te 'koken' | |
Dragonberry | woensdag 4 december 2013 @ 14:10 |
De eiersalade is erg lekker! Smaakt net als die van johma | |
Perenijsje | woensdag 4 december 2013 @ 21:55 |
Voor onderstaande desserttaartjes (kwark met aardbeien) hoef je in ieder geval niet naar de Lidl. Ze passen in een holle kies (doorsnede 6cm) en hebben weinig smaak. | |
lunapuella | woensdag 4 december 2013 @ 22:19 |
Vandaag een hertenbiefstukje geprobeerd. Erg lekker en mals, meer dan tevreden mee! | |
markmarkmark | woensdag 4 december 2013 @ 23:22 |
ik zag dat ze iberico ham hebben, iemand daar ervaring mee? komt het een beetje in de buurt van pata negra? en is de kreeft wat? | |
Piet__Piraat | woensdag 4 december 2013 @ 23:56 |
Die ervaring deel ik met je, ook vandaag! Hoe heb jij ze gemaakt? Ik heb ze vier minuten gebakken, laten nagaren in alufolie en daarna nog een aantal minuten in de oven, ze waren lekker rosé en mals! Pepersausje erbij. Waarschijnlijk doe ik er voor kerst ook iets mee, maar dan met een paddenstoelensaus. Viel me niet tegen voor zes euro per twee. Ik heb wel eens de biefstuk van de Appie gehad die voor die prijs echt niet te vreten was (taai en pezen). | |
lunapuella | donderdag 5 december 2013 @ 08:44 |
Even beide kanten op hoog vuur aangebakken, daarna nog een paar minuten op veel lager vuur zacht doorgegaard en tenslotte een paar minuten laten rusten onder aluminiumfolie. Had geen saus nodig, alleen een beetje zout. | |
Qwea | donderdag 5 december 2013 @ 10:01 |
Heeft lidl nog een must have? | |
JaneDoe | donderdag 5 december 2013 @ 18:03 |
na verschillende berichten hier ook de hertenbiefstukjes gehaald vandaag las hier idd dat sommigen ze rosé bakken maar las op de verpakking dat ze volledig doorgegaard geconsumeerd dienen te worden... | |
JaneDoe | donderdag 5 december 2013 @ 18:07 |
oh en ook pepersaus, fudge (idd te droog en ben nu nog misselijk), vanillestokjes, cheesecake en limoncello en banaan choco dessertglaasjes gehaald | |
#ANONIEM | donderdag 5 december 2013 @ 18:46 |
Dat staat op echt alles van de lidl. Heb het ook zien staan op bapao's en sate (allebei diepvries), die zijn al 100% voorgegaart en kan je zelfs bevroren eten als je zou willen. | |
Trusten | donderdag 5 december 2013 @ 18:58 |
Staat ook op de varkenshaas, niks van aantrekken | |
Greys | donderdag 5 december 2013 @ 20:17 |
Oeh, die 4 aardappelgratin-met-kaas-dingetjes in een doosje in de vriezer voor 1.49, wat zijn ze lekker | |
Mirjam | donderdag 5 december 2013 @ 20:51 |
ikea heeft ook van die aardappel/kaas/groente-rondjes, die zijn ook geniaal | |
THEFXR | donderdag 5 december 2013 @ 20:54 |
ook nog de ham met olie insmeren? | |
Greys | donderdag 5 december 2013 @ 20:56 |
Ah goede tip, dank je! Moet toch nog naar IKEA voor wat extra voorraadbussen en kruisbessenjam en schepsnoep | |
THEFXR | donderdag 5 december 2013 @ 20:57 |
die pelpinda's zijn heerlijk | |
Piet__Piraat | donderdag 5 december 2013 @ 21:10 |
Ik vind een sausje vaak wel lekker. Vandaag de beenham gehad. Moest wel wat langer dan op de verpakking stond, maar dat kan ook aan mijn oven liggen. Hoe dan ook: weinig vet en super mals! Echt een prima tip voor de feestdagen. | |
Isabeau | donderdag 5 december 2013 @ 21:25 |
Kruisbessenjam! | |
Greys | donderdag 5 december 2013 @ 23:38 |
Je bent de of de smilie vergeten? | |
Opperprutser | vrijdag 6 december 2013 @ 00:12 |
De Ibericosalami is ook goedgekeurd hier | |
mark_dabomb | vrijdag 6 december 2013 @ 12:33 |
Ik vond hem wat vettig en taai, smaak is oké Koffiesiroopjes zijn lekker (en goedkoop) | |
Greys | vrijdag 6 december 2013 @ 13:27 |
Elke keer als ik kijk is die truffel decoratiesaus op Alleen nog mosterd en wasabi/soja. Grom. | |
mootie | vrijdag 6 december 2013 @ 13:35 |
Supervet, maar heel lekker. | |
Greys | vrijdag 6 december 2013 @ 13:36 |
Ik was die avond van plan zelf gratin te maken met aardappels, koksroom, kruiden en kaas, dus voor dit geld vond ik dit een prima vervanging zo kant en klaar En niet veel vetter dan dat je het zelf maakt, toch? | |
mootie | vrijdag 6 december 2013 @ 13:39 |
Ik had ze in een schaal in de oven gezet, en daar lag me toch een plas vet onder na een tijdje. Maar dat zal me jeuken, ze waren lekkerrrr! |