abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zaterdag 21 mei 2022 @ 15:07:14 #1
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204820391
"Restaurant" keten de Beren is vaker hier in CUL langsgekomen om niet te gaan eten. Nu ben ik er nog nooit geweest, ik heb eigenlijk een aversie tegen ketens, of het nu winkels of restaurants zijn, en dan vooral tegen concepthoreca.
De Beren volgens het NRC, men ging in meerdere filialen eten.
„ een kipsaté-eetcafé gecamoufleerd als grand café”,
„Het vlees is overal even smakeloos.”
"Werkelijk. Alles. Is. Zoet."
"in Den Bosch werden we bediend door een middelbare scholier die niet wist wat spareribs waren"

Ik denk niet dat de eigenaar van de keten er wakker van ligt, integendeel, ze hebben de naam goed geschreven.

Wie gaan er eigenlijk naar de Beren? Mensen die op zondag naar de Wok Maxis gaan voor het all inclusive buffet? Als ik de prijzen lees, niet dus.
Wel eens bij de Beren geweest en beviel het?
  Spellchecker zaterdag 21 mei 2022 @ 15:11:06 #2
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_204820453
Lang geleden ... vond het vooral een vreettent voor de vleeseters.

Niks voor mij.
  Miss 200.000.000! zaterdag 21 mei 2022 @ 15:11:54 #3
367000 roos94
pi_204820466
Ik ben in rotterdam opgegroeid en daar was het in mijn familie iig normaal om altijd naar de beren te gaan tijdens verjaardagen enzulks :')
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 21 mei 2022 @ 15:13:17 #4
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_204820479
Eén keer gegeten volgens mij, in Delft (buiten op zo'n pleintje). Dat was prima. Of nou ja, niet superhoogstaand ofzo, maar ook niet slecht. Gewoon, lekker gegeten en weer door.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_204820488
Ik ken het alleen maar omdat er op de route Zeeland-Utrecht ergens halverwege een McDrive zit waar ik wel eens kom, en dan rijd je langs een reclamebord van de Beren. Dichterbij nooit gekomen.

Wel leuk dat het NRC een vreetschuur recenseert :')
-nee-
  zaterdag 21 mei 2022 @ 15:14:27 #6
403588 mcmlxiv
Extremist volgens extremisten
pi_204820489
Ik had een keer een bon gekregen, dus 1 keer die in Apeldoorn bezocht. Tja, het restaurant wat ervoor zat was toch wel wat klassen beter. Dit is een soort veredeld snackbar voer. Niet heel slecht, maar heel erg standaard en overduidelijk afkomstig uit een centrale keuken.
  Spellchecker zaterdag 21 mei 2022 @ 15:22:20 #7
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_204820566
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:14 schreef Marsenal het volgende:
Ik ken het alleen maar omdat er op de route Zeeland-Utrecht ergens halverwege een McDrive zit waar ik wel eens kom, en dan rijd je langs een reclamebord van de Beren. Dichterbij nooit gekomen.

Wel leuk dat het NRC een vreetschuur recenseert :')
Oud Gastel :Y
pi_204820572
Kwam er alleen als student toen ze op bepaalde dagen onbeperkt kipsaté hadden. Werd ook een hoop (smerig) bier getankt.

Als het zou verdwijnen zou niemand het missen, want het is daar gewoon bagger. Niets culinairs aan. Net als de Happy Italy en zulke troep.

[ Bericht 12% gewijzigd door Erasmus op 21-05-2022 15:23:36 ]
pi_204820591
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:22 schreef maily het volgende:

[..]
Oud Gastel :Y
Ja verdomd, dat moet 'm zijn :D
-nee-
  zaterdag 21 mei 2022 @ 15:25:16 #10
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204820605
Oud Gasstel vind ik een betere naam voor een restaurant.
:D
  zaterdag 21 mei 2022 @ 15:27:01 #11
277627 Seven.
We are Borg.
pi_204820619
Ja, 2x geweest in Apeldoorn. Ik kies daar altijd broodje hamburger, en die is altijd prima.
Resistance is futile.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 21 mei 2022 @ 15:30:49 #12
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_204820647
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:22 schreef Erasmus het volgende:
Kwam er alleen als student toen ze op bepaalde dagen onbeperkt kipsaté hadden. Werd ook een hoop (smerig) bier getankt.

Als het zou verdwijnen zou niemand het missen, want het is daar gewoon bagger. Niets culinairs aan. Net als de Happy Italy en zulke troep.
Nou hoeft niet alles culinair hoogstaand te zijn natuurlijk. Soms is het ook prima om tijdens een dagje weg even lekker een bord patat met een schnitzel te eten, en die was in elk geval prima te doen :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_204820666
Wat ik bij die beren heb gegeten, was ronduit goor. Echt smerig. Nooit maar dan ook nooit meer, hoe je zo iets simpels om zeep kan helpen is ook knap ja, Gadverrredamme. En heeft het gesmaakt? Nee mevrouw, dit was echt niet goed. :{
Delft op dat pleintje.
pi_204820702
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:30 schreef heywoodu het volgende:

[..]
Nou hoeft niet alles culinair hoogstaand te zijn natuurlijk. Soms is het ook prima om tijdens een dagje weg even lekker een bord patat met een schnitzel te eten, en die was in elk geval prima te doen :+
Genoeg plekken waar je niet de hoofdprijs betaalt voor bagger. :P

Heb echt 7-8 jaar in de horeca gewerkt, sindsdien ben ik extreem kritisch op restaurants, zeker wanneer het op ingrediënten aankomt.
pi_204820730
Heb weleens meegemaakt in een zaak die ook zeer populair is á la De Beren, dat ze gewoon vlees die op de grond gevallen is gewoon van de grond oprapen, even gauw onder de lauwe kraan houden en het gewoon weer in de pan flikkeren. Want de baas zou al boos zijn over de hoge inkoopwaarde van zijn ingrediënten. :{

[ Bericht 4% gewijzigd door Erasmus op 21-05-2022 15:40:08 ]
  zaterdag 21 mei 2022 @ 15:40:48 #16
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204820741
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:39 schreef Erasmus het volgende:
Heb weleens meegemaakt in een zaak die ook zeer populair is á la De Beren, dat ze gewoon vlees die op de grond gevallen is gewoon van de grond oprapen, even gauw onder de lauwe kraan houden en het gewoon weer in de pan flikkeren. Want de baas zou al boos zijn over de hoge inkoopwaarde van zijn ingrediënten. :{
Klinkt als een episode uit een reeks van Gordon Ramsay. Daar gebeurde dat ook wel zo iets. De frituur zou het wel desinfecteren zei die gast :o
pi_204820762
quote:
2s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:40 schreef Gunner het volgende:

[..]
Klinkt als een episode uit een reeks van Gordon Ramsay. Daar gebeurde dat ook wel zo iets. De frituur zou het wel desinfecteren zei die gast :o
Het ergste is: de horrors die je in de serie van Gordon Ramsay ziet is niet eigenlijk helemaal niet zo ver weg van de realiteit in de Nederlandse horeca. Of er schort iets aan de NVWA-inspecties, geen idee waarom dat zo makkelijk kan gaan in de Nederlandse horeca.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 21-05-2022 15:43:56 ]
pi_204820766
Nog nooit geweest gelukkig.
  Beste/leukste mod 2022 zaterdag 21 mei 2022 @ 15:46:20 #19
319979 Fok-it
All is well
pi_204820784
Het is een paupertent maar om nou te zeggen dat het mensonterend smerig is, nee.
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 21 mei 2022 @ 15:49:00 #20
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204820804
Nooit geweest maar lijkt me prima tent als je gewoon een stuk vlees met patat wilt eten
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_204820808
quote:
2s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:40 schreef Gunner het volgende:

[..]
Klinkt als een episode uit een reeks van Gordon Ramsay. Daar gebeurde dat ook wel zo iets. De frituur zou het wel desinfecteren zei die gast :o
Ramsey's restaurants schijnen ook niet zo heel goed te zijn. Als ik het zo op TV zie, is ie vooral een goede bedrijfsleider. Maar ik vind zijn kookkunsten nou niet zo indrukwekkend. Wat ie wel altijd goed doet, is de kaart inkorten en met verse, lokale, produkten werken. Dan is het bijna altijd vanzelf al lekkerderder.
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 21 mei 2022 @ 15:52:49 #22
206731 Mortaxx
Doomer
pi_204820832
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:39 schreef Erasmus het volgende:
Heb weleens meegemaakt in een zaak die ook zeer populair is á la De Beren, dat ze gewoon vlees die op de grond gevallen is gewoon van de grond oprapen, even gauw onder de lauwe kraan houden en het gewoon weer in de pan flikkeren. Want de baas zou al boos zijn over de hoge inkoopwaarde van zijn ingrediënten. :{
Begrijp niet wat hier mis mee is. Vuil spoel je eraf en na bereiding zijn eventuele bacteriën gewoon dood
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_204820853
Wel eens gegeten met wat maten na een middagje bierdrinken of zo, niks mis mee hoor... Wat verwacht je met die prijzen, iets hoogstaands? :')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  zaterdag 21 mei 2022 @ 15:57:06 #24
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204820865
quote:
16s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:54 schreef FlippingCoin het volgende:
Wel eens gegeten met wat maten na een middagje bierdrinken of zo, niks mis mee hoor... Wat verwacht je met die prijzen, iets hoogstaands? :')
De classic burger met 15,50 euro?
pi_204820868
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:52 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Begrijp niet wat hier mis mee is. Vuil spoel je eraf en na bereiding zijn eventuele bacteriën gewoon dood
Wat er mis mee is, is de haat jegens het vak van een kok.
pi_204820873
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:57 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
De classic burger met 15,50 euro?
Uh geen idee, voor een paar euro saté volgens mij.
Vond het niet duur iig.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  zaterdag 21 mei 2022 @ 15:59:09 #27
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204820889
quote:
16s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:57 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]
Uh geen idee, voor een paar euro saté volgens mij.
Vond het niet duur iig.
De prijzen zijn meer gepeperd dan het vlees volgens mij
https://www.beren.nl/menu/diner
34 Euro voor een Ribeye, dan verwacht ik perfect eten.
pi_204820910
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:59 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
De prijzen zijn meer gepeperd dan het vlees volgens mij
https://www.beren.nl/menu/diner
34 Euro voor een Ribeye, dan verwacht ik perfect eten.
Perfect eten voor 34 euro? lol
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:05:00 #29
277627 Seven.
We are Borg.
pi_204820931
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:57 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
De classic burger met 15,50 euro?
Ja, die is echt helemaal prima ^O^
Resistance is futile.
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:08:48 #30
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_204820972
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:25 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Oud Gasstel vind ik een betere naam voor een restaurant.
:D
In Eindhoven zat/zit So de Jus.

Maar nooit bij De Beren geweest, ook nooit gezien volgens mij. :')
With my pack on my back, down the road I will stray.
pi_204820973
Iemands referentiekader speelt ook wel mee, lees ik hier. Het is maar wat je gewend bent, of mee opgegroeid bent.

Als je een Mora hamburger ook lekker vind, dan is het smullen bij die beren.
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:17:18 #32
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_204821061
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:11 schreef roos94 het volgende:
Ik ben in rotterdam opgegroeid en daar was het in mijn familie iig normaal om altijd naar de beren te gaan tijdens verjaardagen enzulks :')
Toen het nog Betty Beer ed heette was het prima prijs/kwaliteit. Toen ze er franchise 'De Beren' van gemaakt hebben is er op veel plekken wel iets mis gegaan. Op zich ook niet zo gek, ze schieten als paddenstoelen uit de grond en dan id het onmogelijk de kwaliteit goed te waarborgen.

Op sommige, oudere, filialen is het nog prima
Laffe huichelaar
pi_204821093
De beren is niet slechter of beter dan het gros van alle eetcafe’s in nederland. Overal staat standaadd hamburger, spareribs en varkenshaas met friet en een bakje sla op het menu. Het komt allemaal van de groothandel en is overal even smakeloos en ongeïnspireerd.

Ook heb je overal personeel die geen enkele kennis van de menukaart heeft (moet je je personeel maar fatsoenlijk betalen ipv 16 jarige scholieren aannemen die na een half jaar weer vertrokken zijn)

Als je wat goeds wilt moet je toch echt wat meer neerleggen of gewoon op ervaringen van anderen afgaan.


quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:08 schreef christmastsunami het volgende:
Iemands referentiekader speelt ook wel mee, lees ik hier. Het is maar wat je gewend bent, of mee opgegroeid bent.

Als je een Mora hamburger gemalen kippensepporator schijf ook lekker vind, dan is het smullen bij die beren.
Dit inderdaad ook ja.
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:20:24 #34
256666 leeell
I know you're lonely
pi_204821110
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:19 schreef 111210 het volgende:
De beren is niet slechter of beter dan het gros van alle eetcafe’s in nederland. Overal staat standaadd hamburger, spareribs en varkenshaas met friet en een bakje sla op het menu. Het komt allemaal van de groothandel en is overal even smakeloos en ongeïnspireerd.

Ook heb je overal personeel die geen enkele kennis van de menukaart heeft (moet je je personeel maar fatsoenlijk betalen ipv 16 jarige scholieren aannemen die na een half jaar weer vertrokken zijn)

Als je wat goeds wilt moet je toch echt wat meer neerleggen of gewoon op ervaringen van anderen afgaan.
Dit ja.

Is toch niet waard om te recenseren, gewoon een dertien-in-een-dozijn eetcafe in culinair armoedig Nederland
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:20:38 #35
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204821114
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:08 schreef christmastsunami het volgende:
Iemands referentiekader speelt ook wel mee, lees ik hier. Het is maar wat je gewend bent, of mee opgegroeid bent.

Als je een Mora hamburger ook lekker vind, dan is het smullen bij die beren.
Dit
Heb 10 jaar in de horeca gewerkt en op cruise schepen, ben zeer kritisch op eten. Ik verwacht dat het minstens zo goed is dan wanneer ik het zelf maak.
pi_204821127
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:19 schreef 111210 het volgende:
De beren is niet slechter of beter dan het gros van alle eetcafe’s in nederland. Overal staat standaadd hamburger, spareribs en varkenshaas met friet en een bakje sla op het menu. Het komt allemaal van de groothandel en is overal even smakeloos en ongeïnspireerd.

Ook heb je overal personeel die geen enkele kennis van de menukaart heeft (moet je je personeel maar fatsoenlijk betalen ipv 16 jarige scholieren aannemen die na een half jaar weer vertrokken zijn)

Als je wat goeds wilt moet je toch echt wat meer neerleggen of gewoon op ervaringen van anderen afgaan.
[..]
Dit inderdaad ook ja.
Dit inderdaad.

Alles van Makro, Sligro, Zegro, FOK!gro, weet ik het. Probeer jezelf maar te onderscheiden voor een “lage prijs”.
pi_204821146
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:17 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Toen het nog Betty Beer ed heette was het prima prijs/kwaliteit. Toen ze er franchise 'De Beren' van gemaakt hebben is er op veel plekken wel iets mis gegaan. Op zich ook niet zo gek, ze schieten als paddenstoelen uit de grond en dan id het onmogelijk de kwaliteit goed te waarborgen.

Op sommige, oudere, filialen is het nog prima
Daarom is die film over het onstaan van McDonalds een goeie film. Die 2 broers die McDonalds opgericht hadden, waren eerst ook eerlijk bezig, met echt goed eten voor een goede prijs. Maar toen ze gingen uitbreiden konden ze ook niet die kwaliteit die mcDonalds in het begin was houden.
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:24:27 #38
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204821160
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:21 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Dit inderdaad.

Alles van Makro, Sligro, Zegro, FOK!gro, weet ik het. Probeer jezelf maar te onderscheiden voor een “lage prijs”.
Je kan bij de Makro prima vis kopen, vlees is geen topkwaliteit, maar beter dan van veel slagers en zeker beter dan van de Supermarkt.
pi_204821170
quote:
Zoals mijn anders even welbespraakte als -gemanierde assistent zei: „Ik eet nog liever zand.”
Rot toch op, joh.

Meerdere malen bij de Beren gegeten. Het is absoluut geen hoogstandje, niets bijzonders aan. Maar om het zo af te kraken, te doen alsof het vies is of zelfs niet te eten is, klopt simpelweg niet.

Het is 'OK', hooguit.
pi_204821171
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:39 schreef Erasmus het volgende:
Heb weleens meegemaakt in een zaak die ook zeer populair is á la De Beren, dat ze gewoon vlees die op de grond gevallen is gewoon van de grond oprapen, even gauw onder de lauwe kraan houden en het gewoon weer in de pan flikkeren. Want de baas zou al boos zijn over de hoge inkoopwaarde van zijn ingrediënten. :{
Het is niet best maar een biefstuk van 3 ons wegflikkeren omdat deze 3 seconden op de grond heeft gelegen is ook niet best. Van mij mogen ze het schoonmaken en gebruiken, in Afrika gaan mensen kapot van de honger
-nee-
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:26:15 #41
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204821182
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:17 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Toen het nog Betty Beer ed heette was het prima prijs/kwaliteit. Toen ze er franchise 'De Beren' van gemaakt hebben is er op veel plekken wel iets mis gegaan. Op zich ook niet zo gek, ze schieten als paddenstoelen uit de grond en dan id het onmogelijk de kwaliteit goed te waarborgen.

Op sommige, oudere, filialen is het nog prima
Daarom ga ik ook nooit bij ketens eten.
pi_204821187
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:24 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Je kan bij de Makro prima vis kopen, vlees is geen topkwaliteit, maar beter dan van veel slagers en zeker beter dan van de Supermarkt.
Ik zou mijn vis beter bij Schmidt Zeevis in Rotterdam of Simonis in Scheveningen-Haven halen. :P
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:28:23 #43
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204821201
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:26 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Ik zou mijn vis beter bij Schmidt Zeevis in Rotterdam of Simonis in Scheveningen-Haven halen. :P
Neemt niet weg dat de Makro (tenminste waar ik kom in Duiven) een uitstekende visafdeling heeft
pi_204821212
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:25 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Het is niet best maar een biefstuk van 3 ons wegflikkeren omdat deze 3 seconden op de grond heeft gelegen is ook niet best. Van mij mogen ze het schoonmaken en gebruiken, in Afrika gaan mensen kapot van de honger
Prima, dan moet je daar eerlijk over zijn en desnoods korting op het gerecht geven. Of je geeft het anders aan je personeel. Maar je laat er een gast niet de volle pond voor betalen.

Gelukkig kan ik goed koken en als ik het beter zou doen is het een reden voor mij om er niet meer langs te komen.
pi_204821220
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:29 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Prima, dan moet je daar eerlijk over zijn en desnoods korting op het gerecht geven. Of je geeft het anders aan je personeel. Maar je laat er een gast niet de volle pond voor betalen.

Gelukkig kan ik goed koken en als ik het beter zou doen is het een reden voor mij om er niet meer langs te komen.
Het gaat om de manier van werken, als je zoiets toestaat, dan gaat het een keer fout en kan je de boel sluiten!
pi_204821223
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:28 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Neemt niet weg dat de Makro (tenminste waar ik kom in Duiven) een uitstekende visafdeling heeft
Ik heb daar geen ervaring mee, maar gezien onze jaren in de horeca (ik las je post hierboven) geloof ik je gelijk. ^O^

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 21-05-2022 16:30:28 ]
pi_204821240
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:29 schreef christmastsunami het volgende:

[..]
Het gaat om de manier van werken, als je zoiets toestaat, dan gaat het een keer fout en kan je de boel sluiten!
Ik ben het met je eens hoor. Maar als men koppig wil zijn moeten ze dat vooral doen. Leren ze vanzelf af als het al te laat is wanneer het fout gaat.

Ik zou het nooit en te nimmer toestaan in mijn zaak in ieder geval. Zoiets geef je niet aan een gast. Punt.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 21-05-2022 16:32:25 ]
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:32:21 #48
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204821244
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:30 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Ik heb daar geen ervaring mee, maar gezien onze jaren in de horeca (ik las je post hierboven) geloof ik je gelijk. ^O^
Dank!
Ben net op vakantie geweest, grensgebied Denemarken/Duitsland, was positief verrast over de doorsnee kwaliteit van het eten.
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:36:03 #49
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204821304
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:31 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Ik ben het met je eens hoor. Maar als men koppig wil zijn moeten ze dat vooral doen. Leren ze vanzelf af als het al te laat is wanneer het fout gaat.

Ik zou het nooit en te nimmer toestaan in mijn zaak in ieder geval. Zoiets geef je niet aan een gast. Punt.
In de tien jaar horeca heb ik de KVW vaak langs gehad, geloof gemiddeld iedere 6 maanden, en de enige keer dat er wat op te merken viel was één peuk onder de vaatwasser in de spoelkeuken toen het vreselijk druk was.
Het is een instelling. Een keuken moet schoon zijn en er moet keurig gewerkt worden. Als je daar slonzig in bent, ben je dat ook in het bereiden van het eten, ah joh, dat kan wel, geen eisen stellen aan jezelf.
Hier in de regio is het nu asperge hier en daar, maar eerlijk, ik weet dat er in het gros van de tenten de Hollandaise uit een tetrapak komt. Nee, dank je.
pi_204821358
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:31 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Ik ben het met je eens hoor. Maar als men koppig wil zijn moeten ze dat vooral doen. Leren ze vanzelf af als het al te laat is wanneer het fout gaat.

Ik zou het nooit en te nimmer toestaan in mijn zaak in ieder geval. Zoiets geef je niet aan een gast. Punt.
Gister was ik bij de islamitische slager en toen ik om wat shoarma vroeg, pakte ie het niet uit de bak. Maar liep uit zich zelf, zonder dat ik er om vroeg naar achter en maakte ff snel nieuwe kipshoarma voor me. Kennelijk was die bak in de vitrine nog van gisteren. En uit liefde voor het slagersvak, dacht ie waarschijnlijk, ik wil niemand vergiftigen, dus van mij krijgt de klant iets goeds.
Uit liefde voor het vak, niet omdat ie me mocht of kon.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')