Natuurlijk is dat wel duur, van 1,50 per duizend liter naar 8 euro per liter slaat nergens op, ook niet als je de afwas mee teltquote:Op vrijdag 3 mei 2024 18:10 schreef FutureFairytale het volgende:
6 Euro voor 750ml water is tegenwoordig niet duur, ik heb ook weleens 9 euro gezien (niet genomen). Wijn is achterlijk.
Was de 80 euro hetzelfde al hadden jullie alles a la carte besteld?
Ik vind het ook vreselijk. Ik bedoelde dat restaurants dat blijkbaar niet vinden want ze doen elkaar bijna allemaal na met de prijzen.quote:Op vrijdag 3 mei 2024 18:14 schreef BiftekiMetFeta het volgende:
[..]
Natuurlijk is dat wel duur, van 1,50 per duizend liter naar 8 euro per liter slaat nergens op, ook niet als je de afwas mee telt
ik heb op plekken gewerkt waar flessen wijn voor 45 euro over de toonbank gingen, waar dezelfde fles in de appie lag voor 6 euro, dat is een uplift die niet normaal is maar omdat iedereen het doet komen ze er mee weg
Sabero, Tribeca en Zarzo ken je neem ik aan? Ik ben zelf ook wel fan van 1910 in Eindhoven en Lugar in Aalst-Waalrequote:Op dinsdag 30 april 2024 12:06 schreef anndb het volgende:
[..]
Mwa dat valt wel mee, op sterrenniveau is het ook niet altijd verassen. Daarnaast ga ik vaak uit eten beetje in de regio en wil niet te ver rijden, en twee- of driesterren is vaak ver van te voren reserveren. Ik heb overigens goed gegeten, en zitten zeker wel zaken bij die altijd goed zijn zoals Mireneau. Maar weet niet wat jij onder 'goed' uit eten gaan verstaat? Nog tips in Brabant of rondom maar niet in Antwerpen (ivm parkeren, tenzij goede parking).
Als ik terugreken (hoeveelheden waren ook minder, bij de vleesgerechten zaten bijv. een paar stukjes stokbrood ipv frites/aardapellen etc) kom ik niet op 80 uit. Dat maakte de ervaring toch wat minder. Maar ach, ik verbaas me wel vaker over waar restaurants mee wegkomen tegenwoordig. Ik review daarna altijd op google maps. Basis is 5 sterren (dat is blijkbaar de standaard haha), prijs/kwaliteit niet in orde? Sterretje minder. Eten matig op smaak? Sterretje minder. Bediening laat veel steken vallen? Sterretje minder. Zo recenseer ik vaak.quote:Op vrijdag 3 mei 2024 18:10 schreef FutureFairytale het volgende:
6 Euro voor 750ml water is tegenwoordig niet duur, ik heb ook weleens 9 euro gezien (niet genomen). Wijn is achterlijk.
Was de 80 euro hetzelfde al hadden jullie alles a la carte besteld?
Ja maar vaak vol, ik beslis last minute. Lugar ken ik nietquote:Op zaterdag 4 mei 2024 01:24 schreef FrankRicard het volgende:
[..]
Sabero, Tribeca en Zarzo ken je neem ik aan? Ik ben zelf ook wel fan van 1910 in Eindhoven en Lugar in Aalst-Waalre
Ze hadden altijd Hawaii. Dat tegenwoordig een no go. Maar ze gaan hem voor me makenquote:
Dat mag niet kunnen, dat een vast menu duurder is dan los bestellenquote:Op zaterdag 4 mei 2024 10:49 schreef Knipoogje het volgende:
[..]
Als ik terugreken (hoeveelheden waren ook minder, bij de vleesgerechten zaten bijv. een paar stukjes stokbrood ipv frites/aardapellen etc) kom ik niet op 80 uit. Dat maakte de ervaring toch wat minder. Maar ach, ik verbaas me wel vaker over waar restaurants mee wegkomen tegenwoordig. Ik review daarna altijd op google maps. Basis is 5 sterren (dat is blijkbaar de standaard haha), prijs/kwaliteit niet in orde? Sterretje minder. Eten matig op smaak? Sterretje minder. Bediening laat veel steken vallen? Sterretje minder. Zo recenseer ik vaak.
Dat is wel zo aan de kust ja, echt goede grote sappige stukken vis terwijl in stad vooral afsnijdsels en zo zijn. Als ik al mijn spullen hier heb maar eens naar de vistrap gaan en van de vissers zelf kopen en weer zelf koken.quote:Op vrijdag 10 mei 2024 14:10 schreef golfer het volgende:
Ziet er weer lekker uit. L'Apero blijft een goed adresje.
Lekker allemaal maar wel een boel geld voor wat je krijgt maar de mensen in Haarlem zullen het er wel voor neerleggen.quote:Op zaterdag 11 mei 2024 21:07 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 11 mei 2024
Waar: Restaurant Konomi in Haarlem.
Wat:
We zijn ooit eerder, net na de opening van dit restaurant, in februari 2018 bij Konomi geweest. Toen zat het op een andere plek in Haarlem. Nu zit het restaurant aan de drukke Gedempte Oude Gracht. Mooi pand met goede zitplekken.
Het 'concept' van dit Japans georiënteerde restaurant is shared dining.
We begonnen met een glas Japans Asahi bier:
[ afbeelding ]
Daarna kregen we een amuse:
[ afbeelding ]
Een kleine sushirol met zalm.
Daarna kwamen (vrij snel achter elkaar) de door ons uitgezochte gerechten.
Sashimi mix op een boot; zalm, tonijn, zeebaars, coquille en zalmkaviaar:
[ afbeelding ]
We dronken bij alle gerechten een karafje met warme saké:
[ afbeelding ]
Dungesneden Hamachi met milde Madame Jeanet, olijfolie, shiso en koriander:
[ afbeelding ]
Gamba & Garlic met gegrilde brioche, romige rode peper/knoflook saus:
[ afbeelding ]
Heerlijke pittige saus.
Daarna hadden we Tonijn Steak met crunchy wasabi, gewokte groenten en zoete sambal-sojasaus. En daarvan zijn we dus vergeten om een foto te maken.Maar het was erg lekker.
Op de huid gebakken Zeebaarsfilet met paksoi en Japanse curry saus:
[ afbeelding ]
Alweer een heerlijke saus en goed gebakken zeebaarsfilets.
Tenslotte onze desserts:
[ afbeelding ]
The Kyoto Dream: Tiramisu met likeur 43 en matcha. Weinig Japans aan likeur 43, maar wel smakelijk.
Het restaurant heeft inderdaad een Japanse uitstraling en de gerechten hebben wel allemaal subtiele Japanse smaken, maar het bedienend personeel en de keukenbrigade bestaat, voor zover wij het konden zien, uit jonge Nederlandse mensen.
Totaal waren we voor dit alles, inclusief drankjes, 150 euro kwijt.
Prijs/kwaliteit: 8/10
Deze zet ik op mijn lijst. Ziet er goed uit zegquote:Op zaterdag 11 mei 2024 21:42 schreef anndb het volgende:
Waar: Te Koop te Tilburg
Wanneer: net
Wat:
Sinds Te Koop is overgenomen door de sous chef eigenlijk er niet meer geweest. Vandaag terug, de vorige eigenaar en chef heeft de zaak van zijn vader overgenomen en de sous chef heeft dit overgenomen. Jonge chef en dat is op sommige zaken zeker nog te merken maar wel potentie! Vond het vroeger wel beter maar moeten een jonge chef ook de kans geven.
Je ziet dat hij er wel echt voor wil gaan door oa zelf brood te bakken, spannendere amuse etc maar de verfijning mist nog vaak, op enkele stukken na.
Allereerst dus brood huisgemaakt met texmex boter, goed maar miste wat zout. Beetje zout op tafel erbij zou dit goed doen. Ook kregen we popcorn met hun “house blend” lekker maar popcorn moet vers gemaakt worden, deze was klein beetje taai:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Fotos deze keer vanaf de andere kant want mijn telefoon was bijna leeg.
Bara met huisgemaakte sambal, lekker wel wat zwaar (amuse). Maar ik ben niet zo bekend met de surinaamse keuken en vergelijk nu met 2 sterren lindenhoff waar ik bara had. Wellicht wel wat logisch dat deze minder is. Wel lekkere kruiden.
[ afbeelding ]
Toen een keer gemarineerde watermeloen met miso, signature dish en mensen neem dit! Super super! Van mij de krokante softshell krab was lekker maar neem de watermeloen.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Voor mij daarna zeebaars met side dish tartaar van zeebaars en ijs, lekker lekker lekker!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En andere kant van de tafel aardappel bereidingen oa pommes anna en andere texturen:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Toen brioche wentelteefje met taleggio kaas gedeeld:
[ afbeelding ]
Goed gegeten, punten voor verbetering zijn er maar jonge chef dus kan nog groeien.
Cijfer: 7.5/10
Kosten: 131 eur
Dagje klussen in appartement. Nou heb ik door lage bloedplaatjes toch al wel snel blauwe plekken hoor, hoef me maar licht te stoten ergens aan.quote:Op zondag 12 mei 2024 07:52 schreef Jeroboam het volgende:
Oei, je bent hard gevallen @:anndb aan de blauwe plekken te zien.
Ah, ik dacht dat het je tafelgenoot was met de blauwe plekken en dat je hem na een vechtpartij had uitgenodigd voor een etentje om het goed te makenquote:Op zondag 12 mei 2024 11:18 schreef anndb het volgende:
[..]
Dagje klussen in appartement. Nou heb ik door lage bloedplaatjes toch al wel snel blauwe plekken hoor, hoef me maar licht te stoten ergens aan.
Ja, daarom sla ik het ook telkens over eigenlijk.quote:Op zondag 12 mei 2024 20:55 schreef Ace1 het volgende:
Ziet er stuk beter als toen ik er een jaar of 2 geleden was.. ook wat prijziger nu..
130 euroquote:Op maandag 13 mei 2024 04:51 schreef anndb het volgende:
Waar: ecco oud turnhout
Wanneer: gisteren
Wat:
Ecco is voor Turnhoutse begrippen wat mij betreft de beste Italiaan, wel druk altijd. Nu ook en konden enkel binnen zitten maar geen probleem. Kregen als amuse bruchetta, genuttigd met een flesje prosecco:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Daarna carpaccio en vitello tonato, goed, vitello was het beste:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Pasta “europa” en pizza:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Was lekker, niet beste italiaan van de wereld of zo maar als je in de buurt bent is dit wel de beste in de regio.
Kosten: 130 euro
Cijfer: 7/10
Turnhout is niet goedkoop, maar oa Knokke en zo nog duurder. Daar laatst lunch (enkel hoofd) en 2 flessen wijn 2 pers 350 euro.quote:
Douze pointsquote:Op zaterdag 18 mei 2024 16:16 schreef mascara-klodder het volgende:
Oké, @:anndb vroeg of hij misschien nog een eetpartner kon meekrijgen.
Ik bied mezelf aan.
Wonend aan de grens van België en Zeeland moet dit goedkomen.
Jij houd helemaal niet van pasta haha. Maargoed, er is nog genoeg anders natuurlijk. Doen we!quote:Op zaterdag 18 mei 2024 16:16 schreef mascara-klodder het volgende:
Oké, @:anndb vroeg of hij misschien nog een eetpartner kon meekrijgen.
Ik bied mezelf aan.
Wonend aan de grens van België en Zeeland moet dit goedkomen.
Ik hou van kreeft, krab en garnalen.quote:Op zaterdag 18 mei 2024 16:37 schreef anndb het volgende:
[..]
Jij houd helemaal niet van pasta haha. Maargoed, er is nog genoeg anders natuurlijk. Doen we!
quote:Op zondag 19 mei 2024 18:50 schreef flipsen het volgende:
Het valt me ook op dat we steeds meer van je tafelgenoot krijgen te zien
Ik rook niet en haat rotterdam oke haten is overdreven. En bestel zelden flessen van paar honderd euro, heb die gedronken en sja, voor mij het geld niet waard.quote:Op zondag 19 mei 2024 19:58 schreef Mortaxx het volgende:
Iwanius had ook altijd een blonde dame bij zich. Zou dit hem zijn zonder de act
Ja parkeren daar is ontiegelijk duur en kut. Metrootje is wel ideaal, maar niet hendig als je in het Zeeuwse woont natuurlijkquote:
Laatste keer moest ik iemand ophalen in centrum, parkeergarage ik dacht hoo hier ga ik niet in, 5 min op straat geparkeerd direct boete.quote:Op zondag 19 mei 2024 20:16 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja parkeren daar is ontiegelijk duur en kut. Metrootje is wel ideaal, maar niet hendig als je in het Zeeuwse woont natuurlijk
Ja die camera-autootjes rijden continu rond, goudmijntje voor de gemeente datquote:Op zondag 19 mei 2024 20:24 schreef anndb het volgende:
[..]
Laatste keer moest ik iemand ophalen in centrum, parkeergarage ik dacht hoo hier ga ik niet in, 5 min op straat geparkeerd direct boete.
Die opmerking wou ik niet maken haha maar werd continue aangesproken (dame) ondanks dat die met mij was.quote:Op zondag 19 mei 2024 20:37 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja die camera-autootjes rijden continu rond, goudmijntje voor de gemeente dat
Plus houdt Marokkaantjes in boom boom auto's van de stoepen af, scheelt enorm in de overlast
Ha, het eerste negatieve dat ik er over lees. Ik wil er al een jaar eten maar dat komt telkens niet uit, maar ik ben ook niet fanatiek. De kleine gerechtjes deden me ook wel twijfelen, hoewel het er niet slecht uitziet. Die mensen naast je zijn niet echt een aansporing om hier mijn best voor te doen eigenlijkquote:Op maandag 20 mei 2024 20:47 schreef anndb het volgende:
Ik zat bij Anvers op het terras en sja moet eten he, alleen waar. Anvers zelf vind ik niks, Pig & Rye dicht, Rodeo dacht ik nog of St sjaak maarja, op Tripadvisor kwam ik Gist tegen. Ken ik niet, Langestraat in Tilburg dat maar doen dan. Menu zag er wel leuk uit.
Volgens Tripadvisor 5/5 sterren, ook al maar 14 recensies, en ze bestaan pas net.
Cijfer: 6/10
Kosten: 122 euro geloof ik
Slecht slecht was het ook niet maar staat voor mij toch zeker niet in de lijst van hier wil ik morgen weer eten.quote:Op maandag 20 mei 2024 23:19 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Ha, het eerste negatieve dat ik er over lees. Ik wil er al een jaar eten maar dat komt telkens niet uit, maar ik ben ook niet fanatiek. De kleine gerechtjes deden me ook wel twijfelen, hoewel het er niet slecht uitziet. Die mensen naast je zijn niet echt een aansporing om hier mijn best voor te doen eigenlijk.
Het is meer hipster gedoe (vind ik). Strand krab en paling en zo er op zetten, maar alleen in de saus, garnalen en dan 8 garnalen op het bord. Nee niks voor mij, ik ben niet zo iemand van ik wil een halve kilo vlees of zo maar dit is te veel ik wil wel maar ik kan niet.quote:Op dinsdag 21 mei 2024 04:13 schreef flipsen het volgende:
Ik vind het er niet echt mooi uitzien op de borden eerlijk gezegd, of ligt dat aan mij?
5 Juli it is. Alleen @mascara-klodder moet nog even akkoord gaan met waar. Ik wil of salon de provance of wolfslaar :’)quote:
Ik zou zeggen maak een poll. Maar ik heb ooit 1x in een sterrenrestaurant gegeten en laat dat nu net de Wolfslaar zijnquote:Op dinsdag 21 mei 2024 15:19 schreef anndb het volgende:
[..]
5 Juli it is. Alleen @:mascara-klodder moet nog even akkoord gaan met waar. Ik wil of salon de provance of wolfslaar :’)
Te voet lijkt me hiervandaan wat verquote:Op dinsdag 21 mei 2024 16:00 schreef Molo het volgende:
Broodje kroket en een patatje mayo pinda bij De Hongerige Machinist in Noord Brabant
Snel klaar, lekker, vers en prima prijs gezien de locatie.
Buiten op terras opgegeten, eigen fles water erbij, was geen probleem.
Aanrader!
Goed bereikbaar met de trein of te voet
Dan Salon de Provence, of je moet zelf suggesties hebben haha. Ik vond die laatste keer echt top!quote:Op dinsdag 21 mei 2024 15:53 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik zou zeggen maak een poll. Maar ik heb ooit 1x in een sterrenrestaurant gegeten en laat dat nu net de Wolfslaar zijn
Dus dan ga ik voor Salon de Provence in het Ginneken.
Het is dan ook mijn verjaardag en ik ben heel toevallig ook nog eens op een minuut of 2 daarvan geboren op de Baronielaan 253
Dus het heeft zo moeten zijn blijkbaar
Breda
Paar weken geleden ook geweest, ik vond het ok maar niet meer dan dat.quote:Op zaterdag 11 mei 2024 21:07 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 11 mei 2024
Waar: Restaurant Konomi in Haarlem.
Wat:
We zijn ooit eerder, net na de opening van dit restaurant, in februari 2018 bij Konomi geweest. Toen zat het op een andere plek in Haarlem. Nu zit het restaurant aan de drukke Gedempte Oude Gracht. Mooi pand met goede zitplekken.
Het 'concept' van dit Japans georiënteerde restaurant is shared dining.
We begonnen met een glas Japans Asahi bier:
[ afbeelding ]
Daarna kregen we een amuse:
[ afbeelding ]
Een kleine sushirol met zalm.
Daarna kwamen (vrij snel achter elkaar) de door ons uitgezochte gerechten.
Sashimi mix op een boot; zalm, tonijn, zeebaars, coquille en zalmkaviaar:
[ afbeelding ]
We dronken bij alle gerechten een karafje met warme saké:
[ afbeelding ]
Dungesneden Hamachi met milde Madame Jeanet, olijfolie, shiso en koriander:
[ afbeelding ]
Gamba & Garlic met gegrilde brioche, romige rode peper/knoflook saus:
[ afbeelding ]
Heerlijke pittige saus.
Daarna hadden we Tonijn Steak met crunchy wasabi, gewokte groenten en zoete sambal-sojasaus. En daarvan zijn we dus vergeten om een foto te maken.Maar het was erg lekker.
Op de huid gebakken Zeebaarsfilet met paksoi en Japanse curry saus:
[ afbeelding ]
Alweer een heerlijke saus en goed gebakken zeebaarsfilets.
Tenslotte onze desserts:
[ afbeelding ]
The Kyoto Dream: Tiramisu met likeur 43 en matcha. Weinig Japans aan likeur 43, maar wel smakelijk.
Het restaurant heeft inderdaad een Japanse uitstraling en de gerechten hebben wel allemaal subtiele Japanse smaken, maar het bedienend personeel en de keukenbrigade bestaat, voor zover wij het konden zien, uit jonge Nederlandse mensen.
Totaal waren we voor dit alles, inclusief drankjes, 150 euro kwijt.
Prijs/kwaliteit: 8/10
Het is net of er een enorme klodder mayonaise over je sukade zit. Dat is vast niet waar.quote:Op zondag 26 mei 2024 07:50 schreef borisz het volgende:
Waar? De Eendracht te Alkmaar
Wanneer? Gisteren
Wat at je? Gerookte zalm met biet, kalfssukade en een aardbeitoetje.
Impressie?
Voorgerecht
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Kosten? Geen idee. Ik ging niet over de rekening
Cijfer? 7
We waren met een groep. Dus beperkte kaart.
Vooraf gerookte zalm. Was lekker, maar niet wow. De wow-factor miste ook bij de andere gerechten. Daarbij duurde het wel lang voordat de hoofdgerechten kwamen. Een gezellige avond gehad, maar ik zal hier niet uit mezelf gaan reserveren.
Ziet er prima uit allemaal!quote:Op zaterdag 1 juni 2024 22:49 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 1 juni 2024
Waar: Restaurant Il Vespero, St. Agata, Italië
Wat:
Ter gelegenheid van Blues haar 65ste verjaardag had ik al een maand geleden dit restaurant in de buurt van onze verblijfplaats Massa Lubrense gereserveerd.
Het restaurant is onderdeel van een chique hotel in St. Agata.
Het restaurant is, naast heel goed eten, vooral bekend vanwege het adembenemende uitzicht.
We kregen bij binnenkomst meteen al van de chef een glaasje bubbels aangeboden:
[ afbeelding ]
Daarna kregen wij een uitgebreide broodselectie met lekkere olijfolie aangeboden.
Amuse:
[ afbeelding ]
Bladerdeeg gevuld met aubergine en vergezeld door een kaassausje.
Lekker!
Voorgerecht.
Voor Blues:
[ afbeelding ]
Een streekgerecht: spaghetti con zucchine e fiori alls Nerano. Lokale spaghetti met courgette en courgettebloemen.
Voor mij:
[ afbeelding ]
Ravioli al nero di sepia con astice e la sua bisque. (Ravioli met zwarte inkt van sepia met stukjes kreeft en kreeftenbisque.)
Heel erg lekker!
Hoofdgerecht:
Blues:
[ afbeelding ]
Bistecca di tonno al salmoriglio con sauté di patate, peperoni en pommedorini a grappolo.(tonijnbiefstuk met spinazie, cherrytomaatjes en gesauteerde aardappeltjes met een saus met o.a. citroensap)
Voor mij:
[ afbeelding ]
Rombo arrostito con salsa al vino Aglianico del sannio, pepperoni ripieni, bieta e patate allo zafferano (Gebakken tarbot met een wijnsaus, gevulde puntpaprika, paksoi en safraanaardappeltjes.)
Als dessert kregen wij dit uitzicht:
[ afbeelding ]
Cijfer: 8,5/10
Dit is een anderequote:Op dinsdag 11 juni 2024 04:53 schreef Xlarge het volgende:
[..]
Ziet er heel goed uit anndb.
En heeft jouw date haar haar geverfd, of is het een andere ?
Player.quote:
Je was me voorquote:Op dinsdag 11 juni 2024 04:53 schreef Xlarge het volgende:
En heeft jouw date haar haar geverfd, of is het een andere ?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Beter nog, heeft elke dag meerdere malen ontsmet en verband e.d. vervangen. Toen ik bij de dokter kwam, zei die nog wie heeft dat zo goed gedaan?!quote:Op dinsdag 11 juni 2024 11:59 schreef flipsen het volgende:
[..]
Je was me voor
On Topic: Heeft ze wel een kusje op je zere knie gegeven?
Casa Di Papi of Ristorante Luca.quote:Op zondag 16 juni 2024 19:17 schreef Nielojram75 het volgende:
Italiaans in Haarlem en/of omgeving, wie o wie?
Diga ken ik, ben ik een beetje klaar mee...
Zoek echt Italiaans, van die carbonara die je thuis niet kan maken, ondanks alle youtube tutorials..
Ze deed tig dingen tegelijk en ging van tafel naar tafel en dan weer iemand anders helpen.... Eenmaal besteld stond het in een kwartier op tafel.quote:Op woensdag 19 juni 2024 21:22 schreef Molo het volgende:
Ja geduld moet je vaak wel hebben bij een Surinamer he
Ziet er goed uit! Alleen jammer van de Surinaamse lange korrelrijst erbij, die is zo smakeloos
Kun jij niet een keer naar Aramburu? En dan uiteraard wel verslag uitbrengen.quote:Op woensdag 19 juni 2024 22:05 schreef flipsen het volgende:
Dat is, voor huidige begrippen, erg goedkoop
Als er voldoende sponsors zijn heb ik daar geen probleem meequote:Op woensdag 19 juni 2024 22:16 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Kun jij niet een keer naar Aramburu? En dan uiteraard wel verslag uitbrengen.
Lekker maar hier gaat t toch over restaurantsquote:Op zaterdag 22 juni 2024 14:17 schreef marc0871 het volgende:
Wie heeft een snackbar nodig, als je het zelf kan?
Gisteren kipnuggies met bbqsaus en patatjes met mayo.
Uiteraard alles 'from scratch'![]()
[ afbeelding ]
Kam Yinquote:Op woensdag 19 juni 2024 21:18 schreef borisz het volgende:
Waar? Kam Yin, Amsterdamse Poort, ZuidOost
Wanneer? Vandaag
Wat at je?
Garnalen, varken ende Surinamse bami
Collega Bakkeljauw, boontjes en rijst
Impressie?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Kosten? 38 incluis 2x groot bier
Cijfer? 7,5.
Ik had een congres bij ING om de hoek. Na afloop geen zin om te koken dus tijd voor een bak of bord vol met eten. Het werd Kam Yin aan het randje van het winkelcentrum. Lekker bord met eten. GOed pittig, maar wel subtiel. Dwz de pit is er, maar doet subtiel zin intrede en uiteindelijk heb je toch een hoofd wat helemaal open staat.
Goed bord eten. Soms wel even geduld hebben met de dame die vanavond serveerde...
Ziet er goed uit!quote:Op donderdag 27 juni 2024 13:35 schreef Karzai het volgende:
waar, Restaurant Manoto, De Clerqstraat 18
wat at je? yooyeh kebab, gegrilde kippendij filet in saffraan en olijfolie
de kebabspies was zeer smakelijke en mals, nam er een grote pils en een water bij, kosten 24 euro in totaal
[ afbeelding ]
zeker voor herhaling vatbaar, dikke acht
hier het volledige menu
https://www.manotorestaurant.nl/#menub
Die is vast druk bezig met z'n nieuwe chickie...quote:Op donderdag 27 juni 2024 15:08 schreef flipsen het volgende:
Is @:anndb met hongerstaking? Al 2 weken zonder leuke verslagen (en foto´s) in dit topic, dat dit kán in Nederland
FTFYquote:Op donderdag 27 juni 2024 18:38 schreef Fietsertje70 het volgende:
[..]
Die is vast druk bezig met z'n nieuwe chickies...
Ik heb fotos maar moet inderdaad even de tijd vinden om te posten. Komt eraan. Even “te druk” inderdaad met diversequote:Op donderdag 27 juni 2024 15:08 schreef flipsen het volgende:
Is @:anndb met hongerstaking? Al 2 weken zonder leuke verslagen (en foto´s) in dit topic, dat dit kán in Nederland
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op vrijdag 28 juni 2024 11:19 schreef anndb het volgende:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
quote:Op vrijdag 28 juni 2024 11:19 schreef anndb het volgende:
[..]
Ik heb fotos maar moet inderdaad even de tijd vinden om te posten. Komt eraan. Even “te druk” inderdaad met diverseje mag ook gewoon de prijs per uur zeggen hoor…SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kids are like farts in that way. They never seem to bother the owner as much as they bother everyone else.
quote:Op vrijdag 28 juni 2024 11:19 schreef anndb het volgende:
[..]
Ik heb fotos maar moet inderdaad even de tijd vinden om te posten. Komt eraan. Even “te druk” inderdaad met diversegewoon ff terugscrollen op TinderSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zou je ff aan Rob Oudkerk moeten vragenquote:Op vrijdag 28 juni 2024 23:01 schreef flipsen het volgende:
Ah, te druk met reviews plaatsen op die "wandelaar site"?Hoe heette die ook weer? Maar da´s al meer dan 20 jaar geleden geloof ik, geen idee of die nog in de lucht is eigenlijk.
Dat zou erg zijn, wist niet dat dat kon. Maar de eigenaar zelf heeft het te druk voor recensies gezien hij heel veel restaurants(+ ketens) bezit. Was het lekker?quote:Op zaterdag 29 juni 2024 18:16 schreef Knipoogje het volgende:
Ik ga straks eens hier eten. Ik moest wel grinniken om de recensies. Vooral de feedback. Eigenlijk is het wel wat treurig dat je chatGPT feedback op recensies laat geven
https://www.google.nl/map(...)11fhwvz5vy?entry=ttu
Voor de grap voerde ik een recensie in chatGPT in en vroeg het te reageren als een restauranthouder op de feedback. Antwoord was vrijwel hetzelfde
Het hele idee van feedback geven op feedback is dat het persoonlijk is. Als je het chatGPT laat doen ben je af als horeca-eigenaar wat mij betreft.quote:Op zondag 30 juni 2024 07:51 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat zou erg zijn, wist niet dat dat kon. Maar de eigenaar zelf heeft het te druk voor recensies gezien hij heel veel restaurants(+ ketens) bezit. Was het lekker?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |