Je bedoelt Bavaria zeker.quote:
Verkeerde topicquote:Op zondag 25 maart 2007 11:11 schreef Asmodean het volgende:
tomaten. Ik ga echt over mn nek wanneer ik een hap uit zo'n rauwe tomaat eet.
ohjaquote:Op zondag 25 maart 2007 11:18 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Verkeerde topicDit is het topic over wat je lekker vindt.
Hier moest je zijn: Wat vind jij echt goor wat iedereen wel lekker vindt?
Ja lekker!!quote:Op zondag 25 maart 2007 14:00 schreef Duderinnetje het volgende:
En het plastic-achtige korstje van kaas
eh, rauw gehakt? Spaar je lintwormen ofzo?quote:Op zondag 25 maart 2007 14:00 schreef Duderinnetje het volgende:
Rauw gehakt!
En het plastic-achtige korstje van kaas
quote:Op zondag 25 maart 2007 16:48 schreef Asmodean het volgende:
[..]
eh, rauw gehakt? Spaar je lintwormen ofzo?
daarom moet je tartaar toch ook altijd direct opeten als je het gekocht hebt? Serieus, rauw gehakt lijkt me echt zwaar ongezondquote:Op zondag 25 maart 2007 17:33 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Nee, en ik ken meer mensen die het eten.
Ja het is wel raar natuurlijk. maargoed, je eet ook tartaar enzo toch?
Ik denk ook dat het niet erg gezond isquote:Op zondag 25 maart 2007 17:45 schreef Asmodean het volgende:
[..]
daarom moet je tartaar toch ook altijd direct opeten als je het gekocht hebt? Serieus, rauw gehakt lijkt me echt zwaar ongezond
Rauwe champignons eten is net zo dom als rauw gehakt. Rauwe champignons bevatten niet alleen giftige stoffen als ze rauw zijn, maar champignons worden doorgaans ook nog gekweekt op paarden shizzle en dat trekt natuurlijk ook allerhande flora en fauna aan.quote:Op zondag 25 maart 2007 17:22 schreef Asmodean het volgende:
hm, rauwe champignons kun je echt wel eten hoor. Rauw gehakt daarentegen![]()
Is het ook niet; compleet smaakloos hier in NLquote:Op zondag 25 maart 2007 18:03 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ik denk ook dat het niet erg gezond is
Maar ik heb er nog nooit last van gehad in elk geval. En ik eet ook geen halve kilo's op of zo hoor![]()
Tartaar vind ik trouwens helemaal niet lekker. Gek hè?![]()
M'n ex uit australië had ook zo'n raar gerecht dat alleen Australiërs lustten. Vegemite was dat jah.quote:Op zondag 25 maart 2007 19:12 schreef sugarJay het volgende:
! sssst! tip: zeg dat nooit tegen een australiër! vegemite is het origineel zeg maar. en marmite is dan de slechte engelse imitatie. zeggen ze.
![]()
Waar smaakt het na? Ze hebben ons ooit een pot gestuurd en m'n pa en ma gingen ervan over hun nek.quote:Op zondag 25 maart 2007 19:28 schreef sugarJay het volgende:
camplo: mijn ex is een australische.. door haar heb ik het leren eten.![]()
.
she: ik geloof dat ik het wel eens op de site van een of andere nederlandse winkel heb gezien maar ik zou echt niet meer weten waar. maar ik heb nog een bijna vol potje staan hier dat mag je best hebben. dan wil ik er wel bij zijn als je het voor het eerst proeft!![]()
.
Wheheh sounds like I made the right choice hehequote:Op zondag 25 maart 2007 19:35 schreef sugarJay het volgende:
tja euh.. ik kan niet echt iets verzinnen om het mee te vergelijken. het is een soort van gist zooi. smaakt nogal.. apart. het is in ieder geval in de richting van zout. en je moet het echt HEEL dun op toast smeren of zo. anders ga je echt gegarandeerd hard over je nek.. ik liet het toen ik thuiskwam ook iedereen even proeven.. dat is het leukste ervan! mijn zus had echt een miniscuul mespuntje en ging al over d'r nek.
![]()
Mmm, lekker! Helaas al jaren niet meer in Oostenrijk geweest, maar samen met Kaiserschmarren favoriet!quote:Op vrijdag 6 april 2007 11:25 schreef JeOma het volgende:
GERMKNÖDELS!!!
Echt SUPER-SUPER-SUPER-lekker. Alleen te verkrijgen in Oostenrijk e.o. op de piste. Ik heb ze (van Iglo) ook wel 's in diepvriesformaat gevonden, maar niet in Nederland.
Wat het is? http://de.wikipedia.org/wiki/Germkn%C3%B6del
Ik heb nog niemand gezien die dat ook lekker vindt, maar ik vind ze subliem! Met gele vla en zwart-wit-poeder.
JA!!!!quote:Op zondag 25 maart 2007 14:18 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Ja lekker!!![]()
Maar dan wel het echte plastic er wel van af peuteren![]()
En die vind ik juist weer lekker!quote:Op vrijdag 6 april 2007 15:43 schreef oddman het volgende:...en durians zijn ook best smerig.
Hoo hoo, ik doe mee!quote:
Correctie: vinden veel mensen smerig.quote:Op vrijdag 6 april 2007 16:17 schreef reclamedoos het volgende:
[..]
En die vind ik juist weer lekker!
Euh als je in nederland filet american eet, eet je rauw gehakt... Als je in Nederland zelfs tartaar eet, eet je rauw gehakt. Ja van de echte steak tartare is niks overgebleven (een biefstuk in kleine dobbelsteentjes gesneden en dan bereidt).quote:Op zondag 25 maart 2007 16:59 schreef SHE het volgende:
rauw gehakt of rauwe champignons lijken me niet zo heel slim om te eten
Ik gruwel overigens echt van een paar dingen die ik hier voorbij heb zien komen.
quote:Op woensdag 11 april 2007 14:51 schreef staticdata het volgende:
Rauwe champignons kunnen ook heel goed
Aldi, twee soorten kipkerrie, probeer de variant zonder vruchtjes eens. Echt een goed kipkerrie smaak, en geloof me, ik ben best kieskeurig.quote:Op woensdag 11 april 2007 14:49 schreef Dauthi het volgende:
Echte Kipkerriesalade (zoals die in belgie), dies in nederland niet te krijgen.
Dat is niet goor dat is redelijk lekker ga het binnenkort weer es proberenquote:
taaie bastognes en bitterkoekjes......jammie!quote:Op woensdag 14 maart 2007 23:56 schreef Adfundum het volgende:
oude taaie speculaasjes en Bastogne koekjes. Ik laat ze expres oud worden.![]()
Vind ik ook, maar mensen kijken altijd zo van wtf doe jij nou weerquote:Op donderdag 12 april 2007 02:34 schreef Hijacking het volgende:
[..]
Dat is niet goor dat is redelijk lekker ga het binnenkort weer es proberen![]()
ja die van de Aldi in belgie is ook redelijk goed te nassen die in nederland weet ik niet. Maar ik snap gewoon niet waarom de johma voor in de benelux 2 totaal verschillende recepten heeft. Een met ananas aroma's en zoete rotzooi(nederland), en een met echte kerriesmaak zonder fruit... Wat doet fruit in kipkerrie...quote:Op woensdag 11 april 2007 22:42 schreef Serendips het volgende:
[..]
Aldi, twee soorten kipkerrie, probeer de variant zonder vruchtjes eens. Echt een goed kipkerrie smaak, en geloof me, ik ben best kieskeurig.
Ik zal straks eens kijken waar 'ie vandaan komt, ik heb deze salade vanochtend weer gekocht.quote:Op donderdag 12 april 2007 12:55 schreef Dauthi het volgende:
En omdat iedere supermarkt zijn salade ook laat maken bij johma zijn alle salades altijd hetzelfde (ok de kwaliteit zal altijd minder zijn dan van de johma) en dus niet hachelen.
Dat is echtquote:Op vrijdag 6 april 2007 16:25 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Iemand dit wel eens op? En het nog lekker vinden ook?
Heb je dat ei echt op? Waar dan?quote:Op donderdag 12 april 2007 15:59 schreef Madshark het volgende:
[..]
Dat is echt![]()
![]()
![]()
Smaakt naar bedorven kaas met een modder smaak.
b.t.w. iemand al eens gevulde baarmoeder met gehakt op ?![]()
Dat vind ik ook best smaken.quote:
Ik ookquote:Op donderdag 22 maart 2007 14:36 schreef Gitanki het volgende:
Bevroren bladerdeeg
(kan het nooit laten dat een beetje te snoepen wanneer ik iets van bladerdeeg ga maken)
Het gaat er niet om om iets debiels te verzinnen....quote:Op donderdag 12 april 2007 00:46 schreef Ringo het volgende:
Haring met aardbeien.
Op de yoghurt met Brinta na heb ik dit ook allemaal al eens gegeten vind het allemaal lekker eigenlijkquote:Op zondag 22 april 2007 10:55 schreef schooierd het volgende:
Thee met honing en cognac
Yoghurt met véél Brinta en (cheapskate) chocavlokken
Pizza met mosterd (lees: mosterd-met-pizza)
Witbrood met kaas uit de magnetron, met (gele) Aromat
Broodje met kaas en sandwichspread
Patat met piccalilly
![]()
Of met tomatensoep uit blikquote:Op maandag 23 april 2007 13:27 schreef Reza-impreza het volgende:
Erwtensoep koud uit blik eten met een lepel , hetzelfde met witte bonen in tomatensaus.
Dat lusten toch best veel mensen? Anders lag het echt niet in alle supermarkten.quote:Op maandag 23 april 2007 19:48 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Mijn moeder lust trouwens "haring in tomatensaus " en dat is zooooo ontzettend goor, maar zij vindt het erg lekker...
dat lijkt me met alles zoquote:Op maandag 23 april 2007 20:24 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
Dat lusten toch best veel mensen? Anders lag het echt niet in alle supermarkten.
Nou ja, je kunt van producten die op zich iedereen lekker vindt nog wel rare combinaties maken die andere mensen niet lekker vinden, maar haring in tomatensaus zit al bij elkaar in een blikje. Dan zal het wel niet zo raar zijn om dat samen te eten.quote:
quote:Op maandag 23 april 2007 19:48 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
"haring in tomatensaus "
Omdat je dat echt lekker vond of omdat je niet beter wist?quote:Op maandag 23 april 2007 19:42 schreef Prego het volgende:
witte bonen in tomatensaus en daarna vissticks er doorheen prakken.
tosti met kaas, curry en leverpastij. mensen vinden het raar en vragen hoe warme leverpastij smaakt. hetzelfde als koud maar dan warm
rookworst of worstenbroodje dippen in een mengseltje van mayo en hela-curry
als kind at ik weleens een gekookt ei met de schil erbij op.
een ei bakken met frikandelschijfjes er doorheen op brood
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |