abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 21 mei 2022 @ 15:57:36 #26
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_204820873
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:57 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
De classic burger met 15,50 euro?
Uh geen idee, voor een paar euro saté volgens mij.
Vond het niet duur iig.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
Met zwijgen kruist men de duivel
  zaterdag 21 mei 2022 @ 15:59:09 #27
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204820889
quote:
16s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:57 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]
Uh geen idee, voor een paar euro saté volgens mij.
Vond het niet duur iig.
De prijzen zijn meer gepeperd dan het vlees volgens mij
https://www.beren.nl/menu/diner
34 Euro voor een Ribeye, dan verwacht ik perfect eten.
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:01:52 #28
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_204820910
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:59 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
De prijzen zijn meer gepeperd dan het vlees volgens mij
https://www.beren.nl/menu/diner
34 Euro voor een Ribeye, dan verwacht ik perfect eten.
Perfect eten voor 34 euro? lol
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
Met zwijgen kruist men de duivel
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:05:00 #29
277627 Seven.
We are Borg.
pi_204820931
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:57 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
De classic burger met 15,50 euro?
Ja, die is echt helemaal prima ^O^
Resistance is futile.
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:08:48 #30
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_204820972
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:25 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Oud Gasstel vind ik een betere naam voor een restaurant.
:D
In Eindhoven zat/zit So de Jus.

Maar nooit bij De Beren geweest, ook nooit gezien volgens mij. :')
With my pack on my back, down the road I will stray.
pi_204820973
Iemands referentiekader speelt ook wel mee, lees ik hier. Het is maar wat je gewend bent, of mee opgegroeid bent.

Als je een Mora hamburger ook lekker vind, dan is het smullen bij die beren.
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:17:18 #32
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_204821061
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:11 schreef roos94 het volgende:
Ik ben in rotterdam opgegroeid en daar was het in mijn familie iig normaal om altijd naar de beren te gaan tijdens verjaardagen enzulks :')
Toen het nog Betty Beer ed heette was het prima prijs/kwaliteit. Toen ze er franchise 'De Beren' van gemaakt hebben is er op veel plekken wel iets mis gegaan. Op zich ook niet zo gek, ze schieten als paddenstoelen uit de grond en dan id het onmogelijk de kwaliteit goed te waarborgen.

Op sommige, oudere, filialen is het nog prima
Laffe huichelaar
pi_204821093
De beren is niet slechter of beter dan het gros van alle eetcafe’s in nederland. Overal staat standaadd hamburger, spareribs en varkenshaas met friet en een bakje sla op het menu. Het komt allemaal van de groothandel en is overal even smakeloos en ongeïnspireerd.

Ook heb je overal personeel die geen enkele kennis van de menukaart heeft (moet je je personeel maar fatsoenlijk betalen ipv 16 jarige scholieren aannemen die na een half jaar weer vertrokken zijn)

Als je wat goeds wilt moet je toch echt wat meer neerleggen of gewoon op ervaringen van anderen afgaan.


quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:08 schreef christmastsunami het volgende:
Iemands referentiekader speelt ook wel mee, lees ik hier. Het is maar wat je gewend bent, of mee opgegroeid bent.

Als je een Mora hamburger gemalen kippensepporator schijf ook lekker vind, dan is het smullen bij die beren.
Dit inderdaad ook ja.
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:20:24 #34
256666 leeell
I know you're lonely
pi_204821110
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:19 schreef 111210 het volgende:
De beren is niet slechter of beter dan het gros van alle eetcafe’s in nederland. Overal staat standaadd hamburger, spareribs en varkenshaas met friet en een bakje sla op het menu. Het komt allemaal van de groothandel en is overal even smakeloos en ongeïnspireerd.

Ook heb je overal personeel die geen enkele kennis van de menukaart heeft (moet je je personeel maar fatsoenlijk betalen ipv 16 jarige scholieren aannemen die na een half jaar weer vertrokken zijn)

Als je wat goeds wilt moet je toch echt wat meer neerleggen of gewoon op ervaringen van anderen afgaan.
Dit ja.

Is toch niet waard om te recenseren, gewoon een dertien-in-een-dozijn eetcafe in culinair armoedig Nederland
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:20:38 #35
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204821114
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:08 schreef christmastsunami het volgende:
Iemands referentiekader speelt ook wel mee, lees ik hier. Het is maar wat je gewend bent, of mee opgegroeid bent.

Als je een Mora hamburger ook lekker vind, dan is het smullen bij die beren.
Dit
Heb 10 jaar in de horeca gewerkt en op cruise schepen, ben zeer kritisch op eten. Ik verwacht dat het minstens zo goed is dan wanneer ik het zelf maak.
pi_204821127
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:19 schreef 111210 het volgende:
De beren is niet slechter of beter dan het gros van alle eetcafe’s in nederland. Overal staat standaadd hamburger, spareribs en varkenshaas met friet en een bakje sla op het menu. Het komt allemaal van de groothandel en is overal even smakeloos en ongeïnspireerd.

Ook heb je overal personeel die geen enkele kennis van de menukaart heeft (moet je je personeel maar fatsoenlijk betalen ipv 16 jarige scholieren aannemen die na een half jaar weer vertrokken zijn)

Als je wat goeds wilt moet je toch echt wat meer neerleggen of gewoon op ervaringen van anderen afgaan.
[..]
Dit inderdaad ook ja.
Dit inderdaad.

Alles van Makro, Sligro, Zegro, FOK!gro, weet ik het. Probeer jezelf maar te onderscheiden voor een “lage prijs”.
pi_204821146
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:17 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Toen het nog Betty Beer ed heette was het prima prijs/kwaliteit. Toen ze er franchise 'De Beren' van gemaakt hebben is er op veel plekken wel iets mis gegaan. Op zich ook niet zo gek, ze schieten als paddenstoelen uit de grond en dan id het onmogelijk de kwaliteit goed te waarborgen.

Op sommige, oudere, filialen is het nog prima
Daarom is die film over het onstaan van McDonalds een goeie film. Die 2 broers die McDonalds opgericht hadden, waren eerst ook eerlijk bezig, met echt goed eten voor een goede prijs. Maar toen ze gingen uitbreiden konden ze ook niet die kwaliteit die mcDonalds in het begin was houden.
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:24:27 #38
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204821160
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:21 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Dit inderdaad.

Alles van Makro, Sligro, Zegro, FOK!gro, weet ik het. Probeer jezelf maar te onderscheiden voor een “lage prijs”.
Je kan bij de Makro prima vis kopen, vlees is geen topkwaliteit, maar beter dan van veel slagers en zeker beter dan van de Supermarkt.
pi_204821170
quote:
Zoals mijn anders even welbespraakte als -gemanierde assistent zei: „Ik eet nog liever zand.”
Rot toch op, joh.

Meerdere malen bij de Beren gegeten. Het is absoluut geen hoogstandje, niets bijzonders aan. Maar om het zo af te kraken, te doen alsof het vies is of zelfs niet te eten is, klopt simpelweg niet.

Het is 'OK', hooguit.
pi_204821171
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 15:39 schreef Erasmus het volgende:
Heb weleens meegemaakt in een zaak die ook zeer populair is á la De Beren, dat ze gewoon vlees die op de grond gevallen is gewoon van de grond oprapen, even gauw onder de lauwe kraan houden en het gewoon weer in de pan flikkeren. Want de baas zou al boos zijn over de hoge inkoopwaarde van zijn ingrediënten. :{
Het is niet best maar een biefstuk van 3 ons wegflikkeren omdat deze 3 seconden op de grond heeft gelegen is ook niet best. Van mij mogen ze het schoonmaken en gebruiken, in Afrika gaan mensen kapot van de honger
-nee-
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:26:15 #41
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204821182
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:17 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Toen het nog Betty Beer ed heette was het prima prijs/kwaliteit. Toen ze er franchise 'De Beren' van gemaakt hebben is er op veel plekken wel iets mis gegaan. Op zich ook niet zo gek, ze schieten als paddenstoelen uit de grond en dan id het onmogelijk de kwaliteit goed te waarborgen.

Op sommige, oudere, filialen is het nog prima
Daarom ga ik ook nooit bij ketens eten.
pi_204821187
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:24 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Je kan bij de Makro prima vis kopen, vlees is geen topkwaliteit, maar beter dan van veel slagers en zeker beter dan van de Supermarkt.
Ik zou mijn vis beter bij Schmidt Zeevis in Rotterdam of Simonis in Scheveningen-Haven halen. :P
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:28:23 #43
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204821201
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:26 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Ik zou mijn vis beter bij Schmidt Zeevis in Rotterdam of Simonis in Scheveningen-Haven halen. :P
Neemt niet weg dat de Makro (tenminste waar ik kom in Duiven) een uitstekende visafdeling heeft
pi_204821212
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:25 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Het is niet best maar een biefstuk van 3 ons wegflikkeren omdat deze 3 seconden op de grond heeft gelegen is ook niet best. Van mij mogen ze het schoonmaken en gebruiken, in Afrika gaan mensen kapot van de honger
Prima, dan moet je daar eerlijk over zijn en desnoods korting op het gerecht geven. Of je geeft het anders aan je personeel. Maar je laat er een gast niet de volle pond voor betalen.

Gelukkig kan ik goed koken en als ik het beter zou doen is het een reden voor mij om er niet meer langs te komen.
pi_204821220
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:29 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Prima, dan moet je daar eerlijk over zijn en desnoods korting op het gerecht geven. Of je geeft het anders aan je personeel. Maar je laat er een gast niet de volle pond voor betalen.

Gelukkig kan ik goed koken en als ik het beter zou doen is het een reden voor mij om er niet meer langs te komen.
Het gaat om de manier van werken, als je zoiets toestaat, dan gaat het een keer fout en kan je de boel sluiten!
pi_204821223
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:28 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Neemt niet weg dat de Makro (tenminste waar ik kom in Duiven) een uitstekende visafdeling heeft
Ik heb daar geen ervaring mee, maar gezien onze jaren in de horeca (ik las je post hierboven) geloof ik je gelijk. ^O^

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 21-05-2022 16:30:28 ]
pi_204821240
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:29 schreef christmastsunami het volgende:

[..]
Het gaat om de manier van werken, als je zoiets toestaat, dan gaat het een keer fout en kan je de boel sluiten!
Ik ben het met je eens hoor. Maar als men koppig wil zijn moeten ze dat vooral doen. Leren ze vanzelf af als het al te laat is wanneer het fout gaat.

Ik zou het nooit en te nimmer toestaan in mijn zaak in ieder geval. Zoiets geef je niet aan een gast. Punt.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 21-05-2022 16:32:25 ]
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:32:21 #48
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204821244
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:30 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Ik heb daar geen ervaring mee, maar gezien onze jaren in de horeca (ik las je post hierboven) geloof ik je gelijk. ^O^
Dank!
Ben net op vakantie geweest, grensgebied Denemarken/Duitsland, was positief verrast over de doorsnee kwaliteit van het eten.
  zaterdag 21 mei 2022 @ 16:36:03 #49
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_204821304
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:31 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Ik ben het met je eens hoor. Maar als men koppig wil zijn moeten ze dat vooral doen. Leren ze vanzelf af als het al te laat is wanneer het fout gaat.

Ik zou het nooit en te nimmer toestaan in mijn zaak in ieder geval. Zoiets geef je niet aan een gast. Punt.
In de tien jaar horeca heb ik de KVW vaak langs gehad, geloof gemiddeld iedere 6 maanden, en de enige keer dat er wat op te merken viel was één peuk onder de vaatwasser in de spoelkeuken toen het vreselijk druk was.
Het is een instelling. Een keuken moet schoon zijn en er moet keurig gewerkt worden. Als je daar slonzig in bent, ben je dat ook in het bereiden van het eten, ah joh, dat kan wel, geen eisen stellen aan jezelf.
Hier in de regio is het nu asperge hier en daar, maar eerlijk, ik weet dat er in het gros van de tenten de Hollandaise uit een tetrapak komt. Nee, dank je.
pi_204821358
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2022 16:31 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Ik ben het met je eens hoor. Maar als men koppig wil zijn moeten ze dat vooral doen. Leren ze vanzelf af als het al te laat is wanneer het fout gaat.

Ik zou het nooit en te nimmer toestaan in mijn zaak in ieder geval. Zoiets geef je niet aan een gast. Punt.
Gister was ik bij de islamitische slager en toen ik om wat shoarma vroeg, pakte ie het niet uit de bak. Maar liep uit zich zelf, zonder dat ik er om vroeg naar achter en maakte ff snel nieuwe kipshoarma voor me. Kennelijk was die bak in de vitrine nog van gisteren. En uit liefde voor het slagersvak, dacht ie waarschijnlijk, ik wil niemand vergiftigen, dus van mij krijgt de klant iets goeds.
Uit liefde voor het vak, niet omdat ie me mocht of kon.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')