abonnement Unibet Coolblue
pi_123891965
Hier verder!

De 5 fasen van liefdesverdriet
Iedereen krijgt er wel een keer mee te maken. Misschien maar één keer, misschien wat vaker. De één verwerkt het anders dan de ander, maar we weten allemaal dat het niet leuk is: liefdesverdriet!

Ineens alleen
Samen zijn jullie erachter gekomen dat jullie niet zo'n fantastisch koppel zijn als jullie dachten. Als er een einde komt aan je relatie is dit erg vervelend. Degene met wie je altijd alles deelde is ineens weg. Je bent je beste maatje kwijt. Bij veel mensen resulteert dit besef in liefdesverdriet.

In eerste instantie zal je denken en voornamelijk hopen dat het allemaal wel goed komt. Jullie waren toch zon fantastisch koppel? De ontkenningsfase is de eerste fase die liefdeverdriet kent. Je bent er bijna helemaal zeker van dat jullie in de toekomst toch weer samen komen.

Uit je dak gaan
Na een tijdje ga je inzien dat jullie toch niet samen komen. Je komt dan in de fase waarin je erg boos kan worden. Bij mannen gaat dit ook vaak gepaard met veel agressie. In deze fase worden de meeste mensen ook erg losbollig, gaan veel stappen en sjansen met anderen. Voornamelijk om het zelfvertrouwen op te krikken.

Tot inkeer komen
Na dit gedrag kom je snel weer tot jezelf. Zoveel zelfvertrouwen geven die one night stands je echt niet, als je erachter komt dat het toch allemaal maar voor één nachtje is. Je gaat je eenzaam voelen. Je krijgt het gevoel alsof niemand je meer wil, je voelt je lelijk en alleen. Waarschijnlijk zal je zelfs gaan denken dat je voor altijd een hopeloze single blijft!

Achter de wolken schijnt de zon!
Gelukkig ga je langzamerhand realistisch worden. Dit is de vierde fase van je liefdesverdriet. Je gaat merken dat je leven echt niet alleen maar draait om de liefde. Je gaat je oude liefde loslaten en je eigen leven leven. Natuurlijk heb je het nog af en toe moeilijk, maar het komt allemaal wel goed. Veel vrouwen gaan in deze fase zichzelf helemaal opknappen. Ze nemen een nieuw verfje in hun haren, gaan flink shoppen met vriendinnen en besteden veel aandacht aan hun uiterlijk. Mannen gaan veel met vrienden ondernemen en leuke dingen doen.

Jezelf en de situatie accepteren
In de laatste fase ga je accepteren dat je liefde met je ex-lover echt helemaal over is. Je gaat inzien dat een leven als single helemaal niet zo slecht is. Het heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen. Geen vieze haren in het doucheputje, geen gore sokken, lekker stappen en sjansen met mooie andere mensen, noem maar op!

Natuurlijk verwerkt iedereen op zijn eigen manier zijn liefdesverdriet. Soms doorloop je alle fasen en soms maar een paar en sla je er eentje over. In ieder geval weten we één ding zeker: Het komt allemaal goed!



"A relationship is not based on the time you’ve spent together, but the foundation you’ve built together."
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_123892316
Echt heel, heel erg zwaar. Vandaag 8 dagen uit na 3 jaar, 3 maanden en 20 dagen relatie.
Kwam redelijk als een verassing voor mij. Ze heeft alle contact gebroken. Haar gevoel zou over zijn en ze zou zich aan de kleine dingetjes ergeren.

Ik vraag me af waarom ze er niet eerder over gesproken heeft.
Dan hadden we er samen over kunnen praten.
pi_123892390
Boe! Hoe weet je eigenlijk of je een rebound voor iemand bent? :D Of weet je dat simpelweg niet.
pi_123892446
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2013 23:07 schreef Ziba het volgende:
Boe! Hoe weet je eigenlijk of je een rebound voor iemand bent? :D Of weet je dat simpelweg niet.
Ik zou zeggen, hoe lang zit er tussen jou en z'n vorige relatie.
  zondag 10 maart 2013 @ 23:12:27 #5
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_123892620
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2013 23:07 schreef Ziba het volgende:
Boe! Hoe weet je eigenlijk of je een rebound voor iemand bent? :D Of weet je dat simpelweg niet.
Als ze jou gaan vergelijken
Als ze het nog over hun ex hebben
Als ze plekken vermijden waar hun ex komt
Als ze dezelfde "leuke" dingen willen doen die ze met hun ex deden

maar vooral, als ze jou willen veranderen..... stel dan maar eens de vraag: "deed je ex dat wel dan?"
;-)
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_123893041
-

[ Bericht 50% gewijzigd door Ziba op 12-03-2013 00:11:15 ]
  maandag 11 maart 2013 @ 00:48:27 #7
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123896381
Hij heeft een ander.. Daarom maakte hij het ook uit. Met zijn slap gelul over ik weet niet wat ik wil en als we bij elkaar horen komen we terug bij elkaar. Kusjes, knuffs aan het eind. Tering wat voel ik me kut. Ik ken haar ook wel en ze ziet er niet uit. Verdomme..
pi_123896507
quote:
1s.gif Op zondag 10 maart 2013 23:22 schreef Ziba het volgende:
Dank! Vanaf november is het uit maar die twee zijn sinds kort wel met elkaar bezig/spreken af en hebben contact. Het was wel een lange relatie dus op zich begrijp ik het contact ook wel enzo. Maar eigenlijk vind ik het niet heel tof omdat ik echt veel tijd met hem spendeer enzo en het is verder gewoon fijn :') alleen hij zegt dat het verder niet zoveel is en dat hij allang over haar heen is. Maar waarom spreek je dan af en zoek je contact? Ik begin wel te denken dat ik een tijdelijke leuke 'opvulling' ben en dat hij mij begon te daten enzo om haar nog meer naar de achtergrond te plaatsen en omdat ik 'gewoon' gezellig ben voor het moment. En dat ik binnenkort krijg te horen dat hij weer voor haar gaat. Dat is mijn gevoel dan vooral, maarja :')
Als ze afspreken en contact hebben.. tja ik weet niet maar het zou mij niet lekker zitten eerlijk gezegd. En dan druk ik me mild uit.
Draai het om.
pi_123896586
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 00:48 schreef Babela het volgende:
Hij heeft een ander.. Daarom maakte hij het ook uit. Met zijn slap gelul over ik weet niet wat ik wil en als we bij elkaar horen komen we terug bij elkaar. Kusjes, knuffs aan het eind. Tering wat voel ik me kut. Ik ken haar ook wel en ze ziet er niet uit. Verdomme..
Da's kut.. maar dan is het in ieder geval duidelijk, je bent niet gek.
Draai het om.
pi_123897178
@Babela, zelfde situatie hier gehad. Er rest je 1 ding: wis dat jong uit je leven en snijd alle banden door. Komt goed. :)
pi_123897331
Makkelijker gezegd dan gedaan...zeker als je jaren van je leven hebt gespendeerd met elkaar.
Ik had net zo'n fijne droom over haar...en dan word je wakker en dan word je weer geconfronteerd met de waarheid.
Slapen kan ik wel vergeten voor vannacht.

Waarom praat ze niet met me?
Zie ze nou echt niet, door me overal te negeren/blocken dat ik door een hel ga? Hoe kun je dit doen terwijl deze persoon je 3 jaar lang door dik en dun heeft gesteund en zelfs dingen in zijn leven heeft opgegeven voor je?
  maandag 11 maart 2013 @ 01:58:46 #12
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123897504
Ik ben een wrak. Kan niet slapen. Ben boos, hij beweert dat hij zijn gevoel 5 jaar lang heeft weggestopt. Alles was een leugen.. Ik weet echt niet hoe ik verder moet. Ben compleet kapot gemaakt
  maandag 11 maart 2013 @ 02:01:19 #13
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123897548
Zoveel samen meegemaakt..en als hij haar echt al die tijd wou had hij het al veel eerder kunnen doen. Moet morgen verdomme ook nog naar school en kan me niet afmelden anders krijg ik gezeik met duo. Heb serieus het gevoel dat ik niet meer wil. Het liefst was ik dood, klaar. Hoefde ik dit niet meer mee te maken
pi_123897760
@Babela,

Wat een ongeloofelijke lul.
Ik weet hoe je je voelt, ik weet dus namelijk ook niet meer wat ik van de afgelopen 3 jaar met mijn ex nog mag geloven!

Je voelt je zo bedrogen! Hij of zij was de ware en je wereld draaide om hem heen en dan blijkt het allemaal een leugen te zijn geweest. En dat is een klap in het gezicht en een stomp in je maag tegelijk.
Ik moet ook om zeven op maar ik heb totaal geen puf om te gaan slapen. Hoewel ik nog niet wilde dat ik dood was, hoeft het voor mij ook even niet meer. Zeker niet op deze manier.
pi_123897868
Herkenbare dingen hier en daar. Wees trots op wat je bereikt heb voor de ander, zelfs als het niet gewaardeerd wordt, of van hun kant nep leek te zijn. Dat is een fout van hun kant en misschien liegen ze wel bewust om pijn te doen. Ikzelf kijk zo terug op m'n laatste relatie, ik heb het zelf beëindigd, maar werd er onderhand toe gedwongen, deed het zeker niet zomaar. Ik heb goed en hard gekeken naar het verleden, en besef me dat dingen nog meer messed up waren dan ik toenertijd wist. Pijnlijk om achter te komen, maar toch verlichtend te weten dat ik meer goed dan slecht heb gedaan, en het waarschijnlijk niet aan mij lag (zelfs met ''een relatie bestaat uit twee'' in gedachten). Tuurlijk ik ben niet heilig en doe ook wel eens wat fout maar dat is bij iedereen zo.

Ik mis haar soms, geef wel om haar en wou dat ze normaal kon doen tegen me, maar ik heb geen spijt meer dat het voorbij is. Ik heb gedaan wat ik kon. Misschien dat ze dat ooit doorheeft na wat waarschijnlijk een rebound is, en besluit na te denken en normaal te doen. Dat hoop ik eigenlijk. Denk ergens niet dat ze dingen expres doet achteraf, maar niet weet/nadenkt wat ze doet. Als ze ooit zou willen praten erover sta ik ervoor open. Ik voel ook geen haat meer, alleen onbegrip. Ik wil best weten wat in haar om ging, maar hoef het niet meer per se te weten. Ik weet dat ik echt van haar hield, en m'n best gedaan heb een goed vriendje te zijn.

Ik wens iedereen die nog bezig is met verwerken sterkte.
Voel me een beetje raar nu ik dit getypt heb, maar het voelt wel goed.
Kalm. Helder?

Hoe dan ook, vind het wel genoeg zo. Slaap lekker, iedereen.
  maandag 11 maart 2013 @ 02:46:39 #16
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123897973
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 02:21 schreef HeavyWeaponsGuy het volgende:
@Babela,

Wat een ongeloofelijke lul.
Ik weet hoe je je voelt, ik weet dus namelijk ook niet meer wat ik van de afgelopen 3 jaar met mijn ex nog mag geloven!

Je voelt je zo bedrogen! Hij of zij was de ware en je wereld draaide om hem heen en dan blijkt het allemaal een leugen te zijn geweest. En dat is een klap in het gezicht en een stomp in je maag tegelijk.
Ik moet ook om zeven op maar ik heb totaal geen puf om te gaan slapen. Hoewel ik nog niet wilde dat ik dood was, hoeft het voor mij ook even niet meer. Zeker niet op deze manier.
Ik ben echt kapot gewoon.. Ik snap het niet, Tuurlijk hadden we geen perfecte relatie, zeer zeker niet. Maar we waren wel gek op elkaar en hadden dezelfde interesses.. Snap om eerlijk te zijn ook niet hoe hij er bij komt dat hij altijd verliefd op haar was. Heeft genoeg kansen gehad dus ja.. Vraag me af of het lang stand houd maar misschien zeg ik dit allemaal ook wel omdat ik gewoon niet tegen het idee kan dat hij met haar de dingen gaat doen die hij met mij deed...

Kwam er verdomme ook nog achter omdat zei om facebook had gezet dat ze met hem en zijn ouders uit eten was geweest. Ik zag het en kon het niet geloven... Zit echt in een nachtmerrie
  maandag 11 maart 2013 @ 07:01:06 #17
1234 HiZ
Istanbullu
pi_123898898
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 01:46 schreef HeavyWeaponsGuy het volgende:
Makkelijker gezegd dan gedaan...zeker als je jaren van je leven hebt gespendeerd met elkaar.
Ik had net zo'n fijne droom over haar...en dan word je wakker en dan word je weer geconfronteerd met de waarheid.
Slapen kan ik wel vergeten voor vannacht.

Waarom praat ze niet met me?
Zie ze nou echt niet, door me overal te negeren/blocken dat ik door een hel ga? Hoe kun je dit doen terwijl deze persoon je 3 jaar lang door dik en dun heeft gesteund en zelfs dingen in zijn leven heeft opgegeven voor je?
Over een tijdje ben je blij dat ze het zo doet. Ga jij ook harder door de verwerking.
pi_123899745
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 01:58 schreef Babela het volgende:
Ik ben een wrak. Kan niet slapen. Ben boos, hij beweert dat hij zijn gevoel 5 jaar lang heeft weggestopt. Alles was een leugen.. Ik weet echt niet hoe ik verder moet. Ben compleet kapot gemaakt
Zo enorm smerig. Je blijft niet vijf jaar bij iemand terwijl je je gevoel wegstopt, dat zou behoorlijk labiel en onzinnig zijn. Hij zoekt gewoon rechtvaardiging voor zijn acties en wegens een gebrek tot empatisch vermogen produceert hij die bullshit..

[ Bericht 59% gewijzigd door Tom84 op 11-03-2013 09:02:26 ]
.
  maandag 11 maart 2013 @ 09:31:39 #19
396860 DiThomasso
Feyenoord Rotterdam!
pi_123900447
Ik heb een relatie van 5 maanden, maar heb veel gestresst en dat soort dingen over van alles en nog wat. Ben supergek op haar geweest maar ze begon afstandelijk te doen, ook als ik bij haar was. Gisteravond ruzie gehad en voor de rest nog niet gesproken. Ik heb het idee dat het uitgaat of uit is en dat heb ik al twee weken, maar toch voelt het vrij opgelucht en fijn. Hoort dit erbij?
pi_123901241
En natuurlijk weer over ex gedroomd. Grrrr 1 klein berichtje en hij zit weer in m'n hoofd. Hoop dat hij weer gauw verdwijnt en niets laat horen komende tijd want dit is niet leuk zo.
  maandag 11 maart 2013 @ 10:07:42 #21
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123901310
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 08:47 schreef Tom84 het volgende:

[..]

Zo enorm smerig. Je blijft niet vijf jaar bij iemand terwijl je je gevoel wegstopt, dat zou behoorlijk labiel en onzinnig zijn. Hij zoekt gewoon rechtvaardiging voor zijn acties en wegens een gebrek tot empatisch vermogen produceert hij die bullshit..
Ja dat denk ik dus ook. Dan had hij niet voor me gekozen, of bij mij terug gekomen. Of voor me wou vechten wanneer het wat slechter ging..

Volgens mij heeft ie haar gewoon als rebound. Ik ken haar ook wel redelijk, en haar interesses en karakter past totaal niet bij hem. Maar ik weet wel dat zij altijd wel verliefd was op hem, dus zal vast wel makkelijk zijn geweest voor hem om haar te krijgen..

Fuck mijn leven echt waar. Ben in een diep dal terecht gekomen, en heb geen idee hoe ik hier uit moet komen...
pi_123902549
^ geen contact en geef het tijd. Zoek afleiding en huil flink uit. Bijna 2 maanden heb ik dezelfde situatie gehad, gelijk nieuwe vriendin waar ik al voor "waakte" tijdens de relatie. Het doet pijn, verdomd veel pijn maar het gaat beter. Ik ben er nog lang niet over heen maar ik kan inmiddels weer plezier hebben zonder hem. Geef het de tijd echt dan gaat de knop vanzelf ook in jou om. Maar echt hou geen contact, dat is ZO belangrijk. En ookal raak je hem "echt" kwijt dan.. Kwijt ben je hem al. Of beter gezegd: hij is JOU kwijt.
pi_123908227
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 02:01 schreef Babela het volgende:
Zoveel samen meegemaakt..en als hij haar echt al die tijd wou had hij het al veel eerder kunnen doen. Moet morgen verdomme ook nog naar school en kan me niet afmelden anders krijg ik gezeik met duo. Heb serieus het gevoel dat ik niet meer wil. Het liefst was ik dood, klaar. Hoefde ik dit niet meer mee te maken
Heel dikke knuffel.
Waaschijnlijk spreekt hij niet eens de waarheid. Als je wel jaren op zo' n manier bij iemand blijft, spoor je echt niet. Maar grote kans dat hij dat doet om zijn eigen acties te kunnen aanvaarden en/of gewoon erg in de war is.

Veel sterkte.
pi_123908419
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 10:04 schreef perfectsecret het volgende:
En natuurlijk weer over ex gedroomd. Grrrr 1 klein berichtje en hij zit weer in m'n hoofd. Hoop dat hij weer gauw verdwijnt en niets laat horen komende tijd want dit is niet leuk zo.
Grr ik ook. Toen het net over was en ik er echt hysterisch over was (hij deed heel naar, bedreigde en schold, zelfs een topic hier erover geopend), droomde ik er niet over, maar nu ik er een beetje overheen begin te komen, droom ik er juist heftig over.

Wat stuurde hij?
pi_123908677
-

[ Bericht 100% gewijzigd door Ziba op 12-03-2013 00:11:36 ]
pi_123908855
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 13:26 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Heel dikke knuffel.
Waaschijnlijk spreekt hij niet eens de waarheid. Als je wel jaren op zo' n manier bij iemand blijft, spoor je echt niet. Maar grote kans dat hij dat doet om zijn eigen acties te kunnen aanvaarden en/of gewoon erg in de war is.

Veel sterkte.
Nouja, een stiekeme crush misschien? Heel hard maar zo onwaarschijnlijk is dat toch niet? Je hebt een lange relatie, wordt verliefd op iemand anders en wil je relatie niet zomaar opgeven omdat je al zo lang met iemand samen bent en van alles hebt meegemaakt samen en blabla.
pi_123910598
^ Hij stuurde: succes met je tentamens deze week x
Ik heb m bedankt verder niks gehoord maar vind het zo raar. 1.5 week geleden heb ik m volledig afgebekt en verder geen contact meet gehad. Hoelang is het bij jou al uit?
pi_123910624
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 13:40 schreef Ziba het volgende:

[..]

Nouja, een stiekeme crush misschien? Heel hard maar zo onwaarschijnlijk is dat toch niet? Je hebt een lange relatie, wordt verliefd op iemand anders en wil je relatie niet zomaar opgeven omdat je al zo lang met iemand samen bent en van alles hebt meegemaakt samen en blabla.
dat verliefd worden kan inderdaad, maar de rest klinkt mij een beetje vreemd in de oren.
pi_123910770
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 14:19 schreef perfectsecret het volgende:
^ Hij stuurde: succes met je tentamens deze week x
Ik heb m bedankt verder niks gehoord maar vind het zo raar. 1.5 week geleden heb ik m volledig afgebekt en verder geen contact meet gehad. Hoelang is het bij jou al uit?
Sinds mijn verjaardag eind vorig jaar.

Heel veel gedoe gehad en als klap op de vuurpijl stuurde hij foto' s van allemaal meisjes, vergzeld met scheldpartijen en al die ellende. En toch nog zo stom geweest hem te helpen met dingen. Maar nu is er sinds twee weken een knop om en reageer ik echt nergens meer op en kost me dat ook geen moeite. Hij stuurt nu lieve dingen en of ik nog wel leef enzo, maar ben er zo klaar mee.

Doet nog wel pijn, maar dat is voorbijgaand, en als ik contact had gehouden, duurde het nog langer..

Waarom had je hem afgebekt?
  maandag 11 maart 2013 @ 14:31:24 #30
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123911139
Vandaag gelukkig nog even goed met zijn moeder gepraat. Zij voelde zich verschrikkelijk schuldig omdat zij zich een verrader voelde omdat het leek alsof ze doodleuk na een week met mijn ex en de vriendin uit eten ging.
Ik kwam er en ze kwam huilend naar me toe, vond het allemaal zo erg voor mij. Samen even flink gehuild.. Voelde goed..

Daarna alles even besproken en duidelijk gemaakt hoe de hele situatie in elkaar steekt.

Maar toen kwam mijn ex opeens thuis, terwijl zijn moeder had geappt dat ze met mij aan het praten was en dat hij misschien maar ergens anders heen moest gaan als hij het niet wou.
Gelijk mij proberen te raken en gemeen doen. Maar ik maakte me er niet druk om. Daarna met de deuren slaan en alles. Zucht.

Dus toen maar weggegaan. Ben nu moe, zo moe..
pi_123911172
Pfff 0.0 contact is het enige wat helpt hoeveel pijn het ook doet.

Ik was hem op dat moment helemaal zat. Steeds als hij praatte moest hij over z'n nieuwe vriendin beginnen, hij verspreidt leugens over me en heeft zo ongeveer alle beloftes die hij had gemaakt verbroken, was achter leugens tijdens de relatie gekomen en hij zat maar te zeiken. Was gewoon helemaal klaar met m en heb dat de afgelopen twee weken laten merken. Maar goed nu gaat hij ineens "normaal" doen. Lul.
pi_123912470
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 14:31 schreef Babela het volgende:
Vandaag gelukkig nog even goed met zijn moeder gepraat. Zij voelde zich verschrikkelijk schuldig omdat zij zich een verrader voelde omdat het leek alsof ze doodleuk na een week met mijn ex en de vriendin uit eten ging.
Ik kwam er en ze kwam huilend naar me toe, vond het allemaal zo erg voor mij. Samen even flink gehuild.. Voelde goed..

Daarna alles even besproken en duidelijk gemaakt hoe de hele situatie in elkaar steekt.

Maar toen kwam mijn ex opeens thuis, terwijl zijn moeder had geappt dat ze met mij aan het praten was en dat hij misschien maar ergens anders heen moest gaan als hij het niet wou.
Gelijk mij proberen te raken en gemeen doen. Maar ik maakte me er niet druk om. Daarna met de deuren slaan en alles. Zucht.

Dus toen maar weggegaan. Ben nu moe, zo moe..
Wow heftig. Was zijn moeder erbij toen hij zo deed?
  maandag 11 maart 2013 @ 17:11:03 #33
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123918000
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 15:00 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Wow heftig. Was zijn moeder erbij toen hij zo deed?
Ja maar die snapt ook wel dat hij mij gewoon wil raken. Dus die rolt wat met de ogen enzo, en probeert hem wat te sussen..
pi_123922767
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 14:20 schreef kloon89 het volgende:

[..]

dat verliefd worden kan inderdaad, maar de rest klinkt mij een beetje vreemd in de oren.
O :P . Ik bedoel dus dat het soms moeilijk kan zijn om met een (lange) relatie te stoppen. Misschien had hij wel gehoopt dat de verliefdheid wegging en dat het niet zoveel voorstelde. Ik heb eens gelezen dat mensen binnen een relatie soms wel eens een tijdelijke crush krijgen op een ander en dat het wel normaal is.
pi_123926308
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 18:59 schreef Ziba het volgende:

[..]

O :P . Ik bedoel dus dat het soms moeilijk kan zijn om met een (lange) relatie te stoppen. Misschien had hij wel gehoopt dat de verliefdheid wegging en dat het niet zoveel voorstelde. Ik heb eens gelezen dat mensen binnen een relatie soms wel eens een tijdelijke crush krijgen op een ander en dat het wel normaal is.
Oh ja uiteraard gebeurt dat wel eens. Het is maar hoe je daar dan mee om gaat hè. Maar respect voor hoe je er tegen aan kijkt hoor. Ik weet niet of ik dat zou kunnen als ik in de situatie zat.
Draai het om.
  maandag 11 maart 2013 @ 21:21:23 #36
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123932132
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 18:59 schreef Ziba het volgende:

[..]

O :P . Ik bedoel dus dat het soms moeilijk kan zijn om met een (lange) relatie te stoppen. Misschien had hij wel gehoopt dat de verliefdheid wegging en dat het niet zoveel voorstelde. Ik heb eens gelezen dat mensen binnen een relatie soms wel eens een tijdelijke crush krijgen op een ander en dat het wel normaal is.
Hij beweerde al verliefd te zijn op haar voordat hij met mij ging. Maar je kunt niet een relatie met iemand hebben van 5 jaar als je verliefd op een ander bent.. Toch?

Anders zou t allemaal een dikke leugen zijn..

Maar heb hem zonet een allerlaatste sms gestuurd met al mijn gevoelens erin, dat ik altijd alles voor hem gedaan heb en betaald.. Dat hij er nu wel achter zal komen dat het leven duur is nu ik het niet meer betaal en dat hij mij kwijt is, voor altijd en hij het maar uit moet zoeken met die ander..

Kreeg als reactie : beste.
En daar heb je 5 jaar mee gedeeld..

Maar zijn moeder en ik denken allebei dat het vlucht gedrag is. Dat meisje had altijd wel gevoelens voor hem maar wij allebei dachten nooit dat zij de nieuwe vriendin zou worden. Hij heeft wel vaker dit gedrag vertoont, 2 keer vreemdgaan en dan gelijk met die ander in een relatie stappen. Maar na een maand erachter komen dat hij dit niet wou en alleen mij wou..
Daarom denk ik dus ook dat het nu zo is. Hij kan moeilijk alleen zijn. Als we uitelkaar gingen zonder een ander in het spel was hij snel weer bij me.
Hij heeft nu wel de aandacht van de ander, hij is niet alleen. Ik wel, ik heb niks en krijg alles over me heen. Hij heeft het een stuk gemakkelijker..

Misschien is het verborgen hoop, of zeg ik het om mijzelf beter te laten voelen.. Ik weet het niet..
Maar het gaat allemaal zo snel en zijn verhaal klopt van geen kant.. Zelfs zijn eigen moeder denkt het.,
pi_123934462
Zo, weer een weekje verder, ondertussen al bijna 2 maanden uit elkaar.

Merk toch wel, ondanks dat ik zelf het initiatief heb genomen, dat het me zwaarder valt dan verwacht. Niet omdat ik nog gevoelens heb, maar 8 jaar gaat je niet in de koude kleren zitten.

Alleen is er geen "aardige" manier om te zeggen, laat me even met rust en pak je eigen leven weer op voor zover dat kan? Aangezien hier nogal veel "gedumpte" mensen zitten. Ik wil haar geen extra pijn doen, maar voor mij is het zegmaar definitief over. Maar ik hou nog wel van d'r en wil ook echt niet met ruzie uit elkaar. En waar mogelijk op termijn gewoon als vrienden elkaar kunnen zien/spreken.
pi_123935732
Ik lees hier heel veel verschillende dingen.
Maar wat ik geleerd heb van relaties die uitgaan (door het helemaal fout te doen en niet goed naar mezelf te luisteren) is dat ik altijd contact met iemand bleef houden wanneer het uit ging.
Of ik het nou zelf uitmaakte..... ik gunde diegene niet de ruimte om over mij heen te komen
Of dat hij het met mij uitmaakte....... ik bleef maar contact zoeken en het oude gevoel terug willen hebben en kwam er dus niet aan toe om mijn pijn... van een mislukte relatie en/of gedumpt worden te verwerken.

Bij deze wat tips voor gedumpten:
- Heb een half jaar geen contact
- Behoud je trots
- Houd je niet vast aan een gevoel dat er tussen jullie twee blijkbaar al lang niet meer was, maar alleen nog maar in jouw wensen en dromen
- vraag jezelf eens af of diegene jou de afgelopen tijd wel werkelijk zo gelukkig maakte, of dat het puur een verliefdheid van jouw kant was en jij eigenlijk niet kreeg wat jij verdiende
- geef alle energie die je anders aan je partner zou geven..... aan jezelf!!!! Verwerk je verdriet, doe dingen die jou gelukkig maken, neem rust enz
- en cliche of niet...... maar je wilt toch zeker niet met iemand zijn die jou niet wilt! Dan is het vast ergens goed voor geweest en loopt er ergens nog een veel betere voor jou rond. Het is alleen aan jou om te zorgen dat je in topvorm (lekker in je vel, liefdesverdriet verwerkt, gezond) bent tegen de tijd dat je die tegen het lijf loopt
pi_123939333
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 21:49 schreef Gasoline het volgende:
Zo, weer een weekje verder, ondertussen al bijna 2 maanden uit elkaar.

Merk toch wel, ondanks dat ik zelf het initiatief heb genomen, dat het me zwaarder valt dan verwacht. Niet omdat ik nog gevoelens heb, maar 8 jaar gaat je niet in de koude kleren zitten.

Alleen is er geen "aardige" manier om te zeggen, laat me even met rust en pak je eigen leven weer op voor zover dat kan? Aangezien hier nogal veel "gedumpte" mensen zitten. Ik wil haar geen extra pijn doen, maar voor mij is het zegmaar definitief over. Maar ik hou nog wel van d'r en wil ook echt niet met ruzie uit elkaar. En waar mogelijk op termijn gewoon als vrienden elkaar kunnen zien/spreken.
Eerlijk zijn en duidelijk zijn. Zoals je het hier zegt. Dat het je beter lijkt als jullie even geen contact hebben zodat jullie je weer even op je eigen leven kunnen focussen en dat weer op kunnen pakken. Dat je dat jammer vindt omdat je om haar geeft en graag zou willen weten hoe het met haar gaat etc., maar dat dat op dit moment even niet gaat. Dat het voor beide partijen beter is om even het contact te verbreken, en over een verloop van tijd weer eens kijken of jullie een vriendschap kunnen oppakken, of dat het helaas niet gaat.

Toen het uit ging met mijn ex hield ik het contact aan. Hij vond dit fijn omdat hij er hetzelfde in stond als jij hier zegt. Ik dacht dat ik dat contact wel kon combineren met over hem heen komen, maar dat is vrijwel onmogelijk weet ik nu. Ik heb zelf het contact verbroken en ga het binnenkort weer oppakken.
"The past is our definition. We may strive, with good reason, to escape it, or to escape what is bad in it, but we will escape it only by adding something better to it." - Wendell Berry
pi_123942953
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 21:21 schreef Babela het volgende:

[..]

Hij beweerde al verliefd te zijn op haar voordat hij met mij ging. Maar je kunt niet een relatie met iemand hebben van 5 jaar als je verliefd op een ander bent.. Toch?

Anders zou t allemaal een dikke leugen zijn..

Maar heb hem zonet een allerlaatste sms gestuurd met al mijn gevoelens erin, dat ik altijd alles voor hem gedaan heb en betaald.. Dat hij er nu wel achter zal komen dat het leven duur is nu ik het niet meer betaal en dat hij mij kwijt is, voor altijd en hij het maar uit moet zoeken met die ander..

Kreeg als reactie : beste.
En daar heb je 5 jaar mee gedeeld..

Maar zijn moeder en ik denken allebei dat het vlucht gedrag is. Dat meisje had altijd wel gevoelens voor hem maar wij allebei dachten nooit dat zij de nieuwe vriendin zou worden. Hij heeft wel vaker dit gedrag vertoont, 2 keer vreemdgaan en dan gelijk met die ander in een relatie stappen. Maar na een maand erachter komen dat hij dit niet wou en alleen mij wou..
Daarom denk ik dus ook dat het nu zo is. Hij kan moeilijk alleen zijn. Als we uitelkaar gingen zonder een ander in het spel was hij snel weer bij me.
Hij heeft nu wel de aandacht van de ander, hij is niet alleen. Ik wel, ik heb niks en krijg alles over me heen. Hij heeft het een stuk gemakkelijker..

Misschien is het verborgen hoop, of zeg ik het om mijzelf beter te laten voelen.. Ik weet het niet..
Maar het gaat allemaal zo snel en zijn verhaal klopt van geen kant.. Zelfs zijn eigen moeder denkt het.,
Nou, ik denk eigenlijk van wel. Je hoort wel vaker dat mensen jarenlang partners bedriegen of al jarenlang een crush op iemand anders hebben, helaas. Het kan natuurlijk zijn dat hij haar altijd al 'gewoon' leuk heeft gevonden; ook toen hij met jou ging en dat het recentelijk 'meer' is geworden en dat het voor hem voelt alsof hij allang verliefd is op haar. Misschien is het inderdaad vluchtgedrag, tsja.

Nou, echt helemaal niet leuk dat hij op zo'n manier met jou omgaat. Persoonlijk begrijp ik ook niet dat mensen zo omgaan met gevoelens van mensen. Aan de andere kant zegt deze situatie echt wel genoeg over hem. Helaas.

Sowieso denk ik dat je hem écht moet vergeten aangezien hij dit vaker heeft geflikt (heel vreemd van hem trouwens) en ik denk dat je zoiets maar één keer moet 'pikken' en als het daarna weer plaatsvindt, jij knopen moet doorhakken, door moet gaan met jezelf en dan komt ooit iemand die wel normaal met jou en jouw gevoelens kan omgaan zodra jij blij bent met jezelf.

Overigens denk ik ook dat hij wel weer terugkomt naar jou zodra deze relatie stuk loopt, dan hoop ik voor jou dat je de boot afhoudt want zodra hij dan weer een 'beter' (in zijn ogen dan) meisje kan krijgen zal hij het weer uitmaken, een relatie aangaan met haar en zodra die relatie stukloopt, weer naar jou toe komen. Jammer en jij verdient het niet om zo behandeld te worden, toch?

Zodra je eindelijk van hem af bent en hij uit je gedachten is (moeilijk, maar dat komt heus wel) zul je vanzelf merken dat hij simpelweg een dikke loser is en jij veel en veel beter kan krijgen: iemand die wel normaal met jou omgaat en jou respecteert.
  dinsdag 12 maart 2013 @ 07:32:23 #41
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123945583
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 00:22 schreef Ziba het volgende:

[..]

Nou, ik denk eigenlijk van wel. Je hoort wel vaker dat mensen jarenlang partners bedriegen of al jarenlang een crush op iemand anders hebben, helaas. Het kan natuurlijk zijn dat hij haar altijd al 'gewoon' leuk heeft gevonden; ook toen hij met jou ging en dat het recentelijk 'meer' is geworden en dat het voor hem voelt alsof hij allang verliefd is op haar. Misschien is het inderdaad vluchtgedrag, tsja.

Nou, echt helemaal niet leuk dat hij op zo'n manier met jou omgaat. Persoonlijk begrijp ik ook niet dat mensen zo omgaan met gevoelens van mensen. Aan de andere kant zegt deze situatie echt wel genoeg over hem. Helaas.

Sowieso denk ik dat je hem écht moet vergeten aangezien hij dit vaker heeft geflikt (heel vreemd van hem trouwens) en ik denk dat je zoiets maar één keer moet 'pikken' en als het daarna weer plaatsvindt, jij knopen moet doorhakken, door moet gaan met jezelf en dan komt ooit iemand die wel normaal met jou en jouw gevoelens kan omgaan zodra jij blij bent met jezelf.

Overigens denk ik ook dat hij wel weer terugkomt naar jou zodra deze relatie stuk loopt, dan hoop ik voor jou dat je de boot afhoudt want zodra hij dan weer een 'beter' (in zijn ogen dan) meisje kan krijgen zal hij het weer uitmaken, een relatie aangaan met haar en zodra die relatie stukloopt, weer naar jou toe komen. Jammer en jij verdient het niet om zo behandeld te worden, toch?

Zodra je eindelijk van hem af bent en hij uit je gedachten is (moeilijk, maar dat komt heus wel) zul je vanzelf merken dat hij simpelweg een dikke loser is en jij veel en veel beter kan krijgen: iemand die wel normaal met jou omgaat en jou respecteert.
Ik kan niet wachten tot ik zo over hem denk. Werd zonet wakker en dacht gelijk aan zijn armen om me heen, zijn knuffels, kusjes, hoe hij maar me keek en rook.. Zucht..
pi_123945663
Hoe het soms allemaal kan lopen en de hardste klap juist de beste kan zijn.
Gisteren via via erachter gekomen dat ze al een ander had (dus binnen 8 dagen na dik 3 jaar relatie).
Gewoon de stoute schoenen aangetrokken en haar rechtstreeks opgebeld.
Hoewel het niet zo'n fijn laatste gesprek was heb ik haar gevraagd hoe lang ze al met hem bezig was, natuurlijk loog ze hierover.

Ik weet dat ik het goedpraat voor mijzelf maar wat is dat nieuwe vriendje een lulletje rozenwater zeg. Moest ook maar lachen dan rouwen toen ik eenmaal van de klap bekomen was.
En nu weet ik ten minste waar ik aan toe ben en dan kan ik verder.
Vannacht voor het eerst sinds de breuk op 2 maart een super goede nachtrust gehad.
Werd wakker met toch wat pijn dat 3 jaar relatie zo is geeindigd, maar haar missen of haar terug willen?
Fuck no.

Deze vis mag lekker aan mij voorbij zwemmen.
pi_123945686
Wanneer jullie all contact afkappen met jullie ex, vertellen jullie dit eigenlijk?

Dus stel, relatie gaat uit, je voelt je kut en je gaat hier lekker venten maar je hebt haar bijv. nog wel op linkedin, facebook, want ja, vrienden blijven eh. Zijn er hier mensen die dan toch de knoop hebben doorgehakt en gewoon letterlijk alles hebben verwijderd, zonder het haar of hem verteld te hebben? Daar zit ik namelijk over te denken :)
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_123945733
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 07:49 schreef sitting_elfling het volgende:
Wanneer jullie all contact afkappen met jullie ex, vertellen jullie dit eigenlijk?

Dus stel, relatie gaat uit, je voelt je kut en je gaat hier lekker venten maar je hebt haar bijv. nog wel op linkedin, facebook, want ja, vrienden blijven eh. Zijn er hier mensen die dan toch de knoop hebben doorgehakt en gewoon letterlijk alles hebben verwijderd, zonder het haar of hem verteld te hebben? Daar zit ik namelijk over te denken :)
M'n ex iig niet.

"Ja het gevoel is weg maar misschien komt het over 3 weken terug hoor!"
Ik ga dus goedgelovig naar huis.
Ondertussen heeft mevrouw msn, facebook, hyves, sms en wat weet ik nog meer geblokt.

Gelukkig hadden we maar 2 gezamenlijke vrienden en die kiezen geen kant.

Maar het is hard voor de andere partij in het begin, best wel kwetsend. Dus wil je hem kwetsen of niet?
pi_123945736


[ Bericht 100% gewijzigd door HeavyWeaponsGuy op 12-03-2013 07:56:25 ]
pi_123945745
dubbel post.
pi_123945767
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 07:49 schreef sitting_elfling het volgende:
Wanneer jullie all contact afkappen met jullie ex, vertellen jullie dit eigenlijk?

Dus stel, relatie gaat uit, je voelt je kut en je gaat hier lekker venten maar je hebt haar bijv. nog wel op linkedin, facebook, want ja, vrienden blijven eh. Zijn er hier mensen die dan toch de knoop hebben doorgehakt en gewoon letterlijk alles hebben verwijderd, zonder het haar of hem verteld te hebben? Daar zit ik namelijk over te denken :)
Mijn vorige ex (waar ik nu weer samen mee ben) deed dat ook en ik kan je zeggen dat dat het niet makkelijker voor me gemaakt heeft. Het voelde voor mij als een flinke trap na, helemaal omdat we vantevoren afgesproken hadden elkaar gewoon nog op facebook te houden etc.

Van de een op de andere dag werd ik geblokt, ik had geen idee waarom en ze reageerde uiteraard ook niet meer op vragen van mijn kant uit. Had echt het gevoel alsof ik aan de kant werd gezet als een stuk oud vuil. Achteraf vertelde ze me dat ze dat uit zelfbescherming gedaan had, omdat ze zich niet kon beheersen en op mijn fb rond bleef spoken. Als ze me dat gewoon gezegd had, dan had dat veel ellende gescheeld kan ik je vertellen. :')
Misery, complaints, self pity, injustice!!!!
  dinsdag 12 maart 2013 @ 08:33:06 #48
396860 DiThomasso
Feyenoord Rotterdam!
pi_123946172
Mijn vriendin heeft het uitgemaakt na 5 maanden, ik zag dit aankomen maar kan het zijn dat ik het niet erg besef of heeft de een er minder last van dan de ander? Want op dit moment voelt het een beetje leeg maar ik voel me niet heel erg slecht.
  dinsdag 12 maart 2013 @ 08:50:49 #49
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_123946492
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 18:59 schreef Ziba het volgende:

[..]

O :P . Ik bedoel dus dat het soms moeilijk kan zijn om met een (lange) relatie te stoppen. Misschien had hij wel gehoopt dat de verliefdheid wegging en dat het niet zoveel voorstelde. Ik heb eens gelezen dat mensen binnen een relatie soms wel eens een tijdelijke crush krijgen op een ander en dat het wel normaal is.
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 21:21 schreef Babela het volgende:

[..]

Hij beweerde al verliefd te zijn op haar voordat hij met mij ging. Maar je kunt niet een relatie met iemand hebben van 5 jaar als je verliefd op een ander bent.. Toch?

Anders zou t allemaal een dikke leugen zijn..

Maar heb hem zonet een allerlaatste sms gestuurd met al mijn gevoelens erin, dat ik altijd alles voor hem gedaan heb en betaald.. Dat hij er nu wel achter zal komen dat het leven duur is nu ik het niet meer betaal en dat hij mij kwijt is, voor altijd en hij het maar uit moet zoeken met die ander..

Kreeg als reactie : beste.
En daar heb je 5 jaar mee gedeeld..

Maar zijn moeder en ik denken allebei dat het vlucht gedrag is. Dat meisje had altijd wel gevoelens voor hem maar wij allebei dachten nooit dat zij de nieuwe vriendin zou worden. Hij heeft wel vaker dit gedrag vertoont, 2 keer vreemdgaan en dan gelijk met die ander in een relatie stappen. Maar na een maand erachter komen dat hij dit niet wou en alleen mij wou..
Daarom denk ik dus ook dat het nu zo is. Hij kan moeilijk alleen zijn. Als we uitelkaar gingen zonder een ander in het spel was hij snel weer bij me.
Hij heeft nu wel de aandacht van de ander, hij is niet alleen. Ik wel, ik heb niks en krijg alles over me heen. Hij heeft het een stuk gemakkelijker..

Misschien is het verborgen hoop, of zeg ik het om mijzelf beter te laten voelen.. Ik weet het niet..
Maar het gaat allemaal zo snel en zijn verhaal klopt van geen kant.. Zelfs zijn eigen moeder denkt het.,
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 07:58 schreef An_awesome_wave het volgende:

[..]

Mijn vorige ex (waar ik nu weer samen mee ben) deed dat ook en ik kan je zeggen dat dat het niet makkelijker voor me gemaakt heeft. Het voelde voor mij als een flinke trap na, helemaal omdat we vantevoren afgesproken hadden elkaar gewoon nog op facebook te houden etc.

Van de een op de andere dag werd ik geblokt, ik had geen idee waarom en ze reageerde uiteraard ook niet meer op vragen van mijn kant uit. Had echt het gevoel alsof ik aan de kant werd gezet als een stuk oud vuil. Achteraf vertelde ze me dat ze dat uit zelfbescherming gedaan had, omdat ze zich niet kon beheersen en op mijn fb rond bleef spoken. Als ze me dat gewoon gezegd had, dan had dat veel ellende gescheeld kan ik je vertellen. :')
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 14:31 schreef Babela het volgende:
Vandaag gelukkig nog even goed met zijn moeder gepraat. Zij voelde zich verschrikkelijk schuldig omdat zij zich een verrader voelde omdat het leek alsof ze doodleuk na een week met mijn ex en de vriendin uit eten ging.
Ik kwam er en ze kwam huilend naar me toe, vond het allemaal zo erg voor mij. Samen even flink gehuild.. Voelde goed..

Daarna alles even besproken en duidelijk gemaakt hoe de hele situatie in elkaar steekt.

Maar toen kwam mijn ex opeens thuis, terwijl zijn moeder had geappt dat ze met mij aan het praten was en dat hij misschien maar ergens anders heen moest gaan als hij het niet wou.
Gelijk mij proberen te raken en gemeen doen. Maar ik maakte me er niet druk om. Daarna met de deuren slaan en alles. Zucht.

Dus toen maar weggegaan. Ben nu moe, zo moe..
Voor jullie allemaal geldt hetzelfde....

http://www.aan-de-basis.n(...)weermechanismen.html
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_123947043
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 08:50 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

Voor jullie allemaal geldt hetzelfde....

http://www.aan-de-basis.n(...)weermechanismen.html
Sorry maar wat heeft dat met mijn post te maken? :? Zomaar vanuit het niets contact met iemand verbreken vind ik persoonlijk gewoon niet netjes en nodeloos kwetsend. Helemaal als je op voorhand iets anders afspreekt met elkaar.
Misery, complaints, self pity, injustice!!!!
  dinsdag 12 maart 2013 @ 09:32:23 #51
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_123947252
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 09:21 schreef An_awesome_wave het volgende:

[..]

Sorry maar wat heeft dat met mijn post te maken? :? Zomaar vanuit het niets contact met iemand verbreken vind ik persoonlijk gewoon niet netjes en nodeloos kwetsend. Helemaal als je op voorhand iets anders afspreekt met elkaar.
"Achteraf vertelde ze me dat ze dat uit zelfbescherming gedaan had, omdat ze zich niet kon beheersen en op mijn fb rond bleef spoken. Als ze me dat gewoon gezegd had, dan had dat veel ellende gescheeld kan ik je vertellen."
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_123947394
Op die fiets, duidelijk. Al is het nu geen issue meer allemaal.
Misery, complaints, self pity, injustice!!!!
pi_123948388
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 07:49 schreef sitting_elfling het volgende:
Wanneer jullie all contact afkappen met jullie ex, vertellen jullie dit eigenlijk?

Dus stel, relatie gaat uit, je voelt je kut en je gaat hier lekker venten maar je hebt haar bijv. nog wel op linkedin, facebook, want ja, vrienden blijven eh. Zijn er hier mensen die dan toch de knoop hebben doorgehakt en gewoon letterlijk alles hebben verwijderd, zonder het haar of hem verteld te hebben? Daar zit ik namelijk over te denken :)
Ik zou het eerlijk aangeven dat je dat doet en waarom. Toen ik het contact verbrak heb ik hem gemaild over hoe ik me voelde en waarom ik geen contact meer kon hebben met hem. Ik heb hem echter nog wel op fb en zijn nummer staat ook gewoon in mn telefoon. Als je alle banden doorsnijdt zonder daar een woord aan vuil te maken, kan dat best wel hard over komen voor de andere partij.
"The past is our definition. We may strive, with good reason, to escape it, or to escape what is bad in it, but we will escape it only by adding something better to it." - Wendell Berry
pi_123948921
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 07:49 schreef sitting_elfling het volgende:
Wanneer jullie all contact afkappen met jullie ex, vertellen jullie dit eigenlijk?

Dus stel, relatie gaat uit, je voelt je kut en je gaat hier lekker venten maar je hebt haar bijv. nog wel op linkedin, facebook, want ja, vrienden blijven eh. Zijn er hier mensen die dan toch de knoop hebben doorgehakt en gewoon letterlijk alles hebben verwijderd, zonder het haar of hem verteld te hebben? Daar zit ik namelijk over te denken :)
Haha, ik vind het altijd zo jammer als mensen plotseling contact verbreken en/of gaan negeren. Persoonlijk denk ik dat het vooral heel erg kwetsend kan zijn naar iemand toe; vooral als je een (lange) periode samen hebt doorgebracht, je het leuk hebt gehad en je iets voor elkaar hebt gevoeld/je om elkaar hebt gegeven. Het redelijkste lijkt mij om alsnog te laten weten dat je het contact verbreekt en dat je alles gaat verwijderen en in ieder geval uitlegt waarom zodat die persoon in ieder geval weet hoe het zit. Kost niet zoveel moeite, lijkt mij?

Ikzelf ga nooit meer op zo'n manier met mensen om nu ik weet hoe het voelt.
  dinsdag 12 maart 2013 @ 10:43:16 #55
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123949349
Het gaat gelukkig wel beter met mij na het gesprek met zijn moeder. Zij begrijpt me gelukkig.
Het gevoel van huilen enzo is weg. Maar zal vast wel weer komen.

Mis hem verschrikkelijk en zou het liefst nu weer bij hem zijn. Maar dat kan niet en ik moet het maar accepteren en doorgaan. Hopelijk gaat het snel beter met mij pfoeh. Voel me echt miserabel.
pi_123951040
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 21:21 schreef Babela het volgende:

[..]

Hij beweerde al verliefd te zijn op haar voordat hij met mij ging. Maar je kunt niet een relatie met iemand hebben van 5 jaar als je verliefd op een ander bent.. Toch?

Anders zou t allemaal een dikke leugen zijn..

Maar heb hem zonet een allerlaatste sms gestuurd met al mijn gevoelens erin, dat ik altijd alles voor hem gedaan heb en betaald.. Dat hij er nu wel achter zal komen dat het leven duur is nu ik het niet meer betaal en dat hij mij kwijt is, voor altijd en hij het maar uit moet zoeken met die ander..

Kreeg als reactie : beste.
En daar heb je 5 jaar mee gedeeld..

Maar zijn moeder en ik denken allebei dat het vlucht gedrag is. Dat meisje had altijd wel gevoelens voor hem maar wij allebei dachten nooit dat zij de nieuwe vriendin zou worden. Hij heeft wel vaker dit gedrag vertoont, 2 keer vreemdgaan en dan gelijk met die ander in een relatie stappen. Maar na een maand erachter komen dat hij dit niet wou en alleen mij wou..
Daarom denk ik dus ook dat het nu zo is. Hij kan moeilijk alleen zijn. Als we uitelkaar gingen zonder een ander in het spel was hij snel weer bij me.
Hij heeft nu wel de aandacht van de ander, hij is niet alleen. Ik wel, ik heb niks en krijg alles over me heen. Hij heeft het een stuk gemakkelijker..

Misschien is het verborgen hoop, of zeg ik het om mijzelf beter te laten voelen.. Ik weet het niet..
Maar het gaat allemaal zo snel en zijn verhaal klopt van geen kant.. Zelfs zijn eigen moeder denkt het.,
Ik herken best veel in jouw verhaal en vooral in de toon waarover je over hem praat. Je bent enerzijds echt enorm boos en verontwaardigd, maar anderzijds klinkt er echt veel verdriet door in jouw posts. Ik herken ook het gegeven dat je je aan elke verzachtende gedachte vasthoudt en dat het je steun geeft dat je schoonmoeder er ook zo over denkt. En op korte termijn is het ook echt fijn om te denken dat het van zijn kant vluchtgedrag is, zijn verhaal niet klopt et cetera. Op lange termijn is het de vraag of zulke gedachten je helpen bij je rouwproces.

Toen mijn relatie net uit was, wilde ik ook het liefst horen van vriendinnen en dergelijke dat hij echt wel van me hield, dat het wel goedkwam enzo. Allemaal geruststellende en verzachtende opmerkingen die je hoop aanwakkeren. Maar ik geloof echt dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken en dat je meer hebt aan wat "hardere" vriendinnen die je in de realiteit brengen. Hoop is op het moment zelf een prettige emotie om te ervaren en veel aangenamer dan de realisatie dat je het hoe dan ook zonder hem moet gaat doen en hem moet loslaten. Echter, dat laatste brengt je uiteindelijk verder. Al is het vluchtgedrag, al hield hij heus wel van je en al is hij nu gek bezig, het is over tussen jullie en je zult door een rouwproces moeten. Hoop stelt dat proces alleen maar uit.
  dinsdag 12 maart 2013 @ 11:39:40 #57
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123951203
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 11:35 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Ik herken best veel in jouw verhaal en vooral in de toon waarover je over hem praat. Je bent enerzijds echt enorm boos en verontwaardigd, maar anderzijds klinkt er echt veel verdriet door in jouw posts. Ik herken ook het gegeven dat je je aan elke verzachtende gedachte vasthoudt en dat het je steun geeft dat je schoonmoeder er ook zo over denkt. En op korte termijn is het ook echt fijn om te denken dat het van zijn kant vluchtgedrag is, zijn verhaal niet klopt et cetera. Op lange termijn is het de vraag of zulke gedachten je helpen bij je rouwproces.

Toen mijn relatie net uit was, wilde ik ook het liefst horen van vriendinnen en dergelijke dat hij echt wel van me hield, dat het wel goedkwam enzo. Allemaal geruststellende en verzachtende opmerkingen die je hoop aanwakkeren. Maar ik geloof echt dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken en dat je meer hebt aan wat "hardere" vriendinnen die je in de realiteit brengen. Hoop is op het moment zelf een prettige emotie om te ervaren en veel aangenamer dan de realisatie dat je het hoe dan ook zonder hem moet gaat doen en hem moet loslaten. Echter, dat laatste brengt je uiteindelijk verder. Al is het vluchtgedrag, al hield hij heus wel van je en al is hij nu gek bezig, het is over tussen jullie en je zult door een rouwproces moeten. Hoop stelt dat proces alleen maar uit.
Ja het voelt inderdaad fijn voor mij dat ze zo met mij praten. Maar mijn hoop is al weg.. Alleen zijn het soms die vlaagjes die omhoog komen. Ook omdat ik het zelf zo graag wil, terwijl ik aan de andere kant echt denk van donder op, hoef je niet meer.

Maar je hebt wel 5 jaar met hem gedeeld, hij was mijn eerste met alles en ben met hem opgegroeid. Ik ben nu weer alleen en dat is verschrikkelijk wennen.. Voel me in ieder geval beter dan gister..
pi_123951273
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 11:39 schreef Babela het volgende:

[..]

Ja het voelt inderdaad fijn voor mij dat ze zo met mij praten. Maar mijn hoop is al weg.. Alleen zijn het soms die vlaagjes die omhoog komen. Ook omdat ik het zelf zo graag wil, terwijl ik aan de andere kant echt denk van donder op, hoef je niet meer.

Maar je hebt wel 5 jaar met hem gedeeld, hij was mijn eerste met alles en ben met hem opgegroeid. Ik ben nu weer alleen en dat is verschrikkelijk wennen.. Voel me in ieder geval beter dan gister..
Mooi dat je je beter voelt.

Ik snap je helemaal hoor. Ik bedoelde ook niet per se hoop dat eht goedkomt, maar wel de hoop op de verzachtende omstandigheden en de bevestignig dat hij heus wel van je hield enzo.

Tuurlijk is het prettig dat ze zo met je pratenmaar het is de vraag of je er echt iets mee opschiet..
  dinsdag 12 maart 2013 @ 11:44:31 #59
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123951356
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 11:42 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Mooi dat je je beter voelt.

Ik snap je helemaal hoor. Ik bedoelde ook niet per se hoop dat eht goedkomt, maar wel de hoop op de verzachtende omstandigheden en de bevestignig dat hij heus wel van je hield enzo.

Tuurlijk is het prettig dat ze zo met je pratenmaar het is de vraag of je er echt iets mee opschiet..
Op dit moment helpt het wel. Heb ook meer dingen duidelijk gekregen van haar. Wat hij dacht enzo, omdat ik geen contact meer met hem heb en wou had ik nog wel vragen en zei kon die beantwoorden. Dan geeft me een stukje rust, ik weet het en hoef hem niet te vragen.

Alleen werd ons praten dus heel rot onderbroken door zijn vreemde gedrag..
pi_123951444
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 11:44 schreef Babela het volgende:

[..]

Op dit moment helpt het wel. Heb ook meer dingen duidelijk gekregen van haar. Wat hij dacht enzo, omdat ik geen contact meer met hem heb en wou had ik nog wel vragen en zei kon die beantwoorden. Dan geeft me een stukje rust, ik weet het en hoef hem niet te vragen.

Alleen werd ons praten dus heel rot onderbroken door zijn vreemde gedrag..
Ongelooflijk dat hij dat doet met zijn moeder erbij trouwens.

Ik heb zelf een exschoonmoeder die graag wil dat het goedkomt. Ze zou eens moeten weten wat hij allemaal gedaan/gezegd heeft..
  dinsdag 12 maart 2013 @ 11:49:44 #61
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123951523
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 11:47 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Ongelooflijk dat hij dat doet met zijn moeder erbij trouwens.

Ik heb zelf een exschoonmoeder die graag wil dat het goedkomt. Ze zou eens moeten weten wat hij allemaal gedaan/gezegd heeft..
Ja vond ik ook. Maar zij rolt wat met de ogen en heeft zoiets van doe even normaal. Zegt ze ook tegen hem. Volgens haar probeert hij mij gewoon te raken, als het hem niks kon schelen had hij wel onverschillig gedaan.
Ze snapt hem totaal niet meer.
pi_123951580
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 11:49 schreef Babela het volgende:

[..]

Ja vond ik ook. Maar zij rolt wat met de ogen en heeft zoiets van doe even normaal. Zegt ze ook tegen hem. Volgens haar probeert hij mij gewoon te raken, als het hem niks kon schelen had hij wel onverschillig gedaan.
Ze snapt hem totaal niet meer.
Ja dat is wel zo. Ik werd niet goed van boze dreigsmsjes en allerlei beledigingen maar het zegt wel dat diegene nogal bezig met je is.
  dinsdag 12 maart 2013 @ 11:54:40 #63
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123951673
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 11:51 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Ja dat is wel zo. Ik werd niet goed van boze dreigsmsjes en allerlei beledigingen maar het zegt wel dat diegene nogal bezig met je is.
Ja want hij weet zelf dondersgoed dat hij mij pas echt raakt als hij me negeert, net doet alsof ik er niet ben of gewoon luchtig doet..

En niet als je met de deuren gaat slaan, domme dingen gaat zeggen of gaat proberen uit te lokken. :{
pi_123951755
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 11:51 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Ja dat is wel zo. Ik werd niet goed van boze dreigsmsjes en allerlei beledigingen maar het zegt wel dat diegene nogal bezig met je is.
Haha ik kreeg ook een beetje dreigberichtjes een paar weken geleden enzo van een persoon waar ik veel mee heb doorgebracht. Ik was bang, echt zo bang ook :') dus ging ik maar dingen verzinnen tot voor kort zodat de bedreigingen niet uit zouden komen terwijl ik eigenlijk wel van hem af wilde. :') Maar achteraf mindert het wel en stopt het volledig.
  dinsdag 12 maart 2013 @ 12:04:06 #65
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_123952052
Jullie hebben het constant over de ander.....

Waar zijn jullie in dit hele verhaal? Alles wat hier besproken wordt heeft betrekking op wat de ander doet of zegt..

Is het niet belangrijker, dat je die aandacht naar jezelf toe richt om te kijken wat jij er aan kan gaan doen om weer beter te functioneren?
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_123952071
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 11:56 schreef Ziba het volgende:

[..]

Haha ik kreeg ook een beetje dreigberichtjes een paar weken geleden enzo van een persoon waar ik veel mee heb doorgebracht. Ik was bang, echt zo bang ook :') dus ging ik maar dingen verzinnen tot voor kort zodat de bedreigingen niet uit zouden komen terwijl ik eigenlijk wel van hem af wilde. :') Maar achteraf mindert het wel en stopt het volledig.
Haha dat heb ik ook gedaan. Hij dreigde echt en werd er gek van, sliep niet en at niet. Toen heb ik hem een paar dagen een beetje hoop gegeven zodat het even ophield en ik weer even kon slapen. Totdat ik alles kon afhandelen en toen niks meer laten horen..
pi_123952575
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 12:04 schreef ManageTheAnger het volgende:
Jullie hebben het constant over de ander.....

Waar zijn jullie in dit hele verhaal? Alles wat hier besproken wordt heeft betrekking op wat de ander doet of zegt..

Is het niet belangrijker, dat je die aandacht naar jezelf toe richt om te kijken wat jij er aan kan gaan doen om weer beter te functioneren?
Je hebt gelijk hoor en dat is ook wel een beetje wat ik tegen Babela zei. Je kunt het gedrag van je ex helemaal analyseren maar je helpt jezelf er niet echt mee.
pi_123956022
Ja maar ik denk dat dat het punt ook is een boel blijven verwachtingen hebben van een ex terwijl het niets meer is.

Zoals ook het contact beeindigen enzo , soms zijn dingen niet leuk maar moet je ze wel accepteren en ik denk dat dat ook het punt is waarom moet iemand die er voor kiest je ex te worden nog steeds rekening met je te houden ??

Het is je ex het is uit , kut jammer maar het is ook tijd om voor jezelf te kijken om verder te gaan en niet vast te houden aan iets wat er niet meer is.
Mensen komen en gaan en soms eerlijk soms niet eerlijk maar uiteindelijk is het wel hoe je er zelf mee omgaat.

Je ex gaat verder hoe hard en vervelend dat voor jou misschien is , misschien is het ook tijd voor jou om verder te gaan.

Want bij sommige heb ik echt zoiets wil je nou echt zo lang stil blijven staan bij iemand die je niet meer in je leven wil, tuurlijk soms moet je dingen wel tijd geven maar eigenlijk vind ik wel dat als het uit is , je eigenlijk niet meer eisen mag stellen aan je ex en ja dan kunnen vervelende dingen gebeuren als oh hij heeft een ander of oh hij reageert hufterig en aardig bij tegen me dat soort dingen horen erbij.

Klinkt misschien heel raar maar realistisch is het heel moeilijk vrienden te blijven met een ex de mensen die het wel gelukt is hebben gewoon weg geluk .
Je kan er niet van uit gaan dat iemand beste vriendjes met je word nadat het uitgaat , de kansen zijn heel vaak heel klein er in .

En heel hard gezegd maar ik denk dat je beter kan verwachten dat iemand een volledige klootzak word nadat het uit is , dan krampachtig proberen vast te houden aan iets wat er niet meer is. Want ik denk dat juist de eisen en verwachtingen die je zelf in vult hoe het zou moeten je de das om doen.
  dinsdag 12 maart 2013 @ 14:31:48 #69
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123958058
Ik ga fijn verder met mijn leven. Zal even moeilijk worden, met ups & downs maar hij zoekt het maar uit. Ik ga proberen lol te maken met vriendinnen, stappen etc. Zelfs al een stapvakantie gepland naar Sunny Beach, heb er nu al zin in! :D

Ben blij dat ik hier al mijn gal kan uitspuwen, natuurlijk niet altijd de reacties die je verwacht/wil maar soms helpen die wel het meest. En fijne begrijpende reacties. Jullie helpen zeker mee aan mijn verwerkingsproces *O*
pi_123961521
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 14:31 schreef Babela het volgende:
Ik ga fijn verder met mijn leven. Zal even moeilijk worden, met ups & downs maar hij zoekt het maar uit. Ik ga proberen lol te maken met vriendinnen, stappen etc. Zelfs al een stapvakantie gepland naar Sunny Beach, heb er nu al zin in! :D

Ben blij dat ik hier al mijn gal kan uitspuwen, natuurlijk niet altijd de reacties die je verwacht/wil maar soms helpen die wel het meest. En fijne begrijpende reacties. Jullie helpen zeker mee aan mijn verwerkingsproces *O*
Veel praten heeft mij ook heel erg geholpen, vooral in de eerste paar dagen.
En natuurlijk de gedachte dat de ander het heeft uitgemaakt. Jij hebt geen reden om later spijt te krijgen van je beslissingen. Wie weet hij wel en wie weet ben jij dan alweer gelukkig,
  dinsdag 12 maart 2013 @ 16:31:43 #71
393923 DorperTed.
Lucius thx JR-Style-93
pi_123963711
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 14:31 schreef Babela het volgende:
Ik ga fijn verder met mijn leven. Zal even moeilijk worden, met ups & downs maar hij zoekt het maar uit. Ik ga proberen lol te maken met vriendinnen, stappen etc. Zelfs al een stapvakantie gepland naar Sunny Beach, heb er nu al zin in! :D

Ben blij dat ik hier al mijn gal kan uitspuwen, natuurlijk niet altijd de reacties die je verwacht/wil maar soms helpen die wel het meest. En fijne begrijpende reacties. Jullie helpen zeker mee aan mijn verwerkingsproces *O*
Ik maakte het uit met mijn ex en merkte dat het voor haar makkelijker was om verder te gaan. Ondanks dat zij er in het begin veel meer mee zat dan ik. Weet niet of dat aan het feit ligt dat ik man ben of aan het feit dat ik het uitmaakte maar toch. Onderneem lekker veel met vriendinnen en laat de mannen maar op je af komen. Natuurlijk zul je hem niet 1,2,3 vergeten maar het gaat sneller dan je denkt.
Dat weet toch iedere boerenlul.
  dinsdag 12 maart 2013 @ 17:51:26 #72
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123967003
Wat hebben jullie trouwens gedaan met de foto's van jou en je ex?

Ik heb namelijk nog een map op mijn laptop vol met foto's van hem en mij.. Kan het niet over mijn hart verkrijgen dit te verwijderen.. Of oude msn gesprekken, smsjes.. ( ja heb ik altijd bewaard, hecht ik veel waarde aan).. Het is toch wel een stukje van mijn verleden, en ons verleden.
Heb de map wel verstopt in een andere map weer, zodat ik 't niet gelijk zie als ik mijn afbeeldingen open. Maar wat hebben jullie hiermee gedaan?
pi_123968492
Op een bepaald moment kom je er wel aan toe om het te verwijderen. Het duurde bij mij ook een tijdje maar wanneer je je beseft dat je er toch niet verder mee komt lijkt het ook helemaal niet meer zo logisch om het te bewaren. Met andere mensen heb je ook verleden en dat bewaar je ook niet allemaal.
pi_123969578
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 17:51 schreef Babela het volgende:
Wat hebben jullie trouwens gedaan met de foto's van jou en je ex?

Ik heb namelijk nog een map op mijn laptop vol met foto's van hem en mij.. Kan het niet over mijn hart verkrijgen dit te verwijderen.. Of oude msn gesprekken, smsjes.. ( ja heb ik altijd bewaard, hecht ik veel waarde aan).. Het is toch wel een stukje van mijn verleden, en ons verleden.
Heb de map wel verstopt in een andere map weer, zodat ik 't niet gelijk zie als ik mijn afbeeldingen open. Maar wat hebben jullie hiermee gedaan?
Herkenbaar.
De eerste week heb ik alles gelaten zo als het was.
De foto's heb ik gisteravond allemaal op een dvd gepleurd en die ergens ver onder in een kast verstopt. De smsjes heb ik verwijderd.
Dingen die van haar had gekregen (kaarten, briefjes e.d.) heb ik in een doos gestopt.

Het enigste waar ik niet zonder kan is een teddybeer die ze me ooit heeft gegeven, deze staat nog steeds naast mijn bed.
pi_123971256
Zo fijn, als je ex zegt dat ze niet meer aan je denkt, niks meer voor je voelt en al helemaal niks meer met je wilt en dan het toch moeilijk vinden om mij met rust te laten.

Stuur dan geen smsjes of weet ik veel wat. Ik probeer haar ook te vergeten, maar lijkt zo alleen maar moeilijker te gaan. Terwijl ze weet dat ik het nog best samen met haar een kans wil geven. Lekker zo, als je me nog 1 keer smst dan zeg ik gewoon dat ze moet opflikkeren!
Elke keer als ik begin over wat ze nou wil, zegt ze weer niks echt fijn zeg!
Het positieve is wel dat ik besef dat ik de oude persoon mis en niet de nieuwe persoon die ze nu is.
Vrouwen echt jullie komen van een andere planeet!
pi_123971582
Bij mij is het uitgegaan omdat ik niet genoeg gevoel toonde en niet genoeg aandacht gaf. Had ze gelijk in, mijn eigen fout.

Ben er nu achter dat ik waarschijnlijk (99%) asperger heb, dat het daardoor komt. Therapie en dergelijke beginnen binnenkort.

Maar nu hoop ik diep van binnen dat ik als ik mijn beperkingen gecompenseerd heb haar terug kan krijgen. Uiteraard heb ik haar dit ook al laten weten.

Af en toe heb ik momenten dat ik besef dat het over is en dat ik alleen verder moet maar meestal blijft de hoop dat ze terugkomt omdat ik het niet expres fout deed.

Godverdomme.
Disclaimer: Reacties die door deze user gemaakt worden zijn niet noodzakelijk mijn echte mening.
pi_123974155
Hey jongens en meisjes, het is vandaag alweer 2 maanden uit met mijn ex. Wat heb ik het moeilijk in het begin gehad, dat moet ik eerlijk toegeven. Ik dacht dat ik nooit meer iemand als haar zou tegenkomen, dat ik mij nooit meer goed zou voelen... Maar gelukkig waren er mensen die mij steunden, die mij vertelden dat door de tijd het verdriet en de pijn zal slijten. Ik geloofde het niet, ik voelde mij zo slecht en ik lag dagen in bed. Nu 2 maanden later kan ik weer lachen, spreek ik weer met mijn vrienden af en voel ik mij al stukken beter. Ik denk nog steeds veel aan de tijden die ik met haar heb gedeeld. 15 maanden heb ik met haar gehad. We waren elkaars eerste grote liefde en we genoten zo erg van elkaar... Ik heb alles voor haar geprobeerd te doen, haar alle liefde geprobeerd te geven en haar geprobeerd te beschermen tegen al het kwade... Ze is een paar maanden ouder dan ik en toch voelde ik mij op de een of andere manier verantwoordelijk voor haar... Haar mocht niets overkomen, ze was zo lief en speciaal. De laatste maanden ging het best wel goed. Natuurlijk waren er wel eens wat spanningen, maar dat hoort er nou eenmaal bij. Twee maanden geleden vertelde ze mij opeens dat ze het niet meer wou, ze voelde minder voor mij als voorheen. Ik snapte er niets van, ik wist dat ze heel wisselend was, tijdens onze relatie heb ik altijd al gedacht dat ze borderline had. Alle symptomen klopten gewoon. Hoe dan ook kwam het als een klap toen ze het uitmaakte. Ze vertelde mij altijd hoeveel ze van mij hield, hoeveel ze van mij genoot. Ze vertelde mij dat ze niet voor niets voor mij gevallen was, dat ik een super mens was en perfect voor haar was. En dat meende ze ook. Al ik 's Avonds eventjes langs kwam, wou ze niet dat ik wegging. Ze pakte mijn handen vast en vroeg of ik alsjeblieft wou blijven. Uiteindelijk lagen wij dan lekker samen in bed, we hadden elkaar vast en vertelden hoeveel we van elkaar hielden. Nu heb ik amper meer contact met haar. Ik zat met haar in de klas en dat was gewoon ontzettend moeilijk. We werken ook samen bij de zelfde winkel. We zagen elkaar gewoon te veel. Gelukkig ben ik gestopt met die opleiding (ik vond het echt niet meer leuk, het komt niet door haar).
Nu doet ze alsof ik lucht ben, dat doet mij zo'n pijn. Eerst was ik haar alles en nu lijkt het alsof ik niets meer voor haar beteken. Maar ik weet hoe ze is, ik ken haar. Ze is zo wisselend. Sorry lieve (.), ik hou ontzettend veel van je maar ik heb je al verteld dat ik er altijd voor je zal zijn en zelfs dat vond je niet leuk. Ik vind het erg om te zeggen maar als je het zo wilt, dan kan je het zo krijgen. Ik hou ontzettend veel van je, maar als je het zo wilt spelen dan zal ik er niet voor je zijn wanneer je mij nodig hebt. Ik hou niet van spelletjes, ik heb het spel al verloren.
Ik mis je zo erg, ik mis het om tegen dat warme lichaam van je te liggen.
  dinsdag 12 maart 2013 @ 21:03:50 #78
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123977321
Ik voel me nu even weer zo rot. Kut liefdesverdriet, kut stemmingswisselingen.
Moest opeens heel erg denken aan het geweldige weekendje weg wat we 3 weken geleden nog hebben gehad. Ik was zo gelukkig, ik dacht dit is het! Perfect gewoon.

En bats, twee weken later gedumpt voor een ander. Zonder enig respect of medeleven.

Well, guess that's life. Moet maar weer even doorbijten..
pi_123979450
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 20:16 schreef Marmal het volgende:
We waren elkaars eerste grote liefde en we genoten zo erg van elkaar... Ik heb alles voor haar geprobeerd te doen, haar alle liefde geprobeerd te geven en haar geprobeerd te beschermen tegen al het kwade... Ze is een paar maanden ouder dan ik en toch voelde ik mij op de een of andere manier verantwoordelijk voor haar... Haar mocht niets overkomen, ze was zo lief en speciaal. De laatste maanden ging het best wel goed. Natuurlijk waren er wel eens wat spanningen, maar dat hoort er nou eenmaal bij. Twee maanden geleden vertelde ze mij opeens dat ze het niet meer wou, ze voelde minder voor mij als voorheen. Ik snapte er niets van, ik wist dat ze heel wisselend was, tijdens onze relatie heb ik altijd al gedacht dat ze borderline had. Alle symptomen klopten gewoon. Hoe dan ook kwam het als een klap toen ze het uitmaakte. Ze vertelde mij altijd hoeveel ze van mij hield, hoeveel ze van mij genoot. Ze vertelde mij dat ze niet voor niets voor mij gevallen was, dat ik een super mens was en perfect voor haar was. En dat meende ze ook. Al ik 's Avonds eventjes langs kwam, wou ze niet dat ik wegging. Ze pakte mijn handen vast en vroeg of ik alsjeblieft wou blijven. Uiteindelijk lagen wij dan lekker samen in bed, we hadden elkaar vast en vertelden hoeveel we van elkaar hielden.
knip
Ik mis je zo erg, ik mis het om tegen dat warme lichaam van je te liggen.
Klinkt eigenlijk precies hetzelfde als het eerste jaar met mijn ex.
Tot en met de symptomen van borderline. Koester deze tijd, je zult (in ieder geval met haar) nooit meer zoiets meemaken.

Ik weet dat het nu niet helpt, maar je bent beter af zonder dit soort personen. Ik ben daarna nog 2 jaar bij die meid gebleven en zo gevoelig als ze waren in het begin, zo kil zijn ze aan het eind. Uiteindelijk ben ik bedrogen en tegen gelogen. Dat heeft alleen nog maar meer pijn gedaan.

quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 21:03 schreef Babela het volgende:
Ik voel me nu even weer zo rot. Kut liefdesverdriet, kut stemmingswisselingen.
Moest opeens heel erg denken aan het geweldige weekendje weg wat we 3 weken geleden nog hebben gehad. Ik was zo gelukkig, ik dacht dit is het! Perfect gewoon.

En bats, twee weken later gedumpt voor een ander. Zonder enig respect of medeleven.

Well, guess that's life. Moet maar weer even doorbijten..
Geef toe aan het verdriet, maar probeer daarna ook verder te gaan. Liefdesverdriet is verschrikkelijk. Maar je komt er beter uit. Echt waar.

quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 19:29 schreef Maax het volgende:
Bij mij is het uitgegaan omdat ik niet genoeg gevoel toonde en niet genoeg aandacht gaf. Had ze gelijk in, mijn eigen fout.

Ben er nu achter dat ik waarschijnlijk (99%) asperger heb, dat het daardoor komt. Therapie en dergelijke beginnen binnenkort.

Maar nu hoop ik diep van binnen dat ik als ik mijn beperkingen gecompenseerd heb haar terug kan krijgen. Uiteraard heb ik haar dit ook al laten weten.

Af en toe heb ik momenten dat ik besef dat het over is en dat ik alleen verder moet maar meestal blijft de hoop dat ze terugkomt omdat ik het niet expres fout deed.

Godverdomme.
Heb je misschien nu niets aan, maar iemand die je niet steunt door dik en dun is je niet waard.
Zeker omdat de reden dat het uitgaat gewoon iets is wat bij een relatie is. Echte liefde houdt nooit stand. In gezonde relaties slaat het naar 5-10 maanden om in houden van.
pi_123985180
quote:
[..]

Heb je misschien nu niets aan, maar iemand die je niet steunt door dik en dun is je niet waard.
Zeker omdat de reden dat het uitgaat gewoon iets is wat bij een relatie is. Echte liefde houdt nooit stand. In gezonde relaties slaat het naar 5-10 maanden om in houden van.
Een jaar, een maand en 10 dagen was het geworden..

Misschien heb je daar wel gelijk in..ik weet het niet..
Disclaimer: Reacties die door deze user gemaakt worden zijn niet noodzakelijk mijn echte mening.
pi_123989891
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 21:33 schreef HeavyWeaponsGuy het volgende:

[..]

Klinkt eigenlijk precies hetzelfde als het eerste jaar met mijn ex.
Tot en met de symptomen van borderline. Koester deze tijd, je zult (in ieder geval met haar) nooit meer zoiets meemaken.

Ik weet dat het nu niet helpt, maar je bent beter af zonder dit soort personen. Ik ben daarna nog 2 jaar bij die meid gebleven en zo gevoelig als ze waren in het begin, zo kil zijn ze aan het eind. Uiteindelijk ben ik bedrogen en tegen gelogen. Dat heeft alleen nog maar meer pijn gedaan.

[..]

Geef toe aan het verdriet, maar probeer daarna ook verder te gaan. Liefdesverdriet is verschrikkelijk. Maar je komt er beter uit. Echt waar.

[..]

Heb je misschien nu niets aan, maar iemand die je niet steunt door dik en dun is je niet waard.
Zeker omdat de reden dat het uitgaat gewoon iets is wat bij een relatie is. Echte liefde houdt nooit stand. In gezonde relaties slaat het naar 5-10 maanden om in houden van.
Thanks man, liefdesverdriet is zeker verschrikkelijk. Zeker als je ziet dat het de ander niets doet, terwijl jij er aan kapot gaat.

quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 21:03 schreef Babela het volgende:
Ik voel me nu even weer zo rot. Kut liefdesverdriet, kut stemmingswisselingen.
Moest opeens heel erg denken aan het geweldige weekendje weg wat we 3 weken geleden nog hebben gehad. Ik was zo gelukkig, ik dacht dit is het! Perfect gewoon.

En bats, twee weken later gedumpt voor een ander. Zonder enig respect of medeleven.

Well, guess that's life. Moet maar weer even doorbijten..
Sterkte :* Wat is liefde soms toch zo moeilijk...

Maar ik geloof dat zij die ons ineens verlaten, pijn doen en ons laten denken dat het ze niets boeit er nog wel achter komen. Dat zij ooit de pijn zullen voelen die wij nu voelen.
  woensdag 13 maart 2013 @ 00:31:15 #82
1234 HiZ
Istanbullu
pi_123990078
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 07:49 schreef sitting_elfling het volgende:
Wanneer jullie all contact afkappen met jullie ex, vertellen jullie dit eigenlijk?

Dus stel, relatie gaat uit, je voelt je kut en je gaat hier lekker venten maar je hebt haar bijv. nog wel op linkedin, facebook, want ja, vrienden blijven eh. Zijn er hier mensen die dan toch de knoop hebben doorgehakt en gewoon letterlijk alles hebben verwijderd, zonder het haar of hem verteld te hebben? Daar zit ik namelijk over te denken :)
Ja, weet je wat het is; je hebt geen verantwoording meer aan de ander af te leggen over je doet. Je kunt voor eigen rekening het mededelen, maar wat je dan eigenlijk doet is uitdrukken dat je het eigenlijk misschien toch niet echt wil.

Het schoonste is om gewoon de bijl in alle potentiele bruggen te zetten zonder het verder te melden. Het is jouw probleem niet hoe zij daarover denkt. Het was uit tussen jullie (ik zeg het nog maar eens zodat je het niet vergeet).

Overigens heb ik het zelf nooit voor de volle 100% gekund, wel voor 99%, maar zijn nummer heb ik nog steeds en ieder jaar stuur ik hem een smsje voor zijn verjaardag. Raar genoeg lijkt hij daar ook echt op te zitten wachten. Maar goed, verder dan dat ga ik dus niet. Ik ben 'm één keer per ongeluk in een bar tegen gekomen. Dat was geen leuke ervaring.
  woensdag 13 maart 2013 @ 01:07:38 #83
241156 M1stral
Denim Connaisseur
pi_123991000
Ik vraag me af of, hoeveel je ook houd van een persoon, het zomaar zo zou kunnen zijn geen liefdesverdriet te hebben na een langdurige relatie
[b]Op dinsdag 11 oktober 2011 23:06 schreef zwartemarktplaats het volgende:[/b]
Als Momotaro een voetbalteam was dan had jij waarschijnlijk een stadionverbod :P
Blog
pi_123991047
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 00:31 schreef HiZ het volgende:

[..]

Ja, weet je wat het is; je hebt geen verantwoording meer aan de ander af te leggen over je doet. Je kunt voor eigen rekening het mededelen, maar wat je dan eigenlijk doet is uitdrukken dat je het eigenlijk misschien toch niet echt wil.

Het schoonste is om gewoon de bijl in alle potentiele bruggen te zetten zonder het verder te melden. Het is jouw probleem niet hoe zij daarover denkt. Het was uit tussen jullie (ik zeg het nog maar eens zodat je het niet vergeet).

Overigens heb ik het zelf nooit voor de volle 100% gekund, wel voor 99%, maar zijn nummer heb ik nog steeds en ieder jaar stuur ik hem een smsje voor zijn verjaardag. Raar genoeg lijkt hij daar ook echt op te zitten wachten. Maar goed, verder dan dat ga ik dus niet. Ik ben 'm één keer per ongeluk in een bar tegen gekomen. Dat was geen leuke ervaring.
Krijg jij dan ook een smsje als je jarig bent? Of is het alleen van jouw kant?

M'n ex en ik hebben ook zo'n rare 'gewoonte' dat we elkaar gewoon feliciteren, maar elkaar negeren voor de rest van het jaar. Enerzijds is het wel aardig, denk ik, maar het staat ook zo raar als je elkaar gewoon nooit meer spreekt.

M'n verjaardag is dichtbij maar dit jaar verwacht ik eigenlijk niks meer, deels omdat het gewoon raar is, maar maakt mij niet echt uit.
''The root of suffering is attachment''
pi_123992105
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 17:51 schreef Babela het volgende:
Wat hebben jullie trouwens gedaan met de foto's van jou en je ex?
Ik heb ze nog, ik heb geen haast met weg gooien. Ik besteed er zoveel energie aan als het verdient op dit moment, niks. Kom ik het een keer tegen en denk ik ''dit is een mooi moment om het weg te doen.'', dan doe ik dat.

quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 17:51 schreef Babela het volgende:
Het is toch wel een stukje van mijn verleden, en ons verleden.
Daarom. :)
pi_123993325
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 01:07 schreef M1stral het volgende:
Ik vraag me af of, hoeveel je ook houd van een persoon, het zomaar zo zou kunnen zijn geen liefdesverdriet te hebben na een langdurige relatie
Schijnbaar niet.
Mijn ex had binnen 8 dagen al een ander (na dik 3 jaar relatie).
Natuurlijk is/was dit een rebound relatie, maar hoe dan ook doet het pijn
dat zij gewoon zo snel verder kon gaan met de dingen.

Maar ja, je weet wat ze zeggen he, karma will bite you in the ass.
  woensdag 13 maart 2013 @ 08:34:42 #87
1234 HiZ
Istanbullu
pi_123993557
Waarom zou je foto's van je ex wegdoen? Ooit komt er een tijd dat het gewoon herinneringen worden aan een tijd die vast ook wel wat goede kanten had.

Ik had dat probleem trouwens niet; ik druk nooit foto's af en was bezig met een backup actie op een moment dat een huisgenoot het nodig vond om te struikelen over een draad waardoor de harde schijf waar al die dingen naar werden weggeschreven 5 meter verderop tegen de muur aan kletterde, werkend en wel. Dus 99% van alle foto's die ik van 'm had waren sowieso weg :)
  woensdag 13 maart 2013 @ 08:36:25 #88
1234 HiZ
Istanbullu
pi_123993586
quote:
1s.gif Op woensdag 13 maart 2013 01:10 schreef BestIEverHad het volgende:

[..]

Krijg jij dan ook een smsje als je jarig bent? Of is het alleen van jouw kant?

M'n ex en ik hebben ook zo'n rare 'gewoonte' dat we elkaar gewoon feliciteren, maar elkaar negeren voor de rest van het jaar. Enerzijds is het wel aardig, denk ik, maar het staat ook zo raar als je elkaar gewoon nooit meer spreekt.

M'n verjaardag is dichtbij maar dit jaar verwacht ik eigenlijk niks meer, deels omdat het gewoon raar is, maar maakt mij niet echt uit.
Hmm.. we zullen het binnenkort zien. Over 2.5 maand ben ik jarig. Als hij niets van zich laat horen zal ik het wel overleven.
  woensdag 13 maart 2013 @ 08:54:05 #89
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_123993875
Ik zeg jullie, het wordt beter.

Ik ben nu een jaar verder, maar als je wist hoe ik in het begin was... man man man.... tot kotsen aan toe elke dag.

Gister kwam ik haar nog tegen, en kon ik niets anders dan lachen om haar.
Blij dat ik eraf ben :W
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_123993909
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 08:54 schreef ManageTheAnger het volgende:
Ik zeg jullie, het wordt beter.

Ik ben nu een jaar verder, maar als je wist hoe ik in het begin was... man man man.... tot kotsen aan toe elke dag.

Gister kwam ik haar nog tegen, en kon ik niets anders dan lachen om haar.
Blij dat ik eraf ben :W
Ik zag je naam en dacht bij mezelf, tering zit hij nog steeds hier :P
  woensdag 13 maart 2013 @ 08:58:38 #91
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_123993950
quote:
1s.gif Op woensdag 13 maart 2013 08:56 schreef SilentHunterNL het volgende:

[..]

Ik zag je naam en dacht bij mezelf, tering zit hij nog steeds hier :P
Met mij gaat het top man, sinds september vrijgezel.

Fuck die vrouwen.
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_123995087
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 17:51 schreef Babela het volgende:
Wat hebben jullie trouwens gedaan met de foto's van jou en je ex?

Ik heb namelijk nog een map op mijn laptop vol met foto's van hem en mij.. Kan het niet over mijn hart verkrijgen dit te verwijderen.. Of oude msn gesprekken, smsjes.. ( ja heb ik altijd bewaard, hecht ik veel waarde aan).. Het is toch wel een stukje van mijn verleden, en ons verleden.
Heb de map wel verstopt in een andere map weer, zodat ik 't niet gelijk zie als ik mijn afbeeldingen open. Maar wat hebben jullie hiermee gedaan?
Mijn telefoon ging stuk net nadat de relatie stuk ging. Dus ik laat ze er lekker op staan. Ik vond het de eerste weken zo moeilijk; het was alsof ik dan echt het laatste beetje wat er nog was weggooide. keek er ook elke dag naar.

Las dat het gisteravond wat minder met je ging, hoe is t nu?
pi_123995224
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 08:19 schreef HeavyWeaponsGuy het volgende:

[..]

Schijnbaar niet.
Mijn ex had binnen 8 dagen al een ander (na dik 3 jaar relatie).
Natuurlijk is/was dit een rebound relatie, maar hoe dan ook doet het pijn
dat zij gewoon zo snel verder kon gaan met de dingen.

Maar ja, je weet wat ze zeggen he, karma will bite you in the ass.
Is het nu alweer uit tussen hen? Doet echt pijn he. Ik lig de eerste dagen echt compleet in puin na een breuk en zou dan gewoon misselijk worden van een ander. Gek dat mensen dat kunnen.
pi_123998013
Is het normaal om ineens je ex na 2 maanden ontzettend te missen? Ik dacht er helemaal klaar mee te zijn.. Herkenning?
pi_123998228
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 11:20 schreef perfectsecret het volgende:
Is het normaal om ineens je ex na 2 maanden ontzettend te missen? Ik dacht er helemaal klaar mee te zijn.. Herkenning?
Niet heel gek, soms zakken mensen gewoon even terug, zelfs als het een tijd goed gaat. :)
  woensdag 13 maart 2013 @ 11:51:58 #96
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123999234
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 09:49 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Mijn telefoon ging stuk net nadat de relatie stuk ging. Dus ik laat ze er lekker op staan. Ik vond het de eerste weken zo moeilijk; het was alsof ik dan echt het laatste beetje wat er nog was weggooide. keek er ook elke dag naar.

Las dat het gisteravond wat minder met je ging, hoe is t nu?
Heb gisteravond oxazepam genomen en gelukkig wel wat geslapen.
Alleen zat ik vanochtend op stage, en ik kijk precies uit op zijn slaapkamerraam.. Niet fijn :'(

Helaas begon ik weer flink na te denken en werd ik weer heel verdrietig. Zat te trillen op mijn stoel. Mijn stagebegeleidster weet er gelukkig van, en zij ziet dit ook als een rebound voor hem.

Alleen begin ik het mezelf kwalijk te nemen.. Ik kwam altijd zaterdagmiddags bij hem, maar ik was de zaterdag voor het uitging chagerijnig wakker geworden door hoofdpijn en toen vroeg hij of ik 's avonds wou komen. Toen heb ik zwaar over de top gereageerd, daarna wel heeel vaak sorry gezegd maar toen zei hij dat hij nadenken moest enzo..
Als ik nou niet zo debiel had gereageerd op een doodnormale vraag, dan was ik dat weekend nog bij hem geweest en was ik nog gelukkig.. :'( Ik haat mezelf en ik weet dat het niet alleen mijn schuld is maar toch.. Ik kon bij hem zijn maar heb het zelf verpest zucht. Daar zit ik nu mee
pi_123999580
^ niet schuldig voelen!! Niet doen!! Het zit bij hem niet bij jou. Heb het zelfde gehad, zondagavond maakte hij het uit. Vrijdagavond heb ik een hele avond lopen janken om iets doms, zaterdag zat ik zelf te twijfelen, zondag zat ik te zeiken en zondagavond barstte de bom. Maar echt zoek de schuld NIET bij jezelf!
  woensdag 13 maart 2013 @ 12:03:25 #98
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_123999706
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 12:00 schreef perfectsecret het volgende:
^ niet schuldig voelen!! Niet doen!! Het zit bij hem niet bij jou. Heb het zelfde gehad, zondagavond maakte hij het uit. Vrijdagavond heb ik een hele avond lopen janken om iets doms, zaterdag zat ik zelf te twijfelen, zondag zat ik te zeiken en zondagavond barstte de bom. Maar echt zoek de schuld NIET bij jezelf!
Ik probeer het ook uit mijn hoofd te praten. Ik heb sorry gezegd, aangeboden een leuke avond ervan te maken, spareribs te halen, zelfs 5 uren lang te pijpen etc. Dus ik heb mijn best echt wel gedaan. Maar dan is het even weg en dan plop! Is het er weer en denk ik verdomme, ik had bij hem kunnen zijn, in zijn armen kunnen liggen.. Hem kunnen zien.. Seks hebben! Want ik loop bijna tegen de muren op verdorie, heb al 3 weken geen seks gehad en dat ben ik niet geweeheeend ;(
pi_124000115
Verlaag je nou niet tot seks met je ex joh, dan heeft ie die macht nog over jou. Ik wilde het liefst iedere dag maar na 2 maanden was mijn libido bevroren. Gewoon nog even volhouden.
  woensdag 13 maart 2013 @ 12:18:32 #100
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124000237
Ga het ook zeker niet doen, maar had wel gewild dat we nog even seks hadden gehad voor ie het uitmaakte :9 Kon ik er ietsies langer tegenaan.

Merk trouwens wel dat ik niet zoveel moeite heb met contact zoeken. Denk wel veel aan hem, maar heb meer moeite met niet constant zijn moeder te appen dan hem hihi. Ben ik wel blij om.
pi_124000308
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 12:18 schreef Babela het volgende:
Ga het ook zeker niet doen, maar had wel gewild dat we nog even seks hadden gehad voor ie het uitmaakte :9 Kon ik er ietsies langer tegenaan.

Merk trouwens wel dat ik niet zoveel moeite heb met contact zoeken. Denk wel veel aan hem, maar heb meer moeite met niet constant zijn moeder te appen dan hem hihi. Ben ik wel blij om.
Had je daar een goede band mee? Dat is wel lastig, de randpersonen waar je geen moeite mee hebt maar die je nooit meer zult zien. Mijn ex vertikte het na 1 jaar alsnog om het aan dr ouders te vertellen, wat bezielde me om te denken dat ze er serieus in stond :')
  woensdag 13 maart 2013 @ 12:25:05 #102
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124000423
quote:
1s.gif Op woensdag 13 maart 2013 12:21 schreef Franknfurter het volgende:

[..]

Had je daar een goede band mee? Dat is wel lastig, de randpersonen waar je geen moeite mee hebt maar die je nooit meer zult zien. Mijn ex vertikte het na 1 jaar alsnog om het aan dr ouders te vertellen, wat bezielde me om te denken dat ze er serieus in stond :')
Ja heel goed, kon altijd met ze over alles praten, lachen, dom doen. Ze wist precies wat ze zeggen moest en hoe ik mij voelde als het niet goed ging. Heb echt een supergoeie band met haar, nu nog steeds. Weet niet of je het nog gelezen had maar maandag met haar gepraat, ze kwam huilend naar me toe en knuffelde me. Samen hebben we gehuild, ze vond het zo erg voor me. Ze heeft altijd gezegd dat ik voor 99% haar tweede dochter ben.

Dus het is wel rot ja, maar ik verbreek het contact niet met hun.. Daar zijn ze me te dierbaar voor, nu nog. Zij helpt me met alles
pi_124000645
Begrijpelijk ja, dat je het dan zo erg vindt. Gewoon nog lekker contact houden en het in de toekomst af laten hangen van of je nog met je ex bevriend gaat raken of niet.
  woensdag 13 maart 2013 @ 12:35:30 #104
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124000756
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 12:31 schreef Franknfurter het volgende:
Begrijpelijk ja, dat je het dan zo erg vindt. Gewoon nog lekker contact houden en het in de toekomst af laten hangen van of je nog met je ex bevriend gaat raken of niet.
Ja inderdaad. Heb tegen ze gezegd dat ik hoop dat hij mij niet het contact gaat verbieden, maar ze zij dat hij dat niet hoeft te beslissen en dat ik gewoon mooi mijn ding moet blijven doen met zijn zus en zijn moeder.
  woensdag 13 maart 2013 @ 14:43:01 #105
74276 saaw
fight harder or walk away
pi_124005620
Pff, even van me afschrijven hoor.
Afgelopen zondag een einde gemaakt aan mn relatie van ruim 7 jaar. Hij heeft twijfels [over alles trouwens, soort late quarterlife crisis ofzo] en zei dat het pijn deed om over mij na te denken. De enige reden die ik zie voor die pijn is dat hij al wist dat er niet genoeg gevoel meer zat maar het niet durfde zeggen. Dus dat is dan dat.

Hij is naar vrienden gegaan, ik zit alleen thuis, wil niemand zien, kijk domme series en huil het grootste deel van de dag. Kan me geen wereld voorstellen waarin wij niet samen zijn, weet niet zo goed meer hoe dat moet geloof ik. Ben mn hele volwassen leven met hem samen geweest [was 18 toen we elkaar leerden kennen, nu 25]

Voel me ook heel dom dat ik niets heb zien aankomen, tot voor kort dacht ik nog dat wij de perfecte relatie hadden, Was zo trots op ons, hoe we elkaar aanvulden, vrij lieten om dingen te doen die we wilden doen en samen een mooie toekomst tegemoet gingen, maar daar denkt hij kennelijk anders over.

Bah :'(
an urge to help mankind overcomes me
pi_124006333
Sterkte! Relatie verbreken is nooit fijn, maar als je al zo verweven was met elkaar is het nog veel meer dan alleen je vriendje kwijtraken.
pi_124006478
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 09:54 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Is het nu alweer uit tussen hen? Doet echt pijn he. Ik lig de eerste dagen echt compleet in puin na een breuk en zou dan gewoon misselijk worden van een ander. Gek dat mensen dat kunnen.
Ze heeft het op 2 maart met mij uitgemaakt na 3 jaar relatie. Op 9 maart (notabene was ons jublieum op 9 december) had ze wat met die ander.
Ze zijn dus nog bij elkaar maar heb sinds ik er op 9 maart achterkwam niet meer gekeken op dr fb (sterker nog, ik heb dr van fb gepleurd en alles geblokt) dus ik weet niet hoe het nu zit tussen ze.
Ik kan het nu afsluiten in de zin van dat ik haar niet terug meer wil en dat ik inzie dat ik blij ben dat ik van haar af ben.
Maar het doet gewoon pijn dat ze na 3 jaar relatie binnen een week een ander heeft.

Ik weet gewoon dat het een rebound relatie is omdat;

1) het een nerdje is en het absoluut dr type niet is
2) hij ontzettend veel gamed (iets waar ze bij mij als ik het wel eens deed heel erg overviel)
3) die jongen totaal niet bij dr past kwa lichaamsbouw (het is een liniaal, zij is een skippybal)
4.) Je gewoon geen serieuze relatie kunt beginnen binnen een week na een relatie van 3 jaar. Mits dit natuurlijk niet al langer achter mijn rug om aan de gang was. Maar al mocht dat zo zijn, die relatie houdt niet stand. Kan een jaar zijn, kan 3 jaar zijn, maar die twee worden niet oud samen. Dat weet ik gewoon.
  woensdag 13 maart 2013 @ 15:07:26 #108
393923 DorperTed.
Lucius thx JR-Style-93
pi_124006529
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 12:35 schreef Babela het volgende:

[..]

Ja inderdaad. Heb tegen ze gezegd dat ik hoop dat hij mij niet het contact gaat verbieden, maar ze zij dat hij dat niet hoeft te beslissen en dat ik gewoon mooi mijn ding moet blijven doen met zijn zus en zijn moeder.
Allemaal leuk en aardig hoor. Maar je schiet hier dus geen reet mee op. Je gaat jezelf nu continu blootstellen aan situatie's die herinneringen oproepen aan je ex. Bovendien kan jou ook dit ook als zeer storend ervaren.
En dan nog niet eens te beginnen over de complicaties die zich op gaan doen als jij een nieuw vriendje krijgt, hij een nieuwe vriendin. Zijn familie is iets van hem en het lijkt mij verstandig dit ook los te laten.
De moeder en broertje van mijn ex kon ik het ook heel erg goed mee vinden en praten over problemen. Maar daarvoor heb ik wel eigen ouders en desnoods een psycholoog.

Mocht je het contact toch niet willen verbreken doe het dan in ieder geval rustig aan.
Dat weet toch iedere boerenlul.
  woensdag 13 maart 2013 @ 15:10:02 #109
393923 DorperTed.
Lucius thx JR-Style-93
pi_124006637
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 15:05 schreef HeavyWeaponsGuy het volgende:

[..]

Ze heeft het op 2 maart met mij uitgemaakt na 3 jaar relatie. Op 9 maart (notabene was ons jublieum op 9 december) had ze wat met die ander.
Ze zijn dus nog bij elkaar maar heb sinds ik er op 9 maart achterkwam niet meer gekeken op dr fb (sterker nog, ik heb dr van fb gepleurd en alles geblokt) dus ik weet niet hoe het nu zit tussen ze.
Ik kan het nu afsluiten in de zin van dat ik haar niet terug meer wil en dat ik inzie dat ik blij ben dat ik van haar af ben.
Maar het doet gewoon pijn dat ze na 3 jaar relatie binnen een week een ander heeft.

Ik weet gewoon dat het een rebound relatie is omdat;

1) het een nerdje is en het absoluut dr type niet is
2) hij ontzettend veel gamed (iets waar ze bij mij als ik het wel eens deed heel erg overviel)
3) die jongen totaal niet bij dr past kwa lichaamsbouw (het is een liniaal, zij is een skippybal)
4.) Je gewoon geen serieuze relatie kunt beginnen binnen een week na een relatie van 3 jaar. Mits dit natuurlijk niet al langer achter mijn rug om aan de gang was. Maar al mocht dat zo zijn, die relatie houdt niet stand. Kan een jaar zijn, kan 3 jaar zijn, maar die twee worden niet oud samen. Dat weet ik gewoon.
Jij denkt heel veel te weten over wat jou ex allemaal aantrekkelijk vind. Hoe pijnlijk het ook is, aantrekkingskracht is niet rationeel te verklaren. Dus ondanks dat jij nu met allemaal prachtige argumenten komt die in jou ogen ook kloppen slaat het nergens op. Mijn ex heeft ook een nieuwe vriend en zo'n lijstje kan ik ook maken, maar ik krijg haar er niet mee terug. Zij geeft er geen reet om, en jij blijft jammeren. Dat heeft dus geen enkele zin.
Houd je bezig met hoe jij jezelf kan verbeteren, je er boven op komt en zelf weer leuk contact met vrouwen hebt.
Dat weet toch iedere boerenlul.
pi_124006847
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 12:03 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik probeer het ook uit mijn hoofd te praten. Ik heb sorry gezegd, aangeboden een leuke avond ervan te maken, spareribs te halen, zelfs 5 uren lang te pijpen etc. Dus ik heb mijn best echt wel gedaan. Maar dan is het even weg en dan plop! Is het er weer en denk ik verdomme, ik had bij hem kunnen zijn, in zijn armen kunnen liggen.. Hem kunnen zien.. Seks hebben! Want ik loop bijna tegen de muren op verdorie, heb al 3 weken geen seks gehad en dat ben ik niet geweeheeend ;(
Hier maak je dus een cruciale fout.
Hij is de schuldige niet jij. Ik begrijp dat je de fout bij je zelf zoekt maar doe dat niet.
Want hij is het niet waard. Ik zocht in de eerste paar dagen ook de schuld bij mijzelf, maar ik
vind nu dat ik niks te verwijten ben.

Uiteindelijk komt het allemaal goed. Behalve de hunkering naar seks misschien.......

quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 15:10 schreef DorperTed. het volgende:

[..]

Jij denkt heel veel te weten over wat jou ex allemaal aantrekkelijk vind. Hoe pijnlijk het ook is, aantrekkingskracht is niet rationeel te verklaren. Dus ondanks dat jij nu met allemaal prachtige argumenten komt die in jou ogen ook kloppen slaat het nergens op. Mijn ex heeft ook een nieuwe vriend en zo'n lijstje kan ik ook maken, maar ik krijg haar er niet mee terug. Zij geeft er geen reet om, en jij blijft jammeren. Dat heeft dus geen enkele zin.
Houd je bezig met hoe jij jezelf kan verbeteren, je er boven op komt en zelf weer leuk contact met vrouwen hebt.
Ja hebt gelijkt. Dat klopt helemaal. Eigenlijk is het best wel raar. Je leeft 3 jaar haast 24/7 met iemand samen, je denkt haar te kennen, maar eigenlijk is dus dat juist niet het geval.
  woensdag 13 maart 2013 @ 15:21:15 #111
393923 DorperTed.
Lucius thx JR-Style-93
pi_124007025
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 15:15 schreef HeavyWeaponsGuy het volgende:

[..]

Hier maak je dus een cruciale fout.
Hij is de schuldige niet jij. Ik begrijp dat je de fout bij je zelf zoekt maar doe dat niet.
Want hij is het niet waard. Ik zocht in de eerste paar dagen ook de schuld bij mijzelf, maar ik
vind nu dat ik niks te verwijten ben.

Uiteindelijk komt het allemaal goed. Behalve de hunkering naar seks misschien.......

[..]

Ja hebt gelijkt. Dat klopt helemaal. Eigenlijk is het best wel raar. Je leeft 3 jaar haast 24/7 met iemand samen, je denkt haar te kennen, maar eigenlijk is dus dat juist niet het geval.
Op persoonlijk vlak ken je haar ook heel goed. Je weet hoe ze reageert. Wat ze lekker en leuk vind, maar zoals ik zei die aantrekkingskracht is niet te verklaren. Voor hetzelfde geld word jij ook verliefd op een dame die er op een bepaalde manier uitziet waarvan je van tevoren denkt daar val ik niet op.
Dat weet toch iedere boerenlul.
  woensdag 13 maart 2013 @ 15:45:45 #112
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124007971
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 15:15 schreef HeavyWeaponsGuy het volgende:

[..]

Hier maak je dus een cruciale fout.
Hij is de schuldige niet jij. Ik begrijp dat je de fout bij je zelf zoekt maar doe dat niet.
Want hij is het niet waard. Ik zocht in de eerste paar dagen ook de schuld bij mijzelf, maar ik
vind nu dat ik niks te verwijten ben.

Uiteindelijk komt het allemaal goed. Behalve de hunkering naar seks misschien.......

Ik heb er gelukkig vanmiddag niet meer over nagedacht. Ik zat te denken, en eigenlijk had ik het erger allemaal verwacht. Ja ik voel me kut, denk constant aan hem, wil hem nog steeds terug en maak mezelf verwijten. Maar ik huil niet. En 70% van de dag voel ik me normaal, 's avonds en 's ochtends is het verschrikkelijk, maar ik huil er niet om. Krijg ook geen pijnscheuten als ik mij voorstel dat hij nu bij haar op de bank zit, zoent etc. Doet wel pijn, maar eerst kreeg ik echt een pijnscheut en rillingen als ik er aan dacht. Misschien gaat dit sneller dan ik verwachte, ik hoop het. Maar het kan net zo goed dat ik vanaf morgen opeens elke dag zit te janken :{
  woensdag 13 maart 2013 @ 15:47:08 #113
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_124008029
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 15:05 schreef HeavyWeaponsGuy het volgende:

[..]

Ze heeft het op 2 maart met mij uitgemaakt na 3 jaar relatie. Op 9 maart (notabene was ons jublieum op 9 december) had ze wat met die ander.
Ze zijn dus nog bij elkaar maar heb sinds ik er op 9 maart achterkwam niet meer gekeken op dr fb (sterker nog, ik heb dr van fb gepleurd en alles geblokt) dus ik weet niet hoe het nu zit tussen ze.
Ik kan het nu afsluiten in de zin van dat ik haar niet terug meer wil en dat ik inzie dat ik blij ben dat ik van haar af ben.
Maar het doet gewoon pijn dat ze na 3 jaar relatie binnen een week een ander heeft.

Ik weet gewoon dat het een rebound relatie is omdat;

1) het een nerdje is en het absoluut dr type niet is
2) hij ontzettend veel gamed (iets waar ze bij mij als ik het wel eens deed heel erg overviel)
3) die jongen totaal niet bij dr past kwa lichaamsbouw (het is een liniaal, zij is een skippybal)
4.) Je gewoon geen serieuze relatie kunt beginnen binnen een week na een relatie van 3 jaar. Mits dit natuurlijk niet al langer achter mijn rug om aan de gang was. Maar al mocht dat zo zijn, die relatie houdt niet stand. Kan een jaar zijn, kan 3 jaar zijn, maar die twee worden niet oud samen. Dat weet ik gewoon.
Dat dacht ik ook, voorlopig is mijn ex nog steeds bij haar vriend na een jaar.
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
  woensdag 13 maart 2013 @ 15:49:12 #114
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_124008104
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 15:47 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Dat dacht ik ook, voorlopig is mijn ex nog steeds bij haar vriend na een jaar.
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 12:03 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik probeer het ook uit mijn hoofd te praten. Ik heb sorry gezegd, aangeboden een leuke avond ervan te maken, spareribs te halen, zelfs 5 uren lang te pijpen etc. Dus ik heb mijn best echt wel gedaan. Maar dan is het even weg en dan plop! Is het er weer en denk ik verdomme, ik had bij hem kunnen zijn, in zijn armen kunnen liggen.. Hem kunnen zien.. Seks hebben! Want ik loop bijna tegen de muren op verdorie, heb al 3 weken geen seks gehad en dat ben ik niet geweeheeend ;(
Best..........................Girlfriend....................EVERRRRRRRRRRR

quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 15:45 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik heb er gelukkig vanmiddag niet meer over nagedacht. Ik zat te denken, en eigenlijk had ik het erger allemaal verwacht. Ja ik voel me kut, denk constant aan hem, wil hem nog steeds terug en maak mezelf verwijten. Maar ik huil niet. En 70% van de dag voel ik me normaal, 's avonds en 's ochtends is het verschrikkelijk, maar ik huil er niet om. Krijg ook geen pijnscheuten als ik mij voorstel dat hij nu bij haar op de bank zit, zoent etc. Doet wel pijn, maar eerst kreeg ik echt een pijnscheut en rillingen als ik er aan dacht. Misschien gaat dit sneller dan ik verwachte, ik hoop het. Maar het kan net zo goed dat ik vanaf morgen opeens elke dag zit te janken :{
Lichamelijk ben je uit elkaar, maar emotioneel/geestelijk zijn jullie zielen nog steeds verbonden. Dat wordt minder, en die pijn trekt ook weg :)
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
  woensdag 13 maart 2013 @ 15:51:11 #115
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124008198
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 15:49 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

[..]

Best..........................Girlfriend....................EVERRRRRRRRRRR

[..]

Lichamelijk ben je uit elkaar, maar emotioneel/geestelijk zijn jullie zielen nog steeds verbonden. Dat wordt minder, en die pijn trekt ook weg :)
Ex nu hè, blijkbaar toch niet best girlfriend ever :')
  woensdag 13 maart 2013 @ 15:52:16 #116
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_124008243
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 15:51 schreef Babela het volgende:

[..]

Ex nu hè, blijkbaar toch niet best girlfriend ever :')
I don't care... oppervlakkig als ik ben is dat alleen al een reden om je vrijwel alles te vergeven :')
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
  woensdag 13 maart 2013 @ 15:53:45 #117
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124008307
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 15:52 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

I don't care... oppervlakkig als ik ben is dat alleen al een reden om je vrijwel alles te vergeven :')
Wou dat hij dat ook was! :')
  woensdag 13 maart 2013 @ 15:58:03 #118
366803 AthCom
Overigens ...
pi_124008479
Alleen de spareribs al. :9
Moira. is tof. :7
  woensdag 13 maart 2013 @ 16:01:57 #119
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124008637
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 15:58 schreef AthCom het volgende:
Alleen de spareribs al. :9
Nou dan hoef ik mijzelf al helemaal geen verwijten te maken, blijkbaar heb ik hele goeie goedmaakdingen aangeboden, en is hij gewoon heel dom geweest mij te laten gaan :')
pi_124013094
Pff echt een baalmoment hier.

Na maanden vol overwegend zeer negatief contact nu twee weken helemaal niks. Laatste smsjes van hem waren positief, dat hij van me hield bla bla. Heb de knop omgezet en reageer niet meer en nu er geen contact is, kom ik voor mijn gevoel pas echt aan verwerken toe.

Ik ben soms echt ontzettend boos en dan komt er zelfs een rancuneuze kant van mij naar boven die er normaal echt niet is. Gister stond ik bijna op het punt om daadwerkelijk tot wraak over te gaan. Het lag echt voor het oprapen (ik weet dingen die hem heel veel gezeik zouden kunnen opleveren) en ik was zo woest. Uiteindelijk niet gedaan omdat wraak vaak een bittere nasmaak heeft en ik wil helemaal niet iemands leven verwoesten. Ik ben ook helemaal niet zo en wil niet zo zijn maar het geeft wel aan hoe getergd ik was (en ben). Al die hatelijke smsjes, die foto' s die hij stuurde van andere meisjes, die onredelijkheid die me tot waanzin dreef en die ik nog heel lang gepikt heb. Te lang en daarmee heb ik t echt moeilijk voor mezelf gemaakt. Ik pikte veel omdat de reden dat de relatie stukliep bij mij lag.

Aan de ene kant wilde hij heel graag laten weten hoe erg hij aan t feesten was en chickies etcetera maar aan de andere kant gaf hij ook vaak aan dat hij ongelukkig was en veel problemen had. Uit schuldgevoel en toch wel loyaliteit heb ik hem nog enige tijd geholpen ook (financieel) zelfs nadat hij vervelende smsjes stuurde met foto' s en allerlei hatelijkheden. het toppunt was dat ik geld voor hem geregeld had, hem hierover opbelde en hij boos werd omdat ik hem lastigviel. Over een jaar zal ik hier met verbijstering op terugkijken, maar ja liefde doet gekke dingen met je.

Gisteren zo dom geweest op zijn Facebook te kijken en dit was ook 1 groot lang-leve-de-lol-en-snollen-festijn. Een foto van hem van toen het net uit was en dat hij uitging terwijl hij nog bij me was geweest die dag en we intiem waren. Dat steekt dan toch, dat geeft gewoon een lichamelijke reactie.
Het idee dat ik echt in puin lag terwijl hij gewoon liep te feesten. Anderzijds weet ik ook dat zijn leven in puin ligt (echt ernstig) maar dat je dan kunt uitgaan is mij een raadsel.
Ik zou het zelfs erg vinden als hij een ander had, ja zelfs na die dreigsmsjes en vernederingen. Zelfs nadat ik heb geconstateerd dat ik hem echt nooit meer wil, zou het nog pijn doet als hij weer van een ander houdt. Dat is zo scheef eigenlijk.

Ik voel de pijn nu ook volop, omdat ik anders dan in het verleden niet meer vlucht. In het verleden was ik na break ups vaak enkele dagen tot weken compleet van de wereld, om daarna keihard in de rebound te gaan, te feesten en meer van die ellende om de leegte maar op te vullen. Nu ga ik het verwerkingsproces helemaal aan en dat is denk ik wel beter, maar au wat doet dat pijn.
pi_124016582
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 17:39 schreef kloon89 het volgende:
Pff echt een baalmoment hier.

Na maanden vol overwegend zeer negatief contact nu twee weken helemaal niks. Laatste smsjes van hem waren positief, dat hij van me hield bla bla. Heb de knop omgezet en reageer niet meer en nu er geen contact is, kom ik voor mijn gevoel pas echt aan verwerken toe.

Ik ben soms echt ontzettend boos en dan komt er zelfs een rancuneuze kant van mij naar boven die er normaal echt niet is. Gister stond ik bijna op het punt om daadwerkelijk tot wraak over te gaan. Het lag echt voor het oprapen (ik weet dingen die hem heel veel gezeik zouden kunnen opleveren) en ik was zo woest. Uiteindelijk niet gedaan omdat wraak vaak een bittere nasmaak heeft en ik wil helemaal niet iemands leven verwoesten. Ik ben ook helemaal niet zo en wil niet zo zijn maar het geeft wel aan hoe getergd ik was (en ben). Al die hatelijke smsjes, die foto' s die hij stuurde van andere meisjes, die onredelijkheid die me tot waanzin dreef en die ik nog heel lang gepikt heb. Te lang en daarmee heb ik t echt moeilijk voor mezelf gemaakt. Ik pikte veel omdat de reden dat de relatie stukliep bij mij lag.

Aan de ene kant wilde hij heel graag laten weten hoe erg hij aan t feesten was en chickies etcetera maar aan de andere kant gaf hij ook vaak aan dat hij ongelukkig was en veel problemen had. Uit schuldgevoel en toch wel loyaliteit heb ik hem nog enige tijd geholpen ook (financieel) zelfs nadat hij vervelende smsjes stuurde met foto' s en allerlei hatelijkheden. het toppunt was dat ik geld voor hem geregeld had, hem hierover opbelde en hij boos werd omdat ik hem lastigviel. Over een jaar zal ik hier met verbijstering op terugkijken, maar ja liefde doet gekke dingen met je.

Gisteren zo dom geweest op zijn Facebook te kijken en dit was ook 1 groot lang-leve-de-lol-en-snollen-festijn. Een foto van hem van toen het net uit was en dat hij uitging terwijl hij nog bij me was geweest die dag en we intiem waren. Dat steekt dan toch, dat geeft gewoon een lichamelijke reactie.
Het idee dat ik echt in puin lag terwijl hij gewoon liep te feesten. Anderzijds weet ik ook dat zijn leven in puin ligt (echt ernstig) maar dat je dan kunt uitgaan is mij een raadsel.
Ik zou het zelfs erg vinden als hij een ander had, ja zelfs na die dreigsmsjes en vernederingen. Zelfs nadat ik heb geconstateerd dat ik hem echt nooit meer wil, zou het nog pijn doet als hij weer van een ander houdt. Dat is zo scheef eigenlijk.

Ik voel de pijn nu ook volop, omdat ik anders dan in het verleden niet meer vlucht. In het verleden was ik na break ups vaak enkele dagen tot weken compleet van de wereld, om daarna keihard in de rebound te gaan, te feesten en meer van die ellende om de leegte maar op te vullen. Nu ga ik het verwerkingsproces helemaal aan en dat is denk ik wel beter, maar au wat doet dat pijn.
Zo te lezen stopt hij lekker z'n kop in het zand en is hij nu een beetje aan het rebounden. En hoe hij tegen je doet.. tja ik denk dan altijd: als je echt klaar bent met iemand, waarom moet je iemand dan nog lastig vallen?
Maar ik ken het hoor, die tergende knoop in je maag. Wraak, liefde, verdriet.. Het is echt net zo intens als verliefd zijn maar dan andersom. Dat kan dus vrij heftig zijn. En vooral inderdaad dat ze het met anderen doen.. serieus ik heb echt momenten dat ik bijna hoop dat ze tegen een boom op rijdt. En dan 'ja maar dat met hem is spielerei en stelt niets voor'. Dat is helemaal om gek van woede te worden. Dat onbelangrijke spielerei dan toch de voorkeur heeft boven mij en mijn instorting.
ikwillente.nl
Draai het om.
pi_124016988
Ik ben zo blij dat ik nu, 2 maanden verder, niet meer dat gevoel hebt alsof er iets van binnen miste. Het gevoel dat er een gat in je ziel zit, dat je niet meer zonder de ander kan. Ik geef om haar en zij geef om mij, we zijn elkaar eerste in bijna alles... Maar helaas schattebout, als je het zo wil spelen dan spelen we het zo... En ik ken je, je denkt dat je een obsessie voor mij bent en dat ik niet zonder je kan, maar het gaat veel beter met me ondanks dat ik van vrienden hoor dat je denkt dat het de verkeerde kant met mij opgaat! :*
  woensdag 13 maart 2013 @ 19:22:54 #123
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124017405
Verdorie.. zou ik zonet weer even World of Warcraft doen, maar ik vind er geen zak meer aan.. en heb nog 2,5 week abbo. Zonder hem is het niet leuk.. Fuck wat kom je er dan achter hoe je op elkaar ingespeelt was, en dat het niet alleen mijn vriend was, maar ook mijn beste vriend in alles.. Zucht..
pi_124019096
Ik voel me kut...

Ik ben 23 jaar en ben best wel gericht op de toekomst. Ik wil heel graag settelen, maar volgens mij is het niet verstandig om daar op deze leeftijd al aan te denken. Zij was 22 jaar, ook wel een beetje jong om daaraan te denken...

Zijn echt bijna geen emoticons op Fok die bedroevende emoties representeren....
  woensdag 13 maart 2013 @ 20:01:41 #125
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124019923
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 19:49 schreef banaliteit het volgende:
Ik voel me kut...

Ik ben 23 jaar en ben best wel gericht op de toekomst. Ik wil heel graag settelen, maar volgens mij is het niet verstandig om daar op deze leeftijd al aan te denken. Zij was 22 jaar, ook wel een beetje jong om daaraan te denken...

Zijn echt bijna geen emoticons op Fok die bedroevende emoties representeren....
Sorry hoor, maar ik ben 20 en mijn ex was 22 en wij dachten er al 2 jaar over om te settelen, alleen hadden we niet genoeg geld.. Dus zo jong vind ik dat niet :{
pi_124020100
23 en 22. Tsja, ligt heel erg aan de persoon. Daar kun je heel moeilijk iets over zeggen.Voor sommige mensen is 42 nog te vroeg... Ik vind het iig ook niet schokkend jong.

Hier LOL ik op het moment :D. Zei hier iemand 2 pagina's geleden niet iets over dat de uitmakende partij met hangende pootjes om contact komt vragen? Nou mijn ex bevestigde zojuist even de regeL.

Hij voelt zich verscheurd, heeft het er zo moeilijk mee dat ik heb gezegd dat die vriendschap er niet in zit. Ik heb hem doorverwezen naar zijn nieuwe vriendin. Grappig, maar ik voel me hier zo goed door he? Klink misschien een beetje kinderachtig, maar op de een of andere manier geeft dit me een heel machtig gevoel, dat ik hem weg kan sturen, terwijl ik 3 maanden geleden nog in mijn bed lag te janken. Ik kom steeds dichter bij het besef dat het echt helemaal gedaan is.

Zijn ouders hebben mij trouwens nogmaals gecontacteerd over hun website :') . Wat een enge mensen heb je toch in de wereld.
  woensdag 13 maart 2013 @ 20:07:08 #127
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124020308
quote:
7s.gif Op woensdag 13 maart 2013 20:04 schreef Neifile het volgende:
23 en 22. Tsja, ligt heel erg aan de persoon. Daar kun je heel moeilijk iets over zeggen.Voor sommige mensen is 42 nog te vroeg... Ik vind het iig ook niet schokkend jong.

Hier LOL ik op het moment :D. Zei hier iemand 2 pagina's geleden niet iets over dat de uitmakende partij met hangende pootjes om contact komt vragen? Nou mijn ex bevestigde zojuist even de regeL.

Hij voelt zich verscheurd, heeft het er zo moeilijk mee dat ik heb gezegd dat die vriendschap er niet in zit. Ik heb hem doorverwezen naar zijn nieuwe vriendin. Grappig, maar ik voel me hier zo goed door he? Klink misschien een beetje kinderachtig, maar op de een of andere manier geeft dit me een heel machtig gevoel, dat ik hem weg kan sturen, terwijl ik 3 maanden geleden nog in mijn bed lag te janken. Ik kom steeds dichter bij het besef dat het echt helemaal gedaan is.

Zijn ouders hebben mij trouwens nogmaals gecontacteerd over hun website :') . Wat een enge mensen heb je toch in de wereld.
Ik snap precies wat je bedoelt hoor. Alleen moet je er wel om denken dat het nu geen machtspelletje word. Ikzelf kon er altijd beter tegen als ik degene was die idd de macht had, de mogelijkheid te zeggen ja of nee tegenover dingen. Maar zowieso voelt het goed als je ex, waar je nog niet helemaal overheen bent aandacht begint te zoeken en te jammeren.

Ben blij dat er iemand is die het zelfde voelt, voelde me altijd zo'n freak als ik het gevoel van macht had :')
pi_124020713
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 20:07 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik snap precies wat je bedoelt hoor. Alleen moet je er wel om denken dat het nu geen machtspelletje word. Ikzelf kon er altijd beter tegen als ik degene was die idd de macht had, de mogelijkheid te zeggen ja of nee tegenover dingen. Maar zowieso voelt het goed als je ex, waar je nog niet helemaal overheen bent aandacht begint te zoeken en te jammeren.

Ben blij dat er iemand is die het zelfde voelt, voelde me altijd zo'n freak als ik het gevoel van macht had :')
Haha, niets menselijks is mij vreemd :') . Het is eigenlijk voornamelijk het idee dat ik me er goed bij voel om hem uit mijn leven te schoppen. Naja, ik moet eerlijk zijn, de realisatie dat hij het er moeilijk mee heeft, doet wel goed ja.

Je hebt gelijk, geen machtspelletje van maken. Daarom laat ik ook gewoon niets meer van me horen, buiten de zakelijke beslommeringen. Hij wilde het zo, ok voor mij. :)
  woensdag 13 maart 2013 @ 20:16:28 #129
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124021021
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 20:12 schreef Neifile het volgende:

[..]

Haha, niets menselijks is mij vreemd :') . Het is eigenlijk voornamelijk het idee dat ik me er goed bij voel om hem uit mijn leven te schoppen. Naja, ik moet eerlijk zijn, de realisatie dat hij het er moeilijk mee heeft, doet wel goed ja.

Je hebt gelijk, geen machtspelletje van maken. Daarom laat ik ook gewoon niets meer van me horen, buiten de zakelijke beslommeringen. Hij wilde het zo, ok voor mij. :)
Ja zo moet je het ook doen. Niet teveel op ingaan. Want van mijzelf weet ik dat ik dat wel deed, hoe gemeen het ook klinkt. Toen het eens eerder uit was en hij constant smste dat hij mij terug wou, heb ik hem best wel laten lijden.. En hoe meer ik dat deed, hoe meer hij smeekte omdat hij dacht dat ik niet meer wou. Zeer gemeen, maar voelde fijn op dat moment. Omdat hij nu eindelijk alle aandacht gaf die ik wou. :')
pi_124021514
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 20:16 schreef Babela het volgende:

[..]

Ja zo moet je het ook doen. Niet teveel op ingaan. Want van mijzelf weet ik dat ik dat wel deed, hoe gemeen het ook klinkt. Toen het eens eerder uit was en hij constant smste dat hij mij terug wou, heb ik hem best wel laten lijden.. En hoe meer ik dat deed, hoe meer hij smeekte omdat hij dacht dat ik niet meer wou. Zeer gemeen, maar voelde fijn op dat moment. Omdat hij nu eindelijk alle aandacht gaf die ik wou. :')
Ik heb bij mezelf gemerkt dat ik daar best in vast kan blijven zitten. Het idee dat hij gaat vragen om vriendschap en dan enorm emotioneel wordt. Ondertussen kreeg ik dat ergens ook weer een emotionele klap te verduren elke keer. Tsja, wraakgevoelens. Daarom blijf ik nu heel resoluut tegen hem. Die vriendschap gaat er niet meer komen. Veel plezier met je nieuwe vlam en haar kinderen.

Grappig trouwens, ik vroeg hem nog hoe hij dat nu voor zich zag, omdat hij kinderen haat. Hij zei dat ze al wat ouder waren (3 en 5, nou inderdaad ze zijn bijna volwassen...); Echt he, arme kinderen ;( .
  woensdag 13 maart 2013 @ 20:26:18 #131
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124021830
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 20:22 schreef Neifile het volgende:

[..]

Ik heb bij mezelf gemerkt dat ik daar best in vast kan blijven zitten. Het idee dat hij gaat vragen om vriendschap en dan enorm emotioneel wordt. Ondertussen kreeg ik dat ergens ook weer een emotionele klap te verduren elke keer. Tsja, wraakgevoelens. Daarom blijf ik nu heel resoluut tegen hem. Die vriendschap gaat er niet meer komen. Veel plezier met je nieuwe vlam en haar kinderen.

Grappig trouwens, ik vroeg hem nog hoe hij dat nu voor zich zag, omdat hij kinderen haat. Hij zei dat ze al wat ouder waren (3 en 5, nou inderdaad ze zijn bijna volwassen...); Echt he, arme kinderen ;( .
Het zijn inderdaad wraakgevoelens ja. Je wilt ze pijn doen en even laten lijden, zoals ze bij jou ook hebben gedaan. Kinderachtig misschien, maar een beetje verdienen ze soms wel ~O>

Ja nee, die gaan al bijna uit huis. :') Arme kinderen inderdaad, ze hebben een stiefvader die een hekel heeft aan kinderen, wat een plezier *O*
pi_124022143
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 20:26 schreef Babela het volgende:

[..]

Het zijn inderdaad wraakgevoelens ja. Je wilt ze pijn doen en even laten lijden, zoals ze bij jou ook hebben gedaan. Kinderachtig misschien, maar een beetje verdienen ze soms wel ~O>

Ja nee, die gaan al bijna uit huis. :') Arme kinderen inderdaad, ze hebben een stiefvader die een hekel heeft aan kinderen, wat een plezier *O*
Goede moeder ook om zo'n vriend op te pikken terwijl ze weet hoe hij over kinderen denkt |:(. ik hoop echt dat dat niet lang standhoudt, gewoon voor die kinderen. Als je weet hoe intolerant hij tegenover kinderen is. Echt, dat kan nooit gezond zijn :{ .

Ach ja, hij verdient die wraak wel, hoe alles is gegaan, maar ik voel me daar te goed voor. Doodzwijgen is de beste wraak die ik kan nemen ;) .

[ Bericht 0% gewijzigd door Neifile op 13-03-2013 20:35:59 ]
pi_124024521
Pfff voel me zo raar.. Ex zoekt voor 2e x contact in 3 dagen ineens. Komt hij met iets aan wat hij via via via gehoord zou hebben wat dus totaal NIET waar is. En ik zou ook geen idee hebben hoe ie erbij komt aangezien het toch best heftig is.. Laat me gewoon met rust man, ik wil loskomen van je en zit niet op je steun te wachten..
  woensdag 13 maart 2013 @ 21:09:38 #134
366803 AthCom
Overigens ...
pi_124024889
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 20:01 schreef Babela het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar ik ben 20 en mijn ex was 22 en wij dachten er al 2 jaar over om te settelen, alleen hadden we niet genoeg geld.. Dus zo jong vind ik dat niet :{
Hm, mijn ex en ik zaten toentertijd ook rond de 22 (met de intentie te settelen) toen zij het niet meer zag zitten, dus nee, te jong vind ik het ook niet.
Moira. is tof. :7
pi_124029207
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 21:03 schreef perfectsecret het volgende:
Pfff voel me zo raar.. Ex zoekt voor 2e x contact in 3 dagen ineens. Komt hij met iets aan wat hij via via via gehoord zou hebben wat dus totaal NIET waar is. En ik zou ook geen idee hebben hoe ie erbij komt aangezien het toch best heftig is.. Laat me gewoon met rust man, ik wil loskomen van je en zit niet op je steun te wachten..
Misschien denkt ie een opening te creëren om daarna ''normaal'' contact te kunnen hebben. Weet natuurlijk niet hoe hij in elkaar zit, maar goed. Ik gok dat je al iets gezegd hebt over dat het niet waar is en je geen contact wil voor wat je reden ook is? :P
  woensdag 13 maart 2013 @ 22:13:33 #136
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124029299
Irriteren jullie je ook aan die gelijk na een breuk zeggen stap erover heen, kop op en klaar? Ik wel tbh :$ ze bedoelen het vast goed maar soms.....
  woensdag 13 maart 2013 @ 22:19:12 #137
74276 saaw
fight harder or walk away
pi_124029727
Ik vind het zo raar dat ik boos ben dat hij geen contact opneem terwijl ik hem helemaal niet wil spreken :')
Word echt een stom hysterisch labiel zeikwijf hiervan, inclusief in huilen uitbarsten en denken dat alle liedjes over mij/ons gaan, verschrikkelijk!

Gister een prima dag gehad, veel afleiding en vanalles te doen, vandaag de hele dag in bed gelegen met de gordijnen dicht en domme series gekeken.

Ik mis hem :(
an urge to help mankind overcomes me
pi_124030047
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 22:12 schreef killeroy_nl het volgende:

[..]

Misschien denkt ie een opening te creëren om daarna ''normaal'' contact te kunnen hebben. Weet natuurlijk niet hoe hij in elkaar zit, maar goed. Ik gok dat je al iets gezegd hebt over dat het niet waar is en je geen contact wil voor wat je reden ook is? :P
Je hebt gelijk. Hij kon niet zeggen van wie hij het had --> bullshit dus. En begon daarna idd "normaal" te praten op een gegeven moment vroeg hij naar m'n liefdesleven en moest natuurlijk gelijk over z'n nieuwe vriendin beginnen. Heeft een opmerking/vraag gesteld die ik niet kon waarderen dus ben niet meer op hem ingegaan nu. Vermoeiend dit zeg, eerste weken na de breuk wilde meneer totaal geen contact, nu in 3 dagen heeft hij al 2x toenadering gezocht en de afgelopen weken ook al een aantal keer.
Ik merk dat als hij contact zoekt hij weer in m'n hoofd komt, doet hij dat niet vermaak ik me prima met al m'n nieuwe scharreltjes haha. :)
  woensdag 13 maart 2013 @ 22:26:47 #139
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124030236
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 22:19 schreef saaw het volgende:
Ik vind het zo raar dat ik boos ben dat hij geen contact opneem terwijl ik hem helemaal niet wil spreken :')
Word echt een stom hysterisch labiel zeikwijf hiervan, inclusief in huilen uitbarsten en denken dat alle liedjes over mij/ons gaan, verschrikkelijk!

Gister een prima dag gehad, veel afleiding en vanalles te doen, vandaag de hele dag in bed gelegen met de gordijnen dicht en domme series gekeken.

Ik mis hem :(
Aandacht. Je wilt dat hij aan je denkt en contact opneemt. En ontwenning misschien, normaal elke dag contact en nu niet meer. Dat moet wennen.
Ik wil mijn ex ook niet spreken maar toch blijf ik mijn telefoon checken en kijken of hij mij nog niet unblocked heeft op whatsapp.

De ene dag zal beter zijn dan de andere. Gister goeie dag, vandaag kutdag. Waarschijnlijk heb je morgen weer een goeie dag. En zo niet, dan die erna wel.
En als je niks te doen hebt zoek de afleiding zelf op. Voer je hobbies uit, ga wandelen etc. tuurlijk mag je ook wel een dag niks doen, maar dan hebben je hersenen ook niks om te doen en dan ze denken aan je ex. :)
pi_124034807
quote:
7s.gif Op woensdag 13 maart 2013 20:04 schreef Neifile het volgende:
23 en 22. Tsja, ligt heel erg aan de persoon. Daar kun je heel moeilijk iets over zeggen.Voor sommige mensen is 42 nog te vroeg... Ik vind het iig ook niet schokkend jong.

Hier LOL ik op het moment :D. Zei hier iemand 2 pagina's geleden niet iets over dat de uitmakende partij met hangende pootjes om contact komt vragen? Nou mijn ex bevestigde zojuist even de regeL.

Hij voelt zich verscheurd, heeft het er zo moeilijk mee dat ik heb gezegd dat die vriendschap er niet in zit. Ik heb hem doorverwezen naar zijn nieuwe vriendin. Grappig, maar ik voel me hier zo goed door he? Klink misschien een beetje kinderachtig, maar op de een of andere manier geeft dit me een heel machtig gevoel, dat ik hem weg kan sturen, terwijl ik 3 maanden geleden nog in mijn bed lag te janken. Ik kom steeds dichter bij het besef dat het echt helemaal gedaan is.

Zijn ouders hebben mij trouwens nogmaals gecontacteerd over hun website :') . Wat een enge mensen heb je toch in de wereld.
Ik vraag mij dat ook heel vaak af. Of de uitmakende partij (mijn ex-vriendin) er ooit spijt van zal gaan krijgen en zal proberen om contact met mij te zoeken. Want ik ken haar. Zij is zo. Ze krijgt altijd later spijt en laat zich altijd zo ompraten door vriendinnen. Ze had het mij zelf verteld, ik was perfect voor haar, ik moest er niet aan twijfelen. Het is nu slechts afwachten.
  donderdag 14 maart 2013 @ 09:14:06 #141
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124039335
Nou mijn ex nam vandaag ook contact op. Vroeg of ik afgekoeld was, dus ik zei dat het prima ging. Daarna begon ie gelijk over dat hij een droom had gehad, dat hij seks met hij had en dat mijn moeder binnenkwam en mee wou doen. En dat hij wel 10 liter kwam, net of gooide ik een pak yoghurt over me heen.

Wtf :')
pi_124040452
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 19:08 schreef Gizlijntje het volgende:

[..]

Zo te lezen stopt hij lekker z'n kop in het zand en is hij nu een beetje aan het rebounden. En hoe hij tegen je doet.. tja ik denk dan altijd: als je echt klaar bent met iemand, waarom moet je iemand dan nog lastig vallen?
Maar ik ken het hoor, die tergende knoop in je maag. Wraak, liefde, verdriet.. Het is echt net zo intens als verliefd zijn maar dan andersom. Dat kan dus vrij heftig zijn. En vooral inderdaad dat ze het met anderen doen.. serieus ik heb echt momenten dat ik bijna hoop dat ze tegen een boom op rijdt. En dan 'ja maar dat met hem is spielerei en stelt niets voor'. Dat is helemaal om gek van woede te worden. Dat onbelangrijke spielerei dan toch de voorkeur heeft boven mij en mijn instorting.
ikwillente.nl
Thanks voor je reactie, erg lief.

Ja, het is heel erg, maar soms wens ik mijn ex-geliefde ook van alles toe. terwijl ik normaal niet zo iemand ben; zelfs mensen die ik niet mag, gun ik ook goede dingen. Maar als ik hoor hoe slecht het met hem gaat, vind ik dat soms helemaal niet erg. Soms ook wel, want ik hou van hem en wil hem ook niet heel ongelukkig zijn. Maar het zou steken als hij helemaal happy de peppie is terwijl ik soms hele dagen labiel onder mijn dekbad lag.

Overigens zei hij toen ik hem de laatste keer sprak dat hij niets heeft gedaan met een ander. Volgens mij had hij die meisjes ook van gewoon van internet geplukt ofzo haha. Hij zou ook eerlijk dat hij die foto' s echt uit pijn en frustratie stuurde. Echt nasty, want heb echt mijn ogen uit mijn kop gejankt erdoor.
Eigenlijk zou het me niet uit moeten maken, maar ik heb echt liever dat er nog geen ander is. Stom eingelijk, een beetje normaal persoon met een normaal gevoel van eigenwaarde zou misschien denken "ze mag hem hebben" en ik hoef hem ook echt niet, maar toch.

En inderdaad, al zou hij iets doen, het zal waarschijnlijk niet veel zijn, want hij viel me tot voor kort echt lastig met heel positieve en heel negatieve reacties.

Hoe lang is eht uit met jouw ex-vriendin? Ging zij voor de rebound?

Erg he, soms reageert je lijf nog heftiger dan je geest. Als ik zo' n foto zie of alleen al door het horen van zijn woonplaats een brok in mijn maag voel.
pi_124040485
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2013 23:48 schreef Marmal het volgende:

[..]

Ik vraag mij dat ook heel vaak af. Of de uitmakende partij (mijn ex-vriendin) er ooit spijt van zal gaan krijgen en zal proberen om contact met mij te zoeken. Want ik ken haar. Zij is zo. Ze krijgt altijd later spijt en laat zich altijd zo ompraten door vriendinnen. Ze had het mij zelf verteld, ik was perfect voor haar, ik moest er niet aan twijfelen. Het is nu slechts afwachten.
En wat zou jij dan doen?
pi_124042931
Is toch pijnlijk om te horen dat je ex niks meer met je te maken wilt hebben na 2 jaar en 2 maanden een relatie gehad te hebben.
Ze heeft geen gevoelens meer en denkt niet meer aan me, ze zei 3 maanden geleden nog toen het uit was van voorlopig voor mij geen relatie meer (pas over 2 jaar of iets wil ik weer een relatie heeft ze tegen mij gezegd)

En wat denk je 3 maanden verder zit ze toch in een relatie, dat is best pijnlijk om te zien dat ze er een stuk sneller overheen is dan ik en zo snel voor mijn idee weer een ander heeft..

Ik blijf toch altijd wel aan haar denken en daar wil ik eigenlijk echt vanaf, ik word er langzaam gek van. Ik mis de tijden met haar wel gewoon, het gaat op zich wel een stuk beter met me dan een week geleden dus er zit vooruitgang in maar ik blijf het toch moeilijk vinden.
  donderdag 14 maart 2013 @ 12:15:48 #145
396860 DiThomasso
Feyenoord Rotterdam!
pi_124044544
Ik snap het niet zo goed, mijn 'relatie' van 4 maanden is maandag gestopt door mijn eerste vriendin. Daarvoor al heel veel scharrels gehad en ook een keer goed ziek geweest van het feit dat een meid het toch niet zo zag zitten in ons. Maar in de laatste 2 weken van de relatie had ik heel veel stress, onzekerheid en dat soort dingen. Nu ik er aan terugdenk heb ik de afgelopen dagen niet eens zoveel last ervan. Misschien moet het nog inwerken of is het toch lekker dat mijn hoofd nu leeg is en ik verder kan gaan in het leven. Door die stress bleven er veel dingen stilstaan en ik was zwaar geïrriteerd.
Kan het zijn dat ik minder last ervan heb dan andere mensen of heb ik mezelf hier al op voorbereid?
pi_124044777
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 11:27 schreef ringomanic het volgende:
Is toch pijnlijk om te horen dat je ex niks meer met je te maken wilt hebben na 2 jaar en 2 maanden een relatie gehad te hebben.
Ze heeft geen gevoelens meer en denkt niet meer aan me, ze zei 3 maanden geleden nog toen het uit was van voorlopig voor mij geen relatie meer (pas over 2 jaar of iets wil ik weer een relatie heeft ze tegen mij gezegd)

En wat denk je 3 maanden verder zit ze toch in een relatie, dat is best pijnlijk om te zien dat ze er een stuk sneller overheen is dan ik en zo snel voor mijn idee weer een ander heeft..

Ik blijf toch altijd wel aan haar denken en daar wil ik eigenlijk echt vanaf, ik word er langzaam gek van. Ik mis de tijden met haar wel gewoon, het gaat op zich wel een stuk beter met me dan een week geleden dus er zit vooruitgang in maar ik blijf het toch moeilijk vinden.
Wat vervelend voor je, dikke knuffel.

Zei ze letterlijk dat ze niks met jou te maken wilde hebben? Of blijkt dat uit haar gedrag?

Heel veel mensen zeggen dat ze heel lang wachten met een ander. Ik geloof dat ze dat vaak dan wel menen op het moment, al zullen er ook mensen dat zeggen om het te verzachten voor de ander.

Maar eens ga jij hetzelfde voelen als zij en is er weer ruimte voor een ander.
pi_124044842
quote:
14s.gif Op donderdag 14 maart 2013 12:15 schreef DiThomasso het volgende:
Ik snap het niet zo goed, mijn 'relatie' van 4 maanden is maandag gestopt door mijn eerste vriendin. Daarvoor al heel veel scharrels gehad en ook een keer goed ziek geweest van het feit dat een meid het toch niet zo zag zitten in ons. Maar in de laatste 2 weken van de relatie had ik heel veel stress, onzekerheid en dat soort dingen. Nu ik er aan terugdenk heb ik de afgelopen dagen niet eens zoveel last ervan. Misschien moet het nog inwerken of is het toch lekker dat mijn hoofd nu leeg is en ik verder kan gaan in het leven. Door die stress bleven er veel dingen stilstaan en ik was zwaar geïrriteerd.
Kan het zijn dat ik minder last ervan heb dan andere mensen of heb ik mezelf hier al op voorbereid?
Tuurlijk kan dat en misschien wel allebei tegelijk. Misschien wist je ergens diep van binnen wel dat het niet goed zat en je hebt natuurlijk ook niet zoveel opgebouwd in die paar maanden.
pi_124047602
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 12:22 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Wat vervelend voor je, dikke knuffel.

Zei ze letterlijk dat ze niks met jou te maken wilde hebben? Of blijkt dat uit haar gedrag?

Heel veel mensen zeggen dat ze heel lang wachten met een ander. Ik geloof dat ze dat vaak dan wel menen op het moment, al zullen er ook mensen dat zeggen om het te verzachten voor de ander.

Maar eens ga jij hetzelfde voelen als zij en is er weer ruimte voor een ander.
Dankjewel,

Nee ze zegt letterlijk van "Ik zie geen reden meer om contact te hebben met je en/ of om af te spreken"
Nu is voor haar het nadeel dat ze wel contact met mij moet blijven houden maar ik merk dat ze het liever niet wilt en er alles aan doet om het te vermijden. Ze moet maandelijks geld overmaken voor haar telefoonrekening daar moeten we dus contact over blijven houden..
Tevens liggen nog een aantal spullen van mij bij haar en ze doet er alles aan om het uit te stellen dat ik het op kom halen.

Ja maar na een paar weken had ze al weer bijna een nieuwe lover.. Of een "flow" zoals ze dat tegenwoordig zeggen. Dus ik vind dit alles maar raar.. Voel me toch gekwetst daardoor eigenlijk.

Ja komt uiteindelijk wel goed maar dit is gewoon even zwaar, ze was mijn eerste echte serieuze relatie die tevens lang geduurd heeft en ze was mijn eerste in diverse dingen, dat blijf ik lastig vinden maakt me tevens ook onzeker.
Maar ach, ik voel me gelukkig al iets beter als een week terug!
  donderdag 14 maart 2013 @ 16:22:19 #149
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124052776
Mijn ex is jaloers?!

Het begon dus met die seksdroom over ons.. Daarna vroeg hij of ik een date had, omdat ik zei dat het wel goed kwam qua seks ( we hadden het over droogstaan). Daarna kon ie maar niet ophouden met te zeggen dat ik nu vast wel een vibrator had ( hij was zelfs jaloers op vibrators/dildo's, dacht dat hij niet genoeg was ) en daarna begon ie erover dat ik een gemeenschappelijke vriend had gevraagd of hij nog wel leefde, deze vriend had geantwoord natuurlijk, binnenkort even afspreken en bijpraten? (altijd goeie vriend van mij geweest, nooit wat gebeurd), dus dat ik met hem af zou spreken. Hij dacht dat ik hem zag als toekomstig relatiemateriaal.

Ik snap er niks van, hij praat heeeeel vrolijk. Probeert me soms wel te raken door te zeggen dat hij vaak genoeg seks heeft. Hier reageer ik maar wat grappig op en dan komt er snel achteraan dat het een grapje is en dat hij voorlopig nog wel droog zal staan. Zit tegen mij te zeggen dat ie geil is. Mmkay, maar wat wil je nou? Je hebt een vriendin, waar je zogenaamd '5 jaar verliefd op was'. Dan doe je dit toch niet. Hij wil seks met mij, dat doe je niet als je ' verliefd bent'. Ik niet namelijk,

hellup
pi_124054129
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 13:54 schreef ringomanic het volgende:

[..]

Dankjewel,

Nee ze zegt letterlijk van "Ik zie geen reden meer om contact te hebben met je en/ of om af te spreken"
Nu is voor haar het nadeel dat ze wel contact met mij moet blijven houden maar ik merk dat ze het liever niet wilt en er alles aan doet om het te vermijden. Ze moet maandelijks geld overmaken voor haar telefoonrekening daar moeten we dus contact over blijven houden..
Tevens liggen nog een aantal spullen van mij bij haar en ze doet er alles aan om het uit te stellen dat ik het op kom halen.

Ja maar na een paar weken had ze al weer bijna een nieuwe lover.. Of een "flow" zoals ze dat tegenwoordig zeggen. Dus ik vind dit alles maar raar.. Voel me toch gekwetst daardoor eigenlijk.

Ja komt uiteindelijk wel goed maar dit is gewoon even zwaar, ze was mijn eerste echte serieuze relatie die tevens lang geduurd heeft en ze was mijn eerste in diverse dingen, dat blijf ik lastig vinden maakt me tevens ook onzeker.
Maar ach, ik voel me gelukkig al iets beter als een week terug!
Wat vervelend dat ze het zo uitstelt, zo geeft ze jou ook niet echt de ruimte om te gaan verwerken.
Probeer echt zo min mogelijk contact, gun jezelf ook die ruimte. Maar mooi dat het al beter gaat, gaat alleen maar nog beter worden.
pi_124054169
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 16:22 schreef Babela het volgende:
Mijn ex is jaloers?!

Het begon dus met die seksdroom over ons.. Daarna vroeg hij of ik een date had, omdat ik zei dat het wel goed kwam qua seks ( we hadden het over droogstaan). Daarna kon ie maar niet ophouden met te zeggen dat ik nu vast wel een vibrator had ( hij was zelfs jaloers op vibrators/dildo's, dacht dat hij niet genoeg was ) en daarna begon ie erover dat ik een gemeenschappelijke vriend had gevraagd of hij nog wel leefde, deze vriend had geantwoord natuurlijk, binnenkort even afspreken en bijpraten? (altijd goeie vriend van mij geweest, nooit wat gebeurd), dus dat ik met hem af zou spreken. Hij dacht dat ik hem zag als toekomstig relatiemateriaal.

Ik snap er niks van, hij praat heeeeel vrolijk. Probeert me soms wel te raken door te zeggen dat hij vaak genoeg seks heeft. Hier reageer ik maar wat grappig op en dan komt er snel achteraan dat het een grapje is en dat hij voorlopig nog wel droog zal staan. Zit tegen mij te zeggen dat ie geil is. Mmkay, maar wat wil je nou? Je hebt een vriendin, waar je zogenaamd '5 jaar verliefd op was'. Dan doe je dit toch niet. Hij wil seks met mij, dat doe je niet als je ' verliefd bent'. Ik niet namelijk,

hellup
Waarom "hellup"?

Volgens mij maak jij het jezelf erg moeilijk..
  donderdag 14 maart 2013 @ 17:43:40 #152
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124055657
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 16:59 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Waarom "hellup"?

Volgens mij maak jij het jezelf erg moeilijk..
Ik ga geen seks met hem hebben, maar ik vraag me af waarom hij zo praat. Heb hem ook al duidelijk gezegd dat het er niet in zit. Vreemd genoeg wil ik dit zijn vriendin niet aandoen, omdat ik weet dat ze onzeker is en omdat ik zelf ook weet hoeveel pijn het doet als je bedrogen word. Maar waarom, nu heb ik er weer moeite mee om het contact te verbreken omdat hij wel leuk met me praat. Zucht
pi_124058603
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 11:27 schreef ringomanic het volgende:
Is toch pijnlijk om te horen dat je ex niks meer met je te maken wilt hebben na 2 jaar en 2 maanden een relatie gehad te hebben.
Ze heeft geen gevoelens meer en denkt niet meer aan me, ze zei 3 maanden geleden nog toen het uit was van voorlopig voor mij geen relatie meer (pas over 2 jaar of iets wil ik weer een relatie heeft ze tegen mij gezegd)

En wat denk je 3 maanden verder zit ze toch in een relatie, dat is best pijnlijk om te zien dat ze er een stuk sneller overheen is dan ik en zo snel voor mijn idee weer een ander heeft..

Ik blijf toch altijd wel aan haar denken en daar wil ik eigenlijk echt vanaf, ik word er langzaam gek van. Ik mis de tijden met haar wel gewoon, het gaat op zich wel een stuk beter met me dan een week geleden dus er zit vooruitgang in maar ik blijf het toch moeilijk vinden.
Snap wat je bedoelt.
4 jaar 2 maanden relatie gehad, vlak voor het uit ging zei ze ''je bent m'n zielsmaatje''.
nog geen week later date ze met iemand, 2 weken later relatie met diegene.
Say wuuut.

En Babela, vaag verhaal hahah.. Klinkt wel alsof hij nu begint te missen en probeert je jaloers te maken ofzo.
  donderdag 14 maart 2013 @ 19:19:28 #154
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124058775
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 19:14 schreef killeroy_nl het volgende:

[..]

Snap wat je bedoelt.
4 jaar 2 maanden relatie gehad, vlak voor het uit ging zei ze ''je bent m'n zielsmaatje''.
nog geen week later date ze met iemand, 2 weken later relatie met diegene.
Say wuuut.

En Babela, vaag verhaal hahah.. Klinkt wel alsof hij nu begint te missen en probeert je jaloers te maken ofzo.
Ja ik vond het ook al zon vreemd verhaal. Zie wel hoe dit loopt, ook al wil ik hem niet terug. Maar toch voelt het fijn dat hij onbewust laat merken mijn aandacht te willen
  donderdag 14 maart 2013 @ 20:48:59 #155
74276 saaw
fight harder or walk away
pi_124063194
Krijg net een smsje van zijn moeder of ze me mag bellen. Ben nog aan het eten dus heb gezegd dat over een half urutje beter uitkomt maar ben gewoon helemaal van slag, nu al. Had juist zo'n goeie dag :(
an urge to help mankind overcomes me
pi_124064354
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 10:05 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Hoe lang is eht uit met jouw ex-vriendin? Ging zij voor de rebound?

Hmm tja dat is een ellende van zes jaar aan/uit/aan/uit... nu is het echt klaar-klaar. Hopen dat ik het volhoud. Ik ga voor de rebound en zij ook. Maar ik heb het eerst uitgemaakt, zij niet ;-) Lullig is: ik wéét dat het niet beter gaat worden maar toch iedere keer weer verder prutsen. Dat is dodelijk.
Draai het om.
  donderdag 14 maart 2013 @ 21:11:18 #157
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124064446
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:09 schreef Gizlijntje het volgende:

[..]

Hmm tja dat is een ellende van zes jaar aan/uit/aan/uit... nu is het echt klaar-klaar. Hopen dat ik het volhoud. Ik ga voor de rebound en zij ook. Maar ik heb het eerst uitgemaakt, zij niet ;-) Lullig is: ik wéét dat het niet beter gaat worden maar toch iedere keer weer verder prutsen. Dat is dodelijk.
Had ik inderdaad ook. Elke keer weer uit en dan denken tis klaar.. Maar elkaar toch missen en verder proberen en weer op hetzelfde uitkomen.. Tis voor ons nu ook echt klaar-klaar.
pi_124064580
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:11 schreef Babela het volgende:

[..]

Had ik inderdaad ook. Elke keer weer uit en dan denken tis klaar.. Maar elkaar toch missen en verder proberen en weer op hetzelfde uitkomen.. Tis voor ons nu ook echt klaar-klaar.
Daarvoor moet je dus het contact verbreken en verbroken houden. Ik heb whatsapp geblokkeerd en alles eruit geflikkerd (facebook, linkedin etc). Telefoon niet opnemen, post direct wegflikkeren. Ze weet dat als ze een beetje haar best doet, ik weer door de knieën ga en dan zitten we over een half jaar weer zo. Geen zin in.
Draai het om.
  donderdag 14 maart 2013 @ 21:21:09 #159
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124064942
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:13 schreef Gizlijntje het volgende:

[..]

Daarvoor moet je dus het contact verbreken en verbroken houden. Ik heb whatsapp geblokkeerd en alles eruit geflikkerd (facebook, linkedin etc). Telefoon niet opnemen, post direct wegflikkeren. Ze weet dat als ze een beetje haar best doet, ik weer door de knieën ga en dan zitten we over een half jaar weer zo. Geen zin in.
Ik had hem ook van alles verwijderd. Helaas had ie dus vandaag weer contact opgenomen. Probeer me ook groot te houden, tot nu toe gaat het goed. Hopelijk als ik straks op bed lig en de rem van mijn hersenen niet meer kan vinden, dat het ook nog goed gaat..
pi_124065277
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:21 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik had hem ook van alles verwijderd. Helaas had ie dus vandaag weer contact opgenomen. Probeer me ook groot te houden, tot nu toe gaat het goed. Hopelijk als ik straks op bed lig en de rem van mijn hersenen niet meer kan vinden, dat het ook nog goed gaat..
Phone uit zetten. Echt.
Draai het om.
pi_124066084
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:21 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik had hem ook van alles verwijderd. Helaas had ie dus vandaag weer contact opgenomen. Probeer me ook groot te houden, tot nu toe gaat het goed. Hopelijk als ik straks op bed lig en de rem van mijn hersenen niet meer kan vinden, dat het ook nog goed gaat..
Eigenlijk snap ik niet waarom je zo met jezelf laat spelen. Je houdt jezelf een beetje voor de gek denk ik dat je je groot houdt en dat je het allemaal wel aan kan. Als ik hier lees hoe van slag je kan zijn als hij contact met je op neemt, is die nuchterheid maar moeilijk te geloven. En de manier waarop hij de gesprekken met je voert, klinken nog niet echt als leuke gesprekken, gesprekken waar je wat aan hebt. Meer gesprekken van een jongen die je nog niet los kan laten en graag de aandacht van je krijgt, maar verder niks meer met je wil hebben. Daar kan je niet op bouwen en daar heb je niks aan.

Eenzijdig het contact verbreken door alles te verwijderen, dat werkt niet. Als je dat écht wilt ( en ik raad het je heel sterk aan ) moet je het uitspreken en alles verwijderen én blokkeren. Als je op een vredige manier het contact verbreekt door hem in te lichten, kan je eventueel later weer contact opnemen als je over hem heen bent. Als jullie zo'n vriendschappelijke band aan kunnen, ten minste.
"The past is our definition. We may strive, with good reason, to escape it, or to escape what is bad in it, but we will escape it only by adding something better to it." - Wendell Berry
pi_124066204
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:42 schreef StrawberrySwing het volgende:

[..]
Eenzijdig het contact verbreken door alles te verwijderen, dat werkt niet. Als je dat écht wilt ( en ik raad het je heel sterk aan ) moet je het uitspreken en alles verwijderen én blokkeren. Als je op een vredige manier het contact verbreekt door hem in te lichten, kan je eventueel later weer contact opnemen als je over hem heen bent. Als jullie zo'n vriendschappelijke band aan kunnen, ten minste.
Ehm.. als je het er beiden over eens zou zijn dat geen contact het beste was, zou dit probleem niet spelen toch? Het probleem is juist dat één van de partijen (of beide) zegt geen contact te willen, maar het toch doet.
Draai het om.
pi_124066287
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:44 schreef Gizlijntje het volgende:

[..]

Ehm.. als je het er beiden over eens zou zijn dat geen contact het beste was, zou dit probleem niet spelen toch? Het probleem is juist dat één van de partijen (of beide) zegt geen contact te willen, maar het toch doet.
Naar mijn idee heeft ze alles van hem verwijderd maar vervolgens niet gezegd dat ze geen contact wilt. Zo bedoelde ik het meer.
"The past is our definition. We may strive, with good reason, to escape it, or to escape what is bad in it, but we will escape it only by adding something better to it." - Wendell Berry
  donderdag 14 maart 2013 @ 21:48:03 #164
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124066383
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:46 schreef StrawberrySwing het volgende:

[..]

Naar mijn idee heeft ze alles van hem verwijderd maar vervolgens niet gezegd dat ze geen contact wilt. Zo bedoelde ik het meer.
Hij wou geen contact meer. En maandag heb ik hem nog een sms verstuurd dat ik er klaar mee was, met alles..
pi_124066411
Oke, dan neem ik het terug. Maar dan nog, heb je hem zo veel mogelijk geblokt? Misschien niet meer in gaan op zijn contactpogingen?
"The past is our definition. We may strive, with good reason, to escape it, or to escape what is bad in it, but we will escape it only by adding something better to it." - Wendell Berry
  donderdag 14 maart 2013 @ 21:50:22 #166
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124066506
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:48 schreef StrawberrySwing het volgende:
Oke, dan neem ik het terug. Maar dan nog, heb je hem zo veel mogelijk geblokt? Misschien niet meer in gaan op zijn contactpogingen?
Dat is moeilijk, heel moeilijk. Had de stap gezet, maar nu vind ik het moeilijk het weer te doen..
pi_124066536
Dat snap ik en dat herken ik ook wel. Maar het is uiteindelijk wel het beste voor je. Want dit doet je alleen maar meer pijn!
"The past is our definition. We may strive, with good reason, to escape it, or to escape what is bad in it, but we will escape it only by adding something better to it." - Wendell Berry
  donderdag 14 maart 2013 @ 21:58:21 #168
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124066926
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:50 schreef StrawberrySwing het volgende:
Dat snap ik en dat herken ik ook wel. Maar het is uiteindelijk wel het beste voor je. Want dit doet je alleen maar meer pijn!
Ja, dat is zeker zo. Moet even dat momentje vinden dat ik genoeg moed heb om het laatste draadje door te knippen..
pi_124072888
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:58 schreef Babela het volgende:

[..]

Ja, dat is zeker zo. Moet even dat momentje vinden dat ik genoeg moed heb om het laatste draadje door te knippen..
Eigenlijk moet je gewoon een rebounder hebben. Dat is voor mij in ieder geval wel de beste methode.
Draai het om.
pi_124076492
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 11:27 schreef ringomanic het volgende:
Is toch pijnlijk om te horen dat je ex niks meer met je te maken wilt hebben na 2 jaar en 2 maanden een relatie gehad te hebben.
Ze heeft geen gevoelens meer en denkt niet meer aan me, ze zei 3 maanden geleden nog toen het uit was van voorlopig voor mij geen relatie meer (pas over 2 jaar of iets wil ik weer een relatie heeft ze tegen mij gezegd)

En wat denk je 3 maanden verder zit ze toch in een relatie, dat is best pijnlijk om te zien dat ze er een stuk sneller overheen is dan ik en zo snel voor mijn idee weer een ander heeft..

Ik blijf toch altijd wel aan haar denken en daar wil ik eigenlijk echt vanaf, ik word er langzaam gek van. Ik mis de tijden met haar wel gewoon, het gaat op zich wel een stuk beter met me dan een week geleden dus er zit vooruitgang in maar ik blijf het toch moeilijk vinden.
Dat vind ik nou zo raar. Na 2 jaar een relatie te hebben gehad met jou is ze "helemaal klaar met je en denkt ze niet aan je". Ik geloof daar niet aan. Als je echt van iemand hebt gehouden dan blijft die gene voor altijd in je hart, of heb ik het nou verkeerd? Ik denk dat ze zich groot houdt, net als zo veel exen nadat een relatie verbroken wordt.
pi_124077306
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 00:44 schreef Marmal het volgende:

[..]

Dat vind ik nou zo raar. Na 2 jaar een relatie te hebben gehad met jou is ze "helemaal klaar met je en denkt ze niet aan je". Ik geloof daar niet aan. Als je echt van iemand hebt gehouden dan blijft die gene voor altijd in je hart, of heb ik het nou verkeerd? Ik denk dat ze zich groot houdt, net als zo veel exen nadat een relatie verbroken wordt.
Ik weet niet.. Mijn ex gedroeg zich ook op zo'n soort manier. ''Ik wil niks meer met je te maken hebben.'' zonder verdere reden, probeerde ik contact op te nemen of erachter te komen waarom ze zo vaag deed sinds het uit was, dan ''had ze gewoon geen behoefte met me te praten'' en kon ik ''doodvallen''. Het eerder het gevoel dat ze me niet meer kan gebruiken en daarom op d'r nieuwe prooi stort. Hij heeft een mooi huis blijkbaar en auto, etc.. Maar hey, dit vul ik nu zelf in dus misschien is het wel niet zo. Geen idee wat er in haar hoofd omgaat.

Hoe dan ook, ben het met je eens dat het niet normaal is/lijkt na zo lang samen geweest te zijn. Zou het idd groothouden zijn? Dat het ex zoveel deed dat ze het wanhopig uit haar leven probeert te snijden en totaal op nieuw iemand stort? Geen idee, en op het moment boeit het me niet. Misschien dat het er nadat deze relatie uit gaat ze een keer normaal kan praten, in de tussentijd doe ik m'n best er zo min mogelijk aan te denken, al blijft het natuurlijk raar.
pi_124078233
@killeroy_nl - Jeetje, wat vervelend dat je ex zich zo gedroeg. Maar hoe kon ze zich zo tegenover jou gedragen, soms snap ik sommige meisjes en jongens niet. Is het dan een juiste redenering als ik je vertel dat ik denk dat mensen die zich zo gedragen zoals jou ex gewoon gemeen zijn? Ze weten hartstikke goed wat we voor ze hebben gedaan, hoe veel we van ze hebben gehouden en dan is het nog niet goed. Ik heb alles voor mijn ex gedaan, ze weet het donders goed. Ze heeft hartstikke veel van mij gehouden. Dat weten wij allebei. Maar waarom ben ik nu opeens 'lucht' voor mijn ex? Ik vraag mij af of dit tijdelijk is en of ze er ooit achter zal komen. Ik vraag mij af of al die exen die zo doen er ooit spijt van zullen krijgen... Het moeilijke is dat er verschillende mensen verantwoordelijk zijn voor de breuk van mij en mijn ex. We waren zo verliefd, niemand kon ons breken. Klasgenootjes hebben maanden lang op haar ingepraat en verteld dat ze iemand anders moest zoeken. Iemand die ouder dan mij was en zelfverzekerder. Wat kunnen mensen op deze wereldbol soms gemeen zijn. En dan vragen mensen zich af waarom ik zo achterdochtig ben en niets en niemand vertrouw...
pi_124083387
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 17:43 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik ga geen seks met hem hebben, maar ik vraag me af waarom hij zo praat. Heb hem ook al duidelijk gezegd dat het er niet in zit. Vreemd genoeg wil ik dit zijn vriendin niet aandoen, omdat ik weet dat ze onzeker is en omdat ik zelf ook weet hoeveel pijn het doet als je bedrogen word. Maar waarom, nu heb ik er weer moeite mee om het contact te verbreken omdat hij wel leuk met me praat. Zucht
En waarom reageer je? Het brengt je in verwarring en geeft je geen ruimte om het te gaan verwerken..Wat hij ook wilt, dit helpt je denk ik niet
pi_124083463
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:42 schreef StrawberrySwing het volgende:

[..]

Eigenlijk snap ik niet waarom je zo met jezelf laat spelen. Je houdt jezelf een beetje voor de gek denk ik dat je je groot houdt en dat je het allemaal wel aan kan. Als ik hier lees hoe van slag je kan zijn als hij contact met je op neemt, is die nuchterheid maar moeilijk te geloven. En de manier waarop hij de gesprekken met je voert, klinken nog niet echt als leuke gesprekken, gesprekken waar je wat aan hebt. Meer gesprekken van een jongen die je nog niet los kan laten en graag de aandacht van je krijgt, maar verder niks meer met je wil hebben. Daar kan je niet op bouwen en daar heb je niks aan.

Eenzijdig het contact verbreken door alles te verwijderen, dat werkt niet. Als je dat écht wilt ( en ik raad het je heel sterk aan ) moet je het uitspreken en alles verwijderen én blokkeren. Als je op een vredige manier het contact verbreekt door hem in te lichten, kan je eventueel later weer contact opnemen als je over hem heen bent. Als jullie zo'n vriendschappelijke band aan kunnen, ten minste.
Same here. Babela, soms zeg je indd heel stoer (no offence) dat je er zo klaar mee bent, maar dat blijkt niet uit je posts. Als je er echt klaar mee bent, meot je gewoon niet reageren. Als je er nog niet klaar mee bent eigenlijk ook niet; fake it till you make it.

Het lijkt ook wel alsof je toch stiekem hoop hebt en je aan elke strohalm vastklampt. Het is misschien een soort van fijn, dat hij je toch "bevestiging" geeft, maar het brengt jou niet verder.
pi_124083636
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:09 schreef Gizlijntje het volgende:

[..]

Hmm tja dat is een ellende van zes jaar aan/uit/aan/uit... nu is het echt klaar-klaar. Hopen dat ik het volhoud. Ik ga voor de rebound en zij ook. Maar ik heb het eerst uitgemaakt, zij niet ;-) Lullig is: ik wéét dat het niet beter gaat worden maar toch iedere keer weer verder prutsen. Dat is dodelijk.
God herkenbaar.

Alleen heb ik mezelf voorgenomen niet voor de rebound te gaan, omdat ik niet wil vluchten en ik ook maar eens wil aanvaarden hoe het zonder is.

Volhouden is soms moeilijk he? Ik heb soms echt moeilijke momenten, de ene keer ben ik kwaad en wil ik wraak en de andere keer wil ik hem knuffelen. Tot voor kort elke keer een vriend(in) gebeld om me tegen te houden maar sinds enkele weken lukt het me vaak zonder. Nu echt even doorzetten.

Hij stuurt nu SMS-jes van "leef je nog?" maar het is echt zaak om ook niet op die ogenschijnlijk onschuldige berichtjes te reageren. Het was mijn eerste echte liefde en ik mis hem zo, dat het gewoon pijn doet.

Knap dat je het hebt uitgemaakt, dat kost soms echt zoveel kracht, zeker als je wel van elkaar houdt. Was er een aanleiding die voor jou de druppel was of was je gewoon echt helemaal klaar ermee na al die jaren knipperlichten?
pi_124086674
jezus nu ben ikz elf zo dom geweest. Al drie weken volgehouden om niks te laten horen. vandaag sprak hij me plotseling aan op whatsapp. Of ik hem daar wilde blokkeren (had hem heel lang geleden geunblockt, weet neit meer waarom).

Hij deed echt heel bot en ik ging meteen weer in de ondergeschikte positie. Vroeg of hij nog van me hield, hij zei nee (twee weken terug smste hij nog van wel). Dat deed me echt pijn, ik zei dat ik nog wel van hem hield.

Zo stom van me, hij heeft me bedreigd, verrot gescholden, hulp gevraagd en er niet eens voor bedankt. Het ging zo goed en toch weer een zwak moment. En nu ook nog down omdat hij zegt niet van me te houden.
  vrijdag 15 maart 2013 @ 18:52:31 #177
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124102016
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 10:44 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Same here. Babela, soms zeg je indd heel stoer (no offence) dat je er zo klaar mee bent, maar dat blijkt niet uit je posts. Als je er echt klaar mee bent, meot je gewoon niet reageren. Als je er nog niet klaar mee bent eigenlijk ook niet; fake it till you make it.

Het lijkt ook wel alsof je toch stiekem hoop hebt en je aan elke strohalm vastklampt. Het is misschien een soort van fijn, dat hij je toch "bevestiging" geeft, maar het brengt jou niet verder.
Misschien hou ik mezelf ook wel voor de gek ja.. Ik kan het inderdaad nog niet om het contact zelf te verbreken, maar als hij nu niks meer van zich zou laten horen zou ik het ook wel prima vinden.

Als ik heel eerlijk ben voel ik me eigenlijk best wel rustig. Heb niet zoiets van ik wil je terug, maar wil hem niet kwijt als vriend/contact. Misschien is het inderdaad nog hoop, maar ik ben wel met hem opgegroeid enzo dus zou hem niet volledig kwijt willen.. Heb mezelf in ieder geval wel voorgenomen hem voorlopig niet te zien, want dat zou wel moeilijk worden voor mij. Niet het bij elkaar zijn, want in de eerdere keren verliep dit prima, zonder pijnlijke momenten maar meer het afscheid nemen. Dan had ik gelijk weer het idee dat we terug bij elkaar waren en dat wil ik niet.

Ik wil nu echt even mijn leven leiden, ervaren hoe het is om met andere jongens te gaan, misschien een relatie te hebben in de loop der tijd. Een rebound lijkt me niks, kan ik ook nog niet. Ik ga zowieso eerst op vakantie naar Sunny Beach met een vriendin, dat staat al gepland. Verder veel festivals en feesten op de planning. Ik zie het allemaal wel.

En het stoer praat kan inderdaad wel kloppen, dat is vaak wel een manier van mij om mijn pijn te verbergen. Zo praat ik nu ook tegen hem, ik ben heel goed in verbergen. Beter ook maar, want ik wil niet weer mijn zwakte tonen. Ik ben nu sterk en dat zal ik blijven ook.
  vrijdag 15 maart 2013 @ 18:55:11 #178
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124102109
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 12:13 schreef kloon89 het volgende:
jezus nu ben ikz elf zo dom geweest. Al drie weken volgehouden om niks te laten horen. vandaag sprak hij me plotseling aan op whatsapp. Of ik hem daar wilde blokkeren (had hem heel lang geleden geunblockt, weet neit meer waarom).

Hij deed echt heel bot en ik ging meteen weer in de ondergeschikte positie. Vroeg of hij nog van me hield, hij zei nee (twee weken terug smste hij nog van wel). Dat deed me echt pijn, ik zei dat ik nog wel van hem hield.

Zo stom van me, hij heeft me bedreigd, verrot gescholden, hulp gevraagd en er niet eens voor bedankt. Het ging zo goed en toch weer een zwak moment. En nu ook nog down omdat hij zegt niet van me te houden.
Oh dat is wel heel naar ja! Snap dat je je nu rot voelt.. Sterkte, komt wel goed :Y Maar waarom zou je iemand vragen om je te blokkeren? Snap ik niet
pi_124102368
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 18:52 schreef Babela het volgende:

[..]

Misschien hou ik mezelf ook wel voor de gek ja.. Ik kan het inderdaad nog niet om het contact zelf te verbreken, maar als hij nu niks meer van zich zou laten horen zou ik het ook wel prima vinden.

Als ik heel eerlijk ben voel ik me eigenlijk best wel rustig. Heb niet zoiets van ik wil je terug, maar wil hem niet kwijt als vriend/contact. Misschien is het inderdaad nog hoop, maar ik ben wel met hem opgegroeid enzo dus zou hem niet volledig kwijt willen.. Heb mezelf in ieder geval wel voorgenomen hem voorlopig niet te zien, want dat zou wel moeilijk worden voor mij. Niet het bij elkaar zijn, want in de eerdere keren verliep dit prima, zonder pijnlijke momenten maar meer het afscheid nemen. Dan had ik gelijk weer het idee dat we terug bij elkaar waren en dat wil ik niet.

Ik wil nu echt even mijn leven leiden, ervaren hoe het is om met andere jongens te gaan, misschien een relatie te hebben in de loop der tijd. Een rebound lijkt me niks, kan ik ook nog niet. Ik ga zowieso eerst op vakantie naar Sunny Beach met een vriendin, dat staat al gepland. Verder veel festivals en feesten op de planning. Ik zie het allemaal wel.

En het stoer praat kan inderdaad wel kloppen, dat is vaak wel een manier van mij om mijn pijn te verbergen. Zo praat ik nu ook tegen hem, ik ben heel goed in verbergen. Beter ook maar, want ik wil niet weer mijn zwakte tonen. Ik ben nu sterk en dat zal ik blijven ook.
Sorry lieverd, dat denk je alleen maar.
Jouw ex weet héél goed dat je er nog mee zit en dat je het vreselijk vindt hoe het is gelopen. De enige manier om 'sterk' over te komen is door hem te negeren en gewoon verder te gaan met je leven. Gun jezelf wat rust en minder je contact met hem, dat is meestal veel beter voor beide partijen. Zolang jij nog met hem praat, ga jij niet verder met je leven want je houdt jezelf nog krampachtig aan hem vast in de hoop dat het goed komt. Nouja, dit waren mijn 2 centen. Ik weet dat dit misschien heel onredelijk en onaardig klinkt, maar iedereen ging door deze fase.
Kan jij mij vertellen hoeveel % nog met z'n ex spreekt?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
''The root of suffering is attachment''
  vrijdag 15 maart 2013 @ 19:04:46 #180
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124102460
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 19:02 schreef BestIEverHad het volgende:

[..]

Sorry lieverd, dat denk je alleen maar.
Jouw ex weet héél goed dat je er nog mee zit en dat je het vreselijk vindt hoe het is gelopen. De enige manier om 'sterk' over te komen is door hem te negeren en gewoon verder te gaan met je leven. Gun jezelf wat rust en minder je contact met hem, dat is meestal veel beter voor beide partijen. Zolang jij nog met hem praat, ga jij niet verder met je leven want je houdt jezelf nog krampachtig aan hem vast in de hoop dat het goed komt. Nouja, dit waren mijn 2 centen. Ik weet dat dit misschien heel onredelijk en onaardig klinkt, maar iedereen ging door deze fase.
Kan jij mij vertellen hoeveel % nog met z'n ex spreekt?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik weet het.. En ik kan heel wat hebben hoor, dont worry. Misschien is het inderdaad maar beter om te zeggen dat ik het contact verbreek, en dat hij maar eens goed moet uitzoeken wat hij nou eigenlijk wil met mij. Want hij kan niet elke keer wegvluchten in een andere relatie maar er dan gelijk achter komen dat hij mij toch wel wil.. Dat breekt me. Ik kan het niet aan om op de top van mijn geluk gedumpt te worden omdat hij t even niet meer weet.
pi_124102572
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 19:04 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik weet het.. En ik kan heel wat hebben hoor, dont worry. Misschien is het inderdaad maar beter om te zeggen dat ik het contact verbreek, en dat hij maar eens goed moet uitzoeken wat hij nou eigenlijk wil met mij. Want hij kan niet elke keer wegvluchten in een andere relatie maar er dan gelijk achter komen dat hij mij toch wel wil.. Dat breekt me. Ik kan het niet aan om op de top van mijn geluk gedumpt te worden omdat hij t even niet meer weet.
Ik snap dat het moeilijk is en dat je tijd nodig hebt om je te realiseren wat het beste voor je is.. In het begin idealiseer jij nog je ex en de hele situatie (want je bent immers nog verliefd/houdt nog van hem), maar met de tijd ga je weer reëel naar de situatie kijken en ik garandeer je dat je jezelf voor de kop gaat slaan. :P
Ik zou zeggen, verbreek niet gelijk het contact maar minderen is beter.. Laat hem uitzoeken wat hij wil en jij moet ook verder gaan, zonder hem. Nouja, iig sterkte en iedereen hier is er voor je :*
''The root of suffering is attachment''
  vrijdag 15 maart 2013 @ 19:12:48 #182
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124102828
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 19:07 schreef BestIEverHad het volgende:

[..]

Ik snap dat het moeilijk is en dat je tijd nodig hebt om je te realiseren wat het beste voor je is.. In het begin idealiseer jij nog je ex en de hele situatie (want je bent immers nog verliefd/houdt nog van hem), maar met de tijd ga je weer reëel naar de situatie kijken en ik garandeer je dat je jezelf voor de kop gaat slaan. :P
Ik zou zeggen, verbreek niet gelijk het contact maar minderen is beter.. Laat hem uitzoeken wat hij wil en jij moet ook verder gaan, zonder hem. Nouja, iig sterkte en iedereen hier is er voor je :*
Ja.. Ik ga het inderdaad minderen en als ik er klaar voor ben verbreken. Hij heeft uberhaupt al een vriendin, hoe zal die t vinden als hij met zijn ex zit te praten. Het is voor hun relatie ook niet goed.

Ik vind dit topic echt heel fijn! Hier word tenminste serieus op je problemen gereageerd :9
pi_124103707
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 19:04 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik weet het.. En ik kan heel wat hebben hoor, dont worry. Misschien is het inderdaad maar beter om te zeggen dat ik het contact verbreek, en dat hij maar eens goed moet uitzoeken wat hij nou eigenlijk wil met mij. Want hij kan niet elke keer wegvluchten in een andere relatie maar er dan gelijk achter komen dat hij mij toch wel wil.. Dat breekt me. Ik kan het niet aan om op de top van mijn geluk gedumpt te worden omdat hij t even niet meer weet.
Je spreekt jezelf constant tegen. Je zegt dat je hem niet terug wilt. Dat je een vriendschap wilt. Dat je hem wel in je leven moet betrekken omdat jullie zoveel samen hebben meegemaakt. Oké, herkenbaar maar wel heel moeilijk omdat hij ook een bepaalde rol in je leven heeft gespeeld die hij nooit meer zal kunnen spelen. Maar vervolgens zeg je dit, wat eigenlijk impliciet totaal iets anders zegt. Je wilt contact met hem verbreken zodat hij er goed achter kan komen wat hij met jou wilt. Een puurdere vorm van hoop is er haast niet! Je moet het contact verbreken zodat jij a) een einde maakt aan die onzekerheid en die band tussen jullie die je niet wilt (welles, nietes, vaagheid) en b) omdat je een relatie te verwerken hebt. Als je zoveel jaar samen bent geweest en zoveel hebt gedeeld, is het vrijwel onmogelijk om van relatie naar vriendschap te vloeien. Beide partners hebben rust nodig, tijd om alles op een rijtje te zetten en te rouwen om hun verlies. Om de relatie te verwerken en weer een nieuwe start te maken. Dat gaat niet samen. Want dat is wat jij uiteindelijk wilt doen; je wilt je aan die vriendschap vasthouden omdat je misschien wel bang bent dat je zonder hem niks meer bent. Dat je een vriendschap maar aanneemt als replica voor de relatie, omdat je een vriendschap wel kan houden en omdat een relatie er niet meer in zit voor jullie. Met een vriendschap is hij niet helemaal uit jouw leven en voel je de pijn dat het uit is minder. Als je hem ziet voelt het als vanouds en dat verzacht de pijn (in je hoofd) meer dan dat hij helemaal uit het zicht is. Maar als ik het zo zet, zie je dan niet dat het niet de oplossing is? Zie je dan niet dat je juist het tegenovergestelde doet van wat je steeds zegt, dat je zo sterk en groot bent en dat je hem niet terug wilt?
"The past is our definition. We may strive, with good reason, to escape it, or to escape what is bad in it, but we will escape it only by adding something better to it." - Wendell Berry
pi_124103837
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 19:30 schreef StrawberrySwing het volgende:

[..]

Je spreekt jezelf constant tegen. Je zegt dat je hem niet terug wilt. Dat je een vriendschap wilt. Dat je hem wel in je leven moet betrekken omdat jullie zoveel samen hebben meegemaakt. Oké, herkenbaar maar wel heel moeilijk omdat hij ook een bepaalde rol in je leven heeft gespeeld die hij nooit meer zal kunnen spelen. Maar vervolgens zeg je dit, wat eigenlijk impliciet totaal iets anders zegt. Je wilt contact met hem verbreken zodat hij er goed achter kan komen wat hij met jou wilt. Een puurdere vorm van hoop is er haast niet! Je moet het contact verbreken zodat jij a) een einde maakt aan die onzekerheid en die band tussen jullie die je niet wilt (welles, nietes, vaagheid) en b) omdat je een relatie te verwerken hebt. Als je zoveel jaar samen bent geweest en zoveel hebt gedeeld, is het vrijwel onmogelijk om van relatie naar vriendschap te vloeien. Beide partners hebben rust nodig, tijd om alles op een rijtje te zetten en te rouwen om hun verlies. Om de relatie te verwerken en weer een nieuwe start te maken. Dat gaat niet samen. Want dat is wat jij uiteindelijk wilt doen; je wilt je aan die vriendschap vasthouden omdat je misschien wel bang bent dat je zonder hem niks meer bent. Dat je een vriendschap maar aanneemt als replica voor de relatie, omdat je een vriendschap wel kan houden en omdat een relatie er niet meer in zit voor jullie. Met een vriendschap is hij niet helemaal uit jouw leven en voel je de pijn dat het uit is minder. Als je hem ziet voelt het als vanouds en dat verzacht de pijn (in je hoofd) meer dan dat hij helemaal uit het zicht is. Maar als ik het zo zet, zie je dan niet dat het niet de oplossing is? Zie je dan niet dat je juist het tegenovergestelde doet van wat je steeds zegt, dat je zo sterk en groot bent en dat je hem niet terug wilt?
^O^ _O_
''The root of suffering is attachment''
  vrijdag 15 maart 2013 @ 21:26:34 #185
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124109322
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 19:30 schreef StrawberrySwing het volgende:

[..]

Je spreekt jezelf constant tegen. Je zegt dat je hem niet terug wilt. Dat je een vriendschap wilt. Dat je hem wel in je leven moet betrekken omdat jullie zoveel samen hebben meegemaakt. Oké, herkenbaar maar wel heel moeilijk omdat hij ook een bepaalde rol in je leven heeft gespeeld die hij nooit meer zal kunnen spelen. Maar vervolgens zeg je dit, wat eigenlijk impliciet totaal iets anders zegt. Je wilt contact met hem verbreken zodat hij er goed achter kan komen wat hij met jou wilt. Een puurdere vorm van hoop is er haast niet! Je moet het contact verbreken zodat jij a) een einde maakt aan die onzekerheid en die band tussen jullie die je niet wilt (welles, nietes, vaagheid) en b) omdat je een relatie te verwerken hebt. Als je zoveel jaar samen bent geweest en zoveel hebt gedeeld, is het vrijwel onmogelijk om van relatie naar vriendschap te vloeien. Beide partners hebben rust nodig, tijd om alles op een rijtje te zetten en te rouwen om hun verlies. Om de relatie te verwerken en weer een nieuwe start te maken. Dat gaat niet samen. Want dat is wat jij uiteindelijk wilt doen; je wilt je aan die vriendschap vasthouden omdat je misschien wel bang bent dat je zonder hem niks meer bent. Dat je een vriendschap maar aanneemt als replica voor de relatie, omdat je een vriendschap wel kan houden en omdat een relatie er niet meer in zit voor jullie. Met een vriendschap is hij niet helemaal uit jouw leven en voel je de pijn dat het uit is minder. Als je hem ziet voelt het als vanouds en dat verzacht de pijn (in je hoofd) meer dan dat hij helemaal uit het zicht is. Maar als ik het zo zet, zie je dan niet dat het niet de oplossing is? Zie je dan niet dat je juist het tegenovergestelde doet van wat je steeds zegt, dat je zo sterk en groot bent en dat je hem niet terug wilt?
Ik snap het. Misschien wil ik er wel te snel erover heen zijn, om de pijn niet te voelen en praat ik het mezelf aan dat het me niks kan schelen.. Ik heb het contact al verbroken.. Hij vond het niet leuk en werd eigenlijk boos. Maar het is wel beter zo. Misschien moet ik maar de tijd nemen en mezelf niet zo laten denken dat ik er klaar mee ben. Ik ga nu gewoon rustig verder en zie het wel. Lekker stappen en afleiding zoeken.

Toch wel apart dat ik mezelf iets kan laten geloven terwijl mijn spreken enzo iets totaal anders laat zien.. :')
pi_124111626
Ik denk dat veel mensen die periode wel hebben, hoor. Het is ook veel fijner om er geen verdriet van te hebben, want het is verdriet wat uiteindelijk geen doel lijkt te hebben: je kan huilen tot je een ons weegt maar de pijn blijft en je komt ook niet bij elkaar. De situatie blijft bestaan. Daarom hebben veel mensen een beschermingssysteem om minder verdriet te hebben en praten zichzelf dus aan dat het verdriet al is geweest (er is zelfs een psychologische term voor; cognitieve dissonantie).

Ik heb het mezelf voor 5 maanden aangepraat. Maar omdat ik weet hoe lastig het kan zijn en hoe meer pijn je jezelf er mee doet, schreef ik voorgaand bericht. Ik herken het heel erg en wil je misschien wel behoeden voor mijn fouten :')
"The past is our definition. We may strive, with good reason, to escape it, or to escape what is bad in it, but we will escape it only by adding something better to it." - Wendell Berry
  vrijdag 15 maart 2013 @ 23:22:05 #187
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124114989
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 22:15 schreef StrawberrySwing het volgende:
Ik denk dat veel mensen die periode wel hebben, hoor. Het is ook veel fijner om er geen verdriet van te hebben, want het is verdriet wat uiteindelijk geen doel lijkt te hebben: je kan huilen tot je een ons weegt maar de pijn blijft en je komt ook niet bij elkaar. De situatie blijft bestaan. Daarom hebben veel mensen een beschermingssysteem om minder verdriet te hebben en praten zichzelf dus aan dat het verdriet al is geweest (er is zelfs een psychologische term voor; cognitieve dissonantie).

Ik heb het mezelf voor 5 maanden aangepraat. Maar omdat ik weet hoe lastig het kan zijn en hoe meer pijn je jezelf er mee doet, schreef ik voorgaand bericht. Ik herken het heel erg en wil je misschien wel behoeden voor mijn fouten :')
Nouja, ik ben wel iemand die zeg maar met een lach door het leven gaat terwijl ik me klote voel. Dus dit klopt wel.

Merk het nu ook wel. Na alles wat je gezegd hebt merk ik dat het me toch wel dwarszit dat mijn ex nu die ander bij zich heeft. Dacht eerst van ze zoeken het maar uit maar toch doet het wel pijn en ben ik onrustig. Kan niet slapen enzo. Maar morgen ga ik op stap en er een leuke avond van maken. Moet er toch doorheen net zoals ieder ander. En mij zelf niet voor de gek houden..
pi_124117539
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 01:45 schreef Marmal het volgende:
@killeroy_nl - Jeetje, wat vervelend dat je ex zich zo gedroeg. Maar hoe kon ze zich zo tegenover jou gedragen, soms snap ik sommige meisjes en jongens niet. Is het dan een juiste redenering als ik je vertel dat ik denk dat mensen die zich zo gedragen zoals jou ex gewoon gemeen zijn? Ze weten hartstikke goed wat we voor ze hebben gedaan, hoe veel we van ze hebben gehouden en dan is het nog niet goed. Ik heb alles voor mijn ex gedaan, ze weet het donders goed. Ze heeft hartstikke veel van mij gehouden. Dat weten wij allebei. Maar waarom ben ik nu opeens 'lucht' voor mijn ex? Ik vraag mij af of dit tijdelijk is en of ze er ooit achter zal komen. Ik vraag mij af of al die exen die zo doen er ooit spijt van zullen krijgen... Het moeilijke is dat er verschillende mensen verantwoordelijk zijn voor de breuk van mij en mijn ex. We waren zo verliefd, niemand kon ons breken. Klasgenootjes hebben maanden lang op haar ingepraat en verteld dat ze iemand anders moest zoeken. Iemand die ouder dan mij was en zelfverzekerder. Wat kunnen mensen op deze wereldbol soms gemeen zijn. En dan vragen mensen zich af waarom ik zo achterdochtig ben en niets en niemand vertrouw...
Zo herkenbaar.
Het is gewoon misselijkmakend dat vreemden zo'n invloed op je leven kunnen hebben.

Maar troost je, dat ze ooit spijt gaan krijgen (onze exen) dat staat vast. Alleen hoe, waar en wanneer dat is nog de vraag.
pi_124125868
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 23:22 schreef Babela het volgende:
Nouja, ik ben wel iemand die zeg maar met een lach door het leven gaat terwijl ik me klote voel. Dus dit klopt wel.Merk het nu ook wel. Na alles wat je gezegd hebt merk ik dat het me toch wel dwarszit dat mijn ex nu die ander bij zich heeft. Dacht eerst van ze zoeken het maar uit maar toch doet het wel pijn en ben ik onrustig. Kan niet slapen enzo. Maar morgen ga ik op stap en er een leuke avond van maken. Moet er toch doorheen net zoals ieder ander. En mij zelf niet voor de gek houden..
Neem vooral alle tijd en rust die je nodig hebt. Je mag je rot voelen dat hij een ander heeft. Je mag een avond huilend op de bank zitten na alles wat er gebeurd is. Maar het is inderdaad ook belangrijk om ook de focus weer op jezelf te leggen, en leuke dingen blijven doen. Maar je moet niet te snel doorgaan, dat wilde ik ook, maar dan verwerk je het niet en dan blijft het je achtervolgen. Dus luister naar je gevoel, en accepteer dat het er mag zijn! Uiteindelijk komt alles goed ;) In ieder geval al heel goed dat je het contact hebt verbroken.
"The past is our definition. We may strive, with good reason, to escape it, or to escape what is bad in it, but we will escape it only by adding something better to it." - Wendell Berry
  zaterdag 16 maart 2013 @ 13:25:28 #190
1234 HiZ
Istanbullu
pi_124127589
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:11 schreef Babela het volgende:

[..]

Had ik inderdaad ook. Elke keer weer uit en dan denken tis klaar.. Maar elkaar toch missen en verder proberen en weer op hetzelfde uitkomen.. Tis voor ons nu ook echt klaar-klaar.
Ja, dat commentaar van Gizlijntje was wel terecht. Die ex van jou komt over als een weirdo. Volgens mij moet je echt blij zijn dat je van 'm afbent. Iemand die jaloers is op een vibrator daar zitten echt een paar draadjes aan los.
  zaterdag 16 maart 2013 @ 13:26:06 #191
1234 HiZ
Istanbullu
pi_124127606
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2013 21:26 schreef Gizlijntje het volgende:

[..]

Phone uit zetten. Echt.
De meeste telefoons hebben tegenwoordig een blokkeerlijst. Zie je niet eens dat ie gebeld heeft.
  zaterdag 16 maart 2013 @ 16:05:36 #192
74276 saaw
fight harder or walk away
pi_124131788
quote:
Ik moet zeggen dat ik het er allemaal niet makkelijk mee heb en dat ik het ook eng vind. Wat ik ook voel op dit moment zegt natuurlijk niet dat dat de beste keus is. Ik heb heel erg het gevoel dat ik dit niet in twee weken kan oplossen, maar ik weet ook dat ik niet van jou kan vragen om een half jaar op mij te gaan zitten wachten met de kans dat het alsnog niet goed gaat komen. Ik probeer mij zelf constant vragen te stellen als; maar stel nou dat het wel nog gaat en ik wil verder met Saar, is het dan niet al te beschadigd?
Van die mails waar het allemaal nog ingewikkelder van wordt :')
Ik wil niet samen zijn met iemand die twijfelt over zijn gevoel voor mij, maar ik ben ook niet bereid om ruim 7 jaar weg te gooien met de kans dat het er toch nog in zit. :(
an urge to help mankind overcomes me
pi_124137012
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2013 16:05 schreef saaw het volgende:

[..]

Van die mails waar het allemaal nog ingewikkelder van wordt :')
Ik wil niet samen zijn met iemand die twijfelt over zijn gevoel voor mij, maar ik ben ook niet bereid om ruim 7 jaar weg te gooien met de kans dat het er toch nog in zit. :(
Laat het los.
Iemand die na 7 jaar twijfelt zal dat altijd blijven doen.
De keiharde realiteit is dat wij mensen gewoon niet gemaakt zijn voor lange relaties.
pi_124149710
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2013 00:18 schreef HeavyWeaponsGuy het volgende:

[..]

Zo herkenbaar.
Het is gewoon misselijkmakend dat vreemden zo'n invloed op je leven kunnen hebben.

Maar troost je, dat ze ooit spijt gaan krijgen (onze exen) dat staat vast. Alleen hoe, waar en wanneer dat is nog de vraag.
Dat is zeker misselijkmakend. Ik vond het vooral moeilijk om steeds maar te horen hoeveel ze van mij hield, hoeveel ik voor haar betekende. Dat ik perfect voor haar was, dat ik aan niets moest twijfelen omdat wij twee gewoon bestemd voor elkaar waren. En dan nu opeens is het over, is er niets meer. Lijkt het alsof het haar niet raakt, niets doet, dat ze vrolijk verder gaat. Ik zat bij haar in de klas. Al 2 jaar lang! Dat heeft ons echt niet goed gedaan. Ik vond de opleiding al langere tijd niet leuk meer en heb er dus voor gekozen om er mee te kappen. Nu zal ik haar gelukkig enkel op werk zien. Soms vraag ik me echt af wat ze op bepaalde momenten denkt. Als ze me ziet, als ze in haar kamer is en naar mijn spulletjes kijkt die ik voor haar heb gekocht, als ze 's Avonds in bed ligt. Maar ik zal er denk ik voorlopig niet achter komen want het is een meisje die zich altijd groot wilt houden en haar zwaktes niet wilt tonen.
  zondag 17 maart 2013 @ 02:28:45 #195
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124152802
Ik voel me zo rot, zo verschrikkelijk kut. de dingen die zij plaatst op facebook jasses, kan er niet meer tegen. Ik weet dat hij bij haar is geweest, en mijn gedachten slaan op hol.. Wat een kutgedoe is dit, ben verdorie op stap maar kan me nergens op concentreren of er uberhaupt iets van maken. Gatverdamme wat heeft dit mij in zijn greep
pi_124153321
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2013 02:28 schreef Babela het volgende:
Ik voel me zo rot, zo verschrikkelijk kut. de dingen die zij plaatst op facebook jasses, kan er niet meer tegen. Ik weet dat hij bij haar is geweest, en mijn gedachten slaan op hol.. Wat een kutgedoe is dit, ben verdorie op stap maar kan me nergens op concentreren of er uberhaupt iets van maken. Gatverdamme wat heeft dit mij in zijn greep
Ah, ik leef met je mee schatje :* Ik heb ook van die momenten dat ik me opeens zo verschrikkelijk kut voel, zoals nu. Zo veel voor haar gedaan en zo veel van haar gehouden, en nu ben ik onzichtbaar voor haar. Zal ze vanavond aan me gedacht hebben, zou ze überhaupt ooit nog aan me denken? Maar ik denk dat jij en ik ooit iemand zullen tegenkomen die 100% bij ons past!
pi_124153330
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2013 02:28 schreef Babela het volgende:
Ik voel me zo rot, zo verschrikkelijk kut. de dingen die zij plaatst op facebook jasses, kan er niet meer tegen. Ik weet dat hij bij haar is geweest, en mijn gedachten slaan op hol.. Wat een kutgedoe is dit, ben verdorie op stap maar kan me nergens op concentreren of er uberhaupt iets van maken. Gatverdamme wat heeft dit mij in zijn greep
Unfriend hem op facebook, contact verbreken is ook echt alles verbreken. Dat doet de eerste twee weken pijn, en daarna merk je dat het gaat helpen.
  zondag 17 maart 2013 @ 03:36:25 #198
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124153393
quote:
1s.gif Op zondag 17 maart 2013 03:27 schreef Franknfurter het volgende:

[..]

Unfriend hem op facebook, contact verbreken is ook echt alles verbreken. Dat doet de eerste twee weken pijn, en daarna merk je dat het gaat helpen.
Hij heeft geen facebook zij wel. Het probleem is dat we gemeenschappelijke vrienden hebben die op haar status reageren dat ze met hem is en dan zie ik dat. En het lijkt alsof ze het allemaal maar doodnormaal vinden dat zij tweeen opeens samen zijn verdomme
pi_124155561
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2013 03:36 schreef Babela het volgende:

[..]

Hij heeft geen facebook zij wel. Het probleem is dat we gemeenschappelijke vrienden hebben die op haar status reageren dat ze met hem is en dan zie ik dat. En het lijkt alsof ze het allemaal maar doodnormaal vinden dat zij tweeen opeens samen zijn verdomme
Block haar via privacyinstellingen.
Dan zie je de reacties op haar profiel niet meer.
  zondag 17 maart 2013 @ 11:34:16 #200
74276 saaw
fight harder or walk away
pi_124157453
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2013 18:50 schreef HeavyWeaponsGuy het volgende:

[..]

Laat het los.
Iemand die na 7 jaar twijfelt zal dat altijd blijven doen.
De keiharde realiteit is dat wij mensen gewoon niet gemaakt zijn voor lange relaties.
Nuttige reactie, kan ik echt iets mee :')

quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2013 02:28 schreef Babela het volgende:
Ik voel me zo rot, zo verschrikkelijk kut. de dingen die zij plaatst op facebook jasses, kan er niet meer tegen. Ik weet dat hij bij haar is geweest, en mijn gedachten slaan op hol.. Wat een kutgedoe is dit, ben verdorie op stap maar kan me nergens op concentreren of er uberhaupt iets van maken. Gatverdamme wat heeft dit mij in zijn greep
Shit :* kun je niet op de een of andere manier instellen dat je dat niet meer ziet?
an urge to help mankind overcomes me
pi_124160733
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2013 03:36 schreef Babela het volgende:

[..]

Hij heeft geen facebook zij wel. Het probleem is dat we gemeenschappelijke vrienden hebben die op haar status reageren dat ze met hem is en dan zie ik dat. En het lijkt alsof ze het allemaal maar doodnormaal vinden dat zij tweeen opeens samen zijn verdomme
Ik vind je maar zeiken.. als het allemaal zo'n pijn doet dan blokkeer je haar gewoon op je Facebook en dan zie je echt niets meer van haar, ook niet als jouw vrienden op haar status of foto reageren. Als ik je posts lees kan jij het gewoon niet loslaten en probeer je steeds contact te zoeken..

Is het uit met je ex dan moet je gewoon elk contact verbreken, al helemaal als je slecht uit elkaar bent gegaan. Blokkeren op Whatsapp en Facebook en gewoon duidelijk tegen iedereen zeggen dat het uit is en je er niets meer over wilt horen. Uiteindelijk zal je merken dat je er vanzelf overheen komt en je minder aan hem gaat denken, maar daar gaan maanden zo niet jaren overheen indien jullie een vrij hechte relatie hadden.

Ook al heb ik het uitgemaakt met mijn ex, toch doet het na bijna een halfjaar nog steeds pijn, je hebt toch veel meegemaakt. Zonet liep ik met de hond door het recreatiegebied, de laatste keer dat ik daar liep was met mijn ex.. tja.. dan denk je daar toch even aan; ook niets mis mee natuurlijk.

Zelfs in een relatie denk ik soms aan mijn vorige ex..

Shit happens, geniet van het leven :)
pi_124174184
klotezooi mijn relatie is over na 4 jaar, ik heb hem zelf kapotgemaakt, we houden nog van elkaar maar het gaat niet meer ik heb hem al 3 weken niet gezien maar het besef komt vandaag pas :{
pi_124174768
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2013 13:42 schreef dudewhereismycar het volgende:

[..]

Ik vind je maar zeiken.. als het allemaal zo'n pijn doet dan blokkeer je haar gewoon op je Facebook en dan zie je echt niets meer van haar, ook niet als jouw vrienden op haar status of foto reageren. Als ik je posts lees kan jij het gewoon niet loslaten en probeer je steeds contact te zoeken..

Is het uit met je ex dan moet je gewoon elk contact verbreken, al helemaal als je slecht uit elkaar bent gegaan. Blokkeren op Whatsapp en Facebook en gewoon duidelijk tegen iedereen zeggen dat het uit is en je er niets meer over wilt horen. Uiteindelijk zal je merken dat je er vanzelf overheen komt en je minder aan hem gaat denken, maar daar gaan maanden zo niet jaren overheen indien jullie een vrij hechte relatie hadden.

Ook al heb ik het uitgemaakt met mijn ex, toch doet het na bijna een halfjaar nog steeds pijn, je hebt toch veel meegemaakt. Zonet liep ik met de hond door het recreatiegebied, de laatste keer dat ik daar liep was met mijn ex.. tja.. dan denk je daar toch even aan; ook niets mis mee natuurlijk.

Zelfs in een relatie denk ik soms aan mijn vorige ex..

Shit happens, geniet van het leven :)
Als het uitgaat en je bent direct in staat om alle koorden door te knippen ben je natuurlijk mentaal al vrij ver heen qua verwerking.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
pi_124187241
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2013 18:59 schreef KwadeAfdronk het volgende:
klotezooi mijn relatie is over na 4 jaar, ik heb hem zelf kapotgemaakt, we houden nog van elkaar maar het gaat niet meer ik heb hem al 3 weken niet gezien maar het besef komt vandaag pas :{
Sterkte :c
  zondag 17 maart 2013 @ 23:51:09 #205
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124190063
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2013 19:16 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Als het uitgaat en je bent direct in staat om alle koorden door te knippen ben je natuurlijk mentaal al vrij ver heen qua verwerking.
Ja ik heb haar nu geblokt. Sorry hoor maar ik wist dat niet, zo vaak zit ik er niet op.
Maar je kunt wel zeggen dat je me vind zeiken maar het is vers en dan zeiken de meesten veel. Maak gewoon teveel shit mee nu, mijn hoofd zit er vol van. En dan een ex die je gaat smsen zodra hij weer thuis is van zijn liefje en vraagt of ik rare dingen heb gedaan toen ik op stap was wtf. Had hem verwijderd en geblokt maar wat is het dan moeilijk om niet te reageren en ik kan die blokinstelling van het smsen niet vinden !! :'(
pi_124190686
quote:
1s.gif Op zondag 17 maart 2013 23:51 schreef Babela het volgende:

[..]

Ja ik heb haar nu geblokt. Sorry hoor maar ik wist dat niet, zo vaak zit ik er niet op.
Maar je kunt wel zeggen dat je me vind zeiken maar het is vers en dan zeiken de meesten veel. Maak gewoon teveel shit mee nu, mijn hoofd zit er vol van. En dan een ex die je gaat smsen zodra hij weer thuis is van zijn liefje en vraagt of ik rare dingen heb gedaan toen ik op stap was wtf. Had hem verwijderd en geblokt maar wat is het dan moeilijk om niet te reageren en ik kan die blokinstelling van het smsen niet vinden !! :'(
Trek je niks van 'm aan, ik denk dat bijna iedereen zich in jou herkent. De eerste paar weken ben je nog helemaal van de kaart en weet je niet zo goed wat je moet doen/denken. Hij wil zich nog vasthouden aan het vertrouwde (jij dus), en volgens mij wil jij dat ook. Helaas gaat dat op den duur gewoon voor nog meer moeilijkheden zorgen, dus als je er al snel achter bent dat het beter is om niet te reageren dan ben je wat mij betreft al 10 stappen verder.
Zelf postte ik hier ook iets van 20 keer per dag toen het net uit ging, dus maakt niet uit wat je hier schrijft, het is in ieder geval beter dan ermee zitten en jezelf vanbinnen opeten.

Nogmaals sterkte :)
''The root of suffering is attachment''
pi_124196271
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 18:55 schreef Babela het volgende:

[..]

Oh dat is wel heel naar ja! Snap dat je je nu rot voelt.. Sterkte, komt wel goed :Y Maar waarom zou je iemand vragen om je te blokkeren? Snap ik niet
Snap ik ook niet. Ik zou zeggen; blokkeer en verwijder mij, dan hoef je er ook niet naar te kijken. Maar hij had kennelijk de behoefte om op een nare toon te vragen of ik hem wilde blokkeren. dat heeft ie wel vaker en is totaal onredelijk

heb echt een kutweekend gehad. Voel me zo leeg zonder hem. Baal ook van mezelf; ik ging zo lekker en had al weken niet op hem gereageerd. Maar hij raakte me echt door zo gemeen te doen terwijl ik hem redelijk recent nog had geholpen met van alles. Ook redelijk dom van mezelf, want hij deed al heel erg gaar en dan alsnog helpen. Is gebrek aan eigenwaarde waar ik echt aan moet en zal gaan werken.

had echt niet moeten reageren op dat block-verzoek, maar kon gewoon niet geloven dat hij zo met mij omgaat. De jongen die mij zo vaak heeft getroost, gesteund, zoveel van me pikte, zo vol compassie was naar mijn zwaktes, zegt nu doodleuk dat hij niet meer van me houdt. En dat mijn hulp niet oprecht is, omdat ik er van alles voor terugwil. Hij zei dat als ik hem echt wilde helpen, ik niet zo moest zeuren achteraf. Echt gemeen.

Voorheen bleek juist uit die gefrustreerde smsjes enzo dat hij nog lang niet over me heen was, maar juist zijn koele toon van vrijdag zegt dat hij nu echt niet meer van me houdt en ergens doet dat pijn, al weet ik dat het niet gaat werken. Het zou me niks uit moeten maken na alles wat hij heeft gedaan maar dat doet het wel.

Pff morgen therapie, need it!!
  maandag 18 maart 2013 @ 10:09:45 #208
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124196795
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2013 09:45 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Snap ik ook niet. Ik zou zeggen; blokkeer en verwijder mij, dan hoef je er ook niet naar te kijken. Maar hij had kennelijk de behoefte om op een nare toon te vragen of ik hem wilde blokkeren. dat heeft ie wel vaker en is totaal onredelijk

heb echt een kutweekend gehad. Voel me zo leeg zonder hem. Baal ook van mezelf; ik ging zo lekker en had al weken niet op hem gereageerd. Maar hij raakte me echt door zo gemeen te doen terwijl ik hem redelijk recent nog had geholpen met van alles. Ook redelijk dom van mezelf, want hij deed al heel erg gaar en dan alsnog helpen. Is gebrek aan eigenwaarde waar ik echt aan moet en zal gaan werken.

had echt niet moeten reageren op dat block-verzoek, maar kon gewoon niet geloven dat hij zo met mij omgaat. De jongen die mij zo vaak heeft getroost, gesteund, zoveel van me pikte, zo vol compassie was naar mijn zwaktes, zegt nu doodleuk dat hij niet meer van me houdt. En dat mijn hulp niet oprecht is, omdat ik er van alles voor terugwil. Hij zei dat als ik hem echt wilde helpen, ik niet zo moest zeuren achteraf. Echt gemeen.

Voorheen bleek juist uit die gefrustreerde smsjes enzo dat hij nog lang niet over me heen was, maar juist zijn koele toon van vrijdag zegt dat hij nu echt niet meer van me houdt en ergens doet dat pijn, al weet ik dat het niet gaat werken. Het zou me niks uit moeten maken na alles wat hij heeft gedaan maar dat doet het wel.

Pff morgen therapie, need it!!
Ik snap het wel. Hij heeft contact gezocht en nu zit hij weer in je hoofd. En ik snap ook wel dat je er op reageert, heb ik ook. Vind het zo moeilijk om het te negeren, dat kan ik niet hoewel ik het wel wil. Gelukkig heb ik verder niks meer van mijn ex gehoord dat scheelt weer, dan zakt het weer even.

Nu blijf je er over nadenken, bang dat hij niet meer van je houd. Maar misschien wil hij je juist ook wel raken zodat je weer 'onderdanig gedrag' vertoont zeg maar. Want als je boos bent of iets, dan vind je dat wel fijn. Als iemand tegen je zegt van je te houden en je terug te willen, weet ik van mezelf. Ik wil je nu niet natuurlijk hoop geven, zeker niet. Maar ik vind het allemaal wel apart.

Fijn dat je naar therapie gaat, ik mag niet van mijn moeder terwijl ik mijn verhaal kwijt wil. Gelukkig kan het hier een beetje maar het is toch anders. Hoop dat je therapie je goed gaat helpen!
  maandag 18 maart 2013 @ 10:14:58 #209
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124196920
quote:
1s.gif Op maandag 18 maart 2013 00:09 schreef BestIEverHad het volgende:

[..]

Trek je niks van 'm aan, ik denk dat bijna iedereen zich in jou herkent. De eerste paar weken ben je nog helemaal van de kaart en weet je niet zo goed wat je moet doen/denken. Hij wil zich nog vasthouden aan het vertrouwde (jij dus), en volgens mij wil jij dat ook. Helaas gaat dat op den duur gewoon voor nog meer moeilijkheden zorgen, dus als je er al snel achter bent dat het beter is om niet te reageren dan ben je wat mij betreft al 10 stappen verder.
Zelf postte ik hier ook iets van 20 keer per dag toen het net uit ging, dus maakt niet uit wat je hier schrijft, het is in ieder geval beter dan ermee zitten en jezelf vanbinnen opeten.

Nogmaals sterkte :)
Dankje vind ik heel lief van je dat je dat zegt. Ik snap ook niet waarom hij zich aan mij vasthoud. Hij heeft me laten gaan voor een ander waar ie altijd al verliefd op was. Maar ze hebben nog niet eens gezoend. Hij zei ja ik kan zo met haar gaan maar waarom zou ik? ( ja sorry heb toch gereageerd op het smsje :'() Dan denk ik wat wil je dan. Als je echt zo verliefd bent dan wil je altijd bij iemand zijn en ook intiem zijn toch? Je liefde laten zien.
Vreemd figuur snap er niks van. Merk wel echt als ik contact heb dat het goed gaat, maar zodra hij niet meer smst het juist slechter en daarna weer beter. Daarom vind ik het ook zo moeilijk niet op hem te reageren enzo, omdat ik mij dan juist goed voel. Of is dat vreemd?

Het liefst wil ik hem nog steeds terug, ook al weet ik dat het niet kan. Zijn van die momentjes, dat ik denk ik wil bij je liggen en alleen denk aan de leuke tijden. For some reason cijfer ik de kuttijden weg en dat hij mij ingeruild heeft voor een ander. Maar ik blijf me wel sterk houden, ga echt niet terug. Al weet ik dat de dag komt dat hij gaat zeggen ik wil je terug. En dat word een hele moeilijke dag ..
pi_124197796
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2013 10:09 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik snap het wel. Hij heeft contact gezocht en nu zit hij weer in je hoofd. En ik snap ook wel dat je er op reageert, heb ik ook. Vind het zo moeilijk om het te negeren, dat kan ik niet hoewel ik het wel wil. Gelukkig heb ik verder niks meer van mijn ex gehoord dat scheelt weer, dan zakt het weer even.

Nu blijf je er over nadenken, bang dat hij niet meer van je houd. Maar misschien wil hij je juist ook wel raken zodat je weer 'onderdanig gedrag' vertoont zeg maar. Want als je boos bent of iets, dan vind je dat wel fijn. Als iemand tegen je zegt van je te houden en je terug te willen, weet ik van mezelf. Ik wil je nu niet natuurlijk hoop geven, zeker niet. Maar ik vind het allemaal wel apart.

Fijn dat je naar therapie gaat, ik mag niet van mijn moeder terwijl ik mijn verhaal kwijt wil. Gelukkig kan het hier een beetje maar het is toch anders. Hoop dat je therapie je goed gaat helpen!
Wat stom dat je niet mag..

ja voorheen wilde hij me zeker raken, met boze smsjes en foto' s van allerlei snollies. Dat was echt geen pretje, maar nog wel een soort van bevestignig dat hij met me bezig was. Nu klonk hij zo koel en afstandelijk, zei dat hij de afgelopen weken dingne in een ander perspectief was gaan zien mbt mij. Daarvoor stuurde hij tussen de gare berichten ook nog wel dat ie het heel moeilijk had, van me hield enzo (2 weken terug nog, niet gereageerd) maar nu niks van dat alles. Alleen dat mijn hulp niet oprecht was, wat ik heel kut vind. Want dat was het wel en heb bijna de neiging om hem weer te helpen om eht maar aan te tonen. Maar goed, duidelijk eigenwaarde-issues hier.
pi_124197856
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2013 10:14 schreef Babela het volgende:

[..]

Dankje vind ik heel lief van je dat je dat zegt. Ik snap ook niet waarom hij zich aan mij vasthoud. Hij heeft me laten gaan voor een ander waar ie altijd al verliefd op was. Maar ze hebben nog niet eens gezoend. Hij zei ja ik kan zo met haar gaan maar waarom zou ik? ( ja sorry heb toch gereageerd op het smsje :'() Dan denk ik wat wil je dan. Als je echt zo verliefd bent dan wil je altijd bij iemand zijn en ook intiem zijn toch? Je liefde laten zien.
Vreemd figuur snap er niks van. Merk wel echt als ik contact heb dat het goed gaat, maar zodra hij niet meer smst het juist slechter en daarna weer beter. Daarom vind ik het ook zo moeilijk niet op hem te reageren enzo, omdat ik mij dan juist goed voel. Of is dat vreemd?

Het liefst wil ik hem nog steeds terug, ook al weet ik dat het niet kan. Zijn van die momentjes, dat ik denk ik wil bij je liggen en alleen denk aan de leuke tijden. For some reason cijfer ik de kuttijden weg en dat hij mij ingeruild heeft voor een ander. Maar ik blijf me wel sterk houden, ga echt niet terug. Al weet ik dat de dag komt dat hij gaat zeggen ik wil je terug. En dat word een hele moeilijke dag ..
Ja juist op die dag meot je sterk zijn. En dat zal beter gaan wanneer je nu alvast sterk "doet", al voelt dat misschien niet zo. fake it till you make it.
  maandag 18 maart 2013 @ 10:59:35 #212
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124198256
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2013 10:47 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Wat stom dat je niet mag..

ja voorheen wilde hij me zeker raken, met boze smsjes en foto' s van allerlei snollies. Dat was echt geen pretje, maar nog wel een soort van bevestignig dat hij met me bezig was. Nu klonk hij zo koel en afstandelijk, zei dat hij de afgelopen weken dingne in een ander perspectief was gaan zien mbt mij. Daarvoor stuurde hij tussen de gare berichten ook nog wel dat ie het heel moeilijk had, van me hield enzo (2 weken terug nog, niet gereageerd) maar nu niks van dat alles. Alleen dat mijn hulp niet oprecht was, wat ik heel kut vind. Want dat was het wel en heb bijna de neiging om hem weer te helpen om eht maar aan te tonen. Maar goed, duidelijk eigenwaarde-issues hier.
Misschien denkt hij wel dat werkte niet, dus probeert hij het op een gemene nare manier. Heeft hij niks meer van zich laten horen daarna?
pi_124217399
Na een half jaar spookt zelfs mijn ex nog vers door mijn hoofd, ze neemt af en toe nog contact met me op meestal om dingen te zeggen of te vragen uit blijkt dat het der nog veel doet.
Al doet ze wel stoer van dat ze er over heen is, denk dat het ook een beetje te maken heeft met koppigheid. Het niet willen toe kennen dat ze er spijt van heeft enzo. Ik wil binnenkort een brief naar der sturen met daar in een hoop tekst en aan het einde de vraag of ze nog een keer wil afspreken of dat ik de brief moet zien als afsluiting.
Is dit een slim idee, wat vinden jullie ? Ik zou haar namelijk nog graag terug willen!
  maandag 18 maart 2013 @ 20:13:35 #214
348973 Sunshineboy
Het zonnetje op fok....
pi_124220772
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2013 19:14 schreef MrNiceGuy87 het volgende:
Na een half jaar spookt zelfs mijn ex nog vers door mijn hoofd, ze neemt af en toe nog contact met me op meestal om dingen te zeggen of te vragen uit blijkt dat het der nog veel doet.
Al doet ze wel stoer van dat ze er over heen is, denk dat het ook een beetje te maken heeft met koppigheid. Het niet willen toe kennen dat ze er spijt van heeft enzo. Ik wil binnenkort een brief naar der sturen met daar in een hoop tekst en aan het einde de vraag of ze nog een keer wil afspreken of dat ik de brief moet zien als afsluiting.
Is dit een slim idee, wat vinden jullie ? Ik zou haar namelijk nog graag terug willen!
Ik heb ooit zo'n laatste poging gewaagd. Ik had me 100x tegen me zelf gezegd: als dit antwoord negatief is dan is het ook echt klaar. Ik kreeg een brief terug met daarin de boodschap dat het nu en voor altijd over was. Dankzij deze brief ben ik het vanaf dat moment echt gaan verwerken.. Hopelijk heb je een ex die net zo duidelijk is.
pi_124226514
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2013 19:14 schreef MrNiceGuy87 het volgende:
Na een half jaar spookt zelfs mijn ex nog vers door mijn hoofd, ze neemt af en toe nog contact met me op meestal om dingen te zeggen of te vragen uit blijkt dat het der nog veel doet.
Al doet ze wel stoer van dat ze er over heen is, denk dat het ook een beetje te maken heeft met koppigheid. Het niet willen toe kennen dat ze er spijt van heeft enzo. Ik wil binnenkort een brief naar der sturen met daar in een hoop tekst en aan het einde de vraag of ze nog een keer wil afspreken of dat ik de brief moet zien als afsluiting.
Is dit een slim idee, wat vinden jullie ? Ik zou haar namelijk nog graag terug willen!
Hier een beetje hetzelfde verhaal. Toen hij het uit maakte hadden we ook nog regelmatig contact. We zagen elkaar regelmatig en soms had ik ook het idee dat hij mij nog niet had los gelaten. Het voedde mijn valse hoop, ik kon het niet verwerken met het gevoel dat hij spijt had. Toen een rebound relatie kapot liep omdat ik erachter kwam dat ik nog te veel van mijn eerste ex hield, heb ik hem ook gemaild over mijn gevoelens en de vraag of hij nog achter zijn keuze stond. Dat was 5 maanden na de break-up, en heel onverwachts. Hij bevestigde dat hij achter zijn keuze stond maar mij zag als beste vriendin. Dit verklaarde een hele hoop voor mij, en vanaf hier kon ik beginnen met verwerken. Ik heb het contact ook even stilgezet, dat is een sterke aanrader. Dat ga ik nu weer voorzichtig oppakken.

Dus ik zeg, doen. Maar bereid je wel voor op een afwijzing. Want de gedachte dat ze spijt zal hebben maar er te koppig voor is, komt ook voort uit die valse hoop.
"The past is our definition. We may strive, with good reason, to escape it, or to escape what is bad in it, but we will escape it only by adding something better to it." - Wendell Berry
pi_124228835
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2013 10:14 schreef Babela het volgende:

[..]

Dankje vind ik heel lief van je dat je dat zegt. Ik snap ook niet waarom hij zich aan mij vasthoud. Hij heeft me laten gaan voor een ander waar ie altijd al verliefd op was. Maar ze hebben nog niet eens gezoend. Hij zei ja ik kan zo met haar gaan maar waarom zou ik? ( ja sorry heb toch gereageerd op het smsje :'() Dan denk ik wat wil je dan. Als je echt zo verliefd bent dan wil je altijd bij iemand zijn en ook intiem zijn toch? Je liefde laten zien.
Vreemd figuur snap er niks van. Merk wel echt als ik contact heb dat het goed gaat, maar zodra hij niet meer smst het juist slechter en daarna weer beter. Daarom vind ik het ook zo moeilijk niet op hem te reageren enzo, omdat ik mij dan juist goed voel. Of is dat vreemd?

Het liefst wil ik hem nog steeds terug, ook al weet ik dat het niet kan. Zijn van die momentjes, dat ik denk ik wil bij je liggen en alleen denk aan de leuke tijden. For some reason cijfer ik de kuttijden weg en dat hij mij ingeruild heeft voor een ander. Maar ik blijf me wel sterk houden, ga echt niet terug. Al weet ik dat de dag komt dat hij gaat zeggen ik wil je terug. En dat word een hele moeilijke dag ..
Hier ga je fout. Je maakt het jezelf moeilijker door alles in je gedachte te romantiseren ('hij komt terug'). Je moet verder met je leven, niet denken aan wat er kán gebeuren, maar in het 'nu' leven.
''The root of suffering is attachment''
  maandag 18 maart 2013 @ 22:17:59 #217
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124229147
quote:
1s.gif Op maandag 18 maart 2013 22:13 schreef BestIEverHad het volgende:

[..]

Hier ga je fout. Je maakt het jezelf moeilijker door alles in je gedachte te romantiseren ('hij komt terug'). Je moet verder met je leven, niet denken aan wat er kán gebeuren, maar in het 'nu' leven.
Ik heb dit vaker meegemaakt en weet dat deze dag zal komen. En als ie niet komt ben ik alleen maar blij echt waar. Maar het is 80% kans dat het wel gebeurd en ik vrees die dag
pi_124266858
Maar met die brief zal ik dan wachten, of gewoon nu doen ? Volgende maand zouden we 4 jaar hebben en volgende maand is het een half jaar uit. Of zou ik het gewoon nu doen, zodat ik tenminste zsm duidelijkheid heb en krijg ?
pi_124267966
Ja, waarom zou je wachten op die data die er eigenlijk niet meer toe doen?
"The past is our definition. We may strive, with good reason, to escape it, or to escape what is bad in it, but we will escape it only by adding something better to it." - Wendell Berry
  dinsdag 19 maart 2013 @ 21:24:35 #220
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124268689
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 20:51 schreef MrNiceGuy87 het volgende:
Maar met die brief zal ik dan wachten, of gewoon nu doen ? Volgende maand zouden we 4 jaar hebben en volgende maand is het een half jaar uit. Of zou ik het gewoon nu doen, zodat ik tenminste zsm duidelijkheid heb en krijg ?
Gewoon doen. Bereid je wel voor op een naar antwoord, maar dan heb je 't wel gedaan. What's the worst that could happen?
pi_124269078
quote:
1s.gif Op maandag 18 maart 2013 22:17 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik heb dit vaker meegemaakt en weet dat deze dag zal komen. En als ie niet komt ben ik alleen maar blij echt waar. Maar het is 80% kans dat het wel gebeurd en ik vrees die dag
Hm, nouja, je moet in ieder geval niks verwachten, word je ook niet teleurgesteld. Ik weet zeker dat het over een maand of 2 veel beter gaat met je en dat je het al grotendeels hebt verwerkt. :)
''The root of suffering is attachment''
  woensdag 20 maart 2013 @ 14:07:37 #222
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124291574
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 21:31 schreef BestIEverHad het volgende:

[..]

Hm, nouja, je moet in ieder geval niks verwachten, word je ook niet teleurgesteld. Ik weet zeker dat het over een maand of 2 veel beter gaat met je en dat je het al grotendeels hebt verwerkt. :)
Ik hoop het wel ja! Heb vandaag weer even een rot dag, mis hem gewoon. Hij zoekt nog steeds contact, word er gek van. En ik weet nog steeds niet hoe ik sms moet blokken. Het ene moment reageer ik niet, ben ik sterk genoeg. Maar als hij mij 's avonds een smsje stuurt dan faal ik nog wel eens. Het zijn ook van die vreemde smsjes, wat ik aan het doen ben, of 's avonds weltrusten enzo. Hij maakt het mij zo moeilijk. Weet iemand hoe je sms kunt blokken?
  woensdag 20 maart 2013 @ 14:15:06 #223
399455 Pinkdwarf
Free the Boobies
pi_124291842
Mooi topic dit. Ben zelf 4 maanden geleden uit elkaar gegaan met mijn vriend waar ik 6 jaar een relatie mee had. Eigenlijk dacht ik wel dat ik er overheen was. Maar opeens komt dan de klap. Als je kijkt naar de eerste post ben ik bij stap 3 "tot inkeer komen". Ik heb inderdaad de afgelopen tijd heel veel gedate, gefeest etc. Allemaal wel leuk, maar niet zoals ik hoopte.

Sinds een paar weken voel ik me nu enorm eenzaam; depressief zelfs. Gekke is dat ik nog nooit depressieve gevoelens heb gehad, zo ben ik niet. Ik wil ook helemaal niet meer bij hem terugkomen, we moesten echt uit elkaar. Nu hoorde ik van het weekend dat mijn ex een nieuwe vriendin heeft. En dan zie je ook dat bericht op FB voorbij komen.. Ouch.

Ik wil echt heel graag door met mijn leven, maar het lukt gewoon niet. Constant zie ik hem voor me met die andere meid. Of ik weet dat ze samen zijn op dat moment en dan voel ik me gewoon enorm klote. Hoe kom ik hier nou over heen en ga ik de zon achter de wolken zien?
You can only have the sunshine after the rain..
  woensdag 20 maart 2013 @ 14:20:14 #224
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124292025
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 14:15 schreef Pinkdwarf het volgende:
Mooi topic dit. Ben zelf 4 maanden geleden uit elkaar gegaan met mijn vriend waar ik 6 jaar een relatie mee had. Eigenlijk dacht ik wel dat ik er overheen was. Maar opeens komt dan de klap. Als je kijkt naar de eerste post ben ik bij stap 3 "tot inkeer komen". Ik heb inderdaad de afgelopen tijd heel veel gedate, gefeest etc. Allemaal wel leuk, maar niet zoals ik hoopte.

Sinds een paar weken voel ik me nu enorm eenzaam; depressief zelfs. Gekke is dat ik nog nooit depressieve gevoelens heb gehad, zo ben ik niet. Ik wil ook helemaal niet meer bij hem terugkomen, we moesten echt uit elkaar. Nu hoorde ik van het weekend dat mijn ex een nieuwe vriendin heeft. En dan zie je ook dat bericht op FB voorbij komen.. Ouch.

Ik wil echt heel graag door met mijn leven, maar het lukt gewoon niet. Constant zie ik hem voor me met die andere meid. Of ik weet dat ze samen zijn op dat moment en dan voel ik me gewoon enorm klote. Hoe kom ik hier nou over heen en ga ik de zon achter de wolken zien?
Dat heb ik nu dus ook. Alleen was het mij ons al 1 week nadat het uit was. Maar ik moet zeggen, de eerste week dat ik het wist was het kutste. Ik dacht inderdaad constant aan hem en die ander, maar na verloop van tijd zakt dat. Ik had eerst ware pijnscheuten als ik er aan dacht.. Maar als ik er nu aan denk, heb ik zoiets van ja, het doet pijn maar waarom zou ik hieraan denken? Laat hem maar lekker.

Je bent nu 4 maanden verder, geef het een paar weekjes en dan is dit ook weer voorbij. Het komt wel goed.
pi_124293410
quote:
1s.gif Op maandag 18 maart 2013 10:59 schreef Babela het volgende:

[..]

Misschien denkt hij wel dat werkte niet, dus probeert hij het op een gemene nare manier. Heeft hij niks meer van zich laten horen daarna?
Feitelijk denk ik ook niet dat het werkt. En zou ik ook genoeg eigenwaarde moeten hebben om iemand die me zo behandelt, uit mijn hoofd te zetten. Maar ja, het blijft moeilijk en ik blijf mijn eigen aandeel ook zien.

Sindsdien hij vrijdag dus zei dat hij niet meer van me hield, heeft-ie wel wat laten horen. Paar berichten, met wat ik aan het doen was, dat we geen ruzie meer moesten maken en nog wat dingen.

Gister uit het niets iets ehh seksueel getints wat ik heel pijnlijk vond eigenlijk. Ik was zijn grote liefde en de seks was bijzonder liefdevol, terwijl hij daarvoor maar wat rondneukte zonder ooit echt ene band op te bouwen met zo' n meisje. Maar nu behandelt hij me als 1 of ander doorsnee sletje en dat vind ik een pijnlijke degradatie. Hij was voor mij echt gekapt met al die onzin en het steekt me dat hij toch weer die oude draad heeft opgepakt. Zijn moeder merkte nog op dat hij tijdens onze relatie zo was veranderd; zachter, liever, rustiger en alles beter op orde. Ik was het eerste meisje waar hij echt van hield en zijn best voor deed. Daarvoor was het nogal een harde en een player die meisjes echt alleen als object zag. Het deed me goed dat ik die ontwikkeling bewerkstelligde, maar nu doet het pijn dat hij (waarschijnlijk) weer in die patronen terug is, of in ieder geval dergelijk gedrag naar mij vertoont.

Gister therapie dus en dat was bijzonder nuttig; ik heb de ogen uit mijn kop gejankt.
Ik heb wat dingen opgeschreven om de boel te relativeren en om me te helpen voor als ik weer in de verleiding kom om op hem te reageren. Dat was goed maar helaas voel ik de dingen nog niet helemaal zo al kan ik ze uitstekend rationeel beredeneren.

Mocht iemand nog tips of helpende gedachten hebben, graag!
pi_124293483
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2013 20:13 schreef Sunshineboy het volgende:

[..]

Ik heb ooit zo'n laatste poging gewaagd. Ik had me 100x tegen me zelf gezegd: als dit antwoord negatief is dan is het ook echt klaar. Ik kreeg een brief terug met daarin de boodschap dat het nu en voor altijd over was. Dankzij deze brief ben ik het vanaf dat moment echt gaan verwerken.. Hopelijk heb je een ex die net zo duidelijk is.
Dat is inderdaad heel goed voor het verwerkingsproces, al is het op het moment natuurlijk zo pijnlijk en een klap in je gezicht. Hoop is op de korte termijn heel prettig, maar funest op de lange termijn als de hoop vals blijkt. Je stelt het rouwen alleen maar uit daarmee.
pi_124293590
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 14:07 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik hoop het wel ja! Heb vandaag weer even een rot dag, mis hem gewoon. Hij zoekt nog steeds contact, word er gek van. En ik weet nog steeds niet hoe ik sms moet blokken. Het ene moment reageer ik niet, ben ik sterk genoeg. Maar als hij mij 's avonds een smsje stuurt dan faal ik nog wel eens. Het zijn ook van die vreemde smsjes, wat ik aan het doen ben, of 's avonds weltrusten enzo. Hij maakt het mij zo moeilijk. Weet iemand hoe je sms kunt blokken?
He je toevallig een Blackberry?
pi_124293803
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 14:15 schreef Pinkdwarf het volgende:
Mooi topic dit. Ben zelf 4 maanden geleden uit elkaar gegaan met mijn vriend waar ik 6 jaar een relatie mee had. Eigenlijk dacht ik wel dat ik er overheen was. Maar opeens komt dan de klap. Als je kijkt naar de eerste post ben ik bij stap 3 "tot inkeer komen". Ik heb inderdaad de afgelopen tijd heel veel gedate, gefeest etc. Allemaal wel leuk, maar niet zoals ik hoopte.

Sinds een paar weken voel ik me nu enorm eenzaam; depressief zelfs. Gekke is dat ik nog nooit depressieve gevoelens heb gehad, zo ben ik niet. Ik wil ook helemaal niet meer bij hem terugkomen, we moesten echt uit elkaar. Nu hoorde ik van het weekend dat mijn ex een nieuwe vriendin heeft. En dan zie je ook dat bericht op FB voorbij komen.. Ouch.

Ik wil echt heel graag door met mijn leven, maar het lukt gewoon niet. Constant zie ik hem voor me met die andere meid. Of ik weet dat ze samen zijn op dat moment en dan voel ik me gewoon enorm klote. Hoe kom ik hier nou over heen en ga ik de zon achter de wolken zien?
Dikke knuffel, wat vervelend.

het is zo onlogisch he, weten dat het echt beter is om uit ellaar te zijn maar dan evengoed die pijn om een ander. Ben echt jaloers op mensen die het snel van zichzelf af kunnen zetten omdat ze rationeel kunnen beredeneren dat het oke is dat diegene een ander heeft..

Maar wat je laatste vraag betreft..ja. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand na jaren nog zo naar de klote was, terwijl heel veel mensen daar wel bang voor zijn in de eerste fase van het liefdesverdriet.
  woensdag 20 maart 2013 @ 15:28:03 #229
399455 Pinkdwarf
Free the Boobies
pi_124294642
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 14:20 schreef Babela het volgende:

[..]

Dat heb ik nu dus ook. Alleen was het mij ons al 1 week nadat het uit was. Maar ik moet zeggen, de eerste week dat ik het wist was het kutste. Ik dacht inderdaad constant aan hem en die ander, maar na verloop van tijd zakt dat. Ik had eerst ware pijnscheuten als ik er aan dacht.. Maar als ik er nu aan denk, heb ik zoiets van ja, het doet pijn maar waarom zou ik hieraan denken? Laat hem maar lekker.

Je bent nu 4 maanden verder, geef het een paar weekjes en dan is dit ook weer voorbij. Het komt wel goed.
Dank je :) Het komt ook wel weer goed, hoop ik. Maar ik zie het nu gewoon somber in.

Jouw ex was dus ook verliefd op een ander al tijdens jullie relatie (althans, zoiets las ik in dit topic)? Rot is dat, he? Vooral als je het zelf al voelde, een soort van, maar je blijft het toch ontkennen. Het is allang fijn dat we hier gewoon ons verhaal kwijt kunnen (zeker als je niet in therapie mag). Dikke knuffel.
You can only have the sunshine after the rain..
  woensdag 20 maart 2013 @ 15:34:13 #230
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124294952
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 15:02 schreef kloon89 het volgende:

[..]

He je toevallig een Blackberry?

Nee heb een android.


quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 15:28 schreef Pinkdwarf het volgende:

[..]

Dank je :) Het komt ook wel weer goed, hoop ik. Maar ik zie het nu gewoon somber in.

Jouw ex was dus ook verliefd op een ander al tijdens jullie relatie (althans, zoiets las ik in dit topic)? Rot is dat, he? Vooral als je het zelf al voelde, een soort van, maar je blijft het toch ontkennen. Het is allang fijn dat we hier gewoon ons verhaal kwijt kunnen (zeker als je niet in therapie mag). Dikke knuffel.
Ja dat beweert hij. Maar ik twijfel hieraan. Misschien om mijzelf te beschermen, maar hoe het nu gaat, alles wat er gebeurt en wat er gebeurt is doet me denken dat hij zichzelf voor de gek houd. Het ging echt supergeweldig tussen ons, veel liefde, intimiteit, praten over de domste dingen en bats het is over, ben verliefd op een ander. :N Ben echt compleet in elkaar geslagen van binnen.

Ja ik vind dit topic echt heel erg fijn. Het is toch een beetje therapie voor mij :)
  woensdag 20 maart 2013 @ 21:51:24 #231
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124313078
Had zonet echt even een breekpunt. Ik miste hem zo verschrikkelijk, en dacht steeds weer aan hem en mij. Wou zo graag nu bij hem in bed liggen en dat hij mij knuffelde en zei dat alles goed kwam en dat hij van me hield. En ik probeerde het nog weg te denken, weg te stoppen en andere dingen in mijn hoofd te proppen, maar het lukte niet, het lukte gewoon niet meer.

Ik moest zo verschrikkelijk huilen en voel me nu belabberd. Heb de neiging hem te vertellen hoe ik me voel maar dat doe ik niet, want ik wil mijn zwakte niet aan hem tonen. Hopelijk morgen een betere dag .. :'(
  woensdag 20 maart 2013 @ 22:05:33 #232
399455 Pinkdwarf
Free the Boobies
pi_124314032
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 21:51 schreef Babela het volgende:
Had zonet echt even een breekpunt. Ik miste hem zo verschrikkelijk, en dacht steeds weer aan hem en mij. Wou zo graag nu bij hem in bed liggen en dat hij mij knuffelde en zei dat alles goed kwam en dat hij van me hield. En ik probeerde het nog weg te denken, weg te stoppen en andere dingen in mijn hoofd te proppen, maar het lukte niet, het lukte gewoon niet meer.

Ik moest zo verschrikkelijk huilen en voel me nu belabberd. Heb de neiging hem te vertellen hoe ik me voel maar dat doe ik niet, want ik wil mijn zwakte niet aan hem tonen. Hopelijk morgen een betere dag .. :'(
Aggoss.. Dit zijn echt van die momenten dat je iemand gewoon een knuffel wilt geven..

Ik ken het gevoel dat je gewoon niet kan stoppen met eraan denken. Ik had gisteren ook zo'n dag; vandaag heeft fok mee erdoorheen gesleept. Geef hem niet het plezier door hem te laten weten hoe slecht je je voelt. Laat hem die controle niet hebben. Geen contact maakt het uiteindelijk makkelijker.
You can only have the sunshine after the rain..
  woensdag 20 maart 2013 @ 22:25:47 #233
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124315382
quote:
1s.gif Op woensdag 20 maart 2013 22:05 schreef Pinkdwarf het volgende:

[..]

Aggoss.. Dit zijn echt van die momenten dat je iemand gewoon een knuffel wilt geven..

Ik ken het gevoel dat je gewoon niet kan stoppen met eraan denken. Ik had gisteren ook zo'n dag; vandaag heeft fok mee erdoorheen gesleept. Geef hem niet het plezier door hem te laten weten hoe slecht je je voelt. Laat hem die controle niet hebben. Geen contact maakt het uiteindelijk makkelijker.
Een knuffel heb ik ook wel nodig. Het liefst van hem, maar een ander is ook welkom hoor.

Het lukte me allemaal aardig goed, gewoon ergens anders aan denken. Maar nu bleef het hangen en steeds meer naar de voorgrond en kon er niet meer omheen en toen was 't hek van de dam. Ik zeg het hem ook zeker niet. Ik zoek verder ook geen contact, hij wel helaas. Ga hem wel zeggen dat ie moet kappen met smsen..
pi_124316223
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 14:07 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik hoop het wel ja! Heb vandaag weer even een rot dag, mis hem gewoon. Hij zoekt nog steeds contact, word er gek van. En ik weet nog steeds niet hoe ik sms moet blokken. Het ene moment reageer ik niet, ben ik sterk genoeg. Maar als hij mij 's avonds een smsje stuurt dan faal ik nog wel eens. Het zijn ook van die vreemde smsjes, wat ik aan het doen ben, of 's avonds weltrusten enzo. Hij maakt het mij zo moeilijk. Weet iemand hoe je sms kunt blokken?
Nee, sorry, ik weet niet hoe dat moet. Ik denk dat je je provider moet bellen of even op internet zoeken hoe je iemand z'n nummer kan blokken. Op whatsapp kan dat in ieder geval wel, gelukkig. 's Avonds laat gaat het altijd moeilijker natuurlijk, alles gaat weer door je gedachte heen enzo. Je zal langzaamaan je leven weer op kunnen pakken zonder hem, maar dat gaat natuurlijk met vallen en opstaan.
''The root of suffering is attachment''
  woensdag 20 maart 2013 @ 22:47:51 #235
399455 Pinkdwarf
Free the Boobies
pi_124316723
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 22:25 schreef Babela het volgende:

[..]

Een knuffel heb ik ook wel nodig. Het liefst van hem, maar een ander is ook welkom hoor.

Het lukte me allemaal aardig goed, gewoon ergens anders aan denken. Maar nu bleef het hangen en steeds meer naar de voorgrond en kon er niet meer omheen en toen was 't hek van de dam. Ik zeg het hem ook zeker niet. Ik zoek verder ook geen contact, hij wel helaas. Ga hem wel zeggen dat ie moet kappen met smsen..
Mmm, je kan toch in je contactenlijst iemand blokkeren? Persoon opzoeken, ingedrukt houden en dan blokkeren? Zo werkt dat op mijn HTC in elk geval.. Wel heel onrespectvol eigenlijk van hem dat hij nog contact met je zoekt.
You can only have the sunshine after the rain..
  woensdag 20 maart 2013 @ 22:53:58 #236
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124317108
quote:
1s.gif Op woensdag 20 maart 2013 22:47 schreef Pinkdwarf het volgende:

[..]

Mmm, je kan toch in je contactenlijst iemand blokkeren? Persoon opzoeken, ingedrukt houden en dan blokkeren? Zo werkt dat op mijn HTC in elk geval.. Wel heel onrespectvol eigenlijk van hem dat hij nog contact met je zoekt.
Ja snap ook totaal niet waarom hij dat doet. Had hem ook al verteld dat ik het niet wou, maar wel gewoon doen. Heb het nu weer gezegd vroeg hij waarom? Heb gezegd dat ik geen zin heb in contact met een ex. Verder niks laten voelen of tonen. Gewoon klaar, hopelijk luistert hij nu wel
pi_124318144
Soms ( komende zomer 3 jaar later ) , zit ik nog wel eens te bedenken wat ik allemaal niet heb gedaan/gezegd tegen mijn ex in de weken nadat ze het uitmaakte. Wanhopig was ik, niets maakte me meer uit, als ik haar maar terug kreeg..

Zo genant achteraf, vind het nog altijd pijnlijk om eraan terug te denken :') Laat dat een les zijn voor jullie jongens :)
pi_124325198
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 23:12 schreef TommyVercetti het volgende:
Soms ( komende zomer 3 jaar later ) , zit ik nog wel eens te bedenken wat ik allemaal niet heb gedaan/gezegd tegen mijn ex in de weken nadat ze het uitmaakte. Wanhopig was ik, niets maakte me meer uit, als ik haar maar terug kreeg..

Zo genant achteraf, vind het nog altijd pijnlijk om eraan terug te denken :') Laat dat een les zijn voor jullie jongens :)
Ja dat kan soms echt ver gaan. En zo funest voor je eigenwaarde, want je brengt jezelf soms zo laag terwijl dat nergens voor nodig is. En het maakt je gevoel en pijn er niet minder op.

Ik deed het zelf ook wel, tot voor kort, terwijl hij behoorlijk rot tegen me deed. Alsnog hielp ik hem, ging ik in de onderpositie, constant bewijzen dat ik evranderd was en bijna smeken. Heel erg.
pi_124327635
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 09:26 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Ja dat kan soms echt ver gaan. En zo funest voor je eigenwaarde, want je brengt jezelf soms zo laag terwijl dat nergens voor nodig is. En het maakt je gevoel en pijn er niet minder op.

Ik deed het zelf ook wel, tot voor kort, terwijl hij behoorlijk rot tegen me deed. Alsnog hielp ik hem, ging ik in de onderpositie, constant bewijzen dat ik evranderd was en bijna smeken. Heel erg.
Ja maar toch als je denkt dat je echt je laatste red middel in zet, voor iets wat misschien nog goed kan komen dan is het toch wel begrijpelijk. Althans dat vind ik, achteraf kun je altijd nog zeggen dat was niet slim of wat dan ook. Liefde is gewoon erg! :D
  donderdag 21 maart 2013 @ 11:48:07 #240
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124328837
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 11:09 schreef MrNiceGuy87 het volgende:

[..]

Ja maar toch als je denkt dat je echt je laatste red middel in zet, voor iets wat misschien nog goed kan komen dan is het toch wel begrijpelijk. Althans dat vind ik, achteraf kun je altijd nog zeggen dat was niet slim of wat dan ook. Liefde is gewoon erg! :D
Liefde doet vreemde dingen met je, apart iets. Kwam mijn ex vandaag tegen op school. Hij kwam naar me toe en ik was verstijfd. Mijn hart ging tekeer, had hem al 2,5e week niet meer gezien. Gewoon gepraat over van alles, mijn examen. Voelde als vanouds, maar ik zag zijn hoofd en hij lachte en oooh mijn hart, vlinders.

Stom. Gelukkig ben ik bijna klaar met school
  donderdag 21 maart 2013 @ 12:15:54 #241
370568 ManageTheAnger
It is, as it is.
pi_124329655
quote:
1s.gif Op donderdag 21 maart 2013 11:48 schreef Babela het volgende:

[..]

Liefde doet vreemde dingen met je, apart iets. Kwam mijn ex vandaag tegen op school. Hij kwam naar me toe en ik was verstijfd. Mijn hart ging tekeer, had hem al 2,5e week niet meer gezien. Gewoon gepraat over van alles, mijn examen. Voelde als vanouds, maar ik zag zijn hoofd en hij lachte en oooh mijn hart, vlinders.

Stom. Gelukkig ben ik bijna klaar met school
Adem blijven halen op zulke momenten :)

Het zal steeds minder worden en makkelijker om hem te zien/treffen :)
YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.
pi_124331701
Aargh het ging even goed na therapie, maar nu weer zo de neiging hem te contacten. Echt niet goed, iemand die mij zo uitscheldt. Maar ik kan het beeld maar neit loslaten van de ontzettend lieve, zorgzame jongen die hij toch echt was.. Help
pi_124332617
quote:
0s.gif Op maandag 11 maart 2013 21:21 schreef Babela het volgende:

[..]

....., 2 keer vreemdgaan en dan gelijk met die ander in een relatie stappen. Maar na een maand erachter komen dat hij dit niet wou en alleen mij wou..
Sorry meid, maar ik denk dat je beter uit bent zonder hem. 2 keer vreemdgaan is 2 keer teveel. Ik weet hier alles van, na 17 jaar kwam ik er ook achter en ik ben nu zo blij dat ik haar de deur uit heb gezet. Dat gedrag mag niet geaccepteerd worden. Je gaat je zelfrespect verliezen als je dit wel doet.

Ik wens je veel sterkte. Ik kan nu na 5 jaar zeggen dat ik een veel beter leven heb, veel meer lol, en een veel lievere vriendin, eentje die wel echt om me geeft. Het slijt echt.
  donderdag 21 maart 2013 @ 13:59:07 #244
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124332993
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 13:49 schreef DarkSand het volgende:

[..]

Sorry meid, maar ik denk dat je beter uit bent zonder hem. 2 keer vreemdgaan is 2 keer teveel. Ik weet hier alles van, na 17 jaar kwam ik er ook achter en ik ben nu zo blij dat ik haar de deur uit heb gezet. Dat gedrag mag niet geaccepteerd worden. Je gaat je zelfrespect verliezen als je dit wel doet.

Ik wens je veel sterkte. Ik kan nu na 5 jaar zeggen dat ik een veel beter leven heb, veel meer lol, en een veel lievere vriendin, eentje die wel echt om me geeft. Het slijt echt.
Ik weet het, het is echt verkeerd wat ie allemaal gedaan heeft. Rijd hij me zonet ook nog even voorbij toen ik met de kinderen naar school liep. En die lach ooohh. Had eigenlijk de neiging hem te smsen dat hij niet zo verschrikkelijk lief moet lachen haha. Heb gelukkig de blokkeerinstellingen gevonden dus hij kan niks meer. Dat is nou het nadeel aan een stage achter zijn huis :p
  donderdag 21 maart 2013 @ 14:15:22 #245
1234 HiZ
Istanbullu
pi_124333610
quote:
1s.gif Op woensdag 20 maart 2013 22:47 schreef Pinkdwarf het volgende:

[..]

Mmm, je kan toch in je contactenlijst iemand blokkeren? Persoon opzoeken, ingedrukt houden en dan blokkeren? Zo werkt dat op mijn HTC in elk geval.. Wel heel onrespectvol eigenlijk van hem dat hij nog contact met je zoekt.
Bij mij werkt het alsvolgt (android) open contact, opties openen, en dan 'toevoegen aan weigerlijst'
  donderdag 21 maart 2013 @ 14:16:24 #246
1234 HiZ
Istanbullu
pi_124333652
quote:
1s.gif Op donderdag 21 maart 2013 13:59 schreef Babela het volgende:

[..]

Ik weet het, het is echt verkeerd wat ie allemaal gedaan heeft. Rijd hij me zonet ook nog even voorbij toen ik met de kinderen naar school liep. En die lach ooohh. Had eigenlijk de neiging hem te smsen dat hij niet zo verschrikkelijk lief moet lachen haha. Heb gelukkig de blokkeerinstellingen gevonden dus hij kan niks meer. Dat is nou het nadeel aan een stage achter zijn huis :p
Als ik heel eerlijk ben, zoals hij naar voren komt uit jouw posts is hij een enorme creep.
pi_124334724
Kan iemand me beloven dat dit overgaat? Wat een pijn
pi_124334809
Ja het gaat over. En als het over is denk je: 'godver, deed ik over die persoon zo moeilijk? Wat was ik een sukkel zeg.'
  donderdag 21 maart 2013 @ 14:49:54 #249
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124334908
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 14:16 schreef HiZ het volgende:

[..]

Als ik heel eerlijk ben, zoals hij naar voren komt uit jouw posts is hij een enorme creep.
Wel een hele leuke lieve fijne creep :'(
Maar dat komt gewoon door mijn gestoorde hart
pi_124335054
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 14:47 schreef Franknfurter het volgende:
Ja het gaat over. En als het over is denk je: 'godver, deed ik over die persoon zo moeilijk? Wat was ik een sukkel zeg.'
Ja, dat heb ik in het verleden wel eens gedacht bij exen. Maar dat kwam ook omdat de relatie niet echt super was, of omdat ik achteraf toch niet zo gek op diegene was en vice versa.

Deze jongen was gewoon ontzettend lief voor me en is nu veranderd in een koud persoon. Ik snap die omslag niet en heb zoveel vraagte en leegte in me.
pi_124335130
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 14:53 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Ja, dat heb ik in het verleden wel eens gedacht bij exen. Maar dat kwam ook omdat de relatie niet echt super was, of omdat ik achteraf toch niet zo gek op diegene was en vice versa.

Deze jongen was gewoon ontzettend lief voor me en is nu veranderd in een koud persoon. Ik snap die omslag niet en heb zoveel vraagte en leegte in me.
Geloof me, zelfs bij deze jongen ga je op een gegeven moment niks meer er om geven. Ik was zó zeker ervan dat mijn ex echt goed en lief voor me was, en nu lach ik me kapot als ik denk hoe sneu en fragiel onze relatie was. Je houdt jezelf nu nog voor de gek, en dat mag best, maar laat je er niet door leiden.
pi_124335399
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 14:55 schreef Franknfurter het volgende:

[..]

Geloof me, zelfs bij deze jongen ga je op een gegeven moment niks meer er om geven. Ik was zó zeker ervan dat mijn ex echt goed en lief voor me was, en nu lach ik me kapot als ik denk hoe sneu en fragiel onze relatie was. Je houdt jezelf nu nog voor de gek, en dat mag best, maar laat je er niet door leiden.
Nee, ik hou mezelf niet voor de gek. Snap wel dat eht zo lijkt maar heb op zich wel zelfkennis op dat gbeid hihi. In het verleden wist ik echt al snel dat het eigenlijk niks was, maar deze jongen heeft me zo ontzettend geholpen en dat zeggen mensen in mijn omgeving eigenlijk ook. Die zeggen dan ook wel weer dat hij zich nu vreselijk gedraagt, maar niemand snapt die omslag eigenlijk.

Ik was eigenlijk zelf nogal vervelend in onze relatie en dat was ook de reden van de breuk. Daarna nog lang moeizaam contact gehad, varierend van smsjes van hem dat hij zo van me hield maar ook heel erg veel verwijten, boosheid, bedreigingen. En nu dus, niks. Hij houdt niet meer van me en ik zit met 1000 vragen.

En een waardigheidsprobleem, aangezien ik hem best ver heb laten gaan. Maar de grootste vraag is gewoon hoe hij zo heeft kunnen veranderen. het ging gedurende de relatie een tijd heel slecht met me, ik zat er echt doorheen (er was iets heel kuts aan de hand) en hij heeft me zo lang steeds maar weer eruit getrokken en zichzelf weggecijferd. Nu is dat allemaal wegen ik snap het niet.

Erg bedankt voor je reactie.
pi_124335427
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 14:45 schreef kloon89 het volgende:
Kan iemand me beloven dat dit overgaat? Wat een pijn
Het gaat over. Ik kan er zeker over meepraten. Inmiddels kan ik met een gerust hart zeggen dat ik mijn ex al het geluk van de wereld gun, ze is een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven (17 jaar). Ik denk nu alleen maar, waarom hebben we er niet eerder een punt achter gezet.

Destijds, 5 jaar geleden, werd ik gedwongen om er een punt achter te zetten aangezien ze gedrag vertoonde wat gewoon echt niet door de beugel kon. Ik had er enorm veel moeite mee, enorm veel pijn en als ik zo al jullie verhalen hoor herken ik ze echt allemaal. Het was een klote periode. Ik heb er definitief helemaal mee gebroken (zover het kon, we moesten immers de boedel nog scheiden etc) maar daarna geen enkel contact meer. dat helpt een hoop.

Inmiddels zie ik dat mijn leven veel beter is nu. teveel om op te noemen.

Het heeft tijd nodig, haast je niet. Ik wens je veel sterkte.
pi_124335534
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 15:03 schreef DarkSand het volgende:

[..]

Het gaat over. Ik kan er zeker over meepraten. Inmiddels kan ik met een gerust hart zeggen dat ik mijn ex al het geluk van de wereld gun, ze is een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven (17 jaar). Ik denk nu alleen maar, waarom hebben we er niet eerder een punt achter gezet.

Destijds, 5 jaar geleden, werd ik gedwongen om er een punt achter te zetten aangezien ze gedrag vertoonde wat gewoon echt niet door de beugel kon. Ik had er enorm veel moeite mee, enorm veel pijn en als ik zo al jullie verhalen hoor herken ik ze echt allemaal. Het was een klote periode. Ik heb er definitief helemaal mee gebroken (zover het kon, we moesten immers de boedel nog scheiden etc) maar daarna geen enkel contact meer. dat helpt een hoop.

Inmiddels zie ik dat mijn leven veel beter is nu. teveel om op te noemen.

Het heeft tijd nodig, haast je niet. Ik wens je veel sterkte.
Ja, ik was dus als je ex, heb hem echt van me afgeduwd terwijl hij tijdens de relatie echt perfect voor me was(nou ja bijna, perfect bestaat niet). Dat doet ook pijn, de spijt die ik heb.
pi_124335672
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 15:06 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Ja, ik was dus als je ex, heb hem echt van me afgeduwd terwijl hij tijdens de relatie echt perfect voor me was(nou ja bijna, perfect bestaat niet). Dat doet ook pijn, de spijt die ik heb.
Nou, ik denk niet dat je zoals mijn ex was, wat mij overkomen is heb ik namelijk nog nooit eerder gehoord. Ik ga er daarom vanuit dat jij niet zo erg bent. Elke relatie heeft up's and downs, die hadden wij ook, dat was het probleem niet. Ik kan zeggen dat zij destijds mijn alles was. De reden van mijn breuk was dat ik serieus mezelf niet meer zou kunnen respecteren als ik door was gegaan. Ze heeft het echt lopen verstieren in het kwadraad.
pi_124335705
Hij was eigenlijk degene die mij indeed dat mijn vorige relaties niet veel voorstelden. Zoveel verliefdheid, liefde en steun had ik nog nooit meegemaakt. Ik dacht echt "dit is het" en hoef al dat drama nooit meer mee te maken..Va die relaties die toch eigenlijk niks voorstellen. En dat zeg ik niet omdat ik nu middenin het liefdesverdriet zit, maar dat voelde ik altijd al zo. Ik was echt ultiem gelukkig met hem, al had ik dus zelf persoonlijk echt een kutperiode.
  donderdag 21 maart 2013 @ 15:11:23 #257
1234 HiZ
Istanbullu
pi_124335729
quote:
1s.gif Op donderdag 21 maart 2013 14:49 schreef Babela het volgende:

[..]

Wel een hele leuke lieve fijne creep :'(
Maar dat komt gewoon door mijn gestoorde hart
Eh, iemand die zijn ex gedetailleerd gaat vragen of ze van het weekeinde nog een beetje lekker geneukt is (want daar komt het op neer) is niet een lieve fijne creep maar een gewone standaard creep. Het zou me niks verbazen als ie je had willen aanzetten tot tippelen of zo. Hij klinkt als een loverboy qua respect naar jou toe. Ik denk dat je ouders stiekum een feestje hebben gevierd toen ze hoorden dat het uit was.
pi_124335785
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 15:09 schreef DarkSand het volgende:

[..]

Nou, ik denk niet dat je zoals mijn ex was, wat mij overkomen is heb ik namelijk nog nooit eerder gehoord. Ik ga er daarom vanuit dat jij niet zo erg bent. Elke relatie heeft up's and downs, die hadden wij ook, dat was het probleem niet. Ik kan zeggen dat zij destijds mijn alles was. De reden van mijn breuk was dat ik serieus mezelf niet meer zou kunnen respecteren als ik door was gegaan. Ze heeft het echt lopen verstieren in het kwadraad.
Dankjewel.

geloof me, ik ook. Ik heb echt vreselijke dingen gedaan, daar is niks op af te dingen. Het wordt denk ik te herkenbaar als ik ze omschrijf maar als ik eraan denk, moet ik huilen. Dat hij zo lang is gebleven, zegt wel wat over de diepte van onze liefde. Want hij had het heel moielijk met al mijn kuren.
pi_124335802
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 15:10 schreef kloon89 het volgende:
Hij was eigenlijk degene die mij indeed dat mijn vorige relaties niet veel voorstelden. Zoveel verliefdheid, liefde en steun had ik nog nooit meegemaakt. Ik dacht echt "dit is het" en hoef al dat drama nooit meer mee te maken..Va die relaties die toch eigenlijk niks voorstellen. En dat zeg ik niet omdat ik nu middenin het liefdesverdriet zit, maar dat voelde ik altijd al zo. Ik was echt ultiem gelukkig met hem, al had ik dus zelf persoonlijk echt een kutperiode.
Als het zo goed voelde, waarom denk je dan dat jij degene bent geweest die het verknoeit heeft? Ik ga er toch vanuit dat wanneer je echt verliefd en gelukkig bent je niet al te gekke dingen uit haalt om het te verknoeien?
pi_124335929
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 15:13 schreef DarkSand het volgende:

[..]

Als het zo goed voelde, waarom denk je dan dat jij degene bent geweest die het verknoeit heeft? Ik ga er toch vanuit dat wanneer je echt verliefd en gelukkig bent je niet al te gekke dingen uit haalt om het te verknoeien?
Dat zijn bepaalde dingen in mij, die los van hem en onze relatie stonden. Ik snap je punt heel goed, dank jewel. Ik hou mezelf wat dit betreft niet voor de gek, want ik was echt verliefd op hem en gelukkig met hem.
pi_124336286
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 15:16 schreef kloon89 het volgende:

[..]

Dat zijn bepaalde dingen in mij, die los van hem en onne relatie stonden. Ik snap je punt heel goed, dank jewel. Ik hou mezelf wat dit betreft niet voor de gek, want ik was echt verliefd op hem en gelukkig met hem.
Ik ken de details niet en hoef ze ook niet te weten, maar was het iets onbewust in je?

Alhoewel het voor mij duidelijk was dat zij echt fout zat, ga je toch aan jezelf twijfelen. Ja ik had een hoop zaken beter of anders kunnen doen. Daar heb ik van geleerd.

Ben jij jezelf nu niet de schuld aan het geven?

Wanneer je echt van jezelf weet dat jij degene bent die het verknoeit heeft, zorg dan dat je dit goed in je opneemt, dat je je gedrag goed analyseert en jezelf er beter en sterker mee maakt. Wees eerlijk tegen jezelf.
pi_124336530
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 15:25 schreef DarkSand het volgende:

[..]

Ik ken de details niet en hoef ze ook niet te weten, maar was het iets onbewust in je?

Alhoewel het voor mij duidelijk was dat zij echt fout zat, ga je toch aan jezelf twijfelen. Ja ik had een hoop zaken beter of anders kunnen doen. Daar heb ik van geleerd.

Ben jij jezelf nu niet de schuld aan het geven?

Wanneer je echt van jezelf weet dat jij degene bent die het verknoeit heeft, zorg dan dat je dit goed in je opneemt, dat je je gedrag goed analyseert en jezelf er beter en sterker mee maakt. Wees eerlijk tegen jezelf.
Dat doe ik ook, ik heb er hulp voor gezocht. Al tijdens onze relatie, maar het was te laat. En ik begrijp hem heel goed.
het is dus iets structureels en diepgeworteld in mij.

En ja ik geef mezelf de schuld en dat is terecht. Daar is geen twijfel over mogelijk.
  donderdag 21 maart 2013 @ 23:10:34 #264
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124358054
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 15:11 schreef HiZ het volgende:

[..]

Eh, iemand die zijn ex gedetailleerd gaat vragen of ze van het weekeinde nog een beetje lekker geneukt is (want daar komt het op neer) is niet een lieve fijne creep maar een gewone standaard creep. Het zou me niks verbazen als ie je had willen aanzetten tot tippelen of zo. Hij klinkt als een loverboy qua respect naar jou toe. Ik denk dat je ouders stiekum een feestje hebben gevierd toen ze hoorden dat het uit was.
Dat zou ie nooit doen, was hij te jaloers voor. Aangezien hij al jaloers was op vibrators of dildo's. Werd hij zelfs jaloers om toen ik er grapjes over begon te maken toen het al uit was. Mijn ouders hebben inderdaad een feestje gevierd toen het uit was haha, Hoop dat ik binnenkort ook een feestje kan vieren dat het uit is :)
pi_124363196
Ik voel me nu best wel slecht. Het is nu 2,5 maand uit met mijn ex. Ik merk echt wel dat de tijd alle wonden heelt maar toch doet het mij ergens nog zo veel pijn. En vooral op momenten zoals deze, alleen in mijn kamer denkend over het leven. Ik en min ex waren zo gelukkig met elkaar, we waren elkaars beste vrienden.

We konden niet zonder elkaar. En toen kwam dat moment er, ze maakte het uit. Ik moet gewoon eerlijk zijn want het deed en doet nog steeds verschrikkelijk veel pijn. De dingen die ze in de tijd voor het stuk liep naar me schreef, tegen me zei... Zo mooi. En nu is het over en doet ze alsof het haar niets boeit. Ik hoop van binnen zo graag dat ze zich groot voordoet (zo is zij) en dat ze me nog wel mag en me misschien wel mist. Niet het missen van 'ik wil je terug' maar gewoon dat ze mij mist als persoon. Ik hoop het zo.

Als ik mij eind april nog steeds ellendig voel, pak ik het vliegtuig richting Angola om daar bij mijn vader te zijn tot in Augustus. Ik voel me trouwens zo rot over hoe ik de maand na de breuk was. Ik was zo wanhopig en bleef haar maar bellen/sms'en/e-mailen. Nu achteraf schaam ik me er echt voor. Maar ja blijkbaar hoort het bij het liefdesverdriet...

Lieve (.), zo veel van je gehouden en het doet mij pijn om te zien dat je het spelletje hebt gewonnen. Het spelletje waar zo veel mensen aan hebben meegedaan. Klasgenootjes, mensen op ons werk... Ze zijn zoals wij twee weten altijd al jaloers op mij geweest dat ik met je had. Zo veel is er over ons geroddeld, zo veel pogingen zijn er gedaan om ons uit elkaar te krijgen. Maar het lukte ze niet want wij twee waren sterk samen. Je hebt me verteld hoe die schijnheilige klasgenootjes je probeerde wijs te maken dat je het met mij uit moest maken, je vertelde me dat je het zo rot vond en dat het je niets boeide, ik was immers alles voor je. En nu zijn het je beste vriendinnen, zie ik je veranderen in een ander mens... Probeer ik naar je te lachen en krijg ik een boze grijns terug. Ik heb er nu spijt van want ik heb je vorige maand e-mails gestuurd waarin ik je vertelde dat wat er ook gebeurd ik er altijd voor je zal zijn. Dat ik je rug heb wanneer het minder met je gaat. Maar hier reageerde je zéér onverschillig op, ik was gestoord zei je, dat ik zulke e-mails naar je stuurde. Maar meisje, wil je niet inzien dat ik het goed bedoel. Ik wou je niet lastig vallen, ik wou je alleen laten weten dat je ooit mijn kleine prinsesje was en dat ik wat er ook gebeurd er voor je zal zijn... Hoe lang wil je zo blijven doen. Kom alsjeblieft later niet met dat je me terug wil of dat je spijt hebt. Want dan heb jij het spel verloren.

[ Bericht 7% gewijzigd door Marmal op 22-03-2013 04:04:58 ]
pi_124366852
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2013 03:55 schreef Marmal het volgende:
Ik voel me nu best wel slecht. Het is nu 2,5 maand uit met mijn ex. Ik merk echt wel dat de tijd alle wonden heelt maar toch doet het mij ergens nog zo veel pijn. En vooral op momenten zoals deze, alleen in mijn kamer denkend over het leven. Ik en min ex waren zo gelukkig met elkaar, we waren elkaars beste vrienden.

We konden niet zonder elkaar. En toen kwam dat moment er, ze maakte het uit. Ik moet gewoon eerlijk zijn want het deed en doet nog steeds verschrikkelijk veel pijn. De dingen die ze in de tijd voor het stuk liep naar me schreef, tegen me zei... Zo mooi. En nu is het over en doet ze alsof het haar niets boeit. Ik hoop van binnen zo graag dat ze zich groot voordoet (zo is zij) en dat ze me nog wel mag en me misschien wel mist. Niet het missen van 'ik wil je terug' maar gewoon dat ze mij mist als persoon. Ik hoop het zo.

Als ik mij eind april nog steeds ellendig voel, pak ik het vliegtuig richting Angola om daar bij mijn vader te zijn tot in Augustus. Ik voel me trouwens zo rot over hoe ik de maand na de breuk was. Ik was zo wanhopig en bleef haar maar bellen/sms'en/e-mailen. Nu achteraf schaam ik me er echt voor. Maar ja blijkbaar hoort het bij het liefdesverdriet...

Lieve (.), zo veel van je gehouden en het doet mij pijn om te zien dat je het spelletje hebt gewonnen. Het spelletje waar zo veel mensen aan hebben meegedaan. Klasgenootjes, mensen op ons werk... Ze zijn zoals wij twee weten altijd al jaloers op mij geweest dat ik met je had. Zo veel is er over ons geroddeld, zo veel pogingen zijn er gedaan om ons uit elkaar te krijgen. Maar het lukte ze niet want wij twee waren sterk samen. Je hebt me verteld hoe die schijnheilige klasgenootjes je probeerde wijs te maken dat je het met mij uit moest maken, je vertelde me dat je het zo rot vond en dat het je niets boeide, ik was immers alles voor je. En nu zijn het je beste vriendinnen, zie ik je veranderen in een ander mens... Probeer ik naar je te lachen en krijg ik een boze grijns terug. Ik heb er nu spijt van want ik heb je vorige maand e-mails gestuurd waarin ik je vertelde dat wat er ook gebeurd ik er altijd voor je zal zijn. Dat ik je rug heb wanneer het minder met je gaat. Maar hier reageerde je zéér onverschillig op, ik was gestoord zei je, dat ik zulke e-mails naar je stuurde. Maar meisje, wil je niet inzien dat ik het goed bedoel. Ik wou je niet lastig vallen, ik wou je alleen laten weten dat je ooit mijn kleine prinsesje was en dat ik wat er ook gebeurd er voor je zal zijn... Hoe lang wil je zo blijven doen. Kom alsjeblieft later niet met dat je me terug wil of dat je spijt hebt. Want dan heb jij het spel verloren.
Auch. Pijnlijk joh. Ook dat ze zo veranderd is. Je meot er nu even doorheen, misschien ga je over een tijdje inzien dat je zo' n beinvloedbaar meisje met gemene trekken helemaal niet wilt. Maar dat is nu makkelijk gezegd, dat weet ik. veel sterke in ieder geval en dikke knuffel.

Wanneer heb je die mail gestuurd?
  vrijdag 22 maart 2013 @ 10:59:35 #267
1234 HiZ
Istanbullu
pi_124367232
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2013 23:10 schreef Babela het volgende:

[..]

Dat zou ie nooit doen, was hij te jaloers voor. Aangezien hij al jaloers was op vibrators of dildo's. Werd hij zelfs jaloers om toen ik er grapjes over begon te maken toen het al uit was. Mijn ouders hebben inderdaad een feestje gevierd toen het uit was haha, Hoop dat ik binnenkort ook een feestje kan vieren dat het uit is :)
Ik begrijp dat je nog erg jong bent, maar jaloers zijn aan de ene kant hoeft helemaal niet in de weg te staan van ongekende dingen uit te halen met het object van je jaloersheid.

In het algemeen ben ik best terughoudend in het aanmoedigen van mensen om een relatie maar achter zich te laten, maar die van jou klinkt - als de helft van wat je vertelt juist is al - totaal ziek. Prijs jezelf gelukkig dat je een kans krijgt om je leven op een beetje normalere basis voort te zetten. En hopelijk is ook de volgende keer dat je een relatie begint iets van de les die je nu hebt gekregen blijven hangen.

Belangrijkste les die ik uit mijn ellende heb geleerd is; maak voor jezelf uit wat je grenzen zijn en bewaak die grenzen. Daar word je op lange termijn het gelukkigste mee en je relaties met anderen zullen ook veel minder problematisch worden.
pi_124367997
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2013 10:59 schreef HiZ het volgende:

[..]

Ik begrijp dat je nog erg jong bent, maar jaloers zijn aan de ene kant hoeft helemaal niet in de weg te staan van ongekende dingen uit te halen met het object van je jaloersheid.

In het algemeen ben ik best terughoudend in het aanmoedigen van mensen om een relatie maar achter zich te laten, maar die van jou klinkt - als de helft van wat je vertelt juist is al - totaal ziek. Prijs jezelf gelukkig dat je een kans krijgt om je leven op een beetje normalere basis voort te zetten. En hopelijk is ook de volgende keer dat je een relatie begint iets van de les die je nu hebt gekregen blijven hangen.

Belangrijkste les die ik uit mijn ellende heb geleerd is; maak voor jezelf uit wat je grenzen zijn en bewaak die grenzen. Daar word je op lange termijn het gelukkigste mee en je relaties met anderen zullen ook veel minder problematisch worden.
Hier ben ik het mee eens, ook ik zal niet snel zeggen dat iemand een relatie moet verbreken. Echter kunnen bepaalde zaken niet door de beugel. Wanneer je een relatie in stand wilt houden is het uiteraard geven en nemen echter zijn hier grenzen aan. Wanneer deze grenzen worden overschreden ben ik van mening dat hier consequenties aan hangen.

Ik vind het bijvoorbeeld onzin om een relatie te beëindigen wanneer iemand z'n sokken niet opruimt, echter vreemdgaan zijn weer andere uitersten. hiertussen zit een groot grijs gebied waar vooral duidelijkheid moet zijn. Wanneer je hier onduidelijk bent, zal de andere persoon het nooit snappen.

Je kunt niemand echt veranderen, dit soort zaken moeten mensen zelf doen en willen. In een relatie kan je iets aangeven wat je irriteert, maar de ander moet zelf kiezen hier iets aan te doen. Wanneer iemand uit eigen vrije wil zich wilt verbeteren, dan vind ik dit "meer echt" dan dat hij dit moet van de ander.
pi_124369125
Pff vannacht weer een aardig smsje gehad. En juist die aardige smsjes doen me pijn. Het is niet meer liefdevol zoals het tijdens onze relatie was en soms daarna. En ook niet meer boos of gefrustreerd, zoals het daarna vaak was. Dan weet je in ieder geval dat iemand nog bezig met je is.

Nee, midden in de nacht een "normaal" smsje alsof we goede kennissen zijn ofzo. Een droog bericht over zijn dag en dat hij de trui aanhad die ik pas voor hem heb gekocht (hij zit nogal in de problemen, ook financieel).Hij houdt niet meer van me en dat drint steeds meer tot me door. De jongen die nachtenlang naast mijn bed zat toen ik ziek was, is er niet meer en zal nooit meer terugkomen.

Ik heb vaker liefdesverdriet gehad, maar toen was het vooral een erg vervelend gevoel, tewijl mijn ratio het al wist te relativeren. Ergens wist ik dan dat het niks voorstelde en toch wel gedoemd was. Maar nu..Ik blijf maar denken aan hoe lief hij voor me was en hoeveel hij voor me deed. En het gevoel wat we alletwee hadden, dat dit "het" was. Ik moest lachen om de vorige keren "liefdes"verdriet..Zo' n gevoel, dat het echt goed zat, heb ik nooit gehad en nu dus wel. Dus ik kan neit "relativeren" met dat het eigenlijk een kutrelatie was, want dat was niet zo. Ik was zo blij met hem en vice versa en dat straalde van ons af.

Ik kan het lastig loslaten. Hij zit zo diep in mij, in mijn systeem. Hij ving me altijd op en dat was zo prettig want los van de liefde ging het erg slecht met me. Maar nu moet ik wel loslaten, want zijn liefde is weg, dus er is niks meer om aan vast te houden behalve het verleden.

[ Bericht 21% gewijzigd door kloon89 op 22-03-2013 12:20:55 ]
pi_124369499
Las trouwens een mooi stuk op een website:

quote:
1. Maak een bewuste beslissing om je liefdesverdriet te verwerken
De eerste en heel erg belangrijke stap om je liefdesverdriet te verwerken is om een bewuste gelofte af te leggen dat je je hart zo snel mogelijk zult genezen. Je moet het namelijk wel echt willen om niet meer vast te houden aan je pijn. Soms wordt onze bewuste intentie overschaduwd door onze onbewuste verlangens.

Voorbeeldje: als je probeert af te vallen en probeert te minderen op koolhydraten, vetten of calloriën, dan is een deel van je geïnspireerd, toegewijd en opgewonden om jezelf 5 tot 10 kilo lichter te zijn. Maar aan het einde van de tweede week, begint een ander stemmetje in je een prominentere plaats te krijgen in je bewustzijn. ‘Wil je nou echt je hele leven geen pizza meer kunnen eten?’, zegt het dan. Of: ‘Dit is toch veel teveel gedoe!! Eigenlijk moet ik mezelf gewoon aanvaarden zoals ik ben.’

Een ander voorbeeld is wanneer je financiële overvloed probeert te creëren, maar een deel van je gelooft dat je je normen en waarden zou verliezen als je echt rijk was. Ja, dan is de kans klein dat je ooit echt blijvend financieel succes zult kunnen creëren!

Als een deel van je wel je gebroken hart wilt genezen, maar andere delen willen blijven vasthouden aan de pijn, dan kan het herstel heel lang duren. De beste manier om te ontdekken wat er diep van binnen in je omgaat, is om je ogen te sluiten en het aan jezelf te vragen. De antwoorden die vanuit de verschillende aspecten van je zelf komen, kunnen misschien heel onlogisch zijn, of zelfs nogal gek! Het is belangrijk dat je jezelf toestaat om alle emotionele gedachten en opvatting te uiten. Verderop in dit artikel over liefdesverdriet verwerken zul je lezen hoe maf sommige van mijn eigen innerlijke stemmen zijn geweest! Als je niet eens weet wat er binnen in je omgaat, hoe kun je dan je dromen realiseren?

Als een deel van je het tegenhoudt, communiceer er dan mee en bied alternatieven en oplossingen aan die al die kleine, maar wel oh zo belangrijke aspecten van je Zelf aanspreken. Voordat ik aan mijn genezingsprogramma was begonnen, zat ik op een avond op bed, lekker op een paar kussens, met mijn laptop op mijn schoot. Om er zeker van te zijn dat alle delen van me wel mee wilden helpen om een einde te maken aan mijn lijden, sloot ik mijn ogen, naam ik een paar lange, diepe ademhalingen en vroeg ik aan mijn onderbewustzijn: ‘Wat voor voordeel zou het me kunnen bieden om aan deze pijn vast te blijven houden?’ Ik was echt stomverbaasd om twee heel directe antwoorden te krijgen. ‘Als ik hier te snel overheen kom en hij belt me misschien en zegt dat hij me terug in zijn leven wilt, dan ben ik al over hem heen. Dan ben ik hem echt voorgoed kwijt.’ (Dit deel van me wilde niet geloven dat het echt voorbij is en wil dat ik aan hem blijf denken, gewoon voor het geval dat!) en ‘De pijn zal je eraan herinneren dat dit een belangrijke les is geweest die je niet licht moet opvatten.’

Je was je bewust van hoe hij zich keer op keer gedroeg, maar ondanks alles bleef je toch hoop houden. Je luisterde niet naar je eigen innerlijke wijsheid! (Dit deel van me wilde de pijn voelen zodat ik dit patroon niet bij toekomstige geliefden zou herhalen.) Dat waren mijn onderbewuste opvattingen over de voordelen van lijden. De jouwe zijn misschien heel anders, maar waarschijnlijk net zo ‘creatief’. Misschien geloof je wel dat als hij (of zij) via via hoort hoe dramatisch je lijdt, hij tot bezinning zal komen en zal inzien dat hij nooit zoveel van iemand kan houden als van jou! (Jah, tuurlijk!) Alle delen van je moeten bereid zijn om verder te gaan als je snel wilt herstellen van je liefdesverdriet.

Doe deze simpele oefening. Eer de gedachten die worden geuit, leer wat meer over jezelf, en wees bereid om je helemaal te richten op je nieuwe doel: je gebroken hart genezen.

Zo herkenbaar. Ik werd helemaal gek van die boze smsjes, heb er zelfs hier een topic over geopend.
Maar ergens hield het een soort hoop in me, omdat eht me nog wel een soort van bevestiging gaf. Dat die jongen die zoveel van me hield, niet helemaal weg was want hij was nog wel met me bezig. Ik kon dat niet loslaten, hoe destructief het ook was. Nu wil ik echt zo' n stap gaan maken, om eht ook echt 100% los te laten. Ergens kan ik ook neit anders, want hij houdt niet meer van me.
pi_124370459
quote:
'Als ik hier te snel overheen kom en hij belt me misschien en zegt dat hij me terug in zijn leven wilt, dan ben ik al over hem heen. Dan ben ik hem echt voorgoed kwijt.’
Eng dat sommige mensen precies hetzelfde kunnen denken. Wat een goed artikel.

(Hello. :) Ik lees hier soms mee, vooral sinds het nu ongeveer een maand uit is.)
"Ich?"
pi_124370817
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 maart 2013 12:53 schreef VenenumVirginis het volgende:

[..]

Eng dat sommige mensen precies hetzelfde kunnen denken. Wat een goed artikel.

(Hello. :) Ik lees hier soms mee, vooral sinds het nu ongeveer een maand uit is.)
Aii..sterkte!
pi_124371515
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2013 12:12 schreef kloon89 het volgende:
Pff vannacht weer een aardig smsje gehad. En juist die aardige smsjes doen me pijn. Het is niet meer liefdevol zoals het tijdens onze relatie was en soms daarna. En ook niet meer boos of gefrustreerd, zoals het daarna vaak was. Dan weet je in ieder geval dat iemand nog bezig met je is.

Nee, midden in de nacht een "normaal" smsje alsof we goede kennissen zijn ofzo. Een droog bericht over zijn dag en dat hij de trui aanhad die ik pas voor hem heb gekocht (hij zit nogal in de problemen, ook financieel).Hij houdt niet meer van me en dat drint steeds meer tot me door. De jongen die nachtenlang naast mijn bed zat toen ik ziek was, is er niet meer en zal nooit meer terugkomen.

Ik heb vaker liefdesverdriet gehad, maar toen was het vooral een erg vervelend gevoel, tewijl mijn ratio het al wist te relativeren. Ergens wist ik dan dat het niks voorstelde en toch wel gedoemd was. Maar nu..Ik blijf maar denken aan hoe lief hij voor me was en hoeveel hij voor me deed. En het gevoel wat we alletwee hadden, dat dit "het" was. Ik moest lachen om de vorige keren "liefdes"verdriet..Zo' n gevoel, dat het echt goed zat, heb ik nooit gehad en nu dus wel. Dus ik kan neit "relativeren" met dat het eigenlijk een kutrelatie was, want dat was niet zo. Ik was zo blij met hem en vice versa en dat straalde van ons af.

Ik kan het lastig loslaten. Hij zit zo diep in mij, in mijn systeem. Hij ving me altijd op en dat was zo prettig want los van de liefde ging het erg slecht met me. Maar nu moet ik wel loslaten, want zijn liefde is weg, dus er is niks meer om aan vast te houden behalve het verleden.
Als ik het goed begrijp heeft hij het uit gemaakt? Hij heeft gezegd dat hij niet meer van je houdt? en toch houdt hij contact met je en vertelt je dat hij de trui draagt welke jij voor hem gekocht hebt? Hmm, pijnlijk. In dat soort gevallen zal ik alle contact verbreken uit zelfbescherming.
pi_124372698
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2013 13:26 schreef DarkSand het volgende:

[..]

Als ik het goed begrijp heeft hij het uit gemaakt? Hij heeft gezegd dat hij niet meer van je houdt? en toch houdt hij contact met je en vertelt je dat hij de trui draagt welke jij voor hem gekocht hebt? Hmm, pijnlijk. In dat soort gevallen zal ik alle contact verbreken uit zelfbescherming.
In eerste instantie nam hij eind vorig jaar afstand omdat ik het nogal verpest had. Hij wilde echt mijn ogen openen. Die afstand deed ons eigenlijk niet echt goed en omdat ik die onzekerheid niet echt aankon, hield ik steeds meer de boot af. Hij zocht wel contact en op een gegeven moment werd hij vervelend. Probeerde me te pakken op bepaalde dingen, jaloers te maken en nog veel meer. Soms had hij een "helder" moment en gaf hij dan wel toe dat die nare gedragingen kwamen door het feit dat hij zo gekwetst was door mijn gedrag (helemaal begrijpelijk), dat hij nog veel van me hield en het liefst wilde dat ik op hem wachtte. Hij zat namelijk zwaar in de problemen en had alle energie nodig om die op te lossen. Uit die berichten kwam heel veel frustratie naar boven en toch wel ook het teken dat hij nog erg met me bezig was, zelfs al waren het vreselijke dingen die hij zei. Hij stond ook wel eens voor mijn deur, checkte mijn facebook en meer van dat soort exen-gedrag.

Enkele weken geleden heb ik hem nog geholpen met de problemen en toen bedankte hij me nog. Ik ahd wel inmiddels besloten om hem niet meer te contacten. Dat was lastig want hij stuurde liefdevolle smsjes. Maar ik wist dat het nergens toe kon leiden.

Totdat hij me dus vrijdag whatsappte (ik had hem niet meer geblockt, hij mij wel maar kennelijk even ge-unblockt) dat ik hem moest blocken. Hij ging los en deed gemeen. Ik schrok er echt van, temeer omdat ik hem had geholpen en hij daarna nog lief deed. Ik was zo stom om te vragen "hou je nog wel van me?", wat voorheen altijd werd bevestigd maar nu dus met een keihard "nee" werd beantwoord. Dat was echt een klap in mijn gezicht. Nu moet ik hem ECHT gaan loslaten en dat is moeilijker dan ik ooit heb meegemaakt omdat ik zoveel van hem kreeg tijdens de relatie.

Thanks voor het lezen weer!
  zaterdag 23 maart 2013 @ 10:43:05 #275
3936 ThE_ED
engu twiekur
pi_124401922
*Zich obligaat meldt in dit topic*

Ik had ooit gedacht dat ik dit niet meer zou hoeven voelen in mijn leven. Maar blijkbaar toch weer. Komt natuurlijk goed, maar nu even de totale verwarring.
[KNE]-Mod
pi_124402883
Hoe begin je met hier mee schrijven? :@ Ik denk dat ik maar gewoon in mijn verhaal val...

Dacht dat ik erover heen was, kom er net achter dat hij na amper 1 maand dat het over was al iemand had leren kennen. Heeft 2 maanden daarna nog smekend voor m'n deur gestaan of ik hem terug wilde. En na 3 maanden heeft hij plannen om te gaan samenwonen met dat meisje.

En op zich mis ik hém niet, maar ik zit hier op de een of andere manier zo erg mee, ik snap er niks van. Ik voel me zó vervangbaar. Al die jaren dat ik mezelf heb weggecijferd, veranderd om te voldoen aan zijn ideaalbeeld, mezelf volledig kwijtgeraakt en dat voor iemand die eigenlijk gewoon alleen een relatie wil om niet alleen te zijn... walgelijk.

Desalniettemin voel ik me een mislukking, hij doet alleen maar stappen vooruit en ik doe alleen maar stappen achteruit. Hij ging op zichzelf, kreeg een nieuwe vriendin, ging er financieel op vooruit en gaat nu samenwonen en zal dit jaar vast een kind bij haar verwekken.
Ik ging terug naar m'n ouders, studeer met bijbaan en kom net rond en heb verder niks.. ik stort me op sporten en dieeten alleen maar zodat ik het huis even uit kan zijn en ik date met vreselijke personen waar gewoon 0 toekomst in zit... what the fuck am I doing ;(
  zaterdag 23 maart 2013 @ 11:45:01 #277
3936 ThE_ED
engu twiekur
pi_124403334
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2013 11:25 schreef Ethylaminelle het volgende:

Ik ging terug naar m'n ouders, studeer met bijbaan en kom net rond en heb verder niks.. ik stort me op sporten en dieeten alleen maar zodat ik het huis even uit kan zijn en ik date met vreselijke personen waar gewoon 0 toekomst in zit... what the fuck am I doing ;(
Als het uit is lijkt het voor jezelf altijd een mislukking en de ander "is vast veel beter af", of zal dat snel zijn. Feit blijft dat een relatie doorgaans een investering vergt, dus dat voelt al deels als 'kwijt'.

Denk dat je moet zien dat er niets ergs is aan je activiteiten, behalve dat laatste dan: studeren en werken is hard, maar je werkt wel ergens voor (cliché) zorg dat je daar (of ergens anders) goed in wordt helpt je tijd te vullen en is aan jezelf werken. Komen die personen met een toekomst die wel bij je past ook wel weer.
[KNE]-Mod
pi_124403538
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 maart 2013 11:45 schreef ThE_ED het volgende:

[..]

Als het uit is lijkt het voor jezelf altijd een mislukking en de ander "is vast veel beter af", of zal dat snel zijn. Feit blijft dat een relatie doorgaans een investering vergt, dus dat voelt al deels als 'kwijt'.

Denk dat je moet zien dat er niets ergs is aan je activiteiten, behalve dat laatste dan: studeren en werken is hard, maar je werkt wel ergens voor (cliché) zorg dat je daar (of ergens anders) goed in wordt helpt je tijd te vullen en is aan jezelf werken. Komen die personen met een toekomst die wel bij je past ook wel weer.
Bedankt voor je aardige woorden, ik snap dat het an sich niet eens zo slecht eruit ziet als ik zeg studeren en werken. Maar het is ook de manier waarop :'), maar goed dat is niet binnen de strekking van dit topic.
Mijn grootste probleem is het kijken naar wat hij allemaal aan het doen is en hoe inferieur ik me daaraan voel inderdaad, daar moet ik mee ophouden. En een betere manier vinden om de leegte op te vullen dan met idiote manspersonen.
pi_124415399
Toch ook maar even besloten om mijn verhaal te doen. Normaal ben ik daar niet zo van, maar ik denk dat t voor mezelf ook wel ff beter is.

Morgen zou ik 6 maanden (ik weet dat t niet zo heel lang is maar goed) hebben met m'n vriendin. Lang genoeg om van elkaar te houden en veel van elkaar te weten. Zeker ook omdat ik haar voor onze relatie al een jaar kende.

In ieder geval, het begon begin februari al. In eens zei ze dat ze een weekendje thuis zou blijven om dr vader te helpen na de verbouwing, wat me al wat vreemd leek want zo is ze niet echt. In ieder geval kwam het er dus uit dat ze t tussen ons niet meer zo zag zitten. Ze liep daar al 2 weken mee rond nadat ze haar ex bij een concert tegen kwam. Ik was mee naar dat concert en ergens had ik t ook al door.
In ieder geval, we hadden het er veel over gehad en 2 weken later, na dat gesprek raakte het uit.
Het weekend daarna was ze bij dr ex geweest en vertelde mij dat er niks was gebeurd. Ik merkte aan haar dat dat ook zo was, ze kan namelijk slecht liegen. Na dat weekend begon ze ook wel in zien dat hij het waarschijnlijk voor 1 ding deed. Hij heeft toen ook al gezegd dat hij dr niet meer wilt als vriendin zeg maar.
Een week daarna wilde ze het toch weer met mij proberen en natuurlijk hadden we het er nog wel eens over maar het ging wel steeds beter en eigenlijk net weer hoe het zou horen te gaan. We hadden afgelopen week besproken om dit weekend een weekendje naar Antwerpen te gaan (gelukkig had ik nog niet geboekt) en woensdag uit eten te gaan en 's avonds naar de bios. Uit eten gaan werd m uiteindelijk niet meer vanwege tijd en zouden we dat wel in Antwerpen doen. 's Avonds had ik haar opgehaald en we hadden weer zo over dat ik wilde dat ze altijd eerlijk moet zijn en als ze dat niet is en ik er later achter kom ik er niet mee door kan. Dat begreep ze wel, maar onderweg naar de bios merkte ik dat ze steeds stiller werd en vlak voor dat we aan kwamen bij de bios maakte ze het uit. Deze keer was ze er heel zeker van maar het echt niks met een ander te maken, maar dr gevoel was gewoon weg. Naja dat kan natuurlijk, maar blijft wel erg kut.
Gister hadden we afgesproken om elkaar spullen terug te geven en we hadden het er nog over. Ze zei dat het echt niks met een ander te maken zou hebben en dat ze met de tijd misschien wel weer met mij verder zou willen maar ze gewoon dr tijd nodig heeft. Naja toen had ik al zoiets van ja, ik kan hier ook niet in blijven zitten maar ik zie wel hoe het loopt, ik ga niet meer keihard mn best doen.
Toen we gister uit gingen hadden we afgesproken om elkaar even niet op te zoeken die avond. Uiteindelijk stonden we toch te zoenen en vroeg ze of ik misschien die avond met haar mee naar huis wilde gaan. Vervolgens ging ze naar de wc en toen ze terug kwam wilde ze het in eens niet meer en later op die avond kwam het er toch uit dat het dus wel met die ex (waar ze paar jaar geleden al 3x mee gehad heeft en ik al eerder over vertelde) wilde en er verliefd op was.
Uiteindelijk lagen mijn spullen nog in haar tas en wilde ze er zo vandoor gaan terwijl ik haar nog riep maar geen antwoord gaf, toen was ik naar de toe gerend, ze gaf mn tas en ik griste die uit dr handen en ik zei 'veel plezier met hem' en ben kwaad terug gelopen. Normaal ben ik niet zo en altijd vrij rustig maar dat maakte mij echt boos.
Naja goed, uiteindelijk hebben ze dus toch bij elkaar geslapen vannacht.

Ik had besloten om even geen contact op te nemen, in ieder geval vandaag. Uiteindelijk een uur geleden ongeveer whatsappte ze mij dat mijn sjaal daar nog lag (die was ik gister inderdaad vergeten, maar zeker niet expres). Ik heb haar gezegd dat ik het geen stijl van haar vindt wat ze me heeft geflikt en dat als ze gewoon eerlijk was geweest over die ex van haar het ook oke was geweest. Nu zegt ze net dat het wel wederzijds blijkt te zijn. Uiteindelijk heb ik net gezegd dat ik het beste voor haar hoop maar ze wel moet realiseren wat ze heeft gedaan.

Ik weet ook wel dat het zo ook niet langer kon, maar het blijft natuurlijk erg klote om iemand in eens weer te moeten missen. Vanavond ga ik lekker naar de kroeg en zie ik wel verder.
Moet wel zeggen dat ik er wel kapot van ben, maar over het algemeen best mee valt. Het zijn meer momenten wanneer ik me echt heel erg kut voel.
IK blijf alleen echt niet begrijpen dat woensdag middag alles nog goed zat en ze de hele tijd zei van ja ik hoop echt zo dat Antwerpen door kan gaan. Ze was de laatste week ook weer aanhankelijker geworden met aan me zitten en dat soort dingen. Ik merkte gewoon dat het beter ging, ook vanuit haar kant. Ze was weer vrolijk.
Maar goed, helaas, dit was het. En eigenlijk ben ik benieuwd hoe lang het nu gaat duren tussen die 2. Vorige keren had hij het 3x uitgemaakt na een korte tijd via papiertjes ( :') )
Daarnaast heeft de vader van mijn nu ex vriendin een hekel aan die gast om verschillende reden. Hij zei de vorige keer ook al dat hij dacht dat die ex ons gewoon kapot wilde maken en t voor een ding wilde doen. Hij zei ook dat ik m in de gaten moest houden en zo. Laat ik t zo zeggen, hij ziet hem liever dood dan levend :')

Maja, het is op dit moment helaas niet anders ;(
  zaterdag 23 maart 2013 @ 20:55:06 #280
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124419992
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2013 19:00 schreef Chaos-Zero het volgende:
Toch ook maar even besloten om mijn verhaal te doen. Normaal ben ik daar niet zo van, maar ik denk dat t voor mezelf ook wel ff beter is.

Morgen zou ik 6 maanden (ik weet dat t niet zo heel lang is maar goed) hebben met m'n vriendin. Lang genoeg om van elkaar te houden en veel van elkaar te weten. Zeker ook omdat ik haar voor onze relatie al een jaar kende.

In ieder geval, het begon begin februari al. In eens zei ze dat ze een weekendje thuis zou blijven om dr vader te helpen na de verbouwing, wat me al wat vreemd leek want zo is ze niet echt. In ieder geval kwam het er dus uit dat ze t tussen ons niet meer zo zag zitten. Ze liep daar al 2 weken mee rond nadat ze haar ex bij een concert tegen kwam. Ik was mee naar dat concert en ergens had ik t ook al door.
In ieder geval, we hadden het er veel over gehad en 2 weken later, na dat gesprek raakte het uit.
Het weekend daarna was ze bij dr ex geweest en vertelde mij dat er niks was gebeurd. Ik merkte aan haar dat dat ook zo was, ze kan namelijk slecht liegen. Na dat weekend begon ze ook wel in zien dat hij het waarschijnlijk voor 1 ding deed. Hij heeft toen ook al gezegd dat hij dr niet meer wilt als vriendin zeg maar.
Een week daarna wilde ze het toch weer met mij proberen en natuurlijk hadden we het er nog wel eens over maar het ging wel steeds beter en eigenlijk net weer hoe het zou horen te gaan. We hadden afgelopen week besproken om dit weekend een weekendje naar Antwerpen te gaan (gelukkig had ik nog niet geboekt) en woensdag uit eten te gaan en 's avonds naar de bios. Uit eten gaan werd m uiteindelijk niet meer vanwege tijd en zouden we dat wel in Antwerpen doen. 's Avonds had ik haar opgehaald en we hadden weer zo over dat ik wilde dat ze altijd eerlijk moet zijn en als ze dat niet is en ik er later achter kom ik er niet mee door kan. Dat begreep ze wel, maar onderweg naar de bios merkte ik dat ze steeds stiller werd en vlak voor dat we aan kwamen bij de bios maakte ze het uit. Deze keer was ze er heel zeker van maar het echt niks met een ander te maken, maar dr gevoel was gewoon weg. Naja dat kan natuurlijk, maar blijft wel erg kut.
Gister hadden we afgesproken om elkaar spullen terug te geven en we hadden het er nog over. Ze zei dat het echt niks met een ander te maken zou hebben en dat ze met de tijd misschien wel weer met mij verder zou willen maar ze gewoon dr tijd nodig heeft. Naja toen had ik al zoiets van ja, ik kan hier ook niet in blijven zitten maar ik zie wel hoe het loopt, ik ga niet meer keihard mn best doen.
Toen we gister uit gingen hadden we afgesproken om elkaar even niet op te zoeken die avond. Uiteindelijk stonden we toch te zoenen en vroeg ze of ik misschien die avond met haar mee naar huis wilde gaan. Vervolgens ging ze naar de wc en toen ze terug kwam wilde ze het in eens niet meer en later op die avond kwam het er toch uit dat het dus wel met die ex (waar ze paar jaar geleden al 3x mee gehad heeft en ik al eerder over vertelde) wilde en er verliefd op was.
Uiteindelijk lagen mijn spullen nog in haar tas en wilde ze er zo vandoor gaan terwijl ik haar nog riep maar geen antwoord gaf, toen was ik naar de toe gerend, ze gaf mn tas en ik griste die uit dr handen en ik zei 'veel plezier met hem' en ben kwaad terug gelopen. Normaal ben ik niet zo en altijd vrij rustig maar dat maakte mij echt boos.
Naja goed, uiteindelijk hebben ze dus toch bij elkaar geslapen vannacht.

Ik had besloten om even geen contact op te nemen, in ieder geval vandaag. Uiteindelijk een uur geleden ongeveer whatsappte ze mij dat mijn sjaal daar nog lag (die was ik gister inderdaad vergeten, maar zeker niet expres). Ik heb haar gezegd dat ik het geen stijl van haar vindt wat ze me heeft geflikt en dat als ze gewoon eerlijk was geweest over die ex van haar het ook oke was geweest. Nu zegt ze net dat het wel wederzijds blijkt te zijn. Uiteindelijk heb ik net gezegd dat ik het beste voor haar hoop maar ze wel moet realiseren wat ze heeft gedaan.

Ik weet ook wel dat het zo ook niet langer kon, maar het blijft natuurlijk erg klote om iemand in eens weer te moeten missen. Vanavond ga ik lekker naar de kroeg en zie ik wel verder.
Moet wel zeggen dat ik er wel kapot van ben, maar over het algemeen best mee valt. Het zijn meer momenten wanneer ik me echt heel erg kut voel.
IK blijf alleen echt niet begrijpen dat woensdag middag alles nog goed zat en ze de hele tijd zei van ja ik hoop echt zo dat Antwerpen door kan gaan. Ze was de laatste week ook weer aanhankelijker geworden met aan me zitten en dat soort dingen. Ik merkte gewoon dat het beter ging, ook vanuit haar kant. Ze was weer vrolijk.
Maar goed, helaas, dit was het. En eigenlijk ben ik benieuwd hoe lang het nu gaat duren tussen die 2. Vorige keren had hij het 3x uitgemaakt na een korte tijd via papiertjes ( :') )
Daarnaast heeft de vader van mijn nu ex vriendin een hekel aan die gast om verschillende reden. Hij zei de vorige keer ook al dat hij dacht dat die ex ons gewoon kapot wilde maken en t voor een ding wilde doen. Hij zei ook dat ik m in de gaten moest houden en zo. Laat ik t zo zeggen, hij ziet hem liever dood dan levend :')

Maja, het is op dit moment helaas niet anders ;(
Bad boys. Houden vrouwen van. Ik ook, helaas.

Waarschijnlijk heeft hij gewoon op haar in zitten praten met lieve woordjes en alles, neukt ie haar even en is het weer even klaar. En dan weer hetzelfde riedeltje.

Was het een onzekere meid? Want zo lijkt het namelijk wel. Beetje heen en weer vliegen.. (ken het van mezelf).

Beter kap je het contact voor altijd. Klinkt hard, maar als je nu ziet hoe makkelijk ze weer naar haar ex gaat terwijl die niet goed voor haar is, word je er niet blij van als ze straks weer terug bij jou is en vervolgens weer naar haar ex gaat.

ga verder met je leven en zoek een andere leuke meid. ;)
  zaterdag 23 maart 2013 @ 20:58:07 #281
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124420113
Ik ben trouwens na mijn breekpunt woensdag best wel goed weer opgekrabbeld. Weet dat er 95% kans is dat hij het weekend bij haar is maar het kan me niet zoveel schelen. Helaas ben ik ziek en kan ik zelf niet op stap, maar het maakt me niet uit. Vind het wel prima zo.

Fijn dit, let's hope dat dit zo blijft :D
pi_124420321
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2013 20:55 schreef Babela het volgende:

[..]

Bad boys. Houden vrouwen van. Ik ook, helaas.

Waarschijnlijk heeft hij gewoon op haar in zitten praten met lieve woordjes en alles, neukt ie haar even en is het weer even klaar. En dan weer hetzelfde riedeltje.

Was het een onzekere meid? Want zo lijkt het namelijk wel. Beetje heen en weer vliegen.. (ken het van mezelf).

Beter kap je het contact voor altijd. Klinkt hard, maar als je nu ziet hoe makkelijk ze weer naar haar ex gaat terwijl die niet goed voor haar is, word je er niet blij van als ze straks weer terug bij jou is en vervolgens weer naar haar ex gaat.

ga verder met je leven en zoek een andere leuke meid. ;)
Hij heeft zeer zeker op haar ingepraat, heb ik gezien in haar whatsapp gesprekken die ze me liet lezen.
Het is inderdaad gewoon jammer dat ze er opnieuw intrapt. Ze was met sommige dingen wel onzeker ja, vooral in het begin, de laatste tijd voor het minder ging viel dat wel mee.
Ze heeft overigens ook meerdere malen gezegd tegen me dat ze bij die gast niet op haar gemak voelt en bij mij zeker wel, dat is ook zoiets raars..
  zaterdag 23 maart 2013 @ 21:07:19 #283
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124420496
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2013 21:02 schreef Chaos-Zero het volgende:

[..]

Hij heeft zeer zeker op haar ingepraat, heb ik gezien in haar whatsapp gesprekken die ze me liet lezen.
Het is inderdaad gewoon jammer dat ze er opnieuw intrapt. Ze was met sommige dingen wel onzeker ja, vooral in het begin, de laatste tijd voor het minder ging viel dat wel mee.
Ze heeft overigens ook meerdere malen gezegd tegen me dat ze bij die gast niet op haar gemak voelt en bij mij zeker wel, dat is ook zoiets raars..
Nee ze voelt zich niet prettig omdat ze zelf diep van binnen ook wel weet dat ze gebruikt word. Dat hij haar geen duidelijkheid zal geven of ze meer voor hem betekend. En dat deed jij wel, jij liet haar merken van haar te houden.
Maar blijkbaar heeft hij de goede dingen tegen haar gezegd, want hij heeft haar wel in zijn klauwen gekregen. Sneu voor het meisje eigenlijk, sommige mensen weten je precies te pakken op je zwakke punten zoals onzekerheid. Hopelijk duurt het niet lang tussen die twee..
pi_124420762
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2013 21:07 schreef Babela het volgende:

[..]

Nee ze voelt zich niet prettig omdat ze zelf diep van binnen ook wel weet dat ze gebruikt word. Dat hij haar geen duidelijkheid zal geven of ze meer voor hem betekend. En dat deed jij wel, jij liet haar merken van haar te houden.
Maar blijkbaar heeft hij de goede dingen tegen haar gezegd, want hij heeft haar wel in zijn klauwen gekregen. Sneu voor het meisje eigenlijk, sommige mensen weten je precies te pakken op je zwakke punten zoals onzekerheid. Hopelijk duurt het niet lang tussen die twee..
Ik hoop het ook niet inderdaad. Ik zat net ook te denken wat jij al zei, misschien inderdaad ff om weer ff te neuken een paar keer en als ie dan iemand anders tegen komt dat ie er met haar vandoor gaat. En ja, dan is ze hem en mij ook kwijt :') Want het is natuurlijk vreemd dat ie paar weken geleden nog zegt dat ie niks wilt en niet verliefd is en nu ineens dat het wederzijds is. Yeah sure :')
  zaterdag 23 maart 2013 @ 21:18:16 #285
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124420914
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2013 21:14 schreef Chaos-Zero het volgende:

[..]

Ik hoop het ook niet inderdaad. Ik zat net ook te denken wat jij al zei, misschien inderdaad ff om weer ff te neuken een paar keer en als ie dan iemand anders tegen komt dat ie er met haar vandoor gaat. En ja, dan is ze hem en mij ook kwijt :') Want het is natuurlijk vreemd dat ie paar weken geleden nog zegt dat ie niks wilt en niet verliefd is en nu ineens dat het wederzijds is. Yeah sure :')
Het kan een flinke kutperiode voor haar worden. Want zij denkt haar ex eindelijk te hebben, maar hij neukt haar gewoon. Simple as that. En dat klinkt misschien hard maar het is wel zo. Helaas bestaan er zulke jongens. En dat meiden op bad boys vallen is ook echt een feit :')

Straks staat ze er alleen voor, heeft hij weer een ander neukertje. En hij zegt die bullshit gewoon om haar in het bed te krijgen. Denk je maar es in, hij heeft haar bijvoorbeeld gesmst hey schatje, ik hou wel van je kom je hier? Zij erheen, helemaal happy. Word ff geneukt en daarna is het van ja, hoe laat ga je weer weg moet nog dingen doen. En ze hoort niks meer van hem, tot hij weer seks wil. En dat is de reden, de o zo simpele reden dat zij zich niet prettig voelt bij hem. :D
pi_124426618
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2013 20:55 schreef Babela het volgende:

[..]

Bad boys. Houden vrouwen van. Ik ook, helaas.

Waarschijnlijk heeft hij gewoon op haar in zitten praten met lieve woordjes en alles, neukt ie haar even en is het weer even klaar. En dan weer hetzelfde riedeltje.

Was het een onzekere meid? Want zo lijkt het namelijk wel. Beetje heen en weer vliegen.. (ken het van mezelf).

Beter kap je het contact voor altijd. Klinkt hard, maar als je nu ziet hoe makkelijk ze weer naar haar ex gaat terwijl die niet goed voor haar is, word je er niet blij van als ze straks weer terug bij jou is en vervolgens weer naar haar ex gaat.

ga verder met je leven en zoek een andere leuke meid. ;)
Ik snap echt niet waarom de meeste meisjes alleen maar op bad boys vallen :P Soms zie ik meisjes met jongens waarbij je gewoon denkt van "meisje je verdient veel beter dan dat".
  zaterdag 23 maart 2013 @ 23:48:23 #287
366803 AthCom
Overigens ...
pi_124427007
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2013 11:25 schreef Ethylaminelle het volgende:
Hoe begin je met hier mee schrijven? :@ Ik denk dat ik maar gewoon in mijn verhaal val...

Dacht dat ik erover heen was, kom er net achter dat hij na amper 1 maand dat het over was al iemand had leren kennen. Heeft 2 maanden daarna nog smekend voor m'n deur gestaan of ik hem terug wilde. En na 3 maanden heeft hij plannen om te gaan samenwonen met dat meisje.

En op zich mis ik hém niet, maar ik zit hier op de een of andere manier zo erg mee, ik snap er niks van. Ik voel me zó vervangbaar. Al die jaren dat ik mezelf heb weggecijferd, veranderd om te voldoen aan zijn ideaalbeeld, mezelf volledig kwijtgeraakt en dat voor iemand die eigenlijk gewoon alleen een relatie wil om niet alleen te zijn... walgelijk.

Desalniettemin voel ik me een mislukking, hij doet alleen maar stappen vooruit en ik doe alleen maar stappen achteruit. Hij ging op zichzelf, kreeg een nieuwe vriendin, ging er financieel op vooruit en gaat nu samenwonen en zal dit jaar vast een kind bij haar verwekken.
Ik ging terug naar m'n ouders, studeer met bijbaan en kom net rond en heb verder niks.. ik stort me op sporten en dieeten alleen maar zodat ik het huis even uit kan zijn en ik date met vreselijke personen waar gewoon 0 toekomst in zit... what the fuck am I doing ;(
Je begint door je verhaal neer te pennen, zoals bijna iedereen hier ooit gedaan heeft. :P

Uit je eerste alinea ... als ik het goed begrijp leerde hij iemand kennen, stond hij daarna nog bij jou op de stoep en ging hij vervolgens toch nog verder met haar? Ook gaat hij nu al samenwonen met haar? Waaruit leid je af dat zij samen een kind zullen hebben?

Hoe oud zijn jullie dan? :P Jouw leven lijkt me een typisch studentenleven, dus daarvoor hoef je je niet te schamen.
Moira. is tof. :7
  zaterdag 23 maart 2013 @ 23:49:56 #288
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124427069
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2013 23:36 schreef Marmal het volgende:

[..]

Ik snap echt niet waarom de meeste meisjes alleen maar op bad boys vallen :P Soms zie ik meisjes met jongens waarbij je gewoon denkt van "meisje je verdient veel beter dan dat".
Uit eigen ervaring; ze weten precies wat ze moeten zeggen. Ze leren je kennen, doen zich leuk voor en binnen no time weten ze je gevoelige punten. Dat is het.

En vreemd dat ik bij anderen alles wel kan relativeren en bij mij zelf niet. Al krijg ik wel steeds meer het gevoel van ik hoef je niet meer. Ben ik blij om. Hopelijk kan ik alles wat ik zonet hier geplaatst heb ook toepassen bij me zelf en ga ik niet terug bij mijn ex. Want het is niet goed, alhoewel hij ook goeie punten had en onze relatie ook overheersden de mindere dingen. En dat moet ik volhouden en dan komt het wel goed
  zondag 24 maart 2013 @ 00:11:55 #289
3936 ThE_ED
engu twiekur
pi_124427861
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2013 11:56 schreef Ethylaminelle het volgende:

[..]

Bedankt voor je aardige woorden, ik snap dat het an sich niet eens zo slecht eruit ziet als ik zeg studeren en werken. Maar het is ook de manier waarop :'), maar goed dat is niet binnen de strekking van dit topic.
Ja, lastig voor mij om iets over te zeggen, maar ik geloof je direct. Wat dat betreft zou ik zeggen: vastbijten en volhouden, dan bouw je wel iets op. #opavertelt

quote:
Mijn grootste probleem is het kijken naar wat hij allemaal aan het doen is en hoe inferieur ik me daaraan voel inderdaad, daar moet ik mee ophouden. En een betere manier vinden om de leegte op te vullen dan met idiote manspersonen.
Ja, ik had ooit dat ik dacht "waar ik nu weer mee bezig ben.." en juist toen kreeg ik een keer een mail van iemand die letterlijk schreef dat hij later net zo wilde worden als ik. (En ik was echt niet heel veel ouder dan hij hoor.) Dan wordt het toch ineens weer relatief; van jezelf weet je beter wat je anders wilt en misschien had gekund. Bij een ander zie je de successen, zoals zij dat ook sneller bij jou zullen zien.
En anders dan komt dat wel. Ik heb zoveel dingen niet gedaan... maar toch ook weer veel overgehouden waar ik wel iets mee had.

Nu denk ik natuurlijk weer even (anders kwam ik niet even in dit topic gedag zeggen) dat het toch allemaal enorm fout is gegaan. Maar dat trekt ook wel bij, gaan we dan maar van uit. :)
[KNE]-Mod
  zondag 24 maart 2013 @ 00:45:06 #290
258802 Yreal
henk..!
pi_124428911
Zaterdagavond. toch wel de tijd dat je het het meeste mist
  zondag 24 maart 2013 @ 12:35:02 #291
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124437660
quote:
9s.gif Op zondag 24 maart 2013 00:45 schreef Yreal het volgende:
Zaterdagavond. toch wel de tijd dat je het het meeste mist
Klopt. Ipv lekker met zijn tweeen wat doen, op de bank zitten filmpje kijken of eruit ben je alleen. Voelt rot. :{
  zondag 24 maart 2013 @ 13:09:37 #292
258802 Yreal
henk..!
pi_124438738
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 12:35 schreef Babela het volgende:

[..]

Klopt. Ipv lekker met zijn tweeen wat doen, op de bank zitten filmpje kijken of eruit ben je alleen. Voelt rot. :{
precies. ik doe al genoeg de hele week. Juist zaterdagavond niks doen was ze lekker ;(
  zondag 24 maart 2013 @ 14:05:33 #293
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124440684
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 13:09 schreef Yreal het volgende:

[..]

precies. ik doe al genoeg de hele week. Juist zaterdagavond niks doen was ze lekker ;(
Know that feel bro :{ Wij gingen altijd lekker filmpje kijken, knuffelen, gamen, dom doen. Heerlijk. En nu zat ik gister alleen met mijn ouders aaf enzo te kijken. Jasses ;(
  zondag 24 maart 2013 @ 14:06:41 #294
258802 Yreal
henk..!
pi_124440733
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 14:05 schreef Babela het volgende:

[..]

Know that feel bro :{ Wij gingen altijd lekker filmpje kijken, knuffelen, gamen, dom doen. Heerlijk. En nu zat ik gister alleen met mijn ouders aaf enzo te kijken. Jasses ;(
pijnlijk bekend dit.

Ik had gelukkig de mazzel dat ik een fulltime stage begon 2 dagen na de breakup. ;(
  zondag 24 maart 2013 @ 14:12:35 #295
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124440991
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 14:06 schreef Yreal het volgende:

[..]

pijnlijk bekend dit.

Ik had gelukkig de mazzel dat ik een fulltime stage begon 2 dagen na de breakup. ;(
Dat scheelt inderdaad! Ik was helaas het weekend ook nog ziek, dus kon ook niet even lekker op stap.. Fuckzooi, ook niet geslapen vannacht omdat ik de hele tijd aandacht dat hij bij die ander was. Gedurende de week valt het allemaal wel mee, maar ik heb nu echt een hekel aan de weekenden hehe :{
  zondag 24 maart 2013 @ 14:13:18 #296
258802 Yreal
henk..!
pi_124441022
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 14:12 schreef Babela het volgende:

[..]

Dat scheelt inderdaad! Ik was helaas het weekend ook nog ziek, dus kon ook niet even lekker op stap.. Fuckzooi, ook niet geslapen vannacht omdat ik de hele tijd aandacht dat hij bij die ander was. Gedurende de week valt het allemaal wel mee, maar ik heb nu echt een hekel aan de weekenden hehe :{
Zaterdagbaantje, eigen zaak en verder nog een dubbele studie. Gewoon stoppen met leven, maar uiteindelijk is dat ook niet de oplossing.
  zondag 24 maart 2013 @ 14:18:14 #297
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124441264
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 14:13 schreef Yreal het volgende:

[..]

Zaterdagbaantje, eigen zaak en verder nog een dubbele studie. Gewoon stoppen met leven, maar uiteindelijk is dat ook niet de oplossing.
Daar word je ook niet beter van. Houd je hoofd er wel vanaf, maar je moet wel kunnen leven!
  zondag 24 maart 2013 @ 14:21:32 #298
258802 Yreal
henk..!
pi_124441407
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 14:18 schreef Babela het volgende:

[..]

Daar word je ook niet beter van. Houd je hoofd er wel vanaf, maar je moet wel kunnen leven!
Helemaal tevreden ben ik momenteel ook niet. Maarja, het is beter dan de hele dag in bed liggen huilen.
  zondag 24 maart 2013 @ 14:26:17 #299
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124441614
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 14:21 schreef Yreal het volgende:

[..]

Helemaal tevreden ben ik momenteel ook niet. Maarja, het is beter dan de hele dag in bed liggen huilen.
Ja das waar. Maar soms is het ook beter om eens flink uit te huilen. Ik heb me ook anderhalve week sterk gehouden, wou niet huilen, wou verder gaan. Toen ben ik gebroken en daarna echt ziek geworden van het groot houden. Denk wel goed om jezelf, want je schuift het nu wel voor je uit. Neem de tijd wel om dit te verwerken ;)
  zondag 24 maart 2013 @ 14:31:43 #300
258802 Yreal
henk..!
pi_124441847
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 14:26 schreef Babela het volgende:

[..]

Ja das waar. Maar soms is het ook beter om eens flink uit te huilen. Ik heb me ook anderhalve week sterk gehouden, wou niet huilen, wou verder gaan. Toen ben ik gebroken en daarna echt ziek geworden van het groot houden. Denk wel goed om jezelf, want je schuift het nu wel voor je uit. Neem de tijd wel om dit te verwerken ;)
Ik denk dat ik mij inmiddels wel kan vinden in haar motieven. Zit denk ik ook wel een kern van waarheid in. Vooral de eenzaamheid is vreselijk, en alle tijd samen voelt nog als zo'n verspilling. Ik ben vooral ook boos op de manier waarop.
  zondag 24 maart 2013 @ 14:35:44 #301
389525 Babela
YOU ARE GOING TO LOVE ME
pi_124442015
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 14:31 schreef Yreal het volgende:

[..]

Ik denk dat ik mij inmiddels wel kan vinden in haar motieven. Zit denk ik ook wel een kern van waarheid in. Vooral de eenzaamheid is vreselijk, en alle tijd samen voelt nog als zo'n verspilling. Ik ben vooral ook boos op de manier waarop.
Wat was de reden dan dat het uitging? Of heb je dat al hier geplaatst?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')