Sterker nog. Ik ga nu de Tosti in zijn meest simpele versie maken.quote:Op donderdag 10 augustus 2006 05:33 schreef -Lotte- het volgende:
Hmm... ik krijg trek van deze topic
Je legt brood in een pan?quote:Op donderdag 10 augustus 2006 05:34 schreef sig000 het volgende:
[..]
Sterker nog. Ik ga nu de Tosti in zijn meest simpele versie maken.
Ja eerst boter zodat 't goed vet wordt, daarna 2 oude witte of bruine oude boterhammen, net wat er nog ligt, kaas ertussen en ham alhoewel ik denk dat die op is.quote:
Er ontbreekt nog iets maar je hebt bijna een wentelteefje.quote:Op donderdag 10 augustus 2006 05:40 schreef sig000 het volgende:
[..]
Ja eerst boter zodat 't goed vet wordt, daarna 2 oude witte of bruine oude boterhammen, net wat er nog ligt, kaas ertussen en ham alhoewel ik denk dat die op is.
En dan flink bakken en smelten die kaas.
Da's teveel werk Dago en oud brood bakt beter.quote:Op donderdag 10 augustus 2006 06:13 schreef Dagonet het volgende:
Dik, vers brood, bruin is okay. Zelfgebakken is het best, goede, dikke plakken. Drenken in witte wijn, laten drogen.
Mosterd erop smeren, uienringen erop en afdekken met kaas, besprenkelen met witte wijn en de oven in.
De eieren waren op.quote:Op donderdag 10 augustus 2006 06:09 schreef popolon het volgende:
[..]
Er ontbreekt nog iets maar je hebt bijna een wentelteefje.
ja die smelt wel en zeker als je hem er grof overheen raspt, dan kunnen de kruiden er nog beter door heen trekken ... hmmmmmquote:Op donderdag 10 augustus 2006 00:09 schreef tajine het volgende:
smelt die oude brokkel kaas dan wel??
Wat is dat voor tosti?quote:Op zondag 13 augustus 2006 15:01 schreef NIels25 het volgende:
Tosti Vlam!
In Nederland mag je gewoon Tosti zeggen......quote:Op maandag 14 augustus 2006 10:47 schreef tettenman het volgende:
Hou nu eens op over die "tosti's". Het is croque monsieur!!!
Niet in Nederland.quote:Op maandag 14 augustus 2006 10:47 schreef tettenman het volgende:
Hou nu eens op over die "tosti's". Het is croque monsieur!!!
met pittig gehakt erinquote:Op zondag 13 augustus 2006 15:16 schreef Moragh_DaughterofSune het volgende:
[..]
Wat is dat voor tosti?
Sorry ik eet dat spul ook nooit, mijn excuses....quote:Op maandag 14 augustus 2006 16:45 schreef ParanoidEv het volgende:
Ketshup!?
Ik ben nog altijd fan van de simpele tosti met jonge kaas, ham, en een klodder Hela curry! En in het café wordt het dan i.p.v. curry ketchup.
Euhm hoe te bereidenquote:
Ik eet ze altijd in de kroeg, en die halen ze weer bij de groothandel .quote:
Klinkt verdomde lekker ik ga het zsm proberenquote:Op maandag 14 augustus 2006 18:38 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
Ik eet ze altijd in de kroeg, en die halen ze weer bij de groothandel .
Als je ze zelf wil maken kun je wat rundergehakt (ik schreef rubbergehakt ) met een beetje gehaktkruiden en uitgeperste knoflook mengen en dan rul bakken, op het laatst sambal erbij doen.
In een vergiet laten afkoelen en vet uit laten lekken.
Men neme 2 witte boterhammen, op allebei leg je een plak belegen kaas en als het gehakt is afgekoeld doe je het gehakt erop en even in het tosti-ijzer. (je moet wel zo'n ouderwets tostiijzer hebben of zo'n klap ding.... niet zo'n broodroostertosti-apparaat want daar valt alles tussen uit)
(dit verzin ik zelf zomaar even hoor.. ik denk dat ik dit van de week maareens ga proberen, klinkt best goed nl, en lekker hartig!)
En dat gaan we eens uitproberenquote:Op maandag 14 augustus 2006 10:26 schreef M-I-L-F het volgende:
De aller, aller, aller, állerlekkerste tosti is een tosti met jonge kaas en salami, het liefst uit het tosti ijzer.. wat ook te doen is is de tosti in de pan te bakken met een KLEIN beetje ketchup.. terwijl ik geeneens ketchup lust !
Tosti's !
Shiat ..kon 'm net gewoon niet vinden bij de Appie. En geen enkele medewerker in de buurt die me kon helpenquote:
Bij het broodbeleg ja! Bij de sandwichspread enzo.quote:Op zaterdag 30 juni 2007 18:52 schreef BobbyJames het volgende:
[..]
Shiat ..kon 'm net gewoon niet vinden bij de Appie. En geen enkele medewerker in de buurt die me kon helpen
Moet ie bij het broodbeleg staan?
wat al niet grappig kan zijn met wat drankjes achter je kiezenquote:Op zondag 1 juli 2007 22:29 schreef Ednet het volgende:
strooi flink wat provencaalse kruiden op je snee
Gesmolten kaas aan de buitenkant? Zo ja, hoe dan?quote:Op woensdag 19 september 2007 00:02 schreef Agiath het volgende:
Tosti met ook kaas aan de buitenkant
Ja Pizza Quick, al paar keer, maar geeft niet...blijft lekkerquote:Op woensdag 19 september 2007 15:51 schreef KRS het volgende:
(Of was dat al genoemd??)
Idd, mijne liefst met curry danquote:Op dinsdag 30 september 2008 05:53 schreef kraaksandaal het volgende:
Ik blijf erbij dat de tosti met wit brood, ham en kaas in een goed tostie apparaat zonder saus prima te eten is en moet er dan saus bij dan liefst van die coktail/wiskey .
is dat niet een onwijze kaas overkill?quote:Op maandag 13 oktober 2008 21:52 schreef theKiD het volgende:
Tosti met smeerkaas, kaas, salami, kaas, smeerkaas uit de grilpan
er bestaat tegenwoordig ook ananas in blik hoorquote:Op zondag 19 oktober 2008 22:56 schreef emokid het volgende:
Moet ik een ananas kopen, ik weet niet eens hoe ik zo een ding snijd. Is er niet iets waar ik geen ham bij nodig heb? Word daar altijd zo misselijk van.
dat zeg ik toch niet?quote:Op zondag 19 oktober 2008 23:27 schreef emokid het volgende:
Wat je wilt zeggen is dus dat je alleen een lekkere tosti kunt maken als er ananas en ham tussen zit?
quote:Op zondag 19 oktober 2008 22:56 schreef emokid het volgende:
Moet ik een ananas kopen, ik weet niet eens hoe ik zo een ding snijd. Is er niet iets waar ik geen ham bij nodig heb? Word daar altijd zo misselijk van.
Het is nog makkelijker dan een ei bakkenquote:Op maandag 20 oktober 2008 00:31 schreef emokid het volgende:
Ik heb gelezen, en kan hier de mensen alleen maar benijden om hun tostiskills.
Of, je leert eenvoudige dingen koken. Heus, zo moeilijk is het niet hoor.quote:Op zondag 19 oktober 2008 21:41 schreef emokid het volgende:
Ik ben dus voor een lange tijd alleen thuis en kan niet koken; dus ga ik tosti's maken. Ik heb het nu alleen wel gezien met kaas en Turks worst. Wat zijn lekkere varianten die niet al te duur worden en vooral makkelijk voorbereid kunnen worden?
Ik lust wel iets pittigs.
Jij doet graag moeilijk he?quote:Op woensdag 22 oktober 2008 15:12 schreef emokid het volgende:
Gaat dat niet stinken? Kruidenboter?
Leer het voor de verandering eens zelf. Probeer eens wat uit, het is heul niet moeilijk.quote:Op woensdag 22 oktober 2008 16:04 schreef emokid het volgende:
[..]
Kom jij eens voor mij koken dan als je het zo makkelijk vindt.
quote:Op woensdag 22 oktober 2008 16:07 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Leer het voor de verandering eens zelf. Probeer eens wat uit, het is heul niet moeilijk.
Of wou je mammie de rest van je leven je prutje laten klaarmaken?
Teringbende?quote:Op woensdag 22 oktober 2008 16:09 schreef emokid het volgende:
[..]
Ik heb geen zin in een teringbende in de keuken dus ik wil een beetje op mijn hoede blijven.
Goed, brie dus.
quote:Op woensdag 22 oktober 2008 16:16 schreef emokid het volgende:
Dwaas, ik heb het hier over experimenteren met nieuwe dingen. Denk je dat ik niet kan koken? Ga eens niet haastig en onwetend posten.
quote:Op zondag 19 oktober 2008 21:41 schreef emokid het volgende:
Ik ben dus voor een lange tijd alleen thuis en kan niet koken; dus ga ik tosti's maken. Ik heb het nu alleen wel gezien met kaas en Turks worst. Wat zijn lekkere varianten die niet al te duur worden en vooral makkelijk voorbereid kunnen worden?
Ik lust wel iets pittigs.
quote:
Je hebt inmiddels het hele topic verkracht.quote:kun·nen het; o capaciteit, vermogen: beneden zijn ~ werken
quote:Op zondag 16 november 2008 13:23 schreef Nantes het volgende:
Ik vind een tosti met hagelslag echt heerlijk . Maar ik heb aardige combinaties voorbij zien komen hier, dus die ga ik zeker nog proberen!
Eerst een 'basic' tosti maken en dan vervolgens bedekken met een mengsel van creme fraiche en geraspte kaas, en dan even vijf minuutjes in het midden in de oven of onder de grillquote:Op zondag 16 november 2008 19:09 schreef morgane het volgende:
Wow, hoe doe je dat?
Ik wil natuurlijk wel bewijsquote:Op zondag 16 november 2008 23:20 schreef RobinOok het volgende:
En terecht!
Mijn tosties zijn echt onovertroffen, daar kan geen tosti-ijzer tegenop.
Ja. Maak ik ook altijd!quote:Op maandag 17 november 2008 08:35 schreef casper019 het volgende:
kent iemand nou de rookvlees/kaas combo tosti???
Tosti met spiegeleieren on top heet hier een Croque Cheval Geen idee waaromquote:Op maandag 17 november 2008 10:04 schreef oceanpony het volgende:
heb dit weekend samen met vriendje tosti's gegeten in een kroegje. Hij had een tosti Ham Kaas met 2 gebakken eitjes en met gebakken champignonnetjes erover heen....JUMMIE.........ga het thuis ook eens maken.
Tosti met een ei erop heet eigenlijk Croque Madamequote:Op maandag 17 november 2008 13:51 schreef ColdFeet het volgende:
Tosti met spiegeleieren on top heet hier een Croque Cheval Geen idee waarom
quote:Op maandag 17 november 2008 10:04 schreef oceanpony het volgende:
heb dit weekend samen met vriendje tosti's gegeten in een kroegje. Hij had een tosti Ham Kaas met 2 gebakken eitjes en met gebakken champignonnetjes erover heen....JUMMIE.........ga het thuis ook eens maken.
quote:Op zondag 23 november 2008 11:11 schreef RoodWitBlauw het volgende:
heb hier nu een doos van de groot handel, voorverpakte tosti's........
maar kijken hoe makkelijk en hoe lekker die dingen zijn
* RoodWitBlauw eet zijn tosti's graagmet Heinz ketchup en Calve mayonaise ( of hellmans of MIJN )
Owh getsie, dat lijkt me echt heeeeel vies!quote:Op zondag 23 november 2008 15:54 schreef Superfast het volgende:
Weet je wat ook echt een aanrader is?
Tosti met varkenslever , kokosbrood en (aardbeien) jam .
Heb je zelfmoordneigingen?quote:Op zondag 23 november 2008 15:54 schreef Superfast het volgende:
Tosti met varkenslever , kokosbrood en (aardbeien) jam .
Wel boterquote:Op maandag 24 november 2008 05:06 schreef Harajuku. het volgende:
Tosti kaas in de koekenpan. En dit deel is belangrijk: GEEN BOTER
Klinkt zeker zeer lekker, zout en peper en misschien nog wat ijsbergsla julliene erbij.... lekkel lekkel.quote:Op maandag 17 november 2008 10:04 schreef oceanpony het volgende:
heb dit weekend samen met vriendje tosti's gegeten in een kroegje. Hij had een tosti Ham Kaas met 2 gebakken eitjes en met gebakken champignonnetjes erover heen....JUMMIE.........ga het thuis ook eens maken.
Volgens wikipedia is croque cheval een lokale benaming. Nou ja, whatever: ik vind het niksquote:Op maandag 17 november 2008 16:42 schreef Trusten het volgende:
[..]
Tosti met een ei erop heet eigenlijk Croque Madame
ik doe het welis met krentenbrood en kaas!quote:Op vrijdag 28 november 2008 20:03 schreef Beessie-Jen het volgende:
tosti krentebol is ook heeeeeeerlijk
gewoon beleg tussen een krentebol en in de toaster...
20+ kaas is net plastic word niet te etenquote:Op vrijdag 12 december 2008 05:32 schreef Superfast het volgende:
Owja voor de mensen hier die op de pondjes moeten letten is een tosti met ipv gewone kaas 20 + smeerkaas ook aan te raden is nog iets sneller klaar ook.
Daarnaast als je van pittig houdt kun je er ook smeerkaas met sambal tussen doen erg lekker!
Rookvlees is een aanrader rosbief weet ik niet maar doe niet zo achterlijk en probeer gewoon dan merk je vanzelf hoe en of die lekker smaakt.quote:Op maandag 15 december 2008 11:53 schreef casper019 het volgende:
ik heb zin om straks weereens wat anders te proberen als tosti
achterham/jonge kaas heb ik een beetje gehad...
iemand miss wat tips??
Is een tosti met jonge komijnenkaas/ham lekker? smaakt een tosti met belegen kaas/ham anders?
Deze vleeswaren heb ik in huis: Rosbief & runderrookvlees..
voordrest helaas geen tomaat of ui in huis...
Komaan zegquote:Op vrijdag 12 december 2008 04:52 schreef Superfast het volgende:
Tosti-choco-pinda-banaan
# 2 sneetjes witbrood, zonder korst
# pindakaas
# hagelslag
# een stukje banaan
#
boter
Je hoofd is ook belachelijk maar daar gaat dit topic toch niet over?quote:Op dinsdag 16 december 2008 01:58 schreef Isdatzo het volgende:
Mwhehe
Ja, belachelijk idd [ afbeelding ]
Ja komop zeg ik zie ook combinaties die me absoluut niet aanspreken maar dat is verder toch niet relevant voor dit topic of wel?quote:
quote:Op dinsdag 16 december 2008 02:22 schreef Tim86 het volgende:
tonijn erbij is ook heerlijk...
pitabroodje ingesmeerd met yogonaise
geraspte kaas
tonijn uit blik + peper en zout
Ja met pitabroodquote:Op woensdag 9 augustus 2006 17:04 schreef DaFan het volgende:
Hly shit wat een lekkernijen
Ik ga voor de Tosti Pitabroodje ham-kaas.
Die smaak van het pitabroodje is echt veel beter dan een normale boterham!
Valt wel mee met calorie-rijk.quote:Op woensdag 14 januari 2009 15:07 schreef Suzanna het volgende:
Een erg calorierijke tosti:
Tosti-ijzer opwarmen
Plakje ontbijtspek erin bakken (ja, bakken!) aan beide kanten, dus even omdraaien.
Ontbijtspek eruit, op de boterham met kaas die je al klaar had liggen (ertussen dus). Hup, boterham in tosti-ijzer en je hebt een spek-kaas tosti. Best lekker, en erg makkelijk. Alleen niet goed voor de lijn
Dat is ook lekkerquote:Op vrijdag 16 januari 2009 08:14 schreef kraaksandaal het volgende:
2 witte boterhammen, een laagje kaas daarna ham en dan weer laagje kaas, vervolgens maak ik de grillpan goed heet en rooster ze dan tot tosi.
Die had ik op de eerste pagina al in de groep gegooidquote:Op vrijdag 16 januari 2009 08:02 schreef Ugjerke het volgende:
Heeft iemand al een tosti met pizza spread genoemd?
voor een man is dat zeker niet veel. Vooral omdat het ook nog eens geroosterd, dus 'kleiner' isquote:Op donderdag 15 januari 2009 12:48 schreef casper019 het volgende:
ik ga zo 2 x2 boterhammen als ham/kaas tosti maken
bij 1 doe er er wat extra oregano poeder ertussen en 1 met wat extra paprikapoeder ertussen om te proberen of dat het nu lekkerder maakt
klein vraagje... vinden jullie het niet vrij veel om te lunchen met 4 boterhammen of eerder ''gemiddeld'' ??
Bij mij smelt de kaas dan niet zo goedquote:Op vrijdag 16 januari 2009 08:14 schreef kraaksandaal het volgende:
2 witte boterhammen, een laagje kaas daarna ham en dan weer laagje kaas, vervolgens maak ik de grillpan goed heet en rooster ze dan tot tosi.
Met het juiste broodrooster kun je de pita's ook vullen met kaas en dan roosteren, dus helemaal niet zo offtopic.quote:Op woensdag 14 januari 2009 15:08 schreef Suzanna het volgende:
Ook makkelijk trouwens: een pitabroodje opwarmen in de broodrooster. Gaat heel goed en je hoeft geen oven voor te verwarmen. Dat is trouwens een beetje offtopic, want geen tosti, maar goed.
Goeie calorieen bom.quote:Op woensdag 21 januari 2009 17:02 schreef FLuris het volgende:
Boterham lafjes insmeren met sambal, Kaas, Uienringen, Salami, Chorizo, Boterham.
In het tosti apparaat
Na 3 minuten een heerlijke tosti, even de knoflooksaus erbij en het is of er een engeltje over je tong aan het poepen is.
Zorg er wel voor dat je na deze tosti zeker 48 uur geen contact hebt met de rest van de beschaving. Die zullen dit namelijk erg betreuren.
Eet u allen smakelijk
ia 2 x2 boterhammen als tosti ook niet teveel als je de hele dag achter een buro moet zitten?quote:Op vrijdag 16 januari 2009 20:43 schreef The_Hives het volgende:
[..]
voor een man is dat zeker niet veel. Vooral omdat het ook nog eens geroosterd, dus 'kleiner' is
nee. Totaal niet. Daar hoef je je echt niet druk om te maken hoorquote:Op donderdag 22 januari 2009 13:47 schreef casper019 het volgende:
[..]
ia 2 x2 boterhammen als tosti ook niet teveel als je de hele dag achter een buro moet zitten?
dat ga ik een keer proberen!quote:Op donderdag 22 januari 2009 14:43 schreef ElizabethR het volgende:
Ierse tosti variant:
2 witte boterhammen, of een kleine baguette (maar thuis doe ik het altijd met boterhammen)
2 sausages, in de lengte doorgesneden
plak bacon
stukje black en stukje white pudding
plakjes tomaat
plakje cheddar
gebakken ei
Alles tussen de boterhammen proppen en in de sandwichtoaster doen. Overheerlijk!!
D'r was toch nog zoiets met bier? Of ben ik nu abuis? Of was dat schotland?quote:Op donderdag 22 januari 2009 14:43 schreef ElizabethR het volgende:
Ierse tosti variant:
2 witte boterhammen, of een kleine baguette (maar thuis doe ik het altijd met boterhammen)
2 sausages, in de lengte doorgesneden
plak bacon
stukje black en stukje white pudding
plakjes tomaat
plakje cheddar
gebakken ei
Alles tussen de boterhammen proppen en in de sandwichtoaster doen. Overheerlijk!!
Volgende keer wat bieslook erbij doenquote:Op zondag 1 februari 2009 00:34 schreef Erasmo het volgende:
Net eentje met kaas en goedkope brie verorbert. Het blijft een gouden combinatie
ligt eraan wat voor saus je er bij eetquote:Op zondag 1 februari 2009 17:22 schreef casper019 het volgende:
is een tosti nou eigenlijk even ''gezond'' als een normale boterham met achterham/kaas/boter?
quote:Op zondag 1 februari 2009 17:29 schreef The_Hives het volgende:
[..]
ligt eraan wat voor saus je er bij eet
En natuurlijk wat voor tosti je maakt. Je kan het zo gezond maken als je wilt. Doe je er belegen/oude/30+/of 'lite kaas' enzovoort kaas op, gebruik je kipfilet/ham/salami/ander vleessoort, doe je er nog andere saus als mosterd of weet ik het ertussen....... enz
++...quote:Op zondag 1 februari 2009 21:48 schreef casper019 het volgende:
[..]
nja ik lunch vrijwel iedere dag met 2x2 boterhammen als kaas + vleeswaren of tomaat tosti
is dat gezond/normaal?
Het is gewoon hetzelfde als een broodje, maar dan met meer boter. En vaak meer beleg.quote:Op zondag 1 februari 2009 21:48 schreef casper019 het volgende:
[..]
nja ik lunch vrijwel iedere dag met 2x2 boterhammen als kaas + vleeswaren of tomaat tosti
is dat gezond/normaal?
maar toch niet teveel voor een gemiddelde lunch?quote:Op maandag 2 februari 2009 13:12 schreef Dichtpiet. het volgende:
[..]
Het is gewoon hetzelfde als een broodje, maar dan met meer boter. En vaak meer beleg.
Die ga ik binnenkort eens proberen *tonijn uit blik-addict*quote:Op maandag 2 februari 2009 14:39 schreef quirina het volgende:
Pitabroodje
Uitje
geraspte oude kaas
blikje tonijn op water ( uit laten lekken offcourse en beetje prakken)
in tostijzer en smullen maar!
Eventueel wat tomaat/sla als garnering.
Waar maak je je druk om? Hoe anderen er over denken?quote:Op maandag 2 februari 2009 16:48 schreef casper019 het volgende:
[..]
maar toch niet teveel voor een gemiddelde lunch?
nja of het normaal is om met 2x2 boterhammen als ham/kaas tosti of kaas+ nog wat tosti te lunchen elke dagquote:Op maandag 2 februari 2009 16:55 schreef theKiD het volgende:
[..]
Die ga ik binnenkort eens proberen *tonijn uit blik-addict*
[..]
Waar maak je je druk om? Hoe anderen er over denken?
Zoals het al 2x eerder is gezegt.. Waar maak je je druk om? Damn!quote:Op dinsdag 3 februari 2009 13:03 schreef casper019 het volgende:
[..]
nja of het normaal is om met 2x2 boterhammen als ham/kaas tosti of kaas+ nog wat tosti te lunchen elke dag
is dat gezond/normaal vergeleken met wat de gemiddelde mens lunch?
(en ik zit de hele dag achter mn buro calls te beantwoorden)
en ik wil smiddags ooknogwelis een mars trekken oid
zouik dan van 2 tostis aankomen is is het eerder normaal?
ik wil graag het gewicht wat ik nu heb behoudenquote:Op dinsdag 3 februari 2009 15:27 schreef theKiD het volgende:
[..]
Zoals het al 2x eerder is gezegt.. Waar maak je je druk om? Damn!
ik heb in een ander topic al tegen je gezegd dat dat normaal is . Eerder weinig voor een gozer (ookal doe je zittend werk) dan veelquote:Op zondag 1 februari 2009 21:48 schreef casper019 het volgende:
[..]
nja ik lunch vrijwel iedere dag met 2x2 boterhammen als kaas + vleeswaren of tomaat tosti
is dat gezond/normaal?
Maar hij toch niet? Mss word ie wel dikkerquote:Op dinsdag 3 februari 2009 20:55 schreef FutureFairytale het volgende:
als je dit iedere dag al eet en je komt niet aan; waarom maak je je er dan nú druk om?
btw. vrouwen (zoals ik) die kantoorwerk doen kunnen ook best 2 tosti's op of iets anders.. mag jij er zelfs 3
druk maken om normale tosti's (niet extra belegd oid) en toch 's middags een mars trekken . Die mars staat al bijna gelijk aan 2 tosti'squote:Op dinsdag 3 februari 2009 21:05 schreef theKiD het volgende:
[..]
Maar hij toch niet? Mss word ie wel dikker
whaha heb ik ook een x gehad, zat een tosti in de rooster... mn beste vriendin beltquote:Op woensdag 4 februari 2009 03:57 schreef sig000 het volgende:
Er is er zonet 1 mislukt. Was 'm vergeten.
Waar maak jij je druk om zeg.. Als jij het lekker vindt en voldoende dan is het goed.. En als je jezelf te dik vindt dan schaf je maar een hometrainer of whatever aan en ga je een paar keer per week een half uurtje fietsen ipv hier zinloze posts te posten.quote:Op maandag 2 februari 2009 16:48 schreef casper019 het volgende:
[..]
maar toch niet teveel voor een gemiddelde lunch?
Bruine boterhammen, gerijpte kaas, ham en tomaat ( vreemd dat jij tomaat vies vind).quote:Op donderdag 12 februari 2009 19:36 schreef Mexxa het volgende:
Weet je wat ook best goed weg te krijgen is? Lekkere bruine boterhammen, bieslookroomkaas en gerookte zalm. Even bakken in de pan en je eet je vingers erbij op.. Een echte croque!
Hoef je m niet eens voor te bakkenquote:Op donderdag 12 februari 2009 19:36 schreef Mexxa het volgende:
Weet je wat ook best goed weg te krijgen is? Lekkere bruine boterhammen, bieslookroomkaas en gerookte zalm. Even bakken in de pan en je eet je vingers erbij op.. Een echte croque!
Nu heb je van die smerige harde tomaten iddquote:Op vrijdag 13 februari 2009 01:39 schreef Bolkesteijn het volgende:
Als er lekkere tomaten zijn, zoals in de zomer. Dan doe ik altijd kaas, tomaat en zwarte peper tussen de boterhammen.
ok.quote:Op woensdag 18 februari 2009 10:38 schreef quirina het volgende:
Tosti Old Amsterdam met tomatentapenade
Probeer het
Ook lekker zonder dat het tot tosti verwerkt wordtquote:Op woensdag 18 februari 2009 10:38 schreef quirina het volgende:
Tosti Old Amsterdam met tomatentapenade
Probeer het
ik heb het andersom... ik gruwel van alles wat van tomaat gemaakt is, ketchup, soep, pastasaus... Maar gewoon een lekker rauw tomaatje.. HEERLIJKquote:Op vrijdag 13 februari 2009 05:36 schreef Mexxa het volgende:
@ Rood wit blauw. Ik weet het, ben ook vreemd lust ze koud niet. Maar uit oven wel als de pitjes er uit vandaan zijn. Tomatensoep lust ik ook gewoon! Vaag..
Hoezo niet veel in huis?quote:Op zondag 26 april 2009 10:32 schreef The_Hives het volgende:
vannacht weer tostis's gemaakt. Had niet veel in huis (kaas op enzo) dus werden het tosti's kalkoenfilet met plakjes augurk en komkommer. En voor wat ik er nog van weet smaakte het best goed
omdat een standaard tosti ham/kaas ook erg lekker is . Of met plakjes tomaat en ananas ofzo. Daarom vond ik het nogal kaal vannachtquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |