tis verassend makkelijk, en de makreel is zo gaar.quote:Op maandag 26 februari 2007 22:05 schreef Bluezz het volgende:
Die derde versie lijkt me leuk voor een beginner zoals ik
Hoe werkt dat precies? Ik heb nl. ook net een broodbakmachine.quote:Op dinsdag 27 februari 2007 10:38 schreef Raissa het volgende:
Er zit een broodje in de broodbakmachine
Ik heb nog een hele leuke brontekst voor een handleiding voor een broodbakmachine, van de chinese fabrikant van het apparaat. Compleet onbegrijpelijk chinglish, heerlijkquote:Op dinsdag 27 februari 2007 14:14 schreef Koningin het volgende:
[..]
Hoe werkt dat precies? Ik heb nl. ook net een broodbakmachine.
Dat snap ik, maar ik dacht dat jij een klein broodje bedoelde. Niet een groot brood, dat kan ik.quote:Op dinsdag 27 februari 2007 14:20 schreef Gripper het volgende:
[..]
Ik heb nog een hele leuke brontekst voor een handleiding voor een broodbakmachine, van de chinese fabrikant van het apparaat. Compleet onbegrijpelijk chinglish, heerlijk!!
(ik werk bij een bedrijf waar we wel begrijpelijke handleidingen schrijven)
Dus, wat wil je weten? je gooit er een pak broodmix in (te koop bij de supermarkt) en volgt de aanwijzingen op dat pa. Water erbij (lauw) , en aanzetten. En als je wil dat ie 's nachts begint met bakken, dan stel je een vertraging in zodat er 's morgens om 7 uur lekker warm brood klaarstaat.
Hier staan ook veel tips en trucsquote:Op dinsdag 27 februari 2007 14:23 schreef Koningin het volgende:
Dat snap ik, maar ik dacht dat jij een klein broodje bedoelde. Niet een groot brood, dat kan ik.
niks aansquote:
zekers. melanquote:Op dinsdag 27 februari 2007 17:28 schreef Dos37 het volgende:
[..]
niks aans
we mut nog een moal tosti testen
Nu met foto.quote:Op dinsdag 27 februari 2007 12:09 schreef Stansfield het volgende:
Vanavond de lekkerste pizza die er in de supermarkt ligt. Big American BBQ chicken. Met een lekker ben & jerry ijsje erbij.
Daar stond die pan met rundervinken. Even verplaatst. Foto technischquote:Op dinsdag 27 februari 2007 20:16 schreef Bluezz het volgende:
Foto's
Wat gaat er op dat 3e pitje ikwilookwatzeggen ?
(jouw keuken lijkt wel wat op de onze trouwens, qua indeling, oud gasfornuis en senseo op die plek)
Oe lekkerquote:Op dinsdag 27 februari 2007 23:56 schreef golfer het volgende:
We gooien nu nog even een paar royal kalfskroketten van Van Dobben de friteuse in.![]()
Grappenmaker, het is Indonesisch.quote:Op woensdag 28 februari 2007 00:45 schreef Camplo het volgende:
[..]
Dat is toch een joods gerecht?
Waar bestaat dat nu uit?
Ah nee, dacht dat het joods was. Ooit wat gelezen in zo'n boek waar zo'n kindje dat stiekem snoepte ofzoquote:Op woensdag 28 februari 2007 06:12 schreef Cici het volgende:
[..]
Grappenmaker, het is Indonesisch.
Bestaat uit vele lagen![]()
Ja dat heb ik ook gelezen. Over een meisje dat een avond alleen thuis was geloof ik.quote:Op woensdag 28 februari 2007 07:33 schreef Camplo het volgende:
[..]
Ah nee, dacht dat het joods was. Ooit wat gelezen in zo'n boek waar zo'n kindje dat stiekem snoepte ofzo
Maar nu je het zegt, kan goed Indonesisch geweest zijn
Oeh, dat klinkt erg lekkerquote:Op woensdag 28 februari 2007 16:57 schreef E.G.J. het volgende:
Ik eet dit vandaag:
Omschrijving:
Gemarineerde en gegrilde SpareRibs.
SpareRibs met saus en rijst en wat rauwkostsalade.
IK WIL OOK ZO VAAK ALS JIJ GOURMETTENquote:
hihiquote:Op woensdag 28 februari 2007 19:12 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
IK WIL OOK ZO VAAK ALS JIJ GOURMETTENvind het heerlijk!
Ikke ook patat eten nu,met een pikantoquote:Op donderdag 1 maart 2007 12:19 schreef Qwea het volgende:
toch maar de frituurpan aangemikt. Eet zo wel wat patat. Dat brood komt me ook mn strot uit.
Nu : `Goldstrike![]()
Vind je het zo erg dan om voor je vriend naar de winkel te gaan..kies je toch zelf voor?quote:Op donderdag 1 maart 2007 12:12 schreef Qwea het volgende:
ga ik helemaal naar de winkel om voor mn wederhelft een huzarensalade te scoren zodat meneer vanaaf weer lekker kan smullen, hebben die kutpaupers het niet![]()
Heb maar rundvlees meegenomenHet menu voor vanaaf dus ;
Bieten,met vlees (wat weet ik nog niet),gekookte aardappels,banaanvla met slagroom,rundvlees salade.
Ik ga zo maar eens een getoastbroodje maken I think
ik had het meer over het feit dat ze de huzaren salade niet haddenquote:Op donderdag 1 maart 2007 12:45 schreef Sider het volgende:
[..]
Vind je het zo erg dan om voor je vriend naar de winkel te gaan..kies je toch zelf voor?
quote:Op donderdag 1 maart 2007 17:22 schreef golfer het volgende:
Straks: Thaise groene curryschotel met rijst, groentes en kipfilets.![]()
Vind ik altijd erg lekker met een (zelf gepaneerde) schnitzel!quote:Op vrijdag 2 maart 2007 10:26 schreef Qwea het volgende:
zondag stoofperen etenenkel nog even zien wat voor vlees e.d erbij
Ziet er smakelijk uitquote:
er was over, dus nu warm eten met de lunchquote:Op donderdag 1 maart 2007 18:58 schreef Adelante het volgende:
tagliatelli met bertolli pastasaus/gehakt/paprika/courgette
Mag ik vragen wat een Goldstrike is?quote:Op vrijdag 2 maart 2007 13:33 schreef Qwea het volgende:
nu ; goldstrike
ik wilde eigenlijk naar de ah/bakkerbart fietsen om een kaas ui broodje te halen. But damn,ik ben lui
quote:
niet altijd hoor. Komt zelden voor dat ik op vrijdag middag zo vroeg iets neem. Maar nu wel jaquote:Op vrijdag 2 maart 2007 15:39 schreef Marty het volgende:
Aha!
Ik zat aan etenswaar te denken aangezien je een broodje wilde halen maar ipv dat dit maar nam..
Maar vind je dat echt lekker om 13:00u 's middags?![]()
Die had ik ook met de lunch..quote:Op vrijdag 2 maart 2007 14:08 schreef ikwilookwatzeggen het volgende:
[afbeelding]
Mijn zusje kwam langs en had een broodje Filet Americain voor mij meegenomen.![]()
en jij denkt dat wij dat willen weten?quote:Op vrijdag 2 maart 2007 18:20 schreef Patries86 het volgende:
me mannetje net lekker verwent
Komt dat recept van die Indiase curryschotel nogquote:Op vrijdag 2 maart 2007 19:08 schreef golfer het volgende:
Gebakken pesto-aardappeltjes, restje Thaise wokgroentes en een visburger.
gekocht, getest, en okay bevonden door de nationale bond van huisvrouwenquote:Op vrijdag 2 maart 2007 15:33 schreef Qwea het volgende:
[..]
[afbeelding]
sterke drank (50%) met een kaneel smaak
het is een shooter. Meestal meng ik het met cola.
Het was een Thaise curryschotel.quote:Op vrijdag 2 maart 2007 19:21 schreef Razztwizzle het volgende:
Komt dat recept van die Indiase curryschotel nog?
Oeh, da's ook wel weer eens een idee.quote:Op zaterdag 3 maart 2007 15:50 schreef Fuente het volgende:
Vanavond eten we aardappel-anders met bloemkool, schnitzel en caramelpudding na
Maar dat is ook verrukkelijkquote:Op zaterdag 3 maart 2007 17:54 schreef renzell het volgende:
[..]
Oeh, da's ook wel weer eens een idee.![]()
Vanavond eten we (zelfgemaakte) gebakken aardappels in de schil, een salade van feta, paprika, sjalotten, eikenbladsla en tomaat, witlof uit de oven met ham en kaas en kalfsworstjes met een pepersausje van boursin, knoflook en champignons (en uiteraard vuel peper). Lekkerrrrrr!
![]()
Ehhhh.... Zaanse Hoeve yoghurt kopen, en zelf walnoot en honing erin doen?quote:Op zaterdag 3 maart 2007 21:24 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik had gisteren als toetje de almhof roomyoghurt met walnoot en honing, shit, dat spul is zo lekker, verslavend!
helaas heb ik bij mij in de buurt nog geen supermarkt gevonden die het verkoopt
teveel werk, hihiquote:Op zaterdag 3 maart 2007 21:35 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Ehhhh.... Zaanse Hoeve yoghurt kopen, en zelf walnoot en honing erin doen?
Is dat nou leuk, eigenlijk? Het lijkt me zo'n enorm "we gaan hier heen want dan mag je lekker veel eten" - gehalte hebben. Het feit dat je zelf moet opscheppen trekt me eigenlijk ook niet, je wilt toch lekker bediend worden als je uit eten gaat?quote:Op zondag 4 maart 2007 19:54 schreef Patries86 het volgende:
Was een all in buffet,dus ook drinken erbij!
Ik reageer ook ffquote:Op zondag 4 maart 2007 20:02 schreef Razztwizzle het volgende:
[..]
Is dat nou leuk, eigenlijk? Het lijkt me zo'n enorm "we gaan hier heen want dan mag je lekker veel eten" - gehalte hebben. Het feit dat je zelf moet opscheppen trekt me eigenlijk ook niet, je wilt toch lekker bediend worden als je uit eten gaat?
Nouja, dat dus.quote:Op zondag 4 maart 2007 20:15 schreef Qwea het volgende:
[..]
Ik reageer ook ff
Ik vind het persoonlijk minder. Ik heb altijd zoiets dat je naar zulke dingen gaat omdat het minder duur is/lijkt. Ik vind het idd fijner om bedient te worden dan zelf te moeten opscheppen. Ooit eens naar een all in buffet geweest. Tis niet mijn ding. Zelf dingen opscheppen,de helft is niet warm, de andere helft is taai ect ect.
Ik ga persoonlijk voor de kaart![]()
We wisten niet dat er een all in buffet was! En omdat de andere kant van de kaart vol was... hebben we voor dit gekozen! Waren onderweg naar vrienden,dus ffies snel ergens etenquote:Op zondag 4 maart 2007 20:02 schreef Razztwizzle het volgende:
[..]
Is dat nou leuk, eigenlijk? Het lijkt me zo'n enorm "we gaan hier heen want dan mag je lekker veel eten" - gehalte hebben. Het feit dat je zelf moet opscheppen trekt me eigenlijk ook niet, je wilt toch lekker bediend worden als je uit eten gaat?
Dat ziet er IMHO niet echt lekker uitquote:Op maandag 5 maart 2007 11:22 schreef E.G.J. het volgende:
[afbeelding]
holzfällersteak mit Bratkartoffeln und gemüse.
Dat ga ik proberen vanavond.![]()
Het schaaltje met gebakken aardappelen staat net naast de foto.
quote:Op maandag 5 maart 2007 17:51 schreef Innocence het volgende:
In een vlaag van verstandsverbijstering courgette gekocht, dus nu kruidige tagliatelle met tomatenprut en gegrilde courgette. Maar dan zonder gegrilde courgette, want die vind ik toch echt nog steeds zo vies als altijd...
Kleine blokjes snijden en dan door je tomatenprut?quote:Op maandag 5 maart 2007 17:51 schreef Innocence het volgende:
In een vlaag van verstandsverbijstering courgette gekocht, dus nu kruidige tagliatelle met tomatenprut en gegrilde courgette. Maar dan zonder gegrilde courgette, want die vind ik toch echt nog steeds zo vies als altijd...
Het was wel lekker, maar ook best wel vet. Het is niet een gerecht om weekelijks te ten dus.quote:Op maandag 5 maart 2007 13:03 schreef Qwea het volgende:
[..]
Dat ziet er IMHO niet echt lekker uitlaat je wel ff weten hoe het smaakt?
Heb jij niet een half uur eerder al 2 broodjes op? Waar laat je het...quote:Op dinsdag 6 maart 2007 12:47 schreef Qwea het volgende:
momenteel weer allbran met yoghurt
Dat vraag ik mij serieus enorm vaak af. Ik moet gewoon regelmatig wat eten, anders heb ik honger en word ik chagarijnig. Ik eet maar veel brood,all-bran en wat fruit ipv de snoepjes,koekjes en andere stuff die ik normaal eet.quote:Op dinsdag 6 maart 2007 13:49 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
Heb jij niet een half uur eerder al 2 broodjes op? Waar laat je het...
Ontopic: Evening Breeze-thee. Het is wel geen avond, maar hij is zo lekker.
ik ook! granny smithquote:Op dinsdag 6 maart 2007 16:04 schreef MissyMirjaM het volgende:
een (zure) appel
ga naar de dokterquote:Op dinsdag 6 maart 2007 16:05 schreef Qwea het volgende:
[..]
Dat vraag ik mij serieus enorm vaak af. Ik moet gewoon regelmatig wat eten, anders heb ik honger en word ik chagarijnig. Ik eet maar veel brood,all-bran en wat fruit ipv de snoepjes,koekjes en andere stuff die ik normaal eet.
Na het eten heb ik 30 min later altijd weer hongerALTIJD. toch eens naar de dokter ermee binnenkort want het is best erg
quote:
Klinkt smakelijkquote:Op dinsdag 6 maart 2007 17:09 schreef PizzaSalami het volgende:
Alles wat los en vast zat uit de wok.
Uien, champignons, taugee, boontjes, kipfilet, rundlveesreepjes, noodles erbij.
Ja, smaakt super, net wat van geprobeerd. Ook nog cashewnoten erdoorquote:
Ik trapte er ook steeds in, in die biefstukken van de AH. Laatst biefstukken van de Dekamarkt meegenomen en die waren super!quote:Op maandag 5 maart 2007 19:41 schreef Stereotomy het volgende:
Biefstuk van de AH. Ik zeg steeds dat ik dat nooit meer doe maar toch doe ik het steeds. Waanzinnig taai, echt niet goed. Minstens kogelbiefstuk om het niet zo taai te laten zijn.
Daarnaast 2 roggebroden met roomkaas, bieslook en ham
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |