Shirley | woensdag 14 maart 2007 @ 23:25 |
In navolging van Wat vind jij echt goor wat iedereen wel lekker vindt? wil ik weten wat jij heerlijk vindt, maar anderen niet? Ik: Mosselen, gekookt of gebakken en rabarber. | |
ZoetZuurHapje | woensdag 14 maart 2007 @ 23:52 |
jam op kaas,spruitjes,boterham pindakaas met suiker ![]() | |
TheSorrow | woensdag 14 maart 2007 @ 23:53 |
Pindakaas met curry ![]() | |
ZoetZuurHapje | woensdag 14 maart 2007 @ 23:54 |
boterham met pindakaas en sambal,boterham met komkommer,boter en suiker ![]() | |
Adfundum | woensdag 14 maart 2007 @ 23:56 |
oude taaie speculaasjes en Bastogne koekjes. Ik laat ze expres oud worden. ![]() | |
HostiMeister | woensdag 14 maart 2007 @ 23:58 |
Zuurkool, naar het schijnt vindt niemand het lekker... Ow en mijn frietsausje (mayo, appelmoes, mosterd, ketchup en uitjes) | |
Jumbooh | woensdag 14 maart 2007 @ 23:59 |
mc kroket! ![]() | |
ZoetZuurHapje | donderdag 15 maart 2007 @ 00:05 |
quote:met een stuk kaas of worst bij,MET mosterd,lekkerrrrrrrrrrrrrrrrr ![]() ![]() ![]() | |
HostiMeister | donderdag 15 maart 2007 @ 00:06 |
quote:Ja precies, stevige mep mosterd en een dikke gelderse rookworst! | |
Jeffo | donderdag 15 maart 2007 @ 00:06 |
Ik eet heel veel dingen zonder dat ze bereid zijn, champions, taugé, dat soort dingen, is lekker ![]() ![]() | |
Stereotomy | donderdag 15 maart 2007 @ 00:38 |
Geprakte vissticks uit de magnetron ![]() (niet te vaak ![]() | |
Shirley | donderdag 15 maart 2007 @ 00:39 |
quote: ![]() Vissticks hoor je te bakken in de koekenpan zodat ze lekker krokant worden. Waarom prakken? ![]() | |
El_Rolando | donderdag 15 maart 2007 @ 00:40 |
Ansjovis. | |
bixister | donderdag 15 maart 2007 @ 00:44 |
de geur van kerosine. | |
bixister | donderdag 15 maart 2007 @ 00:45 |
quote:tegen hun zin dus eigenlijk? wat zielig! ![]() ![]() | |
Shirley | donderdag 15 maart 2007 @ 00:46 |
quote:Ik moest lachen. ![]() | |
Jernau.Morat.Gurgeh | donderdag 15 maart 2007 @ 00:48 |
Guinness ![]() | |
ondeugend | donderdag 15 maart 2007 @ 00:50 |
Mosselen. ![]() | |
DainBramage | donderdag 15 maart 2007 @ 00:51 |
Ik vind het lekker als mijn vriendin haar vinger tijdens..... ![]() het gaat om eten? dan die supermarkt cheeseburgers in die plastik pakken zitten..... [ Bericht 21% gewijzigd door DainBramage op 15-03-2007 02:31:35 ] | |
golfer | donderdag 15 maart 2007 @ 01:41 |
Lemmingen. Die zijn heerlijk als je ze even kort bakt. ![]() | |
Dennis121 | donderdag 15 maart 2007 @ 02:01 |
Sla aanmaken met een zure dressing (azijn suiker, olijfolie, iets in die trant)... de sla opscheppen naast gekookte aardappelen, bij elkaar eten, wat aardappelen over houden... dan het sap van de sla over de aardappelen gieten ![]() | |
Tezz | donderdag 15 maart 2007 @ 07:25 |
Hmm, volgens mij heb ik geen vreemde eetgewoonten. Of toch? Met een broodkorst in de pan soppen als ik er een biefstukje in gebakken heb. Bij verse groentesoep eerst de bouillon + groentes opeten en het vlees bewaren. Dit met een beetje mayo en een zilveruitje daarna na binnen werken Gesmolten kaas zo uit een bakje oplepelen (plakje kaas op een bord, minuutje in de magnetron) de bekende kaas met jam en pindakaas met hagelslag dat was het wel zo'n beetje volgens mij. | |
Viking84 | donderdag 15 maart 2007 @ 07:27 |
tomaten ("snot met een velletje", zei iemand ooit ![]() ![]() en sommige mensen hebben hier echt bizarre eetgewoontes. Vroeger kwam ik wel eens bij iemand die mayo over z'n zuurkool deed. En een dipsaus voor plakjes komkommer vind ik ook niet helemaal normaal (maar daar schijn ik ook de enige in te zijn). En m'n vader eet een beschuit met jam en hagelslag ![]() | |
EricT | donderdag 15 maart 2007 @ 08:23 |
wahh, ik eet bijna alles (behalve kaas, boter en karnemelk ![]() Dus wat ik wel veel eet, maar de gemiddelde peroon niet blieft: 1) 'S ochtends warm eten 2) Papaya 3) Groene thee 4) Brocoli 5) taugeh | |
el_cornholio | donderdag 15 maart 2007 @ 08:54 |
Van die microwave hamburgers in dat plastic dingetje. ![]() | |
Popples | donderdag 15 maart 2007 @ 09:02 |
andijvie, witlof, tomaten | |
bixister | donderdag 15 maart 2007 @ 09:03 |
nou dat lust ik ook wel hoor. ![]() | |
type_29 | donderdag 15 maart 2007 @ 09:03 |
Het zure sap wat in het potje haring zit. | |
staticdata | donderdag 15 maart 2007 @ 09:05 |
vroegah at ik atlijd vlokken met ketchup ![]() maar olijven eet ik een heel potje van leeg ![]() | |
eer-ik | donderdag 15 maart 2007 @ 09:08 |
Griesmeelpap ![]() Iedereen hier thuis vind dat echt goor. Idioten. | |
MacManus | donderdag 15 maart 2007 @ 09:08 |
Ik at vroeger ontbijtkoek met aan beide kanten metworst ![]() Klinkt vies, maar is erg lekker... | |
Lestat | donderdag 15 maart 2007 @ 09:10 |
quote:Dat is geen eten ![]() | |
Jojoortje | donderdag 15 maart 2007 @ 09:12 |
- Rijst met boter, kaneel en suiker - Paling | |
LENUS | donderdag 15 maart 2007 @ 09:16 |
Griesmeelpap (met of zonder bitterkoekjes) Custardpap Benco chocolademelk Guiness | |
vosss | donderdag 15 maart 2007 @ 09:24 |
Witlof.......als rauwkost salade dan wel. Helemaal lekker met geraspte zure appel en wat stukjes zoete mandarijn er door ![]() ![]() | |
lubje25 | donderdag 15 maart 2007 @ 09:26 |
jenever cola-light ![]() ![]() ![]() | |
Popples | donderdag 15 maart 2007 @ 09:31 |
een hele week lasange ![]() ![]() | |
PeRi | donderdag 15 maart 2007 @ 09:35 |
Witte boterham met pindakaas of gewone kaas, in de thee dopen. ![]() | |
guntherschneider | donderdag 15 maart 2007 @ 09:39 |
quote:Griesmeelpap! Rijstepap Bloempap Gortpap enzovoort... Heerlijk!!! ![]() | |
EricT | donderdag 15 maart 2007 @ 09:55 |
![]() ![]() | |
Jojoortje | donderdag 15 maart 2007 @ 09:58 |
quote: ![]() ![]() | |
guntherschneider | donderdag 15 maart 2007 @ 10:30 |
quote:klopt.. Je vergeet alleen de kaneel! | |
Trizzle | donderdag 15 maart 2007 @ 10:38 |
quote:nee niemand vindt dat lekker! | |
eer-ik | donderdag 15 maart 2007 @ 10:39 |
quote:Pap ![]() Iedereen die vla, pap noemt, snapt het niet ![]() | |
eer-ik | donderdag 15 maart 2007 @ 10:40 |
quote:Hoi Jojoortje ![]() Ik vind dat ook lekker ![]() | |
PushyGurl | donderdag 15 maart 2007 @ 10:42 |
friet met maggie | |
Jojoortje | donderdag 15 maart 2007 @ 10:45 |
quote: ![]() ![]() | |
Zij-en-Hij | donderdag 15 maart 2007 @ 10:54 |
quote:Ja idd.. ![]() ![]() Als je langs Schiphol rijdt.. ![]() Maar mbt eten eigenlijk zoveel vreemde dingen dat het te veel is om op te noemen. Maar wat is eigenlijk vreemd? Ik vind afbakpistoletjes lekker met een dikke laag roomboter en bestrooid met zout.. En mijn groenten doe ik nooit op mijn bord bij de aardappels en het vlees, maar in een apart schaaltje.. Ik háát het namelijk als er jus of vleessappen in mijn groenten komen.. ![]() [ Bericht 32% gewijzigd door Zij-en-Hij op 15-03-2007 10:59:57 ] | |
Rtificial | donderdag 15 maart 2007 @ 11:44 |
gevulde, gestoomde eendezwenvliezen | |
TLC | donderdag 15 maart 2007 @ 11:47 |
Spruitjes ![]() ![]() | |
merino | donderdag 15 maart 2007 @ 11:49 |
damn ik ben kennelijk helemaal niet zo gefreakt. Al zijn vooral de weirde boterham combinaties de dingen waar ik altijd met verbazing naar zit te kijken. Dat vreet je toch niet ![]() ![]() nway, om ontopic te blijven... Paardenworst misschien? dat vreten ook echt weinig mensen ![]() | |
phluphy | donderdag 15 maart 2007 @ 11:51 |
boterham met appelstroop en salami rijst met appelmoes koude friet met ingedoorgde gele vette mayo vies hé ![]() ![]() | |
bixister | donderdag 15 maart 2007 @ 12:02 |
hehheh, phluphies moet je je noemen! ![]() | |
phluphy | donderdag 15 maart 2007 @ 12:32 |
![]() Ik heb het van mijn vader, die eet wortelen met slagroom ![]() | |
hilliebillie | donderdag 15 maart 2007 @ 12:43 |
pannekoek met suiker en zout boterham met geklopt ei/ommelet met suiker en zout boterham pindakaas met suiker boterham met kaas uit de magnatron spruitjes (maar stiekum vinden best veel mensen dat lekker) rauwe bleekselderij (zoveel opmerkingen over gehad de laatste tijd) verder volgens mij geen hele gekke dingen ofzo volgens mij tenminste.. | |
Mirjam | donderdag 15 maart 2007 @ 12:45 |
rijstebrij, zelf gemaakt met dessertrijst, met boter, suiker en kaneel ![]() en dan het liefst als toetje ![]() | |
teamlead | donderdag 15 maart 2007 @ 12:49 |
quote: ![]() | |
HenkieSpankie | donderdag 15 maart 2007 @ 12:51 |
quote:* Zich hierbij aansluit | |
4EverBlackEyed | donderdag 15 maart 2007 @ 12:58 |
Gekookte aardappelen met jus en appelmoes ![]() 30 scheppen suiker in mijn thee | |
phluphy | donderdag 15 maart 2007 @ 13:00 |
quote:maar dan niet roeren, anders wordt het zo zoet ![]() | |
Mini_rulez | donderdag 15 maart 2007 @ 13:02 |
quote:Dat is ook lekker! Soms nog met ketchup... ![]() | |
ZoetZuurHapje | donderdag 15 maart 2007 @ 13:57 |
olijven met amandelpit in,eet ze altijd bij pasta en rijst gerechten,stukje fetta erbij ![]() ![]() | |
Jeffo | donderdag 15 maart 2007 @ 23:58 |
quote:Warme broodjes met boter en zout zijn sowieso lekker ![]() Enne, ik wil per gerecht een schoon bord, ook thuis ! altijd eerst mn vlees, dan groenten, dan salade en in een nieuw kommetjes het eventuele toetjes. Ik wil geen vleessmaak aan mn groenten, zo is het niet bedoeld. Ik laat dan ook nergens iemand anders mn bord volscheppen met alles naast elkaar, is echt not done ! | |
Gekkenhuis_v | vrijdag 16 maart 2007 @ 00:35 |
Gebakken leverworst met ketjap, mayonaise en curry ![]() | |
Jeffo | vrijdag 16 maart 2007 @ 02:04 |
quote:GADVERDAMME !! haha, kan me dr echt weinig bij voorstellen, wil het niet eens ![]() | |
Stereotomy | vrijdag 16 maart 2007 @ 02:07 |
Chinese soepnoodles rauw eten ![]() | |
Bolkesteijn | vrijdag 16 maart 2007 @ 02:11 |
quote: ![]() ![]() | |
DeeCruise | vrijdag 16 maart 2007 @ 02:15 |
Spruitjes, bloedworst! | |
dragonkiss | vrijdag 16 maart 2007 @ 12:10 |
pannekoeken met mayonaise | |
THEFXR | vrijdag 16 maart 2007 @ 22:10 |
ik ook spruitjes | |
EricT | vrijdag 16 maart 2007 @ 23:46 |
quote:Dat doen veel indo's ook ![]() | |
B.A.Trix | zaterdag 17 maart 2007 @ 11:12 |
quote:dat doet mij denken aan vroeger toen we op zondag bij oma aten. Kreeg je na het warme eten je vanillevla in hetzelfde bord. Zat je dus vla met kleine stukjes aardappels en jus te eten. ![]() ![]() | |
Mini_rulez | zaterdag 17 maart 2007 @ 12:05 |
quote:Hoe doe je dat dan met gerechten waar alles bij elkaar in 1 schaal zit, zoals ovenschotels? Of stamppotten of pastasauzen waar vlees en groente in zitten? Volgens mij beperkt dit je keuze aan gerechten wel behoorlijk. | |
Mirjam | zaterdag 17 maart 2007 @ 12:07 |
quote:dan heb jij ook veel afwas ![]() | |
Serendips | zaterdag 17 maart 2007 @ 12:30 |
Snert met natuurazijn en croutons. | |
thedude0 | zaterdag 17 maart 2007 @ 12:39 |
quote:omdat het o-zo-zielig is voor die paarden, waarschijnlijk hebben ze het zelfs nog nooit geprobeerd te eten | |
Dickbride | zaterdag 17 maart 2007 @ 12:41 |
Sandwich spread! | |
borisbanaan | zaterdag 17 maart 2007 @ 15:02 |
![]() ![]() ![]() | |
hello_moto1992 | zaterdag 17 maart 2007 @ 15:02 |
Paprika, Champignons, Water( ![]() | |
SHE | zaterdag 17 maart 2007 @ 15:14 |
Merg, kloten en lever ( alleen kalfs ) | |
Knoekie | zaterdag 17 maart 2007 @ 15:18 |
Spruitjes rauw Asperges | |
bloatedface | zaterdag 17 maart 2007 @ 16:18 |
ansjovis (ik ben pas nummer twee dus dat zullen er dan toch wel weinig zijn... ![]() | |
floris.sp | zaterdag 17 maart 2007 @ 16:19 |
tonijn | |
hele_nare_user | zaterdag 17 maart 2007 @ 16:20 |
De geur van een rokende joint ![]() | |
hilliebillie | zaterdag 17 maart 2007 @ 23:56 |
boerenkoolstamp met daardoor het sap van augurken | |
Taurus | zondag 18 maart 2007 @ 00:22 |
Kaaschipjes (chipito's) gedoopt in chocolademelk ![]() | |
Stereotomy | zondag 18 maart 2007 @ 00:42 |
![]() ![]() | |
B.A.Trix | zondag 18 maart 2007 @ 01:35 |
quote:sap van zilveruitjes is lekkerder.. ![]() | |
oddman | zondag 18 maart 2007 @ 04:25 |
quote:Rauw, welteverstaan. Ook is rijst met boter en suiker en kaneel zeker niet te versmaden ![]() Vreemdste wat ik eet: Gefermenteerde garnalen. Ziet er uit als stront, ruikt naar visafval (wat het eigenlijk ook is). ![]() Dit spulletje heet trassi en zit in veel Indische gerechten... je eet het dan ook niet rauw, maar als smaakmaker, en dan is het meestal gebakken. | |
RottePeer | zondag 18 maart 2007 @ 04:28 |
gemberbier met kruidnagel | |
Martijn_77 | zondag 18 maart 2007 @ 13:15 |
quote:Erg lekker ![]() | |
#ANONIEM | zondag 18 maart 2007 @ 13:19 |
Brinta met chocoladevlokken. Bruine bonen met stroop. | |
MinderMutsig | zondag 18 maart 2007 @ 13:34 |
Ik heb een vriendenkring van mensen die eigenlijk niets lusten dus ik heb nogal veel wat ik echt lekker vind wat bijna niemand in mijn omgeving lust. En dan gaat het niet eens over rare dingen, gewoon (schimmel)kaasjes, wijn of olijven e.d. ![]() We hebben een stel vrienden waarmee we een paar keer een poging hebben gedaan om uit eten te gaan. Ze vonden het nergens lekker, dronken cola bij het eten en wilden naderhand langs de febo omdat ze bijna niets gegeten hadden omdat ze het niet lustten. ![]() | |
eer-ik | zondag 18 maart 2007 @ 13:40 |
![]() Dat is bar... Ik heb 1 maat die geen groenten/fruit eet, voor de rest lusten al mijn vrienden alles eigenlijk... Die maat moest trouwens op een een gegeven moment wel groente eten, omdat wij op vakantie gewoon elke dag dat aten ![]() Z'n moeder snapte er niks van toen ie thuis kwam en gewoon mee at ![]() | |
ki_ki | zondag 18 maart 2007 @ 15:21 |
quote: ![]() ![]() | |
Joene | zondag 18 maart 2007 @ 15:34 |
Broodje filet american met curry en sambal. | |
ki_ki | zondag 18 maart 2007 @ 15:53 |
tosti ham-kaas met mayonaise | |
Jetje86 | zondag 18 maart 2007 @ 16:00 |
alleen mayonaise en curry op brood ![]() | |
Leintjeuh | zondag 18 maart 2007 @ 18:21 |
quote:Of mayo (calvé!) en ketchup, en kaas! | |
Leintjeuh | zondag 18 maart 2007 @ 19:10 |
![]() | |
Jetje86 | zondag 18 maart 2007 @ 19:22 |
quote:Ook zeer lekker! ![]() | |
Fastmatti | zondag 18 maart 2007 @ 22:14 |
Brinta, met koude melk. | |
Knoekie | zondag 18 maart 2007 @ 22:41 |
quote: ![]() | |
#ANONIEM | zondag 18 maart 2007 @ 23:11 |
Pindakaas ![]() ![]() | |
jpg97 | maandag 19 maart 2007 @ 00:01 |
Spruitjes en Trassi http://nl.wikipedia.org/wiki/Trassi | |
Jaguarized | maandag 19 maart 2007 @ 00:13 |
Oesters. Vind mijn familie en vriendenkring niet te eten. Ik vind het heerlijk! | |
juon_jacket1 | maandag 19 maart 2007 @ 00:15 |
quote:same here... ![]() ![]() ![]() en koekjes soppen in mij koffie.... ![]() ![]() | |
Jaguarized | maandag 19 maart 2007 @ 00:27 |
quote:Ohja dat doe ik ook wel eens. Maar ik leg soms dan ook nog wel eens een stroopwafel op een kop hete koffie, wordt de stroop zo lekker smeuiig. ![]() | |
Leef | maandag 19 maart 2007 @ 00:56 |
mierikwortel==horseradish==wasabi marmite (yeast tree root extract) spruitjes, witlof en andere bittere groeten ouderwetse groenten: Eeuwig moes, Rammenas, Savooiekool, Schorseneren, Pastinaken, Brave Hendrik enz. | |
Leef | maandag 19 maart 2007 @ 00:59 |
quote:Is niet bepaald iets wat niemand ooit eet. Alleen al in dit topic wordt het een paar keer genoemd. Bovendien is dit wekelijks standaard menu op zaterdagmiddag 13.00 in vrijwel elk gezin op Urk. Met gefrituurde tong, schol of andere Noordzeevis | |
Leef | maandag 19 maart 2007 @ 01:03 |
Zigeunersaus met echte stukjes Zigeuner, en Jodekoek natuurlijk. | |
jpg97 | maandag 19 maart 2007 @ 09:12 |
quote:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. ![]() | |
Arizona | maandag 19 maart 2007 @ 12:02 |
Ik vind cacao snack van de Aldi superlekker. Dat zijn van die goedkope cakjes met "chocola" Ik kan er niks aan doen, maar ik vind ze hemels ![]() | |
_Arual_ | maandag 19 maart 2007 @ 12:34 |
Melk vers uit de koe (al in geen jaren meer gedronken helaas). En de velletjes op warme chocolademelk. | |
BigBadPete | maandag 19 maart 2007 @ 13:14 |
Aldi bier | |
sanni | maandag 19 maart 2007 @ 13:23 |
Veel mensen die zijn niet gecharmeerd van gebakken levertjes,ik wel en op bruinbrood ![]() | |
Lollifant | maandag 19 maart 2007 @ 14:25 |
Hele dikke brinta, waar je lepel rechtop in kan blijven staan. ![]() Rabarber. ![]() Stroopwafel uit de magnetron. ![]() Ratatouille vind ik ook erg lekker, maar mijn vriend vind het ruiken, smaken en eruit zien als kots. ![]() | |
Lollifant | maandag 19 maart 2007 @ 14:40 |
Ohja Emping kroepoek! ![]() | |
Weird- | maandag 19 maart 2007 @ 16:27 |
quote:Das echt heerlijk idd | |
#ANONIEM | maandag 19 maart 2007 @ 16:48 |
quote:Idd. Jummie! | |
eer-ik | maandag 19 maart 2007 @ 16:54 |
quote: ![]() | |
Serendips | maandag 19 maart 2007 @ 17:33 |
quote:IEWWWWWW Ik heb een keer melk van de koe gehad, toen was ik ongeveer zes , maar het was zooo niet geslaagd dat ik het me nu nog kan herinneren. En die velletjes, gruwel! | |
Quispi | maandag 19 maart 2007 @ 19:37 |
Mosselen (gekookt, gebakken of zo uit een potje met zuur ![]() Gebakken ei met suiker ![]() Mayonaise gemengd met appelmoes ![]() Zuurkool ![]() | |
Jeffo | maandag 19 maart 2007 @ 19:39 |
quote:Super lekker :p wel een geklutst ei toch ? | |
zwartedoos | maandag 19 maart 2007 @ 19:44 |
rabarber(koud) maggie op worstebroodjes, aardappel, friet, kroket etc paardenrookvlees dikke vel op kook¨pudding benzinelucht spruitjes slasaus op spinazie etc... | |
zwartedoos | maandag 19 maart 2007 @ 19:44 |
quote:ook heerlijk, smaakt een beetje naar pannenkoeken ![]() | |
Jeffo | maandag 19 maart 2007 @ 19:48 |
quote:Ik heb een tijdje overal soja-saus op gegooid ![]() ![]() | |
Quispi | maandag 19 maart 2007 @ 19:50 |
quote:Idd. het is zooo lekker. ![]() Ik probeer anderen ook altijd over te halen om suiker over het ei te gooien, maar meestal word ik erg vreemd aangekeken ![]() | |
Quispi | maandag 19 maart 2007 @ 19:51 |
quote:Dit maakt mij niet zoveel uit ![]() | |
Shark.Bait | maandag 19 maart 2007 @ 19:51 |
Indische kippemaagjes, gegrilde octopus, gebakken inktvis, varkenslever (gebakken met uitsjes of gekookte op brood), gekookte niertjes op brood, smerige hete pepers op tja, whatever, rijst met appelmoes | |
Serendips | maandag 19 maart 2007 @ 19:58 |
scherpe grove mosterd, zodat de rook bijna mijn neus uitkomt! | |
BigBadPete | maandag 19 maart 2007 @ 20:51 |
Beffen ! ![]() | |
henkfct | dinsdag 20 maart 2007 @ 10:52 |
bloedworst, baklever, balkebrei dit alles met bruinbrood en wat curry kruiden ketchup! croissant met chocopasta.. | |
fuckbuddy | dinsdag 20 maart 2007 @ 13:34 |
quote:Ha vet! Dat maakte mijn moeder vroeger wel eens, ja ik ken het. het beste is trouwens wel bruin basterd suiker te gebruiken. Pindakaas met ketchup/suiker Hotdogs met gebakken uitjes van Go-Tan VET! | |
Camplo | dinsdag 20 maart 2007 @ 15:22 |
Benzine geur. | |
foktastisch | dinsdag 20 maart 2007 @ 15:40 |
rauwe spruitjes de combi van appelmoes met zuurkoolschotel bloedworst balkenbrij | |
fuckbuddy | dinsdag 20 maart 2007 @ 15:58 |
Bebogeen![]() http://nl.wikipedia.org/wiki/Bebogeen | |
Chav | dinsdag 20 maart 2007 @ 17:09 |
Gebakken ei op witbrood met ketchup! | |
boertie | dinsdag 20 maart 2007 @ 18:20 |
Doperwten, zo koud uit de pot en het sap drink ik als toetje ![]() ![]() Lever, mits goed gekookt zodat je niet zo'n droge homp hebt, op een witte boterham met een beetje zout ![]() Frikandel uit de magnetron. Puur welteverstaan, zonder saus ![]() Restant patat van de snackbar in de magnetron zodat het lekker klef wordt en er veel zout aan blijft plakken ![]() ![]() | |
Weird- | dinsdag 20 maart 2007 @ 19:07 |
Oh, nog eentje: Panne(n)koeken met pindakaas! | |
I_PANDA_I | dinsdag 20 maart 2007 @ 19:10 |
Boterham met pindakaas met komkommer,... maar dat is wel heel lang geleden, ik lust het vast nog wel | |
#ANONIEM | dinsdag 20 maart 2007 @ 19:16 |
quote:Dat vindt toch iedereen lekker? | |
#ANONIEM | dinsdag 20 maart 2007 @ 19:16 |
Oh ja, witte bonen in tomatensaus, dat kun je ook koud eten. ![]() | |
Chav | dinsdag 20 maart 2007 @ 19:25 |
quote:Met ketchup? Ik heb het nog nooit iemand zien eten en als ik het zeg kijken ze me raar aan. Ik bedoel niet icm een hamburger eronder ofzo ![]() | |
B.A.Trix | dinsdag 20 maart 2007 @ 19:32 |
quote:Dat ik eet heel vaak....... ![]() | |
I_PANDA_I | dinsdag 20 maart 2007 @ 20:01 |
Is lang geleden dat ik dat op heb, zal het weer eens proberen :p | |
Lotjeb | dinsdag 20 maart 2007 @ 20:03 |
Pap ![]() | |
Gitanki | dinsdag 20 maart 2007 @ 20:15 |
quote:Inderdaad, Brinta, zo dik dat je lepel er in blijft staan. (niet om elke dag te eten, maar af en toe ![]() Evenals pesto (uit potje) op je boterham. en het liefst met boerenmetworst ofzo. Sommige dingen in dit topic toch eens proberen (Pindakaas op een pannenkoek bijvoorbeeld). | |
ma_jojo | dinsdag 20 maart 2007 @ 21:39 |
quote:Duuuuuuuuuude ![]() | |
GSbrder | dinsdag 20 maart 2007 @ 22:07 |
Bloemkool rauw ![]() Witlof rauw ![]() dat waren mijn aparte culinaire escapades wel weer | |
Isabeau | dinsdag 20 maart 2007 @ 23:00 |
Ik ken iemand die niet op Fok post, maar ik bericht wel even voor haar: koffiemelk. En niet in de koffie, maar gewoon een glas vol om zo op te drinken. Getver. | |
Serendips | dinsdag 20 maart 2007 @ 23:00 |
quote:Mmm, lekker! Al heb ik dat alweer een eeuwigheid niet meer gehad! | |
Shirley | dinsdag 20 maart 2007 @ 23:13 |
Ja! Eindelijk vind ik hier medestanders voor koude rabarber! Ik ken echt werkelijk niemand in m'n omgeving die dat lust. | |
Mirjam | dinsdag 20 maart 2007 @ 23:14 |
quote:lekker man, hou kouder hoe beter | |
Isabeau | dinsdag 20 maart 2007 @ 23:17 |
quote:Heerlijk ![]() | |
CartWOman | dinsdag 20 maart 2007 @ 23:19 |
quote:En spekjes. ![]() Stamppot koolrapen met (veel) stroop, net varkensvoer. ![]() | |
Shirley | dinsdag 20 maart 2007 @ 23:22 |
quote: quote:Met wat suiker eroverheen... ![]() | |
Serendips | woensdag 21 maart 2007 @ 14:42 |
quote:Lekker, ook al heel lang niet meer gehad! Al moet ik bekennen mijn rabarber liever warm te eten. | |
Mirjam | woensdag 21 maart 2007 @ 14:43 |
quote:nee, lekker zurig ![]() | |
eer-ik | woensdag 21 maart 2007 @ 14:54 |
quote:rabarber is gewoon goed spul. ![]() | |
bixister | woensdag 21 maart 2007 @ 15:52 |
ik hou ook wel van rabarber hoor. zowel warm als koud. ![]() | |
B.A.Trix | woensdag 21 maart 2007 @ 17:33 |
quote:Dit vind ik echt de goorste die ik tot nu toe hier heb gezien.. ![]() | |
Alcarin | woensdag 21 maart 2007 @ 18:05 |
Alle groenten (ok, behalve sperziebonen en spinazie) rauw. De groenten zijn vaak al half op voordat ze de pan in gaan..Als ze nog de pan in gaan. Magere kwark, zonder suiker of iets erin. En havermoutpap, maar dat vinden wel meer mensen lekker. | |
Serendips | woensdag 21 maart 2007 @ 18:05 |
quote:Ik denk serieus dat dat nog slechter is dan stevig doorroken, volgens mij verkort je je leven met twintig jaar als je regelmatig een glas koffiemelk drinkt. | |
Alcarin | woensdag 21 maart 2007 @ 18:23 |
quote:Mwah, het is gewoon verdikte melk hoor. Aan gewone melk ga je ook niet direct dood. | |
Alcarin | donderdag 22 maart 2007 @ 11:52 |
OH! Bevroren brood! ![]() | |
rainbow2007 | donderdag 22 maart 2007 @ 11:55 |
quote:heerlijk ![]() mijn oma maakte dat altijd veel beter dan warm maar wel bereid he, dus niet rauw ![]() | |
Jaguarized | donderdag 22 maart 2007 @ 12:29 |
quote: ![]() ![]() | |
rainbow2007 | donderdag 22 maart 2007 @ 12:30 |
kippelevertjes vink ook lekker trouwens ![]() | |
Camplo | donderdag 22 maart 2007 @ 12:31 |
M'n ma eet wel eens rauw gehakt ![]() | |
rainbow2007 | donderdag 22 maart 2007 @ 12:34 |
quote:tartaar kun je best rauw eten varkensvlees zou ik weer niet rauw eten dat schijnt gevaarlijker te zijn ![]() | |
ZoetZuurHapje | donderdag 22 maart 2007 @ 14:14 |
mijn buurmeisje van 19,ook ernstig lekker ! ![]() ![]() ![]() | |
Alcarin | donderdag 22 maart 2007 @ 14:15 |
quote:En verder vindt iedereen haar goor? ![]() | |
ZoetZuurHapje | donderdag 22 maart 2007 @ 14:28 |
quote:hehe,met haar looks niet nee(want ze is lekkerder dan LEKKER),besefte me na plaatsing reply ook meteen dat ik dit beter in een ander topic had kunnen vermelden ![]() ![]() ![]() | |
Gitanki | donderdag 22 maart 2007 @ 14:36 |
Bevroren bladerdeeg (kan het nooit laten dat een beetje te snoepen wanneer ik iets van bladerdeeg ga maken ![]() | |
ZoetZuurHapje | donderdag 22 maart 2007 @ 14:39 |
vers witbrood,jonge verse kaas en een kwak mosterdsaus erop,daarbij een lekker bakkie zoete koffie(veel suiker erin dus) ![]() | |
rainbow2007 | donderdag 22 maart 2007 @ 18:43 |
quote:ga eens weg met je open-deur-dit-vind-ik-lekker posts ![]() ![]() | |
Isabeau | donderdag 22 maart 2007 @ 18:51 |
quote:Daar geloof ik ook niet echt in ![]() | |
Jernau.Morat.Gurgeh | donderdag 22 maart 2007 @ 19:25 |
Oh, een goede 'kidney pie' is trouwens ook erg lekker. Vind ik dan ![]() | |
Leintjeuh | donderdag 22 maart 2007 @ 19:27 |
Brood met croma ![]() | |
spanishgirl | donderdag 22 maart 2007 @ 22:28 |
Witlof? Spruitjes | |
boskov | donderdag 22 maart 2007 @ 22:35 |
Lever, mmm ![]() Broodje paté met veel craime fraiche en augurken! Mijn ouders zijn helemaal dol op kalfshersenen, maar ik heb me er nog niet toe kunnen zetten om het te proven. | |
Serendips | donderdag 22 maart 2007 @ 23:47 |
quote:Maar het lijkt me zo ... zo ... zo ... ![]() | |
Isabeau | vrijdag 23 maart 2007 @ 00:56 |
quote:Echt gezond kan het ook niet zijn. | |
ZoetZuurHapje | vrijdag 23 maart 2007 @ 01:32 |
quote:je moet de reacties anders eens horen als ik dat eet,niemand in mijn naaste omgeving die dat lekker vind namelijk ![]() | |
Morwen | vrijdag 23 maart 2007 @ 02:51 |
Kaas met jam, daar krijg ik de meeste reacties op. Heel normaal in mijn ogen, maarja ![]() | |
Bolkesteijn | vrijdag 23 maart 2007 @ 02:53 |
quote:Hè bah ![]() | |
Morwen | vrijdag 23 maart 2007 @ 02:54 |
quote:Ja, sorry ![]() | |
Bolkesteijn | vrijdag 23 maart 2007 @ 02:57 |
quote:Geen zorgen, ik eet graag gedroogde macaroni. ![]() | |
Morwen | vrijdag 23 maart 2007 @ 03:00 |
quote:He, dat heb ik ook ![]() ![]() Serieus, wij moeten echt trouwen ![]() | |
Bolkesteijn | vrijdag 23 maart 2007 @ 03:14 |
quote:Weet jij nog een recept met rauwe macaroni? ![]() Over dat trouwen ga ik nog een nachtje slapen. ![]() | |
B.A.Trix | vrijdag 23 maart 2007 @ 09:21 |
quote:eet ik ook, en dan het liefst met aardbeienjam! ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 23 maart 2007 @ 09:28 |
quote:Dat deed ik vroeger altijd, kreeg ik één zo'n spaghetti van mijn moeder, tijdens het koken. ![]() ![]() | |
Serendips | vrijdag 23 maart 2007 @ 09:52 |
quote:Dat werd in de jaren '90 toch gepromoot?! Voor toast met kaas en jam hadden ze zelfs een bepaalde naam. Met zo'n supervreemde reclame waarbij de slogan luidde: 'Heb jij er al een gemaakt?'. | |
kabouter.muts | vrijdag 23 maart 2007 @ 10:08 |
quote:Ja pita broodje met kaas en jam uit de broodrooster. Hoe heette dat nou? | |
Alcarin | vrijdag 23 maart 2007 @ 10:11 |
Cheezer cheezer cheezer Heb jij er al een gemaakt??? Zo'n hele trieste reclame eigenlijk, van het promotiebureau voor kaas oid waarschijnlijk. En dan probeerden ze hip te doen met flitsende beelden van een jongen die zo'n ding in een broodrooster stopt ![]() (ik hoor gewoon de reclame nog in mijn hoofd...het zinnetje 'lekker VEEL kaas' komt ook ineens weer boven ![]() [ Bericht 12% gewijzigd door Alcarin op 23-03-2007 10:17:15 ] | |
Serendips | vrijdag 23 maart 2007 @ 10:21 |
quote:Ja, dat, ja. Ik wist dat het iets was dat klonk als 'breezer'. Het was echt een achterlijke reclame en ik snapte ook nooit wat er nou precies waarom we dat allemaal moesten gaan eten. Ik weet dat er op mijn middelbare school zelfs een keer een standje stond ter promotie van de 'cheezer'. Met een grote boog omheen gelopen en heel hard om gelachen. | |
AxeldeM. | vrijdag 23 maart 2007 @ 11:17 |
quote: ![]() | |
rainbow2007 | vrijdag 23 maart 2007 @ 19:42 |
quote:breezah breezah heb jij er al 1 genaaid? ![]() | |
kleineblondetrut | vrijdag 23 maart 2007 @ 19:56 |
Rauwe champignons, daar eet ik zo een bak van leeg. ![]() Ik eet ook graag potten pastasaus leeg. Gewoon koud, en dan zo'n pot leeglepelen voor de tv, heerlijk. Overigens wil ik over mijn pasta wel zelfgemaakte sauzen. ![]() Broodjes pindakaas - witte chocolade pasta en broodjes pindakaas - nutella. Om eenofandere reden lust iedereen pindakaas met hagelslag, maar hier gruwelt men van. 't Is heerlijk, lekkerder dan pindakaas - hagelslag. En natuurlijk, met sinterklaas, twee pepernoten aan elkaar 'plakken' met veel witte chocolade pasta. Lekkerrrr. | |
De Wouzeraar | vrijdag 23 maart 2007 @ 20:34 |
Lauwe koffie... | |
Hijacking | vrijdag 23 maart 2007 @ 23:51 |
grolsch bier ![]() [ Bericht 9% gewijzigd door Hijacking op 23-03-2007 23:58:21 ] | |
De Wouzeraar | vrijdag 23 maart 2007 @ 23:53 |
Net niet afgebakken broodjes | |
De Wouzeraar | vrijdag 23 maart 2007 @ 23:54 |
quote:Je bedoelt Bavaria zeker. Dat is idd goor. | |
Spacehamster | zaterdag 24 maart 2007 @ 02:02 |
Koude pannekoek met appelmoes. Boterham met pindakaas en geraspte wortel. Nasi goreng met augurkjes EN het vocht uit het potje met augurkjes. Knoflookolijven met gember, peper en amandel. Gemalen zwitserse kaas op brood, over de macaroni, op pizza, etc. ![]() | |
Asmodean | zondag 25 maart 2007 @ 11:11 |
Spruitjes vind ik best lekker ![]() [ Bericht 85% gewijzigd door Asmodean op 25-03-2007 11:53:12 ] | |
Isabeau | zondag 25 maart 2007 @ 11:18 |
quote:Verkeerde topic ![]() Hier moest je zijn: Wat vind jij echt goor wat iedereen wel lekker vindt? | |
Frrreek | zondag 25 maart 2007 @ 11:23 |
kokoreç ![]() | |
Asmodean | zondag 25 maart 2007 @ 11:52 |
quote:ohja ![]() | |
Duderinnetje | zondag 25 maart 2007 @ 14:00 |
Rauw gehakt! En het plastic-achtige korstje van kaas ![]() | |
Martijn_77 | zondag 25 maart 2007 @ 14:18 |
quote:Ja lekker!! ![]() Maar dan wel het echte plastic er wel van af peuteren ![]() | |
Dodecahedron | zondag 25 maart 2007 @ 14:20 |
Broodje door een pan halen waar biefstuk in gebakken is. | |
Vogue | zondag 25 maart 2007 @ 16:42 |
Rauwe sperzieboontjes, als tussendoortje ![]() Rauwe champignons het harde stukje van de kaas pannenkoeken met appelmoes | |
Asmodean | zondag 25 maart 2007 @ 16:48 |
quote:eh, rauw gehakt? Spaar je lintwormen ofzo? | |
SHE | zondag 25 maart 2007 @ 16:59 |
rauw gehakt of rauwe champignons lijken me niet zo heel slim om te eten ![]() Ik gruwel overigens echt van een paar dingen die ik hier voorbij heb zien komen. | |
Asmodean | zondag 25 maart 2007 @ 17:22 |
hm, rauwe champignons kun je echt wel eten hoor. Rauw gehakt daarentegen ![]() | |
Duderinnetje | zondag 25 maart 2007 @ 17:33 |
quote: ![]() Nee, en ik ken meer mensen die het eten. Ja het is wel raar natuurlijk. maargoed, je eet ook tartaar enzo toch? | |
Asmodean | zondag 25 maart 2007 @ 17:45 |
quote:daarom moet je tartaar toch ook altijd direct opeten als je het gekocht hebt? Serieus, rauw gehakt lijkt me echt zwaar ongezond ![]() | |
Duderinnetje | zondag 25 maart 2007 @ 18:03 |
quote:Ik denk ook dat het niet erg gezond is ![]() Maar ik heb er nog nooit last van gehad in elk geval. En ik eet ook geen halve kilo's op of zo hoor ![]() Tartaar vind ik trouwens helemaal niet lekker. Gek hè? ![]() | |
SHE | zondag 25 maart 2007 @ 18:43 |
quote:Rauwe champignons eten is net zo dom als rauw gehakt. Rauwe champignons bevatten niet alleen giftige stoffen als ze rauw zijn, maar champignons worden doorgaans ook nog gekweekt op paarden shizzle en dat trekt natuurlijk ook allerhande flora en fauna aan. Wassen en verhitten is het devies! Ik denk zelf dat rauw rundergehakt niet zo veel kwaad kan, maar ik zou het alsnog niet aandurfen. | |
SHE | zondag 25 maart 2007 @ 18:45 |
quote:Is het ook niet; compleet smaakloos hier in NL ![]() Maarrr met een gehakt uitje, augurkje en een fikse scheut worcestershire saus is ie goddelijk ![]() | |
sugarJay | zondag 25 maart 2007 @ 18:49 |
vegemite. nou ja echt superlekker vind ik het niet maar soms heb ik er best zin in. krijg je er van als je teveel met australiërs omgaat. | |
SHE | zondag 25 maart 2007 @ 19:09 |
Wat is dat? Soort marmite? | |
hele_nare_user | zondag 25 maart 2007 @ 19:11 |
Tartaar niet lekker? Moet je natuurlijk wel genoeg zout en peper en andere lekkere kruiden indoen... ![]() | |
sugarJay | zondag 25 maart 2007 @ 19:12 |
![]() ![]() | |
Camplo | zondag 25 maart 2007 @ 19:22 |
quote:M'n ex uit australië had ook zo'n raar gerecht dat alleen Australiërs lustten. Vegemite was dat jah. Never tried though ![]() | |
SHE | zondag 25 maart 2007 @ 19:23 |
Dat geloof ik direct; de engelsen hebben nog nooit iets zelf gemaakt. Is het hier ook te krijgen? | |
sugarJay | zondag 25 maart 2007 @ 19:28 |
camplo: mijn ex is een australische.. door haar heb ik het leren eten. ![]() ![]() she: ik geloof dat ik het wel eens op de site van een of andere nederlandse winkel heb gezien maar ik zou echt niet meer weten waar. maar ik heb nog een bijna vol potje staan hier dat mag je best hebben. dan wil ik er wel bij zijn als je het voor het eerst proeft! ![]() ![]() | |
Camplo | zondag 25 maart 2007 @ 19:29 |
quote:Waar smaakt het na? Ze hebben ons ooit een pot gestuurd en m'n pa en ma gingen ervan over hun nek. Ik heb het toen wijselijk niet eens geprobeerd ![]() | |
sugarJay | zondag 25 maart 2007 @ 19:35 |
tja euh.. ik kan niet echt iets verzinnen om het mee te vergelijken. het is een soort van gist zooi. smaakt nogal.. apart. het is in ieder geval in de richting van zout. en je moet het echt HEEL dun op toast smeren of zo. anders ga je echt gegarandeerd hard over je nek. ![]() ![]() | |
Camplo | zondag 25 maart 2007 @ 19:37 |
quote:Wheheh sounds like I made the right choice hehe ![]() | |
SHE | zondag 25 maart 2007 @ 19:41 |
Och, ik eet ook weleens rauwe gist ( Is zoooo goed voor je huid! ) en daar ga je ook de eerste keer van nekken..daarna went het. Ik durf het wel aan ![]() Maar als het zo goor is, waarom is het er dan? Ik bedoel, wat is het doel van vegemite? Gezond? Boost voor je toast? Que? | |
sugarJay | zondag 25 maart 2007 @ 19:47 |
ja het is een acquired taste zeg maar. schijnt ook erg gezond te zijn op een of andere manier. en bovendien zijn die australiërs ontzettend trots op alles wat australisch is en vegemite is dan ook een soort van nationaal symbool. kijk maar eens op http://www.vegemite.com.au/. | |
sugarJay | donderdag 5 april 2007 @ 22:20 |
een shake gemaakt met meer dan 3 jaar oud proteïnepoeder waar geen houdbaarheidsdatum van te ontdekken viel, piña colada smaak ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 5 april 2007 @ 23:46 |
Rundvleessalade. Geen flauw idee hoeveel van die bakjes ik per jaar wegwerk, maar het zijn er aardig wat. Zowat iedereen in mijn omgeving gaat er echter van over zijn nek. "Vind je dat nou ECHT lekker?", "Ik krijg er koude rillingen van" en meer van dat soort opmerkingen. Idem trouwens voor mijn gewoonte om kale cruesli te eten (zonder pudding of yoghurt, dus), als snel tussendoortje. Wat dat betreft zweer ik trouwens bij de multifruit-cruesli van Quaker. Ook mijn standaard macaroni-prutje met tomatenpuree, stukjes kaas en salami wordt niet echt begrepen. Dat maak ik weleens als ik een hele dag ga winkelen of zo: Het vult goed, het is goedkoop, het is simpel te maken en het is binnen een kwartier klaar. Het enige wat je hoeft te doen is (snelklaar-)macaroni koken en terwijl dat aan de gang is op een ander bord de andere ingredienten neerleggen & snijden. Als de macaroni gaar is afgieten en vervolgens datgene wat er op het bord ligt erbij gooien. En mengen. Door de warmte van de macaroni zal de kaas smelten. En dan is het eten klaar. [ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 05-04-2007 23:58:09 ] | |
JeOma | vrijdag 6 april 2007 @ 11:25 |
GERMKNÖDELS!!! Echt SUPER-SUPER-SUPER-lekker. Alleen te verkrijgen in Oostenrijk e.o. op de piste. Ik heb ze (van Iglo) ook wel 's in diepvriesformaat gevonden, maar niet in Nederland. Wat het is? http://de.wikipedia.org/wiki/Germkn%C3%B6del Ik heb nog niemand gezien die dat ook lekker vindt, maar ik vind ze subliem! Met gele vla en zwart-wit-poeder. | |
ivosnivo | vrijdag 6 april 2007 @ 11:28 |
Magere kwark. | |
Serendips | vrijdag 6 april 2007 @ 12:11 |
quote:Mmm, lekker! Helaas al jaren niet meer in Oostenrijk geweest, maar samen met Kaiserschmarren favoriet! Spoel de schnitzels maar door de plee! ![]() ![]() | |
Karrel_Laaglawaai | vrijdag 6 april 2007 @ 12:11 |
Ik vind oude koude saucijzenbroodjes of hamkaascroissants lekker.... | |
SHE | vrijdag 6 april 2007 @ 12:17 |
Oeh, daar heb ik ook een handje van; koudgeworden pizza, liefst de volgende dag ![]() en frietjes die koud en melig zijn geworden ![]() | |
Karrel_Laaglawaai | vrijdag 6 april 2007 @ 12:36 |
Ik vind vooral dat vettige gevoel/smaakje wat je dan in je mond krijgt heerlijk. Dat is vooral bij de croissants, hmmmmmmmmm | |
Tezz | vrijdag 6 april 2007 @ 12:53 |
quote:JA!!!! En dan van die rare blikken krijgen als je de korstjes die iedereen weggooit af gaat zitten peuteren! Mijn gezin verklaart mij in ieder geval voor gek. | |
Pulsy | vrijdag 6 april 2007 @ 14:14 |
frikandel met krentenbol... ooit eens gegeten toen in de kantine de gewone broodjes op bleken en ik al n frikandel op men bord had. Het klinkt smerig maar op een of andere vreemde manier past het perfect bij elkaar. Sindsdien neem ik altijd 2 krentenbolletjes in de kantine met een frikandel erbij, waarna iedereen me aankijkt met een blik van "gatver ... dat ga je toch niet samen opeten?" ![]() | |
oddman | vrijdag 6 april 2007 @ 15:24 |
Rauwe sperciebonen is niet echt wat je zegt gezond. Zeg maar gerust giftig; ik zou er niet te veel van eten. Wiki over marmite: "In New Zealand, Marmite is sometimes spread thinly on bread with packet potato crisps added to make a "Marmite And Crisp Sandwich"." ![]() | |
oddman | vrijdag 6 april 2007 @ 15:43 |
Hier staan ook een paar echt smerige dingen. Die ijslandse haai bijvoorbeeld, en durians zijn ook best smerig. | |
reclamedoos | vrijdag 6 april 2007 @ 16:17 |
quote:En die vind ik juist weer lekker! | |
Karrel_Laaglawaai | vrijdag 6 april 2007 @ 16:25 |
Iemand dit wel eens op? En het nog lekker vinden ook? | |
Ringo | vrijdag 6 april 2007 @ 19:37 |
Brood met pindakaas, banaan en sambal. ![]() Koude koffie-met-melk&suiker. ![]() Warme chocolademelk met vellen. ![]() | |
JeOma | vrijdag 6 april 2007 @ 21:26 |
quote:Hoo hoo, ik doe mee! ![]() ![]() | |
Coastertommm | vrijdag 6 april 2007 @ 23:07 |
Een tosti met jam en banaan (niemand ooit gehad die het net zo lekker vond als mij ![]() En kaassouflé met appelmoes.. mm, echt super lekker is dat ![]() Ben btw niet zo'n type die overal appelmoes overheen gooit ofzo hoor, da's echt niet lekker ![]() | |
Oetker | woensdag 11 april 2007 @ 13:53 |
Krentenbol met aardbeienjam ![]() De goedkoopste energy drinks Van die blikjes van 29 cent. Daar ben ik echt helemaal verslaaft aan geworden nu ik weer op kamers zit. Suikertosties Casinoboterham flink besmeren met roomboter, daarop een lekkere laag suiker en dan afsluiten met een besmeerde casinoboterham met roomboter. Dat dan tussen het tostieapparaat zoals een normale tostie. Even wachten totdat de tostie aan de buitenkant goudbruin is en dan smullen maar ![]() Jah ik heb een echte zoetekauw ![]() | |
oddman | woensdag 11 april 2007 @ 14:00 |
quote:Correctie: vinden veel mensen smerig. Persoonlijk lust ik wel een kopje koffie, boterham met Marmite, pindasaus met trassie en zoute drop, hmmm. Durian: not so much. | |
Handschoen | woensdag 11 april 2007 @ 14:03 |
Beschuit in de yoghurt ![]() | |
Secretus | woensdag 11 april 2007 @ 14:09 |
Kippenlever met ajuin ![]() | |
Dauthi | woensdag 11 april 2007 @ 14:49 |
quote:Euh als je in nederland filet american eet, eet je rauw gehakt... Als je in Nederland zelfs tartaar eet, eet je rauw gehakt. Ja van de echte steak tartare is niks overgebleven (een biefstuk in kleine dobbelsteentjes gesneden en dan bereidt). Boterham met Pindakaas Sambal en worst. Echte Kipkerriesalade (zoals die in belgie), dies in nederland niet te krijgen. | |
staticdata | woensdag 11 april 2007 @ 14:51 |
Rauwe champignons kunnen ook heel goed ![]() | |
hello_moto1992 | woensdag 11 april 2007 @ 14:59 |
quote: ![]() | |
Karrel_Laaglawaai | woensdag 11 april 2007 @ 15:01 |
Rauw varkensvlees is niet echt slim, maar rundvlees maakt niks uit. Ik heb zoveel rauw vlees op. Heb op slagerij gewerkt en heb daar echt van alles rauw gegeten. Ach je bent jong en je hebt een grote bek... | |
Leintjeuh | woensdag 11 april 2007 @ 18:46 |
Brood met croma! Heerlijk! | |
McManager | woensdag 11 april 2007 @ 19:04 |
rundermaagjes (met dim sum) ![]() | |
Sooph | woensdag 11 april 2007 @ 22:15 |
Slakken al genoemd? Bij deze. ![]() | |
Duuvelke | woensdag 11 april 2007 @ 22:24 |
Rauwe aardappelen..... echt heerlijk! | |
Serendips | woensdag 11 april 2007 @ 22:42 |
quote:Aldi, twee soorten kipkerrie, probeer de variant zonder vruchtjes eens. Echt een goed kipkerrie smaak, en geloof me, ik ben best kieskeurig. | |
PeuRac | woensdag 11 april 2007 @ 23:07 |
in vette boter gebakken kippelevertjes, met peper op geroosterd witbrood ![]() | |
cora4034 | donderdag 12 april 2007 @ 00:21 |
Leverworst met appelstroop. Aanrader ![]() | |
Ringo | donderdag 12 april 2007 @ 00:46 |
Haring met aardbeien. | |
Hijacking | donderdag 12 april 2007 @ 02:34 |
quote:Dat is niet goor dat is redelijk lekker ga het binnenkort weer es proberen ![]() | |
lone_wolf | donderdag 12 april 2007 @ 08:45 |
quote:taaie bastognes en bitterkoekjes......jammie! | |
Handschoen | donderdag 12 april 2007 @ 10:35 |
quote:Vind ik ook, maar mensen kijken altijd zo van wtf doe jij nou weer ![]() | |
Dauthi | donderdag 12 april 2007 @ 12:55 |
quote:ja die van de Aldi in belgie is ook redelijk goed te nassen die in nederland weet ik niet. Maar ik snap gewoon niet waarom de johma voor in de benelux 2 totaal verschillende recepten heeft. Een met ananas aroma's en zoete rotzooi(nederland), en een met echte kerriesmaak zonder fruit... Wat doet fruit in kipkerrie... En omdat iedere supermarkt zijn salade ook laat maken bij johma zijn alle salades altijd hetzelfde (ok de kwaliteit zal altijd minder zijn dan van de johma) en dus niet hachelen. btw als je precies controleert wat varkens eten kan je ook varkensvlees gewoon rauw eten het kost alleen heel veel moeite ![]() | |
4EverBlackEyed | donderdag 12 april 2007 @ 14:48 |
Zure room met ananas. ![]() Dat zit namelijk zo: mijn moeder had een recept voor een salade (weet even niet meer wat dat precies was). Eerst zaten er tig ingredienten in, maar dit was overgebleven. ![]() | |
ZoetZuurHapje | donderdag 12 april 2007 @ 14:51 |
2 witte sneden brood,op 1 pindakaas,op de ander appel/perenstroop,op elkaar leggen,en opeten maar.ik vind dat ENORM lekker ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Serendips | donderdag 12 april 2007 @ 15:01 |
quote:Ik zal straks eens kijken waar 'ie vandaan komt, ik heb deze salade vanochtend weer gekocht. | |
Madshark | donderdag 12 april 2007 @ 15:59 |
quote:Dat is echt ![]() ![]() ![]() ![]() Smaakt naar bedorven kaas met een modder smaak. b.t.w. iemand al eens gevulde baarmoeder met gehakt op ? ![]() | |
Karrel_Laaglawaai | donderdag 12 april 2007 @ 16:17 |
quote:Heb je dat ei echt op? Waar dan? | |
m@x | zondag 15 april 2007 @ 18:54 |
Griotten met mosterd ![]() | |
Krln | zondag 15 april 2007 @ 22:20 |
ik eet vaak toast met stroop en spiegeleitje en gesmolten kaaser boven op , mmm.. en ik ben gek op spruitjes, eet ze ook rauw, heerlijk | |
conleche | zondag 15 april 2007 @ 23:46 |
Ik eet altijd de partjes citroen en limoen op die je bij sommig eten en drinken krijgt. Ik vind zuur sws erg lekker. Geroosterde boterham met pindakaas, sambal en komkommer, maar volgens mij vind iedereen dat lekker, niet iedereen kent het echter. | |
Emu | dinsdag 17 april 2007 @ 12:36 |
quote:Dat vind ik ook best smaken. Verder zie ik hier mensen dingn noemen als mosselen, zuurkool enzo, bij mijn weten vinden juist best veel mensen dat lekker ![]() | |
LunaticLaUrA | dinsdag 17 april 2007 @ 14:19 |
Ik heb het andersom: ik lust vrijwel alles, behalve filet americain (goor) en dat is nou juist iets wat vrijwel iedereen lekker vindt. | |
jellyrose | dinsdag 17 april 2007 @ 17:32 |
quote:Ik ook ![]() ![]() | |
schooierd | zondag 22 april 2007 @ 10:55 |
Thee met honing en cognac Yoghurt met véél Brinta en (cheapskate) chocavlokken Pizza met mosterd (lees: mosterd-met-pizza) Witbrood met kaas uit de magnetron, met (gele) Aromat Broodje met kaas en sandwichspread Patat met piccalilly ![]() | |
drs_Kiwi | zondag 22 april 2007 @ 11:48 |
Nooit gedacht dat ik in dit topic nog iets zou tegenkomen wat ik ook eet ![]() Verder 'rauw' deeg uiteraard; cakedeeg, wafeldeeg, brooddeeg, pizzadeeg, ... | |
fuckbuddy | zondag 22 april 2007 @ 16:18 |
quote:Het gaat er niet om om iets debiels te verzinnen.... ![]() | |
muissie | maandag 23 april 2007 @ 11:54 |
Dat Marmite is echt vreselijk vies. Me moeder eet dat wel es. Die Durians daarvan zeggen ze altijd dat ze ruiken als de hel en smaken als de hemel. Ik ben in Thailand op vakantie geweest en daar stonden zelfs stickers op de ingangen van sommige hotels dat het verboden was om de vrucht mee naar binnen te nemen. Heb wel spijt dat ik het toen ik daar was niet een keer geproefd hebt want nu komt het er niet meer zo gauw van. Ik zelf vind bv. gebakken kippelevertjes best lekker. | |
muissie | maandag 23 april 2007 @ 11:57 |
Oh ja cakebeslag of koekjesdeeg is ook zo lekker. Ik mocht vroeger bij me oma altijd de mixers aflikken als ze cake ging bakken . Mmmmm lekker ! | |
PyTh | maandag 23 april 2007 @ 12:24 |
quote:Op de yoghurt met Brinta na heb ik dit ook allemaal al eens gegeten vind het allemaal lekker eigenlijk ![]() | |
ColdFeet | maandag 23 april 2007 @ 13:23 |
Af en toe heb ik zo'n bui... Dan wil ik alleen nog maar witte bonen in tomatensaus, en wel zo snel mogelijk! Verder heb ik een verslaving als het gaat om 'pickles': zilveruitjes, augurken, atjar tjampoer, ingemaakte komkommer, heerlijk! Heb ooit tot afgrijzen van mijn huisgenoot een heel potje zilveruitjes achter elkaar leeggelepeld. En patat met piccalilly is ook lekker ![]() | |
Reza-impreza | maandag 23 april 2007 @ 13:27 |
Erwtensoep koud uit blik eten met een lepel , hetzelfde met witte bonen in tomatensaus. | |
Martijn_77 | maandag 23 april 2007 @ 19:26 |
quote:Of met tomatensoep uit blik ![]() | |
Prego | maandag 23 april 2007 @ 19:42 |
witte bonen in tomatensaus en daarna vissticks er doorheen prakken. tosti met kaas, curry en leverpastij. mensen vinden het raar en vragen hoe warme leverpastij smaakt. hetzelfde als koud maar dan warm ![]() rookworst of worstenbroodje dippen in een mengseltje van mayo en hela-curry ![]() als kind at ik weleens een gekookt ei met de schil erbij op. een ei bakken met frikandelschijfjes er doorheen op brood ![]() | |
4EverBlackEyed | maandag 23 april 2007 @ 19:48 |
Mijn moeder lust trouwens "haring in tomatensaus " en dat is zooooo ontzettend goor, maar zij vindt het erg lekker... | |
Mini_rulez | maandag 23 april 2007 @ 20:24 |
quote:Dat lusten toch best veel mensen? Anders lag het echt niet in alle supermarkten. | |
Prego | maandag 23 april 2007 @ 20:33 |
quote:dat lijkt me met alles zo ![]() | |
Mini_rulez | maandag 23 april 2007 @ 20:35 |
quote:Nou ja, je kunt van producten die op zich iedereen lekker vindt nog wel rare combinaties maken die andere mensen niet lekker vinden, maar haring in tomatensaus zit al bij elkaar in een blikje. Dan zal het wel niet zo raar zijn om dat samen te eten. | |
renzell | maandag 23 april 2007 @ 20:37 |
Als kind at ik pinda's in de schil. ![]() | |
Cylvia | maandag 23 april 2007 @ 20:42 |
quote: ![]() En een harde eierkoek met hele oude kaas, en als we speklapjes hebben gegeten, dan de zwoerdjes bewaren (die nog een beetje hard zijn) en die in de yoghurt dippen... Zóóóó lekker... | |
renzell | maandag 23 april 2007 @ 21:02 |
Een gek kind, die Cylvia. ![]() ![]() | |
renzell | maandag 23 april 2007 @ 21:03 |
Een gek kind, die Cylvia. ![]() ![]() | |
Cylvia | maandag 23 april 2007 @ 21:49 |
quote: quote:Ja nu weten we het wel ![]() ![]() | |
Duderinnetje | maandag 23 april 2007 @ 22:06 |
quote:Omdat je dat echt lekker vond of omdat je niet beter wist? ![]() |