Oud Gastelquote:Op zaterdag 21 mei 2022 15:14 schreef Marsenal het volgende:
Ik ken het alleen maar omdat er op de route Zeeland-Utrecht ergens halverwege een McDrive zit waar ik wel eens kom, en dan rijd je langs een reclamebord van de Beren. Dichterbij nooit gekomen.
Wel leuk dat het NRC een vreetschuur recenseert
Nou hoeft niet alles culinair hoogstaand te zijn natuurlijk. Soms is het ook prima om tijdens een dagje weg even lekker een bord patat met een schnitzel te eten, en die was in elk geval prima te doenquote:Op zaterdag 21 mei 2022 15:22 schreef Erasmus het volgende:
Kwam er alleen als student toen ze op bepaalde dagen onbeperkt kipsaté hadden. Werd ook een hoop (smerig) bier getankt.
Als het zou verdwijnen zou niemand het missen, want het is daar gewoon bagger. Niets culinairs aan. Net als de Happy Italy en zulke troep.
Genoeg plekken waar je niet de hoofdprijs betaalt voor bagger.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 15:30 schreef heywoodu het volgende:
[..]
Nou hoeft niet alles culinair hoogstaand te zijn natuurlijk. Soms is het ook prima om tijdens een dagje weg even lekker een bord patat met een schnitzel te eten, en die was in elk geval prima te doen
Klinkt als een episode uit een reeks van Gordon Ramsay. Daar gebeurde dat ook wel zo iets. De frituur zou het wel desinfecteren zei die gastquote:Op zaterdag 21 mei 2022 15:39 schreef Erasmus het volgende:
Heb weleens meegemaakt in een zaak die ook zeer populair is á la De Beren, dat ze gewoon vlees die op de grond gevallen is gewoon van de grond oprapen, even gauw onder de lauwe kraan houden en het gewoon weer in de pan flikkeren. Want de baas zou al boos zijn over de hoge inkoopwaarde van zijn ingrediënten.
Het ergste is: de horrors die je in de serie van Gordon Ramsay ziet is niet eigenlijk helemaal niet zo ver weg van de realiteit in de Nederlandse horeca. Of er schort iets aan de NVWA-inspecties, geen idee waarom dat zo makkelijk kan gaan in de Nederlandse horeca.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 15:40 schreef Gunner het volgende:
[..]
Klinkt als een episode uit een reeks van Gordon Ramsay. Daar gebeurde dat ook wel zo iets. De frituur zou het wel desinfecteren zei die gast
Ramsey's restaurants schijnen ook niet zo heel goed te zijn. Als ik het zo op TV zie, is ie vooral een goede bedrijfsleider. Maar ik vind zijn kookkunsten nou niet zo indrukwekkend. Wat ie wel altijd goed doet, is de kaart inkorten en met verse, lokale, produkten werken. Dan is het bijna altijd vanzelf al lekkerderder.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 15:40 schreef Gunner het volgende:
[..]
Klinkt als een episode uit een reeks van Gordon Ramsay. Daar gebeurde dat ook wel zo iets. De frituur zou het wel desinfecteren zei die gast
Begrijp niet wat hier mis mee is. Vuil spoel je eraf en na bereiding zijn eventuele bacteriën gewoon doodquote:Op zaterdag 21 mei 2022 15:39 schreef Erasmus het volgende:
Heb weleens meegemaakt in een zaak die ook zeer populair is á la De Beren, dat ze gewoon vlees die op de grond gevallen is gewoon van de grond oprapen, even gauw onder de lauwe kraan houden en het gewoon weer in de pan flikkeren. Want de baas zou al boos zijn over de hoge inkoopwaarde van zijn ingrediënten.
De classic burger met 15,50 euro?quote:Op zaterdag 21 mei 2022 15:54 schreef FlippingCoin het volgende:
Wel eens gegeten met wat maten na een middagje bierdrinken of zo, niks mis mee hoor... Wat verwacht je met die prijzen, iets hoogstaands?
Wat er mis mee is, is de haat jegens het vak van een kok.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 15:52 schreef Mortaxx het volgende:
[..]
Begrijp niet wat hier mis mee is. Vuil spoel je eraf en na bereiding zijn eventuele bacteriën gewoon dood
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |