abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 30 juni 2005 @ 18:44:35 #201
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_28364161
quote:
Op donderdag 30 juni 2005 16:54 schreef Devlinsect het volgende:

[..]

Bedankt voor je schema. s'Avonds gebruik je olijfolie. Doe je dat in een shake? Of op een lepel en naar binnen werken? Welke olijfolie gebruik je?
Eetlepel. En dan van Bertolli.
quote:
Je eet ook veel amandelen. Is daar een reden voor? Waar haal je die amandelen? Heb gekeken op amandelen.nl Kon niets vinden
Veel goede vetten zitten erin en ik haal ze bij de AH.
Godfather Bodybuilding topic reeks
  donderdag 30 juni 2005 @ 18:51:54 #202
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_28364362
quote:
Op donderdag 30 juni 2005 18:30 schreef Sjaak-Banaan het volgende:
Reformhouse heeft meestal van die noten enz..

Trainen gaat nu weer super sinds ik mijn examens heb gehaald. Ga nu alleen 3 weken op vakantie, en heb een hotel met een sportschool
Ik weet alleen niet of ik whey meeneem, ze zullen wel denken dat het drugs is ofzo
Ik neem zelf altijd eiwitten en havermout mee + m'n hele vitamine en mineralen zooi.
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_28371747
quote:
Op donderdag 30 juni 2005 18:44 schreef Mr.J het volgende:

[..]

Eetlepel. En dan van Bertolli.
[..]

Veel goede vetten zitten erin en ik haal ze bij de AH.
Bedankt voor je reactie. Een eetlepel Bertolli. Zo naar binnen werken? Brrr. Ik zal het is proberen. Kom ik dan niet ongelofelijk aan de schijt?

Zo af en toe bak ik in olijfolie...
pi_28372113
waar is al die havermout goed voor?
En is dat ongeveer dezelfde catagorie als mueslie ed?

En ik heb 's voor de gein een eetlepel olijfolie gegeten, binnen 30 min begon de schildpad al kopjes te geven... Ik snap niet echt waarom je zo los zo'n eetlepel naar binnen giet.
hij kan altijd nog bacardi gaan serveren in het cafe van Lock, Stock and Two Smoking Barrels
pi_28372939
quote:
Op donderdag 30 juni 2005 22:51 schreef mister_popcorn het volgende:
waar is al die havermout goed voor?
En is dat ongeveer dezelfde catagorie als mueslie ed?

En ik heb 's voor de gein een eetlepel olijfolie gegeten, binnen 30 min begon de schildpad al kopjes te geven... Ik snap niet echt waarom je zo los zo'n eetlepel naar binnen giet.
In havermout zit én plantaardige eiwitten en meervoudige koolhydraten. Het laatste wil zeggen dat je suikerspiegel op een stabiel niveau blijft en je dus niet zo snel het hongergevoel krijgt.

Mueslie bevat minder eiwitten...
  donderdag 30 juni 2005 @ 23:48:18 #206
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_28373922
quote:
Op donderdag 30 juni 2005 22:40 schreef Devlinsect het volgende:

[..]

Bedankt voor je reactie. Een eetlepel Bertolli. Zo naar binnen werken? Brrr. Ik zal het is proberen. Kom ik dan niet ongelofelijk aan de schijt?

Zo af en toe bak ik in olijfolie...
Geen last van.
Godfather Bodybuilding topic reeks
  vrijdag 1 juli 2005 @ 11:25:38 #207
42306 Vassili_Z
Low Man's Lyric
pi_28382223
quote:
Op donderdag 30 juni 2005 23:17 schreef Devlinsect het volgende:

[..]

In havermout zit én plantaardige eiwitten en meervoudige koolhydraten. Het laatste wil zeggen dat je suikerspiegel op een stabiel niveau blijft en je dus niet zo snel het hongergevoel krijgt.

Mueslie bevat minder eiwitten...
Is havermout zo goed dan? wauw
Hoe maak jij je havermout dan klaar?
Era Vulgaris
  vrijdag 1 juli 2005 @ 13:06:51 #208
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_28385484
In magere melk flikkeren en koud eten.

En als je denkt dat dat door de die hards gebeurd? Fout, de echte die hards nemen het met water.
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_28393835
die hards drinken rauwe eieren met een dooiertje erin.
homo.....
Ik was eerst kaneelstok
  vrijdag 1 juli 2005 @ 19:02:30 #210
109065 sungaMsunitraM
Fancybox is not a function
pi_28395565
quote:
Op donderdag 30 juni 2005 18:44 schreef Mr.J het volgende:

[..]

Eetlepel. En dan van Bertolli.
Hmz.... kun je niet beter omega-3 vetzuren nemen? (olijfolie is vooral omega-9)
Op donderdag 28 augustus 2008 14:34 schreef Breathtaking het volgende:
:9~
  vrijdag 1 juli 2005 @ 20:10:23 #211
119431 Celt
Y Goeden Bywyd
pi_28397401
heb pas dit boekje besteld:
ben nog maar op blz 23 ofzo, maar tot nu toe is heel goed beschreven wat het lichaam met verschillende voedingsstoffen doet (koolhydraten, vetten, ...) en er zit ook een interresant stukje in over vetverbranding enzo, ben benieuwd wat er nog meer allemaal verteld wordt....

heb ook deze besteld:
heel mooi boekje met mooie ilustraties, aardig wat oefeningen....
(inkijkexemplaar)

vind zelf wel mooie boekjes, zijn er mensen hier die ze ook kennen, wat vinden jullie ervan?
Het mensengeslacht zou voorgoed de mysteriën van de ziel verliezen. De mensen zouden niet langer de hoeders van aarde en oceaan zijn, en niet meer zijn dan parasieten die ten koste daarvan leefden.
  vrijdag 1 juli 2005 @ 21:50:18 #212
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_28398457
quote:
Op vrijdag 1 juli 2005 19:02 schreef sungaMsunitraM het volgende:

[..]

Hmz.... kun je niet beter omega-3 vetzuren nemen? (olijfolie is vooral omega-9)
Neem al Becel Light op brood.
Godfather Bodybuilding topic reeks
  vrijdag 1 juli 2005 @ 22:12:21 #213
109065 sungaMsunitraM
Fancybox is not a function
pi_28399018
quote:
Op vrijdag 1 juli 2005 21:50 schreef Mr.J het volgende:
Neem al Becel Light op brood.
Hmz. Gebruik je ook iets van visolie?
Op donderdag 28 augustus 2008 14:34 schreef Breathtaking het volgende:
:9~
  vrijdag 1 juli 2005 @ 22:34:06 #214
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_28399677
quote:
Op vrijdag 1 juli 2005 22:12 schreef sungaMsunitraM het volgende:

[..]

Hmz. Gebruik je ook iets van visolie?
Nope.

Krijg zo wel genoeg vetten binnen, en ook de esentiele vetzuren.

Om er trouwens even een quote van onze aller oppergoeroe Big Cat tegenaan te gooien (was een reply op de vraag om Omega capsules te nemen):
quote:
Omega-3 is alweer een macro-nutrient, zulke dingen moet je veelal beslissen om basis van je voeding. Als je voldoende gezond eet, zoals veel vis, gebruik maakt van olijfolie in plaats van dressing en zo, dan betwijfel ik ten sterkste dat je dit nodig hebt. Ook als je hoog in vet zit, dan is dit niet zo aan te raden, tenzij je een deel van je vet vervangt erdoor. Veelal krijg je dan meer waar voor je geld ook door drie maal per dag lijnzaadolie of zo te nemen (1 soeplepel).

Daarenboven is nog het nut van enkele vetzuren, nog alle mogelijke werkingen ervan volledige uitgelegd. In de natuur komen die dingen zelden apart voor, en daar moet ook een reden voor zijn.
Vooral 't laatste stukje is weer een ander geluid dan wat men de laatste 2 jaar laat horen.
Godfather Bodybuilding topic reeks
  zaterdag 2 juli 2005 @ 02:21:55 #215
34629 El-Rico
nee kan morgen wel
pi_28405653
quote:
Op vrijdag 1 juli 2005 17:16 schreef diep-in-de-war het volgende:
die hards drinken rauwe eieren met een dooiertje erin.
  zaterdag 2 juli 2005 @ 02:44:22 #216
34629 El-Rico
nee kan morgen wel
pi_28405819
quote:
Op maandag 23 mei 2005 12:48 schreef prinsrob het volgende:

[..]

En weet jij dat niet, een goede gym in Eindhoven.
Dynamo is wel ok geloof ik.
pi_28411273
quote:
Op vrijdag 1 juli 2005 20:10 schreef Celt het volgende:

vind zelf wel mooie boekjes, zijn er mensen hier die ze ook kennen, wat vinden jullie ervan?
dat laatste boek heb ik ook wel over krachttraining. er staan op zich wel oefeningen in en je ziet goed welke spier je ermee belast. maar bijna alles wat er in stond wist ik al. maar het is wel een mooi duidelijk boek ja.
homo.....
Ik was eerst kaneelstok
  zondag 3 juli 2005 @ 13:13:44 #218
119431 Celt
Y Goeden Bywyd
pi_28441765
ik heb een stuk in dat boekje gelezen of koolhydraten
en er stond dat het goed was om voor het trainen/sporten koolhydraten te eten. De adrealine en de lichaams beweging zouden er voor zorgen dat er niet opeens insuline aangemaakt zou worden, maar de bloedsuiker spiegel is wel hoger waardor je een activiteit langer kan volhouden, dit werdt nog ondersteund door resultaten van experimenten enzo...
Het mensengeslacht zou voorgoed de mysteriën van de ziel verliezen. De mensen zouden niet langer de hoeders van aarde en oceaan zijn, en niet meer zijn dan parasieten die ten koste daarvan leefden.
  zondag 3 juli 2005 @ 15:52:09 #219
33549 Thomasumo
User 33549 reporting for
pi_28446682
Zijn er hier meer mensen die creatief zijn met voeding? Ik zelf heb echt een hekel aan havermout pap. Ben nu proberen koekjes te bakken uit eieiwitten, gemalen havermout amandelen rozijnen en kaneel. Ben benieuwd. Heeft er iemand goede recepten?
I am SO omniscient that if there were to be two omnisciences, I'd be both!
pi_28449799
haha vet klinkt lekker. ik ben er te lam voor. ik eet wat het minste moeite kost
homo.....
Ik was eerst kaneelstok
pi_28449888
Bedoel je nu havermoutsepap? Dat vind ik ook niet te eten.

Wat wel te eten is:

* 400 ml melk
* scheutje ranja van je favo smaak
* 50 gram droge havermoutvlokken

Dat in een maatbeker, staafmixer erop, klaar! Drinken die koude klets!
pi_28451266
quote:
Op vrijdag 1 juli 2005 20:10 schreef Celt het volgende:

vind zelf wel mooie boekjes, zijn er mensen hier die ze ook kennen, wat vinden jullie ervan?
Dat boek van Delavier is echt prachtig. Geen moment spijt van de aankoop gehad, en nadien ook een keer cadeau gedaan aan iemand. Een aanrader!
  zondag 3 juli 2005 @ 22:15:10 #223
33549 Thomasumo
User 33549 reporting for
pi_28457692
quote:
Op zondag 3 juli 2005 17:47 schreef Devlinsect het volgende:
Bedoel je nu havermoutsepap? Dat vind ik ook niet te eten.

Wat wel te eten is:

* 400 ml melk
* scheutje ranja van je favo smaak
* 50 gram droge havermoutvlokken

Dat in een maatbeker, staafmixer erop, klaar! Drinken die koude klets!
Dat is niet creatief dat is ranja bij je havermoutpap

Culinaire hoogstandjes wil ik en rap wat! Koekjes waren wel ok trouwens. Volgende keer iets meer kaneel, minder nootjes en misschien een scheutje magere melk.
I am SO omniscient that if there were to be two omnisciences, I'd be both!
  zondag 3 juli 2005 @ 22:32:55 #224
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_28458459
Whey door je pannekoekenbeslag mengen.
Godfather Bodybuilding topic reeks
  zondag 3 juli 2005 @ 23:08:15 #225
109065 sungaMsunitraM
Fancybox is not a function
pi_28459977
Of over de oliebollen.... woei
Op donderdag 28 augustus 2008 14:34 schreef Breathtaking het volgende:
:9~
pi_28467509
quote:
Op zondag 3 juli 2005 22:32 schreef Mr.J het volgende:
Whey door je pannekoekenbeslag mengen.
En dat lekker opbakken zodat de structuur van whey veranderd en kankerverwekkend is. Niet doen dus.
  maandag 4 juli 2005 @ 10:52:22 #227
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_28468483
Niet helemaal waar dacht ik. Oppassen dat het niet aanbrandt was het advies meen ik.
quote:
Eiwitten

Het verhitten van eiwitten leidt tot veranderingen in hun ruimtelijke structuur en uiteindelijk tot denaturatie. Het eiwit kan onoplosbaar worden en neerslaan. Dit is duidelijk zichtbaar bij het bakken of koken van een ei. De manier waarop eiwitten in een voedingsmiddel reageren op warmte is dus vooral bepalend voor de uiteindelijke textuur van het bereide product. Verhit vlees is bijvoorbeeld beter te kauwen dan rauw vlees als gevolg van een denaturatie en coagulatie van het spiereiwit en de hydrolyse van het collageeneiwit in het bindweefsel. Vooral de mate waarin collageen door hydrolyse wordt omgezet tot gelatine bepaalt of het vlees meer of minder taai zal zijn. Deze hydrolyse kan worden bevorderd door het vlees vooraf te marineren in een zuur milieu of door het vlees lang te laten stoven. Bij het grillen van vlees treedt weinig hydrolyse op. Deze bereidingswijze is dus niet geschikt voor taaiere stukken vlees.

Het denaturatieproces heeft in eerste instantie geen belangrijke invloed op de voedingswaarde van de eiwitten omdat de proteolytische vertering initieel gepaard gaat met gelijkaardige veranderingen (2). Door de ontvouwing van de eiwitten is het bereide voedingsmiddel meestal wat beter verteerbaarheid. Proteolytische enzymen kunnen op die manier immers gemakkelijker de hydrolyseplaatsen bereiken.

Bij sterke verhitting van eiwitten treedt pyrolyse op (3). Als gevolg van de afbraak van de aminozuren worden vervolgens, voornamelijk in vlees en vis, polyaromatische koolwaterstoffen (PAK’s) zoals benzopyreen en benzanthraceen, gevormd. Deze PAK’s hebben kankerverwekkende eigenschappen bij proefdieren. De vorming van PAK’s wordt versneld door direct contact met een vlam (temperaturen boven de 200°C) en door de aanwezigheid van veel vet (4). Tijdens het barbecuen moet hiervoor in het bijzonder worden opgepast. Een andere reeks afbraakproducten met mogelijk kankerverwekkende eigenschappen zijn de heterocyclische amines (HCA’s) zoals de imidazoquinolines. Zij ontstaan door een reactie tussen aminozuren, suikers en creatine. Vlees en vis bevatten relatief veel creatine zodat het risico op de vorming van deze afbraakstoffen groter is (5). De beschreven afbraakreacties treden echter vooral op bij oververhitting en slechts in geringe mate bij normale bereidingsomstandigheden. Er moeten ten slotte grote hoeveelheden van deze afbraakproducten aanwezig zijn alvorens men van een substantiële toxiciteit kan spreken. Wie vlees en vis met de nodige aandacht en zorg bereidt, loopt dan ook weinig risico. Gezien de afbraakreacties leiden tot een verlies aan aminozuren hebben ze tevens een negatieve invloed op de voedingswaarde.

Een milde hittebehandeling kan de voedingswaarde van een plantaardige eiwitbron tot op zekere hoogte verbeteren. Sommige plantaardige voedingsmiddelen bevatten antinutritionele componenten zoals trypsine- en chymotrypsine-inhibitoren en lectines in peulvruchten en oliehoudende zaden die interfereren met de eiwitvertering in de mens. Dankzij de thermische inactivatie van deze antinutritionele componenten verhoogt de voedingswaarde van de plantaardige producten beduidend (6).

Maillard-reactie

Indien eiwitten in aanwezigheid van koolhydraten, en in het bijzonder in aanwezigheid van reducerende suikers, worden verhit, treden een reeks van chemische reacties op die uiteindelijk aanleiding geven tot bruinkleuring, de welbekende Maillard-reactie (figuur 1). Een reducerend suiker condenseert met de vrije aminogroepen van een eiwit. Er zijn slechts een beperkt aantal vrije aminogroepen en de reactie met de e (epsilon) -aminogroep van het essentiële aminozuur lysine is inzake voedingswaarde de meest relevante. Als gevolg van de reactie met het reducerende suiker wordt het lysine onbeschikbaar waardoor de voedingswaarde van het eiwit afneemt. Deze effecten zijn recht evenredig met de intensiteit van de verhitting (2). Een overdreven verhitting kan op die manier leiden tot een significante daling van de voedingswaarde van een voedingsmiddel. Een milde verhitting geeft enkel een lichte bruinkleuring en induceert slechts kleine verliezen in voedingswaarde. Bijvoorbeeld: de verliezen aan voedingswaarde van melk gedroogd op een walsendroger is hoger (tot 40 % van het lysine gaat verloren) dan van melk gedroogd in een verstuivingsdroger (slechts 10 % lysineverlies). Het bakken van brood gaat eveneens gepaard met de vorming van Maillard-producten op het oppervlak. Het verlies aan lysine blijft echter ook hier beperkt (10-15 %). Bij het toasten van graanvlokken zoals bij de productie van bijvoorbeeld cornflakes liggen de verliezen opnieuw veel hoger.
Volgens bepaalde bronnen worden bij bruinkleuring mutagenen gevormd. Hierover bestaat echter nog geen eensgezindheid (3).

Ten slotte houden dergelijke reacties ook positieve aspecten in op voorwaarde dat ze niet te ver worden doorgedreven. De reactie tussen aminozuren en andere componenten in het voedingsmiddel dragen immers ook in belangrijke mate bij tot de vorming van specifieke en gewenste smaak- en aromaverbindingen (bv. brood).
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_28508453
ik gooi me eiwitshake in de halfvolle melk (ik kan die vetten toch wel gebruiken) lost het daar minder goed in op ofzo? ik blijf klontjes houden. of moet ik er meer melk in gooien? ik doe nu tot streepkje 12 van de 20 met een schep 18 gram ofzo) maatbeker van herculesfitness
homo.....
Ik was eerst kaneelstok
  dinsdag 5 juli 2005 @ 17:49:57 #229
33549 Thomasumo
User 33549 reporting for
pi_28518930
Grrmbl, mijn koeken zijn zo'n succes, dat mijn collega's ze allemaal op eten...
I am SO omniscient that if there were to be two omnisciences, I'd be both!
pi_28523913
@Mr. J

Beste kerel, al mijn dank voor je start post. De wereld komt te kort aan zulke informatieve mensen als jij
  dinsdag 5 juli 2005 @ 22:23:21 #231
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_28528926
Wat een eer allemaal.

My pleasure kerel.
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_28561883
Onder welke hoek kun je de bench-pressbank het beste zetten voor de incline press. Zit nu meestal op zo'n 45 graden.
  woensdag 6 juli 2005 @ 20:44:05 #233
17274 Wuder
Wees blij dat je nog leeft!
pi_28563304
quote:
Op dinsdag 5 juli 2005 17:49 schreef Thomasumo het volgende:
Grrmbl, mijn koeken zijn zo'n succes, dat mijn collega's ze allemaal op eten...
Recept?
Sinterklahs, Ghet Dawn!!!!
  woensdag 6 juli 2005 @ 21:41:01 #234
33549 Thomasumo
User 33549 reporting for
pi_28565872
quote:
Op woensdag 6 juli 2005 20:44 schreef Wuder het volgende:

[..]

Recept?
2 appels, 4 eiwitten, 1 eigeel, twee handen vol rozijnen, scheut magere melk, 300 gram gemalen havermout, flink kaneel, lijnzaad.

Alles bij elkaar tieven, roeren even laten staan. 25 minuten op 200 c
I am SO omniscient that if there were to be two omnisciences, I'd be both!
  woensdag 6 juli 2005 @ 21:50:15 #235
17274 Wuder
Wees blij dat je nog leeft!
pi_28566317
quote:
Op woensdag 6 juli 2005 21:41 schreef Thomasumo het volgende:

[..]

2 appels, 4 eiwitten, 1 eigeel, twee handen vol rozijnen, scheut magere melk, 300 gram gemalen havermout, flink kaneel, lijnzaad.

Alles bij elkaar tieven, roeren even laten staan. 25 minuten op 200 c
wow, dat klinkt wel heerlijk, ik zal volgende week wel even proberen.. Tis wel een "gezonde" snack
Sinterklahs, Ghet Dawn!!!!
pi_28571056
quote:
Op woensdag 6 juli 2005 20:03 schreef Den_Haag het volgende:
Onder welke hoek kun je de bench-pressbank het beste zetten voor de incline press. Zit nu meestal op zo'n 45 graden.
45 is ok, zodra je boven de 45 graden gaat ga je schouders meer belasten.
pi_28579741
Houdt glutamine vocht vast? Net zoals creatine dat doet?

En hoelang mag je aan een stuk glutamine gebruiken?
  donderdag 7 juli 2005 @ 09:49:22 #238
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_28579763
Creatine houdt geen vocht vast. Glutamine mag je zolang gebruiken als je zelf wilt (netzoals creatine).
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_28580559
Mr. J. bedankt voor je reactie.

Toch ff het volgende:

Creatine houdt toch vocht vast en glutamine niet?
  donderdag 7 juli 2005 @ 10:40:41 #240
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_28580958
Nope.
quote:
4.Creatine Causes Excessive Water Retention.

More bullshit. A recent double-blind, placebo-controlled study found that, after three months of creatine use, test subjects showed no significant increase in body water. In fact, the creatine group showed greater gains in total body mass and fat-free mass. Best of all, this recent study employed the latest in body composition measurements-deuterated water isotopic analysis which utilizes a non-radioactive "tracer". Now it is possible that some inferior-grade creatine may actually promote water gain that results in a soft, puffy look. However, this can be due to several reasons. One, it may not be due to the creatine, but excess sodium. When cheaply manufactured, excess sodium remains in the finished product.
http://www.dutchbodybuilding.com/forum/showthread.php?t=3550
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_28589548
Tof dat je het onderbouwt met een artikel. Kon ik niet doen met die spiegel der hormonen

Zelf heb ik enige ervaring met creatine. Toen ik het gebruikte, zat er binnen een week twee kilo bovenop mijn huidge lichaamsgewicht. Wanneer ik stopte met het gebruik, was ik bijna twee kilo weer kwijt.

Enig idee hoe dat kan?

Ik dacht door het vasthouden van vocht. Wat ik ergens gelezen heb. Artikel heb ik niet.
  donderdag 7 juli 2005 @ 15:19:37 #242
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_28589854
Vocht door naw. geen goede kwaliteit crea.
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_28592945
Bedankt voor je reactie Mr. J.

Naw? Naam aders woonplaats?

Geen goede crea? Mmm. Wat is wel goede crea? Voorheen heb ik deze gebruikt:

http://www.bodyenfitshop.nl/index.php?tab=sport&inc=inf&id=121
pi_28616213
Ik zoek een manier om zo snel als mogelijk en verantwoordelijk wordt geacht vet te verbranden in de buikstreek. Als gevolg van een blessure en daardoor langdurig niet sporten ben ik hier redelijk aangekomen.

Nu wil ik dit alles weer kwijt en spieren op gaan bouwen.

Tips?
  vrijdag 8 juli 2005 @ 10:57:26 #245
33549 Thomasumo
User 33549 reporting for
pi_28616529
quote:
Op woensdag 6 juli 2005 21:50 schreef Wuder het volgende:

[..]

wow, dat klinkt wel heerlijk, ik zal volgende week wel even proberen.. Tis wel een "gezonde" snack
Laat me weten wat je er van vind! Ik heb inmiddels een tweede batch gemaakt met walnoten en kersen ipv rozijnen en appels. Ook goed te doen!

Hou er trouwens rekening mee dat het deeg niet helemaal glad of als koekdeeg aanvoelt. Het bakt echter nar een soort broodachtige substantie die als het eenmaal gaar is door hetfruit nog best lekker zoet smaakt.
I am SO omniscient that if there were to be two omnisciences, I'd be both!
  vrijdag 8 juli 2005 @ 11:01:46 #246
60852 beschuit
wil weer verkiezingen
pi_28616640
quote:
Op vrijdag 1 juli 2005 20:10 schreef Celt het volgende:
heb ook deze besteld: [afbeelding]
heel mooi boekje met mooie ilustraties, aardig wat oefeningen....
[afbeelding] (inkijkexemplaar)

vind zelf wel mooie boekjes, zijn er mensen hier die ze ook kennen, wat vinden jullie ervan?
Die ligt bij ons op de gym; is wel een mooi boek met veel basis oefeningen! je zult er veel aan hebben!
moest eigenlijk beschuitfluiter zijn, maarja, dat pastte niet...bastards!
www.prikstok.nl : Prikkelend Scherpzinnig!
  vrijdag 8 juli 2005 @ 11:15:01 #247
75265 Intergalactrick
Ik ook Ik ook Ik ook Ik ook
pi_28617058
quote:
Op vrijdag 8 juli 2005 10:43 schreef Rekkie het volgende:
Ik zoek een manier om zo snel als mogelijk en verantwoordelijk wordt geacht vet te verbranden in de buikstreek. Als gevolg van een blessure en daardoor langdurig niet sporten ben ik hier redelijk aangekomen.

Nu wil ik dit alles weer kwijt en spieren op gaan bouwen.

Tips?
Naar mijn weten kun je niet plaatselijk vet verbranden. Het lichaam bepaalt waar het gaat gebeuren.
Ik ook_____Ik ook_____Ik ook_____Ik ook
____Ik ook_____Ik ook_____Ik ook_____
Ik ook_____Ik ook_____Ik ook_____Ik ook
  vrijdag 8 juli 2005 @ 11:28:58 #248
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_28617469
quote:
Op donderdag 7 juli 2005 17:00 schreef Devlinsect het volgende:
Bedankt voor je reactie Mr. J.

Naw? Naam aders woonplaats?

Geen goede crea? Mmm. Wat is wel goede crea? Voorheen heb ik deze gebruikt:

http://www.bodyenfitshop.nl/index.php?tab=sport&inc=inf&id=121
NAW = naar alle waarschijnlijkheid.

Mwah, dat is geen top merk en voor die prijs zal hij echt niet ontzettend zuiver zijn.
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_28617641
Kun je mij een linkje geven of een merk welke creatine wél goed is? Of is vloeibare creatine wat?
pi_28618023
quote:
Op vrijdag 8 juli 2005 11:15 schreef Intergalactrick het volgende:

[..]

Naar mijn weten kun je niet plaatselijk vet verbranden. Het lichaam bepaalt waar het gaat gebeuren.
Ok! Misschien moet ik mijn vraag anders stellen.

Wat is verstandig om het vetpercentage van je lichaam naar beneden te helpen.
Enkele aanvullingen: Eet patroon is normaal dwz, 's ochtens 2x, 's middags 2 keer, 's avonds en in de na-avond. voornamelijk kip, kalkoen, liga's, fruit, melk, vruchtendrank etc.

Het enige nadeel is: Cola drinken. ca 2 glazen per dag.

Iemand tips, ik wil ook graag conditie opbouwen...
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')