Bij szechuangerechten kan je ook altijd wel in azijn ingelegde komkommer kwijt. Geef maar een gil als ik wat dingen uit moet tikken (kan vanavond worden -> bakkerij)quote:Op donderdag 27 juli 2023 12:09 schreef fietsie het volgende:
[..]
Thnx; ik kreeg er net ook al een voor komkommersoep; ik ga die komkommer helemaal de shit maken
Ik heb het ook al een paar keer gehad. Ik ga er eens op letten. Had nog nooit gehoord van plantaardige hemoglobine maar echt precies dat, een raar soort zurige nasmaak die heel lang blijft waardoor ik het echt niet meer hoef. Vooral de burgers van beyond meat hadden dit effect bij mij en daar loop ik nu met een boog omheen.quote:Op donderdag 27 juli 2023 12:23 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ik heb het met alles waar dat inzit ja, dat "type" burger/worstje.
Herkenbaarquote:Op donderdag 27 juli 2023 12:25 schreef yinu het volgende:
[..]
Vooral de burgers van beyond meat hadden dit effect bij mij en daar loop ik nu met een boog omheen.
Wij hebben een paar jaar volledig vega gegeten, maar ik wordt daar zelf op verschillende vlakken niet gelukkig van. Als het even kan wil ik zo traceerbaar mogelijk eten. En dat hoeft echt niet van de aryuvedische hiperdynamische lokale plukkerij, maar liever ook geen door Shell gekraakte plantaardige vetten (kraken doe je met huizen, niet met oliequote:Op donderdag 27 juli 2023 12:34 schreef Blues het volgende:
Ik woon met met een carnivoor in huis en diegene kookt altijd
Als we kant en klare gerechten eten of in restaurants kies ik wel bij voorkeur de vegetarische gerechten.
Gisteravond at ik mozzerellaburgers met sla. Was erg lekker
Niet alleen de consumenten, beyond meat is in afgelopen 2-3 jaar van rond de 140 dollar naar 14 gegaan aan de beurs.quote:Op donderdag 27 juli 2023 12:25 schreef yinu het volgende:
Had nog nooit gehoord van plantaardige hemoglobine maar echt precies dat, een raar soort zurige nasmaak die heel lang blijft waardoor ik het echt niet meer hoef. Vooral de burgers van beyond meat hadden dit effect bij mij en daar loop ik nu met een boog omheen.
Ik denk dat ieder principe onderhandelbaar is. Eten zonder leed is heel moeilijk, zowel om na te gaan als om vol te houden. Maar ik probeer wel om met mijn ‘pleziertjes’ zo min mogelijk schade aan te richten. Dus meestal eet ik geen vlees. Maar zo wel, dan inderdaad traceerbaar, weinig bewerkt en van niet al te zielige dieren.quote:Op donderdag 27 juli 2023 12:56 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Wij hebben een paar jaar volledig vega gegeten, maar ik wordt daar zelf op verschillende vlakken niet gelukkig van. Als het even kan wil ik zo traceerbaar mogelijk eten. En dat hoeft echt niet van de aryuvedische hiperdynamische lokale plukkerij, maar liever ook geen door Shell gekraakte plantaardige vetten (kraken doe je met huizen, niet met olie).
En mijn lokale kop-staart-slager waar ik brood mee ruil voor vlees, is supertraceerbaar. En een stukje unilever is dat niet.
Nog even los van terroir, textuur, etc.
Ik vind het best makkelijk om vegetarisch te eten met HelloFresh. Wij eten nu ook max twee keer per week vlees en dat bevalt prima. Als ik aan vroeger denk is dat al een enorm verschil. We aten thuis echt elke dag vlees. En als ik er geen zin in had dan zei mijn moeder dat we het op moesten eten, want er waren ook mensen die geen vlees konden betalen. Dus de opties waren vlees eten als je geld had en geen vlees als je er te arm voor was.quote:Op donderdag 27 juli 2023 12:28 schreef AnneX het volgende:
Hoe het komt weet ik niet. Alles bij elkaar denk ik.
Vlees eten we thuis nauwelijks meer. Hooguit 1 x In de week.
Het is deels de info van Candaasje of de plaatjes van overbevolkte stallen.
Ben er helemaal klaar mee. Af en toe eens vega schnitzel.
Verder heeft de parasol beschermhoes het begeven.
‘Even’ een andere uitzoeken -als ik de hoogte heb bepaald wanneer het droog is - wat een crime
Herkenbaar! Ik herinner me een klasgenootje dat begin jaren '90 wel vegetarisch at thuis. Dat was haast een bezienswaardigheid. Enorm geitenwollensok nog. Dan vroegen we verbaasd: Wat eet je dan??quote:Op donderdag 27 juli 2023 13:29 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vind het best makkelijk om vegetarisch te eten met HelloFresh. Wij eten nu ook max twee keer per week vlees en dat bevalt prima. Als ik aan vroeger denk is dat al een enorm verschil. We aten thuis echt elke dag vlees. En als ik er geen zin in had dan zei mijn moeder dat we het op moesten eten, want er waren ook mensen die geen vlees konden betalen. Dus de opties waren vlees eten als je geld had en geen vlees als je er te arm voor was.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
God ja. Die burgers werden mij steeds aanbevolen, dus uiteindelijk overstag gegaan.quote:Op donderdag 27 juli 2023 11:04 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ben benieuwd. Ik vind beyond heel wisselend. De burgers vind ik bijvoorbeeld niet lekker, maar de worst is echt geweldig.
Smashed cucumber van de woksoflifequote:Op donderdag 27 juli 2023 11:14 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Je kan je leven niet laten leiden door de komkommer plant! ik heb nog 2 kilo liggen maar ik eet ze nu echt niet. Soms wat als snack. Wat zacht wordt gaat weg.
Je kan bijna niks met komkommer wat echt een maaltijd wordt. Heb wel al een en ander zoetzuur ingemaakt, maar daar heb ik nu ook zat van voor 1 jaar.
Ik dacht lang geleden dat dat de enige optie was als je vegetarisch at. Die meestal niet echt lekkere (of gezonde...) vleesvervangers. Gelukkig weet ik nu beter.quote:Op donderdag 27 juli 2023 13:43 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Je kan uitstekend vegetarisch eten, alleen vleesvervangers vind ik waardeloos.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |