FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat vind jij echt lekker wat iedereen goor vindt?
Shirleywoensdag 14 maart 2007 @ 23:25
In navolging van Wat vind jij echt goor wat iedereen wel lekker vindt? wil ik weten wat jij heerlijk vindt, maar anderen niet?

Ik: Mosselen, gekookt of gebakken en rabarber.
ZoetZuurHapjewoensdag 14 maart 2007 @ 23:52
jam op kaas,spruitjes,boterham pindakaas met suiker
TheSorrowwoensdag 14 maart 2007 @ 23:53
Pindakaas met curry
ZoetZuurHapjewoensdag 14 maart 2007 @ 23:54
boterham met pindakaas en sambal,boterham met komkommer,boter en suiker
Adfundumwoensdag 14 maart 2007 @ 23:56
oude taaie speculaasjes en Bastogne koekjes. Ik laat ze expres oud worden.
HostiMeisterwoensdag 14 maart 2007 @ 23:58
Zuurkool, naar het schijnt vindt niemand het lekker...

Ow en mijn frietsausje (mayo, appelmoes, mosterd, ketchup en uitjes)
Jumboohwoensdag 14 maart 2007 @ 23:59
mc kroket!
ZoetZuurHapjedonderdag 15 maart 2007 @ 00:05
quote:
Op woensdag 14 maart 2007 23:58 schreef HostiMeister het volgende:
Zuurkool, naar het schijnt vindt niemand het lekker...

Ow en mijn frietsausje (mayo, appelmoes, mosterd, ketchup en uitjes)
met een stuk kaas of worst bij,MET mosterd,lekkerrrrrrrrrrrrrrrrr
HostiMeisterdonderdag 15 maart 2007 @ 00:06
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 00:05 schreef ZoetZuurHapje het volgende:

[..]

met een stuk kaas of worst bij,MET mosterd,lekkerrrrrrrrrrrrrrrrr
Ja precies, stevige mep mosterd en een dikke gelderse rookworst!
Jeffodonderdag 15 maart 2007 @ 00:06
Ik eet heel veel dingen zonder dat ze bereid zijn, champions, taugé, dat soort dingen, is lekker Andere kijken me altijd raar aan
Stereotomydonderdag 15 maart 2007 @ 00:38
Geprakte vissticks uit de magnetron

(niet te vaak )
Shirleydonderdag 15 maart 2007 @ 00:39
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 00:38 schreef Stereotomy het volgende:
Geprakte vissticks uit de magnetron

(niet te vaak )


Vissticks hoor je te bakken in de koekenpan zodat ze lekker krokant worden. Waarom prakken?
El_Rolandodonderdag 15 maart 2007 @ 00:40
Ansjovis.
bixisterdonderdag 15 maart 2007 @ 00:44
de geur van kerosine.
bixisterdonderdag 15 maart 2007 @ 00:45
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 00:06 schreef Jeffo het volgende:
Ik eet heel veel dingen zonder dat ze bereid zijn.
tegen hun zin dus eigenlijk? wat zielig! (ik vraag ieder boontje persoonlijke toestemming. )
Shirleydonderdag 15 maart 2007 @ 00:46
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 00:45 schreef bixister het volgende:

[..]

tegen hun zin dus eigenlijk? wat zielig! (ik vraag ieder boontje persoonlijke toestemming. )
Ik moest lachen.
Jernau.Morat.Gurgehdonderdag 15 maart 2007 @ 00:48
Guinness .
ondeugenddonderdag 15 maart 2007 @ 00:50
Mosselen.
DainBramagedonderdag 15 maart 2007 @ 00:51
Ik vind het lekker als mijn vriendin haar vinger tijdens.....

het gaat om eten? dan die supermarkt cheeseburgers in die plastik pakken zitten.....

[ Bericht 21% gewijzigd door DainBramage op 15-03-2007 02:31:35 ]
golferdonderdag 15 maart 2007 @ 01:41
Lemmingen.

Die zijn heerlijk als je ze even kort bakt.
Dennis121donderdag 15 maart 2007 @ 02:01
Sla aanmaken met een zure dressing (azijn suiker, olijfolie, iets in die trant)... de sla opscheppen naast gekookte aardappelen, bij elkaar eten, wat aardappelen over houden... dan het sap van de sla over de aardappelen gieten
Tezzdonderdag 15 maart 2007 @ 07:25
Hmm, volgens mij heb ik geen vreemde eetgewoonten. Of toch?

Met een broodkorst in de pan soppen als ik er een biefstukje in gebakken heb.
Bij verse groentesoep eerst de bouillon + groentes opeten en het vlees bewaren. Dit met een beetje mayo en een zilveruitje daarna na binnen werken
Gesmolten kaas zo uit een bakje oplepelen (plakje kaas op een bord, minuutje in de magnetron)
de bekende kaas met jam en pindakaas met hagelslag

dat was het wel zo'n beetje volgens mij.
Viking84donderdag 15 maart 2007 @ 07:27
tomaten ("snot met een velletje", zei iemand ooit ) en spinazie .

en sommige mensen hebben hier echt bizarre eetgewoontes. Vroeger kwam ik wel eens bij iemand die mayo over z'n zuurkool deed. En een dipsaus voor plakjes komkommer vind ik ook niet helemaal normaal (maar daar schijn ik ook de enige in te zijn).

En m'n vader eet een beschuit met jam en hagelslag .
EricTdonderdag 15 maart 2007 @ 08:23
wahh, ik eet bijna alles (behalve kaas, boter en karnemelk )
Dus wat ik wel veel eet, maar de gemiddelde peroon niet blieft:

1) 'S ochtends warm eten
2) Papaya
3) Groene thee
4) Brocoli
5) taugeh
el_cornholiodonderdag 15 maart 2007 @ 08:54
Van die microwave hamburgers in dat plastic dingetje.
Popplesdonderdag 15 maart 2007 @ 09:02
andijvie, witlof, tomaten
bixisterdonderdag 15 maart 2007 @ 09:03
nou dat lust ik ook wel hoor.
type_29donderdag 15 maart 2007 @ 09:03
Het zure sap wat in het potje haring zit.
staticdatadonderdag 15 maart 2007 @ 09:05
vroegah at ik atlijd vlokken met ketchup

maar olijven eet ik een heel potje van leeg
eer-ikdonderdag 15 maart 2007 @ 09:08
Griesmeelpap
Iedereen hier thuis vind dat echt goor.
Idioten.
MacManusdonderdag 15 maart 2007 @ 09:08
Ik at vroeger ontbijtkoek met aan beide kanten metworst

Klinkt vies, maar is erg lekker...
Lestatdonderdag 15 maart 2007 @ 09:10
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 00:51 schreef DainBramage het volgende:

het gaat om eten? dan die supermarkt cheeseburgers in die plastik pakken zitten.....
Dat is geen eten
Jojoortjedonderdag 15 maart 2007 @ 09:12
- Rijst met boter, kaneel en suiker
- Paling
LENUSdonderdag 15 maart 2007 @ 09:16
Griesmeelpap (met of zonder bitterkoekjes)
Custardpap
Benco chocolademelk
Guiness
vosssdonderdag 15 maart 2007 @ 09:24
Witlof.......als rauwkost salade dan wel.
Helemaal lekker met geraspte zure appel en wat stukjes zoete mandarijn er door
lubje25donderdag 15 maart 2007 @ 09:26
jenever cola-light
Popplesdonderdag 15 maart 2007 @ 09:31
een hele week lasange ja ik ben aan het ontzwangere
PeRidonderdag 15 maart 2007 @ 09:35
Witte boterham met pindakaas of gewone kaas, in de thee dopen. .
guntherschneiderdonderdag 15 maart 2007 @ 09:39
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 09:08 schreef eer-ik het volgende:
Griesmeelpap
Iedereen hier thuis vind dat echt goor.
Idioten.
Griesmeelpap!
Rijstepap
Bloempap
Gortpap
enzovoort...

Heerlijk!!!
EricTdonderdag 15 maart 2007 @ 09:55
mensen die rijst met boter en suiker eten ....That isnt food, its RAPE!!
Jojoortjedonderdag 15 maart 2007 @ 09:58
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 09:55 schreef EricT het volgende:
mensen die rijst met boter en suiker eten ....That isnt food, its RAPE!!
guntherschneiderdonderdag 15 maart 2007 @ 10:30
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 09:55 schreef EricT het volgende:
mensen die rijst met boter en suiker eten ....That isnt food, its RAPE!!
klopt..

Je vergeet alleen de kaneel!
Trizzledonderdag 15 maart 2007 @ 10:38
quote:
Op woensdag 14 maart 2007 23:25 schreef Shirley het volgende:
In navolging van Wat vind jij echt goor wat iedereen wel lekker vindt? wil ik weten wat jij heerlijk vindt, maar anderen niet?

Ik: Mosselen, gekookt of gebakken en rabarber.
nee niemand vindt dat lekker!
eer-ikdonderdag 15 maart 2007 @ 10:39
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 09:39 schreef guntherschneider het volgende:

[..]

Griesmeelpap!
Rijstepap
Bloempap
Gortpap
enzovoort...

Heerlijk!!!
Pap
Iedereen die vla, pap noemt, snapt het niet
eer-ikdonderdag 15 maart 2007 @ 10:40
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 09:12 schreef Jojoortje het volgende:
- Rijst met boter, kaneel en suiker
- Paling
Hoi Jojoortje

Ik vind dat ook lekker
PushyGurldonderdag 15 maart 2007 @ 10:42
friet met maggie
Jojoortjedonderdag 15 maart 2007 @ 10:45
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 10:40 schreef eer-ik het volgende:
Hoi Jojoortje

Ik vind dat ook lekker
Zij-en-Hijdonderdag 15 maart 2007 @ 10:54
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 00:44 schreef bixister het volgende:
de geur van kerosine.
Ja idd..
Als je langs Schiphol rijdt..

Maar mbt eten eigenlijk zoveel vreemde dingen dat het te veel is om op te noemen.
Maar wat is eigenlijk vreemd?

Ik vind afbakpistoletjes lekker met een dikke laag roomboter en bestrooid met zout..

En mijn groenten doe ik nooit op mijn bord bij de aardappels en het vlees, maar in een apart schaaltje.. Ik háát het namelijk als er jus of vleessappen in mijn groenten komen..

[ Bericht 32% gewijzigd door Zij-en-Hij op 15-03-2007 10:59:57 ]
Rtificialdonderdag 15 maart 2007 @ 11:44
gevulde, gestoomde eendezwenvliezen
TLCdonderdag 15 maart 2007 @ 11:47
Spruitjes
merinodonderdag 15 maart 2007 @ 11:49
damn ik ben kennelijk helemaal niet zo gefreakt. Al zijn vooral de weirde boterham combinaties de dingen waar ik altijd met verbazing naar zit te kijken. Dat vreet je toch niet

nway, om ontopic te blijven... Paardenworst misschien?
dat vreten ook echt weinig mensen
phluphydonderdag 15 maart 2007 @ 11:51
boterham met appelstroop en salami

rijst met appelmoes

koude friet met ingedoorgde gele vette mayo


vies hé
bixisterdonderdag 15 maart 2007 @ 12:02
hehheh, phluphies moet je je noemen!
phluphydonderdag 15 maart 2007 @ 12:32


Ik heb het van mijn vader, die eet wortelen met slagroom
hilliebilliedonderdag 15 maart 2007 @ 12:43
pannekoek met suiker en zout
boterham met geklopt ei/ommelet met suiker en zout
boterham pindakaas met suiker
boterham met kaas uit de magnatron
spruitjes (maar stiekum vinden best veel mensen dat lekker)
rauwe bleekselderij (zoveel opmerkingen over gehad de laatste tijd)

verder volgens mij geen hele gekke dingen ofzo volgens mij tenminste..
Mirjamdonderdag 15 maart 2007 @ 12:45
rijstebrij, zelf gemaakt met dessertrijst, met boter, suiker en kaneel
en dan het liefst als toetje
teamleaddonderdag 15 maart 2007 @ 12:49
quote:
Op woensdag 14 maart 2007 23:53 schreef TheSorrow het volgende:
Pindakaas met curry
erg lekker idd
HenkieSpankiedonderdag 15 maart 2007 @ 12:51
quote:
Op woensdag 14 maart 2007 23:52 schreef ZoetZuurHapje het volgende:
jam op kaas,spruitjes,boterham pindakaas met suiker
* Zich hierbij aansluit
4EverBlackEyeddonderdag 15 maart 2007 @ 12:58
Gekookte aardappelen met jus en appelmoes

30 scheppen suiker in mijn thee
phluphydonderdag 15 maart 2007 @ 13:00
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 12:58 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
30 scheppen suiker in mijn thee
maar dan niet roeren, anders wordt het zo zoet
Mini_rulezdonderdag 15 maart 2007 @ 13:02
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 12:58 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Gekookte aardappelen met jus en appelmoes
Dat is ook lekker! Soms nog met ketchup...
ZoetZuurHapjedonderdag 15 maart 2007 @ 13:57
olijven met amandelpit in,eet ze altijd bij pasta en rijst gerechten,stukje fetta erbij
Jeffodonderdag 15 maart 2007 @ 23:58
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 10:54 schreef Zij-en-Hij het volgende:

[..]
Ik vind afbakpistoletjes lekker met een dikke laag roomboter en bestrooid met zout..

En mijn groenten doe ik nooit op mijn bord bij de aardappels en het vlees, maar in een apart schaaltje.. Ik háát het namelijk als er jus of vleessappen in mijn groenten komen..
Warme broodjes met boter en zout zijn sowieso lekker

Enne, ik wil per gerecht een schoon bord, ook thuis ! altijd eerst mn vlees, dan groenten, dan salade en in een nieuw kommetjes het eventuele toetjes. Ik wil geen vleessmaak aan mn groenten, zo is het niet bedoeld. Ik laat dan ook nergens iemand anders mn bord volscheppen met alles naast elkaar, is echt not done !
Gekkenhuis_vvrijdag 16 maart 2007 @ 00:35
Gebakken leverworst met ketjap, mayonaise en curry
Jeffovrijdag 16 maart 2007 @ 02:04
quote:
Op vrijdag 16 maart 2007 00:35 schreef Gekkenhuis_v het volgende:
Gebakken leverworst met ketjap, mayonaise en curry
GADVERDAMME !! haha, kan me dr echt weinig bij voorstellen, wil het niet eens zo zie je maar weer...
Stereotomyvrijdag 16 maart 2007 @ 02:07
Chinese soepnoodles rauw eten
Bolkesteijnvrijdag 16 maart 2007 @ 02:11
quote:
Op vrijdag 16 maart 2007 02:07 schreef Stereotomy het volgende:
Chinese soepnoodles rauw eten
Dat doe ik met macaroni.
DeeCruisevrijdag 16 maart 2007 @ 02:15
Spruitjes, bloedworst!
dragonkissvrijdag 16 maart 2007 @ 12:10
pannekoeken met mayonaise
THEFXRvrijdag 16 maart 2007 @ 22:10
ik ook spruitjes
EricTvrijdag 16 maart 2007 @ 23:46
quote:
Op vrijdag 16 maart 2007 02:07 schreef Stereotomy het volgende:
Chinese soepnoodles rauw eten
Dat doen veel indo's ook
B.A.Trixzaterdag 17 maart 2007 @ 11:12
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 23:58 schreef Jeffo het volgende:

[..]


Enne, ik wil per gerecht een schoon bord, ook thuis ! altijd eerst mn vlees, dan groenten, dan salade en in een nieuw kommetjes het eventuele toetjes. Ik wil geen vleessmaak aan mn groenten, zo is het niet bedoeld. Ik laat dan ook nergens iemand anders mn bord volscheppen met alles naast elkaar, is echt not done !
dat doet mij denken aan vroeger toen we op zondag bij oma aten. Kreeg je na het warme eten je vanillevla in hetzelfde bord. Zat je dus vla met kleine stukjes aardappels en jus te eten.
Mini_rulezzaterdag 17 maart 2007 @ 12:05
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 23:58 schreef Jeffo het volgende:

Enne, ik wil per gerecht een schoon bord, ook thuis ! altijd eerst mn vlees, dan groenten, dan salade en in een nieuw kommetjes het eventuele toetjes. Ik wil geen vleessmaak aan mn groenten, zo is het niet bedoeld. Ik laat dan ook nergens iemand anders mn bord volscheppen met alles naast elkaar, is echt not done !
Hoe doe je dat dan met gerechten waar alles bij elkaar in 1 schaal zit, zoals ovenschotels? Of stamppotten of pastasauzen waar vlees en groente in zitten?
Volgens mij beperkt dit je keuze aan gerechten wel behoorlijk.
Mirjamzaterdag 17 maart 2007 @ 12:07
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 23:58 schreef Jeffo het volgende:

[..]

Warme broodjes met boter en zout zijn sowieso lekker

Enne, ik wil per gerecht een schoon bord, ook thuis ! altijd eerst mn vlees, dan groenten, dan salade en in een nieuw kommetjes het eventuele toetjes. Ik wil geen vleessmaak aan mn groenten, zo is het niet bedoeld. Ik laat dan ook nergens iemand anders mn bord volscheppen met alles naast elkaar, is echt not done !
dan heb jij ook veel afwas
Serendipszaterdag 17 maart 2007 @ 12:30
Snert met natuurazijn en croutons.
thedude0zaterdag 17 maart 2007 @ 12:39
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 11:49 schreef merino het volgende:
nway, om ontopic te blijven... Paardenworst misschien?
dat vreten ook echt weinig mensen
omdat het o-zo-zielig is voor die paarden, waarschijnlijk hebben ze het zelfs nog nooit geprobeerd te eten
Dickbridezaterdag 17 maart 2007 @ 12:41
Sandwich spread!
borisbanaanzaterdag 17 maart 2007 @ 15:02


hello_moto1992zaterdag 17 maart 2007 @ 15:02
Paprika, Champignons, Water( )
SHEzaterdag 17 maart 2007 @ 15:14
Merg, kloten en lever ( alleen kalfs )
Knoekiezaterdag 17 maart 2007 @ 15:18
Spruitjes rauw

Asperges
bloatedfacezaterdag 17 maart 2007 @ 16:18
ansjovis (ik ben pas nummer twee dus dat zullen er dan toch wel weinig zijn... ) en ansjovis pasta/boter
floris.spzaterdag 17 maart 2007 @ 16:19
tonijn
hele_nare_userzaterdag 17 maart 2007 @ 16:20
De geur van een rokende joint
hilliebilliezaterdag 17 maart 2007 @ 23:56
boerenkoolstamp met daardoor het sap van augurken
Tauruszondag 18 maart 2007 @ 00:22
Kaaschipjes (chipito's) gedoopt in chocolademelk
Stereotomyzondag 18 maart 2007 @ 00:42


B.A.Trixzondag 18 maart 2007 @ 01:35
quote:
Op zaterdag 17 maart 2007 23:56 schreef hilliebillie het volgende:
boerenkoolstamp met daardoor het sap van augurken
sap van zilveruitjes is lekkerder..
oddmanzondag 18 maart 2007 @ 04:25
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 00:40 schreef El_Rolando het volgende:
Ansjovis.
Rauw, welteverstaan.
Ook is rijst met boter en suiker en kaneel zeker niet te versmaden .

Vreemdste wat ik eet:
Gefermenteerde garnalen. Ziet er uit als stront, ruikt naar visafval (wat het eigenlijk ook is).
Dit spulletje heet trassi en zit in veel Indische gerechten... je eet het dan ook niet rauw, maar als smaakmaker, en dan is het meestal gebakken.
RottePeerzondag 18 maart 2007 @ 04:28
gemberbier met kruidnagel
Martijn_77zondag 18 maart 2007 @ 13:15
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 00:40 schreef El_Rolando het volgende:
Ansjovis.
Erg lekker
#ANONIEMzondag 18 maart 2007 @ 13:19
Brinta met chocoladevlokken.
Bruine bonen met stroop.
MinderMutsigzondag 18 maart 2007 @ 13:34
Ik heb een vriendenkring van mensen die eigenlijk niets lusten dus ik heb nogal veel wat ik echt lekker vind wat bijna niemand in mijn omgeving lust.
En dan gaat het niet eens over rare dingen, gewoon (schimmel)kaasjes, wijn of olijven e.d.
We hebben een stel vrienden waarmee we een paar keer een poging hebben gedaan om uit eten te gaan. Ze vonden het nergens lekker, dronken cola bij het eten en wilden naderhand langs de febo omdat ze bijna niets gegeten hadden omdat ze het niet lustten.
eer-ikzondag 18 maart 2007 @ 13:40

Dat is bar...
Ik heb 1 maat die geen groenten/fruit eet, voor de rest lusten al mijn vrienden alles eigenlijk...
Die maat moest trouwens op een een gegeven moment wel groente eten, omdat wij op vakantie gewoon elke dag dat aten
Z'n moeder snapte er niks van toen ie thuis kwam en gewoon mee at
ki_kizondag 18 maart 2007 @ 15:21
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 00:44 schreef bixister het volgende:
de geur van kerosine.
Joenezondag 18 maart 2007 @ 15:34
Broodje filet american met curry en sambal.
ki_kizondag 18 maart 2007 @ 15:53
tosti ham-kaas met mayonaise
Jetje86zondag 18 maart 2007 @ 16:00
alleen mayonaise en curry op brood
Leintjeuhzondag 18 maart 2007 @ 18:21
quote:
Op zondag 18 maart 2007 16:00 schreef Jetje86 het volgende:
alleen mayonaise en curry op brood
Of mayo (calvé!) en ketchup, en kaas!
Leintjeuhzondag 18 maart 2007 @ 19:10
of ontbijtkoek met sandwichspread!
Jetje86zondag 18 maart 2007 @ 19:22
quote:
Op zondag 18 maart 2007 18:21 schreef Leintjeuh het volgende:

[..]

Of mayo (calvé!) en ketchup, en kaas!
Ook zeer lekker!
Fastmattizondag 18 maart 2007 @ 22:14
Brinta, met koude melk.
Knoekiezondag 18 maart 2007 @ 22:41
quote:
Op zondag 18 maart 2007 22:14 schreef Fastmatti het volgende:
Brinta, met koude melk.
#ANONIEMzondag 18 maart 2007 @ 23:11
Pindakaas
jpg97maandag 19 maart 2007 @ 00:01
Spruitjes en Trassi
http://nl.wikipedia.org/wiki/Trassi
Jaguarizedmaandag 19 maart 2007 @ 00:13
Oesters. Vind mijn familie en vriendenkring niet te eten. Ik vind het heerlijk!
juon_jacket1maandag 19 maart 2007 @ 00:15
quote:
Op maandag 19 maart 2007 00:13 schreef Jaguarized het volgende:
Oesters. Vind mijn familie en vriendenkring niet te eten. Ik vind het heerlijk!
same here...
en koekjes soppen in mij koffie....
Jaguarizedmaandag 19 maart 2007 @ 00:27
quote:
Op maandag 19 maart 2007 00:15 schreef juon_jacket1 het volgende:

[..]

same here...
en koekjes soppen in mij koffie....
Ohja dat doe ik ook wel eens. Maar ik leg soms dan ook nog wel eens een stroopwafel op een kop hete koffie, wordt de stroop zo lekker smeuiig.
Leefmaandag 19 maart 2007 @ 00:56
mierikwortel==horseradish==wasabi
marmite (yeast tree root extract)
spruitjes, witlof en andere bittere groeten
ouderwetse groenten: Eeuwig moes, Rammenas, Savooiekool, Schorseneren, Pastinaken, Brave Hendrik enz.
Leefmaandag 19 maart 2007 @ 00:59
quote:
Ook is rijst met boter en suiker en kaneel zeker niet te versmaden.
Is niet bepaald iets wat niemand ooit eet.
Alleen al in dit topic wordt het een paar keer genoemd.

Bovendien is dit wekelijks standaard menu op zaterdagmiddag 13.00 in vrijwel elk gezin op Urk.

Met gefrituurde tong, schol of andere Noordzeevis
Leefmaandag 19 maart 2007 @ 01:03
Zigeunersaus met echte stukjes Zigeuner, en Jodekoek natuurlijk.
jpg97maandag 19 maart 2007 @ 09:12
quote:
Op maandag 19 maart 2007 01:03 schreef Leef het volgende:
Zigeunersaus met echte stukjes Zigeuner, en Jodekoek natuurlijk.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Arizonamaandag 19 maart 2007 @ 12:02
Ik vind cacao snack van de Aldi superlekker.
Dat zijn van die goedkope cakjes met "chocola"
Ik kan er niks aan doen, maar ik vind ze hemels .
_Arual_maandag 19 maart 2007 @ 12:34
Melk vers uit de koe (al in geen jaren meer gedronken helaas).
En de velletjes op warme chocolademelk.
BigBadPetemaandag 19 maart 2007 @ 13:14
Aldi bier
sannimaandag 19 maart 2007 @ 13:23
Veel mensen die zijn niet gecharmeerd van gebakken levertjes,ik wel en op bruinbrood
Lollifantmaandag 19 maart 2007 @ 14:25
Hele dikke brinta, waar je lepel rechtop in kan blijven staan.

Rabarber.

Stroopwafel uit de magnetron.

Ratatouille vind ik ook erg lekker, maar mijn vriend vind het ruiken, smaken en eruit zien als kots.
Lollifantmaandag 19 maart 2007 @ 14:40
Ohja Emping kroepoek!
Weird-maandag 19 maart 2007 @ 16:27
quote:
Op maandag 19 maart 2007 14:25 schreef Lollifant het volgende:
Hele dikke brinta, waar je lepel rechtop in kan blijven staan.
Das echt heerlijk idd
#ANONIEMmaandag 19 maart 2007 @ 16:48
quote:
Op maandag 19 maart 2007 14:25 schreef Lollifant het volgende:
Hele dikke brinta, waar je lepel rechtop in kan blijven staan.
Idd. Jummie!
eer-ikmaandag 19 maart 2007 @ 16:54
quote:
Op maandag 19 maart 2007 14:25 schreef Lollifant het volgende:
Hele dikke brinta, waar je lepel rechtop in kan blijven staan.

Rabarber.

Stroopwafel uit de magnetron.

Ratatouille vind ik ook erg lekker, maar mijn vriend vind het ruiken, smaken en eruit zien als kots.
Serendipsmaandag 19 maart 2007 @ 17:33
quote:
Op maandag 19 maart 2007 12:34 schreef _Arual_ het volgende:
Melk vers uit de koe (al in geen jaren meer gedronken helaas).
En de velletjes op warme chocolademelk.
IEWWWWWW
Ik heb een keer melk van de koe gehad, toen was ik ongeveer zes , maar het was zooo niet geslaagd dat ik het me nu nog kan herinneren.
En die velletjes, gruwel!
Quispimaandag 19 maart 2007 @ 19:37
Mosselen (gekookt, gebakken of zo uit een potje met zuur )

Gebakken ei met suiker

Mayonaise gemengd met appelmoes

Zuurkool
Jeffomaandag 19 maart 2007 @ 19:39
quote:
Op maandag 19 maart 2007 19:37 schreef Quispi het volgende:
Mosselen (gekookt, gebakken of zo uit een potje met zuur )

Gebakken ei met suiker

Mayonaise gemengd met appelmoes

Zuurkool
Super lekker :p wel een geklutst ei toch ?
zwartedoosmaandag 19 maart 2007 @ 19:44
rabarber(koud)
maggie op worstebroodjes, aardappel, friet, kroket etc
paardenrookvlees
dikke vel op kook¨pudding
benzinelucht
spruitjes
slasaus op spinazie
etc...
zwartedoosmaandag 19 maart 2007 @ 19:44
quote:
Op maandag 19 maart 2007 19:39 schreef Jeffo het volgende:

[..]

Super lekker :p wel een geklutst ei toch ?
ook heerlijk, smaakt een beetje naar pannenkoeken
Jeffomaandag 19 maart 2007 @ 19:48
quote:
Op maandag 19 maart 2007 19:44 schreef zwartedoos het volgende:

maggie op worstebroodjes, aardappel, friet, kroket etc
Ik heb een tijdje overal soja-saus op gegooid ben ik nu beetje mee gestopt... ga het vanavond weer proberen
Quispimaandag 19 maart 2007 @ 19:50
quote:
Op maandag 19 maart 2007 19:44 schreef zwartedoos het volgende:

[..]

ook heerlijk, smaakt een beetje naar pannenkoeken
Idd. het is zooo lekker.

Ik probeer anderen ook altijd over te halen om suiker over het ei te gooien, maar meestal word ik erg vreemd aangekeken
Quispimaandag 19 maart 2007 @ 19:51
quote:
Op maandag 19 maart 2007 19:39 schreef Jeffo het volgende:

[..]

Super lekker :p wel een geklutst ei toch ?
Dit maakt mij niet zoveel uit
Shark.Baitmaandag 19 maart 2007 @ 19:51
Indische kippemaagjes, gegrilde octopus, gebakken inktvis, varkenslever (gebakken met uitsjes of gekookte op brood), gekookte niertjes op brood, smerige hete pepers op tja, whatever, rijst met appelmoes
Serendipsmaandag 19 maart 2007 @ 19:58
scherpe grove mosterd, zodat de rook bijna mijn neus uitkomt!
BigBadPetemaandag 19 maart 2007 @ 20:51
Beffen !
henkfctdinsdag 20 maart 2007 @ 10:52
bloedworst, baklever, balkebrei dit alles met bruinbrood en wat curry kruiden ketchup!

croissant met chocopasta..
fuckbuddydinsdag 20 maart 2007 @ 13:34
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 09:12 schreef Jojoortje het volgende:
- Rijst met boter, kaneel en suiker
Ha vet!
Dat maakte mijn moeder vroeger wel eens, ja ik ken het.
het beste is trouwens wel bruin basterd suiker te gebruiken.

Pindakaas met ketchup/suiker
Hotdogs met gebakken uitjes van Go-Tan


VET!
Camplodinsdag 20 maart 2007 @ 15:22
Benzine geur.
foktastischdinsdag 20 maart 2007 @ 15:40
rauwe spruitjes
de combi van appelmoes met zuurkoolschotel
bloedworst
balkenbrij
fuckbuddydinsdag 20 maart 2007 @ 15:58
Bebogeen



http://nl.wikipedia.org/wiki/Bebogeen
Chavdinsdag 20 maart 2007 @ 17:09
Gebakken ei op witbrood met ketchup!
boertiedinsdag 20 maart 2007 @ 18:20
Doperwten, zo koud uit de pot en het sap drink ik als toetje
Lever, mits goed gekookt zodat je niet zo'n droge homp hebt, op een witte boterham met een beetje zout
Frikandel uit de magnetron. Puur welteverstaan, zonder saus
Restant patat van de snackbar in de magnetron zodat het lekker klef wordt en er veel zout aan blijft plakken
Weird-dinsdag 20 maart 2007 @ 19:07
Oh, nog eentje: Panne(n)koeken met pindakaas!
I_PANDA_Idinsdag 20 maart 2007 @ 19:10
Boterham met pindakaas met komkommer,...
maar dat is wel heel lang geleden, ik lust het vast nog wel
#ANONIEMdinsdag 20 maart 2007 @ 19:16
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 17:09 schreef Chav het volgende:
Gebakken ei op witbrood met ketchup!
Dat vindt toch iedereen lekker?
#ANONIEMdinsdag 20 maart 2007 @ 19:16
Oh ja, witte bonen in tomatensaus, dat kun je ook koud eten.
Chavdinsdag 20 maart 2007 @ 19:25
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 19:16 schreef Toeps het volgende:

[..]

Dat vindt toch iedereen lekker?
Met ketchup? Ik heb het nog nooit iemand zien eten en als ik het zeg kijken ze me raar aan. Ik bedoel niet icm een hamburger eronder ofzo
B.A.Trixdinsdag 20 maart 2007 @ 19:32
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 19:10 schreef I_PANDA_I het volgende:
Boterham met pindakaas met komkommer,...
Dat ik eet heel vaak.......
I_PANDA_Idinsdag 20 maart 2007 @ 20:01
Is lang geleden dat ik dat op heb,
zal het weer eens proberen :p
Lotjebdinsdag 20 maart 2007 @ 20:03
Pap
Gitankidinsdag 20 maart 2007 @ 20:15
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 20:03 schreef Lotjeb het volgende:
Pap
Inderdaad, Brinta, zo dik dat je lepel er in blijft staan. (niet om elke dag te eten, maar af en toe )

Evenals pesto (uit potje) op je boterham. en het liefst met boerenmetworst ofzo.


Sommige dingen in dit topic toch eens proberen (Pindakaas op een pannenkoek bijvoorbeeld).
ma_jojodinsdag 20 maart 2007 @ 21:39
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 18:20 schreef boertie het volgende:
Doperwten, zo koud uit de pot en het sap drink ik als toetje
Duuuuuuuuuude .
GSbrderdinsdag 20 maart 2007 @ 22:07
Bloemkool rauw
Witlof rauw

dat waren mijn aparte culinaire escapades wel weer
Isabeaudinsdag 20 maart 2007 @ 23:00
Ik ken iemand die niet op Fok post, maar ik bericht wel even voor haar: koffiemelk.

En niet in de koffie, maar gewoon een glas vol om zo op te drinken. Getver.
Serendipsdinsdag 20 maart 2007 @ 23:00
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 19:16 schreef Toeps het volgende:
Oh ja, witte bonen in tomatensaus, dat kun je ook koud eten.
Mmm, lekker! Al heb ik dat alweer een eeuwigheid niet meer gehad!
Shirleydinsdag 20 maart 2007 @ 23:13
Ja! Eindelijk vind ik hier medestanders voor koude rabarber! Ik ken echt werkelijk niemand in m'n omgeving die dat lust.
Mirjamdinsdag 20 maart 2007 @ 23:14
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 23:13 schreef Shirley het volgende:
Ja! Eindelijk vind ik hier medestanders voor koude rabarber! Ik ken echt werkelijk niemand in m'n omgeving die dat lust.
lekker man, hou kouder hoe beter
Isabeaudinsdag 20 maart 2007 @ 23:17
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 23:13 schreef Shirley het volgende:
Ja! Eindelijk vind ik hier medestanders voor koude rabarber! Ik ken echt werkelijk niemand in m'n omgeving die dat lust.
Heerlijk Echt iets wat ik veel te weinig eet.
CartWOmandinsdag 20 maart 2007 @ 23:19
quote:
Op zondag 18 maart 2007 13:19 schreef Toeps het volgende:

Bruine bonen met stroop.
En spekjes.

Stamppot koolrapen met (veel) stroop, net varkensvoer.
Shirleydinsdag 20 maart 2007 @ 23:22
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 23:14 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

lekker man, hou kouder hoe beter
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 23:17 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Heerlijk Echt iets wat ik veel te weinig eet.
Met wat suiker eroverheen...
Serendipswoensdag 21 maart 2007 @ 14:42
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 23:13 schreef Shirley het volgende:
Ja! Eindelijk vind ik hier medestanders voor koude rabarber! Ik ken echt werkelijk niemand in m'n omgeving die dat lust.
Lekker, ook al heel lang niet meer gehad! Al moet ik bekennen mijn rabarber liever warm te eten.
Mirjamwoensdag 21 maart 2007 @ 14:43
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 23:22 schreef Shirley het volgende:

[..]


[..]

Met wat suiker eroverheen...
nee, lekker zurig
eer-ikwoensdag 21 maart 2007 @ 14:54
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 23:13 schreef Shirley het volgende:
Ja! Eindelijk vind ik hier medestanders voor koude rabarber! Ik ken echt werkelijk niemand in m'n omgeving die dat lust.
rabarber is gewoon goed spul.
bixisterwoensdag 21 maart 2007 @ 15:52
ik hou ook wel van rabarber hoor. zowel warm als koud.
B.A.Trixwoensdag 21 maart 2007 @ 17:33
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 23:00 schreef Isabeau het volgende:
Ik ken iemand die niet op Fok post, maar ik bericht wel even voor haar: koffiemelk.

En niet in de koffie, maar gewoon een glas vol om zo op te drinken. Getver.
Dit vind ik echt de goorste die ik tot nu toe hier heb gezien..
Alcarinwoensdag 21 maart 2007 @ 18:05
Alle groenten (ok, behalve sperziebonen en spinazie) rauw. De groenten zijn vaak al half op voordat ze de pan in gaan..Als ze nog de pan in gaan.
Magere kwark, zonder suiker of iets erin.
En havermoutpap, maar dat vinden wel meer mensen lekker.
Serendipswoensdag 21 maart 2007 @ 18:05
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 23:00 schreef Isabeau het volgende:
Ik ken iemand die niet op Fok post, maar ik bericht wel even voor haar: koffiemelk.

En niet in de koffie, maar gewoon een glas vol om zo op te drinken. Getver.
Ik denk serieus dat dat nog slechter is dan stevig doorroken, volgens mij verkort je je leven met twintig jaar als je regelmatig een glas koffiemelk drinkt.
Alcarinwoensdag 21 maart 2007 @ 18:23
quote:
Op woensdag 21 maart 2007 18:05 schreef Serendips het volgende:
Ik denk serieus dat dat nog slechter is dan stevig doorroken, volgens mij verkort je je leven met twintig jaar als je regelmatig een glas koffiemelk drinkt.
Mwah, het is gewoon verdikte melk hoor. Aan gewone melk ga je ook niet direct dood.
Alcarindonderdag 22 maart 2007 @ 11:52
OH! Bevroren brood!
rainbow2007donderdag 22 maart 2007 @ 11:55
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 23:13 schreef Shirley het volgende:
Ja! Eindelijk vind ik hier medestanders voor koude rabarber! Ik ken echt werkelijk niemand in m'n omgeving die dat lust.
heerlijk

mijn oma maakte dat altijd
veel beter dan warm

maar wel bereid he, dus niet rauw
Jaguarizeddonderdag 22 maart 2007 @ 12:29
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 23:00 schreef Isabeau het volgende:
Ik ken iemand die niet op Fok post, maar ik bericht wel even voor haar: koffiemelk.

En niet in de koffie, maar gewoon een glas vol om zo op te drinken. Getver.
Getver!
rainbow2007donderdag 22 maart 2007 @ 12:30
kippelevertjes vink ook lekker trouwens
Camplodonderdag 22 maart 2007 @ 12:31
M'n ma eet wel eens rauw gehakt
rainbow2007donderdag 22 maart 2007 @ 12:34
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 12:31 schreef Camplo het volgende:
M'n ma eet wel eens rauw gehakt
tartaar kun je best rauw eten

varkensvlees zou ik weer niet rauw eten dat schijnt gevaarlijker te zijn
ZoetZuurHapjedonderdag 22 maart 2007 @ 14:14
mijn buurmeisje van 19,ook ernstig lekker ! (al is ze geen levensmiddel,zou haar graag 'consumeren' )
Alcarindonderdag 22 maart 2007 @ 14:15
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 14:14 schreef ZoetZuurHapje het volgende:
mijn buurmeisje van 19,ook ernstig lekker ! (al is ze geen levensmiddel,zou haar graag 'consumeren' )
En verder vindt iedereen haar goor?
ZoetZuurHapjedonderdag 22 maart 2007 @ 14:28
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 14:15 schreef Alcarin het volgende:

[..]

En verder vindt iedereen haar goor?
hehe,met haar looks niet nee(want ze is lekkerder dan LEKKER),besefte me na plaatsing reply ook meteen dat ik dit beter in een ander topic had kunnen vermelden
Gitankidonderdag 22 maart 2007 @ 14:36
Bevroren bladerdeeg
(kan het nooit laten dat een beetje te snoepen wanneer ik iets van bladerdeeg ga maken )
ZoetZuurHapjedonderdag 22 maart 2007 @ 14:39
vers witbrood,jonge verse kaas en een kwak mosterdsaus erop,daarbij een lekker bakkie zoete koffie(veel suiker erin dus)
rainbow2007donderdag 22 maart 2007 @ 18:43
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 14:39 schreef ZoetZuurHapje het volgende:
vers witbrood,jonge verse kaas en een kwak mosterdsaus erop,daarbij een lekker bakkie zoete koffie(veel suiker erin dus)
ga eens weg met je open-deur-dit-vind-ik-lekker posts het gaat om dingen die iedereen anders dan jij GOOR vindt
Isabeaudonderdag 22 maart 2007 @ 18:51
quote:
Op woensdag 21 maart 2007 18:05 schreef Serendips het volgende:

Ik denk serieus dat dat nog slechter is dan stevig doorroken, volgens mij verkort je je leven met twintig jaar als je regelmatig een glas koffiemelk drinkt.
Daar geloof ik ook niet echt in Maar smerig lijkt het me wel.
Jernau.Morat.Gurgehdonderdag 22 maart 2007 @ 19:25
Oh, een goede 'kidney pie' is trouwens ook erg lekker. Vind ik dan .
Leintjeuhdonderdag 22 maart 2007 @ 19:27
Brood met croma ipv boter en beleg!
spanishgirldonderdag 22 maart 2007 @ 22:28
Witlof?
Spruitjes
boskovdonderdag 22 maart 2007 @ 22:35
Lever, mmm
Broodje paté met veel craime fraiche en augurken!

Mijn ouders zijn helemaal dol op kalfshersenen, maar ik heb me er nog niet toe kunnen zetten om het te proven.
Serendipsdonderdag 22 maart 2007 @ 23:47
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 18:51 schreef Isabeau het volgende:
Daar geloof ik ook niet echt in Maar smerig lijkt het me wel.
Maar het lijkt me zo ... zo ... zo ... smerig goor walgelijk slecht.
Isabeauvrijdag 23 maart 2007 @ 00:56
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 23:47 schreef Serendips het volgende:
Maar het lijkt me zo ... zo ... zo ... smerig goor walgelijk slecht.
Echt gezond kan het ook niet zijn.
ZoetZuurHapjevrijdag 23 maart 2007 @ 01:32
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 18:43 schreef rainbow2007 het volgende:

[..]

ga eens weg met je open-deur-dit-vind-ik-lekker posts het gaat om dingen die iedereen anders dan jij GOOR vindt
je moet de reacties anders eens horen als ik dat eet,niemand in mijn naaste omgeving die dat lekker vind namelijk
Morwenvrijdag 23 maart 2007 @ 02:51
Kaas met jam, daar krijg ik de meeste reacties op. Heel normaal in mijn ogen, maarja
Bolkesteijnvrijdag 23 maart 2007 @ 02:53
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 02:51 schreef Morwen het volgende:
Kaas met jam, daar krijg ik de meeste reacties op. Heel normaal in mijn ogen, maarja
Hè bah Iiiiiieeeuw, dat je dat lekker vindt.
Morwenvrijdag 23 maart 2007 @ 02:54
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 02:53 schreef Bolkesteijn het volgende:

[..]

Hè bah Iiiiiieeeuw, dat je dat lekker vindt.
Ja, sorry
Bolkesteijnvrijdag 23 maart 2007 @ 02:57
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 02:54 schreef Morwen het volgende:
Ja, sorry
Geen zorgen, ik eet graag gedroogde macaroni.
Morwenvrijdag 23 maart 2007 @ 03:00
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 02:57 schreef Bolkesteijn het volgende:

[..]

Geen zorgen, ik eet graag gedroogde macaroni.
He, dat heb ik ook
Serieus, wij moeten echt trouwen
Bolkesteijnvrijdag 23 maart 2007 @ 03:14
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 03:00 schreef Morwen het volgende:
He, dat heb ik ook
Serieus, wij moeten echt trouwen
Weet jij nog een recept met rauwe macaroni?

Over dat trouwen ga ik nog een nachtje slapen.
B.A.Trixvrijdag 23 maart 2007 @ 09:21
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 02:51 schreef Morwen het volgende:
Kaas met jam, daar krijg ik de meeste reacties op. Heel normaal in mijn ogen, maarja
eet ik ook, en dan het liefst met aardbeienjam!
#ANONIEMvrijdag 23 maart 2007 @ 09:28
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 02:57 schreef Bolkesteijn het volgende:

[..]

Geen zorgen, ik eet graag gedroogde macaroni.
Dat deed ik vroeger altijd, kreeg ik één zo'n spaghetti van mijn moeder, tijdens het koken.
Serendipsvrijdag 23 maart 2007 @ 09:52
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 02:51 schreef Morwen het volgende:
Kaas met jam, daar krijg ik de meeste reacties op. Heel normaal in mijn ogen, maarja
Dat werd in de jaren '90 toch gepromoot?! Voor toast met kaas en jam hadden ze zelfs een bepaalde naam. Met zo'n supervreemde reclame waarbij de slogan luidde: 'Heb jij er al een gemaakt?'.
kabouter.mutsvrijdag 23 maart 2007 @ 10:08
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 09:52 schreef Serendips het volgende:

[..]

Dat werd in de jaren '90 toch gepromoot?! Voor toast met kaas en jam hadden ze zelfs een bepaalde naam. Met zo'n supervreemde reclame waarbij de slogan luidde: 'Heb jij er al een gemaakt?'.
Ja pita broodje met kaas en jam uit de broodrooster.
Hoe heette dat nou?
Alcarinvrijdag 23 maart 2007 @ 10:11
Cheezer cheezer cheezer
Heb jij er al een gemaakt???
Zo'n hele trieste reclame eigenlijk, van het promotiebureau voor kaas oid waarschijnlijk. En dan probeerden ze hip te doen met flitsende beelden van een jongen die zo'n ding in een broodrooster stopt

(ik hoor gewoon de reclame nog in mijn hoofd...het zinnetje 'lekker VEEL kaas' komt ook ineens weer boven )

[ Bericht 12% gewijzigd door Alcarin op 23-03-2007 10:17:15 ]
Serendipsvrijdag 23 maart 2007 @ 10:21
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 10:11 schreef Alcarin het volgende:
Cheezer cheezer cheezer
Heb jij er al een gemaakt???
Zo'n hele trieste reclame eigenlijk, van het promotiebureau voor kaas oid waarschijnlijk. En dan probeerden ze hip te doen met flitsende beelden van een jongen die zo'n ding in een broodrooster stopt

(ik hoor gewoon de reclame nog in mijn hoofd...het zinnetje 'lekker VEEL kaas' komt ook ineens weer boven )
Ja, dat, ja. Ik wist dat het iets was dat klonk als 'breezer'. Het was echt een achterlijke reclame en ik snapte ook nooit wat er nou precies waarom we dat allemaal moesten gaan eten. Ik weet dat er op mijn middelbare school zelfs een keer een standje stond ter promotie van de 'cheezer'. Met een grote boog omheen gelopen en heel hard om gelachen.
AxeldeM.vrijdag 23 maart 2007 @ 11:17
quote:
Op woensdag 14 maart 2007 23:25 schreef Shirley het volgende:
Ik: Mosselen, gekookt of gebakken en rabarber.
lekker
rainbow2007vrijdag 23 maart 2007 @ 19:42
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 10:11 schreef Alcarin het volgende:
Cheezer cheezer cheezer
Heb jij er al een gemaakt???
Zo'n hele trieste reclame eigenlijk, van het promotiebureau voor kaas oid waarschijnlijk. En dan probeerden ze hip te doen met flitsende beelden van een jongen die zo'n ding in een broodrooster stopt

(ik hoor gewoon de reclame nog in mijn hoofd...het zinnetje 'lekker VEEL kaas' komt ook ineens weer boven )
breezah breezah
heb jij er al 1 genaaid?
kleineblondetrutvrijdag 23 maart 2007 @ 19:56
Rauwe champignons, daar eet ik zo een bak van leeg. Of rauwe champignons met een plakje kaas of wat filet americain erop.

Ik eet ook graag potten pastasaus leeg. Gewoon koud, en dan zo'n pot leeglepelen voor de tv, heerlijk. Overigens wil ik over mijn pasta wel zelfgemaakte sauzen.

Broodjes pindakaas - witte chocolade pasta en broodjes pindakaas - nutella. Om eenofandere reden lust iedereen pindakaas met hagelslag, maar hier gruwelt men van. 't Is heerlijk, lekkerder dan pindakaas - hagelslag. En natuurlijk, met sinterklaas, twee pepernoten aan elkaar 'plakken' met veel witte chocolade pasta. Lekkerrrr.
De Wouzeraarvrijdag 23 maart 2007 @ 20:34
Lauwe koffie...
Hijackingvrijdag 23 maart 2007 @ 23:51
grolsch bier

[ Bericht 9% gewijzigd door Hijacking op 23-03-2007 23:58:21 ]
De Wouzeraarvrijdag 23 maart 2007 @ 23:53
Net niet afgebakken broodjes
De Wouzeraarvrijdag 23 maart 2007 @ 23:54
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 23:51 schreef Hijacking het volgende:
bier
Je bedoelt Bavaria zeker.

Dat is idd goor.
Spacehamsterzaterdag 24 maart 2007 @ 02:02
Koude pannekoek met appelmoes.
Boterham met pindakaas en geraspte wortel.
Nasi goreng met augurkjes EN het vocht uit het potje met augurkjes.
Knoflookolijven met gember, peper en amandel.
Gemalen zwitserse kaas op brood, over de macaroni, op pizza, etc.
Asmodeanzondag 25 maart 2007 @ 11:11
Spruitjes vind ik best lekker

[ Bericht 85% gewijzigd door Asmodean op 25-03-2007 11:53:12 ]
Isabeauzondag 25 maart 2007 @ 11:18
quote:
Op zondag 25 maart 2007 11:11 schreef Asmodean het volgende:
tomaten. Ik ga echt over mn nek wanneer ik een hap uit zo'n rauwe tomaat eet.
Verkeerde topic Dit is het topic over wat je lekker vindt.
Hier moest je zijn: Wat vind jij echt goor wat iedereen wel lekker vindt?
Frrreekzondag 25 maart 2007 @ 11:23
kokoreç
Asmodeanzondag 25 maart 2007 @ 11:52
quote:
Op zondag 25 maart 2007 11:18 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Verkeerde topic Dit is het topic over wat je lekker vindt.
Hier moest je zijn: Wat vind jij echt goor wat iedereen wel lekker vindt?
ohja
Duderinnetjezondag 25 maart 2007 @ 14:00
Rauw gehakt!

En het plastic-achtige korstje van kaas
Martijn_77zondag 25 maart 2007 @ 14:18
quote:
Op zondag 25 maart 2007 14:00 schreef Duderinnetje het volgende:
En het plastic-achtige korstje van kaas
Ja lekker!!

Maar dan wel het echte plastic er wel van af peuteren
Dodecahedronzondag 25 maart 2007 @ 14:20
Broodje door een pan halen waar biefstuk in gebakken is.
Voguezondag 25 maart 2007 @ 16:42
Rauwe sperzieboontjes, als tussendoortje
Rauwe champignons
het harde stukje van de kaas
pannenkoeken met appelmoes
Asmodeanzondag 25 maart 2007 @ 16:48
quote:
Op zondag 25 maart 2007 14:00 schreef Duderinnetje het volgende:
Rauw gehakt!

En het plastic-achtige korstje van kaas
eh, rauw gehakt? Spaar je lintwormen ofzo?
SHEzondag 25 maart 2007 @ 16:59
rauw gehakt of rauwe champignons lijken me niet zo heel slim om te eten

Ik gruwel overigens echt van een paar dingen die ik hier voorbij heb zien komen.
Asmodeanzondag 25 maart 2007 @ 17:22
hm, rauwe champignons kun je echt wel eten hoor. Rauw gehakt daarentegen
Duderinnetjezondag 25 maart 2007 @ 17:33
quote:
Op zondag 25 maart 2007 16:48 schreef Asmodean het volgende:

[..]

eh, rauw gehakt? Spaar je lintwormen ofzo?


Nee, en ik ken meer mensen die het eten.
Ja het is wel raar natuurlijk. maargoed, je eet ook tartaar enzo toch?
Asmodeanzondag 25 maart 2007 @ 17:45
quote:
Op zondag 25 maart 2007 17:33 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]



Nee, en ik ken meer mensen die het eten.
Ja het is wel raar natuurlijk. maargoed, je eet ook tartaar enzo toch?
daarom moet je tartaar toch ook altijd direct opeten als je het gekocht hebt? Serieus, rauw gehakt lijkt me echt zwaar ongezond
Duderinnetjezondag 25 maart 2007 @ 18:03
quote:
Op zondag 25 maart 2007 17:45 schreef Asmodean het volgende:

[..]

daarom moet je tartaar toch ook altijd direct opeten als je het gekocht hebt? Serieus, rauw gehakt lijkt me echt zwaar ongezond
Ik denk ook dat het niet erg gezond is
Maar ik heb er nog nooit last van gehad in elk geval. En ik eet ook geen halve kilo's op of zo hoor

Tartaar vind ik trouwens helemaal niet lekker. Gek hè?
SHEzondag 25 maart 2007 @ 18:43
quote:
Op zondag 25 maart 2007 17:22 schreef Asmodean het volgende:
hm, rauwe champignons kun je echt wel eten hoor. Rauw gehakt daarentegen
Rauwe champignons eten is net zo dom als rauw gehakt. Rauwe champignons bevatten niet alleen giftige stoffen als ze rauw zijn, maar champignons worden doorgaans ook nog gekweekt op paarden shizzle en dat trekt natuurlijk ook allerhande flora en fauna aan.
Wassen en verhitten is het devies!

Ik denk zelf dat rauw rundergehakt niet zo veel kwaad kan, maar ik zou het alsnog niet aandurfen.
SHEzondag 25 maart 2007 @ 18:45
quote:
Op zondag 25 maart 2007 18:03 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ik denk ook dat het niet erg gezond is
Maar ik heb er nog nooit last van gehad in elk geval. En ik eet ook geen halve kilo's op of zo hoor

Tartaar vind ik trouwens helemaal niet lekker. Gek hè?
Is het ook niet; compleet smaakloos hier in NL

Maarrr met een gehakt uitje, augurkje en een fikse scheut worcestershire saus is ie goddelijk
sugarJayzondag 25 maart 2007 @ 18:49
vegemite. nou ja echt superlekker vind ik het niet maar soms heb ik er best zin in. krijg je er van als je teveel met australiërs omgaat.
SHEzondag 25 maart 2007 @ 19:09
Wat is dat? Soort marmite?
hele_nare_userzondag 25 maart 2007 @ 19:11
Tartaar niet lekker? Moet je natuurlijk wel genoeg zout en peper en andere lekkere kruiden indoen...
sugarJayzondag 25 maart 2007 @ 19:12
! sssst! tip: zeg dat nooit tegen een australiër! vegemite is het origineel zeg maar. en marmite is dan de slechte engelse imitatie. zeggen ze.
Camplozondag 25 maart 2007 @ 19:22
quote:
Op zondag 25 maart 2007 19:12 schreef sugarJay het volgende:
! sssst! tip: zeg dat nooit tegen een australiër! vegemite is het origineel zeg maar. en marmite is dan de slechte engelse imitatie. zeggen ze.
M'n ex uit australië had ook zo'n raar gerecht dat alleen Australiërs lustten. Vegemite was dat jah.

Never tried though
SHEzondag 25 maart 2007 @ 19:23
Dat geloof ik direct; de engelsen hebben nog nooit iets zelf gemaakt.
Is het hier ook te krijgen?
sugarJayzondag 25 maart 2007 @ 19:28
camplo: mijn ex is een australische.. door haar heb ik het leren eten. .

she: ik geloof dat ik het wel eens op de site van een of andere nederlandse winkel heb gezien maar ik zou echt niet meer weten waar. maar ik heb nog een bijna vol potje staan hier dat mag je best hebben. dan wil ik er wel bij zijn als je het voor het eerst proeft! .
Camplozondag 25 maart 2007 @ 19:29
quote:
Op zondag 25 maart 2007 19:28 schreef sugarJay het volgende:
camplo: mijn ex is een australische.. door haar heb ik het leren eten. .

she: ik geloof dat ik het wel eens op de site van een of andere nederlandse winkel heb gezien maar ik zou echt niet meer weten waar. maar ik heb nog een bijna vol potje staan hier dat mag je best hebben. dan wil ik er wel bij zijn als je het voor het eerst proeft! .
Waar smaakt het na? Ze hebben ons ooit een pot gestuurd en m'n pa en ma gingen ervan over hun nek.
Ik heb het toen wijselijk niet eens geprobeerd
sugarJayzondag 25 maart 2007 @ 19:35
tja euh.. ik kan niet echt iets verzinnen om het mee te vergelijken. het is een soort van gist zooi. smaakt nogal.. apart. het is in ieder geval in de richting van zout. en je moet het echt HEEL dun op toast smeren of zo. anders ga je echt gegarandeerd hard over je nek. . ik liet het toen ik thuiskwam ook iedereen even proeven.. dat is het leukste ervan! mijn zus had echt een miniscuul mespuntje en ging al over d'r nek.
Camplozondag 25 maart 2007 @ 19:37
quote:
Op zondag 25 maart 2007 19:35 schreef sugarJay het volgende:
tja euh.. ik kan niet echt iets verzinnen om het mee te vergelijken. het is een soort van gist zooi. smaakt nogal.. apart. het is in ieder geval in de richting van zout. en je moet het echt HEEL dun op toast smeren of zo. anders ga je echt gegarandeerd hard over je nek. . ik liet het toen ik thuiskwam ook iedereen even proeven.. dat is het leukste ervan! mijn zus had echt een miniscuul mespuntje en ging al over d'r nek.
Wheheh sounds like I made the right choice hehe
SHEzondag 25 maart 2007 @ 19:41
Och, ik eet ook weleens rauwe gist ( Is zoooo goed voor je huid! )

en daar ga je ook de eerste keer van nekken..daarna went het. Ik durf het wel aan
Maar als het zo goor is, waarom is het er dan? Ik bedoel, wat is het doel van vegemite? Gezond? Boost voor je toast? Que?
sugarJayzondag 25 maart 2007 @ 19:47
ja het is een acquired taste zeg maar. schijnt ook erg gezond te zijn op een of andere manier. en bovendien zijn die australiërs ontzettend trots op alles wat australisch is en vegemite is dan ook een soort van nationaal symbool. kijk maar eens op http://www.vegemite.com.au/.
sugarJaydonderdag 5 april 2007 @ 22:20
een shake gemaakt met meer dan 3 jaar oud proteïnepoeder waar geen houdbaarheidsdatum van te ontdekken viel, piña colada smaak
#ANONIEMdonderdag 5 april 2007 @ 23:46
Rundvleessalade. Geen flauw idee hoeveel van die bakjes ik per jaar wegwerk, maar het zijn er aardig wat. Zowat iedereen in mijn omgeving gaat er echter van over zijn nek. "Vind je dat nou ECHT lekker?", "Ik krijg er koude rillingen van" en meer van dat soort opmerkingen.

Idem trouwens voor mijn gewoonte om kale cruesli te eten (zonder pudding of yoghurt, dus), als snel tussendoortje. Wat dat betreft zweer ik trouwens bij de multifruit-cruesli van Quaker.

Ook mijn standaard macaroni-prutje met tomatenpuree, stukjes kaas en salami wordt niet echt begrepen. Dat maak ik weleens als ik een hele dag ga winkelen of zo: Het vult goed, het is goedkoop, het is simpel te maken en het is binnen een kwartier klaar.
Het enige wat je hoeft te doen is (snelklaar-)macaroni koken en terwijl dat aan de gang is op een ander bord de andere ingredienten neerleggen & snijden. Als de macaroni gaar is afgieten en vervolgens datgene wat er op het bord ligt erbij gooien. En mengen. Door de warmte van de macaroni zal de kaas smelten. En dan is het eten klaar.

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 05-04-2007 23:58:09 ]
JeOmavrijdag 6 april 2007 @ 11:25
GERMKNÖDELS!!!

Echt SUPER-SUPER-SUPER-lekker. Alleen te verkrijgen in Oostenrijk e.o. op de piste. Ik heb ze (van Iglo) ook wel 's in diepvriesformaat gevonden, maar niet in Nederland.

Wat het is? http://de.wikipedia.org/wiki/Germkn%C3%B6del

Ik heb nog niemand gezien die dat ook lekker vindt, maar ik vind ze subliem! Met gele vla en zwart-wit-poeder.
ivosnivovrijdag 6 april 2007 @ 11:28
Magere kwark.
Serendipsvrijdag 6 april 2007 @ 12:11
quote:
Op vrijdag 6 april 2007 11:25 schreef JeOma het volgende:
GERMKNÖDELS!!!

Echt SUPER-SUPER-SUPER-lekker. Alleen te verkrijgen in Oostenrijk e.o. op de piste. Ik heb ze (van Iglo) ook wel 's in diepvriesformaat gevonden, maar niet in Nederland.

Wat het is? http://de.wikipedia.org/wiki/Germkn%C3%B6del

Ik heb nog niemand gezien die dat ook lekker vindt, maar ik vind ze subliem! Met gele vla en zwart-wit-poeder.
Mmm, lekker! Helaas al jaren niet meer in Oostenrijk geweest, maar samen met Kaiserschmarren favoriet!
Spoel de schnitzels maar door de plee!
Karrel_Laaglawaaivrijdag 6 april 2007 @ 12:11
Ik vind oude koude saucijzenbroodjes of hamkaascroissants lekker....
SHEvrijdag 6 april 2007 @ 12:17
Oeh, daar heb ik ook een handje van;
koudgeworden pizza, liefst de volgende dag
en frietjes die koud en melig zijn geworden
Karrel_Laaglawaaivrijdag 6 april 2007 @ 12:36
Ik vind vooral dat vettige gevoel/smaakje wat je dan in je mond krijgt heerlijk. Dat is vooral bij de croissants, hmmmmmmmmm
Tezzvrijdag 6 april 2007 @ 12:53
quote:
Op zondag 25 maart 2007 14:18 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Ja lekker!!

Maar dan wel het echte plastic er wel van af peuteren
JA!!!!
En dan van die rare blikken krijgen als je de korstjes die iedereen weggooit af gaat zitten peuteren!
Mijn gezin verklaart mij in ieder geval voor gek.
Pulsyvrijdag 6 april 2007 @ 14:14
frikandel met krentenbol... ooit eens gegeten toen in de kantine de gewone broodjes op bleken en ik al n frikandel op men bord had. Het klinkt smerig maar op een of andere vreemde manier past het perfect bij elkaar. Sindsdien neem ik altijd 2 krentenbolletjes in de kantine met een frikandel erbij, waarna iedereen me aankijkt met een blik van "gatver ... dat ga je toch niet samen opeten?"
oddmanvrijdag 6 april 2007 @ 15:24
Rauwe sperciebonen is niet echt wat je zegt gezond.
Zeg maar gerust giftig; ik zou er niet te veel van eten.

Wiki over marmite:
"In New Zealand, Marmite is sometimes spread thinly on bread with packet potato crisps added to make a "Marmite And Crisp Sandwich"."
oddmanvrijdag 6 april 2007 @ 15:43
Hier staan ook een paar echt smerige dingen. Die ijslandse haai bijvoorbeeld, en durians zijn ook best smerig.
reclamedoosvrijdag 6 april 2007 @ 16:17
quote:
Op vrijdag 6 april 2007 15:43 schreef oddman het volgende:...en durians zijn ook best smerig.
En die vind ik juist weer lekker!
Karrel_Laaglawaaivrijdag 6 april 2007 @ 16:25
Iemand dit wel eens op? En het nog lekker vinden ook?
Ringovrijdag 6 april 2007 @ 19:37
Brood met pindakaas, banaan en sambal.

Koude koffie-met-melk&suiker.

Warme chocolademelk met vellen.
JeOmavrijdag 6 april 2007 @ 21:26
quote:
Op vrijdag 6 april 2007 19:37 schreef Ringo het volgende:
Brood met pindakaas, banaan en sambal.
Hoo hoo, ik doe mee!
Coastertommmvrijdag 6 april 2007 @ 23:07
Een tosti met jam en banaan (niemand ooit gehad die het net zo lekker vond als mij )
En kaassouflé met appelmoes.. mm, echt super lekker is dat

Ben btw niet zo'n type die overal appelmoes overheen gooit ofzo hoor, da's echt niet lekker .
Oetkerwoensdag 11 april 2007 @ 13:53
Krentenbol met aardbeienjam

De goedkoopste energy drinks
Van die blikjes van 29 cent. Daar ben ik echt helemaal verslaaft aan geworden nu ik weer op kamers zit.

Suikertosties
Casinoboterham flink besmeren met roomboter, daarop een lekkere laag suiker en dan afsluiten met een besmeerde casinoboterham met roomboter. Dat dan tussen het tostieapparaat zoals een normale tostie. Even wachten totdat de tostie aan de buitenkant goudbruin is en dan smullen maar

Jah ik heb een echte zoetekauw
oddmanwoensdag 11 april 2007 @ 14:00
quote:
Op vrijdag 6 april 2007 16:17 schreef reclamedoos het volgende:

[..]

En die vind ik juist weer lekker!
Correctie: vinden veel mensen smerig.
Persoonlijk lust ik wel een kopje koffie, boterham met Marmite, pindasaus met trassie en zoute drop, hmmm.

Durian: not so much.
Handschoenwoensdag 11 april 2007 @ 14:03
Beschuit in de yoghurt
Secretuswoensdag 11 april 2007 @ 14:09
Kippenlever met ajuin
Dauthiwoensdag 11 april 2007 @ 14:49
quote:
Op zondag 25 maart 2007 16:59 schreef SHE het volgende:
rauw gehakt of rauwe champignons lijken me niet zo heel slim om te eten

Ik gruwel overigens echt van een paar dingen die ik hier voorbij heb zien komen.
Euh als je in nederland filet american eet, eet je rauw gehakt... Als je in Nederland zelfs tartaar eet, eet je rauw gehakt. Ja van de echte steak tartare is niks overgebleven (een biefstuk in kleine dobbelsteentjes gesneden en dan bereidt).

Boterham met Pindakaas Sambal en worst.
Echte Kipkerriesalade (zoals die in belgie), dies in nederland niet te krijgen.
staticdatawoensdag 11 april 2007 @ 14:51
Rauwe champignons kunnen ook heel goed
hello_moto1992woensdag 11 april 2007 @ 14:59
quote:
Op woensdag 11 april 2007 14:51 schreef staticdata het volgende:
Rauwe champignons kunnen ook heel goed
Karrel_Laaglawaaiwoensdag 11 april 2007 @ 15:01
Rauw varkensvlees is niet echt slim, maar rundvlees maakt niks uit. Ik heb zoveel rauw vlees op. Heb op slagerij gewerkt en heb daar echt van alles rauw gegeten. Ach je bent jong en je hebt een grote bek...
Leintjeuhwoensdag 11 april 2007 @ 18:46
Brood met croma! Heerlijk!
McManagerwoensdag 11 april 2007 @ 19:04
rundermaagjes (met dim sum)
Soophwoensdag 11 april 2007 @ 22:15
Slakken al genoemd? Bij deze.
Duuvelkewoensdag 11 april 2007 @ 22:24
Rauwe aardappelen..... echt heerlijk!
Serendipswoensdag 11 april 2007 @ 22:42
quote:
Op woensdag 11 april 2007 14:49 schreef Dauthi het volgende:

Echte Kipkerriesalade (zoals die in belgie), dies in nederland niet te krijgen.
Aldi, twee soorten kipkerrie, probeer de variant zonder vruchtjes eens. Echt een goed kipkerrie smaak, en geloof me, ik ben best kieskeurig.
PeuRacwoensdag 11 april 2007 @ 23:07
in vette boter gebakken kippelevertjes, met peper op geroosterd witbrood (t water loopt me in de mond nu ik dit typ).
cora4034donderdag 12 april 2007 @ 00:21
Leverworst met appelstroop. Aanrader
Ringodonderdag 12 april 2007 @ 00:46
Haring met aardbeien.
Hijackingdonderdag 12 april 2007 @ 02:34
quote:
Op woensdag 11 april 2007 14:03 schreef Handschoen het volgende:
Beschuit in de yoghurt
Dat is niet goor dat is redelijk lekker ga het binnenkort weer es proberen
lone_wolfdonderdag 12 april 2007 @ 08:45
quote:
Op woensdag 14 maart 2007 23:56 schreef Adfundum het volgende:
oude taaie speculaasjes en Bastogne koekjes. Ik laat ze expres oud worden.
taaie bastognes en bitterkoekjes......jammie!
Handschoendonderdag 12 april 2007 @ 10:35
quote:
Op donderdag 12 april 2007 02:34 schreef Hijacking het volgende:

[..]

Dat is niet goor dat is redelijk lekker ga het binnenkort weer es proberen
Vind ik ook, maar mensen kijken altijd zo van wtf doe jij nou weer
Dauthidonderdag 12 april 2007 @ 12:55
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:42 schreef Serendips het volgende:

[..]

Aldi, twee soorten kipkerrie, probeer de variant zonder vruchtjes eens. Echt een goed kipkerrie smaak, en geloof me, ik ben best kieskeurig.
ja die van de Aldi in belgie is ook redelijk goed te nassen die in nederland weet ik niet. Maar ik snap gewoon niet waarom de johma voor in de benelux 2 totaal verschillende recepten heeft. Een met ananas aroma's en zoete rotzooi(nederland), en een met echte kerriesmaak zonder fruit... Wat doet fruit in kipkerrie...
En omdat iedere supermarkt zijn salade ook laat maken bij johma zijn alle salades altijd hetzelfde (ok de kwaliteit zal altijd minder zijn dan van de johma) en dus niet hachelen.

btw als je precies controleert wat varkens eten kan je ook varkensvlees gewoon rauw eten het kost alleen heel veel moeite
4EverBlackEyeddonderdag 12 april 2007 @ 14:48
Zure room met ananas.

Dat zit namelijk zo:

mijn moeder had een recept voor een salade (weet even niet meer wat dat precies was).

Eerst zaten er tig ingredienten in, maar dit was overgebleven.
ZoetZuurHapjedonderdag 12 april 2007 @ 14:51
2 witte sneden brood,op 1 pindakaas,op de ander appel/perenstroop,op elkaar leggen,en opeten maar.ik vind dat ENORM lekker ,als ik het in gezeldschap eet krijg ik altijd commentaar op die combinatie .glas IJSKOUDE melk erbij,JUMJUM !!!!!!!!
Serendipsdonderdag 12 april 2007 @ 15:01
quote:
Op donderdag 12 april 2007 12:55 schreef Dauthi het volgende:

En omdat iedere supermarkt zijn salade ook laat maken bij johma zijn alle salades altijd hetzelfde (ok de kwaliteit zal altijd minder zijn dan van de johma) en dus niet hachelen.
Ik zal straks eens kijken waar 'ie vandaan komt, ik heb deze salade vanochtend weer gekocht.
Madsharkdonderdag 12 april 2007 @ 15:59
quote:
Op vrijdag 6 april 2007 16:25 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Iemand dit wel eens op? En het nog lekker vinden ook?
Dat is echt
Smaakt naar bedorven kaas met een modder smaak.


b.t.w. iemand al eens gevulde baarmoeder met gehakt op ?
Karrel_Laaglawaaidonderdag 12 april 2007 @ 16:17
quote:
Op donderdag 12 april 2007 15:59 schreef Madshark het volgende:

[..]

Dat is echt
Smaakt naar bedorven kaas met een modder smaak.


b.t.w. iemand al eens gevulde baarmoeder met gehakt op ?
Heb je dat ei echt op? Waar dan?
m@xzondag 15 april 2007 @ 18:54
Griotten met mosterd
Krlnzondag 15 april 2007 @ 22:20
ik eet vaak toast met stroop en spiegeleitje en gesmolten kaaser boven op , mmm.. en ik ben gek op spruitjes, eet ze ook rauw, heerlijk
conlechezondag 15 april 2007 @ 23:46
Ik eet altijd de partjes citroen en limoen op die je bij sommig eten en drinken krijgt. Ik vind zuur sws erg lekker.

Geroosterde boterham met pindakaas, sambal en komkommer, maar volgens mij vind iedereen dat lekker, niet iedereen kent het echter.
Emudinsdag 17 april 2007 @ 12:36
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 11:47 schreef TLC het volgende:
Spruitjes
Dat vind ik ook best smaken.


Verder zie ik hier mensen dingn noemen als mosselen, zuurkool enzo, bij mijn weten vinden juist best veel mensen dat lekker
LunaticLaUrAdinsdag 17 april 2007 @ 14:19
Ik heb het andersom: ik lust vrijwel alles, behalve filet americain (goor) en dat is nou juist iets wat vrijwel iedereen lekker vindt.
jellyrosedinsdag 17 april 2007 @ 17:32
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 14:36 schreef Gitanki het volgende:

Bevroren bladerdeeg
(kan het nooit laten dat een beetje te snoepen wanneer ik iets van bladerdeeg ga maken )
Ik ook En de croissantjes van Danerolles zijn ook nooit zo groot als ze moeten zijn omdat ik tijdens het maken het halve plakje opeet
schooierdzondag 22 april 2007 @ 10:55
Thee met honing en cognac
Yoghurt met véél Brinta en (cheapskate) chocavlokken
Pizza met mosterd (lees: mosterd-met-pizza)
Witbrood met kaas uit de magnetron, met (gele) Aromat
Broodje met kaas en sandwichspread
Patat met piccalilly

drs_Kiwizondag 22 april 2007 @ 11:48
Nooit gedacht dat ik in dit topic nog iets zou tegenkomen wat ik ook eet
Verder 'rauw' deeg uiteraard; cakedeeg, wafeldeeg, brooddeeg, pizzadeeg, ...
fuckbuddyzondag 22 april 2007 @ 16:18
quote:
Op donderdag 12 april 2007 00:46 schreef Ringo het volgende:
Haring met aardbeien.
Het gaat er niet om om iets debiels te verzinnen....
muissiemaandag 23 april 2007 @ 11:54
Dat Marmite is echt vreselijk vies. Me moeder eet dat wel es.
Die Durians daarvan zeggen ze altijd dat ze ruiken als de hel en smaken als de hemel. Ik ben in Thailand op vakantie geweest en daar stonden zelfs stickers op de ingangen van sommige hotels dat het verboden was om de vrucht mee naar binnen te nemen. Heb wel spijt dat ik het toen ik daar was niet een keer geproefd hebt want nu komt het er niet meer zo gauw van.
Ik zelf vind bv. gebakken kippelevertjes best lekker.
muissiemaandag 23 april 2007 @ 11:57
Oh ja cakebeslag of koekjesdeeg is ook zo lekker. Ik mocht vroeger bij me oma altijd de mixers aflikken als ze cake ging bakken . Mmmmm lekker !
PyThmaandag 23 april 2007 @ 12:24
quote:
Op zondag 22 april 2007 10:55 schreef schooierd het volgende:
Thee met honing en cognac
Yoghurt met véél Brinta en (cheapskate) chocavlokken
Pizza met mosterd (lees: mosterd-met-pizza)
Witbrood met kaas uit de magnetron, met (gele) Aromat
Broodje met kaas en sandwichspread
Patat met piccalilly

Op de yoghurt met Brinta na heb ik dit ook allemaal al eens gegeten vind het allemaal lekker eigenlijk
ColdFeetmaandag 23 april 2007 @ 13:23
Af en toe heb ik zo'n bui... Dan wil ik alleen nog maar witte bonen in tomatensaus, en wel zo snel mogelijk!
Verder heb ik een verslaving als het gaat om 'pickles': zilveruitjes, augurken, atjar tjampoer, ingemaakte komkommer, heerlijk! Heb ooit tot afgrijzen van mijn huisgenoot een heel potje zilveruitjes achter elkaar leeggelepeld.
En patat met piccalilly is ook lekker
Reza-imprezamaandag 23 april 2007 @ 13:27
Erwtensoep koud uit blik eten met een lepel , hetzelfde met witte bonen in tomatensaus.
Martijn_77maandag 23 april 2007 @ 19:26
quote:
Op maandag 23 april 2007 13:27 schreef Reza-impreza het volgende:
Erwtensoep koud uit blik eten met een lepel , hetzelfde met witte bonen in tomatensaus.
Of met tomatensoep uit blik
Pregomaandag 23 april 2007 @ 19:42
witte bonen in tomatensaus en daarna vissticks er doorheen prakken.
tosti met kaas, curry en leverpastij. mensen vinden het raar en vragen hoe warme leverpastij smaakt. hetzelfde als koud maar dan warm
rookworst of worstenbroodje dippen in een mengseltje van mayo en hela-curry
als kind at ik weleens een gekookt ei met de schil erbij op.
een ei bakken met frikandelschijfjes er doorheen op brood
4EverBlackEyedmaandag 23 april 2007 @ 19:48
Mijn moeder lust trouwens "haring in tomatensaus " en dat is zooooo ontzettend goor, maar zij vindt het erg lekker...
Mini_rulezmaandag 23 april 2007 @ 20:24
quote:
Op maandag 23 april 2007 19:48 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Mijn moeder lust trouwens "haring in tomatensaus " en dat is zooooo ontzettend goor, maar zij vindt het erg lekker...
Dat lusten toch best veel mensen? Anders lag het echt niet in alle supermarkten.
Pregomaandag 23 april 2007 @ 20:33
quote:
Op maandag 23 april 2007 20:24 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

Dat lusten toch best veel mensen? Anders lag het echt niet in alle supermarkten.
dat lijkt me met alles zo
Mini_rulezmaandag 23 april 2007 @ 20:35
quote:
Op maandag 23 april 2007 20:33 schreef Prego het volgende:

[..]

dat lijkt me met alles zo
Nou ja, je kunt van producten die op zich iedereen lekker vindt nog wel rare combinaties maken die andere mensen niet lekker vinden, maar haring in tomatensaus zit al bij elkaar in een blikje. Dan zal het wel niet zo raar zijn om dat samen te eten.
renzellmaandag 23 april 2007 @ 20:37
Als kind at ik pinda's in de schil.
Cylviamaandag 23 april 2007 @ 20:42
quote:
Op maandag 23 april 2007 19:48 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
"haring in tomatensaus "
Dat is echt lekker ja!!!

En een harde eierkoek met hele oude kaas,
en als we speklapjes hebben gegeten, dan de zwoerdjes bewaren (die nog een beetje hard zijn) en die in de yoghurt dippen...
Zóóóó lekker...
renzellmaandag 23 april 2007 @ 21:02
Een gek kind, die Cylvia.
renzellmaandag 23 april 2007 @ 21:03
Een gek kind, die Cylvia.
Cylviamaandag 23 april 2007 @ 21:49
quote:
Op maandag 23 april 2007 21:03 schreef renzell het volgende:
Een gek kind, die Cylvia.
quote:
Op maandag 23 april 2007 21:03 schreef renzell het volgende:
Een gek kind, die Cylvia.
Ja nu weten we het wel
Duderinnetjemaandag 23 april 2007 @ 22:06
quote:
Op maandag 23 april 2007 19:42 schreef Prego het volgende:
witte bonen in tomatensaus en daarna vissticks er doorheen prakken.
tosti met kaas, curry en leverpastij. mensen vinden het raar en vragen hoe warme leverpastij smaakt. hetzelfde als koud maar dan warm
rookworst of worstenbroodje dippen in een mengseltje van mayo en hela-curry
als kind at ik weleens een gekookt ei met de schil erbij op.
een ei bakken met frikandelschijfjes er doorheen op brood
Omdat je dat echt lekker vond of omdat je niet beter wist?