Bregje serveert best goed voedsel voor de prijs die ze vragen.quote:Op zondag 5 juni 2022 18:51 schreef quirina het volgende:
De beren la cubanita en Brechtjes proeflokaal vallen allemaal tegen, maar ja lekker goedkoop toch.
Bregje; ooit daar eens wezen eten toen de 3-gangenmenu's nog 15 euro waren.quote:Op zondag 5 juni 2022 18:55 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Bregje serveert best goed voedsel voor de prijs die ze vragen.
Haha dat is wel een vrij treffende vergelijking jaquote:Op zondag 5 juni 2022 23:32 schreef Sapstengel het volgende:
Nog nooit geweest, maar ben sowieso geen fan van steakhouse-achtige restaurants.
En wil niet elitair doen, maar er zit er hier eentje in de buurt en zie daar altijd een bepaald soort mensen naartoe gaan. Type klant van mediamarkt of mensen die een keer iets anders doen dan all you can eat bij de wok.
quote:Op zondag 5 juni 2022 23:32 schreef Sapstengel het volgende:
Nog nooit geweest, maar ben sowieso geen fan van steakhouse-achtige restaurants.
En wil niet elitair doen, maar er zit er hier eentje in de buurt en zie daar altijd een bepaald soort mensen naartoe gaan. Type klant van mediamarkt of mensen die een keer iets anders doen dan all you can eat bij de wok.
Ik wil heel graag witte overhemden met bloemen in de kraag benoemen.quote:Op dinsdag 7 juni 2022 21:24 schreef Raw85 het volgende:
[..]
Haha dat is wel een vrij treffende vergelijking ja
Ai ai, twee lettertjes op de verkeerde plek. Ernstig ja.quote:Op woensdag 8 juni 2022 22:20 schreef Prego het volgende:
[..]
En zelfs dat kun je niet correct spellen.
Ben je pas kok als je Braakhekke kentquote:Op dinsdag 24 mei 2022 21:33 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Die ğast maakt aardige programma's. Wat denk je, dat die eigenaar een kok is? Die kent Joop Braakhekke niet eens, man.
[..]
Nee maar als je je een beetje in dat wereldje begeeft ken je em wel.quote:Op woensdag 8 juni 2022 22:22 schreef Rode_Wijn het volgende:
[..]
Ben je pas kok als je Braakhekke kent
Braakhekke was dan ook een omhooggevallen hobbykok en koks maken slechte eigenaars.quote:Op dinsdag 24 mei 2022 21:33 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Die ğast maakt aardige programma's. Wat denk je, dat die eigenaar een kok is? Die kent Joop Braakhekke niet eens, man.
[..]
Gaat t niet om. Gaat om z'n bekendheid. Hij was een van de eerste tv-koks.quote:Op donderdag 9 juni 2022 06:40 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Braakhekke was dan ook een omhooggevallen hobbykok en koks maken slechte eigenaars.
Iedereent vanaf een bepaald geboortejaar kent Braakhekke wel. Niet eens bijna een criterium of je kok bent of in het wereldje zit. Meer een indicator of je onder een steen hebt geleefd. En anders nog jong bent.quote:Op donderdag 9 juni 2022 02:50 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Nee maar als je je een beetje in dat wereldje begeeft ken je em wel.
Eigenlijk is de spelling op boswachter zijn manier de enige juiste en het wordt tijd dat we dat gaan erkennen.quote:Op woensdag 8 juni 2022 22:20 schreef Prego het volgende:
[..]
En zelfs dat kun je niet correct spellen.
Wat dacht je daarmee te bereiken? zoiets moet je doen tijdens het eten natuurlijk als je een beter gerecht wil tenminste.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 14:23 schreef Broccolitaartje het volgende:
Daar heb ik wel wat van gezegd bij het afrekenen.
Je moet dat bord gewoon op de grond flikkeren.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 14:53 schreef Gunner het volgende:
[..]
Wat dacht je daarmee te bereiken? zoiets moet je doen tijdens het eten natuurlijk als je een beter gerecht wil tenminste.
Helaas is die term nogal onderhevig aan inflatie. Nederland krijgt wat het verdient, zolang de klant geen hoge eisen stelt gaat het niet beter worden, en millenials zie ik daar niet het voortouw in nemen, die menen dat een chique hamburger "hout quisiene" is.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 15:32 schreef No239SquadronRAF het volgende:
een 'grand-café' das toch sowieso synoniem met kipsaté? Altijd van die identiteitsloze tenten met 'voor ieder wat wils' op de kaart, kipsaté, biefstukje, 'angus' hamburger, pulled pork en een toetje met 3 soorten chocolade...
Ik denk dat ook niet. Het is echter in veel landen niet veel beter gesteld en zodoende hebben ze ook geen vergelijkingsmateriaal.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 15:53 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Helaas is die term nogal onderhevig aan inflatie. Nederland krijgt wat het verdient, zolang de klant geen hoge eisen stelt gaat het niet beter worden, en millenials zie ik daar niet het voortouw in nemen, die menen dat een chique hamburger "hout quisiene" is.
De gemiddelde boomer eet doodgekookte spruitjes man doe normaal.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 15:53 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Helaas is die term nogal onderhevig aan inflatie. Nederland krijgt wat het verdient, zolang de klant geen hoge eisen stelt gaat het niet beter worden, en millenials zie ik daar niet het voortouw in nemen, die menen dat een chique hamburger "hout quisiene" is.
Niet buiten de deur. Bovendien zijn die lui op het einde van hun leven. Meneer Piet heeft het dus over de jongeren, welke de volgende groep is die uit eten zullen gaan.quote:Op zaterdag 11 juni 2022 17:52 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
De gemiddelde boomer eet doodgekookte spruitjes man doe normaal.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |