Correctie: vinden veel mensen smerig.quote:Op vrijdag 6 april 2007 16:17 schreef reclamedoos het volgende:
[..]
En die vind ik juist weer lekker!
Euh als je in nederland filet american eet, eet je rauw gehakt... Als je in Nederland zelfs tartaar eet, eet je rauw gehakt. Ja van de echte steak tartare is niks overgebleven (een biefstuk in kleine dobbelsteentjes gesneden en dan bereidt).quote:Op zondag 25 maart 2007 16:59 schreef SHE het volgende:
rauw gehakt of rauwe champignons lijken me niet zo heel slim om te eten
Ik gruwel overigens echt van een paar dingen die ik hier voorbij heb zien komen.
quote:Op woensdag 11 april 2007 14:51 schreef staticdata het volgende:
Rauwe champignons kunnen ook heel goed
Aldi, twee soorten kipkerrie, probeer de variant zonder vruchtjes eens. Echt een goed kipkerrie smaak, en geloof me, ik ben best kieskeurig.quote:Op woensdag 11 april 2007 14:49 schreef Dauthi het volgende:
Echte Kipkerriesalade (zoals die in belgie), dies in nederland niet te krijgen.
Dat is niet goor dat is redelijk lekker ga het binnenkort weer es proberenquote:
taaie bastognes en bitterkoekjes......jammie!quote:Op woensdag 14 maart 2007 23:56 schreef Adfundum het volgende:
oude taaie speculaasjes en Bastogne koekjes. Ik laat ze expres oud worden.![]()
Vind ik ook, maar mensen kijken altijd zo van wtf doe jij nou weerquote:Op donderdag 12 april 2007 02:34 schreef Hijacking het volgende:
[..]
Dat is niet goor dat is redelijk lekker ga het binnenkort weer es proberen![]()
ja die van de Aldi in belgie is ook redelijk goed te nassen die in nederland weet ik niet. Maar ik snap gewoon niet waarom de johma voor in de benelux 2 totaal verschillende recepten heeft. Een met ananas aroma's en zoete rotzooi(nederland), en een met echte kerriesmaak zonder fruit... Wat doet fruit in kipkerrie...quote:Op woensdag 11 april 2007 22:42 schreef Serendips het volgende:
[..]
Aldi, twee soorten kipkerrie, probeer de variant zonder vruchtjes eens. Echt een goed kipkerrie smaak, en geloof me, ik ben best kieskeurig.
Ik zal straks eens kijken waar 'ie vandaan komt, ik heb deze salade vanochtend weer gekocht.quote:Op donderdag 12 april 2007 12:55 schreef Dauthi het volgende:
En omdat iedere supermarkt zijn salade ook laat maken bij johma zijn alle salades altijd hetzelfde (ok de kwaliteit zal altijd minder zijn dan van de johma) en dus niet hachelen.
Dat is echtquote:Op vrijdag 6 april 2007 16:25 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Iemand dit wel eens op? En het nog lekker vinden ook?
Heb je dat ei echt op? Waar dan?quote:Op donderdag 12 april 2007 15:59 schreef Madshark het volgende:
[..]
Dat is echt![]()
![]()
![]()
Smaakt naar bedorven kaas met een modder smaak.
b.t.w. iemand al eens gevulde baarmoeder met gehakt op ?![]()
Dat vind ik ook best smaken.quote:
Ik ookquote:Op donderdag 22 maart 2007 14:36 schreef Gitanki het volgende:
Bevroren bladerdeeg
(kan het nooit laten dat een beetje te snoepen wanneer ik iets van bladerdeeg ga maken)
Het gaat er niet om om iets debiels te verzinnen....quote:Op donderdag 12 april 2007 00:46 schreef Ringo het volgende:
Haring met aardbeien.
Op de yoghurt met Brinta na heb ik dit ook allemaal al eens gegeten vind het allemaal lekker eigenlijkquote:Op zondag 22 april 2007 10:55 schreef schooierd het volgende:
Thee met honing en cognac
Yoghurt met véél Brinta en (cheapskate) chocavlokken
Pizza met mosterd (lees: mosterd-met-pizza)
Witbrood met kaas uit de magnetron, met (gele) Aromat
Broodje met kaas en sandwichspread
Patat met piccalilly
![]()
Of met tomatensoep uit blikquote:Op maandag 23 april 2007 13:27 schreef Reza-impreza het volgende:
Erwtensoep koud uit blik eten met een lepel , hetzelfde met witte bonen in tomatensaus.
Dat lusten toch best veel mensen? Anders lag het echt niet in alle supermarkten.quote:Op maandag 23 april 2007 19:48 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Mijn moeder lust trouwens "haring in tomatensaus " en dat is zooooo ontzettend goor, maar zij vindt het erg lekker...
dat lijkt me met alles zoquote:Op maandag 23 april 2007 20:24 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
Dat lusten toch best veel mensen? Anders lag het echt niet in alle supermarkten.
Nou ja, je kunt van producten die op zich iedereen lekker vindt nog wel rare combinaties maken die andere mensen niet lekker vinden, maar haring in tomatensaus zit al bij elkaar in een blikje. Dan zal het wel niet zo raar zijn om dat samen te eten.quote:
quote:Op maandag 23 april 2007 19:48 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
"haring in tomatensaus "
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |