Leuke nep-foto.quote:Op zaterdag 31 december 2005 18:16 schreef i-spy24 het volgende:
[afbeelding]
Straks na 00:00 uur wordt dit onze late-nite snack tafel waar alleen de champagne nog ontbreekt. maar die wordt pas om 23:55 uur op tafel gezet
Ja, is erg goed bevallen.quote:Op zondag 1 januari 2006 11:00 schreef Martijn_77 het volgende:
Het koud en warm buffetje was een schot in de roos!
hier ten overvloede, helaas hebben we bijna alles weg moeten flikeren.quote:Op zondag 1 januari 2006 11:12 schreef Tha_Erik het volgende:
Geen restjes?.
Bij mij thuis is de dag na een feetje altijd left-over dag![]()
.
Dit vind ik nou zo sneu hequote:Op vrijdag 30 december 2005 22:21 schreef Annemiek78 het volgende:
Dit "Koud en warm" buffet is dus wel wat specialers/feestelijker dan dat onze gasten gewend zijn bij ons te krijgen. Het wordt vast hardstikke gezellig. Heb de wijn/bier en champagne al koud staan.
Of precies niet de goede hoeveelheid, maar net wat te weinig. Ik vind dat er altijd wat over moet blijven, vooral als je gasten hebt. want als gasten het eten zien slinken durfen ze nooit te zeggen dat ze te weinig hebben gehad. Ze hebben dan zoiets van pakken jullie het laatste maar hoor.quote:Op zondag 1 januari 2006 11:08 schreef Annemiek78 het volgende:
[..]
Ja, is erg goed bevallen.
Ook precies de goede hoeveelheid. Heb mooi geen restje over.
Alles is mooi op gegaan...
En de Champagne was nog wel het lekkerste....![]()
Dat doen we met mijn verjaardag wel als er ook meer mensen komen ga zeker die Ham met camembert-hapje van Bluezz maken.quote:Op dinsdag 3 januari 2006 17:44 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
Dit vind ik nou zo sneu he![]()
Meid, doe eens écht gek, gooi je haar los en maak er wat van!![]()
Dan zeker bereiden in de oven ipv op het gourmetstel?quote:Op dinsdag 3 januari 2006 19:00 schreef zoalshetis het volgende:
vergeet niet de hapjes uit het gourmet menu. de hollandse geitenkaas met honing in bacon zijn echt erg lekker. kan je ook koud serveren.
Zijn wel "wat de boer niet kent dat vreet ie niet" mensen of niet? Ook gezien de keuze van je gerecht op oudejaarsavond.quote:Op dinsdag 3 januari 2006 19:08 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Dan zeker bereiden in de oven ipv op het gourmetstel?
Maar zou dat oko met een andere kaas dan geitenkaas kunnen? Want verschillende mensen die komen lusten geen geitenkaas
Verder verslag van mijn verjaardags eten kunnen jullie vinden in Wat serveren jullie op een verjaardag???quote:Op dinsdag 3 januari 2006 18:58 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Dat doen we met mijn verjaardag wel als er ook meer mensen komen ga zeker die Ham met camembert-hapje van Bluezz maken.
En ook de Hamrolletjes met groenten van Jessica24 staan ook op de planning
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |