abonnement Unibet Coolblue
pi_202751648
Waarom denken jullie dat de gehele kerstfamilie op jullie eten zit te wachten :(
pi_202755200

Kerstdiner.
pi_202755322
quote:
1s.gif Op woensdag 22 december 2021 12:50 schreef Scorpie het volgende:
Ik kreeg een tijdje geleden in een restaurant een carpaccio voorgeschoteld die wat rijker belegd was met veldsla, een zachte kaassoort (en vermoedelijk truffelmayo), deze carpaccio was wat “zoeter” dan normaal en die wil ik eigenlijk met kerst serveren.

Iemand toevallig een recept voor bovenstaande en snapt wat ik bedoel? :D
Ik heb geen idee. Was het vlees zoeter of wat bedoel je? was het ander vlees zoals Bresaola?
pi_202755893
Ik heb de Bastogne parfait in de vriezer staan. Hopelijk vrijdag dermate bevroren dat ik het kan stapelen want komen nog boodschappen. Niet veel diepvries dat scheelt
pi_202756027
Wij gaan op kerstavond gourmetten met het gezin. Eigenlijk vega, maar man wil graag ook iets van vlees.

Eerste kerstdag wordt wel vega, met mijn ouders en schoonzus.

Vooraf: wat kleine hapjes
Soep: tomaten-paprika
Hoofd: vega wellington. Bijgerechten: gestoofde wortels, stoofpeertjes, gebakken aardappeltjes en rösti
Toe: neemt schoonzus mee

Ik zoek nog een bijgerecht met groente. Geen spruitjes of broccoli. Iemand een suggestie?
pi_202757836
De Bastogne parfait staat in de vriezer gevolg eiwitten over dus nog wat schuimkransjes gemaakt
  woensdag 22 december 2021 @ 20:22:00 #107
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_202758786
quote:
1s.gif Op woensdag 22 december 2021 19:45 schreef Goitske het volgende:
De Bastogne parfait staat in de vriezer gevolg eiwitten over dus nog wat schuimkransjes gemaakt[ afbeelding ]
Wat kun je toch fantastisch bakken ^O^ O+
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_202760216
quote:
0s.gif Op woensdag 22 december 2021 17:51 schreef Bleie het volgende:
Wij gaan op kerstavond gourmetten met het gezin. Eigenlijk vega, maar man wil graag ook iets van vlees.

Eerste kerstdag wordt wel vega, met mijn ouders en schoonzus.

Vooraf: wat kleine hapjes
Soep: tomaten-paprika
Hoofd: vega wellington. Bijgerechten: gestoofde wortels, stoofpeertjes, gebakken aardappeltjes en rösti
Toe: neemt schoonzus mee

Ik zoek nog een bijgerecht met groente. Geen spruitjes of broccoli. Iemand een suggestie?
Knapperige rodekool salade met appel en nootjes of pompoenpitjes ...lekker fris en makkelijk eerder te bereiden.
pi_202760750
quote:
0s.gif Op woensdag 22 december 2021 17:51 schreef Bleie het volgende:
Wij gaan op kerstavond gourmetten met het gezin. Eigenlijk vega, maar man wil graag ook iets van vlees.

Eerste kerstdag wordt wel vega, met mijn ouders en schoonzus.

Vooraf: wat kleine hapjes
Soep: tomaten-paprika
Hoofd: vega wellington. Bijgerechten: gestoofde wortels, stoofpeertjes, gebakken aardappeltjes en rösti
Toe: neemt schoonzus mee

Ik zoek nog een bijgerecht met groente. Geen spruitjes of broccoli. Iemand een suggestie?
Waldorf salade?
https://www.culy.nl/recepten/klassieke-waldorfsalade/
Spinaziesalade?
https://www.foody.nl/rece(...)-manchego-12269.html
Sperziebonen met walnoten?
https://www.okokorecepten(...)parmezaanse-kaas-amp
  woensdag 22 december 2021 @ 22:32:40 #110
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_202762060
Ook dit jaar weer geen uitgebreid kerstdiner voor de familie. Waar ik vorig jaar nog heel veel zin had om voor ons samen uitgebreid te koken, hebben we het dit jaar zo druk gehad dat we kerstavond eten gaan halen. Man had zin in grieks, dus lekker makkelijk.
1e kerstdag komen mijn moeder en zus. Mijn zus vond het leuk om bedelaarskip van Danny Jansen te maken. Dus heb ik daarbij aziatische hapjes uitgezocht.
- zoete aardappelkoekjes
- Pangsit
- Atjar
- Loempiatjes
- Indoneschische pasteitjes
- Lemper
- Bapao
- Char Siu
- Mais pannekoekjes
- Sambal Goreng boontjes
- Sambal Badjak
En ik ga me wagen aan spekkoek.

Op tweede kerstdag komt m'n schoonmoeder lunchen voordat ze naar m'n zwager en schoonzus gaat. Verder dan een appelkerstkrans wordt het bakken niet, gewoon lekker beleg en vers brood.

En dan 's avonds eten wij de restjes van eerste kerstdag aangevuld met
- Dimsum met eend
- Rendang
- Sate lilit
- Sate
Alhoewel die sate ook best al eens op 1e kerstdag op tafel kan komen, ligt eraan hoe we opschieten.
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
  woensdag 22 december 2021 @ 22:44:08 #111
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_202762362
quote:
1s.gif Op woensdag 22 december 2021 17:39 schreef Goitske het volgende:
Ik heb de Bastogne parfait in de vriezer staan. Hopelijk vrijdag dermate bevroren dat ik het kan stapelen want komen nog boodschappen. Niet veel diepvries dat scheelt
Ik ook! Haha, die van Rutger met karamelsaus. Ik heb het in muffinvormpjes gemaakt. Het vriest snel hoor, sws is het de volgende ochtend goed hard
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_202765955
quote:
1s.gif Op woensdag 15 december 2021 13:54 schreef Goitske het volgende:

[..]
Een van de meest gevraagde recepten is die van onze bastogneparfait, en dat snappen wij wel! 🤤 Voor iedereen die het recept van onze klassieker nog niet op onze website heeft gevonden, delen we het recept nu ook via Facebook! 🤩

🛍️ INGREDIËNTEN (8 pers.)
Bastogneparfait
• 40 gram eierdooiers (gepasteuriseerd)
• 45 gram hele eieren (gepasteuriseerd)
• 100 gram suiker
• 2,5 dl slagroom (ongezoet)
• 5 bastognekoeken

Karamelsaus
• 100 gram suiker
• 2 dl koksroom

👩‍🍳 BEREIDINGSWIJZE
Bastogneparfait
Klop de slagroom op totdat deze de dikte van yoghurt heeft. Doe de eidooiers, de hele eieren en de suiker in een hittebestendige kom en verwarm au-bain-marie tot een temperatuur van 37 graden Celsius. Klop het geheel vervolgens koud in een keukenmachine tot een luchtige massa en schep deze door de slagroom. Verkruimel vier van de bastognekoeken en spatel door het mengsel. Verdeel de parfait tot slot over een muffinvorm of bakblik en zet enkele uren in de diepvries.

Karamelsaus
Doe suiker in een pannetje en verwarm totdat deze gekarameliseerd is. Haal de pan van het vuur en voeg de koksroom toe. laat de karamel goed oplossen in de room door regelmatig te roeren. De karamelsaus is klaar zodra er een gladde massa ontstaat. Laat deze goed afkoelen alvorens je hem gebruikt.

🍽️ OPMAAK VAN HET BORD
Spuit een toefje slagroom op het schaaltje. Haal de parfait uit het vormpje en leg deze ernaast. Verkruimel het bastognekoekje over de slagroom en parfait. Zig-zag tot slot de karamelsaus over de parfait.

Dat wordt genieten in Zusje-stijl! Delen jullie het resultaat met ons? 👩‍🍳
Waar kopen jullie gepasteuriseerde eieren? :)
weet je wat dom is? je haar moeten verven om rijst te snuiven.
  donderdag 23 december 2021 @ 16:37:59 #113
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202772229
quote:
1s.gif Op woensdag 22 december 2021 16:51 schreef Doedezemaar het volgende:

[..]
Ik heb geen idee. Was het vlees zoeter of wat bedoel je? was het ander vlees zoals Bresaola?
Nee denk dat het de combinatie gebruikte kaas, truffel mayo en veldsla is geweest. Ik dacht misschien weet iemand een recept met deze ingrediënten.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  donderdag 23 december 2021 @ 17:10:15 #114
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_202772760
quote:
0s.gif Op donderdag 23 december 2021 09:04 schreef vliegendebaksteen het volgende:

[..]
Waar kopen jullie gepasteuriseerde eieren? :)
Kun je zelf doen (zoek via Google of een andere zoekmachine) of kopen bij de supermarkt: https://www.jumbo.com/pro(...)rd-4-x-45g-149624CUP
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  donderdag 23 december 2021 @ 17:11:28 #115
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_202772793
quote:
0s.gif Op donderdag 23 december 2021 16:37 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Nee denk dat het de combinatie gebruikte kaas, truffel mayo en veldsla is geweest. Ik dacht misschien weet iemand een recept met deze ingrediënten.
Je weet niet welke kaas er gebruikt is?

Want verder is het uiteraard niet zo moeilijk te verkrijgen allemaal.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  donderdag 23 december 2021 @ 17:28:08 #116
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202773078
quote:
1s.gif Op donderdag 23 december 2021 17:11 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]
Je weet niet welke kaas er gebruikt is?

Want verder is het uiteraard niet zo moeilijk te verkrijgen allemaal.
Nee ben er niet zeker van, leek op een jonge kaas iig
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_202773163
Kerstavond morgen wordt het een borrelplankje met in elk geval fuet, chorizo, vijgenbrood, plakjes gerookte eendenborst, baskische harde kaas, taleggio, kernhem, zoete pepertjes gevuld met roomkaas, breekbrood, knoflookolijven, restje hartige taart met feta en rode biet, macademia’s, mini gevulde biftekirolletjes en wat ik verder nog in de kasten tegenkom
  donderdag 23 december 2021 @ 17:51:28 #118
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_202773383
quote:
0s.gif Op donderdag 23 december 2021 17:28 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Nee ben er niet zeker van, leek op een jonge kaas iig
Ik kan je helaas niet verder helpen, ik ken het alleen met parmezaanse kaasflakes.

Ik zou gewoon het restaurant bellen en het vragen :)
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_202773975
quote:
0s.gif Op donderdag 23 december 2021 09:04 schreef vliegendebaksteen het volgende:

[..]
Waar kopen jullie gepasteuriseerde eieren? :)
Gewoon zelf doen ff googlen
pi_202774598
De oven heeft het begeven, dus geen schuim met de kerst. Gelukkig had ik geen gerechten gepland waar de oven voor nodig is, het breekbrood afbakken lukt vast ook in de Airfryer
pi_202775262
quote:
1s.gif Op donderdag 23 december 2021 18:36 schreef Goitske het volgende:

[..]
Gewoon zelf doen ff googlen
Gedaan maar ik vind alleen eiwit, geen hele eieren. Ik lees op andere fora dat je het kan kopen bij de groothandel, maar dan heb je meteen 10 liter.

Zelf pasteuriseren kan ook maar zo te lezen luisterd dat heel nauw.

Dus sorry dat ik het maar zo even vraag, ik kan het zelf niet vinden.

[ Bericht 8% gewijzigd door vliegendebaksteen op 23-12-2021 20:02:52 ]
weet je wat dom is? je haar moeten verven om rijst te snuiven.
pi_202776910
quote:
1s.gif Op donderdag 23 december 2021 19:55 schreef vliegendebaksteen het volgende:

[..]
Gedaan maar ik vind alleen eiwit, geen hele eieren. Ik lees op andere fora dat je het kan kopen bij de groothandel, maar dan heb je meteen 10 liter.

Zelf pasteuriseren kan ook maar zo te lezen luisterd dat heel nauw.

Dus sorry dat ik het maar zo even vraag, ik kan het zelf niet vinden.
Dit recept is zonder gepasteuriseerde eieren!
https://rutgerbakt.nl/alle-recepten/bastogne-parfait/
pi_202777388
Ik heb hulp nodig. Ik ben verantwoordelijk voor een toetje op eerste kerstdag. Het oorspronkelijke idee was: espressobrownie (klein uitsteken, mislukt), een zelfgemaakte witte chocolade mousse, wat vers fruit en een macaron koek dingetje van mijn geliefde ah. Maar, ik heb zojuist de brownie gemaakt (heerlijk) en de witte chocolademousse, maar deze vind ik echt te zoet.

Ik wil de brownie snijden in een driehoekje en dan met een spuitzak wat witte chocolade er wat slingers op spuiten (kerstboom). Dan eventueel een frambozenmousse bij maken en een macaron en misschien wat fruit saus bij doen. Ik weet alleen niet of dit een goede combi is. Wat denken jullie? (Ik maak sowieso kleine porties)

En dan twijfel ik nog over een cocktail. Eventueel een espresso martini, maar dat gaat denk ik niet samen met fruit aspect van het toetje. Als ik de frambozenmousse weglaat en dan een koffiepannacotta doe met de kleine brownie en de macaron, dan kan ik de espresso martini doen. Ijs is trouwens geen optie, want we moeten 45 min reizen).

Iemand tips :'(
-
pi_202777700
Ik zou de pannacotta doen, lijkt me veel lekkerder dan de framboos. Maar weer koffie is misschien wel wat dubbelop. Speculoos panna cotta? Past ook goed bij de chocolade en koffie.
pi_202777848
quote:
0s.gif Op donderdag 23 december 2021 21:35 schreef Myraela het volgende:
Ik zou de pannacotta doen, lijkt me veel lekkerder dan de framboos. Maar weer koffie is misschien wel wat dubbelop. Speculoos panna cotta? Past ook goed bij de chocolade en koffie.
Ik heb de pannacotta met koffie vorig jaar gemaakt en die was erg mild van smaak. Maar speculaas lijkt me ook heerlijk :@ en dat smaakt ook wel goed met koffie. Ben ik blij dat ik even gepost heb. Gelijk weer inspiratie. O+ O+ Bedankt
-
pi_202778621
quote:
1s.gif Op donderdag 23 december 2021 21:05 schreef Yinny het volgende:

[..]
Dit recept is zonder gepasteuriseerde eieren!
https://rutgerbakt.nl/alle-recepten/bastogne-parfait/
Dankjewel!!! :)
weet je wat dom is? je haar moeten verven om rijst te snuiven.
pi_202782417
quote:
0s.gif Op donderdag 23 december 2021 22:13 schreef vliegendebaksteen het volgende:

[..]
Dankjewel!!! :)
Die van het zusje kun je ook met gewone eieren maken

Alleen gepasteuriseerd dan ben je veiliger qua bacteriën dat is de enige reden. Je kunt met gewone eieren ook het recept volgen
pi_202787327
Redvelvet mini tulbandjes





En doosje wat naar de buren is gebracht
  vrijdag 24 december 2021 @ 17:54:17 #129
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_202788340
Crosspost:
quote:
Vandaag doe ik het makkelijk:

carpaccio vooraf

Kip met paddestoel en roomsaus uit de oven + aardappelgratin torentje (Aviko) uit de oven + sperzieboontjes als hoofdgerecht

Chocolademousse toe.

Máár: de kip moet 35 minuten in de oven bij 180 graden. En de aardappelgratintorentjes 25 minuten bij 220 graden -O-

Hoe fiks ik dat? Ik heb maar 1 oven...
HELP!
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_202789218
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 december 2021 17:54 schreef Whiskers2009 het volgende:
Crosspost:
[..]

Ik zou het tegelijk met de kip er in doen. Je temperatuur is lager maar als je het langer er in doet moet het goed gaan

Evt als de kip er uit gaat en je gratin is nog niet knapperig even de gril er op voor een paar min
  vrijdag 24 december 2021 @ 19:08:02 #131
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_202789263
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 december 2021 19:05 schreef Goitske het volgende:

[..]
Ik zou het tegelijk met de kip er in doen. Je temperatuur is lager maar als je het langer er in doet moet het goed gaan

Evt als de kip er uit gaat en je gratin is nog niet knapperig even de gril er op voor een paar min
Thanks! :*
Edit: het is goed gelukt! ^O^

[ Bericht 8% gewijzigd door Whiskers2009 op 24-12-2021 21:15:33 ]
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_202796583
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 december 2021 19:08 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]
Thanks! :*
Edit: het is goed gelukt! ^O^
Fijn! Soms is gewoon lager en langer de oplossing
pi_202798508
Prachtig @Goitske !
Hier staat het ijs te draaien. Tijd om tomaten te gaan ontvellen. Ik vind het wel lekker dar mijn diner dit jaar een stuk minder uitgebreid is.
pi_202798535
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 december 2021 11:01 schreef Tuindier het volgende:
Prachtig @:Goitske !
Hier staat het ijs te draaien. Tijd om tomaten te gaan ontvellen. Ik vind het wel lekker dar mijn diner dit jaar een stuk minder uitgebreid is.
Ik moet alleen nog even de karamel saus maken voor de Bastogne parfait maar twijfel hoe ver van te voren dit goed blijft
pi_202800873
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 december 2021 11:03 schreef Goitske het volgende:

[..]
Ik moet alleen nog even de karamel saus maken voor de Bastogne parfait maar twijfel hoe ver van te voren dit goed blijft
Dat vraag ik me ook af. Ik wil deze sticky toffee pudding maken, maar denk dat die vers toch het lekkerste is. Ik zal dus wel vast de dadels in de melk koken, maar daarna gewoon alles klaarzetten zodat het de oven in kan als we aan het hoofdgerecht gegaan.
pi_202801132
Verder is het ijs mislukt. Ik had al mijn twijfels over kokosolie, maar die stolt inderdaad veel sneller dan de rest, dus daardoor zitten er nu blokken kokosolie in het ijs. Heb de ijsmaakbak weer in de vriezer gegooid, afhankelijk van hoe snel die bevriest doe ik nog een tweede poging. En als het niet werkt hebben we alleen slagroom bij de toffeeepudding.
pi_202801251
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 december 2021 12:58 schreef Tuindier het volgende:

[..]
Dat vraag ik me ook af. Ik wil deze sticky toffee pudding maken, maar denk dat die vers toch het lekkerste is. Ik zal dus wel vast de dadels in de melk koken, maar daarna gewoon alles klaarzetten zodat het de oven in kan als we aan het hoofdgerecht gegaan.
Ik ga ook vlak voor het eten de karamel saus maken want het moet wel afkoelen
pi_202806581


Bastogne parfait
pi_202806594
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 december 2021 18:43 schreef Goitske het volgende:
[ afbeelding ]

Bastogne parfait
:9~

En wat mooi kerstig opgemaakt!
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_202806642


Chapati's, mini-samosa's en aardappelcurry-burgertjes
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
  zaterdag 25 december 2021 @ 19:19:13 #141
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_202806962
Mijn dessert voor dit jaar: bastogneparfait



[ Bericht 22% gewijzigd door madeliefff op 25-12-2021 19:32:54 ]
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_202807079
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 december 2021 19:19 schreef madeliefff het volgende:
Mijn dessert voor dit jaar: bastogneparfait

[ afbeelding ]
Ziet er ook zo heerlijk en mooi opgemaakt uit! O+
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
  zaterdag 25 december 2021 @ 19:33:27 #143
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_202807156
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 december 2021 19:28 schreef Aoibhin het volgende:

[..]
Ziet er ook zo heerlijk en mooi opgemaakt uit! O+
Thx :)
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_202807501
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 december 2021 19:19 schreef madeliefff het volgende:
Mijn dessert voor dit jaar: bastogneparfait

[ afbeelding ]

Heel mooi!
pi_202807521
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 december 2021 18:44 schreef Aoibhin het volgende:

[..]
:9~

En wat mooi kerstig opgemaakt!
Liefst had ik per persoon een bordje opgemaakt maar iets met kinderen enzo die het liefst er gewoon in duiken
Hoorde meerdere keren mag ik nog wat van de ster!
pi_202809894
Ik kreeg deze nog extra van mijn schoonzusjes
pi_202822661
En vandaag wederom Bastogne parfait
  zondag 2 januari 2022 @ 18:36:34 #148
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_202997020
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 november 2021 12:57 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Er is nog geen echt plan. Een soort van queso fundido maar dan meer fonduig dan dippig. Ofzo. Weet ik veel.
Dit was een succes :Y


Ik heb een fondue gemaakt van wijn, maizena, cheddar, belegen kaas en verse Turkse kaas. Die laatste maakte het veel te zout dus dat doe ik niet meer.
Er gingen ook chipotlevlokken, gegrilde paprika en gebakken chorizo door.

Op tafel: 2 soorten brood, tortillachips, gebakken chorizo, paprika, lenteui, romaine, koriander, jalapeno, radijs, komkommer, tomaat.
Spoilers!
  zondag 2 januari 2022 @ 18:44:17 #149
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_202997120
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 20:19 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Heb je er toevallig het recept?
Dit ging over lenterollen met gekonfijte eend.

Uiteindelijk hebben we van alles op tafel gezet en daar wat geëxperimenteerd met wat lekker was: geplukte eend, koriander, munt, bieslook, lenteui, komkommer, witte kool, wortel, ijsbergsla.

Sausjes: Kewpie sesamsaus, chilisaus met wat vissaus, oestersaus met wat chilisaus. De kewpie en oestersaus waren het lekkerst. Overal ging ook een drupje sesamolie over.

Het was lekker en leuk om te doen. Maar eigenlijk complimenteerde het de eend niet heel erg. Ik ga zeker vaker lenterollen maken maar dan zonder eend. Die eend eten we wel in een ander gerecht :9~
Spoilers!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')