Beterschap ......quote:Op zondag 10 april 2022 16:58 schreef stokj het volgende:
Ontbijt
Koolhydraatarm brood met oude kaas
Een kop thee
Een bekertje Hot Coldrex
Lunch
Hamburgerbroodje met vegetarische hamburger
Een zachtgekookt ei
Een kop thee
Een bekertje Hot Coldrex
Dankjewel!quote:Op zondag 10 april 2022 17:10 schreef maily het volgende:
[..]
Beterschap ......
Wij hebben vanaaf een @:stokj brood, grote bak groenvoer, wat kaas en olijfjes
quote:Op zondag 10 april 2022 14:39 schreef golfer het volgende:Gnocchi gebakken in salieboter, gehaktballen in tomatensaus en een frisse salade.
![]()
Prima toch?quote:Op zondag 10 april 2022 19:42 schreef -Sigaartje het volgende:
Sorry jongens, ik ben een beetje ouderwets. Ik kan niet op tegen al dat kookgeweld.
[ afbeelding ]
De aardappels zijn gewoon gekookt net als de worteltjes. De aardappeltjes zijn Frieslanders, ik ben daar geen fan van. Week en veel te neutraal, zit weinig smaak aan. Gelukkig heb ik een goed jusje. Ik zal blij zijn als er weer eigenheimers zijn. Ik mis alleen bintjes, nergens te vinden.
Het vlees bleek subliem. Het is gewoon AH. Riblappen, het gewoonste van het gewoonste. Ik heb ze gekruid met een gewoon zakje kruidenmix Rundvlees en knoflookpoeder. In de slowcooker gedeponeerd, zonder water en niet aanbraden. Paar scheutjes worcestersauce en een gesnipperde madame jeanette. Acht uur in de slowcooker op de laagste stand.
Wauw, heerlijk! Kan ik paar dagen mee doen. Het grote verschil met de vorige keer was de worcestersauce.
Die slowcooker is mijn beste aankoop ooit geweest. Je kruidt het vlees, je gooit het in de pan, en zet hem een paar uur aan en je hebt er helemaal geen omkijken naar. Stoofvlees, drumsticks, karbonades, alles flikker ik er in (behalve hamburgers en gehaktballen dan).
Ieder die hier post doet dat voor zijn/haar plezier.quote:Op zondag 10 april 2022 19:42 schreef -Sigaartje het volgende:
Sorry jongens, ik ben een beetje ouderwets. Ik kan niet op tegen al dat kookgeweld.
[ afbeelding ]
De aardappels zijn gewoon gekookt net als de worteltjes. De aardappeltjes zijn Frieslanders, ik ben daar geen fan van. Week en veel te neutraal, zit weinig smaak aan. Gelukkig heb ik een goed jusje. Ik zal blij zijn als er weer eigenheimers zijn. Ik mis alleen bintjes, nergens te vinden.
Het vlees bleek subliem. Het is gewoon AH. Riblappen, het gewoonste van het gewoonste. Ik heb ze gekruid met een gewoon zakje kruidenmix Rundvlees en knoflookpoeder. In de slowcooker gedeponeerd, zonder water en niet aanbraden. Paar scheutjes worcestersauce en een gesnipperde madame jeanette. Acht uur in de slowcooker op de laagste stand.
Wauw, heerlijk! Kan ik paar dagen mee doen. Het grote verschil met de vorige keer was de worcestersauce.
Die slowcooker is mijn beste aankoop ooit geweest. Je kruidt het vlees, je gooit het in de pan, en zet hem een paar uur aan en je hebt er helemaal geen omkijken naar. Stoofvlees, drumsticks, karbonades, alles flikker ik er in (behalve hamburgers en gehaktballen dan).
Lief zijn voor jezelf. Makkelijk mag bést!quote:Op zondag 10 april 2022 19:23 schreef borisz het volgende:
Kapsalon
Na een mooie en rare dag geen zin meer om te koken.
Komende week wordt ook raar, maar probeer ik wel gezond te doen
Ben nu geneigd om te kijken naar een slowcooker, dat vlees ziet er lekker uitquote:Op zondag 10 april 2022 19:42 schreef -Sigaartje het volgende:
Sorry jongens, ik ben een beetje ouderwets. Ik kan niet op tegen al dat kookgeweld.
[ afbeelding ]
- knip -
Niks mis mee.quote:Op zondag 10 april 2022 19:23 schreef borisz het volgende:
Kapsalon
Na een mooie en rare dag geen zin meer om te koken.
Komende week wordt ook raar, maar probeer ik wel gezond te doen
Als je de tijd en een dutch oven/braadpan hebt, kan het daar ook in.quote:Op zondag 10 april 2022 21:00 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Ben nu geneigd om te kijken naar een slowcooker, dat vlees ziet er lekker uit
En misschien is het ook voordeliger i.v.m. de gasprijs?quote:Op zondag 10 april 2022 21:14 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Als je de tijd en een dutch oven/braadpan hebt, kan het ook het daar ook in.
2 uurtjes op het sudderpitje en je hebt net zoiets.
Slowcooker heeft het voordeel dat je die aan kan zetten voor je naar het werk gaat en dat het klaar is als je thuis komt.
Dat wel, waarscijnlijkquote:Op zondag 10 april 2022 21:15 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
En misschien is het ook voordeliger i.v.m. de gasprijs?
Dit klinkt echt als een win-win situatiequote:
Misschien toch ook eens naar kijken idd.quote:Op zondag 10 april 2022 21:17 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Dit klinkt echt als een win-win situatie
Haha ik dacht dat (veel) kaas gewoon was op gratin.quote:Op zondag 10 april 2022 18:02 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Vanavond een aardappelgratin, een vorm ingesmeerd met boter, daarin heel dun gesneden aardappels (bloemig), overgoten met een mengsel van room, turkse joghurt, zout, peper, knoflook, nootmuskaat. En ik ben tegen alle traditie en hoe hoort het ingegaan door een flinke hoeveelheid oude rotterdammer erover te raspen. Dit gaat de oven in tot gaar, goudbruin en de room geabsorbeerd/ingekookt
Hierbij een gemengde salade.
In de eerste plaats: dank jullie allemaal voor jullie reacties!! Dat maakt me echt blij!quote:Op zondag 10 april 2022 21:00 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Ben nu geneigd om te kijken naar een slowcooker, dat vlees ziet er lekker uit
Klinkt echt ideaal voor sukade - en riblappenquote:Op zondag 10 april 2022 22:47 schreef -Sigaartje het volgende:
[..]
In de eerste plaats: dank jullie allemaal voor jullie reacties!! Dat maakt me echt blij!
De slowcooker: ik had hem in eerste instantie gekocht om complete maaltijden in klaar te maken. Maar ik heb daar slechte ervaringen mee. De aardaappels en groente werden er zompig in. En als je het later toevoegt werden de aardappels niet gaar, dat soort dingen. Ook las ik dat de voedzame stoffen uit groenten verloren gaan in de slowcooker. Dus, ok, ik kook de groenten en aardappels weer gewoon in pannetjes met water op het vuur. Je kunt dan zelfs voor meerdere dagen koken.
Het vlees is een ander verhaal. Stoofvlees, zoals riblappen of sukadelappen, het lukte me nooit echt goed, totdat ik ze in de slowcooker deed. Wauw, wat een uitvinding. Zelfs zonder aanbraden. Wat ik nog wel moest uitvinden was het kruiden voor een smakelijk stuk vlees. Stukken kip gaan er ook met gemak in en komen er heerlijk uit. Drumsticks: het vlees valt gewoon van het bot. Op bord pak je het bot en je trekt hem er schoon uit. Afgelopen met gekluif. Ik gebruik de slowcooker erg vaak. Het spaart gas uit en ook veel elektriciteit. En je hebt er geen omkijken naar. Vaak begin ik mijn werkdag met het vlees (na kruiden) gooien in de slowcooker, ga aan het werk (thuis) en ik laat de boel lekker sudderen, zonder er naar te kijken. En na het werk is het klaar.
Ja absoluut. Voor dat soort vlees helemaal. Groot voordeel is bij het stoven dat je niet voortdurend hoeft te kijken of er genoeg water in staat (bij een slowcooker is geen water nodig), of de temperatuur niet te hoog is (bij een slowcooker is die altijd onder de 100 graden, tenminste bij de niet-Amerikaanse) Bij kip is het vooral een kwestie van persoonlijke smaak. Bij drumsticks raad ik gemarineerd aan, die komen er ook lekker bruin uit. Maar het vlees valt wel uit elkaar. Kipfilet hetzelfde verhaal. Als iemand van een stevig stukje kipfilet houdt, moet je het niet doen, want ook de kipfilet valt uit elkaar na uren slowcooken. Ja, ik ben er gek op, maar ik kan me voorstellen dat anderen zeggen: mij niet gezien.quote:Op zondag 10 april 2022 22:59 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Klinkt echt ideaal voor sukade - en riblappen
Pindakaas en sambal, mjammiequote:Op maandag 11 april 2022 14:04 schreef foodlover het volgende:
Vanavond wordt het hutspot "moereratsch" met gekruide filetlapjes, jus, rookworst.
Vanochtend had ik Limburgs Brabants roggebrood met pindakaas en sambal badjak.
Vanmiddag crackers met wat vleessalade.
Ben hier de Hollandse boodschappen in Spanje aan het gebruiken.
![]()
![]()
Komt in de buurt alleen nog een madame jeanette meekoken!quote:Op maandag 11 april 2022 15:44 schreef Kanaroe het volgende:
Straks een improvisatie/variatie op Surinaamse kip massala.
Kipdijfiletblokjes staan te marineren, ruikt al lekker hier.
Spitskool, aardappel, ui, rotivellen en een gekookt eitje erbij.
(ik moet bekennen dat ik nog nooit roti van de Surinamer heb gegeten, ik maak altijd maar wat, vrij naar diverse recepten)
Hou je meer van Hollands dan Spaans eten?quote:Op maandag 11 april 2022 14:04 schreef foodlover het volgende:
Vanavond wordt het hutspot "moereratsch" met gekruide filetlapjes, jus, rookworst.
Vanochtend had ik Limburgs Brabants roggebrood met pindakaas en sambal badjak.
Vanmiddag crackers met wat vleessalade.
Ben hier de Hollandse boodschappen in Spanje aan het gebruiken.
![]()
![]()
Beste gebak dat er isquote:
Haha ik eet vanavond zuurkool met worst en toe vanillemoussequote:Op maandag 11 april 2022 07:41 schreef Karzai het volgende:
voor vanavond zuurkool met worst uit de vriezer gehaald
als toetje chocolademousse
quote:Op maandag 11 april 2022 17:26 schreef ChildoftheStars het volgende:
Advies: pleur geen maïs door de zuurkool. Dacht probeer eens wat anders dan rozijntjes en dan hoef ik geen vleesvervanger te bakken. Nu zit ik nog een dag vast aan deze smerige hap
Ik heb rode pepertjes erin, telt dat ook?quote:Op maandag 11 april 2022 16:23 schreef Karzai het volgende:
[..]
Komt in de buurt alleen nog een madame jeanette meekoken!
Oh, mais en zuurkool lijkt mij eigenlijk best goed kwa combinatie. Maar bedankt voor de tipquote:Op maandag 11 april 2022 17:26 schreef ChildoftheStars het volgende:
Advies: pleur geen maïs door de zuurkool. Dacht probeer eens wat anders dan rozijntjes en dan hoef ik geen vleesvervanger te bakken. Nu zit ik nog een dag vast aan deze smerige hap
Was lekker! (niet de mooiste fotoquote:Op maandag 11 april 2022 13:48 schreef golfer het volgende:
Vanavond wordt het tagliatelle met gegrilde courgette, worst en parmezaan uit de Allerhande.
Dat leek me ook, maar echt smerigquote:Op maandag 11 april 2022 18:07 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Oh, mais en zuurkool lijkt mij eigenlijk best goed kwa combinatie. Maar bedankt voor de tip![]()
Misschien wat zoutige kaas erbij ter opheffing?
Zo makkelijk kan het zijnquote:Op maandag 11 april 2022 19:19 schreef -Sigaartje het volgende:
Overgebleven aardappelen in een alumiumbakje gedaan met ei er boven gebroken en kaas en knoflook en chilipoeder/aromat en in de oven -> aardappelgratin.
Het was wel heel erg lekker.quote:Op maandag 11 april 2022 19:36 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Zo makkelijk kan het zijn
Wie doet je wat
Mooi toch?quote:
Duimen omhoog voor je bemoedigende woorden. Ik zie heel veel lekkers voorbijkomen in dit topic. En hoef ook niet alles wat anderen eten lekker te vinden. Vind het ook heel tof om de "gewone gerechten" voorbij te zien komen. That is lifequote:Op maandag 11 april 2022 20:12 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Mooi toch?
Daar gaat het allemaal om; dat jij lekker gegeten hebt.
Wat een ander er van vind mogen ze zelf weten.
Ik vind ook niet alles wat voorbij komt even smakelijk.
Geeft niet, want ik hoef het niet te eten.
Een ander vind het wel lekker.
Een duimpje omhoog is snel gegeven.
Zeker als er nog een fotootje en/of een recept bij staat.
Misschien wordt er voor dat of gene nog een suggestie gedaan.
Alles kan.
Niets is mooier/beter/lekkerder dan het andere.
Van een boterham met kaas, tot een 5-gangen diner met koffie toe.
Deed ik met een Calippo ook altijd.quote:Op maandag 11 april 2022 20:54 schreef stokj het volgende:
Ik heb net twee ijsjes gegeten voor mijn keel:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Van die Coolbest vind ik het jammer dat het nu in deze vorm is. Vorige zomer had je nog deze en die kon je nog in dat kartonnetje tot mango slush maken. Heerlijk was dat.
[ afbeelding ]
Ja tochquote:Op maandag 11 april 2022 20:54 schreef foodlover het volgende:
[..]
Duimen omhoog voor je bemoedigende woorden. Ik zie heel veel lekkers voorbijkomen in dit topic. En hoef ook niet alles wat anderen eten lekker te vinden. Vind het ook heel tof om de "gewone gerechten" voorbij te zien komen. That is life![]()
![]()
quote:Op maandag 11 april 2022 20:12 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Mooi toch?
Daar gaat het allemaal om; dat jij lekker gegeten hebt.
Wat een ander er van vind mogen ze zelf weten.
Ik vind ook niet alles wat voorbij komt even smakelijk.
Geeft niet, want ik hoef het niet te eten.
Een ander vind het wel lekker.
Een duimpje omhoog is snel gegeven.
Zeker als er nog een fotootje en/of een recept bij staat.
Misschien wordt er voor dat of gene nog een suggestie gedaan.
Alles kan.
Niets is mooier/beter/lekkerder dan het andere.
Van een boterham met kaas, tot een 5-gangen diner met koffie toe.
Dit is heeel lekkerquote:Op maandag 11 april 2022 18:46 schreef marc0871 het volgende:
Macaroni met ragù (vleessaus)
[ afbeelding ]
Rundergehakt, ui, paprika, knoflook, tomatenpuree, paprikapoeder, Italiaanse kruiden, bouillonblokje en water om er bouillon van te maken, laurierblad en peper en zout.
Klein uurtje pruttelen.
Ook de eerste keer dat ik pastawater gebruik, bij het mengen van de pasta met de saus.
Wat een verschil maakt dat, zeg
Ik had dan altijd standaard dat ik die Cola of Sinaasappel smaak nam. En die Calippo van toen waren ook lang. Nu zijn ze wat korter geloof ik en de smaak is ook anders. Op zo een zomerdag was het dan heerlijk om die 'limonade' dan te drinken/etenquote:Op maandag 11 april 2022 21:43 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Deed ik met een Calippo ook altijd.
De lekkerste limonade die er was.
Ijskoud, met van die schilvers die net tussen bevroren en gesmolten zitten.quote:Op maandag 11 april 2022 22:48 schreef stokj het volgende:
[..]
Ik had dan altijd standaard dat ik die Cola of Sinaasappel smaak nam. En die Calippo van toen waren ook lang. Nu zijn ze wat korter geloof ik en de smaak is ook anders. Op zo een zomerdag was het dan heerlijk om die 'limonade' dan te drinken/eten
Ja, los per smaak. Nu in de doos heb je altijd wel óf een smaak die je niet wilt óf van een bepaalde favoriete smaak te weinigquote:Op maandag 11 april 2022 22:58 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Ijskoud, met van die schilvers die net tussen bevroren en gesmolten zitten.
Heerlijk.
Ik had het liefst citroen.
Maar sinaasappel ging ook goed.
Tijd geleden dat ik die nog had.
Het zijn tegenwoordig ook allemaal assorti dozen.
Vroeger kon je ze nog weleens per smaak kopen.
Dat bedoel ikquote:Op dinsdag 12 april 2022 00:00 schreef stokj het volgende:
[..]
Ja, los per smaak. Nu in de doos heb je altijd wel óf een smaak die je niet wilt óf van een bepaalde favoriete smaak te weinig
O ja begrijpelijk hoor. Ben je anders snel zat.quote:[ afbeelding ] Op maandag 11 april 2022 17:32 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hou je meer van Hollands dan Spaans eten?
[..]
Vind het lekker om thuis "Nederlands" te koken. Met wat Belgische, Duitse invloeden. En Chinees, Indonesisch, Italiaans...
Vanalles wat Spanje heeft mooie gerechten en ingrediënten maar keuken hier (Platteland Murcia) is erg boers, vet, veel hetzelfde op de menukaart. Dus daarom thuis eigen prakkie![]()
![]()
Meh, volgens mij heeft de harde kern de afgelopen week allemaal wel een keer patatjes/frietjes gegeten. Mezelf incluis.quote:Op dinsdag 12 april 2022 14:41 schreef ChildoftheStars het volgende:
Vanavond eet ik patatjes, nu al zin in
(ja, heel slecht, maar soms moet het kunnen)
Welke soep was het vandaag?quote:Op dinsdag 12 april 2022 07:50 schreef Karzai het volgende:
Op dinsdag wordt er altijd een lekker soepje voor ons gemaakt op het werk![]()
Kibbelingquote:Op dinsdag 12 april 2022 15:15 schreef golfer het volgende:
Nu: portie kibbeling van Waasdorp uit IJmuiden.![]()
Vanavond: zeeduivelfilet met gewokte worteltjes.
quote:Op dinsdag 12 april 2022 15:15 schreef golfer het volgende:
Zeeduivelfilet met geroosterde worteltjes uit de oven.
Het zal je positief verrassen denk ik .... die broccolisoep. Beetje prei erbij, en wat courgette voor de stevigheid. Gebakken spekjes erdoor, scheut(je) creme fraïche of blauwe kaas of boursin ....quote:Op dinsdag 12 april 2022 15:28 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Ik heb zelf nog nooit broccoli gegeten. Laat staan soep.
Maar dat het je mag smaken
Waarom heel slecht?quote:Op dinsdag 12 april 2022 14:41 schreef ChildoftheStars het volgende:
Vanavond eet ik patatjes, nu al zin in
(ja, heel slecht, maar soms moet het kunnen)
Meh, laat maar.quote:Op dinsdag 12 april 2022 19:04 schreef maily het volgende:
[..]
Het zal je positief verrassen denk ik .... die broccolisoep. Beetje prei erbij, en wat courgette voor de stevigheid. Gebakken spekjes erdoor, scheut(je) creme fraïche of blauwe kaas of boursin ....
Heb nog eens voor in een weekend in de planning om zelf kibbeling te maken.quote:Op dinsdag 12 april 2022 15:44 schreef marc0871 het volgende:
[..]
KibbelingGoed te doen
![]()
Zelf ben ik meer van de lekkerbek.
Morgenochtend markt hier op dorp. Staat er ook een viskar.
Maar de laatste keer is niet zo bevallen. Veel te lang gebakken naar mijn zijn en de kruiden waren het ook net niet.
Zaterdagochtend staat er een spakenburger. Die doen het beter.
Heek is prima.quote:Op dinsdag 12 april 2022 21:44 schreef foodlover het volgende:
[..]
Heb nog eens voor in een weekend in de planning om zelf kibbeling te maken.
Hier verkopen ze volop merluza, dat is heek.
En dan lekker whiskey cocktail sauce erbij maken.
Hier veel verse vis, ook bij de dorps supermarkt. Voor zo iets als kibbeling wacht ik wel ff aanbieding af en dan een keer in het weekend maken.quote:Op dinsdag 12 april 2022 22:12 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Heek is prima.
Ik heb ondertussen zoveel heek lekkerbekken gegeten, dat die keer dat kabeljauw voor dezelfde prijs ging, het eigenlijk tegen viel.
Ik wil het ook nog wel eens een keer zelf maken.
Zat vis bij de super, maar ik denk dat ik dan wel van goede vis uit wil gaan.
Moet er wel plek in de planning en de koelkast zijn en moet ik hem niet missen.
Ooit. Een keer.
Mja...![]()
Dat is een tafeltje in onze koffiecorner gemaakt met kaften van kinderboekjesquote:Op dinsdag 12 april 2022 21:42 schreef foodlover het volgende:
[..]
Die boekjes en tijdschriften op de foto![]()
Leuk!
Ziet er goed uit.
Uitgeverij? Onderwijs? #nieuwsgierigquote:Op woensdag 13 april 2022 07:21 schreef Karzai het volgende:
[..]
Dat is een tafeltje in onze koffiecorner gemaakt met kaften van kinderboekjes![]()
ik begin de de dag met 2 kopjes zwarte koffie
in de lunchbox
3 mandarijnen
een bakje huzarensalade
2 boterhammen met pittige kipsalade en 2 met cranberrypate
vanavond pasta carbonara met zoetzure komkommer erbij
Geen hot coldrexquote:Op woensdag 13 april 2022 19:41 schreef stokj het volgende:
Ontbijt
• Polderslank brood met oude kaas
• Kop thee
Lunch/diner zo direct
• Kibbeling en een viskoekje en een haring van Fred de Zeemeeuw
• Kop thee en water
• Rijst met kousenband, beetje aardappel en kibbeling
• Als ik het nog op krijg: bekertje ijs met de smaken baklava, watermeloen en pistache.
Ben aan het afbouwen inderdaad! Maar heb nog steeds een schorre stem (ondanks de water- en fruitijsjes die straks op zijn).quote:
Rijst. Altijd goedquote:Op donderdag 14 april 2022 09:10 schreef Baconator het volgende:
Gisteren een enorme pan nasi gemaakt. Ik kan dat eigenlijk altijd eten, ontbijt lunch diner, maakt niet uit.
quote:Op donderdag 14 april 2022 11:41 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ik heb gisterenochtend vroeg een 15 Liter pan opgezet, met een knolselderij, een bleekselderij, 5 Penen, halve knoflook, bosje peterselie, foelie, een dikke prei, twee rode uien, peperkorrels, een stuk soepvlees, paar soepbotten (geroosterd) twee kippenkarkassen, afsnijdsels van steaks en ander vlees, tak rozemarijn, tak Thijm, blik tomaten en een diepvrieszak met allerlei groentenafsnijdsels.
Hierbij twee aangebroken flessen rode wijn die niet echt geweldig waren, en tot onder de rand opgevuld met water. Dit tot gisteren laat laten pruttelen, gezeefd en geforceerd afgekoeld, in de koelkast gezet.
Vanmorgen was dit een massa die je kon snijden, ca 2 liter vloeistof, een prachtige fond.
Ingevroren in ijsblokjeszakjes, en dit kan nu iedere keer als ik een donkere saus maak, 1-2 klontjes erbij en de saus wordt goddelijker dan ie al is.
Nog een blok feta en je hebt tiktok pastaquote:Op dinsdag 12 april 2022 18:30 schreef borisz het volgende:
Cherrytomaten, paprika met olijfolie en Italiaanse kruiden de oven in.
Pasta erbij.
Dit eten we uiteindelijk vanavondquote:Op woensdag 13 april 2022 15:30 schreef Kanaroe het volgende:
Vanavond spruitjes, aardappel, zoete aardappel met rode ui en knoflook in de koekenpan.
In een andere pan kerriesauzijzen van de slagert, zelfs ik als niet worstliefhebber vind deze lekker.
Dat hoor je niet vaak, wat een attente aannemer!quote:Op donderdag 14 april 2022 14:44 schreef golfer het volgende:
We gaan zo meteen eerst naar een buurt-BBQ die ons wordt aangeboden als dank door de aannemer die wekenlang bij ons de buurt heeft verbouwd en gerenoveerd.
Voor vanavond hebben wij Indiaas eten besteld.
Mooi hoor! Smaakte het?quote:Op vrijdag 15 april 2022 15:20 schreef ondeugend het volgende:
[ afbeelding ]
Venkelsoepje met venkel, ui, prei en lente-ui uit de too good to go doos.
Jazeker.quote:
Voor een varkenshaasje met champignons mag je me 's nachts wakker makenquote:Op vrijdag 15 april 2022 18:04 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Gegrilde groene asperges met knoflook
Aardappelgratin
Varkenshaasje met champignons
Wat zijn schupfnudeln?quote:Op vrijdag 15 april 2022 18:32 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Klassieke Canard a l' orange vanavond, met rode kool en schupfnudeln.
Pasta met zuurkool. Ik kreeg het een keer in Duitsland. Toen ik er een bockworst erbij kreeg, vond ik het pas te eten.quote:
Vergelijk het maar met een soort uitgerolde gnocci, in de vorm van een kleine bolknakquote:
Klopt, maar dat zo aangebakken herinner ik me niet. Het was wel aardig hoor, maar niet helemaal mijn ding.quote:Op vrijdag 15 april 2022 20:57 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Vergelijk het maar met een soort uitgerolde gnocci, in de vorm van een kleine bolknak
[ afbeelding ]
In allerlei manieren opgedient, meestal kort aangebraden
[ afbeelding ]
Dat lijkt me heel lekkerquote:Op vrijdag 15 april 2022 20:53 schreef -Sigaartje het volgende:
[..]
Pasta met zuurkool. Ik kreeg het een keer in Duitsland. Toen ik er een bockworst erbij kreeg, vond ik het pas te eten.
Best leuk om eens te proberenquote:Op vrijdag 15 april 2022 20:57 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Vergelijk het maar met een soort uitgerolde gnocci, in de vorm van een kleine bolknak
[ afbeelding ]
In allerlei manieren opgedient, meestal kort aangebraden
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |