quote:Op woensdag 5 januari 2022 17:49 schreef Hupje het volgende:
Vals gespeeld, ik had nog een pak paddenstoel cakejes van Koopmans in de kast staan. Wel handig, je hoeft zo weinig te doen dat mijn 6-jarige het (op de oven en het glazuur na) zelf kon
quote:Op donderdag 6 januari 2022 21:22 schreef Molo het volgende:
Ik wil @:goitske helemaal niet als buurvrouw, mevrouw de OP maker.
Dan zou ik binnen no time diabeet en moddervet zijn man
En ik hou niet eens van zoet gebak
😂 komt mij bekend voor.quote:Op zondag 9 januari 2022 18:10 schreef Hupje het volgende:
Ik wilde appel rabarber crumble maken. Rabarber ontdooid, appel gesneden, crumble gemaakt, alles in de ovenschaal... Behalve de rabarber
Maar ja, die had ik speciaal hiervoor ontdooid. Toen heb ik de boel maar omgekiept met schaal-op-schaal, de rabarber erbij gegooid en weer teruggekiept Crumble een beetje bijgewerkt en de oven in. Ik ben benieuwd
Macarons vind ik in de bakprogramma's er altijd uitzien als een enórme berg werk. Ik vind ze niet lekker genoeg om me al dat werk op de hals te halenquote:Op donderdag 27 januari 2022 21:51 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Ik wil morgen graag macarons maken. Heeft iemand een foolproof recept of tips?
Ik heb chocolade macarons gemaakt. Lastig wel. En doordat mijn ganache iets te stevig was duwde ik de een beetje stuk en ik denk dat mijn amandel meel iets te grof was.quote:Op zaterdag 29 januari 2022 20:54 schreef H_T het volgende:
[..]
Macarons vind ik in de bakprogramma's er altijd uitzien als een enórme berg werk. Ik vind ze niet lekker genoeg om me al dat werk op de hals te halen
Heb je ze nog wel gemaakt? En hoe beviel dat?
Zou je ze nog een keer maken?quote:Op zaterdag 29 januari 2022 20:58 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Ik heb chocolade macarons gemaakt. Lastig wel. En doordat mijn ganache iets te stevig was duwde ik de een beetje stuk en ik denk dat mijn amandel meel iets te grof was.
[ link | afbeelding ]
Als ik weer eens een dag niks te doen heb. Volgende keer aardbei denk ikquote:
die van rutger bakt uit de bakbijbel lukken bij mij heel goed!quote:Op donderdag 27 januari 2022 21:51 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Ik wil morgen graag macarons maken. Heeft iemand een foolproof recept of tips?
Heb ze regelmatig gemaakt.quote:Op donderdag 27 januari 2022 21:51 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Ik wil morgen graag macarons maken. Heeft iemand een foolproof recept of tips?
Ik vond dat eerst spannend maar het ging zo makkelijk!quote:Op zaterdag 29 januari 2022 21:40 schreef Vicky het volgende:
[..]
Heb ze regelmatig gemaakt.
Idd wat @:kwakz0r zegt, lang laten drogen en 1 plaat per keer. Platte plaat nemen, geen plaat met hoge opstaande rand.
Niet te lang spatelen, dan worden ze hol.
Ik gebruik geen warme suiker. Zal het recept even zoeken.
Eens die van Rutger worden goedquote:Op zaterdag 29 januari 2022 21:24 schreef kwakz0r het volgende:
Die
[..]
die van rutger bakt uit de bakbijbel lukken bij mij heel goed!
Tips: suiker thermometer gebruiken en echt ruim een uur laten drogen voor het bakken. Beter in twee batches bakken dan twee platen in de oven
Fotootje erbij, maakte ze voor mijn verjaardag en ze waren ook echt heel lekker!
[ afbeelding ]
Een speculaasje kan toch ook maar weinig tegenopquote:Op zaterdag 29 januari 2022 20:53 schreef H_T het volgende:
[ afbeelding ]
Speculaasjes gemaakt vandaag. Inmiddels liggen er nog heel wat lagen extra op Hoop werk! En het patroontje is op de meerderheid niet echt lekker gelukt, maar ik vind ze er wel gezellig uit zien
Mooie foto's Die bovenste vorm heb ik ook. Ik vind het altijd lastig om een mooie gladde onderkant te krijgen, zodat ie mooi ligt.quote:Op donderdag 10 februari 2022 14:10 schreef DevilsAndDust het volgende:
Ik bak ook graag! .
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Alles uit de Bakbijbel van Rutger.
Dank je! .quote:Op donderdag 10 februari 2022 14:20 schreef Hupje het volgende:
@:DevilsAndDust Wat een plaatje, die bovenste
Ja, het is altijd maar weer hopen dat de onderkant een beetje egaal is. .quote:Op donderdag 10 februari 2022 14:54 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Mooie foto's Die bovenste vorm heb ik ook. Ik vind het altijd lastig om een mooie gladde onderkant te krijgen, zodat ie mooi ligt.
Wat is dat op de derde foto? Ziet er ook heerlijk uit.
Bij mij drogen ze niet goed, mijn huis is er helaas te vochtig voor. maar binnenkort wordt de boel hier geïsoleerd dus dan weer eens een poging wagenquote:Op zaterdag 29 januari 2022 21:24 schreef kwakz0r het volgende:
Die
[..]
die van rutger bakt uit de bakbijbel lukken bij mij heel goed!
Tips: suiker thermometer gebruiken en echt ruim een uur laten drogen voor het bakken. Beter in twee batches bakken dan twee platen in de oven
Fotootje erbij, maakte ze voor mijn verjaardag en ze waren ook echt heel lekker!
[ afbeelding ]
Oh, ik hou niet van kokos, maar dergelijke carré's zijn waarschijnlijk ook wel zonder kokos te vindenquote:Op donderdag 10 februari 2022 15:04 schreef DevilsAndDust het volgende:
[..]
Dank je! .
[..]
Ja, het is altijd maar weer hopen dat de onderkant een beetje egaal is. .
Op de derde foto zie je bosvruchtenkokoscarré's. Heel makkelijk, maar ook heel lekker!
Als ik in de index zie dat jij hier een reactie hebt geplaatst dan klik ik al snel omdat ik zo benieuwd ben wat je nu weer voor lekkers hebt gemaakt. Wederom niet teleurgesteld Op de Friese toer vandaag! Oranjekoek ken ik goed, maar van suikerlatten had ik nog nooit gehoord.quote:Op zaterdag 12 februari 2022 00:59 schreef Goitske het volgende:
Oranjekoek[ afbeelding ]
Suikerlatten/smulkoek[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |