ik ook!!! 4e bakkie!!!!quote:Op maandag 26 februari 2007 11:06 schreef Mikkie het volgende:
Zit nu maar weer aan de koffie.
en hoe smaakt sonja??quote:Op maandag 26 februari 2007 11:26 schreef Koningin het volgende:
Ben weer met Sonja begonnen
Smelt de boter in een pan met dikke bodem en voeg de ui toe.quote:25 gr boter
375 gr uien, in dunne ringen gesneden
1 tenen knoflook, fijngehakt
20 gr bloem
1 liter runder-of kippenbouillon
125 ml witte wijn
1 laurierblad
1 takje tijm
zout en peper
paar sneetjes stokbrood
50 gr Gruyère, geraspt
Zulks een toeval! Wij ookquote:Op maandag 26 februari 2007 16:57 schreef Sylvana het volgende:
nasi en een bakje sla
quote:Op maandag 26 februari 2007 17:16 schreef Jennifer_dewit het volgende:
Ik eet vanavond weer pizza ben ik bang - mijn vriend weigert voor me te koken - nep toch!?!?!
quote:Op maandag 26 februari 2007 17:01 schreef Kuukske het volgende:
[..]
Zulks een toeval! Ik ook
Nouja, ik heb ook geen sla dan.. maar dan nog.
Laat voor mij de gorgonzolasaus zitten, verderquote:Op maandag 26 februari 2007 19:31 schreef Xennia het volgende:
Krieltjes, varkenshaas met gorgonzola-saus en sla met geitenkaas, walnoten en honing
en dat ziet er zo uit :quote:Op maandag 26 februari 2007 16:57 schreef Bluezz het volgende:
Vanavond :
Klassieke uiensoep (wegens overschot uien hier in huis)
3 pers.
[..]
Smelt de boter in een pan met dikke bodem en voeg de ui toe.
Bak de ui op laag vuur onder af en toe roeren 25 minuten, of totdat de uien diep goudbruin zijn en beginnen te karameliseren.
Voeg de knoflook en de bloem toe en blijf 2 minuten roeren.
Voeg nu langzaam en al roerend de bouillon en de wijn toe en breng aan de kook.
Voeg het laurierblad en de takjes tijm toe en breng op smaak met zout en peper.
Doe een deksel op de pan en laat 25 minuten zachtjes pruttelen.
Verwijder het laurierblad en de takjes tijm en proef of de soep goed van smaak is.
Verwarm de grill voor.
Rooster de sneetjes stokbrood, verdeel ze over je soepkommen en schep de soep erover.
Bestrooi met geraspte Gruyère kaas en zet de soep onder de grill tot de kaas goudbruin en gesmolten is.
Dit nog een keer dusquote:Op zondag 25 februari 2007 18:56 schreef PdeHoog het volgende:
Net kipshoarmareepjes met een champignonne-roerbakmix van de AH in de pan gedaan. Daarbij rijst. Was verbazingwekkend goed te eten
Nu koffie met tia maria en slagroom
En vandaag weer, ik had nog wat over en dat was precies genoeg voor een maaltijdquote:Op zondag 25 februari 2007 19:42 schreef Vava het volgende:
Kip tikka massala met basmati rijst.
Makreel in een indisch sausje-die van mij had ook nog een bananeblad eromheen gevouwenquote:Op maandag 26 februari 2007 21:08 schreef prupke het volgende:
pepesan? wat is dat voor iets?
klinkt heerlijkquote:Op maandag 26 februari 2007 21:17 schreef Shark.Bait het volgende:
[..]
Makreel in een indisch sausje-die van mij had ook nog een bananeblad eromheen gevouwen
een versie
een andere versie
weer een andere
etc.
Die derde versie lijkt me leuk voor een beginner zoals ikquote:Op maandag 26 februari 2007 21:17 schreef Shark.Bait het volgende:
Makreel in een indisch sausje-die van mij had ook nog een bananeblad eromheen gevouwen
een versie
een andere versie
weer een andere
etc.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |