abonnement Unibet Coolblue
  zondag 6 februari 2022 @ 00:59:47 #1
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_203532286


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_203532934
quote:
0s.gif Op zondag 6 februari 2022 00:59 schreef Coelho het volgende:

[..]
Dat was mijn gevoel ook. Maar vervolgens zie ik dat ik bijvoorbeeld 4,5% op ETH krijg bij Coinbase. Lijkt me een goed aangeschreven, grote exchange. Niet de 8-12% uit het voorbeeld, maar toch nog steeds serieus geld.
Dan heb je nog weinig ervaring met staking blijkbaar. Ik begin het ook net te ontdekken maar weet al wel dat omdat Bitcoin proof of work protocol is, er altijd veel minder (nagenoeg niets) met staking te verdienen, terwijl bij proof of stake protocol coins er wel veel te verdienen valt. Al zijn dat ook riskantere munten. Pancakeswap gaat wel tot 60% rente per jaar en je kan er dan ook van uit gaan dat die gaat mislukken na een tijdje. Wel serieuze munten zijn Polkadot met rond de 14% en Cardano rond de 6%. En idd Ethereum die in een overgangsfase naar proof of stake zit. Dat is het riskante eraan, als die overgang mislukt ben je alles kwijt en je weet niet hoe lang het gaat duren, dat kan jaren duren en als je nu staket dan kan je het op geen enkel moment terughalen voordat de overgang compleet is. De serieuze exchanges bieden idd rond de 5% voor Ethereum maar de wat meer twijfelachtige platforms gaan wel tot 15% met Ethereum. Dus het geldt eigenlijk overal: hoe betrouwbaarder/groter het platform, hoe lager de rente, maar hoe kleiner de kans dat ze met je coins vertrekken.

Edit: en overigens moet je ook goed nagaan hoe je belastingplicht verandert door te staken. Ik woon zelf in Duitsland dus ken de Nederlandse wet niet zo heel goed maar volgens mij vallen crypto onder vermogen en zijn koerswinsten dus alleen aan de vermogensbelasting onderhevig (dat is erg gunstig) maar als je gaat staken kan het onder andere boxen vallen.

[ Bericht 3% gewijzigd door ThijsTH op 06-02-2022 02:24:02 ]
  zondag 6 februari 2022 @ 06:30:35 #3
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_203533242
Nee hoor staking valt ook onder dezelfde box. Gewoon netjes elk jaar de standen bijhouden en aftikken.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 6 februari 2022 @ 07:28:34 #4
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203533340
Ay Caramba
Man of Steal.
pi_203533453
Mooooon
U MAD?
pi_203537596
quote:
Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.
Dit mag wel eens geupdate worden. Hardware wallets zullen nieuwe mensen alleen maar afschrikken. Voor de gemiddelde persoon is dat veel te ingewikkeld en de kans dat ze het door menselijke fout kwijt raken is groter dan dat de coins gestolen worden door een van de grote exchanges, mits de account goed is beveiligd. De meesten mensen zijn beter af hun coins op Coinbase of Kraken te bewaren en 2FA aan te zetten dan te investeren in en het bewaren van een hardware wallet.
  zondag 6 februari 2022 @ 19:24:19 #7
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203542673
quote:
0s.gif Op zondag 6 februari 2022 12:47 schreef craziness het volgende:

[..]
Dit mag wel eens geupdate worden. Hardware wallets zullen nieuwe mensen alleen maar afschrikken. Voor de gemiddelde persoon is dat veel te ingewikkeld en de kans dat ze het door menselijke fout kwijt raken is groter dan dat de coins gestolen worden door een van de grote exchanges, mits de account goed is beveiligd. De meesten mensen zijn beter af hun coins op Coinbase of Kraken te bewaren en 2FA aan te zetten dan te investeren in en het bewaren van een hardware wallet.
Deze OP is echt ouderwets idd. Ik roep dibs om hem een keer onder handen te nemen en hem 2022 ready te maken. Dan leer ik iedereen ook over market cycles en hoe we dus onder de $20k zullen gaan binnenkort
Man of Steal.
pi_203542806
quote:
0s.gif Op zondag 6 februari 2022 12:47 schreef craziness het volgende:

[..]
Dit mag wel eens geupdate worden. Hardware wallets zullen nieuwe mensen alleen maar afschrikken. Voor de gemiddelde persoon is dat veel te ingewikkeld en de kans dat ze het door menselijke fout kwijt raken is groter dan dat de coins gestolen worden door een van de grote exchanges, mits de account goed is beveiligd. De meesten mensen zijn beter af hun coins op Coinbase of Kraken te bewaren en 2FA aan te zetten dan te investeren in en het bewaren van een hardware wallet.
:')

Gehackt worden is maar een van de risico's. Ooit met de klantenservice van een exchange te maken gehad?
pi_203545474
quote:
0s.gif Op zondag 6 februari 2022 06:30 schreef Scorpie het volgende:
Nee hoor staking valt ook onder dezelfde box. Gewoon netjes elk jaar de standen bijhouden en aftikken.
Box 3 vermogensbelasting is afgeschaft na tussenkomst van de rechter totdat er een nieuw systeem is. Zeer goed nieuws dus.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203545498
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2022 19:36 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
:')

Gehackt worden is maar een van de risico's. Ooit met de klantenservice van een exchange te maken gehad?
Zijn zeer goed. Dus ik weet niet waarover je praat.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203545516
quote:
0s.gif Op zondag 6 februari 2022 12:47 schreef craziness het volgende:

[..]
Dit mag wel eens geupdate worden. Hardware wallets zullen nieuwe mensen alleen maar afschrikken. Voor de gemiddelde persoon is dat veel te ingewikkeld en de kans dat ze het door menselijke fout kwijt raken is groter dan dat de coins gestolen worden door een van de grote exchanges, mits de account goed is beveiligd. De meesten mensen zijn beter af hun coins op Coinbase of Kraken te bewaren en 2FA aan te zetten dan te investeren in en het bewaren van een hardware wallet.
Idd, de hardware wallets zijn meer voor de fanboys. Vaak mensen met maar 5K die al meteen zo'n hardware wallet willen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203546770
quote:
0s.gif Op zondag 6 februari 2022 23:16 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Box 3 vermogensbelasting is afgeschaft na tussenkomst van de rechter totdat er een nieuw systeem is. Zeer goed nieuws dus.
Of niet....het lijkt me sterk dat iedereen belastingvrij kan leven in die box tot de nieuwe regels er zijn. Die regels zullen eerder met terugwerkende kracht gaan werken en dan weet je nooit hoe het uit gaat pakken.
  maandag 7 februari 2022 @ 07:00:49 #13
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_203547246
quote:
0s.gif Op zondag 6 februari 2022 12:47 schreef craziness het volgende:

[..]
Dit mag wel eens geupdate worden. Hardware wallets zullen nieuwe mensen alleen maar afschrikken. Voor de gemiddelde persoon is dat veel te ingewikkeld en de kans dat ze het door menselijke fout kwijt raken is groter dan dat de coins gestolen worden door een van de grote exchanges, mits de account goed is beveiligd. De meesten mensen zijn beter af hun coins op Coinbase of Kraken te bewaren en 2FA aan te zetten dan te investeren in en het bewaren van een hardware wallet.
We maken een decentraal systeem, zonder banken, iedereen technisch zijn eigen geld volledig in beheer. En je kan anoniem wallets aanmaken en betalingen doen ^O^

“Ja wat een goed idee! Wel een beetje lastig hoor, een eigen wallet, dus laten we het centraliseren in digitale banken. Die dan ook paspoorten en NAW-gegevens van zijn gebruikers vast gaat leggen”

:')

[ Bericht 4% gewijzigd door Drekkoning op 07-02-2022 08:59:35 ]
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  maandag 7 februari 2022 @ 08:06:34 #14
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203547568
Fucking bullshit prijzen. De whales lopen sowieso een spelletje te spelen.

20 januari waren we nog hoger dan dit.

Trap er niet in jongens.
Man of Steal.
  maandag 7 februari 2022 @ 08:20:53 #15
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203547683


Dit is wel een beetje een kritisch moment tussen een bullish/bearish kaart.
Man of Steal.
pi_203547812
Best sterk dat dit deze koers dit weekend overleeft heeft.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203547976
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 01:24 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Of niet....het lijkt me sterk dat iedereen belastingvrij kan leven in die box tot de nieuwe regels er zijn. Die regels zullen eerder met terugwerkende kracht gaan werken en dan weet je nooit hoe het uit gaat pakken.
Het was de uitspraak van de rechter want het is tegen de wet.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 7 februari 2022 @ 10:37:05 #18
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203549467
Well that de-escalated quickly
Man of Steal.
  maandag 7 februari 2022 @ 11:35:34 #19
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203550852
quote:
8s.gif Op maandag 7 februari 2022 08:06 schreef SuperNeger het volgende:
Fucking bullshit prijzen. De whales lopen sowieso een spelletje te spelen.

20 januari waren we nog hoger dan dit.

Trap er niet in jongens.
Het gekke is, buiten de whale pumps om lijkt er niet veel te gebeuren. Maar weinig retailers hebben nog echt veel cash liggen om te kopen. Dus wat is het precies het doel vraag ik me af. Want neem aan dat whales willen dat de rest meegaat vanwege FOMO en dan daarna dumpen. Vreemd is het zeker.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203550902
quote:
2s.gif Op maandag 7 februari 2022 11:35 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Maar weinig retailers hebben nog echt veel cash liggen om te kopen.
Bron?
quote:
neem aan dat whales willen dat de rest meegaat vanwege FOMO en dan daarna dumpen.
De whales hebben geen gezamenlijke agenda. whales zijn net als wij gewoon continu in gevecht.

Waarom zoveel aannames?
  maandag 7 februari 2022 @ 11:40:39 #21
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203550930
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 11:38 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Bron?
[..]
De whales hebben geen gezamenlijke agenda. whales zijn net als wij gewoon continu in gevecht.

Waarom zoveel aannames?
Bron heb ik niet. Behalve dat er gewoon bijna geen volume lijkt te zijn tussen die pumps door. Het is pump, dan weer een halve dag flat, en dan weer een pump, etc.

Wat betreft whales heb je natuurlijk gelijk.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  maandag 7 februari 2022 @ 11:51:44 #22
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203551048
quote:
2s.gif Op maandag 7 februari 2022 11:35 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Het gekke is, buiten de whale pumps om lijkt er niet veel te gebeuren. Maar weinig retailers hebben nog echt veel cash liggen om te kopen. Dus wat is het precies het doel vraag ik me af. Want neem aan dat whales willen dat de rest meegaat vanwege FOMO en dan daarna dumpen. Vreemd is het zeker.
Next week is Superbowl in Amerika en dit brengt een heleboel crypto-reclames met zich mee dus een hoop retail.

Dat is cht het enige wat ik me kan bedenken dat opeens anders is.

Verder nog steeds 0 reden om bullish te zijn. De wereld is nog steeds fucked up.
Man of Steal.
  maandag 7 februari 2022 @ 12:00:23 #23
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203551140
Ok mijn theorie gebaseerd op helemaal niks net als deze rebounce/pump hoe je het wilt zien:

1. Het grootste crypto volk zijn nog steeds de Amerikanen
2. Volgende week maandag 14 februari gaat de Superbowl van start
3. De superbown is n van de grootste televisie momenten voor de USA met tonnen reclames
4. Een heleboel van deze reclames zullen crypto-gerelateerd zijn
5. Een week van ter voren lekker een pump creren om het fomo-level nog groter te maken
6. Vanaf volgende week zien alle Amerikanen crypto reclames en "zie je nou crypto gaat omhoog"
7. Instroom nieuwe retail

Of we gaan natuurlijk wl echt omhoog dit keer en ik mis de boot keihard.

Ik ben wel minder zeker van de beer uithangen. ;(
Man of Steal.
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 februari 2022 @ 12:01:26 #24
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_203551166
Dus we donderflikkerstralen binnen een maand naar de diepte.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 7 februari 2022 @ 12:11:37 #25
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203551326
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 12:01 schreef Nattekat het volgende:
Dus we donderflikkerstralen binnen een maand naar de diepte.
Ik hoop het, ik weet het niet. Vraag me af of het raadzaam is om toch mee te doen voor 2 weekjes maar timing the market wordt over het algemeen afgeraden en leverage doe ik sowieso niet aan.

Ik wacht (of wachtte) liever gewoon op wat ongeveer het dieptepunt is van de hele market cycle, dat leek me in ieder geval makkelijker dan zo op het korte termijn dingen te doen.
Man of Steal.
  maandag 7 februari 2022 @ 12:15:17 #26
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203551395
Is er een manier uit te zoeken wat voor of welke reclames ze vooral te zien krijgen in the USA?

Zal wel heel algemeen zijn voor exchanges of zo. Crypto.com enzovoort
Man of Steal.
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 februari 2022 @ 12:18:41 #27
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_203551457
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 12:11 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik hoop het, ik weet het niet. Vraag me af of het raadzaam is om toch mee te doen voor 2 weekjes maar timing the market wordt over het algemeen afgeraden en leverage doe ik sowieso niet aan.

Ik wacht (of wachtte) liever gewoon op wat ongeveer het dieptepunt is van de hele market cycle, dat leek me in ieder geval makkelijker dan zo op het korte termijn dingen te doen.
Ik blijf lekker passief. Heb tot de zomer even geen mogelijkheid om meer erin te gooien, en verder heb ik ook geen enkele reden om te kappen met hodlen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 7 februari 2022 @ 12:22:07 #28
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203551515
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 12:18 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik blijf lekker passief. Heb tot de zomer even geen mogelijkheid om meer erin te gooien, en verder heb ik ook geen enkele reden om te kappen met hodlen.
Ja het ligt er maar net aan of je nu in crypto zit of in fiat. Ik in fiat en wacht op een instap momentje omdat ik het nu erg hoog vind staan. Een heleboel hier zitten in crypto en willen alleen maar omhoog gaan. Dat botst nog wel eens zoals je in vorige topics kan zien.

Tijd voor meer verschillende topicreeksen. Eentje die algemeen is zoals deze een crypto bulls en een crypto bears topic reeks
Man of Steal.
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 februari 2022 @ 12:28:28 #29
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_203551615
quote:
10s.gif Op maandag 7 februari 2022 12:22 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ja het ligt er maar net aan of je nu in crypto zit of in fiat. Ik in fiat en wacht op een instap momentje omdat ik het nu erg hoog vind staan. Een heleboel hier zitten in crypto en willen alleen maar omhoog gaan. Dat botst nog wel eens zoals je in vorige topics kan zien.

Tijd voor meer verschillende topicreeksen. Eentje die algemeen is zoals deze een crypto bulls en een crypto bears topic reeks
Ik ben een beetje op het punt aanbeland dat ik helemaal geen hoge verwachtingen meer heb van crypto. De markt is verzadigd en vertienvoudiging krijg je eigenlijk alleen nog maar door die ene onzincoin uit honderden goed te gokken. Het is gewoon een spaarpotje en ik zie wel waar het schip ooit strandt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_203551735
Heb ik nou eindelijk geld binnen kan ik geen dip kopen omdat alles pumpt gvd
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Moderator maandag 7 februari 2022 @ 12:46:17 #31
18653 crew  D.
pi_203552067
quote:
13s.gif Op maandag 7 februari 2022 12:34 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Heb ik nou eindelijk geld binnen kan ik geen dip kopen omdat alles pumpt gvd
Dan zou ik wachten tot het nog hoger staat :Y
  maandag 7 februari 2022 @ 13:19:34 #32
423584 begaaierd
Ik Begaai, Hij Begaait, Wij...
pi_203552808
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 11:51 schreef SuperNeger het volgende:

[..]

Verder nog steeds 0 reden om bullish te zijn. De wereld is nog steeds fucked up.
Nou ja er zijn natuurlijk wel wat positieve cijfers uit USA gekomen. Earnings, werkeloosheidcijfer.

Ik zie iedereen op internet verkondigen dat we gaan zakken naar regio 30K (of zelfs lager). Maar goed dezelfde berichten zag ik ook in Okt/ Nov over dat BTC naar 100K ging.......

De trendlijn is nu gebroken, dus ben voorzichtig positief maar wel in mijn achterhoofd houdend dat het kaartenhuis zo weer in elkaar kan donderen.
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 7 februari 2022 @ 13:35:39 #33
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203553219
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 13:19 schreef begaaierd het volgende:

[..]
Nou ja er zijn natuurlijk wel wat positieve cijfers uit USA gekomen. Earnings, werkeloosheidcijfer.

Ik zie iedereen op internet verkondigen dat we gaan zakken naar regio 30K (of zelfs lager). Maar goed dezelfde berichten zag ik ook in Okt/ Nov over dat BTC naar 100K ging.......

De trendlijn is nu gebroken, dus ben voorzichtig positief maar wel in mijn achterhoofd houdend dat het kaartenhuis zo weer in elkaar kan donderen.
Daarom gewoon holden voor de lange termijn. Eventueel bij een ATH een stukje afromen zodat je bij een dip weer kan terugkopen maar dat is wel alles wat je aan trading moet doen

Al die mensen die op basis van wat lijntjes en crypto twitter denken de markt te kunnen verslaan :') have fun staying poor
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_203554199
Als ik een coin heb op Trustwallet via de Binance chain en ik wil die binnenkort verzilveren, kan dat ook zonder binance? Dus bijvoorbeeld inruilen op pancake voor bitcoin of USDC en die naar kraken sturen.

Dit vraag ik voor een vriend met Telos.
What Would Goku Do
pi_203554238
Ik heb TA en swing/day trading ook opgegeven. Neemt te veel tijd in beslag en zo veel geld heb ik ook weer niet in crypto. Helaas in het verleden 3x een heel grote boot gemist, maar gelukkig nooit echt geld verloren. Sinds een aantal maanden bezig met NFT's. Heel leuk en lucratief!
  maandag 7 februari 2022 @ 14:24:17 #36
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_203554476
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 14:15 schreef DonGorgon het volgende:
Ik heb TA en swing/day trading ook opgegeven. Neemt te veel tijd in beslag en zo veel geld heb ik ook weer niet in crypto. Helaas in het verleden 3x een heel grote boot gemist, maar gelukkig nooit echt geld verloren. Sinds een aantal maanden bezig met NFT's. Heel leuk en lucratief!
Wat doe je met NFT's dan?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_203554520
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 14:24 schreef Quotidien het volgende:

[..]
Wat doe je met NFT's dan?
Lekker plaatjes van apen kopen en dan hopen dat er een nog grotere gek is. Die nog meer bied voor je aap dan je er zelf voor betaald hebt :9~
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_203554697
quote:
13s.gif Op maandag 7 februari 2022 12:34 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Heb ik nou eindelijk geld binnen kan ik geen dip kopen omdat alles pumpt gvd
Je kunt toch ook stablecoins kopen en daar flinke rente op vangen?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203554735
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 14:24 schreef Quotidien het volgende:

[..]
Wat doe je met NFT's dan?
Speculeren/handelen, het blijven immers digitale ruilobjecten met unieke eigendomscertificaten.
Ik zoek start-ups op waarvan ik denk dat er enig potentie in waardegroei in zit. Deze koop ik voor de 'mint prijs' en als deze dan in waarde is gestegen verkoop ik ze weer, met winst :) Daarnaast ben ik met een vriend samen bezig met een eigen project op Solana.
pi_203554746
quote:
10s.gif Op maandag 7 februari 2022 12:22 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ja het ligt er maar net aan of je nu in crypto zit of in fiat. Ik in fiat en wacht op een instap momentje omdat ik het nu erg hoog vind staan. Een heleboel hier zitten in crypto en willen alleen maar omhoog gaan. Dat botst nog wel eens zoals je in vorige topics kan zien.

Tijd voor meer verschillende topicreeksen. Eentje die algemeen is zoals deze een crypto bulls en een crypto bears topic reeks
Waarom zit je er geheel uit? Het is geen goede tactiek. Je moet altijd zowel in crypto als in fiat zitten. Je moet altijd winnen, maakt niet uit of het een bear, bull of zijwaardse market wordt. Dat gehoop is net als een kerk, daar kun je ook hopen. Het levert niets op.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203554808
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 14:38 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarom zit je er geheel uit? Het is geen goede tactiek. Je moet altijd zowel in crypto als in fiat zitten. Je moet altijd winnen, maakt niet uit of het een bear, bull of zijwaardse market wordt. Dat gehoop is net als een kerk, daar kun je ook hopen. Het levert niets op.
Eens, ik had ook altijd zo een 50% in fiat zitten om te kunnen shorten.
pi_203556152
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 12:11 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik hoop het, ik weet het niet. Vraag me af of het raadzaam is om toch mee te doen voor 2 weekjes maar timing the market wordt over het algemeen afgeraden en leverage doe ik sowieso niet aan.

Ik wacht (of wachtte) liever gewoon op wat ongeveer het dieptepunt is van de hele market cycle, dat leek me in ieder geval makkelijker dan zo op het korte termijn dingen te doen.
Je spreekt jezelf hier nogal tegen. ‘Timing the market’ is precies wat je doet als je wil wachten op ‘het dieptepunt.’

Als je de markt niet wil timen maar wel gelooft in crypto moet je gewoon lekker DCA’en en je verder geen zorgen maken over wat er op korte termijn gebeurt.

Verder zou ik, als je op lange termijn in crypto geloofd, nooit ‘all-out’ gaan. Ik haal er zelf ook wel eens wat uit met de gedachte dat het hoog staat en ik weer goedkoper bij kan kopen later. Echter door dat met een klein deel te doen (+/-10%) hoef ik me niet veel zorgen te maken als ik een keer fout zit en dus niet meer goedkoop in kan stappen want dan win ik alsnog met het grootste deel van mijn portfolio. Inmiddels op die manier is mijn aantal btc de afgelopen 2 jaar met 50% gestegen zonder extra geld in te leggen, dus het uitstappen met 10% voel ik me vrij comfortabel mee want ik weet dat als het ineens als een gek stijgt ik nog steeds 135% van mijn originele btc amount stijg in waarde, en zo kan ik short term wat funtraden maar tegelijkertijd altijd een goede stash long hebben zitten omdat ik op lange termijn in een stijging geloof.

100% erin of eruit is altijd gokken naar mijn mening, hoe goed je analyse ook is er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren die ineens het hele sentiment flippen en dus voor een onverwacht sterke stijging of daling kunnen zorgen.
pi_203556383

Lekker de markt timen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203556417
twitter


@FundsAreSafu
  maandag 7 februari 2022 @ 16:36:41 #45
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203556475
Omdat mensen hier zo van grafiekjes houden, vooral als ze zo gecropped zijn alsof BTC alleen maar omlaag gaat (kuch klaasneger). Hier eentje die een andere kijk geeft:

Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 7 februari 2022 @ 16:55:44 #46
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203556655
quote:
3s.gif Op maandag 7 februari 2022 16:36 schreef Rossdale het volgende:
Omdat mensen hier zo van grafiekjes houden, vooral als ze zo gecropped zijn alsof BTC alleen maar omlaag gaat (kuch klaasneger). Hier eentje die een andere kijk geeft:

[ afbeelding ]
Maar die laatste HL hoeft natuurlijk niet de laatste te zijn. Net zoals de eerdere HL daarvoor ook een HL leek te hebben.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  maandag 7 februari 2022 @ 17:04:26 #47
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203556762
quote:
2s.gif Op maandag 7 februari 2022 16:55 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Maar die laatste HL hoeft natuurlijk niet de laatste te zijn. Net zoals de eerdere HL daarvoor ook een HL leek te hebben.
Uiteraard, alles kan. Ik geloof uberhaupt niet in grafiekjes maar ik laat alleen zien dat je alles zo kunt vormgeven dat het past binnen je verhaal. Of je nu bearish of bullish bent. Roepen dat je zeker weet dat de prijs omhoog of omlaag gaat obv grafiekjes is pure kwats.
Please sir. When moon? When Mustang?
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 7 februari 2022 @ 17:08:55 #48
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203556817
M'n portfolio gaat in sneltreinvaart weer richting een ATH. En dan is de markt daar nog ver vandaan _O_
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  maandag 7 februari 2022 @ 17:19:10 #49
131603 Afwazig
Serious business
pi_203556908
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2022 17:08 schreef Mortaxx het volgende:
M'n portfolio gaat in sneltreinvaart weer richting een ATH. En dan is de markt daar nog ver vandaan _O_
NSBT _O_
pi_203556927
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2022 16:30 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

@:fundsaresafu
Stack met 20% vergroot in de dip, nog steeds het volste vertrouwen in top 20 op de lange termijn ^O^
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 7 februari 2022 @ 18:02:57 #51
206731 Mortaxx
Doomer
pi_203557321
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 17:19 schreef Afwazig het volgende:

[..]
NSBT _O_
Werd wel tijd dat het ging herstellen. Ga deze positie wel afbouwen. Begin beetje vertrouwen in waves platform te verliezen
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  maandag 7 februari 2022 @ 18:17:45 #52
131603 Afwazig
Serious business
pi_203557485
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2022 18:02 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Werd wel tijd dat het ging herstellen. Ga deze positie wel afbouwen. Begin beetje vertrouwen in waves platform te verliezen
Eind deze maand komt er een grote NSBT update. Governance en instant swaps, ben benieuwd wat dat gaat doen.
pi_203557577
To the moon 🚀

twitter


:')
  maandag 7 februari 2022 @ 18:46:25 #54
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_203557862
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 14:38 schreef DonGorgon het volgende:

[..]
Speculeren/handelen, het blijven immers digitale ruilobjecten met unieke eigendomscertificaten.
Ik zoek start-ups op waarvan ik denk dat er enig potentie in waardegroei in zit. Deze koop ik voor de 'mint prijs' en als deze dan in waarde is gestegen verkoop ik ze weer, met winst :) Daarnaast ben ik met een vriend samen bezig met een eigen project op Solana.
Maar het zijn dingen waarvan de prijs nooit bekend is omdat er maar een enkeling ze kan kopen, dus ik heb dan geen idee wat een goede investering zou zijn.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_203558346
Mensen met een hardware wallet doen me denken aan die doomsday preppers. Zij zijn zo paranoia dat zij totaal decentraal gaan en off the radar proberen te blijven, ook al hebben zij slechts enkele honderden of duizenden euro's bitcoin. Zij denken dat de exchanges of hackers zoveel moeite gaan doen om exact hun bedrag afhandig te maken en kiezen daarom alleen Bitcoin.

Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 7 februari 2022 @ 19:23:45 #56
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203558449
SHIB +50% is toch wel redelijk bizar :')
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203558474
quote:
2s.gif Op maandag 7 februari 2022 19:23 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
SHIB +50% is toch wel redelijk bizar :')
Nee het is zeer logisch en een goede investering.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 7 februari 2022 @ 19:44:08 #58
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_203558881
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 19:17 schreef firefly3 het volgende:
Mensen met een hardware wallet doen me denken aan die doomsday preppers. Zij zijn zo paranoia dat zij totaal decentraal gaan en off the radar proberen te blijven, ook al hebben zij slechts enkele honderden of duizenden euro's bitcoin. Zij denken dat de exchanges of hackers zoveel moeite gaan doen om exact hun bedrag afhandig te maken en kiezen daarom alleen Bitcoin.

[ afbeelding ]
Ik heb een hardware wallet. Waarom? Omdat mijn crypto een keer gejat is en ik liever geen risico´s meer neem. Heb ik jouw toestemming?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_203559079
quote:
2s.gif Op maandag 7 februari 2022 19:23 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
SHIB +50% is toch wel redelijk bizar :')
Had ik maar meer gekocht -O-
  maandag 7 februari 2022 @ 20:03:02 #60
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203559346
2 weken uptrend alweer _O_


Maar we gaan heus nog naar $12.8k
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203559868
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 19:17 schreef firefly3 het volgende:
Mensen met een hardware wallet doen me denken aan die doomsday preppers. Zij zijn zo paranoia dat zij totaal decentraal gaan en off the radar proberen te blijven, ook al hebben zij slechts enkele honderden of duizenden euro's bitcoin. Zij denken dat de exchanges of hackers zoveel moeite gaan doen om exact hun bedrag afhandig te maken en kiezen daarom alleen Bitcoin.

[ afbeelding ]
:+ :+ :+
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203560441
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 19:44 schreef Quotidien het volgende:

[..]
Ik heb een hardware wallet. Waarom? Omdat mijn crypto een keer gejat is en ik liever geen risico´s meer neem. Heb ik jouw toestemming?
Vanaf welke site en wanneer?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203560695
twitter

Big4 goden @KingRoland @Lenny_Leonard
pi_203560754
Daddy Exchange en Daddy Staat gaan je niet helpen wanneer je slachtoffer wordt van een SIM-swap
pi_203561151
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2022 21:22 schreef FundsAreSafu het volgende:
Daddy Exchange en Daddy Staat gaan je niet helpen wanneer je slachtoffer wordt van een SIM-swap
Je moet wel heel veel pech hebben en rare dingen doen om crypto te verliezen
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 07:48:27 #66
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203563715
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 16:07 schreef MT10 het volgende:

[..]
Je spreekt jezelf hier nogal tegen. ‘Timing the market’ is precies wat je doet als je wil wachten op ‘het dieptepunt.’

Als je de markt niet wil timen maar wel gelooft in crypto moet je gewoon lekker DCA’en en je verder geen zorgen maken over wat er op korte termijn gebeurt.

Verder zou ik, als je op lange termijn in crypto geloofd, nooit ‘all-out’ gaan. Ik haal er zelf ook wel eens wat uit met de gedachte dat het hoog staat en ik weer goedkoper bij kan kopen later. Echter door dat met een klein deel te doen (+/-10%) hoef ik me niet veel zorgen te maken als ik een keer fout zit en dus niet meer goedkoop in kan stappen want dan win ik alsnog met het grootste deel van mijn portfolio. Inmiddels op die manier is mijn aantal btc de afgelopen 2 jaar met 50% gestegen zonder extra geld in te leggen, dus het uitstappen met 10% voel ik me vrij comfortabel mee want ik weet dat als het ineens als een gek stijgt ik nog steeds 135% van mijn originele btc amount stijg in waarde, en zo kan ik short term wat funtraden maar tegelijkertijd altijd een goede stash long hebben zitten omdat ik op lange termijn in een stijging geloof.

100% erin of eruit is altijd gokken naar mijn mening, hoe goed je analyse ook is er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren die ineens het hele sentiment flippen en dus voor een onverwacht sterke stijging of daling kunnen zorgen.
Met timing de market bedoelen ze meer swingen en margin/leverage trading. Ik wil gewoon spot kopen op een mooi dieptepunt. Maar dat lijkt nu voorlopig voorbij want ik ben bullish ipv bearish nu.
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 07:53:13 #67
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203563742
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 19:17 schreef firefly3 het volgende:
Mensen met een hardware wallet doen me denken aan die doomsday preppers. Zij zijn zo paranoia dat zij totaal decentraal gaan en off the radar proberen te blijven, ook al hebben zij slechts enkele honderden of duizenden euro's bitcoin. Zij denken dat de exchanges of hackers zoveel moeite gaan doen om exact hun bedrag afhandig te maken en kiezen daarom alleen Bitcoin.

[ afbeelding ]
Of ze hebben iets wat nu nog niet zoveel waard is maar over paar jaar wel. 0.1BTC = 0.1BTC
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 07:56:14 #68
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203563765
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 13:19 schreef begaaierd het volgende:

[..]
Nou ja er zijn natuurlijk wel wat positieve cijfers uit USA gekomen. Earnings, werkeloosheidcijfer.

Ik zie iedereen op internet verkondigen dat we gaan zakken naar regio 30K (of zelfs lager). Maar goed dezelfde berichten zag ik ook in Okt/ Nov over dat BTC naar 100K ging.......

De trendlijn is nu gebroken, dus ben voorzichtig positief maar wel in mijn achterhoofd houdend dat het kaartenhuis zo weer in elkaar kan donderen.
Mee eens deze kaart liegt er niet om. Voor deze week was het bearish as fuck maar het is nu omgeslagen.

Had ik niet verwacht en had ook niet echt n plan klaarliggen. Maar fuck bitcoin ik ga gewoon wat alts halen. Minder inzet wel meer winst mocht het idd toch maar een tijdelijke pump zijn
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 07:57:28 #69
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203563770
quote:
2s.gif Op maandag 7 februari 2022 19:23 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
SHIB +50% is toch wel redelijk bizar :')
Dat is wel een red flag btw
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 08:24:41 #70
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203563999
Ik vertrouw het nog steeds niet eigenlijk. Zie geen enkele reden waarom wel. Fuck deze fomo.
Man of Steal.
pi_203564338
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 11:19 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik weet wel welke kant we op gaan. Dat kan je namelijk zien.

Heb het ff getekend voor jullie:

[ afbeelding ]
"Nog bedankt voor de gratis tip. Waar woon je? Dan kom ik even m'n verloren geld bij je claimen"

Aldus de anonieme lurkers in dit topic
  dinsdag 8 februari 2022 @ 08:57:20 #72
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203564427
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 08:50 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
"Nog bedankt voor de gratis tip. Waar woon je? Dan kom ik even m'n verloren geld bij je claimen"

Aldus de anonieme lurkers in dit topic
Dat klopte gewoon hoor. Die kaart was een week geleden super bearish.

En als de kaart dan bullish wordt dan wordt de kaart bullish.

Zoals nu. De huidige kaart is bullish. Vraag is alleen waarom hij bullish is. Ik hou het in ieder geval op de superbowl theorie en wacht nog een week of 2
Man of Steal.
pi_203564446
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 08:57 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Dat klopte gewoon hoor. Die kaart was een week geleden super bearish.
Ik gaf je toen al aan dat je niks met zekerheid kan claimen. Maar nee.. jij wist het zeker.

En nu? Geen sorry voor de mensen die braaf naar je geluisterd hebben? Want die zijn er. Veel mensen willen gewoon graag horen welke kan het op gaat en zullen zo'n "advies" opvolgen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-02-2022 08:59:58 ]
  dinsdag 8 februari 2022 @ 09:03:33 #74
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203564494
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 08:59 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik gaf je toen al aan dat je niks met zekerheid kan claimen. Maar nee.. jij wist het zeker.

En nu? Geen sorry voor de mensen die braaf naar je geluisterd hebben? Want die zijn er. Veel mensen willen gewoon graag horen welke kan het op gaat en zullen zo'n "advies" opvolgen.
Heb nooit gezegd dta je iets met 100% zekerheid kon claimen anders zou ik wel al m'n vermogen erop wedden.

Verder kan je idd gewoon claimen wat het meest waarschijnlijke is. De dag van die post was het meest waarschijnlijke een bearish kaart. Nu, vandaag is het meest waarschijnlijke dat het een bullish kaart is.

Dat klopt gewoon. Wat begrijp je daar niet aan?

Verder ben je echt een mongool als je anonieme forumposts gaat overnemen als advies met je tradingbeslissingen en dat staat ook nog in de disclaimer onderaan. :D

Maar vorige week was de kaart bearish en deze week bullish. Is gewoon een feit.
Man of Steal.
pi_203564613
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 07:56 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Mee eens deze kaart liegt er niet om. Voor deze week was het bearish as fuck maar het is nu omgeslagen.

Had ik niet verwacht en had ook niet echt n plan klaarliggen. Maar fuck bitcoin ik ga gewoon wat alts halen. Minder inzet wel meer winst mocht het idd toch maar een tijdelijke pump zijn
Mijn grootste altbag staat al bijna x2 tov het absolute dieptepunt een paar weken geleden en nu vind jij het een goed moment om in te stappen _O_

In het vervolg gewoon lekker iedere week DCA'en en niet doen alsof je er verstand van hebt
pi_203564623
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 09:03 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Heb nooit gezegd dta je iets met 100% zekerheid kon claimen anders zou ik wel al m'n vermogen erop wedden.
Lees voor de grap je posts van een week geleden nog eens terug. Ik heb niet vaak iemand zo overtuigd zien posten over welke kant we op zouden gaan. Dat moet je gewoon niet doen. Ik snap ook eigenlijk niet waarom mods dit toelaten.
quote:
Verder kan je idd gewoon claimen wat het meest waarschijnlijke is. De dag van die post was het meest waarschijnlijke een bearish kaart. Nu, vandaag is het meest waarschijnlijke dat het een bullish kaart is.

Dat klopt gewoon. Wat begrijp je daar niet aan?
"Als het droog is, dan post ik dat het niet regent. Maar als het regent dan post ik dat het regent. Dat klopt gewoon. Wat begrijp je daar niet aan?
quote:
Verder ben je echt een mongool als je anonieme forumposts gaat overnemen als advies met je tradingbeslissingen en dat staat ook nog in de disclaimer onderaan. :D
Ja, maar die mensen zijn er. Geloof me. Dus is het gewoon verstandiger wat terughoudender te zijn in voorspellingen. Maar ik ben denk ik de zoveelste die deze hint probeert over te dragen...
  dinsdag 8 februari 2022 @ 09:51:58 #77
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203565089
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 09:14 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Mijn grootste altbag staat al bijna x2 tov het absolute dieptepunt een paar weken geleden en nu vind jij het een goed moment om in te stappen _O_

In het vervolg gewoon lekker iedere week DCA'en en niet doen alsof je er verstand van hebt
Eerst zien dan geloven. Vooralsnog kan dit gewoon een tijdelijke pump zijn.

Denken dat we nu echt omhoog gaan omdat we de grootste rebounce hebben sinds de november crash is anders ook een dingetje.

quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 09:15 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Lees voor de grap je posts van een week geleden nog eens terug. Ik heb niet vaak iemand zo overtuigd zien posten over welke kant we op zouden gaan. Dat moet je gewoon niet doen. Ik snap ook eigenlijk niet waarom mods dit toelaten.
[..]
"Als het droog is, dan post ik dat het niet regent. Maar als het regent dan post ik dat het regent. Dat klopt gewoon. Wat begrijp je daar niet aan?
[..]
Ja, maar die mensen zijn er. Geloof me. Dus is het gewoon verstandiger wat terughoudender te zijn in voorspellingen. Maar ik ben denk ik de zoveelste die deze hint probeert over te dragen...
Ah oke, dus je moet voor elke post zeggen "IK DENK DAT". Als je alles blind over gaat nemen dan hoor je niet met crypto mee te doen. Of te investeren. Of uberhaupt op een forum te gaan posten. Staat overal ook dikgedrukt bij. Als je vervolgens wel blind iets overneemt dan is dat gewoon je eigen schuld. Nergens heb ik verteld dat je moet kopen of verkopen en dat zal ik niet doen (naja als bitcoin rond de $20k staat dan zal ik wel zeggen dat het een goed moment is om in te kopen).

De kaart van vorige week die zag er bearish uit. FEIT.
De kaart van dez eweek ziet er bullish uit. FEIT.

Dus wat klopt precies niet?

En aarom zou dit niet toegestaan zijn? Dat is het hele idee van een forum. _O-

Ik denk trouwens nog steeds dta dit een fake pump is. We gaan het volgende week zien.
Man of Steal.
pi_203565204
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 09:14 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Mijn grootste altbag staat al bijna x2 tov het absolute dieptepunt een paar weken geleden en nu vind jij het een goed moment om in te stappen _O_

In het vervolg gewoon lekker iedere week DCA'en en niet doen alsof je er verstand van hebt
ja en als het nu dumpt want dead cat bounce?

je klinkt als een typisch youtuber scammer

bulltijd - have fun staying poor hurr durr

ear time - ja do your own research
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_203565232
quote:
2s.gif Op maandag 7 februari 2022 19:23 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
SHIB +50% is toch wel redelijk bizar :')
Ik denk dat je shib niet meer als louter meme coin mag zien. Ja, het is zo gestart maar als je de roadmap bekijkt met wat er nog gaat komen dan is nu kopen best een goede keuze!
  dinsdag 8 februari 2022 @ 10:02:18 #80
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203565241
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 09:15 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Lees voor de grap je posts van een week geleden nog eens terug. Ik heb niet vaak iemand zo overtuigd zien posten over welke kant we op zouden gaan. Dat moet je gewoon niet doen. Ik snap ook eigenlijk niet waarom mods dit toelaten.
[..]
"Als het droog is, dan post ik dat het niet regent. Maar als het regent dan post ik dat het regent. Dat klopt gewoon. Wat begrijp je daar niet aan?
[..]
Ja, maar die mensen zijn er. Geloof me. Dus is het gewoon verstandiger wat terughoudender te zijn in voorspellingen. Maar ik ben denk ik de zoveelste die deze hint probeert over te dragen...
Je hebt het trouwens over "toelaten".

Hoezo zou het niet mogen? Wat is erger?

A) Je bent bearish. Dit weerhoudt mensen ervan om misschien dus te investeren waardoor ze mogelijke winst mislopen.

B) Je bent bullish. Mensen investeren en daarna dumpt de prijs waardoor ze echt geld verliezen.

Of de bulls of the bears hebben het mis. Maar wat is schadelijker?
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 10:05:01 #81
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203565287
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 09:59 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
ja en als het nu dumpt want dead cat bounce?

je klinkt als een typisch youtuber scammer

bulltijd - have fun staying poor hurr durr

ear time - ja do your own research
Het mes snijdt aan twee kanten.

Of de bears of de bulls hebben gelijk/ongelijk.

Je moet zelf nagaan wat schadelijker is (zie vorige post).

Maar als je helemaal niet meer mag praten over welke kant iemand denkt dat crypto op gaat kan je het hele BTC forum net zo goed opdoeken.
Man of Steal.
pi_203565311
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 18:46 schreef Quotidien het volgende:

[..]
Maar het zijn dingen waarvan de prijs nooit bekend is omdat er maar een enkeling ze kan kopen, dus ik heb dan geen idee wat een goede investering zou zijn.
Zie het als een verzamelaarsgilde. Onderling kopen/verkopen ze de meer zeldzame exemplaren (die ook cht flink wat waard kunnen worden). Daarnaast moet je kijken naar de Utilities van de NFT's binnen een project. Sommigen geven je namelijk VIP access tot verschillende (soms ook IRL) bijzondere dingen. Met andere NFT's kun je weer een passief inkomen genereren: kijk bijv naar Portals op Solana (metaverse real estate is nu de hype) of NFT's staken, ook yield farming is mogelijk met NFT's. Ongekende mogelijkheden. Vergeet niet dat dit allemaal nog in de kinderschoenen staat! ;)
pi_203565443
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 09:59 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
ja en als het nu dumpt want dead cat bounce?

je klinkt als een typisch youtuber scammer

bulltijd - have fun staying poor hurr durr

ear time - ja do your own research
Wat de markt op korte termijn doet boeit me niet, ik zit er voor minimaal vijf jaar in en ben op de lange termijn bullish. Emoties hebben als de markt omhoog of omlaag gaat _O- _O- _O- NGMI

Ik heb geen verstand van TA, dat erken ik en daarom DCA ik gewoon elke week ipv te denken dat ik een genie ben die precies op hoogte- en dieptepunten 100% van zijn stack kan (ver)kopen
  dinsdag 8 februari 2022 @ 10:16:43 #84
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203565473
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 10:15 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Wat de markt op korte termijn doet boeit me niet, ik zit er voor minimaal vijf jaar in en ben op de lange termijn bullish. Emoties hebben als de markt omhoog of omlaag gaat _O- _O- _O- NGMI

Ik heb geen verstand van TA, dat erken ik en daarom DCA ik gewoon elke week ipv te denken dat ik een genie ben die precies op hoogte- en dieptepunten 100% van zijn stack kan (ver)kopen
Maar wel pochen dat je paar weken terug dus hele goede alts had gekocht. En 5 jaar? Welke alts denk jij dat ze over 5 jaar nog meedoen? Want als je er voor 5 jaar in zit dan zal ik wel vooral aan BTC en ETH doen.
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 10:18:51 #85
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203565509
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 10:02 schreef DonGorgon het volgende:

[..]
Ik denk dat je shib niet meer als louter meme coin mag zien. Ja, het is zo gestart maar als je de roadmap bekijkt met wat er nog gaat komen dan is nu kopen best een goede keuze!
Dan wordt het tijd om van naam te veranderen denk ik. Ik zal zelf nooit investeren in een munt die de naam van een hondenras heeft. Memes of niet.

Heb ik ook met dogecoin. Er is niet eens concensus over hoe je dat uit moet spreken do-ge, of 'dozj' bijvoorbeeld. Sommige mensen zeggen zelfs dodgy, wat helemaal erg is (ik heb dodgy coins :') )
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  dinsdag 8 februari 2022 @ 10:19:39 #86
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_203565524
Waarom stijgen mijn alts langzamer dan BTC, maar dalen ze wel sneller? :+
pi_203565580
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 10:19 schreef Coelho het volgende:
Waarom stijgen mijn alts langzamer dan BTC, maar dalen ze wel sneller? :+
Omdat je geen Telos hebt :9~
What Would Goku Do
  dinsdag 8 februari 2022 @ 10:27:35 #88
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203565663
Dus jongens, $30k end of next week?

(Not financial advice)
Man of Steal.
pi_203565687
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 10:16 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Maar wel pochen dat je paar weken terug dus hele goede alts had gekocht. En 5 jaar? Welke alts denk jij dat ze over 5 jaar nog meedoen? Want als je er voor 5 jaar in zit dan zal ik wel vooral aan BTC en ETH doen.
Was niet om mij, met DCA koop je zowel laag als hoog. Was om aan te geven dat je met jouw manier van denken pumps misloopt. Op het vorige dieptepunt weigerde je ook maar iets te kopen en nu alles is gepumpt wil je opeens kopen. FOMO. Dat is emotioneel handelen en kan je beter afleren
  dinsdag 8 februari 2022 @ 10:32:17 #90
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203565739
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 10:29 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Was niet om mij, met DCA koop je zowel laag als hoog. Was om aan te geven dat je met jouw manier van denken pumps misloopt. Op het vorige dieptepunt weigerde je ook maar iets te kopen en nu alles is gepumpt wil je opeens kopen. FOMO. Dat is emotioneel handelen en kan je beter afleren
Ik ga zeker geen bitcoin kopen voor deze prijs. Heb natuurlijk fomo, zoals elke bear als het (tijdelijk) pumpt. Maar daar ook echt aan toegeven is een ander verhaal. Heel misschien alts dan, maar dat is vaak goedkoper om winst uit te halen. Maar heeft toch wel wat weg van gokken bij nader inzien dus ik denk dat ik nog eventjes wacht tot de 15e.

Denk namelijk nog steeds dat we neer gaan ook al ziet de 2-week chart er bullish uit.
Man of Steal.
pi_203565788
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 10:19 schreef Coelho het volgende:
Waarom stijgen mijn alts langzamer dan BTC, maar dalen ze wel sneller? :+
Dat heeft het meest te maken met de dominantie van BTC:
pi_203565871
Mijn BTC staat al maanden vast op crypto.com tegen 6.75% apy. De rente gebruik ik voor de dagelijkse boodschappen, en i.c.m. de debitkaart krijg ik hier dan weer 3% cashback op.

Ik vind dat mensen onderschatten hoe lastig HODL is. Voor mij is het locken van BTC een goede manier me te beschermen tegen impuls acties :)
  dinsdag 8 februari 2022 @ 10:50:29 #93
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203566008
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 10:42 schreef Roellie80 het volgende:
Mijn BTC staat al maanden vast op crypto.com tegen 6.75% apy. De rente gebruik ik voor de dagelijkse boodschappen, en i.c.m. de debitkaart krijg ik hier dan weer 3% cashback op.

Ik vind dat mensen onderschatten hoe lastig HODL is. Voor mij is het locken van BTC een goede manier me te beschermen tegen impuls acties :)
Dat werkt alleen voor de mensen die al lang meedoen/veel crypto/btc hebben.
Man of Steal.
pi_203566157
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 10:42 schreef Roellie80 het volgende:
Mijn BTC staat al maanden vast op crypto.com tegen 6.75% apy. De rente gebruik ik voor de dagelijkse boodschappen, en i.c.m. de debitkaart krijg ik hier dan weer 3% cashback op.

Ik vind dat mensen onderschatten hoe lastig HODL is. Voor mij is het locken van BTC een goede manier me te beschermen tegen impuls acties :)
Ik heb mijn BTC en ETH om die reden ook vast staan bij CoinLoan. Heb (lang) niet genoeg om er boodschappen van te doen, maar het zorgt er wel voor dat ik het lekker met rust laat. Ik kijk er ook automatisch niet naar, omdat de prijs me ook weinig boeit.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 11:17:52 #95
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203566462
Ik wil wat micro caps gaan halen in shitcoin casino om de dump af te wachten maar kan geen geld zetten op ftx. Zit te denken om via bitvavo wallet wat naar ftx wallet te sturen. Welke coin is t goedkoopst hiervoor? Bitcoin ofi ets anders?

En waarom kan je trouwens niet direct via bitvavo naar je metamask bnb sturen? Hebben ze dit expres disabled?
Man of Steal.
pi_203566494
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 11:17 schreef SuperNeger het volgende:
Ik wil wat micro caps gaan halen in shitcoin casino om de dump af te wachten maar kan geen geld zetten op ftx. Zit te denken om via bitvavo wallet wat naar ftx wallet te sturen. Welke coin is t goedkoopst hiervoor? Bitcoin ofi ets anders?
Kan je niet Tether via Tron (TRC-20) versturen? Dat lijkt me redelijk goedkoop. Plus dat je mogelijk via FTX gelijk een paring met je shitcoin hebt in USDT

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-02-2022 11:20:05 ]
  dinsdag 8 februari 2022 @ 11:46:45 #97
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203567002
een beetje interessant doen met je voorspellingen maar nog niet eens weten hoe je je geld op plaats van bestemming moet krijgen

(lol)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203567057
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 11:17 schreef SuperNeger het volgende:
Ik wil wat micro caps gaan halen in shitcoin casino om de dump af te wachten maar kan geen geld zetten op ftx. Zit te denken om via bitvavo wallet wat naar ftx wallet te sturen. Welke coin is t goedkoopst hiervoor? Bitcoin ofi ets anders?

En waarom kan je trouwens niet direct via bitvavo naar je metamask bnb sturen? Hebben ze dit expres disabled?
Sommige coins, waaronder BNB, zijn tijdelijk (?) niet mogelijk om te verplaatsen van Bitvavo naar een andere wallet.
pi_203567091
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 11:17 schreef SuperNeger het volgende:
Ik wil wat micro caps gaan halen in shitcoin casino om de dump af te wachten maar kan geen geld zetten op ftx. Zit te denken om via bitvavo wallet wat naar ftx wallet te sturen. Welke coin is t goedkoopst hiervoor? Bitcoin ofi ets anders?

Met XLM betaal je bijna geen transactie kosten ;)

quote:
En waarom kan je trouwens niet direct via bitvavo naar je metamask bnb sturen? Hebben ze dit expres disabled?
Heb je de Binance Smart Chain wel aan je Metamask toegevoegd?
Zie: https://academy.binance.c(...)-binance-smart-chain
pi_203567119
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 08:24 schreef SuperNeger het volgende:
Ik vertrouw het nog steeds niet eigenlijk. Zie geen enkele reden waarom wel. Fuck deze fomo.
Exact hetzelfde hier... Deze opleving, die al in het weekend begonnen is voor het nieuws van KPMG canada van gister wat eea tot zekere hoogte kan verklaren, blijft vrij vreemd en ik kijk het even aan

[ Bericht 9% gewijzigd door tvdleur op 08-02-2022 12:18:29 ]
  dinsdag 8 februari 2022 @ 11:54:54 #101
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203567160
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 10:42 schreef Roellie80 het volgende:
Mijn BTC staat al maanden vast op crypto.com tegen 6.75% apy. De rente gebruik ik voor de dagelijkse boodschappen, en i.c.m. de debitkaart krijg ik hier dan weer 3% cashback op.

Ik vind dat mensen onderschatten hoe lastig HODL is. Voor mij is het locken van BTC een goede manier me te beschermen tegen impuls acties :)
Jij snapt het _O_ Bij mij is het CRO ipv BTC maar idd hetzelfde. Koop vrijwel alles met mijn cc van de wekelijkse staking rewards. Alles wat over is gaat extra naar staking
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_203567266
@Roellie80

Ah nice! Jij hebt de Royal Indigo of Jade Green card? Dat is incl cash back op Netflix en Spotify, ook nice.

Vind het alleen nog wel een ding om 3500 aan CRO vast te zetten daarvoor hoor ...

[ Bericht 11% gewijzigd door DonGorgon op 08-02-2022 12:19:00 ]
pi_203567386
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 10:19 schreef Coelho het volgende:
Waarom stijgen mijn alts langzamer dan BTC, maar dalen ze wel sneller? :+
Omdat Bitcoin
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203567703
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 11:59 schreef DonGorgon het volgende:
Ah nice! Jij hebt de Royal Indigo of Jade Green card? Dat is incl cash back op Netflix en Spotify, ook nice.

Vind het alleen nog wel een ding om 3500 aan CRO vast te zetten daarvoor hoor ...
Ja, ik was met die cashback kaarten een aardige pionier. Daar ben ik 2 jaar geleden al mee begonnen.

Ik heb toen bij crypro.com onder hele andere voorwaarden (10k CRO omgerekend 500) deze kaart besteld. En dat was voor de fun omdat ik toen nog een andere kaart gebruikte.

Ik gebruik deze kaart nu ongeveer een jaar. In deze periode voor 750 aan cashback gekregen. Dan nog wat rente dus op Bitcoin. En wat refferals.

En als bonus, toen CRO op 0.70 stond het contract stopgezegd. Direct weer voor 3500 aan CRO gelocked. En 3500 gecashed.

Makkelijk geld zal je denken. Maar je moet wel geduld hebben. En dat is toch lastiger dan de meeste denken

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-02-2022 12:25:52 ]
  dinsdag 8 februari 2022 @ 12:30:19 #105
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203567883
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 11:49 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Sommige coins, waaronder BNB, zijn tijdelijk (?) niet mogelijk om te verplaatsen van Bitvavo naar een andere wallet.
is wel permanent tijdelijk dan want dit kon een jaar geleden ook al tijdelijk niet
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 11:52 schreef tvdleur het volgende:

[..]
Exact hetzelfde hier... Deze opleving, die al in het weekend begonnen is voor het nieuws van KPMG canada van gister wat eea tot zekere hoogte kan verklaren, blijft vrij vreemd en ik kijk het even aan
mooi te horen dat ik er niet alleen in sta. Begon al te twijfelen of het misschien dan toch aan mijzelf lag. :P
Man of Steal.
pi_203567932
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 11:49 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Sommige coins, waaronder BNB, zijn tijdelijk (?) niet mogelijk om te verplaatsen van Bitvavo naar een andere wallet.
Ach so, dan omzetten naar een coin waar het wel mee kan :)
  dinsdag 8 februari 2022 @ 12:33:01 #107
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203567957
quote:
81s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 11:46 schreef fathank het volgende:
een beetje interessant doen met je voorspellingen maar nog niet eens weten hoe je je geld op plaats van bestemming moet krijgen

(lol)
"Interessant doen" haha de waarheid is soms hard voor sommigen.

En dat je ook denkt dat het "interessant doen" is echt waarom wat win ik daarmee. We zien het volgende week wel of dit een scam pump was of een echte. Tevens slaat het nergens op wat je zegt want het gaat over iets anders. En het komt omdat FTX instant-sepa (tijdelijk) heeft uitgezet en mijn andere vraag is waarom bitvavo al een jaar geen BNB transacties toestaat.
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 12:36:19 #108
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203568079
Zo hard roepen dat alles in elkaar gaat storten dat je altcoins gaat inkopen _O_ Meester trader at work
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_203568113
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 12:33 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
"Interessant doen" haha de waarheid is soms hard voor sommigen.

En dat je ook denkt dat het "interessant doen" is echt waarom wat win ik daarmee. We zien het volgende week wel of dit een scam pump was of een echte. Tevens slaat het nergens op wat je zegt want het gaat over iets anders. En het komt omdat FTX instant-sepa (tijdelijk) heeft uitgezet en mijn andere vraag is waarom bitvavo al een jaar geen BNB transacties toestaat.
Ondersteund Bitvavo berhaupt wel BSC coins?
  dinsdag 8 februari 2022 @ 12:39:12 #110
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203568161
quote:
3s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 12:36 schreef Rossdale het volgende:
Zo hard roepen dat alles in elkaar gaat storten dat je altcoins gaat inkopen _O_ Meester trader at work
Ik ga helemaal niks kopen. Moest zeggen ik zat even te denken om een week met de (scam)pump mee te zeilen maar ik ga daar niet aan doen want dat is inderdaad onverstandig omdat het waarschijnlijk een bullshit pump is. Bitcoin staat gewoon te hoog nu. Beter gewoon afwachten. Geduld wordt beloont. Tenzij je inderdaad denkt dat we nooit meet onder de $40k gaan maar daar is geen reden voor.

Verder zullen we het nog wel zien met je master trader opmerking. Dit riekt naar scam pump. En het wordt weer genieten als we dus inderdaad gewoon inzakken volgende week dus we gaan het zien.
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 12:40:03 #111
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203568179
Verder moeten jullie eens verder kijken dan je neus lang is. Ja dit is de grootste rebounce sinds de November crash. Maar het gaat nooit in een rechte lijn naar beneden. Altijd trapsgewijs. En ook al is dit de grootste traptrede, $43k is nog steeds een stuk lager dan $69k. Dus denk daar eerst maar eens aan voor je zelf "interessant gaat doen"
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 12:47:14 #112
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203568399
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 12:39 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik ga helemaal niks kopen. Moest zeggen ik zat even te denken om een week met de (scam)pump mee te zeilen maar ik ga daar niet aan doen want dat is inderdaad onverstandig omdat het waarschijnlijk een bullshit pump is. Bitcoin staat gewoon te hoog nu. Beter gewoon afwachten. Geduld wordt beloont. Tenzij je inderdaad denkt dat we nooit meet onder de $40k gaan maar daar is geen reden voor.

Verder zullen we het nog wel zien met je master trader opmerking. Dit riekt naar scam pump. En het wordt weer genieten als we dus inderdaad gewoon inzakken volgende week dus we gaan het zien.
Meester trader _O_

Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 8 februari 2022 @ 12:49:08 #113
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203568457
quote:
3s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 12:47 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Meester trader _O_

[ afbeelding ]
DM openbaar maken, ban

ik had wel gelijk het was max $42k, paar dagen
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:04:11 #114
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203568764
Zullen we anders wedje leggen?

Laten we gewoon de pleister eraf trekken.

- Als we voor eind februari boven de $50k gaan, verwijder ik m'n account (of je mag me bannen).
- Als we voor eind februari onder de $30k gaan, word ik mod op dit forum (gedraag me wel representatief vanaf dan).

(Note we zitten dichterbij de $50k dan $30k, dus in jullie voordeel)

Laat zien dat je ballen hebt dan flikkertjes. Put your internet-rep where your (lack of) money is.
Man of Steal.
  Forum Admin dinsdag 8 februari 2022 @ 13:09:29 #115
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_203568856
quote:
2s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:04 schreef SuperNeger het volgende:
Zullen we anders wedje leggen?

Laten we gewoon de pleister eraf trekken.

- Als we voor eind februari boven de $50k gaan, verwijder ik m'n account (of je mag me bannen).
- Als we voor eind februari onder de $30k gaan, word ik mod op dit forum (gedraag me wel representatief vanaf dan).

(Note we zitten dichterbij de $50k dan $30k, dus in jullie voordeel)

Laat zien dat je ballen hebt dan flikkertjes. Put your internet-rep where your (lack of) money is.
Ik ga over de mods en de bans. (en ik wed daar niet over).

Er staat er een duidelijke topicpointer om de informatie van dit topic niet als financieel advies te gebruiken. Verder mag een ieder zijn mening geven over van alles wat cryptocoin gerelateerd is, maar bedenk wel des te minder ruimte je laat voor nuancering dat anderen je daar dan wel fijntjes op zullen wijzen als je glazen bol hapert.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:12:32 #116
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203568908
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:09 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Ik ga over de mods en de bans. (en ik wed daar niet over).

Er staat er een duidelijke topicpointer om de informatie van dit topic niet als financieel advies te gebruiken. Verder mag een ieder zijn mening geven over van alles wat cryptocoin gerelateerd is, maar bedenk wel des te minder ruimte je laat voor nuancering dat anderen je daar dan wel fijntjes op zullen wijzen als je glazen bol hapert.
Mijn weddenschap ging meer over de users die het nodig vonden mij persoonlijk aan te vallen elke keer omdat mijn mening bearish is i.p.v. bullish. Dus ik dacht ik geef ze een kans om van me af te zijn omdat ze het blijkbaar veel beter weten dan ik.

Ok dan doen we zo:

- Als we voor eind februari boven de $50k gaan, verwijder ik m'n account vrijwillig.
- Als we voor eind februari onder de $30k gaan, mag ik alleen nog maar aangesproken worden met termen zoals Meester, Koning, God, enzovoort.

Akkoord? @Rossdale @Roellie80 @fathank
Man of Steal.
  Forum Admin dinsdag 8 februari 2022 @ 13:14:50 #117
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_203568954
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:12 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Mijn weddenschap ging meer over de users die het nodig vonden mij persoonlijk aan te vallen elke keer omdat mijn mening bearish is i.p.v. bullish. Dus ik dacht ik geef ze een kans om van me af te zijn omdat ze het blijkbaar veel beter weten dan ik.

Ok dan doen we zo:

- Als we voor eind februari boven de $50k gaan, verwijder ik m'n account vrijwillig.
- Als we voor eind februari onder de $30k gaan, mag ik alleen nog maar aangesproken worden met termen zoals Meester, Koning, God, enzovoort.

Akkoord?
Punt 1 is zonde, maar doe wat je niet laten kan.
Punt 2 zal je met individuele users moeten afspreken die de weddenschap aangaan.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:15:26 #118
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203568968
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:14 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Punt 1 is zonde, maar doe wat je niet laten kan.
Punt 2 zal je met individuele users moeten afspreken die de weddenschap aangaan.
Zonde O+
@Rossdale @Roellie80 @fathank
Man of Steal.
pi_203569026
Wat een kinderachtig gedoe zeg :')
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:21:06 #120
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569057
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:18 schreef PicoMMP het volgende:
Wat een kinderachtig gedoe zeg :')
Eens. Slaat nergens op om mensen persoonlijk aan te vallen omdat zij bullish of bearish zijn. Je moet gewoon je bevindingen/meningen/voorspelling delen en verwijten zoals "interessant doen" achterwegen laten want dat voegt niks toe. Als je iemand persoonlijk wilt benaderen stuur je maar lekker een DM.

Als je het niet eens bent, reageer dan gewoon normaal. Zeg dingen zoals "nou ik denk het niet omdat X en Y enzovoort". Maar dat persoonlijke gedoe is gewoon toxic
Man of Steal.
pi_203569089
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:12 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Mijn weddenschap ging meer over de users die het nodig vonden mij persoonlijk aan te vallen elke keer omdat mijn mening bearish is i.p.v. bullish.
Je leest niet. Ik heb je gezegd dat ik het onverstandig vind prijsvoorspellingen te doen omdat niemand in de toekomst kan kijken. En dat dit gevaarlijk is omdat de minder ervaren mensen hier door laten benvloeden. Dat geld voor zowel bullish als bearish.

Verdoe je tijd toch niet de hele tijd met je glazen bol. deel informatie, en ga de discussie aan met mensen. Laat de koers lekker z'n ding doen.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:26:50 #122
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569115
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:24 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Je leest niet. Ik heb je gezegd dat ik het onverstandig vind prijsvoorspellingen te doen omdat niemand in de toekomst kan kijken. En dat dit gevaarlijk is omdat de minder ervaren mensen hier door laten benvloeden. Dat geld voor zowel bullish als bearish.

Verdoe je tijd toch niet de hele tijd met je glazen bol. deel informatie, en ga de discussie aan met mensen. Laat de koers lekker z'n ding doen.
Toch gaat er heel wat geld om in deze prijsvoorspellingen op Wall Street en zo. Nu zijn wij natuurlijk geen Wolves of Wallstreet, maar dat je niet eens mag speculeren of je mening mag delen wat je denkt wat het gaat doen vind ik onzin. Dat is toch uiteindelijk waar 99% het voor doet. Financieel gewin.

Je kan mensen ook te veel beschermen. De disclaimer is duidelijk genoeg. Sowieso is investeren risicovol en in crypto al helemaal. Je moet alles met een korrel zout nemen.
Man of Steal.
pi_203569191
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:26 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Toch gaat er heel wat geld om in deze prijsvoorspellingen op Wall Street en zo. Nu zijn wij natuurlijk geen Wolves of Wallstreet, maar dat je niet eens mag speculeren of je mening mag delen wat je denkt wat het gaat doen vind ik onzin. Dat is toch uiteindelijk waar 99% het voor doet. Financieel gewin.
Ik denk dat je crypto op grofweg 2 verschillende manieren kan bekijken.

1. Je wilt traden. Zoals de wallstreet boys. Dan maakt het geen klap uit welke asset je koopt/verkoopt. Je doet dit op basis van charts. Lees je in over volume, de bollinger bands, RSI, fibonacci etc. Dit gaat meestal over een korte termijn.

2. Je wilt investeren. Hier is de keuze tussen de asset juist alles bepalend. Verdiep je in het project en bepaal voor jezelf of je denkt dat deze asset meer waard zal worden. Dit gaat over een veel langere termijn.

Naar mijn gevoel haal jij deze door elkaar. Je wilt op basis van fundamentals een koersbepaling doen op een middellange termijn. En waarom? Omdat het een eerdere cycle ook zo ging is dan je antwoord. Ik heb in alle andere cycles een mooie blowoff top gezien. Maar nu nog niet. Misschien is niet elke cycle een exacte kopie van de vorige?
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:45:22 #124
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203569309
Hahahahaha deze man

ben jij een nageboorte van edraket?

zullen we anders 2 btc inzetten?

Waarom open je geen twitteraccount waar je je eigen waarheden kan verkondigen. Dat is namelijk het enige wat je wil horen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:45:58 #125
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569314
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:35 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik denk dat je crypto op grofweg 2 verschillende manieren kan bekijken.

1. Je wilt traden. Zoals de wallstreet boys. Dan maakt het geen klap uit welke asset je koopt/verkoopt. Je doet dit op basis van charts. Lees je in over volume, de bollinger bands, RSI, fibonacci etc. Dit gaat meestal over een korte termijn.

2. Je wilt investeren. Hier is de keuze tussen de asset juist alles bepalend. Verdiep je in het project en bepaal voor jezelf of je denkt dat deze asset meer waard zal worden. Dit gaat over een veel langere termijn.

Naar mijn gevoel haal jij deze door elkaar. Je wilt op basis van fundamentals een koersbepaling doen op een middellange termijn. En waarom? Omdat het een eerdere cycle ook zo ging is dan je antwoord. Ik heb in alle andere cycles een mooie blowoff top gezien. Maar nu nog niet. Misschien is niet elke cycle een exacte kopie van de vorige?
Voor mij is het niet allemaal zo zwart-wit dat je moet kiezen.

De meeste kopen bitcoin of welke andere cryptocurrency omdat het in waarde toeneemt. Als het meer waard is verkopen ze het weer voor fiat (tenzij ze het zo lang vasthouden dat ze direct met crypto kunnen betalen voor hun nieuwe auto etc).

Verder is zeker niet elke cycle een 1:1 kopie. De geschiedenis herhaalt zich niet, maar het rijmt wel vaak. Er zijn zeker een hoop dingen hetzelfde in de afgelopen cycles (waaronder die 80% drop dat ik liet zien in n van mijn eerdere posts). Nu hadden we een double top i.p.v. een blowoff top omdat vorig jaar Tesla de markt zwaar aan het manipuleren was. Dat is duidelijk te zijn aan de timing van hun tweets en timing van de grafiek. Als Tesla z'n mond had gehouden dan hadden we denk ik wel gewoon $100k in November gehaald.

Maar goed, not financial advice only my opinion blablabla.
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:47:23 #126
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569323
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:45 schreef fathank het volgende:
Hahahahaha deze man

ben jij een nageboorte van edraket?

zullen we anders 2 btc inzetten?
Heb ik niet. Misschien op een dag. Maar je durft de weddenschap niet aan te gaan dus? Had je zo makkelijk van me af kunnen zijn. Want ik doe "interessant" omdat ik bearish ben.
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:48:25 #127
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203569336
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:47 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Heb ik niet. Misschien op een dag. Maar je durft de weddenschap niet aan te gaan dus? Had je zo makkelijk van me af kunnen zijn. Want ik doe "interessant" omdat ik bearish ben.
Ik gun Danny z'n users. Ook al sta je op hetzelfde niveau als zo'n ander genie hier. Maar die moeten er ook zijn. Zonder onderklasse geen bovenklasse.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:48:59 #128
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569346
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:48 schreef fathank het volgende:

[..]
Ik gun Danny z'n users. Ook al sta je op hetzelfde niveau als zo'n ander genie hier. Maar die moeten er ook zijn. Zonder onderklasse geen bovenklasse.
Zeg dan wat jij denkt dat er gaat gebeuren.

Want je weet het zoveel beter dan ik. Verlicht ons met uw kennis!
Man of Steal.
  FOK!fotograaf dinsdag 8 februari 2022 @ 13:49:52 #129
364681 over_hedge
pi_203569351
:')___!! Meer heb ik er niet op te zeggen
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:51:09 #130
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203569364
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:48 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Zeg dan wat jij denkt dat er gaat gebeuren.

Want je weet het zoveel beter dan ik. Verlicht ons met uw kennis!
Waarom zou ik me tot zulke uitspraken laten verleiden? En doen alsof ik een of ander orakel ben?

VET $1
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:52:01 #131
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569369
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:51 schreef fathank het volgende:

[..]
Waarom zou ik me tot zulke uitspraken laten verleiden? En doen alsof ik een of ander orakel ben?

VET $1
Wat doe je hier wel dan? Behalve op een online crypto forum posten en dan huilie huilie doen dat mensen het over crypto hebben.
Man of Steal.
  Forum Admin dinsdag 8 februari 2022 @ 13:55:11 #132
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_203569401
Zullen we over gaan tot de orde van de dag. De discussie wordt er niet fraaier op.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:55:54 #133
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203569411
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:52 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Wat doe je hier wel dan? Behalve op een online crypto forum posten en dan huilie huilie doen dat mensen het over crypto hebben.
Lachen om je domme rants dat bitcoin nu toch echt omlaag gaat

en je zit er al weken naast
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:59:11 #134
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569448
quote:
88s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:55 schreef fathank het volgende:

[..]
Lachen om je domme rants dat bitcoin nu toch echt omlaag gaat

en je zit er al weken naast
Ik zit er al weken naast ja? :')

Pas vanaf 23 januari gaan we iets omhoog.

Dat was 16 dagen geleden volgens mij. Is dat jouw definitie van er weken naast zitten?
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:00:30 #135
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203569460
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:59 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik zit er al weken naast ja? :')

Pas vanaf 23 januari gaan we iets omhoog.
Dat is meer dan 2 weken.

Maar blijf vooral doorgaan. Als je ooit een keer gelijk krijgt zul je de credits krijgen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203569490
Gekocht toen het 33 was 8-)
-
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:03:54 #137
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569494
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:00 schreef fathank het volgende:

[..]
Dat is meer dan 2 weken.

Maar blijf vooral doorgaan. Als je ooit een keer gelijk krijgt zul je de credits krijgen.
Letterlijk pas vanaf 4 februari is de kaart van bearish naar bullish gegaan.

Dat was dus 4 dagen geleden. Met je "ik zit er al weken naast"



Tevens is het totaalplaatje nog steeds wel bearish eigenlijk en dit kan een scam pump zijn.
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:07:17 #138
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203569527
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:03 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Letterlijk pas vanaf 4 februari is de kaart van bearish naar bullish gegaan.

Dat was dus 4 dagen geleden. Met je "ik zit er al weken naast"

[ afbeelding ]

Tevens is het totaalplaatje nog steeds wel bearish eigenlijk en dit kan een scam pump zijn.
Jij interpreteert een chart met wat lijntjes als bearisch of bullish

Dat betekent niet dat het ook feitelijk zo is. Of dat je er uberhaupt zo'n stellige bewering van kan maken. Economie is geen exacte wetenschap, en een paar lijntjes op een gekaderd plaatje al helemaal niet.

Als je alleen maar van een grafiekje uitgaat mis je nogal wat data.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:08:53 #139
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569536
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:07 schreef fathank het volgende:

[..]
Jij interpreteert een chart met wat lijntjes als bearisch of bullish

Dat betekent niet dat het ook feitelijk zo is. Of dat je er uberhaupt zo'n stellige bewering van kan maken. Economie is geen exacte wetenschap, en een paar lijntjes op een gekaderd plaatje al helemaal niet.
Je ziet de trend naar beneden gaan. Beetje omhoog, meer naar beneden, beetje omhoog, meer naar beneden, beetje omhoog, meer naar beneden.

Hoe zou je het anders willen interpreteren?

Pas sinds 4 dagen is de trend, die in november vorig jaar is ingezet, verandert en zijn we door wat cruciale weerstandlevels gebroken. Dus dan kan je idd spreken van een verandering van bearish naar bullish.
Man of Steal.
pi_203569558
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:49 schreef over_hedge het volgende:
:')___!! Meer heb ik er niet op te zeggen
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:13:59 #141
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203569596
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:08 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Je ziet de trend naar beneden gaan. Beetje omhoog, meer naar beneden, beetje omhoog, meer naar beneden, beetje omhoog, meer naar beneden.

Hoe zou je het anders willen interpreteren?
Correctie binnen de supercycle

quote:
Pas sinds 4 dagen is de trend, die in november vorig jaar is ingezet, verandert en zijn we door wat cruciale weerstandlevels gebroken. Dus dan kan je idd spreken van een verandering van bearish naar bullish.
En dan houdt dit verhaal geen stand.

Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden. Maar je hebt nogal last van wensdenken en tunnelvisie. Plus een ongezonde portie arrogantie en betweterigheid.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203569662
quote:
2s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 10:18 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Dan wordt het tijd om van naam te veranderen denk ik. Ik zal zelf nooit investeren in een munt die de naam van een hondenras heeft. Memes of niet.

Heb ik ook met dogecoin. Er is niet eens concensus over hoe je dat uit moet spreken do-ge, of 'dozj' bijvoorbeeld. Sommige mensen zeggen zelfs dodgy, wat helemaal erg is (ik heb dodgy coins :') )
Je bent iemand die ook nooit in tiktok geinvesteerd zou hebben omdat het een domme naam zou hebben. Als je niet het vermogen hebt om je in te leven in de jongeren die bepaalde producten massaal populair maken, zul je veel winsten mislopen. Misschien doe je zo omdat je vaak de boot hebt gemist.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203569689
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:03 schreef Anneloos het volgende:
Gekocht toen het 33 was 8-)
En ik in 2010 toen het 0,30 was 8-)
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:20:29 #144
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569697
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:13 schreef fathank het volgende:

[..]
Correctie binnen de supercycle
[..]
En dan houdt dit verhaal geen stand.

Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden. Maar je hebt nogal last van wensdenken en tunnelvisie. Plus een ongezonde portie arrogantie en betweterigheid.
Ah oke, dus jij voorspelt een supercycle. En welke informatie gebruik je hiervoor?

Vraag me af of @Roellie80 jou ook aansprakelijk gaat stellen als je het mis hebt. Of mag je wel dit soort dingen roepen als het bullish is?

Ik vind bullish zijn meer wensdenken. En de risico's van het mishebben van bullish zijn is schadelijker dan het mis hebben van bearish zijn. Maar jij weet het beter want ik ben arrogant.
Man of Steal.
pi_203569744
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:20 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ah oke, dus jij voorspelt een supercycle. En welke informatie gebruik je hiervoor?

Vraag me af of @:Roellie80 jou ook aansprakelijk gaat stellen als je het mis hebt. Of mag je wel dit soort dingen roepen als het bullish is?

Ik vind bullish zijn meer wensdenken. En de risico's van het mishebben van bullish zijn is schadelijker dan het mis hebben van bearish zijn. Maar jij weet het beter want ik ben arrogant.
Ik heb m'n buy orders gezet op $19.9k. Wanneer ga ik deze vullen denk je? En hoe hoog moet ik dan cashen?
pi_203569777
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:03 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Letterlijk pas vanaf 4 februari is de kaart van bearish naar bullish gegaan.

Dat was dus 4 dagen geleden. Met je "ik zit er al weken naast"

[ afbeelding ]

Tevens is het totaalplaatje nog steeds wel bearish eigenlijk en dit kan een scam pump zijn.
En als ik de lijntjes nou zo teken?

Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:26:29 #147
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569778
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:24 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik heb m'n buy orders gezet op $19.9k. Wanneer ga ik deze vullen denk je? En hoe hoog moet ik dan cashen?
Even wachten tot het duidelijk is of dit een exit scampump is of dat we idd opnieuw richting de vorige ATH gaan.
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:27:37 #148
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203569796
Als je nou eens leest ipv roeptoetert kom je er achter dat jij de enige bent die roept wat de koers gaat doen. De rest zegt alleen maar dat je dat niet kunt voorspellen.

Gaat BTC omlaag? Ja zou kunnen, kan net zo goed weer naar ATH gaan vanaf hier. Gooi een muntje op, de kans dat je het goed voorspelt is net zo groot
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:28:06 #149
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569804
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:26 schreef recursief het volgende:

[..]
En als ik de lijntjes nou zo teken?

[ afbeelding ]
Je moet wel de support en resistance meenemen.

Verder ben ik geen TA God of zo. Grappig dat je dit gelijk moet zijn al wil je een overduidelijke trendline spotten. Want anders mag het niet of zo.
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:29:22 #150
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_203569826
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 12:49 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
DM openbaar maken, ban

ik had wel gelijk het was max $42k, paar dagen
Dan moet je mij je ongevraagde commentaar niet DMen :')
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:30:54 #151
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569846
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:29 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Dan moet je mij je ongevraagde commentaar niet DMen :')
Was op het moment echt super grappig omdat die $42k dus duidelijk een heel hoog resistance level was wat ik toen dus zei dat we daar tegenaan zouden komen mochten we omhoog gaan. Die levels kan je spotten. Twee weken later zat hij dus precies twee dagen te proberen door dat $42k resistance niveau te komen.

Had niet gedacht dat het er doorheen kwam, maar na 2 dagen is het toch gelukt. Hey steek die maar in je broekzak! :7
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:31:34 #152
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203569858
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:20 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ah oke, dus jij voorspelt een supercycle. En welke informatie gebruik je hiervoor?

Vraag me af of @:Roellie80 jou ook aansprakelijk gaat stellen als je het mis hebt. Of mag je wel dit soort dingen roepen als het bullish is?

Ik vind bullish zijn meer wensdenken. En de risico's van het mishebben van bullish zijn is schadelijker dan het mis hebben van bearish zijn. Maar jij weet het beter want ik ben arrogant.
Het is een van de mogelijke scenario's. Dat zeg ik een regel verder.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:32:42 #153
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203569875
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:31 schreef fathank het volgende:

[..]
Het is een van de mogelijke scenario's. Dat zeg ik een regel verder.
En dat is prima. Maar deel dan ook de informatie waarom je dat scenario als mogelijk acht.

Dat doe ik ook. Maar jullie denken gelijk dat het dan per se 100% zo moet uitkomen. Dat is niet zo.

Het is om het te discussieren. Om het te analyseren en dan te reageren met nou ik denk het wel omdat X of ik denk het niet omdat Y.
Man of Steal.
pi_203569878
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:31 schreef fathank het volgende:

[..]
Het is een van de mogelijke scenario's. Dat zeg ik een regel verder.
Volgens mij ben je wel een bull trend maximalist
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203569894
SuperNeger heeft gelijk dat bijna iedereen bulls zijn, kleine mensjes met grote wensjes.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:36:23 #156
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_203569935
Speelkwartier duurt wel lang hier _O-
pi_203570075
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:34 schreef firefly3 het volgende:
SuperNeger heeft gelijk dat bijna iedereen bulls zijn, kleine mensjes met grote wensjes.
Het mag geen verrassing zijn dat jij SuperNeger bij valt in deze zaak.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203570167
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:44 schreef dimmak het volgende:

[..]
Het mag geen verrassing zijn dat jij SuperNeger bij valt in deze zaak.
Hij heeft gelijk. De meeste mensen zijn superbiased omdat ze perma bull zijn. En zodra alle perma bulls zijn ingestapt, komt Satoshi tevoorzijn met zijn bitcoins in zijn ANTI-BITCOIN netwerk die sneller hashed dan ons Bitcoin netwerk en het Bitcoinnetwerk outperformed en daardoor kraakt en al onze centen inneemt als grootste scam in de geschiedenis van de mensheid. Om maar een scenario te noemen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203570202
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:19 schreef DonGorgon het volgende:

[..]
En ik in 2010 toen het 0,30 was 8-)
Toen was ik 13 :'(
-
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:58:19 #160
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203570281
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:50 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Hij heeft gelijk. De meeste mensen zijn superbiased omdat ze perma bull zijn. En zodra alle perma bulls zijn ingestapt, komt Satoshi tevoorzijn met zijn bitcoins in zijn ANTI-BITCOIN netwerk die sneller hashed dan ons Bitcoin netwerk en het Bitcoinnetwerk outperformed en daardoor kraakt en al onze centen inneemt als grootste scam in de geschiedenis van de mensheid. Om maar een scenario te noemen.
Het is wel opvallend dat hier op FOK! mensen echt een hekel hebben aan bears. Met persoonlijke aanvallen en alles dat erbij komt kijken zodra je een keer bearish bent. Op Engelse fora kan je echt beide kanten van het verhaal horen. Ik zit ook hier omdat ik benieuwd ben wat Nederlanders erover te zeggen hebben maar het mag alleen maar rozengeur en maneschijn zijn of zo. Het is wel opvallend.

Ik zou het ook wel biased willen noemen ja.
Man of Steal.
  Moderator dinsdag 8 februari 2022 @ 15:10:15 #161
18653 crew  D.
pi_203570461
Complimenten aan hen met voldoende geduld om de discussie aan te gaan :D
  dinsdag 8 februari 2022 @ 15:17:11 #162
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203570566
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:58 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Het is wel opvallend dat hier op FOK! mensen echt een hekel hebben aan bears. Met persoonlijke aanvallen en alles dat erbij komt kijken zodra je een keer bearish bent. Op Engelse fora kan je echt beide kanten van het verhaal horen. Ik zit ook hier omdat ik benieuwd ben wat Nederlanders erover te zeggen hebben maar het mag alleen maar rozengeur en maneschijn zijn of zo. Het is wel opvallend.

Ik zou het ook wel biased willen noemen ja.
Mensen hebben geen hekel aan bears. Ze vinden alleen je manier van informatie zenden nogal vervelend.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203570702
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 15:17 schreef fathank het volgende:

[..]
Mensen hebben geen hekel aan bears. Ze vinden alleen je manier van informatie zenden nogal vervelend.
Waarschijnlijk omdat je bullish bent. Maar als neutrale kijker is het een verademing tegenover alle bull posts die er te vinden is. Als Bitcoin omhoog gaat begint iedereen te juichen.

Dit is emotionele BIAS en slecht voor je keuzes die je maakt in de financile wereld.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 15:34:43 #164
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203570850
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 15:24 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarschijnlijk omdat je bullish bent. Maar als neutrale kijker is het een verademing tegenover alle bull posts die er te vinden is. Als Bitcoin omhoog gaat begint iedereen te juichen.

Dit is emotionele BIAS en slecht voor je keuzes die je maakt in de financile wereld.
Het gaat niet om de boodschap maar om de vorm. En dat is het laatste wat ik erover zeg.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203570863
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:50 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Hij heeft gelijk. De meeste mensen zijn superbiased omdat ze perma bull zijn. En zodra alle perma bulls zijn ingestapt, komt Satoshi tevoorzijn met zijn bitcoins in zijn ANTI-BITCOIN netwerk die sneller hashed dan ons Bitcoin netwerk en het Bitcoinnetwerk outperformed en daardoor kraakt en al onze centen inneemt als grootste scam in de geschiedenis van de mensheid. Om maar een scenario te noemen.
Duidelijk scenario, duidelijke uitleg. Klinkt heel plausibel.
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:58 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Het is wel opvallend dat hier op FOK! mensen echt een hekel hebben aan bears. Met persoonlijke aanvallen en alles dat erbij komt kijken zodra je een keer bearish bent. Op Engelse fora kan je echt beide kanten van het verhaal horen. Ik zit ook hier omdat ik benieuwd ben wat Nederlanders erover te zeggen hebben maar het mag alleen maar rozengeur en maneschijn zijn of zo. Het is wel opvallend.

Ik zou het ook wel biased willen noemen ja.
Zodra jij met een paar lijntjes komt om je vage punt te maken gaat niemand je hier serieus nemen nee. Van de mensen waarmee je in discussie gaat heeft 90% al 1 of 2 bearmarkets doorstaan, als je dan even nagaat door welke emmers stront deze mensen (waaronder ik) zijn door gekropen is het niet zo gek dat ze permabull zijn geworden. Sure op korte termijn kan er een bearish scenario volgen, sure ook op lange termijn kan er ook nog genoeg fout gaan. Maar met een beetje ervaring is het niet gek om een permabull te zijn op lange termijn. Dat je bijval krijgt van beginners zegt daar ook al genoeg over. Dat jij vervolgens het als een persoonlijke aanval gaat zien is niet het probleem van de mensen uit dit topic.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203571020
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 15:35 schreef dimmak het volgende:

[..]
Duidelijk scenario, duidelijke uitleg. Klinkt heel plausibel.
[..]
Zodra jij met een paar lijntjes komt om je vage punt te maken gaat niemand je hier serieus nemen nee. Van de mensen waarmee je in discussie gaat heeft 90% al 1 of 2 bearmarkets doorstaan, als je dan even nagaat door welke emmers stront deze mensen (waaronder ik) zijn door gekropen is het niet zo gek dat ze permabull zijn geworden. Sure op korte termijn kan er een bearish scenario volgen, sure ook op lange termijn kan er ook nog genoeg fout gaan. Maar met een beetje ervaring is het niet gek om een permabull te zijn op lange termijn. Dat je bijval krijgt van beginners zegt daar ook al genoeg over. Dat jij vervolgens het als een persoonlijke aanval gaat zien is niet het probleem van de mensen uit dit topic.
Ik heb crypto sinds 2017 en al vanaf 2008 op de beurs. Geen beginner dus. Bearmarkets (binnen bullmarkets) zullen altijd blijven bestaan. Je kunt het negeren en je kop in het zand blijven steken, of hier handig gebruik van maken.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203571025
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:28 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Je moet wel de support en resistance meenemen.
De onderste lijn die ik zelf gekozen heb noem ik support. De bovenste lijn die ik zelf gekozen heb noem ik resistance. Ik heb ze zo gekozen dat ze samen een trendkanaal vormen waar de koers zich sinds begin november binnen beweegt. Het supportlevel is zelfs al eind oktober ontstaan.

Deze levels waren tot vandaag nog niet echt getest, alhoewel het half december er op leek dat de support opgezocht ging worden en op 22 januari de koers gebounced is vanaf de onderkant van het trendkanaal, een duidelijke decline dus. Maar toen kenden we de koers van vanochtend nog niet en daarom wisten we toen ook nog niet hoe we onze lijntjes precies moesten trekken. Nu weten we dat wel en kunnen we stellen dat een uitbraak aan de bovenkant ondanks de sterke koersimpuls gefaald is. Dat wijst erop dat het dak van het trendkanaal van gewapend beton is.

Wil je meer weten dan krijg je 1000 woorden TA extra voor 0,5 BTC.

Disclaimer: mocht in de toekomst blijken dat de lijntjes toch anders hadden moeten worden getekend dan kan ik een aangepast plaatje maken. Kosten van het aangepaste plaatje: 0,25 BTC.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203571143
Mijn ervaring is gewoon goed onderzoek doen, het nieuws volgen en dan een keuze maken. De weg zijwaarts en daarna opeens 2x omhoog dit weekend vond ik wel interessant aangezien niets het echt verklaarde (tot enig nieuws van waarde op maandag wb bitcoin).
Ik heb (op de harde manier) ook geleerd geduld te hebben, dus de lagere aankooporders die ik na verkoop zaterdag namiddag heb gedaan staan nog steeds. Dat ik daarmee een stukje extra winst gemist heb van de 2e opleving zondag en gisteren is dan maar zo, ik was er echt van overtuigd dat het naar beneden zou gaan. Maargoed, de balans staat, voor de crypto die ik interessant vind, alweer op of onder het niveau van zaterdag dus het gaat voor mij op dit moment weer de goede kant op :P .

En aan de positieve kant: ik heb ook niks verloren als ik wel gelijk had gehad. (Maar mijn glazen bol en onderbuik haperen ook weleens blijkt ;) )

[ Bericht 20% gewijzigd door tvdleur op 08-02-2022 16:02:39 ]
pi_203571273
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:58 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Het is wel opvallend dat hier op FOK! mensen echt een hekel hebben aan bears. Met persoonlijke aanvallen en alles dat erbij komt kijken zodra je een keer bearish bent. Op Engelse fora kan je echt beide kanten van het verhaal horen. Ik zit ook hier omdat ik benieuwd ben wat Nederlanders erover te zeggen hebben maar het mag alleen maar rozengeur en maneschijn zijn of zo. Het is wel opvallend.

Ik zou het ook wel biased willen noemen ja.
Er zijn dan ook wel beter Nederlandstalige fora die inhoudelijk over crypro praten.
pi_203571419
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:58 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Het is wel opvallend dat hier op FOK! mensen echt een hekel hebben aan bears. Met persoonlijke aanvallen en alles dat erbij komt kijken zodra je een keer bearish bent. Op Engelse fora kan je echt beide kanten van het verhaal horen. Ik zit ook hier omdat ik benieuwd ben wat Nederlanders erover te zeggen hebben maar het mag alleen maar rozengeur en maneschijn zijn of zo. Het is wel opvallend.

Ik zou het ook wel biased willen noemen ja.
Het is FOK!. Het niveau ligt hier nou eenmaal 'iets lager'.
pi_203571754
Veel Bulls hier voor net 10/13% .
Oke shit coins willen wel gaan maar storten ook net zo hard weer in.

Eens kijken of we deze week de trent door zet maar ik verwacht vrijdag gewoon weer dips bij de sluiten van de beurs en banken .
Snel alles weer terug in valuta voor de weekend.

Nee als het echt Bulls gaat worden zal Tesla weer btc moeten accepteren voor hun wagens.
pi_203571756
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 15:45 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik heb crypto sinds 2017 en al vanaf 2008 op de beurs. Geen beginner dus. Bearmarkets (binnen bullmarkets) zullen altijd blijven bestaan. Je kunt het negeren en je kop in het zand blijven steken, of hier handig gebruik van maken.
Crypto is geen beurs. Door die twee 1 op 1 te vergelijk ga je al mank. Net zoals je steeds mank gaat met al je andere vergelijkingen en verbanden. Bovendien zei je eerder dat je in de laatste bearmarket bent begonnen. Dus heb je die transitie van bull naar bear niet meegemaakt met je zakken vol.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203571831
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 16:41 schreef dimmak het volgende:

[..]
Crypto is geen beurs. Door die twee 1 op 1 te vergelijk ga je al mank. Net zoals je steeds mank gaat met al je andere vergelijkingen en verbanden. Bovendien zei je eerder dat je in de laatste bearmarket bent begonnen. Dus heb je die transitie van bull naar bear niet meegemaakt met je zakken vol.
Ik had in 2017 een kleine bag crypto gekocht voordat de crash begon. Dus ik heb het meegemaakt. Vervolgens was ik daarna gaan bijkopen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203571837
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 16:41 schreef suijkerbuijk het volgende:
Nee als het echt Bulls gaat worden zal Tesla weer btc moeten accepteren voor hun wagens.
Deels gelijk. Bitcoin onchain data laat zien dat er een gezonde stroom aan nieuwe aanwas is en dat er veel hodlers groeien. Groei in prijs blijft echter uit en dat is omdat er hype onder retail mist. Hype zal ergens door moeten aangezwengeld worden, maar dat kan zoveel zijn. Greyscale was vorig jaar de grote aanstichter en Tesla deed het laatste zetje. Tesla's Bitcoin op de balans is in waarde ook flink toegenomen, dus het kan best zij dat er grote bedrijven alsnog het voorbeeld volgen waardoor er weer nieuwe hype komt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203572009
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 16:41 schreef dimmak het volgende:

[..]
Crypto is geen beurs. Door die twee 1 op 1 te vergelijk ga je al mank. Net zoals je steeds mank gaat met al je andere vergelijkingen en verbanden. Bovendien zei je eerder dat je in de laatste bearmarket bent begonnen. Dus heb je die transitie van bull naar bear niet meegemaakt met je zakken vol.
Klopt
Maar de mensen die handelen bepalen wat er gebeurt .
En hoewel crypto 24/7 365 dagen toegankelijk is .
Word nu via banken en de beurs zelf een dag deel bepaald .

Daarom kon je van af 2022 niet meer het zelfde denken als de jaren daarvoor.
Logies ook omdat banken , beurs en de landen ook in crypto zijn gestapt.

Waaronder Rusland die het legaal wilt gaan maken en dat de banken daar mogen gaan handelen

Wat gaat er dan gebeuren ? Niemand weet het .

We staan met crypto weer in de begin stand en alles is weer open wat er kan gebeuren .

https://businessam.be/op-(...)f-voor-cryptomunten/

https://businessam.be/rus(...)n-regulering-crypto/
pi_203572195
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:26 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Even wachten tot het duidelijk is of dit een exit scampump is of dat we idd opnieuw richting de vorige ATH gaan.
Even wachten? Ik mis de boot vriend! Ik dacht, eindelijk eens iemand die het snapt. Eindelijk iemand die verteld waar ik m'n buy orders moet zetten...
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 20:09 schreef SuperNeger het volgende:
We kelderen gewoon naar de $15k hoor
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 21:06 schreef SuperNeger het volgende:
…we gaan sowieso onder de 20k komen…
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 januari 2022 21:30 schreef SuperNeger het volgende:
het is overduidelijk welke kant we op gaan en dat is gewoon sub 20k
quote:
0s.gif Op donderdag 27 januari 2022 08:31 schreef SuperNeger het volgende:
We gaan sowieso snel onder de $30k komen en erna duurt het niet lang voor voor onder de $20k.
quote:
7s.gif Op donderdag 27 januari 2022 09:44 schreef SuperNeger het volgende:
Het is overduidelijk over. Laat het gewoon los.
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 08:25 schreef SuperNeger het volgende:
…We gaan gewoon crashen. Het is niet de vraag van of het zo is, maar wanneer het zo is…we gaan neer. En we gaan neer hard.
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 11:19 schreef SuperNeger het volgende:
Ik weet wel welke kant we op gaan.
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 11:37 schreef SuperNeger het volgende:
we gaan crashen.
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 februari 2022 14:31 schreef SuperNeger het volgende:
Het dropt altijd 80%. Dus dat is nog onder de $20k
Wanneer gaan we nou naar die sub $20k?

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 08-02-2022 17:23:04 ]
  dinsdag 8 februari 2022 @ 17:46:38 #177
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203572525
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 17:15 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Even wachten? Ik mis de boot vriend! Ik dacht, eindelijk eens iemand die het snapt. Eindelijk iemand die verteld waar ik m'n buy orders moet zetten...
[..]
[..]
[..]
[..]
[..]
[..]
[..]
[..]
[..]
Wanneer gaan we nou naar die sub $20k?
Bedankt voor deze verzameling, dat gaat nog eens leuk worden.

Wanneer? Ik denk dus na de Superbowl.
Man of Steal.
pi_203572572
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 17:46 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Bedankt voor deze verzameling, dat gaat nog eens leuk worden.

Wanneer? Ik denk dus na de Superbowl.
Dat lijkt me heel logisch, na de Superbowl crasht alles. Want de correlatie tussen Superbowl en de cryptomarkt is enorm hoog. Ik denk dat het trouwens met Pasen of Kerst crasht, of met Pinksteren. Of 1 van die dagen daartussen. En als dat niet zo is, dan crasht het gewoon niet, of stiekem daarna toch wel.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 17:58:38 #179
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203572637
Volgende week wordt echt genieten.
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 18:12:53 #180
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203572769
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 17:51 schreef nirvana het volgende:

[..]
Dat lijkt me heel logisch, na de Superbowl crasht alles. Want de correlatie tussen Superbowl en de cryptomarkt is enorm hoog. Ik denk dat het trouwens met Pasen of Kerst crasht, of met Pinksteren. Of 1 van die dagen daartussen. En als dat niet zo is, dan crasht het gewoon niet, of stiekem daarna toch wel.
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 12:00 schreef SuperNeger het volgende:
Ok mijn theorie gebaseerd op helemaal niks net als deze rebounce/pump hoe je het wilt zien:

1. Het grootste crypto volk zijn nog steeds de Amerikanen
2. Volgende week maandag 14 februari gaat de Superbowl van start
3. De superbown is n van de grootste televisie momenten voor de USA met tonnen reclames
4. Een heleboel van deze reclames zullen crypto-gerelateerd zijn
5. Een week van ter voren lekker een pump creren om het fomo-level nog groter te maken
6. Vanaf volgende week zien alle Amerikanen crypto reclames en "zie je nou crypto gaat omhoog"
7. Instroom nieuwe retail

Of we gaan natuurlijk wl echt omhoog dit keer en ik mis de boot keihard.

Ik ben wel minder zeker van de beer uithangen. ;(
https://fortune.com/2022/(...)commercials-binance/
https://cointelegraph.com(...)art-of-super-bowl-ad
https://markets.businessi(...)e-second-half-2022-2
https://www.morningbrew.c(...)t-details-are-scarce
https://ambcrypto.com/sup(...)-com-just-the-start/

Ik snap echt niet waarom jullie allemaal zo ongesteld raken.

Don't shoot the messenger.
Man of Steal.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 18:16:00 #181
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203572793
3 van de 5 artikelen waren trouwens na die post van mij gemaakt dus denk dat die theorie aardig klopt

Maar goed.

Het is vermoeiend om de komende dagen de "We gaan omhoog" vs "We gaan omlaag" discussie te houden dus ik ga er een weekje niet aan bijdragen. See you next week :*
Man of Steal.
  FOK!fotograaf dinsdag 8 februari 2022 @ 18:18:38 #182
364681 over_hedge
pi_203572815
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 18:12 schreef SuperNeger het volgende:
Don't shoot the messenger.
Het probleem is niet dat je het zegt. Het probleem is dat je het 15x op een dag zegt. Maar dit heb je maar niet door. Je hoeft nooit bang te zijn voor straling, want er zit een meter of 2 beton voor je kop.
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 18:20:02 #183
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203572829
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 18:18 schreef over_hedge het volgende:

[..]
Het probleem is niet dat je het zegt. Het probleem is dat je het 15x op een dag zegt. Maar dit heb je maar niet door. Je hoeft nooit bang te zijn voor straling, want er zit een meter of 2 beton voor je kop.
Omdat er elke keer een boze bull is dat ik op z'n dromen loop te stampen dus ja dan moet je wel reageren.

Er is gewoon een zwaar tekort aan beren hier. Daarom lijkt het misschien zo. Ik doe het ook niet voor m'n plezier.
Man of Steal.
pi_203573484
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 18:20 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Omdat er elke keer een boze bull is dat ik op z'n dromen loop te stampen dus ja dan moet je wel reageren.

Er is gewoon een zwaar tekort aan beren hier. Daarom lijkt het misschien zo. Ik doe het ook niet voor m'n plezier.
Komt omdat er velen hun zakcentje er in hebben gestopt en hopen op dikke winst in korte tijd

Dat kan ook wel als je met bots gaat werken en met kleine % gaat werken.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 21:50:45 #185
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_203575964
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 18:20 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Omdat er elke keer een boze bull is dat ik op z'n dromen loop te stampen dus ja dan moet je wel reageren.

Er is gewoon een zwaar tekort aan beren hier. Daarom lijkt het misschien zo. Ik doe het ook niet voor m'n plezier.
Mensen corrigeren op het internet is natuurlijk ook een dagtaak …..
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  Moderator dinsdag 8 februari 2022 @ 22:09:35 #186
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_203576326
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:51 schreef fathank het volgende:

[..]
Waarom zou ik me tot zulke uitspraken laten verleiden? En doen alsof ik een of ander orakel ben?

VET $1
Minimaal.

Een alles-verslindend-monster heb ik een wijs man ooit horen zeggen.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_203577788
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 17:51 schreef nirvana het volgende:

[..]
Dat lijkt me heel logisch, na de Superbowl crasht alles. Want de correlatie tussen Superbowl en de cryptomarkt is enorm hoog. Ik denk dat het trouwens met Pasen of Kerst crasht, of met Pinksteren. Of 1 van die dagen daartussen. En als dat niet zo is, dan crasht het gewoon niet, of stiekem daarna toch wel.
Het is ook maar net wat je een "crash" noemt. Ik keek een paar maanden terug Veronica Inside en toen zei Genee dat "Bitcoin compleet ingestort is". Dus ik dacht oh shit, even kijken. Was ie maar 4% gezakt :')
pi_203577816
twitter


twitter
pi_203578740
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 18:20 schreef SuperNeger het volgende:
Er is gewoon een zwaar tekort aan beren hier. Daarom lijkt het misschien zo. Ik doe het ook niet voor m'n plezier.
Bedankt oh onze redder superneger.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203579152
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2022 02:58 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

[ twitter ]
Dat wijf van die hack was wel een leipe vrouw. Op TikTok en Twitter zijn heel wat pareltjes te vinden. _O-

twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203579806
twitter
  woensdag 9 februari 2022 @ 10:27:35 #192
423584 begaaierd
Ik Begaai, Hij Begaait, Wij...
pi_203579889
quote:
Mocht het gaan crashen dan heeft dit niets met de Superbowl te maken denk ik.
Dan heeft het te maken met de inflatiecijfers die morgen bekend worden gemaakt in de USA.

Alles boven de 7,3% zal de markt negatief gaan beinvloeden ivm de rente bepaling in maart.
pi_203580014
quote:
Fijn dat er geen verbod komt, maar onderstaande is toch gewoon geen goed nieuws?

"Hun circulatie in de legale sector zal alleen mogelijk zijn met volledige identificatie, via het banksysteem of vergunninghoudende tussenpersonen (...)"
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_203580651
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 10:38 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Fijn dat er geen verbod komt, maar onderstaande is toch gewoon geen goed nieuws?

"Hun circulatie in de legale sector zal alleen mogelijk zijn met volledige identificatie, via het banksysteem of vergunninghoudende tussenpersonen (...)"
Heb jij toch geen last van? :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203580666
Heather Morgan (schreef artikelen over crypto op Forbes) had de crypto connecties en Ilya Lichtenstein (angel investor) had het geld. Waarschijnlijk hebben ze witgewassen voor de hacker om zelf een deel te mogen houden, of ze hebben de coins met een flinke korting gekocht van de hacker en ze vervolgens proberen wit te wassen volledig voor hun eigen conto. Geen van beide lijken de kunde of toegang te hebben om daadwerkelijk de hack zelf te hebben gedaan.

Interessant verhaal... ben benieuwd welke details en lijken er nog meer uit de kast komen. Blijft me verbazen dat de private keys telkens boven water komen bij dit soort arrestaties... dat is nou juist zo makkelijk te voorkomen. Niet encrypten of vertrouwen op ingebouwde cloud encryptie is absoluut een no-go.. dat zouden juist dit soort figuren ook moeten weten.

[ Bericht 29% gewijzigd door Ronald-Koeman op 09-02-2022 11:41:59 ]
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  woensdag 9 februari 2022 @ 12:11:12 #196
62913 Blik
The one and Only!
pi_203581179
quote:
UNIVERSAJJAJAJAJAJA
pi_203582165
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 11:36 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Heather Morgan (schreef artikelen over crypto op Forbes) had de crypto connecties en Ilya Lichtenstein (angel investor) had het geld. Waarschijnlijk hebben ze witgewassen voor de hacker om zelf een deel te mogen houden, of ze hebben de coins met een flinke korting gekocht van de hacker en ze vervolgens proberen wit te wassen volledig voor hun eigen conto. Geen van beide lijken de kunde of toegang te hebben om daadwerkelijk de hack zelf te hebben gedaan.

Interessant verhaal... ben benieuwd welke details en lijken er nog meer uit de kast komen. Blijft me verbazen dat de private keys telkens boven water komen bij dit soort arrestaties... dat is nou juist zo makkelijk te voorkomen. Niet encrypten of vertrouwen op ingebouwde cloud encryptie is absoluut een no-go.. dat zouden juist dit soort figuren ook moeten weten.
Ik keek van de week een documentaire op netflix over zo'n Duits snotjong dat drugs verkocht via zijn site op het darkweb. Uiteindelijk werd hij opgepakt omdat ze via een leverancier bij hem uit kwamen. Toen wouden ze natuurlijk in zijn computer maar daar zat een slot op. De enige reden dat ze er uiteindelijk toch in konden komen was omdat ze ergens in zijn kamer een stukje papier vonden waar zijn ww op stond.

Eenmaal in de pc vonden ze 12 wallets waar in totaal meer dan 15 duizend BTC in zat, toen ten waarde van circa 4 miljoen euro (vandaag de dag ongeveer een half miljard). De politie heeft nog een aantal wallets kunnen kraken en daar 350K uit kunnen halen maar de rest konden ze niet bij. Uiteindelijk heeft hij 3 miljoen terug moeten betalen aan de staat. Over de rest van de wallets zegt hij zelf natuurlijk dat er niks in zit of hij er niet bij kan. Hoeveel geld hij er aan over gehouden heeft weet alleen hij zelf.
pi_203583857
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 13:05 schreef Sjemmert het volgende:

[..]
Ik keek van de week een documentaire op netflix over zo'n Duits snotjong dat drugs verkocht via zijn site op het darkweb. Uiteindelijk werd hij opgepakt omdat ze via een leverancier bij hem uit kwamen. Toen wouden ze natuurlijk in zijn computer maar daar zat een slot op. De enige reden dat ze er uiteindelijk toch in konden komen was omdat ze ergens in zijn kamer een stukje papier vonden waar zijn ww op stond.

Eenmaal in de pc vonden ze 12 wallets waar in totaal meer dan 15 duizend BTC in zat, toen ten waarde van circa 4 miljoen euro (vandaag de dag ongeveer een half miljard). De politie heeft nog een aantal wallets kunnen kraken en daar 350K uit kunnen halen maar de rest konden ze niet bij. Uiteindelijk heeft hij 3 miljoen terug moeten betalen aan de staat. Over de rest van de wallets zegt hij zelf natuurlijk dat er niks in zit of hij er niet bij kan. Hoeveel geld hij er aan over gehouden heeft weet alleen hij zelf.
Volgens mij was die kneus inmiddels alweer opgepakt
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_203583926
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 11:34 schreef dimmak het volgende:

[..]
Heb jij toch geen last van? :P
Je lijkt negatief nieuws niet te willen lezen. Vaak heeft nieuws een positieve en negatieve zijde. Pas als je het vermogen hebt om dit te snappen, kun je in "kleur" denken en stappen ondernemen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203583933
quote:
10s.gif Op woensdag 9 februari 2022 14:27 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Volgens mij was die kneus inmiddels alweer opgepakt
Aan het eind van die documentaire werd er wel gehint naar een nieuw onderzoek. Hij zou mogelijk weer bij een vergelijkbare site betrokken zijn. Ik weet nier of hij alweer opgepakt is maar zou kunnen idd.

Die gast was sowieso niet helmaal goed. Echt extreem vol van zichzelf. Het zou me niets verbazen iig als hij het weer heeft opgepakt. Hij was echt super trots op wat hij bereikt had.
  woensdag 9 februari 2022 @ 15:04:47 #201
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203584402
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 14:31 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je lijkt negatief nieuws niet te willen lezen. Vaak heeft nieuws een positieve en negatieve zijde. Pas als je het vermogen hebt om dit te snappen, kun je in "kleur" denken en stappen ondernemen.
Welke kleur moeten we hier zien en welke actie moeten we er op ondernemen? Ik leer graag van de meer ervaren mensen in de financile wereld
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203584404
Wat doen ze eigenlijk met al die inbeslag genomen en gestolen BTC? Bij de rechtmatige eigenaar terug krijgen lijkt me onbegonnen werk....
blablablabla
pi_203584501
quote:
14s.gif Op woensdag 9 februari 2022 15:04 schreef fathank het volgende:

[..]
Welke kleur moeten we hier zien en welke actie moeten we er op ondernemen? Ik leer graag van de meer ervaren mensen in de financile wereld
Voorbereid zijn op zowel een bullmarket als een 3 jaar lange zijbeweging of bear market. Zelfs bij een bearmarket moet je geld verdienen, dat lukt niet als je op een bitcoin maximalistische wijze op je bitcoin stack blijft zitten en 3% yield hierop krijgt op je 5.000 euro stack. Leuk die 150 euro per jaar maar daar doe je niet eens de boodschappen mee en het overtreft niet de schade van de bearmarket. Dan had je beter 3 jaar in fiat kunnen zitten.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203584620
Pas als je bearmarket-bestendig bent wordt je megarijk
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203584773
Deze screenshot vat de imbeciliteit van jpeg plaatjes als NFT's wel aardig samen. En dat zou dan een "reward" zijn.

Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_203585031
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 14:31 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je lijkt negatief nieuws niet te willen lezen. Vaak heeft nieuws een positieve en negatieve zijde. Pas als je het vermogen hebt om dit te snappen, kun je in "kleur" denken en stappen ondernemen.
Jezus gast..
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203585039
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 15:04 schreef Elan het volgende:
Wat doen ze eigenlijk met al die inbeslag genomen en gestolen BTC? Bij de rechtmatige eigenaar terug krijgen lijkt me onbegonnen werk....
Bitfinex heeft toen zelf alles opgelost. Ik denk dat ze dus terug naar Bitfinex gaan.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203585171
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 15:04 schreef Elan het volgende:
Wat doen ze eigenlijk met al die inbeslag genomen en gestolen BTC? Bij de rechtmatige eigenaar terug krijgen lijkt me onbegonnen werk....
Zal wel terug gaan naar eigenaar, namelijk Bitfinex, in verleden heeft de Amerikaanse overheid de BTC's van The Silkroad geveild, ging toen om 30K bitcoin en is verkocht voor 18 Miljoen :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_203585998
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 15:19 schreef firefly3 het volgende:
Pas als je bearmarket-bestendig bent wordt je megarijk
Wordt je ja? :')
pi_203586885
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 17:14 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Wordt je ja? :')
Als je tijdens het handelen net zo emotioneel bent dan maak je verkeerde beslissingen
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  woensdag 9 februari 2022 @ 18:19:40 #211
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203586933
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 15:19 schreef firefly3 het volgende:
Pas als je bearmarket-bestendig bent wordt je megarijk
Bedankt voor deze nuttige bijdrage _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203587476
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 18:16 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als je tijdens het handelen net zo emotioneel bent dan maak je verkeerde beslissingen
Beslissingen neem je... Niet maken
  FOK!fotograaf woensdag 9 februari 2022 @ 18:59:59 #213
364681 over_hedge
pi_203587558
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 17:14 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Wordt je ja? :')
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_203588069
quote:
14s.gif Op woensdag 9 februari 2022 18:19 schreef fathank het volgende:

[..]
Bedankt voor deze nuttige bijdrage _O_
En ben jij bearmarket bestendig? Of ben je tijdens een bearmarket een bagholder?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  woensdag 9 februari 2022 @ 19:25:53 #215
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203588126
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 19:23 schreef firefly3 het volgende:

[..]
En ben jij bearmarket bestendig? Of ben je tijdens een bearmarket een bagholder?
Ik heb $5k in btc weggezet tegen 3% rente dus wat denk je zelf

Kan ik lekker 1x per jaar uit eten.

Blauw!
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203588490
quote:
14s.gif Op woensdag 9 februari 2022 19:25 schreef fathank het volgende:

[..]
Ik heb $5k in btc weggezet tegen 3% rente dus wat denk je zelf

Kan ik lekker 1x per jaar uit eten.

Blauw!
De troll komt weer naar boven :)
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203590441
Zitten hier nog mensen in Neblio? Ik heb nog een 500 stuks die ooit eens 20k waard waren en nu nog 300 ^O^ .
Echter ik wil ze van een dat bestand in mijn wallet uploaden. Hij geeft alleen steeds het volgende aan:

Result of import is: 0 out of 201 added to your wallet

Keys that are not addes are usually skipped because they are already in your wallet.


Iemand die hier de oplossing voor heeft?

Ik heb het al opnieuw geinstalleerd en heb een bepaalde poort 6325 open gezet.
pi_203590877
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 20:57 schreef tgev het volgende:
Zitten hier nog mensen in Neblio? Ik heb nog een 500 stuks die ooit eens 20k waard waren en nu nog 300 ^O^ .
Echter ik wil ze van een dat bestand in mijn wallet uploaden. Hij geeft alleen steeds het volgende aan:

Result of import is: 0 out of 201 added to your wallet

Keys that are not addes are usually skipped because they are already in your wallet.


Iemand die hier de oplossing voor heeft?

Ik heb het al opnieuw geinstalleerd en heb een bepaalde poort 6325 open gezet.
Beter vragen op Tweakers denk ik.
Daar zullen net iets meer ervaring mee hebben.
pi_203592761
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 20:57 schreef tgev het volgende:
Zitten hier nog mensen in Neblio? Ik heb nog een 500 stuks die ooit eens 20k waard waren en nu nog 300 ^O^ .
Echter ik wil ze van een dat bestand in mijn wallet uploaden. Hij geeft alleen steeds het volgende aan:

Result of import is: 0 out of 201 added to your wallet

Keys that are not addes are usually skipped because they are already in your wallet.


Iemand die hier de oplossing voor heeft?

Ik heb het al opnieuw geinstalleerd en heb een bepaalde poort 6325 open gezet.
Ooit had ik een soortgelijk probleem met mijn reddcoin wallet. Ik moest de nieuwste versie downloaden, de default .dat file vervangen met mijn .dat file. Toen alles vanaf 0 opnieuw gesyched was, zag ik mijn coins in mijn wallet. Ik hoop dat je hier wat aan hebt, succes in ieder geval!
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  donderdag 10 februari 2022 @ 09:39:28 #220
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203594729
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 19:39 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De troll komt weer naar boven :)
Fight fire with fire.

Papaya-oranje.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 10 februari 2022 @ 09:45:49 #221
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203594790
twitter


Dildogroen!
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203597645
Hoe laat die inflatiecijfers.
blablablabla
  donderdag 10 februari 2022 @ 14:16:55 #223
423584 begaaierd
Ik Begaai, Hij Begaait, Wij...
pi_203599110
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 13:11 schreef Elan het volgende:
Hoe laat die inflatiecijfers.
quote:
Next Release
January 2022 CPI data are scheduled to be released on February 10, 2022, at 8:30 A.M. Eastern Time.
14.30 uur NL tijd?
pi_203599242
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 14:16 schreef begaaierd het volgende:

[..]
[..]
14.30 uur NL tijd?

Thx
Verwacht hoe dan ook een 'crash'. Elke FUD gebruiken om wat paper hands te dumpen _O_ .
blablablabla
  donderdag 10 februari 2022 @ 14:30:43 #225
423584 begaaierd
Ik Begaai, Hij Begaait, Wij...
pi_203599373
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 14:24 schreef Elan het volgende:

[..]
Thx
Verwacht hoe dan ook een 'crash'. Elke FUD gebruiken om wat paper hands te dumpen _O_ .
Denk dat wanneer het niet boven de 7.3% komt, het wel eens flink kan gaan knallen (omhoog wel te verstaan).

Edit: gaat hard naar beneden nu :D
pi_203599418
9%?
blablablabla
pi_203599453
Raar eigenlijk zou Bitcoin als een gek omhoog moeten gaan bij zo'n hoge inflatie.
blablablabla
  donderdag 10 februari 2022 @ 14:35:32 #228
423584 begaaierd
Ik Begaai, Hij Begaait, Wij...
pi_203599456
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 14:33 schreef Elan het volgende:
9%?
7.5% zie ik op Twitter. Maar weet niet of dit ook het exacte cijfer is.
pi_203599531
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 14:35 schreef begaaierd het volgende:

[..]
7.5% zie ik op Twitter. Maar weet niet of dit ook het exacte cijfer is.
Klopt.

https://www.cnbc.com/2022(...)e-than-expected.html

Redelijk conform verwachting toch?
blablablabla
  donderdag 10 februari 2022 @ 14:40:02 #230
423584 begaaierd
Ik Begaai, Hij Begaait, Wij...
pi_203599547
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 14:35 schreef Elan het volgende:
Raar eigenlijk zou Bitcoin als een gek omhoog moeten gaan bij zo'n hoge inflatie.
Heeft weer te maken met de rente bepaling in maart.
Maar goed het fijne weet ik er ook niet van.
pi_203599788
Als bitcoin zo blijft als nu dan was het echt een mini mini mini mini dipje.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  donderdag 10 februari 2022 @ 14:55:47 #232
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203599824
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 14:39 schreef Elan het volgende:

[..]
Klopt.

https://www.cnbc.com/2022(...)e-than-expected.html

Redelijk conform verwachting toch?
7,2% was de verwachting, dus dat is toch wel wat hoger dan verwacht.

men hoopte stiekem ook op betere cijfers denk ik, aangezien het nu vrij zeker is dat de rente snel (sneller) verhoogd gaat worden.

Markten in de VS zijn nog niet open, dus eerst maar eens kijken wat er daadwerkelijk gaat gebeuren.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203599836
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 14:35 schreef Elan het volgende:
Raar eigenlijk zou Bitcoin als een gek omhoog moeten gaan bij zo'n hoge inflatie.
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 14:40 schreef begaaierd het volgende:

[..]
Heeft weer te maken met de rente bepaling in maart.
Maar goed het fijne weet ik er ook niet van.
Het is heel simpel. Bij een hoge inflatie gaat de regering in de VS de inflatie forcer bestrijden door de rente verder omhoog te gooien. Wanneer de rente omhoog is gegooid, gaan whales het geld verplaatsen van Bitcoin naar banken & andere vermogensbeheerders om op een (voor hun) veiligere manier te rentenieren.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203599950
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 14:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
[..]
Het is heel simpel. Bij een hoge inflatie gaat de regering in de VS de inflatie forcer bestrijden door de rente verder omhoog te gooien. Wanneer de rente omhoog is gegooid, gaan whales het geld verplaatsen van Bitcoin naar banken & andere vermogensbeheerders om op een (voor hun) veiligere manier te rentenieren.
Die beoogde renteverhogingen hebben niet veel om het hand, tienden van procenten. Maar waarschijnlijk gaat het om de trendbreuk.
Al was door de meeste analisten op voorhand voorspeld dat hij tussen de 7 en 8 zou gaan uitvallen. Dus zo schokkend is het niet.
blablablabla
pi_203599960
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 14:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
[..]
Het is heel simpel. Bij een hoge inflatie gaat de regering in de VS de inflatie forcer bestrijden door de rente verder omhoog te gooien. Wanneer de rente omhoog is gegooid, gaan whales het geld verplaatsen van Bitcoin naar banken & andere vermogensbeheerders om op een (voor hun) veiligere manier te rentenieren.
De whales denk het niet .
De rendementen wat je kan krijgen met btc is nog steeds hoger dan de bank je kan geven

Bank zal niet meer dan 10% renten geven per jaar max

Btc kan die renten al geven per dag met de juiste pc bot er op.

Nee de whales gaan niet naar de bank rennen er voor.
De beurs handelaar zullen het bedrag daar parkeren en de huis tuin keuken gezin die liever wat stabieler willen hebben .

De rest van de wereld gaat wel gokken met crypto.

Trouwens genoeg whales die verslaaft zijn met gokken .
Voor als de Aziatische kanten.
pi_203600039
Het is een spel inderdaad om mensen aan te trekken en af te stoten. Verdienmodel zit in het percentage paper hands die hoog kopen en met verlies er uit stappen. Eerlijk gezegd geloof ik ook niet in twee jaar bear market, maar je moet altijd #ready zijn.

Elke media FUD zal gebruikt worden voor koersmanipulatie en andersom om FOMO te creren. Duidelijkste voorbeeld is wel het eeuwige gezeik dat China crypto's in de ban gaat doen dat inmiddels al 5 jaar duurt, en recent nog met Rusland. Een verhaal dat ook nog eens behoorlijk uit de context gerukt is.
blablablabla
pi_203600077
Mensen moeten hun roze bril af doen, de meeste whales hebben amper Bitcoin en hebben vooral vastgoed en fiat. Bitcoin valt onder risky assets en dat zal nog een tijd zo zijn.

Sterker nog, zij zijn vaak beperkt met de hoeveelheid risico die zij mogen hebben met het beleggen op risky assets. Denk je dat de Nederlandse staat/belastingbetaler nog garant staat voor bedrijven als deze bedrijven all-in gaan op Bitcoin?

Whales zitten vaak vast aan contracten & afspraken en doen zowel interne als externe risico analyse's.

Jullie denken aan "whales" aan mensen met 10-20 miljoen. Ik heb het over de echte whales
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203600186
BlackRock kan trouwens eenvoudig alle crypto op de wereld opkopen als het niet vastzat aan contracten.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203600202
10-20 miljoen is geen whale.Michael Saylor is een whale.
blablablabla
pi_203600276
Misschien wel grappig om over na te denken, wat als een vermogensbeheerder besluit om letterlijk alle beschikbare Bitcoins op te kopen vanaf nu. Is Bitcoin dan nog wel succesvol in het eerlijk verdelen van de machtsverhouding op de wereld & wat zijn de gevolgen?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203600522
Eurozone is al net zo kut. Enige oplossing tegen zulke inflatie is meer Bitcoin kopen en minder sparen. Je spaargeld staat letterlijk te verdampen :r .
blablablabla
pi_203600545
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  donderdag 10 februari 2022 @ 15:45:30 #243
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_203600567
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 15:42 schreef Elan het volgende:
Eurozone is al net zo kut. Enige oplossing tegen zulke inflatie is meer Bitcoin kopen en minder sparen. Je spaargeld staat letterlijk te verdampen :r .
Ja maar de regering zei dat het maar 2% zou zijn :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_203600631
quote:
14s.gif Op donderdag 10 februari 2022 15:45 schreef fathank het volgende:

[..]
Ja maar de regering zei dat het maar 2% zou zijn :')
Waarschijnlijk is de rele inflatie nog hoger. Bovendien is het einde nog lang niet in zicht, rente verhogen snijden overheden zichzelf lelijk mee in de vingers door de absurde schulden die ze zijn aangegaan tijdens de pandemie.
blablablabla
pi_203600646
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 15:13 schreef firefly3 het volgende:
Mensen moeten hun roze bril af doen, de meeste whales hebben amper Bitcoin en hebben vooral vastgoed en fiat. Bitcoin valt onder risky assets en dat zal nog een tijd zo zijn.

Sterker nog, zij zijn vaak beperkt met de hoeveelheid risico die zij mogen hebben met het beleggen op risky assets. Denk je dat de Nederlandse staat/belastingbetaler nog garant staat voor bedrijven als deze bedrijven all-in gaan op Bitcoin?

Whales zitten vaak vast aan contracten & afspraken en doen zowel interne als externe risico analyse's.

Jullie denken aan "whales" aan mensen met 10-20 miljoen. Ik heb het over de echte whales
Echt whales zitten er wel in.
Wegens een simpel reden.
Btc wat in de min staat is minder belasting betalen .
Ze laten de boel stijgen dan verkopen ze het met winst en kopen gelijk weer in.
Opdat moment hebben nieuwe btc wat te duur is ingekocht en zakt in waarde.
Kassa minder belasting betalen omdat het verliest post is.
Pas geleden nog behandeld bij crypto rush er over.
Zal de link even opzoeken.

  donderdag 10 februari 2022 @ 16:04:55 #246
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203600845
BTC schiet omhoog :o
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203600939
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 15:13 schreef firefly3 het volgende:
Mensen moeten hun roze bril af doen, de meeste whales hebben amper Bitcoin en hebben vooral vastgoed en fiat. Bitcoin valt onder risky assets en dat zal nog een tijd zo zijn.

Sterker nog, zij zijn vaak beperkt met de hoeveelheid risico die zij mogen hebben met het beleggen op risky assets. Denk je dat de Nederlandse staat/belastingbetaler nog garant staat voor bedrijven als deze bedrijven all-in gaan op Bitcoin?

Whales zitten vaak vast aan contracten & afspraken en doen zowel interne als externe risico analyse's.

Jullie denken aan "whales" aan mensen met 10-20 miljoen. Ik heb het over de echte whales
Rare aannames van een troll op een internetforum.

quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 15:20 schreef firefly3 het volgende:
BlackRock kan trouwens eenvoudig alle crypto op de wereld opkopen als het niet vastzat aan contracten.
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 15:27 schreef firefly3 het volgende:
Misschien wel grappig om over na te denken, wat als een vermogensbeheerder besluit om letterlijk alle beschikbare Bitcoins op te kopen vanaf nu. Is Bitcoin dan nog wel succesvol in het eerlijk verdelen van de machtsverhouding op de wereld & wat zijn de gevolgen?
En waarom zouden ze dat in godsnaam doen?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203600973
quote:
2s.gif Op donderdag 10 februari 2022 16:04 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
BTC schiet omhoog :o
Begrijpelijk met dit soort inflatiecijfers.
blablablabla
pi_203600976
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 16:13 schreef dimmak het volgende:

[..]
Rare aannames van een troll op een internetforum.

Aannames? Zoek eens voor de grap eens op hoeveel vastgoed BlackRock bezit en hoeveel Bitcoin. Dan zie je vanzelf dat de grootste spelers meer fiat en vastgoed bezitten dan Bitcoin.
quote:
[..]
[..]
En waarom zouden ze dat in godsnaam doen?
Waarom niet? Wij kopen toch ook Bitcoin?
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203600992
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2022 15:50 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Echt whales zitten er wel in.
Wegens een simpel reden.
Btc wat in de min staat is minder belasting betalen .
Ze laten de boel stijgen dan verkopen ze het met winst en kopen gelijk weer in.
Opdat moment hebben nieuwe btc wat te duur is ingekocht en zakt in waarde.
Kassa minder belasting betalen omdat het verliest post is.
Pas geleden nog behandeld bij crypto rush er over.
Zal de link even opzoeken.

I am George, we are all George.
blablablabla
pi_203601005
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 16:13 schreef dimmak het volgende:

[..]
Rare aannames van een troll op een internetforum.
[..]
[..]
En waarom zouden ze dat in godsnaam doen?
Niet.
Dan ligt btc dood en lig de handel dood.
En word het dus minder waard.
Ze proberen het btc als goud neer te zetten maar dan moet er handel zijn.

Dit geld ook met als dood geld in de Bahama's .
Er ligt daar veel zwarte dood geld van rijke die al lang dood zijn.
Maar dat geld bestaat nog steeds en word via de bank van de Bahama's gewoon gebruikt.
Tot dat het geld vrij komt en vervalt naar de bank van de Bahama's .
Eigenlijk zal die land de banken op slot gegooit moeten worden en open gebroken worden wat van wie is.
Zwaar belastings onderduikers zitten daar
Dit was toen ook met Zwitserland en die is ook geopend later.
pi_203601092
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 16:15 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Aannames? Zoek eens voor de grap eens op hoeveel vastgoed BlackRock bezit en hoeveel Bitcoin. Dan zie je vanzelf dat de grootste spelers meer fiat en vastgoed bezitten dan Bitcoin.
[..]
Waarom niet? Wij kopen toch ook Bitcoin?
Ik heb het voornamelijk dat jij voor ons bepaald wat whales zijn. Verder zal een bedrijf als BlackRock weinig tot geen Bitcoin hebben, maar ze zijn aardig exposed aan Bitcoin gerelateerde assets in hun portfolio. Ik vraag mij ook af waarom het belangrijk zou zijn of BlackRock nu een whale is of niet.

En koop je alle bitcoin op is het aardig kapitaalvernietiging. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203601224
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 16:18 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Niet.
Dan ligt btc dood en lig de handel dood.
En word het dus minder waard.
Ze proberen het btc als goud neer te zetten maar dan moet er handel zijn.

Dit geld ook met als dood geld in de Bahama's .
Er ligt daar veel zwarte dood geld van rijke die al lang dood zijn.
Maar dat geld bestaat nog steeds en word via de bank van de Bahama's gewoon gebruikt.
Tot dat het geld vrij komt en vervalt naar de bank van de Bahama's .
Eigenlijk zal die land de banken op slot gegooit moeten worden en open gebroken worden wat van wie is.
Zwaar belastings onderduikers zitten daar
Dit was toen ook met Zwitserland en die is ook geopend later.
Als je 11 jaar geleden in goud was gestapt of in Bitcoin, maakt wel een verschil qua rendement. Goudprijs is 100 dollar lager dan februari 2012.
blablablabla
  donderdag 10 februari 2022 @ 16:39:43 #254
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_203601245
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2022 16:17 schreef Elan het volgende:

[..]
I am George, we are all George.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_203601924
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 16:37 schreef Elan het volgende:

[..]
Als je 11 jaar geleden in goud was gestapt of in Bitcoin, maakt wel een verschil qua rendement. Goudprijs is 100 dollar lager dan februari 2012.
Als als.
Daar kijk ik niet naar.
Wat vroeger is gebeurt is vroeger en kan alleen naar nu kijken en de toekomst.

Als ik alles zal weten wat vroeger was gebeurt.
Dan was ik nu Bill Gates geweest .
pi_203602223
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 17:40 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Als als.
Daar kijk ik niet naar.
Wat vroeger is gebeurt is vroeger en kan alleen naar nu kijken en de toekomst.

Als ik alles zal weten wat vroeger was gebeurt.
Dan was ik nu Bill Gates geweest .
Ik ageer meer tegen jouw stelling dat Bitcoin een vorm van digitaal goud zou zijn, de goudprijs beweegt amper. Bitcoin is extreem volatiel.
blablablabla
pi_203602807
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 18:03 schreef Elan het volgende:

[..]
Ik ageer meer tegen jouw stelling dat Bitcoin een vorm van digitaal goud zou zijn, de goudprijs beweegt amper. Bitcoin is extreem volatiel.
Ik vinden het geen goud ?
Ze zeggen dat het digitale goud is.
Voor mij is het persoonlijke net zo shit coin als elke anderen .

Ik zeg wel als btc uit gemijnd is een niks meer op de markt is dat dan een vaste prijs zal krijgen net als goud.
Goud word trouwens gereguleerd .
Er mag maar zo veel goud gemijnt worden.
Er is genoeg goud in de wereld in de grond.
Als we dat nu uit de grond zullen halen heb je een goud prijs crash .
pi_203605170
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 16:25 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ik heb het voornamelijk dat jij voor ons bepaald wat whales zijn. Verder zal een bedrijf als BlackRock weinig tot geen Bitcoin hebben, maar ze zijn aardig exposed aan Bitcoin gerelateerde assets in hun portfolio. Ik vraag mij ook af waarom het belangrijk zou zijn of BlackRock nu een whale is of niet.

En koop je alle bitcoin op is het aardig kapitaalvernietiging. :')
Je hebt nog veel te leren. Bitcoin met een marketcap van 1 trillion/biljoen is echt niets. Zij zijn helemaal niet "aardig exposed met Bitcoin gerelateerde assets" als je weet dat zij grotendeels exposed zijn met microsoft, Google, coca cola, Amazon, Disney, citigroup etc. Dan stelt Bitcoin geen ene reet voor en is het niet eens 1% van hun investeringen. Je weet duidelijk niet waarover je praat

[ Bericht 0% gewijzigd door firefly3 op 10-02-2022 21:00:42 ]
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203605444
Bitcoin is een mug onder je schoen als je zoveel kapitaal hebt als BlackRock, waarbij het grootste gedeelte van de oorlogen gevochten worden met materieel dat direct of indirect door BlackRock is gefinancieerd terwijl je 10% van Macdonalds, Amazon, Disney hebt totaan ING en KLM
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203605610
Dus als de echte whales geirriteerd raken door Bitcoin omdat er teveel vrijheid ontstaat, kopen zij gerust oneindig bij totdat de handel stukgaat en alle bitcoins gekocht zijn. Wat dan? Zo'n klein visje als Microstrategy kan hier niets aan doen. Blackrock is eigenaar van bijna iedere bank op de wereld, helpt de FED en bitcoin is nu nog een mug voor hun dat langzaam gaat irriteren.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203606855
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2022 21:23 schreef firefly3 het volgende:
Dus als de echte whales geirriteerd raken door Bitcoin omdat er teveel vrijheid ontstaat, kopen zij gerust oneindig bij totdat de handel stukgaat en alle bitcoins gekocht zijn. Wat dan? Zo'n klein visje als Microstrategy kan hier niets aan doen. Blackrock is eigenaar van bijna iedere bank op de wereld, helpt de FED en bitcoin is nu nog een mug voor hun dat langzaam gaat irriteren.
Onzin.

https://www.crypto-inside(...)il-crypto-aanbieden/
pi_203606895
quote:
Het n sluit het andere niet uit: wat er eventueel in de toekomst kan gebeuren, afhankelijk van het politieke klimaat, staat niet vast.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203606970
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 22:55 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het n sluit het andere niet uit: wat er eventueel in de toekomst kan gebeuren, afhankelijk van het politieke klimaat, staat niet vast.
Morgen kunnen ze zeggen dat euro munt dood is en de dollar minder waard is dan wc papier.

Uit eindelijk bepaald de elite toch alles.
En tot die tijd vaar ik met de golven gewoon mee en vul ik mijn eigen zakken.

Nog even wat anders.

https://www.nu.nl/politie(...)aller-spaartaks.html

Belangrijke info over box 3 en wat VVD eigenlijk wilt.
Namelijk verhogen.

Laat crypto nu ook in box 3 vallen.

[ Bericht 19% gewijzigd door suijkerbuijk op 10-02-2022 23:21:09 ]
pi_203607263
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2022 23:01 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Morgen kunnen ze zeggen dat euro munt dood is en de dollar minder waard is dan wc papier.

Uit eindelijk bepaald de elite toch alles.
En tot die tijd vaar ik met de golven gewoon mee en vul ik mijn eigen zakken.

Nog even wat anders.

https://www.nu.nl/politie(...)aller-spaartaks.html

Belangrijke info over box 3 en wat VVD eigenlijk wilt.
Namelijk verhogen.

Laat crypto nu ook in box 3 vallen.
Daar heb je gelijk in. Wilde vooral de fanboys erop wijzen dat met Bitcoin nog niets verandert.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 07:52:41 #265
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_203608303
klik om te spelen

Goede morgen kinders
Man of Steal.
pi_203608567
Niemand gisteren "Sander en de kloof" gezien? Over vermogen zwaarder te belasten. Onder andere op crypto.
Ik kan het er alleen maar mee eens zijn
pi_203608802
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2022 20:53 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je hebt nog veel te leren. Bitcoin met een marketcap van 1 trillion/biljoen is echt niets. Zij zijn helemaal niet "aardig exposed met Bitcoin gerelateerde assets" als je weet dat zij grotendeels exposed zijn met microsoft, Google, coca cola, Amazon, Disney, citigroup etc. Dan stelt Bitcoin geen ene reet voor en is het niet eens 1% van hun investeringen. Je weet duidelijk niet waarover je praat
https://8marketcap.com/ :')

De veel institutionele partijen zeggen ook dat Bitcoin een goede risk asset is voor 2 3 procent van hun portfolio, meer niet. Dat wil niet zeggen dat een partij als BlackRock het ook aan zou durven met Bitcoin. Ik denk dat die partijen liever in Coinbase, Square enz. in hun portfolio hebben. Ze zijn in hun portfolio wel exposed aan Bitcoin door bijvoorbeeld Paypal waar ze grotere stakes in hebben dan in Citibank (bron, bron). Try again.

quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 21:10 schreef firefly3 het volgende:
Bitcoin is een mug onder je schoen als je zoveel kapitaal hebt als BlackRock, waarbij het grootste gedeelte van de oorlogen gevochten worden met materieel dat direct of indirect door BlackRock is gefinancieerd terwijl je 10% van Macdonalds, Amazon, Disney hebt totaan ING en KLM
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2022 21:23 schreef firefly3 het volgende:
Dus als de echte whales geirriteerd raken door Bitcoin omdat er teveel vrijheid ontstaat, kopen zij gerust oneindig bij totdat de handel stukgaat en alle bitcoins gekocht zijn. Wat dan? Zo'n klein visje als Microstrategy kan hier niets aan doen. Blackrock is eigenaar van bijna iedere bank op de wereld, helpt de FED en bitcoin is nu nog een mug voor hun dat langzaam gaat irriteren.
Waarom zou iemand alle bitcoin opkopen? Dat zou de grootste kapitaalvernietiging ooit zijn waarmee alle hodlers dus worden beloond. :D

Welk punt wil je nu eigenlijk maken? Je loopt echt alleen poep te verkondigen. Niemand beweert dat Bitcoin een volwassen asset is, we zijn nog smerig vroeg er kan veel fout gaan maar er zit ook nog enorm veel potentie in.

Je hebt zelf nog veel te leren knul.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203609163
quote:
7s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 07:52 schreef SuperNeger het volgende:
[ afbeelding ]

Goede morgen kinders
Week is nog niet voorbij.
pi_203609212
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 08:32 schreef Roellie80 het volgende:
Niemand gisteren "Sander en de kloof" gezien? Over vermogen zwaarder te belasten. Onder andere op crypto.
Ik kan het er alleen maar mee eens zijn
Sander is een grote klootzak
pi_203609310
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:20 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
Sander is een grote klootzak
Opmerkelijk toch weer inderdaad. Fok! is waar men liever op de man speelt dan inhoudelijk ingaat op de punten. Waarom eigenlijk?
  vrijdag 11 februari 2022 @ 09:25:21 #271
62913 Blik
The one and Only!
pi_203609358
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 08:32 schreef Roellie80 het volgende:
Niemand gisteren "Sander en de kloof" gezien? Over vermogen zwaarder te belasten. Onder andere op crypto.
Ik kan het er alleen maar mee eens zijn
Niet gezien, maar op zich wel mee eens (ondanks dat dat pijn gaat doen). Maar het ging volgens mij ook over erfenissen en daar ben ik het niet mee eens. Mijn ouders hebben hard gewerkt, zuinig aan gedaan, op basis van eigen risico een huis gebouwd terwijl de rente op 13% stond. Maar daarmee nu wel een flinke overwaarde en een mooi pensioenpotje. Ik vind niet dat de overheid daar iets mee te maken heeft. Daar heeft juist de middenklasse veel last van. Ga dan belasting heffen op bedrijfsoverdracht tussen rijke families, daar zit veel meer geld in.

[ Bericht 0% gewijzigd door Blik op 11-02-2022 09:41:47 ]
pi_203609442
Ik denk dat het hele belastingstelsel wel eens op de schop mag.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203609538
quote:
7s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 07:52 schreef SuperNeger het volgende:
[ afbeelding ]

Goede morgen kinders
Geweldige entree!
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203609591
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:25 schreef Blik het volgende:

[..]
Niet gezien, maar op zich wel mee eens (ondanks dat dat pijn gaat doen). Maar het ging volgens mij ook over erfenissen en daar ben ik het niet mee eens. Mijn ouders hebben hard gewerkt, zuinig aan gedaan, op basis van eigen risico een huis gebouwd terwijl de rente op 13% stond. Maar daarmee nu wel een flinke overwaarde en een mooi pensioenpotje. Ik vind niet dat de overheid daar niets mee te maken heeft. Daar heeft juist de middenklasse veel last van. Ga dan belasting heffen op bedrijfsoverdracht tussen rijke families, daar zit veel meer geld in.
Dat is het punt je ouders en jij niet. Waarom zou jij gratis geld moeten krijgen. Bij het casino moet je ook flink aftikken.
pi_203609621
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 08:57 schreef dimmak het volgende:

[..]
https://8marketcap.com/ :')

De veel institutionele partijen zeggen ook dat Bitcoin een goede risk asset is voor 2 3 procent van hun portfolio, meer niet. Dat wil niet zeggen dat een partij als BlackRock het ook aan zou durven met Bitcoin. Ik denk dat die partijen liever in Coinbase, Square enz. in hun portfolio hebben. Ze zijn in hun portfolio wel exposed aan Bitcoin door bijvoorbeeld Paypal waar ze grotere stakes in hebben dan in Citibank (bron, bron). Try again.

"Exposed", ben ik mee eens. Maar hiervoor zei je "aardig exposed", en lijkt het alsof ze voor 5%-40% exposed zijn aan Bitcoin. Dit is dus niet zo.
quote:
[..]
[..]
Waarom zou iemand alle bitcoin opkopen? Dat zou de grootste kapitaalvernietiging ooit zijn waarmee alle hodlers dus worden beloond. :D

Politieke redenen.
quote:
Welk punt wil je nu eigenlijk maken? Je loopt echt alleen poep te verkondigen. Niemand beweert dat Bitcoin een volwassen asset is, we zijn nog smerig vroeg er kan veel fout gaan maar er zit ook nog enorm veel potentie in.

Je hebt zelf nog veel te leren knul.
Kalm maar, ben blij dat je toegeeft dat het pas vroeg is.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203609629
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:23 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Opmerkelijk toch weer inderdaad. Fok! is waar men liever op de man speelt dan inhoudelijk ingaat op de punten. Waarom eigenlijk?
Graaf Schimmelpiemel is uit de juiste kut gekropen en haat mensen die geld verdienen zonder hard te werken. Hypocriet pisventje is het.
pi_203609636
En dan heb ik het nog niet over zijn polariserende tweets met termen als "domrechts", "wappie" etc
pi_203609775
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:25 schreef Blik het volgende:

[..]
Niet gezien, maar op zich wel mee eens (ondanks dat dat pijn gaat doen). Maar het ging volgens mij ook over erfenissen en daar ben ik het niet mee eens. Mijn ouders hebben hard gewerkt, zuinig aan gedaan, op basis van eigen risico een huis gebouwd terwijl de rente op 13% stond. Maar daarmee nu wel een flinke overwaarde en een mooi pensioenpotje. Ik vind niet dat de overheid daar niets mee te maken heeft. Daar heeft juist de middenklasse veel last van. Ga dan belasting heffen op bedrijfsoverdracht tussen rijke families, daar zit veel meer geld in.
Alles draait om verhoudingen natuurlijk. Hij claimt ook niet dat je dat allemaal maar moet inleveren. Maar niks bijdragen? En hoe lang dan? Mogen de achterklein kinderen ook nog "gratis" leven omdat er ooit iemand goed geld heeft verdiend?
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:37 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
Graaf Schimmelpiemel is uit de juiste kut gekropen en haat mensen die geld verdienen zonder hard te werken. Hypocriet pisventje is het.
Ik snap dat je zo over Sander denkt. Maar als je de serie zou bekijken dan zal je zien dat hij juist exact jou punt benadrukt als iets dat verkeerd is in onze maatschappij. Je bent het dus feitelijk met de man eens
  vrijdag 11 februari 2022 @ 09:51:11 #279
62913 Blik
The one and Only!
pi_203609850
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:35 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Dat is het punt je ouders en jij niet. Waarom zou jij gratis geld moeten krijgen. Bij het casino moet je ook flink aftikken.
Dat ben ik met je eens, maar niet met de huidige grenzen die gehanteerd worden. Als mijn ouders doodgaan mag je over alles boven de 21.5k belasting afdragen. Terwijl ondernemers zonder al teveel gedoe het bedrijf mogen overnemen van hun ouders voor een veel lagere waardering dan het eigenlijk waard is, en puissant rijke mensen vinden wel een aantal loopholes in het systeem om belasting te ontwijken/ontduiken. Ik snap dat het aanpakken van die laatste 2 veel ingewikkelder is, maar daar pak je wel de 2 grotere vermogensgroepen mee aan en niet door het verhogen van bijvoorbeeld de erfbelasting op de standaard potjes
  vrijdag 11 februari 2022 @ 09:54:49 #280
62913 Blik
The one and Only!
pi_203609892
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:46 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Alles draait om verhoudingen natuurlijk. Hij claimt ook niet dat je dat allemaal maar moet inleveren. Maar niks bijdragen? En hoe lang dan? Mogen de achterklein kinderen ook nog "gratis" leven omdat er ooit iemand goed geld heeft verdiend?

Ik vind met name dat de grenzen wel echt wat hoger mogen dan 21.5k.
pi_203609944
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 08:32 schreef Roellie80 het volgende:
Niemand gisteren "Sander en de kloof" gezien? Over vermogen zwaarder te belasten. Onder andere op crypto.
Ik kan het er alleen maar mee eens zijn
Ik niet.
De kansen om iemand zonder vermogen te gaan op bouwen is moeilijker .
Verder er komt weer belasting onderduikers of nieuwe ontsnapping regels voor de elite .
Enigste die gepakt gaan worden zijn de mensen die met mooite die vrij 51k kunnen opsparen en alles wat daarboven is belast gaat worden .

Zeker als huizen van box 1 naar box3 gaat .
Dan heb je op eens zwaar veel dood geld wat je mag gaan betalen.

Dus nee ik vind het geen goed idee.

Niet denken o de elite en de rijke word gepakt en zo je eigen kansen naar de klote te gaan helpen.
pi_203609992
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:35 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Dat is het punt je ouders en jij niet. Waarom zou jij gratis geld moeten krijgen. Bij het casino moet je ook flink aftikken.
Omdat het een erfenis is .
Dus waarom zal hij dat niet mogen hebben.
Verder over erfenis betaal je ook belasting .
Ze hadden het tijdelijk stop gezet zodat de huizen markt zal gaan groeien.
En is nu weer terug .

Niet jaloers gaan doen dat iemand geld kan krijgen op die manier.
De ouders zelfs hebben er voor gewerkt en al belasting over betaald inclusief vermogen belasting .

Van dat moet gewoon afgebleven worden simpel
pi_203610016
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:02 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Omdat het een erfenis is .
Dus waarom zal hij dat niet mogen hebben.
Verder over erfenis betaal je ook belasting .
Ze hadden het tijdelijk stop gezet zodat de huizen markt zal gaan groeien.
En is nu weer terug .

Niet jaloers gaan doen dat iemand geld kan krijgen op die manier.
De ouders zelfs hebben er voor gewerkt en al belasting over betaald inclusief vermogen belasting .

Van dat moet gewoon afgebleven worden simpel
Je mag het ook hebben. Je draagt ook belasting af. Waarom is dat zo erg? Er blijft toch nog wat over.

[ Bericht 0% gewijzigd door potjecreme op 11-02-2022 10:10:12 ]
  vrijdag 11 februari 2022 @ 10:08:30 #284
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203610081
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:02 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Omdat het een erfenis is .
Dus waarom zal hij dat niet mogen hebben.
Verder over erfenis betaal je ook belasting .
Ze hadden het tijdelijk stop gezet zodat de huizen markt zal gaan groeien.
En is nu weer terug .

Niet jaloers gaan doen dat iemand geld kan krijgen op die manier.
De ouders zelfs hebben er voor gewerkt en al belasting over betaald inclusief vermogen belasting .

Van dat moet gewoon afgebleven worden simpel
Waarom? Je snapt toch dat het onwenselijk is wanneer opgebouwd kapitaal volledig onbelast binnen families doorgegeven kan worden aan volgende generaties. Enig idee hoe je de balans tussen vermogende families en arme sloebers binnen een paar generaties volledig scheef trekt?
Huilen dan.
pi_203610115
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 09:51 schreef Blik het volgende:

[..]
Dat ben ik met je eens, maar niet met de huidige grenzen die gehanteerd worden. Als mijn ouders doodgaan mag je over alles boven de 21.5k belasting afdragen. Terwijl ondernemers zonder al teveel gedoe het bedrijf mogen overnemen van hun ouders voor een veel lagere waardering dan het eigenlijk waard is, en puissant rijke mensen vinden wel een aantal loopholes in het systeem om belasting te ontwijken/ontduiken. Ik snap dat het aanpakken van die laatste 2 veel ingewikkelder is, maar daar pak je wel de 2 grotere vermogensgroepen mee aan en niet door het verhogen van bijvoorbeeld de erfbelasting op de standaard potjes
Je hebt een punt.
pi_203610160
Wat in onze maatschappij erg tegenstrijdig is, is dat belasting op arbeid groot is. En hoe meer je werkt, hoe zwaarder dit belast is. Terwijl aan de ander kant de belasting op vermogen relatief laag is.

Volgens mij is het vrij simpel. En dit is ook de kern van de boodschap in deze serie:
Er is een bepaald bedrag nodig om onze maatschappij draaiende te houden. Dit wordt gefinancierd door belastingen. Wanneer de belasting op vermogen omhoog gaat, kan de belasting op arbeid naar beneden. Zo creer je een omgeving waarin het loont om (meer) te werken. Ook draagt arbeid wat toe aan de maatschappij. Handelen in magische internetmuntjes, om maar een voorbeeld te noemen, voegt niks toe aan onze maatschappij
  vrijdag 11 februari 2022 @ 10:18:52 #287
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203610288
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:13 schreef Roellie80 het volgende:
Wat in onze maatschappij erg tegenstrijdig is, is dat belasting op arbeid groot is. En hoe meer je werkt, hoe zwaarder dit belast is. Terwijl aan de ander kant de belasting op vermogen relatief laag is.

Volgens mij is het vrij simpel. En dit is ook de kern van de boodschap in deze serie:
Er is een bepaald bedrag nodig om onze maatschappij draaiende te houden. Dit wordt gefinancierd door belastingen. Wanneer de belasting op vermogen omhoog gaat, kan de belasting op arbeid naar beneden. Zo creer je een omgeving waarin het loont om (meer) te werken. Ook draagt arbeid wat toe aan de maatschappij. Handelen in magische internetmuntjes, om maar een voorbeeld te noemen, voegt niks toe aan onze maatschappij
En het is ook vanuit economisch perspectief onwenselijk om vermogen oneindig op te kunnen potten (wat de facto gebeurt bij de belachelijk rijke families) waardoor het praktisch uit de economie onttrokken wordt.
Huilen dan.
pi_203610290
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:03 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Je mag het ook hebben. Je draagt ook belasting af. Waarom is dat zo erg? De blijft toch nog wat over.
Persoonlijk vind ik dat alle spaargeld belasting vrij moet zijn.
Er is al belasting voor betaalt namelijk.
Het is niks anders dan extra graaien van de overheid .
Dat ze zeggen over de renten moet belasting betaalt worden kan ik wel mee eens zijn.

Nederland bestaat niks anders dan belasting op belasting naar belasting .

Als je gaat uitreken betaal je bijna over je bruto loon tot alles wat je koop bijna 70%

Alleen al van bruto naar netto betaal je
37.2 % plus 21% aan wat je koopt.
Dat is totaal 58%
Je baas betaal over je bruto loon nog een extra 30% minimaal

Dus reken som wat de overheid van jouw loon krijgt .

1720 euro bruto

30% extra kosten bedrijf over loon 516euro

1720 euro - 1081 euro netto exclusief arbeidskorting. 639 euro belasting

Totaal ontvangt de belasting op jouw loon 1155 euro van jouw bruto en extra belasting over jouw loon door het bedrijf .

Daarna betaal je over 1081 euro exclusief arbeidskorting gemiddeld 21% belasting op aankoop. 230 euro.

Totaal ontvangt de belasting dus
1385 euro aan geld per maand op een minimaal loon.

Oja en als je afvraag waarom ik geen arbeidskorting rekent op dit moment .
Omdat per persoon anders is kwa inkomen.

Zeker als je dit bericht even bij pakt van de belasting dienst .

https://www.belastingdien(...)rting/arbeidskorting
  vrijdag 11 februari 2022 @ 10:21:40 #289
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_203610355
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:18 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Persoonlijk vind ik dat alle spaargeld belasting vrij moet zijn.
Praktisch alle economen zijn het niet met je eens.
quote:
Er is al belasting voor betaalt namelijk.
Het is niks anders dan extra graaien van de overheid .
Dat ze zeggen over de renten moet belasting betaalt worden kan ik wel mee eens zijn.

Nederland bestaat niks anders dan belasting op belasting naar belasting .

Als je gaat uitreken betaal je bijna over je bruto loon tot alles wat je koop bijna 70%

Alleen al van bruto naar netto betaal je
37.2 % plus 21% aan wat je koopt.
Dat is totaal 58%
Je baas betaal over je bruto loon nog een extra 30% minimaal

Dus reken som wat de overheid van jouw loon krijgt .

1720 euro bruto

30% extra kosten bedrijf over loon 516euro

1720 euro - 1081 euro netto exclusief arbeidskorting. 639 euro belasting

Totaal ontvangt de belasting op jouw loon 1155 euro van jouw bruto en extra belasting over jouw loon door het bedrijf .

Daarna betaal je over 1081 euro exclusief arbeidskorting gemiddeld 21% belasting op aankoop. 230 euro.

Totaal ontvangt de belasting dus
1385 euro aan geld per maand op een minimaal loon.

Oja en als je afvraag waarom ik geen arbeidskorting rekent op dit moment .
Omdat per persoon anders is kwa inkomen.

Zeker als je dit bericht even bij pakt van de belasting dienst .

https://www.belastingdien(...)rting/arbeidskorting
Je snapt dat de overheid dan ergens anders moet gaan "graaien"? En waar stel je voor dat ze dat dan gaan doen?
Huilen dan.
pi_203610435
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:13 schreef Roellie80 het volgende:
Wat in onze maatschappij erg tegenstrijdig is, is dat belasting op arbeid groot is. En hoe meer je werkt, hoe zwaarder dit belast is. Terwijl aan de ander kant de belasting op vermogen relatief laag is.

Volgens mij is het vrij simpel. En dit is ook de kern van de boodschap in deze serie:
Er is een bepaald bedrag nodig om onze maatschappij draaiende te houden. Dit wordt gefinancierd door belastingen. Wanneer de belasting op vermogen omhoog gaat, kan de belasting op arbeid naar beneden. Zo creer je een omgeving waarin het loont om (meer) te werken. Ook draagt arbeid wat toe aan de maatschappij. Handelen in magische internetmuntjes, om maar een voorbeeld te noemen, voegt niks toe aan onze maatschappij
Dan moeten ze stoppen door mensen binnen te gaan halen .
En die mensen op onze samenleving te laten draaien .
Van een huis tot 10k om het huis aan te kleden en dan nog levenslang gratis een uitkering er bij .

Dit moet allemaal betaalt worden en gaat via de belasting inkomsten .
En de probleem is dat het verschikkelijk veel geld kost en niks oplevert .
Maar de schat kist leeg word getrokken er door .
Dus uiteindelijk betaalt de burgers het aan die mensen die opgevangen worden .

Dit kan niet zo door gaan omdat de belasting steeds hoger gaat worden en heel simpel de rijke en de elite gewoon zelf aan imigratie gaan doen.
Ze gaan weg en loop Nederland gewoon leeg .
Ondertussen mag de burgers die werken alle klappen gaan opvangen en dan ook nog zijn spaargeld extra laten belasten en laat staan zijn erfenis en of ouders hun huis gaan afdragen .

Waar zijn we dan mee bezig ???
De ene potje vullen met een anderen omdat wat werkelijk aan de hand is niks mee word gedaan.
Omdat er dan verzet komt van een paar imbecielen met een spandoekje met je bent welkome hier .
Terwijl de zelfs personen hun niet in hun straat willen hebben.
  vrijdag 11 februari 2022 @ 10:26:15 #291
62913 Blik
The one and Only!
pi_203610460
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:13 schreef Roellie80 het volgende:
Wat in onze maatschappij erg tegenstrijdig is, is dat belasting op arbeid groot is. En hoe meer je werkt, hoe zwaarder dit belast is. Terwijl aan de ander kant de belasting op vermogen relatief laag is.

Volgens mij is het vrij simpel. En dit is ook de kern van de boodschap in deze serie:
Er is een bepaald bedrag nodig om onze maatschappij draaiende te houden. Dit wordt gefinancierd door belastingen. Wanneer de belasting op vermogen omhoog gaat, kan de belasting op arbeid naar beneden. Zo creer je een omgeving waarin het loont om (meer) te werken. Ook draagt arbeid wat toe aan de maatschappij. Handelen in magische internetmuntjes, om maar een voorbeeld te noemen, voegt niks toe aan onze maatschappij
Dat geld is dus te halen bij de multimiljonairs en miljardairs in Nederland, zeg maar de quote500-populatie, in 2020 zat daar 146 miljard vermogen. Als je vermogensongelijkheid aan wilt pakken moet je niet een erfbelasting in stand houden met een belastingvrije voet van 21.5k of zelfs 2.2k. Dan moet je die grens dus verhogen en een hogere belasting gaan heffen bij bedragen boven bijvoorbeeld de 1miljoen euro.

De rijkeren in de samenleving hebben vervolgens wel weer genoeg mogelijkheden om van geld weer meer geld te maken, waar de middenstand misschien een groter huis gaat kopen, een grotere auto, wat duurdere boodschappen gaat kopen, etc
  vrijdag 11 februari 2022 @ 10:28:19 #292
62913 Blik
The one and Only!
pi_203610497
quote:
7s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:18 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
En het is ook vanuit economisch perspectief onwenselijk om vermogen oneindig op te kunnen potten (wat de facto gebeurt bij de belachelijk rijke families) waardoor het praktisch uit de economie onttrokken wordt.
Isdatzo? (vond ik wel een toepasselijke reactie :D)

Zit dat geld niet veel vast in kunst, vastgoed, fondsen, etc. Waardoor het dus wel onderdeel uitmaakt van de economie.
pi_203610504
Nederland is een belastingparadijs voor de grote bedrijven en een groot probleem voor mensen met een minimale inkomen.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203610527
quote:
7s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:21 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Praktisch alle economen zijn het niet met je eens.
[..]
Je snapt dat de overheid dan ergens anders moet gaan "graaien"? En waar stel je voor dat ze dat dan gaan doen?
Bedrijfsleven zal op EU basis gezet moeten worden.
Wat niet gaat omdat EU landen onder elkaar al lekker belastingvoordelen voor bedrijven maken.
Zelfde met bedrijven die hun hoofdkantoor verhuizen buiten de EU om op die manier geen belasting te betalen.

Wil je dat oplossen dan zal het op wereld basis gedaan moeten worden
Wat nooit niet zal gebeuren.
Maar om altijd de gewonen burgers hun zakken leeg te knijpen is geen oplossing simpel

We zijn niet geboren om te werken voor te overleven .
We zijn geen batterij die leeg gezogen kan worden en als het kapot is aan de kant te gooien.
Genoeg mensen die hun lichaam of geestelijke kapot hebben gewerkt en dan hun bezittingen moeten verkopen omdat ze anders geen hulp krijgen zoals een uitkering of zelfs een afkeur .
Zeker op lage loon is een afkeur bijna niet meer mogelijk om dat afkeur op loon basis is gemaakt.

Alles is te krom geworden .
pi_203610606
Trouwens mods waarom word dit topic bij 7 pagina gesloten ?
Terwijl anderen topics meer pagina mogen hebben???
pi_203610607
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:24 schreef suijkerbuijk het volgende:
Dan moeten ze stoppen door mensen binnen te gaan halen .
En die mensen op onze samenleving te laten draaien .
Van een huis tot 10k om het huis aan te kleden en dan nog levenslang gratis een uitkering er bij .
Populistische onzin. Ga eens kijken naar de staatsbegroting, en hoeveel geld er in verhouden naar deze zaken gaat.
quote:
Dit moet allemaal betaalt worden en gaat via de belasting inkomsten .
En de probleem is dat het verschikkelijk veel geld kost en niks oplevert .
Maar de schat kist leeg word getrokken er door .
Dus uiteindelijk betaalt de burgers het aan die mensen die opgevangen worden .
Ook onzin. Het geld dat hier aan wordt uitgegeven stroomt zo goed als volledig terug in onze maatschappij. Zelfs als ze er en ontzettend potje van maken en de rest van hun leven een uitkering krijgen. Dat geld stroomt allemaal terug in onze maatschappij. In tegenstelling tot vermogen dat vaak met slinkse trukjes wordt onttrokken van onze samenleving.
quote:
Dit kan niet zo door gaan omdat de belasting steeds hoger gaat worden en heel simpel de rijke en de elite gewoon zelf aan imigratie gaan doen.
Ze gaan weg en loop Nederland gewoon leeg .
Bron? Dit is weer zo'n populistisch angstscenario. De elite vertrekt helemaal niet. Ja, hun vermogen. Maar ze blijven stiekum wel gewoon hier parasiteren op onze voorzieningen..
quote:
Ondertussen mag de burgers die werken alle klappen gaan opvangen en dan ook nog zijn spaargeld extra laten belasten en laat staan zijn erfenis en of ouders hun huis gaan afdragen .
Dus moet je het geld zoeken waar het is, en niet mensen zonder iets verder uitknijpen.
quote:
Waar zijn we dan mee bezig ???
De ene potje vullen met een anderen omdat wat werkelijk aan de hand is niks mee word gedaan.
Omdat er dan verzet komt van een paar imbecielen met een spandoekje met je bent welkome hier .
Terwijl de zelfs personen hun niet in hun straat willen hebben.
Onze maatschappij wordt niet ontwricht door een paar imbecielen of vluchtelingen.
pi_203610710
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:32 schreef Roellie80 het volgende:
Zelfs als ze er en ontzettend potje van maken en de rest van hun leven een uitkering krijgen. Dat geld stroomt allemaal terug in onze maatschappij.
Dit geld moet ergens vandaan komen, dus andere mensen hebben het hierdoor allemaal net iets zwaarder.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203611100
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:34 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Dit geld moet ergens vandaan komen, dus andere mensen hebben het hierdoor allemaal net iets zwaarder.
Zeker. Maar er wordt een scenario geschetst alsof een groot deel van de uitgaven vanuit de rijsbegroting op gaan aan immigranten die een uitkering krijgen. Dat is niet juist.

"Het leven is kut, en dat is hun schuld". Is de kortzichtige gedachte. Er worden ook geen oplossingen aangedragen, alleen maar klagen
pi_203611180
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:49 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Zeker. Maar er wordt een scenario geschetst alsof een groot deel van de uitgaven vanuit de rijsbegroting op gaan aan immigranten die een uitkering krijgen. Dat is niet juist.

"Het leven is kut, en dat is hun schuld". Is de kortzichtige gedachte. Er worden ook geen oplossingen aangedragen, alleen maar klagen
De grenzen dicht is een eenvoudig goed begin. Maar mee eens dat dit niet de grootste kostenpost is.
Exponentile deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_203611508
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 10:32 schreef suijkerbuijk het volgende:
Trouwens mods waarom word dit topic bij 7 pagina gesloten ?
Terwijl anderen topics meer pagina mogen hebben???
Elk topic heeft 300 reacties. Als je minder reacties op de pagina hebt heb je meer pagina's per topic.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_203611513
dicht
Uitvinder van de biersmiley.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')