Het zijn die beige kleurige sliertjes van 1mm dik.quote:Op dinsdag 23 april 2024 14:44 schreef tong80 het volgende:
ik kan nooit kip ontdekken in kippensoep.
Ja, maar heel veel mensen bagatelliseren de problemen met de voeding.quote:Op dinsdag 23 april 2024 14:49 schreef Cockwhale het volgende:
Je verwacht het niet van die arme fabrikanten die het altijd zo goed voor hebben met de consumenten...
gewoon graaicultuur, dat is de essentie.quote:Op dinsdag 23 april 2024 14:53 schreef herverwijderd het volgende:
Ik vind het geen goed woord, maar ik heb geen alternatief.
Kwaliflatie misschien?
Maar dat is niet sexy genoeg. Er moet een beetje een kek woordje aan hangen, anders schrijft niemand erover.quote:Op dinsdag 23 april 2024 14:54 schreef kl1172 het volgende:
[..]
gewoon graaicultuur, dat is de essentie.
Hardstikke mooi voor jou natuurlijk maar ook niet voor iedereen financieel weggelegd.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:26 schreef CryptoPunk het volgende:
Ik ga alleen naar de supermarkt voor schoonmaak/wasmiddelen en frisdrank, eten koop ik er al jaren niet meer.
Ik haal brood bij de bakker, vlees bij de slager, groente en fruit van de markt etc.
Je kan er ook gewoon voor kiezen om al die rommel niet te kopen.quote:Op dinsdag 23 april 2024 14:51 schreef Akathisia het volgende:
Marketing moet gewoon keihard gereguleerd gaan worden.
"Een pak water
met 7% kip."
"Een stuk vis,
bestaande voor 55% uit vis"
''Duo Penotti, met 7% hazelnoot!"
''Croma Mild Olijfolie grootste bestandsdeel,
met 10% olijfolie!''
het zijn allemaal aanbieders van kant-en-klaar-producten...quote:Op dinsdag 23 april 2024 14:54 schreef Hexagon het volgende:
Tijd dat er eens wat nieuwe voedselproducenten opstaan om hiermee de concurrentie aan te gaan.
Als je al die rommel laat staan kan je best voor normale prijzen groente en vlees kopen hoor.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:28 schreef Elan het volgende:
[..]
Hardstikke mooi voor jou natuurlijk maar ook niet voor iedereen financieel weggelegd.
quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:31 schreef jogy het volgende:
Restaurante pizza's. Vooral de tonijn variant.
Ook wel krimpflatie genoemd. Bekt lekkerder.
quote:De Consumentenbond wantrouwt de zogenoemde productverbeteringen en noemt de aanpassingen van fabrikanten 'beknibbelflatie', waarbij ingrediënten goedkoper worden maar de consumentenprijs niet. Dat is dan een variant op inflatie (meer betalen voor hetzelfde) en krimpflatie (hierbij betaal je hetzelfde voor minder gewicht).
Niet normale prijzen . Een bakje filet americain kost me bij de Super 3 euro.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:32 schreef 111210 het volgende:
[..]
Als je al die rommel laat staan kan je best voor normale prijzen groente en vlees kopen hoor.
Maar mensen willen gewoon cola chips n knorr
Ik denk dat het niet veel scheelt, groente en fruit is goedkoper op de markt dan in de supermarkt, helemaal op het einde van de dag als je veel voor een prikkie kunt kopen omdat ze het anders weggooien.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:28 schreef Elan het volgende:
[..]
Hardstikke mooi voor jou natuurlijk maar ook niet voor iedereen financieel weggelegd.
Mwa opzich zijn dat dan weer twee producten die ik echt zelden bij een slager koop en zeker niet bij een bakker. Omdat het vaak gewoon het zelfde is als in de supermarkt maar dan met een 3 dubbele marge.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:35 schreef Elan het volgende:
[..]
Niet normale prijzen . Een bakje filet americain kost me bij de Super 3 euro.
De Keurslager rekent 6,50.
Zelfde prijsverhouding met een supermarktbrood versus een van de bakker.
Jij en ik tikken dat er graag voor af omdat het lekkerder is maar niet iedereen heeft natuurlijk die luxe.
Terecht, in april verwachten dat je goedkoop aardbeien kan krijgen klopt natuurlijk ook niet. Straks in het seizoen vind je ze overal voor 2,-quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:36 schreef Elan het volgende:
O en de markt is ook absoluut niet meer goedkoop tegenwoordig. Doosje aardbeien is 3,99 dat betaal je bij de super ook regelmatig.
Ah check, maar wmb een beetje om het even eigenlijk. Je krijgt minder waarde voor hetzelfde geld, of je het product nou kleiner maakt of (bijvoorbeeld bij de tonijnpizzaquote:
Ik denk dat je winst veel meer zit in weten wat je wanneer moet kopen en de seizoenen volgen dan per se naar de markt gaan. Een goed bereide poon doet niet onder voor een vers stuk kabeljauw. Maar mensen kennen het niet en wat de boer niet kent vreet die niet.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:36 schreef CryptoPunk het volgende:
[..]
Ik denk dat het niet veel scheelt, groente en fruit is goedkoper op de markt dan in de supermarkt, helemaal op het einde van de dag als je veel voor een prikkie kunt kopen omdat ze het anders weggooien.
Brood en vis/vlees is wel iets duurder en het is tijdrovender om overal apart heen te gaan, maar kwaliteit is wel beter en heb het er graag voor over.
Valt wel mee bij De Plus waren ze vorige week 2 voor 5 euro. Dat komt aardig in de buurt van die 2 euro die jij noemt. Al zijn dat geen Hollandse dus die zijn evengoed niet te vreten.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:41 schreef 111210 het volgende:
[..]
Terecht, in april verwachten dat je goedkoop aardbeien kan krijgen klopt natuurlijk ook niet. Straks in het seizoen vind je ze overal voor 2,-
Het brood van de meeste bakkers in Nederland is echt niet van betere kwaliteit. Die kopen gewoon ook premix in bij de fabriek en doen niets anders dan dat afbakken.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:36 schreef CryptoPunk het volgende:
[..]
Ik denk dat het niet veel scheelt, groente en fruit is goedkoper op de markt dan in de supermarkt, helemaal op het einde van de dag als je veel voor een prikkie kunt kopen omdat ze het anders weggooien.
Brood en vis/vlees is wel iets duurder en het is tijdrovender om overal apart heen te gaan, maar kwaliteit is wel beter en heb het er graag voor over.
Niet bepaald.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:39 schreef 111210 het volgende:
Mw
[..]
Mwa opzich zijn dat dan weer twee producten die ik echt zelden bij een slager koop en zeker niet bij een bakker. Omdat het vaak gewoon het zelfde is als in de supermarkt maar dan met een 3 dubbele marge.
Een echt bakkersbrood wat de bakker echt zelf gemaakt heeft en niet uit een fabrieksmix komt is bb niet zo makkelijk te vinden in nederland.
Dat deden ze wel voor ja.quote:Op dinsdag 23 april 2024 14:49 schreef Cockwhale het volgende:
Je verwacht het niet van die arme fabrikanten die het altijd zo goed voor hebben met de consumenten...
Niet bij een goede bakker. Een bakkersbrood is na een dag oud terwijl je een supermarktbrood dagen kan laten liggen.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:48 schreef Zelva het volgende:
[..]
Het brood van de meeste bakkers in Nederland is echt niet van betere kwaliteit. Die kopen gewoon ook premix in bij de fabriek en doen niets anders dan dat afbakken.
Zalm koop ik zelden, zag jaren geleden in dat programma Keuringsdienst van Waren dat ze daar kleurstoffen in spuiten omdat ze te eenzijdig voedsel eten en daardoor geen mooie roze kleur meer hebben etc. Af een toe koop ik een stuk wilde zalm maar dan ben je direct 15 euro kwijt voor een klein reepje.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:43 schreef Elan het volgende:
[..]
Daarbij is kweekzalm helemaal niet zo gezond waar je dat ook haalt. Ik haal veel vis uit de vriezer bij de Aldi. Verse vis heeft een veel grotere ecologische footprint en dito logistiek en daar betaal je gewoon voor. Je moet weten wat je eet en wat de herkomst is.
Kaas is tegenwoordig ook niet meer te betalen.quote:Op dinsdag 23 april 2024 14:55 schreef inslagenreuring het volgende:
Dat structurele genaai moet eens afgelopen zijn. Schaamteloos die kaasschaaf bij de producten langs trekken, inhoud halveren, minder pakjes.
Het is gewoon ouderwetse oplichting.
Ja dat “bakkers”brood is gewoon diezelfde meel mix die supermarkten gebruiken. Keuringsdienst van waarde heeft er een uitzending over gemaakt.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:48 schreef Elan het volgende:
[..]
Niet bepaald.
Supermarktbrood zit vol met e nummers en andere troep . Filet americain van de slager is vers bereid rundvlees dat heeft niets te maken met de chemische zooi die je in de supermarkt koopt vol kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
Het lijkt er niet eens op qua smaak en textuur.
Wilde zalm uit de vriezer is nog wel te doen door een gerecht heen. Al gaat er niks boven een verse filet maar dat is inderdaad niet echt verantwoord om tal van redenen.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:56 schreef CryptoPunk het volgende:
[..]
Zalm koop ik zelden, zag jaren geleden in dat programma Keuringsdienst van Waren dat ze daar kleurstoffen in spuiten omdat ze te eenzijdig voedsel eten en daardoor geen mooie roze kleur meer hebben etc. Af een toe koop ik een stuk wilde zalm maar dan ben je direct 15 euro kwijt voor een klein reepje.
Dat noemen ze bij Maaslander 'kaasflatie'.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:58 schreef tong80 het volgende:
[..]
Kaas is tegenwoordig ook niet meer te betalen.
Ligt er dus heel erg aan. Ik weet van mijn slager precies waar zijn vlees vandaan komt. Sterker nog rij er bijna dagelijks langs. Dan maken we wel eens een geintje dat daar ons biefstukje van volgende week looptquote:Op dinsdag 23 april 2024 16:00 schreef 111210 het volgende:
[..]
Ja dat “bakkers”brood is gewoon diezelfde meel mix die supermarkten gebruiken. Keuringsdienst van waarde heeft er een uitzending over gemaakt.
Er zijn wel een aantal bakkers die echt hun brood en mix helemaal zelf maken hoor, maar die zijn echt heel schaars.
Met slagers idem, die zullen het allemaal wel zelf draaien en mixen waardoor het lekkerder is, maar de bron waar het vlees vandaan komt blijft gewoon een groothandel.
De slager die zn eigen vlees van een goede boerderij haalt is eveneens schaars
Precies dit. Goede producten zijn nog te vinden, supermarkt moet je zien als een drogisterij tegenwoordig. Voor de rest zoveel mogelijk links laten liggen.quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:04 schreef Elan het volgende:
[..]
Ligt er dus heel erg aan. Ik weet van mijn slager precies waar zijn vlees vandaan komt. Sterker nog rij er bijna dagelijks langs. Dan maken we wel eens een geintje dat daar ons biefstukje van volgende week loopt![]()
Bakkers idem, mijn bakker gebruikt een biologische mix zonder additieven. Je moet het wel gelijk eten of invriezen want na een dag is het oud. Filet van de slager idem, dat is hooguit een dag goed daarna verkleurd het. Waar supermarkt spul een week goed is. Rara hoe kan dat.
Jij maakt ook je eigen chocopasta?quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:31 schreef RM-rf het volgende:
[..]
het zijn allemaal aanbieders van kant-en-klaar-producten...
de beste aanbeveling zou zijn om minder zulke producten te kopen en gewoon meer zelf te koken en verse groenten en bij de slager gekocht vlees te verwerken omdat de kwaliteit daarvan structureel beter is en je uiteindelijk ook meer waard voor je geld krijgt
Ja succes met het opboksen tegen al die conglomeraten zoals Nestle en Unilever.quote:Op dinsdag 23 april 2024 14:54 schreef Hexagon het volgende:
Tijd dat er eens wat nieuwe voedselproducenten opstaan om hiermee de concurrentie aan te gaan.
Zag toen een aflevering van éénvandaag dat zakken met prijzen niet kon, want 'het liep qua orders allemaal achter op de muziek".quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:06 schreef Straatcommando. het volgende:
Overigens is het in een stroomversnelling (en het zicht) gekomen aan de start van de oorlog in Oekraïne. Ja, dat heeft invloed gehad op grondstoffen wereldwijd, maar ik heb de invloed in deze mate nooit geloofd. Net als de onzin dat ineens van alles uit Oekraïne kwam
dat eet ik niet, maar bv marmelade en verschillende smeerachtige dingen hebben we gewoon zelfgemaakt, uit eigen tuin.quote:
Net zoals de inflatie kwam door de oorlog in Oekraine. In plaats van de triljoenen die zijn bijgeprint door centrale banken.quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:06 schreef Straatcommando. het volgende:
Overigens is het in een stroomversnelling (en het zicht) gekomen aan de start van de oorlog in Oekraïne. Ja, dat heeft invloed gehad op grondstoffen wereldwijd, maar ik heb de invloed in deze mate nooit geloofd. Net als de onzin dat ineens van alles uit Oekraïne kwam
De inflatie van toen was voornamelijk de energieprijs die door het dak ging. Overigens is dat wel -mondjesmaat- gezakt.quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:15 schreef Origami94 het volgende:
[..]
Net zoals de inflatie kwam door de oorlog in Oekraine. In plaats van de triljoenen die zijn bijgeprint door centrale banken.
Krimpflatie is minder gewicht voor je geld. Beknibbelflatie is kwalitatief mindere ingredienten.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:31 schreef jogy het volgende:
Restaurante pizza's. Vooral de tonijn variant.
Ook wel krimpflatie genoemd. Bekt lekkerder.
Het financiële systeem is sinds 1971 al een teringbende alleen begint het nu zichtbaar te worden.quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:06 schreef Straatcommando. het volgende:
Overigens is het in een stroomversnelling (en het zicht) gekomen aan de start van de oorlog in Oekraïne. Ja, dat heeft invloed gehad op grondstoffen wereldwijd, maar ik heb de invloed in deze mate nooit geloofd. Net als de onzin dat ineens van alles uit Oekraïne kwam
Waarom zou je chocopasta nodig hebben?quote:
Misschien moeten we in het woord niet vasthouden aan 'flatie'. Dat impliceert namelijk dat je voor je geld minder product krijgt. Zoals dat bij inflatie, krimpflatie en graaiflatie ook het geval is. Hier krijg je echter niet minder product, je krijgt een inferieur product. Het heeft niks te maken met de waardevermindering van geld.quote:Op dinsdag 23 april 2024 14:53 schreef herverwijderd het volgende:
Ik vind het geen goed woord, maar ik heb geen alternatief.
Kwaliflatie misschien?
Jaquote:Op dinsdag 23 april 2024 15:03 schreef Nattekat het volgende:
Mijn Karvan Cevitam
Het is bijna 2 jaar geleden, maar ik ben nog steeds boos.
Wanneer je dat lekker vind.quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:23 schreef Rostrup het volgende:
[..]
Waarom zou je chocopasta nodig hebben?
Ik kies daar ook voor maar ik kies er ook voor om te begrijpen dat veel mensen lui, onwetend of dom zijn, en hen te willen beschermen tegen uitzuigende manipulators.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:31 schreef 111210 het volgende:
[..]
Je kan er ook gewoon voor kiezen om al die rommel niet te kopen.
Echt werkelijkwaar de meeste van dit soort fratsen vinden alleen plaats bij ultra bewerkt voedsel.
Als je kippensoep wil, maak je toch gewoon zelf een pan. Croma mild.. wtf is dat?
Koop gewoon zonnebloem olie of olijfolie.
Diepvries lekkerbekjes, dat geef je je kat nog niet eens, ga gewoon naar de viskraam.
Men laat zichzelf gewoon belazeren met al die meuk
En voor je hazelnootpasta koop je zelf hazelnoten en stamp je die thuis?quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:26 schreef CryptoPunk het volgende:
Ik ga alleen naar de supermarkt voor schoonmaak/wasmiddelen en frisdrank, eten koop ik er al jaren niet meer.
Ik haal brood bij de bakker, vlees bij de slager, groente en fruit van de markt etc.
Echt niet normaalquote:Op dinsdag 23 april 2024 15:03 schreef Nattekat het volgende:
Mijn Karvan Cevitam
Het is bijna 2 jaar geleden, maar ik ben nog steeds boos.
Heb je een goed alternatief kunnen vinden?quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:03 schreef Nattekat het volgende:
Mijn Karvan Cevitam
Het is bijna 2 jaar geleden, maar ik ben nog steeds boos.
Is drie keer zo duur, maar dat vind jij vast niet relevant.quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:31 schreef 111210 het volgende:
Diepvries lekkerbekjes, dat geef je je kat nog niet eens, ga gewoon naar de viskraam.
Helaas. Ik ben uiteindelijk bij Raak blijven hangen omwille van de prijs.quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:49 schreef xzaz het volgende:
[..]
Heb je een goed alternatief kunnen vinden?
In Duitsland heb je wel deze: https://www.rewe.de/produ(...)itamin-600ml/7613215quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:53 schreef Nattekat het volgende:
[..]
Helaas. Ik ben uiteindelijk bij Raak blijven hangen omwille van de prijs.
Kan me nog herinneren dat die maar ¤1 kostte. Wel lekkere siroop.quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:53 schreef Nattekat het volgende:
[..]
Helaas. Ik ben uiteindelijk bij Raak blijven hangen omwille van de prijs.
Bevat dan meestal ook gewoon gluten, waar het dat eerder niet deed. Ben soms nog laaiend over welke dingen ik eindelijk een keer vrij goedkoop kon eten of drinken (kipflet voor op brood, katenspek, huismerk drinkbouillon, etc) en even later een VERNIEUWD RECEPT kregen en nu niet langer glutenvrij zijn, want stel je voor dat mensen met coeliakie eens een voordeeltje kunnen halenquote:Op dinsdag 23 april 2024 15:50 schreef Aether het volgende:
"Verbeterde receptuur"
Ja, voor de fabrikant.
Wat hebben ze daar ookalweer mee geflikt?quote:Op dinsdag 23 april 2024 15:03 schreef Nattekat het volgende:
Mijn Karvan Cevitam
Het is bijna 2 jaar geleden, maar ik ben nog steeds boos.
Minder inhoud, prijs verhoogd.quote:Op dinsdag 23 april 2024 17:04 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Wat hebben ze daar ookalweer mee geflikt?
Smaak verpest, inhoud per bus verminderd, prijs daarna verhoogd.quote:Op dinsdag 23 april 2024 17:04 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Wat hebben ze daar ookalweer mee geflikt?
Ik vraag mij ten zeerste af of dat echt klopt. Tenslotte kopen we nog steeds gas van Rusland en van de Amerikanen en uit het Midden-Oosten.quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:19 schreef Straatcommando. het volgende:
[..]
De inflatie van toen was voornamelijk de energieprijs die door het dak ging. Overigens is dat wel -mondjesmaat- gezakt.
Alleen de zaken die duurder zijn geworden vanwege die energieprijs dan weer niet.
De prijs van LNG is afgelopen maanden laag geweest, met name vanwege het opnieuw achterwege blijven van een winter.quote:Op dinsdag 23 april 2024 17:47 schreef Origami94 het volgende:
[..]
Ik vraag mij ten zeerste af of dat echt klopt. Tenslotte kopen we nog steeds gas van Rusland en van de Amerikanen en uit het Midden-Oosten.
Hoorde van een vriend van mij dat dit jaar het weer flink is gestegen. En ze kunnen het niet specificeren waarom. En dat hoor ik niet bij hem.
Lekker graaien bij de burger
Daarom moet je ook niet elke dag vis gaan halen. Gewoon met mate, dan geniet je er ook wat meer van.quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:51 schreef Captain_Jack_Sparrow het volgende:
[..]
Is drie keer zo duur, maar dat vind jij vast niet relevant.
Wat een onzin.quote:Op dinsdag 23 april 2024 18:26 schreef WheeledWarrior het volgende:
[..]
Daarom moet je ook niet elke dag vis gaan halen. Gewoon met mate, dan geniet je er ook wat meer van.
Van de Boom hebben we hier in de AH, die is wel erg ok.quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:49 schreef xzaz het volgende:
[..]
Heb je een goed alternatief kunnen vinden?
Zijn totaal verschillende producten, het lijkt in de verste verte niet eens op elkaar, alleen daarom eet ik het al niet.quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:51 schreef Captain_Jack_Sparrow het volgende:
[..]
Is drie keer zo duur, maar dat vind jij vast niet relevant.
Misschien koopt de viskraam bij jou om de hoek gewoon producten van Kapitein Iglo en lachen ze zich drie slagen in de rondte om jou.quote:Op dinsdag 23 april 2024 19:12 schreef 111210 het volgende:
Zijn totaal verschillende producten, het lijkt in de verste verte niet eens op elkaar, alleen daarom eet ik het al niet.
Misschien zelfs wel meer dan 3x.quote:Die paar keer per maand dat ik een lekkerbekje haal eet ik het bij de kraam ja. Volgens mij valt dat prijs verschil wel mee, het is duurder, maar geen 3x duurder dan die rommel van kapitein iglo.
In de VS kwam het juist door goede resultaten uit Europa.quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:20 schreef Straatcommando. het volgende:
En dat de winsten van grootkapitaal over de kop gingen was ook toevalligerwijs niet gerelateerd. Dat kwam door betere resultaten "buiten Europa"
Mooi, ik zal binnenkort even een blik kopen en dan kan ik weer op vliegvakantie naar de Filippijnen zonder me schuldig te hoeven voelen over klimaatverandering.quote:In Jumbo’s kippensoep zit nu nog maar 5,8 in plaats van 8,6 procent kip.
Maar hun kippensoep met 15% kip is dan 2x zo duur en wordt niet gekocht ben ik bang.quote:Op dinsdag 23 april 2024 14:54 schreef Hexagon het volgende:
Tijd dat er eens wat nieuwe voedselproducenten opstaan om hiermee de concurrentie aan te gaan.
Kwestie van marketing.quote:Op woensdag 24 april 2024 09:43 schreef Knipoogje het volgende:
[..]
Maar hun kippensoep met 15% kip is dan 2x zo duur en wordt niet gekocht ben ik bang.
Dit is een grap toch?quote:Op woensdag 24 april 2024 09:31 schreef Filosoofert het volgende:
Op de stokbroden met kruidenboter van de Jumbo staat voortaan als tip om zelf extra kruidenboter toe te voegen
Alleen mozzarella?quote:Op woensdag 24 april 2024 09:31 schreef Filosoofert het volgende:
Op de stokbroden met kruidenboter van de Jumbo staat voortaan als tip om zelf extra kruidenboter toe te voegen
in theorie heb je geen ongelijk, buiten het feit dat er record winsten gehaald worden, dus bovenop de inflatiecorrectie gooit men er nog iets bovenop en dat is gewoon net even 10 stappen te ver en dan verdient het bedrijf lekker om failliet te gaan.quote:Op woensdag 24 april 2024 16:42 schreef flyguy het volgende:
Mensen willen niet meer betalen en als arbeid, energie en ingredienten duurder worden, dan mag de fabrikant ook niet de inhoud verminderen of ingredienten wijzigen. Gebeurd het wel dan zijn het natuurlijk graaiers, dat Big Food. Gewoon inflatie-gecorrigeerd minder winst maken, want ze ' maken toch wel genoeg winst'.
Ook wanneer mensen de kippensoep helemaal zelf klaar maken zal je er bij de meeste mensen geen stukken kip in vinden. Dit omdat men de kip er, voordat men de soep opdient, er vaak (niet altijd) uithaaltquote:Op dinsdag 23 april 2024 14:44 schreef tong80 het volgende:
Trouwens, ik kan nooit kip ontdekken in kippensoep.
ja doei, mooie dikke stukken kip in de soep, mooi geplukt, met twee vorken doe je datquote:Op woensdag 24 april 2024 18:50 schreef KreKkeR het volgende:
[..]
Ook wanneer mensen de kippensoep helemaal zelf klaar maken zal je er bij de meeste mensen geen stukken kip in vinden. Dit omdat men de kip er, voordat men de soep opdient, er vaak (niet altijd) uithaalt
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |