Veel horeca maakt het eten nogal zout, als je dat niet doen klagen er veel mensen dat het eten flauw is, terwijl er zout op tafel staat. Blijkbaar zijn veel mensen het gewend erg zout te eten. Prefab zoals bliksoep en k&K producten zijn mij ook altijd nogal zout.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 16:47 schreef Tokay het volgende:
Geen idee hoe het eten daar smaakt, want ik ben er nog nooit geweest en zal er ook nooit komen.
Het aangebodene is naar verluidt nogal zout, wat een trucje is om meer drankjes te kunnen verkopen …
Die helmen zijn wel briljantquote:Op dinsdag 24 mei 2022 16:47 schreef Tokay het volgende:
Geen idee hoe het eten daar smaakt, want ik ben er nog nooit geweest en zal er ook nooit komen.
Het aangebodene is naar verluidt nogal zout, wat een trucje is om meer drankjes te kunnen verkopen …
Wel zag ik soms bezorgers van De Beren op hun brommertjes door de stad rijden, en dan moest ik altijd lachen om hun idiote helmen.
[ link | afbeelding ]
Van mij zou je fooi krijgen als je zo'n helm draagtquote:Op dinsdag 24 mei 2022 17:26 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Je krijgt meer betaald als je die draagt. Is niet verplicht.
Ik zou ook eerder fooi geven. Als zo'n ğast stiekem ook nog zelf een berenkostuum aandoet zeker. ¤5 ofzo in dat geval.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 17:27 schreef Molo het volgende:
[..]
Van mij zou je fooi krijgen als je zo'n helm draagt
Deze comment is goud.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 16:29 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Het zal de eigenaar van de Beren jeuken, de naam van zijn restaurant werd goed geschreven. Dat er veel mensen zijn die beweren er prima te eten verbaasd mij niets, het is maar net wat je gewend bent, wat je referentiekader is. Mijn schoonfamilie eet kritiekloos Hollandaise uit een tetrapak en diepvriesgroenten bij het veelvraatbalkan restaurant of het all you can eat buffet bij de chinees. Collegas zweren bij de Appeltaart van Dudoc of de vlaai van Multivlaai.
Ik zie dat anders.
Dan zijn ze vergeten om Fok tot de socialmedia te rekenen.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 16:14 schreef golfer het volgende:
bron Misset Horeca:
Gasten maken korte metten met vernietigende recensie De Beren
[knip]
reageert hij nuchter.
Ja het is natuurlijk 'journalistieker' om alleen een tegengeluid te laten horen terwijl er op al die recensiesites zoveel klachten zijn en 1 tegengeluid uit dat artikel (verschillen per vestiging) nogal voor zichzelf spreekt en tevens afbreuk doet aan de stelling dat "De Beren" goed is (dat kun je dan namelijk niet stellen).quote:Op dinsdag 24 mei 2022 19:11 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Dan zijn ze vergeten om Fok tot de socialmedia te rekenen.
Als je de Facebook reacties leest over de recensie, zijn de meesten wel gewoon positief over De Beren. Kan ook niet anders natuurlijk, het is er niet voor niets zo druk altijd.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 19:36 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Ja het is natuurlijk 'journalistieker' om alleen een tegengeluid te laten horen terwijl er op al die recensiesites zoveel klachten zijn en 1 tegengeluid uit dat artikel (verschillen per vestiging) nogal voor zichzelf spreekt en tevens afbreuk doet aan de stelling dat "De Beren" goed is (dat kun je dan namelijk niet stellen).
Klopt. Op Facebook wel. Maar kijk eens bij Google reviews.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 19:50 schreef Heph844 het volgende:
[..]
Als je de Facebook reacties leest over de recensie, zijn de meesten wel gewoon positief over De Beren. Kan ook niet anders natuurlijk, het is er niet voor niets zo druk altijd.
Mijn schoonouders vinden zulke tenten ook geweldig. Gezellig aangekleed, herkenbaar, en vooral lekker grote porties. Dat het qua kwaliteit bagger is doet er dan niet zoveel toe. Die gaan ook graag naar van die All you can eat wereldrestaurants.
Heb er drie ingetikt en was daar gewoon dezelfde teneur als op Facebook.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 19:53 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Klopt. Op Facebook wel. Maar kijk eens bij Google reviews.
Nou, kijk eens bij de negatieve recensies. Staan onacceptabele dingen bij.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 20:00 schreef Heph844 het volgende:
[..]
Heb er drie ingetikt en was daar gewoon dezelfde teneur als op Facebook.
De Beren Gouda: 4,2 sterren
De Beren Den Bosch: 4 sterren
De Beren Hoogeveen: 4,2 sterren
Ik wel. De complete luxe ingebonden 26-delige dikke Winkler Prins encyclopedie. Maar daar kijk ik, sinds Wikipedia bestaat, nooit meer in.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 20:04 schreef Gunner het volgende:
Maar op Fok weet iedereen alles beter. Die hebben ook geen encyclopedieën in de kast staan denk ik.
quote:
quote:Op dinsdag 24 mei 2022 20:17 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik wel. De complete luxe ingebonden 26-delige dikke Winkler Prins encyclopedie. Maar daar kijk ik, sinds Wikipedia bestaat, nooit meer in.
Snap alleen het causaal verband met de Beren niet?
Je schreef geen FOK Cul, maar op Fok weet iedereen alles beter.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 20:37 schreef Gunner het volgende:
[ afbeelding ]
Je kent dit tegeltje blijkbaar niet.
Maar dan "In FOK CUL weet men alles beter"
Als je zegt dat de meningen op fok geen waarde hebben, wat zegt dat dan over deze post van jouw?quote:Op dinsdag 24 mei 2022 20:04 schreef Gunner het volgende:
Ik snap de reactie van de eigenaar wel. Maar op Fok weet iedereen alles beter. Die hebben ook geen encyclopedieën in de kast staan denk ik.
*jouquote:Op dinsdag 24 mei 2022 20:41 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Als je zegt dat de meningen op fok geen waarde hebben, wat zegt dat dan over deze post van jouw?
Dat vind ik echt moeilijk te geloven eerlijk gezegd. Tenzij je ergens in het noorden woont en daar nooit vandaan komt.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 20:41 schreef Aventura het volgende:
Het lijkt misschien of ik de snob uithang maar ik had tot het artikel gelezen te hebben werkelijk nog nooit van deze keten gehoord. 😃 En daar heb ik niks aan gemist, denk ik.
Appelmoes als sidedish genomen?quote:Op dinsdag 24 mei 2022 20:54 schreef Eikenbomen het volgende:
Hahah, mijn vriend en ik hebben er eens gegeten en toen vonden we het zo smakeloos dat we het sindsdien als no go hebben bestempeld 😂 De review van NRC vind ik niet schokkend.
Nee nee, het is echt smakeloze troep. Een beetje als die tapas tent La Cubanita of zo, maar dat vinden mensen ook geweldig. Dan strooien ze wat zout en peper (dat staat dan op tafel) eroverheen en klaar is kees.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 16:14 schreef golfer het volgende:
bron Misset Horeca:
Gasten maken korte metten met vernietigende recensie De Beren
Gasten van restaurantketen De Beren hebben korte metten gemaakt met de recensie van Joël Broekaert die het eten er 'verschrikkelijke troep' en 'troosteloze gefrituurde ellende' noemt. Op social media reageert het gros verbolgen op het artikel in het NRC, omdat veel lezers zich niet kunnen vinden in de vernietigende conclusie van de recensent.
Ruim 1500 reacties leverde het artikel op. Opvallend is dat het gros schrijft goede ervaringen te hebben bij de restaurantketen. De meesten schrijven dat de prijs/kwaliteit prima is en het personeel er vriendelijk is. Lezers van het artikel zeggen zich niet te kunnen vinden in de recensie.
‘Zijn er vaak geweest de laatste tijd. Het eten is heerlijk voor een redelijke prijs met vriendelijke bediening in een gezellige ambiance‘, schrijft een gast die het over de vestiging Breda heeft.
Een ander schrijft: ‘Afgelopen week een lunch met 46 collega’s bij De Beren in Kerkrade gehad. Alles was top geregeld, iedereen kon tegelijk eten en het was heerlijk.’
‘Waanzinopmerkingen. Die Berenrestaurants zijn prima.’
‘Ik eet al 30 jaar bij De Beren, meerdere vestigingen bezocht, nooit teleurgesteld geweest. Altijd vriendelijk geholpen, heerlijke sfeer en het eten is gewoon goed.‘
Ook klinkt het als reactie dat een franchiseconcept lastig te beoordelen is, aangezien ieder restaurant een eigen eigenaar heeft en de keten vijftig vestigingen telt.
In de recensie schrijft Joël Broekaert er een bescheiden ’theatertournee’ van te hebben gemaakt. Zo at hij bij drie vestigingen van De Beren.
Eigenaar Ad Schaap van restaurantketen De Beren, zegt dat het uiteindelijk de mening is van één persoon, ‘een overigens voor mij onbekend persoon’. ‘Het is zo zuur geschreven, dat ik hier weinig mee kan. Dit is geen wetenschap. Ik vind het jammer voor al onze mensen die zo hard werken, in een tijd dat de horeca het moeilijk heeft.’
Hij vervolgt: ‘Ik heb meneer Joel niet nodig om kritisch naar mijn bedrijven te kijken. Dat doen we zelf iedere dag. Dit jaar hebben we vier miljoen gasten mogen ontvangen, die zullen het toch op één of andere manier waarderen’, reageert hij nuchter.
Nee echt, ik ben serieus! Ik heb even de website bekeken en ik denk dat ik het wel snap: ik heb altijd in 020 gewoond en in 035 en daar zit het niet.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 20:48 schreef Gunner het volgende:
[..]
Dat vind ik echt moeilijk te geloven eerlijk gezegd. Tenzij je ergens in het noorden woont en daar nooit vandaan komt.
Ik kom de laatste jaren niet zoveel buiten Nijmegen of Den Haag (alleen in t buitenland soms). Daar zitten allebei geen restaurants. Alleen in DH nu een bezorgbeer. Ik ken ze alleen van internet. Nooit een beerbezorger met berenhelm gezien. Nooit een bezorgrestaurant, laat staan eentje waar je kan eten.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 20:48 schreef Gunner het volgende:
[..]
Dat vind ik echt moeilijk te geloven eerlijk gezegd. Tenzij je ergens in het noorden woont en daar nooit vandaan komt.
Je beantwoord de vraag nietquote:Op dinsdag 24 mei 2022 20:45 schreef Gunner het volgende:
[..]
*jou
Ik weet ook alles beter. misschien niet van drie sterren eten maar wel wanneer je jou of jouw moet gebruiken.
Tis niet echt goedkoop vind ik (omdat het niet goed eten is). Ik bestelde daar toen kip en het verstofte nog net niet in m’n mond. Maar wellicht ben ik een zeikerd.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 21:07 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Ik kom de laatste jaren niet zoveel buiten Nijmegen of Den Haag (alleen in t buitenland soms). Daar zitten allebei geen restaurants. Alleen in DH nu een bezorgbeer. Ik ken ze alleen van internet. Nooit een beerbezorger met berenhelm gezien. Nooit een bezorgrestaurant, laat staan eentje waar je kan eten.
Ik ken ze dus al heel lang meer dan 15 jaar, dus zat echt te kijken hoeveel er nu zijn. Van destijds kan ik me alleen een paar in regio Rotterdam herinneren en behalve de berenhelmen en t feit dat je meer betaald krijgt met helm -als bezorger- interesseerde t me niet. Dacht gewoon: dit is weer zo'n faalconcept en ik dacht dat t een iets luxere snackbar was. Myraela geeft in dit topic ook aan dat ze het zich herinnert als goedkoop 'all you can eat'.
Dus voor mij was t nogal een verrassing. Ga het tevens voor altijd vermijden.
Het is sowieso allang niet meer goedkoop.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 21:16 schreef Eikenbomen het volgende:
[..]
Tis niet echt goedkoop vind ik (omdat het niet goed eten is). Ik bestelde daar toen kip en het verstofte nog net niet in m’n mond. Maar wellicht ben ik een zeikerd.
Eigenaar Ad Schaap van restaurantketen De Beren, zegt dat het uiteindelijk de mening is van één persoon, ‘een overigens voor mij onbekend persoon’.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 20:59 schreef Eikenbomen het volgende:
[..]
Nee nee, het is echt smakeloze troep. Een beetje als die tapas tent La Cubanita of zo, maar dat vinden mensen ook geweldig. Dan strooien ze wat zout en peper (dat staat dan op tafel) eroverheen en klaar is kees.
Die ğast maakt aardige programma's. Wat denk je, dat die eigenaar een kok is? Die kent Joop Braakhekke niet eens, man.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 21:25 schreef PotjeSambal het volgende:
[..]
Eigenaar Ad Schaap van restaurantketen De Beren, zegt dat het uiteindelijk de mening is van één persoon, ‘een overigens voor mij onbekend persoon’.
quote:Dat hij vroeger de eigenaar van de roemruchte Baja Beach Club was, dat weten we nu wel. Ad wordt er liever niet te vaak aan herinnerd: “Ik heb ook supermarkten gehad, maar dat lees je nergens terug”, vertelt de directeur met een lach.
Omdat de NVWA reactief is en niet proactief. Ze komen pas in actie nadat er klachten zijn geweest.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 15:43 schreef Erasmus het volgende:
[..]
Het ergste is: de horrors die je in de serie van Gordon Ramsay ziet is niet eigenlijk helemaal niet zo ver weg van de realiteit in de Nederlandse horeca. Of er schort iets aan de NVWA-inspecties, geen idee waarom dat zo makkelijk kan gaan in de Nederlandse horeca.
Restaurants waar het peper en zout al op tafel staatquote:Op dinsdag 24 mei 2022 20:59 schreef Eikenbomen het volgende:
[..]
Nee nee, het is echt smakeloze troep. Een beetje als die tapas tent La Cubanita of zo, maar dat vinden mensen ook geweldig. Dan strooien ze wat zout en peper (dat staat dan op tafel) eroverheen en klaar is kees.
Bregje serveert best goed voedsel voor de prijs die ze vragen.quote:Op zondag 5 juni 2022 18:51 schreef quirina het volgende:
De beren la cubanita en Brechtjes proeflokaal vallen allemaal tegen, maar ja lekker goedkoop toch.
Bregje; ooit daar eens wezen eten toen de 3-gangenmenu's nog 15 euro waren.quote:Op zondag 5 juni 2022 18:55 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Bregje serveert best goed voedsel voor de prijs die ze vragen.
Haha dat is wel een vrij treffende vergelijking jaquote:Op zondag 5 juni 2022 23:32 schreef Sapstengel het volgende:
Nog nooit geweest, maar ben sowieso geen fan van steakhouse-achtige restaurants.
En wil niet elitair doen, maar er zit er hier eentje in de buurt en zie daar altijd een bepaald soort mensen naartoe gaan. Type klant van mediamarkt of mensen die een keer iets anders doen dan all you can eat bij de wok.
quote:Op zondag 5 juni 2022 23:32 schreef Sapstengel het volgende:
Nog nooit geweest, maar ben sowieso geen fan van steakhouse-achtige restaurants.
En wil niet elitair doen, maar er zit er hier eentje in de buurt en zie daar altijd een bepaald soort mensen naartoe gaan. Type klant van mediamarkt of mensen die een keer iets anders doen dan all you can eat bij de wok.
Ik wil heel graag witte overhemden met bloemen in de kraag benoemen.quote:Op dinsdag 7 juni 2022 21:24 schreef Raw85 het volgende:
[..]
Haha dat is wel een vrij treffende vergelijking ja
Ai ai, twee lettertjes op de verkeerde plek. Ernstig ja.quote:Op woensdag 8 juni 2022 22:20 schreef Prego het volgende:
[..]
En zelfs dat kun je niet correct spellen.
Ben je pas kok als je Braakhekke kentquote:Op dinsdag 24 mei 2022 21:33 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Die ğast maakt aardige programma's. Wat denk je, dat die eigenaar een kok is? Die kent Joop Braakhekke niet eens, man.
[..]
Nee maar als je je een beetje in dat wereldje begeeft ken je em wel.quote:Op woensdag 8 juni 2022 22:22 schreef Rode_Wijn het volgende:
[..]
Ben je pas kok als je Braakhekke kent
Braakhekke was dan ook een omhooggevallen hobbykok en koks maken slechte eigenaars.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 21:33 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Die ğast maakt aardige programma's. Wat denk je, dat die eigenaar een kok is? Die kent Joop Braakhekke niet eens, man.
[..]
Gaat t niet om. Gaat om z'n bekendheid. Hij was een van de eerste tv-koks.quote:Op donderdag 9 juni 2022 06:40 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Braakhekke was dan ook een omhooggevallen hobbykok en koks maken slechte eigenaars.
Iedereent vanaf een bepaald geboortejaar kent Braakhekke wel. Niet eens bijna een criterium of je kok bent of in het wereldje zit. Meer een indicator of je onder een steen hebt geleefd. En anders nog jong bent.quote:Op donderdag 9 juni 2022 02:50 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Nee maar als je je een beetje in dat wereldje begeeft ken je em wel.
Eigenlijk is de spelling op boswachter zijn manier de enige juiste en het wordt tijd dat we dat gaan erkennen.quote:Op woensdag 8 juni 2022 22:20 schreef Prego het volgende:
[..]
En zelfs dat kun je niet correct spellen.
Wat dacht je daarmee te bereiken? zoiets moet je doen tijdens het eten natuurlijk als je een beter gerecht wil tenminste.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 14:23 schreef Broccolitaartje het volgende:
Daar heb ik wel wat van gezegd bij het afrekenen.
Je moet dat bord gewoon op de grond flikkeren.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 14:53 schreef Gunner het volgende:
[..]
Wat dacht je daarmee te bereiken? zoiets moet je doen tijdens het eten natuurlijk als je een beter gerecht wil tenminste.
Helaas is die term nogal onderhevig aan inflatie. Nederland krijgt wat het verdient, zolang de klant geen hoge eisen stelt gaat het niet beter worden, en millenials zie ik daar niet het voortouw in nemen, die menen dat een chique hamburger "hout quisiene" is.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 15:32 schreef No239SquadronRAF het volgende:
een 'grand-café' das toch sowieso synoniem met kipsaté? Altijd van die identiteitsloze tenten met 'voor ieder wat wils' op de kaart, kipsaté, biefstukje, 'angus' hamburger, pulled pork en een toetje met 3 soorten chocolade...
Ik denk dat ook niet. Het is echter in veel landen niet veel beter gesteld en zodoende hebben ze ook geen vergelijkingsmateriaal.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 15:53 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Helaas is die term nogal onderhevig aan inflatie. Nederland krijgt wat het verdient, zolang de klant geen hoge eisen stelt gaat het niet beter worden, en millenials zie ik daar niet het voortouw in nemen, die menen dat een chique hamburger "hout quisiene" is.
De gemiddelde boomer eet doodgekookte spruitjes man doe normaal.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 15:53 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Helaas is die term nogal onderhevig aan inflatie. Nederland krijgt wat het verdient, zolang de klant geen hoge eisen stelt gaat het niet beter worden, en millenials zie ik daar niet het voortouw in nemen, die menen dat een chique hamburger "hout quisiene" is.
Niet buiten de deur. Bovendien zijn die lui op het einde van hun leven. Meneer Piet heeft het dus over de jongeren, welke de volgende groep is die uit eten zullen gaan.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 17:52 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
De gemiddelde boomer eet doodgekookte spruitjes man doe normaal.
Het is gewoon een van de stomste opmerkingen die ik vandaag heb gelezen.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 18:03 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Niet buiten de deur. Bovendien zijn die lui op het einde van hun leven. Meneer Piet heeft het dus over de jongeren, welke de volgende groep is die uit eten zullen gaan.
Hoezo? Jongeren zijn toch de consumenten van de (nabije) toekomst?quote:Op zaterdag 11 juni 2022 18:03 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Het is gewoon een van de stomste opmerkingen die ik vandaag heb gelezen.
Er is meer dan Boomers en Millennials. En het is eerder de generatie van de ouders van de Boomers die doodgekookte spruiten eten.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 17:52 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
De gemiddelde boomer eet doodgekookte spruitjes man doe normaal.
Nee joh millenials zijn de consumenten van nu, zeker wat buiten de deur eten betreft.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 18:05 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Hoezo? Jongeren zijn toch de consumenten van de (nabije) toekomst?
Sarcastisch zeker... uiteindelijk zijn die lui ook in de 30/40. Ik ben 40 en word schijnbaar gerekend tot millennials.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 18:21 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Nee joh millenials zijn de consumenten van nu, zeker wat buiten de deur eten betreft.
Nee, millennials zijn rond 2000 geboren, dus rond de 21 +/- 4-5 jaarquote:Op zaterdag 11 juni 2022 18:23 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Sarcastisch zeker... uiteindelijk zijn die lui ook in de 30/40. Ik ben 40 en word schijnbaar gerekend tot millennials.
Gen Y ken ik nietquote:Op zaterdag 11 juni 2022 18:32 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Nee, millennials zijn rond 2000 geboren, dus rond de 21 +/- 4-5 jaar
Greatest Generation - Boomers - Gen X - Gen Y - Millennials
Millenials zijn mensen die kort na de eeuwwisseling volwassen werden.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 18:32 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Nee, millennials zijn rond 2000 geboren, dus rond de 21 +/- 4-5 jaar
Greatest Generation - Boomers - Gen X - Gen Y - Millennials
Dan hanteer jij een andere definitie dan ikquote:Op zaterdag 11 juni 2022 19:28 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Millenials zijn mensen die kort na de eeuwwisseling volwassen werden.
Waarom?quote:
Dus elk oud topic maar sluiten?quote:
Ik verzin die definities zelf niet natuurlijk: https://en.wikipedia.org/wiki/Millennialsquote:Op zaterdag 11 juni 2022 22:07 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Dan hanteer jij een andere definitie dan ik
Nee man, ik vind het ook smerig. Categorie opgewarmde diarree.quote:Op zondag 12 juni 2022 00:08 schreef Sapstengel het volgende:
[..]
Franchisenemer van de Beren gespot.
Wat is er mis met de appeltaart van Dudok?quote:Op dinsdag 24 mei 2022 16:29 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Collegas zweren bij de Appeltaart van Dudoc
Blikappelsquote:Op maandag 20 juni 2022 14:30 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Wat is er mis met de appeltaart van Dudok?
Ik heb ooit een keer in een restaurant iets van een kipstoof ofzo gehad. En die smaakte precies zoals de bouillon in mijn eigen kruidenkastje Brrrr, niet de lekkerste smaak (ik gebruik het ook bijna nooit). Toen dacht ik wel: aha, dus dit is zo'n restaurant dat prefab kookt, ipv zelf alles vers te maken.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 16:50 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Veel horeca maakt het eten nogal zout, als je dat niet doen klagen er veel mensen dat het eten flauw is, terwijl er zout op tafel staat. Blijkbaar zijn veel mensen het gewend erg zout te eten. Prefab zoals bliksoep en k&K producten zijn mij ook altijd nogal zout.
Ik vond Bregje of Bij Harrie e.d. juist prima kwaliteit voor de prijs. Bij Bregje was paar jaar geleden 15¤ voor 3 gangen maaltijd en kwalitatief stuk beter dan de Beren.quote:Op zondag 12 juni 2022 00:28 schreef NoCigar het volgende:
Overigens is volgens mij Proeflokaal Bregje nog een stuk slechter dan de Beren. Het zijn allebei plaatsen voor mensen die niet van eten houden, de reizigers etc. uitgezonderd.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |