FOK!forum / Onzin voor je leven! / Kroketten en bitterballen
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 12:35
Ik ben zeer te spreken over kroketten en bitterballen, dat zijn nou echt geschenken uit de hemel!

Een kroket los uit het handje, of nog beter, op een broodje! Maak hier een pistoletje van en het is helemaal feest!

En dan nog bitterballen! Doen het altijd goed bij een biertje. En waar bier is is feest, waar feest is zijn bitterballen!

Dit moest me even van 't hart


Deelnemers kroketten meet, 14 mei a.s. te Amsterdam:

- Slappe_hap
- het_ismij
- Kwarkie

[ Bericht 2% gewijzigd door Slappe_hap op 04-05-2005 14:57:03 ]
FlyingFoxdinsdag 3 mei 2005 @ 12:40
Begin een weblog.
Anguisydinsdag 3 mei 2005 @ 12:41
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 12:40 schreef FlyingFox het volgende:
Begin een weblog.
Of zet CUL terug in je At
Draaitafeltjedinsdag 3 mei 2005 @ 12:41
Goh, heb je daar speciaal een kloon voor
Schaam je jezelf ervoor dat je van een snackje houdt?
Sjoe538dinsdag 3 mei 2005 @ 12:41
open er een topic over..
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 12:44
Vegetariers!
Fienddinsdag 3 mei 2005 @ 12:50
bitterballen
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 12:52
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 12:50 schreef Fiend het volgende:
bitterballen
Now we're talking!!
RaymanNLdinsdag 3 mei 2005 @ 12:54
Ik heb zin in krokketten en bitterballen
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 12:57
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 12:54 schreef RaymanNL het volgende:
Ik heb zin in krokketten en bitterballen
Ik heb zojuist in de kantine een heerlijke kalfsvleeskroket gehaald en een bruin pistoletje, vandaar de inspiratie voor dit topic!
Biancaviadinsdag 3 mei 2005 @ 12:58
Ik heb zojuist een bakkie koffie op, daar ga ik toch ook geen topic over openen?

Alhoewel...
vogeltjesdansdinsdag 3 mei 2005 @ 13:00
Ik ga met de TS mee dat kroketten en bitterballen lekker op brood zijn. Je moet alleen niet weten wat erin zit.
DjDevdinsdag 3 mei 2005 @ 13:03
!!!!
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 13:03
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 13:00 schreef vogeltjesdans het volgende:
Ik ga met de TS mee dat kroketten en bitterballen lekker op brood zijn. Je moet alleen niet weten wat erin zit.
Zoveel troep zit er toch niet in als je het vergelijkt met frikadellen..?
Misschien ligt het ook aan het type kroket, dat er in een aldi kroket bijvoorbeeld meer troep zit dan in een orignele van Dobben of Kwekkeboom.
Viking84dinsdag 3 mei 2005 @ 13:03
kroket op een pistoletje
Ik heb gisteren bitterballen gehad

heb net een pakje sultana's op
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 13:04
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 13:03 schreef DjDev het volgende:
!!!!
Ga toch aan je Brinta, kleuter!
Perruchedinsdag 3 mei 2005 @ 13:04
ik heb gisteren een broodje kroket op, met mosterd.. lekker joh

heb er nu alleen weer zin in

tonksdinsdag 3 mei 2005 @ 13:07
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 12:40 schreef FlyingFox het volgende:
Begin een weblog.
Jat mijn stoere opmerking ff

.
DjDevdinsdag 3 mei 2005 @ 13:08
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 13:04 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Ga toch aan je Brinta, kleuter!
!!!!
Bupatihdinsdag 3 mei 2005 @ 13:09
Mijn ballen smaken bitter.
En mijn ketten kro.
Billekoekdinsdag 3 mei 2005 @ 13:21
Waar is BrauN nu?
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 13:25
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 13:21 schreef Billekoek het volgende:
Waar is BrauN nu?
Is hij ook zo'n liefhebber dan?
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 13:25
i love een goede bitterbal,..
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 13:28
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 13:25 schreef het_ismij het volgende:
i love een goede bitterbal,..
Dip je die in de mosterd of ben jij van de mayonaise?

Zelf prefereer ik mosterd boven mayonaise
Billekoekdinsdag 3 mei 2005 @ 13:28
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 13:25 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Is hij ook zo'n liefhebber dan?
Van kroketten en bitterballen en frikandellen wel. Maar van zulk soort topics niet
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 13:29
Wat een zure dan! Wanneer je zo'n grote passie hebt voor kroketten mag je daar toch best een puik topic over openen! Laat 'm maar komen!
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 13:30
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 13:28 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Dip je die in de mosterd of ben jij van de mayonaise?

Zelf prefereer ik mosterd boven mayonaise
mag van mij allebei
Billekoekdinsdag 3 mei 2005 @ 13:37
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 13:29 schreef Slappe_hap het volgende:
Wat een zure dan! Wanneer je zo'n grote passie hebt voor kroketten mag je daar toch best een puik topic over openen! Laat 'm maar komen!
---Effe ander account inloggen---
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 13:37
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 13:37 schreef Billekoek het volgende:

[..]

---Effe ander account inloggen---
Na das nou weer zwak,..
Mailboxdinsdag 3 mei 2005 @ 13:49
Kroket met Mosterd is pas lekker MJam
star_gazerdinsdag 3 mei 2005 @ 13:53
Broodje kroket met mosterd
Bitterballen met alle soorten saus die ik me kan bedenken
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 13:55
Goeie snackthread.
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 13:56
Hier koop je de beste.

Pinnenmutskedinsdag 3 mei 2005 @ 13:59
ik ben ook een liefhebber van kroketten en bitterballekes

ik dip ze het liefste in tomagrec
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 14:00
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 13:56 schreef BrauN het volgende:
Hier koop je de beste.

[afbeelding]


Kwekkeboom owns!!
lurf_doctordinsdag 3 mei 2005 @ 14:02
Zelf meer fan van de van Dobbe
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 14:03
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 14:02 schreef lurf_doctor het volgende:
Zelf meer fan van de van Dobbe
die zijn ook wel te doen ja
Billekoekdinsdag 3 mei 2005 @ 14:13
Of Mora
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 14:13
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 14:13 schreef Billekoek het volgende:
Of Mora
niet gaan schelden he,..
Billekoekdinsdag 3 mei 2005 @ 14:14
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 14:13 schreef het_ismij het volgende:

[..]

niet gaan schelden he,..
Bekkie he!
Stiffmasterdinsdag 3 mei 2005 @ 14:20
Saté Kroket van de Febo.....heerlijk (na een hoop bier)
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 14:26
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 14:20 schreef Stiffmaster het volgende:
Saté Kroket van de Febo.....heerlijk (na een hoop bier)
dan moet je wel goed lam zijn om die lekker te vinden
Dark_Killahdinsdag 3 mei 2005 @ 14:30
Eensch. Hmm.
Nr.Gdinsdag 3 mei 2005 @ 14:37
Ik heb mn kroket het liefst met mosterd in een wit puntje en dan druk ik op het broodje zodat de kroket geplet word en de inhoud goed verspreid word in het broodje. Niet te hard drukken natuurlijk anders krijg je die hete grijze derrie over je handen.
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 14:38
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 14:37 schreef Nr.G het volgende:
Ik heb mn kroket het liefst met mosterd in een wit puntje en dan druk ik op het broodje zodat de kroket geplet word en de inhoud goed verspreid word in het broodje. Niet te hard drukken natuurlijk anders krijg je die hete grijze derrie over je handen.

thats the way to eat!!
S-Twodinsdag 3 mei 2005 @ 14:40
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 14:20 schreef Stiffmaster het volgende:
Saté Kroket van de Febo.....heerlijk (na een hoop bier)
Die smaken idd

En de normale bitterbal met een beetje ketchup of mosterd
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 14:40
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 14:40 schreef S-Two het volgende:

[..]

Die smaken idd

En de normale bitterbal met een beetje ketchup of mosterd
ketchup??? iiieeuuuwwwww,...
Renmaestrodinsdag 3 mei 2005 @ 14:45
De McKroket is ook als een feest voor de smaakpapillen. Met zijn goddelijke saus.
Stiffmasterdinsdag 3 mei 2005 @ 14:47
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 14:45 schreef Renmaestro het volgende:
De McKroket is ook als een feest voor de smaakpapillen. Met zijn goddelijke saus.
Die heb ik als McD fan nog nooit gehad....damn Daar moet maar snel verandering in komen
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 14:48
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 14:47 schreef Stiffmaster het volgende:

[..]

Die heb ik als McD fan nog nooit gehad....damn Daar moet maar snel verandering in komen
Die saus MOET je geproeft hebben!!
Ik stem voor meer saus op de mckroket!!!
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 14:52
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 14:20 schreef Stiffmaster het volgende:
Saté Kroket van de Febo.....heerlijk (na een hoop bier)
Dat vind ik nou de enige kroket die niet tot de goddelijken behoord. Ik vind die dingen niet te vreten
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 14:53
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 14:37 schreef Nr.G het volgende:
Ik heb mn kroket het liefst met mosterd in een wit puntje en dan druk ik op het broodje zodat de kroket geplet word en de inhoud goed verspreid word in het broodje. Niet te hard drukken natuurlijk anders krijg je die hete grijze derrie over je handen.
Precies, jij weet hoe je een broodje kroket moet bereiden! Wat een top chef kok opmerking
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 14:58
Het is dat ik geen poll kan maken, anders had ik graag van jullie gehoord welke soort kroket jullie het lekkerste vinden en van welk merk/snackbarketen dan wel.

Zelf vind ik de kalfsvleeskroket het lekkerst, die je bij de Febo uit de muur kan trekken.
Kwekkeboom en van Dobbe vind ik ook erg smakelijk, vooral de bitterballen daarvan.

Mora kroketten zijn minder, daarentegen vind ik Mora bitterballen wel best binnen te houden..

En dan nog een vraagje: Heeft iemand van jullie ooit al Mora magnetron kroketten gegeten, ik heb de reclame voorbij zien komen, maar heb ze nog in geen 1 supermarkt gezien...

(ik weet het, magnetron is minder, maar ik ben helaas niet int bezit van een frituurpan waardoor ik mn kroketten altijd buiten de deur moet halen )
steve2003dinsdag 3 mei 2005 @ 15:02
De saus is idd heerlijk, de kroket en het broodje daar ben ik wat minder over te spreken helaas......
Renmaestrodinsdag 3 mei 2005 @ 15:04
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 14:48 schreef het_ismij het volgende:

[..]

Die saus MOET je geproeft hebben!!
Ik stem voor meer saus op de mckroket!!!
Volkomen mee eens.
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:06
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:02 schreef steve2003 het volgende:
De saus is idd heerlijk, de kroket en het broodje daar ben ik wat minder over te spreken helaas......
De kroket en het broodje is ook nog wel te doen.
Alleen soms zit er een hele bonk vlees in de kroket,.. das wat minder,.. trek je in 1 keer heel dat ding leeg
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 15:09
Laten we hier niet verder doorzagen over die mckroket, ik vind dat ding een belediging voor alle echte kroketten!
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:10
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:09 schreef Slappe_hap het volgende:
Laten we hier niet verder doorzagen over die mckroket, ik vind dat ding een belediging voor alle echte kroketten!
wha dat niet echt,..
goulashkroket is bdw ook erg lekker,.. van,.. geen idee,.. de snackbar hier om de hoek,..
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 15:11
Laatst een paar Van Dobbe rundvleeskroketten gehaald voor in de vriezer. Ik heb dat kreng 8 minuten in 180 graden vet laten dobberen, maar binnenin was ie nog steeds licht bevroren.

Geef mij maar gewoon de kroketjes met normale vorm, in plaats van die bolle gevallen.
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:12
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:11 schreef BrauN het volgende:
Laatst een paar Van Dobbe rundvleeskroketten gehaald voor in de vriezer. Ik heb dat kreng 8 minuten in 180 graden vet laten dobberen, maar binnenin was ie nog steeds licht bevroren.

Geef mij maar gewoon de kroketjes met normale vorm, in plaats van die bolle gevallen.
Dodde moet je eerst tijdje uit de vriezer laten en dan pas frituren!!!!
heiligschennis dit!!
gewoon een kroket verkrachten,..
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 15:16
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:12 schreef het_ismij het volgende:

[..]

Dodde moet je eerst tijdje uit de vriezer laten en dan pas frituren!!!!
heiligschennis dit!!
gewoon een kroket verkrachten,..
Wat hij zegt, het zijn lastige jongens die bolle... Maar als je 'm eenmaal goed op temperatuur hebt dan heb je ook wat!

Dus eerst even een half uurtje buiten de vriezer leggen, en daarna in die frituurpan fleppen!

Enjoy!
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:17
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:16 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Wat hij zegt, het zijn lastige jongens die bolle... Maar als je 'm eenmaal goed op temperatuur hebt dan heb je ook wat!

Dus eerst even een half uurtje buiten de vriezer leggen, en daarna in die frituurpan fleppen!

Enjoy!
precies,..
een echte kenner merk ik,..


ze hebben wel de neiging om snel te klappen,.. dus goed opletten!!
180 graden is hoog zat!!!!
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 15:19
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:17 schreef het_ismij het volgende:

[..]

precies,..
een echte kenner merk ik,..


ze hebben wel de neiging om snel te klappen,.. dus goed opletten!!
180 graden is hoog zat!!!!
Jaja, in de catering zie je ook vaak dat ze een temperatuur prikkertje hebben, das ook een uitkomst
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:21
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:19 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Jaja, in de catering zie je ook vaak dat ze een temperatuur prikkertje hebben, das ook een uitkomst
Indd,..
rond de 70 binnen in = goed
lker je bek verbranden
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 15:24
Dat is idd altijd het moeilijkste ja, het geduld hebben om die puike kroket af te laten koelen.. Ik ga meestal voor blaren in mn bek
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:25
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:24 schreef Slappe_hap het volgende:
Dat is idd altijd het moeilijkste ja, het geduld hebben om die puike kroket af te laten koelen.. Ik ga meestal voor blaren in mn bek
Ik ook,...
Je weet dat het zeer gaat doen,.. maar toch eten,..
Nr.Gdinsdag 3 mei 2005 @ 15:28
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:11 schreef BrauN het volgende:
Laatst een paar Van Dobbe rundvleeskroketten gehaald voor in de vriezer. Ik heb dat kreng 8 minuten in 180 graden vet laten dobberen, maar binnenin was ie nog steeds licht bevroren.

Geef mij maar gewoon de kroketjes met normale vorm, in plaats van die bolle gevallen.
Tsssss.. RTFM!!! 2 minuten in het vet, 1 minuut afkoelen en dan weer 5 minuten frituren.
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:30
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:28 schreef Nr.G het volgende:

[..]

Tsssss.. RTFM!!! 2 minuten in het vet, 1 minuut afkoelen en dan weer 5 minuten frituren.
gewoon eerst ontdooien,..
als je ze tussentijds uit het vet haalt heb je grote kans dat ze slap worden omdat ze in het begin het vet opnemen,..
en dan kan je ze dus wegpleuren,..
Nr.Gdinsdag 3 mei 2005 @ 15:31
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:24 schreef Slappe_hap het volgende:
Dat is idd altijd het moeilijkste ja, het geduld hebben om die puike kroket af te laten koelen.. Ik ga meestal voor blaren in mn bek
Kleine happen, veel lucht binnenzuigen en niet te lang kauwen. Zoveel mogelijk het contact tussen croquette en gehemelte vermijden.
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:32
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:31 schreef Nr.G het volgende:

[..]

Kleine happen, veel lucht binnenzuigen en niet te lang kauwen. Zoveel mogelijk het contact tussen croquette en gehemelte vermijden.
Techniek,.. maar dan nog,.. moeilijk me bek verbrand,..
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 15:33
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:31 schreef Nr.G het volgende:

[..]

Kleine happen, veel lucht binnenzuigen en niet te lang kauwen. Zoveel mogelijk het contact tussen croquette en gehemelte vermijden.
Ja die techniek gebruik ik ook weleens, maar dan geniet je toch niet optimaal is mijn ondervinding
Stiffmasterdinsdag 3 mei 2005 @ 15:33
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 14:48 schreef het_ismij het volgende:

[..]

Die saus MOET je geproeft hebben!!
Ik stem voor meer saus op de mckroket!!!
Binnen nu en 4 dagen zal ik het weten....
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:35
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:33 schreef Stiffmaster het volgende:

[..]

Binnen nu en 4 dagen zal ik het weten....
we horen je bevindingen wel neem ik aan??
MUUSdinsdag 3 mei 2005 @ 15:37
Ik wil toch even in opstand komen!

Kroketje op een pistolet? WTF? .
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 15:39
Mensen, doe eens allemaal niet zo wijs hier.

Ik ben hier de frituurspecialist, dus ga me niet vertellen hoe ik zo'n rotding moet frituren. Ik had ze van te voren ook buiten de vriezer gehad, maar ik zal wel verkeerd op de klok hebben gekeken en te kort in het vet laten liggen...

Net trouwens weer een heerlijke smulmix soldaat gemaakt. Frikandelletjes, bitterballen, kipnuggets en kaassnacks.
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:40
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:39 schreef BrauN het volgende:
Mensen, doe eens allemaal niet zo wijs hier.

Ik ben hier de frituurspecialist, dus ga me niet vertellen hoe ik zo'n rotding moet frituren. Ik had ze van te voren ook buiten de vriezer gehad, maar ik zal wel verkeerd op de klok hebben gekeken en te kort in het vet laten liggen...

Net trouwens weer een heerlijke smulmix soldaat gemaakt. Frikandelletjes, bitterballen, kipnuggets en kaassnacks.
Kep in snackbar gewerkt,.. dont mess with me
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 15:40
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:37 schreef MUUS het volgende:
Ik wil toch even in opstand komen!

Kroketje op een pistolet? WTF? .
Het gaat hier waarschijnlijk over een zachte pistolet... da's toch vrij normaal?
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 15:41
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:40 schreef het_ismij het volgende:

[..]

Kep in snackbar gewerkt,.. dont mess with me
En ik werk in een groot vrieshuis waar alle mogelijke snacks en aanverwanten liggen en we frituren elke pauze, dus ook niet messe met mij.
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:41
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:40 schreef BrauN het volgende:

[..]

Het gaat hier waarschijnlijk over een zachte pistolet... da's toch vrij normaal?
pistoletje is hard,..
puntje is zacht,..
maaruh op een pistoletje is ook wel te doen,..
1x eerder gehad,..
MUUSdinsdag 3 mei 2005 @ 15:41
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:40 schreef BrauN het volgende:

[..]

Het gaat hier waarschijnlijk over een zachte pistolet... da's toch vrij normaal?
Een pistoletje is hard.

Een puntje is zacht.

Dat zijn twee verschillende dingen. .
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:42
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:41 schreef BrauN het volgende:

[..]

En ik werk in een groot vrieshuis waar alle mogelijke snacks en aanverwanten liggen en we frituren elke pauze, dus ook niet messe met mij.
Ik zie enige potentie in het leveren van diepvrieszooi
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 15:44
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:42 schreef het_ismij het volgende:

[..]

Ik zie enige potentie in het leveren van diepvrieszooi
In welke zin?

Die 'diepvrieszooi' loopt namelijk al als de tierelier... Of bedoel je dat je ook wil gaan afnemen?
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 15:44
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:41 schreef MUUS het volgende:

[..]

Een pistoletje is hard.

Een puntje is zacht.

Dat zijn twee verschillende dingen. .
Hmm, ja dat zal dan wel.

Ik noem alles wat wit en langwerpig is altijd gewoon een 'brooike'.
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 15:44
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:41 schreef MUUS het volgende:

[..]

Een pistoletje is hard.

Een puntje is zacht.

Dat zijn twee verschillende dingen. .
Op een pistoletje is goed hoor, voor het eerst gehad bij een strandbar op curacao toen ik 12 was

Zeker voor herhaling vatbaar!

Je kroket tussen 2 witte boterhammen fleppen is overigens ook niet verkeerd
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:45
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:44 schreef BrauN het volgende:

[..]

In welke zin?

Die 'diepvrieszooi' loopt namelijk al als de tierelier... Of bedoel je dat je ook wil gaan afnemen?
indd,..
Afnemen ja,..
ik wil folders zien!!
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:46
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:44 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Op een pistoletje is goed hoor, voor het eerst gehad bij een strandbar op curacao toen ik 12 was

Zeker voor herhaling vatbaar!

Je kroket tussen 2 witte boterhammen fleppen is overigens ook niet verkeerd
zolang het brood maar wit is maakt het mij niet uit welke vorm het heeft,..
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 15:46
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:45 schreef het_ismij het volgende:

[..]

indd,..
Afnemen ja,..
ik wil folders zien!!
Ik ga hier niet uit de doeken doen om welk bedrijf het gaat, i.v.m. eventuele represailles, sorry.

Oh ja, mag dit topic niet naar CUL? Het is een uitermate puik topic.
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:50
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:46 schreef BrauN het volgende:

[..]

Ik ga hier niet uit de doeken doen om welk bedrijf het gaat, i.v.m. eventuele represailles, sorry.

Oh ja, mag dit topic niet naar CUL? Het is een uitermate puik topic.
das nou weer jammer,...
je mag het me ook mailen,..
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 15:50
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:46 schreef het_ismij het volgende:

[..]

zolang het brood maar wit is maakt het mij niet uit welke vorm het heeft,..
Wanneer ik gezond wil doen gooi ik die kroket ook weleens op een volkoren broodje, it's like having you're cake, and eating it too
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 15:52
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:46 schreef BrauN het volgende:

[..]

Ik ga hier niet uit de doeken doen om welk bedrijf het gaat, i.v.m. eventuele represailles, sorry.

Oh ja, mag dit topic niet naar CUL? Het is een uitermate puik topic.
Het is idd een puik topic geworden.. Mooi dat er zoveel mensen de goede kwaliteiten van de kroket inzien
TC03dinsdag 3 mei 2005 @ 15:52
Goed topic.
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 15:55
Wat is trouwens jullie standpunt t.o.v. de Mora kroketburger?
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:55
top topic,..
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 15:57
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:55 schreef BrauN het volgende:
Wat is trouwens jullie standpunt t.o.v. de Mora kroketburger?
Bestaat die nog? Daar heb ik goede herinneringen aan!

M'n papsie deed die vroegah altijd in de oven en waren zeer goed te bikken!
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 15:58
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:57 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Bestaat die nog? Daar heb ik goede herinneringen aan!

M'n papsie deed die vroegah altijd in de oven en waren zeer goed te bikken!
sry kep ut niet zo op mora kroketten,..
de bitterballen (uit die zakken) overgens wel,..
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 15:58
Dit vind ik trouwens een heidense actie. Een kroket op brood, okay, maar die boter.

Billekoekdinsdag 3 mei 2005 @ 16:00
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:58 schreef BrauN het volgende:
Dit vind ik trouwens een heidense actie. Een kroket op brood, okay, maar die boter.

[afbeelding]
Dat is idd ongeloofelijk grof!!!

Is het merk kroket bekend?
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 16:03
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:00 schreef Billekoek het volgende:

[..]

Dat is idd ongeloofelijk grof!!!

Is het merk kroket bekend?
Aan de bestandsnaam te zien is het een zelfgemaakte kroket.

Moedig, maar meestal vies.
MUUSdinsdag 3 mei 2005 @ 16:05
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:44 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Op een pistoletje is goed hoor, voor het eerst gehad bij een strandbar op curacao toen ik 12 was
Ja zie je, daar heb je het al.

In het buitenland!!! .

Je denkt toch niet dat ik me aan zulke exotische uitspattingen waag. .
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 16:05
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 15:58 schreef BrauN het volgende:
Dit vind ik trouwens een heidense actie. Een kroket op brood, okay, maar die boter.

[afbeelding]
Boter op je boterham kroket vind ik ook 'not done'

Vernaggeld de pure smaak van de kroket
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 16:05
Een boze blik verdwijnt, waar een croquet verschijnt.

BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 16:06
Dikke pret, met zo een kroket.
Billekoekdinsdag 3 mei 2005 @ 16:06
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:03 schreef BrauN het volgende:

[..]

Aan de bestandsnaam te zien is het een zelfgemaakte kroket.

Moedig, maar meestal vies.
Deze eigewijse 2ehandsdeegroller moet toch eens achter zn kin krabben. Dat hij van zulk lekkernij zo'n vreselijke taaie bamboestok kan produceren
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 16:09
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:06 schreef Billekoek het volgende:

[..]

Deze eigewijse 2ehandsdeegroller moet toch eens achter zn kin krabben. Dat hij van zulk lekkernij zo'n vreselijke taaie bamboestok kan produceren
Dat is wel een gave,..
MUUSdinsdag 3 mei 2005 @ 16:11
Oeh ja, zo'n ranzige grillburger van de FEBO uit de muur. .
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 16:12
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:11 schreef MUUS het volgende:
Oeh ja, zo'n ranzige grillburger van de FEBO uit de muur. .
wow der wordt hier niet gescholden he,..
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 16:14
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:11 schreef MUUS het volgende:
Oeh ja, zo'n ranzige grillburger van de FEBO uit de muur. .
Geen kwaad woord over Febo's grillburger!!

Het is voor mij altijd een moeilijke keuze, een grillburger of een krokutje.. Meestal trek ik ze daarom allebei
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 16:15


Nr.Gdinsdag 3 mei 2005 @ 16:18
Ik heb in Indonesie eens bij de Holland House een kroket besteld. Het ding werd gebakken in de wok en het vet verkrachte ding was niet te vreten.

Buitenlanders snappen het ook gewoon niet he?
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 16:22
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:18 schreef Nr.G het volgende:
Ik heb in Indonesie eens bij de Holland House een kroket besteld. Het ding werd gebakken in de wok en het vet verkrachte ding was niet te vreten.

Buitenlanders snappen het ook gewoon niet he?
Je hebt die koekenbakker toch zeker wel een flinke tik op z'n spleetoog gegeven toen hè?

Hoe durft die vent.
MUUSdinsdag 3 mei 2005 @ 16:22
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:18 schreef Nr.G het volgende:


Buitenlanders snappen het ook gewoon niet he?
Dat zeg ik. .

Dat exotische gedoe. . Hou je bek, pleur 'm in de frituurpan en prak op 'm op een puntje. . Moeilijk gedoe. .
elcasteldinsdag 3 mei 2005 @ 16:23
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:22 schreef MUUS het volgende:
frituurpan
Ik denk ik quote hem even.
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 16:25
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:22 schreef MUUS het volgende:

[..]

Dat zeg ik. .

Dat exotische gedoe. . Hou je bek, pleur 'm in de frituurpan en prak op 'm op een puntje. . Moeilijk gedoe. .

mosterd erbij en klaar!!!
KlappernootatWorkdinsdag 3 mei 2005 @ 16:25
je brand je bek aan die krengen van bitterballen...
MUUSdinsdag 3 mei 2005 @ 16:26
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:23 schreef elcastel het volgende:

[..]

Ik denk ik quote hem even.
Mijn fobie. .
S-Twodinsdag 3 mei 2005 @ 16:27
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:25 schreef KlappernootatWork het volgende:
je brand je bek aan die krengen van bitterballen...
Een bitterbalgehemelte onder de kenners... De rookies krijgen ook altijd een bitterbalduim omdat ze daar nog niet genoeg eelt hebben
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 16:27
Wat hebben jullie thuis voor friteuses? Wij een Fritel Professional en een mooie nieuwe Princess met twee gescheiden bakruimtes.
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 16:28
Dat is nog zo'n vraagstuk:

Waarom is de kroket nooit doorgebroken in het buitenland, hebben buitenlanders soms geen smaak!!
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 16:29
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:27 schreef S-Two het volgende:

[..]

Een bitterbalgehemelte onder de kenners... De rookies krijgen ook altijd een bitterbalduim omdat ze daar nog niet genoeg eelt hebben
En doorgewinterde bakkers als ik zijn inmiddels zo gewend aan de hitte van het frietvet.

Ik grijp die kroketten met de blote hand uit het pruttelende vet.
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 16:30
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:27 schreef S-Two het volgende:

[..]

Een bitterbalgehemelte onder de kenners... De rookies krijgen ook altijd een bitterbalduim omdat ze daar nog niet genoeg eelt hebben
Die vellen moet je er gewoon vanaf trekken om vervolgens vrolijk verder te gaan met het verorberen van die hemelse rakkers!
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 16:30
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:29 schreef BrauN het volgende:

[..]

En doorgewinterde bakkers als ik zijn inmiddels zo gewend aan de hitte van het frietvet.

Ik grijp die kroketten met de blote hand uit het pruttelende vet.
en terecht
Pinnenmutskedinsdag 3 mei 2005 @ 16:31
ik had aardappelkroketten voor.

wij noemen het "vleeskroket"

wij kunnen ze niet uit de muur halen
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 16:34
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:31 schreef sararaats het volgende:
ik had aardappelkroketten voor.

wij noemen het "vleeskroket"

wij kunnen ze niet uit de muur halen
In België hebben ze sowieso niet zoveel snacks toch? Daar gaat het meer om de pure friet.
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 16:34
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:31 schreef sararaats het volgende:
aardappelkroketten
Nog zoon scheldwoord,..
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 16:41
Ik heb nu wel dikke trek gekregen in een portie bitterballen, maar heb geen frituur

Deze week schaf ik zo'n monster aan, en koop gelijk zo'n dikke zak met bitterballen!
Pinnenmutskedinsdag 3 mei 2005 @ 16:44
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:34 schreef BrauN het volgende:

[..]

In België hebben ze sowieso niet zoveel snacks toch? Daar gaat het meer om de pure friet.
inderdaad, wij hebben meer friet dan snacks

frieten rules !!!!
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 16:45
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:41 schreef Slappe_hap het volgende:
Ik heb nu wel dikke trek gekregen in een portie bitterballen, maar heb geen frituur

Deze week schaf ik zo'n monster aan, en koop gelijk zo'n dikke zak met bitterballen!
das echt fout,..
nr 1 in me huis frituurpan!!!!
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 16:47
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:44 schreef sararaats het volgende:

[..]

inderdaad, wij hebben meer friet dan snacks

frieten rules !!!!
Je kunt in België in de frituur wel altijd uit heeeel veel sauzen voor over de friet kiezen.

Maar dat is offtopic.
Intxaurragadinsdag 3 mei 2005 @ 16:50
Un croquette aux moustard. .

[ Bericht 6% gewijzigd door Intxaurraga op 03-05-2005 16:57:49 ]
Troetadinsdag 3 mei 2005 @ 16:51
Heb je een pan?
gooi daar frituurvet in en zet hem op het vuur! daar is je frituurpan!
BrauNdinsdag 3 mei 2005 @ 16:54
Ik ga zometeen trouwens mijn avondeten halen bij de McDrive. Ik denk dat ik maar eens een aantal McKroketjes koop.
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 16:55
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:45 schreef het_ismij het volgende:

[..]

das echt fout,..
nr 1 in me huis frituurpan!!!!
Ja ik weet het, maar het heeft zo z'n redenen:

1: Huisgenoot die alles ranzig/kapot maakt
2: geen afzuigkap
3: geen schuur

Ik ga er nu wel 1 aanschaffen, frituren op het balkon dan maar
Pinnenmutskedinsdag 3 mei 2005 @ 16:58
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:54 schreef BrauN het volgende:
Ik ga zometeen trouwens mijn avondeten halen bij de McDrive. Ik denk dat ik maar eens een aantal McKroketjes koop.
die hebben wij ook niet
Nr.Gdinsdag 3 mei 2005 @ 17:00
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 16:55 schreef Slappe_hap het volgende:

Ik ga er nu wel 1 aanschaffen, frituren op het balkon dan maar
..natuurlijk wel onder de was van de bovenburen
DrDentzdinsdag 3 mei 2005 @ 17:03
gadverdamme wat lekker!


ik moet nu aan de spinazie
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 17:32
Ik ga zo andijvie eten,.. MET DIT WEER,..!!
k eet nooit meer thuis!!!
Doekjedinsdag 3 mei 2005 @ 17:33
lekker
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 17:34
wha tis maar wat je lekker vindt,..
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 18:06
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 17:00 schreef Nr.G het volgende:

[..]

..natuurlijk wel onder de was van de bovenburen
Uiteraard, dat interesseerd me geen ene zier!
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 19:19
Zolang je kroket maar goed smaakt!!
Flygadinsdag 3 mei 2005 @ 19:27
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 19:29
das nou weer verkrachting van het topic.
een febo reclame,..
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 19:38
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 19:29 schreef het_ismij het volgende:
das nou weer verkrachting van het topic.
een febo reclame,..
Waarom dat dan

Febo kroketten zijn master!

Vette foto trouwens, die reclame is zeker erg up to date
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 19:52
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 19:38 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Waarom dat dan

Febo kroketten zijn master!

Vette foto trouwens, die reclame is zeker erg up to date
kep ut niet zo op febo (kan ook aan febo hier liggen)
Maaruh die reclame is zooooo 1980
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 20:20
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 19:52 schreef het_ismij het volgende:

[..]

kep ut niet zo op febo (kan ook aan febo hier liggen)
Maaruh die reclame is zooooo 1980
Deel je slechte Febo ervaringen dan met ons!

Ik kan alleen maar positieve dingen aan de Febo opnoemen:

- lekkere kroketten
- relatief goedkoop (vergeleken met andere snackbars)
- lekkere burgers
- lekkere patat
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 20:21
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 20:20 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Deel je slechte Febo ervaringen dan met ons!

Ik kan alleen maar positieve dingen aan de Febo opnoemen:

- lekkere kroketten
- relatief goedkoop (vergeleken met andere snackbars)
- lekkere burgers
- lekkere patat
patat is bijna altijd slap of te zout,..
Kroketten zijn indd dan weer wel te eten,..
Goedkopp kan er indd ook wel mee door,..
zoals k al zei ligt aan de febo hier denk k,..
sjengpietersedinsdag 3 mei 2005 @ 20:31
ik zit al 9 maanden in amerika, en dus kroketloos
Maar over 4 weken kom ik weer terug, en dan kan ik eindelijk weer een broodje kroket met curry eten
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 20:39
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 20:31 schreef sjengpieterse het volgende:
ik zit al 9 maanden in amerika, en dus kroketloos
Maar over 4 weken kom ik weer terug, en dan kan ik eindelijk weer een broodje kroket met curry eten
das nou weer mishandeling van je kroket
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 20:53
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 20:31 schreef sjengpieterse het volgende:
ik zit al 9 maanden in amerika, en dus kroketloos
Maar over 4 weken kom ik weer terug, en dan kan ik eindelijk weer een broodje kroket met curry eten
Met curry? Ben jij gek! Curry gooi je op kipnuggets of een frikadel, niet op je kroketje
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 20:59
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 20:53 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Met curry? Ben jij gek! Curry gooi je op kipnuggets of een frikadel, niet op je kroketje
precie,..
zoals ik al zei,..
pure mishandeling!!!!!!
Slappe_hapdinsdag 3 mei 2005 @ 21:09
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 20:59 schreef het_ismij het volgende:

[..]

precie,..
zoals ik al zei,..
pure mishandeling!!!!!!
Met jou kan ik praten!

Ik hou het voor gezien met Fok!ken voor vandaag, ik hoop dat de discussie over kroketjes morgen weer door kan gaan
het_ismijdinsdag 3 mei 2005 @ 21:11
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 21:09 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Met jou kan ik praten!

Ik hou het voor gezien met Fok!ken voor vandaag, ik hoop dat de discussie over kroketjes morgen weer door kan gaan
ik ga der ook mee nokken,..
discuseerse verder over de kroketjes!!
ciao
sjengpietersewoensdag 4 mei 2005 @ 05:10
Curry is toch echt wel super op een kroketje..kan bijna niet wachten totdat ik dat weer kan eten.
Wat gooien jullie dan op je kroket? Mosterd, niks?
Stiffmasterwoensdag 4 mei 2005 @ 07:58
Majo!!
star_gazerwoensdag 4 mei 2005 @ 08:59
Mosterd! Maar wat zit er nou eigenlijk in zo'n goddelijke versnapering?
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 09:39
morge allemaal!!
mosterd!!
Billekoekwoensdag 4 mei 2005 @ 09:41
Kroket na de maaltijd
star_gazerwoensdag 4 mei 2005 @ 09:42
ik lust trouwens wel een kroketje
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 09:43
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 09:42 schreef star_gazer het volgende:
ik lust trouwens wel een kroketje
zo mooi
maarjah,.. k zit nu aan het gebak,.. dus ff wachten,..
Billekoekwoensdag 4 mei 2005 @ 09:43
Slinger effe de frituurpan aan
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 09:45
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 09:43 schreef Billekoek het volgende:
Slinger effe de frituurpan aan
* het_ismij doet stekker in stopcontact en doet *Klik* knopje om,..
star_gazerwoensdag 4 mei 2005 @ 09:47
De bedrijfskantine gaat pas om 12:00 open
Billekoekwoensdag 4 mei 2005 @ 09:47
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 09:47 schreef star_gazer het volgende:
De bedrijfskantine gaat pas om 12:00 open
Bij ons is het '10uur kroketteketet'
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 09:55
hier ook om 1200,..
maar weinig kans op kroketten hier,..
gelukkig is de snackbar op 5 min lopen.
Nr.Gwoensdag 4 mei 2005 @ 10:40
check it out: http://www.coquinaria.nl/recepten/03.1recept.htm
jummie, een kroket met spekjes en wijnsaus lijkt me wel wat.
...en hij zou inderdaad weer dagelijks als voorgerecht met een toefje peterselie geserveerd moeten worden!
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 10:44
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 10:40 schreef Nr.G het volgende:
check it out: http://www.coquinaria.nl/recepten/03.1recept.htm
jummie, een kroket met spekjes en wijnsaus lijkt me wel wat.
...en hij zou inderdaad weer dagelijks als voorgerecht met een toefje peterselie geserveerd moeten worden!
dat is echt een goed idee!!!
Spekkies derin!! wijnsausje derbij!!! en gaan!!
Volgens mij is het alleen best veel werk
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 10:58
Gatverdamme, dat lijkt me echt niet te vreten! Kroketten zijn prima zoals ze zijn, niks meer aan veranderen zeg ik je!!

Ik eet overigens alleen maar mosterd op m'n kroket, het liefst de 'hot' variant!

Ik denk dat ik straks maar ff de kantine binnen wip voor zo'n goddelijke ragoutstaaf!

star_gazerwoensdag 4 mei 2005 @ 11:03
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 10:40 schreef Nr.G het volgende:
check it out: http://www.coquinaria.nl/recepten/03.1recept.htm
jummie, een kroket met spekjes en wijnsaus lijkt me wel wat.
...en hij zou inderdaad weer dagelijks als voorgerecht met een toefje peterselie geserveerd moeten worden!
De kroket is heilig zoals 'ie is, daar kom je gewoon niet aan
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 11:05
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 11:03 schreef star_gazer het volgende:

[..]

De kroket is heilig zoals 'ie is, daar kom je gewoon niet aan
whehehe
sry alleen al het idee om het te proberen
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 11:24


En, krijgen jullie al trek in een kroketje, ouwe floepers!
Jorikjetwoensdag 4 mei 2005 @ 11:27
BITTERBALLENNNNNNNNNNNNNNNNnnnnnnnnnnnnnn
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 11:28
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 11:27 schreef Jorikjet het volgende:
BITTERBALLENNNNNNNNNNNNNNNNnnnnnnnnnnnnnn
Is ook goed!!
star_gazerwoensdag 4 mei 2005 @ 11:30
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 11:24 schreef Slappe_hap het volgende:
[afbeelding]

En, krijgen jullie al trek in een kroketje, ouwe floepers!
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 11:42
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 11:30 schreef star_gazer het volgende:

[..]

mensen ik ga NU eten halen,..
Ik hou het niet meer,..
FF naar de snackbar lopen ,..
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 11:45
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 11:42 schreef het_ismij het volgende:

[..]

mensen ik ga NU eten halen,..
Ik hou het niet meer,..
FF naar de snackbar lopen ,..
Geniet ervan m'n jong! Minstens 2 kroketten nemen he!!
Stiffmasterwoensdag 4 mei 2005 @ 12:20
Straks ff een McKroket scoren.....
RaymanNLwoensdag 4 mei 2005 @ 12:21
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 11:24 schreef Slappe_hap het volgende:
[afbeelding]

En, krijgen jullie al trek in een kroketje, ouwe floepers!
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 12:22
Im back!!!!
En ze zijn heerlijk!!!
Molluckwoensdag 4 mei 2005 @ 12:34
goed topic, maar dat herinnert met eraan, wat is er met de fok! frikadellenwedstrijd gebeurd?
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 12:35
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 12:22 schreef het_ismij het volgende:
Im back!!!!
En ze zijn heerlijk!!!
Hoeveel heb je er?
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 12:36
Oei, ben net ff snel naar beneden gesprint en heb een kroketje gehaald in de kantine, op een vers (nog warm) wit pistoletje!

Wat zal ik genieten wat zal ik genieten!!
Muckwoensdag 4 mei 2005 @ 12:37
mmm, kroket op een zacht wit bolletje... Krijg er spontaan trek in! Jammer dat ik aan het lijnen ben
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 12:38
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 12:35 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Hoeveel heb je er?
1 Losse en 1 op wit puntje,.
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 12:43
Aii, die van mij is alweer op!

Zo goed dattie was!


*Zucht*
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 12:46
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 12:43 schreef Slappe_hap het volgende:
Aii, die van mij is alweer op!

Zo goed dattie was!


*Zucht*
Die van mij nu ook,..
wel lelijk me bek verbrand,..
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 12:48
Dat is het voordeel van kroketten uit de kantine.. ze komen niet direct uit de frituur, maar liggen al ff op zo'n warmhoudplaat, dus zijn al op goede eet temperatuur

De kunst is wel om een knapperige kroket ertussenuit te graaien, zo'n slappe kleffe word je ook niet echt vrolijk van
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 12:50
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 12:48 schreef Slappe_hap het volgende:
Dat is het voordeel van kroketten uit de kantine.. ze komen niet direct uit de frituur, maar liggen al ff op zo'n warmhoudplaat, dus zijn al op goede eet temperatuur

De kunst is wel om een knapperige kroket ertussenuit te graaien, zo'n slappe kleffe word je ook niet echt vrolijk van
Daarom ben ik anti kantie kroketten,..
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 12:52
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 12:50 schreef het_ismij het volgende:

[..]

Daarom ben ik anti kantie kroketten,..
Die van mij was anders wel erg goed hoor!

Gewoon op drukke tijden de kantine bezoeken, niet om 10 uur 's ochtends of na 13.00, maar wanneer de kroketten goed in de omloop zijn
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 12:54
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 12:52 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Die van mij was anders wel erg goed hoor!

Gewoon op drukke tijden de kantine bezoeken, niet om 10 uur 's ochtends of na 13.00, maar wanneer de kroketten goed in de omloop zijn
dar zit indd wat in,..
een kantine kenner
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 12:56
Jazeker

Op m'n school, Inholland (kut bende daar) kunnen ze de kroketten ook al niet vers ende knapperig leveren.

Als je d'r daar 1 pakt heb je 90% kans dattie er al een halve dag ligt =(


Wat een rust rondom dit topic trouwens.. Zijn wij de enige 2 kroketten lovers op dit forum
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 13:04
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 12:56 schreef Slappe_hap het volgende:
Jazeker

Op m'n school, Inholland (kut bende daar) kunnen ze de kroketten ook al niet vers ende knapperig leveren.

Als je d'r daar 1 pakt heb je 90% kans dattie er al een halve dag ligt =(


Wat een rust rondom dit topic trouwens.. Zijn wij de enige 2 kroketten lovers op dit forum
Geen idee
Of de rest is haastig op zoek naar kroketten omdat ze honger hebben gekregen van ons geouwehoer over lekkere kroketten,..
star_gazerwoensdag 4 mei 2005 @ 13:15
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 12:34 schreef Molluck het volgende:
goed topic, maar dat herinnert met eraan, wat is er met de fok! frikadellenwedstrijd gebeurd?
Die zal Braun wel gewonnen hebben
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 13:30
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 13:15 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Die zal Braun wel gewonnen hebben
Wat was dat voor wedstrijd dan??
star_gazerwoensdag 4 mei 2005 @ 13:31
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 13:30 schreef het_ismij het volgende:

[..]

Wat was dat voor wedstrijd dan??
Zal wel iets zijn van wie het meeste frikandellen in de minste tijd opat ofzo
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 13:33
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 13:31 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Zal wel iets zijn van wie het meeste frikandellen in de minste tijd opat ofzo
Owkeej dan,...
We kunnen het ook met melk drinken doen???
Het fabeltje dat als je 1 liter melk achter elkaar drinken dat je dan over je NEK gaat is dus NIET waar. iig niet bij mij dan
star_gazerwoensdag 4 mei 2005 @ 13:35
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 13:33 schreef het_ismij het volgende:

[..]

We kunnen het ook met melk drinken doen???
Het fabeltje dat als je 1 liter melk achter elkaar drinken dat je dan over je NEK gaat is dus NIET waar. iig niet bij mij dan
On-topic aub
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 13:42
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 13:35 schreef star_gazer het volgende:

[..]

On-topic aub
Kroketten eet wedstrijd???
Of met bitterballen kan ook..
Hmmmmm van mora,..
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 14:08
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 13:42 schreef het_ismij het volgende:

[..]

Kroketten eet wedstrijd???
Of met bitterballen kan ook..
Hmmmmm van mora,..
Ik kan idd ook wel een liter melk achter elkaar opdrinken zonder te brokken..

Kroket eet wedstrijd zou ik wel goed trekken denk ik, 10 moet wel lukken..

Spareribs bunkeren is echter mn specialiteit, heb wellees 6 porties bij besteld bij unlimited spareribs eten
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 14:10
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 14:08 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Ik kan idd ook wel een liter melk achter elkaar opdrinken zonder te brokken..

Kroket eet wedstrijd zou ik wel goed trekken denk ik, 10 moet wel lukken..

Spareribs bunkeren is echter mn specialiteit, heb wellees 6 porties bij besteld bij unlimited spareribs eten
Eej dat zijn ook mijn specialiteiten,..
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 14:12
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 14:10 schreef het_ismij het volgende:

[..]

Eej dat zijn ook mijn specialiteiten,..
Als je van het vrouwelijke geslacht was....
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 14:27
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 14:12 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Als je van het vrouwelijke geslacht was....
Sorry ik moet je teleurstellen,..
Ik ken er wel zo 1,.. dies alleen lesbisch,..
Klein detail,..
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 14:29
Ik ben van plan onderstaande frituurpan aan te schaffen voor de bereiding van vele bitterballen en kroketten:



Het betreft de princess 2626,

specificaties:
uitneembare, vaatwasbestendige binnenpan
stofdeksel
2200 watt
inhoud: 3 l
koude zone
regelbare thermostaat (tot 190º C)
indicatielampje
in RVS.
Alleen geschikt voor vloeibaar frituurvet.


Hij kost 30 euro, koopje of niet?
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 14:30
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 14:29 schreef Slappe_hap het volgende:
Ik ben van plan onderstaande frituurpan aan te schaffen voor de bereiding van vele bitterballen en kroketten:

[afbeelding]

Het betreft de princess 2626,

specificaties:
uitneembare, vaatwasbestendige binnenpan
stofdeksel
2200 watt
inhoud: 3 l
koude zone
regelbare thermostaat (tot 190º C)
indicatielampje
in RVS.
Alleen geschikt voor vloeibaar frituurvet.


Hij kost 30 euro, koopje of niet?
DIE HEB IK OOK!!!!!!
Hij werkt prettig,..
en prettig in onderhoud!!
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 14:34
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 14:30 schreef het_ismij het volgende:

[..]

DIE HEB IK OOK!!!!!!
Hij werkt prettig,..
en prettig in onderhoud!!
You've got to be shitting me!
Kwarkiewoensdag 4 mei 2005 @ 14:39
*kuch* krokettenmeet *kuch*
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 14:41
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 14:39 schreef Kwarkie het volgende:
*kuch* krokettenmeet *kuch*


Afspreken voor de Febo ?
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 14:44
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 14:34 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

You've got to be shitting me!
owneej de 2620
Maar is hetzelfde.

meeting = goed
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 14:47
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 14:44 schreef het_ismij het volgende:

[..]

owneej de 2620
Maar is hetzelfde.

meeting = goed


In Amsterdam dan?
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 14:51
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 14:47 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]



In Amsterdam dan?
de 14e???
Dan ben ik er toch al,..
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 14:54
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 14:51 schreef het_ismij het volgende:

[..]

de 14e???
Dan ben ik er toch al,..
Moet de plaatselijke Febo wel ingelicht worden voor dit grootse evenement!

Geef je vanaf nu op voor de Kroketten meet!
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 14:57
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 14:54 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Moet de plaatselijke Febo wel ingelicht worden voor dit grootse evenement!

Geef je vanaf nu op voor de Kroketten meet!
Whehe
wel rond een uur of 12 dan hé in adam
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 15:04
12 uur is een mooie tijd!

Als er nou nog ff wat meer mensen naar dit geweldige topic komen, dan kunnen we 'r nog een feestje van bouwen, en groepskorting regelen!
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 15:05
100 kroketten voor de prijs van 80 ofzo
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 15:06
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 15:05 schreef Slappe_hap het volgende:
100 kroketten voor de prijs van 80 ofzo
zoiets indd,..
Jorikjetwoensdag 4 mei 2005 @ 16:36
goed topic trouwens!
BrauNwoensdag 4 mei 2005 @ 18:09
Ik stel voor een meet te houden bij de Kwekkeboom (of eventueel een andere producent) fabrieken, om aldaar een rondleiding te krijgen zodat we kunnen genieten van het productieproces van de croquet.

Daarna de stad in en een krokettencontest houden bij de Febo.
Slappe_hapwoensdag 4 mei 2005 @ 18:12
quote:
Op woensdag 4 mei 2005 18:09 schreef BrauN het volgende:
Ik stel voor een meet te houden bij de Kwekkeboom (of eventueel een andere producent) fabrieken, om aldaar een rondleiding te krijgen zodat we kunnen genieten van het productieproces van de croquet.

Daarna de stad in en een krokettencontest houden bij de Febo.
Goed idee
het_ismijwoensdag 4 mei 2005 @ 18:37
das ook een goed idee indd,..
Slappe_hapdonderdag 5 mei 2005 @ 10:03
Ik word wakker en het eerste waar ik aan denk is een heerlijke kalfsvlees kroket
het_ismijdonderdag 5 mei 2005 @ 10:29
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 10:03 schreef Slappe_hap het volgende:
Ik word wakker en het eerste waar ik aan denk is een heerlijke kalfsvlees kroket
Ik ben misselijk als ik weet niet wat dus eerst ff rustig koffie derin gooie zo
Slappe_hapdonderdag 5 mei 2005 @ 10:34
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 10:29 schreef het_ismij het volgende:

[..]

Ik ben misselijk als ik weet niet wat dus eerst ff rustig koffie derin gooie zo
Gisteren teveel kroketjes gesnoept tijdens het uitgaan ?
het_ismijdonderdag 5 mei 2005 @ 10:40
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 10:34 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Gisteren teveel kroketjes gesnoept tijdens het uitgaan ?
Was het maar zoon feest,..
Ik ga beetje ziek worden geloof .
Slappe_hapdonderdag 5 mei 2005 @ 11:24
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 10:40 schreef het_ismij het volgende:

[..]

Was het maar zoon feest,..
Ik ga beetje ziek worden geloof .
Aii, ik begin juist weer een beetje op te knappen..

Leef gezond, eet iedere dag een kroketje!
BrauNdonderdag 5 mei 2005 @ 11:34
Goeiemorgen Slappe_hap en het_ismij. Het belooft weer een mooie croquetrijke dag te worden.
stijgende_sterdonderdag 5 mei 2005 @ 11:43
Dit is ECHT een heel goed topic!
The_Langolierdonderdag 5 mei 2005 @ 11:54
Vijf pagina's over kroketten
BrauNdonderdag 5 mei 2005 @ 11:57
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 11:54 schreef The_Langolier het volgende:
Vijf pagina's over kroketten
Berg je maar, want dit is pas deel 1.
The_Langolierdonderdag 5 mei 2005 @ 11:58
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 11:57 schreef BrauN het volgende:
Berg je maar, want dit is pas deel 1.
Een nieuwe reeks!
Slappe_hapdonderdag 5 mei 2005 @ 12:00
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 11:57 schreef BrauN het volgende:

[..]

Berg je maar, want dit is pas deel 1.
Zo is het maar net!!

The saga has just begon!!

Slappe_hapdonderdag 5 mei 2005 @ 12:01
Er spookt wel een vraag door mn hoofd...

Is de snackbar open heden dag!!
Slappe_hapdonderdag 5 mei 2005 @ 12:01
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 11:54 schreef The_Langolier het volgende:
Vijf pagina's over kroketten
EN bitterballen!
BrauNdonderdag 5 mei 2005 @ 12:02
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 11:58 schreef The_Langolier het volgende:

[..]

Een nieuwe reeks!


Ssst.
The_Langolierdonderdag 5 mei 2005 @ 12:03
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 12:02 schreef BrauN het volgende:


Ssst.
Van mij zullen ZE niets horen, ik ben een fervent aanhanger van kroketten en bitterballen.
star_gazerdonderdag 5 mei 2005 @ 12:08
Krokettenreeks
Renmaestrodonderdag 5 mei 2005 @ 12:13
Vandaag ga ik een kroket eten.
Slappe_hapdonderdag 5 mei 2005 @ 12:17
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 12:13 schreef Renmaestro het volgende:
Vandaag ga ik een kroket eten.
Wat voor kroket is de grote vraag!
Renmaestrodonderdag 5 mei 2005 @ 12:21
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 12:17 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Wat voor kroket is de grote vraag!
Van Mora, geloof ik. Een genot voor de smaakpapillen.
Renmaestrodonderdag 5 mei 2005 @ 12:22
Puike avatar, trouwens.
Slappe_hapdonderdag 5 mei 2005 @ 12:24
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 12:21 schreef Renmaestro het volgende:

[..]

Van Mora, geloof ik. Een genot voor de smaakpapillen.
Mora kroketten vallen tegen m'n jong! Je moet voor de kalfsvleeskroketten gaan!
Impulzerdonderdag 5 mei 2005 @ 20:21
weetje wat ze zeggen dat de Mc Kroket duurder is geworden
weet iemand of dat egt zo is? want die zijn uber lekker!!! Mc kroket owned alle andere broodjes kroket dusjah, beetje jammer van Mc Donalds weer

moest ik ff kwijt
Slappe_hapdonderdag 5 mei 2005 @ 21:59
quote:
Op donderdag 5 mei 2005 20:21 schreef Impulzer het volgende:
weetje wat ze zeggen dat de Mc Kroket duurder is geworden
weet iemand of dat egt zo is? want die zijn uber lekker!!! Mc kroket owned alle andere broodjes kroket dusjah, beetje jammer van Mc Donalds weer

moest ik ff kwijt
Wegwezen, BARBAAR!!
LibertarianXdonderdag 5 mei 2005 @ 22:20
collega van mij had eens zelf kroketten gemaakt, dat was pas lekker.
Ragout in een korstje.
mmmmmm
anexis79donderdag 5 mei 2005 @ 23:07
denk dat ik nu even de frietpan opzet.

lekker hoor die bitterballetjes in combinatie met een kouwe rakker
Perruchedonderdag 5 mei 2005 @ 23:44
goed topic ja

kroketten zijn lekker...!! zo niet te zeggen heerlijk. Bij de bram ladage, lekker op een warm wit puntje met pittige mosterd. Pletten en eten!
Talietjedinsdag 10 mei 2005 @ 14:54
bitterballen
BrauNdinsdag 10 mei 2005 @ 15:37
Vanmiddag een Sitostick en een broodje rundvleeskroket op.

Mijn dag is weer goed.
Nr.Gdinsdag 10 mei 2005 @ 16:06
Je zult maar bittere ballen hebben met een krokant laagje erop...
BrauNdinsdag 10 mei 2005 @ 16:08
quote:
Op dinsdag 10 mei 2005 16:06 schreef Nr.G het volgende:
Je zult maar bittere ballen hebben met een krokant laagje erop...
Nou inderdaad zeg, dat is een goeie!!!!!11 ;d; D
Jettdinsdag 10 mei 2005 @ 16:10
kipcorn
Avanidinsdag 10 mei 2005 @ 16:11
Doe mij maar een kroket mét mosterd uiteraard.
GWDdinsdag 10 mei 2005 @ 17:55
quote:
Op dinsdag 3 mei 2005 13:56 schreef BrauN het volgende:
Hier koop je de beste.

[afbeelding]
Bij ons in de burut zien alle friettenten er zo uit
Maar-Tdinsdag 10 mei 2005 @ 19:26
Kalfschcroquet van de FEBO

Ik heb sinds een tijdje een philips 6144 . Niet de grootste schoonheid maar wel 2200W!

Talietjewoensdag 11 mei 2005 @ 00:31
quote:
Op dinsdag 10 mei 2005 16:11 schreef Avani het volgende:
Doe mij maar een kroket mét mosterd uiteraard.
zo'n dikke van Dobbe
star_gazerwoensdag 11 mei 2005 @ 09:15
Ik begin weer trek te krijgen in een kroketje

Hmm.... Hij begint al aardig vol te lopen. Hebben we hier een nieuwe reeks?
xippiewoensdag 11 mei 2005 @ 09:31
quote:
Op woensdag 11 mei 2005 00:31 schreef Talietje het volgende:

[..]

zo'n dikke van Dobbe
Je brengt mij op een idee
* xippie zet gelijk de frituurpan aan
Slappe_hapwoensdag 11 mei 2005 @ 09:33
Aii, moeten jullie dr nou alweer over beginnen, ik krijg trek in een croquet nu!

Tussen de middag ga ik weer een mooi exemplaartje scoren
Slappe_hapwoensdag 11 mei 2005 @ 09:34
quote:
Op woensdag 11 mei 2005 09:31 schreef xippie het volgende:

[..]

Je brengt mij op een idee
* xippie zet gelijk de frituurpan aan
Aii, das wel heel erg hardcore hoor, om half 10 's ochtends de frituur aanfleppen!
Talietjewoensdag 11 mei 2005 @ 11:38
nou al zin in mn verjaardag

Bier & Bitterballen
Talietjewoensdag 11 mei 2005 @ 11:39
quote:
Op woensdag 11 mei 2005 09:34 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Aii, das wel heel erg hardcore hoor, om half 10 's ochtends de frituur aanfleppen!
of om half 9 door de schoolkantine lopen en denken hey een broodje kroket ipv een broodje kaas is wel lekker
Slappe_hapwoensdag 11 mei 2005 @ 11:53
quote:
Op woensdag 11 mei 2005 11:38 schreef Talietje het volgende:
nou al zin in mn verjaardag

Bier & Bitterballen
Ben ik ook uitgenodigd


Ik ben nu bezig een heerlijk volkoren pistoletje te verorberen avec un kroket
numero_unowoensdag 11 mei 2005 @ 12:57
Croquetten geen school dus geen kroket dan maar nu de frituurpan aan
Stiffmasterdinsdag 17 mei 2005 @ 12:22
Ik heb vorige week voor het eerst een McKroket gehad en ik hou dus niet van mosterd. Die saus erop was dus voor mij niet te vreten hoewel die kroket opzich best wel oké is.....ik bestel 'm niet weer in elk geval.
Slappe_hapwoensdag 18 mei 2005 @ 09:42
Eindelijk heb ik een frituur in huis, puike aanbieding bij de Blokker

Iemand interesse in een bitterballen marathon?
BrauNwoensdag 18 mei 2005 @ 09:45
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 09:42 schreef Slappe_hap het volgende:
Eindelijk heb ik een frituur in huis, puike aanbieding bij de Blokker

Iemand interesse in een bitterballen marathon?
Ik doe liever een kroketvierdaagse.

Kan je nieuwe friteuse dat aan denk je? Het vergt behoorlijk wat van zo'n apparaat. Een hoog wattage is een absolute pré indien je zo'n evenement wil organiseren.
Slappe_hapwoensdag 18 mei 2005 @ 09:53
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 09:45 schreef BrauN het volgende:

[..]

Ik doe liever een kroketvierdaagse.

Kan je nieuwe friteuse dat aan denk je? Het vergt behoorlijk wat van zo'n apparaat. Een hoog wattage is een absolute pré indien je zo'n evenement wil organiseren.
Kroketvierdaagse klinkt me ook als muziek in de oren..

Het is een puike frituur van Moulinex, inhoud van 4 liter, daar passen heel wat van die dekselse donders in dacht ik zo!
BrauNwoensdag 18 mei 2005 @ 09:57
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 09:53 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Kroketvierdaagse klinkt me ook als muziek in de oren..

Het is een puike frituur van Moulinex, inhoud van 4 liter, daar passen heel wat van die dekselse donders in dacht ik zo!
Oeh! Goed materiaal baasje.

Er zit toch zeker wel een goeie koude zone in, zodat de bakresten niet totaal verbranden en daardoor de kwaliteit van het frituutvet verminderen?
neegijwoensdag 18 mei 2005 @ 09:58
Ik ben er inmiddels wel achter, kroketten en een magnetron zijn geen vrienden.
Slappe_hapwoensdag 18 mei 2005 @ 10:02
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 09:57 schreef BrauN het volgende:

[..]

Oeh! Goed materiaal baasje.

Er zit toch zeker wel een goeie koude zone in, zodat de bakresten niet totaal verbranden en daardoor de kwaliteit van het frituutvet verminderen?
Ik moet de handleiding nog wel ff doorlezen

Volgens mij zit het helemaal goed, er komen mooie tijden aan!
Slappe_hapwoensdag 18 mei 2005 @ 10:03
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 09:58 schreef neegij het volgende:
Ik ben er inmiddels wel achter, kroketten en een magnetron zijn geen vrienden.
Had je normale kroketten in de magnetron geflept, of van die mismaakte magnetron kroketten ?
BrauNwoensdag 18 mei 2005 @ 10:03
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 10:02 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Ik moet de handleiding nog wel ff doorlezen

Volgens mij zit het helemaal goed, er komen mooie tijden aan!
Ga eens een dagje lekker bakken en schrijf er daarna een review over je frituurpan, welke je moet submitten op de Frontpage. Dat lijkt me tof.
neegijwoensdag 18 mei 2005 @ 10:06
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 10:03 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Had je normale kroketten in de magnetron geflept, of van die mismaakte magnetron kroketten ?
Van die bleekscheten uit het vriesvak in de supermarkt. Normaal deponeer ik ze in een goed voorverwarmde oven, wegens het niet hebben van een geile pan zoals jij die hebt aangeschaft. Mar daar had ik deze keer geen zin in.

Bleke slappe kroketten die ook nogges open waren gebarsten. Feest!
Slappe_hapwoensdag 18 mei 2005 @ 10:09
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 10:03 schreef BrauN het volgende:

[..]

Ga eens een dagje lekker bakken en schrijf er daarna een review over je frituurpan, welke je moet submitten op de Frontpage. Dat lijkt me tof.
Goed idee
Slappe_hapwoensdag 18 mei 2005 @ 10:10
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 10:06 schreef neegij het volgende:

[..]

Van die bleekscheten uit het vriesvak in de supermarkt. Normaal deponeer ik ze in een goed voorverwarmde oven, wegens het niet hebben van een geile pan zoals jij die hebt aangeschaft. Mar daar had ik deze keer geen zin in.

Bleke slappe kroketten die ook nogges open waren gebarsten. Feest!
Das nou echt verkrachting van een kroket
Hounietwoensdag 18 mei 2005 @ 10:13
lekker
Maar-Twoensdag 18 mei 2005 @ 19:28
afgekoelde frikandellen in de magnetron! Lekker nat en vadsig!
Talietjewoensdag 18 mei 2005 @ 21:22
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 19:28 schreef Maar-T het volgende:
afgekoelde frikandellen in de magnetron! Lekker nat en vadsig!
verneuk dit topic even met je vunzige frikandellen praat
Bendeleiderwoensdag 18 mei 2005 @ 22:38
Ik heb gister ochtend een oude bitterbal gegeten.
Hij lag nog in het bakje van de avond ervoor.

Prima binnen te houden !

Ik ben nu een kroket aan het frituren!
Straks verzuip ik hem in joppie saus.
Slappe_hapwoensdag 18 mei 2005 @ 22:38
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 22:38 schreef Bendeleider het volgende:
Ik heb gister ochtend een oude bitterbal gegeten.
Hij lag nog in het bakje van de avond ervoor.

Prima binnen te houden !

Ik ben nu een kroket aan het frituren!
Straks verzuip ik hem in joppie saus.
Aventurawoensdag 18 mei 2005 @ 22:43
Ik voel opeens ook een hevige aandrang om een kroket te gaan bakken (Van Dobben)
Maar vorige week is er een kaassouflé ontploft in mijn frituurpan waardoor het vet een vreemde substantie en kleur (oranje) heeft gekregen.
Slappe_hapwoensdag 18 mei 2005 @ 22:45
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 22:43 schreef Aventura het volgende:
Ik voel opeens ook een hevige aandrang om een kroket te gaan bakken (Van Dobben)
Maar vorige week is er een kaassouflé ontploft in mijn frituurpan waardoor het vet een vreemde substantie en kleur (oranje) heeft gekregen.
Ai, die kaassoufle's verpestten het ook altijd voor de kroketten he!

Maarja, niks van aantrekken en frituren die zooi, niet geschoten is altijd mis
Aventurawoensdag 18 mei 2005 @ 22:47
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 22:45 schreef Slappe_hap het volgende:

[..]

Ai, die kaassoufle's verpestten het ook altijd voor de kroketten he!

Maarja, niks van aantrekken en frituren die zooi, niet geschoten is altijd mis
Dus jij denkt, dat het wel kan? De pan maakt ook een heel eng geluid als ik hem aanzet
BrauNwoensdag 18 mei 2005 @ 22:48
Kaassoufle's is inderdaad het gespuis onder de vette snacks.

Je brandt er je muil aan. Het is me te vegetarisch. Ze klappen snel. Enzovoorts.
Bendeleiderwoensdag 18 mei 2005 @ 22:50
op !

Heerlijk... ik neem er nog 1 met mosterd..
9christensenwoensdag 18 mei 2005 @ 22:51
Ik heb niks in de diepvries hier
Aventurawoensdag 18 mei 2005 @ 22:51
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 22:48 schreef BrauN het volgende:
Kaassoufle's is inderdaad het gespuis onder de vette snacks.

Je brandt er je muil aan. Het is me te vegetarisch. Ze klappen snel. Enzovoorts.
Dat klopt, het is waardeloos. Maar het was toen zo dat ik alleen nog maar kaassouflé's in huis had. Ik had er toen natuurlijk ook al liever een kroket (Van Dobben) ingegooid. Maar je moet toch wat en het was al laat. Maar je ziet inderdaad wat er van komt. *huilen gaat
Talietjewoensdag 18 mei 2005 @ 22:54
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 22:48 schreef BrauN het volgende:
Kaassoufle's is inderdaad het gespuis onder de vette snacks.

Je brandt er je muil aan. Het is me te vegetarisch. Ze klappen snel. Enzovoorts.
ik hou dr altijd een brandblaar op mn lip aan over
cerrorwoensdag 18 mei 2005 @ 22:55
Ik heb kaassoufle's al geboycot.
2 redenen.
1: Ze branden op je lip (kutkaas)
2: Ik lust alleen gefrituurd vlees en patat.
BrauNwoensdag 18 mei 2005 @ 22:57
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 22:55 schreef cerror het volgende:
Ik heb kaassoufle's al geboycot.
2 redenen.
1: Ze branden op je lip (kutkaas)
2: Ik lust alleen gefrituurd vlees en patat.
Ach, een bol deeg (lees: oliebol) schuift er soms ook wel in hoor.

Ik heb mij laten influisteren dat er ook volkeren zijn die een Mars in de frituurpan doen.
Bendeleiderwoensdag 18 mei 2005 @ 22:58
Ik maak wel eens bier warm in mijn frituur..

niet te zuipen en je bier slaat snel dood.
9christensenwoensdag 18 mei 2005 @ 23:01
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 22:58 schreef Bendeleider het volgende:
Ik maak wel eens bier warm in mijn frituur..

niet te zuipen en je bier slaat snel dood.
BrauNwoensdag 18 mei 2005 @ 23:01
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 22:58 schreef Bendeleider het volgende:
Ik maak wel eens bier warm in mijn frituur..

niet te zuipen en je bier slaat snel dood.
Ach man, ik zet er koffie mee. En als het nodig is warm ik er water in op en doe daar mijn wasje in.
9christensenwoensdag 18 mei 2005 @ 23:03
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 23:01 schreef BrauN het volgende:

[..]

Ach man, ik zet er koffie mee. En als het nodig is warm ik er water in op en doe daar mijn wasje in.
ik kook er eieren in
Bendeleiderwoensdag 18 mei 2005 @ 23:04
Ik heb wel eens een sok in een frituur gevonden ...
Slappe_hapwoensdag 18 mei 2005 @ 23:05
Kaassoufle's zijn waardeloos, ik, het gulzige mannetje dat ik ben, brand er altijd m'n bek aan..

Een kroket zou je nooit zo verraden.. Een kroket: wat je ziet is wat je krijgt
Slappe_hapwoensdag 18 mei 2005 @ 23:06
He verdorie, wat doe ik nu!

Helaas kan ik zondag pas mijn nieuwe frituur uitproberen..


Heb ik tenminste wel iets om naar uit te kijken
BrauNwoensdag 18 mei 2005 @ 23:06
Zorgt er iemand voor een OP voor het vervolgtopic, ik heb zo het idee dat deze vol gaat raken.
Havocwoensdag 18 mei 2005 @ 23:07
Doe maar niet .
Bendeleiderwoensdag 18 mei 2005 @ 23:08
Ik weet het wel zeker.

Oer hollandsch.
In amerika hebben ze dat niet !
ha bush !

Up je bum.
BrauNwoensdag 18 mei 2005 @ 23:08
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 23:07 schreef Havoc het volgende:
Doe maar niet .
Helaas, het gaat wel gebeuren.
Slappe_hapwoensdag 18 mei 2005 @ 23:08
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 23:06 schreef BrauN het volgende:
Zorgt er iemand voor een OP voor het vervolgtopic, ik heb zo het idee dat deze vol gaat raken.
Vol? Wanneer is een topic vol? Ik kan nog wel honderden pagina's over kroketten vollullen
Bendeleiderwoensdag 18 mei 2005 @ 23:09
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 23:07 schreef Havoc het volgende:
Doe maar niet .
Havoc is een misterieus duveltje!

Je houdt ons in de gaten vanuit je donkere kerktoren!
Met je vlijmscherpe bans en alles vernietigende slotje..