Grappig...quote:Op woensdag 10 januari 2007 01:13 schreef Lemmeb het volgende:
Ik zocht ff wat hardcore materiaal van het wicht. Isohunt en imagefap geven helaas niks, maar kijk eens wat ik met google vond:
[afbeelding]
Het bijbehorende verhaaltje is ook behoorlijk hardcore!
http://www.elsevier.nl/ni(...)nr/133902/index.htmlquote:De beurs in het Latijns-Amerikaanse Venezuela duikelde dinsdag naar beneden. Terwijl de radicaal linkse president Hugo Chávez zijn plannen voor de komende jaren ontvouwt, verliest de beurs ongeveer eenvijfde van zijn waarde.
Plannen van Chávez vallen slecht bij investeerders
Chávez is vorige maand met een overweldigende overmacht herkozen en begint vandaag aan zijn derde termijn als president van Venezuela. Hij blijft dus nog tot 2013 zitten.
In een speech maandagavond schetste hij de toekomst voor het land, die hij zelf omschrijft als een socialisme voor de 21ste eeuw. Chávez probeert al een aantal jaren met de inkomsten uit de Venezolaanse oliebronnen de economie naar zijn hand te zetten. Geld genoeg: Venezuela is de vijfde olie-exporteur ter wereld. Chávez stopt de olierijkdommen in wapens en sociale programma's.
Cuba
Maandag kondigde hij aan een stap verder te zetten: het kleine beetje autonomie dat de centrale bank nog rest wordt afgepakt en nutbedrijven worden genationaliseerd. CANTV (C.A. Nacional Telefonos de Venezuela, het grootste beursgenoteerde bedrijf van Venezuela) staat bovenaan het verlanglijstje van Chavez. Op Wall Street verloor het bedrijf 35 procent van zijn waarde.
Ook Electricidad de Caracas wordt genationaliseerd. En de olieprojecten in het stroomgebied van de Orinoco, nu nog grotendeels in Amerikaans eigendom, komen in handen van het staatsbedrijf PDVSA.
Sovjet-tijden lijken te herleven in Venezuela, en investeerders haalden daarom dinsdag hun geld terug. Chávez kijkt voor inspiratie naar Cuba, waar Fidel Castro vlak na de revolutie van 1959 alle grote bedrijven nationaliseerde en sindsdien de Verenigde Staten dwars zit.
Waarom geef je niet gewoon ruiterlijk toe dat je yvonne hebt gesmeekt en een fles wijn hebt aangeboden om hier je rechtse prietpraat te kunnen ventileren?quote:Op dinsdag 9 januari 2007 22:55 schreef Aaahikwordgek het volgende:
Staat er ook nog ergens te lezen waarom de amnestie verleend is?
Niet eens verknipt.quote:Op woensdag 10 januari 2007 10:39 schreef Rock_de_Braziliaan het volgende:
Ik ben weer bijgeknipt.
quote:En dit wordt mogelijk juli, het wordt gewoon warmer
Er is echt geen ontkennen meer aan, betoogt meteoroloog Harry Otten.
Het wordt vandaag in Nederland op veel plaatsen 14 ŕ 15 graden. Het zou zomaar kunnen dat de warmste januaridag die ooit in De Bilt is gemeten, 15,1 graden op 13 januari 1993, gaat sneuvelen.
Ook elders is het extreem warm. Afgelopen zaterdag werd het in Washington 23 graden, in New York 22 en in Boston 21. In Boston is het in deze tijd van het jaar vaak 30 tot 40 graden kouder. En in New York zijn grote sneeuwstormen in deze tijd van het jaar niet ongebruikelijk.
Het weer lijkt op hol te slaan. In mijn boek Klimaat in Beweging doe ik in de vorm van krantenartikelen een aantal voorspellingen. Onder de kop ‘Nederland heeft koorts’ beschrijf ik bijvoorbeeld hoe het op 18 juli 2007 voor het eerst in Nederland 40 graden wordt.
Of die eerste 40 graden dit jaar ook écht komt, is de vraag niet. Het gebeurt gewoon binnenkort een keer, want de warmterecords volgen elkaar in hoog tempo op. Januari 2007 is in Nederland op weg één van de allerzachtste januarimaanden ooit te worden. Wereldwijd is vrijwel elk nieuw jaar weer warmer dan het recordwarme jaar ervoor.
Veel veranderingen die van deze opwarming het gevolg zijn, lijken onomkeerbaar. In het noordpoolgebied verdwijnt het zee-ijs in een schrikbarend tempo. Al in 2040 kan de Noordpool ’s zomers voor het eerst ijsvrij zijn.
Dat dit zo snel gaat, is niet onbegrijpelijk: er treden effecten op die zichzelf versterken. Zo weerkaatsen sneeuw en ijs meer dan 90 procent van de invallende zonnestraling, terwijl zeewater juist meer dan 90 procent absorbeert. Dus wordt in het noordpoolgebied in de zomer steeds meer van de inkomende zonnestraling als warmte opgeslagen in het zeewater.
Is de klimaatproblematiek onoplosbaar en moet de mens zich maar aanpassen, zoals klimaatsceptici beweren? Neen, zeker niet. Ik heb er juist groot vertrouwen in dat we ingrijpende maatregelen kunnen, moeten en ook zullen nemen.
Maar daar moet wel wat voor gebeuren. Om te beginnen moeten we inzien dat olie en steenkool belangrijke grondstoffen zijn voor de chemische industrie. Het is dus verspilling ze te verbranden. Laten we ze voor toekomstige generaties bewaren.
Om onafhankelijk te worden van fossiele brandstoffen, dienen we over te schakelen op een waterstofeconomie. Waterstof is helemaal schoon: het verbrandingsproduct is water.
De overstap naar waterstof moet de komende 25 tot 50 jaar gebeuren. De VS zouden het voortouw kunnen nemen, door dit voornemen volgend jaar tot centraal thema van de presidentsverkiezingen te maken. Er wordt in de VS al veel en goed onderzoek naar waterstof gedaan. Albany, de stad in de staat New York waar Hillary Clinton woont, profileert zich steeds meer als Clean Energy Valley. Vele honderden mensen werken er aan het efficiënter maken van waterstofcellen, om waterstofauto’s een grotere actieradius te kunnen geven.
Waterstof kan worden gegenereerd met zonne-energie uit de woestijnen van de wereld. In de VS zijn de droge en zonnige gebieden in het zuidwesten bij uitstek geschikt om zonnecentrales te bouwen. Om genoeg zonne-energie te genereren voor de wereldproductie van waterstof, is een gebied nodig van 20 ŕ 30 keer Nederland.
Uiteraard is het nog een grote technische uitdaging om tot een veilig systeem van transport en distributie voor waterstof te komen. Maar als we mensen naar de maan kunnen sturen, kunnen we dit ook.
Onafhankelijkheid van olie uit het Midden-Oosten betekent voor tientallen jaren een leidende rol van Amerikaanse technologie. Ook is het dé oplossing van een aantal geopolitieke problemen.
Europa zou ook een belangrijke rol moeten spelen, maar dat lijkt onhaalbaar. Zelfs van de Lissabon-agenda (om de Europese Unie innovatiever te maken, red.) komt al heel weinig terecht.
In elk geval zal het enkele tientallen jaren duren voordat de waterstofeconomie in delen van de wereld operationeel is. Hoe moeten we die tijd overbruggen?
Dat kan met kernenergie. De discussie daarover is al begonnen, maar moet verder worden opengebroken. Kernenergiecentrales kunnen volkomen veilig worden gebouwd. En door nabehandeling van de radioactieve afvalstoffen kunnen we het stralingsgevaar sterk terugdringen.
Van het nieuwe Nederlandse kabinet mogen we een ‘Visie op Klimaat’ verwachten: aan de ene kant investeringen in de waterstofeconomie, anderzijds de bouw van twee kerncentrales.
Tegelijk moeten we blijven investeren in onderzoek naar kernfusie. Als we die techniek in de vingers krijgen, hebben we een langetermijnoplossing voor de energieproblematiek. Maar voorlopig is de technische haalbaarheid van kernfusie nog twijfelachtig.
Als het kabinet dit allemaal doet, voorkomt het dan klimaatproblemen? Nee, dat niet. Het zal deze eeuw warmer worden. Zomers die heter en droger zijn dan we ooit hebben meegemaakt, liggen in het verschiet. En ook de zeespiegelstijging houdt niet zomaar op. Deze eeuw kan die nog onder één meter uitkomen, maar de verwarming van het zeewater naar diepere lagen, die langzaam verloopt, gaat door – en daarmee de uitzetting van het zeewater.
Zelfs als we binnen enkele tientallen jaren terug zouden gaan naar een kooldioxideproductie op het niveau van tweehonderd jaar geleden, gaat de zeespiegelstijging door. Vóór de 22ste eeuw mogen we een stijging tot drie meter verwachten. De vraag zal dan zeker opkomen of we een deel van Nederland niet aan het water terug moeten geven.
Tegelijk biedt de klimaatverandering ook kansen, juist voor Nederland. Geen land in de wereld is al zo lang en op zo’n grote schaal bezig met de strijd tegen het water. En de technologie en de kennis om de waterproblematiek aan te pakken, wordt op steeds meer laagliggende plaatsen op aarde van levensbelang: kansen te over voor het Nederlandse bedrijfsleven. Nu al hoor je uit de bedrijfstakken en de onderzoeksinstellingen die zich met de strijd tegen het water bezighouden, dat het werk zich opstapelt. Wereldwijd zijn Nederlanders hierin actief.
We zijn het misschien ook wel aan onze stand verplicht. Nederland is als geen ander land gevormd door de eeuwenlange strijd tegen het water. Het heeft zich daarmee in de wereld een plaats veroverd die zeer tot de verbeelding spreekt.
Je zou eigenlijk hopen dat de Haagse politiek daarop voortbouwt en vol trots inzet op een vooruitstrevend klimaatbeleid. Een beleid dat internationaal aanspreekt en dat als voorbeeld kan dienen voor andere landen.
Terug naar het weer van nu. Het zachte weer houdt nog minimaal een week aan en ook het grootste deel van volgende week wordt zacht. Daarbij zal het regelmatig stevig waaien en komt er nog heel wat regenwater naar beneden.
Toch durf ik een blik in de glazen bol te werpen. Ik voorspel dat het omstreeks 22 januari een stuk kouder wordt. De VS gaan dan volop de winter in, met tot diep in het zuiden temperaturen onder nul. In ons deel van Europa gaan we minimaal terug naar meer normale waarden voor eind januari. Of zelfs een paar graden daaronder, met kans op sneeuw en ijs. Wie in februari op wintersport gaat, hoeft zich geen zorgen te maken.
Voor de komende zomer is het interessant te weten dat 2007 in een twaalfjarige cyclus zit met vrijwel alleen ‘grote’ zomers. In deze reeks zitten bijvoorbeeld 1995, 1983, 1959, 1947 en 1923. Zo vreemd om het dit jaar voor het eerst 40 graden te laten worden, is het dus ook weer niet.
„Op 16 februari 2005 is het Kyoto-protocol in werking getreden. Sinds die datum heeft de wereld daar meer dan 200 miljard euro aan gespendeerd: euro 217.911.138.116. Daarmee is een potentiële temperatuurstijging voorkomen van 0,002947431° Celcius.”
Althans, dat was om 15.09 uur gistermiddag de stand op de ‘kyoto-teller’ van De Groene Rekenkamer, een verzameling actievoerders tegen wat zij zien als onnodige milieumaatregelen. De kyoto-teller is genoemd naar de wereldwijde, in 1997 in het Japanse Kyoto gemaakte afspraken om de uitstoot van broeikasgassen (die leiden tot opwarming van de aarde) terug te dringen.
Een minuut later, om 15.10 uur, was het bedrag gestegen met zo’n euro 220.000. En: „Als het Kyoto-protocol helemaal wordt uitgevoerd dan is in 2050 – over 45 jaar – de gemiddelde temperatuur op aarde ongeveer 0,07 graad Celsius lager dan wanneer we gewoon doorgaan.”
„Een hype van de wereldpers”, noemt initiatiefnemer Theo Richel (voormalig actievoerder bij Milieudefensie, nu journalist) alle ophef over het broeikaseffect. De kyoto-teller is bedoeld „om de absurditeit van het hele project te laten zien”.
Want het is, denkt Theo Richel, „nog maar de vraag of de opwarming van de aarde inderdaad doorzet”. En dan „is het ongelooflijk dat zo ongeveer de hele pers en politiek erin meegaan, onder het motto: iedereen is het hier toch over eens”.
De Groene Rekenkamer spreekt van „een raar soort gelovigheid”. Theo Richel: „Het is een braafheid die je op geen enkel ander terrein ziet. Ik zou zeggen: over iemand die mij vertelt wat mij over vijftig of honderd jaar te wachten staat, haal ik mijn schouders op.”
Volgens De Groene Rekenkamer is het geld dat wordt gestopt in maatregelen tegen het broeikaseffect „een teken dat wij leven in een luxe-maatschappij”. Theo Richel: „Wij zijn een maatschappij die zegt: het zou kunnen dat we over honderd jaar een klimaatprobleem hebben. En daar stoppen we dan miljarden in.”
Eigenlijk, vindt hij, „is dat onethisch”. Theo Richel: „Elk jaar sterven miljoenen mensen aan malaria. Als je een rangorde zou maken van de echte wereldproblemen, zou het klimaat op zoiets als de vijfentwintigste plaats komen.”
juli 2006: warmste maand ooit met gemiddeld 22,3 graden Celsius (normaal 17,4 graden)
september 2006: warmste september ooit met gemiddeld 17,9 graden (normaal 14,2 graden)
herfst 2006: warmste herfst ooit met gemiddeld 13,6 graden (normaal 10,2 graden)
oktober en november 2006 waren met respectievelijk gemiddeld 13,6 (tegen 10,3 normaal) en gemiddeld 9,2 (tegen 6,2) graden de op een na warmste maand oktober en november ooit
De winter van 2006 ligt halverwege aan kop om de warmste winter ooit te worden. Record is het jaar 1990 met een gemiddelde temperatuur van 6,0 graden, tegen 3,3 graden normaal
Bron: Meteo Consult
TTTTTTTTTTTtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!quote:Op woensdag 10 januari 2007 11:22 schreef Mutant01 het volgende:
Hey Aaaah! Ik heb je echt gemist man! Welcome baaaack, je blijft hier nu toch wel he voorlopig?
Spannende periode. Elk land heeft het recht om de veiligheid in eigen land te garanderen. Desnoods door inmenging of interventie. Wie niet horen wil, zal dat voelen.quote:New pro-active security strategy evolving
Northern Iraq's powder keg, Kirkuk, will be a central concern in the new policy, with Turkey working out ways to prevent a planned referendum on the fate of the oil-rich city.
Emre Taner, head of Turkey's intelligence organization, made the headlines last week when he, in a rare public statement, warned of threats facing the nation-state and said the time has come to reconsider a "wait-and-see" approach in issues of national security.
The statement, released on the 80th anniversary of the foundation of the National Intelligence Agency (MIT), contained many veiled messages, according to experts, apart from its obvious theses that it was high time to develop a pro-active strategy to counter the growing security threats in the adjacent Middle East.
Prime Minister Recep Tayyip Erdogan's government has been the architect of such a foreign policy for the Middle East that has radically broken with the past traditions. Defying domestic criticism, Erdogan and his ministers paid frequent visits to Iran, Syria, Saudi Arabia and other regional actors, discussing proposals to prevent disintegration of Iraq and resolving the Israeli-Palestinian conflict.
The government even took the bold steps of talking directly to the Palestinian group Hamas, which Israel and the United States brand as terrorist, and offered its mediation to resolve a hostage crisis after Hamas and the Lebanese-based Hezbollah abducted Israeli soldiers last year.
Taner's statement confirmed that the pro-active diplomacy on the part of the government was being embraced by the state's intelligence apparatus as well, turning into a "state policy."
"Turkey does not have the luxury of restricting its policy options with a 'wait-and-see' approach," said Taner in his message. "Taking up a defensive position would be an unacceptable behavior due to circumstances unique to Turkey."
But in addition to the overall foreign and security policy, Taner's statement includes a particular reference to a particular and highly sensitive issue, comment analysts, which is that of Kirkuk.
Iraq's oil-rich, ethnically diverse city of Kirkuk, commented analysts, was what Taner referred to in his statement. With Kurds, Turkmens and Arabs all vying for control of the contested city, residents are bracing for a referendum slated for next year.
Turkey, worried that Kurdish control of the oil resources of Kirkuk would give the Iraqi Kurds a greater leverage that they might use for an independent state next to its southern borders, has long been using diplomatic channels with Iraq and the United States to postpone the referendum on the future of the city.
According to Turkish policy-makers, a referendum in 2007 would open the way for Kirkuk's joining the semi-autonomous Kurdish region that currently contains the northern provinces of Arbil, Suleimaniya and Dohuk. To secure a favorable outcome, the Kurdish groups have sponsored flow of hundreds of thousands of Kurds from other parts of Iraq and even from neighboring countries into Kirkuk to boost the Kurdish population there at the expense of other ethnic groups.
Alarm bells ringing?
The implications of the pro-active stance that Taner called for in his statement for Kirkuk or other hot crisis spots in the Middle East are yet to be seen. But the remarks already raised eyebrows in the Kurdish-controlled northern Iraq.
Jalal Talabani, the first Kurd to become Iraqi president, was quoted as saying yesterday that relations with Turkey must be conducted on the basis of the principle of "non-interference in internal affairs."
"We believe that relations with Turkey must be conducted on the basis of the principle of non-interference and, particularly, with due regard to the special status of Kirkuk," Talabani was quoted as saying by the private CNN Turk television.
Further raising the tension, Iraqi Turkmens have issued warnings over the past few days that a "massacre" by Iraqi Kurds could be pending as they want to remove non-Kurdish ethnic groups from Kirkuk ahead of the 2007 referendum.
"We are an unarmed group, while the Kurdish groups have been supplied with arms," said Sadettin Ergec, who heads the biggest Turkmen group, the Iraqi Turkmen Front, in Iraq. "We call on the world countries to see the danger in Kirkuk."
At the weekend, another senior Turkmen leader said there were 100,000 Kurdish peshmergas ready to massacre the Turkmens in Kirkuk.
Kirkuk, say analysts, could be a security matter that is as important as the issue of the outlawed Kurdistan Workers' Party (PKK) presence in northern Iraq for Turkey, if no step is taken to call off the 2007 referendum.
Chief of Staff Gen. Yasar Buyukanit is most likely to try to get Washington focused on the problem when he visits the United States next month. And Foreign Minister Abdullah Gül, who is reportedly working on a separate visit to the United States, is likely to join Buyukanit in making clear to the U.S. administration that Turkey's patience is wearing thin in Iraq-related security problems and that it might soon resort to a pro-active policy if its demands are not met with a "defensive" approach.
quote:Op woensdag 10 januari 2007 11:24 schreef Mutant01 het volgende:
Sjorsssssssssssssssssssssssssss! Ouwe banaan!!
Pluriformiteit is een groot goed. Niks zo erg als groupthink.quote:Op woensdag 10 januari 2007 11:32 schreef Mutant01 het volgende:
Mohammad-Ali Ramin: Hitler was een Jood
Arme finder krijgt verbaal klappen van users.
Het zijn toch formatie-gesprekken?quote:Informatie-overleg in Catshuis
De onderhandelaars van CDA, PvdA en ChristenUnie vervolgen hun gesprekken over de formatie de eerstkomende dagen op het Catshuis, de ambtswoning van premier Balkenende in Den Haag. Het is de bedoeling om niets uit het overleg naar buiten te brengen.
Volgens informateur Wijffels is er in Friesland een goede basis gelegd voor verder overleg. Deze week willen CDA, PvdA en ChristenUnie knopen doorhakken over de financiële spelregels en over het motto van het nieuwe kabinet.
Informateur Wijffels liet vorige week al doorschemeren dat er meer nadruk op sociaal beleid en milieu wordt gelegd.
wieso?quote:Op woensdag 10 januari 2007 11:52 schreef Rock_de_Braziliaan het volgende:
[..]
Het zijn toch formatie-gesprekken?
Geniaal.quote:De andere drie kunnen kunnen misschien een doorstart maken, denkt de voorzitter, maar dan wel met een andere doelstelling, een andere doelgroep, andere opzet en andere uitvoering.
Goeie actie van Cohen.quote:Burgemeester Job Cohen (PvdA) stuurde vier teams met deskundigen op pad, die snelle en onorthodoxe maatregelen moesten bedenken om escalatie te voorkomen.
Dat betekende bijvoorbeeld: ervoor zorgen dat relschoppende jongeren zich vrijwillig inzetten voor hun buurt, contact tussen buurtgenoten van verschillende afkomst tot stand brengen, adviseren van deelgemeenten, tot het laten instellen van een verblijfverbod bij al te grote overlast van groepen jeugdigen.
Die hele kernlobby is vooral een wassen neus; als iedereen nu massaal kerncentrales gaat bouwen om te voorzien in hun energiebehoefte, schiet de prijs van uranium omhoog, en gaan de uraniumreserves nog een stuk sneller dalen, waardoor we over vijftig jaar met een reeks kerncentrales zitten opgescheept die uiteindelijk nooit rendabel zijn geweest.quote:Op woensdag 10 januari 2007 12:44 schreef du_ke het volgende:
Ach die kernlobby krimpt straks wel weer ineen als de olieprijs wat daalt.
Kloptquote:Op woensdag 10 januari 2007 12:52 schreef Reya het volgende:
[..]
Die hele kernlobby is vooral een wassen neus; als iedereen nu massaal kerncentrales gaat bouwen om te voorzien in hun energiebehoefte, schiet de prijs van uranium omhoog, en gaan de uraniumreserves nog een stuk sneller dalen, waardoor we over vijftig jaar met een reeks kerncentrales zitten opgescheept die uiteindelijk nooit rendabel zijn geweest.
Wijffels heeft de rol van psycholoog op zich genomen, las ik laatst. Dat schijnt makkelijker te werken dan om inhoudelijk op de stukken in te gaanquote:Op woensdag 10 januari 2007 11:52 schreef Rock_de_Braziliaan het volgende:
[..]
Het zijn toch formatie-gesprekken?
Hij wou de inhoudelijke ellende inderdaad zo lang mogelijk ontwijkenquote:Op woensdag 10 januari 2007 13:11 schreef Aoristus het volgende:
[..]
Wijffels heeft de rol van psycholoog op zich genomen, las ik laatst. Dat schijnt makkelijker te werken dan om inhoudelijk op de stukken in te gaan
Blogger.com, hoewel, dat tweede...quote:Op woensdag 10 januari 2007 13:17 schreef problematiQue het volgende:
Weet iemand een site waar ik een weblog aan kan maken die aan de volgende eisen voldoet:
1. mensen moeten kunnen reageren (liefst nog zonder te hoeven registreren)
2. waar je je aan kunt melden om een email te ontvangen als er een nieuw item is geplaatst.
?
muchos gracias seńor.quote:Op woensdag 10 januari 2007 13:18 schreef Monidique het volgende:
Ook: "We will email you at this address when someone leaves a comment on your blog."
Als het weer zo'n stiekem kabinet wordt, dan voorspel ik nog geen half jaar. Dan kan de leus 'hete herfst' weer van zolder gehaald worden en dan helpt prudentie niet meer als blijk van het voordeel van de twijfelquote:Op woensdag 10 januari 2007 13:12 schreef du_ke het volgende:
[..]
Hij wou de inhoudelijke ellende inderdaad zo lang mogelijk ontwijken.
http://www.youtube.com/watch?v=ue3abUbFW14quote:Op woensdag 10 januari 2007 13:14 schreef Monidique het volgende:
http://www.youtube.com/watch?v=k_WeEwDylrc
http://www.waarbenjij.nu/ speciaal voor mensen op reis.quote:Op woensdag 10 januari 2007 13:17 schreef problematiQue het volgende:
Weet iemand een site waar ik een weblog aan kan maken die aan de volgende eisen voldoet:
1. mensen moeten kunnen reageren (liefst nog zonder te hoeven registreren)
2. waar je je aan kunt melden om een email te ontvangen als er een nieuw item is geplaatst.
?
je reinste broodroofquote:Op woensdag 10 januari 2007 13:34 schreef Rock_de_Braziliaan het volgende:
Britse artsen boos over 'Tietentombola'
Ik begrijp ook niet waarom mensen altijd de zwakkeren en simpele zielen in de samenleving moeten bespotten. Ja, hij is een gewillig en zeer eenvoudig doelwit. Ja, die jongen leeft zijn Eerste en Tweede Leven hier op internet. Ja, die jongen is xenofoob. Maar dan nog.quote:Op woensdag 10 januari 2007 11:32 schreef Mutant01 het volgende:
Mohammad-Ali Ramin: Hitler was een Jood
Arme finder krijgt verbaal klappen van users.
quote:
Dan zijn jullie wel aan elkaar gewaagd, lijkt mij.quote:Op woensdag 10 januari 2007 13:44 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Ja, die jongen is xenofoob. Maar dan nog.
quote:Ik heb een boot
ik heb een hele mooie splinter nieuwe boot
Haar naam is anna en ze ligt hier in de sloot
en ik ga varen op het kanaal
het is de allermooiste boot van allemaal
Ik heb een boot
ik heb een hele mooie splinter nieuwe boot
Haar naam is anna en ze ligt hier in de sloot
en ik ga varen op het kanaal
het is de allermooiste boot van allemaal
en ik heb meiden in bikini lekker bloot
ik heb een hele mooie boot en hij is zo groot
hij is niet geel en niet groen en niet rood
nu ben ik rijk maar vroeger lag ik in de goot
ik heb een hele mooie splinter nieuwe boot
Haar naam is anna en ze ligt hier in de sloot
en ik ga varen op het kanaal
het is de allermooiste boot van allemaal...
(lang stuk zonder tekst)
Ik heb een boot
ik heb een hele mooie splinter nieuwe boot
Haar naam is anna en ze ligt hier in de sloot
en ik ga varen op het kanaal
het is de allermooiste boot van allemaal
ik liet me gaan wanneer ik meedee aan de lotterij
ik heb nu een hele mooie boot hij is van mij
dan gaan we feesten met z'n allen op deze boot daar gaan we met z'n allen knallen
ik heb een hele mooie splinter nieuwe boot
haar naam is anna en ze ligt hier in de sloot en ik ga varen op het kanaal
het is de allermooiste boot van allemaal
ik heb een hele mooie splinter nieuwe boot
haar naam is anna en ze ligt hier in de sloot
en ik ga varen op het kanaal het is de allermooiste boot van allemaal
ik heb een hele mooie splinter nieuwe boot
haar naam is anna en ze ligt hier in de sloot
en ik ga varen op het kanaal het is de allermooiste boot van allemaal
en ik heb meiden in bikini lekker bloot
ik heb een hele mooie boot en wa is die groot
lekker varen op het kanaal het is de allermooiste boot op het kanaal
Het licht dat hij meer recht heeft als blanke Nederlanderquote:Op woensdag 10 januari 2007 13:48 schreef ExTec het volgende:
[..]
Dan zijn jullie wel aan elkaar gewaagd, lijkt mij.
Alhoewel; nee, hij hoort hier thuis, jij bent maar import.
Het feit dat jij hier zit, en hij niet in turkije, slaat het fundament onder je grootheidswaanzinnige geouwehoer vandaan.
in dat licht heeft hij per definitie meer gelijk.
Wolfke is ook van allochtone komaf hoorquote:Op woensdag 10 januari 2007 13:48 schreef ExTec het volgende:
[..]
Dan zijn jullie wel aan elkaar gewaagd, lijkt mij.
Alhoewel; nee, hij hoort hier thuis, jij bent maar import.
De SP zoekt onmiddelijk samenwerking met Chavez, want dat is nou eenmaal zoquote:Op woensdag 10 januari 2007 09:20 schreef Finder_elf_towns het volgende:
Chávez stort Venezolaanse beurs in vrije val
woensdag 10 januari 2007 08:08
[..]
http://www.elsevier.nl/ni(...)nr/133902/index.html
Laat dit een voorbeeld zijn van wat er met Nederland gebeurd als de SP aan de macht komt. Die maoisten moeten desnoods met kracht geweerd worden van regeringsdeelname.
End met de pret dus.quote:Op dinsdag 9 januari 2007 23:23 schreef du_ke het volgende:
[..]
Vrees dat er niet veel anders opzit.
Neehoor, meer volgens de doctrine dat het gezeten in een ander land nogal bezopen overkomt om keer op keer van de daken te roepen hoe 'ge-wel-dig' de zandbak van afkomst wel niet is.quote:Op woensdag 10 januari 2007 13:51 schreef Aoristus het volgende:
[..]
Het licht dat hij meer recht heeft als blanke Nederlander
Simpel hier is geld en daar niet, hier ben je geboren en daar niet, hier heb je vrienden en daar niet. Inhoudelijk zat lijkt mij zo. Monidique zegt het ook al eigenlijk.quote:Op woensdag 10 januari 2007 13:56 schreef ExTec het volgende:
[..]
Neehoor, meer volgens de doctrine dat het gezeten in een ander land nogal bezopen overkomt om keer op keer van de daken te roepen hoe 'ge-wel-dig' de zandbak van afkomst wel niet is.
Immers is het meest voor de hand liggende antwoord daarop dan: wat doe je hier dan als het daar zo 'ge-wel-dig' is?
Zo'n rare vraag is dat toch niet?
Maar daar krijg je nooit antwoord op, als je aan zo'n buitenlander die met het land van z'n (groot)-ouders dweep vraagt, wat'ie hier dan doet, als het daar zo tof is. Ja, bullshit antwoorden, maar nooit inhoudelijk.
Ik dacht het ook.quote:Op woensdag 10 januari 2007 13:49 schreef Monidique het volgende:
Ik dacht dat KB in Nederland geboren was...?
Niemand hier toornt aan rechten.quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:00 schreef Monidique het volgende:
Tsja... misschien is het in Turkije of, zeg, Amerika wel gewoon beter, maar kost het geld daar naartoe te gaan, heb je hier werk en vriendin, vind je een bepaald aspect hier doorslaggevend, of iets dergelijks. Nogal voorbarig om dan maar te zeggen dat hij minder rechten heeft een ander land beter te noemen...
Wat doe je dan nog in Nederland?quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:12 schreef ExTec het volgende:
Ok, de VS hebben de tijdgeest niet mee, maar kijk eens wat dat land gepresteert heeft, qua technologie, populaire cultuur, etc.
Het kan zijn dat je Amerika wat betreft alles, economie en vrijheden en buitenlands beleid en wat niet meer, beter vindt dan Nederland, maar zo tegen de doodstraf bent, dat je er niet gaat wonen. Tsja... is het hier dan beter? Nee, op vrijwel alle gebieden niet. Maar het principiële, of het inkomen dat je hier verdient of je vrienden die niet meegaan, zijn toch doorslaggevend.quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:12 schreef ExTec het volgende:
En als een bepaald aspect hier doorslaggevend is, is het hier natuurlijk 'beter', dan ben je niet 24/7 jezelf aan het borstkloppen omdat je turk bent.
Wolfke is van een komaf waar ze er nog van moeten gaan dromen ooit een 1e wereld te wordenquote:Op woensdag 10 januari 2007 14:12 schreef ExTec het volgende:
[..]En wat heeft turkije gepresteerd? Ze zijn 'bezig' een 1ste wereld land te worden
Eikel.quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:18 schreef Sidekick het volgende:
Ik vind de inwoners, het weer en de sfeer veel belangrijker Mutant.
Hoe kun je bezig zijn te worden met iets wat je al bentquote:Op woensdag 10 januari 2007 14:12 schreef ExTec het volgende:
[..]
blabla Ze zijn 'bezig' een 1ste wereld land te worden blabla
Zou je dan niet tot de conclusie komen dat het hier wel degelijk beter is dan?quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:08 schreef Mutant01 het volgende:
[..]
Simpel hier is geld en daar niet,
Nee. Het is maar net waar je behoefte aan hebt, als je geld van ondergeschikt belang vind, gelden er hele andere regels.quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:20 schreef ExTec het volgende:
[..]
Zou je dan niet tot de conclusie komen dat het hier wel degelijk beter is dan?
En dat is dus defacto hypocriet, want als jij die factoren echt het belangrijkst vond, was je hier al kas.quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:16 schreef Mutant01 het volgende:
ExTec geeft "waarde" aan een land aan de hand van wat het presteert, hoe rijk ze zijn etc etc. Dat is mijnsinsziens toch echt de verkeerde maatstaf. Het gaat mij om de mensen, het klimaat, de ambiance. Ijsland is een rijk land, maar zou er voor geen goud willen wonen bijvoorbeeld, omdat het spontaan depressies zou veroorzaken.
Dat je bepaalde factoren belangrijker vind dan andere factoren, sluit niet uit dat je het ene land alsnog beter kan vinden dan het andere.quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:22 schreef ExTec het volgende:
[..]
En dat is dus defacto hypocriet, want als jij die factoren echt het belangrijkst vond, was je hier al kas.
Maar voor jou zijn er blijkbaar ook andere factoren belangrijker.
Nee, tuurlijk niet.quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:22 schreef Mutant01 het volgende:
[..]
Nee. Het is maar net waar je behoefte aan hebt, als je geld van ondergeschikt belang vind, gelden er hele andere regels.
Zoals?quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:24 schreef Monidique het volgende:
Maar dit gaat nergens over, ik ga iets nuttigs doen,.
Kerel whatever makes you happy.quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:24 schreef ExTec het volgende:
[..]
Nee, tuurlijk niet.
Ik moet de eerste moslim die in het westen woont, en ruiterlijk ook toegeeft dat'ie hier woont omdat'ie het hier beter vind ook nog tegenkomen
En je kan lullen wat je wil, maar ook jij 'stemt in deze met je voeten', en je voeten 'stemmen' nederland
Klopt, en dat is inherent hypocriet, want wat doe je hier anders, en ik zal niet nalaten het borstkloppende turkse heerschap alhier daar op te wijzenquote:Op woensdag 10 januari 2007 14:23 schreef Mutant01 het volgende:
[..]
Dat je bepaalde factoren belangrijker vind dan andere factoren, sluit niet uit dat je het ene land alsnog beter kan vinden dan het andere.
Blijkbaar zijn er geen andere landenquote:Op woensdag 10 januari 2007 14:26 schreef MrX1982 het volgende:
Turkije zou een 1ste wereld land zijn als er geen andere landen zouden zijn.
Kan geen gemakkelijke criteria bedenken mbt welke van die talen waarom dan beter zouden zijn.quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:26 schreef Sidekick het volgende:
Extec, wat vind jij een betere taal, Engels of Nederlands?
En een stuk subjectiever.quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:30 schreef ExTec het volgende:
[..]
Kan geen gemakkelijke criteria bedenken mbt welke van die talen waarom dan beter zouden zijn.
Als je naar landen kijkt, zijn die criteria een stuk gemakkelijker te bedenken.
quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:26 schreef MrX1982 het volgende:
Turkije zou een 1ste wereld land zijn als er geen andere landen zouden zijn.
Ik moet Civ IV weer opnieuw installeren.quote:Op woensdag 10 januari 2007 14:31 schreef Monidique het volgende:
Doe je ook mee, Sidekick? Of MrX1982?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |