abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_202367040
Sven Simcic (video in verzet) wilt in gesprek met Aboutaleb.

Aboutaleb zegt precies wat ik al een tijd denk, pak die achterlijke streamers aan. Die filmen alleen maar agenten en selectieve narigheid. Ze filmen niet wat relschoppers uitvreten, ze filmen geen relschoppers maar wel op het moment dat agenten in actie komen. Belachelijk.
En als agenten dan een beroep doen op die beelden, geeft Sven die niet af.
Wat mij betreft doe je dan gezellig mee met dat reltuig en is die streamer er gewoon ook schuldig aan.

Overigens zijn de streamers niet zelden zelf diegene die de oproepjes plaatsen. Zo is Eline van 't Noordende onrechttv diegene die als eerste met oproepjes komt en anderen delen die vervolgens. Wat mij betreft zijn de streamers pure sensatiezoekers en zorgen ze voor opruiiend gedrag. Marco Buis, Albert Zantbergen van zelfde laken een pak.
Lewis Hamilton wint elke Grand Prix als hij Max Verstappen van de baan af beukt, denk ik.
pi_202367041
quote:
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 11:14 schreef onduidelijkk het volgende:

[..]
Dat is dus nog onbekend. Onderzoek loopt nog tot 2024. Daarna pas zal het wat meer duidelijker worden. Tot dan is het allemaal nog gissen en testen en experimenteren. We zien wel al dat jonge mensen te maken krijgen met ernstige hersenschade , trombose en andere problemen.

[ afbeelding ]
Moet ik die jokers serieus nemen ofzo? _O-
pi_202367081
Oh, hier de boze :( brief van annstrikje:

quote:
Geachte –naam directeur–

Op 26 november 2021 kwam ons onder ogen dat het demissionair kabinet wenst dat kinderen vanaf groep 6 een mondkapje gaan dragen en tweemaal per week een zelftest doen. Voor het dragen van een mondkapje bestaat echter geen enkele immunologische of epidemiologische onderbouwing. Door leden van het demissionair kabinet en het OMT is meerdere malen enkel naar voren gebracht dat het dragen van een mondkapje “een gedragsexperiment” betreft.

U wilt dit gedragsexperiment gaan implementeren in de school zodra de kinderen wandelen in de gangen of aula. Dit heeft u op –datum– aan ons laten weten via een mail naar alle ouders. Volwassenen of minderjarigen verplichten tot het meedoen aan een gedragsexperiment is verboden, zo is te lezen in de Neurenberg code. Hoewel wij kunnen begrijpen dat de beslissing van het demissionair kabinet ook bij u rauw op het dak gevallen is, voelen wij de noodzaak u met dit schrijven op de hoogte te brengen van ons standpunt.

Geen verplichting, maar dringend advies

Hoewel er door de media en tijdens de persconferentie op 26 november gezegd werd dat er een verplichting zal gelden voor het dragen van een mondkapje vanaf groep 6, kan en mag het dragen van een mondkapje voor kinderen onder de 13 jaar enkel een dringend advies zijn. In de Tijdelijke Regeling mondkapjesverplichtingen is namelijk het volgende te lezen onder Artikel 2.A.1.1: “Personen van dertien jaar en ouder dragen een mondkapje in publieke binnenruimten.” https://wetten.overheid.nl/BWBR0044416/2021-11-24

Ook spreekt de PO Raad in een laatste nieuwsbericht over de aanvullende maatregelen over een dringend advies voor kinderen vanaf groep 6 en niet van een verplichting. https://www.poraad.nl/nie(...)de-maatregelen-nodig

Zorgplicht van de school

Wij wijzen u erop dat uw school plichten heeft jegens ons als ouders en ons kind. Deze plichten zullen wij onmiddellijk tegen u inzetten zodra u deze plichten overtreedt. Het is een plicht om de leerling een veilige leeromgeving te bieden. Veiligheid houdt niet alleen fysieke veiligheid in, maar ook mentale veiligheid. Zowel de fysieke veiligheid als ook de mentale veiligheid van onze zoon/dochter komt in het geding zodra hij verplicht wordt een (niet-medisch) mondkapje te dragen en tweemaal per week te testen. Dit wordt u nu genoegzaam door ons aangezegd in dit schrijven.

Schadelijkheid mondkapjes

Er is veel wetenschappelijke literatuur, met bewijs, waarin staat dat het dragen van (niet-medische) mondneusmaskers het verspreiden van een virus niet tegengaat. Het tegengestelde is zelfs waar; er is bewijs dat het dragen van een mondneusmasker significante negatieve lichamelijke en mentale effecten heeft, helemaal als dit voor een langere tijd gedragen moet worden. En helemaal bij kinderen die nog allerlei (sociale) vaardigheden moeten ontwikkelen. Ook wijzen wij u erop dat het RIVM zelf aangeeft dat ze niet weten of de nano-materialen die in de veel gebruikte mondkapjes verwerkt zijn veilig zijn, hier moet meer onderzoek naar gedaan worden: https://www.rivm.nl/nieuw(...)dische-mondkapjes-te

Psychologische schade

Het bij kinderen vanaf groep 6 afdwingen van het dragen van een niet-medisch mondneusmasker voor “de veiligheid”, impliceert bij hen dat het op school onveilig zou zijn zonder mondkapje of dat zij een gevaar vormen voor anderen zonder het dragen van een mondkapje. Daarnaast vinden wij het stuitend dat kinderen van 8 jaar en ouder nu slachtoffer worden van het wanbeleid van het demissionair kabinet. Door van ons kind te eisen dat hij zichzelf tweemaal per week test, kan de indruk bij hem ontstaan dat hij altijd een potentieel gevaar is voor zijn omgeving. Wij maken ons grote zorgen over de psychologische effecten hiervan bij ons kind.

Onze plicht als ouders

Als ouders hebben wij ook plichten richting ons kind, deze plicht nemen wij zeer serieus. Onder Artikel 247 boek 1 BW is te lezen:

Het ouderlijk gezag omvat het recht en de plicht de minderjarige op te voeden en te verzorgen.
Onder verzorging en opvoeding worden mede verstaan de zorg en de verantwoordelijkheid voor het lichamelijk, geestelijk welzijn en de veiligheid van het kind. Alsmede het bevorderen van de ontwikkeling van zijn persoonlijkheid.

Ons standpunt

In deze eerste brief richting u laten wij u weten dat onze zoon/dochter –Naam en achternaam kind –, om onze moverende redenen, in de ruimste zin van het woord, geen mondkapje zal dragen in de school. Ook niet onder druk van leerkrachten. Ook willen wij niet dat de leerkrachten of wie dan ook in de school hem erop aanspreekt of onder druk zet om wl een mondkapje op te zetten. Dit kan bij – Naam kind — leiden tot heftige emoties en zo ook bij ons. Mocht dit wel gebeuren, dan zullen wij genoodzaakt zijn alle stappen die nodig zijn te ondernemen om deze aanslag op het welzijn van onze zoon/dochter te stoppen.

Hierbij geven wij aan dat wij absoluut niet willen dat ons kind –Naam kind — getest wordt op het SARS-CoV-2 virus. Indien u de aanwezigheid van mijn kind tijdens een eventuele zelftest sessie interpreteert als toestemming, dan handelt u zonder toestemming van ons als ouders. U kunt zich na ontvangst van dit schrijven derhalve niet beroepen op gebrek aan kennis.

Afsluitend

Wij staan te allen tijde open voor een inhoudelijk gesprek over het besluit van de school. Een gesprek over het dragen van mondkapjes en het testen zal echter bij ons niet leiden tot een andere zienswijze en een ander besluit. Wij zullen erbij blijven dat onze zoon/dochter nooit een mondkapje zal dragen en niet getest zal worden. Wij wijzen u op de Nederlandse grondwet, het EVRM en andere wet & regelgeving, waar met succes een beroep op gedaan kan worden. Temeer omdat er geen enkele wetenschappelijke of juridische onderbouwing gegeven kan worden voor de noodzaak, proportionaliteit en doelmatigheid van het dragen van mondkapjes voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder en het testen van gezonde kinderen.

Al het bovenstaande wordt u genoegzaam aangezegd en wij nemen dit voornemen zeer hoog op. U dient daarom goed nota te nemen van dit schrijven.

Hoogachtend,
Ook als Word te downloaden.

Dat zal ze leren!!! :(
pi_202367140
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 17:29 schreef AchJa het volgende:
Oh, hier de boze :( brief van annstrikje:
[..]
Ook als Word te downloaden.

Dat zal ze leren!!! :(
Koekoek
pi_202367221
Dat deed me hier aan denken: https://www.bndestem.nl/o(...)-te-dragen~ae5592f1/

Toevallig weet ik dat de moeder in kwestie totaal getikt is en krijsend en dreigend bij de schooldirecteur thuis is langsgekomen,
anonieme razernist
pi_202367246
VanRossemGod _O_

twitter
pi_202367282
De uiterst onaangename Jan Huzen heeft ook covid. Op OnrechtTV heeft hij alvast een soort afscheidsbrief geplaatst We moeten niet om hem treuren want hij heeft een goed leven gehad.
En ook dit:'En laat de trollen maar wat leedvermaak hebben, zij hebben al zo weinig plezier in het leven.'
anonieme razernist
pi_202367319
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 17:47 schreef Tourniquet het volgende:
VanRossemGod _O_

[ twitter ]
"Omdat u niet rekenen kunt" _O- _O- _O- _O-

Meer Van Rossem aub _O_
Water towers can fly! :D
  zaterdag 27 november 2021 @ 17:58:35 #10
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_202367339
quote:
16s.gif Op zaterdag 27 november 2021 17:56 schreef Starhopper het volgende:

[..]
"Omdat u niet rekenen kunt" _O- _O- _O- _O-

Meer Van Rossem aub _O_
Heerlijk , en hij heeft gelijk _O_
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_202367361
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 17:29 schreef AchJa het volgende:
Oh, hier de boze :( brief van annstrikje:
[..]
Ook als Word te downloaden.

Dat zal ze leren!!! :(
quote:
de mentale veiligheid van onze zoon/dochter komt in het geding zodra hij verplicht wordt
Hebben ze een zoon/dochter die ze met hij aanspreken? Dat is wel heel woke.

Verder klinkt het nogal als een tekst die heel graag deftig gevonden wil worden. Aandoenlijk wel.
pi_202367362
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 november 2021 17:51 schreef NoCigar het volgende:
De uiterst onaangename Jan Huzen heeft ook covid. Op OnrechtTV heeft hij alvast een soort afscheidsbrief geplaatst We moeten niet om hem treuren want hij heeft een goed leven gehad.
En ook dit:'En laat de trollen maar wat leedvermaak hebben, zij hebben al zo weinig plezier in het leven.'
ff screenshot voordat ze het verwijderen :T

https://i.ibb.co/bH5bHrn/janhuzen.jpg
Water towers can fly! :D
pi_202367386
Ex-TMF/BNN-presentatrice Zarayda Groenhart (Try Before You Die, Spuiten en Slikken) wilde niet overtuigd worden om het vaccin te nemen en ligt nu in het ziekenhuis onnodig een bed in beslag te houden.

twitter


pi_202367425
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:02 schreef Tourniquet het volgende:
Ex-TMF/BNN-presentatrice Zarayda Groenhart (Try Before You Die, Spuiten en Slikken) wilde niet overtuigd worden om het vaccin te nemen en ligt nu in het ziekenhuis onnodig een bed in beslag te houden.

[ twitter ]

[ afbeelding ]
En Wie is de Mol waar ze schijtirritant was.

Al die covidontkenners worden 1 voor 1 ziek.
Water towers can fly! :D
pi_202367444
quote:
16s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:06 schreef Starhopper het volgende:

[..]
En Wie is de Mol waar ze schijtirritant was.

Al die covidontkenners worden 1 voor 1 ziek.
Wilde men toch zelf onder het mom van als we een keertje ziek worden zijn we er vanaf?

Laat ze ook maar lekker leien. :{w
  zaterdag 27 november 2021 @ 18:10:11 #16
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_202367450
quote:
16s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:06 schreef Starhopper het volgende:

[..]
En Wie is de Mol waar ze schijtirritant was.

Al die covidontkenners worden 1 voor 1 ziek.
Karma :7
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_202367486
quote:
16s.gif Op zaterdag 27 november 2021 17:59 schreef Starhopper het volgende:

[..]
ff screenshot voordat ze het verwijderen :T
[ afbeelding ]
https://i.ibb.co/bH5bHrn/janhuzen.jpg
Dit zijn de leuke nieuwtjes met een beetje geluk komt covid hard aan
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
pi_202367513
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 november 2021 17:59 schreef OllieA het volgende:

Hebben ze een zoon/dochter die ze met hij aanspreken? Dat is wel heel woke.

Verder klinkt het nogal als een tekst die heel graag deftig gevonden wil worden. Aandoenlijk wel.
quote:
waarin staat dat het dragen van (niet-medische) mondneusmaskers het verspreiden van een virus niet tegengaat
Nou, dan krijgt jouw kind gewoon een medisch mondneusmasker. Klaar.
  Moderator zaterdag 27 november 2021 @ 18:26:34 #19
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_202367574
quote:
16s.gif Op zaterdag 27 november 2021 17:59 schreef Starhopper het volgende:

[..]
ff screenshot voordat ze het verwijderen :T
[ afbeelding ]
https://i.ibb.co/bH5bHrn/janhuzen.jpg
_O- _O- _O-
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_202367670
quote:
Vaccinweigeraar Valentin belandde op intensieve: "Ik heb de dood van nabij gezien, denk goed na over wat je doet"

"Ik heb de dood van nabij gezien. Mensen moeten goed nadenken over wat ze doen." Dat zegt een man die bewust een coronavaccin weigerde, maar daar nu spijt van heeft. VRT NWS zocht hem op in het AZ Vesalius in Tongeren, waar hij op intensieve zorg heeft gevochten voor zijn leven. Maar hij draagt duidelijk de sporen van COVID-19: "Wellicht is een longtransplantatie de beste optie voor Valentin, de enige manier om hem nog een goed leven te laten leiden."

Valentin bekijkt op zijn ziekbed een filmpje op zijn gsm van toen hij trompet speelde met zijn big band. Hij spreekt langzaam en ademt moeilijk. "Een repetitie, de eerste keer na twee jaar. Een soort opwarming. Hier zit ik, 93 kilogram", toont hij. Dat was een aantal weken geleden.

Hoeveel hij nu weegt, weet hij niet. Waar hij het coronavirus heeft opgelopen, evenmin. "We hebben op alles gelet. Om niet te vroeg te herbeginnen, bijvoorbeeld. (lange pauze) Toch ben ik daar besmet geraakt, denk ik."

Valentin, een zestiger, was niet gevaccineerd: hij had schrik van de vaccinatie en heeft zich wellicht te veel laten leiden door (negatieve) berichtgeving op Franstalige media - Valentin woont in de buurt van Luik en heeft een Franstalige partner. "In het begin kwam daar op televisie wat het vaccin slecht doet. (hoest) De ene heeft dit gekregen en de andere dat. Daarom hebben ik en mijn vrouw ons niet laten inenten."
  Redactie Frontpage / Sport zaterdag 27 november 2021 @ 18:35:53 #21
54593 crew  Olga
Cheese
pi_202367672
Waar was iedereen? :( :(
twitter
Genealogie: Niet alleen voor oude knarren
  zaterdag 27 november 2021 @ 18:38:12 #22
146299 laforest
Europe is the future
pi_202367706
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:35 schreef Olga het volgende:
Waar was iedereen? :( :(
[ twitter ]
Ja die willen niet gericht neergeschoten of maanden opgesloten worden. :{
drs. laforest
pi_202367725
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:38 schreef laforest het volgende:
Ja die willen niet gericht neergeschoten of maanden opgesloten worden. :{
"Over de muur, over het ijzeren gordijn. Omdat ze soms in het westen, soms ook in het oosten willen zijn"...
pi_202367802
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:35 schreef Olga het volgende:
Waar was iedereen? :( :(
[ twitter ]
30 popo's op 1 demonstrant, had deze de verkeerde zijstraat genomen oid?
pi_202367824
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 november 2021 17:59 schreef OllieA het volgende:

[..]
[..]
Hebben ze een zoon/dochter die ze met hij aanspreken? Dat is wel heel woke.

Verder klinkt het nogal als een tekst die heel graag deftig gevonden wil worden. Aandoenlijk wel.
Je zult als schoolhoofd of onderwijzer van een buurtschooltje er maar met een of twee van die ouders te maken hebben. Dat kost zoveel energie.
anonieme razernist
pi_202367833
Waarom worden onderscheid en polarisatie per definitie gezien als iets slechts? Dat is precies wat we nodig hebben. De coronacrisis is vooral verworden tot een burgerschapcrisis. Met de huidige stand van zaken kunnen we juist prima de balans opmaken over wie wel en wie niet helemaal goed bij zijn hoofd is. De rotte appelen zijn er nog nooit zo makkelijk uitgevist.
pi_202367835
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:42 schreef AchJa het volgende:

[..]
Er wordt dan ook geen onderscheid gemaakt slimpie, dat is wat ik jou duidelijk probeer te maken. Ook jij als ongevaccineerde (ga ik maar even van uit) hebt net zoveel recht op zorg als de rest.
Gelijke rechten man. Ik ben internationaal inbedrijfsteller en zeeman. Ik weet alles van inentingen, maar het mag niet de bedoeling zijn dat ik niet serieus word genomen wanneer ik tegen bepaalde lieden in het geweer ga inzake dwang voor vaccinatie. Ik (zeevarende) ben net als jij (ex-militair) behoorlijk geprikt. Anders moet je ook niet aan dat werk beginnen. Dat weet je van tevoren.
pi_202367849
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:35 schreef Olga het volgende:
Waar was iedereen? :( :(
[ twitter ]
Floor in de reacties :')
Water towers can fly! :D
pi_202367916
Dat iedereen dat weet: Ik ben behoorlijk lekgeprikt inzake te mogen reizen al een tiental jaren. Ik hou gewoon niet van dwang onder valse voorwendselen.

Noem mij nog maar eens een Wappie. Ik heb meer prikken gehad dan de meesten hier.
  Moderator zaterdag 27 november 2021 @ 18:54:21 #30
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_202367935
Lekker belangrijk
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_202367953
@AchJa denk ik meer prikken, maar ik ook aardig veel. Dat gele boekje heb ik al 12 jaar ofzo. Niks nieuws onder de zon.
pi_202367989
Nog ergens knokken/rellen of is het daar te slecht weer voor?
M'n schoenen zijn gejat, maar ik hoef niet meer naar buiten, want er is nog wel wat.
pi_202368009
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:58 schreef Het_Bokje het volgende:
Nog ergens knokken/rellen of is het daar te slecht weer voor?
Nog niks gezien of gehoord
pi_202368015
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:53 schreef Makrelis het volgende:

Noem mij nog maar eens een Wappie. Ik heb meer prikken gehad dan de meesten hier.
Ik wist niet dat het een wedstrijdje was.
pi_202368063
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:55 schreef Makrelis het volgende:
@:Achja denk ik meer prikken, maar ik ook aardig veel. Dat gele boekje heb ik al 12 jaar ofzo. Niks nieuws onder de zon.
Ik heb dat gele boekje wel een stukje langer... Voor het boekje werd alles nog gewoon in het militaire paspoort bijgeschreven.
pi_202368075
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:48 schreef Makrelis het volgende:
Gelijke rechten man. Ik ben internationaal inbedrijfsteller en zeeman. Ik weet alles van inentingen, maar het mag niet de bedoeling zijn dat ik niet serieus word genomen wanneer ik tegen bepaalde lieden in het geweer ga inzake dwang voor vaccinatie. Ik (zeevarende) ben net als jij (ex-militair) behoorlijk geprikt. Anders moet je ook niet aan dat werk beginnen. Dat weet je van tevoren.
Ik ben actief dienend hoor, geen "ex-militair". ;)

Maar nog maar een keer, er is geen dwang.
  Redactie Frontpage / Sport zaterdag 27 november 2021 @ 19:34:06 #37
54593 crew  Olga
Cheese
pi_202368349
twitter


*O*

Helaas moest ik vandaag mijn tenen lakken dus had geen tijd
Genealogie: Niet alleen voor oude knarren
pi_202368372
quote:
6s.gif Op zaterdag 27 november 2021 19:34 schreef Olga het volgende:
[ twitter ]

*O*

Helaas moest ik vandaag mijn tenen lakken dus had geen tijd
Het symbool van Vrouwe Justitia is niet in balans. Ik twijfel dus aan de onpartijdigheid van deze juristen.
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_202368380
twitter
:')
Water towers can fly! :D
pi_202368389
quote:
10s.gif Op zaterdag 27 november 2021 19:37 schreef Starhopper het volgende:
[ twitter ] :')
Mja, blond he, dan ben je niet zo slim :P

Ik heb niets tegen onze blonde medemens :@
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
  Redactie Frontpage / Sport zaterdag 27 november 2021 @ 19:39:59 #41
54593 crew  Olga
Cheese
pi_202368401
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 19:36 schreef El_Thijs het volgende:

[..]
Het symbool van Vrouwe Justitia is niet in balans. Ik twijfel dus aan de onpartijdigheid van deze juristen.
Ik vraag me vooral af hoe lang het open blijft :D
Genealogie: Niet alleen voor oude knarren
pi_202368408
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:02 schreef Tourniquet het volgende:
Ex-TMF/BNN-presentatrice Zarayda Groenhart (Try Before You Die, Spuiten en Slikken) wilde niet overtuigd worden om het vaccin te nemen en ligt nu in het ziekenhuis onnodig een bed in beslag te houden.

[ twitter ]

[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 18:02 schreef Tourniquet het volgende:
Ex-TMF/BNN-presentatrice Zarayda Groenhart (Try Before You Die, Spuiten en Slikken) wilde niet overtuigd worden om het vaccin te nemen en ligt nu in het ziekenhuis onnodig een bed in beslag te houden.

[ twitter ]

[ afbeelding ]
Mevrouw kan geen Nederlands ofzo? Waarom half Engel/half Nederlands? :r
pi_202368631
Nog een genomineerde voor de Darwin-award. Oostenrijkse prominente anti-vaxer behandelde zichzelf met het ook door Trump aangeprezen chloordioxide (MMS).

https://www.focus.de/gesu(...)hin_id_24463870.html

quote:
Prominent vaccine opponent wants to "heal" himself after corona infection - and dies

One of Austria's best-known anti-vaccination campaigners died as a result of the coronavirus. He vehemently refused hospital treatment. Instead, the man treated himself - and that's tragically not an isolated case.

"Miracle Mineral Solution": A panacea for all kinds of diseases - including the coronavirus. At least that's what former Scientology supporter Jim Humble preaches. Specifically, the agent is the bleaching and disinfecting agent chlorine dioxide, or CDL for short. Even Donald Trump suggested chlorine bleach as a remedy for Covid-19 before. CDL is currently particularly popular among those who refuse to be vaccinated. In Austria, too, self-appointed self-healers repeatedly use the remedy.

This is also the case with Johann Biacsics, one of the leading figures in the anti-vaccination scene in Austria. On November 11, the man was admitted to a Vienna hospital with an acute corona infection. Previously, he had already taken chlorine dioxide because of a fever, reported the "Zeit". Biacsics did not want to be vaccinated, and he also refused treatment. Biacsics, on the other hand, was firmly convinced that they had already survived the infection thanks to the treatment with chlorine dioxide.

The senior doctor at the Vienna hospital saw it differently. According to the doctor, his condition is "life-threatening". But instead of being treated in the hospital, Biacsics released himself. He would rather treat himself. On arrival at home, Biacsics took an infusion of chlorine dioxide and sodium chloride. Two days later he was dead.

Many speculate that he was purposely poisoned
Biacsics wrote books and blog posts about self-healing in serious illnesses, even cancer, and even had its own YouTube channel.
Two weeks before his death, Biacsics demonstrated against the Corona measures in Vienna . He can be seen in front of parliament in an ORF report from September. "There are mainly vaccinated people in the intensive care units. 67 percent are vaccinated," he said at the time in front of the camera. When the reporter corrected him, he simply replied that he had "inside information."
On Biacsics' Facebook page, users are already speculating that he was deliberately poisoned. Meanwhile, his family blames the hospital and claims he did not die of Corona. They don't realize that Biacsics' death could be the result of treatment with chlorine dioxide.
Dit NIET doen dus. }:|
(filmpje van het Youtube-kanaal van deze man)

[ Bericht 1% gewijzigd door Tourniquet op 27-11-2021 20:10:44 ]
pi_202368660
"The gene pool is stagnant..."
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_202368817

Be curious, not judgmental
pi_202368823
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 19:06 schreef AchJa het volgende:

[..]
Ik ben actief dienend hoor, geen "ex-militair". ;)

Maar nog maar een keer, er is geen dwang.
Excuses, ik dacht ex. Ik heb veel respect voor militairen. Veel aan ze gehad als koopvaardijofficier. Afgeschoven kind vaak in bepaalde steden, maar ik betaal als die gasten gaan stappen. Zijn toch de beste profesionele ervaringen die ik heb om als ranking officer en het bonnetje af te tekenen hunnie te laten stappen. Ik heb geen klachten over militairen. 's-ochtends wachtoverdracht zijn ze er allemaal. Ik heb daar veel respect voor. En ze doen het ook in klotelanden. Net als ik.
pi_202368841
Het westen staat op instorten economisch gezien. Nieuwe zuid Afrikaans corona is ook al gevonden in Nederland.
pi_202368843
quote:
...wat :')
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')