FOK!forum / Culinesse à gogo / [CUL-SC] Deel 19. deze zomer richting La Douce France
Chielusdonderdag 9 juni 2005 @ 11:32


And the story continues.......
karperdonderdag 9 juni 2005 @ 11:42
wat is theorie toch klote ik zit nu garneren te maken moet je een heel stappen plan schrijfen beetje onzinig!

of ik niets beter heb te doen! bv haringen eten!
Obliviondonderdag 9 juni 2005 @ 11:48
Ah, chielus doe jij de bar?
Chielusdonderdag 9 juni 2005 @ 11:49
welke opleiding deed jij ook al weer precies Karper?
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 11:53
Een goede morgen.
Chielusdonderdag 9 juni 2005 @ 11:53
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 11:48 schreef Oblivion het volgende:
Ah, chielus doe jij de bar?
Afgezien van die gifgroene sloof zet ik vandaag de Espresso's wel klaar hoor. Ik heb nog wat taart van gister over. Puntje erbij?
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 11:57
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 11:53 schreef Chielus het volgende:

[..]

Afgezien van die gifgroene sloof zet ik vandaag de Espresso's wel klaar hoor. Ik heb nog wat taart van gister over. Puntje erbij?
Wat is het voor taart?
Chielusdonderdag 9 juni 2005 @ 12:00
Appelkruimel
Obliviondonderdag 9 juni 2005 @ 12:06
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 11:53 schreef Chielus het volgende:

[..]

Afgezien van die gifgroene sloof zet ik vandaag de Espresso's wel klaar hoor. Ik heb nog wat taart van gister over. Puntje erbij?
Oeh! Lekker!
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 12:09
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 12:00 schreef Chielus het volgende:
Appelkruimel
Klinkt goed met slagroom graag.
BBQ-kipdonderdag 9 juni 2005 @ 12:10
Ik heb net een cappuccino voor mijn neus gezet, een stukje appelkruimel past daar erg goed bij
Op met die taart
Obliviondonderdag 9 juni 2005 @ 12:13
En laat de koffie maar zitten...
Liever thee...
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 12:19
Uit Fokke & Fok!ke #4
BBQ-kipdonderdag 9 juni 2005 @ 12:19
Nou, na dat zeikwijf uit mijn afstudeergroepje net, kan ik wel ene bakkie gebruiken
* BBQ-kip ook even een bammetje gaat klaarmaken.
BBQ-kipdonderdag 9 juni 2005 @ 12:19
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 12:19 schreef Martijn_77 het volgende:
Uit Fokke & Fok!ke #4
[afbeelding]
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 12:22
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 12:19 schreef BBQ-kip het volgende:
Nou, na dat zeikwijf uit mijn afstudeergroepje net, kan ik wel ene bakkie gebruiken
* BBQ-kip ook even een bammetje gaat klaarmaken.
Is het zo erg BBQ kip?
BBQ-kipdonderdag 9 juni 2005 @ 12:24
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 12:22 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Is het zo erg BBQ kip?
Laat ik het zo zeggen, ik hoef haar na volgende week (verdediging van onze groepsscriptie) even een paar maandjes niet te zien...
(ik kan hier een heel relaas gaat tikken, maar dat doe ik niet... anders ga ik me alleen maar meer lopen opfokken )
karperdonderdag 9 juni 2005 @ 12:25
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 11:49 schreef Chielus het volgende:
welke opleiding deed jij ook al weer precies Karper?
mbo horeca kok, allemaal stof die ik allang ken<
BBQ-kipdonderdag 9 juni 2005 @ 12:27
Ik heb net even je chocolademousse-recept in het lasagna-variatie-topic gegooid, netjes mét je naam erbij hoor
Maar dan weet je het
(had ik dat recept nou maar niet gehad, ik wil het steeds weer maken... gelukkig dat ik geen chocolade en slagroom in huis heb )
Obliviondonderdag 9 juni 2005 @ 12:28
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 12:19 schreef Martijn_77 het volgende:
Uit Fokke & Fok!ke #4
[afbeelding]
!!!!
Chielusdonderdag 9 juni 2005 @ 12:31
Bij deze...

Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 12:34
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 12:27 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik heb net even je chocolademousse-recept in het lasagna-variatie-topic gegooid, netjes mét je naam erbij hoor
Maar dan weet je het
Hoe frituur je het beste zo'n lasagnavel dan BBQ-kip?
BBQ-kipdonderdag 9 juni 2005 @ 12:34
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 12:31 schreef Chielus het volgende:
Bij deze...

[afbeelding]
Ohhhhhhhh
Lekker!!!!!!!
Nu nog wat slagroom erop, bij deze:
BBQ-kipdonderdag 9 juni 2005 @ 12:37
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 12:34 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Hoe frituur je het beste zo'n lasgnaveldan BBQ-kip?
Ik had een klein koekenpannetje gepakt, laagje schone neutrale olie erin en dan op temperatuur brengen. Lasagnavel erin mikken en dan wanneer hij opzwelt (en dat doet hij al heel snel en heel goed ) omdraaien, wachten tot het vel een klein kleurtje krijgt, eruit halen en op papier laten uitlekken.
Echt héél simpel
Wel van die verse bladen nemen (van die slappe), anders wordt het natuurlijk niks.

Ik wil er wel meer mee gaan doen, met die bladen, want het smaakte echt lekker
Poedersuiker erop doen en dan met laagjes vanillecreme en aardbeien ofzo...
Ideetjes, ideetjes...
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 12:39
Ja is idd heel simpel maar de rede waarom ik het vraag is omdat het mij niet smakelijk lijkt als ik het in de frituurpan gooi
BBQ-kipdonderdag 9 juni 2005 @ 12:45
Frituurpan heeft denk ik al teveel andere smaakjes die in het frituurvet zitten.
Dat dan bij je chocolademousse is nogal een no-no denk ik.
Ik had het daarom dus in een pannetje gedaan (en ook omdat ik een luie aap ben en geen zin had om de frituurpan te pakken)
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 12:49
En welke olie pak je dan meestal BBQ kip? En idd de frituurpan lijkt mij ook niet lekker!!
BBQ-kipdonderdag 9 juni 2005 @ 12:53
Ik had maïsolie genomen. Zonnebloemolie heb ik nooit in huis, maar dat zou je ook kunnen gebruiken, is goedkoper dan maïs.
Olijfolie is te geurig en past er echt niet bij.
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 13:12
Heb meestal wel zonnebloemolie in huis omdat mijn vrouw geen olijven lust en het proeft als ik in olijf olie bak / braad
miss_dynastiedonderdag 9 juni 2005 @ 18:28
Oe, taart

Krijg morgen visite, maar weet nog niet wat ik ga koken
Ff denken, dus.
Mirjamdonderdag 9 juni 2005 @ 20:56
hoi
wat doen jullie altijd op tafel gooien met een verjaardag?
Chielusdonderdag 9 juni 2005 @ 22:03
ik heb me gisteren laten verrassen door mn huisgenoten, heerlijke pasta schotel.
Maar normaal doe ik altijd BBQen
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 22:46
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 20:56 schreef MissyMirjaM het volgende:
hoi
wat doen jullie altijd op tafel gooien met een verjaardag?
Maak meestal de salades en de taarten zelf.
Mirjamdonderdag 9 juni 2005 @ 22:46
en qua hapjes enzo?
wil ns wat anders doen
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 22:53
Een soort tapas maken?

En kleine gehakt balletjes enzo?
Mirjamdonderdag 9 juni 2005 @ 22:53
ja, daar dacht ik ook heel even aan
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 23:02
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 22:53 schreef MissyMirjaM het volgende:
ja, daar dacht ik ook heel even aan
Maar........?
Mirjamdonderdag 9 juni 2005 @ 23:02
veel moeilijke eters i.d. familie
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 23:05
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 23:02 schreef MissyMirjaM het volgende:
veel moeilijke eters i.d. familie
Oke wat lusten die wel? Dan moet je dat als basis gebruiken.
Mirjamdonderdag 9 juni 2005 @ 23:06
weinig. dus zat meer een beetje te mijmeren, misschien moet ik het wel gewoon gezellig bij t blokje kaas en stukje worst houden en voor de mensen die tw el lekker vinden wat kant en klaar halen
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 23:09
Kun je doen maar is wel afgezaagd. Maar dat kun je dan wel het beste doen.

Zo moeten wij hier altijd een extra stuk brie en Port Salut achter de hand houden als de zujes van mijn vrouw er bij zijn want die eten met hun tweeen binnen no time alle kaas op
Chielusdonderdag 9 juni 2005 @ 23:10
anders doe je toch een klein buffetje met allerlei kleine hapjes waaronder die simpele dingen, sorry hoor maar ik zou me echt niet geheel aan gaan passen aan een stel moeilijke eters.

* Chielus Klopt even af dat hij een familie met lekkerbekjes heeft
Mirjamdonderdag 9 juni 2005 @ 23:10
ja, lekker
maar laatst had ik n srtuk brie [altijd erg lekker, romig enzo!]
en die was heel zuur, baaah. echt vies.

maar kreeg wel mn centjes terug, toen ik m terugbracht.
Martijn_77donderdag 9 juni 2005 @ 23:16
quote:
Op donderdag 9 juni 2005 23:10 schreef Chielus het volgende:
anders doe je toch een klein buffetje met allerlei kleine hapjes waaronder die simpele dingen, sorry hoor maar ik zou me echt niet geheel aan gaan passen aan een stel moeilijke eters.

* Chielus Klopt even af dat hij een familie met lekkerbekjes heeft
Ja, dat is ook een goede oplossing

* Martijn_77 heeft een schoonfamilie met lekkerbekjes en steekt nu zijn familie een beetje aan.
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 15:15
ik ga zo pogen een spekkoek te bakken
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 15:52
Spekkoek of de spekcake?

Ik zit nu lekker te genieten van een croque monsieur

Boterham - béchamelsaus met wat peper en nootmuskaat - plakje ham - kaas - in de oven
Echt superlekker
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 16:00
OOOOOoooooh ik heb honger, en ik ga zo boodschappen doen...
Dat gaat geld kosten!
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 16:15
Croque monsieurs zijn goedkoop
Lekker met een salade erbij en een soepje ofzo.
Makkelijk en cheap cheap
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 16:18
Ik ben niet zo gek van bechamelsaus...
Maar zal het een keer proberen...
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 16:33
He bah... valt mij geniale menu in duigen door jou...

Wat zal ik eens gaan eten vanavond...
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 16:39
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 15:52 schreef BBQ-kip het volgende:
Spekkoek of de spekcake?
euhh..
t is in ieder geval veel werk!
nu aan laagje 3 bezig
Chielusvrijdag 10 juni 2005 @ 16:40
tering, ik gas bbq strax maar het begint me hier nu een partij te waaien en donker te worden.

ik vrees het ergste.....
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 16:47
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 16:39 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

euhh..
t is in ieder geval veel werk!
nu aan laagje 3 bezig
Spekkoek dus.
Tip: de spekcake is veel minder werk
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 16:48
vertel
maar, dit is wel leuk hoor.
ende lekker
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 16:50
Spekkoek; zelf bakken
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 16:54
ach, in de keuken rommelen, en dan vnl. cakes enzo bakken, kan voor mij heerlijk zijn.
ik noem t zelf therapeutisch bakken
soms moet dat gewoon
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 16:55
Ik ken het
Heel erg goed om te doen inderdaad.
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 16:55
en dat je dan met 2 cakes zit enzo
ach! lekker
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 16:56
heb teveel wit, en te weinig donker beslag
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 17:00
Mik je nog wat kruiden door dat witte beslag toch?

En die cakes en allemaal andere lekkere dingen die je hebt gemaakt moet je gewoon aan andere mensen geven
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 17:04
doe k ook
ik kijk nog ff aan hoe ik uitkom met mn beslagjes, de witte en bruine hebben nl. andere smaken
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 17:07
Nou, als je nog wat kwijt moet, Leiden is vlakbij Rijswijk he
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 17:09
whehe, ik zal t onthouden

ik heb sowieso teveel beslag denk ik, mn vorm is al bijna vol

leuk werk
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 17:10
Mini spekkoekjes maken
Gewoon in een souffleebakje ofzo
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 17:13
heb geen soufflebakjes
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 17:15
Andere kleine bakjes die in de oven kunnen?
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 17:16
nou, ik denk dat ik er met wat kunst en vliegwerk net uitkom

laagje smeren gaat
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 17:18
Hahaha
Moet je met die cake niet doen...
* BBQ-kip heeft eens een overlopende cake gehad
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 17:20
whehe
alleen t eerste laagje rees heel erg bij mij, de rest gaat erg netjes.
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 17:31
en hij is af
het was veel werk! anderhalf uur. 1 hele volle springvorm.

bovenste lagje iets aangebrand
nu afkoelen en ietwat doorgaren in de oven
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 17:32
En met zijn allen roepen we:
Foto, foto, foto!
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 17:41
ja, als ik m ga aansnijden, komt er een foto
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 17:44
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 17:32 schreef BBQ-kip het volgende:
En met zijn allen roepen we:
Foto, foto, foto!
Oh okay...


FOTO FOTO

BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 17:46
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 17:41 schreef MissyMirjaM het volgende:
ja, als ik m ga aansnijden, komt er een foto
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 17:48
Ja, juich nou niet te vroeg, want als ze besluit 'm gewoon toe te takelen met haar vingers, krijgen wij geen foto...
Ladyximavrijdag 10 juni 2005 @ 17:48
Mag je in de SC ook vragen stellen..? Ik moet namelijk zo gaan koken
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 17:49
nee
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 17:49
tuurlijk wel
Ladyximavrijdag 10 juni 2005 @ 17:53


Ik heb voor vanavond van pataks een pot tikka masala. Ik ga het met kipfilet maken Apart erbij heb ik sajoer boontjes (met een boemboe van de conimex) Heb maar een klein vraagje, of het lekker is, bij de tikka masala tomaten in stukjes gesneden toe te voegen? Bij sommige kip-rijst gerechten vind ik het namelijk een toevoeging, maar bij sommige ook niet. En deze heb ik nog nooit gemaakt
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 17:54
kheb nog nooit tikka massala gegeten. wat is het voor smaak zeg maar?
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 17:55
Met de kant en klare potten van patak hoef je dat niet te doen.
Wat ik wel lekkerder vind is een schep basterd suiker...
Maakt het net wat lekkerder...
Ladyximavrijdag 10 juni 2005 @ 17:56
naar lekker ehm er zit gember en korianderblad in
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 17:56
Volgens mij wordt in sommige recepten van tikka masala wel tomaat gegooid, ik ken Pataks wel en ik zelf denk dat het er lekker bij is
Beetje iets fris tussendoor, want sajoerboontjes zijn ook best "zwaar" eten
Ladyximavrijdag 10 juni 2005 @ 17:56
ah, basterd suiker heb ik niet in huis.

Ik zag trouwens ook de kip tandoori pot staan... zag er ook erg lekker uit, maar dan is er helemaal niets van saus bij Dus heb ik deze maar genomen
Ladyximavrijdag 10 juni 2005 @ 17:57
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 17:56 schreef BBQ-kip het volgende:
Volgens mij wordt in sommige recepten van tikka masala wel tomaat gegooid, ik ken Pataks wel en ik zelf denk dat het er lekker bij is
Beetje iets fris tussendoor, want sajoerboontjes zijn ook best "zwaar" eten
ik ga het proberen, dankjewel
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 17:58
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 17:55 schreef Oblivion het volgende:
Met de kant en klare potten van patak hoef je dat niet te doen.
Wat ik wel lekkerder vind is een schep basterd suiker...
Maakt het net wat lekkerder...
Ah, we hebben een conflict, leuk!
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 17:58
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 17:56 schreef Ladyxima het volgende:
ah, basterd suiker heb ik niet in huis.

Ik zag trouwens ook de kip tandoori pot staan... zag er ook erg lekker uit, maar dan is er helemaal niets van saus bij Dus heb ik deze maar genomen
Gewone suiker kan ook

Misschien een keer de pasta kopen en dan mengen met koriander en kokosmelk...

Indiaas Topic.

Lees en huiver...
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 17:59
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 17:58 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Ah, we hebben een conflict, leuk!


Wij hebben heulemaal geen conflict.
Je hoeft het niet toe doen, het mag wel...
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 18:00
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 17:56 schreef Ladyxima het volgende:
ah, basterd suiker heb ik niet in huis.

Ik zag trouwens ook de kip tandoori pot staan... zag er ook erg lekker uit, maar dan is er helemaal niets van saus bij Dus heb ik deze maar genomen
Als je geen saus hebt (wat ook lekker is) kun je er een lekkere salade bij doen van komkommer met knoflookyoghurt ofzo en gekruide rijst met veel smaak, bijvoorbeeld safraan. Dan heeft de rijst de saus niet nodig.
Ladyximavrijdag 10 juni 2005 @ 18:02
leuk, ik ga zeker binnenkort nog eens indiaas koken! Had het indiase topic al gevonden
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 18:16
Mooi zo, wel posten he! Is leuk.

Zo, mijn oraal orgasme is weer voorbij.
Bah wat is dat toch vies lekker, pannekoek met spek, kaas en stroop...
*mond afveegt....
Ladyximavrijdag 10 juni 2005 @ 18:18
Het ruikt hier zo heerlijk Ik heb de rijst opstaan, zoals in het indiaas topic stond eerst met een beetje olie, knoflook en tomatenpuree aanbakken, en dan water erbij. Ik maak straks wel foto's
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 18:19
Zo he, meteen toepassen ook!
Enthousiast zeg! Gaaf!
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 18:19
Ben benieuwd!
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 19:40
lekker, spekkoek
en hijs mooi
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 19:49
Geen foto, geen compliment..
Ladyximavrijdag 10 juni 2005 @ 19:53
Willen jullie de foto's hier, of in het indiase topic?

Het was lekker! Wel té tomatig hahaha. Kan je ook wel zien, alles is rood. Morgen kliekjes
Ladyximavrijdag 10 juni 2005 @ 20:02

De kip tikka masala in de wok


De roodgekleurde rijst


De sajoer boontjes
Joenevrijdag 10 juni 2005 @ 20:03
en de nieuwe mod is................???????? wanneer bekend????
Mirjamvrijdag 10 juni 2005 @ 20:08

BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 20:18
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 20:03 schreef Joene het volgende:
en de nieuwe mod is................???????? wanneer bekend????
Joene, zoals je al eerder te horen hebt gekregen, je hoort het zodra we het weten.
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 20:20
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 20:02 schreef Ladyxima het volgende:
[afbeelding]
De kip tikka masala in de wok

[afbeelding]
De roodgekleurde rijst

[afbeelding]
De sajoer boontjes
Wow, lekker hoor! Ziet er goed uit
Ik dacht eigenlijk dat je de tomaat er op het laatste moment door ging gooien, maar zo kan het natuurlijk ook
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 20:21
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 20:08 schreef MissyMirjaM het volgende:
[afbeelding]
Wow MMM, je mag trots zijn op jezelf!
Ziet er heerlijk uit zeg!
Daarvan pik ik graag een stukje!
Ladyximavrijdag 10 juni 2005 @ 20:23
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 20:20 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Wow, lekker hoor! Ziet er goed uit
Ik dacht eigenlijk dat je de tomaat er op het laatste moment door ging gooien, maar zo kan het natuurlijk ook
had ook de tomaat op het laatst er ingegooid! Alleen tomatenpuree bij de rijst... en het restje bij de boontjes was teveel van het goede volgende keer maar een basmati rijst.

En MMM, ziet er erg lekker uit!
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 20:25
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 20:08 schreef MissyMirjaM het volgende:
[afbeelding]


Mijn respect heb je!
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 20:26
@ Ladyxima

Ziet er ook lekker uit!
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 20:38
Dames? Ik mis de foto's in de daarvoor bestemde topics?
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 21:45
Ik heb net "de lekkerste kroket van Nederland" gegeten, van Mora.
Ik moest zeggen, dat is écht een lekkere kroket zeg
Joenevrijdag 10 juni 2005 @ 21:46
Hmmm hou op hou op hou op , ik vind kroketten heerlijk , maar ik haat het om die kutkruimels in mn vet te hebben en om het nou te bakken in het vet wat bijna af is vind ik zonde van mn heerlijke kroketten
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 21:50
Ik frituur niet vaak, frietjes en kroketten gaan dus gewoon lekker in de frituurpan die paar keer dat ik dat wil eten
En ach, olie verversen is ook weer niet zo vreselijk (vind ik).
Euc-vrijdag 10 juni 2005 @ 22:06
Zozo, ik heb net mijn examen koken achter de rug. Heb de 1e 9 in de historie van de school gehaald!!
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 22:11
Harstikke mooi, eucje!!

Wat had je gekookt?
Euc-vrijdag 10 juni 2005 @ 22:17
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 22:11 schreef Oblivion het volgende:
Harstikke mooi, eucje!!

Wat had je gekookt?
niets spectaculairs, maar het lukte gewoon allemaal helemaal perfect

Cocktail van hollandse garnaal met eigen gemaakte cocktailsaus
~
Kerrie veloutésoep met allerhande gepocheerde dingen erin
~
Tournedos met rode wijn saus, geglaceerde getourneerde bospeen, peterselieaardappeltjes (pommes parisien) eeeeen een haricot vert rolletje
~
Frambozenbavarois met hangop van bruine suiker

Nu was de truc om alles af te krijgen binnen 2 uur , om vervolgens aan de doorgifte te beginnen.

M.a.w. het was je helemaal uit de naad werken, verder kreeg je het menu pas bij aankomst te zien en moest álles zelf gemaakt worden. Enige wat klaar stond was de bouillon (nee geen pakje, zelf getrokken). Dus ook de frambozenpuree, rode wijn saus, tournedos trancheren, cocktailsaus, maw: alles.
Euc-vrijdag 10 juni 2005 @ 22:18
Je kreeg trouwens alleen een lijst met ingredienten die je mocht gebruiken, en succes gewenst, je moest zelf maar wat verzinnen.
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 22:18
Leuk, en lekker...
Mocht je ook zelf eten?
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 22:20
Feli!
Hoeveel tentamens heb je nog?
Joenevrijdag 10 juni 2005 @ 22:20
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 21:50 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik frituur niet vaak, frietjes en kroketten gaan dus gewoon lekker in de frituurpan die paar keer dat ik dat wil eten
En ach, olie verversen is ook weer niet zo vreselijk (vind ik).
Wij hebben zon mooie rvs pan met zon kraantje dus het is geen helse klus ofzo ... maar ik vind het dus zonde om even lekker een kroketje te doen en dan mn vet weg te moeten gooien want de patatjes met korrels kroket is niks enzo.. ik frituur meeste weekenden op zaterdag frietjes en bak een visje.
Euc-vrijdag 10 juni 2005 @ 22:20
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 22:18 schreef Oblivion het volgende:
Leuk, en lekker...
Mocht je ook zelf eten?
dat zou es moeten kunnen

Alle culinaire hoogstandjes die wij maken in de keuken worden helemaal teniet gedaan door de kantine waar we moeten eten: friettent

En om zelf je rotzooi mee te gaan nemen vind ik ook weer zoiets
Euc-vrijdag 10 juni 2005 @ 22:21
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 22:20 schreef BBQ-kip het volgende:
Feli!
Hoeveel tentamens heb je nog?
Voor dit jaar nog 3, over 3 weken, financieel management 1+2, theorie keuken en bediening

Enne, examens zijn het
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 22:22
Wat werd er dan gedaan met het eten Euc?
Euc-vrijdag 10 juni 2005 @ 22:24
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 22:22 schreef BBQ-kip het volgende:
Wat werd er dan gedaan met het eten Euc?
aan de gasten in het restaurant verkocht.

Wij moesten allemaal zelf voor gasten zorgen, die voor 15 euro alles incl mochten komen eten + drinken. (drinken zat ook inbegrepen )
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 22:24
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 22:20 schreef Euc- het volgende:

[..]

dat zou es moeten kunnen

Alle culinaire hoogstandjes die wij maken in de keuken worden helemaal teniet gedaan door de kantine waar we moeten eten: friettent

En om zelf je rotzooi mee te gaan nemen vind ik ook weer zoiets
Gadverdamme...
Oblivionvrijdag 10 juni 2005 @ 22:25
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 22:20 schreef Joene het volgende:

[..]

Wij hebben zon mooie rvs pan met zon kraantje dus het is geen helse klus ofzo ... maar ik vind het dus zonde om even lekker een kroketje te doen en dan mn vet weg te moeten gooien want de patatjes met korrels kroket is niks enzo.. ik frituur meeste weekenden op zaterdag frietjes en bak een visje.
Ik heb eigenlijk nooit dat er korreltje van de kroketjes op de frietjes komen.....
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 22:26
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 22:21 schreef Euc- het volgende:

[..]

Voor dit jaar nog 3, over 3 weken, financieel management 1+2, theorie keuken en bediening

Enne, examens zijn het
Examens, tentamens... ik snap er nooit ene ruk van
Een toetsmoment dan?

God, wat hoop ik daar in september vanaf te zijn zeg... ik heb er echt een beetje genoeg van... maar ja...
Joenevrijdag 10 juni 2005 @ 22:26
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 22:25 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Ik heb eigenlijk nooit dat er korreltje van de kroketjes op de frietjes komen.....
Hmm heb ik dus wel is gehad, of ze verbranden onder in pan ondanks de koude zone
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 22:27
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 22:24 schreef Euc- het volgende:

[..]

aan de gasten in het restaurant verkocht.

Wij moesten allemaal zelf voor gasten zorgen, die voor 15 euro alles incl mochten komen eten + drinken. (drinken zat ook inbegrepen )
Ah, dat is dan weer handig, het wordt in ieder geval niet weggegooid ofzo

Worden van dat geld de ingrediënten betaald?
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 22:28
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 22:26 schreef Joene het volgende:

[..]

Hmm heb ik dus wel is gehad, of ze verbranden onder in pan ondanks de koude zone
Ik heb ene frituurpan van 20 euro en dat gaat eigenlijk altijd prima
Joenevrijdag 10 juni 2005 @ 22:31
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 22:28 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Ik heb ene frituurpan van 20 euro en dat gaat eigenlijk altijd prima
Onze pan weet i k niet wat die heeft gekost Eerlijk gehad van mn pa en ma toen ik op mezelf ging wonen Opzich een superpan fijn ,mooi enzo frituurt heerlijk.
Martijn_77vrijdag 10 juni 2005 @ 23:00
Goedenavond allemaal

Heb morgen een bezoekje aan de toko en de turkse supermarkt op de agenda staan.

Wat zijn dingen die ik zeker mee moet brengen?
BBQ-kipvrijdag 10 juni 2005 @ 23:54
quote:
Op vrijdag 10 juni 2005 23:00 schreef Martijn_77 het volgende:
Goedenavond allemaal

Heb morgen een bezoekje aan de toko en de turkse supermarkt op de agenda staan.

Wat zijn dingen die ik zeker mee moet brengen?
De hele tent leegkopen

Ik koop meestal noodles, waterkastanjes in blik, Kikkoman sojasaus, bananenchips met knoflook, kruiden voor Chinees vlees, rauwe kroepoek (emping) om zelf te bakken...
En verder alles wat ik er lekker uit vind zien
Neem iedere keer weer andere (gekke) dingen mee en vaak werkt dat wel goed, soms ook niet, maar het is gewoon leuk om te proberen
Als je naar een Chinese toko gaat, zou ik diepvries-dim sum meenemen om uit te proberen en een stoommandje om het in klaar te maken.
Indonesische toko heeft vaak heerlijke verse producten, pasteitjes enzo

Veel plezier!

Ik duik mijn bedje in, morgen vroeg naar de markt, daarna shoppen in A'dam en ;s avonds met vriendjes dim summen daar

Ik wens u allen een goede nachtrust toe
Mirjamzaterdag 11 juni 2005 @ 00:17
mn mixer is kapot
Martijn_77zaterdag 11 juni 2005 @ 02:04
quote:
Op zaterdag 11 juni 2005 00:17 schreef MissyMirjaM het volgende:
mn mixer is kapot
Oeps en nu?


Ga morgen zeker sambal batjak, zoet zure saus en plum wijn kopen en voor de rest gewoon kijken wat ik tegen kom
miss_dynastiezaterdag 11 juni 2005 @ 11:22
quote:
Op zaterdag 11 juni 2005 00:17 schreef MissyMirjaM het volgende:
mn mixer is kapot

Das balen!
Martijn_77zaterdag 11 juni 2005 @ 12:20
Niemand meer reacties op mijn boodschappenlijstje voor de toko en de turkse supermarkt?
Oblivionzaterdag 11 juni 2005 @ 12:22
OOOOOOOOOOOOOOH, turkse ook?
Even wachten, zoek ik het op...
Oblivionzaterdag 11 juni 2005 @ 12:24
Turkse rijst en ankara makarnasi.
Als je dat in huis hebt, kan je het zo klaar maken: Risotto recepten met groente gezocht!

Oh en bij de toko: Kokosmelk in blik.
Eagle chili sauce...
Martijn_77zaterdag 11 juni 2005 @ 12:26
quote:
Op zaterdag 11 juni 2005 12:22 schreef Oblivion het volgende:
OOOOOOOOOOOOOOH, turkse ook?
Even wachten, zoek ik het op...
Ja, hebben we hier ook zitten en op aanraden van een vriendin (ook kookgek) ga ik er eens kijken
Martijn_77zaterdag 11 juni 2005 @ 12:29
quote:
Op zaterdag 11 juni 2005 12:24 schreef Oblivion het volgende:
Turkse rijst en ankara makarnasi.
Als je dat in huis hebt, kan je het zo klaar maken: Risotto recepten met groente gezocht!
Moet idd ook nog eten voor vanavond hebben. Mijn vrouw is nu winkelen met haar moeder. Kan ik ook mooi rustig winkelen.
quote:
Op zaterdag 11 juni 2005 12:24 schreef Oblivion het volgende:
Oh en bij de toko: Kokosmelk in blik.
Eagle chili sauce...
Wat zou je dan met de kokosmelk doen? Ben namelijk de enige hier in huis die kokos lust.

En de Eagle chilli sauce is wel erg lekker.
Oblivionzaterdag 11 juni 2005 @ 12:31
Indiaas koken!
Oh dan moet je ook paste meenemen van patak: Madras.
Zijn allemaal dingen die lang houdbaar zijn...
Martijn_77zaterdag 11 juni 2005 @ 12:33
quote:
Op zaterdag 11 juni 2005 12:31 schreef Oblivion het volgende:
Zijn allemaal dingen die lang houdbaar zijn...
Dat is mooi ben namelijk de enig die daar mee kookt
Oblivionzaterdag 11 juni 2005 @ 12:38
quote:
Op zaterdag 11 juni 2005 12:33 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Dat is mooi ben namelijk de enig die daar mee kookt
Kijk zowiezo eens naar de patak afdeling...
En ik heb er laaste ook losse thee gekocht, zeer lekker! Ook een aanrader.


Ik weet niet of je verse spullen wilt gaan kopen?
Martijn_77zaterdag 11 juni 2005 @ 13:07
quote:
Op zaterdag 11 juni 2005 12:38 schreef Oblivion het volgende:
Ik weet niet of je verse spullen wilt gaan kopen?
Misschien wel maar moet ook nog naar de Turkse supermarkt en daar wil ik ook lamsvlees halen
Oblivionzaterdag 11 juni 2005 @ 13:08
Hmmm, lekker verse gember...koriander....pepers.....zoete aardappels...
Martijn_77zaterdag 11 juni 2005 @ 13:11
quote:
Op zaterdag 11 juni 2005 13:08 schreef Oblivion het volgende:
Hmmm, lekker verse gember...koriander....pepers.....zoete aardappels...
O, maar dat is allemaal spul wat wel goed blijft in de achterbak
Oblivionzaterdag 11 juni 2005 @ 13:49
quote:
Op zaterdag 11 juni 2005 13:11 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

O, maar dat is allemaal spul wat wel goed blijft in de achterbak
Hebben jullie geen koelkast...?

*grinnik....
Euc-zaterdag 11 juni 2005 @ 14:09
quote:
Op zaterdag 11 juni 2005 13:49 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Hebben jullie geen koelkast...?

*grinnik....


Toen ik gister bezig was om mn 9 te halen is mijn oma overleden, ze wordt maandag begraven
Oblivionzaterdag 11 juni 2005 @ 14:16
Gecondoleerd, euc. Dat is niet leuk.
karperzaterdag 11 juni 2005 @ 14:53
gecondoleerd.

mijn opa overleed vlak voor me examen heb daarom op het laatse moment me menu veranderd in zwezerik iets wat me opa graag at.

sterkte!
Martijn_77zaterdag 11 juni 2005 @ 15:18
quote:
Op zaterdag 11 juni 2005 14:09 schreef Euc- het volgende:

[..]



Toen ik gister bezig was om mn 9 te halen is mijn oma overleden, ze wordt maandag begraven
Gecondoleerd Euc.

sterkte maandag
karperzaterdag 11 juni 2005 @ 16:37
jezus wat doet die kok op net 5 eng.

leunen op ze mes met ze mes zwaaien me chef had me naar huis gestuurd en mocht weer terug komen als ik normaal kan doen

Martijn_77zaterdag 11 juni 2005 @ 17:38
Hierbij even een overzichtje van wat ik vanmiddag gehaald heb.


Toko
  • Zoet zure saus
  • Zoet zure loempia saus
  • Sambal Badjak
  • Boemboe voor nasi
  • Lychees
  • Eagle chili saus
  • Lychee likeur
  • Gedroogde nasi kruiden
  • Kroekpoek

    Turkse supermarkt
  • Yoghurt
  • Ananas snoepjes
  • Rozijnen (Blauw)
  • Verschillende Turkse hapjes (In de witte bak)
  • Honing voor bij de Yoghurt
  • Soort Bramen jam
  • Kipfilet (Niet op de foto)
  • Lamsbout (Niet op de foto)
  • Lente ui (Niet op de foto)
  • Mirjamzondag 12 juni 2005 @ 13:20
    zie td rgoed uit!
    ik heb n vraagje, hoe doen jullie eiwitten opkloppen, met de garde, of de elektrische mixer?
    ik deed het met de handmixer, maar die is doorgebrand
    Martijn_77zondag 12 juni 2005 @ 13:24
    quote:
    Op zondag 12 juni 2005 13:20 schreef MissyMirjaM het volgende:
    zie td rgoed uit!
    ik heb n vraagje, hoe doen jullie eiwitten opkloppen, met de garde, of de elektrische mixer?
    ik deed het met de handmixer, maar die is doorgebrand
    zo het dan nu met een garde doen en dan niet te wild kloppen
    miss_dynastiezondag 12 juni 2005 @ 13:26
    Het kan met de garde, maar omdat ik een mixer heb, doe ik het liever met de mixer
    Mirjamzondag 12 juni 2005 @ 13:27
    dus van allebei een beetje bedoel je martijn?
    ik kan niet de hele tijd kloppen ivm mijn rsi
    Martijn_77zondag 12 juni 2005 @ 13:29
    quote:
    Op zondag 12 juni 2005 13:27 schreef MissyMirjaM het volgende:
    dus van allebei een beetje bedoel je martijn?
    ik kan niet de hele tijd kloppen ivm mijn rsi
    Dan zou ik het eerste klopt werk met de electrische doen en het laaste gedeelte met de garde
    Mirjamzondag 12 juni 2005 @ 13:54
    maandag maar n nieuwe halen.. ik kan niet zonder hoor
    Martijn_77zondag 12 juni 2005 @ 13:59
    quote:
    Op zondag 12 juni 2005 13:54 schreef MissyMirjaM het volgende:
    maandag maar n nieuwe halen.. ik kan niet zonder hoor
    Zou ik ook doen zo duur zijn ze niet.

    Die zoet zuur saus die ik gehaald heb bij de Toko is echt lekker. Ga ook eens die andere uitproberen
    Mirjamzondag 12 juni 2005 @ 14:53
    ja, en ik bak best veel

    heb nu bruinkoek in de oven staan, naar mijn wijlen lieve oma dr recept
    Mirjamzondag 12 juni 2005 @ 16:19
    de oven stond te laag geloof ik staat er nu al ruim anderhalf uur in, en nog niet gaar
    Martijn_77zondag 12 juni 2005 @ 22:22
    quote:
    Op zondag 12 juni 2005 14:53 schreef MissyMirjaM het volgende:
    ja, en ik bak best veel

    heb nu bruinkoek in de oven staan, naar mijn wijlen lieve oma dr recept
    Bruinkoek? Wat is dat? ken het niet
    Martijn_77dinsdag 14 juni 2005 @ 19:12
    Wie heeft er gisteren allemaal Fokradio geluisterd?
    Noliusdinsdag 14 juni 2005 @ 19:13
    quote:
    Op dinsdag 14 juni 2005 19:12 schreef Martijn_77 het volgende:
    Wie heeft er gisteren allemaal Fokradio geluisterd?
    Ik
    Mirjamdinsdag 14 juni 2005 @ 19:22
    quote:
    Op dinsdag 14 juni 2005 19:13 schreef Nolius het volgende:

    [..]

    Ik
    ik niet
    Mirjamdinsdag 14 juni 2005 @ 19:23
    quote:
    Op zondag 12 juni 2005 22:22 schreef Martijn_77 het volgende:

    [..]

    Bruinkoek? Wat is dat? ken het niet
    een koek gemaakt van bakmeel, bruine suiker, karnemelk, en er zitten gemnge gehakte noten en veel rozijnen door. en aan de buitenkant allemaal sesamzaadjes
    lekker en niet zo vet.
    Martijn_77dinsdag 14 juni 2005 @ 19:33
    quote:
    Op dinsdag 14 juni 2005 19:13 schreef Nolius het volgende:

    [..]

    Ik
    quote:
    Op dinsdag 14 juni 2005 19:23 schreef MissyMirjaM het volgende:

    [..]

    een koek gemaakt van bakmeel, bruine suiker, karnemelk, en er zitten gemnge gehakte noten en veel rozijnen door. en aan de buitenkant allemaal sesamzaadjes
    lekker en niet zo vet.
    Klinkt erg lekker!!
    Mirjamdinsdag 14 juni 2005 @ 19:43
    is hij zeker
    en hij doet me altijd weer denken aan oma.
    een blijvertje in de familie.
    Martijn_77dinsdag 14 juni 2005 @ 19:58
    quote:
    Op dinsdag 14 juni 2005 19:43 schreef MissyMirjaM het volgende:
    is hij zeker
    en hij doet me altijd weer denken aan oma.
    een blijvertje in de familie.
    Ja, dat heb je bij sommige recepten / bepaald eten dat de herinneringen boven komen.

    Dat heb ik altijd bij de tomaten soep en de mayo van de AH dan moet ik altijd aan mijn opa en oma denken.
    Chielusdinsdag 14 juni 2005 @ 20:01


    Helemaal vergeten,

    MissyMirjam nog gefeliciteerd

    * Shame mode
    Mirjamdinsdag 14 juni 2005 @ 20:03
    dank je wel
    karperdinsdag 14 juni 2005 @ 20:36
    quote:
    Op dinsdag 14 juni 2005 19:58 schreef Martijn_77 het volgende:

    [..]

    Ja, dat heb je bij sommige recepten / bepaald eten dat de herinneringen boven komen.

    Dat heb ik altijd bij de tomaten soep en de mayo van de AH dan moet ik altijd aan mijn opa en oma denken.
    ik dacht dat je alls zelf maakte?
    Martijn_77dinsdag 14 juni 2005 @ 20:39
    quote:
    Op dinsdag 14 juni 2005 20:36 schreef karper het volgende:

    [..]

    ik dacht dat je alls zelf maakte?
    Maak niet altijd alles. Blijf een Maggi Amateur he!!

    [ Bericht 2% gewijzigd door Martijn_77 op 14-06-2005 20:52:01 ]
    Mirjamdinsdag 14 juni 2005 @ 20:44
    een beetje van jezelf..
    Martijn_77dinsdag 14 juni 2005 @ 20:52
    quote:
    Op dinsdag 14 juni 2005 20:44 schreef MissyMirjaM het volgende:
    een beetje van jezelf..
    Ja, en ik ben geen beroeps kok dus soms is zo'n potje erg handig!!
    dutch-mammadinsdag 14 juni 2005 @ 22:38
    quote:
    Op dinsdag 14 juni 2005 19:13 schreef Nolius het volgende:

    [..]

    Ik
    Heeee, jij óók?
    dutch-mammadinsdag 14 juni 2005 @ 22:39
    quote:
    Op dinsdag 14 juni 2005 20:01 schreef Chielus het volgende:


    Helemaal vergeten,

    MissyMirjam nog gefeliciteerd

    * Shame mode
    Sluit ik me helemaal bij aan...!
    Nog vele jaren enne... ik was het ook vergeten, sorry...
    Euc-woensdag 15 juni 2005 @ 00:06
    Om jullie maar met een gerust hart naar bed te sturen heb ik hier een tongbreker voor je:

    Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?
    Mirjamwoensdag 15 juni 2005 @ 00:29
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 00:06 schreef Euc- het volgende:
    Om jullie maar met een gerust hart naar bed te sturen heb ik hier een tongbreker voor je:

    Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?
    om te lezen is ie al erg moeilijk
    Shark.Baitwoensdag 15 juni 2005 @ 10:04
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 00:06 schreef Euc- het volgende:
    Om jullie maar met een gerust hart naar bed te sturen heb ik hier een tongbreker voor je:

    Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?
    ojaa, die kreeg ik eergisteren per email aangeleverd.
    Oblivionwoensdag 15 juni 2005 @ 10:15


    In de zon zitten is zo lekker....


    Heb ik je verjaardag gemist , MMM?
    BBQ-kipwoensdag 15 juni 2005 @ 10:20
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 10:15 schreef Oblivion het volgende:


    In de zon zitten is zo lekker....


    Heb ik je verjaardag gemist , MMM?
    Ah ik dus ook, feli nog MMM...

    Ik heb geen zin in school vandaag... maar morgen scriptie verdedigen, dus zal wel moeten...
    Zieligerd die ik ben *aait zichzelf*
    Dan nog maar een bak cappuccino ertegenaan gooien
    Oblivionwoensdag 15 juni 2005 @ 10:24
    Succes Kippie, ik zou maar lekker buiten gaan zitten...
    BBQ-kipwoensdag 15 juni 2005 @ 10:27
    Buiten heb ik geen pc...
    En mijn vent heeft mijn labtop gejat vandaag
    BBQ-kipwoensdag 15 juni 2005 @ 10:27
    http://www.madagascarsoundtrack.com/

    Lekker swingen!
    Oblivionwoensdag 15 juni 2005 @ 10:35
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 10:27 schreef BBQ-kip het volgende:
    Buiten heb ik geen pc...
    En mijn vent heeft mijn labtop gejat vandaag


    Daar hoef je dus niet echt blij mee te zijn...
    Dat zijn geen geintjes...


    BBQ-kipwoensdag 15 juni 2005 @ 10:48
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 10:35 schreef Oblivion het volgende:

    [..]



    Daar hoef je dus niet echt blij mee te zijn...
    Dat zijn geen geintjes...


    Dat zijn geen grappen!
    Raggende mannen

    Maar hij had het wel gevraagd hoor, heel lief zelfs

    En nu weer verder, ahhhh, stress slaat acuut toe (en meligheid, geen goeie combi )
    Oblivionwoensdag 15 juni 2005 @ 10:52
    *kietelt BBQ-kip...



    Ik ga liggen...
    dutch-mammawoensdag 15 juni 2005 @ 11:05
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 10:20 schreef BBQ-kip het volgende:

    [..]

    Ah ik dus ook, feli nog MMM...

    Ik heb geen zin in school vandaag... maar morgen scriptie verdedigen, dus zal wel moeten...
    Zieligerd die ik ben *aait zichzelf*
    Dan nog maar een bak cappuccino ertegenaan gooien
    Heeee, maak er wat moois van morgen! Welk onderwerp? Je hebt er i.i.g. mooi weer bij!
    Martijn_77woensdag 15 juni 2005 @ 22:11
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 10:20 schreef BBQ-kip het volgende:
    Ik heb geen zin in school vandaag... maar morgen scriptie verdedigen, dus zal wel moeten...
    Waar gaat je scriptie over BBQ-kip?
    Oblivionwoensdag 15 juni 2005 @ 23:09


    BACK IN BLACK!!!

    Zo, wij hebben lekker een grillplaat op tafel gezet vandaag en lekker vlees grillen!
    Doen meer mensen dat?
    Euc-woensdag 15 juni 2005 @ 23:13
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 23:09 schreef Oblivion het volgende:


    BACK IN BLACK!!!

    Zo, wij hebben lekker een grillplaat op tafel gezet vandaag en lekker vlees grillen!
    Doen meer mensen dat?
    Ik heb alleen een grilpan, waar ik vaak mijn dikke stukken visfilet op bak. Krijg je een mooi ruitje (als je het goed doet) en is nog erg lekker ook (Neem bv een dik stuk zalmfilet en doe dit insmeren met olie, NOOIT OLIE IN/OP DE GRILPAN DOEN!, neem bv een lekkere smaakjes olie! Knoflook ofzo, erg lekker )
    Oblivionwoensdag 15 juni 2005 @ 23:16
    Duh!

    Ja, is leuk die ruitjes...
    Euc-woensdag 15 juni 2005 @ 23:17
    Niks duh! Je moest eens weten hoeveel mensen dat doen en het dan raar vinden dat alles zo aan hun pan blijft plakken
    Oblivionwoensdag 15 juni 2005 @ 23:20
    Wij hebben geen pan, en het blijft duh...
    miss_dynastiewoensdag 15 juni 2005 @ 23:22
    Grillplaat? Wij hadden vroeger thuis zo'n tefalding, kweetniet of je dat bedoelt. Wij doen weleens steengrillen, das hetzelfde effect
    Martijn_77woensdag 15 juni 2005 @ 23:27
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 23:09 schreef Oblivion het volgende:
    BACK IN BLACK!!!
    En wel vaak blijven komen he!!
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 23:09 schreef Oblivion het volgende:
    Zo, wij hebben lekker een grillplaat op tafel gezet vandaag en lekker vlees grillen!
    Doen meer mensen dat?
    Grillen doen we meestal boven op het gourmet stel. wil nog wel eens een grillpan kopen
    Oblivionwoensdag 15 juni 2005 @ 23:29
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 23:22 schreef miss_dynastie het volgende:
    Grillplaat? Wij hadden vroeger thuis zo'n tefalding, kweetniet of je dat bedoelt. Wij doen weleens steengrillen, das hetzelfde effect
    Ding wat ik heb is van Donna, maar kan er nergens een plaatje van vinden, schiet misschien zo wel even een foto.
    Kan je aan twee kanten gebruiken, verrekte makkelijk!
    Ene kant een gril andere kant een platte bakplaat.
    Oblivionwoensdag 15 juni 2005 @ 23:30
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 23:27 schreef Martijn_77 het volgende:

    [..]

    En wel vaak blijven komen he!!
    Niet meer zo vaak, Martijn...
    Dat is de reden dat ik niet meer blauw ben...
    Martijn_77woensdag 15 juni 2005 @ 23:34
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 23:30 schreef Oblivion het volgende:

    [..]

    Niet meer zo vaak, Martijn...
    Dat is de reden dat ik niet meer blauw ben...
    Oke maar zo vaak mogelijk dan.
    BBQ-kipdonderdag 16 juni 2005 @ 00:30
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 11:05 schreef dutch-mamma het volgende:

    [..]

    Heeee, maak er wat moois van morgen! Welk onderwerp? Je hebt er i.i.g. mooi weer bij!
    quote:
    Op woensdag 15 juni 2005 22:11 schreef Martijn_77 het volgende:

    [..]

    Waar gaat je scriptie over BBQ-kip?
    We doen het met een groepje van 4, ik moet hierna nog mijn individuele scriptie doen, maar groepsstuk is eindelijk af gelukkig
    We hebben het (ergotherapeutische) onderwerp "betekenisvol handelen" behandeld. Aan de hand van o.a. literatuuronderzoek bekeken wat het nou is, waarom je het zou moeten gebruiken, hoe en wat problemen kunnen zijn in de uitvoer en wat hiervoor de oplossingen zijn
    Klinkt ingewikkeld misschien, is het ook wel en het zegt je waarschijnlijk ook helemaal niets
    Maar als je het wil lezen moet je maar eens een gil geven, dan mail ik het wel

    En nu ben ik echt moe van 7 uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds bezig geweest op school... bah
    Tukse iedereen
    Obliviondonderdag 16 juni 2005 @ 00:38
    Truste BBQ-kippie!
    Chielusdonderdag 16 juni 2005 @ 00:48
    Tis wel even wennen, Martijn77 in t blauw
    dutch-mammadonderdag 16 juni 2005 @ 01:46
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 00:30 schreef BBQ-kip het volgende:

    [..]


    [..]

    We doen het met een groepje van 4, ik moet hierna nog mijn individuele scriptie doen, maar groepsstuk is eindelijk af gelukkig
    We hebben het (ergotherapeutische) onderwerp "betekenisvol handelen" behandeld. Aan de hand van o.a. literatuuronderzoek bekeken wat het nou is, waarom je het zou moeten gebruiken, hoe en wat problemen kunnen zijn in de uitvoer en wat hiervoor de oplossingen zijn
    Klinkt ingewikkeld misschien, is het ook wel en het zegt je waarschijnlijk ook helemaal niets
    Maar als je het wil lezen moet je maar eens een gil geven, dan mail ik het wel

    En nu ben ik echt moe van 7 uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds bezig geweest op school... bah
    Tukse iedereen
    Truste!

    Ja, ik geef eerlijk toe, het zegt me niks maar bedankt voor je uitleg! Misschien komt het omdat een warhoofd als ik prompt schrikt van een term als "betekenisvol handelen"...!

    Succes ermee!!!
    BBQ-kipdonderdag 16 juni 2005 @ 08:56
    Hehehe.
    Nou ik ga naar schooltje toe, hoezee...
    dutch-mammadonderdag 16 juni 2005 @ 13:33
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 08:56 schreef BBQ-kip het volgende:
    Hehehe.
    Nou ik ga naar schooltje toe, hoezee...
    En, en, en, en...?
    Martijn_77donderdag 16 juni 2005 @ 21:00
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 00:48 schreef Chielus het volgende:
    Tis wel even wennen, Martijn77 in t blauw
    Ik zal niet veel veranderen hoor
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 08:56 schreef BBQ-kip het volgende:
    Hehehe.
    Nou ik ga naar schooltje toe, hoezee...
    En wat is het geworden?
    Obliviondonderdag 16 juni 2005 @ 21:05
    Duurt nog wel even voordat we antwoord krijgen...
    Martijn_77donderdag 16 juni 2005 @ 21:13
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 21:05 schreef Oblivion het volgende:
    Duurt nog wel even voordat we antwoord krijgen...
    Hij zal het wel aan het vieren zijn
    Mirjamdonderdag 16 juni 2005 @ 21:14
    hij?
    Martijn_77donderdag 16 juni 2005 @ 21:19
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 21:14 schreef MissyMirjaM het volgende:
    hij?
    Sorry ging er in de snelheid even van uit dat BBQ en man is....
    Mirjamdonderdag 16 juni 2005 @ 21:19

    en dat van de nieuwe mod
    shame on you
    miss_dynastiedonderdag 16 juni 2005 @ 21:19
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 21:19 schreef Martijn_77 het volgende:

    [..]

    Sorry ging er in de snelheid even van uit dat BBQ en man is....
    Je collega Martijn
    Schaam je


    Ik ben ook wel benieuwd hoe het gegaan is, Kip
    BBQ-kipdonderdag 16 juni 2005 @ 21:22
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 21:13 schreef Martijn_77 het volgende:

    [..]

    Hij zal het wel aan het vieren zijn


    We hadden een 6...
    En we moesten verplicht tot 8 uur blijven... fijn...
    Niks feest eigenlijk... feesten doe ik wel met leuke(re) mensen

    -Edit-
    Ik ben dus een vrouwtje
    miss_dynastiedonderdag 16 juni 2005 @ 21:23
    Had je hoger verwacht?
    Annemiek78donderdag 16 juni 2005 @ 21:23
    Nog niets gehoord van BBQ kip???
    Geen bericht is GOED bericht, zullen we dan maar hopen!
    Zullen wij er vast een borrel op drinken?
    Doe mij maar een Tia Lusso, heerlijk....

    ++++++++++++++++++++++

    Oeps, net te laat gezien BBQ-kip.
    6 is ook voldoende! Jullie hebben het dus in ieder geval wel gehaald!
    BBQ-kipdonderdag 16 juni 2005 @ 21:27
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 21:23 schreef miss_dynastie het volgende:
    Had je hoger verwacht?
    Ja ik had hoger verwacht...
    Maar de betreffende docente vond ons onderwerp niet zo leuk...
    Positief is wel: een paar andere docenten gaan volgend jaar een nieuwe module ontwikkelen voor de opleiding, waarbij onze scriptie het uitgangspunt is

    En nu neem ik er een lekkere dubbele shot Drambuie op
    BBQ-kipdonderdag 16 juni 2005 @ 21:30
    Oh even eten, mijn ventje heeft lekker gekookt voor net
    Annemiek78donderdag 16 juni 2005 @ 21:36
    Smakelijk BBQ. Mijn ventje gaat zaterdag lekker voor me koken (Met lamsvlees geloof ik)
    Maar ik ben naar bed toe (moet aan mijn gezondheid denken) enne dan kan mijn mannetje nog effe fijn ongestoord modereren. Vind het wel leuk voor hem hoor!
    IK HOU VAN BLAUW, hihi
    Mirjamdonderdag 16 juni 2005 @ 21:40
    zeg, ik heb net een ananas gesneden.
    maar hij ruikt raar, volgens mij is hij net niet helemaal goed meer zeg maar, je weet wel, zo n soort gistlucht, hoe leg je dat uit.
    kan ik m nog wel veilig opeten
    Annemiek78donderdag 16 juni 2005 @ 21:42
    Lijkt me niet dat ie zo moet ruiken MMM
    Mirjamdonderdag 16 juni 2005 @ 21:42
    nee, dat dacht ik ook. de onderkant zag er al slecht uit, die heb ik helemaal weggegooid. maar de rest ruikt ook zo.. niet lekker meerz eg maar
    Mirjamdonderdag 16 juni 2005 @ 21:53
    ik denk dat ik m maar weggooi..
    zonde geld
    Martijn_77donderdag 16 juni 2005 @ 22:01
    Als ie naar gist ruikt zou ik hem ook niet meer eten
    dutch-mammadonderdag 16 juni 2005 @ 22:06
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 21:22 schreef BBQ-kip het volgende:

    [..]Ik ben dus een vrouwtje
    Vanzelfsprekend. Anders was het toch BBQ-haan?
    dutch-mammadonderdag 16 juni 2005 @ 22:06
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 21:27 schreef BBQ-kip het volgende:

    [..]

    Ja ik had hoger verwacht...
    Maar de betreffende docente vond ons onderwerp niet zo leuk...
    Positief is wel: een paar andere docenten gaan volgend jaar een nieuwe module ontwikkelen voor de opleiding, waarbij onze scriptie het uitgangspunt is

    En nu neem ik er een lekkere dubbele shot Drambuie op
    Hoe dan ook, je bent erdóór!
    dutch-mammadonderdag 16 juni 2005 @ 22:08
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 21:42 schreef MissyMirjaM het volgende:
    nee, dat dacht ik ook. de onderkant zag er al slecht uit, die heb ik helemaal weggegooid. maar de rest ruikt ook zo.. niet lekker meerz eg maar
    Klinkt verdacht... Zonde, maar gooi toch maar weg.
    Obliviondonderdag 16 juni 2005 @ 22:08
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 22:06 schreef dutch-mamma het volgende:

    [..]

    Vanzelfsprekend. Anders was het toch BBQ-haan?


    @MMM, hoe lang had je die ananas al?
    dutch-mammadonderdag 16 juni 2005 @ 22:17
    Kerstpakket misschien

    Maar serieus, ananas kan binnen enkele dagen al behoorlijk bedorven zijn...
    Martijn_77donderdag 16 juni 2005 @ 22:32
    @Dutch mamma heb je nog een link naar die recepten data base?
    BBQ-kipvrijdag 17 juni 2005 @ 07:14
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 22:06 schreef dutch-mamma het volgende:

    [..]

    Vanzelfsprekend. Anders was het toch BBQ-haan?
    Niets aan toe te voegen eigenlijk

    Behalve dat Martijn nog niet op zijn knietjes excuses heeft aangeboden omdat hij mij een manspersoon noemde
    (en waarom moet ik bij het woord "manspersoon" nou meteen aan die mannetjes van de radio remix van Kastanova denken???)
    BBQ-kipvrijdag 17 juni 2005 @ 07:15
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 22:32 schreef Martijn_77 het volgende:
    @Dutch mamma heb je nog een link naar die recepten data base?
    Staat die niet gewoon op haar pc?
    Bestandje om die database op te zetten kun je zo van internet afplukken lijkt me (is immers gratis). Misschien een snufje google?
    Mirjamvrijdag 17 juni 2005 @ 07:35
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 22:08 schreef Oblivion het volgende:

    [..]



    @MMM, hoe lang had je die ananas al?
    woensdag op de markt gehaald
    Pietverdrietvrijdag 17 juni 2005 @ 09:15
    * Pietverdriet neemt een espresso
    miss_dynastievrijdag 17 juni 2005 @ 09:26
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 21:27 schreef BBQ-kip het volgende:
    Maar de betreffende docente vond ons onderwerp niet zo leuk...

    Dat zou eigenlijk geen criterium moeten mogen zijn. Wel fijn dat jullie wat voor de studenten van volgend jaar kunnen betekenen
    Oblivionvrijdag 17 juni 2005 @ 17:07
    Regent het...

    Dag BBQ...

    Nou dan de bakplaat maar weer!
    dutch-mammavrijdag 17 juni 2005 @ 17:27
    quote:
    Op vrijdag 17 juni 2005 17:07 schreef Oblivion het volgende:
    Regent het...

    Dag BBQ...

    Nou dan de bakplaat maar weer!
    Snackbar...
    dutch-mammavrijdag 17 juni 2005 @ 17:31
    quote:
    Op donderdag 16 juni 2005 22:32 schreef Martijn_77 het volgende:
    @Dutch mamma heb je nog een link naar die recepten data base?
    Nolius en McMan hebben mijn mailadres, vraag dat ff aan hen en mail me dan ff privé, dan krijg je een url-letje (misschien weet McMan die ook nog wel) naar de recentste zip.
    Oblivionvrijdag 17 juni 2005 @ 17:35
    quote:
    Op vrijdag 17 juni 2005 17:27 schreef dutch-mamma het volgende:

    [..]

    Snackbar...
    Nee...

    Snackbar is eens in de zoveel tijd leuk....

    We gaan vandaag toch maar voor spagetti!!!
    turnpikevrijdag 17 juni 2005 @ 18:13
    Iemand een idee wat ik met kersen kan doen ?

    Ik eet er straks vast een hele hoop, maar een kilo ga ik niet halen en ik ben dit weekend weg.

    Zal ik ze ontpitten en invriezen ? Jullie hebben vast een briljanter plan dan ik !
    Martijn_77vrijdag 17 juni 2005 @ 19:03
    Ik zou er jam van maken
    dutch-mammavrijdag 17 juni 2005 @ 19:08
    In bowl?
    Annemiek78vrijdag 17 juni 2005 @ 19:26
    Ook lekker op een vruchtenvlaai.
    Of in een taart verwerken.
    Martijn_77vrijdag 17 juni 2005 @ 19:30
    Siroop is ook nog een mogelijkheid
    Annemiek78vrijdag 17 juni 2005 @ 19:36
    Ik heb laatst ergens een recept gezien voor een italiaanse/chocolade-noten taart.
    Ben effe de naam kwijt. Denk dat ik hem morgen ga maken.
    Als ik me goed genoeg voel en we na het vaderdag-shoppen nog tijd over hebben.
    Weet iemand hoe die heet? Stond geloof ik in de Allerhande over Italie (vorige uitgave)
    turnpikevrijdag 17 juni 2005 @ 20:23
    hmmmm ik zou het vanavond nog moeten kunnen maken

    Jam klinkt cool, een taart of vlaai is iets teveel werk.

    Ik zal eens kijken of ik een recept voor jam kan vinden
    Euc-vrijdag 17 juni 2005 @ 22:59
    WHAAAAAAAAAAAAAAAAA IK GA BIJ TOINE HERMSEN WERKEN!!!!

    Heb net op een speciaal evenement in een restaurant in Eindhoven de hele dag met hem samen gewerkt en 1 van zijn sous-chefs. Wat zegt die de chef: als je zin hebt mag je zondag ook komen werken. Ik moest me inhouden om niet te zeggen: kerel wat denk je nou zelf!!

    Zegtie ook nog: en als je nog geen stageplek voor volgend jaar hebt, kunnen we het daar zondag ook over hebben. JAAAA!!!!!!!!!!!!!!
    Martijn_77vrijdag 17 juni 2005 @ 23:09
    Gefeliciteerd Euc!!

    Daar moet op gedronken worden!!!
    dutch-mammavrijdag 17 juni 2005 @ 23:27
    quote:
    Op vrijdag 17 juni 2005 22:59 schreef Euc- het volgende:
    WHAAAAAAAAAAAAAAAAA IK GA BIJ TOINE HERMSEN WERKEN!!!!

    Heb net op een speciaal evenement in een restaurant in Eindhoven de hele dag met hem samen gewerkt en 1 van zijn sous-chefs. Wat zegt die de chef: als je zin hebt mag je zondag ook komen werken. Ik moest me inhouden om niet te zeggen: kerel wat denk je nou zelf!!

    Zegtie ook nog: en als je nog geen stageplek voor volgend jaar hebt, kunnen we het daar zondag ook over hebben. JAAAA!!!!!!!!!!!!!!
    Zo zeg, dat is niet de minste!
    Gefeliciteerd!
    Blueszaterdag 18 juni 2005 @ 01:20
    Woei euc das nie mis
    Oblivionzaterdag 18 juni 2005 @ 02:31
    Zo!! Eucje Eucje!!
    Ik bid en duim voor je zondag!

    We hebben 2 hele fijne katers in de buurt, die fijn binnen proberen te eten...
    Tjonge wat een herrie...

    Maandag weer proberen katers te vangen!
    turnpikezaterdag 18 juni 2005 @ 09:02
    Het is jam geworden !

    Iets te lang laten staan denk ik want de gelei is nu wel heel erg supersticky geworden.
    Martijn_77zaterdag 18 juni 2005 @ 09:50
    quote:
    Op zaterdag 18 juni 2005 02:31 schreef Oblivion het volgende:
    Maandag weer proberen katers te vangen!
    He Obli er zijn ook diervriendelijke manieren om katers te verjagen dan met de pan.

    [ Bericht 2% gewijzigd door Martijn_77 op 18-06-2005 19:02:45 ]
    Pietverdrietzaterdag 18 juni 2005 @ 19:04
    * Pietverdriet is verbaasd hoe Martijn ineens veranderd is sinds ie blauw is.
    Mirjamzaterdag 18 juni 2005 @ 19:04
    in welk opzicht
    Martijn_77zaterdag 18 juni 2005 @ 19:06
    quote:
    Op zaterdag 18 juni 2005 19:04 schreef Pietverdriet het volgende:
    * Pietverdriet is verbaasd hoe Martijn ineens veranderd is sinds ie blauw is.
    Ik probeer de topics gewoon ontopic te houden en keer wat afwijken mag wel maar natuurlijk geen geslowchat daar hebben we dit topic voor
    Euc-zaterdag 18 juni 2005 @ 19:10
    Dat gebeurde ook, gewoon een beetje..

    Niet om jou aan te vallen ofzo, maar je mag best wel iets coulanter worden..
    Martijn_77zaterdag 18 juni 2005 @ 19:15
    quote:
    Op zaterdag 18 juni 2005 19:10 schreef Euc- het volgende:
    Dat gebeurde ook, gewoon een beetje..
    Let er dan en beetje op dan komt de rest ook goed
    Euc-zaterdag 18 juni 2005 @ 19:17
    Ik bedoel dus, je zegt je mag af en toe een beetje afwijken, nou naar mijn mening gebeurde het ook maar een beetje, en hoefde je niet direct allerlei posts te gaan verwijderen.

    Vandaar ook; iets coulanter mag wel.
    Annemiek78zaterdag 18 juni 2005 @ 19:35
    Hebben vandaag heerlijke salade van verse zalm gehaald en olijfjes omwikkeld met ansjovis.
    Bij een kaasspeciaalzaak in de stad. Had nog veel meer kleine tapasgerechten en salades en tapenades. Gaan we zeker nog een keertje terug.
    Martijn_77zaterdag 18 juni 2005 @ 23:49
    En wordt er nog iemand culiniar voor vaderdag?
    Euc-zaterdag 18 juni 2005 @ 23:54
    het wordt werken met toine hermsen van 10.00 tot 01.00
    Martijn_77zondag 19 juni 2005 @ 00:01
    quote:
    Op zaterdag 18 juni 2005 23:54 schreef Euc- het volgende:
    het wordt werken met toine hermsen van 10.00 tot 01.00
    Dat is behoorlijk culinair maar niet speciaal voor vaderdag denk...

    Of wel?
    dutch-mammazondag 19 juni 2005 @ 00:10
    quote:
    Op zaterdag 18 juni 2005 23:49 schreef Martijn_77 het volgende:
    En wordt er nog iemand culiniar voor vaderdag?
    Martijn, als elke meteoroloog rond de 30 graden voorspelt, word ik liefst culinair achter de BBQ... Ik hou niet van hitte, dus maken we van de nood een deugd...
    quote:
    het wordt werken met toine hermsen van 10.00 tot 01.00
    Da's wel een onbereikbaar hóóg niveau culinair voor mij
    Euc-zondag 19 juni 2005 @ 00:23
    Nee, ik zie mijn 2 vaders morgen niet, ben weg voor hun hun nest uit zijn, en thuis als hun er allang weer inliggen

    Maar daar krijg ik dan wel weer wat voor terug, een top stage voor volgend jaar bv
    Annemiek78zondag 19 juni 2005 @ 10:06
    Goedemorgen allemaal...
    Wij laten ons op deze vaderdag wel culinair verwennen... Lekker naar de tapasbar, heerlijk!!!
    Verslag volgt!

    En wat het weerbericht betreft.... Iemand ervaringen met zelf ijs maken en lekkere zomerse cocktails?

    Ga zo eerst maar eens beginnen met een ontbijtje
    karperzondag 19 juni 2005 @ 12:43
    goede middag ik mag straks werken joeppie.

    14.00-22.00 ongeveer
    PdeHoogzondag 19 juni 2005 @ 13:01
    Ik wil milkshakes maken, maar ik heb geen ijs, geen choco-saus en geen blender
    dat heet nou gebrekkige voorbereiding

    Goeiemiddag trouwens
    miss_dynastiezondag 19 juni 2005 @ 14:04
    Nee, Annemiek, geen ervaring, maar ga wel binnenkort een ijsmachine aanschaffen
    Euc-zondag 19 juni 2005 @ 23:06
    Het is definitief, volgend jaar naar Toine Hermsen.
    Chielusmaandag 20 juni 2005 @ 00:38
    Gefeliciteerd kerel, super.

    Ben benieuwd naar de verhalen.
    dutch-mammamaandag 20 juni 2005 @ 00:46
    quote:
    Op zondag 19 juni 2005 23:06 schreef Euc- het volgende:
    Het is definitief, volgend jaar naar Toine Hermsen.
    Wauw, gefeliciteerd! Die mijnheer heeft een aardige reputatie (alsof jij dat nog niet wist, hi hi hi!).



    Zo af en toe mag je best wel een receptje, dat je daar moet maken, aan me doorgeven, hoor
    shreddermaandag 20 juni 2005 @ 18:20
    quote:
    Op zondag 19 juni 2005 23:06 schreef Euc- het volgende:
    Het is definitief, volgend jaar naar Toine Hermsen.
    Gefeliciteerd! Ik heb even de site van meneer bezocht en in de menukaart gekoekeloerd. Goedgekeurd hoor.
    Martijn_77maandag 20 juni 2005 @ 19:25
    quote:
    Op zondag 19 juni 2005 23:06 schreef Euc- het volgende:
    Het is definitief, volgend jaar naar Toine Hermsen.
    Gefeliciteerd Euc!!

    Daar moet op gedronken worden.
    Euc-maandag 20 juni 2005 @ 21:47
    Bedankt, nu het er nog vol houden

    Waar is bbq kip eigenlijk? die zie ik verdacht weinig...
    the_disheavermaandag 20 juni 2005 @ 23:18
    Jeuh! Eindelijk weet ik waar ik 'allergisch' voor ben! Wist wel dat een bepaalde noot was, waar ik last van (boven)keel en lip kreeg, maar na het eten van San Francisco Volkoren waar alleen sesamzaad in zit kreeg ik weer irritatie in lip en keel!

    Dus dood aan sesamzaad!
    BBQ-kipdinsdag 21 juni 2005 @ 10:35
    quote:
    Op maandag 20 juni 2005 21:47 schreef Euc- het volgende:
    Bedankt, nu het er nog vol houden

    Waar is bbq kip eigenlijk? die zie ik verdacht weinig...
    Hier ben ik
    Bluesdinsdag 21 juni 2005 @ 10:36
    * Bluezz zwaait naar alle kippen
    BBQ-kipdinsdag 21 juni 2005 @ 10:37
    quote:
    Op maandag 20 juni 2005 23:18 schreef the_disheaver het volgende:
    Jeuh! Eindelijk weet ik waar ik 'allergisch' voor ben! Wist wel dat een bepaalde noot was, waar ik last van (boven)keel en lip kreeg, maar na het eten van San Francisco Volkoren waar alleen sesamzaad in zit kreeg ik weer irritatie in lip en keel!

    Dus dood aan sesamzaad!
    * BBQ-kip smeert stiekem humus op the Disheavers lip

    Nee hoor, maar fijn dat je er achter bent, kun je dat tenminste voortaan mijden
    BBQ-kipdinsdag 21 juni 2005 @ 10:40
    quote:
    Op dinsdag 21 juni 2005 10:36 schreef Bluezz het volgende:
    * Bluezz zwaait naar alle kippen


    Kippie in the house

    Mirjamdinsdag 21 juni 2005 @ 10:40
    Obliviondinsdag 21 juni 2005 @ 12:02
    OH MY GOD!!!! Dat wordt sparen!!!!!
    Volgend jaar euc pesten....

    Gefeliciteerd eucje!!
    miss_dynastiedinsdag 21 juni 2005 @ 12:05
    quote:
    Op zondag 19 juni 2005 23:06 schreef Euc- het volgende:
    Het is definitief, volgend jaar naar Toine Hermsen.
    Wow
    BBQ-kipdinsdag 21 juni 2005 @ 12:21
    Euc gefeliciteerd en ik kom net als Obli lekker een keer (schandalig duur natuurlijk) eten
    Bluesdinsdag 21 juni 2005 @ 12:22
    * Bluezz gaat ook (op uitnodiging, en gratis maaltijd ) eens bij Euc een recensie doen

    Kippies
    BBQ-kipdinsdag 21 juni 2005 @ 12:28
    quote:
    Op dinsdag 21 juni 2005 12:22 schreef Bluezz het volgende:
    * Bluezz gaat ook (op uitnodiging, en gratis maaltijd ) eens bij Euc een recensie doen

    Kippies
    Gratis maaltijd
    Obliviondinsdag 21 juni 2005 @ 12:32

    Die bluezz....
    dutch-mammadinsdag 21 juni 2005 @ 13:04
    quote:
    Op dinsdag 21 juni 2005 12:21 schreef BBQ-kip het volgende:
    Euc gefeliciteerd en ik kom net als Obli lekker een keer (schandalig duur natuurlijk) eten
    Ik ben niet zo rijk, maar als ik doorspaar, kan ik zeker wel een koppie soep komen halen!
    Mirjamdinsdag 21 juni 2005 @ 22:28
    ruim 2 uur lang bezig geweest met 2 spekkoeken
    maar, ze zijn af
    Martijn_77dinsdag 21 juni 2005 @ 23:07
    quote:
    Op dinsdag 21 juni 2005 12:21 schreef BBQ-kip het volgende:
    Euc gefeliciteerd en ik kom net als Obli lekker een keer (schandalig duur natuurlijk) eten
    * Martijn_77 sluit zich daarbij aan
    dutch-mammadinsdag 21 juni 2005 @ 23:20
    quote:
    Op dinsdag 21 juni 2005 22:28 schreef MissyMirjaM het volgende:
    ruim 2 uur lang bezig geweest met 2 spekkoeken
    maar, ze zijn af [afbeelding]
    Ach, je hebt het al gemerkt, er was niet veel te forummen vanavond dus je timing om de spekkoek te maken, was perfect!
    Euc-dinsdag 21 juni 2005 @ 23:22
    ach duur, je krijgt er wat voor terug he!
    Mirjamwoensdag 22 juni 2005 @ 00:23
    Oblivionwoensdag 22 juni 2005 @ 00:24
    quote:
    Op dinsdag 21 juni 2005 23:22 schreef Euc- het volgende:
    ach duur, je krijgt er wat voor terug he!
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, en knipbuigendebewegingmakende euc!!!

    Ik ga ervoor! En buigen en knippen zal je!
    BBQ-kipwoensdag 22 juni 2005 @ 00:29
    En 3 keer de wijn terug sturen....
    En klagen over de brutale bediening...
    En... en... en...

    Oh nee, lief doen Kip

    En nu naar bed
    Mirjamwoensdag 22 juni 2005 @ 00:30
    quote:
    Op woensdag 22 juni 2005 00:29 schreef BBQ-kip het volgende:
    En 3 keer de wijn terug sturen....
    En klagen over de brutale bediening...
    En... en... en...

    Oh nee, lief doen Kip

    En nu naar bed
    en t risico lopen dat ze op je eten spugen..
    Oblivionwoensdag 22 juni 2005 @ 00:31
    quote:
    Op woensdag 22 juni 2005 00:30 schreef MissyMirjaM het volgende:

    [..]

    en t risico lopen dat ze op je eten spugen..
    Whehehe, dat mag hij proberen...
    Mirjamwoensdag 22 juni 2005 @ 00:34
    volgens mij merk je het niet eens als ze zoiets doen
    lekker tussen je broodje
    Oblivionwoensdag 22 juni 2005 @ 00:36
    MMM: Als de chef kok in zo'n keuken dat ziet.....
    Volgens mij vlieg je er aan de voorkant uit...
    Mirjamwoensdag 22 juni 2005 @ 00:36
    quote:
    Op woensdag 22 juni 2005 00:36 schreef Oblivion het volgende:
    MMM: Als de chef kok in zo'n keuken dat ziet.....
    Volgens mij vlieg je er aan de voorkant uit...
    ik hoop het ja
    ik hoor vaak van die gruwelverhalen, en vieze programma's op de tv.
    nu weet ik zelf ook wel dat ze dat niet overal doen, maar ben er wel altijd een beetje bang voor..
    Euc-woensdag 22 juni 2005 @ 00:39
    Wat niet weet wat niet deert..
    Euc-woensdag 22 juni 2005 @ 00:39
    Of is het deerd? boeiend