abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 18 december 2005 @ 14:29:47 #1
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33189972
Op oudejaarsavond krijgen we visite maar deze houden niet van oliebollen en appelbeignets dus wat voor bijzonders zou ik dan op tafel kunnen zetten?

Wil het graag wel feestelijk houden dus wel iets anders dan de "standaard" verjaardag hapjes.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33190078
Je bedoelt niet over de hele avond ... alleen bij de koffie of wat je kan neer zetten op tafel..?
kijk ipv appelflappen/oliebollen kan je gebak doen... en bonbons.. en de rest van de avond van alles wat
Salsa Española
  zondag 18 december 2005 @ 14:35:10 #3
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_33190124
stokbrood met dingen erop ?
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_33190437
bier :-P
pi_33190484
toastjes, brie salades en al die crap
  zondag 18 december 2005 @ 14:49:05 #6
109687 -Angel-
Play that funky music.
pi_33190499
quote:
Op zondag 18 december 2005 14:33 schreef Salsagirl het volgende:

kan je gebak doen... en bonbons.. en de rest van de avond van alles wat
Hoe verschilt dit precies in de standaard verjaardag hapjes? Daarom zeg ik laat truffels invliegen vanuit Zuid-Amerika, die truffel die alleen in het hooggebergte van de Andes groeit. En door de wile zwijnen aldaar gevonden wordt.
  zondag 18 december 2005 @ 14:56:46 #7
36796 Morpheus2002
Radio 49 | DJ.Morph
pi_33190728
quote:
Op zondag 18 december 2005 14:46 schreef Tembaco3kwart het volgende:
bier :-P
Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
pi_33190738
quote:
Op zondag 18 december 2005 14:46 schreef Tembaco3kwart het volgende:
bier :-P
En wodka.
Geloven is zeker weten dat je het niet weet.
Geloven maakt meer kapot dan je lief is.
Vloeken is aangeleerd...geloven ook.
pi_33190811
Zet de frietpan aan voor mini-snacks.
  zondag 18 december 2005 @ 14:59:25 #10
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33190813
quote:
Op zondag 18 december 2005 14:48 schreef Tembaco3kwart het volgende:
toastjes, brie salades en al die crap
Eh, nee dat bedoel ik met "de standaard verjaardag hapjes"

Ik wil iets specialers serveren
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 18 december 2005 @ 15:02:54 #11
109065 sungaMsunitraM
Fancybox is not a function
pi_33190902
Erwtensoep
Op donderdag 28 augustus 2008 14:34 schreef Breathtaking het volgende:
:9~
  zondag 18 december 2005 @ 15:03:08 #12
109687 -Angel-
Play that funky music.
pi_33190917
quote:
Op zondag 18 december 2005 14:59 schreef Martijn_77 het volgende:

Ik wil iets specialers serveren
Wat denk je van mijn idee?
  zondag 18 december 2005 @ 15:03:32 #13
109687 -Angel-
Play that funky music.
pi_33190925
Caviaar en cocaïne.
pi_33190933
bier en vette snacks......
pi_33191059
Edit: Even serieus graag dit is geen ONZ

[ Bericht 89% gewijzigd door Martijn_77 op 18-12-2005 22:32:45 ]
Geloven is zeker weten dat je het niet weet.
Geloven maakt meer kapot dan je lief is.
Vloeken is aangeleerd...geloven ook.
  zondag 18 december 2005 @ 17:39:12 #16
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_33195509
Negerzoenen. Nu het net nog mag
pi_33195614
Edit: Even serieus graag dit is geen ONZ

[ Bericht 74% gewijzigd door Martijn_77 op 18-12-2005 22:32:58 ]
Geloven is zeker weten dat je het niet weet.
Geloven maakt meer kapot dan je lief is.
Vloeken is aangeleerd...geloven ook.
  zondag 18 december 2005 @ 18:31:27 #18
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33197011
hoe oud ben jij wonko?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 18 december 2005 @ 19:29:51 #19
109687 -Angel-
Play that funky music.
pi_33198804
Waarom serveer je geen pepernoten, dat verwachten ze nooit. Dan laat je gewoon diverse keren de schaal rond gaan.
  zondag 18 december 2005 @ 19:42:10 #20
109687 -Angel-
Play that funky music.
pi_33199207
Kun je niet iets doen met ijs en vuurpijlen. Zie je op bruiloften ook wel, zal alleen wel wat kosten. Heb je wel wat.
pi_33202268
je kan ook een grote opgemaakte salade neerzetten als hapje

erg lekker, mits je een goede basissalade hebt
pi_33207440
Maak een paar mini sandwiches (met bv zalm of ham en ei of wat je ook maar zelf lekker vind)

Wat ook wel lekker is

Een pasta maken van rode zalm en mayonaise dit of smaak maken dmv peper en bv dragon.
Dan pak je casino brood waar je de korstjes van af haalt en je rolt het brood uit met de deegroller.
Besmeer die platte boterham met de pasta en rol hem dan strak op. ruim een uur of anderhalf in de koelkast leggen en dan in stukjes snijden en op een schaaltje
Thank Drunk I'm a Goddess!
pi_33208009
Of check andere topics met hapjes.....,.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  maandag 19 december 2005 @ 08:13:19 #24
66422 dutch-mamma
Silence, Exile, Cunning...
pi_33210881
Koud buffet met salades.

Salades als in: prak wat koude aardappels met een blikje tonijn, stukjes augurk, stukjes hardgekookt ei, een kwak mayonaise (of cocktailsaus, doe eens gek!), peper en zout... en waar je verder trek in hebt.
Google eens op avocadosalade, garnalencocktail en zo... (als jullie braaf zijn trek ik straks mijn bestandjes open, mits ik even tijd heb... ik schrijf dit tijdens mijn werk!)

Pas wel op dat je salades niet de hele avond in een warme kamer laat fermenteren... Dus niet, net als een bak chips, neerzetten voor als iemand eens trek mocht krijgen...
Never explain; your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway. (Elbert Hubbard, US author, 1856 - 1915)
pi_33213695
Chips!
JOHNNY HEITINGA
  maandag 19 december 2005 @ 13:57:28 #26
34721 BrauN
U HAV EIGHTS LOLZ!!!11!!
pi_33216190
quote:
Op zondag 18 december 2005 19:29 schreef -Angel- het volgende:
Waarom serveer je geen pepernoten, dat verwachten ze nooit. Dan laat je gewoon diverse keren de schaal rond gaan.
.
  maandag 19 december 2005 @ 14:59:43 #27
106102 Mabelle
Hi.... haaaa
pi_33217497
Je kan tortilla's (zachte) insmeren met Boursin, beetje ijsbergsla en gerookte zalm erop. Beetje peper!

en dan oprollen en in stukjes snijden en met prikkertjes bij elkaar houden.
Staat leuk en het is lekker.

Natuurlijk kan je van allerlei vulling gebruiken.. net wat je lekker vindt.
Hij: "Je zult er morgenvroeg spijt van hebben......."
Ik: "Dan slapen we toch tot morgenmiddag??..."
pi_33285170
quote:
Op zondag 18 december 2005 18:31 schreef Pietverdriet het volgende:
hoe oud ben jij wonko?
Ach gos...de wijze oude man.
Geloven is zeker weten dat je het niet weet.
Geloven maakt meer kapot dan je lief is.
Vloeken is aangeleerd...geloven ook.
  woensdag 21 december 2005 @ 21:23:27 #29
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33288327
Iemand nog goede tips voor oudjaarsavond?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  woensdag 21 december 2005 @ 21:27:09 #30
109687 -Angel-
Play that funky music.
pi_33288472
quote:
Op woensdag 21 december 2005 21:23 schreef Martijn_77 het volgende:

Iemand nog goede tips voor oudjaarsavond?
Natuurlijk, geef me even enkele minuten bedenktijd.
  woensdag 21 december 2005 @ 21:29:09 #31
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33288545
quote:
Op woensdag 21 december 2005 21:27 schreef -Angel- het volgende:

[..]

Natuurlijk, geef me even enkele minuten bedenktijd.
Dan verwacht ik wel een serieuze reactie!
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33288657
Wil je zo'n verpletterende indruk maken op je gasten?

Bij mijn vrienden is gewoon lekkere drank en wat toastjes en hapjes voldoende. Ik ga me niet helemaal te pleures denken voor iets speciaals. Of komt de koningin langs?
  woensdag 21 december 2005 @ 21:34:39 #33
38433 snijder
snijderdotcom
pi_33288748
kippevleugeltjes.

gemarineerd in: zoetzure saus/ketjap/teriyaki/whatever. verschillende varianten maken, even in de pan aanbraden en daarna warm in de oven houden. in de avond op een rechaud opdienen.
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
  woensdag 21 december 2005 @ 21:41:13 #34
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33289006
quote:
Op woensdag 21 december 2005 21:32 schreef Halfgedraaide het volgende:
Wil je zo'n verpletterende indruk maken op je gasten?
Nee, maar wil wel iets specialers op tafel zetten. Want anders zet ik een week later met mijn verjaardag weer het zelfde op tafel.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33291326
quote:
Tirakia met tzatziki (kaaspasteitjes met komkommerdip)



Ingrediënten:

5 plakjes roomboterbladerdeeg
60 g feta
30 g geraspte Parmezaanse kaas
1 ei
1 eetlepel fijngehakte peterselie
peper
1 middelgrote komkommer
zout
2 à 3 teentjes knoflook
1 bekertje Bulgaarse yoghurt
paprikapoeder


Bereiding:

Schil de komkommer en rasp ze fijn. Doe de komkommer in een zeef, bestrooi het met wat zout en laat het goed uitlekken.
Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Schep de komkommer met de knoflook en de yoghurt door elkaar. Breng de tzatziki op smaak met wat zout en bestrooi het met wat paprikapoeder.
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verkruimel de feta boven een kom. Voeg de Parmezaanse kaas, het ei, de peterselie en peper naar smaak toe en meng alles goed door elkaar.
Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel het kaasmengsel over de bladerdeegvierkantjes en vouw ze schuin dubbel. Plak de randen goed vast met wat water.
Leg de driehoekjes op en met bakpapier beklede bakplaat en bak ze, in ± 20 minuten, in de voorverwarmde oven goudbruin.
Serveer ze met de tzatziki.
quote:
Kippasteitjes


Ingredienten:
400 gram kippevlees, 2 eetlepels verse uitjes, fijngesneden, peper en zout, 700 gram fylo-deeg (kant en klaar)

Bereiding:


Het gare kippevlees in kleine stukjes snijden en fijnmalen.
De fijngesnede uitjes, peper en zout er goed roerende doorheen mengen.
Telkens een lepeltje van dit mengsel op een stukje deeg leggen en dit dichtvouwen dan wel bedekken met een ander stukje.
De randen dichtplakken door ze aan te drukken met een vork.
Bestrijken met een losgeklopt ei.
20 Minuten bakken in een warme oven ongeveer 180 graden. Warm opdienen.

quote:
Ham met camembert-hapje



12 plakjes rauwe ham (het is handig om te vragen om kleine stukjes plastic tussen de plakjes omdat ze anders nogal lastig los van elkaar komen).
een rondje camembert
honing (een beetje vloeibare)

Snijd de camembert in 12 stukjes. Wikkel elk stukje kaas in een stukje ham.
Prik in alle pakketjes een cocktailprikker en rangschik ze in een vuurvast schaaltje.
Schenk er per pakketje een theelepel zachte honing overheen.

Voor-verwarm de grill op de hoogste stand.
Zet het schaaltje onder een nog steeds hoge grill vrij hoog in de oven.
Na een minuut of 5 is het klaar.

De kaas wordt dan een beetje zacht en de honing loopt uit.
Niet te lang anders wordt de kaas helemaal vloeibaar en/of verbrandt de ham.

Leuke dingetjes vind ik zelf
pi_33294074
Milkshake cocktails? Huur een milkshakemachine en ga daar cocktails mee fabriceren. Ik ben dol op vanille shake met Kahlua.
Geloven is zeker weten dat je het niet weet.
Geloven maakt meer kapot dan je lief is.
Vloeken is aangeleerd...geloven ook.
  donderdag 22 december 2005 @ 07:27:09 #37
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_33298855
Warmgerookte zalm met dille in blokjes serveren met stokbrood.
Kipjes in teriyaki zoals Snijder zegt, altijd goed.
Hartige oliebollen of als ze het deeg ook niet lusten van ander spul "oliebollen" maken, met kaas en rauwe ham ofzo.
Tomatentaartjes.
Quiche.

Wees eens creatief
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  donderdag 22 december 2005 @ 10:54:45 #38
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33302075
quote:
Op donderdag 22 december 2005 07:27 schreef BBQ-kip het volgende:
Wees eens creatief
Heb ook wel wat ideeen maar ik sta altijd open voor meer ideeen
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33302242
bij ons doen de gevulde dadels en vijgen (gevuld met roomkaas) het erg goed. Maak anders ook met tapenade gevulde cherrytomaatjes. Zoals hierboven beschreven staat: de tortilla met gerookte zalm. Je kan ook stokbrood met kaasjes, maar haal dan bijzondere kaasjes.
Maak sushi's of tapas. uuuuh olijven doen het ook altijd goed.

maar maak het jezelf niet te moeilijk. Dan ben je alleen maar aan het rennen, terwijl je hoort te feesten. Misschien kan je beter een lekkere wijn/champagne halen
pi_33303093
Dit vind ik nou altijd heel feestelijk!

Kruidenrolletjes bron



Ingrediënten
1 zakje gepelde walnoten (45 g)
2 wraptortilla's
100 g verse roomkaas
1 zakje verse dille (15 g)
1/2 zakje verse bieslook (à 25 g)
1 zakje verse munt (15 g)
zout en peper
Materialen
cocktailprikkers, plasticfolie

Voorbereiden
Walnoten grof hakken. Wraps in droge koekenpan ca. 2 minuten verwarmen, zodat ze zacht worden. Wraps op snijplank leggen en dik met roomkaas besmeren. Walnoten erover strooien. Takjes dille en bieslook op midden van wrap verdelen. Blaadjes munt van takjes plukken en op roomkaas leggen. Wraps met zout en peper bestrooien en rond vulling stevig oprollen. Wraps tot gebruik in plasticfolie in koelkast bewaren.
Bereiden
Wraps uit folie halen. Met scherp mes zijkanten van rol snijden. Rollen elk in 6 stukken snijden. Rolletjes met cocktailprikkers vaststeken.
Wijnadvies
Lichte, frisse, fruitige witte wijnen


Cocktailgarnalen met pittige salsa bron


Ingrediënten
1/2 pak fillobladerdeeg (diepvries, a 225 g), ontdooid
1 bakje cocktailgarnalen (125 g)
1 bakje kiwi-mangosalade
1/4 rode peper, fijngesnipperd
1 sjalotje, fijngesnipperd
1 theelepel tomatenpuree (tube)
2 dl olie

Bereiden
4 Plakken fillodeeg elk in 5 repen snijden. Om elke garnaal 1 reep rollen. Tot gebruik in koelkast bewaren. Intussen fruit heel fijn snijden en in schaaltje doen. Rode peper, sjalot en tomatenpuree erdoor mengen (= salsa). In wok of koekenpan olie verhitten. Garnalen in 1 à 2 minuten goudbruin bakken. Even laten uitlekken op keukenpapier. Direct serveren met salsa om garnalen in te dippen.
Wijnadvies
Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen


Hamrolletjes met groenten bron
Ingrediënten1/2 courgette
1/2 cup verse vinaigrette (a 100 g)
2 geroosterde paprika's (pot)
8 pakken geroosterde achterham (smalle plakken)
8 basilicumblaadjes
8 olijven met piment
8 plakken rauwe ham
8 plakjes pittige kaas (bijv. grana padano)
4 gedroogde tomaten op olie (gehalveerd)
Materialen
cocktailprikkers

Bereiden
Courgette in lange, dunne reepjes snijden. Reepjes in diep bord leggen, dressing erover schenken en 5 min. marineren. Paprika's laten uitlekken en in 8 repen verdelen. Plakken achterham op snijplank leggen en in lengte dubbelvouwen. Aan smalle kant van elke plak ham reep paprika en blaadje basilicum leggen. Ham oprollen en samen met olijf aan cocktailprikker steken. Plakjes rauwe ham op snijplank leggen. Aan smalle kant van elke plak enkele reepjes courgette en reepje kaas leggen. Ham stevig om courgette wikkelen en samen met tomaatje aan cocktailprikker steken.
Wijnadvies
Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen
pi_33304273
quote:
Op woensdag 14 december 2005 15:39 schreef MissyMirjaM het volgende:
dadels, ontbijtspek plakken, chorizo plakjes

dadels kopen, lekker veel.
over de lengte een sneetje erin, en de pit eruit halen.
plakje chrorizo in de dadel stoppen, eromheen een half plakje ontbijtspek.
als je ze allemaal klaar hebt in de oven op, nah, 180, 190 graden, tot het spek lekker knapperig is, warm eten, zijn heerlijk
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_33304926
maak wat mexicaans of zuid amerikaans.

tappas en enchiladas..mischien ff wat anders..
er zijn zoveel kleine mexicaanse hapjes, moet je wel een aardig buffet mee kunnen vullen.
corona's en tequila erbij... of gewoon een lekker wijn..

pesto hapjes en gesneden groente met dip..

veel beter als oliebollen.
going no where fast.
www.outlawz.nl nu ook met paypal!!
Nieuwe website voorlopig nog op www.gamesdiscount.nl
pi_33470086
quote:
Op zondag 18 december 2005 14:59 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Eh, nee dat bedoel ik met "de standaard verjaardag hapjes"

Ik wil iets specialers serveren
winterbier :-)
pi_33478363
Gambastaartjes zijn erug lekker om te frituren. wel eerst pellen, en dan ff paneren. Op ongeveer 180 graden, en dan een paar minuutjes.
Laat ze wel goed uitlekken, dus ff op keukenpapier leggen!

Veel plezier!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pi_33488897
Tappas zit ik aan te denken
We hopen dat ze je vleugels geven, zodat je overal kunt komen, dat je terugkomt in onze dromen, en met ons meevliegt in ons leven
Blonde haren,blauwogen zomaar uit een sprookjesboek gevlogen...
pi_33489183
http://www.giessenborch.com/

bergen tapas recepten
suck my asshole taco bender
pi_33543204
Wij hebben net lekkere franse kaasjes,sushi, grote garnalen en oesters gekocht.
Fles champi erbij en het gaat helemaal goed komen
  vrijdag 30 december 2005 @ 15:55:55 #48
129362 BennyNL
1 lange trip
pi_33543262


[ Bericht 100% gewijzigd door Blues op 30-12-2005 16:07:29 (offt weg) ]
Gemiddeld reactieniveau op de FP:
[quote]Ben benieuwd wanneer Bin Laden zelf met een boek komt![/quote]
Buzzz: Wat, gebundelde grot tekeningen??? >:)
  vrijdag 30 december 2005 @ 16:27:48 #49
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_33544492
Van die kleine knakworstjes in een stukje croissant-deeg rollen en even in de oven doen. Superlekker!
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  vrijdag 30 december 2005 @ 17:32:31 #50
88233 Steve
Still the best.
pi_33547079
Mini pizza's. recept. Maar ze zijn ook gewoon te koop.
site met wat hapjes.

[ Bericht 32% gewijzigd door Steve op 30-12-2005 17:38:19 ]
"Atb is lief, groetjes Peri."
pi_33550718
wij hebben van alles wat. lumpus [lemper], stokbroodjes, kaasjes, chippies.
misschien nog sushi maken.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 30 december 2005 @ 19:50:47 #52
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33552683
Het wordt een soort buffetje met:

Warm
Kippenvlees in Kerriesaus
Eigen gemaakte Varkens saté
Gehaktballetjes in Pangang saus
Witte rijst

Koud
Koude schotel
Gevulde eieren
Asperges in ham
Stokbrood met Kruidenboter
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33559109
quote:
Op zondag 18 december 2005 14:29 schreef Martijn_77 het volgende:
Op oudejaarsavond krijgen we visite maar deze houden niet van oliebollen en appelbeignets dus wat voor bijzonders zou ik dan op tafel kunnen zetten?

Wil het graag wel feestelijk houden dus wel iets anders dan de "standaard" verjaardag hapjes.
quote:
Op vrijdag 30 december 2005 19:50 schreef Martijn_77 het volgende:
Het wordt een soort buffetje met:

Warm
Kippenvlees in Kerriesaus
Eigen gemaakte Varkens saté
Gehaktballetjes in Pangang saus
Witte rijst

Koud
Koude schotel
Gevulde eieren
Asperges in ham
Stokbrood met Kruidenboter

Kon je nou niets aparters n.a.v je OP verzinnen Martijn
Er staat zoveel lekkers tussen de ideeën, en dan kom je met dit
pi_33559148
!
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 30 december 2005 @ 22:14:54 #55
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33559289
quote:
Op vrijdag 30 december 2005 22:10 schreef Bluezz het volgende:


Kon je nou niets aparters n.a.v je OP verzinnen Martijn
Er staat zoveel lekkers tussen de ideeën, en dan kom je met dit
Kon wel iets beters verzinnen heb alleen de gasten gepeild die komen en dit past het beste bij hun smaak.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  vrijdag 30 december 2005 @ 22:18:39 #56
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_33559459
quote:
Op vrijdag 30 december 2005 22:14 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Kon wel iets beters verzinnen heb alleen de gasten gepeild die komen en dit past het beste bij hun smaak.
Tsja, het zijn hele gezellige lieve mensen, maar wel mensen die zoiets hebben van "Doe maar gewoon, dat is al goed genoeg"
Positive thinking, my way of thinking!
pi_33559462
Hier eten we bara's morgenavond, toch een soort oliebollen maar dan anders...
pi_33559540
quote:
Op vrijdag 30 december 2005 22:18 schreef Annemiek78 het volgende:


Tsja, het zijn hele gezellige lieve mensen, maar wel mensen die zoiets hebben van "Doe maar gewoon, dat is al goed genoeg"
Dan houden ze ook gewoon van oliebollen

sorry, ik hou al op, ben wat melig
  vrijdag 30 december 2005 @ 22:21:11 #59
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_33559561
Standaard verjaardagshapjes zijn voor ons:
Stokbroodje met salade en een stukje brie of andere kaas.
Een zoutje en wat chips.

Dit "Koud en warm" buffet is dus wel wat specialers/feestelijker dan dat onze gasten gewend zijn bij ons te krijgen. Het wordt vast hardstikke gezellig . Heb de wijn/bier en champagne al koud staan.
Positive thinking, my way of thinking!
  vrijdag 30 december 2005 @ 22:21:43 #60
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_33559588
Oliebollen
Positive thinking, my way of thinking!
pi_33559613
oliebollen, met poedersuiker
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 30 december 2005 @ 22:23:33 #62
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33559675
Maar ik zal verschillende gerechten wel in overweging nemen voor mijn verjaardag van volgende week
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33559712
quote:
Op vrijdag 30 december 2005 22:23 schreef Martijn_77 het volgende:
Maar ik zal verschillende gerechten wel in overweging nemen voor mijn verjaardag van volgende week
Dát wilde ik ff horen
  vrijdag 30 december 2005 @ 22:47:28 #64
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_33560786
gourmetten op de meest burgerlijke avond van het jaar!
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 30 december 2005 @ 22:55:42 #65
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33561178
Net al even een flesje sekt gedronken..
*Hips*
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 30 december 2005 @ 22:56:56 #66
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_33561231
quote:
Op vrijdag 30 december 2005 22:55 schreef Pietverdriet het volgende:
Net al even een flesje sekt gedronken..
*Hips*
(voor het nieuwe jaar)
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 31 december 2005 @ 16:07:55 #67
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_33583247
Hebben net samen in de keuken gestaan voor vanavond.
Schaal met koude schotel (Grove huzarensalade) is erg mooi geworden.
Gevulde eieren hebben we gemaakt en die zijn heerlijk.
Nog een beetje vulling afgemaakt als eisalade.

Warme gerechten zijn ook allemaal goed gelukt! Ziet er heerlijk uit.
Vanavond gaan we de boel eens fijn keuren!
Positive thinking, my way of thinking!
pi_33583333
Klinkt heerlijk hoor, maak je ook ff foto's?
  zaterdag 31 december 2005 @ 16:12:37 #69
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_33583401
Ik zal het proberen. Zit vanavond wel met een huis vol visite..
Maar als ik er aan denk zal ik er even een paar knippen.
Positive thinking, my way of thinking!
pi_33583481
Foto's van de gerechten/schotels kan je nu alvast maken
  zaterdag 31 december 2005 @ 16:17:31 #71
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33583586
quote:
Op zaterdag 31 december 2005 16:14 schreef Bluezz het volgende:
Foto's van de gerechten/schotels kan je nu alvast maken
Zo is nu naar beneden met het fototoestel
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zaterdag 31 december 2005 @ 16:20:12 #72
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_33583661
Schaal is al wel opgemaakt.
De warme gerechten zitten in tupperware bakken.
Ziet er op de foto dus (nu nog) niet zo feestelijk uit.
Martijn is nu nog foto maken van de gevulde eieren!

* Annemiek78 honger krijgt
Positive thinking, my way of thinking!
  zaterdag 31 december 2005 @ 16:29:40 #73
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_33583984
Komen ze:







[ Bericht 3% gewijzigd door Annemiek78 op 31-12-2005 16:58:54 ]
Positive thinking, my way of thinking!
  zaterdag 31 december 2005 @ 16:31:29 #74
66422 dutch-mamma
Silence, Exile, Cunning...
pi_33584066
Never explain; your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway. (Elbert Hubbard, US author, 1856 - 1915)
pi_33584243
Dat ziet er lekker uit, hoelaat gaan we
  zaterdag 31 december 2005 @ 17:05:50 #76
88233 Steve
Still the best.
pi_33585152

Ik heb er zin in.
"Atb is lief, groetjes Peri."
pi_33587202


Straks na 00:00 uur wordt dit onze late-nite snack tafel waar alleen de champagne nog ontbreekt. maar die wordt pas om 23:55 uur op tafel gezet
pi_33587444
ben nu gevulde eitjes aan het maken á la mij, en we gaan straks sushi knutselen
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_33588122
Wij gaan gourmetten
  zaterdag 31 december 2005 @ 18:53:43 #80
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_33588210
quote:
Op zaterdag 31 december 2005 18:16 schreef i-spy24 het volgende:
[afbeelding]

Straks na 00:00 uur wordt dit onze late-nite snack tafel waar alleen de champagne nog ontbreekt. maar die wordt pas om 23:55 uur op tafel gezet
Leuke nep-foto.
Alsof je nu al al die gerechten op tafel hebt staan.
Hou jij het nou maar bij je peking-eendje met je flesje AA op je formica-tafeltje.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 1 januari 2006 @ 11:00:06 #81
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33597917
Het koud en warm buffetje was een schot in de roos!
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 1 januari 2006 @ 11:08:07 #82
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_33597977
quote:
Op zondag 1 januari 2006 11:00 schreef Martijn_77 het volgende:
Het koud en warm buffetje was een schot in de roos!
Ja, is erg goed bevallen.
Ook precies de goede hoeveelheid. Heb mooi geen restje over.
Alles is mooi op gegaan...

En de Champagne was nog wel het lekkerste....
Positive thinking, my way of thinking!
  zondag 1 januari 2006 @ 11:12:07 #83
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_33598004
Geen restjes? .

Bij mij thuis is de dag na een feetje altijd left-over dag .
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_33599925
quote:
Op zondag 1 januari 2006 11:12 schreef Tha_Erik het volgende:
Geen restjes? .

Bij mij thuis is de dag na een feetje altijd left-over dag .
hier ten overvloede, helaas hebben we bijna alles weg moeten flikeren.
]zonde van het geld
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_33600940
zo lekkel
"We all have to stick together. I'll be behind the team on Saturday roaring them on, and I know the fans will do the same."
  dinsdag 3 januari 2006 @ 17:44:00 #86
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_33666004
quote:
Op vrijdag 30 december 2005 22:21 schreef Annemiek78 het volgende:
Dit "Koud en warm" buffet is dus wel wat specialers/feestelijker dan dat onze gasten gewend zijn bij ons te krijgen. Het wordt vast hardstikke gezellig. Heb de wijn/bier en champagne al koud staan.
Dit vind ik nou zo sneu he
Meid, doe eens écht gek, gooi je haar los en maak er wat van!
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_33667033
quote:
Op zondag 1 januari 2006 11:08 schreef Annemiek78 het volgende:

[..]

Ja, is erg goed bevallen.
Ook precies de goede hoeveelheid. Heb mooi geen restje over.
Alles is mooi op gegaan...

En de Champagne was nog wel het lekkerste....
Of precies niet de goede hoeveelheid, maar net wat te weinig. Ik vind dat er altijd wat over moet blijven, vooral als je gasten hebt. want als gasten het eten zien slinken durfen ze nooit te zeggen dat ze te weinig hebben gehad. Ze hebben dan zoiets van pakken jullie het laatste maar hoor.

Ik zorg altijd dat ik van alles voldoende in huis heb. Dus liever wat dingen over dan alles op. Het moet natuurlijk niet te gek worden dat je echt alles over hebt he.
  dinsdag 3 januari 2006 @ 18:58:57 #88
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33668236
quote:
Op dinsdag 3 januari 2006 17:44 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Dit vind ik nou zo sneu he
Meid, doe eens écht gek, gooi je haar los en maak er wat van!
Dat doen we met mijn verjaardag wel als er ook meer mensen komen ga zeker die Ham met camembert-hapje van Bluezz maken.

En ook de Hamrolletjes met groenten van Jessica24 staan ook op de planning
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  dinsdag 3 januari 2006 @ 19:00:41 #89
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_33668297
vergeet niet de hapjes uit het gourmet menu. de hollandse geitenkaas met honing in bacon zijn echt erg lekker. kan je ook koud serveren.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  dinsdag 3 januari 2006 @ 19:08:29 #90
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33668527
quote:
Op dinsdag 3 januari 2006 19:00 schreef zoalshetis het volgende:
vergeet niet de hapjes uit het gourmet menu. de hollandse geitenkaas met honing in bacon zijn echt erg lekker. kan je ook koud serveren.
Dan zeker bereiden in de oven ipv op het gourmetstel?

Maar zou dat oko met een andere kaas dan geitenkaas kunnen? Want verschillende mensen die komen lusten geen geitenkaas
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33670362
quote:
Op dinsdag 3 januari 2006 19:08 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Dan zeker bereiden in de oven ipv op het gourmetstel?

Maar zou dat oko met een andere kaas dan geitenkaas kunnen? Want verschillende mensen die komen lusten geen geitenkaas
Zijn wel "wat de boer niet kent dat vreet ie niet" mensen of niet? Ook gezien de keuze van je gerecht op oudejaarsavond.
  zaterdag 7 januari 2006 @ 17:12:09 #92
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33803491
quote:
Op dinsdag 3 januari 2006 18:58 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Dat doen we met mijn verjaardag wel als er ook meer mensen komen ga zeker die Ham met camembert-hapje van Bluezz maken.

En ook de Hamrolletjes met groenten van Jessica24 staan ook op de planning
Verder verslag van mijn verjaardags eten kunnen jullie vinden in Wat serveren jullie op een verjaardag???
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')